КПК

Показати повну версію : Цнота і телегонія-церква про генетичні інверсії

New Shrek
23.11.2006, 17:10
Пропоную до обговорення брошуру
"Целомудрие и телегония"вид."Псалтирь",2005р.Цитата мовою оригіналу:
"Люди, вступающие в брак,в большинстве своем хотят иметь детей.Но не все знают,как влияет на здоровье потомства девственная чистота,что именно от нее зависит-какими будут ваши дети... Наши предки знали об этом:они умели подметить ,что от гулящей девушки не бывает хорошего потомства.
В наше время связь девственности с качеством потомства смогли объяснить генетики,открывшие в прошлом веке явление телегонии.Заключается оно в том,что решающее влияние на потомство женщины имеет первый в ее жизни мужчина.Именно он,а не будущий отец ребенка закладывает генофонд потомства каждой женщины,вне зависимости от того,когла и от кого она будет рожать своих детей.Он, нарушивший девственность,становится как бы генным отцом всех будущих детей женщины."(протоиерей Николай Головкин,ст.6)
Так чиїх батьків ми діти?:confused:

KabMiner
23.11.2006, 18:17
Чув я про все це. Але тут є деякі моменти:
1. Наскільки компетентний протоиерей Николай Головкин в питаннях генетики?
2. Гени це ж чисто матеріальне поняття і передаються вони саме як матерія.
3. Можливо, що мова йде про те, що передається якась інформація, в тому числі щодо характеру майбутньої дитини, її духовного світу? а не гени...

Мих
23.11.2006, 19:00
Відмінна тема, яку я сам хотів започаткувати. Маю дуже багато інформації на цю тему, але от часу малувато.

MARTINI
24.11.2006, 01:29
Так чиїх батьків ми діти?:confused:

А це треба у мами питати :)

Boris_Kiev
24.11.2006, 11:34
Собаководи знають, що це таки "да" так.
Але лише ОКРЕМІ ознаки генокоду (тільки не першого, а взагалі попереднього партнера) можуть проявитися - при умові якщо тваринка завагітніла та народила.

А якщо першим партнером якоїсь білої дівчини був afro (та все обійшлося навіть без короткої вагітності), а потім законний чоловік - european - можна не хвилюватися.

Вибачте за цинізм, проте я вживав політкоректні терміни :)

Viktoria Jichova
24.11.2006, 16:46
Не вірю я в це все.. Мені здається, що тут більше проглядається спроба привласнити собі жінку: тобто, кожен би хотів її мати у шлюбну ніч "цнотливою". Бо так сказати, не "цнотлива", вибачте, вже не гідна стати моєю жінкою, бо будуть в неї "не мої" діти.:confused: Що за нісенітниця?

Liliyah Romanova
24.11.2006, 18:34
Власне, ще одна патріархальна теорія! :mad: :mad:
Хоча у цнотливості нічого поганого не бачу. ;)

Мих
24.11.2006, 21:25
Ой дівчєта, тримайтесі. Зараз я Вам напишу тут цікавого.

Liliyah Romanova
24.11.2006, 21:34
Ой дівчєта, тримайтесі. Зараз я Вам напишу тут цікавого.
Тільки не так, як про Рено. ;) :p
І ви вважєйте, бо тут дівчєта-модератори. :D

Мих
24.11.2006, 21:37
Я дуже акуратно, ОК?

Ума
24.11.2006, 23:43
Таки файна байка для того, щоб підтримувати високу мораль серед молоді і взагалі людства... але якось дивно, що тільки жінки псують генокод... а чоловікам не передається та зіпсутість? мало би то працювати в дві сторони, якщо ти переспав з дівчиною, яка вже мала стосунки, то ти переспав і з її першим хлопцем і т.п.

а так... не витримує критики така теорія.

Liliyah Romanova
25.11.2006, 00:07
На сто відсотків патріархальна теорія! :mad:

Мих
25.11.2006, 20:19
..... Добре-добре.

Ця історія почалася років 150 тому. Кіннозаводчики поліпшували породи скакунів і возовиків. Вони попробували зхрестити коня і зебру. Матерями майбутніх зеброконе вибрали найкращих кобил, а батьками - зебри. Хоча зхрещування повторювали знову і знову, але нічого не виходило, бо тоді ще не знали про хромосомну несумістність. Справу закинули і забули.
У кобил, що мали стосунки з зебрами почали народжуватися смугасті жеребці. Чого б це? Батько породистий, мати - теж, а тут таке диво. Науковий світ був приголомшений, а явище назвали телегонією. Незадовго були проведені досліди серед людей, щоб дізнатися, чи поширюється телегонія для людей і виявилось що серед людей, це явище більш виражене, ніж у тварин. Згодом праці про телегонії були засекречені, а потім знищені. Явище телегонії дуже добре і від давно знають собаководи. Кожен собаковод знає, що породисту самку не можна пускати до дворняги, бо навіть якщо породиста самка й не принесе цуценят, вона вже ніколи не народить породистих цуценят.
Теле(далеко) гонія(народження) як наука говорить, що всі стосунки, які мала жіноча особа до народження вполивають на особи, що народжуються, а найбільше впливає перший самець.
Сексуальний звязок жінки приводить до зміни її плідної генетики, а отже, зрадять і поступово змінять її потомство її законного чоловіка - його родовідного і національного виду. Кожний безладний статевий звязок дівчини, навіть один раз, - це дрючок, яким вона б"є себе, свою долю, життя своїх дочок, синів, внуків, породжуючи сімейні непорозуміння, трагедії, самогубства, відчужених, або ворожих батькам нащадків.
(далі буде)

Viktoria Jichova
25.11.2006, 20:49
Миху, та не страште людей!:eek: Як на мене, то так, про собак таке чула, але щоб про людей? Ніколи не чула та не читала про таке.
Хай краще скажуть чоловіки про свій досвід: а чи їхні (власні) то діти, котрі народилися від нецнотливої жінки (гадаю, що не у кожного була жінка незайманою до їхнього знайомства)?;)

Boris_Kiev
25.11.2006, 21:20
Миху, історія із зебрами протирічить сама собі.
Якщо не проходило злиття сперматозоїда зебри ("зебра") з яйцеклітиною кобили, точніше, злиття проходило, а поділу не було - то яким чином "ворожі гени" ПОТІМ проявлялися із яйцеклітиною кобили ?
Це раз.

Два. В заповіднику Асканія Нова таки отримали гібрид зебра з кобилою (чи зебри з конем), назвали зеброїдом.

Три. Явище телегонії проявляється тільки в разі, коли була вагітність (хай навіть перервана).
Про собак - все вірно. У знайомих суперелітна с*ка чорного тер"єра понесла від сільського Сірка і ми цілою компанією продавали та роздавали тих цуценят за межами Києва. Через 2 роки ветеринар та секс-інструктор собачого клубу навіть не здогадалися, що та чорна леді - не цнотлива :)
Діти від клубної в"язки були: 7 елітних і 3 трохи рудуваті. Списали на неправльне харчування, усі розійшлися через клуб на ура.

Мих
25.11.2006, 21:32
Миху, та не страште людей!:eek: Як на мене, то так, про собак таке чула, але щоб про людей? Ніколи не чула та не читала про таке.
Хай краще скажуть чоловіки про свій досвід: а чи їхні (власні) то діти, котрі народилися від нецнотливої жінки (гадаю, що не у кожного була жінка незайманою до їхнього знайомства)?;)

Чекайте-чекайте. "Толі єщьо будєт". :) Я буду жартувати, але буду й говорити дуже важкі речі.;)

Мих
25.11.2006, 21:36
Якщо не проходило злиття сперматозоїда зебри ("зебра") з яйцеклітиною кобили, точніше, злиття проходило, а поділу не було - то яким чином "ворожі гени" ПОТІМ проявлялися із яйцеклітиною кобили ?
Це раз.

Два. В заповіднику Асканія Нова таки отримали гібрид зебра з кобилою (чи зебри з конем), назвали зеброїдом.

Три. Явище телегонії проявляється тільки в разі, коли була вагітність (хай навіть перервана).
Про собак - все вірно. У знайомих суперелітна с*ка чорного тер"єра понесла від сільського Сірка і ми цілою компанією продавали та роздавали тих цуценят за межами Києва. Через 2 роки ветеринар та секс-інструктор собачого клубу навіть не здогадалися, що та чорна леді - не цнотлива :)
Діти від клубної в"язки були: 7 елітних і 3 трохи рудуваті. Списали на неправльне харчування, усі розійшлися через клуб на ура.

Борисе, можна я відповім одним реченням?
Так от. Я не хочу ні підтримувати, ні спрстовувати. Подаю просто матеріальчик для дискусії.

Між іншим, Борисе, мені потрібне Коллі. Не можете допомогти?

Мих
25.11.2006, 22:08
У 1956 році у Москві пройшов перший міжнародний "фестиваль молоді і студентів" - облудне по вульгарності шоу, організоване політбюро з метою продемонструвати представникам чорних, жовтих, інших рас, які вступили на шлях деколонізації, переваги радянського ладу.
Фестиваль пройшов, у дівчат через декілька років почали народжуватись кольорові діти. Татусі були в шоці. Совєтска преса це замовчувала.
Вченими расознавцями було встановлено, що при одному зляганні з представником іншої раси чистота крові відновлюється через вісім поколінь, при умові, що всі наступні стосунки будуть в середині раси.

Ivan
25.11.2006, 22:37
Чув я про все це. Але тут є деякі моменти:
1. Наскільки компетентний протоиерей Николай Головкин в питаннях генетики?
2. Гени це ж чисто матеріальне поняття і передаються вони саме як матерія.
3. Можливо, що мова йде про те, що передається якась інформація, в тому числі щодо характеру майбутньої дитини, її духовного світу? а не гени...

Маладєц!!! 3:0!!! :D :D :D

Boris_Kiev
25.11.2006, 22:41
Миху, щодо коллі - можу тільки запитати на "зоофільських" форумах. Сусіди мали блакитних коллі (з чеського розплідника), але давно переїхали на інший кінець міста.

Мих
26.11.2006, 21:30
Миху, щодо коллі - можу тільки запитати на "зоофільських" форумах. Сусіди мали блакитних коллі (з чеського розплідника), але давно переїхали на інший кінець міста.

Буду вдячний.:)

Мих
26.11.2006, 22:22
Це раз.

Я не спец у гінекології, але є пояснення:

1. Перше злягання (як і пізніші) впливають на мікрофлору, яка впливає на всі наступні процеси. У мене був один знайомий гінеколог, він казав, що жінка не могла завагітніти і причиною було те, що ймовірно її чоловік час від часу ходив наліво, а зміна мікрофлори - була причиною всього.

2. Можливо.
3. Не тільки, виявляється і собаки тому підтвердження.

KabMiner
27.11.2006, 15:42
.

На мій погляд, який я вже висловив вище, питання телегонії не є питанням генів. Передача генів можлива лише матеріальним шляхом, і тут є очевидним, що порушення цнотливості не означає передачу генів. Але коли ми говоримо про те, що нащадки можуть бути не схожими на батька, то слід не забувати, що їх схожість може бути обумовлена не передачею генів (з цим може бути все в порядку: гени батьківські), а якимись іншими інформаційними факторами, як то: переживаннями жінки (самки) її уподобаннями, що можуть бути повязаними саме з першим чоловіком і т.ін.
Підозрюю також, що потомство буде нести не тільки схожість на 1-го партнера, але і на інших партнерів, а також (і це обовязково) батьківські риси (як одного з партнерів).

Viktoria Jichova
27.11.2006, 15:53
Ну, дорогі мужчини, мені справді "подобається" як ви ото всі говорите про жінок у статусі "самки". Чи можу я вас ще раз запитати: а чи ваші власні діти я справді вашими, чи все ж таки там "відобразилися" і риси інших партнерів?:confused: Правда, що ніхто нічого про це не скаже, аякже, про себе та про свою родину мало хто говоритиме щось такого. То чому ця "теорія" підсувається іншим? Що, всі ми святенькі?:confused: Щоб осуджувати когось, треба, мабуть, починати із себе. У цьому випадку йдеться про мужчин, котрі вперто вважають, що вони, і лише вони є Панами Творства.:mad:

Мих
27.11.2006, 17:19
Вікторія, я нікого особисто не осуджую. І хлопи ні чим не краще дівчаток.:) , мало того, може ще й в сто раз гірші.
Питання, чи правда те, що я пишу?.;)

Viktoria Jichova
27.11.2006, 17:24
Та то Вам, Миху, кpаще запитати самих фахівців, бо, здається, ми не спроможні отут однією дебатою відповісти на Ваше запитання точно та коректно. Тут лише судження та гіпотези і нічого більше, що ж і призводить, на жаль, до спекулятивності цієї теми.:)

KabMiner
27.11.2006, 17:28
Ну, дорогі мужчини, мені справді "подобається" як ви ото всі говорите про жінок у статусі "самки". Чи можу я вас ще раз запитати: а чи ваші власні діти я справді вашими, чи все ж таки там "відобразилися" і риси інших партнерів
Для повної правдивості в цій ситуації можна писати так: чоловік (самець). Нормально, я сподіваюсь?
Стосовно дітей - хто зна. Мої риси є точно, а всі інші точно і не розгледиш чиї вони- жінки чи може ще когось?:confused:

Viktoria Jichova
27.11.2006, 17:31
Для повної правдивості в цій ситуації можна писати так: чоловік (самець). Нормально, я сподіваюсь?
Стосовно дітей - хто зна. Мої риси є точно, а всі інші точно і не розгледиш чиї вони- жінки чи може ще когось?:confused:

А може, ще i предків? Хто досконально зна, ким були його предки у сиву давнину (якої крові, визнання, саном і т.д.)? Я, наприклад, хіба дещо про них знаю, але йти у глиб віків - на це не вистачить усіх архівів.;) :)

Koza-Dereza
27.11.2006, 23:59
Ой йой йой, на вулицi майже 2007 рiк, наука, прогрес, а тут такi бздури несуть. Погоджуюсь з дiвчатами i KabMiner.

New Shrek
28.11.2006, 16:56
Ой йой йой, на вулицi майже 2007 рiк,.....
Як би кізка не скакала, то би ніжку не зламала.........!

Boris_Kiev
28.11.2006, 17:58
Я не знаю деталей того механізма (хоча би на прикладі собак; треба буде ветеринарочку розпитати).
Скоріш за все, в період вагітності діють антитіла та змінюється гормональний фон і це якось впливає на наступних нащадків. Наприклад, кожна істота (крім альбіноса) носить в собі ген, який МОЖЕ відповідати за продукування меланіна (чорного пігмента), але проявляється це. скажімо, за умов високої навколишньої температури. Чорна пантера - це той же леопард, в якого "спрацював" той меланіновий ген.
Може так і в "дітей фестивалю" ? (хоч саме в цей факт я не вірю).
Тільки "не просто так", а в результаті перерваної вагітності від "африка" ?

mavka
28.11.2006, 19:02
Привіт. Деталі є в інтернеті. :) Повнісінько. Про 30 тисяч генів, про пересування певних зі сходу на захід, а певних з півдня на північ, про їх мутації, вплив середовища, ДНК і абсурдність теорії телегонії. :)
Інакше було б повно оголошень в газетах : "Граф )(Князь) найблакитнішої крові, благородних манер та високих ідеалів а-а.... гм-гм..... коханеться ( за певну винагороду) з метою гм... для вашої впевненості, що нащадки будуть , як би там не склалося, бо любов зла, будуть, одним словом, достойними. Для сільських дівчат - знижка 15 % " ;)

New Shrek
29.11.2006, 14:47
Привіт. Деталі є в інтернеті. :) Повнісінько. Про 30 тисяч генів, ......
Також, там же в неті ,на християнських сайтах є деталі ,які пояснють явище телегонії,але прихильникам сумнозвіної теорії Дарвіна.вони не доступні.

New Shrek
29.11.2006, 14:55
Інакше було б повно оголошень в газетах : "Граф )(Князь) найблакитнішої крові, благородних манер та високих ідеалів ....
Ваша
идея нашла свое воплощение в проекте Repository for germinal choice - "Банк спермы нобелевских лауреатов". Двадцать девятого февраля 1980 г. в Los Angeles Times появилась статья "Все лауреаты Нобелевской премии – доноры банка спермы: проект по обогащению генетического потенциала человечества". С того времени все мамочки Америки, озабоченные проблемой выращивания в своей семейке будущих лауреатов Нобелевской премии – неплохие деньги, кстати – могли обратиться прямо к Роберту Грэхему, основателю "банка", за содействием.

mavka
29.11.2006, 21:24
Також, там же в неті ,на християнських сайтах є деталі ,які пояснють явище телегонії,але прихильникам сумнозвіної теорії Дарвіна.вони не доступні.

;) :)

даю Вам лінк. не полінуйтесь почитати. Бо здається мені, що останнім своїм постом Ви збиваєте з пантелику й не можливо зрозуміти, що Ви відстоюєте, - дівочу чистоту, чи встановлюєте факт породистості і класифікації чоловіків, фантазуєте на рахунок здатності жіночого тіла нести інформацію про чоловіка, контакт з яким був кілька років перед тим, як вона завагітніла, чи сумніваєтесь в тому, що й я ціную чистоту помислів та дій не тільки жінок, але й мужчин. :).

Егоїстичний ген (http://72.14.203.104/search?q=cache:Jowe1FhbSjkJ:www.bookap.by.ru/okolopsy/gen/oglav.shtm+%D0%AD%D0%B3%D0%BE%D0%B8%D1%81%D1%82%D0 %B8%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D0%B3%D0%B5%D0%BD&hl=en&gl=us&ct=clnk&cd=1)

П.С. :) із спостережень. вже років з 20 :) у полі мого зору дві прегарні колишні лібертінки. мудрі мами, чудові дружини. їхні діти подібні на своїх батьків, конфліктів, дистанціювання чи ще чогось описаного в першому пості не бачу. знаю ці сім"ї достатньо близько.
але теж цікаво, чи не вважали б Ви іншою крайністю, коли союз створюють незаймані юнак та юнка ? які тут могли б бути проблеми ?
чи праві йоги ;) (як ще одна точка зору), що стосунки чоловіка з жінкою мають тільки бути тоді, коли вони задумали народити дитину ? й у виконанні позитивного вирішення стосунки припиняються до наступного (через рік, ймовірно) часу ?

Koza-Dereza
29.11.2006, 22:50
А що якщо у жiнки перший, чи другий, чи третiй, чи н-ий статевий акт був з презервативом? То як тодi мнима теорiя застосовується?

Liliyah Romanova
30.11.2006, 04:02
А що якщо у жiнки перший, чи другий, чи третiй, чи н-ий статевий акт був з презервативом? То як тодi мнима теорiя застосовується?
Та ти не знаєш, який той ген противнющий! Він всюди гірше за сперматозоїд пролазить! :p :p :D

Ума
30.11.2006, 12:01
Кобито ген той тільки при статевому акті передавався, а так дівчина лише подумає про якого мужчину, як всьо... вже зіпсула генотип своїх дітей... :D

Мих
30.11.2006, 17:50
Кобито ген той тільки при статевому акті передавався, а так дівчина лише подумає про якого мужчину, як всьо... вже зіпсула генотип своїх дітей... :D

Умо, Ви щойно сказали дуже серйозну думку, а думаєте, що пожартували.

Я недавно розмовляв з одною старшою жінкою. Вона розказала таку історію.

Вона небажано завагітніла. І не знала що робити. Аборт робити не хотіла, але думка про те, що їй ця дитина не потрібна її ніколи не покидала на протязі девяти місяців. Дитина таки народилася, але мертвою.
Бачите яка сила думки? Зараз вона через це дуже мучиться.

Koza-Dereza
30.11.2006, 18:30

Ага, значить треба посилено думати про Принца Вiльяма. А може!!! Може! У мене iдея! Може думка про жаданого мужчину може бути пiдсвiдомо загiпнотезована у мозок жiнки i тодi всi її дiти будуть подiбнi на нього! Тре подати iдею Кашпiровському. :D :D :D

Ума
01.12.2006, 12:26
Умо, Ви щойно сказали дуже серйозну думку, а думаєте, що пожартували.

Миху, а до чого в цій історії той шкідливий ген чоловічий, який наступним чоловікам наставляє роги в тому, що їхні діти на них не схожі?

Viktoria Jichova
01.12.2006, 15:26
А я і не знала, що забобони мають щось спільного з вірою, чи не так, Миху?;) ;) :)

Мих
01.12.2006, 19:33
Миху, а до чого в цій історії той шкідливий ген чоловічий, який наступним чоловікам наставляє роги в тому, що їхні діти на них не схожі?

Та нічого, просто я говорю про силу думки і не більше.:)

Ума
01.12.2006, 19:34
сила думки не має відношення до того гену, нє?

Мих
01.12.2006, 19:35
А я і не знала, що забобони мають щось спільного з вірою, чи не так, Миху?;) ;) :)

Я й нічого про забобони не говорив.
Просто навів факти.

Viktoria Jichova
01.12.2006, 19:38
Я й нічого про забобони не говорив.
Просто навів факти.

Миху, для мене це не факти. І як тоді бути?;) ;) :)

Мих
01.12.2006, 19:57
Миху, для мене це не факти. І як тоді бути?;) ;) :)

Тоді Ви можете просто не вірити у це все, нє?;) ;) ;) :)

Ума
01.12.2006, 21:46
Миху, якщо думка має таку силу, то скільки би чоловіків не було у жінки - її діти, при її бажанні-думці, будуть схожі на чоловіка і нести гени свого батька!!! :)

Мих
01.12.2006, 21:58
Миху, якщо думка має таку силу, то скільки би чоловіків не було у жінки - її діти, при її бажанні-думці, будуть схожі на чоловіка і нести гени свого батька!!! :)

Теж правда.:)

mavka
02.12.2006, 10:33
Але думка має силу не тільки в жінки, Умо :)
Один мій знайомий так часто розповідав про свою мрію перебути якийсь час в товаристві гарненької філіппіночки... чи не має тут загрози для нього в майбутньому мати подібну доцю... дружина в нього звичайна Оленка... ;)

Мих
02.12.2006, 17:39
сила думки не має відношення до того гену, нє?

Нє, але може неу змінювати.:p

Doc.
03.12.2006, 22:16
Ми з кумом обговорювали цю тему років вісім тому. Ясна річ, що собака десь тут зарита... При концентрації думок і почуттів можна сказати, що Ольга Петрівна подібна до жінки, яка зраджує своєму чоловікові направо і наліво з різними мужчинами, але простіше одним словом... :)
Телегонія вивчає дефлорацію і подальший генетичний вплив на цей акт i стверджує, що на потомство жінки в майбутньому впливають всі її попередні статеві партнери, закладаючи свій генетичний фонд в майбутню дитину. Левову частку цього фонду "прописує" перший її партнер, а зовсім не майбутній батько дитини (ідеальний варіант, коли перший партнер є батьком), але у більшості випадків до ідеалу далеко, і тому зрозуміло чому слабка половина ставиться до телегонії як до образи їхньго Я. Думаю вельмишановним жінкам буде простіше погодитися тільки з тим, що перший сексуальний партнер всетаки залишає слід в їхньому житті... , та багато в чому визначає подальше відношення до сексу: прагнення експериментувати, зацікавленість або ж відразу.? :D

Мих
03.12.2006, 23:35
Тут є своя специфіка. Я недаремно написав про телегонію та про аборт, мене не стільки цікавлять ці теми, набагато більше мене цікавить поведінка та відношення дописувачів. Допускаю, що багато хто незлюбив мене за ці теми. Але все таки цікаво все це читати.....

Ума
04.12.2006, 12:56
Не думаю, що жінки віднеслися до того з образою. Просто в чоловічих теоріях як все: чоловікам можна все що завгодно і першим і десятим і т.п., а жінкам - ні-ні! Саме тому жінки намагаються звернути увагу на те, що повинна бути взаємодія й цій сфері між чоловіком і жінкою! (вище вже не раз жінки говорили про це) Дякувати Богу, це ЛИШЕ теорія! У Дарвіна теж теорія була ;)

Мих
04.12.2006, 13:00
Чоловікам не можна так само, Ви що, Умо!

Ума
04.12.2006, 13:03
Чоловікам не можна так само, Ви що, Умо!

у цій теорії про це ніде не сказано!!! недосконала ця теорія з погляду жінки! :D

MARTINI
04.12.2006, 13:20
Пам"ятаєте у "Графі Монтекрісто" наречена Едмона Дантеса - Мерседес - коли вийшла заміж за графа Мондего, то народила сина, як дві краплі води схожого на Дантеса. При цьому вона запевняла, що це син не його, та й навіть по роках здається не сходилось. Просто їй так не вистачало коханого, що вона народила собі його точну копію - так вона пояснювала цю схожість.

Мих
04.12.2006, 15:15
у цій теорії про це ніде не сказано!!! недосконала ця теорія з погляду жінки! :D

У цьому плані жінка без чоловіка не грішить, а може я чогось не знаю, нє?:p

Мих
04.12.2006, 15:16
Пам"ятаєте у "Графі Монтекрісто" наречена Едмона Дантеса - Мерседес - коли вийшла заміж за графа Мондего, то народила сина, як дві краплі води схожого на Дантеса. При цьому вона запевняла, що це син не його, та й навіть по роках здається не сходилось. Просто їй так не вистачало коханого, що вона народила собі його точну копію - так вона пояснювала цю схожість.

Але ми ж то з Вами знаємо, що це телегонія, нє?:p

Danilo
04.12.2006, 15:37
Тут є своя специфіка. Я недаремно написав про телегонію та про аборт, мене не стільки цікавлять ці теми, набагато більше мене цікавить поведінка та відношення дописувачів. Допускаю, що багато хто незлюбив мене за ці теми. Але все таки цікаво все це читати.....
Ну тоді якщо я нічого не напишу, то Ви не будете мати повної картини?:)
Я особисто не вірю в ці теорії, ба більше вважаю що церква розвиваючи такі теорії може втрачати авторитет в наш час саме у освіченої молоді.
Ну і хочу пожартувати звісно. Кажуть що "досвідчений кінь борони не псує", але по темі можу додати що й глибокої борони не лишає.:)

Мих
12.12.2006, 00:25
Ну тоді якщо я нічого не напишу, то Ви не будете мати повної картини?:)
Я особисто не вірю в ці теорії, ба більше вважаю що церква розвиваючи такі теорії може втрачати авторитет в наш час саме у освіченої молоді.
Ну і хочу пожартувати звісно. Кажуть що "досвідчений кінь борони не псує", але по темі можу додати що й глибокої борони не лишає.:)

Церква, яка буде намагатися підлаштовуватись під те, щоб мати авторитет у певної вікової категорії людей - це вже не церква.
А термін "освічена молодь" як виглядає як "стара молодість". :D

Michel
12.12.2006, 15:16
ОРУЖИЕ ГЕНОЦИДА : самоубийство людей и его механизмы

Телегония: http://www.vodaspb.ru/files/projects/20051206-genocide.html#_Toc123547392

Мих
13.12.2006, 11:13
Я так зрозумів, багато людей не хоче сприймати телегонію і факти на них не діють.
Видно так жити легше.

Doc.
14.12.2006, 01:26
Телегонію можна перемогти, Bолхви використовували обряд очищення. Мужчина повинен збудувати ложе в тому місті де живе пара на природі під зоряним небом. Сам постелити його собі та своїй жінці. Три дні вони повинні постити та спати під зоряним небом. Перед сном мужчина повинен обмивати жінку та обмиватися сам струмковою водою, обтирати жінку льняною тканиною, сам тільки знімати краплинки води з тіла своїми руками. Ці три дні ні, ні. В першу ніч вони повинні пробачати все один одному та думати про майбутню дитину, чоловік, що дитина подібна буде до жінки, жінка, що дитина подібна до чоловіка. От і все, можна кохатись... :) ;) Планети зітруть інформацію про минуле.
Не даром вважалося, що Волхви мали вплив на сили природи, вміли пророкувати майбутнє і лікувати людей.

Мих
14.12.2006, 12:02
Телегонію можна перемогти, Bолхви використовували обряд очищення. Мужчина повинен збудувати ложе в тому місті де живе пара на природі під зоряним небом. Сам постелити його собі та своїй жінці. Три дні вони повинні постити та спати під зоряним небом. Перед сном мужчина повинен обмивати жінку та обмиватися сам струмковою водою, обтирати жінку льняною тканиною, сам тільки знімати краплинки води з тіла своїми руками. Ці три дні ні, ні. В першу ніч вони повинні пробачати все один одному та думати про майбутню дитину, чоловік, що дитина подібна буде до жінки, жінка, що дитина подібна до чоловіка. От і все, можна кохатись... :) ;) Планети зітруть інформацію про минуле.
Не даром вважалося, що Волхви мали вплив на сили природи, вміли пророкувати майбутнє і лікувати людей.

Дуже вже наївно думати: полежав під зірками і вперьод.:D

Doc.
15.12.2006, 06:17
Більше оптимізму, бо вийде як в старому анекдоті, коли дід з бабцею не так щоб зле прожили 50 років разом, сидять за столом обідають, бабця діду борщику, вареничків, всіляко догоджає, дід поїв, хватає черпак і бабцю по голові..., тай каже: "Ну не можу пробачити, що не дівчиною взяв".

KabMiner
15.12.2006, 13:44
Думаю, що лежання під зорями навряд чи допоможе.
Читав я інші теорії, про те, що перша дитина буде схожою не на чоловіка, а наступні вже будуть так би мовити його. Якщо дружина, звичайно, не буде гуляти.

Doc.
26.12.2006, 00:58
Думаю, що лежання під зорями навряд чи допоможе.
Читав я інші теорії, про те, що перша дитина буде схожою не на чоловіка, а наступні вже будуть так би мовити його. Якщо дружина, звичайно, не буде гуляти.

Спочатку була думка, а потім творіння.,
Мих не дасть збрехати...

STELS
24.02.2007, 22:47
Нема чого кидатися відразу в ліжко. Тим то і відрізняється людина мудра від тварини, що має дар мислення. Правдв, в наш розпутній час, коли на кожному кроці пропагують секс (Особисто я це прирівнюю до собачих весіль, коли дещо бє в голову і затьмарює мізки - які там можуть бути думки, коли думається передком. Це стосується як жінок, так і чоловіків.)
А цнота жінки залежить тільки від неї самої. Як кажуть в народі: сука - не схоче, кобель не скоче. Я вибачаюся за можливо не гарне висловлювання, та це факт. І ніколи не повірю в те, що жінку можна згвалтувати, хіба що її перед тим вдарити по голові так, щоб вона втратила свідомість. Чи в гіршому випадку це дитина, яка не має сили протистояти здоровому і сильному чоловіку. Але це вже і не чоловік, а скотина.

Ольга
03.03.2007, 23:00
недавно прочитала про це тут (http://www.noabort.org.ua/2007/01/29/telegonija/)

З духовної точки зору телегонія пояснюється дуже просто: душа впливає на тіло. “Гени” - це емоції, враження душі матері до зачатої у ній дитині: якщо мати про щось думає чи чинить - це обов’язково відіб’ється на дітях, а вони ж у свою чергу - народяться схожими на того, кого вона “полюбила” в перший раз.

А це тому, почуття це дуже сильне, воно й практично незабутнє. Святий Амвросій Медіоланський назвав його “даром першого шлюбу” від Бога. Цей дар виникає навіть при відсутності фізичної близькості -

Viktoria Jichova
03.03.2007, 23:53
Мені здається, що так звана "телегонія", може, має щось спільного із такзваним прадавнім язичницьким звичаєм - "право першої ночі" (ius primae noctis - лат.): це коли простолюдини (піддані) вірили, що шляхтич (феудал) - носій "святої крові", яку він передасть молодій нареченій підданого, і що вона ці "гени" передасть своїм дітям, а відтак "свята кров" циркулюватиме в жилах наступних поколінь цих підданих, що ж i буде їх охороняти від всього злого. А якщо внаслідок цієї "ночі" народиться потім позашлюбна аристократська дитина, тим краще: адже вони тепер "породичалися" із шляхтою. І в це "право" свято вірилося, бо люди це вважали за велику честь для їхнього роду, оскільки були переконані, що аристократична кров має "божественне" походження. Цей звичай дуже часто практикувався в християнській Європі, може, телегонія це і є усучаснена назва цього ius primae noctis?:) ;)

Мих
04.03.2007, 01:13
Думаю, що телегонія - це якщо не наука, то розділ науки, який просто тепер підтвердив причини заборони дошлюбних контактів згідно християнських норм моралі.

Mafija
04.03.2007, 23:16
Кіннозаводчики поліпшували породи скакунів і возовиків. Вони попробували зхрестити коня і зебру.

Я теж чув цю історію. Я в неї все-таки вірю, хоча на данному етапі це не має наукового обґрунтування. Рівень знань людства хоч і значний, але дуже далекий від абсолютного. Так порівняно недавно були відкриті інформаційні властивості води і явище уявної концентрації, які зробили революцію. Ми живемо в епоху швидкого розвитку науки. Гадаю, що це невдовзі буде досліджено і пояснено і ніякої містики тут не має.

Ольга
04.03.2007, 23:58
Думаю, що телегонія - це якщо не наука, то розділ науки, який просто тепер підтвердив причини заборони дошлюбних контактів згідно християнських норм моралі.

думаю, що і Церква не лише про один факт з фізіології думала, коли забороняла дошлюбні стосунки.

Тішить, що нещодавно у Львові виникла ще одна гілка з Руху Чистих Сердець (рух уже поширився в багатьох країнах, до нього приєдналися не тільки християни: католики, православні та протестанти, але і євреї та мусульмани). Молоді люди дають обіцянку перед Богом зберігати чистоту до шлюбу.

Mafija
05.03.2007, 14:27
З духовної точки зору телегонія пояснюється дуже просто: душа впливає на тіло. “Гени” - це емоції, враження душі матері до зачатої у ній дитині: якщо мати про щось думає чи чинить - це обов’язково відіб’ється на дітях, а вони ж у свою чергу - народяться схожими на того, кого вона “полюбила” в перший раз.

Не думаю що конячки переживають духовні переживання під час статевого акту. Мені здається, що річ в іншому.

Фрезія
05.03.2007, 14:56
ніколи не повірю в те, що жінку можна згвалтувати, хіба що її перед тим вдарити по голові так, щоб вона втратила свідомість.

Це буде оффтоп, не по темі - тому вибачте. Але не могла промовчати.
Знаєте, шановний STELS, якось раз мені одна дурна молода дівчина звірила отаку історію: на черговому пізньовечірньому концерті на Співочому полі (в Києві) вона познайомилася з пристойним хлопцем, після закінчення концерту, як це буває при знайомстві, вирішили прогулятися пішки до найближчої станції метро, а потім він мав провести її додому. А іти там дууже довго, та ще й повз ліси на київських пагорбах. І от раптом посеред милої розмови він несподівано і грубо затягує її у ліс, випручатися не вдалося - захват був ще той.. руки викрутив за дерево, ні сльози, ні благання не допомагають, альтернатива: або сама, або все одно я сильніший - виваляю у землі, одяг розірву - як додому поїдеш в такому вигляді?.. Психічно-фізична атака завершилася можна сказати добровільним згвалтуванням, не вдаючись у подробиці... Із-за, по суті, дитячого страху їхати в метро хвилин 40 з пересадками серед гарно вбраних киян розкуйовдженою, зі слідами боротьби, у розірваному і брудному одязі. Якби пручалася і далі - може, він би її і не здолав в ході боротьби (бо просто так відпускати він її не збирався), а може і ні..
Дурна, довірлива? - дурна, довірлива.. мимо того що зустрічалася не з одним хлопцем і ніби-то "розбиралася в людях". Згвалтована? - ніби й ні, "добровільно згвалтована", але чорна пляма на все життя..
Не варто так категорично про жінок і згвалтування висловлюватися, в житті різне буває..

Мих
05.03.2007, 15:08
Це буде оффтоп, не по темі - тому вибачте. Але не могла промовчати.
Знаєте, шановний STELS, якось раз мені одна дурна молода дівчина звірила отаку історію: на черговому пізньовечірньому концерті на Співочому полі (в Києві) вона познайомилася з пристойним хлопцем, після закінчення концерту, як це буває при знайомстві, вирішили прогулятися пішки до найближчої станції метро, а потім він мав провести її додому. А іти там дууже довго, та ще й повз ліси на київських пагорбах. І от раптом посеред милої розмови він несподівано і грубо затягує її у ліс, випручатися не вдалося - захват був ще той.. руки викрутив за дерево, ні сльози, ні благання не допомагають, альтернатива: або сама, або все одно я сильніший - виваляю у землі, одяг розірву - як додому поїдеш в такому вигляді?.. Психічно-фізична атака завершилася можна сказати добровільним згвалтуванням, не вдаючись у подробиці... Із-за, по суті, дитячого страху їхати в метро хвилин 40 з пересадками серед гарно вбраних киян розкуйовдженою, зі слідами боротьби, у розірваному і брудному одязі. Якби пручалася і далі - може, він би її і не здолав в ході боротьби (бо просто так відпускати він її не збирався), а може і ні..
Дурна, довірлива? - дурна, довірлива.. мимо того що зустрічалася не з одним хлопцем і ніби-то "розбиралася в людях". Згвалтована? - ніби й ні, "добровільно згвалтована", але чорна пляма на все життя..
Не варто так категорично про жінок і згвалтування висловлюватися, в житті різне буває..

У такому випадку церква не визнає це гріх. Однозначно. Можливо винна через те, що не була уважна.

Arsen
10.03.2007, 04:26
Щоразу церква намагається знайти докази своєї правоти щодо заборони дошлюбних стосунків, а цього разу завдяки сумнівній теорії.

Мих
10.03.2007, 11:47
Щоразу церква намагається знайти докази своєї правоти щодо заборони дошлюбних стосунків, а цього разу завдяки сумнівній теорії.

Церква про телегонію взагалі нічого не каже. Вона просто каже. Так, як створення світу: каже звідки все взялося, але не каже суті процесу, бо то не функція церкви - пояснювати наукові відкриття.

Viktoria Jichova
10.03.2007, 13:19
У такому випадку церква не визнає це гріх. Однозначно. Можливо винна через те, що не була уважна.

Ну, звісно, дівчина винна через те, що була неуважна? А як тоді пояснити підступість того насильника? Він хіба не є тією головною причиною? Бо як кажуть, правий той, хто сильніший? І це християнський погляд? Не знаю, як зараз в Україні, але на Заході перш за все в таких випадках є винний той, хто спричиняє кривду комусь іншому, а не звинувачують жертву у тому, що вона буцімто "була неуважною", або ж що "сама спровокувала". Миху, звісно, не дай Боже!, але якщо б це, наприклад, сталося з кимось з Вашої родини чи друзів, Ви б теж таке казали? Сподіваюся, що навряд. Бо і справді, ситуації є в житті різні.:(

Мих
10.03.2007, 19:11
А як тоді пояснити підступість того насильника?

Нема змісту так далеко заходити, ми ж зовсім не про хлопця говоримо, а про дівчину.

Viktoria Jichova
11.03.2007, 07:07
Нема змісту так далеко заходити, ми ж зовсім не про хлопця говоримо, а про дівчину.

Для Вас, може, і нема змісту, але для мене важливо, що сталося насильство і є цього винуватець.
А як тоді бути: залишити справу напів(не)вирішеною? Адже для запліднення потрібні двоє - то як тоді бути? Одна? Винна? Несе відповідальність за те, що була згвалтована? А якщо при цьому завагітніла, то як тоді? Що тоді робити з таким небезпечним поняттям як телегонія? Невже дівчина уже "бракована" і нікому не потрібна?
Миху, гадаю, та ні, я просто вірю!:) , що Ви зможете на це питання відповісти.:)

Мих
11.03.2007, 13:25
У тій історії, що розповіла Фрезія, дівчина на танцях вперше зустріла хлопця і вирішила з ним пройтися по темних місцях. Як Ви думаєте, вона зробила обачливо? Ну а з хлопця, що відпроваджував найперше найперше треба спитати по всій строгості.

І не сприймайте так, ніби телегонія - це новий якийсь критерій у визначенні гріховності дівчини. Просто є такий факт, як телегонія і не більше. Він лише частково підтверджує те, про що говорить церква, а проблема і самЕ життя є набагато складніше.

Viktoria Jichova
11.03.2007, 16:01
І не сприймайте так, ніби телегонія - це новий якийсь критерій у визначенні гріховності дівчини. Просто є такий факт, як телегонія і не більше. Він лише частково підтверджує те, про що говорить церква, а проблема і самЕ життя є набагато складніше.

Миху, якщо вже говорити про факт телегонії як факт - а Ви самі його перевірили та переконалися? Бо для мене, наприклад, це не факт, а псевдонаукові спекуляції.:)

Гадаю, що про це би було краще говорити як про можливість, наукову гіпотезу, а не факт. Тим більше суто теоретичну.

Ksani
11.03.2007, 20:24
Вікторіє, а якщо подивитися на телегонію з точки зору перетворення енергії? Сексуальна енергія - потужна річ, і коли вона відкривається вперше, мабуть це не проходить безслідно:o

Viktoria Jichova
11.03.2007, 20:32
Вікторіє, а якщо подивитися на телегонію з точки зору перетворення енергії? Сексуальна енергія - потужна річ, і коли вона відкривається вперше, мабуть це не проходить безслідно:o

Ксані, як залишок та наслідок енергії для конкретної людини, котра вперше відчула, що таке секс - як спогади (приємні та незабутні, коли у разі великого кохання:) , і неприємні та гнітючі у разі згвалтування чи примусу:mad: ). Але вже ніяк не для дитини, котра потім, через багато часу, можливо і років, народиться від іншого батька.:)

Ksani
11.03.2007, 21:38
Я маю наувазі зміни, укі відбуваються у інформаційному полі людини. Тут Мих уже згадував про властивості води вбирати і зберігати інформацію. Я ще десь читала, що будь-яка городина може набувати лікувальних властивостей, варто лише перед висаджуванням потримати насіння у роті. Інформація про хвороби людини через слину передається насінню, яке "пам"ятає" про них весь період росту, а плоди уже мають лікувальну дію. В такому випадку, якщо насіння може зберігати і перетворювати інформацію, то клітини людського тіла - тим більше?

Viktoria Jichova
11.03.2007, 22:24
Ksani, але інформацію про що? Про першу ніч кохання? Клітини хіба мають пам´ять, котра є так, як і сама спроможність мислення - процесом електричних та хімічних імпульсів та реакцій у мозку?
А щодо такзваного зберігання інформації рослинами (насіннями) про стан здоров´я людини - признаюся, чую таке вперше. Щось мені не віриться в таке. Рослини нас лікують завдяки своїм хімічним складовим, ну, може потім яка передача енергії способом відчуття природньої гармонії та спокою. От чому ми любимо інколи обіймати дерева, слухаючи при цьому тихий шелест листя, котре погойдує вітер, чи просто бувати в лісі, на луках, полях тощо та милуватися природою - та тому, що це має благодарний вплив на нашу психіку: приємне візуальне, ароматичне та слухове сприйняття нас робить спокійнішими, врівноваженішими. Так я би дивилася на те, що нас природа лікує на рівні психіки.

Мих
11.03.2007, 22:42
Віко, Ви майте право не вірити, але від того нічого не міняється. От кінологи про це явище говорять не як про гіпотезу - теж можна не вірити.

Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:31
Віко, Ви майте право не вірити, але від того нічого не міняється. От кінологи про це явище говорять не як про гіпотезу - теж можна не вірити.

Звісно, що маю право не вірити. Тому і не вважаю, що телегонія є доказаний факт. Бо люди - не пси, а пси - не люди, хоча теж усі відносяться до живих істот..:)

Мих
11.03.2007, 23:39
Ну що ж, хай буде так, якщо Вам так легше.:) Хоча є маленька поправка: я б слово "пси" замінив на "тварини".

Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:45
Ну що ж, хай буде так, якщо Вам так легше.:) Хоча є маленька поправка: я б слово "пси" замінив на "тварини".

Миху, звісно, це вже офф-топ. Але ж Ви говорили про кінологію. А це хіба не стосується псів (собак)? Чи хіба з української мови вже зникло слово "пес", вжите в моєму вищенаписаному повідомленні у множині?;) :)

Мих
11.03.2007, 23:50
Ви просто не читали моїх постів зразу, коли ця вітка тільки починалася.
Коні - не пси. Та й про людей я там дещо писав - незаперечний факт.
Та добре. Хіба то всьо так важливо, нє?

Viktoria Jichova
11.03.2007, 23:53
Ви просто не читали моїх постів зразу, коли ця вітка тільки починалася.
Коні - не пси. Та й про людей я там дещо писав - незаперечний факт.
Та добре. Хіба то всьо так важливо, нє?

Не знаю, чи важливо, але бачу, що кожен з нас залишиться при своїй думці, чи не так?:)

Мих
11.03.2007, 23:56
Так було, є і буде.

STELS
12.03.2007, 00:43
Кожний має свою думку. Це правда. Та та дівчина була все ж таки дурною, що дозволила тому хлопцю поглумитися над собою.
Як можна в такому випадку думати про те, що який у тебе буде вигляд????? Тут або ти, або він.
Я за своє життя зустрічала не одного такого пса, та ніхто до мене доторкнутися не посмів, бо могла так заїхати в пику чи де попало, що забував як його звати. І ніколи більше не смів навіть писнути про таке. Ще й іншим переказував не зачіпати мене. І мені було байдуже, що той дурень потім казав про мене. Це при тому, що я ні слова матом, ні прийомів ніяких не знала спеціальних.
На роботі одні чоловіки. На 300 - 400 молодих чоловіків я одна. Як чоловіки - вони мені були байдужі. Була робота, ціль, завдання і все. На гульки часу на протязі робочого тижня не вистачало. І ніхто не смів слова сказати криво, не те що в кущі якісь тягнути, чи ще щось в тому роді. Ходила з гордо піднятою головою.
І на танці та концерти ходила деколи, і в 11 чи 12 годині ночі йшла з роботи, по 3-8 кілометрів могла сама пройти через поля чи ліси в туман, сніг, дощ, вітер. Всяко бувало. Чомусь страху не мала ніколи.
А з танців хлопці досить часто проводжали нас з дівчатами. Ніколи ніхто не чіпався, жодну з нас не обідили. Правда ми не вживали ніколи ніякого спиртного. Такий собі здоровий спосіб життя.
Були такі, що казали за моєю спиною деколи, ніби я хвора. Були такі, що казали, ніби я заміж ніколи не вийду.Та це не так. Час прийшов, я вийшла заміж, цнтоту не втратила до того часу тільки тому, що була принципова, мала віру в Бога і вірила в себе.
Я знаю, що таких як я мало. Знаю, що в це мало хто вірить. Та це є так. І хотілося б, щоб мої доньки так само сприймали життя, як я. Щоб так само відносилися до себе, свого життя, як відношуся до нинішнього дня я сама. Щоб любили і шанували себе, вірили в свої сили, були впевненими в собі. Щоб ішли по цьому житті з високо піднятою головою. І щоб всі чоловіки за ними повертали свої голови, так як колись за мною.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 00:54
STELS,
ну не всі ж такі сміливі як Ви, правда?;) Все ж гадаю, що Вам більше пощастило в житті, ніж отій дівчині, бо не кожна є звикла відразу битися з хлопцями. Але я чомусь не розумію, чому хтось може вважати наївність (тобто довіру до людей) за дурну рису характеру. От якби було менше підступності та намагань доказувати свою силу - тоді б і було, може, менше отаких гірких досвідів, а було б більше доброзичливих людей. І не думаю, що було б менше в такому випадку наївних людей.:)

Мих
12.03.2007, 10:51
Як можна в такому випадку думати про те, що який у тебе буде вигляд?????

Хороша думка. +1.

Ksani
12.03.2007, 10:55
Клітини хіба мають пам´ять, котра є так, як і сама спроможність мислення - процесом електричних та хімічних імпульсів та реакцій у мозку?
А щодо такзваного зберігання інформації рослинами (насіннями) про стан здоров´я людини - признаюся, чую таке вперше. Щось мені не віриться в таке

Вікторіє, ось тут можна ознайомитись з дослідженням японського вченого Масару Емото про здатність води вбирати і відображати позитивні чи негативні емоції, енергетику : http://www.ningma.org.ua/russian/dao/woda.html

Людина на 70 % складається з води. Ці дослідження доводять, що позитивне чи негативне інформаційне поле змінює воду на молекулярному рівні. Про рослини наразі не можу знайти.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:12
Дякую, Ksani, я ще це не встигла прочитати, але обов´язково подивлюся. Мені спало на думку ось що. Раз ми говоримо про енергію, і, наприклад, позитивну, тобто, що стосується збереження інформацій про позитивну енергію. Так от, раз, наприклад, людина вперше кохається і це тому, що когось дуже кохає (сильні емоції, відчуття щастя і т.д.), то невже так погано для подальшого життя, щоб збереглася саме ця позитивна інформація?:)

Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:14
Хороша думка. +1.

Цитата:
Допис від Viktoria Jichova
Як можна в такому випадку думати про те, що який у тебе буде вигляд?????

Миху, але це ж не моя думка, але STELS.;)

Мих
12.03.2007, 11:24
Саме для STELS +1.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 11:30
Саме для STELS +1.

Ну то чому Ви тоді зацитували мій нік, якщо знали, що це думка STELS? Дивно.

Мих
12.03.2007, 11:33
Ну то чому Ви тоді зацитували мій нік, якщо знали, що це думка STELS? Дивно.

Так сі стало....:)

Ksani
12.03.2007, 12:11
Дякую, Ksani, я ще це не встигла прочитати, але обов´язково подивлюся. Мені спало на думку ось що. Раз ми говоримо про енергію, і, наприклад, позитивну, тобто, що стосується збереження інформацій про позитивну енергію. Так от, раз, наприклад, людина вперше кохається і це тому, що когось дуже кохає (сильні емоції, відчуття щастя і т.д.), то невже так погано для подальшого життя, щоб збереглася саме ця позитивна інформація?:)
отож-бо;) мабуть, тому цей "перший раз" і має бути тільки з великої любові, а не "з нагоди повноліття":eek:

Viktoria Jichova
12.03.2007, 12:19
отож-бо;) мабуть, тому цей "перший раз" і має бути тільки з великої любові, а не "з нагоди повноліття":eek:

Я з вами згідна.:) Бо любов не може спричинити чогось поганого для майбутнього. Гадаю, що людина має право на любов і споводоване нею фізичне кохання (а чи до шлюбу, чи після) - головне, що люди кохають один одного і це суто їхня справа. Звісно, коли вони це роблять з великою відповідальністю один перед одним та не плутають таке прекрасне почуття з якимись іншими інстинктами.:) :)

Мих
12.03.2007, 12:26
Я з вами згідна.:) Бо любов не може спричинити чогось поганого для майбутнього. Гадаю, що людина має право на любов і споводоване нею фізичне кохання (а чи до шлюбу, чи після) - головне, що люди кохають один одного і це суто їхня справа. Звісно, коли вони це роблять з великою відповідальністю один перед одним та не плутають таке прекрасне почуття з якимись іншими інстинктами.:) :)

Все це називається одним словом - розпуста.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 12:31
Миху, якщо для Вас таке світле поняття яким є любов розпуста - це Ваше бачення. Тут вже і говорити нічого.;)

Мих
12.03.2007, 13:35
Миху, якщо для Вас таке світле поняття яким є любов розпуста - це Ваше бачення. Тут вже і говорити нічого.;)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Viktoria Jichova
12.03.2007, 13:45
Мені теж смішно, Миху.;) :p Та трішки з інших причин.:D:D

KabMiner
12.03.2007, 14:07
Мені здається, що так звана "телегонія", може, має щось спільного із такзваним прадавнім язичницьким звичаєм - "право першої ночі" (ius primae noctis - лат.): .....І в це "право" свято вірилося, бо люди це вважали за велику честь для їхнього роду, оскільки були переконані, що аристократична кров має "божественне" походження. Цей звичай дуже часто практикувався в християнській Європі, може, телегонія це і є усучаснена назва цього ius primae noctis?:) ;)
Чому ж він язичницький, якщо дуже часто практикувався в християнській Європі?
Але чому телегонія це ius primae noctis? Це ж різні речі. Телегонія - це природний факт, а "право" - це традиція, право, тобто річ виключно субєктивна.

Ksani
12.03.2007, 14:09
Все це називається одним словом - розпуста.

Миху, ми тут з Вікторією дійшли до теоретичної можливості телегонії, а ви і не помітили:p

Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:16
Миху, ми тут з Вікторією дійшли до теоретичної можливості телегонії, а ви і не помітили:p

Я теж казала, що це все теоретично і що це можливість поки що, але не факт у даний момент.;) :)

Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:26
Чому ж він язичницький, якщо дуже часто практикувався в християнській Європі?
Але чому телегонія це ius primae noctis? Це ж різні речі. Телегонія - це природний факт, а "право" - це традиція, право, тобто річ виключно субєктивна.

Кabminere, а хіба, наприклад, і в Україні мало ще збереглося язичнuцьких звичаїв, не дивлячись на християнство? Аналогічно і в Європі такі язичницькі звичаї збереглися (i здебільшого між простими людьми).
Ну, а щодо права - та це ж латинський термін цього звичаю. Але коли цей звичай практикується масово - то це вже не право у класичному його розумінні.
Просто мені видалося, що прагнення застосовувати "телегонію" в реальному житті може частково віддзеркалювати те, у що вірилося та на що люди сподівалися під час практикування звичаю "права першої ночі". Бо вбачаю у тих поняттях деякі схожості.:)

Мих
12.03.2007, 14:29

Бачите, те, що мені не вдалося з місяцями, Вам - за півгодини. Віка просто не розуміє, що таке любов. ... справжня, нє?;) :p

Viktoria Jichova
12.03.2007, 14:41
Я прекрасно розумію, що таке справжня любов, а не декларована та зашнурована у якісь догми, не надто в реальному житті застосовуваних.:) :)

Мих
12.03.2007, 14:54
Я прекрасно розумію, що таке справжня любов, а не декларована та зашнурована у якісь догми, не надто в реальному житті застосовуваних.:) :)

Я переконався, що не знаєте.;) Вільна любов - це не любов.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 15:29
У кожного поняття справжньої любові (не вільної як трактуєте Ви, Миху;) ) є інше, і, гадаю, має на це право, щоб йому ніхто не втручався у життя з моральними проповідями. Оскільки після довершення повноліття людина перш за все відповідає сама за себе - як і перед суспільством, так і перед Богом, тож гадаю, вказувати комусь хто і що має робити, не має найменшого права, оскільки є теж людиною рівною іншій (і це, нащастя, є гарантовано Конституцією).:) Тож навіщо така зверхність по відношенню до собі ж рівних? ;) :)

PS: І як можна ось так переконатися, абсолютно мене не знаючи? ;) :)

KabMiner
12.03.2007, 15:32
...а хіба, наприклад, і в Україні мало ще збереглося язичнuцьких звичаїв, не дивлячись на християнство? Аналогічно і в Європі такі язичницькі звичаї збереглися (i здебільшого між простими людьми).
Ну, а щодо права - та це ж латинський термін цього звичаю. Але коли цей звичай практикується масово - то це вже не право у класичному його розумінні.
Просто мені видалося, що прагнення застосовувати "телегонію" в реальному житті може частково віддзеркалювати те, у що вірилося та на що люди сподівалися під час практикування звичаю "права першої ночі". Бо вбачаю у тих поняттях деякі схожості.:)
Але для чого ж підкреслювати їх язичницький характер? Крім того, я не впевнений чи був такий звичай в наших предків-язичників, чи може він був принесений зі Сходу, як і християнство?

Думаю, що тут можна говорити про те, що окремі особи хотіли використати знання (умовно кажучи наукові) на практиці.

Viktoria Jichova
12.03.2007, 15:48
Але для чого ж підкреслювати їх язичницький характер? Крім того, я не впевнений чи був такий звичай в наших предків-язичників, чи може він був принесений зі Сходу, як і християнство?

Думаю, що тут можна говорити про те, що окремі особи хотіли використати знання (умовно кажучи наукові) на практиці.

Кabminer, стосовно цього язичницького звичаю християнство нічого не каже і не підтримує його. Просто цей звичай зберігся ще до 20 ст. і практикувався впродовже цілих віків, не дивлячись на християнські станови, і, якщо я не помиляюся, то ще в Австрії поблизу Відня на початку 20 століття востаннє в Європі був зареєстрований факт практикування "права першої ночі".
Я колись читала, що в бувшій Російській імперії практикувалося щось інше з кріпачками, і це вже ніяк не називалося так офіційно "правом першої ночі" (котре є доречі, на добровільній основі згоди між селянами та їхнім паном), а було просте зловживання свого аристократичного стану щодо беззахисних селянок чи служниць.

Мих
12.03.2007, 16:13
Я прекрасно розумію, що таке справжня любов, а не декларована та зашнурована у якісь догми, не надто в реальному житті застосовувани

Звідки?

STELS
13.03.2007, 02:00
Я може не так висказалася, та за своє життя я вдарила тільки двох хлопців і то чисто випадково і не сильно. Можна сказати - символічно. Чоловік у мене був високим і худющим. І всі чомусь його колеги завжди думали, що я його можу вдарити. Ніколи такого не було. Рука не піднімалася. Тепер він більший за мене і важчий. І взагалі - він добрий. І ми один одного вартуємо.
Але на рахунок сміливості - страх маю перед бурхливою водою та сильним вогнем. І то - з вогнем при наявності води справитися можу. Це тільки питання часу. Я вже таку справу мала один раз в житті. А людей чомусь ніколи і ніяких не боялася і не боюся. Це не значить, що лізу на рожен. Навпаки - завжди обачлива була і залишилася такою. І відрізнялася від своїх подруг своєю впевненістю в собі і внутрішнім спокоєм.
Тому я вам всім раджу - будьте в собі впевненими, акуратними у спілкуванні з незнайомими людьми, ніколи не провокуйте сумнівних ситуацій, не вживайте ні наркотиків, ні спиртного, а якщо спиртне є все таки нашою невідємною атрибутикою спілкування, то вживайте мінімальну кількість, щоб завжди себе контролювати. І не буде ніяких ексцесів. Не буде боляче за те, чого не треба було робити, але сталося фактично з вашої вини. Бережіть свою цноту, дівчата. А хлопці хай це поважають. Дякую за увагу.

KabMiner
13.03.2007, 15:23
Я колись читала, що в бувшій Російській імперії практикувалося щось інше з кріпачками, і це вже ніяк не називалося так офіційно "правом першої ночі" (котре є доречі, на добровільній основі згоди між селянами та їхнім паном), а було просте зловживання свого аристократичного стану щодо беззахисних селянок чи служниць.
Ну, про добровільність "першої ночі", я думаю, що це байки. Ну, яка там добровільність? Просто пан тримав всіх своїх кріпаків залізною хваткою, і ніхто йому не міг нічого зробити. Було це і в Росії, і не в Росії, в Європі в тому числі.

Viktoria Jichova
13.03.2007, 15:55
Ну, про добровільність "першої ночі", я думаю, що це байки. Ну, яка там добровільність? Просто пан тримав всіх своїх кріпаків залізною хваткою, і ніхто йому не міг нічого зробити. Було це і в Росії, і не в Росії, в Європі в тому числі.

Кabminere, для дівчини, звісно, нічого добровільного. Але задля традиції, задля майбутніх нащадків цілого роду (оскільки якраз родові традиції - це пряма спадщина язичництва) вірилося, що коли наречена переспить зі своїм феудалом і він її позбавить цноти, тоді вона отримає якесь ніби "освячення" чи що, оскільки вірилося у магічну кров аристократів.;) Навіть у древній династії Меровеїв (франкська імперія) вірилося, що іхня династія неземного походження, а що ніби за легендою їхній рід походить з людей та морських потвор (це теж залишок ще архаїчного світогляду). Oскільки про родову архаїчну культуру європейців (як культ мертвих, календарні обряди тощо) тут би було довго пояснювати, тo я виокремлюю та вказую саме на це тому, що мені здається, що це би було вартим уваги.:)
Ну і про добровільність - тоді самі зважте: а навіщо було чекати аж на шлюб підданої, коли б її можна було і так знечестити, не чекаючи до її шлюбного дня? Бо це було таким собі неписаним правилом між підданими та феудалом, оскільки таку "вигоду" отримували обидві сторони.;) :)

Мих
13.03.2007, 18:49
Кabminere, для дівчини, звісно, нічого добровільного. Але задля традиції, задля майбутніх нащадків цілого роду (оскільки якраз родові традиції - це пряма спадщина язичництва) вірилося, що коли наречена переспить зі своїм феудалом і він її позбавить цноти, тоді вона отримає якесь ніби "освячення" чи що, оскільки вірилося у магічну кров аристократів.;) Навіть у древній династії Меровеїв (франкська імперія) вірилося, що іхня династія неземного походження, а що ніби за легендою їхній рід походить з людей та морських потвор (це теж залишок ще архаїчного світогляду). Oскільки про родову архаїчну культуру європейців (як культ мертвих, календарні обряди тощо) тут би було довго пояснювати, тo я виокремлюю та вказую саме на це тому, що мені здається, що це би було вартим уваги.:)
Ну і про добровільність - тоді самі зважте: а навіщо було чекати аж на шлюб підданої, коли б її можна було і так знечестити, не чекаючи до її шлюбного дня? Бо це було таким собі неписаним правилом між підданими та феудалом, оскільки таку "вигоду" отримували обидві сторони.;) :)

Людську слабість завжди можна пояснити і навіть оправдати і навіть знайти підтвердження у священних книжках - було б бажання, нє?

Viktoria Jichova
14.03.2007, 00:38
Людську слабість завжди можна пояснити і навіть оправдати і навіть знайти підтвердження у священних книжках - було б бажання, нє?

Та при чому тут людська слабість? Та ще якісь її пояснення чи виправдання? Ну не всі ж піддані в минулих століттях були такими свідомими, справжніми християнами, що жили так зразково, наче персонажі апокрифів чи святих писань, правда?;) І що тут заперечувати, коли те, про що я пишу справді практикувалося? І насильства були, і різне (і це y релятивно мирний час, бо про війни і про ховороби такі, як є чума, холєра, що косили людство у середньвіччі, я не буду взагалі згадувати). Чи Ви хіба не читали історії? Як кажу, язичництво ще й досі закорінене в нас, лише от завдяки науково-технічному прогресу новітньої епохи виражається у сучасності трішки по-іншому. В одних випадках це проявляється як псевдо- чи наукові гіпотези, в інших - просто як забобони чи ідолопоклонство, котpе люди навіть і не усвідомлюють, що підчиняються йому. Словом, наше язичництво випливає на поверхню християнської ріки, наче раптові глибинні течії, що утворюють при цьому водоверті, чи як краще висловитись - чорториї, і ворушать спокійний плин цієї ріки.

Мих
14.03.2007, 12:44
Ну при чому тут древні легенди, чи якесь язичництво? В Білії все сказано.

Viktoria Jichova
14.03.2007, 16:36
Миху, Ви говорите про Біблію, про моральний закон, про ідеал так сказати у чистій своїй формі. Я ж говорю про реальне життя та факти, котрі сталися і про людей, котрі хоч і намагаються здебільшого жити за Біблійними законами, та все ж, нажаль, не всі це витримують.. Бачу, що наша розмова розвивається в зовсім інших площинах. Але. Якщо вже говорити про телегенію як таку, то ж чи не Ви сам твердите, що вона проявляється у реалі? Я собі просто прикинула: чи телегонія як гіпотеза не є часом частковим відголоском оцього язичеського вірування у магічну силу "права першої ночі"? Як відомо, одне і теж можна використати в різних цілях: одні вірили, що ця традиція буде охороняти їхній рід від всяких напастей та хвороб, злиднів тощо, а інші твердять навпаки, що позбавлення цноти може мати вплив на дітей жінки, оскільки вони буцімто успадковують гени першого мужчини у сексуальому житті цієї жінки. Тобто, в одному випадку віриться у благодарний вплив на подальшe життя жінки через позбавлення цноти з кимось з "божественних" аристократів, у іншому ж випадку її таким чином застерігають від дошлюбного статевого життя, буцімто це є дуже шкідливе для її майбутніх дітей, народжених у законному шлюбі, наприклад, вже з іншим партнером. :)

Мих
14.03.2007, 16:59
Нічого не зрозумів.

Viktoria Jichova
14.03.2007, 17:18
Нічого не зрозумів.

Миху, а що тут розуміти?:) Про успадкування генів (у випадку першому, телегонії тобто) чи то так сказати "магічної сили" (у випадку другому, "права першої ночі") "першовідкривача" дівчини говорить як телегонія, так і "право першої ночі".

Мих
14.03.2007, 21:08
По-моєму, Вікторіє, Ви вмрішили мене заплутати.... спеціально, нє?

D.M.
31.07.2007, 23:40
От, блін! І на цьому форумі побачив цю байку, яка ходить по газетках іще з середини 90-х. Повністю гілку не прочитав, але схоже, що тут до мене не було таких, які чітко орієнтуються в її неправдивості.

Отже, пояснюю. Результати дослідів з зебрами не "забули", не "заборонили", і не "знищили". А просто продовжили ретельно досліджувати цей феномен і в результаті дійшли висновку, що інформація не підтвердилась. Справа в тому, що в будь-якого коня час від часу можуть народжуватися смугасті діти. Така подія випадково збіглася з ситуацією, коли перед цим були зебри, і подальші дослідження показали, що збіг був справді випадковим.

От і все. А хтось потім це отак роздув, ніби "було і забули". Головою подумайте, який сенс вченим чи політикам приховувати, якби це було правдою.

Те, що я описав вище, можна прочитати в енциклопедіях. Хто не довіряє радянським енциклопедіям, візьміть енциклопедію Брокгауза та Єфрона, видану в Росії на зламі 19-го та 20-го століть.

Що ж до випадків з чорними дітьми після олімпіади, то, якщо це не вигадка, пояснити це можна тим, що дівчата на олімпіаді познайомилися з неграми і пізніше таємно продовжували з ними зустрічатись.

Мені сподобалося, як тут писали про собак: без перебільшень. Я думаю, щось типу телегонії може проявитися лише завдяки наявності сперматозоїдів, які залишилися з попередніх спарювань.

New Shrek
01.08.2007, 15:36
О нарешті хлопака розколовся...мальчішка,а мі ссерьйозно отвечалі на его темі

Melody
01.08.2007, 15:46
Моєї знайомої чоловік прочитав статтю про телегонію, і тепер мучить свою жінку, що його дитина на нього не подібна.

New Shrek
01.08.2007, 15:49
Якщо син ,то тембральна окраска голосу має бути однакова

New Shrek
01.08.2007, 15:52
Ми з сином зовсім не схожі,ні чим ... тембральну окраску не підробиш,навіть в неті путають мене з ним

Melody
01.08.2007, 16:06
Ми з сином зовсім не схожі,ні чим ... тембральну окраску не підробиш,навіть в неті путають мене з ним

Якщо Ви з ним зовсім не схожі, то чому ж вас плутають?

New Shrek
01.08.2007, 16:11
Я мав на увазі зовнішні ознаки ..але можем продовжити Ви певне маєте на увазі виховання....

Melody
01.08.2007, 16:21
Я мав на увазі зовнішні ознаки ..але можем продовжити Ви певне маєте на увазі виховання....

Я мала на увазі тембр голосу. Думала, вас по Скайпу плутають ;)

Deus igrok
01.08.2007, 16:44
Так, завдання не з легких найти і красиву і ше шоп цнотлива... =)

То як там в КамедіКлаб ЮА.... "есть те что чпокаються , а есть из приличной семьи . Мама твоя блин, из приличной семьи " (с)

Melody
01.08.2007, 17:06
Так, завдання не з легких найти і красиву і ше шоп цнотлива... =)

Цікаво, а чому це тільки дівчат стосується? А де знайти хлопців красивих і цнотливих? ;)

Deus igrok
01.08.2007, 17:31
і цнотливих?
Вам тре тої біди ? потім тиждень присісти не зможете. =)

Melody
01.08.2007, 17:39
Вам тре тої біди?

Та я не про себе казала, а теоретично :D

D.M.
01.08.2007, 19:26
О нарешті хлопака розколовся...мальчішка,а мі ссерьйозно отвечалі на его темі

Що Ви маєте на увазі?

D.M.
06.08.2007, 18:24
Доведеться знову написати повідомлення спеціально для того, щоб відмовитися від сповіщення про дописи. Трохи незручний тут інтерфейс, чи просто я занадто неуважний.