КПК

Показати повну версію : Панове львів"яни! Допоможіть зорієнтуватись!

Євгенія
08.12.2006, 13:40
Шановні учасники форуму! Дуже прошу вашої допомоги у такому питанні: яким чином найшвилше і найзручніше можна дістатися у вашому місті від залізничного вокзалу до аеропорту? Знайти відповідь на це питання у мережі мені так і не вдалося :) , тож прошу допомоги місцевих мешканців, які точно в курсі, які в цьому напрямку ходять маршрутки чи інший гром.транспорт, або ж скільки такий маршрут може коштувати на таксі і скільки це забере часу?
Заздалегідь вдячна за усі відповіді!

Капітан
08.12.2006, 14:16
На таксі хвилин 15 гривень 20 :)

MARTINI
09.12.2006, 02:33
Від вокзалу до аеропорту 20 грн? Не віриться. Хіба якщо радіо-таксі викликати. А та саранча, яка налітає на виході з вокзалу, лупить ціни захмарні

Капітан
09.12.2006, 11:05
Ну а я про шо? :) Краще відійти 200 метрів від вокзалу, - там таксі двічі дешевше :D

angal
09.12.2006, 18:22
Громадський транспорт у Львові на маршруті "вокзал-аеропорт" був у вигляді маршрутки в радянські часи і за ними ж "канув в Лєту", разом з пасажиропотоком з кавказьких та азійських республік на курорти Трускавця та Моршина. Безальтернативний вихід - таксі. Вокзальні бомбили з таксистськими "шашечками" можуть влупити ціну "від фонаря", частіше стартують з 50 грн і сповзають до 30. Міські таксисти скромніші, але біля центрального входу вокзалу їм загрузитись пасажиром не дадуть. Не треба відходити далеко, достатньо метрів 50. (навпроти трамвайних зупинок). Там правда теж стирчать вокзальні, але "найменш привілейовані". Вони також можуть погодитись за 20 грн, а якщо не схочуть, або Вам машина не підійде (там є кілька "виварок на колесах") - оминіть їх вперід метрів на 10, спокійно зупиняйте будь-яке таксі, яке виїздить з вокзалу порожняком, і пропонуйте самі 20 грн до аеропорту. Чекати довго не прийдеться і Вас довезуть без проблем.

Полковник
10.12.2006, 00:11
А троллейбус уже не ходит?

mavka
10.12.2006, 01:05
тролейбус ходить від пл.Привокзальної. Але ж це не найшвидший транспорт. :) А як від залізничного вокзалу тьопати метрів 50 до таксі, а там ще 100 до дешевшого таксі, а там 150 до тролейбуса, то так пішки і до аеропорту помаленьку можна дістатися :)

я знаю один хід через рельси ;) :) вихід в районі вул. Окружної.

Полковник
12.12.2006, 23:37
Но, можно трамваем до Тургенева, а там пересесть на троллейбус! Быстро и дёшево!
А можно и пешком. Если без вещей. то вполне. Я несколько раз прогуливался. Нет, честно, правда из аэропорта к вокзалу. Все время с горочки! :) Ангал, подскажите, сколько там км. выходит? 6-7? Или больше?

angal
13.12.2006, 04:28
Ангал, подскажите, сколько там км. выходит? 6-7? Или больше?

Полковник, Вы правы на 100%. Так и выходит. В зависимости от маршрута. Можно проехать и так и сяк. Часто более короткий вариант по времени займёт намного больше. Пробки во Львове возникают где угодно.
А можно и 15 накрутить...:) Если таксист попадётся с "подсосом" в кармане и "без бога в голове".

Ivan
31.01.2007, 02:07
Чи не міг би хтось з львів'ян допомогти якось зв'язатися з Товариством шанувальників Львова чи Громадським форумом Львова чи ше якоюсь громадською структурою, що у своїй діяльності переймається збереженням місцевої історико-архітектурної спадщини? "Львівська газета" неодноразово писала про ці структури, однак в інтернеті я жодних контактних даних не знайшов. Можливо, погано шукав, але тим не менш...
Мені потрібна не так адреса (бо я не львів'янин і у вашому місті сам не буваю), як телефон чи мейл. Буду вдячний :)

MARTINI
31.01.2007, 02:27
Буду на роботі - знайду. Хіба що нагадай в аську бо скоріш за все забуду

Benjamen
06.07.2007, 11:07
Питання до шановних львів'ян:
Чи є на львівському залізничному вокзалі екскурсбюро на кшталт киівського, де можна замовити кількагодинну автобусну екскурсію по місту, де формуються групи по мірі надходження клієнтів?
Хочу з дружиною провести одну з субот у Львові:cowboy: . Звичайно, можна замовити тур прямо з Києва , але воно трохи задорого, задовго ( 2 дні), та й хочеться більшої незалежності :bazar: у цьюму процесі. Тобто, після екскурсіі потинятися ще до вечора містом, а увечері на поїзд і додому.
Якщо не на вокзалі, то прошу вказати адресу, де є така послуга (звичайно, якщо вона існує взагалі)
Дякую.:)

New Shrek
06.07.2007, 11:15
Чи є на львівському залізничному вокзалі

http://uz.gov.ua/index.php?m=services.transppl.servvokzal.servlv&f=Doc.View&p=lviv&lng=uk
Замовлення щодо надання туристичних послуг через туристичні фірми (за одне замовлення)

Benjamen
06.07.2007, 11:29
Може я занадто неуважний, але крім цього

Замовлення щодо надання туристичних послуг через туристичні фірми (за одне замовлення) 4,00

нічого не знайшов.
Мене цікавить, живцем :no: бачив хто відповідний пункт на вокзалі або деінде у місті?
Заздалегідь дуже дякую!:)

пупер
06.07.2007, 22:46
Може я занадто неуважний, але крім цього

нічого не знайшов.
Мене цікавить, живцем :no: бачив хто відповідний пункт на вокзалі або деінде у місті?
Заздалегідь дуже дякую!:)

сідайте на трамвай номер один, а коли повернетеся назад на вокзал — пересядьте на трамвай номер шість.....
вартість квитка 0,50 грн — екскурсія усім львовом!....
я рекомендую одразу купити трамвайну картку, для того, щоб можна було вийти і прогулятися цетром, прилеглими районами, а коли гуляти набридне (що мало ймовірно), то можна знову на трамвай — та на екскурсію....

vasili
07.07.2007, 00:21
я рекомендую одразу купити трамвайну картку, для того, щоб можна було вийти і прогулятися цетром, прилеглими районами, а коли гуляти набридне (що мало ймовірно), то можна знову на трамвай — та на екскурсію..
А по магазинам...... у центрі на краківськім базарі є шо купити?, типу сювінир чи якусь лейбу модерну, планець якийсь, шось чисто львівське шо нігде нема тіко ві Львові?

пупер
07.07.2007, 00:47
А по магазинам...... у центрі на краківськім базарі є шо купити?, типу сювінир чи якусь лейбу модерну, планець якийсь, шось чисто львівське шо нігде нема тіко ві Львові?
вернісаж.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
кожен львів’янин підкаже.....
центром взагалі не можна їздити, ним треба ходити!.....

vasili
07.07.2007, 00:52
центром взагалі не можна їздити, ним треба ходити!...
Знаю, знаю це я ми проходили нам то задавали...... Ех! LEMBERG тримайся чотирьма лапами я потобі йтиму двома.

angal
07.07.2007, 07:21
....Якщо не на вокзалі, то прошу вказати адресу, де є така послуга (звичайно, якщо вона існує взагалі)
Дякую.:)

Можу запропонувати дещо інше - екскурсію на легковому авто. Автомобіль Волга, інтеллігентний водій. Розцінки і решта тут (http://privattaxi.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=40)

Полковник
07.07.2007, 07:26
По требованию клиента выдаётся кассовый чек, заверенный мокрой печатью, подтверждающий факт оказания услуги и сумму оплаты за неё, а так же тарифы подсчёта.
Прикольно! Первый раз слышу!
А есть и сухие печати?
И в чем преймущества "мокрой"?
Для командированых?

Полковник
07.07.2007, 07:33
Можу запропонувати дещо інше - екскурсію на легковому авто. Автомобіль Волга, інтеллігентний водій. Розцінки і решта тут (http://privattaxi.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=40)

С прейскурантом ясно.
А вот - на практике.
Приезжаю я с телочкой во Львов, меня встретили, поехали город показывать - часа два, потом завезли поужинать, подождали часа полтора, потом к месту проживания отвезли (допустим район Артёма).
Скока выйдет денюшек?

angal
07.07.2007, 12:11
Опять выйдет оф-топ, но объясню. Полковник, есть сухие печати. Но их так не называют. Просто ксеро документа с печатью. А "мокрая" - это оригинальная печать, поставленная на документ. Чек без печати не признаётся ни одной уважающей себя бухгалтерией. Ибо имея принтер и соответствующую программу, таких чеков можно напечатать лимон штук на какую угодно сумму от имени какого угодно хозяйствующего субъекта.

С прейскурантом ясно.
А вот - на практике.
Приезжаю я с телочкой во Львов, меня встретили, поехали город показывать - часа два, потом завезли поужинать, подождали часа полтора, потом к месту проживания отвезли (допустим район Артёма).
Скока выйдет денюшек?

Ориентировочно 150-170 грн (за встретить + 4 часа). Это при условии, что пробег машины не превысит 50-60 км, но в это расстояние, если у клиента не возникнет дополнительных желаний, можно уложиться. В любом случае рассчёт прозрачный - можно предварительно согласовать тариф, возможную скидку в % при увеличении объёма заказа по ходу,(если по дороге возникнут доп. желания, существенно изменяющие начальные условия), и в процессе поездки вы будете видеть на табло таксометра и как он считает, и что насчитал в каждый момент времени, а в конце получите чек, в котором всё это будет напечатано.

Полковник - для вас персональная скидка от тарифов указанных у меня на сайте - 5%. Так в чеке и будет напечатано "Полковнику -5%":)

Полковник
08.07.2007, 00:35
.Полковник - для вас персональная скидка от тарифов указанных у меня на сайте - 5%. Так в чеке и будет напечатано "Полковнику -5%":)
Спасибо!!!
Еду смело!!!!

хотя....могли бы и 10% хотя бы :)

vasili
08.07.2007, 01:40
вернісаж....
Шановний нік... А у тому магазині є ...драйв... мене....нас...... цікавить, національно - шовіністична ідеологія, сме...ть мілітаристам російськомовним, на ідеологічних формах наріду, не скомпроментованог..? !

afterstep
08.07.2007, 02:07
хотя....могли бы и 10% хотя бы
шановне панство! скинемося полковнику на тих 5%!
а потім він нас буде пивом пригощав....

vasili
08.07.2007, 02:20
Як так мона, як не нуна, Мілітаризм спит, шлех бі йо та ....

пупер
08.07.2007, 04:59
Шановний нік... А у тому магазині є ...драйв... мене....нас...... цікавить, національно - шовіністична ідеологія, сме...ть мілітаристам російськомовним, на ідеологічних формах наріду, не скомпроментованог..? !

га?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif

angal
08.07.2007, 08:59
Спасибо!!!
Еду смело!!!!
хотя....могли бы и 10% хотя бы :)

Ждём-с! Накатайте этак гривен на 250-300 по круговому машруту (так чтобы потом порожняком не возвращаться из Тьмутаракани) и скидку увеличим. До 20% :) Вам вполне останется, чтобы пивом угощать :)

Benjamen
09.07.2007, 09:48
Дякую усім, хто долучився до відповідей на мої запитання!
Мені стало зрозуміло, що ця ніша ще незаповнена у туристичному бізнесі міста Лева. Дивно...
Щодо таксі. Я ніколи не був у Львові (як і моя "тьолочка":moskali: ), тому мене цікавить в першу чергу професійна розповідь екскурсовода. Напевно, серед них можуть бути і таксисти:p , але є небезпека, що у запалі розповіді втрачається концентрація уваги, нашо мені зайве ДТП:download: ?

ЗІ. Вже замовлено тур з Києва.:naci:
ЗЗІ.Ги! А чим це мій допис не сподобався панові vasili ?:ninja:

angal
09.07.2007, 18:28
Звичайно, патякати язиком при інтенсивному русі водієві (в т.ч. таксі) не бажано. Але порядну екскурсію у Львові можна зробити тільки з довготривалими зупинками. Та і рух в нас вдень в центральній частині міста - зі швидкістю пішохода. Тому, якщо водій знає і любить своє місто, та має достатній рівень інтелекту - то в стані був би цілком достойно його представити. І тут не має значення чи це водій таксі, чи іншого транспортного засобу. Мені попадався в Севастополі водій тролейбуса, який за час поїздки з кінця в кінець міста розповів про нього в два рази більше і в п'ять разів цікавіше, в порівнянні з туристичним гідом.

Щоправда, я не впевнений у тому, що зміг бі надати такі екскурсійні послуги найближчими днями, оскільки зайнятий дещо іншим - впровадженням таксометрів у львівське таксі (http://privattaxi.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=1&lang=ua)