КПК

Показати повну версію : Шукаю житло

Сірий Вовк
26.11.2007, 03:53
Друзі, допоможіть, будь-ласка, потрібна одно-кімнатна квартира у Львові на кілька місяців, за помірну ціну, для молодої сім'ї з малою дитиною. Прошу відгукніться, хто володіє даною інформацією і може, щось підсказати. Наперед вдячний, акуратність і порядність гарантую.
:naci:

bora
26.11.2007, 09:31
ЕХ..така корова потрібна самій)) НЕпросто знайти без посередників. Мо краще подати оголошення в газеті нерухомість чи Ваш магазин у розділ Попит?

Сірий Вовк
29.11.2007, 03:06
Подавати оголошення в "Ваш магазин" вже пропував поки, що ніхто не дзвонив, зручно подавати туда оголешення заходячи на їхній сайт і дзвонити не треба. Якось пробував обзвонювати по телефонах, то завжди попадав на посередника, який бере за свої послуги місячну вартість оренди; або на інформаційний центр, який за 150 гривень надає на протязі місяця(через кожен тиждень) список адрес де можна зняти квартиру. Правда поки, що ні одним, ні другим варіантом не скористався. Може хтось підскаже, який зних кращий, і які зараз ціни на оренду квартири, і чи потрібно складати договір з власником квартири. Дякую!
:download:

bora
29.11.2007, 09:03
Подавати оголошення в "Ваш магазин" вже пропував поки, що ніхто не дзвонив, зручно подавати туда оголешення заходячи на їхній сайт і дзвонити не треба. Якось пробував обзвонювати по телефонах, то завжди попадав на посередника, який бере за свої послуги місячну вартість оренди; або на інформаційний центр, який за 150 гривень надає на протязі місяця(через кожен тиждень) список адрес де можна зняти квартиру. Правда поки, що ні одним, ні другим варіантом не скористався. Може хтось підскаже, який зних кращий, і які зараз ціни на оренду квартири, і чи потрібно складати договір з власником квартири. Дякую!

Квартирна довідка (по 150 грн), як на мене, сумнівна контора. Мала справу з маклерами цієї осені, тоді кілька квартир по 300 уо "втікли" за півдня після оголошення про їх здачу. ТОму які адреси Вам нададуть в довідці коли вони ні за що не несуть відповідальності? То вже на свій ризик можна спробувати, але мені особисто не хотілось бути ошуканою. Шукаємо через знайомих. Раджу все ж з маклерами спілкуватись, але чітко пояснити,що Вам НЕ підходить. Та й на місці торгуйтесь за меншу суму оплати їх послуг.

New Shrek
29.11.2007, 10:10
чи потрібно складати договір з власником квартир
А як вибити з клієнта оплату компослуг,ореди та ремонту житла або квартири сусідів в разі руйнування,затоплення і т.д.Чи треба складати опис майна, обладнання та акт про технічний стан квартири? скільки коштує нотаріальне посвідчення угоди,чи можна обійтись тільки завіренням угоди в ЖЕКу?скільки потім в кінці Фінансового року треба відстєгнути податковій? упсс.... шото мене понесло....

bora
29.11.2007, 10:36
Ті договори які Вам пропонуватимуть підписати ...при подальшому аналізі в юристів будуть визнані дієвими на рівні фількіної грамоти. Насправді вони покликані в першу чергу давити психологічно. ПОвірте, ніхто з власників тих квартир не сплачує податки і т.д. з того, що Ви їм платите. тому перші будуть проти суду. Завжди доводиться влагоджувати досудово всі питання. Власники квартир страхують себе хіба тим, що беруть наперед кошти як мінімум за 2 місяці. Ну і мають знайомих міліціонерів або іншу кришу зі знайомих. Ми ж наприклад від того, що нам гроші не повернуть в разі якщо ми вирішимо з"їджати, застрахуватися ніяк не можемо. Знову ж таки - хто виявиться нахабнішим. Житловий ринок в нас все ще дуже дикий.

New Shrek
29.11.2007, 10:43
Дякую,що переконали мене не здавати квариру в оренду

Додано через 3 хвилини
А все таки цікаво Гугл на Форумі викидує рекламу по змісту тексту останніх дописів? внизу дві реклами по квартирах

bora
29.11.2007, 11:09
Дякую,що переконали мене не здавати квариру в оренду
Ого.
Взагаліто зазвичай винаймач страждає від власника квартири. Банально, бо в того є важелі впливу. Якщо щось не сподобається - може влаштувати нестерпне життя з візитами через день і перевірянням стану чогось, фактично вижити нерадивих жильців. Хоча до того теж тре мати "хист", час і бажання.)) Плюс не забувайте, що у Вас на руках будуть приміром 600 долярів оплачені наперед, а їх теж зайвий раз ніхто втрачати не захоче. При тому звісно бувають непорядні винаймачі. Але ми все таки говоримо про метод заробляння грошей (і не копійчаний), тому, в ньому як і в будь якій справі будуть ризики для власника.

nirvanka
29.11.2007, 13:18
або на інформаційний центр, який за 150 гривень надає на протязі місяця(через кожен тиждень) список адрес де можна зняти квартиру.
Тільки не купуйтесь на такі оголошення і пропизиції! Були випадки, коли такі центри давали взагалі не дійсні адреси, або адреси людей, які не здають квартири!

А маклери і всякі контори мають виходи і на газети. Коли мені маклер знайшла першу квартиру, яку я знімала, то хазяйка сказала, що вона подала оголошення в газету на четвер, а маклер їй подзвонила ще в середу! Тобто ще до того, як газети виходять в світ, маклери перехвачують квартири. А потім самі друкують оголошення і ми, прості клієнти, не потрапляємо на пряму до господарів..

При чому маклери допомагають укласти угоду між власником і наймачем. А самі до цього відношення не мають, хоч ми і платимо їм за послуги місячну плятню за квартиру. Так що в разі чого (якщо господар надурить), маклер нічим не допоможе і гроші назад не поверне..

Так що раджу шукати через знайомих, або людей, яким довіряєш..

Charovnisa
01.12.2007, 11:43
Эхххх вот ищем квартиру , для молодой семьи , пока без детей...на долгое время....хотелось бы недорогую.К сожалению пока ничего не нашли.Все предложения рассмотрим.
На уловки 150гр -НЕ ВЕРЬТЕ!!! ОНи дают тел по которым не дозвониться...а вот что объявления перехватывают еще в среду, это чистая правда...

Тіріон
04.12.2007, 11:35
Про вище згадану контору - а вона називається "довідка "Квартирне питання" - я тієї самої думки. Були підозри і так, а після ваших постів впевнився остаточно. Лохотрон однозначно!
В посередниках погано навіть не одноразова плата за послуги, а те, що вони "натягують" ціни.
Я вже пробував варіант просто пройтись по потрібному району, пошукати оголошення на "стовпах". Знайшов тільки плану "Шукаю квартиру..." :8:
На жаль, переважна більшість орендодавців - категорія людей, яким інтернет не цікавий :(. І знайти через "пошук" нічого не вдасться.

P.S. Так незвично писати в неті по-українськи :D

Chatlanin
04.12.2007, 14:38
Власників квартир знайти майже не реально, якщо, звісно, вони на твої знайомі. Я знайшов квартиру через агенство, поїхав дивитися і при розмові з власником з'ясувалося, що газета з їх оголошенням ще не виходила, а у маклерів в редакції є "свої люди".
Якщо комусь цікаво, яким чином можна захистити себе від несумлінних орендаторів, або навпаки - відняти квартиру у орендодавця, то ось декілька ссилок по темі:
http://cripo.com.ua/?sect_id=7&aid=45275
http://cripo.com.ua/index.php?sect_id=8&aid=44921
http://cripo.com.ua/index.php?sect_id=10&aid=44907
PS: На мою думку у Львові завеликі ціни на оренду, а також дуже нахабні маклери, навіть в Києві за послуги беруть 50%, а не 100. ІМХО!

nirvanka
04.12.2007, 17:42
До речі, і маклерів можна обійти. Звертаєтесь до маклера, він влаштовує зустріч з власником квартири, квартира вам підходить, але ви кажете - подумаю.. Потім зв'язуєтесь з власником самостійно без маклера, якому, звісно, платити потім не треба буде. Угоду можете укласти самостійно.

Проблема - маклери обережні і звісно не дадуть вам контактний номер телефону власника квартири. Але у вас буде адреса! Можете того ж дня забігти на ту квартиру після зустрічі з маклером. А можна і телефон квартири дізнатись (наприклад, під приводом "хочу провести інтернет, треба довідатись в Укртелекома чи можна це реально на даний номер"). Але усе це за умови, що власник квартири хоч буває за цією адресою (зазвичай вони ж живуть в іншому місці)..
Тоді можна взагалі цілу операцію "и" провести: дати адресу квартири другові, який відразу туди ж загляне після вашого візиту з маклером..

Мені колишня господиня так і сказала - а чо ж ти мене потім не знайшла, ми б самі домовились і ти б не платила маклерові!

Тіріон
04.12.2007, 19:54
По-моєму, так робити не порядно.

пупер
04.12.2007, 20:01
А все таки цікаво Гугл на Форумі викидує рекламу по змісту тексту останніх дописів? внизу дві реклами по квартирах
куме, гугл мудрий...
недарма так розвинувся!...

квартиру ві львові шукати тяжко....
нам дуже пощастило з маклером -- бо це хороший знайомий моєї дружини (свідок)...
є такий принцип "з рук в руки" -- коли виїжджають з квартири і "передають" її новим винаймаючим....

nirvanka
04.12.2007, 22:28
А здирати по 200 доларів за те, що вони перехоплюють оголошення господарів квартир ще до того, як ті ідуть в друк, то порядно? Та і за що платити, якщо маклер не дає ніяких гарантій? Господар розірве через місяць угоду, або квартира не підійде, то шукай наступну і знову плати маклерам ні за що!

Саме цікаве, що вони перехоплюють повідомлення людей, які не хочуть мати справу з маклерами. А говорять, що вони не будуть жити на квартирі в момент оглядин квартири справжніми наймачами. То це порядно??!!

bora
05.12.2007, 09:08
А здирати по 200 доларів
З нас здерли 400)))
До речі, стовідсотково ціну за оренду вони ще натягують, щоб збільшити таким чином і свою винагороду.

Charovnisa
05.12.2007, 14:47
Я уже начинаю расстраиваться, ищем квартиру уже месяц, одни фирмы....на уловку с 150гр уже попались, все номера которые нам присылают липовые....

New Shrek
05.12.2007, 14:52
ищем квартиру уже месяцТак в чем же парадокс,маловероятно что во Львове нет пустующих квартир

Charovnisa
05.12.2007, 15:17
Так в чем же парадокс,маловероятно что во Львове нет пустующих квартир
Парадокс в том что , то что есть нас по цене не устраивает, а все стоящее перехватывают фирмы...

fog
05.12.2007, 15:31

Согласен, не порядочно. Однако во время моих поисков квартиры ни одно агенство кудабы я не обращался не смогло толком мне предложить свои услуги. Т.е. я обращался, называл свои требования к стоимости, району, мне обещали перезвонить через полдня-день, но... проходили недели, а мой телефон молчал. Т.е. эьти люди не хотят работать по человечески, им даже перезвонить и сказать что вариантов, которые устраивают меня - нет. Но при этом они хотят получить 100% стоимости месячной аренды квартиры. Дальше - больше. В конце-концов, мне позвонили и какого-то агенства, в ктоором была моя заявка (спасибо что хоть записали) и предложили посмотреть квартиру, квартира понравилась (причем ситуация аналогичная вышеописанной - владельцы квартиры дали объявление в газету которая выходит в четверг, а мне квартиру показали уже в среду, причем владельцы квартиры говорят, что их достали звонками - т.е. все перехватывают агенты еще до выхода обявлений от реальных владельцев :( ).

Вобщем когда мы договорились с владельцами, а анегству надо было только привезти этот договор (как уже говорилось выше - филькину грамоту), так агенство еще и перенсти встречу и после этого опаздать себе позволило.

Спрашивается, за что я должен платить им деньги? Если они берутся оказывать услуги - так пусть их действительно оказывают, а не тупо сидят на телефоне - вдруг кто-то позвонит....

Charovnisa
05.12.2007, 15:54
Спрашивается, за что я должен платить им деньги? Если они берутся оказывать услуги - так пусть их действительно оказывают, а не тупо сидят на телефоне - вдруг кто-то позвонит....
Полностью согласна с вами!!! Интересно , но не все же люди соглашаются все таки через агенство сдать? Их объявления хоть иногда выходят?

Тіріон
05.12.2007, 17:34
Щось мені історія з перехопленнями оголошень (ще й без відома власників) видається занадто кримінальною. Мабуть, все ж таки, АН спершу домовляються з власниками.
Я обдзвонив десяток агентств у вівторок, з двох вже дзвонили. Щоправда, варіанти не підійшли. Просив - Панча, дзвонять на рахунок Рясне-2 :8: . Просив - до 200, пропонують - 220. Вже подивляюсь на інші райони.
А з цією довідкою за 150 треба щось робити :bazar: Хоча думаю, закону там придертись нема до чого. А от дівчат на телефонах у них не менше 5-ти - значить, є з чого платити.
А ніхто не пробував шукати оголошення в інших газетах, крім "Вашмагазину"?

Так в чем же парадокс,маловероятно что во Львове нет пустующих квартир

Парадокс в тому, що попит значно перевищує пропозицію. Я от десь навіть зустрів статейку, що платити за оренду зараз вигідніше, ніж платити по кредиту на купівлю житла.

bora
05.12.2007, 17:39
в інших газетах, крім "Вашмагазину"?

Газета Нерухомість. Там хоч "Квартирної довідки" не було раніше)

Тіріон
05.12.2007, 17:56
Дзенкую бардзо. А на сайті в них можна подивитися?

bora
05.12.2007, 17:57
Просив - Панча

На Підголоско за місяць звільниться дві кімнати в гарному стані (тільки ремонт зробили) в особняку (окремий вхід). Цілодобова вода, бойлер. Без комісійних маклеру можу віддати номер телефону.)
А на сайті в них можна подивитися?
Нема в них сайту

Тіріон
05.12.2007, 18:04
Підголоско задалеко. Однак все одно ДЯКУЮ! На Панча спортивний майданчик близько, пішки до центру за 20 хв. можна добратись. Та й спокійненький такий райончик.

Chatlanin
05.12.2007, 21:03
В пошуку не шукав, але якщо "баян" - не ображайтеся.
Пропоную відкрити нову гілку, де кожен, хто шукає квартиру, зможе викладати ті варіанти, які він дивився, але йому вони не підійшли (з адресами та тел. власників). Таким чином можна буде значно спростити роботу агентів. ;)

New Shrek
06.12.2007, 09:48
з адресами та тел. власників
Адмін не пропустить

Charovnisa
06.12.2007, 11:42
Адмін не пропустить
Обидно, идея хорошая была...

fog
06.12.2007, 11:44
Адмін не пропустить

Чому?

Додано через 5 хвилин
Щось мені історія з перехопленнями оголошень (ще й без відома власників) видається занадто кримінальною. Мабуть, все ж таки, АН спершу домовляються з власниками.

В большинстве случаев, собственнику квартиры абсолютно всеравно, сдаст он квартиру через агенство или самостоятельно (исключение, если у собственника есть какие-либо "религиозные" предубеждения против агенств). Темболее что собственника квартиры обычно не свзявают никакие договорные отношения с агенствами, т.е. они звонят и спрашиваю - можно мы приведем клиента во столько-то? вот и все....

Charovnisa
06.12.2007, 12:07
В большинстве случаев, собственнику квартиры абсолютно всеравно, сдаст он квартиру через агенство или самостоятельно (исключение, если у собственника есть какие-либо "религиозные" предубеждения против агенств). Темболее что собственника квартиры обычно не свзявают никакие договорные отношения с агенствами, т.е. они звонят и спрашиваю - можно мы приведем клиента во столько-то? вот и все....
А как же тогда фирмы дают объявления со своими телефонами, есть же люди которые против...

Тіріон
06.12.2007, 22:28
До речі, сьогодні було ще два дзвінки від махлерів. Завтра, мабуть, поїду дивитися. Потім розкажу, що побачив :).

Додано через 1 хвилину
А как же тогда фирмы дают объявления со своими телефонами, есть же люди которые против...

Треба провести експеримент - спробувати здати в оренду батьківську квартиру :).

Charovnisa
07.12.2007, 13:00
Треба провести експеримент - спробувати здати в оренду батьківську квартиру
Єто точно, обзвонила вчера всю газету, нашла всего 3 объявления не через фирмы, 2 квартиры сдали уже сутра, 1 по цене не подошла.... вообщем терпение на исходе...
А что тебе предлагают фирмы и за какую цену? И в каком районе? если не секрет...

Тіріон
07.12.2007, 13:49
А что тебе предлагают фирмы и за какую цену? И в каком районе? если не секрет...

Початок Липинського за 180 баксів і Панча за 200. Без меблів.

Charovnisa
07.12.2007, 14:43
Початок Липинського за 180 баксів і Панча за 200. Без меблів
Мде вообщем мы ищем подешевле...это 1-ка...жесть, То что я обзванивала вчера , то что сутра сдали было 100 и 120долл...жалко даже...

Тіріон
07.12.2007, 20:14
Мде вообщем мы ищем подешевле...это 1-ка...жесть, То что я обзванивала вчера , то что сутра сдали было 100 и 120долл...жалко даже...

Та ви шо? А що за район, умови? Це, мабуть, без посередників?
Хоча, я б остерігався таких низьких цін. Десь там собака зарита.

Charovnisa
10.12.2007, 15:18
Та ви шо? А що за район, умови? Це, мабуть, без посередників?
Хоча, я б остерігався таких низьких цін. Десь там собака зарита.
Мы ищем Зализничный или Сыхов( извиняюсь если неправильно названия пишу) .Та за 100 была на Ряшевской, с мебелью только на кухне, но мужчина ее сдал в тот же день как подал объявление. за 120 была на Выговского с мебелью, тоже сдали...все остальное пока звоню цены 150-200у.е Но мы еще в агентство не обращались, а с того лохотрона за 150гр, присылают такой бред...либо недозвониться , либо цены бешеные и вообще не в том районе который в договоре....

Текіла
19.02.2008, 17:27
Молода сім"я без дітей зніме 1-кімнатну квартиру, без посередників, на тривалий термін.
Бажано район Сихів.
Проте розгляну всі пропозиції.
Пишіть в аську 436088150

Chatlanin
28.02.2008, 16:04
Хочу реанімувати тему. Як говорилось вище - агенство не дає ніяких гарантій, я прожив у квартирі близько 4 місяців, після чого власники сказали, що їх сину ніде жити і я вимушений виїхати. Шукаю квартиру, бажано в Шевченківському районі, в районі 1000 грн, якщо в кого-небудь є пропозиції- буду вдячний.

art
04.03.2008, 16:53
Шановне панство, можливо хто підкине контакти де у вашому файному місті можно орендувати квартиру на три дні? Агенства кажуть що все вже давно зайняте. Цікавлять 8-10 числа.

Дякую.

пупер
04.03.2008, 17:11
якщо в агенствах немає -- глухо.
я шукав, обіцяли, але ніц з того не вийшло...
ліпше скористатися готелем....

порадити готель?..

art
04.03.2008, 17:18
якщо в агенствах немає -- глухо.
я шукав, обіцяли, але ніц з того не вийшло...
ліпше скористатися готелем....

порадити готель?..

Так, звичайно.

пупер
04.03.2008, 17:39
"власта"...
2 зірки...

3-місця номер, 1 місце -- 50 грн
2-місця номер, 1 місце -- 85 грн
2-місця поліпшений номер, 1 місце -- 100 грн
1-місце номер, 1 місце -- 170 грн
1-місце поліпшений номер, 1 місце -- 190 грн
2-місця номер (люкс), 1 місце -- 350 грн
номер (люкс), 1 місце -- 450 грн

телефон: +38 032 233 34 30 +38 032 233 34 27

nirvanka
04.03.2008, 17:59
Так, звичайно.
ТКЦ "Княжий",вул.В.Великого, 125а, тел.(0322) 631214.
Недорогий, але треба дзвонити питати чи вільно.

mamatu
26.03.2008, 15:10
Знаю,що то марна справа, але все ж таки:

моя сестра з дитинкою (а можливо й з чоловіком) зніме 1но кімнатну квартиру в районі вул. Зеленої, Ів.Франка та наближених до них.
ремонт та інші зручності не обов"язкові. головне, щоб були туалет та ванна. Ціна - не вище 170 у.о.
гроші можемо внести на 4 місяці уперед.
буду щиро вдячна за усі пропозиції.

syavych
26.03.2008, 15:28
а можливо й з чоловіком
?

MARTINI
26.03.2008, 15:40
? Ці подробиці уже загалу не стосуються :)

Текіла
26.03.2008, 16:52
вул. Зеленої,

там є недорогі квартири, на дністровській здається, проте хрущовки......

mamatu
26.03.2008, 17:16
там є недорогі квартири, на дністровській здається, проте хрущовки......

нам хрущовка не страшна (он ми з чоловіком знімаємо - і нічо)
вся проблема в тому, щоб знайти квартиру. ось у "вашому магазині" варіанти є, але де не дзвониш - інфо.агенства. а з ними я вже мала справу - ні одного варіанта.
хелп!

bora
26.03.2008, 17:19
хелп!
Ех, самі такі. Варіант бачу один- домовитися одній людині з агентом, а подруга (сестра) почекає десь подалі. Коли вийдете - дзвоните їй, кажете адресу і нехай вона підходить напряму зразу на ту адресу і домовляється без агента вже з господарем.

MARTINI
26.03.2008, 17:24
Поки агентству не заплатиш гроші, тобі не дадуть жодної адреси чи телефона.

bora
26.03.2008, 17:27
ТОбто? Які ще гроші - вони можуть тільки по факту брати (ті що не довідкові).

nirvanka
26.03.2008, 17:54
Не знаю як це відбувається з агенствами, але якщо ти звертаєшся до конкретного агента, то йому нічого платити не треба до того, як буде підписана угода з власником квартири про оренду. Адже може бути так, що власнику не підійде винаймач, або винаймачу не сподобається квартира, то за що платити? Не купуйтесь на таке.

An-77
20.04.2008, 19:32
Допоможіть, будь ласка Маю намір потрапити до Львова на травневі гуляння і джазовий фестиваль, а ще справити свій день народження в мальовничому місті, але знайти однокімнатну квартіру хоч у будь-якому районі Львіва досі не змогла . Ще маю надію через форум знайти житло на період з 29 квітня по 3 травня чи з 30 квітня по 4 травня. Тож допоможіть з житлом, не дайте відпустці загинути! :no:

icq 327609273,
тел. 8(093)8-666-203 або 8(066)298-26-48
електропошта anna_kalinina@mail.ru

Ukraine3000
22.04.2008, 20:50
Мені 15 років. Живу у Харкові. З патріотичних міркувань хочу переїхати до Львову. Є стабільні гроші (заробляю в інеті). Буду сплачувати щотижня 150-250 грн(дивлячись що запропонуєте). Можу 1 кімнату знімати, можу 2 кімнатну разом з 1 людиною, бажано з ПК+інет. Роздивлюся будь-які варіанти! Планую приїхати в проміжок часу з 26 квітня до 4 травня. Документи доречі теж з собою візьму.

Ася: 39842*5567 (звісно без зірочки:) ). Пишіть до оффлайну! Відповім як зможу. Якщо нема ICQ - Ukraine3000*I.ua. Замість зірки ТВАРИНОЧКУ треба вставити. Або просто в цій темі пишіть.

пупер
23.04.2008, 04:51
З патріотичних міркувань хочу переїхати до Львову.
у харкові патріотів уже не цінують?... http://levus.info/smile/smile.gif

що стосується помешкання: пошукайте у газеті "ваш магазин" чи "афіша" (пошук рулить)....

Patrick
23.04.2008, 06:41
Мені 15 років. Живу у Харкові. З патріотичних міркувань хочу переїхати до Львову. .......

Дитино , а твоя мама знає про це? І до школи тепер вже можна не ходити?

Ukraine3000
23.04.2008, 07:41
пошукайте у газеті "ваш магазин" чи "афіша" (пошук рулить)....
Я знаю. Але мені зручніше через форум\інет, бо телефонувати всім з харкова нема великого бажання. Але якщо тут ніхто не допоможе - тоді звернуся до пошуку.

Дитино , а твоя мама знає про це? І до школи тепер вже можна не ходити?
Шкода тебе, якщо ти вважаєш, що розуміння світу приходить з кожним роком, поступоо У ВСІХ. Я написав у першому повідомлення - майже 9 років ВБИВ заради школи. Результату 0. Гроші заробляю САМ інеті. Нащо мені та школа?? Щодо матусі: "Батько помер, а мати в мене Україна".

P.S.
БУДЬ ЛАСКА, пишіть ЗА темою і тільки ТІ, хто реально можуть допомогти. Писати різні поради стосовно віку, статі, довжини статевого члену не варто...

пупер
23.04.2008, 08:04
довжини статевого члену не варто...
ууууууу....
пане, ви форумом не помилилися?...

пс. на нашому форумі не прийнято звертатися до незнайомих людей на “ти”, якщо ви не знаєте віку співрозмовника...

консультант
23.04.2008, 11:37
БУДЬ ЛАСКА, пишіть ЗА темою і тільки ТІ, хто реально можуть допомогти. Писати різні поради стосовно віку, статі, довжини статевого члену не варто...

О...!, давно ми на Тебе чекали, потіха наша ! Я тебе розумію..., кар"єра перш за все ! Все решта потім...

Додано через 20 хвилин
Документи доречі теж з собою візьму.

Головне, метрику не забудь !

Ukraine3000
23.04.2008, 16:05
Я зі всіма в інеті на ТИ. на ВИ вже не перейду - звичка. Якщо образив - вибачте.

І ще раз прохаю АБО допомогти АБО взагалі не відписуватися у темі.

1h0r
23.04.2008, 16:42
Акселерація ...
-----------------------------------------

А взагалі неправильний хід починати такий пошук з фрази "мені 15 років".
ІМХО
А так хто тебе на квартиру візьме, може ти з дому втік, комусь зайвих проблем треба ...

Поступи в якесь ПТУ, не впевнений але думаю гуртожитки дають, і жити буде де і якийсь фах здобудеш, мо пригодиться, хто його знає як там з тим заробітком в інтернеті через к-ка років...

Ukraine3000
23.04.2008, 16:55
До ПТУ не піду - хочу нормально жити, у нормальній квартирі та з нормальними грошима. Стосовно інету - через декілька років все буде нормально. Про 15 років написав, бо пишу правду. Сподіваюсь, що хоч хтось оцінить мою правду.

1h0r
23.04.2008, 17:11
До ПТУ не піду - хочу нормально жити, у нормальній квартирі та з нормальними грошима. Стосовно інету - через декілька років все буде нормально. Про 15 років написав, бо пишу правду. Сподіваюсь, що хоч хтось оцінить мою правду.

Хм... Цілеспрямована людина.
В 15 років щоб хтось оцінив твою правду ) . .. спускайся на землю
"нормальні гроші" поняття відносне
"стабільні гроші" в 15 років це також поняття відносне

ІМХО

Успіхів, але я думаю що на форумі ти квартири не знайдеш.

Ukraine3000
23.04.2008, 20:24
А де я її знайду? На львівському вакзалі у бабусі? Якщо ви стверджуєте, що приїхавши до Львову зранку я до вечора у 99% випадків знайду де за невеликі гроші хочаб переночувати - тоді я так і зроблю.

Я читав форум - тут (майже)всі благодійністю займаються, (майже)всі віруючі люди. А на мене ту починають казати якісь образи. І на більшості форумах так роблять. Через що??? Не сприймаєте мене серйозно? Тоді засуньте свої стереотипи собі до **пи. А може тому, що я кажу що думаю?!

P.S.
І не забудьте за це повідомлення мінус до карми додати;)

Alias
23.04.2008, 20:40
не завадило б Вам, юначе, одержати хоча б паспорта, якусь освіту, а потім вже планувати переїзд.Це -по-перше
А по-друге - з таким відношенням до людей і таким тоном звертання, навряд щоб Вам карму додавали :)

P.S читаючи Ваш допис, зразу приходить в голову вислів "пальцы веером, сопли -пузырями"

пупер
23.04.2008, 20:44
А де я її знайду? На львівському вакзалі у бабусі?
добродію, ви сказали, що маєте заробіток з інтернету...
то повинні мати зелене поняття, як шукати інформацію в інтернеті... http://levus.info/smile/wink.gif
то пошукайте "винайм квартир у львові", а також сайти цих двох газет, які я назвав.....

на форумі люди допомагають, безперечно, але допомагають, по-перше, людям, з якими знайомі, по-друге, тоді, коли є можливість допомогти....
ви не думаєте, що просто зараз ніхто не має такої інформації?....

пан консультант вам підказав уже непогано (щодо спту)... http://levus.info/smile/wink.gif

Ukraine3000
23.04.2008, 21:31
Я начебто вище написав - що якщо тут не знайду - буду по оголошеннях шукати. А якщо я приїду до Львову - я квартиру на місці зможу знайти чи ні??

1h0r
23.04.2008, 21:34
http://www.karpaty.info/ua/

Тобі ж люди написали - юзай нет :)

Ukraine3000
23.04.2008, 21:59
http://www.karpaty.info/ua/

Тобі ж люди написали - юзай нет :)

Ціни величезні. Більше ніж 1000 грн\місяць я не потягну... В перші місяці.

1h0r
23.04.2008, 22:05
я думав що ти шукаєш на перші дні...

levandivka
23.04.2008, 22:31
Більше ніж 1000 грн\місяць я не потягну... В перші місяці.
ТАК можна і в селі патріотично хату недорогу винаймати.
Нє?

Ukraine3000
23.04.2008, 22:34
Є пропозиції? Якщо інет якимось чином буде - я згоден. Бо пасти коров незбираюся..:)

Leopolis
23.04.2008, 22:42
А якщо я приїду до Львову - я квартиру на місці зможу знайти чи ні?Якщо захотіти - віднайти можна все!
http://www.rent-apartments.lviv.ua .....
Окремі квартири подобово у Львові - Фірма Техноград.
Тел.+380 (032) 222-15-38 (8:00-20:00) E-mail: info@tg.com.ua www.tg.com.ua
Подобова оренда квартир у Львові, готелі, екскурсії -
Ярослав: +38 0975542272, Ірина: +38 0677778522 http://dom.lviv.ua/ukr/1/
Решта тут: http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8 +%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BE+ %D1%83+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D1%96&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
P.S. І будь-ласка, щодо звертання до інших учасників ЛФ - без хамства, можливо десь це і прийнято як належне ;) Успіхів!

1h0r
23.04.2008, 22:47
За що ж ви чуваку мінуси кидаєте. За те що зі всіма на ти. :)
(хм.... треба тему в розділі мова відкрити і з"ясувати в яких ще крім укр. і рос. мови є ти/ви)

А якщо до теми, то
"Яша ти брасай ето дело" :)
Школу треба закінчити щоб там тобі не здавалось зараз, а через деякий час такий папірчик як атестат може пригодитися...

Хоча "лохів" навколо нас багато, всеодно, я думаю що "розводити лохів" не можна вважати "постійним заробітком"

Додано через 1 хвилину
Як кажуть пожежники "тримай ноги в теплі а голову в холоді"

MARTINI
23.04.2008, 22:58
Хотілося б спитати шановну аудиторію. Якби Ви зараз саме вирішили здати квартиру, Ви б впустили цього підозрілого персонажа до себе до хати, навіть за 1000 грн на місяць? :) Бо я нє

1h0r
23.04.2008, 23:00
Бо я нє

Але ж на форум ви його запросили :)

Додано через 58 секунд
........ 15 років, важкий вік....... гормони і таке всяке :)

консультант
23.04.2008, 23:17
Сподіваюсь, що хоч хтось оцінить мою правду.

Можеш вважати, що я оцінив її на -100. По-перше, на форумі ти вдруге, значить - клон, по-друге, тобі минуло 24 і по-третє, живеш не у Харкові, а у Львові, думаю центр - значить обманюєш нас. Краще признайся і ми тобі простимо, можливо почнемо й вірити...:)

Ukraine3000
24.04.2008, 08:27
Ще раз пишу - я НЕ на екскурсію! Я подобово не буду знімати - тільки на крайній випадок! Я хочу просто квартиру знайти 1 кімнатну на ДОВГИЙ термін, бажано на декілька років знімати, потім може свою вже куплю!

Стосовно атестату - дякую за поради, але, будь ласка, не вчіть мене. Я ж не пишу - "От йолупи. Замість того щоб в інеті заробляти, вони отримують освіту і працюють зранку до ночі. хахаха". Це вибір кожного.

Щодо гормонів - я адекватно себе поводжу, я не сиджу весь день і не читаю плейбой, в мене нема мети життя - переспати з якоюсь тьолкою.
Пишу ще раз - ВСІ ЛЮДИ РІЗНІ!.

Я сподіваюсь, що Українець Українцю допоможе. А те що тут різні ***** починають на мене писати кривду, до того ж 100%, і писати що я "Підозрілий персонаж" - це просто чи заздрість якась(але ЯКА?) чи просто хочеться повідомлення понабирати(але НАВІЩО?)... Не розумію.

Можеш вважати, що я оцінив її на -100. По-перше, на форумі ти вдруге, значить - клон, по-друге, тобі минуло 24 і по-третє, живеш не у Харкові, а у Львові, думаю центр - значить обманюєш нас. Краще признайся і ми тобі простимо, можливо почнемо й вірити...

Оце вже серйозно. Робим так - надсилаєм якійсь третій людині(але дуже авторитетній в інтернеті) будь-яку кількість грошей(наприклад по 400 WMZ, 2000 грн) і після цього - якщо я протягом 5 днів надсиалю, тобі свідоцтво про народження, де написано: "Дульфан Яків Ігорович. 16.01.1993. м.Харків", всі гроші(тобто твої+мої) ця людина(гарант) надсилає мені. Якщо ж я брешу - всі гроші він надсилає тобі.
Або погоджуйся, або ти тупа тьолка, яка не відповідає за свої слова!

ЛЮДИ! Не забувайте мінуси ставити, за слова "ти", "тьолка".:lol:

консультант
24.04.2008, 09:08
Оце вже серйозно. Робим так - надсилаєм якійсь третій людині(але дуже авторитетній в інтернеті) будь-яку кількість грошей(наприклад по 400 WMZ, 2000 грн) і після цього - якщо я протягом 5 днів надсиалю, тобі свідоцтво про народження, де написано: "Дульфан Яків Ігорович. 16.01.1993. м.Харків", всі гроші(тобто твої+мої) ця людина(гарант) надсилає мені. Якщо ж я брешу - всі гроші він надсилає тобі.

Значить помилився...:( . От діла, такого самого змісту я чув розповідь 2 тижні тому одного самородка в центрі Львова. Видно, Ви шановний, не один ! Бачу хватка у Вас є відносно грошей. Рекомендую взяти на озброєння хорошу книгу, називається "Руководство для хакеров". Там все для Вас, тим більше бачу подаєте надію. Приїзджайте у Львів, з Вашими даними проблем із житлом не буде. На крайняк, приїдете до мене, я живу 50 км. від Львова і коштуватиме Вам не 1000, а 800. 200 знімаю на маршрутку протягом місяця до Львова. Навіть безпечніше для Вас, ніхто не догонить де Ви фактично знаходитись. Вихід в інтернет маю, город коло хати є, спати з тьолкою не прийдеться, в нас в селі є для цього пару биків, можливо познайомитись з гарною дівчиною і оженитесь. Нам потрібні перспективні люди...:radist:

1h0r
24.04.2008, 09:58
До речі, як там наше законодавство в таких ситуаціях?
Ну поїхав хлопчина 15 років з дому, а його мама подає в міліцію, мовляв "пропав безвісті".
Коли в нас настає повноліття?

Висять потім по вокзалах портрети "Розшукується дитина" ...

Гелена
24.04.2008, 10:10
надсиалю, тобі свідоцтво про народження, де написано: "Дульфан Яків Ігорович. 16.01.1993. м.Харків"
надіслати можна і чуже свідоцтво...
Або погоджуйся, або ти тупа тьолка, яка не відповідає за свої слова!
...але нема потреби, добре видно по твоїй манері говорити, що ти підліток

голова бачу в тебе непуста, але ще треба трохи тобі підрости
не ображайся, але за кілька років хід твоїх думок може змінитися
це знають всі, кому вже минуло 15-ть років
скоро і ти дізнаєшся
не спіши жити - не запізнишся :)

пупер
24.04.2008, 18:03
цю тему тре закрити.

Ukraine3000
27.04.2008, 21:40
От мою тему зачинили, мене забанили. А чому? Що я вам поганого зробив, львів'яни?!? А я й зараз квартиру шукаю. Будь ласка, якщо хоч краплинка щедрості залишилася - відчініть тему і більше не блокуйте мій аккаунт!

пупер
28.04.2008, 15:29
От мою тему зачинили, мене забанили. А чому? Що я вам поганого зробив, львів'яни?!? А я й зараз квартиру шукаю. Будь ласка, якщо хоч краплинка щедрості залишилася - відчініть тему і більше не блокуйте мій аккаунт!
добродію, а ви точно в інтернеті заробляєте?... http://levus.info/smile/shok.gif
сперечатися з адміністрацією привселюдно.....
гммммммм...
ну, не знаю, не знаю.....

консультант
28.04.2008, 15:59
відчініть тему і більше не блокуйте мій аккаунт!

Шило в мішку не сховаєш, все одно десь вилізе...:)

Ukraine3000
28.04.2008, 19:55
Я пишу відверто і те що думаю, бо розраховую що адмін форума та модератори добрі люди. Хто ще й зараз думаю, що я жартую - можу скан документів надіслати + перевірти по ІР - живу у Харкові, на Салтовці! Сьогодні з інету(WebMoney) вивів 500 грн на руки. Для початку вистачить на квиток+їжу+квартиру на тиждень. Будь ласка, хоч на перший тиждень візьміть, хочаб для ночування у вас! А за тиждлень вже постійне місце проживання знайду.

консультант
28.04.2008, 21:46
Сьогодні з інету(WebMoney) вивів 500 грн на руки. Для початку вистачить на квиток+їжу+квартиру на тиждень.

Не розумію нічого... Людина так шарить в інеті, а не може знайти рекламне оголошення про здачу житла. Ось прошу, http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1 працюйте і не дивуйте мене, хлопа з села..

Ukraine3000
28.04.2008, 23:21
Дякую, алеж там ціни величезні. Я зараз одного хлопця знайшов, він 1 кімнату здає. Скажу як з ним розмова пройшла.

nirvanka
30.04.2008, 16:48
А за тиждлень вже постійне місце проживання знайду.
Цікаво, хто візьме Вас на постійне місце проживання, адже в 15 років Ви навіть не зможете укласти договір оренди. Хочете домовитись на "чесному слові"? А не боїтесь, що Вас обдурять? Гроші візьмуть наперед, а другого ж дня викинуть на вулицю..

консультант
30.04.2008, 17:17
Цікаво, хто візьме Вас на постійне місце проживання, адже в 15 років Ви навіть не зможете укласти договір оренди.

Який там договір оренди, хлопчину можуть просто усиновити, тим більше досить перспективний. Авось потрапить в добрі руки і собі допоможе,а в дальніщому і тим, хто усиновить його...

Мих
01.05.2008, 10:21
Так склалася ситуація, що Маюнка, приїхавши сьогодні до Львова 01.05.08 на даний час без квартири! Допоможіть, хто може!!!

Оля
01.05.2008, 10:33
Так склалася ситуація, що Маюнка, приїхавши сьогодні до Львова 01.05.08 на даний час без квартири! Допоможіть, хто може!!!

Якщо ніхто не дасть притулку в самому Львові, то можу подзвонити до Сокільник. Там живуть дівчата-кватирантки, але місця в хаті ще є. Хіба треба, щоби її хтось туди з львів"ян завіз. Якщо вирішите, то дайте знати в приват. Дам адресу і телефон.

syavych
01.05.2008, 10:36
От бачите які бувають "гостинні" львів'яни. Домовились про квартиру, а вони тобі дулю.
Зараз пошукаю по знайомих, але навряд - на травневі свята всі квартири забиті.

Мих
01.05.2008, 10:37
От бачите які бувають "гостинні" львів'яни. Домовились про квартиру, а вони тобі дулю.
Ви нічого не знаєте, то ж не говоріть.

Ольга
01.05.2008, 10:46
Якщо вирішите, то дайте знати в приват. Дам адресу і телефон.
Олю, ми тут поруч то могли б якось довезти до міста чи показати район...

Оля
01.05.2008, 10:49

Ну, бачите. :) Всі разом - і влаштуємо дівчині гарне перебування. :) Тільки мені треба перше туди зателефонувати, чи дівчата вдома.

Додано через 36 хвилин

Олю, дівчата вдома. Вже і я подзвонила, і Мих. Зараз він Маюнку з коліжанкою туди повезе. За Вами культурна програма, бо я зі Сіетла не досягнуся до Сокільник. :) Добре, що і так не спала і все оперативно вийшло дівчат прилаштувати.

nirvanka
01.05.2008, 11:44
Я так розумію, що проблема вже вирішена?.. Я б могла дівчат взяти до себе, в мене якраз брат пішов в гори і батьки на кілька днів поїхали.. Якщо ще треба буде, то звертайтесь! ;)

Мих
01.05.2008, 14:46
Народ, питання вирішене, Маюнка поселилася!!!

Meg
23.05.2008, 12:36
Потрібна квартира в оренду для двох дівчат, в Галицькому, Франківському або Сихівському районі, без господарів (можна на підселення). Допоможіть, плз!

olenkastar
30.05.2008, 20:02
вся проблема в тому, щоб знайти квартиру. ось у "вашому магазині" варіанти є, але де не дзвониш - інфо.агенства. а з ними я вже мала справу - ні одного варіанта.
хелп!
і ми з чоловіком шукаем квартиру! сьогодні мали справу з інфоагенством,та шось не наважились їмплатити.сказали що ше подумаем,бо то шо вони пропонують аж занадто гарно.

Додано через 2 хвилини
до речі, дійсно , якщо хтось знає як можна знайти квартиру(без агенств) допоможіть!!!! в принципі-я готова вже і агенству заплатити тільки щоб вони знайшли недорогу квартиру(нормальну-тобто з ванною і туалетом,і в прийнятному стані)

Тіріон
04.06.2008, 20:31
і ми з чоловіком шукаем квартиру! сьогодні мали справу з інфоагенством,та шось не наважились їмплатити.сказали що ше подумаем,бо то шо вони пропонують аж занадто гарно.

Додано через 2 хвилини
до речі, дійсно , якщо хтось знає як можна знайти квартиру(без агенств) допоможіть!!!! в принципі-я готова вже і агенству заплатити тільки щоб вони знайшли недорогу квартиру(нормальну-тобто з ванною і туалетом,і в прийнятному стані)

Продовжуйте шукати через "Ваш магазин". Мені поталанило вийти напряму на власника саме через оголошення. Вже пізніше взнав, що власниця співпрацювала більше тижня з кількома АН, але номер телефону на сайті був саме її.

olenkastar
12.06.2008, 23:45
Продовжуйте шукати через "Ваш магазин"
дякую,так і роблю...може натраплю на когось

Adriana
27.06.2008, 11:08
Ми молоде подружжя, вирішили зробити найбільшу покупку в нашому житті - квартиру :crazy:, але не хочемо платити посередникам (маклерам / АН), можливо хтось з форумчан збирається продавати квартиру. Ми розглянемо будь які пропозиції (2 кімнатна квартира). Оскільки купівля квартири то довгий процес і нам тре десь жити то можливо хтось надумав здавати в оренду 1 кімнатну квартиру до року часу

Tony
27.06.2008, 14:24
Ми молоде подружжя, вирішили зробити найбільшу покупку в нашому житті - квартиру :crazy:, але не хочемо платити посередникам (маклерам / АН), можливо хтось з форумчан збирається продавати квартиру. Ми розглянемо будь які пропозиції (2 кімнатна квартира). Оскільки купівля квартири то довгий процес і нам тре десь жити то можливо хтось надумав здавати в оренду 1 кімнатну квартиру до року часу

Невже ліпше зекономити тих 3-4 тисячі і жити в конюшні ніж довірити роботу маклерам. Якшо передумаєте то пишіть в ПМ

bora
27.06.2008, 14:26
Невже ліпше зекономити тих 3-4 тисячі і жити в конюшні ніж довірити роботу маклерам. Якшо передумаєте то пишіть в ПМ

О, відчуваю зараз зголосяться всі хто мав справу з маклерами:)

andi
27.06.2008, 14:41
Невже ліпше зекономити тих 3-4 тисячі
зекономити - не зекономити...
Молоде подружжя шукає квартиру, тож давайте засипайте найперше своїми пропозиціями!
невже Форумчани не допоможуть? ;):clapping::)
а до маклерів встигнуть звернутися...

Вам треба 2-х, розумію. У мене наразі у знайомих є варіант - 1-кімнатна в новобудові (Тракт Глинянський, не кінець, перед переїздом). Правда, вони ще не визначилися, чи продавати все-таки, чи поки в оренду...

Adriana
27.06.2008, 14:59

тут мова не йде про 3-4 тисячі, а від 5-8 тис у.о., а зарплату ми отримуємо в гривнях, так що різниця все таки є. І я краще ті гроші заплачу юристу, щоб усі договори були складені нормально, і за перевірку, бо скільки я читала про маклерів, то вони нічого не перевіряють, хіба думають як вони % будуть ділити .
а про "конюшню" - то не коректно з Вашої сторони так говорити

Х11
10.07.2008, 14:22
На жаль грошей на купівлю квартири немає тому звертаюсь до вас за допомогою : може хтось з вас або ваших знайомих хоче здати в оренду квартиру не дуже дорого прошу написати. Надіюсь на вашу допомогу

Настя
24.07.2008, 12:00
шановні форумчани я планую переїхати до Львова і хочу орендувати квартиру як можна це зробити? в газетах номера агенств..а в агенстві якесь кідалово нічого доброго хотілося б вийти зразу на господарів.. район квартири немає значення, сумма від 100$ до150$.. бажано без КП і шоб були примітивні умови для проживання

bora
24.07.2008, 12:16
сумма від 100$ до150$
Не хочу Вас лякати, але здається таких цін немає у Львові. З цієї ситуації виходять студенти таким чином, що кооперуються і вдвох-втрьох винаймають 2-кімнатну квартиру, то ще можливо в цю сумму вкластися. По газеті - дзвоніть і далі - іноді і на власника можна натрапити. Я наразі можу запропонувати варіант без агенції - на Сихові за 300 умовних без м"якої частини чиста 2-кімнатна квартира на тривалий термін.

olenkastar
24.07.2008, 12:22
я шукаю вже 3 місяці квартиру і скажу вам це дуже важко,ще до сих пір не знайшла.за 150 у.о. можете знайти в віддаленом4у районі,але правда в не дуже порядному стані або зі спільними вигодами.
моя вам порада-дайте оголошення в ВАШ Магазин-самі будуть дзвонити вам і пропонувати.в нас трохи ситуація складніша,мало хто хоче сім'ю з дитиною,тому і важко знайти...але ви попробуйте через цю газету оголошень.
http://www.vashmagazin.ua/cat/add/
ось вас ссилка,заповніть там і чекайте дзвінків!удачі

Настя
24.07.2008, 12:57
я шукаю вже 3 місяці квартиру і скажу вам це дуже важко,ще до сих пір не знайшла.за 150 у.о. можете знайти в віддаленом4у районі,але правда в не дуже порядному стані або зі спільними вигодами.
моя вам порада-дайте оголошення в ВАШ Магазин-самі будуть дзвонити вам і пропонувати.в нас трохи ситуація складніша,мало хто хоче сім'ю з дитиною,тому і важко знайти...але ви попробуйте через цю газету оголошень.
http://www.vashmagazin.ua/cat/add/
ось вас ссилка,заповніть там і чекайте дзвінків!удачі

дуже вдячна я подала туди оголошення

Додано через 2 хвилини
Не хочу Вас лякати, але здається таких цін немає у Львові. З цієї ситуації виходять студенти таким чином, що кооперуються і вдвох-втрьох винаймають 2-кімнатну квартиру, то ще можливо в цю сумму вкластися. По газеті - дзвоніть і далі - іноді і на власника можна натрапити. Я наразі можу запропонувати варіант без агенції - на Сихові за 300 умовних без м"якої частини чиста 2-кімнатна квартира на тривалий термін.

ну як сказати я з подружкою поступили до Львова в гуртожитку жити не дуже хочеться тому шукаєм квартити в газетах є багато там де ціни 120 доларів ..знаю що там може бути жахливо але що зробиш нам задорого платити 300 доларів..тому хочеться шось подешевше((((

bora
24.07.2008, 13:46
в газетах є багато там де ціни 120 доларів
О, в газетах то звичайні пустишки - Ви ще того не зрозуміли? За такими оголошеннями ховаються переважно агенції - квартирні довідки, що витягують з Вас 180 грн за телефон цієї неіснуючої квартири. Це нереальні ціни.

vitaleg
24.07.2008, 17:18
Извините, что по-русски - я из Бларуси. Хочу приехать во Львов на три-четыре дня. Подскажите пожалуйста как лучше будет снять кваритиру на это время ? Посоветуйте пожалуйства агенство или людей которые этим занимаются. Спасибо.

Nadijka
24.07.2008, 17:25
http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1

vitaleg
24.07.2008, 17:31
Ого, сколько там всего. Спасибо. Подскажите - есть ли шанс найти свободное жильё в день приезда на следующей неделе во вторник на 3 дня ? Или лучше будет всё-таки через агентство с предоплатой ?

Додано через 19 хвилин
Зачем перенесли тему, я ведь не просил сдать мне кваритру, а просил совета где её лучше снять (

пупер
24.07.2008, 19:49
Извините, что по-русски - я из Бларуси. Хочу приехать во Львов на три-четыре дня. Подскажите пожалуйста как лучше будет снять кваритиру на это время ? Посоветуйте пожалуйства агенство или людей которые этим занимаются. Спасибо.
готель власта.

3-местньій номер, 1 место -- 50 грн
2-местньій номер, 1 место -- 85 грн
2-местньій улучшеньій номер, 1 место -- 100 грн
1-местньій номер, 1 место -- 170 грн
1-местньій улучшеньій номер, 1 место -- 190 грн
2-местньій номер (люкс), 1 место -- 350 грн
номер (люкс), 1 место -- 450 грн

телефон: +38 032 233 34 30; +38 032 233 34 27

Forest
25.07.2008, 12:47
З вівторка ранку буде вільною моя львівська квартира - стандартно беру по 250 гривень за день. Двокімнатна квартира в спальному районі, недалеко кінцева зупинка 7 маршруток у всі кінці міста. Близько 20 хв до центру на маршрутці. Є телевізор з кабельним, пральна машина, гаряча та холодна вода цілодобово. З вікон гарний вигляд, є балкон. 5 поверх, броньовані двері.

Оля
25.07.2008, 22:23
сумма від 100$ до150$.. бажано без КП і шоб були примітивні умови для проживання

на Сихові за 300 умовних без м"якої частини чиста 2-кімнатна квартира на тривалий термін.

Знайдіть ще двох дівчат і найміть ту квартиру, що Бора Вам запропонувала. В чому проблема? Сихів ж непоганий район.

пупер
25.07.2008, 22:30
Знайдіть ще двох дівчат і найміть ту квартиру, що Бора Вам запропонувала. В чому проблема? Сихів ж непоганий район.
http://levus.info/smile/shok.gif
(без коментарів)

Капітан
25.07.2008, 22:47
(без коментарів)
Не печалься, розовый гламурный заяц. Вся жизнь впереди, а стереотипы обычно ламаются сразу за Сыховским мостом :)

пупер
25.07.2008, 23:29
Не печалься, розовый гламурный заяц. Вся жизнь впереди, а стереотипы обычно ламаются сразу за Сыховским мостом
ну, добре хоч не "зайчик"..... http://levus.info/smile/smile.gif

olenkastar
26.07.2008, 07:00
Настя,по оголошенню можна і потрапити на власників! ти головне питай одразу з ким говориш агенція,довідка чи власник! можу тобі в ПП прислати номера телефонів тих довідок,які витягують по 180 гр за неіснуючі номера власників.я поки шукала квартиру,то складала список їх,щоб по 2 рази не палитися.маю на цілий листок)))

MARTINI
26.07.2008, 16:55
А чого в приват, кидайте на форум, то багатьом буде корисно. Агенції ті давно пора розігнати , одні аферюги

Масік
26.07.2008, 20:45
О, в газетах то звичайні пустишки - Ви ще того не зрозуміли? За такими оголошеннями ховаються переважно агенції - квартирні довідки, що витягують з Вас 180 грн за телефон цієї неіснуючої квартири. Це нереальні ціни.
нашого знайомого саме так і киданули , заплатив 180 грн дали 6 телефонів і ні один з них не відповідає, або кажуть тут ніяку квартиру не здають , тому через агенції шукати не варто суцільний лохотрон

ирис-ка
01.08.2008, 19:55

привет! у нас есть в аренду любые квартиры,начиная от 10$=50гр/в сутки за человека пожалуйста обращайтесь 8 067 73 866 73
Всегда рады гостям!:)

Kellis
02.08.2008, 01:01
Склалася не дуже не дуже хороша ситуація, бо власники вирішили продати квартиру, яку я знімала. Оскільки гроші їм потрібні терміново, то і робиться то все теж дуже швидко і тепер напротязі тижня я маю знайти собі нову квартиру...
Втомилася від постійних переїздів :( , але вже як є.
Тому шукаю 1- або 2-кімнатну квартиру в Львові на довгий термін за не дуже кусючою (помірною) ціною. Вигоди та ремонт не обов"язкові.
Мої контактні дані:
тел. 8063-722-49-69
мило: kroluks@gmail.com
ася: 292-422-538
Буду вдячна за будь-які конструктивні пропозиції :)

Ярина
03.08.2008, 19:25
Привіт!
Я хочу винаймати квартиру,бажано недалеко від універу ім.Франка)
та ще окрім квартири шукаю людину(дівчину),із якою ми б винаймали її разом...:)

nirvanka
04.08.2008, 14:38
Пишу по проханні моєї подруги, якій дуже потрібна квартира. Її оголошення:

Молода подружня пара в подальшому і маленька дитинка шукає однокімнатну квартиру на довготривалий термін (щонайменше на пів року) в районі Нового Цуму (вул.Наукова, вул.Тролейбусна, вул.В.Великого), порядність гарантуємо. (м.80985773830 - Ліля, м.80973913700 - Віталій).

Можете і тут писати пропозиції, Ліля давно читає наш форум :). Дякую!

Nadijka
04.08.2008, 14:44
однокімнатну квартиру на довготривалий термін (щонайменше на пів року) в районі Нового Цуму (вул.Наукова, вул.Тролейбусна, вул.В.Великого),
недавно знайома на роботі шукала такий самий варіант по "Вашому магазину"....місяць обзвонювала, так і не знайшла...

bora
04.08.2008, 16:42
Я шукаю вже три місяці... Просто за 450-600 умовних можна знайти.. Дешевші летять як пиріжки квартири - не встигаєш приїхати як здана.

MARTINI
04.08.2008, 17:02
а цей варіант не хочете розглянути? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39104

nirvanka
04.08.2008, 18:03
а цей варіант не хочете розглянути? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39104
Задалеко. У них буде маля, тому хочуть ближче до свого району, до батьків..

levandivka
04.08.2008, 18:14
хочуть ближче до свого району, до батьків..
От, молоде-зелене...
Чим далі - тим луччє! :)
Для маляти теж.

nirvanka
04.08.2008, 19:26
От, молоде-зелене...
Чим далі - тим луччє!
Для маляти теж.
Але погодьтесь, що жити одній в незнайомому районі з малятком, де ні коліжанки ні кого не буде - не так вже і просто.

Yura56
06.08.2008, 19:25
Винайму кімнату для доньки: студентки першого курсу університету. Бажано - пряме сполучення до університету. Усі вигоди - обовязково. Розгляну всі пропозиції. Контактний телефон: 80673834952 (Юрій). Мило: yura56@ukr.net

Fotynka
13.08.2008, 14:22
Вже кілька місяців шукаю квартиру (оренда). Пролетіла і з агенціями, і з газетами, навіть оголошення на стовпи клеїла. Я у відчаї. Потрібна квартира на довготривалий термін для молодої сім"ї, можна без меблів, будь-який район і з ціною доступною. Якщо хтось щось знає. Дзвоніть 8-067-191-77-90 Світлана. Буду дуже-дуже вдячна.

bora
13.08.2008, 14:28
Вже кілька місяців шукаю квартиру (оренда). Пролетіла і з агенціями, і з газетами, навіть оголошення на стовпи клеїла. Я у відчаї. Потрібна квартира на довготривалий термін для молодої сім"ї, можна без меблів, будь-який район і з ціною доступною. Якщо хтось щось знає. Дзвоніть 8-067-191-77-90 Світлана. Буду дуже-дуже вдячна.

А район? Вартість? Без цього знову доведеться Вам перелопатити купу непотрібної інформації.

Fotynka
13.08.2008, 15:45
А район? Вартість? Без цього знову доведеться Вам перелопатити купу непотрібної інформації.

200 у.о - це те що можу собі дозволити, а район - в принципі все підходить, хотілось би ближче центра або Привокзальна. А загалом була б інформація - готова лопошити.

Ольга
13.08.2008, 16:14
може хтось в Ужгороді здає житло? я б з радістю розглянула кілька пропозицій...

Ісрлкув
13.08.2008, 17:35
Почну із сумного - робота зруйнувала мій моск і нік вийшов на укр. трансліті. То ж треба...

По сабжу:

Хочу винайняти квартиру/кімнату. Приймаю також пропозиції людей, які шукають співжителів. Житло потрібно скромне, але з мінімальними умовами для виживання. Бажано не в дупі світу.
Про себе - 24 роки, адекват, працівник банку (тож бачити мене можна тільки після шостої - це для потенційних співжителів плюс :)), нормальне почуття гумору і платоспроможність.
Ще одне - як тільки побачу агента/маклера/іншу потвору - зразу припиняю переговори.

Мої контакти в інформації користувача.

Fotynka
14.08.2008, 09:45

Я наразі шукаю житло - звернулася і до маклерів, і до інформаційних центрів. З маклерами є надія, хоча наразі немає жодного доступного варіанту. А от ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО ТУПИЙ ЛОХОТРОН. Вони скидають смс-ками 4-5 варіантів два рази на тиждень. Половину одразу кажуть, що вже здали, інші або не в мережі, або домовляються про зустріч, які не відбуваються. Я вчора просиділа 1,5 години чекаючи уявного орендодавця, вона пояснювала своє запізнення терміновою роботою, а в 22,30 швидко мені прокричала, що квартиру вона здала і виключила телефон. І це вже не перший випадок. Почуваю себе дурепою.............. Розклеїла оголошення (штук 80) - поки що були дзвінки від тих же маклерів. Стосовно цін - найдешевша пропозиція 250 у.о. :(

Додано через 3 хвилини
Почну із сумного - робота зруйнувала мій моск і нік вийшов на укр. трансліті. То ж треба...

По сабжу:

Хочу винайняти квартиру/кімнату. Приймаю також пропозиції людей, які шукають співжителів. Житло потрібно скромне, але з мінімальними умовами для виживання. Бажано не в дупі світу.
Про себе - 24 роки, адекват, працівник банку (тож бачити мене можна тільки після шостої - це для потенційних співжителів плюс :)), нормальне почуття гумору і платоспроможність.
Ще одне - як тільки побачу агента/маклера/іншу потвору - зразу припиняю переговори.

Мої контакти в інформації користувача.

Сорі, що нагадую про потвор, але наскільки я знаю вони мають варіанти з підселенням, тобто одну 4 кімнатну квартиру здають юрбі людей, кожному по кімнаті.

Додано через 16 хвилин
На Підголоско за місяць звільниться дві кімнати в гарному стані (тільки ремонт зробили) в особняку (окремий вхід). Цілодобова вода, бойлер. Без комісійних маклеру можу віддати номер телефону.)

Нема в них сайту

А яка вартість?

olenkastar
14.08.2008, 10:45
Я вчора просиділа 1,5 години чекаючи уявного орендодавця, вона пояснювала своє запізнення терміновою роботою, а в 22,30 швидко мені прокричала, що квартиру вона здала і виключила телефон. І це вже не перший випадок. Почуваю себе дурепою...
розкажу вам свою ситуацію,будете почувати себе щасливою!!!! радійте,що ваш маклер не прийшов!ми так само пару раз їздили по Львову на зустрічі з маклерами,які потім або не брали трубки або після наших дзвінків"де він є?" казав-"квартира щойно здана".але одного разу-він таки прийшов!показав хату за 150 у.о.-маленьку,гарненьку,чистеньку з ремонтом-ми вирішили,що якщо не візьмемо-то хтось після нас її точно забере!домовилися через 3 години зустрітися на квартирі і оформити здачу,попросили більше нікому житло не показувати.ввечері-оформили договір про аренду,заплатили 300 у.о. за 2 місяці(більше не хотіли давати бо родити нам з дня на день),нам передали ключі і ми почали дивитися шо і як тут поставимо і т.д. я лежала ше на підтримці,мусила вертатися у лікарню,за 2 дні приїхали на квартиру-а там СПРАВЖНІЙ ВЛАСНИК,який здав квартиру на пару днів хлопцеві(а той хлопець підробив паспорт(він нам дав ксерокопію свого пасорту і ІН) власника,вставив своє фото),а той пацан в свою чергу здавав хату іншим-взяв завдаток і все-номер телефона не відповідає звичайно його.ми були вже третіми,кому той хлопець здав ту квартиру!ось так! так що не попадайтеся на таких б... мак5лерів! в мене слів не було,коли дізналася,як нас надурили,ледве втримувала емоції(щоб не спровокувати передчасні пологи,бо на підтримці лежала).але ми не здаємося,шукаем і надалі квартиру...правда через "ваш магазин" справу мати більше не хочу!краще по знайомим шукати або крайній випадок-агенство,най буде шо платиш їм місячну оренду,та проте знаеш точно,шо все по чесному!
отже,будьте обачні і не потрапляйтеся на вудочку шахраїв,як я!

Fotynka
15.08.2008, 18:01
Да дійсно моя історія щасливіша, але вона ще не закінчилась нажаль. Сподіваюсь Ваше маля здорове і має домівку. Дякую за підтримку.

bora
15.08.2008, 18:03
А яка вартість?
Зараз не актуально. Була за 300.

olenkastar
15.08.2008, 18:05
нам пропонували хату знімати у Зимній Воді(то за Львовом,але там ходить маршрутка)-200 у.о.,там 3 кімнати,якщо би взяли когось на пару -вийшло би по 100! якщо вас то зацікавить-пишіть в приват-дам телефон!
ми не взяли той варіант-бо там з гарячою водою напряг троха-а в нас буде маленька ляля і вода якраз гаряча нам буде ой,як потрібна! але хатка-супер,ми їздили дивитися.

Fotynka
15.08.2008, 18:16
нам пропонували хату знімати у Зимній Воді(то за Львовом,але там ходить маршрутка)-200 у.о.,там 3 кімнати,якщо би взяли когось на пару -вийшло би по 100! якщо вас то зацікавить-пишіть в приват-дам телефон!
ми не взяли той варіант-бо там з гарячою водою напряг троха-а в нас буде маленька ляля і вода якраз гаряча нам буде ой,як потрібна! але хатка-супер,ми їздили дивитися.

Можна взяти бак на 30л (а цього цілком достатньо) десь за 400 грн., він не складно встановлюється і швидко нагрівається вода, звісно потрібно переконатись, що за два місяці не виселять з квартири, або встановити в рахунок орендної плати. А за будинок я подумаю. Ми сьогодні маємо дивитись будинок в місті, правда без туалета і ванни, може домовимось власноруч добудувати.

nirvanka
16.08.2008, 15:26
(а той хлопець підробив паспорт(він нам дав ксерокопію свого пасорту і ІН) власника,вставив своє фото),а той пацан в свою чергу здавав хату іншим-взяв завдаток і все-номер телефона не відповідає звичайно
Ви б написали більше про того хлопця - як виглядає і т.д., щоб інші люди, які на нього натраплять, могли б здати його в міліцію. Або хоча б не попеклись так!
А при віддаванні комусь грошей, ще й таких немалих, треба обов'язково переглянути паспорт власника, оригінал документів на квартиру, переписати собі всі дані з паспорту.

Fotynka
18.08.2008, 15:46

Зацікавив мене цей варіант, інших немає :-(. Буду вдячна за номер телефону.

olenkastar
18.08.2008, 16:05
Ви б написали більше про того хлопця - як виглядає і т.д., щоб інші люди, які на нього натраплять, могли б здати його в міліцію.
ми вже на нього подали заяву,він сам не иЛьвівський,а Тернопільський(так сказали у міліції),вони сказали,що будуть його шукати... та я думаю,що ті хлопці вже не у львові,а десь іншим містом промишляють.
а виглядає він так-ріст приблизно 1,75,худорлявий,волосся-темний шатен,з кумедною модною зачіскою(типу збоку якась стріла вибрита і челка нагельована) з борідкою,років 24-26 на вигляд,стильно одягнутий.

Ісрлкув
19.08.2008, 10:50
Спеціально для Forest'a залишаю свої контакти на випадок, якщо квартира звільниться. Моб. ****************

mamatu
19.08.2008, 19:05
До Львова їде чоловік моєї знайомої.
Терміново потрібна квартира на 5 діб.
він згоден платити 200 грн на добу.
Актуально з сьогоднішнього дня.
Якщо хтось має варіант, дуже прошу написати в ПП.
Наперед дякую.

Mellos
20.08.2008, 13:33
Прошу допомогти, шановне громадянство!

Молода сім"я, без дітей шукаємо квартирку для створення затишку). Одно-, або двохкімнатну, та вкрай бажано, недорогу. Можливо навіть без меблів і ремонту - руки і голову маємо. Головне щоб на довгий термін без неочікуваностей(.
Пошу зголоситися на max_kolovrat@inbox.ru, або по телефону - 80965850035.
Чи може порадьте, до якого агенства/маклера можна звернутися?

Дякую)

Fotynka
20.08.2008, 14:25
Прошу допомогти, шановне громадянство!

Молода сім"я, без дітей шукаємо квартирку для створення затишку). Одно-, або двохкімнатну, та вкрай бажано, недорогу. Можливо навіть без меблів і ремонту - руки і голову маємо. Головне щоб на довгий термін без неочікуваностей(.
Пошу зголоситися на max_kolovrat@inbox.ru, або по телефону - 80965850035.
Чи може порадьте, до якого агенства/маклера можна звернутися?

Дякую)

Наразі є пропозиція: будиночок на Чорновола невеликий, затишний, але... без туалета і ванни :shutup:

Mellos
20.08.2008, 15:19
Наразі є пропозиція: будиночок на Чорновола невеликий, затишний, але... без туалета і ванни

Ой... А як жеж там... Справи робляться?)

Fotynka
20.08.2008, 17:49
Наразі є пропозиція: будиночок на Чорновола невеликий, затишний, але... без туалета і ванни

Ой... А як жеж там... Справи робляться?)

На вулиці, в кущиках:D

Fotynka
26.08.2008, 09:54
Народ, хто ще шукає житло - вішайте друковані оголошення. З під"їздів зривають швидко, але дехто встигає прочитати. А загалом зараз поставили багато дошок оголошень біля будинків, зупинок і в деяких під"їздах висять дошки - там безпечно. З власного досвіду скажу: спрацьовує не швидко, але пропозиції недорогі і люди без викрутасів і зайвих захцянок. Наразі ми вибираємо між двома двокімнатними квартирами за ціною однокімнатних. Вдачі вам!

Ljolik
26.08.2008, 10:35
Молодий чоловік винайме 1-но кімнатну квартиру. Чистоту, порядок та своєчасну оплату гарантує.
моб. тел. +3 8 068 8426606
email: igor.chumak@gmail.com

Knopa
29.08.2008, 00:17
Всім привіт!:) Ну, мені також дуже потрібна 1-но кімнатна квартира. Десь на 11 днів, з 8-го вересня. Я з іншого гарного міста, навчатимусь у вас заочно. Це буде настановча сесія. Бажано недалеко від вулиці Генерала Чупринки, і щоб ціна не в рожевих хмарах літала.:eek:
Чекатиму… knopa@my.ua

nirvanka
31.08.2008, 13:45
Моя знайома шукає недорогу квартиру однокімнатну, або з господарем. Дівчинка-студентка, порядна і спокійна. На тривалий термін.

маюнка
19.09.2008, 13:46
ТЕРМІНОВО! В понеділок потрібно вселитись.

дорогі форумляни!

терміново потрібна 1-кімнатна квартира у Львові для мого хорошого знайомого і його дружини(молода сім"я).

плата - до $200.

тел. - 8 067 339 92 60 - Оля.

дуже дякую усім, хто відгукнеться!

леопард
23.09.2008, 22:59
Шановне панство, можливо хто підкине контакти де у вашому файному місті можно орендувати квартиру на три дні? Агенства кажуть що все вже давно зайняте. Цікавлять 8-10 числа.

Дякую.

Якого місяця-жовтня

леопард
23.09.2008, 23:02
Якщо жовтня, то є телефон людини яка здає 2-кім. на Валовій за 200 грн. за добу.

леопард
23.09.2008, 23:07
Якщо жовтня, то є телефон людини яка здає 2-кім. на Валовій за 200 грн. за добу. А я шукаю для себе район Виговського, Любінська 2-кім. якщо є пропозиції пишіть.

Tata
24.09.2008, 13:02
Дорогі форумляни!
Ми з чоловіком також шуваємо 1-2 кім. квартиру у Львові за ціною до 200 у.о., підходить будь-який район. Можна без телефону, та ін. додаткових вигод, але бажано - стандартного планування (щоб душова кабінка не стояла в кімнаті, а кухня не була в коридорі). Євроремонт теж не обов"язковий. Дітей у нас немає, але є вихований кіт (ми йому навіть кігті стрижемо). Відгукніться, будь ласка, всі, в кого є можливість допомогти!!!

Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію.

Радість
26.09.2008, 12:13
Ми здаєм 2-х кімнатну квартиру, перший поверх на Сихові біля Іскри. Без меблів, нормальний стан (побілка). 200 у.о.
Хто зацікавився, пишіть в пп.

andryk
29.09.2008, 15:59
допоможіть знайти однокімнатну квартиру до 250$/місяць, можна без вигод.
Район В.Великого, Наукова, Виговського, Любінська, Патона

1h0r
05.10.2008, 18:19
Винайму одно- або дво- кімнатну квартиру на тривалий термін в районі Політехніки
(бічні вул. Невського, Бандери, Городоцької, Антоновича ....)
Можлива передоплата 2-3міс.
Наявність/відсутність меблів значення не має

пишіть в ПП
або на LH(нуль)R@meta.ua

Schkred
10.10.2008, 10:45
Довелось перестворити акк, трансліт не пройшов )
По темі: досі шукаю житло. Пропонуйте будь-які варіанти по адресі, стану, ціні.
Можливо хтось знає якісь інші варті уваги ресурси, де можна розмістити подібне оголошення. Буду вдячний за лінк.

Масік
10.10.2008, 11:01
Терміново потрібна однокімнатна квартира на пів року.

1h0r
10.10.2008, 22:48
Настя,по оголошенню можна і потрапити на власників! ти головне питай одразу з ким говориш агенція,довідка чи власник! можу тобі в ПП прислати номера телефонів тих довідок,які витягують по 180 гр за неіснуючі номера власників.я поки шукала квартиру,то складала список їх,щоб по 2 рази не палитися.маю на цілий листок)))

Так давайте розголосіть цей список....

А то у мене тут склалася аналогічна ситуація з такою "агенцією" довідкою...
Склали угоду (правда не я ходив, ой як жалію, хоча б нахамив для морального задоволення ... напевне ще піду і так зроблю), заплатили 180 грн і отримали 4 номери тел. 2 з яких не відповідають
по одному відповіли що зараз заняті дзвоніть через день
по ще одному те саме дзвоніть через дві години... (через дві години це вже в ночі ... звісно не дзвонив). Дзвонили на другий день пропонована квартира виявилась зовсім не такою якою її "реклумували" в "агенстві"

1h0r
10.10.2008, 22:56
Ще почекаю тиждень, "поспівпрацюю" з даною "агенцією" .... якщо результату не отримаю (а так скоріше всього і буде) викладу тут скан "угоди" і всі реквізити цього ФОПа ....
...за розголошення інформації по їхній угоді грозить 1000 грн. штрафу !!! :))
цікаво яким макаром вони той штраф стягувати збираються

Wertyn
13.10.2008, 11:40
Ні в якому разі не ведіться на ці "агенції"!!! Це елементарний лохотрон, який працює за наступною схемою: ви знаходите в газеті оголошення про оренду квартири, яке вам ідеально підходить (євроремонт, автономне опалення, всі меблі і побутова техніка...), телефонуєте за вказаним номером і чуєте: "ми інформаційне агенство, працюємо з вами до повного вашого заселення, вам необхідно прийти до нас в офіс (на Винниченка по-моєму) укласти угоду і заплатити 180грн.", також зазначають, що тої квартири за якою ви телефонуєте вже нажаль нема, але є ще краща і ще дешевша і щоб взнати про неї детальніше вам потрібно приїхати і заплатити 180грн. Після укладення угоди і оплати послуг вам дають номера телефонв по яких або ніхто не відповідає, або просять перезвонити, або кажуть, що вже здали. Повідомляєте про це "агенції", а там розводять руками і кажуть, що зробили все, що від них залежало, а ви такий вибагливий, перебираєте і вам нічо не підходить, то це ваші проблеми. Так що висновок один: тільки но чуєте на "іншому кінці проводу" слова "Добрий день, інформаційне агенство" можете сміло класти слухавку навіть не починаючи розмови.
P.S. Мій "чорний список", який я склав, коли шукав квартиру:
225 57 87
243 37 29
243 46 70
243 33 01
243 73 08

bora
13.10.2008, 11:59
Ви знаєте, просто повірити не можу, що стільки часу ця "Квартирна довідка" дурить людей, а ми далі йдемо і платимо кошти. :unknown:Нє, ну правда - країна вічних МММ-ів:)
Найперше, що нервує - це подача їх оголошень "без посередників". Та яке ж це, йолки - без посередників? А вони хто - благочинна організація?Агенція ні за що не несе відповідальності, нічого по суті не надає (крім телефонів які можна в тому ж Вашому магазині і знайти) - по суті забирає Ваш час+ 180 грн - і все. Плюс - зафлудила всі газети.

Їх телефонів не перерахувати - але й не треба, бо вони очевидно ще й на дому дзвінки приймають. Досить подзвонити і почути "ВИ НАМ ОПЛАЧУЄТЕ", а потім ми дамо якісь телефони - і все зрозуміло. Я вже більше поважаю агенції де з тобою маклери їздять по квартирам - хоч на 100 відсотків не дарма зовсім зривають з роботи.

Fotynka
14.10.2008, 17:27
Ми здаєм 2-х кімнатну квартиру, перший поверх на Сихові біля Іскри. Без меблів, нормальний стан (побілка). 200 у.о.
Хто зацікавився, пишіть в пп.

пропозиція ще дійсна?

Радість
14.10.2008, 17:31
Нажаль вже ні.

1h0r
19.10.2008, 17:46
Мій "чорний список", який я склав, коли шукав квартиру:
225 57 87
243 37 29
243 46 70
243 33 01
243 73 08

+
299 74 92

1h0r
21.10.2008, 20:57
Квартирне розводілово, або як мене сьогодні чуть не розвели :)

Вірити не можна нікому. Хтось скаже що це параноя, то я відповім анегдотом "якщо у вас нема параної то це ще не означає що за вами не стежать"....

Отже ситуація така
Здається квартира за принятною (та ні не за принятною за суперовою ціною) на 6 міс. Домовляємся на завтра підписувати договір... Приходимо завтра, приносимо гроші ... (повні кишені грошей бо треба заплатити на два місяці в перед + послугу маклера... а ще забули взнати якими "портретами" нашими чи американськими будуть брати то для перестраховки взяли і ті і інші) і що ви думаєте? ... :) ні грошей в нас не забрали )))).
Хитріше все, власник не впевнений чи хоче здавати (вчора був впевнений) нині він може здати на місяць .... може і на довше але цілком можливо що він схоче щоб ви виселилися за місяць чи навіть за тиждень (ну за місяць бо так по "закону" правда по якому? та й хто гарантує його дотримання)
Я: "- Ми ж домовлялися на шість?"
Власник: "- Я передумав, квартира виставлена на продаж, можливо завтра буде покупець і мені потрібно буде щоб ви виселились"
Маклер переконує що квартира зараз не продасться другого (нас двоє, мене "обробляє" власник, другого обробляє "маклер" в іншій кімнаті)
Збивають до 3-х місяців... давайте пишемо договір на три місяці (тобто фактично на два бо місяць на виселення... тобто фактично на 1,5 бо ще пів місяця на вселення доведення квартири до ладу)
Напалягаю на трьох місяцях і четвертий на виселення в разі чого.... Підключається маклер "ну бачите людина вам вже готова дати на три місяці а ви тепер хочете на чотири, якщо не хочете давайте будемо шукати іншу в 1,5 раз дорожчу ..."
І тут вже всі забули що попередня домовленість була на пів року ... і ти вже тут чуть не винен... голову людям крутиш ...не погоджуєшся на три місяці!!! Маклер вже якісь папірці витягнув ... типу бланки угоди ....
Я наполягаю на свому 3 гарантовано +1 на виселення ... власник вперто не погоджується....
Я кажу допобачення, вибачте нам не підходить і ми йдемо .... ще хвилин 10 стоїмо на сусідній вуличці і дивимось хто куди піде ... маклер який казав що часу в нього обмаль надиво нікуди не йде ... щось вони там обговорюють, але що?

Можливо в мене параноя :)))))

Але подумайте який ідеальний лохотрон...
ви даєте гроші власнику, платите маклеру, підписуєте якийсь папірчик, берете дешеву непогану квартиру на 1 міс (з можливістю продовження і з обіцянкою зі сторони маклера якщо продовжити не вдасться він вам задарма за 2 тижні знайде іншу) і все ... через місяць вам кажуть виселитися ... маклер вам знаходить квартиру, звичайно знайде але вже зовсім не таку і зовсім не за ті гроші :))))

....
Отеке, як там було про "дешевий сир"?

:)

"Шукачі квартир" будьте обережні, або купляйте палатку ... блін шкода що то не до літа йде а до зими ... а то так би й зробив :)

nirvanka
21.10.2008, 23:36
Стикалась з подібним. Маклер шукала квартиру, але всі її пропозиції були задорогі, а тут попалась дешевша квартира і прямо біля моєї роботи. Коли пішли на оглядини, то виявилось, що господиня здає лише на 2,5 місяці. А потім має приїхати на тиждень якась дівчинка, владнає свої справи і швидше за все поїде і ми зможемо далі там жити. Угоду підписали на 2,5 місяці. І весь час, поки ми там жили, власниця тлумилась по тій хаті - то сантехніку ремонтувала, то щось завозила на квартиру, то шафу їй складали (і щоразу я мусила пропускати роботу і дивитись, щоб ті люди нічого з дому не потягнули). Видно було, що хату вона для когось готує. Потім від сусіда дізнались, що на ту квартиру приїжджає жити її дочка і нас вона намахала. От так от.
Але я щаслива, що ми звідти з'їхали, там якось тяжко було жити, аура в домі якась зла була. На другій квартирі жили, як вдома :).

1h0r
22.10.2008, 09:59
А взагалі, люди, хто має більший досвід в цій справі порадьте як воно в принципі має виглядати...
Ну я думаю точно не так ... збираємось з маклером і "власником" вечором в пустій квартирі, віддаємо їм гроші, беремо в них ключі і якийсь папірчик. Яка юр. сила того папірчика? Як на мене жодна, і жодної гарантії
Куди справді можна звернутися заплатити за послугу "по квитанції" і мати якусь впевненість що тебе не кидануть (хм... фантаст в нашій країні? .... але всетаки, може хто знає? і скільки б це реально коштувало)

bora
22.10.2008, 10:22
Яка юр. сила того папірчика?
Ви говорите про оренду? Юр.сили жодної, ми носили ті договори до юристів. Про це є на форумі обговорення. На практиці - це швидше джентельменська угода - але якщо вам не повезло з господарем, чи йому з вами - розбираються кожен в міру своєї нахабності. Одне вас тримає на початках в добрих стосунках - йому тре квартиру здати, а вам зняти. доки плани в когось з сторін - не міняються, в принципі жити можна спокійно. Виняток становлять підірвані баби що прибігають щодня подивитись чи ви бува щось не зробили її квартирі, або ті що приїзджають пожити. Тому на початках до господарів тре добре приглядатись і побільше спілкуваттись щоб знати як вони раніше заходили часто, що вимагають. Нерідко такі господарі страхуються Вашою попередньою оплатою за кілька місяців. Це мене особисто - насторожує. Минулого разу за останній місяць який взяли спочатку господиня вартості не віддала і чомусь грозила нам тими маклерами щоб не вимагали нічого від неї. Отаке. Тому з тими грошами можете відразу попрощатись. Адже вони апелюють потім до того, що ви не попередили за кілька місяців про з"їзд або що зникла якась неіснуюча супер-нікчемна і супер-дорога річ:) Тут можна говорити що напишите в міліцію про її зникнення - без проблем, (може в когось ще ключі до вас були?). Такі слова, як показує практика, остужують фантазію захланних господарів.
До речі, якщо господар не платить в податкову (це майже завжди) - це стає вашим важелем впливу при якомусь незрозумілому наїзді з розряду Вашого виселення за 1 день бо "до неї має подружка-тітка-швагро приїхати".

nirvanka
22.10.2008, 13:25
До речі, якщо господар не платить в податкову (це майже завжди) - це стає вашим важелем впливу при якомусь незрозумілому наїзді з розряду Вашого виселення за 1 день бо "до неї має подружка-тітка-швагро приїхати".

О, це мені так перша господиня говорила - не покажу свого паспорту, бо може ти мене здасть в податкову. На це теж не треба купуватись, бо може то не її квартира взагалі! Треба обов'язково перевірити її паспорт, прописку і документи на квартиру. І не доручати цю справу маклеру, бо вони можуть бути в змові.

А угоди ці дійсно нічого не варті. Хоча може є такі агенства, які укладають цю угоду через нотаріусом і дають якусь гарантію..

Vikusya
22.10.2008, 15:45
Щодо маклерів зрозуміло - це зло:bad:
А як щодо агенств нерухомості? Хтось користувався їх послугами? які враження?
Через три місяці треба буде квартира... почитала цю темку і страшно стало:(

sem41
22.10.2008, 16:21
Щодо маклерів зрозуміло - це зло:bad:
А як щодо агенств нерухомості? Хтось користувався їх послугами? які враження?
Через три місяці треба буде квартира... почитала цю темку і страшно стало:(

:wink:Цікаво а чим відрізняється маклер ПП(приватний підприємець) від агенції нерухомості, яка в переважній більшості також той самий ПП тільки з назвою "Лідер","Супер" "Еталон" чи щось тому подібне.
По суті: Можливо кому потрібна квартира в районі Любінської,Петлюри.
Варіант специфічний правда, То є підселення. Там вже живе один хлопець, студент інституту МВС,потрібно двоє хлопців,на підселення. Пишіть в приват якщо цікавить. Квартира двохкімнатна,дім цегляний,поверх середній.
Про ціну домовлятиметесь з власником безпосередньо. Думаю дорого це не буде.:smile:

1h0r
22.10.2008, 17:51
студент інституту МВС
Міліція з народом! :)

1h0r
25.10.2008, 21:44
Довідка "Квартирне питання"
"договір" виглядає так
http://img72.imageshack.us/img72/8584/66703790rl6.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=66703790rl6.jpg)
----------------------------------------
http://img339.imageshack.us/img339/9118/96142507nn2.jpg (http://img339.imageshack.us/my.php?image=96142507nn2.jpg)

Дорошенка 35
Ходити туди нема чого, ЖОП Мінець В"ячеслав Іванович і ще дві к-ви кидануть вас на 180 грн. :)

nirvanka
02.11.2008, 21:39
Знайома шукає недорогу квартиру з господарем чи на підселення. Але щоб жила в кімнаті сама. Дівчинка-студентка, порядна і спокійна. На тривалий термін. Недорого.

Varvar
10.11.2008, 15:31
У Львові студент-шахрай орендував квартири на один день і поселяв туди «на місяць» квартирантів
http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/09/157238

bora
11.11.2008, 14:23
А пишемо ми весь час тут про одне і теж. Стаття в тему, дкуже раджу усім новачкам ринку нерухомості:
Как нас обманывают на рынке недвижимости
Собственник - журнал о людях и домах | 21.08.2008
«Собственник» не раз предупреждал и предостерегал читателей от попадания на уловки мошенников «от недвижимости». Однако, как утверждают эксперты, старые схемы продолжают работать, да и новые появляются время от времени. Как избежать попадания в неприятную историю?

«Все хорошие советы уже даны. Все правила мудрости и самообладания были составлены задолго до нашей эры, и со времен Марка Аврелия к ним не прибавилось ничего существенного» – так начинается книга Владимира Леви «Искусство быть собой», в свое время очень популярная.

Автор этих строк уже не раз писал о жульничестве на рынке недвижимости. И, снова взявшись за эту тему ожидал услышать о чем-то принципиально новом. Но, к моему изумлению, все эксперты в один голос говорили, что ничего нового-то и нет – все схемы стары. К ним вполне применима приведенная выше фраза В. Леви (с поправкой, разумеется, что здесь речь идет не о «хороших советах»). «Как и 15 лет назад, 90% мошенничеств – это либо махинации с документами, либо торговля информацией», – резюмировала общее мнение Светлана Абелян, руководитель филиала «На Страстном бульваре» компании «Новый город».

Объяснить ситуацию можно лишь одним: старые приемы работают, поэтому махинаторам не надо придумывать новые. Жулики на рынке недвижимости работают постоянно, а жертвы все время приходят новые, соответственно, то, что профессионалам кажется давно известным, им (жертвам) в новинку. Поэтому, вероятно, имеет смысл рассказать об основных приемах обманщиков – особо не акцентируя, являются или нет они «баяном»*.

Продается информация. Недорого

Один из самых массовых способов обмана. Схема состоит в том, что в объявлении на заборе (или в печати – но это реже) публикуется фантастически выгодное предложение: например, квартира сдается за 5-6 тыс. руб. в месяц (реальные цены, напомним, начинаются сегодня от 20-22 тыс. руб.). Обратившемуся говорят, что данная квартира уже, к сожалению, сдана, но есть масса аналогичных вариантов. Вам надо лишь подъехать к нам в офис. Там посетителям обещают выдать список из 20-30 интересных квартир, но для этого надо подписать договор и заплатить 1-2 тыс. руб. Подписав и заплатив, «клиент» начинает звонить по списку, но быстро выясняет, что одна квартира уже сдана, другая никогда не существовала в природе, третий телефон всегда занят или молчит и т. д. Но предъявлять претензии бесполезно: в договоре с агентством написано, что осуществляет оно именно «информационное обслуживание».

Схема с различными вариантами (в некоторых конторах, например, есть специальные люди, которые, подобно известному артисту Максиму Галкину, разговаривают с клиентом по телефону разными голосами, представляясь то хозяевами квартиры, то агентами, то еще непонятно кем – одним словом, тянут время и «вешают лапшу на уши») существует уже многие годы. Преимущественно в сфере аренды. Расчет мошенников безупречен: заплаченные деньги слишком малы, чтобы устраивать из-за них серьезный скандал. Кроме того, попадаются на эту удочку обычно наивные провинциалы: они толком не знают, куда потом бежать, кому жаловаться. И хотя примерно год назад в прессе были сообщения, что несколько «информационных агентств» милиция закрыла, и несколько организаторов и сотрудников даже осуждены на 2-3 года, в целом бизнес процветает. В этом можно убедиться, изучив столбы и заборы возле любой станции метро.

Аванс «на память»

Этот прием строится на том, что в традициях нашего рынка «закреплять» квартиры перед сделкой: покупатель дает продавцу аванс – сумму в $3-5-10 тыс. Проблема в том, чтобы убедиться, кому именно вы даете эти деньги. «По сути дела, – говорит Михаил Гороховский, первый вице-президент корпорации «БЕСТ-Недвижимость», – права на квартиру связывает с конкретной личностью только крохотный квадратик – фотография в паспорте». Конечно, действительно продать квартиру по поддельному паспорту сложно (хотя и такие случаи бывают – об этом ниже). А вот взять аванс и «раствориться» – запросто. Достаточно распространена ситуация, когда за собственника квартиры выдают себя арендаторы. Они дают объявление о продаже по очень привлекательной цене – от покупателей, соответственно, нет отбоя. Аванс берут у нескольких «покупателей», иногда до 10-15 человек, после чего из квартиры, естественно, съезжают. Аналогичные случаи происходят и в аренде – там иногда мошенники «сдают» квартиру, которую сняли на месяц, сразу 10-15 снимающим.

Могут и продать…

Настоящая сделка по продаже – операция куда более сложная, чем просто получение аванса. Тут множество документов, причем существуют они не только «в бумаге», но и в базах данных различных государственных органов – паспортных столов милиции, ДЕЗов, Федеральной регистрационной службы. Так что организовать такую аферу на порядок труднее. С другой стороны, куш, который достанется мошеннику, заметно более жирный – это не жалкие несколько тысяч аванса, а вся стоимость квартиры, которая сегодня в Москве редко когда бывает меньше $150 тыс. Михаил Гороховский рассказал о произошедшей недавно истории: собственник квартиры, недавно вышедший из заключения, нашел человека, очень похожего внешне. Передал ему свой паспорт, ключи от квартиры. Тот квартиру продал, а на следующий день после сделки настоящий хозяин написал заявление в прокуратуру о том, что он потерял паспорт и ключи.

Чересчур заманчиво…

Вообще, огромное количество мошенничеств строится на том, что предложение, делаемое потенциальной жертве, оказывается потрясающе выгодным. Настолько, что способность соображать начисто выключается, уступая место одному желанию: быстрее хватать! В таких случаях, вероятно, следует остановиться, сделать глубокий вдох и задать себе простой вопрос: а зачем противоположная сторона так поступает? Вы бы, уважаемый читатель, стали бы продавать кому-нибудь доллары по 15 рублей? Или покупать по 40? Свою квартиру стоимостью, например, $250 тыс. вы продали бы за $150?

Встречаются предложения о продаже новостроек в Москве – по $2-2,5 тыс. за метр. Такого просто не может быть, но граждане клюют. Валерий Барнинец, директор по продажам бюро недвижимости «Агент 002», объясняет, что единственное, что в данном случае строится, – это «пирамида», причем не материальная, а финансовая. После того, как деньги собраны, застройщики либо исчезают, либо начинают рассказывать, что строительство по каким-то причинам откладывается.

Бывает и такой вариант: в договоре говорится, что застройщик вправе использовать полученные от соинвестора деньги не только для строительства именно его квартиры, а по своему усмотрению. В этом случае деньги идут на окончание строительства других домов. На ваш хватит только в том случае, если найдутся другие желающие поучаствовать в этом предприятии.

Ирина Котова, директор по маркетингу компании «ХИРШ», обращает внимание на то, что на рынке новостроек вообще сложилась достаточно парадоксальная ситуация: власти решили защитить граждан, для чего написали ставший уже знаменитым 214-й закон «О долевом участии». Но прописанные в нем нормы оказались настолько жесткими, что застройщики стали массово избегать его – это не так сложно, достаточно лишь назвать подписываемый с клиентом договор как-то иначе.

Чаще всего используется «вексельная схема»: покупатель приобретает вексель, который застройщик обязуется через некоторое время погасить. То, что гасить вексель будут не деньгами, а квартирой, – это исключительно устная договоренность сторон, нигде не прописанная. Выполнить ее – сугубо на совести застройщика. Сейчас, когда цены на рынке достаточно стабильны, договоры в основном соблюдаются. Но если удорожание возобновится, у продавцов появится очень серьезный искус, подержав деньги пару лет, вернуть деньги же – причем без всяких процентов, потому что в договоре о них не говорится. Тем более что с формальной точки зрения продавец будет тут абсолютно прав.

КДВ
27.11.2008, 16:06
Посередники дістали - тупо заважають, вже не кажу про те, що беруть гроші ні за що, і, до речі, власникам також нічого не гарантують.
Потрібна 1-кім. в центрі зі сторони І. Франка. Гарна - деталі при спілкуванні. про ціну домовимось але в розумних межах. Надам рекомендації з роботи (відома компанія) і від попередніх орендодавців. Укладемо Договір, всі гарантії.
Сім'я без дітей і домашніх тварин.

1-кім. Центр зі сторони І.Франка, сім’я без дітей, рекомендації працедавця і попередніх орендодавців. Вмебльовану, в хор. стані, із побут.технікою. Без посередників.