Показати повну версію : правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації :) )
Схвалюючи реєстрацію Ви погоджуєтеся з дотриманням правил поведінки. Їх незнання не звільняє Вас від відповідальності!
1. Мова:
1.1 Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
1.2 Дозволяється, як єдиний виняток, публікація цитат (із зазначенням джерела) іншою мовою, за умови, що ці цитати належним чином виділені засобами форуму (тег [quote] ) і до них долучається щонайменше стислий переклад українською мовою.
1.3. Рекомендуємо перевіряти правопис повідомлень перед їх відсиланням. Вперте нехтування цієї рекомендації є порушенням цих Правил.
2. Спілкування
2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
2.2 Забороняється використання ненормативної лексики
2.3 Забороняється створювати однакові теми в різних розділах форуму. Такі теми будуть видалятись, а їхнім авторам виноситиметься попередження.
2.4 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
2.5 Заборонено створення тем, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу або будь-яким чином порушують законодавство України.
2.6 Заборонено беззмістовні повідомлення (флуд) та умисну рекламу (спам), заклики переходити на інші форуми.
2.6.1 Спамом вважається посилання на інші сайти, заклики їх відвідувати, заклики купувати ті чи інші товари і послуги. Якщо усе це робить користувач із сотнею дописів на форумі, то спамом це не вважається.
2.7 Рекомендується не використовувати форум для особистих розмов. Краще надіслати учасникові приватне повідомлення або скористатись електронною поштою чи ICQ.
2.8. Поганим тоном вважається публікація особистих даних інших учасників без їх згоди. Це, зокрема, стосується ICQ, адрес електронної пошти без належного (антиспамерського) спотворення, імені, прізвища та по-батькові.
2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.
3. Система покарань і попереджень
3.1 Порушники Правил можуть бути покарані від винесення попереджень до тимчасової чи повної заборони надсилати повідомлення (бан).
3.2 Система попереджень передбачає нарахування штрафних балів. За різні види порушень передбачено різну кількість штрафних балів. Попередження можуть виносити адміністратори та модератори.
3.3. Коли відвідувач набирає 13 штрафних балів протягом місяця, він потрапляє у бан на 3 доби. У випадку, якщо за місяць набрано 20 балів, бан триватиме три тижні. За 30 балів - бан назавжди. В окремих випадках адміністратор залишає за собою право особисто визначити термін покарання.
4. Використання псевдонімів (ніків) і підписів
4.1. Не дозволяється використовувати псевдо і підписи, що містять у собі нецензурні слова чи вислови. Не використовуйте нік, який неможливо запам’ятати, зокрема беззмістовний і важкий для прочитання набір символів
4.2 У форумі заборонено використання двох і більше ніків одним користувачем. Виявлені адміністратором ніки-клони блокуються без попередження.
4.3 Кінцеве рішення про прийнятність псевдо чи підпису приймає адміністрація. Обговоренню таке рішення не підлягає.
4.4 Для нових користувачів (починаючи від 1,10,2008) дозволено використовувати в назві ніку тільки такі символи:
Аа Бб Вв Гг Ґґ Дд Ее Єє Жж Зз Ии Іі Йй Її Кк Лл Мм Нн Оо Пп Рр Сс Тт Уу Фф Хх Цц Чч Шш Щщ ь Юю Яя Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz - – —
4.5 На форумі не практикується зміна ніків. Якщо для зміни ніка у Вас є вагомі поважні причини, то звяжіться з адміністрацією (MARTINI (http://forum.lvivport.com/private.php?do=newpm&u=1), пупер (http://forum.lvivport.com/member.php?u=318))...
5. Правила можуть змінюватися і доповнюватися
6. Незнання правил не звільняє від відповідальності
Приємного спілкування!
1. мова:
1.1 прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. використання інших мов цьому форумі є порушенням правил. назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
на мою думку це порушення законодавства україни про мови. тобто правила суперечать закону україни про рівність мов.
думаю, має бути наступним чином:
або
1 . тільки українська, як державна.
або
2. будь яка, але з українським перекладом (чи без перекладу).
Невстранец
22.11.2006, 14:10
1. мова:
1.1 прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. використання інших мов цьому форумі є порушенням правил. назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
на мою думку це порушення законодавства україни про мови. тобто правила суперечать закону україни про рівність мов.
думаю, має бути наступним чином:
або
або
мих, вы ведь согласились с правилами, когда регистрировались.
мих, вы ведь согласились с правилами, когда регистрировались.
А при чому тут я? Мова йде про законодавство
Не встигли увійти, а вже непорозуміння.:)
Я вдома.:)
Не встигли увійти, а вже непорозуміння.:)
Я вдома.:)
Моє діло прокукурікати, а буде світанок, чи ні - байдуже.:)
А для чого тоді кукарікати?
:)
Читатель_Обкома
23.11.2006, 09:43
або
Мих?Хотите пораду?Я знаю один УЖасный форум...где только львовяни...и только на украинской мове размовляют...
Хотите адресок могу скинуть...за вознагрождение....
:rolleyes:
Мих?Хотите пораду?Я знаю один УЖасный форум...где только львовяни...и только на украинской мове размовляют...
Хотите адресок могу скинуть...за вознагрождение....
:rolleyes:
До чого це?
Я ж просто написав, що цим правилом принижено інші мови, хіба нє?:o
Невстранец
23.11.2006, 16:38
До чого це?
Я ж просто написав, що цим правилом принижено інші мови, хіба нє?:o
Мих, там у вас Сальваторе УЖасается, что тут целых две ветки назвали российскою, а никто внимания не обращает. Так обратите внимание общественности!
Общественность должна знать, кто игнорирует рекоммендации администраторов!
А правилом, о котором Вы говорите, вряд ли что принижено. Вы (и Правник) вполне можете открыть форум с мовами спилкування - урду и суахили, и ничего этим не нарушите, а даже наоборот - поспособствуете развитию многоязычия. А если уж суахили И украинский - то вообще без вопросов, даже на уровне "цепляния". Это очевидно абсолютно.
Я понимаю, Вы можете сходу не разобраться, но юрист - своим же втирает... :rolleyes:
Невстранец
Кілька років на укр. форумах. Невже не можна було вивчити мову?
Чи Ви навмисно ото пантуєтеся а самі мабуть вірші про неньку складаєте українською. Наче той Мюллер на балалайці ночами з анекдоту.:)
Невстранец
23.11.2006, 17:24
Невстранец
Кілька років на укр. форумах. Невже не можна було вивчити мову?
Чи Ви навмисно ото пантуєтеся а самі мабуть вірші про неньку складаєте українською. Наче той Мюллер на балалайці ночами з анекдоту.:)
А как же!
"Почали паруватись
Хлопцi й дiвчини
Реве та й тихо стогне
Ненька-Україна"
(с) Осiнь 2004
Аж слезу из глаз... (всхлип)...
---------------------------
На родном болтать интереснее, Данило. Не приходится дурака включать и чушь городить, в частности. Злобы не возникает и истерик, т.к. расслаблен всё время, не напрягаешься с двойным переводом. Попробуйте! ;)
Или Вы только дома можете себе это позволить, с близкими, когда никто не слышит? :(
Знову з"явились дописи з вкрапленнями "перлів" типу "таварісч нє панімаіт".
Locke:
...Що це - вперте небажання, відверта неповага, "прєзрєніє" чи може генетично закладена розумова неповносправність певних осіб?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=1523#post1523
"Єсть мнєніє" поновити гілку зі старого форуму: "Учи албано-украинский"
[quote=MARTINI;70]4.2 У форумі заборонено використання двох і більше ніків одним користувачем. Виявлені адміністратором ніки-клони блокуються без попередження.
4.3 Кінцеве рішення про прийнятність псевдо приймає адміністрація. Обговоренню таке рішення не підлягає.
[quote]
Яким чином виявлятимуться клони?
З мого компа, наприклад, моя кохана хотіла зареєструватись... тепер думає, чи не забанять нас удвох?
Миколо, не доречний жарт. Перш за все, слово взяте в лапки - і має право писатися в українській транскрипції - як чується. Це не заборона на форумі і не є знущанням над російською мовою.
Ви ще поспостерігайте, що російськомовні дописувачі те саме роблять з україснькою мовою, але чомусь не виникає бажання створити гілку по цій темі!
Невстранец
24.11.2006, 14:45
Ви ще поспостерігайте, що російськомовні дописувачі те саме роблять з україснькою мовою, але чомусь не виникає бажання створити гілку по цій темі!
Роблять, роблять... :D :D И що воны роблять? Гы... роблять...
Умочка, вот как на духу. Вы одна из наизлостнейших коверкал на всём форуме. А уж что год назад творили - предложения на любую тему не могли написать без "этого". Было? Было. Стало быть, объективно судить не можете. Хотя и при власти ;)
З мого компа, наприклад, моя кохана хотіла зареєструватись... тепер думає, чи не забанять нас удвох?
Хотіла чи зазареєструватись? Не певен що це можливо так просто.
Реєструйте свою кохану. Тільки раджу не забувати хто є хто, а також не розмовляти між собою через форум. Санкції може бути застосовано, якщо будуть явні підозри, що це одна й та ж людина.
Реєструйте свою кохану. Тільки раджу не забувати хто є хто, а також не розмовляти між собою через форум. Санкції може бути застосовано, якщо будуть явні підозри, що це одна й та ж людина.
Дзенькую бардзо)))
Liliyah Romanova
24.11.2006, 16:19
Роблять, роблять... :D :D И що воны роблять? Гы... роблять...
Умочка, вот как на духу. Вы одна из наизлостнейших коверкал на всём форуме. А уж что год назад творили - предложения на любую тему не могли написать без "этого". Было? Было. Стало быть, объективно судить не можете. Хотя и при власти ;)
Невстранцю,
Ума хоч і робить чи робила так найчастіше, то все-таки вона має рацію, що так можна. :)
До того ж, так само можна і з польською писати. Там десь Капітан вже практикувався. І це не є знущання.
До речі, в польській літературі теж застосовуються подібні прийоми щодо російської та української. Ще не чула, аби хтось проти того протестував. При тому, що виглядає справді дивно: "Isz ty kakoj! Paszoł won! Pasmotri na niewo. My tiebie jeszczio pakażem!" ;) :D
Boris_Kiev
24.11.2006, 16:37
Якщо у Вас на компі є різні браузери, то домовтеся, з якого бразера хто ходитиме на форум. І всі куки збережуться різні.
Ще Ваша кохана може на своєму браузері встановити окремий проксі.
А чому не можна двом людям з одного компа почергово вести дискусію - в разі, коли їхні думки не співпадають ?
Невстранец
24.11.2006, 16:48
А чому не можна двом людям з одного компа почергово вести дискусію - в разі, коли їхні думки не співпадають ?
Да просто представьте, что у компа московский айпишник - и не будете глупые вопросы задавать больше ;) (Эт я любя и уважая, Вы же знаете!)
Boris_Kiev
24.11.2006, 17:01
Corbie, поки що - старим.
Положення зірок на небі знову не сприяє встановленню "універсального ідентифікатора". :)
Вірніше, я не вбачаю за доцільне дарувати цю іграшку. Здогадайтеся самі чому. :)
Нєвстранець, російська мова на Україні має юридично такі ж права як грузинська. Чи Ви не згідні?
Нєвстранець, російська мова на Україні має юридично такі ж права як грузинська. Чи Ви не згідні?
Открываю синий паспорт с малым гербом Украины, а там на украинском и на русском. Грузинского нет. А у Вас на украинском и грузинском?
А давно Вы паспорт получали? А где? А на обложке что нарисовано?
;)
І це все? Не густо.
Я сторінку у паспорті, де на російській ще не відкривав і не читав.;)
І це все? Не густо.
Я сторінку у паспорті, де на російській ще не відкривав і не читав.;)
Та я сам недавно узнал.
Когда надо было копировать все станицы паспорта.
Документ однако.
;)
А може я претендую на премію "наізлоснєйшей кавєркалкі на всьом форумє" ;) ?
Не перебільшуйте! У мене довгий період не стояла російська розкладка і щоб не було написано з помилками - писала в транскрипції, але після декількох зауважень я таки доставила розкладку і вже не лінувалася перемикати мову на клавіатурі :) (ну, хіба зовсім інколи)
Я рідко користуюся наданою мені владою, тому навіть, якщо я оцінюю необ"єктивно, то все рівно роблю це БЕЗ влади! :) Просто мене ще на старому форумі дивувало, що люди збирають такі українські "перли", а аналогічні - інших мов не помічають!
Так що я (як модератор) не забороняю використовувати транскрипцію, але для чого її колекціонувати і робити окрему гілку?
<...>
...Так що я (як модератор) не забороняю використовувати транскрипцію, але для чого її колекціонувати і робити окрему гілку?
Елементарно Умо!
Навесні 2006, в темі про День Перемоги 9 травня знайшов глумливий вигук одної пані (очевидно в адресу ветерана РА) : "Я за тіб"я в акопах гніл!".
Але все-таки хочеться сподіватись, що на оновленому форумі ця гілка не актуальна. ;)
Миколо, тоді колекціонуйте в цю гілку усі транскрипції - різних мов!
Але що тут глумливого? от я прочитала цей вислів в слух - звучить нормально, а звідки Ви знаєте, якими літерами він написаний, коли я його вимовляю? У мене був однокласник, який англійські тексти писав собі українською мовою, бо не вмів правильно читати англійською :)
Такщо глумливо тут могло бути тільки в контексті значення цих слів, імхо, а не те, як вони написані. Російською звучить так само? :)
хоча сподіваймося разом, що таких гілок на новому форумі не потрібно ;)
Миколо, тоді колекціонуйте в цю гілку усі транскрипції - різних мов!
В форумі я бачив засилля тільки одної транскрипції типу: "...распоряжайтісь в сваєй матушкє-расєі...", "таварісч ні панімаіт", "Чірнобилєц - твайо мєста на Сєвєрє" та ін.
Такщо глумливо тут могло бути тільки в контексті значення цих слів, імхо, а не те, як вони написані... :)
Саме так, в контексті ("Я за тіб"я в акопах гніл!").
хоча сподіваймося разом, що таких гілок на новому форумі не потрібно ;)
Приєднуюсь. :)
Миколо, кожен бачить те, що хоче! ;)
...та в міру своєї "зіпсутості"? :)
А по-моєму інфа на форумі трохи підбріхує, наприклад: "одночасно на форумі було 300 учасників".:D
Не вірю!
Да просто представьте, что у компа московский айпишник - и не будете глупые вопросы задавать больше ;) (Эт я любя и уважая, Вы же знаете!)
уточню - компи різні, під НАТом сидимо зовнішня ай-пі одна ... київська))
А по-моєму інфа на форумі трохи підбріхує, наприклад: "одночасно на форумі було 300 учасників".:D
Не вірю!
Ну не те щоб підбріхує, просто я вчора експериментував з налаштуваннями "кукіс", щоб з"ясувати що вона за опції такі :) І в період, коли я змінив налаштування, форум справді щиро думав, що його зараз читають 300 людей, зовсім він не брехав, а лише помилявся :)
Liliyah Romanova
26.11.2006, 17:42
Мартіні, що ж то ви нашому бідному форумові робите промивання мізків?? ;):):)
Використання інших мов цьому форумі є порушенням Правил""
Звідси випливає, що використання некирилиці.....
м-да. Забанити "gazeta lviv"....
Мало тут народу залишиться..... не люблю я себе, чесне слово, нє;)
Перепрошую за ще дне запитання про мову. Українська чи російська тут ніяких питаннь і заперечень. Я про інше- про те що " рекомендуєтся перевіряти орфографію....." отже зумисеі спотворення слів також заборонені? І отже так звана Олбанська також заборонена?:confused:
1. Мова:
1.1 Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
А що, це правило не для всіх?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=4628
Boris_Kiev
04.12.2006, 11:17
Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
Ну.. а як на екрані передати мову глухонімих ?
На моє питання так ніхто і не відповів.....
Boris_Kiev
13.12.2006, 15:51
Перепрошую за ще дне запитання про мову. Українська чи російська тут ніяких питаннь і заперечень. Я про інше- про те що " рекомендуєтся перевіряти орфографію....." отже зумисні спотворення слів також заборонені? І отже так звана Олбанська також заборонена?:confused:
Stanley, на мою думку, т.зв. "інтернето-албанська мова" є ознакою не дуже розвиненого інтелекту.
Якщо наводите цитату або фраза дійсно звучить кумедно - як виняток, можна її вжити.
Степаныч
13.12.2006, 16:55
Stanley, на мою думку, т.зв. "інтернето-албанська мова" є ознакою не дуже розвиненого інтелекту.
Якщо наводите цитату або фраза дійсно звучить кумедно - як виняток, можна її вжити.
Борисе, а Вам не здається, що Ваше:
"- Скільки коштує отой порцеляновий щур ?
- Это не "щур", это наш президент В.В.Путин !
- Тоді дайте мені двох порцелянових щурів !",
як би це сказати... неетичне щонайменше?:cool:
Boris_Kiev
13.12.2006, 17:19
Степаничу,
1. Я живу в Україні
2. Я працюю в Україні
3. Я пишу з української айпі-адреси
4. Я пишу до українського форуму, який розміщено в Україні.
От якби я заліз на форум іншої країни і почав би навіть не хамити, але просто повчати їх жити, тоді Ваше запитання мало б певний сенс.
Ви практикуєте якийсь Культ Порцелянового Щура ?
Чому це так Вас турбує ?
Дякую що надихнули на нову гілку Борисеhttp://forum.lvivport.com/showthread.php?p=11122&posted=1#post11122
Boris_Kiev
13.12.2006, 17:47
Дякую що надихнули на нову гілку Борисе
Уті-путі-путі !
До речі, в школі його називали "Моль" :)
Наскільки пам"ятаю, в хімії "моль" - це грам-молекула.
От звідки ростуть ноги російської токсикології...
Степаныч
13.12.2006, 18:36
Степаничу,...
Ви практикуєте якийсь Культ Порцелянового Щура ?
Чому це так Вас турбує ?
Та ні, не практикую.
Мені здається, це більше турбує Вас. З якої радості всує згадувати Президента іншої держави? На мій погляд, все ж повинна бути повага. Або три дні (наприклад) про Путіна, три - про англійську королеву, три - про Буша... ;)
Пропоную внести наступні зміни і доповнення до Правил поведінки на форумі (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69) :
Пункт 2.5 Викласти в новій редакції:
2.5 Заборонено створювати теми, а також робити повідомлення, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу, пропагують ідеї сепаратизму, комунізму, фашизму, шовінізму, сіонізму, антисемітизму, містять заклики до насильницьких дій або будь-яким іншим чином порушують законодавство України.
Прошу учасників форуму висловити доцільність подібних змін, внести свої пропозиції, а модераторів у випадку схвалення внести ці зміни.
Невстранец
17.05.2007, 18:10
Пропоную внести наступні зміни і доповнення до Правил поведінки на форумі (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69) :
2.5 Заборонено створювати теми, а також робити повідомлення, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу, пропагують ідеї сепаратизму, комунізму, фашизму, шовінізму, сіонізму, антисемітизму, містять заклики до насильницьких дій або будь-яким іншим чином порушують законодавство України.
Прошу учасників форуму висловити доцільність подібних змін, внести свої пропозиції, а модераторів у випадку схвалення внести ці зміни.
Намана. Я считаю, нужно запретить ещё пропаганду гомосексуализма, фетишизма, русофобии, фофудьи и пр., что там ещё меня огорчает... или всё же ограничиться конституцией, не умножая установленных там ограничений, чтобы быть безупречными перед законом. А пропагандирующих коммунизм как и прежде банить за хамство :)
Невстранец, Вас "огорчают" забанені за хамство? :)
Невстранец
17.05.2007, 18:17
Невстранец, Вас "огорчают" забанені за хамство? :)
Немножко огорчают такие сообщения как это.
Я перечислил примеры того, что меня огорчает в контексте предложения Locke. Разве что, "фетишизм" там оказался до кучи, незаслуженно, есть гораздо более огорчительные вещи.
можна я вкладу свою думку?
можна я вкладу свою думку?
попробуй
New Shrek
11.08.2007, 16:34
Попытка ,не пытка...(Л.П. Берия)
1. Мова:
Рекомендовать не значит обязать.
Тем более я подозреваю автор темы украинским вообще не владеет, посмотрите на место жительства.
New Shrek
11.08.2007, 19:24
Рекомендовать не значит обязать.Я беру та й сам корегую
Я беру та й сам корегую
Ну и на здоровье.
А то выходит, если человек не вледеет украинским, ему, что на форуме нельзя учавствовать.
Я ктати думаю, если бы на форум зашел поляк и написал бы пару постов на польском, нормальная часть форумчан ничего бы не имела против.
Ну и на здоровье.
А то выходит, если человек не вледеет украинским, ему, что на форуме нельзя учавствовать.
Я ктати думаю, если бы на форум зашел поляк и написал бы пару постов на польском, нормальная часть форумчан ничего бы не имела против.
дарт, я вам симпатизую але...
... скажіть чесно: для вас мовне питання є принциповим?..
для мене — так....
Пупер, насчет симпатий взаимно, однако для меня, к сожалению тоже.
Я просто не приемлю фильтраций по мовному признаку. Каждый имеет право говорить на том языке который предпочитает который больше любит, и НИКТО не имеет право указывать на каком языке кому говорить.
Стоп, стоп, стоп... вечными темами потянуло :)
Пупер, насчет симпатий взаимно, однако для меня, к сожалению тоже.
Я просто не приемлю фильтраций по мовному признаку. Каждый имеет право говорить на том языке который предпочитает который больше любит, и НИКТО не имеет право указывать на каком языке кому говорить.
може виникнути ситуація, коли двоє будуть говорити мовою такою, яка подобається, і жоден не захоче поступитися...
досить часто (якщо не через раз) це й ставало причиною війни....
згадати тільки стародавні часи...
якщо розмовляв “поганою латиною” — плебей (я вжив евфемізм) і тобі не місце в римі...
"Пропоную внести наступні зміни і доповнення до Правил поведінки на форумі.
2.5 Заборонено створювати теми, а також робити повідомлення, котрі розпалюють міжнаціональну, расову чи міжрелігійну ворожнечу, пропагують ідеї сепаратизму, комунізму, фашизму, шовінізму, сіонізму, антисемітизму, містять заклики до насильницьких дій або будь-яким іншим чином порушують законодавство України."
Прекрасная идея! Вот только сразу возникает закономерный вопрос: "А судьи кто?" Кто и как конкретно сможет объективно рассудить конфликтную ситуацию на форуме?
И какой крик сразу поднимется, когда начнет работать цензор (корректор)!
може виникнути ситуація, коли двоє будуть говорити мовою такою, яка подобається, і жоден не захоче поступитися...
досить часто (якщо не через раз) це й ставало причиною війни....
згадати тільки стародавні часи...
якщо розмовляв “поганою латиною” — плебей (я вжив евфемізм) і тобі не місце в римі...
Пупер, а в чем проблема то? Я что указываю кому на каком языке говорить, говорю на своем, будте добры говорите на своем, мы друг друга прекрасно поймем. Будет писать поляк - думаю пойму и его, а те кто не хочет пытатся понимать пусть не понимают. Это будет как раз свидетельствовать об их ограниченном кругозоре.
ЗЫ Да, в самом деле, давайте эти вопросы обсудим в других, специальных темах, а то тофтом получается.
Bavarlok
18.09.2007, 01:49
Людоньки, є такий вопріс: чи можна редагувати вже відправлені свої повідомлення? не знайшов такої кніпки. бо ось приміром порушив правила не знаючи, потім прочитав да соромно стало, а прибрати сміття нізя. що робить?
levandivka
18.09.2007, 07:41
Елементарно!
Читати. а потім постити... :)
Для новачків є декілька "чайничих" тем про скрипти нашого Форуму.
Ця гілка - про правила.
Читайте!
Пупер, а в чем проблема то? Я что указываю кому на каком языке говорить, говорю на своем, будте добры говорите на своем, мы друг друга прекрасно поймем. Будет писать поляк - думаю пойму и его, а те кто не хочет пытатся понимать пусть не понимают. Это будет как раз свидетельствовать об их ограниченном кругозоре.
ЗЫ Да, в самом деле, давайте эти вопросы обсудим в других, специальных темах, а то тофтом получается.
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif можна я буду на дактилі?...
ми ж все одно "один одного зрозуміємо"?.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Deus igrok
30.09.2007, 09:26
Запитання:
1. Яка максимальна кількість штрафних балів за одне повідомлення ?
2. Скільки раз можуть штрафувати за одне і теж повідомлення ?
3. Чи підлягає зміні\видаленню повідомлення, яке помічене як штрафне, зокрема містить образу ?
1. Скільки завгодно
2. Скільки потрібно буде. Якщо адміністратор вирішить, що модератор покарав недостатньо, то може іще додати штрафних балів
3. Не завжди
levandivka
30.09.2007, 11:16
Скільки завгодно
http://s.rimg.info/97072534ae2efd113f3af9c52a98a66a.gif
Я так зрозумів адміністратор тута цар і бог?!
А модератори його підлеглі?
Ієрархія:bazar:
afterstep
30.09.2007, 15:12
ні - є ще хостер, що робить профілактику без попередження....
Віктор333
24.11.2007, 14:31
2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.
Що до образ - абсолютно згоден. А заборона тиску на модераторів і їхнього публічного обговорення - це звичайна деспотія. Таким чином народ на форумі ніколи не буде знати правду, невигідну модераторам і адміністрації форума! Написано: "пишіть в приват..." Це однаково, що було прийти до Сталіна і сказати йому свое невдоволення в "приват", а не на всю країну, щоб знищити його деспотію.
Тому потрібні окремі чітко означені гілки чи теми, де повинні проводитися такі дискусії. Хто хоче - повинен мати змогу доносити свої думки до форумчан. Бо іншим чином це, без доброї волі модераторів і адміністраторів неможливо. Тільки таким чинов форумчани зможуть впливати на політику форуму, а не тільки адміністрація і модератори.
Що до образ - абсолютно згоден.
А,от "тикати" в товаристві не прийнято.
Віктор333
24.11.2007, 14:42
Цитата:
Допис від Віктор333
Що до образ - абсолютно згоден.
А,от "тикати" в товаристві не прийнято.
Де я в цій фразі тикав?
Де я в цій фразі тикав?
Не в цій,а в іншому допису.Левандівка вже звертав на це увагу.
New Shrek
24.11.2007, 14:54
Смішно,раз в місяць знаходяться реформатори Прафил Форуму,і що головне з алюра та в галоп,з першого ж дня реєстрації
levandivka
24.11.2007, 15:01
народ на форумі ніколи не буде знати правду, невигідну модераторам і адміністрації форума! Написано: "пишіть в приват..."
Оба-на!... Пост №2, і одразу в бій..?
без доброї волі модераторів і адміністраторів неможливо.
Буде Вам "добра воля". Буде... :)
А як додати комусь карму?
nirvanka
03.12.2007, 11:32
А як додати комусь карму?
У Вас має бути мінімум 20 постів на форумі, після того будете мати можливість додавати карму (справа внизу біля допису учасника біля "ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | ВІДПОВІСТИ" з'являться ручки карми :y: та :n: ).
рівнянин
03.12.2007, 11:36
Таким чином народ на форумі ніколи не буде знати правду, невигідну модераторам і адміністрації форума!
?????????????
Форум це місце для спілкування а не остання інстанція де можна дізнатись правду. Взагалі є інші методи. І в першу чергу це розум самої людини. А що до ЛФ, тут цілком демократичні правила. А якщо конкретно, то правило одне, БУДЬ ЛЮДИНОЮ І ПОВАЖАЙ ІНШИХ.
Степаныч
02.04.2008, 13:18
А от те, що prosport пише, це спам чи флуд?
З ким ці правила позгоджені і ким затверджені ?
levandivka
31.05.2008, 22:47
В Асоціації флудерів не затверджували...
я помилково в один допис вставила два однакові повідомлення в темі які пологи кращі ДП чи в ПБ. Як мені видалити одне з двох повідомлень? я пробувала редагувати,але час редагування вийшов. чи не могли б ви,модератори видалити? чи це можна самостійно якось зробити? levandivko.допоможіть, ви на цій темі часто.
чи це можна самостійно якось зробити?
найкраще писати в пп модератору гілки....
де вказувати посилання на повідомлення, яке тре виправити...
та я трохи чайник, я новачок у форумі і не могла знайти,де той модератор і як до нього звертатись. підкажіть,будь-ласка. :o
модератор і як до нього звертатись.
"Ваше сiятєльство", звiсно :crazy:
Насправдi, модератори роздiлiв показанi унизу сторiнки з темами цих роздiлiв -- просто клацнiть на будь-якому i знайдiть функцiю "Написати ПП"
де той модератор і як до нього звертатись
нік (форумне ім’я) у модератора є виділене курсивом....
наприклад, є такий форумний хуліган -- пупер, так він за сумісництвом ще й модер.... http://levus.info/smile/smile.gif
Во, а я про курсив не знав. Дякую :)
Zirnycja
05.07.2008, 23:01
трапляється, що даремно писати...:n:
трапляється, що даремно писати...
це: http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif тільки позиція форумлянина, його думка щодо допису.....
Zirnycja
06.07.2008, 04:13
це: http://forum.lvivport.com/images/buttons/n.gif тільки позиція форумлянина, його думка щодо допису.....
Це-моє негативне враження від байдужости (чи неуваги або ж можливої перевтоми (у кращих випадках)) конкретного модератора до потреб форумлян....
levandivka
06.07.2008, 12:10
моє негативне враження від байдужости
Ваше - ТАКе, а у інших - інакше.
Когось "пре" від солодкого, когось - нудить.
Світ різний. Сприйняття різне :)
Додано через 32 хвилини
Я в каву кладу 3 ложки цукру.
Але від 5 - знудить.
Шо дєлать..?
Додано через 33 хвилини
А хтось скаже, байдужий...
Я в каву кладу 3 ложки цукру.
Але від 5 - знудить.
Шо дєлать..?
нудить, але все одно кладете, якщо в гостях?... http://levus.info/smile/biggrin.gif
нудить, але все одно кладете, якщо в гостях?...
А я без цукру...
Zirnycja
06.07.2008, 15:23
А хтось скаже, байдужий...
А що це ви так розхвилювались?...Маєте сумління?
Не суєтіться! До вас не може бути аж ніяких притензій... ви- сама Довершенність!!! Спіть спокійно. "Вам не зашкодить!" (с)
А щодо кави, її можна пити і без підсолодження, а можна кавусі і не вживати!...
Світосприймання наші і цінности в ньому, направду, різні! А що вже говорити про смаки та уподобання?...
levandivka
06.07.2008, 15:25
Маєте сумління?
А що це?.. http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Rulezz_alcoman2.gif
По кишеням шарив-шарив, всьо є, але без ТАКого підпису.
ви- сама Довершенність!!!
Дякую, я ТАКий... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_twiddle.gif
розхвилювались?
Ніколи... http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Viannen_loungelizard.gif
Zirnycja
06.07.2008, 16:24
Нарцисизм-не надто привабливий для мужчини діагноз збочення...
levandivka
06.07.2008, 16:32
Віртуальна діагностика?
Згадав анекдот в тему.
На лавочку до чоловічка підсіла парочка
-ой, коханий, в мене пальчик болить
-дай, сонечко, я поцьомаю - пройде
-Пройшло! ой, коханий, в мене вушко болить
-дай, сонечко, я поцьомаю - пройде
-Пройшло! ой, коханий...
Чоловік не втримався, і питає:
-пробачте, а геморой ви не лікуєте?
Zirnycja
06.07.2008, 16:51
Віртуальна діагностика?
Ми у віртуалі. Тут свої плюси і мінуси. І враження-діагнози один про одного, безперечно, поверхові...
afterstep
06.07.2008, 18:10
І враження-діагнози один про одного, безперечно, поверхові...
часто - багатоповерхові....
levandivka
06.07.2008, 19:07
часто - багатоповерхові...
Головне, щоб поверхи були теж віртуальними, в рамках Правил.
Нє? :)
afterstep
06.07.2008, 20:29
Головне, щоб поверхи були теж віртуальними, в рамках
от тільки не завжди - слово "правил" застосовне :)
а рамки - ну воно "святе" - у львів'ян прийнято, щоб їхня думка не виходила за встановлені рамки :)
==
<offtop>
і не суттєво, що думка з вчинками може розходитися.....
до речі, левандівко, гуманіст тутешній форумний - мене вже тривалий час мордує питання: як то можна з одної сторони так "медом мазати", що аж з форум такого-собі коричньового відтінку набув (мед видко гречаний), і так славословити, що куди тобі дяк після подачки! - а з ругого боку - зовсім незнайомих людей, по якісь спільній ознаці - ну там чи лікар (абстрактний, бо прізвищ не вказуєте), чи конкретний Садовий - без вказання за що - мастити так тим шміром, що аж форум кольору того шміру набув....
</offtop>
<offtop>
і не суттєво, що думка з вчинками може розходитися.....
до речі, левандівко, гуманіст тутешній форумний - мене вже тривалий час мордує питання: як то можна з одної сторони так "медом мазати", що аж з форум такого-собі коричньового відтінку набув (мед видко гречаний), і так славословити, що куди тобі дяк після подачки! - а з ругого боку - зовсім незнайомих людей, по якісь спільній ознаці - ну там чи лікар (абстрактний, бо прізвищ не вказуєте), чи конкретний Садовий - без вказання за що - мастити так тим шміром, що аж форум кольору того шміру набув....
</offtop>
<megaofftop>
пропоную це питання вирішити в суботу\п’ятницю (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=38316)...
</megaofftop>
Zirnycja
06.07.2008, 21:13
часто - багатоповерхові....
Ну, так, це описка. Звичайно, малося: поверхневі...
Але мене тішить, що ви знайшли їй застосування і на тому так гарно побавились...
:)
afterstep
06.07.2008, 21:57
пропоную це питання вирішити в суботу\п’ятницю...
це неможливо :)
адже рішення - вже було запропоноване не раз, і дехто вже навіть вирішив цю проблему - для себе, і тим не менше - доволі непогано та остаточно :)
==
пташко ворон - ти скорше - голуб миру....
принаймні, гадиш так само без розбору :)
це неможливо
адже рішення - вже було запропоноване не раз, і дехто вже навіть вирішив цю проблему - для себе, і тим не менше - доволі непогано та остаточно
==
принаймні, гадиш так само без розбору
місьє, ви відмовляєтеся від дуелі?.... http://levus.info/smile/shok.gif
у нас тут запланована була (через настінку)..... http://levus.info/smile/shok.gif
хто більше пива вип’є....
принаймні, гадиш так само без розбору
Почалисте с пташками розмовляти? :)
levandivka
06.07.2008, 22:07
левандівко, гуманіст тутешній форумний
За гуманіста - атвєтіш...
А якщо серйозно, не збираюся з Вами в цій гілці обговорювати "больні" питання медицини і комуналки...
Кольори форуму - теж не зі мною. мене нема у списку дизайнерів.
Неможливо у п'ятницю - буде наступна. почекає... :)
Степаныч
09.07.2008, 10:46
Левандівко!
А якщо відвідувач не зареєстрований і пише в розділі "ЛГ", можна сказати про нього все, що думаєш? Чи це буде "образа" і штрафні очки?
можна сказати про нього все, що думаєш? можна. виловіть в офлайні і говоріть що хочте, а от на форумі нє
afterstep
09.07.2008, 11:00
можна. виловіть в офлайні і говоріть що хочте
це слід розуміти, що все це слід зробити, доки форум "не відгукується", або "знаходиться на профілактиці"?
levandivka
09.07.2008, 11:31
не зареєстрований і пише в розділі "ЛГ",
Степаничу. :)
Вам Салуну мало? Там вас жоден бомж не зачепить...
Степаныч
09.07.2008, 14:04
Степаничу. :)
Вам Салуну мало? Там вас жоден бомж не зачепить...Я ж маю на увазі незареєстрованих відвідувачів. Наприклад, "гості", "вуйки" і т.п. Де я їх в Салуні зустріну???
Левандівко!
А якщо відвідувач не зареєстрований і пише в розділі "ЛГ", можна сказати про нього все, що думаєш? Чи це буде "образа" і штрафні очки?
це питання скоріше до мене....
ніхто картку не отримає...
але якщо буде офтоп -- то просто повидаляю всьо, що там буде...
Степаныч
10.07.2008, 09:52
це питання скоріше до мене....
ніхто картку не отримає...
але якщо буде офтоп -- то просто повидаляю всьо, що там буде...
"Доброго дня, Степаныч,
Ви отримали попередження на Львівський форум.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=344290
Причина:
-------
бійка на форумі
Степаничу...
Вам на ваше запитання недвозначно відповіли:
Цитата:
Допис від MARTINI
виловіть в офлайні і говоріть що хочте, а от на форумі нє
.
Газета - ТАКий розділ, де тусуються незареєстровані "бомжі". Не мусите там дописувати і нариватися на образи, користайте синхронні теми Салуну.
-------
Попередження нагадують Вам про правила поведінки на форумі, які Ви схвалили при реєстрації та зобов"язалися дотримуватися.
Всього найкращого,
Львівський форум".
:scare:
Вот и верь после этого людям,
Одному отдалась при Луне,
А он взял мои девичьи груди
И узлом завязал на спине (с).:(
afterstep
10.07.2008, 10:02
Вот и верь после этого людям,
не забувайте про "несинхронність рук" - права рука не завжди в курсі, де зара ліва вештається:)
ну, і навпаки :)
levandivka
10.07.2008, 10:19
Степаничу!
Жарти-жартами..., а ПП=ПРИВАТНЕ повідмлення.
Степаныч
10.07.2008, 13:47
Вот и верь после этого людям,...
Допис Степаныч не сподобався 2 учасникам: levandivka (Нині), пупер (Нині):radist:
Жарти-жартами..., а ПП=ПРИВАТНЕ повідмлення.Да-а-а? А профіль?
levandivka
10.07.2008, 13:55
А профіль?
І у профіль, і у фас...
ПП оприлюдненню не підлягають. або з дозволу автора.
Степаныч
10.07.2008, 13:59
І у профіль, і у фас...
ПП оприлюдненню не підлягають. або з дозволу автора.Зрозумів. У сенсі не зрозумів чому, але зрозумів, що "не підлягають". Приношу вибачення. Більше не буду.:shutup:
Я дуже перепрошую:) не хочеться переривати Ваші баталії. Скажіть будь-ласка як додати комусь очків карми:) (коли повідомлення сподобалось) ... і я відстану:):):)
Маленький ще... все згодом
Я дуже перепрошую не хочеться переривати Ваші баталії. Скажіть будь-ласка як додати комусь очків карми (коли повідомлення сподобалось) ... і я відстану
мало дописів.
Маленький ще... все згодом
Ясно... а Ви дядьку кидайте палити ;).
Додано через 2 хвилини
мало дописів.
Дякую!!! як наберу достатньо то додам карми:):):):):):)
levandivka
24.07.2008, 18:52
Скажіть будь-ласка як додати комусь очків карми
І хто розповідав, що вичитав уважно форум?
В мене проблема: при рейестрацii помилився однiйею лiтерою в нiку. Повторну рейестрацiю сприймуть як клон? До кого звертатись щоб допомогли?
З повагою,
Василь
При рейестрацiï помилився в першiй лiтерi. Щоб не турбувати адмiнiв, перейеструвався. Не сприймiть за клона. Сам з собою не збираюсь переписуватись й тим паче ставити карми. Й, взагвлi, можете видалити NAECTP0 (в кiнцi НУЛЬ)
з повагою,
Василь
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008