КПК

Показати повну версію : Запитання від чайника:)

Сторінки : [1] 2 3

arizo_na
14.12.2006, 13:42
Можливо, це проблему у мене з і-нетом... але, наприклад, у розділ "Газета" я не змогла додати своє повідомлення.
Тому запитання: є певні обмеження у доступі для користувачів до тих чи інших розділів.

А так, заголом, враження позтивне.:)

Boris_Kiev
14.12.2006, 13:56
Arizo_na, ось я перевірив дописування (тіпа без реєстрації) до існуючої гілки "Обговорення статей", а також започаткування нової гілки безпосередньо з Газети. Все працює. Купіть пару бляшанок пива і кличте свого адміна.

arizo_na
14.12.2006, 14:02
Arizo_na, ось я перевірив дописування (тіпа без реєстрації) до існуючої гілки "Обговорення статей", а також започаткування нової гілки безпосередньо з Газети. Все працює. Купіть пару бляшанок пива і кличте свого адміна.

Так і зроблю:))

arizo_na
14.12.2006, 14:05
Але насправді чомусь саме у "Газети" неможна нічого додавати... чи то так задумано..?

MARTINI
14.12.2006, 14:35
У газетному розділі не можна створювати власні теми, можна лише обговорювати статті, опубліковані в газеті.

Якщо стаття ще не обговорювалася на форумі , то на www.gazeta.lviv.ua (http://www.gazeta.lviv.ua) клікаєте на лінк "Прокоментувати публікацію", який є під кожною статею, при цьому у форумі автоматично буде створено гілку із заголовком статті, а ви зможете додати власний коментар.

arizo_na
14.12.2006, 14:47
У газетному розділі не можна створювати власні теми, можна лише обговорювати статті, опубліковані в газеті.

Якщо стаття ще не обговорювалася на форумі , то на www.gazeta.lviv.ua (http://www.gazeta.lviv.ua) клікаєте на лінк "Прокоментувати публікацію", який є під кожною статею, при цьому у форумі автоматично буде створено гілку із заголовком статті, а ви зможете додати власний коментар.

Дякую.

Мих
11.03.2007, 01:57
Як це зрозуміти?

Пошукова машина Google Відповідає на тему

Я міг перевершити лише самого себе

12.03.2007, 17:26
Проxання до модераторiв:
А чи можна зробити гiлку про фотографування? Наприклад така назва: "Фото майстерня", або iнакше якось.
Приводом цьму стало те, що я купив цифрову камеру, а багато чого не знаю про це. На старому форумi така гiлка iснувала, то може вiдродити?

Дякую.

New Shrek
12.03.2007, 18:53
www відкривайте у www

MARTINI
12.03.2007, 19:29
А чи можна зробити гiлку про фотографування? Робіть, які проблеми?

12.03.2007, 19:35
Добре, я зроблю це у WWW. Але я щось не бачу кноплику "Нова тема"..

MARTINI
12.03.2007, 19:39
зайдіть у www і побачите

Boris_Kiev
16.03.2007, 21:45
А чому закрили гілку "Реферати від Данила ?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=47841#post47841

Подані ним матеріали не співпадають з новим "Кратким курсом" © історії України ?

Забор всегда непобедим
Сердца трепещат перед ним
Он наша слава и позор Векам наперекор
И если хочешь на Земле
Оставить память о себе
Тогда построй еще один забор.

Снимите шляпу с головы
Перед забором все равны
И если дверь найдете в нем
Заприте на запор.
И днем и ночью в час любой
Храня безмолвно свой покой
Стоит его Величество Забор.
(А. Макаревич)

(а гілки "Запитання" та "Неподобства" - теж! :) )

Оля
16.03.2007, 22:21
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=47841#post47841

Подані ним матеріали не співпадають з новим "Кратким курсом" © історії України ?

(А. Макаревич)

(а гілки "Запитання" та "Неподобства" - теж! :) )

Борисе, я не думаю, що Ви "чайник"...;) А запитання ось на сусідню гілку пишіть, там і прочитаєте, чому попередні дві гілки були закриті. :)

New Shrek
17.03.2007, 10:43
http://forum.lvivport.com/showthread...7841#post47841Посилання працює, в чому полягає питаня?

Капітан
17.03.2007, 11:04
Какой невинный вопрос, я просто восхищен! Столь же "невинный" как и сама ветка... Рефераты были лишь предлогом, в самом деле там шла наглая и прямая агитация УЖ, правда теперь пару постов стерто и кто не успел прочитать их, тот меня не совсем поймет :)

New Shrek
17.03.2007, 11:22
Согласен ,но шеф оставил остальные ,так что я так сказать, следую в хвосте

Капітан
17.03.2007, 13:10
Так ось, модератор Б. бачив свого часу, хто з активних "паровозів" "Отстой-Запаха" постійно стирчав у ПП та "профілях" (де іноді подаються поштові адреси учасників).
Прокол, товаріщ молодший опер!
І дивним чином половина агітаційних ПП форвардилися мені
И как? Дофорвардились? Для прозрачности и чистоты прошу Вас выложить все что "отфорвардиловось" на всеобщее обозрение, прямо сюда :) Иначе Вы как всегда врете. Я то привык, а остальные просто не в курсе, товарищь шестерка-стукач, оперов сидящих в засаде с блестящими литовскими номерами :)

Капітан
17.03.2007, 13:26
Упс... Прокололись, Борис ? :) Нету? Ну да ничего, я в Вас верю :) Вы - обязательно что нибудь найдете, если нет - сами сварганите и желаемое за настоящее представите :rolleyes:

Знаете, Борис, есть такая народная мудрость: "в центральноафриканских джунглях существует жестокий закон: самого слабого и неумелого охотника отправляют учиться в Кишинёв".

Ответьте пожалуйста на вопрос: за что вы так с Данилой? :)

Boris_Kiev
17.03.2007, 14:24
Молодший опер не збагне мотивації старшого :)
І не стане майором :)

І ще питання, хто на кого працював тоді :)
Ну а бензинчику, карток поповнення та гарячих вечерь/сніданків мені було не школа для хороших хлопців.
Па-па, старшина Свистун !

Капітан
17.03.2007, 14:32
И это все?????? Борис. Я в Вас сильно разочаровался. Вы так сказать, не оправдали моих надежд... Один еще в поле воин - Правнык. Да и тот... :)

Читатель_Обкома
17.03.2007, 15:22
хто з активних "паровозів" "Отстой-Запаха" постійно стирчав у ПП та "профілях"

МАРТИНИ?А можно и мне в том же духе написать????
А?:cool:
А то у меня стоко уже названий в голове...и так хочется выложить....:rolleyes:

Оля
18.03.2007, 05:59
А то у меня стоко уже названий в голове...и так хочется выложить....

А в сміття не хочеться всі ці "названія" викинути? ;) Не починайте перші, Читатель, то й такого не діставатимете!:rolleyes:

пупер
18.03.2007, 06:10
ніби й зрозуміла мова, але про що йдеться — не збагну...

бачу тільки, що борис з києва щось не поділив з капітаном...

Pedro
18.03.2007, 06:22
ніби й зрозуміла мова, але про що йдеться — не збагну...

бачу тільки, що борис з києва щось не поділив з капітаном...

Бачите, Пупер, Борис завжди твердо стояв і стоїть в своїх дописах на принципах демократизму, антикомунізму, антисовкізму, антидеспотизму(особливо що стосується північно-східного сусіда), і глубокого патріотизму. Ось таваріщі, яким не подобаються ці принципи, погавкують на нього стараючись дескритувати навіть часом в сміхотворних дрібницях. Прослідкуйте за їх дописами і Вам стане все ясно.

пупер
18.03.2007, 15:36
дякую, педро!...

борис з києва пише мудрі речі, та й капітан дуже іронічна особа...
тому мені дивно бачити цю перепалку...

MARTINI
19.03.2007, 01:12
МАРТИНИ?А можно и мне в том же духе написать???? А? А то у меня стоко уже названий в голове...и так хочется выложить.... Не радив би йти на поводу у хамів. Але можете ризикнути, якщо так уже приперло

Капітан
19.03.2007, 10:31
Спасибо за комплеман, Мартини :) Обычный разговор, какое тут хамство... Ну не люблю я бывших из КГБ, что поделаешь. С теперишними из СБУ в отличных отношениях... - те вот тоже говорят, что и в Украине пора провести люстрацию ;)

levandivka
19.03.2007, 11:20
Ну не люблю я бывших из КГБ, что поделаешь.
А вони бувають "бувшими"?

Капітан
19.03.2007, 11:24
А вони бувають "бувшими"?
А разве не заметно? :) Квалификация не вечна, сэр...

Boris_Kiev
19.03.2007, 12:02
Якось їхав в одному купе з дільничним ментом Сихівського ринку. Спочатку пропонував ікру, французький коньяк, ананаси. А потім, як перебрав - повністю розкрив свій "моральний облік". Забув, як його звали.

Капітан
19.03.2007, 12:07
Да, менты они такие... поел ананас с черной икоркой, запил французским коньяком, и давай побратима-единомышленника искать, "горем" поделиться... не каждый пойметЪ - личный опыт нужен и знание дела :rolleyes:
PS: Рыбак рыбака...

zet
19.03.2007, 12:37
Что-то у меня постоянно срывается загрузка форума...
Не говоря уже о переходе с ветки на ветку...
Ау!!!! МАРТИНИ?????
Может это из-за игрушек? Если это так, то может их все-таки открутить...

New Shrek
19.03.2007, 12:40
Якось їхав в одному купе з дільничним ментом Сихівського ринку. Спочатку пропонував ікру, французький коньяк, ананаси. А потім, як перебрав - повністю розкрив свій "моральний облік". Забув, як його звали.
Де-жа-в"ю,то тіко в мене!?

New Shrek
19.03.2007, 12:42
Что-то у меня постоянно срывается загрузка форума...
попробуйте какой нибудь другойдля сравнения на Сихове ничего не сривается

пупер
25.03.2007, 11:32
Де-жа-в"ю,то тіко в мене!?

ви теж їхали з ментом, і вам теж "плакалися в жилетку"?!...

levandivka
04.04.2007, 12:46
Шановні адміністратори-модератори!
Чи не було б правильним зводити в одну гілку декілька паралельних тем? Наприклад:
наплодилося "майданів", "звернень Президента", "луценків" і тп.
Неможливо працювати і вичитувати 5 паралелей. :D
Наш ВВП того не витримає...

New Shrek
04.04.2007, 14:52
Шановні адміністратори-модератори!
Чи не було б правильним зводити в одну гілку декілька паралельних тем? Наприклад:
наплодилося "майданів", "звернень Президента", "луценків" і тп.
Неможливо працювати і вичитувати 5 паралелей. :D
Наш ВВП того не витримає...
Зверніться до шефа в приваті попросіть на себе модераторство ,там вакансія я за Вашу кандитатуру

New Shrek
04.04.2007, 15:05
09.03.2007, 10:37
Відповідей: 453 запитання
Переглядів: Автор piepie Вже місяць не модерує

levandivka
04.04.2007, 15:25
Зверніться до шефа в приваті попросіть на себе модераторство ,там вакансія я за Вашу кандитатуру

Дякую, але "бригада" одразу шум підніме...;) За "недемократичність"
Та й не потрафлю постійно форум пасти.
+ (точніше "-") ЛФ вижирає шалено трафік (важкий скрипт?).
зараз я на халявному додзвоні, а шо буде, коли КоміТюхи доберуться до мого замовлення...:eek: (3 сторінки=1 мег)

New Shrek
04.04.2007, 15:29
зараз я на халявному додзвоніА яка вулиця може щось Вам підходяше з пупер найдем?

levandivka
04.04.2007, 15:37
Роксоляни,31.
Але я не бажаю витрачати більше 10 грн./міс на Інет.

Boris_Kiev
04.04.2007, 19:44
А я ось тестую TFT-монітор - і форум ніби перестав гальмувати. Поясніть "чайнику", який зв"язок ? :)

levandivka
04.04.2007, 19:55
Співпадіння. Напевно сервер ФСБ на Київ переключився...

Boris_Kiev
05.04.2007, 16:17
Співпадіння. Напевно сервер ФСБ на Київ переключився...
А сервак ЛФ де по-Вашому стоїть ? Саме в Києві !

levandivka
05.04.2007, 20:11
Тоді - на Донєцк!

Оля
12.04.2007, 11:05
Поясніть чайнику, що таке Пошукова машина Yahoo! Slurp і як вона може комусь на форумі щось писати? Особливо ПП.

New Shrek
12.04.2007, 12:28
Пошукова машина Yahoo! Slurp
Тиснете на Yahoo!search ,воно видає :"Your search was restricted to "forum.lvivport.com". For more matches, try searching all sources instead." І Ви працюєте там без реестрації,то воно в підглядилці видає той текст ,що Ви привели в своєму дописі.Так мені кается
http://new.toolbar.yahoo.com/toolbar/index.php?intl=us

Boris_Kiev
12.04.2007, 13:23
Олю,
адміністратор сайту може дозволити або заборонити різним пошуковим системам нишпортити по сторінках.
У даному випадку це дозволено (щоби хтось зміг знайти Ваші чудові дописи за контекстом).

Ці "пошукові павуки" перебирають усі файли - дописи, профілі і т.п.
Тільки в ряді випадків їм "заборонено" торкати файли зареєстрованих користувачів (на підглядялці при цьому висвічується маленький дорожний знак "STOP").

І якщо Ви побачите, що таки павук "змінює профіль користувача - Оля" - не лякайтеся. Він би хотів, але хто ж йому дозволить :)

tehno_prioritet
13.04.2007, 23:45
Доречі їхній сайт http://www.inmsrket.biz

Salata
18.04.2007, 17:29
У меня некоторые проблемы с работой форума: во-первых, чтобы посмотреть кто и за что добавил мне новую карму нужно не просто перейти на страничку "Мої налаштування", а и обновить ее несколько раз, пока "нова карма" не пропадет, список, где указаны темы и кто изменял карму не сразу обновляется.

Во-вторых, сегодня в 13.44 форум на моих постах показывал, что я в сети, однако вверху распознавал меня как гостя. Я нигде пароль для входа на форум не сохраняла, т.е. случайно с другого компьютера под моим именем зайти никто не мог.

Посему, в ближайшее время не гарантирую, что посты, размещенные от моего имени действительно моего авторства.

Невстранец
18.04.2007, 18:33
Во-вторых, сегодня в 13.44 форум на моих постах показывал, что я в сети, однако вверху распознавал меня как гостя. Я нигде пароль для входа на форум не сохраняла, т.е. случайно с другого компьютера под моим именем зайти никто не мог.

Посему, в ближайшее время не гарантирую, что посты, размещенные от моего имени действительно моего авторства.

Чтобы этого не было, надо разлогиниваться нажимая кнопку "выйти". Если Вы были залогинены, потом просто закрыли окно, вошли через минуту снова, то увидите, что Вы - гость, но Salata на форуме есть.
То же происходит, если Вас разлогинивает в силу кратковременных обрывов связи и т.д. Если "запомнить пароль", то такого не должно быть. Да на самом деле ничего страшного в этом и нет. :)

Можно и в подглядывалке обратить внимание: многие форумчане перед тем, как исчезнуть из списка, "задумываются" на какой-то ветке, минут на 15. Наверное, с этим связано.

Boris_Kiev
18.04.2007, 20:00
Salata,
если страница типа не обновляется (берется из Вашего кэша) - нажимайте Shift м кликайте по кнопке Refresh (Обновить).
Проблема исчезнет (да/нет) ?

пупер
20.04.2007, 06:55
Роксоляни,31.
це ж аж біля білогорщі!...
хіба радіоінтернет від уарнету....
треба п’ять угод...
щось таке, і антену ставлять безкоштовно....

пупер
20.04.2007, 06:58
Salata,
если страница типа не обновляется (берется из Вашего кэша) - нажимайте Shift м кликайте по кнопке Refresh (Обновить).
Проблема исчезнет (да/нет) ?
контрол+ф5 — очистка кеша браузера....
у мене ніколи проблем з форумом не виникає...
якщо виходжу не "виходячи" — заходжу не логінившись.... :)
проблеми зауважив у іе (у мене мозілла)...

New Shrek
20.04.2007, 11:50
тоді тіко на робочому місці.Тоді питання ,якшо робота не повязана з ІТ -технологіями ,то чому керівники закривають очі на використання підлеглими доступу до нету у приватних цілях

Ума
20.04.2007, 20:56
Адміністраторе, налаштуйте, будь-ласка, підписку!!!! Вона не працює. З 5-ти сторінок, що сьогодні дівчата напостили, я отримала одне повідомлення від Дрімки і все :(

так не чесно :(

zet
20.04.2007, 21:09
так не чесно
Ідіть вже додому, на форум. Можна ж й під іншим ім'ям переєструватися, якщо це вже так принципово. :)
(Ума 2, наприклад)

пупер
20.04.2007, 22:43
Адміністраторе, налаштуйте, будь-ласка, підписку!!!! Вона не працює. З 5-ти сторінок, що сьогодні дівчата напостили, я отримала одне повідомлення від Дрімки і все :(
а мене підписка вже замучила...
кожного разу відмовляюся вручну...
мабуть я щось пропустив...
як можна зробити так, щоб не отримувати листи?

New Shrek
20.04.2007, 22:59
як можна зробити так, щоб не отримувати листи? не личить модеру такі питання задавати ...любя ,любя.... там десь внизу шеф три рази пояснював

New Shrek
20.04.2007, 23:00
(Ума 2, наприклад)
ремікс?

пупер
20.04.2007, 23:18
не личить модеру такі питання задавати ...любя ,любя.... там десь внизу шеф три рази пояснював
:)
я знаю як у кожній темі це зробити, але щоб глобально?...

New Shrek
20.04.2007, 23:24
але щоб глобально?... Не тре було ту пімпочку тиснути з написом "Підписатись"... шо не казала мати ?:не підписуйся синку...

New Shrek
20.04.2007, 23:30
Но чтобы он не смог этого сделать, в игру вводят элемент случайности, чем ее запутывают, делая стратегию совершенно непредсказуемой тобто без пляшки розібратись важко? но на второй моно?

пупер
20.04.2007, 23:32
Не тре було ту пімпочку тиснути з написом "Підписатись"... шо не казала мати ?:не підписуйся синку...
не тисну ніколи.... за замовчуванням.... :p

MARTINI
21.04.2007, 03:56
Справді вже кілька разів були пояснення і глобально, і не глобально

Юзайте пошук

Оля
21.04.2007, 09:50

Нечесно, що Ви нас, Умочко, залишили...:(

Полковник
21.04.2007, 10:21
Ідіть вже додому, на форум. Можна ж й під іншим ім'ям переєструватися, якщо це вже так принципово. :)
(Ума 2, наприклад)

Но фотку пусть оставит прежнюю!
Вы ведь не Пупер, что бы аватары каждую неделю менять!!!!
:D

OldMan
22.04.2007, 11:45
Подскажите пожалуйста как отказаться от подписки? Приходят сообщения на мыло, что я якобы подписан. А в подписке не стоит ни одной птички.
Кто знает что делать?

New Shrek
22.04.2007, 12:23
Подскажите пожалуйста как отказаться от подписки? Приходят сообщения на мыло, что я якобы подписан. А в подписке не стоит ни одной птички.
Кто знает что делать?

Юзайте пошук

пупер
22.04.2007, 16:01
Кто знает что делать?
коли ви відповідаєте у темі — треба обрати "розширений режим" і внизу є випадаюче меню, де є пункт "без підриски"...

New Shrek
22.04.2007, 17:43
С
без підриски"...сьогодні у всіх опіськи

пупер
22.04.2007, 23:51
С
сьогодні у всіх опіськи

:mad: :mad: :mad:
магнітні бурі....

Оля
23.04.2007, 22:15
Люди, а як тепер букву "г" нову писати?:eek: Хотіла написати слово нігди правильно і ось, що вийшло: ніи

Boris_Kiev
23.04.2007, 22:50
Можна так: NumLock ввімкнений (горить лампочка).
Утримуєте Alt і на numeric keypad набираєте 0165, відпускаєте Alt. Вийде Ґ
0180 - вийде ґ
Спробуйте різні варіанти (залежить від версії Windows) - з Numlock, без неї. Може спрацює просто Alt 165 Alt 180.

Надто складно? Тоді набирайте текст у WORDi і переносіть.
"Старий" движок підтримував ґ як ctrl alt г

Оля
23.04.2007, 22:51
Надто складно? Тоді набирайте текст у WORDi і переносіть.
"Старий" движок підтримував ґ як ctrl alt г

Та от, власне, що певно більше не підтримує, бо так я набираю. :

Boris_Kiev
23.04.2007, 23:01
Ну тоді тримайте на Desktop текстовий файл з двома літерами Ґ і ґ і копіюйте звідти.
Або Accessories - System tllos - Character map.

Полковник
23.04.2007, 23:08
Оля, не пойму, как же Вы до этоҐо жили? Как Ґоворили? Как торҐовали?
Эхха! Спасибо Борису! :):)

Оля
23.04.2007, 23:10
Оля, не пойму, как же Вы до этоҐо жили? Как Ґоворили? Как торҐовали?
Эхха! Спасибо Борису! :):)

А як у Вас вийшло? :eek:

Оля
23.04.2007, 23:11
Ну тоді тримайте на Desktop текстовий файл з двома літерами Ґ і ґ і копіюйте звідти.
Або Accessories - System tllos - Character map.

Тут мало бути посилання? :confused:

Полковник
23.04.2007, 23:32
А як у Вас вийшло? :eek:

Оля, за эти Ґоды, что мы с Вами вместе на форуме, пора становиться продвинутым юзером!
Как,как?
Выделил, скопировал, вставил!
Чего и Вам желаю! Ґи - Ґи!:D

Boris_Kiev
23.04.2007, 23:40
Олю, це не посилання, це в компі:
Start - Programs - Accessories - System Tools - Character Map

пупер
23.04.2007, 23:59
Дякую за додавання карми, Полковнику !
Ось Вам:
*
==*
*
це що таке?..

Полковник
24.04.2007, 00:05
це що таке?..

НАСТОЯЩИЙ ПОЛКОВНИК!:D

пупер
24.04.2007, 00:06
НАСТОЯЩИЙ ПОЛКОВНИК!:D
:)
справді, я й не помітив....

Boris_Kiev
24.04.2007, 00:07
Малював, малював, не "вхопив" формат та й стер :)

Задачка від Григорія Остера: Генерал-майор з генералом-полковником розпили пляшку коньяку п"ятирічної витримки. Скільки зірок можна було нарахувати в кімнаті ?

Полковник
24.04.2007, 00:12
13, но если считать фуражки, то 15!

Boris_Kiev
24.04.2007, 00:24
5 баллов
Про фуражки до сих пор никто не вспомнил. Даже знакомый подполковник.

Полковник
24.04.2007, 00:27
Честно, не знал загадку, просто считать стал. :):):)

пупер
24.04.2007, 01:29
а що, хіба досі на фуражках зірки?..
принаймні, в україні...

Читатель_Обкома
01.05.2007, 09:34
Мартини ау............. что то ерунда с входом на форум...еле ели..через коментарии к статьям зашел....
Комп пишет..:
Не удается добавить cookies. Header уже отправлен.
Файл: /home/forumlv/public_html/index.php
Строка: 1

Опять хакеры?
Или деньги не проплачены?

Оля
01.05.2007, 09:38
Мартини ау............. что то ерунда с входом на форум...еле ели..через коментарии к статьям зашел....
Комп пишет..:

Опять хакеры?
Или деньги не проплачены?

І в мене те ж саме. :eek:

Степаныч
01.05.2007, 11:32
І в мене!:confused: :confused: :confused:

Boris_Kiev
01.05.2007, 13:51
В мене теж саме.
Рекомендую зайти через URL Приватних Повідомлень - http://forum.lvivport.com/private.php?
або Панель Керування http://forum.lvivport.com/usercp.php?

Відлогування і ручна чистка Cookies не допомагають.

пупер
01.05.2007, 15:03
у мене вчора після кліку на лінк — була порожня сторінка, використовував "іе", коли зайшов через мозіллу — все стало на свої місця...
глючні куки...

Читатель_Обкома
01.05.2007, 18:52
глючні куки...
Все оказывается оченно просто!Мартини на выходные поехал в село
картоплю сажать...вот и "прикрыл" на всякий случай парадный вход на ЛФ...
,что бы не шлялись кто попало на форуме,потому и приходится заходить на ЛФ...через "черный" ход...или со "двора",кому как нравится!
:p :p :p

Оля
01.05.2007, 21:09
Мартини на выходные поехал в село
картоплю сажать...вот и "прикрыл" на всякий случай парадный вход на ЛФ...
,что бы не шлялись кто попало на форуме

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

MARTINI
01.05.2007, 21:18
Обкомівський чітатєль вгадав :) Правда вхід я не закривав, певно якісь глюки були на сервері. А взагалі, щоб не було проблем із входом - не треба виходити :)

levandivka
01.05.2007, 21:49
не треба виходити
ТАК і не виходили. А кучні дверки не пускали!

Оля
01.05.2007, 21:56
В мене вже нормально форум запрацював. Входиться, як завжди...;)

Boris_Kiev
01.05.2007, 22:30
Глюки залишаються.

(в source code: !-- main error message -- )

Якщо зайду (через http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=4 ), то далі навігація працює, а якщо спробую відкрити друге вікно IE- то на головну сторінку не пускає.

Оля
01.05.2007, 22:36
а якщо спробую відкрити друге вікно IE- то на головну сторінку не пускає.

В мене таке ж було, як я незареєстрована заходила. ;)

Мих
03.05.2007, 00:59

вово! в мене така сама кака випливає при вході на форум. мушу зі сторони влізати.

пупер
03.05.2007, 01:00
вово! в мене така сама кака випливає при вході на форум. мушу зі сторони влізати.
вже ніби все гуд?...
не має цього бути...

Boris_Kiev
03.05.2007, 12:12
У мене гуд - і вдома, і на роботі. На офісному компі навіть не прибивав cookies.

Мих
05.05.2007, 02:58
вже ніби все гуд?...
не має цього бути...
вірус певно, треба переставляти вікна.

пупер
05.05.2007, 03:48
вірус певно, треба переставляти вікна.
вірус?...
до чого тут він?..
який браузер використовуєте?...
я користаю мозіллу (файрфокс), і зручно, і проблем немає...
і не викидає через час життя кукісів з інтернет експлорера...

levandivka
05.05.2007, 11:17
Може й нідочого, але я вже 2 рази "образ диску" відкручував за 4 дні. Заходив лише на ЛФ.
Антихакер лається постійно...:(

пупер
05.05.2007, 16:47
Може й нідочого, але я вже 2 рази "образ диску" відкручував за 4 дні. Заходив лише на ЛФ.
Антихакер лається постійно...:(
при запуску нової програми, встановлюю антихакер на низький рівень, "запам’ятовую" програму і встановлюю на високий — жодних проблем...
навіть, якщо впарять трояна, то антихакер на такому рівні блокує його...

levandivka
06.05.2007, 09:12
перестав у ІЕ працювати скрипт "цитата виділеного"
Тільки в мене?

New Shrek
06.05.2007, 10:43
в мене також

Степаныч
06.05.2007, 11:26
перестав у ІЕ працювати скрипт "цитата виділеного"
Тільки в мене?
І в мене!

пупер
06.05.2007, 14:33
у всіх перестав...

levandivka
06.05.2007, 15:56
у всіх перестав...
І правильно!
Нєфіг забивати пости цитатами...:D

Boris_Kiev
06.05.2007, 16:56
MARTINI !
Корисно буде заборонити цитувати зображення.
Бо трапляється, в читаті - зображення на всю сторінку, а у відповідь - три слова і три смайлики.

afterstep
06.05.2007, 19:39
а тепер хочу ще потужніший, бо і 250 гб мені вже мало, і швидкість не влаштовує...

чим більший розмір диску - тим швидше він заповнюється вщерть...

пупер
06.05.2007, 23:48
чим більший розмір диску - тим швидше він заповнюється вщерть...
а жо падєлаєш?...
це, мабуть, жадібність моя... :(

afterstep
06.05.2007, 23:54
ні - на цей раз це об'єктивний закон ;) який звучить так: швидкість заповнення носіїв непотребом (хламом) прямопропорційна об'єму цих носіїв. Тобто диск 40 Гб заповнюється в 6 разів довше, ніж диск 250 Гб

Liliyah Romanova
07.05.2007, 00:03
Ой, у нас те саме. Понад 700 ГБ, а вільного місця часом взагалі немає. :(
А починали із 4Гб. І місце було. А тепер!

пупер
07.05.2007, 00:08
ні - на цей раз це об'єктивний закон ;) який звучить так: швидкість заповнення носіїв непотребом (хламом) прямопропорційна об'єму цих носіїв. Тобто диск 40 Гб заповнюється в 6 разів довше, ніж диск 250 Гб
якщо повикидати усі фільми, музику... кікнути сервер, то звільниться десь 150 гіг....

Liliyah Romanova
07.05.2007, 00:11
Ні, 150 звільниться якщо ЛИШЕ музику видалити (але хто би то робив?). :D
А якщо фільми повидаляти, то взагалі буде зайнятих яких нещасних 20-30 Гб.

пупер
07.05.2007, 01:28
у мене багато важливих файлів....
книги, самовчителі, фото...

levandivka
07.05.2007, 08:32
у мене багато важливих файлів....
книги, самовчителі, фото...
На HDD???

MARTINI
07.05.2007, 10:00
MARTINI !
Корисно буде заборонити цитувати зображення.
Бо трапляється, в читаті - зображення на всю сторінку, а у відповідь - три слова і три смайлики.

Слушно

ЗАБОРОНЯЮ цитувати зображення!
Цитувальники зображень будуть прирівнюватися до флудерів і каратися штрафами.

M. :)

Danilo
07.05.2007, 11:33
у всіх перестав...
Працює!

afterstep
07.05.2007, 17:14
сучасна молодь, крім вибирання пепсі, ще й про довкілля турбується - ліси береже... не з екрана читати не привчена, руками писати (бомагу марати) - теж не особливо.... Все одно можна знайти шрифт, що красивіший за будь-який каліграфічний почерк...
--
Та і бібліотека не запилюється, і радикально всю бібліотеку поміняти - кілька годин....
--
То ми відсталі... Паперові книжки нам подавай... Нє - тра' перевчатися - нове вчити по "Діскавері", а книжки читати у короткому викладі змісту з екрану...
--
- Я тобі так скажу, Мойша - фігня ті ваші Бітли, Фальшивлять, картавлять...
- А де ти їх слухав?
- Та мені Ізя по телефону переспівав...

пупер
07.05.2007, 17:25
На HDD???
так...
треба купити собі принтера, щоб можна було й роздрукувати деякі, бо не всюди комп’ютер зможу носити з собою...

пупер
07.05.2007, 17:28
сучасна молодь, крім вибирання пепсі, ще й про довкілля турбується - ліси береже... не з екрана читати не привчена, руками писати (бомагу марати) - теж не особливо.... Все одно можна знайти шрифт, що красивіший за будь-який каліграфічний почерк...

маєте у чомусь рацію...
але не вся молодь...

То ми відсталі... Паперові книжки нам подавай... Нє - тра' перевчатися - нове вчити по "Діскавері", а книжки читати у короткому викладі змісту з екрану...

принаймні, не всі переходять на комікси — щоб якийсь текст, та ще й картинка..
дехто ще читає...
я думаю, що з часом все буде повертатися на круги своя...
так само, як відроджуються кінотеатри...

Liliyah Romanova
07.05.2007, 18:55
От я з екрану не переварюю читати. От аудіокнижку можу послухати, але паперову мені ніц не замінить.
А от щодо писання від руки, то важко. Подрузі недавно листа писала. Набрала на компі, відрукувала, тільки ім'я підписала від руки. Так і вислала. Пальці болять довго писати. :(
треба купити собі принтера, щоб можна було й роздрукувати деякі, бо не всюди комп’ютер зможу носити з собою...
КПК собі купи. ;)

afterstep
07.05.2007, 20:53
КПК собі купи.

щоб зір не сідав від постійного вдивляння в монітор - купи КПК, там екран менший ;)
--
До речі - пропоную бізнес-проект - класична література СМС-ками ;) для читання з екранів мобільників ;)

Liliyah Romanova
07.05.2007, 21:33
класична література СМС-ками
У Польщі так купа мобілок зависли, бо якісь мудрагелики потрійотично висилали в СМС-ках цілого (!!!) "Пана Тадеуша".
:D:D:D:D:D:D:D

пупер
08.05.2007, 00:49
КПК собі купи. ;)
я люблю розмежовувати...
телефон — щоб дзвонити, флешка — щоб музику слухати....
якщо вже щось купляти — то, мабуть, ноутбук...
але такої потреби не маю...

пупер
08.05.2007, 00:49
У Польщі так купа мобілок зависли, бо якісь мудрагелики потрійотично висилали в СМС-ках цілого (!!!) "Пана Тадеуша".
:D:D:D:D:D:D:D
йолопи...
інакше не скажеш...
відправляєш ммс — і простіше і значно більше тексту влазить....

Liliyah Romanova
08.05.2007, 01:02
Ну, на той час ще ММС не було. Навіть поліфонії ще не було.

пупер
08.05.2007, 03:07
Працює!
так, вже працює...

OldMan
08.05.2007, 11:11

Юзайте пошук
Изъюзал уже. :)
Нашел, сделал так написано и всё равно неделю после этого получаю сообщения на имейл.
Где ещё покрутить?

New Shrek
08.05.2007, 11:18
та мило поміняйте та всі діла

Невстранец
08.05.2007, 11:28
Изъюзал уже. :)
Нашел, сделал так написано и всё равно неделю после этого получаю сообщения на имейл.
Где ещё покрутить?

Мне помогло:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=40448&postcount=310

ZENIT
17.07.2007, 05:35
Може хто порадить як прочитати пошту, котра написана кирилецею, замість букв суцільні знаки запитання?
Дякую!

пупер
17.07.2007, 08:06
Може хто порадить як прочитати пошту, котра написана кирилецею, замість букв суцільні знаки запитання?
Дякую!
кодування продували міняти?...

levandivka
17.07.2007, 08:10
На юнікод (UTF)

New Shrek
17.07.2007, 08:48
коли візаві неуважно відсилає лист ,то там і китайська може бути (кодування)так що методом перебору,якщо не вдається,відіслати назад хай сам почитає і взагалі по замовчуванню виставити кирилицю (Віндовз )тре

ZENIT
18.07.2007, 16:28
Пробував. Ніякого результату. Інсталював усі можливі коди. Пробував встановити для програм "не Unicod" російську, українську - не допомогло. Сьогодні знову надійшло декілька повідомлень - підозріваю що з Форуму.

New Shrek
18.07.2007, 17:14
та підозрівати не тре, тиснем "Свойства"бачим хто послав,якщо невідомий Вам адрес стираем

New Shrek
18.07.2007, 17:17
Інсталював усі можливі коди.
а що то за поштова програма,що вимагає дадаткової інсталяції

ZENIT
18.07.2007, 21:05
та підозрівати не тре, тиснем "Свойства"бачим хто послав,якщо невідомий Вам адрес стираем
Я нікого не підозріваю, але неможливо прочитати навідь адресу відправника. Скористався вашою порадою - ось що одержав. javascript:doitMsg('Act_View',1,1,'320','aW5ib3g=' ,'aW5ib3g=','0'); Мені особисто це нічого не говорить.

levandivka
18.07.2007, 21:09
нікого не підозріваю, але неможливо прочитати навідь адресу відправника
Ну ясно ж сказано: стираєм. В мережі тисячі "нечителок" гуляють. Ти їм прохання повторити - завалюють спамом.
Тріт!!!

ЗІ: Граблі - теж своєрідна істина. Вже пізнали?

Liliyah Romanova
18.07.2007, 21:10
Дякую!
Є така програмка. Штірліц 4.0 (http://www.soft.join.co.ua/900_f.html) називається. Вона в тому може допомогти.

New Shrek
18.07.2007, 21:18
Штірліц - Програма розшифровує російські тексти, написані в різних російських кодуваннях (Wіn-1251, KOІ-8r, DOS, ІSO-8859-5, MAC і ін.), у транслітерації, у форматах Quoted Prіntable, UTF-7, UTF-8, RTF, HTML, закодовані за допомогою uencode, xencode, base64, bіnhex, Bto тексти і файли, а також тексти, що піддавались змішаному перекодуванню і зокрема, що мають фрагменти в різних кодуваннях

Liliyah Romanova
18.07.2007, 21:28
Програма розшифровує російські тексти
Українські теж розшифровує. Просто деякі букви не читає. Але прочитати можна без проблем. А чого ви так ті російські тексти підкреслюєте?

Boris_Kiev
18.07.2007, 21:55
Спробуйте оце (Tcode), 390 кб одним файлом.
Може помилятися на укр. літерах, але загалом працює нормально.
http://mypage1.narod.ru/tcode.exe

ZENIT
19.07.2007, 16:16
Спробуйте оце (Tcode), 390 кб одним файлом.
Може помилятися на укр. літерах, але загалом працює нормально.
http://mypage1.narod.ru/tcode.exeСпробував Tcode. Завпустив оцей фрагмент:
---?????? (????? ??? ZENIT)---
?? ?? ???? ? ??? ??????????? ????????????? ????! ?? ?? ?? ?????? ? ?? ??? ??????? ????? ?.? ?? ?????? ? ?????????? 14:1 ???????? ??? 144 000 ????? ? ?????? ? ? ?????? ??"? ???? ?? ???? ???? ????? ???????? ?? ????? ? ????? ??????? ??? ?????"!!!
---?????? ??????---
????? ??????????.
?????????: ??????
http://forum.lvivport.com/showthread.php?postid=103702#post103702
???????: New Shrek
????: 16.07.2007 ? 11:10
(Як бачите інформація явно з форуму!)

Отримав відповідь: російського тексту не віявлено.

Boris_Kiev
21.07.2007, 00:13
Тобто не пошта, а сторінка браузера ?
А який браузер і винда ?

afterstep
21.07.2007, 00:23
нарешті правильна відповідь ;)
"а я вирішу проблему з сьомого стакану!"
в меню перегляд - знайти кодування, і поекспериментувати.
І на майбутнє - таки поставити собі поштового клієнта локального, не користувати веб-морду ;)
Ну, в гіршому разі - пізнати істину настройок користувача у тій веб-морді ;)

New Shrek
21.07.2007, 10:27
"а я вирішу проблему з сьомого стакану!"
А той хопака же живий з "Угадай Мелодію" він лежав в реанімації

afterstep
21.07.2007, 11:47
зате "я вгадаю з ...." - прижилося....
--
1-ий митник: "а розмитню мерс за 8 штук баксів"
2-ий: "а я - за 6"
3-ій: "а я - за штуку..."
1-ий і 2-ий хором: "РОЗМИТНЮЙ!!!"

ZENIT
23.07.2007, 22:41
Виявилося що сервер не добускає кирилицю. Прийдеться організувати іншу поштову скриньку.

New Shrek
23.07.2007, 22:45
G mail оптимально

levandivka
24.07.2007, 09:17
А я на цей спам-поштовик блок поставив: задовбали....

сотник
25.07.2007, 08:23
Пупер=== мне удивительно наблюдать эту перепалку ===

Они по разные стороны "баррикад". "Вместе им не сойтись".

сотник
25.07.2007, 18:34
Администрации. С уважением.
В дописе #142 мною допущена оплошность- отступление от правил Лф.
Виноват.
Прошу текст от Пупера иложить в таком содержании:

Пупер=== Борис из Киева пишет мудрые речи, да и капитан очень
#26 ироничная особа. Поэтому мне удивительно наблюдать эту
перепалку.===

Далее мой текст (с "И" во втором предложением):

Они по разные стороны "баррикад". "И вместе им не сойтись".

Доброчин
31.08.2007, 20:45
Фотография слишком большая!

Максимально допустимый объём - 30000 байт.

Чого воно лається, ще й іноземною мовою:)?

levandivka
31.08.2007, 20:52
Правильно лаєцця!
Обрізайте фоти... :)

Доброчин
31.08.2007, 20:53
Правильно лаєцця!
Обрізайте фоти... :)

так яж і не второпав, що воно там мені сказало:):naci:

levandivka
31.08.2007, 21:01
Треба лінк на translate online? :)

Доброчин
31.08.2007, 21:10
Треба лінк на translate online? :)

Дякую не треба, я в Читача запитаю, він українську вже вивчив, а російську й так знав:)

Чи не так - Читачу?
Ауууу:)

levandivka
31.08.2007, 21:11
ТАК він скаже "Брєхня!". :)

Доброчин
31.08.2007, 21:16
ТАК він скаже "Брєхня!". :)

як з бодуна буде', то бовкне:)

ZOOM
22.10.2007, 19:05
Вибачте, а можу я видалити щось з своїх завантажених зображень? А, то воно мені пише, що я використала свою квоту...

afterstep
22.10.2007, 19:53
А, то воно мені пише, що я використала свою квоту...
віддаю свою квоту на вашу користь добровільно - забирайте ;)

ZOOM
22.10.2007, 20:29
Підставляю кишеню...Сипте...:D
А, якщо серьйозно, можна дещо видалити чи нє...?:ninja:

levandivka
22.10.2007, 20:39
можна дещо видалити чи нє...?
Чесно, не знаю. Але й не розумію заливання на хост ЛФ графіки.
Є багато профільних сервісів. Можна тримати багато фот.
То для чого грузити?

ZOOM
22.10.2007, 20:43
Спочатку не знала, як через ці профільні сервіси постити фото, тепер зрозуміла. Просто побачила, що там край і вирішила трохи почистити, тому і запитала чи це можливо.;)

Оля
25.10.2007, 20:32
Ну скажіть хто-небудь нарешті, що ж то робити, щоб зображення на форумі виставлятися у нормальному розмірі. А то якимось слайдами все...:(:(:(

nirvanka
25.10.2007, 22:38
А Ви пробували через imageshack.us ?
Тільки адресу на фотку беріть клацаючи правою кнопкою миші по фотці в Properties фотки.
http://img504.imageshack.us/img504/9038/af605flowersandbutterflzd5.jpg

О, в мене вийшло! :)

Оля
25.10.2007, 22:53
А Ви пробували через imageshack.us ?
Тільки адресу на фотку беріть клацаючи правою кнопкою миші по фотці в Properties фотки.

Ага. Тільки через imageshack.us. Зараз спробую той варіант.

Додано через 13 хвилин
Все! Врубалася! :) Нірванко, дякую! http://s8.rimg.info/d137c514db3aa074bba5eea16cc61342.gif (http://smiles.33b.ru/smile.90830.html)

nirvanka
25.10.2007, 23:12
Все! Врубалася! Нірванко, дякую!
Завжди рада допомогти! :)

Boris_Kiev
29.10.2007, 17:52
Можливо, це питання обговорювалося, але хочу запитати: як старти декілька своїх завантажень, щоби звільнити місце ?

syavych
29.10.2007, 18:47
як старти декілька своїх завантажень, щоби звільнити місце ?
Попросити Мартіні :)

галичанка
13.11.2007, 23:11
В моєму профілі написано, що в папці може бути тільки 100 ПП (приватних повідомлень).
Скажіть, будь-ласка, якщо в мене вже є 100 ПП (і отримані, і відправлені), якщо мені прийде 101 ПП, я зможу його отримати? Чи так як папка переповнена воно не прийде, чи просто автоматично вся папка стреться?:no:

syavych
13.11.2007, 23:33
Чи так як папка переповнена воно не прийде, чи просто автоматично вся папка стреться?
Напевно стреться одне (найдавніше), хоча не пробував :)

Romko
13.11.2007, 23:35
Напевно стреться одне (найдавніше), хоча не пробував
Появиться повідомлення, не по нашому,мовляв чаша переповнена і все...

nirvanka
13.11.2007, 23:38
Можливо, це питання обговорювалося, але хочу запитати: як старти декілька своїх завантажень, щоби звільнити місце ?
Мої налаштування -> Зображення -> виділіть зображення галочками -> Видалити виділені.

Boris_Kiev
13.11.2007, 23:40
Галичанко,
на сторінці приватних повідомлень http://forum.lvivport.com/private.php?

внизу є функції:
Завантажити усі ПП як:
XML | CSV | Текст

Збережіть собі текстовий файл (там будуть і вхідні, і відправлені), а потім зітріть 3/4 (або всі).

Додано через 3 хвилини
Ніованко, дякую, я вже намагався так зробити - не тре.
А сьогодні спрацювало :)

ZOOM
13.11.2007, 23:46
Мої налаштування -> Зображення -> виділіть зображення галочками -> Видалити виділені.
Nirvanka, а ця функція вже давно існує,чи з"явилась недавно?:D Я якось цікавилась, чи можна видалити зображення, і не змогла...Чи то мене начисто зашліпило...:8:

Boris_Kiev
13.11.2007, 23:53
ZOOM, читайте вище. Вже працює.

nirvanka
13.11.2007, 23:55
Nirvanka, а ця функція вже давно існує,чи з"явилась недавно? Я якось цікавилась, чи можна видалити зображення, і не змогла...Чи то мене начисто зашліпило...
Я колись теж цікавилась, але не знайшла такої опції.. А недавно хтось на форумі знову поцікавився цим, я глянула ще раз в налаштування і там вже з'явилась ця опція..

Женічка
19.11.2007, 21:55
скажіть, будь ласка, недосвідченій чайничисі, як відмітити, що тобі сподобався чийсь допис???

sanya
19.11.2007, 21:59
що тобі сподобався чийсь допис???
Просто ,натисніть додати карму з ліва

Женічка
19.11.2007, 22:01
підскажіть недосвідченій чайничисі, як відмітити допис, який мені сподобався??? дуже дякую

Додано через 1 хвилину
Просто ,натисніть видалити оцінку(нижче карми )
а можна ще точніше. я якась ну зовсім тугенька

ZOOM
19.11.2007, 22:03
підскажіть недосвідченій чайничисі, як відмітити допис, який мені сподобався??? дуже дякую
В правому кутку знизу є дві ручки , тиснете на якусь з них, в залежності від того, сподобався вам допис чи ні...;)

nirvanka
19.11.2007, 22:05
В лівому кутку знизу є дві ручки
В мене в правому.. Біля "ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО" і "ВІДПОВІСТИ".

ZOOM
19.11.2007, 22:10
В мене в правому.. Біля "ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО" і "ВІДПОВІСТИ".
Вже виправила:D , я ж жінка нє? Попала під статистичний процент тих хто путає праве і ліве.:D

Женічка
19.11.2007, 22:11
значить у мене тих ручок нема.
або просто пора купувати окуляри

ZOOM
19.11.2007, 22:13
:y: :n: таких нема:ninja: ?

Женічка
19.11.2007, 22:24
:y: :n: таких нема:ninja: ?

такі ручки є в усмішках, а біля ЦИТАТИ ВИПРАВЛЕНОГО І ВІДПОВІСТИ нема нічого

Melody
19.11.2007, 22:25

Згідно з новими правилами, потрібно написати щонайменше 20 дописів, щоби мати змогу додавати чи віднімати карму.

Може, в цьому річ?

Женічка
19.11.2007, 22:26
Згідно з новими правилами, потрібно написати щонайменше 20 дописів, щоби мати змогу додавати чи віднімати карму.

Може, в цьому річ?

зявилися, вони зявилися!!!!
ручки зявилися!!!!
Дякую!!!

New Shrek
19.11.2007, 22:32
ручки зявилися!!!!
Женічка Женічка is online now

Останні відвідини: Нині 23:30

Дописів
Всього дописів: 21

beep123
20.11.2007, 23:45
скажіть шо означає чашка кави над аватаром. дякую

пупер
21.11.2007, 02:06
скажіть шо означає чашка кави над аватаром. дякую
"вік" на форумі...

syavych
21.11.2007, 08:43
"вік" на форумі...
якщо точніше то кількість дописів :)

пупер
22.11.2007, 02:52
якщо точніше то кількість дописів :)
вважаю, що "вік" має вимірюватися саме кількістю дописів.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
ну, зареєструвався я рік тому, а за цілий рік написав три-чотири слова-речення... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

ZOOM
06.12.2007, 22:10
Люди, а що це у мене за дивина вискакує на гілці "Покажи своє личко....", якийсь пароль з мене трясе....

Капітан
06.12.2007, 22:26
вважаю, що "вік" має вимірюватися саме кількістю дописів....
ну, зареєструвався я рік тому, а за цілий рік написав три-чотири слова-речення...
считаю что возраст на форуме должен измеряться отнюдь не количеством, а качеством постов и в действительности - временем пребывания на данном форуме.

Melody
06.12.2007, 22:28
Люди, а що це у мене за дивина вискакує на гілці "Покажи своє личко....", якийсь пароль з мене трясе....

У мене таке саме.

пупер
07.12.2007, 02:45
считаю что возраст на форуме должен измеряться отнюдь не количеством, а качеством постов и в действительности - временем пребывания на данном форуме.
а воно так і вимірюється -- кармою...
а я про горнята...

levandivka
07.12.2007, 07:00
Фейс-контроль введено! :padonak:

Додано через 4 хвилини
Цитата:
Допис від ZOOM Переглянути допис
У мене таке саме.
В мене теж вчора ввечері пароль питало, але не "личику", а на вході (ніби й не виходив нікуди...).
Тобто проблема, вірогідно, не в темі "Покажи", а був звичайний збій.

Romko
18.01.2008, 16:25
Прошу мені підказати,що робити.При спробі запостити в повідомлення фото,чи лінк,відкривається вікно.Яке з кожним днем стає все довшим і довшим.Виглядає то ось так.
http://img142.imageshack.us/img142/4231/sshot3zd5.png (http://imageshack.us)
Користуюсь Оперою.Що зробити,щоб воно стало коротшим?
Нічого не переставляючи.

syavych
18.01.2008, 19:04
Кіко живу не бачив такого :) Але з Оперою не дружу, тому навряд чи поможу. Мо' вірусняка шастає? В ІЕ пробували?

Romko
18.01.2008, 19:07
Кіко живу не бачив такого Але з Оперою не дружу, тому навряд чи поможу. Мо' вірусняка шастає? В ІЕ пробували?
Не люблю того осла...То щось з джавою.
Неохота звилини напружувати.
Думав,може хто що підкаже...

New Shrek
18.01.2008, 21:04
Що зробити,щоб воно стало коротшим? ось у мене таке получилось
http://i034.radikal.ru/0801/08/7ab1b4914900.jpg попробуйте змінити масштаб

пупер
19.01.2008, 04:33
Кіко живу не бачив такого Але з Оперою не дружу, тому навряд чи поможу. Мо' вірусняка шастає? В ІЕ пробували?
чоловіче, ти (ТИ!!!) радиш осла?...
фаєрфокс форева!.....

syavych
19.01.2008, 11:38
чоловіче, ти (ТИ!!!) радиш осла?...
фаєрфокс форева!.....
Пупер, знущаєшся? Я та й осла? :no:
Просто хотів розібратись з проблемою - чи то глюк опери, чи вінди. Тобто радив перевірити в іншому бравзері, а єдиний бравзер який не треба доставляти це ІЕ :)

Romko
19.01.2008, 11:57
Пупер, знущаєшся? Я та й осла?
Просто хотів розібратись з проблемою - чи то глюк опери, чи вінди. Тобто радив перевірити в іншому бравзері, а єдиний бравзер який не треба доставляти це ІЕ
До речі осла взагалі вирубує,коли я намагаюсь таке зробити...
Мдя-а-а...

Тошеня
19.01.2008, 12:45
А скажіть, будь-ласка, як оцінити допис?????:(

Капітан
19.01.2008, 12:47
А скажіть, будь-ласка, як оцінити допис?????
Саме краще - в приваті автору :)

levandivka
19.01.2008, 12:49
А скажіть, будь-ласка, як оцінити допис?????
Спробуйте оцінити (і перечитати) інструктивну частину Форуму. :)

Тошеня
19.01.2008, 13:38
:(
Ну скажіііііііть
:(
ВЕЕЕЕЕЕЕ

Капітан
19.01.2008, 13:45
Ще 13 дописів і буде Вам щастя... :)

levandivka
19.01.2008, 13:55
13 дописів
Рокове число... :)

Тошеня
19.01.2008, 14:07
"Дуже гарно" знущатись!!!!!
Бе:p

Molv
19.01.2008, 14:37
"Дуже гарно" знущатись!!!!!
Бе:p
Та...
То ніхто не знущається, просто хочуть Вам помогти назбирати 20 дописів, після яких зможете доставляти карму (оцінювати допис). :)

Тошеня
19.01.2008, 14:39
АААААА, ну то так би і сказали. А то я шукаю, шукаю....
А десь можна інструкції прочитати чи що?

New Shrek
19.01.2008, 14:49
Спробуйте оцінити (і перечитати) інструктивну частину Форуму. :) там многа букаффф...
Тошеня нє чітатель ,а пісатєль

Тошеня
19.01.2008, 15:03
Та три кляси-м скінчила!!!! То може щось прочитаю

Liliyah Romanova
20.01.2008, 01:17
там многа букаффф...
Тошеня нє чітатель ,а пісатєль
А Шрек, як завжди, хлібом-сіллю.
Ну, хто ще так привітає новеньких, як не ви.
Тільки ви того, забули, що сіль не в очі, а на хліб поставити треба. ;)

levandivka
20.01.2008, 01:19
забули, що сіль не в очі,
Та ну...
Може послизнувся, не навмисне... :)

Liliyah Romanova
20.01.2008, 01:20
Може послизнувся, не навмисне...
Угу, і сіль з перцем сплутав теж ненавмисне... :D

levandivka
20.01.2008, 01:21
сіль з перцем сплутав
Змішалися... у польоті...
Там ще й оцет був...

Liliyah Romanova
20.01.2008, 01:23
Змішалися... у польоті...
Ади, а Шрек казав, жи солідарності нема...
От і вір йому...

levandivka
20.01.2008, 01:25
казав, жи солідарності нема...
Є! І за неї варто боротися. (с)

Liliyah Romanova
20.01.2008, 01:34
Є! І за неї варто боротися. (с)
О, і ви Дона Кіхота любите?

levandivka
20.01.2008, 01:37
Нє...
З вітряками воювати..? :)

Тошеня
20.01.2008, 14:19
Дякую :o Заступились за "маленьку" дівчинку

sem41
20.01.2008, 17:34
А скажіть, будь-ласка, як оцінити допис????? :no: То Ви запитали.

Згідно з новими правилами, потрібно написати щонайменше 20 дописів, щоби мати змогу додавати чи віднімати карму. :no: А то потрібно було знайти не лінуватися.

І буде Вам щасстя. Ось таке :radist:
зявилися, вони зявилися!!!!
ручки зявилися!!!! Отож з*являться ручки.Якими можна оцінювати все, то я про дописи.

Старожили форуму кажуть що після тисячі дописів ще й ніжки з*являться.:) Так що пишіть багато :)

Romko
20.01.2008, 19:40
Старожили форуму кажуть що після тисячі дописів ще й ніжки з*являться.
Де?
Чому не бачу?

levandivka
20.01.2008, 19:49
Чому не бачу?
А в "Опері" не видно. Навіть після тисячі... Ггг... :)

Тошеня
20.01.2008, 23:39
А то потрібно було знайти не лінуватися.

І буде Вам щасстя. Ось таке
Ой-ой-ой!!!!!
Ну не побачила ще!!!! Шукала, шукала, не знайшла. Могли б і розказати, показати!!!! Зробили б добре діло.

Romko
20.01.2008, 23:43
А в "Опері" не видно. Навіть після тисячі... Ггг...
Опера найліпший бравзер!Там видно всьо!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Але ніг чомусь нема...

nirvanka
21.01.2008, 16:57
Але ніг чомусь нема...
І в лисиці не видно ніг.. Ну і менше з тим. Для того, щоб сидіти на форумі, ноги не потрібні ;)

syavych
21.01.2008, 18:06
І в лисиці не видно ніг.. Ну і менше з тим. Для того, щоб сидіти на форумі, ноги не потрібні
Ноги треба для того щоб з нього вилізти. В мене лисиця, ніг не видно от і мушу сидіти тут :)

Lady
28.02.2008, 23:06
Хто небуть підскажіть!
Мій друг хоче зареєструватись на форумі, але зараз доступ тільки через запрошення. Я зайшла в свої налаштування в запрошення, ввела ім"я друга і електр. пошту, тему запрошення. Мені вибиває помилку- "Ви маєте визначити хоча б одного отримувача запрошення". Що мені робити може я невірно щось зробила?:no:

пупер
28.02.2008, 23:57
Хто небуть підскажіть!
це обов’язкове для заповнення:

Ім"я друга (#1):
Email вашого друга (#1):
Тема листа:

наприклад:

мій_друг
мило-вухо-сайт-уа
запрошення на лф

Lady
29.02.2008, 00:52
Заповнила всі обов"язкові поля і знову те саме повідомлення "Ви маєте визначити хоча б одного отримувача запрошення"

пупер
29.02.2008, 01:00
Заповнила всі обов"язкові поля і знову те саме повідомлення "Ви маєте визначити хоча б одного отримувача запрошення"
1. control + F5 -- це очистка кешу броузера, не вийде -- спробуйте в іншому....

2. або мені в приват адресу мила, ім’я кого хочете запросити, ваше справжнє ім’я -- щоб людина зрозуміла від кого запрошення....

Foxy10
03.03.2008, 14:52
Люди як ви додаєте карму? У мене значків нема, карми нікому додати не можу, може це адміни мені забрали цю функцію?

Boris_Kiev
03.03.2008, 15:06
Foxy10, Ви ще "маленька". Право додавати карму з"явиться після певної кількості дописів.

nirvanka
04.03.2008, 16:59
Право додавати карму з"явиться після певної кількості дописів.
А точніше - після 20 дописів.

Liliyah Romanova
04.03.2008, 17:53
Люди не користуються пошуком взагалі. Тільки флудять. Штрафувати тих новеньких за уже вкотре повторене питання чи як?
Ні пп не користують, ні пошуком.