Показати повну версію : www.odnoklassniki.ru
Пересвет
13.12.2006, 18:09
Данный сайт все больше и больше становится популярным для большинства людей, которые когда то, давным давно были знакомы по школе, учебе, работе...
Прошу, возможно вы найдете своих старых знакомых http://www.odnoklassniki.ru/
а перехід на інші країни не працює... :(
Пересвет
13.12.2006, 18:23
Ума, там просто сейчас народу много, перегрузка сервера, а так там все работает. Вы попозже попробуйте.
По поводу Львова, там при регистрации люди написали и Lvov и Lviv и Львов и Львiв, так что вы во всех посмотритею:)
а переглянути зареєстрованих без особистої реєстрації немона? чи то в тих школах нікого немає зареєстрованих? :(
Пересвет
13.12.2006, 19:29
Ума, там необходимо регистрироваться обязательно!
а я не буду :) Там і так нікого з моєї школи немає :(
але ідея прикольна! Особливо для мігрантів :)
Гиги, знайшов і свою школу і навіть однокласника :) Правда ми з ним і не губилися, вже кілька років по асі контачимо :)
New Shrek
14.03.2007, 12:01
Проект працює ,доступ покращився ,хто раз зареєструвався ,отримує повідомлення не тільки від однокашників,а від співробітників,знайомих і т.д.
levandivka
15.03.2007, 08:51
А навіщо нам РУ? :D :D :D
Клуб випускників львівських шкіл", відповідно школи та року випуску. (http://www.dlab.com.ua/schools/club_memb.php)
KabMiner
16.03.2007, 13:24
Немає там нормальних адміністраторів. Невже не можна впорядкувати назви населених пунктів? Чи в них з географією проблеми? Та й назви можна булоб зробити кирилицею, чому це Зачепилівку писати Satshepilovka?:mad:
Пересвет
16.03.2007, 15:58
Так, KabMiner, этоже ваши соотечественники вместо кирилицы пишут Lviv, Satshepilovka, Kyiv
А менi там не сподобалося. Якось там незручно. Та й укр. мови нема. Краще сюди зайдiть! http://www.joinfriends.com/change_lang.php?lang=ukr
Отут клас!
ваш сайт справді цікавіший....
New Shrek
20.04.2007, 06:13
ваш сайт справді цікавіший.... ну вже якщо бути безпристрастним то пальму першості тре віддати
http://poisk.vid.ru/?p=36
ну вже якщо бути безпристрастним то пальму першості тре віддати
http://poisk.vid.ru/?p=36
моєї школи немає...
подібна функціональність є на https://moikrug.ru, а також на http://www.linkedin.com.
:D :D :D
Цікаво,але я до того не люблю своїх аднакласнечгов,шо на вулиці верну голову,типу взагалі не впізнаю.От вчора на дільниці сиділа моя колишня однокласниця-вона подивилася на мене,зробила вигляд,ніби мене не знає.Та мені шо-теж мені пані!Вона мене не знає,а я її-та й пішла!:D
New Shrek
01.10.2007, 21:37
Вона мене не знає,а я її-та й пішла
ги-ги Meg.... я ще не такий страшний .як мене малюють
А де малюють?Чого страшний?
Я і правда,так ненавиділа і ненавиджу однокласників,шо не пішла на випускний!Ото ржачка,як мене вчителі просили,однокласнечги...все приписували,шо я неповажаю їх.Казали,пожалкую..А я,між іншим,ше ніразу не пошкодувала,шо не пішла.Плюс,скіко зекономила)))Батьки тіко зітхнули...)))
Ст о/у Гоблін про такі сайти:
http://oper.ru/news/print.php?t=1051602405
Ги:-)
А де малюють?Чого страшний?
Я і правда,так ненавиділа і ненавиджу однокласників,шо не пішла на випускний!Ото ржачка,як мене вчителі просили,однокласнечги...все приписували,шо я неповажаю їх.Казали,пожалкую..А я,між іншим,ше ніразу не пошкодувала,шо не пішла.Плюс,скіко зекономила)))Батьки тіко зітхнули...)))
:D :D :D Я також не ходила на випускний, і з однокласниками відносин не підтримую. Не "зліпилося" у нас спілкування за 10 років, а я і не жалію. Підтримую відносини лише з подругою-однокласницею, мені цього достатньо...
New Shrek
01.10.2007, 22:12
Ст о/у Гоблін про такі сайти:а Ви фішку не рубите....25 років тому ..... ласточку знайшов
Я теж лише з однією однокласницею спілкуюся-ми ше в таборі здружилися.А от зі мною в групі один однокласник вчиться.Я як дізналася-в мене була істерика.Але тепер ми навіть вітаємося...і звертаємося по імені,деколи...Можете собі уявити,як я їх "люблю"?!
Я теж лише з однією однокласницею спілкуюся-ми ше в таборі здружилися.А от зі мною в групі один однокласник вчиться.Я як дізналася-в мене була істерика.Але тепер ми навіть вітаємося...і звертаємося по імені,деколи...Можете собі уявити,як я їх "люблю"?!
Угу, можу...А ще я собі не уявляю, як після умов шкільного життя однокласники одружуються між собою. Я нічого проти не маю, якщо живуть щасливо, то це добре. Але мені, наскільки пам*ятаю, після закінчення шкільного дня хотілося когось вдавити:D
Ага,а мені і досі хочеться когось вдавити!!!Пам"ятаю,як на останній дзвінок всі були з бантиками,а нас компанія зібралася,ми без бантиків принципово були (зрештою наша компанія потів в знак протесту і на випускний не пішла).ТАк от я приходжу,а ті дурочки хі-хі ха-ха а потім такі здивовані:"А чо ти без бантика?!"А я така зла і прямо їм всім:"А Я ШО ДУРА???"Вони зробили великі очі і вираз обличчя ніби не почули.
По випускному я вийшла зі школи,стала на коліна і крикнула:"Алилуя!"Це був найкращий момент зі всього мого шкільного життя!)))
Ага,а мені і досі хочеться когось вдавити!!!Пам"ятаю,як на останній дзвінок всі були з бантиками,а нас компанія зібралася,ми без бантиків принципово були (зрештою наша компанія потів в знак протесту і на випускний не пішла).ТАк от я приходжу,а ті дурочки хі-хі ха-ха а потім такі здивовані:"А чо ти без бантика?!"А я така зла і прямо їм всім:"А Я ШО ДУРА???"Вони зробили великі очі і вираз обличчя ніби не почули.
По випускному я вийшла зі школи,стала на коліна і крикнула:"Алилуя!"Це був найкращий момент зі всього мого шкільного життя!)))
А біла сорочка і чорна спідничка?? :suicide:
Досі тіпає, я тоді в спідницях взагалі не ходила, завжди джинси або штани, а тут тобі починають навязувати спідниці, і банти...:D
Та,та!Точно та сама ситуація!
А ше як форма?В нас була.Мені то шо-я завше була в чорному піджаку і чорних штанах.Гатічно,аднака,виглядало!!!!))))
Boris_Kiev
02.10.2007, 18:34
"Останній дзвоник" зовсім не пам"ятаю.
Але випускний пам"ятаю добре:
Заздалегідь за кілька днів ми пішли делегацією "відмовлятися" від духового оркестра, який найняла чиясь маман. З матюгами відбилися від їхніх "послуг". І тут же домовилися з рок-групою.
На початку випускного директриса (мабуть востаннє в Києві) роздала характеристики разом із атестатами (от прокололася!) і ми почали бухати та громити хімічний кабінет (не любили хіміка) :).
А закінчили - на Гідропарку, масовим купанням.
Пам"ятаю, однокласник жартівливо намагався мене "притопити", а я чіплявся за паркову фігурну лаву, яка чомусь плавала в воді. Кажуть, крутив її руками, як білка - колесо. Більше нічого не пам"ятаю.
У 1999-му зустрілися - 14 з 27 (!).
Нещодавно - теж, у неформальній обстановці (приїхала однокласниця з Торонто). Живьом !!!
Хотіли ввести форму, але чогось не ввели. Вже приносили, показували нам. Вам повезло, чорна напевне нічого виглядає, а у нас...Севдепівський синій колір, несуразний мішковатий крій, жах....Думала так: якщо введуть цю форму - піду і застрелюсь.
Нє,в нас тоже сині були)))Просто нам вже дозволили носити будь-якого кольору,лиш би піджаки.
От походили би ви в коричневеньких суконочках з чорними фартушками і з білими в святкові дні :suicide: - то на піджаки зі спідницями просто молилися б :p .
Ті слова мені мама слово в слово казала!)))
Полковник
17.12.2007, 21:08
Проверьте кто-нибудь.
Сейчас работает?
А то у меня не грузится.....
Спасибо.
Проверьте кто-нибудь.
Сейчас работает?
Спасибо.
У меня тоже не грузится и у моих родителей
Redhotchilly
17.12.2007, 22:24
www.facebook.com :)
Проверьте кто-нибудь.
Сейчас работает?
Спасибо.
ні, не відкривається......
Boris_Kiev
17.12.2007, 22:50
А зі сторінкою моєї школи взагалі темна справа: через рік або два після мого випуску школу прикрили (і правильно зробили!), віддали під корпус інституту.
А десь на "виселках" відкрили зовсім нову школу під тим же номером.
Якось зайшов на "однокласники.ру" - там зареєстрована одна дівчинка з Ізраїлю - на клас або два молодше, я з нею не спілкувався в школі.
А тепер зайшов - тільки еміграція, але з "нової" школи (на виселках) під тим же номером. А "нашої" дівчинки нема.
І звідки в тому "селі" стільки євреїв ??? (було!) :)
Проверьте кто-нибудь.
nnm.ru
odnoklasniki.ru
vkontakte.ru
чутки: роутер здох....
Сайт тормозящий. Але ідея суперова. Вже знайшла купу старих знайомих.
odnoklassniki.ru чудовий сайт.
я знайшла там багато своїх колишніх однокласників та просто знайомих.
Koza-Dereza
18.02.2008, 18:06
А я тут зарееструвалась. Купа людей з моєї школи теж мене знайшли. Клас! Я вiдновила зв'язок з людьми яких давно не бачила i не чула. Приємно так :)
nirvanka
18.02.2008, 18:17
Я недавно зареєструвалась на vkontake.ru. Знайшла двох однокласників, знайомих, яких 100 років не бачила.. А мене знайшли брати з Білорусії!! :radist: А ще я знайшла товариство людей, які мають таке ж прізвище, як і в мене :D Незвично так, я ж ніколи не зустрічала ніде нікого з таким прізвищем :)
До речі, кажуть, що сайти зроблені на замовлення російських спецслужб..
ходять чутки що
Офіційно Одноклассники.ру — це сайт для зустрічей випускників, але насправді, мета у сайту глибша: за даними сайту заповнюються бази даних на тих користувачів, що наївно виклали інформацію про себе.
Більш того, самі користувачі і заповнюють досьє на себе. Крім загальної інформації, що в даному проекті не так важливо, користувачі заповнюють інформацію про свої зв'язки — саме це і є та інформація, заради якої ФСБ організувала цей проект.
Після низки повідомлень в інтернеті про те, хто стоїть за цим проектом, агентура ФСБ вибухнула справжнісінькою істерикою в спробах приховати свої задуми. У хід йде все: від брудних образ і істеричних вигуків до спроб надати даному інцидентові відтінок абсурду і зарахувати викриття в розділ «НЛО». Така поведінка зайвий раз вказує на те, що за проектом «однокласники» стоїть ФСБ.
Варто відзначити, що «однокласники» не єдиний проект такого роду. Інший проект, який запустила ФСБ: «Linked-In» і «Мій мир» (сайт mail.ru).
ФСБ не є винахідником даної ідеї. Ідея була задовго до них здійснена пошуковою системою google.com у своєму mail.google.com де нові користувачі могли отримати імейл аккаунт, тільки отримавши посилання від вже існуючого користувача (при такому підході вибудовується дерево знайомств і зв'язків).
Samojlovu4
27.02.2008, 20:48
ходять чутки що
Цілком може бути... в цьому зварйованому світі...
А я на "однокласнікі сру" маю особисту образу... :mad: Жінка так захопилася, більше від "Рабині Ізаури"... до другої ночі може сидіти...
Звідси три основні негативи:
1. не дає мені компутера, в нас вже боротьба за нього...
2. не дає мені вночі спати, треба накінець кумпутер в іншу кімнату перенести...
3. не да:shutup: ... коротше, голова в неї часто боліти стала...
New Shrek
27.02.2008, 21:03
kYula аккаунт, тільки отримавши посилання від вже існуючого користувача (при такому підході вибудовується дерево знайомств і зв'язків kYula
Точнісінько як на Львівському форумі ,нові тільки по запрошенню існуючих
Додано через 8 хвилин
kYula аккаунт, тільки отримавши посилання від вже існуючого користувача (при такому підході вибудовується дерево знайомств і зв'язків kYula
Точнісінько як на Львівському форумі ,нові тільки по запрошенню існуючих
Цілком може бути... в цьому зварйованому світі...
А я на "однокласнікі сру" маю особисту образу... :mad: ...
:) беріть на озброєння хитрощі
ходять чутки що
я там не зареєстрований (так само як і на фффконтактє), і реєструватися ніколи не буду!..
з вище описаних причин....
хіба напишу якісь бздури....
Городецький
28.02.2008, 12:43
2-й отдел инфомационного управления ФСБ РФ уведомляет - база данных пользователей vkontake.ru не пересекается с базой пользователей odnoklassniki.ru. Поэтому убедительно просим зарегистрироваться на обоих ресурсах нашего управления. Спасибо за участие.
:)
а я зареєстрована в контакте ..і є з того довольна ..знайшла теж однофамільців, сестру троюрідку, купа знацомих, які повиїжали, і т.д.
Городецький
28.02.2008, 13:28
Жарти - жартами, але:
Берегись, "Одноклассники.ру" –проект российского ФСБ (http://mediaua.com.ua/detail/37432):
Истерия по поводу мониторинга социальных сетей федеральными службами России принесла свои плоды — чиновники осознали реальную возможность поимки должников и преступников с помощью "В контакте" и "Одноклассников". В частности, с помощью последних удалось выйти на след должника.
Разоблачение сайта «Одноклассников» вызвало недовольство ФСБ (http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2008/02/17/56375.shtml)
За проектом «Одноклассники.ру» стоит ФСБ (http://www.fraza.com.ua/analitics/22.02.08/47920.html)
А как вам такой вариант?
http://sokamerniki.su/inside.html#
СУдове засідання.
Суддя:
-Ви знаєте цю людину?
Підсудний:
-Ні.
Суддя:
-А чому він у вас в друзях на "Однокласниках.ру"?
Boris_Kiev
28.02.2008, 19:47
KYula, вибачте за офтоп: що означає цифра в дужках у Вашому підписі ? Яка змінюється ?
Чи це ФСБ підставило невдалий скрипт, який мусив бачити тільки хтось один ? :)
Ой, а може тільки я бачу ті цифри ? :) :) :)
Leopolis
29.02.2008, 01:01
KYula, вибачте за офтоп: що означає цифра в дужках у Вашому підписі ? Яка змінюється ?Все просто - це кількість Днів до Весни! :)
Скоро сонечко пригріє, потечуть струмки, темний гай зазеленіє, зацвітуть квітки!
Цитата:
Офіційно Одноклассники.ру — це сайт для зустрічей випускників, але насправді, мета у сайту глибша: за даними сайту заповнюються бази даних на тих користувачів, що наївно виклали інформацію про себе.
Більш того, самі користувачі і заповнюють досьє на себе. Крім загальної інформації, що в даному проекті не так важливо, користувачі заповнюють інформацію про свої зв'язки — саме це і є та інформація, заради якої ФСБ організувала цей проект.
я теж про це подумав, з самого початку, як зайшов туди...
Додано через 1 хвилину
Жарти - жартами, але:
Берегись, "Одноклассники.ру" –проект российского ФСБ:
Истерия по поводу мониторинга социальных сетей федеральными службами России принесла свои плоды — чиновники осознали реальную возможность поимки должников и преступников с помощью "В контакте" и "Одноклассников". В частности, с помощью последних удалось выйти на след должника.
А давайте навалимо туди всякої фіґні....
ще такого ж типу сайт vkontakte.ru
я там знайшла також багато однокласників колишніх і одногрупників.
natkanetka
29.02.2008, 20:59
Я і правда,так ненавиділа і ненавиджу однокласників,шо не пішла на випускний!
а в мене з однокласниками дуже хороші стосунки. взагалі клас дуже дружній))) хоч в нас зара форма(бордовий піджак і чорна спідниця або штани), але всеодно клас прикольний)) жаль тільки, шо минулого року одного приколіста вигнали зі школи... ми так з його приколів сміялись))) він постійно з вчителів приколювався))гг))
Deus igrok
01.03.2008, 16:11
Я контактах сижу.
Мені подобається можливість створення закритих груп і обмін інформацією між членами групи. У нас є команда на змаганя. Через ВКонтакте зручно - розміслав повідомлення про зустріч і тому подібне.
А щодо ФСБ .... бздура ...
СБУ нічим не поступається ...
я на однокласниках зареєстрований але там мої фото і все. хто знає то по прізвищу або по фото хай орієнтуються
О себе то виглядає так:
О жизни
Блок не заполнен.
Редактировать блок
Об учебе
Блок не заполнен.
Редактировать блок
О службе
Блок не заполнен.
Редактировать блок
О работе
Блок не заполнен.
Редактировать блок
Разное
Блок не заполнен.
Редактировать блок
Додано через 27 хвилин
усьо пише тепер так
О жизни
Спеціально для різних спецслужб:
Живу в Бандерівському Львові на вулиці Дж. Дудаєва ;)
Поділюся і я своїми враженнями стосовно цього сайту. Недавно зайшла туди, зареєструвалась, знайшла безліч знайомих, почала спілкуватись....Навіть з'явилися нові, до того незнайомі мені шанувальники, які сподобали мене по фото.... Коротше...В один прекрасний момент я зрозуміла, що стала заручником сайту. За день я заходила туди по 20-30, а може і більше разів аби перевірити нові повідомлення, вставляла все нові і нові фото. І оскільки я людина досить волелюбна, ця залежність почала мене насторожувати...Я просто стерла свій профіль і відчула таку неймовірну легкість....Я повернулася у життя...:radist:
Я повернулася у життя..
ага і зареєструвалися на ЛФ
ага і зареєструвалися на ЛФ
Я дуже сподіваюся, що відмінності все ж існують.... Хоча... будем посмотреть:)
Читатель_Обкома
09.03.2008, 19:25
Мамочка рОдная!!!!!!!!!!!!
Зарегистрировался,нашел свою школу и увидел однокласницу с которой учились вместе аж с первого класса!!!!!!:radist:
Абалдеть,а сколь лет уже прошло... 37 годочков...:cowboy:
Koza-Dereza
10.03.2008, 15:35
ФСБ? - нехай дивляться, менi то що?
Але добре що той сайт заблокували з роботи (так як i всi подiбнi сайти) бо мене б точно вигнали з роботи тодi. От ще би заблокували ЛФ, бо у мене самої рука не пiднiмається закрити вiкно. :(
А я знайшла декого зі своїх інститутських однокурсників. А зі шкільних - нікого!:(
чесно кажучи по 9 з 10 показників вконтакте рве однокласників.
Boris_Kiev
11.03.2008, 17:02
Одноклассники.ру вскрыли структуру базирования ВС РФ
http://pics.rbc.ru/img/cnews/2008/02/22/vs1.jpg
Одноклассники, одноклассницы, а также бывшие друзья и подружки, объединившиеся в интернете и движимые исключительно ностальгическими мотивами, между прочим, с неподдельной легкостью и пугающей достоверностью вскрыли структуру базирования Вооруженных Сил России в стране и за рубежом, причем с исчерпывающей точностью.
http://www.rnd.cnews.ru/army/news/top/index_science.shtml?2008/02/22/289393
Люди, зіткнулась з проблемою, щось понажимала чи я, чи чоловік, і в нас якщо натиснути на(не знаю як воно правильно називається) "силку" на однокласники вдома, то вилазить зразу моя сторінка, а чоловік на свою зайти не може! Бо я на роботі постійно маю вводити свій логін і пароль, а вдома, тільки нажала, і зразу моя сторінка, а він матюкається, бо не може зайти! Що це може бути?
Що це може бути?
ФСБ... моцкальське....
Boris_Kiev
19.03.2008, 22:08
Що це може бути?
Це так звані "cookies" - вони запам"ятовують налаштування (Ви же щоразу не набираєте пароль при вході на форум ?)
Треба або відлогуватися, або стерти cookies.
стерти cookies.
а кукі - то моцкалі?
Допис від Boris_Kiev
стерти cookies.
а кукі - то моцкалі?
Поділюся і я своїми враженнями стосовно цього сайту. Недавно зайшла туди, зареєструвалась, знайшла безліч знайомих, почала спілкуватись....Навіть з'явилися нові, до того незнайомі мені шанувальники, які сподобали мене по фото.... Коротше...В один прекрасний момент я зрозуміла, що стала заручником сайту. За день я заходила туди по 20-30, а може і більше разів аби перевірити нові повідомлення, вставляла все нові і нові фото. І оскільки я людина досить волелюбна, ця залежність почала мене насторожувати...Я просто стерла свій профіль і відчула таку неймовірну легкість....Я повернулася у життя...
Я так само вважаю себе якоюсь "зомбі", мене вже люди (яким я розповіла) рахують якимось агентом, мені це вже давно не подобається і сестра моя така сама як я, пора завязувати!!!
а кукі - то моцкалі?
судячи з назви? так.
Maryasik
20.03.2008, 13:25
[QUOTE=Олька;271843]а то шо таке?????????
В експлоері заходиш в "Сервіс"-"Свойства обозривателя"-вкладинка Общая- "удалить cookie"
В експлоері заходиш в "Сервіс"-"Свойства обозривателя"-вкладинка Общая- "удалить cookie"
знайшла небагато однокласників та однокурсників. з тих, кого хотіла би бачити - нікого. правда нещодавно зарегілась дівчина, з якою в молодших класах разом за партою сиділи. вона мені нагадала, як ми несамовито ділили з нею парту, виміряючи лінійками середину.:D
зараз вона живе у Ізраелі і ми перейшли спілкуватись на асю.
а про приватні повідомлення я на милі дізнаюсь. тож заходжу, коли є щось.
я теж там зареєструвалась, але мене не зачепило.
знайшла небагато однокласників та однокурсників. з тих, кого хотіла би бачити - нікого.
А давно ви там зареєстровані? Бо там кожний день хтось з'являється, принаймні в мене!
І я сьогодні зареєструвалась. Знайшла 2-ох однокласників(програмістів) і одного одногрупника...ну і набагато більше знайомих...сам сайт не подобається, але ідея хороша!!!
До речі, в Україні з"явився свій аналогічний сервіс і його вже атакували конкуренти: http://news.internetua.com/events/volia-server
Цілком можливо, що й odnoklassniki.ru, адже -
"ООО "Одноклассники" зарегистрировало домены odnoklassniki.ua и odnoklassniki.kz и в этом году намерено открыть представительства в Украине и Казахстане. Эксперты считают, что посещать локальные сайты будет до 80% украинской и казахской Интернет-аудитории."
Читайте на http://news.internetua.com/?page=4
А давно ви там зареєстровані? Бо там кожний день хтось з'являється, принаймні в мене!
мабуть зайду ще пошукаю... може й правда хтось з"явився.
зайшла, а там і справді нові з"явились користувачі!
загерілась моя давня подруга, з якою я повністю втратила контакт. ми ніде разом не вчились, тож шукала її в "поісковіку". раніше не було, а тут - знайшлась!
ще пару однокласників з"явилось.
але все одно не буду там зависати. всім, хто потрібен мені, даю номер моєї асі. а вже якщо я їм потрібна - нехай пишуть.
а ще мене знайшла двоюрідна сестра чоловіка з Києва на однокласниках.
ми з нею добре спілкувались, коли я вчилась у Києві. тепер можемо поновити спілкування через інет.
а от за що я справді рада, так за те, що чоловік мій туди не заходить. один раз зацікавився, я його зарегіла, а тепер втратив цікавість.
а йому як почали писати... самі дівчата...
особливо бувша його дівчина (або коханка) теребить "чого мовчиш?".
я б написала, чого:aggressive: та виховання не дозволяє.:)
Я на цьому сайті вже майже місять. Затягує конкретно. Мій кожен день починається і закінчується тими однокласниками. Знайшла їх, до речі, кілька, але особливої цікавості вони в мене не викликають. Люди, з якими я спілкуюся ще зі школи чи університету, мають мої усі координати давно. Але через пошук за іменем-прізвищем, серед "друзей моих друзей" і т. д. знайшла в Чікаго своїх троюрідних сестер, там же дочку своєї класної керівнички, ще дівчинку, з котрою ще на першому курсі посварилися за спільного хлопця (вчора помирилися) і цілу купу народу, якого не бачила і не чула вже років 10.
Сайт захоплює тим, що реально не потрібно звертатися до "Ключового моменту" чи "Жди меня". Цікаво зустріти людей, котрі в свій час займали часточку твого життя. Але, на мою думку, коли хочеться почитати чогось цікавого і мудрого, поспілкуватися з хорошими і приємними людьми, висловити свою думку, тоді вам на наш форум, однозначно.
mota_boy
24.03.2008, 15:18
Будь проклят тот день когда я сел за баранку этого пылесоса!!!!! Тобто зареєструвався на однокласниках ))) половина робочого дня на вітер, тобто на інтернет, треба з цим завязувати. Але ідея супер ну і реалізація не підвела, мені подобається.
А я легко...
Пішов,подивився...довго не сидю..
А я легко... Пішов,подивився...довго не сидю..
На ЛФ цікавіше, правда?
Samojlovu4
24.03.2008, 15:35
А я легко...
Пішов,подивився...довго не сидю..
Аналогічно.
Можливо навіть ще легше - в мене жінка в "аднокласніках" на сторінці керує. Всім без вийнятку - фотками, повідомленнями... Навіть не знаю толком, які там в мене фотографії стоять і хто "в друзьях".
Кличе лише, щоб запитати хто то такий і чи я когось не впізнаю.
Пи.Си.: можливо тому, що ми з дружиною в одній школі вчилися, хоча виявили то вже по женячці.
можливо тому, що ми з нею в одній школі вчилися, хоча виявили то вже по женячці...
класссс!!!
На ЛФ цікавіше, правда?
Той ЛФ затягує як болото. Я завтра їду в Київ на два дні, то не знаю як витримаю без ЛФ!:(
В мене рецедив- я знов зайшла на "однокласники" :(
В мене рецедив- я знов зайшла на "однокласники" :(
Є рецепт - згадати як давно не бачили добру подругу, сестру, маму і т.д.))) Я ще скільки маю роботи собі згадую.
І відпадає бажання туди взагалі заходити. На корню зникає)) Хоча на ЛФ це не надто поширюється)
В мене рецедив- я знов зайшла на "однокласники"
молоток, вата, йод...
В мене рецедив- я знов зайшла на "однокласники"
Я кожний день зарікаюсь, що більше туди "ні ногой" але в мене день починається з того, що я дивлюсь хто новий з'явився чи в мене на сторінці, а особливо в моїй школі, бо інститути (в мене їх два), якось не особливо! Це "болєзнь", але я вам надрукую цитату, яку мені прислали! Смішно!
Додано через 39 хвилин
Ні, народ, звиняйте, не надрукую! Бо думала, що в "однокласниках" є, а виявилось, що я вже її стерла, хіба би в моєї сестри збереглось! Там був прікол "10 причин почему нам надо завязывать с одноклассниками",може хтось має?
New Shrek
27.03.2008, 15:42
Стражи порядка внимательно изучили личный блог журналиста, где он делился впечатлениями о своей жизни, а также сайт "Одноклассники". На момент публикации материала в "паутине" у Шурпаева было 248 друзей, но их количество стало сокращаться. Следствие установило убийц журналиста Шурпаева через "Одноклассников". http://www.newsru.com/russia/27mar2008/odnoklass.html Последний пост http://shurpaev.livejournal.com/95351.html
парабеллум
27.03.2008, 21:23
Як колись казав пан Шрек на цьому форумі .Ні за яких обставин ,ніколи невказуй свої конфедиційні дані в інтернет анкетах. У випадку однокласників я повністю з ним погоджуюсь.:ninja:
Як колись казав пан Шрек на цьому форумі .Ні за яких обставин ,ніколи невказуй свої конфедиційні дані в інтернет анкетах. У випадку однокласників я повністю з ним погоджуюсь.
Най ми на хвіст солі насиплять...
Квіточка
27.03.2008, 22:47
а мені більше Вконтакте подобається.
а мені більше Вконтакте подобається.
підтримую!
сьогодні зареєструвалась...і знайшла однокласницю,яка в Суми виїхала, 8 років не чулись,не бачились..)) Така рада!!!!!!!)))))))))
Сын пришел ко мне, шельмец, И спросил с тоскою: "Одноклассники, отец - Что это такое? Это что за сайт такой, Где седые люди, На реал махнув рукой, Утопают в блуде? Где к изменам виден путь, Цель ясна, и средства, Где хотят себя вернуть В брежневское детство? Где нарушен их покой? Где проводят ночи? Это что ж за сайт такой - Объясни мне, отче?" Я привлек сынка к себе И сказал с тоскою: "База данных ФСБ - Вот что мы такое!!!
Всім користувачам! Сьогодні отримала попередження від коліжанки!
В Одноклассники запустили вирус.Перешли это сообщение всем людям с твоего контактного листа.Чтобы они не добавляли в контакт "ТРОПАХ(292-222-820),потому что это вирус.Его имя Денис Зиег,он просится в друзья.Он разрушает весь жесткий диск.Если его схватит кто-то из твоего списка,то ты тоже.
Всім користувачам! Сьогодні отримала попередження від коліжанки!
В Одноклассники запустили вирус.Перешли это сообщение всем людям с твоего контактного листа.Чтобы они не добавляли в контакт "ТРОПАХ(292-222-820),потому что это вирус.Его имя Денис Зиег,он просится в друзья.Он разрушает весь жесткий диск.Если его схватит кто-то из твоего списка,то ты тоже.
Мені такі подібні попередження присилають майже кожного дня!
Мені такі подібні попередження присилають майже кожного дня!
Я отримала вперше і тому дуже наторожилася. Хотіла тут усіх попередити, бо там ми, у переважній більшості, не знаємося. Від багатьох чула, що саме в однокласниках можна підчепити купу вірусів.
Я отримала вперше і тому дуже наторожилася. Хотіла тут усіх попередити, бо там ми, у переважній більшості, не знаємося. Від багатьох чула, що саме в однокласниках можна підчепити купу вірусів.
Ну ви ж не будете приймати в друзі незнайомих людей! То чого би мали підчепити?
Ну ви ж не будете приймати в друзі незнайомих людей! То чого би мали підчепити?
Я, звичайно, вже тепер - ні, бо знаю, що людина цілеспрямовано "носить" вірус. А міг хтось не знаючи подружитися з моїх друзів тощо.
nirvanka
01.04.2008, 17:49
Часто ходять такі повідомлення аською. Цікаво - це правда? Невже таки можна підхопити вірус таким чином? Якщо неправда, то для чого такі повідомлення розсилати?
Часто ходять такі повідомлення аською. Цікаво - це правда? Невже таки можна підхопити вірус таким чином? Якщо неправда, то для чого такі повідомлення розсилати?
Думаю, як на компі стоїть захист, антивірусні програми, ...то ніц не буде...
в асьці дістали ті запити по 10 штук на годину - все якийсь москалиско грозиться мене знайти і наругу надімнов зробити :)
А во я там лажу і ніц...
певно сі боят...
Boris_Kiev
02.04.2008, 00:48
в асьці дістали ті запити по 10 штук на годину - все якийсь москалиско грозиться мене знайти і наругу надімнов зробити :)
Знайома тема.
Коли в листопаді 2004 з мого київського компа один московський українець зайшов на свій російський форум (в основному музичний), а потім і я дописав дещо (з тієї ж адреси) - в мене попросили фото, щоби приїхати до Києва та прибити. :) Ну там були серйозні розжирілі качки років 45-50.
Leopolis
02.04.2008, 12:06
Банки начали выбивать долги через "Одноклассников"
Проблема невозврата кредитов российским банкам обострилась настолько, что в ход пошли нетрадиционные способы «выбивания» долгов. Для поиска злостных неплательщиков специализированные конторы, нанятые банками, начали использовать социальные сети типа «Одноклассники» и «В контакте». Как выяснила РБК daily, с неплательщиками разговаривают методом угроз: пользователю соцсети обещают «подмочить» репутацию, если он не начнет расплачиваться с кредитором.
Темпы, которыми развиваются социальные сети в России, бьют все рекорды. Число пользователей только сети «Одноклассники» в 2008 году, по официальным прогнозам сервиса, приблизится к 8 млн человек. Так что интерес банков именно к этому сегменту более чем понятен. Сами банки таким «выбиванием» долгов не занимаются - поиск должников они поручают коллекторским агентствам. Должников находят, говорят им: возвращайте деньги, или ваши знакомые и ваш круг в сети узнают про вас нелицеприятную информацию.
Схему работы таких контор корреспондент РБК daily выяснил у заместителя директора коллекторского агентства АКМ Александра Щербакова. Его компания использует для работы сервисы «Одноклассники», «Мой мир» и «В контакте». «Разыскав такого должника, его ставят перед выбором: либо он возвращает деньги (или садится за стол переговоров для составления графика погашения), либо мы рассылаем по его контакт-листу выдержку из решения суда», - рассказал РБК daily г-н Щербаков, добавив, что работают они только по клиентам, недобросовестность которых доказана через суд. Для работы с особо непонятливыми есть другие технологии. «Мы зарегистрировали трех пользователей в «Одноклассниках» - Ваша Совесть, Уголовный розыск и Судебный Пристав. С должниками, которые не отвечают на наши обращения, планируем общаться от их имени», - рассказал Щербаков.
«Насколько это по закону - неизвестно, но факт то, что это используют и это работает. Ведь, как правило, в соцсетях пишут люди со статусом, и им есть что терять», - сказал РБК daily главный редактор журнала «Банковское обозрение» Андрей Мирошниченко. По данным TNS Gallup, пользователями соцсетей являются социально активные люди среднего возраста и высокого достатка, живущие в крупных городах. Как говорят в АКМ, «обработать» через соцсети можно примерно 40-50% неплательщиков. Что же до эффективности такой схемы «выколачивания» долгов, Щербаков сообщил, что из 100 «сетевых» должников, переданных агентству, погашают задолженность в среднем пять человек.
Любопытно, что, по некоторым данным, социальные сете используются не только для поиска должников. Как сообщил РБК daily аналитик компании «Секвойя кредит консолидейшн», пожелавший остаться анонимным, в последнее время банки используют сети для «скоринга» (оценки надежности клиентов-заемщиков). Официально в банках это отрицают, может быть потому, что регламентом тех же «Одноклассников» запрещено «осуществлять сбор персональных данных других пользователей с целью их последующей обработки». «При проверке клиента мы используем только ту информацию, которую клиент сам предоставил о себе», - заверил РБК daily член правления, руководитель дирекции по управлению рисками «Райффайзенбанка» Андрей Степаненко.
ДМИТРИЙ КОКОРЕВ Источник: RBCDaily (http://rbcdaily.ru)
Цікаво - це правда? Невже таки можна підхопити вірус таким чином?
Ні не правда. А те що весь диск, та ще й по списку то повна дурня.Спам і нічого більше.ЕХЕ-шні файли не відкривайте і ніц не буде вашому компу))
nirvanka
02.04.2008, 17:58
Ні не правда. А те що весь диск, та ще й по списку то повна дурня.Спам і нічого більше.ЕХЕ-шні файли не відкривайте і ніц не буде вашому компу))
І я в це не вірю, тоді кому це вигідно, щоб повідомлення пересилались по асьці?
а мені подоба відкривати ЕХЕшники... на роботі під Лінуксом))
вони так смішно намагаються знайти дллки щоб заразити))
Той ЛФ затягує як болото. Я завтра їду в Київ на два дні, то не знаю як витримаю без ЛФ!:(
Абсолютно точно! Дослівно!
Leopolis
11.04.2008, 11:33
http://www.warnet.ws/img3/188/ha.jpg
График "Одноклассники.ру" (http://i011.radikal.ru/0804/e8/a96a7e8b3446.jpg)
Leopolis
25.04.2008, 22:12
Внимание, всем на сайте "Одноклассники"
УБЕДИТЕЛЬНАЯ Просьба — не фотографироваться возле машин, на курортах и т.д.
ОЧЕНЬ ТРУДНО ОЦЕНИТЬ УРОВЕНЬ ДОХОДОВ!
Просто фотографируйтесь со справкой о доходах за последние 12 месяцев. Искренне Ваша, Налоговая инспекция.
P.S. От ФСБ и Уголовного Розыска пожелание: фото только в ФАС и в ПРОФИЛЬ… Ничего лишнего не надо в кадре - всяких там детей, собак-котов, снежных мишек, и прочих посторонних объектов. Они засоряют нашу Базу данных.
Samojlovu4
25.04.2008, 22:28
Во-во...
А то візьмуть на прокат трошки солідніше авто, фоток нароблять за рульом - а потім на "аднакаласнікі"...
:D
Теоретично odnoclassniki.ru та подібні на нього сайти можуть використовуватися правоохоронними органами (у т.ч. спецслужбами) для накопичення інформації про осіб, які їх цікавлять. Проте, з всесвітнім засиллям інтернету інформацію про користувачів можна знайти у різні способи. Невже ви гадаєте, що тій таки ФСБ в разі потреби буде складно зайти на вашу електронну скриньку, або відслудкувати усі сайти, які ви відвідуєте? Інше питання, чи становить хтось із нас інтерес для спецслужб. До речі, на нашому шановному форумі можна знайти набагато більше інформації про кожного з користувачів. Так що ж, ніц не писати?
Як на мене - хай накопичують. Така у них робота.
Samojlovu4
12.05.2008, 18:35
На «Одноклассники» я влез тут по приколу…
Подумал по душевной простоте:
Сейчас найду и дворик наш, и школу…
Да только всё не то и все не те.
Ну, это Дунька… Дунька была дура,
Деревня, в огороде бузина.
А фотки – йопт! – на фоне Сингапура!
Херасебе, какая крутизна!
Туда же Манька: Бирмы-Таиланды…
Не лыком шиты! Не в своей стране!
«Вот с гуру я – он вылечил мне гланды»
«Я на слоне» «А это – слон на мне»
Да хер ли Таиланд мне, хер ли Бирма!
Вот Вася – был порядочным срулем…
Автомобиль богатый, Офис. Фирма.
Начальственная ряха за рулем.
Кретин топографический, Федота.
Чего-то жрет. «Парижский ресторан»!
А синий фон на том же самом фото
Не что иное, как «Индийский океан»
«Я забывайт, а как это поруськи?
Я так соскучилайсь, але, привет, народ!»
На фоне небоскребов – фэйс Маруськи
И рот – все тот же. Лишь чуть больше рот.
«Да ты и в школе языком владела плохо!», -
Припомнил я… затылок почесал…
А вот Жиртрест наш. Чтоб не слыть за лоха
«На фоне Свинкса» - фотку подписал.
И что ни фотография, то фетиш,
Зажиточности знак, роскошный вид…
Пророка в «Одноклассниках» не встретишь,
В родном отечестве не сыщешь пирамид…
На ламе тот, а этот – на верблюде
(И разбери, кто более урод)
Ведь это ж все больные, нафиг, люди!
И эти люди, в целом – твой народ…
И вдруг, средь этой ярмарки тщеславья
Одно лицо. Простецкий антураж.
Семья как будто. Баба. (С виду – Клава)
Детишек мал мала. Сарай. Гараж.
И видно – мужику на пальмы пофуй –
На море Мертвое и этот пошлый век…
«Привет, Косой!» «Шалом алейкум, Леха!»…
Единственный нормальный человек.
ганьба мені: я на аднакласніках-ру зареєструвався..... http://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gifhttp://levus.info/smile/cray.gif
і крім цього, ще й на "фкантактє".... http://levus.info/smile/blush.gifhttp://levus.info/smile/blush.gifhttp://levus.info/smile/blush.gif
nastinka
26.05.2008, 17:58
А мені вконтакт подобається)))
я там зарегалась і вже давно))
пишіть мені на ім'я Гримак Настя ;)
я на однокласники взагалі не заходжу, такий тупий інтерфес що бажання заходити 0.0
та й контакти надоїли...
ура я не підсів на то. бо бачу в знайомих сеРЙозні проблєми з тим...
я на однокласники взагалі не заходжу, такий тупий інтерфес що бажання заходити 0.0
Мені цікаво...
Познаходив старих знайомих..армійських друзів..однокласників,з якими не бачився вже більш як 20 років.
Вік такий,Андрійку....
Ностальгія...
ганьба мені: я на аднакласніках-ру зареєструвався.....
Спершу це: персонально для вас http://fun.nashcat.ru/smiles/msmile/card/m15166.gif
А тепер по дєлу: Ганьба! Ганьба! Ганьба!
http://fun.nashcat.ru/smiles/hsmile/cinema/h0216.gif
http://fun.nashcat.ru/smiles/msmile/fun/m0122.gif шютка.
А я там була,знайшла декого з друзів,а потім почали діставати зовсім чужі люди,то повідомлення дурнуваті:aggressive: ,то пропозиції не ліпші:shy: ...то я себе витерла:)
Спершу це: персонально для вас
http://levus.info/smile/give_heart.gifhttp://levus.info/smile/kiss3.gifhttp://levus.info/smile/air_kiss.gif
А тепер по дєлу: Ганьба! Ганьба! Ганьба!
http://levus.info/smile/smile.gif
Пересвет
27.05.2008, 11:21
Пупер!!! Так ты что "ЛОСТ" Смотришь???
Пупер!!! Так ты что "ЛОСТ" Смотришь???
уявляєш!.. http://levus.info/smile/smile.gif
я його не тільки дивлюся, а ще й гілку на форумі цілу створив..... http://levus.info/smile/smile.gif
Пересвет
27.05.2008, 16:08
Та де? Я не бачу :)
У меня 2, 3, 4 сезоны есть...
Ну как тебе закрутка сериала???
Та де? Я не бачу
У меня 2, 3, 4 сезоны есть...
Ну как тебе закрутка сериала???
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25052
Контакт це ЗЛООООО!!!!! Страшне злоооо!))))
nastinka
11.06.2008, 17:02
да))))))))
справді зло :)
я сижу не вилажу)
я сижу не вилажу)
а я свою анкету видаляю на "фкантактє"....
не сподобався інтерфейс....
пс. стукав до вас на ваше запрошення, але ви не відгукнулися... http://levus.info/smile/smile.gif
olenkastar
19.08.2008, 14:49
а як видалити себе з групи на однокласниках???? хто знає? записалася,а тепер надоїло-все приходить ,що нові учасники,нові теми і т.п.-не хочу!!!
а як видалити себе з групи на однокласниках???? хто знає? записалася,а тепер надоїло-все приходить ,що нові учасники,нові теми і т.п.-не хочу!!!
группы \ основное \ выйти из группы
Можна проcто відключити повідомлення. Коли зліва появляється вікно типу "Нові учасники в групі" нижче є ссилка "выключить уведомления"
Можна проcто відключити повідомлення. Коли зліва появляється вікно типу "Нові учасники в групі" нижче є ссилка "выключить уведомления"
впізнаю старого аднакласнєга!... http://levus.info/smile/smile.gif
olenkastar
19.08.2008, 18:44
дякую! спрацювало
А мені подобається сайт однокласники. Знайшла багато старих знайомих, яких не бачила давно, дізналась, як склалась доля багатьох однокласників, куди їх занесло..То тільки перші дні затягувало, поки посилено всіх шукала і думала: кого б ще пошукати, а тепер все, не дуже тяне. Тільки іноді заходжу подивитись, чи є листи. Зручно, бо вискакує завжди, що у когось День народження, можна відразу і привітати. Багато кого знайшла, що зараз за кордоном (однокласники, одногрупники), тепер переписуємось. А інакше, як би я їх знайшла? А так, знаючи прізвище та ім'я можна знайти будь-кого (якщо він зареєстрований). Просто цікаво. І знаменитостей познаходила, цікаво було фото подивитись, так, для розваги.
Додано через 53 секунди
А "Контакт" чомусь не подобається. Там треба багато інформації про себе писати і та стіна їхня не подобається.
можливо варто на однокласниках зробити групу ЛФ???
чи вже така існує?
можливо варто на однокласниках зробити групу ЛФ???
чи вже така існує?
а нащо?..
мені наприклад цікаво хто де вчився, подивитися фотки...:shy:
то напевно на форумівки тре ходити, тоді і бажання дивитися на фейси буде рідше виникати))))))
Sashka-ua
24.08.2008, 08:46
Однокласниками користуюсь давно, але, як на мене, "vkontake.ru" чи "vkontakte.ua"(без різниці, бо перехід здійснюється все-одно на один сайт:)) найкращий сайт такого типу. Там вже понад 16 млн. людей і їх к-сть зростає карколомними темпами. Крім того можна обрати крім російської ще й українську чи англійсику. Інтерфейс найзручніший з усих, що зустрічав. Куча різних функцій і т.д...... Знайшов там багатьох знайомих, яких і не очікував.(пошук теж по багатьох параметрах)
Одним словом - автору respect
Інтерфейс найзручніший з усих, що зустрічав.
суб'єктивно... http://levus.info/smile/smile.gif
Одним словом - автору respect
автор поцупив вихідні коди та ідею в американської "фейсбук"... http://levus.info/smile/wink.gif
Sashka-ua
24.08.2008, 21:36
суб'єктивно...
Однокласниками користуюсь давно, але, як на мене, "vkontake.ru" чи "vkontakte.ua" найкращий сайт такого типу... Інтерфейс найзручніший з усих, що зустрічав...
автор поцупив вихідні коди та ідею в американської "фейсбук"...
Може й так, та мене то не дуже хвилює. Головне - результат.
як на мене, "vkontake.ru" чи "vkontakte.ua"(без різниці, бо перехід здійснюється все-одно на один сайт) найкращий сайт
цілком згідна.
спочатку контакт мені не сподобався зовсім, повно якихось функцій, кнопочок, на перший погляд зовсім непотрібних, а потім, з часом, мені там стало цікавіше, ніж на однокласниках.
щоправда і той і той сайт доволі швидко проїдаються :-)
фкантактє має плюс -- український інтерфейс... ))
другий плюс -- можливість заливати свої файли, але це і мінус...
відрізняється від аднакласніків -- тишею і відсутністю яких-небуть змін...
про безпеку я просто мовчу...
в аднакласніках є великий плюс -- рендомна зміна малюнків, від чого складається враження постійної новизни... http://levus.info/smile/pardon.gif
постійно з кимось знайомишся і спілкуєшся....
Sashka-ua
25.08.2008, 04:39
тишею і відсутністю яких-небуть змін...
Я б не сказав.
постійно з кимось знайомишся і спілкуєшся....
Аналогічно в контакті.
Вконтакті можна шукати групи, а в однокл. - ні.
Пошук взагалі більш розширений вконтакті - по багатьох параметрах.......
Я б не сказав.
час-від-часу отут щось появляється:
# Мої Повiдомлення(1)
# Мої Нотатки
# Мої Групи (2)
# Мої Зустрiчi(2)
# Мої Налаштування
http://levus.info/smile/smile.gif
як правило, спам і реклама...
Sashka-ua
25.08.2008, 05:23
відрізняється від аднакласніків -- тишею і відсутністю яких-небуть змін...
Я так не думаю, але, здається, причиною нашої розбієності в думках є різниця в роках. Контакт поки-що більш розповсюджений серед молоді, студентства , а однокласники в старшій віковій категорії. Я точно не знаю скілько Вам.(Не подумайте, що старим вважаю)
Я так не думаю, але, здається, причиною нашої розбієності в думках є різниця в роках. Контакт поки-що більш розповсюджений серед молоді, студентства , а однокласники в старшій віковій категорії.
http://levus.info/smile/good.gif аналогічна думка...
Стали известны владельцы нашумевшей социальной сети «Одноклассники». Раньше информация не распространялась. Информацию об акционерах Odnoklassniki Ltd. раскрыла в отчете, направленном регистратору британских компаний Company House. По данным отчета, в сентябре 2007 г. у компании было четыре совладельца: по 31,9% и 31,8% акций соответственно принадлежало Альберту и Ирине Попковым, 18,3% — эстонской Ou Tobias и 18% — фонду Digital Sky Technologies (DST) под управлением Юрия Мильнера и Григория Фингера.
До сих пор никому не известно, что же такое на самом деле «Одноклассники» - социальная сеть, созданная реально для удобства пользователей, или же - длинные руки служб безопасностей, которые с помощью таких сервисов собирают данные о каждом из нас.
http://www.sakhportal.com/content/37/read162.html?PHPSESSID=0f8f6456ceafa3e1bc5e08bc2a0 a350d
До сих пор никому не известно, что же такое на самом деле «Одноклассники» - социальная сеть, созданная реально для удобства пользователей, или же - длинные руки служб безопасностей, которые с помощью таких сервисов собирают данные о каждом из нас.
А я все кажу:ней ми на хвіст солі насип’ют...
О!
в аднакласніках тепер є українська мова!..
навіть не знаю, як їм вдалося домен аднакласнікі-юа отримати... :unknown:
levandivka
24.09.2008, 08:44
Аднакласнікі.сєвастополь.уа?
Zirnycja
24.09.2008, 13:37
в аднакласніках тепер є українська мова!..
Як це розуміти?...
Як це розуміти?...
український інтерфейс....
можна обрати українську мову....
Може хто нає, мені ніби і не заблочили але іти туди не можу??(
Може хто нає, мені ніби і не заблочили але іти туди не можу??(
куди ви не можете йти?
Re:Story
06.10.2008, 20:27
Я вконтакте зарегистрировалась. Прикольный сайт, временами затягивает. В общем мне понравился. Единственный большой минус - отсутствие смайлов.
В одноклассниках не регилась и пока что не собираюсь. По отзывам здесь поняла, что фраза "на вкус и цвет товарищей нет" полностью подходит.
куди ви не можете йти?
На сам сайт, а через анонімайзер - будь-ласка пускає, але через нього башато втрачається - швидкість , інкоил вируюує ... Так само через проксі, може дзеркала хтото нає , а то ніби і рив в гуглі а не найшов ... Доречі якось через той анонімайзер а саме хідпроксі.ком вірусняка заробив ,бо тіки зайшов так зразу дефендер його підхопив...
На сам сайт, а через анонімайзер - будь-ласка пускає, але через нього башато втрачається - швидкість , інкоил вируюує ... Так само через проксі, може дзеркала хтото нає , а то ніби і рив в гуглі а не найшов ... Доречі якось через той анонімайзер а саме хідпроксі.ком вірусняка заробив ,бо тіки зайшов так зразу дефендер його підхопив...
Якщо перечитати ваш допис кілька разів, то навіть можна вгадати про що ви пишете ;) :) :)
Якщо перечитати ваш допис кілька разів, то навіть можна вгадати про що ви пишете ;) :) :)
Ну ненаю, хай буде Вам така не легка загадка...
P.S. Відповідь Вас здивує))
Наше Літо
06.10.2008, 23:50
нещодавно на 97% переконалась в тому, що проект фсбешний.
зареєструвалась на одноклассниках, бо терміново треба було зайти на одну анкету+агітував товариш споглянути в деякі групи.
на своїй сторінці інформацію не вписувала, фото не викладала (не хотіла щоб мене хтось зустрів з моїх. було б дуже соромно =)
так от. в групи мене не пускали: або агресивно відмовляли, або більш адекватно намагались пояснити: "ми пустимо в групу, але ж зрозумійте: ви маєте як всі заповнити анкету, завантажити власне фото...так всі роблять"
в мене були припущення що адміни таким чином захищають групу від різних провокаторів. пропонувала їм особисто викласти моє стисле інфо, надіслати фото, пропонувала навіть кинути лінк на блоґ...але не проковтнули. і так чи не в усіх групах. наче змовились!
дивна політика. вконтакті і коннекті теж експерементувала - і там такі анонімні анкети сприймалися. навіть самими "закритими" групами із самими "злими" керівниками, а провокаторів лише викидали з групи, але повітря нікому не перекривали...
дивна політика.
як можна прийняти до колективу людину, яку навіть не бачиш?..
пс. до речі, у нас на форумі я також ваші фото не помітив... :) :blush:
Наше Літо
07.10.2008, 00:08
як можна прийняти до колективу людину, яку навіть не бачиш?..
а хіба не приймають?
яка різниця як виглядає та людина?
розумію: було б важливо аби то був сайт знайомств, але коли обговорюються політичні чи соціальні питання...
а хіба не приймають?
яка різниця як виглядає та людина?
розумію: було б важливо аби то був сайт знайомств, але коли обговорюються політичні чи соціальні питання...
я до цього давно ставлюся байдуже....
ну, матимуть моє фото....
і що?.. :)
Наше Літо
07.10.2008, 00:13
я до цього давно ставлюся байдуже....
ну, матимуть моє фото....
і що?.. :)
...тільки коли це близькі або хоч трохи знайомі люди (навіть віртуально)
Головне, щоб фото не були кримінальні. А то чула одну історію,як якісь хлопці виклали фото, на якому курили траву :crazyman:, так потім по них приїхали люди в погонах. отаке.
Гена Букин
08.10.2008, 20:38
нещодавно на 97% переконалась в тому, що проект фсбешний.
зареєструвалась на одноклассниках, бо терміново треба було зайти на одну анкету+агітував товариш споглянути в деякі групи.
на своїй сторінці інформацію не вписувала, фото не викладала (не хотіла щоб мене хтось зустрів з моїх. було б дуже соромно =)
так от. в групи мене не пускали: або агресивно відмовляли, або більш адекватно намагались пояснити: "ми пустимо в групу, але ж зрозумійте: ви маєте як всі заповнити анкету, завантажити власне фото...так всі роблять"
в мене були припущення що адміни таким чином захищають групу від різних провокаторів. пропонувала їм особисто викласти моє стисле інфо, надіслати фото, пропонувала навіть кинути лінк на блоґ...але не проковтнули. і так чи не в усіх групах. наче змовились!
дивна політика. вконтакті і коннекті теж експерементувала - і там такі анонімні анкети сприймалися. навіть самими "закритими" групами із самими "злими" керівниками, а провокаторів лише викидали з групи, але повітря нікому не перекривали...
Думаете проклятые агенты КГБ... тьфу ты... ФСБ не проживут без ваших фоток?;) Кстати, что мешало вписать данные от фонаря и выставить левые фото. И вуаля вы в группе:pardon:
Наше Літо
08.10.2008, 22:18
Думаете проклятые агенты КГБ... тьфу ты... ФСБ не проживут без ваших фоток?;) Кстати, что мешало вписать данные от фонаря и выставить левые фото. И вуаля вы в группе:pardon:
та до чого тут фотки? заповнення анкети передбачає окрім фото ще й надання стислої про себе інформації.
у мене був нік (дуже схожий на ім"я-прізвіще). була вказана школа (але їм не сподобалась назва = ). коротше не повірили. та й, правду казати, нікого не хотіла переконувати що фото та особиста інформація справжні...гадала що всім до цього буде байдуже
Кстати, что мешало вписать данные от фонаря и выставить левые фото. И вуаля вы в группе
ага, та-та....
і створити цілу мережу "привидів" -- "друзів", "однокласників", "одногрупників"... :)))
Гена Букин
09.10.2008, 02:11
та й, правду казати, нікого не хотіла переконувати що фото та особиста інформація справжні...гадала що всім до цього буде байдуже
так были фото и информация? Бо раньше вы писали
Ох уж эти женщины....:mocking:
Наше Літо
09.10.2008, 10:05
так были фото и информация? Бо раньше вы писали
пояснюю. з інформації була вписана лише школа (з цікавою назвою. якщо не вказуєш школу, далі реєстрація на сайті здійснюватись не може)+"ім"я-прізвіще" .
ви порадили вказати написати особисту інформацію "від...".
відповідь на вашу пораду: "та й, правду казати, нікого не хотіла переконувати що фото та особиста інформація справжні." тобто вказувати більш реалістичну назву школи, завантажувати зображення більш схоже на справжню фотографію, вписувати ще кіпу якоїсь інформації більш схожу на правдиву....тому що вірила: нікому то буде не потрібно так само як і мені, розумієте? =)
а сайти типу вконтактє аднакласнікі не визнаю. вриваюсь туди тільки по крайній необхідності))
в новому квіпі-інфіумі є можливість законектитися до популярних соціальних мереж....
в тому числі до аднакласніків та фкантактє...
будуть приходити месаги, якщо вам хтось написав...
:) :good:
пс. забув назву: квіп-онлайн....
Deus igrok
09.10.2008, 21:42
в новому квіпі-інфіумі є можливість
передати свій пароль/логін на сервер квіпу ...
передати свій пароль/логін на сервер квіпу ...
теж мені проблема....
ну передам, ну вкрадуть...
ну зареєструю новий ак.
;)
всі ці соціальні мережі - пожирачі реального життя. коли сімейні пари вечорами сидять в аднакласніках, кожен за своїм компом :-) а насправді ж стільки різних розваг навколо, і як приємно випити кави чи пива з друзями...
а вконтакте однозначно кращий - тим що юзабільніший, юзаю його часто як онлайн-радіо
а про анонімність - задумка таких мереж в реальності всіх персонажів, то ж якщо не сприймаєте таких правил - не реєструйтесь взагалі... "а пасматрєть та хочєтса, но толька што б мєня нє відєлі" :-)
прикольно було б коли всі так зашифрувались :-)
а вконтакте однозначно кращийзнову піськами починаємо мірятися? ;) :insane:
Mattilainen
12.10.2008, 19:07
А ещё ж "Коннект" есть. Украинский проект (или нет?). Только чевой-то он сильно навороченным мне показался в плане опций всяких, да и народу там маловато как-то.
знову піськами починаємо мірятися?
А ещё ж "Коннект" есть
в коннекта піська замаленька
Mattilainen
12.10.2008, 22:16
в коннекта піська замаленька
Вырастет. :)
Марусино
12.10.2008, 22:34
якісь коннекти:))) не знаю такого)
а от однокласники маю акаунт) та вконтакті:)
все ж приконьо там лазити))) а форуми там - особливо політичні групи)
Mattilainen
13.10.2008, 00:21
якісь коннекти не знаю такого)
Нормальный такой сайт. connect.ua
Копия "В контакте" - всё почти тоже самое, только прибамбасов всяких больше.
И, что сразу понравилось - фотки загруженные там качественнее выглядят. По сравнению с "одноклассниками" даже очень. На "одноклассниках" совсем уж похабно фотки сжимают.
а от однокласники маю акаунт) давайте дружити!.. :)
давайте дружити!.. :)
Я 100% за! давай дружити.;)
Я 100% за! давай дружити. :scratch_one-s_head: і як будемо дружити?...
"приходьте, кума, коли мене вдома нема"....
Samojlovu4
18.11.2008, 20:20
...и Ваня сразу в эти "Одноклассники" зашёл, на друзей-подруг школьных посмотрел. Очень расстроился, очень. Какие там фотографии! Правда, у всех почему-то одинаковые. Бабы сначала на фото с ребёнком, потом в купальнике на море, если фигура позволяет. Если фигура уже не очень, тогда на фоне своего особняка и по пояс, но особняк целиком, все шесть этажей. Потом фото за компьютером - это она на работе, фото с шампанским - на корпоративной вечеринке и последнее - "Это я в Испании в прошлом году". Они в прошлом году почему-то все в Испании были. И на заднем плане обязательно какой-то мачо маячит - намёк на курортный роман. Хотя у нас таких мачо на любом рынке больше, чем во всей Испании.
У мужиков фотографии почти такие же, только антураж пивной. Зонтик, под зонтиком столик, весь уставленный пивом - "Я во Франции". Другой зонтик, другой столик и пиво другое - "Я в Италии".
Третий зонтик, третий столик с пивом - "Это я в Амстердаме" и так по всей географии. Плюс - обязательно! - фото за рулём дорогой машины и охота-рыбалка на фоне джипа...
В точку! :good:
Mattilainen
18.11.2008, 20:45
ни в прошлом году почему-то все в Испании были.
Это они в позапрошлом все в Испании были. А в прошлом - в Египте. А в этом - в Эмиратах. Все причем. Точно. :)
та ладно вам, порадіти треба за друзів... прийнаймі за тих, хто чесним трудом.. хай будуть в них іноземні країни, будинки... головне що всі ми живі, здорові можем через стільки часу поспілкуватися
Марусино
28.11.2008, 13:56
давайте дружити!.. давайте ваші дані:)))))
давайте дружити!..
Я 100% за! давай дружити.
"Мы с ней дружили понемногу....
Потом она ушла
Я стал дружить один"
давайте ваші дані)
"львівський форум" в аднакласніках.... ;)
Liliyah Romanova
29.11.2008, 06:03
А я, як не ходила, так і не ходжу. :pardon:
Не розумію такої масової пошесті.
А я, як не ходила, так і не ходжу.
Не розумію такої масової пошесті.
та нема ніякої пошесті!...
наприклад, я перевіряю аднакласнікі та фкантактє тільки раз на добу -- може прийти месага від людей, які не користуються ні аською, ні імейлом (є такі у мене товариші)...
в аднакласніках мене пропхали у модератори одного обговорення, але я туди вже давно не ходжу, бо цей їхній "форум" є звичайною книгою відгуків, без нормального коментування...
Liliyah Romanova
29.11.2008, 06:19
Тоді тим більше нема чого ходити. Звучить, як щось нецікаве.
У мене лише одна коліжанка не має аськи та пошти, але вона в принципі нету не має. Зате є мобільний телефон. Шлю смски. :)
Всі дорогі й улюблені, або в асі, або в скайпі, або на ЛФ.
Властиво на ЛФ мене знайшли і подруги зі школи, і з церкви, і з універу.
Нє, точно однокласники мені не треба. :)
Марусино
29.11.2008, 13:09
"львівський форум" в аднакласніках.... вау))) а який нік? ім'я:)
бо я теж там:))))))))
Ліля, ну і даремно. Там стільки цікавого:) Я теж раніще так думала
Mattilainen
29.11.2008, 13:56
Кста, говорят, что с недавнего времени регистрацию новых участников на одноклассниках сделали платной.
Так что - кто не успел, тот опоздал. :)
levandivka
29.11.2008, 14:05
регистрацию новых участников на одноклассниках сделали платной
Свій продати, чи шо..?:scratch_one-s_head:
Mattilainen
29.11.2008, 14:44
Свій продати, чи шо..?
Ну разве что за пляшку пива... Ибо если так региться, то стоит (щас проверил) - уан бакс унд 37 сентс по смс-ке. :)
Марусино
29.11.2008, 15:20
Ну разве что за пляшку пива... Ибо если так региться, то стоит (щас проверил) - уан бакс унд 37 сентс по смс-ке. серйозно?:) не може бути) треба спробувати рєгітись:)
вау))) а який нік? ім'я
бо я теж там))))
о_О це стає цікавим....
в аднакласніках у "львівському форумі" всього троє: мартіні, один пан і я....
може там можна якось приховано бути?
Марусино
29.11.2008, 20:06
це стає цікавим....
в аднакласніках у "львівському форумі" всього троє: мартіні, один пан і я....
може там можна якось приховано бути? то він так і зветься?:)
дайте лінка, пупер.
то він так і зветься?:)
дайте лінка, пупер.
Та,ніби тут (http://wg6.odnoklassniki.ru/dk?st.cmd=altGroupMain&st.message=%D0%90%D0%B3%D0%BE%D0%B2%2C%D0%B0+%D1%8 F%D0%BA+%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B 5%3F&st.groupId=43212823462028&st.ccode=ladder&st.mode=join_notification&tkn=1905)
Та,ніби тут
http://www.odnoklassniki.ru/group/43212823462028
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008