КПК

Показати повну версію : ШУКАЮ ГУМОРЕСКИ

Koza-Dereza
30.11.2006, 20:41
Народ, хто знає де можна дiстати гуморески здається вiд "Пана Дзюня" я точно не знаю, але одна з них є про
"Листа вiд Бодзi шо на унiверситетi" Знаєте такий.

Ось приклад "А тут поштар Геньо надiйшов i каже
- Маєте листа вiд Бодзi того шо на унiверситетi
- А ти вiдки знаєш шо вiд Бодзi???
- Бо я вже прочитав!
- Аби с востатнiй раз читав! Аби тi вслiпило! Шо то за влада на тих поштах?? Михайло брат по мамi послав пачку з Канади на Рiздво, а воно холєра прийшло аж на паску..."

I ще одна гумореска про
"Гриця Совкiва з села Затемне Перемишлєнського району, їде до Гамерики"

У мене було це все добро на касетi але касета порвалась, i так що не зремонтуєш, от я i шукаю де б тi гуморески заново дiстати.
Пiдкажiть дуже прошу якщо хто знає.

16.08.2007, 17:56
По ТВ показывали очередные соревнования спасателей. Двое бегут с носилками, бегут на время, третий лежит на этих носилках, причем лежит как-то неправильно – лицом вниз, в шлеме, ноги и руки растопырены по сторонам, носильщики пересекают черту и, не останавливаясь, не опуская носилки, просто бросают их оземь. Теперь понятно, почему у третьего такая поза, - не дожидаясь удара о землю, он приземляется на 4 точки, вскакивает и бежит за товарищами, видимо, желая поблагодарить за первую помощь. И все довольны...

afterstep
16.08.2007, 18:09
http://forum.lvivport.com/archive/index.php/t-24840.html
подібне обговорення ;)
результат обговорення (як я зрозумів) - невтішний ;)
--
Так хтось знає подальшу долю учасників "не журись"?
--
ось ще згадку надибав...
http://postup.brama.com/usual.php?what=37793

Мих
17.08.2007, 15:45
Народ, хто знає де можна дiстати гуморески здається вiд "Пана Дзюня" я точно не знаю, але одна з них є про
"Листа вiд Бодзi шо на унiверситетi" Знаєте такий.

Ось приклад "А тут поштар Геньо надiйшов i каже
- Маєте листа вiд Бодзi того шо на унiверситетi
- А ти вiдки знаєш шо вiд Бодзi???
- Бо я вже прочитав!
- Аби с востатнiй раз читав! Аби тi вслiпило! Шо то за влада на тих поштах?? Михайло брат по мамi послав пачку з Канади на Рiздво, а воно холєра прийшло аж на паску..."

I ще одна гумореска про
"Гриця Совкiва з села Затемне Перемишлєнського району, їде до Гамерики"

У мене було це все добро на касетi але касета порвалась, i так що не зремонтуєш, от я i шукаю де б тi гуморески заново дiстати.
Пiдкажiть дуже прошу якщо хто знає.

А гуморески Юрія Нотоцомуся не читалисти?

Koza-Dereza
05.10.2007, 00:42
http://www.pisni.org.ua/persons/85.html

Додано через 1 хвилину
А гуморески Юрія Нотоцомуся не читалисти?

Не читала, а де можна знайти?

Оля
05.10.2007, 09:19
Народ, хто знає де можна дiстати гуморески здається вiд "Пана Дзюня" я точно не знаю.

Пана Дзюня - Бетовена?Того, що на Кульпаркови свині бив? :)

Йой! В нас була на відео ціла вистава театру "Не журись!" Як вони їхали по золото Полуботка. Там ще була незрінянна пані Стася, шо штири рази виходила заміж і лишилася панною. Бо, як вона сама говорила, шо "туто" вона тримає для Англії. :D
Ми кілька разів ту касету передивлялися родиною. Тато аж плакав зі сміху.:) А потім десь та касета пропала. :( І я теж не знаю, де би то дістати подібну, чи що-небудь від тої чудової групи "Не журись!":(

Мих
05.10.2007, 10:55
Не читала, а де можна знайти?

Як? На УЖ.!!!

Koza-Dereza
09.10.2007, 00:10
Пана Дзюня - Бетовена?Того, що на Кульпаркови свині бив? :)

Йой! В нас була на відео ціла вистава театру "Не журись!" Як вони їхали по золото Полуботка. Там ще була незрінянна пані Стася, шо штири рази виходила заміж і лишилася панною. Бо, як вона сама говорила, шо "туто" вона тримає для Англії. :D
Ми кілька разів ту касету передивлялися родиною. Тато аж плакав зі сміху.:) А потім десь та касета пропала. :( І я теж не знаю, де би то дістати подібну, чи що-небудь від тої чудової групи "Не журись!":(

Ну що це таке, у всiх пропадає безцiнна творчiсть Не Журись :(
У мене касета порвалась, у вас пропала :( Оля, як знайдете - свиснiть менi, я вас буду дуже просити зробити менi копiю!

Додано через 33 секунди
Як? На УЖ.!!!

Вибачте, де?

І.Павлович
18.10.2007, 13:38
Якось дружина з дітьми поїхала у відпустку.На господарстві я лишився сам. Виношу на-люди два творіння того періоду:

Сегодня я не лягу спать
До ночи,милая,покуда
Тебе меня не засношать
Три дня не мытая посуда!...

Я не спешу с работы возвратиться.
Задумчиво глядит мне в след луна...
Опять в постель холодную ложиться.
Но только лишь появится жена!...

И вечера, и ночи будет мало.
Я этого, наверно, не дождусь,
Когда ненужное отбросив одеяло
Я на тебе калачиком свернусь!

Danilo
18.10.2007, 13:59
Вибачте, де? На форумі "Українське життя". Посилання у приваті.