КПК

Показати повну версію : злочинці у кавярні

христуся
30.07.2008, 00:07
Хочу поділитися історією, яка трапилася із моєю знайомою у кав'ярні "Дзига" - "ПІд Клепсидрою", що по вулиці Вірменська, надалі "Дзига".

Знайома сиділа із компанією дівчат на другому поверсі у залі для не курців. Зал був напівпорожній. Мило сиділи, бесідували. Офіціанти, які підходили щохвилини,то те принести, то те забрати, постійно були в полі зору. Все як завжди. Так ні.

Офіціант підходить у супроводі молодика у балоновій куртці, мило з ним розмовляє і садить за столик позаду знайомої. Молодик сидить іще декілька хвилин, а потім різко покидає приміщення.
Посидівши ще трохи пішли додому. Вже на вулиці виявили, що у знайомої вкрали мобільний телефон і гаманець.

Наступного дня знайома в шоці - іде у кав'ярню, і, знайшовши менеджера, дізнається від нього, що це у них не вперше.:eek: Мило, правда,.................

Одним словом, будете у "Дзизі" будьте пильні і бережіть гаманці.

А якщо читатимуть власники "Дзиги" - будь - ласка подбайте про безпеку та спокій клієнтів. Від себе скажу - більше в "Дзигу" ні ногою, хіба в галерею(за неї справді ДЯКУЮ)

Deus igrok
30.07.2008, 00:26
))))))))) А ми любимо Дзигу, певний період там частенько збиралися...
Там точка економістів )))) Стандартний набір: ноутбук + ВайФай + Чай за 4,5 грн )))))

Одного разу вирішили скуштувати шось побільше чаю. Побачили, шось йабкове...за 14 грн ... ми студенті бідні ... короче замовили ...

*купа матів* ..... короче ...14 грн то не за порцію ..а за 100грн ..наїли ми 80 грн ... у мене мало інфаркту не сталося )))))))))))))

Муму
30.07.2008, 21:30
У меня так украли кошелек в пиццерии "Джаз" на Пекарской, я считаю, что в этом частично виноват я, так как за своими вещами надо смотреть "в оба" а не "хлопать глазами"... Враг не спит!!!

borkhes
31.07.2008, 08:54
христуся, а чому ви вирішили, що офіціант щось знав про це? Чи йому було треба заборонити вхід у кав*ярню якщо людина у балоновій куртці???
Як говорили у мене в общазі колись, перекладаючи на українську літературну: немає слова украли, є слово втратив. Якщо ти знаходишся у кав*ярні, то це ще не визначає, що там немає злочинців, тобто кишенькових злодіїв та решта. Ніколи не відпускайте свої речі від себе і усе буде гаразд. )))

nastinka
31.07.2008, 09:41
Ненаю...ніколи не помічала такого......я часто там зависаю...до того ж це моє улюблене кафе....+ ноут візьму з собо...по мережі ножна побавитись в лінейдж і не писати в чат :)
буду тепер ще обережніша........жах, як взагалі можна красти, я собі навіть якось уявити не можу......

andi
31.07.2008, 11:10
У меня так украли кошелек в пиццерии "Джаз" на Пекарской
аналогічно у мене - але в піцерії біля Бюргера на Франка, минулого року...
та сама аналогічна схема - два пристойні (на цей раз) молодики, замовивши каву, присіли за столик позаду. Причому підозрілі були одразу, бо при пустому залі обрали столик саме по центру і один сів спиною до мене.
прикол був в тому, що я сидів "во главе" стола, тому очевидно, подумали, що то моє свято, відповідно маю гроші, і буду неуважним, бо ж іменинник ;)
однак насправді День народження було не у мене, в гаманці було від сили 60 грн, та все-одно відчуття були неприємні.
Офіціанти при тому стояли постійно за барною стійкою, ще й так дивилися на зал постійно... підозріло.

христуся
31.07.2008, 11:32
на мою думку, персонал має дбати про комфорт клієнтів у закладі. Це ж сталося не на вулиці, а у приміщенні. Офіціанти точно все бачили. Вони постійно крутилися біля столику і клієнтів було мало. Крім того мені розповідали, що подібна схема існує на вокзалі, там злодії "співпрацюють" із провідниками, яким платять відкати із пограбованого.

Колись сама дуже любила "Дзигу", але останнім часом рівень обслуговування дуже впав і це не лише моя думка. А до того ж ще й крадіжки.

Ми з чоловіком часто сидимо у "Світі кави", там навколо постійно снують цигани, так один офіціант завжди стоїть на вулиці і пильнує, щоб вони не турбували клієнтів.

як на мене все можна зробити, але треба захотіти.

а щодо "не вкрали а втратили", то з такою філософією ми дійдемо до того, що крадіїв перестануть ловити, бо вони ж не вкрали, а просто взяли у неуважної людини.

borkhes
31.07.2008, 12:55
Що до філософії, то коли зловили тих крадіїв в общазі, то у міліцію вони поїхали тільки після того, як їм «наваляли».
Ловити злочинців – це справа міліції, а не офіціантів. Я розумію, що вони можливо знали, що таке вже траплялося, але... Якщо ви приїдете до кав*ярні у балоновій куртці і вам заборонять входити – вам це сподобається?

Lavazza
31.07.2008, 13:33
Якщо ви приїдете до кав*ярні у балоновій куртці і вам заборонять входити – вам це сподобається?
та при чім тут балонова куртка?
ви думаєте той молодик перший і останній раз там щось вкрав? офіціанти їх в лице знають точно так само, як водії маршруток знають кишенькових злодіїв.

Тим22
31.07.2008, 14:06
А я в как-то в Кактусе забыл мобилку, вернулся через 40 минут, бармен отдал мобилку

volk
31.07.2008, 14:17
А що, в кав"ярні злочинців не може бути? Злодії є всюди, навіть в готелях, де Ви маєте ключ від номеру! Не розумію, що Вас так здивувало. Що, офіціант має не пускати в кав"ярню злодюжок? Так по-перше в них на чолі не написано, а по-друге вони, може, теж хочуть кави випити.
За своїми речами треба слідкувати будь-де.

Додано через 1 хвилину
офіціанти їх в лице знають точно так само, як водії маршруток знають кишенькових злодіїв.

Офіціанти можуть і не знати, якщо вони часто міняються, чи взагалі студенти підзаробляють.

Adriana
31.07.2008, 16:34
Ловити злочинців – це справа міліції, а не офіціантів.

то може хай міліція офіціянтами працює - додатковий заробіток буде і злочинців стане менше, і ще хай водіями працюють, бо в маршрутці тих "карманніков" інколи більше, ніж пасажирів

bora
31.07.2008, 16:35
додатковий заробіток буде і злочинців стане менше
Гггг. злочинців менше не стане - їм частіше тратитись на відкуп доведеться, ото і весь ефект:)

христуся
01.08.2008, 00:59
для мене важливим є імідж закладу, а не лише його кухня та інтер'єр, якщо кав'ярня позиціонує себе не як забігайлівка типу "випити сто грам, занюхати ванючою скатертиною і піти", а як КАВЯРНЯ з відповідними цінами, то має дбати і про відсутність злодіїв.

Нагадую, "Дзига" це місце, де завжди багато як порядних львів'ян так і туристів.

ЯКе ми європейське місто, якщо у нас менеджери у кафе спокійно засвідчують, що крадіжки у них - це норма.

Щодо балонової куртки - це просто я вдалася в детальний опис і ніякого значення немає.

а те, що офіціанти їх знають - це точно, бо вже дуже мило він з цим молодиком розмовляв.

погоджуюся, що за своїми речами треба слідкувати, але люди добрі, я неодноразово була за кордоном і ніде сумку на колінах не тримала!!!

andi
01.08.2008, 21:44
я неодноразово була за кордоном і ніде сумку на колінах не тримала!
дійсно, за кордоном у пристойних закладах такого (крадіжок!) навряд чи можна сподіватися ;)

Londoner
01.08.2008, 21:49
дійсно, за кордоном у пристойних закладах такого (крадіжок!) навряд чи можна сподіватися ;)

Ну чому-ж? Люди всюди однакові. Навіть в пристойному закладі Вам може клептоман трапитися. Інша справа, що власники дійсно ПОРЯДНИХ закладів (читай - ПОРЯДНІ ВЛАСНКИ) спробують за будь-яку ціну Вам це відшкодувати, бо Ви - це запорука їхнього бізнесу.

христуся
02.08.2008, 00:06
Ну чому-ж? Люди всюди однакові. Навіть в пристойному закладі Вам може клептоман трапитися. Інша справа, що власники дійсно ПОРЯДНИХ закладів (читай - ПОРЯДНІ ВЛАСНКИ) спробують за будь-яку ціну Вам це відшкодувати, бо Ви - це запорука їхнього бізнесу.

Цілковито ПОГОДЖУЮСЯ.

На мою думку, нам слід викорінювати совдепівські правила обслуговування, коли не клієнт завжди правий, а продавець.

Це ж стосується і крадіжок, і офіціантів хамів, якими рясніють кнайпи Львова.

Муму
02.08.2008, 00:40
Цілковито ПОГОДЖУЮСЯ.
Це ж стосується і крадіжок, і офіціантів хамів, якими рясніють кнайпи Львова.

Самые убойные официантки, как на меня, работают в "Цисаре", бывшая "Касабланка". Если хотите час ждать заказ, сидеть с переполненной пепельницей, получить коньячный фужер в помаде и просто отличное настроение, вам пора в "Цисарь"!:shutup:

Багіра
29.08.2008, 18:06
а мене пограбували в Пузатій хаті(( на першому курсі студентського життя(((

Ольга
29.08.2008, 20:56
за кордоном у пристойних закладах такого (крадіжок!) навряд чи можна сподіватися
були у Празі то нам сказали тримати речі на руках в кафешках...