КПК

Показати повну версію : Президент ответит недругам России

Вергунка
07.12.2006, 20:33
Президент ответит недругам России
Ему наконец предоставлено право вводить экономические санкции

Госдума приняла вчера в первом чтении законопроект о специальных экономических мерах, которые Россия будет вправе вводить в условиях международной чрезвычайной ситуации. При этом авторы законопроекта подчеркивают, что речь пока что не идет о какой-либо конкретной стране — необходимо лишь «ликвидировать пробел в законодательстве».

Документ вводит новое правовое понятие: международная чрезвычайная ситуация, которая понимается как целый ряд обстоятельств, представляющих угрозу здоровью, правам и свободам человека и безопасности государства. На эту ситуацию государство получит право реагировать с помощью санкций, например, приостанавливать в одностороннем порядке реализацию совместных программ в области технической, экономической и военной помощи, запрещать финансовые операций со страной, в отношении которой вводятся санкции, запрещать отечественным компаниям внешнеэкономические операции, изменять экспортные и импортные таможенные пошлины, приостанавливать действия договоров в области внешнеэкономических связей.

Право принимать решение о ввeдении экономических санкций предоставляется лично президенту. Cрок действия санкций не может превышать четырех лет. Более детально сроки и возможность продления санкций будут прописаны во время второго чтения законопроекта.

Нус-с-с, кто первый? :D :D :D

zet
07.12.2006, 20:36
Право принимать решение о ввeдении экономических санкций предоставляется лично президенту. Cрок действия санкций не может превышать четырех лет. Более детально сроки и возможность продления санкций будут прописаны во время второго чтения законопроекта.

Нус-с-с, кто первый? :D :D :D
Так, пора в НАТО, в ВТО, ЕС - и поскорее....

Вергунка
07.12.2006, 20:39
:) Первый клиент есть!:)

zet
07.12.2006, 20:43
:) Первый клиент есть!:)
Так против всей Украины теперь санкции будут, или лично против меня? :eek:

Вергунка
07.12.2006, 20:50
Так против всей Украины теперь санкции будут, или лично против меня? :eek:

Женщин не забижают.:) Но измены не прощают...:p

zet
07.12.2006, 20:53
Женщин не забижают.:) Но измены не прощают...:p
Любимым прощают и это тоже. А нелюбимым не прощают ничего, даже того, что они существуют рядом в одной с тобой квартире...

OldMan
08.12.2006, 10:35
Любимым прощают и это тоже. А нелюбимым не прощают ничего, даже того, что они существуют рядом в одной с тобой квартире...
Так у Украины сейчас своя квартира.
А Вы хотите отдать её НАТО.
Вот и получится - ни любви, ни квартиры.
:)

Степаныч
08.12.2006, 10:41
Вот интересно. Россия - враг. Ладно, допустим. Но если даже так и Россия захочет оккупировать Украину, что ей можно противопоставить? НАТу? Не смешите! Будет НАТО из-за Украины воевать с Россией!!! Да ни в жисть!!! Посему с Россией дружить нуно, а не фигней маяться!!!

Пересвет
08.12.2006, 10:46
НАТО вступится за страну, члена организации, только в случае нападения Марсеан. Так что можно спать спокойно...

Степаныч
08.12.2006, 10:49
НАТО вступится за страну, члена организации, только в случае нападения Марсеан. Так что можно спать спокойно...
Уф, блин, гора с плеч! Теперя бессонница пропадет!!! :D

KabMiner
08.12.2006, 11:03
Новина цікава. Відчувається, що Вова ще пошугає різного роду кацо.:rolleyes:

КРЫМЧАНИН
02.01.2007, 19:05
KabMiner писал "Відчувається, що Вова ще пошугає різного роду кацо"

Не могу перевести. помогите кто нить :)

Pedro
05.01.2007, 08:06
Ось і ще один "нєдруґ" Росії. Не здивуюся, якщо Білорусія бк
уде в НАТО швидше ніж Україна.

Білорусь помстилася Росії за газ

Кореспондент.net
04 Січня 2007, 17:42

Концерн Білнафтахім направив до російської компанії Транснафта офіційне повідомлення про те, що з 1 січня транспортування нафти через білоруську територію оподатковуватиметься митом.
Увечері в середу, 3 січня, прем’єр-міністр Білорусі Сергій Сидорський заявив, що країна встановлює мито у розмірі 45 доларів за тонну нафти. "Уряд доручив міністерству економіки і Державному митному комітету у встановленому порядку проінформувати міністерство економічного розвитку і торгівлі Росії і компанію Транснафта, - сказав прем’єр.

Білоруськими трубопроводами минулого року транспортовано трохи менше 100 мільйонів тонн нафти. Відповідно, якщо ці об’єми збережуться, то, завдяки введенню митного збору, білоруський бюджет отримає 4,5 млрд. доларів у 2007 році.

У свою чергу, голова прес-служби Президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що РФ отримала офіційне повідомлення від Білорусі про введення мита на транзит російської нафти, але вважає, що торговий диспут, що розгорається, не порушить нафтові поставки до Європи.

Проте, як розповів віце-президент Транснафти Сергій Григор’єв, компанія не отримала паперів з Мінська про введення митного збору. Як відомо, за пару хвилин до настання 2007 року Москва і Мінськ після важких переговорів підписали договір про постачання російського газу, у відсутність якого Газпром загрожував припинити експорт до Білорусі, а Білорусь - перешкодити транзиту продукції Газпрому до Європи. Договір передбачає зростання ціни газу для Білорусі. Аналітики розцінили рішення Мінська про нафтотранзитні мита як відповідь на "газову зброю" Кремля.

Після підписання договору з газу президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про можливість прийняття білоруською стороною економічних санкцій щодо Росії. Лукашенко доручив уряду, щоб "у першому кварталі Росії було направлено пропозиції про оплату всього того, що вони тут отримують безкоштовно - починаючи з військових об’єктів і до транзиту".

За матеріалами Lenta.ru, УНИАН

Danilo
05.01.2007, 10:20
США різко критикують Білорусь за введення мита на транспортування російської нафти
Сполучені Штати різко критикують Білорусь за введення мита на транспортування російської нафти своєю територією.
Таке рішення Білорусі засвідчує «прогнилу серцевину» політичного режиму в цій країні, заявив офіційний представник держдепартаменту США Шон Маккормак. На його думку, білоруський уряд і далі намагається отримати зиск з перепродажу дешевої російської нафти. Представник держдепартаменту стверджує, що влада Білорусі використовує ці ресурси для особистого збагачення людей з оточення Лукашенка. http://5tv.com.ua/newsline/252//35321/ (http://5tv.com.ua/newsline/252//35321/)

WIZARD
05.01.2007, 11:29
Danilo.
Не хотел читать, но если уж так сложилось, то объясните мне, каким боком сша могут критиковать какую-то там Белорусь, мало того, что находящуюся за океоном, так ещё и не имеющую выхода в море страну за то, что эта страна делает на СВОЕЙ территории?
Может высадить там немощных "морпехов"?
И создадим "горячую точку" почти в центре Европы

Danilo
05.01.2007, 12:11
Енергоконфлікти Росії з сусідами мають стати уроком для інших - держдеп США
Росія використовує свої енергоресурси як важелі політичного впливу на сусідні держави. Торік у такій ситуації опинилися Україна та Грузія, зараз – Білорусь.
Таку заяву в зв'язку з подорожчанням російського газу для Білорусі зробив офіційний представник держдепартаменту США Шон Маккормак. У Білому домі вважають, що це має стати уроком для всіх європейських країн. Повинно бути кілька джерел постачання енергоресурсів і декілька шляхів їх доставки.
http://5tv.com.ua/newsline/189//35327/

Danilo
05.01.2007, 12:12
Закон про енергонезалежність молодих демократій готують у США
Закон на підтримку енергонезалежності молодих демократій - зокрема України та Грузії готують у США.
Таку ініціативу в перший день роботи конгресу нового скликання внесли дев'ятеро провідних сенаторів.

"Акт про енергетичну демократію і безпеку" зокрема передбачає розвиток демократії в світі через співпрацю з національними урядами в їх прагненні до зменшення залежності від імпорту газу та нафти.

Серед співавторів законопроекту - як сенатори-демократи, так і респубіканці. Зокрема - новий голова комітету з іноземних справ Джозеф Байден та його попередник, а нині заступник Річард Лугар. http://5tv.com.ua/newsline/189/0/35329/

Цікаво чим це нам допоможе, а головне яким чином?:)

Danilo
05.01.2007, 12:15
WIZARD
Може арештують рахунки білоруських лідерів? Так вони вже того, начебто.

KabMiner
05.01.2007, 12:16
KabMiner писал "Відчувається, що Вова ще пошугає різного роду кацо"
Не могу перевести. помогите кто нить :)
Перевожу на общепонятный:
Чувствуется, что Вова ещё надерёт задницу разного рода кацо.

Степаныч
05.01.2007, 12:23
Danilo.
... объясните мне, каким боком сша могут критиковать какую-то там Белорусь, мало того, что находящуюся за океоном, так ещё и не имеющую выхода в море страну за то, что эта страна делает на СВОЕЙ территории?
Может высадить там немощных "морпехов"?
И создадим "горячую точку" почти в центре Европы
Да что тут непонятного! Идет борьба за превосходство в мире. Есть две сверхдержавы: Россия и США, борьба между ними. По теории игр, есть игроки, а есть вовлеченные в игру, есть зрители. Так вот игроки (Россия и США) могут проиграть или выиграть. Вовлеченные в чужую игру ПРОИГРАЮТ В ЛЮБОМ СЛУЧАЕ, на чьей бы стороне они не были. Ну а зрители - получат удовольствие в любом случае. Украина не игрок (как и Беларусь) болтается в чужой игре. Поэтому проиграет однозначно. У России был трудный период, начала крепнуть, заявляет свои права. А США за 15 лет привыкли, что они уже одни везде хозяева, вот сейчас и бесятся. Конечно, это уже наглость, принимать в США законы, по которым должны жить другие государства! Представьте, что бы сейчас творилось, если бы Россия нечто подобное учудила! УжОс!

Boris_Kiev
05.01.2007, 12:57
Степаничу !
Є тільки ОДНА супердержава - США.
І в технологічному, і в фінансосому, і у військовому плані. Ну що Ви порівнюєте - сировинний придаток світу з 50% невиліковних алкашів !
Цінність Росії для Європи – це вартість 1 бареля нафти в порту Гамбурга. Причому БУДЬ-ЧИЄЇ нафти. Ось Білорусь створила цікавий прецедент.
А вся інша “велич” нагадує мені польський фільм “Кінг Сайз”. Шкафландія !
Сотні мільйонів людей в різних країнах знають, що існує одна супердержава – США – і спокійно собі живуть без страху й комплексів.

Ще на початку 60-х років почув я пісеньку, яку ми з друзями досі співаємо:

"Всё рвутся нaши люди ввысь -
Пoкa чтo цeны пoднялись
A при oбилии кoрмoв
Хoдить мы будeм бeз штaнoв !

Прикрoeм штaпeлeм зaды,
Плoтнeй сoмкнeм свoи ряды –
Идeм впeрeд мы пoскoрeй,
Чтoб быть счaстливeй всeх людeй !

Пр: Урa-урa! Дoгoним СэШeA
Пo прoизвoдству мясa-мoлoкa !
A пoслe пeрeгoним СэШeA
Пo пoтрeблeнью вoдки-тaбaкa – урa-урa!»

Чим не перманентний гімн Росії ?

WIZARD
05.01.2007, 13:05
WIZARD
Може арештують рахунки білоруських лідерів? Так вони вже того, начебто.

А может сразу, чтоб не трепыхались - атомную бомбу, на какой-нибудь городок типа Хиросимы, в котором НИКАКИХ военных заводов, никаких баз нет..?

Pedro
05.01.2007, 13:09
Степанич є невилікованим оптимістом щодо Росії і СССР. Здається, він був колись головним лікарем. Я уявляю, якби він був головним лікарем в мене.
Памятаю, в 70х роках працював на Волині в невеликому містечку. Лікарня мала так звані пятихвилинки на початку робочого дня. Мене заставили проводити політінформацію. Звичайно я не рився в газетах а кожного ранку о 7ю30 була 15ти хвилинна передача ВВСю Ось я послухаю і йду на політінформацію. І все сходило. Правда було в Заїрі якесь повстання в провінції Катанга. Комуністи це називали патріотами, ВВС - заколотниками, ось мене головний лікар і "поправив". Я уявляю, якби то був Степанич!

WIZARD
05.01.2007, 13:13
Боря.
Не кривите душой.
"Є тільки ОДНА супердержава - США."
Вы всё сказали?
Вам не унизительно считать страну, которая , покушаясь на чужие территории, никогда не СМОГЛА выиграть ни одной войны?
"І в технологічному, і в фінансосому, і у військовому плані."
В финансовом плане штаты поднялись только за счет второй мировой.
Финансы - оттуда-же.
А вот по-поводу военных - не трогайте, потому, что вооружение нашей армии намного совершеннее, чемм у хвалённых "захватчиков".

Boris_Kiev
05.01.2007, 13:16
WIZARD, "НАШЕЙ армии" - це якої ? Тут мова йшла про Росію ! Прохопилося ?
-------------------
Мав учора приємне спілкування з давніми знайомими: молодший брат – 2 вищі освіти, в бізнесі з кінця 80-х років. Старша сестра, фізик, з середини 90-х років живе у Підмосков”ї, зовсім відірвалася від українських реалій.
Фразочку кинула – “це ви НАМ заздрите. . . Ось я займаюся високими технологіями,провідний фізік на військовому підприємстві, а братик - поховав у собі фахівця, змушений крутитися, щоби вижити”.

Ну випили. І почали розкручувати жіночку на відвертість.

Київський брат: перші торгівельні кооперативи,
збирання комп”ютерів,
навчання в Англії,
будівельний бізнес,
нині – хай-тек (медобладнання).
Член правління Спілки підприємців України. Два котеджі – в Києві та поза Києвом.

Підмосковна сестра:
Один російський директор привласнив її наукове відкриття;
Другий російський директор – сексуальні домагання;
Гутожиток;
Кімната в комуналці;
Виклик до міліції, коли якийсь українець пограбував сусідів…

І мовчить, що братик купив їй Ладу-десятку (так, поки не навчиться їздити), трикімнатну квартиру в 5 км за МКАД, домашній комп, мобільний телефон, щороку пропонує путівки до Європи…
“У советских – собственная гордость, на буржуев смотрим свысока !”

Pedro
05.01.2007, 13:25
А вот по-поводу военных - не трогайте, потому, что вооружение нашей армии намного совершеннее, чемм у хвалённых "захватчиков".

Візард, по поваду Вашєй арміі я б не згадував. Вона ще не може дати ради з купкою чеченців. А в Афганістані та Ваша армія за 10 років не могла зробити що США зробили за тиждень. Давайте помовчимо за Вашу так звану армію:D .

WIZARD
05.01.2007, 13:26
Борис.
Извините, но опять "пурга"
А по_простому "флуд".

WIZARD
05.01.2007, 13:34
Pedro.
"10 років не могла зробити що США зробили за тиждень"
Попрошу примеры и ссылки.
Кроме того, при вводе Советских войск в Афганистан, при консультации в посольстве Великобритании была высказана такая фраза: "Мы не смогли победить этот народ, потому, что мы его не поняли.
А понять его мы не сможем."
Американцы наступили на те грабли, на которые наступили до них за 2 столетия.

Хотелось услышать , а что смогли американцы за неделю?

WIZARD
05.01.2007, 13:41
Кроме тог, для справки.

"Візард, по поваду Вашєй арміі я б не згадував. Вона ще не може дати ради з купкою чеченців."

Армия, в которой я имею честь состоять (в запасе), с чеченцами не воюет.

Boris_Kiev
05.01.2007, 13:48
WIZARD, нехай Степанич пояснить: тут у багатьох спрацьовує захисна реакція - "цього не може бути, тому що не може бути взагалі !"
Забув, як це називають науковці. Тому все, що комусь неприємне - флуд !
А я люблю алегорії. Особливо такі, що не відразу проявляються. :)
До речі, це основний прийом китайської літератури - "метод історичних паралелей".

Danilo
05.01.2007, 13:54
Борисе.
Ви правий. Ось людина каже "нє буду чітать", а потім мучаєтся, але все ж такі читає.:) Мазо якесь?:)
А у Вас яке звання Визарде? Невже палковнік?

WIZARD
05.01.2007, 14:23
Отойдя от своих правил, повторюсь для тех, кто не увидел(или не хотел, что более вероятно), повторюсь:
"Хотелось услышать , а что смогли американцы за неделю?"
А персонально для Вас, Danilo - читаю Вашипосты только до того момента, пока на увижу очевидную глупость.
Но в отличии от Вас никому "игнором" не угрожаю по 2-м причинам:
1- бесполезно.
2- Хочу услышать собеседника.

Вопросы есть?
"Невже палковнік?"
Нет.

Степаныч
05.01.2007, 14:26
Степанич є невилікованим оптимістом щодо Росії і СССР. Здається, він був колись головним лікарем. Я уявляю, якби він був головним лікарем в мене.
...Я уявляю, якби то був Степанич!
Ех, Педро, Педро. Не був я головним лікарем ніколи. Заступником був, по поліклінічній роботі.:)
Що ж стосується політінформацій... Ніколи не цікавився політикою. Ніколи не був активістом, хоча в училищі був членом комітету комсомолу (мало не вигнали з училища за те, що слухали Висоцького). В інституті був старостою групи, в лікарні - головою профкому. Але то була "общественная нагрузка" і сприймалася як щось необхідне, без ідеології. А от зацікавився політикою у другій половині 80-х. Сказав якось на відкритих партзборах (членом партії не був, завідував диспансерним відділенням, голова профкому, а не член партії. Це до того, що говорять, раніше не членам партії дороги нікуди не було). Так от виникла суперечка з набагато старшими за мене членами партії, коли я сказав, що соц. змагання, - це тому, що у нас немає капіталістичної конкуренції. Що тут було! Я ще й ляпнув, що якби за хороші показники хоча б 5 крб платили, от тоді був би стимул. В результаті доручили мені зробити доклад на тему "Ленинская теория социализма". Так мене це зачепило, що перечитав практично усі праці Леніна. І зробив доклад так, як для себе зрозумів. Що не було ніякої "Ленинской теории", що Ленін був дуже жорстокою людиною і т.д. Це був десь 1987 рік. І це не було якесь геройство, ні в якому разі! І з роботи не вигнали (та я навіть і думки такої не мав, що за це будуть переслідувати, говорив те, що думав), і тим більше в буцегарню не засадили. Я це все розповідаю для того, що не треба так уж ля-ля про сатрапівську державу СРСР. Можливо, це вже був час такий. Але це буття.
Можливо, написане мною оффтоп, вибачаюсь. Просто хотів показати, що особисто я і мої знайомі почувалися тоді не такими вже пригнобленими, невільними.

Pedro
05.01.2007, 14:45
Я не хотів Вас образити, але мені здалося, що Ви дуже по-совєцькому ідейний і вірите, що говорили в свій час комуністичні бонзи.
Щось подібного (перепрошую за порівняння) до відставників, які як правило, вели цивільну оборону і на кожне заперечення пропагандисьтської риторики робили квадратні очі.
Я зрозумів фальш комуністичної пропаганди в дуже ранньому віці. Навіть сперечався з Антоном Бутейком, з яким я вчився в мед училищі. Він, до речі був досить ідейним і поступив в партію в 18 років.

WIZARD
05.01.2007, 14:57
Pedro.
"говорили в свій час комуністичні бонзи."
Насчет "отставника" -
не дождётесь, пока.
А вот насчет пропаганды и советской идейности - мимо.

Я так понимаю, что Вам из Австралии виднее на наше украинское житьё-бытиё?
Вы ведь для нас вообще вверх ногами ходите, да вообще у Вас там сейчас разгар лета?

Степаныч
05.01.2007, 14:59
Я не хотів Вас образити, але мені здалося, що Ви дуже по-совєцькому ідейний і вірите, що говорили в свій час комуністичні бонзи.
...
Та ні, без образ, що Ви! Як раз відносно Вас у мене дуже позитивне враження! Це не комплімент, це правда.
А ідейним я себе тоді не вважав. Це був спосіб життя, сприймалося як щось природнє: як дихати, їсти... Ну не будеш же задумуватися, навіщо дихати потрібно? В армії замполіт запропонував вступити в партію, а мені 19 років. Сказав, що не можу, з батьками потрібно погодити. Звісно, вигнав він мене і до кінця служби не приставав. Але! Я тоді був переконаний, що партія настільки щось високе, що я її не достойний. Та й запропонував він якось образливо: вступай у партію, щоб потім легше було в інститут вступити. Зараз це дивно і смішо виглядає, а тоді для мене це було серьозно. До речі, на дємбєль пішов старшиною (тобто ніхто не переслідував), у інститут вступив з першого разу. А от мої товариші, які були кандидатами в члени КПСС, не вступили. Довелося їм спочатку п/в закінчувати.
Щось мене сьогодні на спогади пробило.:rolleyes: Не знаю, оффтоп це чи ні. Для мене - в тему. Якщо оффтоп - видаліть.

Pedro
05.01.2007, 15:01
Візард, я писав Степаничу про час коли я жив в Україні і хоч це було десь 20 років тому, я ще про все памятаю. А Австралія тут не при чому.

Boris_Kiev
05.01.2007, 15:04
Офтоп:
Степаничу, в 1987 році вже було "не те". Хоча особисто я не кидаю камінця у Ваш горОд.
Я хоч із 80-го року вважався одним з "неординарних" фахівців, але високе начальство мене побоювалося й гальмувало на рівні старшого інженера. Тим більш, за часів Черненка була установка - "висувати тільки комуняк". Хоча в моєму підрозділі на той час жодного комуняки - начальника зміни не було.
І ось, перед отриманням нової складної техніки, у тому самому 1987 році вирішили віддати мене на відкуп долі - провести "вибори" в стилі перестройки. Звичайно, я набрав 67% голосів. Perestroika ! Glasnost !

А мій основний конкурент - талантів посередніх, але дуже дисциплінований, пунктуальний (флотський мічман) через 2 роки виїхав (він укр, дружина - євр) до Ізраїлю і тепер там - найкрутіший "замовний" відеоінженер з багатокамерної зйомки. Як слов"янин, має право працювати в Шабад, за це отримує потрійну оплату !

Pedro
05.01.2007, 15:07
Та ні, без образ, що Ви! Як раз відносно Вас у мене дуже позитивне враження! Це не комплімент, це правда.

Степанич, найгірша риса цього форуму, що люди не хочуть шукати істини, а хочуть "допекти" один одному. Я памятаю, раніше цього не було.
Ми сперечалися іноді до бійки, але головне було "відвоювати" істину.

Степаныч
05.01.2007, 15:10
Офтоп:
Степаничу, в 1987 році вже було "не те"...
Та я й писав, що вже "не те". Борисе, загляньте в оффтопи, якщо Ваша ласка, я там Вам послання залишив.;)

Danilo
05.01.2007, 15:14
"Хотелось услышать , а что смогли американцы за неделю?"
А персонально для Вас, Danilo - читаю Вашипосты только до того момента, пока на увижу очевидную глупость.
Но в отличии от Вас никому "игнором" не угрожаю по 2-м причинам:
1- бесполезно.
2- Хочу услышать собеседника.

Вопросы есть?
"Невже палковнік?"
Нет.
Кому питання? На моєї пам`яті "успішні операції" це умовні речі :Гренада, ну там не було опору.:), Війна в заліві Кувейт. Югославія. Куба- недопущення ракетного конфлікту.

WIZARD
05.01.2007, 15:20
Pedro.
"найгірша риса цього форуму, що люди не хочуть шукати істини, а хочуть "допекти" один одному"
Офффф-топ с моей стороны, но как раз в отличии от других форумов здесь люди ищут истину в в спорах, не применяя "непарламентских выражений".

dvin
05.01.2007, 15:32
Вова починає поводитися як пахан на зоні. І хіба не видно, що Росія впевпено йде до "нео-совєцького" режиму? "Добрый батюшка-царь", який тепер має практично необмежену владу, підкріплену нафто- та газодоларами, а також безумовну підтримку у люмпенів.

В принципі, пересічного громадянина режим не цікавить - лише аби він мав стабільну роботу, пристойну заробітну плату і нормальну пенсію. Забезпечити все досить просто за наявності таких ресурсів, якими володіє Росія, а те, як його країна поводиться з сусідами - не його справа, на це є уряд і президент.

Сумно це все, і небезпечно.

WIZARD
05.01.2007, 16:03
Кому питання? На моєї пам`яті "успішні операції" це умовніні речі :Гренада, ну там не було опору.:), Війна в заліві Кувейт. Югославія. Куба- недопущення ракетного конфлікту.

Вьетнам - получили полной по ...пе
Гренада - в течении недели на могли кубинцев выбить из "общежития".
Югославия - позорные бомбардировки мирных городов
Куба - Полный позор по всем статьям:
1 - пропустить такое строительство около своей территории, узнав о нём только благодаря предателю.
2 - полная неспособность ВМФ США противостоять в настоящих "военных играх" с морально устаревшими советскими подводными лодками.

На наших глазах штаты погрязли в 2-х конфликтах, которые идут на руку только производителям оружия.

Danilo
05.01.2007, 16:10
Ну добре що визнали хоча б те що човни були морально застарілими.:) А доречи чому так вважаєте? Як раз не пропустили будівництво, бо як би так то було б все інакше.

WIZARD
05.01.2007, 16:21
Danilo.
"визнали хоча б те що човни були морально застарілими"
Потому, что если Вы не в курсе, что за один фотоснимок с нашей подводной лодки весь экипаж получил награды, а в Америке у 10-12 адмиралов "полетели ззвёзды".
Если не в курсе - снимок ПЛ с экипажем на фоне статуи Свободы.
И если "морально застарілими" подводными лодками можно водить такую страну за нос, я горжусь за это.

Danilo
05.01.2007, 16:25
США ввели санкции против российских компаний
Администрация Джорджа Буша вела новые санкции против трех российских компаний и организаций — Рособоронэкспорта, Тульского КБ Приборостроения и Коломенского КБ Машиностроения.
Об этом со ссылкой на высокопоставленных официальных представителей администрации Буша сообщает в пятницу газета «Вашингтон таймс».
По ее данным, санкции сроком на два года были введены в начале этой недели в связи с тем, что эти компании осуществляли поставки оружия в Сирию, Иран и Венесуэлу.
Санкции также введены против российского гражданина, названного как Алексей Сафонов, сообщает газета.

Danilo
05.01.2007, 16:27
[quote=WIZARD;23071]
Треба визнати я цю історію погано знаю, якщо можете посилання дасте коли знайдете, це цікаво, я чув лише трошки.

WIZARD
05.01.2007, 16:29
США ввели санкции против российских компаний

Администрация Джорджа Буша вела новые санкции против трех российских компаний и организаций — Рособоронэкспорта, Тульского КБ Приборостроения и Коломенского КБ Машиностроения.
Об этом со ссылкой на высокопоставленных официальных представителей администрации Буша сообщает в пятницу газета «Вашингтон таймс».
По ее данным, санкции сроком на два года были введены в начале этой недели в связи с тем, что эти компании осуществляли поставки оружия в Сирию, Иран и Венесуэлу.
Санкции также введены против российского гражданина, названного как Алексей Сафонов, сообщает газета.

Лишние доказательства собственного бессилия.

Boris_Kiev
05.01.2007, 19:50
Потому, что если Вы не в курсе, что за один фотоснимок с нашей подводной лодки весь экипаж получил награды
Украинской лодки ?
WIZARD, Вы второй раз за день проговариваетесь ?
Жалко будет, если "запасной аэродром" гавкнется ?

Вся "мощь геройство" российских погранцов, авиаторов и моряков хорошо показаны в "Особенностях национальной...". Вчера показывали "Рыбалку" :)
Один бывший советский морпех, оказавшийся в середине 90-х в Англии, в новогоднюю ночь просто умолял записать и прислать ему "Охоту", а потом "Рыбалку". Nostalgie...
Сделали в профессиональном формате. Еще и дорожку для английского синхрона оставили. :)

Полковник
05.01.2007, 20:21
Вся "мощь геройство" российских погранцов, авиаторов и моряков хорошо показаны в "Особенностях национальной...". Вчера показывали "Рыбалку" :)

Неужели ВЫ ЭТО смотрели????
А принципы?:confused:

Степаныч
05.01.2007, 20:45
...
Вся "мощь геройство" российских погранцов, авиаторов и моряков хорошо показаны в "Особенностях национальной...".
Это была СЛУЖБА. Я служил на китайской границе, 1974-76г.г. Борисе, якби Ви тоді сказали щось проти "погранців", ну я б Вам тільки зміг би поспівчувати. Та й зараз ...;)

Boris_Kiev
05.01.2007, 21:07
Неужели ВЫ ЭТО смотрели????
А принципы?
А почему бы не поржать над самокритичными фильмами ?

Полковник
05.01.2007, 21:20
А почему бы не поржать над самокритичными фильмами ?

О!!!! Наконец-то! С А М О К Р И Т И Ч Н Ы М И!!!!!
Вот, этого, ИМХО, и не хватает нашему украинскому брату! :)

Boris_Kiev
05.01.2007, 22:16
Правильно. Вот почему я с удовольствием читаю и Алешковского, и Войновича.
Войнович - кстати, автор детской песенки "Заправлены в планшеты космические карты". Только этот фак-т почему-то замалчивался :)

WIZARD
06.01.2007, 10:31
Борис.
"Украинской лодки ?
WIZARD, Вы второй раз за день проговариваетесь ?"
В то время не было разделения на украинские, казахские, российские ПЛ.
Был флот, которого боялись.
Украина продала последнюю ПЛ за ненадобностью.
"Жалко будет, если "запасной аэродром" гавкнется ?"
Расшифруйте, не понял.

Boris_Kiev
06.01.2007, 12:42
Zapasnoj_aerodrom.ru
Куди дехто пакував валізи в грудні 2004 - го. На цьому форумі :)

WIZARD
06.01.2007, 12:54
Zapasnoj_aerodrom.ru
Куди дехто пакував валізи в грудні 2004 - го. На цьому форумі :)

А ну-ка, вспомним-с...
Никто не собирался "пакувати валізи". Просто анализ ситуации тогда был таков, что апельсиновая власть скосила бы на-право и на-лево(новая метла, дорвавшаяся до власти), но забыла про "грабли" - политреформу, на которой ей показали, как Родину любить.

Boris_Kiev
06.01.2007, 17:05
До речі, ще в 2004 багато хто з "електорату Мороза" (недалекі люди: один убогий аргумент "а ён парядашный") зрозуміли, куди социки тягнуть.
Дані - з центру соціологічних досліджень, отримані в неформальній бесіді. До наступних виборів його рейтинг буде взагалі нижче плінтуса. До речі, номери автомобілів, якими розвозили "соціальні подарунки" пенсіонерам від социків перед останніми виборами, зафіксовані та зведені до єдиного реєстру. Біля нашого будинку маячила темно-зелена "Октавія".