Показати повну версію : запитання
Viktoria Jichova
22.11.2006, 13:17
Martini, у мене до вас запитання:
чому, коли я намагаюся запостити допис, всі початкові літери у дописі маленькі? намагалася свій допис редагувати, але маленькі літери залишаються. мені це трішки складно, бо пишу через транслітератор. що робити, щоб такого не ставалося?
дякую.
Martini, у мене до вас запитання:
чому, коли я намагаюся запостити допис, всі початкові літери у дописі маленькі? намагалася свій допис редагувати, але маленькі літери залишаються. мені це трішки складно, бо пишу через транслітератор. що робити, щоб такого не ставалося?
дякую.
Бо всі перед Правилами форуму рівні.:D
мені здається, що у мене така ж проблема :) з великими літерами.
Невстранец
22.11.2006, 14:20
A-а, вот нашёл! господа, а с чего это меня "подписывает" на каждую тему, где я что-то ответил? :) :) про маленькие буквы у всех, наверное...
привіт усім :) з літерами справді якийсь дивний глюк, будемо боротися.
щодо підписки - подивіться налаштування в своїй панелі керування, там якусь галочку мабуть треба зняти
Це в мене аватар не робить, чі що? Завантажився, але не відображується.
Мабуть у вас галочка стоїть "не використовувати аватар"
Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:04
Мартіні, а як вставляти фотографії - таким же способом як і колись?
Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:05
Ну ось, здається, що з великими літерами вже все гаразд. Дякую.:)
Умочка, а у вас не зберігся мій аватар. А то не можу знову знайти його, а якось незручно бути без обличчя.. :)
Мабуть у вас галочка стоїть "не використовувати аватар"
Вибачте, де ця клята галочка?
Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:17
Мартіні, прочитавши розділ про користування мовами на форумі, у мене виникло запитання: а чи можна мені надсилати свої вірші чеською? Чи лише обмежитися українськими?
Зето, зараз пошукаю - має бути :)
Віко, для Вас - окремий дозвіл від адміністрації: можна! :)
Окрім Уми та Мартіні жодного аватара не показує, це так в мене чи всім так чудово?
Viktoria Jichova
22.11.2006, 17:45
Умо, Мартіні - дякую!!!:)
Ще в газеті є мій ававтар і мій нік :)
Адміністратори, я польщєна.... але краще газеті носити своє ім"я ;) і аватар свій
Окрім Уми та Мартіні жодного аватара не показує, це так в мене чи всім так чудово?
А мій аватар всі знають, тому нашо лишній раз.....
А мій аватар всі знають, тому нашо лишній раз.....
Нова оболонка-новий аватар. Ось я вже закинув новенький а від падлюка не відображається, дратує.:( Зета вже з*явилася, а мій ну ні як не хоче.:)
Нова оболонка-новий аватар. Ось я вже закнув новенький а від падлюка не відображається, дратує.:( Зета вже з*явилася, а мій ну ні як не хоче.:)
може не проходить по розміру?
може не проходить по розміру?
Я вже і старий і новий. Ні, мабуть щось не доробили, бо Ваш я бачу, бо він мабуть на сервері, а мій ні. Він завантажився миттєво, але...
Додав декілька депутацій, але не можу у вікні
"Ваш коментар допису:" нічого дописати, бо тоді не додає. Тільки при пустому вікні.
Аналогично. Кстати Данило, на Вашей репутациии тренировался :)
Читатель_Обкома
22.11.2006, 20:27
Аналогично. Кстати Данило, на Вашей репутациии тренировался :)
:) :) :)
Я то же на Данило по тренировался..... с коментарием не получилось..понизил на всякий случай так просто.....
Liliyah Romanova
22.11.2006, 20:34
То що за проблеми з аватаром? Чому не висвітлює??
Дивина!
То що за проблеми з аватаром? Чому не висвітлює??
Дивина!
В прошлый раз тоже не сразу получилось, то что-то с настройками, наверное.
Liliyah Romanova
22.11.2006, 20:40
Мабуть, бо аватари висвітлює лише в адміністрації.
А решта - "безличні";), на жаль.
Мабуть, бо аватари висвітлює лише в адміністрації.
А решта - "безличні";), на жаль.
"Вот приедет БАРИН, БАРИН нас рассудит..." (подождем до утра, может Мартини поправит)
Не тільки аватар - фотку в профіль наразі також неможливо залити: ані з інету, ані з диску. (Джипег 100х100, 4кБ). Мабуть, права ще непрописані.
Степаныч
22.11.2006, 21:40
А чому час на годину вперед??? Спасибі за відповідь. :)
То ше всьо буде спочаткУ. Во побачите.
New Shrek
22.11.2006, 22:48
Попробував поставити аватар. Цікаво чи відображається.
Не відображається, пише що Upload of file failed.
Пересвет
23.11.2006, 02:04
Это наверное, чтобы Я аватару свою не ставил. Да полноте вам господа, дабы не травмировать нежную психику, женский аватар убираю...
З аватарами здається розібрався. Пробуйте завантажити
Максимально допустимий розмір 90х90 пікселів, вага 10 Кб
Фото у профайл теж можна додавати. Макс розмір 250х250, вага 40 кіло
Объясните пожал-ста насчет репутации. Мне добрые люди надавали, а я не знаю кому спасибо сказать - не высвечивает :(
И аватару я еще вчера прилепил. Мне например, ее не видно...
Объясните пожал-ста насчет репутации. Мне добрые люди надавали, а я не знаю кому спасибо сказать - не высвечивает :(
И аватару я еще вчера прилепил. Мне например, ее не видно...
Ну я додавав. Дайтедве!:)
Аватар я перезавантажив знову тоді відображається.
Leopolis
23.11.2006, 14:49
Супер! І це навіть не запитання, надіюсь що Життя ЛФ - Надовго! :)
Доброчин
23.11.2006, 15:04
оф топ
Жінки та змії
Шановні модератори Зета,Ума, Лиля чому досі ніхто не подбав повставляти свіжі статті з газети для обговорення
Шановні модератори Зета,Ума, Лиля чому досі ніхто не подбав повставляти свіжі статті з газети для обговорення
Попробував відкрити самотужки. Робить.:confused: :)
Невстранец
23.11.2006, 15:21
Вопрос: Данило, что, трудно нажать на кнопку "прокомментировать публикацию" под статьёй?
Убирайте своё "творчество", в нём нет главного: Вашего комментария.
Вопрос: Данило, что, трудно нажать на кнопку "прокомментировать публикацию" под статьёй?
Убирайте своё "творчество", в нём нет главного: Вашего комментария.
Не Вам мені давати вказівки!:mad: Коментарі вже є.
Щодо репутації - то вона не зовсім працює. Тобто репутацію змінюють, але вона не додає чи не віднімає пойнти у користувача. На разі, мені сказали, що після 30 коментів вона активується. Тобто я вже певно можу комусь додати чи відняти, коли матиму понад 30 дописів - і вона повинна бути не сіра, а іншого кольору.
Щодо того - хто автор зміненої репутації, то над цим працюють :)
Невстранец
23.11.2006, 15:48
Не Вам мені давати вказівки!:mad: Коментарі вже є.
Почему б не мне? Вы нарушили порядок открытия веток в разделе газеты.:mad: И уже успели нафлудить на собственной ветке. :cool:
Почему б не мне? Вы нарушили порядок открытия веток в разделе газеты.:mad: И уже успели нафлудить на собственной ветке. :cool:
Чим порушив?
Невстранец
23.11.2006, 15:52
Чим порушив?
Посмотрите, кто автор всех тем в разделе (в т.ч. и той, которую Вы "моей" называете). Этак в следующий раз Вы и на другие газеты ссылаться начнёте, потом другие начнут, на МК, на КП и газету "Правда" - вот и будет бардак в кофейне. Развели тут самодеятельность... :rolleyes:
Щодо репутації - то вона не зовсім працює. Тобто репутацію змінюють, але вона не додає чи не віднімає пойнти у користувача. На разі, мені сказали, що після 30 коментів вона активується. Тобто я вже певно можу комусь додати чи відняти, коли матиму понад 30 дописів - і вона повинна бути не сіра, а іншого кольору.
Щодо того - хто автор зміненої репутації, то над цим працюють :)
Дякую Умо :)
Кстати, а почему есть подраздел "Девичьи посиделки", а мужских посиделок нет? Мы это, не только стоять умеем!!! :)
Непорядок!
ну і про що, Капітане, Ви там будете теревенити? ;)
Пересвет
23.11.2006, 17:32
Теревенить ми там будемо про жінок, пиво та футбол.
про пиво - на кухні, футбол - у спорт, про жінок - про ЦЕ і на дівочому форумі :)
все решту - оффтопи ;)
ну і про що, Капітане, Ви там будете теревенити? ;)
А теревенити ми там будемо, випивши пиво на кухні, погравши у футбол, нафлудивши у оффтопах.... - про жінок :) Можливо, саме така увага до чоловіків, виявлена у окремому розділі, надихне у наші душі і тіла наснагу до розкриття таємниць загадкової, таємничої жіночої душі...:)
Liliyah Romanova
23.11.2006, 19:10
Капітане, у вас щось сталося?? :eek: ;) Невже вам почало бракувати наснаги?? :eek: І то в такому ранньому віці! Що ж то далі буде?!?
Щиро співчуваю... ;) :p
Капітане, у вас щось сталося?? :eek: ;) Невже вам почало бракувати наснаги?? :eek: І то в такому ранньому віці! Що ж то далі буде?!?
Щиро співчуваю... ;) :p
Угу, я теж точно знаю, що "теревенять про жінок", коли вже сили на практику не вистачає :eek: :p
Ну-у, во-первых не почти Вольтер а дословно, а во вторых насчет наснаги... Единственный способ проверить это практические испытания ;)
Но и теория не помешает. Тяжело в учении - легко в бою!
Кто сказал?... :)
Кстати, кусты репутации только у модераторов и светятся...У всех остальных исчезли...
Liliyah Romanova
23.11.2006, 19:41
Ну-у, во-первых не почти Вольтер а дословно, а во вторых насчет наснаги... Единственный способ проверить это практические испытания ;)
Но и теория не помешает. Тяжело в учении - легко в бою!
Кто сказал?... :)
Капітане, то нащо Доброчин дачку побудував? Отам і "посиденькуйте" після "практики"... :D :D
Доброчин
23.11.2006, 20:05
Капітане, то нащо Доброчин дачку побудував? Отам і "посиденькуйте" після "практики"... :D :D
:D
А куда деваться? Будем на Даче, раз Вы такие, вот.
Ума уже предположила, чем мы там будем заниматься... и с кем. Читатель мне конечно нравиться, но исключительно как собеседник. Так что даже не надейтесь :D
Liliyah Romanova
23.11.2006, 20:26
А куда деваться? Будем на Даче, раз Вы такие, вот.
Ума уже предположила, чем мы там будем заниматься... и с кем. Читатель мне конечно нравиться, но исключительно как собеседник. Так что даже не надейтесь :D
А я вже подумала, що у вас, як у тваринному світі, за браком самок - партнерами не перебирають... ;) :p :D :D
Liliyah Romanova
23.11.2006, 20:45
Слухайте, що то за безлад на газеті робиться?? Там аж 11 сторінок тем, при тому дописи є лише у трьох із них. Неподобство! Як це можна змінити?
познищувати пусті гілки...
Лілю, то була невдала ідея і зовсім неправильна!!!
Знищувати не можна, бо потім неможливо зі сторінки ЛГ зайти і прокоментувати цю статтю. Залишається чекати, щоб активні гілки витісняли неактивні.. виявляється, так було завжди :)
свіжа преса, як не як :)
Liliyah Romanova
23.11.2006, 21:09
Зрозуміло! Виглядає, правда, дивно, та най вже буде.
А можна запитати? ;) А чому у простих смертних нема деревця репутації? ;) Тільки у модераторів? ;)
Liliyah Romanova
23.11.2006, 21:27
Добре питання. Казала Ума, що має карма відкритися після 30 повідомлення. ;) Побачимо...
Добре питання. Казала Ума, що має карма відкритися після 30 повідомлення. ;) Побачимо...
То певно мені аж на Різдво поставлять ту ялинку. :p
нє, то шось сталося...
репутація працювала у всіх, але доки кількість дописів Ваша не стане більше 30 (чи 20) доти Ваші дії по зменшенню чи збільшенню не впливають на користувача. От мені хтось понадавав (сподіваюся) репутацій, а вони всі сірі - за них 0 дають - тобто ні зняв, ні дав... А от коли в користувача репутація вже не на нульовому рівні а на 1, то він вже може щось змінювати...
а 1-ку отримати - треба постити. Казали, що ніби 30 постів, але в декого змінилася і після 20. так що... :)
а репутація зараз ні в кого не працює :(
А в Данила вже 51 допис, а так і не з"явилося деревце?:eek: Невже Читатель-проказник? ;)
нє, то шось сталося...
...От мені хтось понадавав (сподіваюся) репутацій, а вони всі сірі - за них 0 дають - тобто ні зняв, ні дав...
Вчора пробував Вам додати - "не засилає"! :(
І ще одне. Помітив, що як довго завовтузишся із відправкою повідомлення -
вибиває з форуму.
Потрібно по-новому пароль заводити.
Вчора пробував Вам додати - "не засилає"! :(
І ще одне. Помітив, що як довго завовтузишся із відправкою повідомлення -
вибиває з форуму.
Потрібно по-новому пароль заводити.
Миколо, а ви відмічаєте галочкою "запам"ятати мене" ? :eek:
Миколо, а ви відмічаєте галочкою "запам"ятати мене" ? :eek:
Мабуть, забув... :(
Cпасибі за пораду.
А в Данила вже 51 допис, а так і не з"явилося деревце?:eek: Невже Читатель-проказник? ;)
Олю її зараз немає ні в кого, крім модераторів.
а те, що я пояснювала про кількість повідомлень - то це означає, що Данило вже може на 1 бал змінити комусь репутацію, а Ви ще ні, бо вона у Вас нульова... треба постити більше :)
Олю її зараз немає ні в кого, крім модераторів.
а те, що я пояснювала про кількість повідомлень - то це означає, що Данило вже може на 1 бал змінити комусь репутацію, а Ви ще ні, бо вона у Вас нульова... треба постити більше :)
Умо, охота відпала. :( Мене звинуватили на тимчасовому форумі, що я засмічую форум тисячами дописів-сміття. Ніби неправда, а по живому вдарило! :(
Але це не тема для розвитку зараз. Краще скажіть, чи ще в когось повільно вантажаться сторінки форуму.Бо в мене - так! :eek:
Liliyah Romanova
23.11.2006, 22:53
Допоможіть ОлдМену! Він не може зареєструватися на форумі!
Прошу прощения, что здесь пишу, но только здесь можно спросить без регистрации.
У меня не получается зарегиться.
Пишет, что ввожу неправильный и-мэйл.
Четырежды перепроверял, результат тот же.
Раньше был правильный, а теперь нет.
Что надо сделать?
Или это в системе глючёк-с?
його допис тут (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=1012&postcount=4)
Liliyah Romanova
23.11.2006, 22:54
Повільно, Олюсю. Я теж дивувалася.
То, видно, змова проти Північної Америки. ;)
Репутація ковбаситься. Якщо не вдасться її вилікувати, то мабуть будемо жити надалі без цієї цяцьки :(
Репутація ковбаситься. Якщо не вдасться її вилікувати, то мабуть будемо жити надалі без цієї цяцьки :(
А може й так краще? ;) Бо всі чогось дуже цим переймалися! :)
Оля, а Ви взагалі хто? Щось я Вас не пригадую :)
Liliyah Romanova
24.11.2006, 00:26
Мартіні, ви не перший. :):):)
Оля - це Ліда. Але цього разу вже під своїм ім"ям.
Олю, я оце думаю, невже Ваша улюблена кухарка більше з Вами не працює? :(
Пересвет
24.11.2006, 01:02
А Я Олю (Лиду) по почерку узнаю. :)
Такой твердый, сильный с наклоном...
Мартіні, ви не перший. :):):)
Оля - це Ліда. Але цього разу вже під своїм ім"ям.
Олю, я оце думаю, невже Ваша улюблена кухарка більше з Вами не працює? :(
Працює, Лілю. Тільки вже не кухаркою...;) На підвищення пішла. Я от їду, а вона замість мене залишається. :) А кухаркою зараз маю симпатичну Люсю. Може мені Люсею було цього разу назватися? :p
Ех, Мартіні! Своїх не впізнаєте! :p Та й не дивно.... Було б мені літ 17...;)
А Я Олю (Лиду) по почерку узнаю. :)
Такой твердый, сильный с наклоном...
Пересвєте, не хвалюся, але почерк в мене таки гарний. Завжди просили, щоб щось на стенди в школі написати, чи ще щось важливе. Може й не дуже з нахилом, але букви гострі виходять. Кажуть, що це про характер говорить...;)
Leopolis
24.11.2006, 11:42
Доброго Ранку, форумчани :) Радий вкотре бачити вас!
От і запрацював Наш форум... Але чому я практично нічого не можу написати, чи це падіння настрою є результатом того, що багато хороших постів пропали назавжди... у кожному з яких була частинка душі, розуміння тієї чи іншої ситуації... І це не сентименти. Я все розумію, але чому так, чому?.. :(
Доброго Ранку, форумчани :) Радий вкотре бачити вас!
От і запрацював Наш форум... Але чому я практично нічого не можу написати, чи це падіння настрою є результатом того, що багато хороших постів пропали назавжди... у кожному з яких була частинка душі, розуміння тієї чи іншої ситуації... І це не сентименти. Я все розумію, але чому так, чому?.. :(
Тому на мою думку, що були та форумі люди котрих за їх висказування банили. Вони помстилися та закинули віруса. Такі випадки траплялися на інших форумах. Компи нічого самі не можуть зіпсувати. Логічно вважати що це все ж люди. ИМХО
Leopolis
24.11.2006, 11:58
...я не про вірус, а про те, що просто не можливо описати словами. Гадаю, що ви розумієте мене. Це пройде, я знаю, але мені чомусь так погано. Звісно, все відродиться і закрутиться знову - чудові друзі, пости тощо. Але те що пропало, це все-одно, як щось близьке померло. Добре, вибачайте, а то хтось подумає, що це якась маячня.
Добре хоча б те, що до того, як "рухнув" ЛФ, мені таки вдалось на прохання Ірини віднайти її близького родича, котрого вони усією родиною шукали понад три роки. Хоть у цьому позитив ;)
Може є сенс зберігати кожному свої гілки, але яким чином у якому форматі. Борис, а Ви не підкажете? На випадок якщо знову буда атака ахтунгів.:)
Невстранец
24.11.2006, 13:00
Може є сенс зберігати кожному свої гілки,
Это кому как. Ваши обычно настолько глубоки и разноплановы, свежи неординарны, что есть смысл книгу издать, я серьёзно. Ежели что - считайте, от меня заказ на 10 экземпляров есть.
------------------------------
Всегда жалко веток с творчеством, и остаётся только надеяться, что ни у кого ничего не пропало совсем (т.е. если экспромт - люди сохраняли).
Сарказм... Откуда столько-то... Я не продаю цвети, я их Вам дарю. (С)
Невстранец
24.11.2006, 13:13
Сарказм... Откуда столько-то... Я не продаю цвети, я их Вам дарю. (С)
За два года (а первый раз мои сообщения пропали тут почти ровно два года назад) исчезли около 7000. Большую часть совсем не жалко, некоторые - хоорошо, что исчезли, но в любом случае много того, над чем думал, к чему искал обоснования, и даже ошибочно считал удачным...
Сарказм от привычки, Данило :)
---------------------
Кстати, больше всего жалко мне нескольких десятков экспромтов в стиле Вишневского и некоторых корявых "как бы на украинском" как бы стишков, которые размещал тут в сентябре - октябре 2004. Прикольно было бы их почитать :(
А всяких политических призывов не жалел, т.к. и не постил. Неинтересно.
Leopolis
24.11.2006, 14:00
За два года (а первый раз мои сообщения пропали тут почти ровно два года назад) исчезли около 7000. Большую часть совсем не жалко, некоторые - хоорошо, что исчезли, но в любом случае много того, над чем думал, к чему искал обоснования, и даже ошибочно считал удачным...Можливо і не все щезло, а десь хтось нардукував і видав у вигляді трактату :cool:
Невстранец
24.11.2006, 14:04
Можливо і не все щезло, а десь хтось нардукував і видав у вигляді трактату :cool:
И следы замели? Да, так приятнее думать. Можно трагизьму в очи напустить, и посетовать, что за НАСТОЯЩИМИ шедеврами всегда охотятся... :D :D
Boris_Kiev
24.11.2006, 14:18
Може є сенс зберігати кожному свої гілки, але яким чином у якому форматі. Борис, а Ви не підкажете? На випадок якщо знову буда атака ахтунгів.:)
Даниле, зараз я задля експерименту закачую весь форум (у мене в цей момент швидкість закачки 94 кілобайти за секунду).
Але скільки ж там зайвого...
Пізніше відповім Вам через приват.
Boris_Kiev
24.11.2006, 14:24
Можливо і не все щезло, а десь хтось нардукував і видав у вигляді трактату :cool:
А Ви маєте сумнів - ХТО ?
Він ще скріншоти зберігає, щоб скаржитися адміністрації.
Пошукайте на Talk, зрозумієте, про кого йдеться. :)
Leopolis
24.11.2006, 14:34
Він ще скріншоти зберігає, щоб скаржитися адміністрації:D :D :D
NIKOLA пише Может, попросим администрацию закрыть ветку?
Привлечение администрации
Если все перечисленные методы работы с оппонентом исчерпаны, в арсенале бригады существует крайняя мера - привлечение администрации сайта. А чаще всего, бригадники просто массированно пишут однообразные коллективные жалобы на своих оппонентов в редакцию, администратору сайта, либо в электронные "жалобные книги", требуя убрать те или иные не нравящиеся им постинги или целые дискуссии, призывая закрыть доступ на форумы неугодным лицам. "Бригадные" жалобы на разных форумах совпадают дословно. Например, и администратору сайта МН, и веб-мастеру civitas.ru бригадой были адресованы жалобы на абсолютно разных людей, но с одинаковым текстом: "Эта сладкая парочка затравила и выжила с форума всех постоянных его участников".
Обычно бригада обвиняет оппонента в том, что чаще всего сама и применяет. Предположим, что чаще всего бригада нецензурно бранилась в адрес оппонента, угрожая ему физической расправой, а оппонент при этом остался корректен и невозмутим. Значит, в жалобах админу бригада напишет, что "обвиняемый" затравил их всех одновременно, что он грубиян, матерщинник и всем угрожал расправой. Когда таких писем будет много (учтем, что бригада всегда работает коллективно, и каждый из этой группы использует по несколько ников), то количество жалоб подействует на любого админа, даже несмотря на то, что конкретных доказательств-цитат бригадники никогда не приводят, за неимением таковых.
Этот метод в просторечии именуется банальной коллективной клеветой на оппонента. Он является достаточно действенным даже для тех админов форумов, которые еще не готовы во всем и добровольно подчиняться указаниям идеологических руководящих органов РФ. Впрочем, подобных независимых админов становится все меньше, они теряют работу один за другим и повсеместно заменяются на более послушных и уступчивых.
Данило, неужели Вам плохо жилось на ЛФ? Хотите развязать новую драку? Без этого никак? А потом разыгрывать из себя обиженного национал-патриота? :)
Данило, неужели Вам плохо жилось на ЛФ? Хотите развязать новую драку? Без этого никак? А потом разыгрывать из себя обиженного национал-патриота? :)
Кеп
Це була лише відповідь. Я мабудь не з тих хто підставляе другу щоку. А Ви?
Вам плохо жилось на ЛФ?
Таке враження що це Ви особисто мене до себе впустили до хати пожити, а я ось такий незручний Вам опинився. Доречи до Вас я не маю жодних претензій, а ось Ви останній час в ролі адвоката, чи що? Я насправді з гідністю вважаю себе націонал-патріотом, як люблять тепер деякі кривлятися "свідомим", а Ви?
Гідність усвідомлення свого значення, переважно громадського
СВІДО́МІСТЬ (http://ulif.org.ua/ulp/dict_all/index.php?find_slovo=%D1%81%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B E%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C&dict=sinonim) (здатність (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=53604&dict=sinonim&) осмислено (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=100305&dict=sinonim&) сприймати (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=158086&dict=sinonim&) навколишнє (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=79798&dict=sinonim&)), ПРИТО́МНІСТЬ (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=131657&dict=sinonim&), ПА́М'ЯТЬ (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=102336&dict=sinonim&), ТЯ́МА (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=169504&dict=sinonim&) розм (http://forum.lvivport.com/)., ТЯ́МОК (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=169517&dict=sinonim&) розм (http://forum.lvivport.com/)., ТЯ́МКА (http://forum.lvivport.com/../index.php?key_reestr=169507&dict=sinonim&)
Liliyah Romanova
24.11.2006, 16:29
...я не про вірус, а про те, що просто не можливо описати словами. Гадаю, що ви розумієте мене. Це пройде, я знаю, але мені чомусь так погано. Звісно, все відродиться і закрутиться знову - чудові друзі, пости тощо. Але те що пропало, це все-одно, як щось близьке померло. ;)
Leopolis,
ви не переймайтеся. Тут багато форумчан пережили цю втрату вже тричі, якщо не більше. І все-таки форум кожного разу відновлювався як фенікс. ;):)
У всіх таке відчуття, але воно швидко минає. Класно, коли розмови записані, але ж не всі хороші розмови записуються, деякі просто залишаються в пам"яті. :)
Boris_Kiev
24.11.2006, 16:29
Даниле, архів усього форуму на сьогодні (в т.ч. усі технічні повідомлення типу "вам залишилося жити 15 хвилин ... 14...13...12..., а також літери-цифри для перевірки human-factor) = 265 MB
Формат для читання "так собі". :)
Boris_Kiev
24.11.2006, 16:31
Даниле, глядіть, щоби у львівську ментуру не загреміти :)
Даниле, глядіть, щоби у львівську ментуру не загреміти :)
В мене є весло на крайняк.:)
Boris_Kiev
24.11.2006, 16:40
В мене є весло на крайняк.:)
Одного втопите на місці, другого - під час слідчого експерименту ?
Кеп
Це була лише відповідь. Я мабудь не з тих хто підставляе другу щоку. А Ви?
Таке враження що це Ви особисто мене до себе впустили до хати пожити, а я ось такий незручний Вам опинився. Доречи до Вас я не маю жодних претензій, а ось Ви останній час в ролі адвоката, чи що? Я насправді з гідністю вважаю себе націонал-патріотом, як люблять тепер деякі кривлятися "свідомим", а Ви?
Данила, я щеки вообще не подставляю. Они у меня не государственные :)
Спасибо, что Вы ко мне претензий не имеете :) Я очень рад, что все мои части тела остануться в неприкосновенности :rolleyes:
Роль адвоката мне не идет :( Я просто раньше терпел выходки со стороны определенных лиц, а теперь все - не хочу. Ибо я видел, к чему это приводило. Здесь четко срабатывает правило - пусти свинью под стол - она и на стол норовит вылезти :)
Кроме того, свой патриотизм можно выражать НЕ в угоду вышесказанным лицам, как Вы считаете? Я собс-но общаюсь с Вами только потому, что вижу некоторую натянутость Ваших попыток провокаций, не от души они. Но, стоит лишь увлечься...
И пожалуйста, не разыгрывайте святую невинность - те Ваши колкости и намеки, которые Вы именуете лишь ответом на чей-то пост, являются уже следствием первопричины - как раз Вашего поста :)
Забагато букв.
А про свинку це вже було занадто. Це Ви навмисно мене таким чином спонукаєте на грубість. Так от я Вам хочу нагадати що саме свинями називають в американських фільмах про злочинців та полісменів кого?
Роль адвоката мне не идет
Інтелігента теж, не дуже.
Я собс-но общаюсь с Вами только потому
Не треба себе силити.
Данила, вообще то я не Вас имел в виду. Вовсе Вы не свинья :) Ох уж и разобиделись то сразу :):):)
Просто поймите меня правильно: мне дорог этот форум, так же как и В-З. И я хочу видеть на нем общение /как раньше то и было/, а не постоянные распри :( Предлагаю Вам прекратить намеки или высказывания в определенном контексте, и жить дружно. Но, если Вам это не по нутру, то сразу так прямо и скажите, - я учту и не буду больше к Вам приставать с дурацкими вопросами :)
Данила, вообще то я не Вас имел в виду. Вовсе Вы не свинья :) Ох уж и разобиделись то сразу :):):)
Просто поймите меня правильно: мне дорог этот форум, так же как и В-З. И я хочу видеть на нем общение /как раньше то и было/, а не постоянные распри :( Предлагаю Вам прекратить намеки или высказывания в определенном контексте, и жить дружно. Но, если Вам это не по нутру, то сразу так прямо и скажите, - я учту и не буду больше к Вам приставать с дурацкими вопросами :)
По рукам! Свинка це ж сало.:)
http://s2.rimg.info/4ef9ea2df3a130326b53c363fe140d1f.gif (http://smiles.33b.ru/smile.28018.html)
По рукам? По рукам! Но смотрите, я ведь такой - прослежу за соблюдением договора! :)
А свиньи пусть покеда живут, сала поднагуляют ;)
Liliyah Romanova
24.11.2006, 18:23
По рукам? По рукам! Но смотрите, я ведь такой - прослежу за соблюдением договора! :)
:D
Тільки про свої слова не забудьте і заодно не лише за Данилом спостерігайте. Нам на форумі лад потрібен! :cool: :D
Лилечка, Вы хоть раз замечали, чтоб я первый начинал ссору? :) Если заметите - баньте не глядя!!!! :)
...Предлагаю ... прекратить намеки или высказывания в определенном контексте, и жить дружно... :)
Кэп - поддерживаю! http://vostok-zapad.com.ua/pic/ssm/agree.gif
/страшным голосом/ : ....А тот, кто посмеет нарушить уговор, пусть будет забанен на веки и пусть форумчане забудут имя его! :)
Liliyah Romanova
24.11.2006, 19:05
Лилечка, Вы хоть раз замечали, чтоб я первый начинал ссору? :) Если заметите - баньте не глядя!!!! :)
Я не помічала, тому й кажу, аби ви як захисник порядку, спостерігали за ним і на форумі. :)
Только ради Вас, Лиля :)
Вы ежели чего заметите - сразу мне, а я Данилу с веслом на место "разборок" - в миг обеспечу! :)
Liliyah Romanova
24.11.2006, 19:21
Только ради Вас, Лиля :)
Вы ежели чего заметите - сразу мне, а я Данилу с веслом на место "разборок" - в миг обеспечу! :)
Будемо дивитися "в оба": ви своїм лівим, а я правим оком (це про аватари). :D
Борисе, я наприклад найбільше жалію про те, що пропала Ваша блок-схема на тему "як вирішити проблему". Був би вдєчний, коби Ви знову тойво, ну як його.... повісили, нє?
Boris_Kiev
24.11.2006, 22:20
Миху, прошу:
http://img176.imageshack.us/img176/9150/problem2wg5.jpg
Доброчин
24.11.2006, 22:49
А у мене питаннячко, що то за синенька іконка поміж цитувати і швидкою від. ?
Liliyah Romanova
24.11.2006, 23:09
Доброчине, там же висвітлюється - Multi-Quote this message.
По-моєму, дуже практична штучка. :)
Дякую, Борисе. А то знаєте, інколи проблеми виникають, а так - раз і подивився на схему і все вирішив.
New Shrek
27.11.2006, 14:39
Ось надибав в неті оцінку " Рыночная стоимость данного адреса www.forum.lvivport.com составляет
от 8860.00$ до 9549.11$" Питання :то відповідає дійсності?Цікаво Миху.не правда,нє?
Гм, цікаво. Але якщо це правда, то чому так дорого?
Не віриться, адже змінивши їдну букву можна задаром таку адресу отримати, нє?
Невстранец
04.12.2006, 13:26
А что с поиском на форуме? Который расширенный "Пошук"? Андер констракшн типа или это уже результат каких-то изменений? У меня он не работает.
Невстранец
04.12.2006, 14:03
А теперь работает... Чудеса.
(с моей стороны ничего не менялось)
Boris_Kiev
04.12.2006, 16:24
Zet !
Дякую за закриття гілки "Все идет к гражданской войне?".
Але краще (на мій погляд) її приховати як провокативну
(функція Unapprove thread) або стерти (модератори її побачать в обидвох варіантах)
Зачем стирать и прятать? История форума как-ни-как, и все здесь не маленькие. ИМХО
Зачем стирать и прятать? История форума как-ни-как, и все здесь не маленькие. ИМХО
Как большинство пожелает, так и будет.. Но я бы не стирала, дабы "другим открывать подобную дурь неповадно было..."
Boris_Kiev
04.12.2006, 16:37
Как большинство пожелает, так и будет.. Но я бы не стирала, дабы "другим открывать подобную дурь неповадно было..."
На мою думку, навпаки - комусь буде ПОВАДНО знайти цю гілку через пошуковик (навіть випадково) і розпочати новий флуд.
Пам"ятаєте кліп Кобзона дворічної давнини по Інтеру:
"...Будет всё это, Будет всё это,
Если не будет гражданской войны..."
Не всі такі адекватні як Ви, розумієте. Треба приховати. ИМХО.
------------------------------
Сало треба переховати!:)
Было бы странно, если бы Вы поддержали меня, Данило :)
Надеюсь, у нас на форуме все адекватно воспринимают информацию, а беспокоится насчет других, я думаю не стоит - это их проблемы :)
Было бы странно, если бы Вы поддержали меня, Данило :)
Надеюсь, у нас на форуме все адекватно воспринимают информацию, а беспокоится насчет других, я думаю не стоит - это их проблемы :)
Хто знає. А такі як автоматник Басанец може чекають на сигнал?
Невстранец
04.12.2006, 17:00
Стирайте, не стирайте, всё равно через полгода небось всё кирдыкнется опять. Вот никто ж не против "мемуаров" типа "Шостаковича" - пусть будут... Раз участница запостила, значит, люди говорят об этом, думают... В следующий раз кто сунется - а мы ему "да хватит уже в сотый раз одну и ту же ерунду..." :) :) Как считаете, Зет?
Невстранец, вы молодчина! Умеете формулировать и мои мысли тоже .. :)
Скажіть, що треба зробити, щоб приватні повідомлення з форуму не дублювалися на імейл? Я ніби ні на що не підписувалася, а воно йде чогось...:(
Скажіть, що треба зробити, щоб приватні повідомлення з форуму не дублювалися на імейл? Я ніби ні на що не підписувалася, а воно йде чогось...:(
В налаштуваннях (моя панель керування) десь поставили галочку про те, щоб Вас повідомляли на Ваше мило про отримання нового ПП. Потрібно зняти галочку :)
В налаштуваннях (моя панель керування) десь поставили галочку про те, щоб Вас повідомляли на Ваше мило про отримання нового ПП. Потрібно зняти галочку :)
Дякую, Умо! :) Зняла ту галочку. Думаю, що припиняться...;)
Степаныч
20.12.2006, 15:55
Оппа! А у меня че-то время начало правильно показывать!
Додатково
Активні відвідувачі: 6 (1 учасників, 5 гостей)
Рекорд одночасного перебування - 301 відвідувачів. Це було 25.11.2006 о 01:15.
Мих
Сьогодні до нас заходили: 5
alex, Мих, Mariya, Nikola, Ума
Відвідувачі, які писали сьогодні : 1
Мих Статистика форуму
Тем: 7 626, Дописів: 13 290, Учасників: 182, Активність учасників: 182
Вітаємо нового учасника - Nirvana
Народ позчезав, нє?:o
Сьогодні до нас заходили: 49 http://forum.lvivport.com/images/misc/whos_online.gif (http://forum.lvivport.com/memberlist.php)Август (http://forum.lvivport.com/member.php?u=181), Валерий (http://forum.lvivport.com/member.php?u=35), alex (http://forum.lvivport.com/member.php?u=77), angal (http://forum.lvivport.com/member.php?u=79), Вергунка (http://forum.lvivport.com/member.php?u=46), Biohit (http://forum.lvivport.com/member.php?u=53), Boris_Kiev (http://forum.lvivport.com/member.php?u=5), Chortenia (http://forum.lvivport.com/member.php?u=174), Зоряна Світ (http://forum.lvivport.com/member.php?u=177), Danilo (http://forum.lvivport.com/member.php?u=10), Doc. (http://forum.lvivport.com/member.php?u=120), Flayer (http://forum.lvivport.com/member.php?u=72), gorodok (http://forum.lvivport.com/member.php?u=88), Мих (http://forum.lvivport.com/member.php?u=7), Ievar (http://forum.lvivport.com/member.php?u=52), Оля (http://forum.lvivport.com/member.php?u=18), Полковник (http://forum.lvivport.com/member.php?u=68), Монархист (http://forum.lvivport.com/member.php?u=148), Нуся (http://forum.lvivport.com/member.php?u=97), Невстранец (http://forum.lvivport.com/member.php?u=8), Пересвет (http://forum.lvivport.com/member.php?u=13), KabMiner (http://forum.lvivport.com/member.php?u=12), Koza-Dereza (http://forum.lvivport.com/member.php?u=93), levandivka (http://forum.lvivport.com/member.php?u=34), Ljolik (http://forum.lvivport.com/member.php?u=114), Locke (http://forum.lvivport.com/member.php?u=54), Mariya (http://forum.lvivport.com/member.php?u=33), MARTINI (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1), Mattilainen (http://forum.lvivport.com/member.php?u=58), Mike (http://forum.lvivport.com/member.php?u=28), New Shrek (http://forum.lvivport.com/member.php?u=23), Nikola (http://forum.lvivport.com/member.php?u=26), Nirvana (http://forum.lvivport.com/member.php?u=182), Степаныч (http://forum.lvivport.com/member.php?u=9), Ука (http://forum.lvivport.com/member.php?u=180), Ума (http://forum.lvivport.com/member.php?u=2), Pedro (http://forum.lvivport.com/member.php?u=4), Salata (http://forum.lvivport.com/member.php?u=25), SilkID (http://forum.lvivport.com/member.php?u=145), Svitlyk (http://forum.lvivport.com/member.php?u=141), WIZARD (http://forum.lvivport.com/member.php?u=16), Yarka (http://forum.lvivport.com/member.php?u=175), Yegorr (http://forum.lvivport.com/member.php?u=179), zet (http://forum.lvivport.com/member.php?u=14), ескобар в шоке (http://forum.lvivport.com/member.php?u=178), Дядя Ваня (http://forum.lvivport.com/member.php?u=104), І.Павлович (http://forum.lvivport.com/member.php?u=100), Читатель_Обкома (http://forum.lvivport.com/member.php?u=20), Чернобылец (http://forum.lvivport.com/member.php?u=63)
Народ появився, нє?
А все таки, через те часте "гавкання" форуму, багато людей цікавих погубилося...:(
New Shrek
21.12.2006, 22:27
Народ появився, нє?Як народ з"явиться якщо Google видає форум на 14 місці
Львів кримінальний... - Page 2 - Львівський форум
Львів кримінальний... ОБС. ... Назад, Львівський форум > Наше місто > ОБС · Перезавантажити сторінку Львів кримінальний. ...
forum.lvivport.com/showthread.php?p=10843 - 82k - Збережено на сервері - Подібні сторінки
New Shrek
22.12.2006, 15:48
А все таки, через те часте "гавкання" форуму, багато людей цікавих погубилося...:(
А просунипи на перше місце наш форум в пошукових системах діаспора не заперечує?
Boris_Kiev
22.12.2006, 18:33
Не стільки через часте "гавкання" форуму, Олю, скільки через часте "гавкання" "отдєльно взятих форумлян".
А просунипи на перше місце наш форум в пошукових системах діаспора не заперечує?
Якщо маєте час і натхнення посприяти - будемо вдячні
Чернобылец
25.12.2006, 19:40
Розумієте, Дядю Ваню. Ось простий приклад.
Можете збиратися з однодумцями у "червоному кутку" ЖЕКу, славити совок та співати - що там. перепрошую. співали Швондер із Шариковим ? "Мы жертвою пали" чи "Вихри враждебные".
Але, благаю, не ставайте гальмом для тих, у кого інші пісні.
Ось сьогодні йдемо по дорозі (у тому самому Маньківському р-ні - див. Офтоп), де по одному ряду в кожний бік і обігнати неможливо. Попереду плететься колесний трактор (30 км/год) і йому плювати, що за ним черга швидкісних машин. Ну зверни ж ти на обочину - все одно вигляд "непарадний" - люди же поспішають.
Так ні ! "У советских собственная гордость" - нехай ці сyки на ДЕУ та Шевах рахyються зі мною, пофігістом Васею.
Ось зрозуміли, як сприймаються з боку Ваші крики проти НАТО і Євроінтеграції ?
Саме так - як рух вбогого трактору зі швидкістю 30 км/год по дорозі для ділових людей .
Просьба для модераторов. Можете открыть ветку "Борис против советской власти" ? И туда все заносить подобное ? А то этот флуд на одну тему на всех ветках уже порядком поднадоел. В каждом посте, на каждой ветке, что нибудь, но про одно и тоже.
Boris_Kiev
25.12.2006, 19:46
Панове модератори !
Можете відкрити гілку - напр. "Фізика для чайників" або "Мирний атом" і прописати параметри Чорнобильця, щоби він міг дописувати тільки туди - тобто у єдину тему, де він є фахівцем.
Бо вже повчання на філософські теми колишнього комс - потім держ-апаратника, який стрибнув із грязі у князі набридли. Просто люди втомилися сміятися з нього.
Знаємо ми таких "Гражданинов Украины", які просто з певних причин не тягнуть на отримання американського або казахстанського громадянства.
А може товаріщь боїться, що до нього в door покнокає офіцер українського походження і призве до відповіді ?
Дякую.
Чернобылец
25.12.2006, 20:49
Панове модератори !
Можете відкрити гілку - напр. "Фізика для чайників" або "Мирний атом" і прописати параметри Чорнобильця, щоби він міг дописувати тільки туди - тобто у єдину тему, де він є фахівцем.
Бо вже повчання на філософські теми колишнього комс - потім держ-апаратника, який стрибнув із грязі у князі набридли. Просто люди втомилися сміятися з нього.
Знаємо ми таких "Гражданинов Украины", які просто з певних причин не тягнуть на отримання американського або казахстанського громадянства.
А може товаріщь боїться, що до нього в door покнокає офіцер українського походження і призве до відповіді ?
Дякую.
И вам спасибо. Опять начал придумывать сказки.:D Молодец !
Расскажите еще на ночь чего-нибудь типа про тиск на Ивана Пилюя со стороны царского режима. Спится потом хорошо. :) Да еще может и ветку открыть "Сказки от кота-Бориса" ? :) Как народ думает ?
И подпись мне ваша нравится. Чувствуется "интеллигентный" человек. :)
Донецкий
12.01.2007, 14:20
Шановнэ панство! А не пора ли снова открыть на форуме ветки, связанные с обсуждением политики и прочего актуального-насущного-злободневного? Чес слово, соскучился ...
Да и картинка, когда в 21 ветке из 29 последние реплики случались в лучшем случае вчера, а в худшем случае в прошлом году, не совсем радует глаз. Разве это нормально?! Предлагаю оживить форум насущными темами...
ви про який форум говорите?
У нас 14 розділів з активністю "нині" і 5 розділів з активністю "вчора"
Донецкий
12.01.2007, 16:36
Ну вот не поленился и выписал (сейчас уже не 21, а 18). Может быть я неправильно назвал их "ветками", но суть это не меняет. Ведь такого же раньше никогда не было, чтобы на 60% тем никто не заходил в течение буднего дня!! Хотя, в принципе, все равно, сколько "вчора", сколько "нині" и т.д.
Просто (вот только не удивляйтесь) я ВСЕГДА ЛЮБИЛ Львовский форум именно за живость споров, за интересные темы, виртуозные аргументы и контраргументы... А сейчас что осталось? Детки и философия - это конечно хорошо, но не может быть основным (тем более, что никогда и не было основным). Так зачем же все поменялось?
Влада и комуналка – 01.01.2007
Львів туристичний – 10.01.2007
Куда піти – 07.01.2007
ОБС – 28.12.06
Комната сміху – вчора
Спорт – вчора
Здоров’я – 08.01.2007
Діти-квіти – 10.01.2007
Економіка, бізнес, фінанси – 04.01.2007
Філософія і релігія – вчора
Ти маєш право – 09.01.2007
Музика – 10.01.2007
Кінозал – 02.01.2007
Львів у мережі – 23.11.2006
Про український Інтернет – 02.12.2006
Що у світі чути – 19.12.2006
Життя у кав’ярні – вчора
Оголошення і вітання – 09.01.2007
У вас якийсь комп"ютер неправильний. Беремо перший рядок
Влада і комуналка - Нині 16:05
а ви кажете 01.01.2007
загалом "Нині" активність була у 15 розділах
Всього за останні 24 години на форумі з"явилось 233 нових повідомлення і 3 нових теми
Донецкий
12.01.2007, 17:58
У вас якийсь комп"ютер неправильний. Беремо перший рядок
Влада і комуналка - Нині 16:05
а ви кажете 01.01.2007
Компьютер у меня правильный. Если Вы посмотрите на время моего сообщения, то оно было в 16.36, а влада и коммуналка стала "нині" в 17 с копейками. До этого же раздел был посещен в последний раз именно 01.01.2007.
Но не в этом суть. Суть моего предложения в возвращении на форум политической ветки, в которой можно было бы обсуждать злободневные вопросы, а также остальных актуальных веток старого форума. Ну не могу ничего с собой поделать, люблю пообсуждать и поспорить, а нынешний форум превратился в (только без обид!) нечто конфетно-обтекаемое, совершенно не затрагивающее ни одной злободневной темы.
ДАВАЙТЕ ВОЗВРАЩАТЬ ВЕТКИ СТАРОГО ФОРУМА! (не в смысле всех старых сообщений, а в смысле возможности высказываться на определенные темы).
Нє, ну я не знаю, куди ви дивитеся?
По-перше у вас неправильно показує час активності гілок
По-друге, наскільки я зрозумів, ваш комп приховує від вас політичні розділи, яких у нас навіть не один :)
Політика і політики (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=5)
Історія (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=28)
Мовне питання (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=6)
UA-RU (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=7)
Сумарно в цих чотирьох розділах близько 80 тем. Цього мало?
Mattilainen
12.01.2007, 19:19
Вопрос.
Видим:
Покарання: X/Y (Z).
Что означает X, что означает Y и что означает (Z) ?
Донецкий, а вы почему сами в разделе политическом не создадите любопытную для вас тему? Никто ж не против.
Вопрос.
Видим:
Покарання: X/Y (Z).
Что означает X, что означает Y и что означает (Z) ?
Якщо я не помиляюся, то Х - це к-сть попереджень (жовта картка), Y - це к-сть покарань (червона картка), Z - це сума пойнтів за жовто-червоні картки (бали).
Одним словом - создавайте интересные темы!
"Ледве встигати терти" (как в прошлом году) уже ТАК рьяно не будут, замечено. :)
Одним словом - создавайте интересные темы!
"Ледве встигати терти" уже ТАК рьяно не будут (как в прошлом году), замечено. :)
От же ж подстрекатель! Сейчас пойду поищу чего там вам подвытереть..:p :p
Mattilainen
12.01.2007, 19:52
Якщо я не помиляюся, то Х - це к-сть попереджень (жовта картка), Y - це к-сть покарань (червона картка), Z - це сума пойнтів за жовто-червоні картки (бали).
Дякую, Умо!
От же ж подстрекатель! Сейчас пойду поищу чего там вам подвытереть.. :p :p
1. # 159 допис - просьба вытереть (зачем эти "съезды на разборки", штрафные баллы... :) )
2. Соотв. - Ваш ответ на # 159
3. Этот допис.
Boris_Kiev
12.01.2007, 20:12
Mattilainen,
А я думав, "Z" - ініціал модератора, від якого (якої) ви отримали попередження, бали якого трансформувалися у Вашій уяві на веселі алгебраїчні літери :)
Mattilainen
13.01.2007, 18:34
Вот еще что интересно:
Каков лимит штрафных баллов? И что будет за превышение? Автоматический бан? На какое время? А потом все опять обнуляется?
У розділі життя кав"ярні давно є гілка "Покарання" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=6130
Mattilainen
14.01.2007, 13:21
Точно є. Слона-то я и не приметил. :)
Спасибі, Адміністраторе.
Мартіні, Ви дали мені чергові 2 штрафні пункти за "образу" Пєрєсвєта.
Я думаю, той рівень знань і інформації з яким він перекручує нашу історію іншої оцінки не заслугує. Але добре, залишмо це.
Але чому Ви не зреагували на таку писанину Пєрєсвєта?
Педро! Вот ловлю вас на вранье чистой воды. Земли, которые стали Московией (кстати это чисто западное название Великого княжества Московсокго) всегда входили в состав Руси. Не надо врать! Ростово-Суздальская земля входила в состав единого славянского госкдарства. Где вы научились в Австралии врать интересно? Ваши доводы разобьет любой пятиклассник!
Це була відповідь на одну із статей яку я запостив кілька днів тому. Без моїх коментарів.
Мартіні, в нормальних країнах це є образа, з якою звертаються в суд. В Україні на це не реагують? Особливо коли автор громадянин північно-східної держави?
Пересвет
15.01.2007, 10:30
Да среагировали, Педро, среагировали! Мартини и мне впаял штрафные баллы, при чем Я заполусил целых 6!!! Так что не один вы в медалях.
А по поводу вашего поста. Да действительно в нормальных странах подали бы в суд. При чем подали бы в суд на вас Педро, как человека написавшего откровенную ложь!
Boris_Kiev
15.01.2007, 11:21
Pedro, мабуть треба пам"ятати про політкоректність:
Не ображайте зайвий раз чорних, інвалідів та сексменшини.
Ось Ви аборигену видаляєте зуб, а він Вас вкусить і потім скаже, що анестезія "не взяла". Хто буде винним ? :)
Читатель_Обкома
15.01.2007, 11:48
Мартіні, Ви дали мені чергові 2 штрафні пункти
Да не растраивайтесь Вы так Педро...:cool: подумаешь...
Тут и математики начинают в истории разбиратся.....и будущие специалисты по информатике....не то что стоматологи....
Интернет то большой...много что можно всякого найти....
Это только бывшие инженер-электрики не лезут...туда в чем не смыслят...
:) :) .
...Не ображайте зайвий раз чорних, інвалідів та сексменшини...
А всіми любимий Пересвет до якої категорії відноситься?
Дався Вам той пересвет... Пам"ятаю у мультику про Прометея було "Найстрашніша кара - забуття".
Да не растраивайтесь Вы так Педро...:cool: подумаешь...
Тут и математики начинают в истории разбиратся.....и будущие специалисты по информатике....не то что стоматологи....
Интернет то большой...много что можно всякого найти....
Это только бывшие инженер-электрики не лезут...туда в чем не смыслят...
:) :) .
Читачу, а я і не дуже переймаюсь. Я завжди поступаю за принципом -
не ображайся, коли тебе назвали дурнем, може це і правда:) .
Я і незвертав уваги на той допис пересвєта поки мені не зробили зауваження. Ось і Невстранець, кажуть, десь назвав мене педофілом - про це можу сказати - не читал но осуждаю:D .
Ось трохи неприємно що вітка про так звану переяславську раду цілковита зафлуджена такими "знатоками" в галузі історії України, як пересвєт, невстранець, монархіст і "прімкнувший к нім" полковник.
Правда ці "спеціалісти" в українській історії розуміються на предметі як я в астрономії.
До речі, я не скажу що я великий спеціаліст в українській історії, але я стараюся запостити статті тих які дійсно в цьому розуміються.
Я б на місці вищезгаданих закордонних знатоків звернув увагу на інше.
Одна із сексуально-озабочених форумчанок вибрала дуже образливий підпис щодо Росії. Чому ж ніхто не реагує. Я можу терпіти щось образливе по відношенню до мене, але мені дуже неприємно коли хтось ображає мою націю, її мову, назву чи культуру. І я думаю подібні почуття повинні бути і в справжніх патріотів Росії.
Невстранец
16.01.2007, 11:20
Я б на місці вищезгаданих закордонних знатоків звернув увагу на інше.
Одна із сексуально-озабочених форумчанок вибрала дуже образливий підпис щодо Росії. Чому ж ніхто не реагує. Я можу терпіти щось образливе по відношенню до мене, але мені дуже неприємно коли хтось ображає мою націю, її мову, назву чи культуру. І я думаю подібні почуття повинні бути і в справжніх патріотів Росії.
На п... сексуально-озабоченных не обижаемся. :) Это администрация сайта памятник себе (в подписи "нирван") сваяла, так пусть и любуется вместе с модераторами и "обиженными" ужами... Нирваны знают, чем возбудить любую клиентуру... Кому детей, кому "прыщ на теле" ...СНГ... покажут... Профи.
А Вам-то что? :)
Слишком долго счастье длится, самому не верится?
Может, это только снится, надо бы провериться? :D
Снится.
Пересвет
16.01.2007, 16:12
Педро! Радуйтесь же. Ибо ваши посты читают и анализируют в отличие от Нирваны. Их просто тупо игнорируют.
Невстранец
16.01.2007, 17:20
Может, кто и "тупо"... А кто надо - игнорируют умнО!
:)
Літера ґ посередком Alt+г, втілюється у . Неправильно.
У " Щоденниках" для коментуючих - повний абзац: відсутні абзаци.
Я помітив, наразі не знаю, як це виправити
New Shrek
26.01.2007, 12:24
Може старожили форуму для себе це питання вже давно вияснили ,але мене чесно кажучи здивувало, яку ціль переслідувалося створенням двох ідентичних форумів Львівський форум http://forum.lvivport.com/index.php і Львівський Форум http://forum.lviv.ua/index.php в куцому просторі Львівського сектору нету.То хто був першим курка чи яйце?
Першим був Львівський форум forum.lviv.ua (http://forum.lviv.ua)
Пропрацювавши рік чи два, проект закрився. Не було його може рік, може більше і тоді з"явився forum.lvivport.com (http://forum.lvivport.com) під назвою Львівський форум,оскільки фактично на той час назва була вільна. Через деякий час forum.lviv.ua (http://forum.lviv.ua/) знову запрацював. Але назви ми уже не стали міняти.
А пізніше запрацювало ще щонайменше два проекти із назвою "Львівський форум" :) Так що є нас до кольору, до вибору :)
А пізніше запрацювало ще щонайменше два проекти із назвою "Львівський форум" :) Так що є нас до кольору, до вибору :)
...І кинулись стахановці з всієї Вкраїни піднімати та розвивати львівські ресурси... :D
Полковник
31.01.2007, 12:13
Мы давече ночью с Пересветом про космонавтов говорили, про приезд во Львов американской космической дивы. Куда всё делось?
За что астронавтку обидели?
Кому вопрос адресовать?
MARTINI намєдні запозичив задля укладання " Золотих россіпєй". :D
New Shrek
31.01.2007, 13:31
Мы давече ночью с Пересветом про космонавтов говорили, про приезд во Львов американской космической дивы. Куда всё делось?
За что астронавтку обидели?
Кому вопрос адресовать?Да ветка есть ,а ночного бдения нет!
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20640
Пересвет
31.01.2007, 15:54
Да еще мой разговор с Лилей потерли :(
С чего бы это? На форуме появилась цензура госпезобасности???
Ви тему гілки читали? Дякуйте, що гірчичники за оффтоп не отримали :)
Пересвет
31.01.2007, 16:33
Мартини! Да Я как раз и подумал, что не совсем по теме был наш разговор, только Я надеялся, что вы перенесете в раздел оффтопа информацию :(
Viktoria Jichova
06.02.2007, 13:28
А як мені вимкнути підписку на нові повідомлення? А то всі форумські повідомлення мені надійшли у e-mail .
Я аж вжахнулася:eek: : 132 нових повідомлення у скриньці.:confused:
Вікторіє, а Ви відніміть адміністратору репутації - за спам. :D
Viktoria Jichova
06.02.2007, 13:54
МARTINI, підкажіть, будь ласка, я не хочу, щоб мені надходили ці повідомлення.
Вікторіє,
варіант другий: адміністратору додати репутації за переклад форуму, а в ПП у розділі "Параметри" відімкнути послугу "Отримувати сповіщення на е-пошту про надходження ПП". :)
У мене теж автоматично була така увімкнена на початку.
Viktoria Jichova
06.02.2007, 13:58
Дякую, Фрезіє.:) Це не стосується ПП, але усіх повідомлень ЛФ. Раніше такого не було, сьогодні вперше таке сталося.
В мене також... Я просто зняв галочку в налаштуваннях де мені пропонується отримувати листи по мейлу від адміна :)
Viktoria Jichova
06.02.2007, 15:31
І що це?
"Востаннє Ви були помічені на форумі Нині о 13:57."
Як і чим були "помічені"?:confused: :D
New Shrek
06.02.2007, 15:42
І що це?
Як і чим були "помічені"?:confused: :DАнкета Штірліца:"В связях порочащих его ,замечен не был"
Viktoria Jichova
06.02.2007, 15:51
Анкета Штірліца:"В связях порочащих его ,замечен не был"
:D :D
МARTINI, підкажіть, будь ласка, я не хочу, щоб мені надходили ці повідомлення.
Йдемо у
Моя панель керування - Параметри - Способи підписки на теми
Там вибираємо "Без підписки" і дякуємо мені за консультацію :)
Viktoria Jichova
06.02.2007, 18:34
Йдемо у
Моя панель керування - Параметри - Способи підписки на теми
Там вибираємо "Без підписки" і дякуємо мені за консультацію :)
Мартіні, вже красно дякуємо за пораду. :) :)
А що це за фігня у профілях користувачів: "спрямування"? До кого треба звертатись, щоб тебе "спрямували"? :)
Liliyah Romanova
13.02.2007, 21:13
І що це?
Як і чим були "помічені"?:confused: :D
І справді, якщо прибрати "помічені" буде цілком по-людськи. :D
Якщо бути трохи психологом, то можна замітити одну цікаву деталь.
Слово "помічені" говорить, що програма складалася у коридорах ФСБ.
Плюс до того сам сайт розміщений явно не в Україні.
"Помічені", значить хтось веде сліжку. Ви отримали "мітку". Ви були помічені Штірліцом за кавою....:p
Мих, наш форум живе у столиці України, місті Києві, на Оболоні, на одному із серверів датацентру провайдера hostbizua™ на вулиці Полярній .
Не знаю, чи причетна до розробки форуму ФСБ, але в оригіналі ця фраза виглядала як "last visited:" а російською "Ваш последний визит:"
Український варіант - це вже моя творча інтерпритація :)
Спрямування, наскільки я пригадую, показує кількість людей, яких Ви запросили на форум.
Під час реєстрації є спеціальне поле, у якому форум запитує нового учасника, хто його запросив. Якщо хтось при реєстрації введе в це поле слово "Капітан", то у Вас замість "0" буде показувати вже "1" і так далі.
А чи не краще написати, як мені пишуть на сайтах моїх банків чи професійних організацій, your last visit was on...
Отже, щось на кшталт, "останній раз Ви відвідали форум..." чи щось в тому роді..., ви там кращі знавці української ніж я.
Liliyah Romanova
14.02.2007, 03:45
Мартіні, а може, останній раз ви кавували на форумі? Раз каварня, то каварня. ;)
Еее,я перепрошую,а чому я не можу написати в рубрику "Магія в церкві"??? Мені чомусь кажуть,шо я не увійшла на форум чи не маю прав якихось там.Я шось не те зробила?Чи мені з якихось причин не можна писати в той розділ???:confused: Я не розумію,я ж нічо поганого начебто не зробила ще...:( :(
Може гілку закрив модератор?
Liliyah Romanova
14.02.2007, 18:31
Все з гілкою в порядку і ніхто її не закривав. Може, зайшли через гостя.
Мих, наш форум живе у столиці України, місті Києві, на Оболоні, на одному із серверів датацентру провайдера hostbizua™ на вулиці Полярній .
Не знаю, чи причетна до розробки форуму ФСБ, але в оригіналі ця фраза виглядала як "last visited:" а російською "Ваш последний визит:"
Ви не з органів?:(
Ну... З органів я... тільки з друкованих :)
Ви не з органів?:(
Мих, будьте обережні з органами. Вони бувають різні. Один з моїх найкращих друзів в Львові на питання де він працює завжди відповідав - в органах.
Він був досить відомим гінекологом.
Степаныч
15.02.2007, 08:33
Мих, наш форум живе у столиці України, місті Києві, на Оболоні, на одному із серверів датацентру провайдера ...
Оппа! А я думав, у Львові! Облом!:eek:
New Shrek
15.02.2007, 18:58
А шо ото-во Nirvana мовчит?
Невстранец
15.02.2007, 19:07
Может, стесняется!
А шо ото-во Nirvana мовчит?
Шреку, а Ви вже заскучили за тим, що вони говорять? :o
New Shrek
15.02.2007, 20:28
Ні ,я навпаки критикував,те що вони писали ,Ви ще зі мною погоджувались наскільки я памятаю.Просто нема кому збурювати тихе житя форуму.yaroslav "Які шанси у батька залишити дитину на виховання якщо ініціатором розлучення є дружина " на хіт тижня не потягнув
20 дописів 182 переглядів .Так що ждем-сссс.....
А нащо збурювати тихе життя форуму? Чи Ви любитель екстріму? ;)
Доброчин
15.02.2007, 22:51
хм я живу зовсім поруч:o
New Shrek
16.02.2007, 14:07
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=38572#post38572 а наш форум має такий доступ?
Мені в уже в багатьох дописах потрапляло на очі якесь дивне буквосполучення:ІМХО. :confused: Поясніть,будь ласка,хто-небудь,шо воно таке???:eek:
ІМХО=НМСД= На Мою Скромну Думку. В оригіналі "IMHO", з англійської.
Мартіні, в мене є одне запитання чи радше пропозиція. Сьогодні вранці (це в мене вже такий час) я заглянув на форум. Ще на підступах до нього я почув могутній спів. Здивувався. Але коли підхожу ближче бачу що відома "бригада" співає оди... диктатору Путіну. Про те як він десь там дав гнєвную отповєдь врагам міра і соціалізма.
Спочатку подумав, co ma piernik do wiatraka, але потім згадав, що в нас демократія і нехай таваріщі потішаться своїм улюбленим (хоч трохи з запізненням, було б доречно 14 лютого).
А з другого боку, це ж дискримінація. Хіба є Путін тільки один диктатор в світі? Ось я на днях бачив передачу про Іді Аміна - чудовий товариш був - винищив собі біля мільйона угандійців. А Садам! (Ви жерваю палі в барьбє ракавой). Мугабе... Фідель... КНДР... Про Уго Чавеса можна вже почати співи.
Тож чи не краще відкрити нову тему - диктатори, де кожний міг би відкривати вітки про своїх улюблених диктаторів. А то тільки один... Дискримінація панімаєтє...
2 Педро.
Братику, ну ти ніби новини не дивишся... Мюнхен, промова, новий курс, фактичний старт президентської кампанії, злива коментарів... Нові "орієнтіровки" людям роздали. Тему задано і її тра пророблять-відроблять. Акценти змінювати. Мав би розуміти - люди на роботі... :D :D :D
я не дивився, бо він мені "десь"...
про що мова, нарешті?..
2 Педро.
Братику, ну ти ніби новини не дивишся... Мюнхен, промова, новий курс, фактичний старт президентської кампанії, злива коментарів... Нові "орієнтіровки" людям роздали. Тему задано і її тра пророблять-відроблять. Акценти змінювати. Мав би розуміти - люди на роботі... :D :D :D
Дякую, Іване, просвітив. Ти знаєш, поки новина до тої Австралії дійде і то в перевернутому виді:D .
А серйозно, то міжнародні медія майже не приділяють цьому виступу ніякої уваги. Мов, що зробиш, знали ж звідки ноги ростуть, тобто якого роду він одуржав закалку. Лицарі плаща і кинжала. Пардон, Плутонію-210.
Ось одне цікаво, хто дає команду фас на цьому ж ЛФ "бригаді" розпочинати "кампанію"?
Полковник
17.02.2007, 08:31
Ось одне цікаво, хто дає команду фас на цьому ж ЛФ "бригаді" розпочинати "кампанію"?
Как кто? Старший (т.е. смотрящий за форумом, он, кстати, из Кыеава) приказывает кому-то - вот тот и начинает, вот и всё! :cool:
Что Вам не ясно, Педро?:confused:
А кто начал КОНКРЕТНУЮ ветку, можно определить по первому сообщению в ней.
Внимательным надо быть, уважаемый!
Читатель_Обкома
17.02.2007, 13:59
А з другого боку, це ж дискримінація. Хіба є Путін тільки один диктатор в світі? Ось я на днях бачив передачу про Іді Аміна - чудовий товариш був - винищив собі біля мільйона угандійців. А Садам! (Ви жерваю палі в барьбє ракавой). Мугабе... Фідель... КНДР... Про Уго Чавеса можна вже почати співи.
А действительно!Мартини!!!!:confused: :confused: :confused:
Почему Вы не разрешаете Педро открывать новые гилки????:eek: :eek:
Что за дискриминация по отношению к панам из Южного полушария?:cool:
Пересвет
17.02.2007, 15:08
Мартини, слава Богу заботится о форумчанах и пытается оградить их от невминяемых, лицемерных клиентов, живущих во времена противостояния систем.
Может сказать товарищу из Южного полушария, что система кординат давно изменилась, а то он как тот партизан из анекдота поезда под откос до сих пор пускает.
Viktoria Jichova
17.02.2007, 15:12
Гадаю, що останніх 7 попередніх дописів би було варто перенести у "офф топи".
Viktoria Jichova
17.02.2007, 22:20
МARTINI, подивіться, будь ласка, на ось це:
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=39228#post39228
Запитання до модераторів. Додаючи чи віднімаючи карму, чи дозволяється ображати тих, кому ми це робимо?
Українці не можуть без к... 17.02.2007 14:49 Пересвет Заткни пасть, хамло
Це так чужоземець Пєрєсвєт оцінив всіма шанованого тут на форумі Івана.
Це питання до адміністратора, лише він може редаґувати карми.
Що стосується згаданих учасників форуму, сьогодні Іван отримав попердження від мене, Пересвет - від адміністратора.
Вимоги до коректности дописів на форумі однакові як для чужоземців, так і до громадян України. Хоча патріотизм вітається, звісно.
Читатель_Обкома
18.02.2007, 16:09
NoToCo, де ті Ваші катрени, на цій гілці, чи що:
Ну а це реакція учасників того форуму на критику...
Какой Вы вредный человек оказывается....:confused: :confused:
Веточка закрыта-с... а Вы туда пишете...людей в оману вводите...:confused:
(а чо хоть по указанной ссылке то написано?:cool:
а то меня ПРавник так забанил...что ни под каким соусом не могу туда зайти...
Хоть бы одним глазком взглянуть...так уж любопытство гложит...;)
спасу нет.....)
Читачу з обкому, а що там бібліотека, щоб кожен охочий мав змогу читати?? :eek: Там, де панує право, чинять инакше:
Белорусские интернет-кафе отныне должны будут вести журналы с перечнем сайтов, к которым получали доступ их посетители. http://www.ng.ru///cis/2007-02-16/6_lukashenko.html ;)
Запитання до модераторів. Додаючи чи віднімаючи карму, чи дозволяється ображати тих, кому ми це робимо?
Українці не можуть без к... 17.02.2007 14:49 Пересвет Заткни пасть, хамло
Це так чужоземець Пєрєсвєт оцінив всіма шанованого тут на форумі Івана.
Не дозволяється. За такі висловлювання пряма дорога в Баню
MARTINI, а так надовго забанювати Чорнобилец'я не занадто строго? Гадав, що на три дні всього...
Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:19
Вот с утреца получил на приват такое:
Привіт Читатель_Обкома,
Створений Вами допис видалено
-----
ID допису: А з другого боку, це ж дискримінація. Хіб...
Тема: запитання (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=71)
Причина:
-----
Це повідомлення надіслано автоматично. Не відповідайте на нього.
З повагою,
Адміністрація Форуму
Честно признатся...абсолютно ничего не понял...:confused: :confused:
То Шрек мне какую то ахинею писал в приват...щас Мартини что то не врозумительное....
К чему бы это?Не уж то предпреждение какое то?:cool:
Читатель, по крайней мере Ваши посты читают и анализируют... Это уже само по себе приятно. Пусть и такое, но зато внимание от администрации :D
Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:51
Читатель, по крайней мере Ваши посты читают и анализируют... Это уже само по себе приятно. Пусть и такое, но зато внимание от администрации :D
Ага...мне там на веточке "про ЦЕ"...Бабку Параску жалко стало....
хотел народ женского полу предупредить...что бы не ходили..где попадя...
а ветку...кто то без предупреждения закрыл....:cool:
Не любят у нас вопросы личной безопасности...:(
( :D :D :D :D :D )
Можно спросить? А почему веточку закрыли?
Неужели никто не понял, что это прикол, никто никого не насиловал? :) (и даже не пытался)... Ах, какие мы серьезные, однако :)
Читатель_Обкома
19.02.2007, 11:59
Можно спросить? А почему веточку закрыли?
Неужели никто не понял, что это прикол, никто никого не насиловал? :) (и даже не пытался)... Ах, какие мы серьезные, однако :)
Во...во..Капитан...и я про тоже...;)
Внимание, вопрос:
Господа, я тут где-то посеял Разумное, Доброе, Вечное - никто не находил?
Внимание, вопрос:
Господа, я тут где-то посеял Разумное, Доброе, Вечное - никто не находил?
Не знаходив. Може Ви сіяли не на цьому форумі. Спробуйте ще раз.
:) А може Ви й не шукали? Я взагалі то не просто так це написав... На жаль, за допомогою мюнхенського Путіна ЛФ знову помаленьку сповзає на міжособистісні розборки...
:) А може Ви й не шукали? Я взагалі то не просто так це написав... На жаль, за допомогою мюнхенського Путіна ЛФ знову помаленьку сповзає на міжособистісні розборки...
Капітан, я думав що це жарт. І відповів жартом. А щодо Путіна, то я надіюсь, тема вичерпала себе. Хіба ще хтось дров підкине...
У кожному жарті є доля жарту, п. Педро :)
У кожному жарті є доля жарту, п. Педро :)
Більш серйозно, про що це було? Якщо не жарт?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008