Показати повну версію : Діагностика методом Фолля
Хтось знає про діагностування методом Фолля? Хороших лікарів, які використовують метод Фолля? Може знайомі лікувалися.
Хороших лікарів, які використовують метод Фолля?
Сихівська поліклініка, кафедра нетрадиційної медицини медуніверу. Рекомендую доктора Семенову С.В. - перфектний спеціаліст!
Досить скептично ставлюсь до таких методів. Я не заперечую повністю їхню ефективність, але раджу спершу звернутись до традиційних обстежень. Покищо жоден з "Фоллівських" спеціалістів не зміг мені переконливо пояснити суть методу, принципи діагностики. Мова йшла про реєстрацію біополів, мікрострумів і.т.п. Будучи трохи знайомим з медициною можу сказати - ДУРНЯ! З таким обладнанням, і в умовах ці речі реєструвати і інтерпритувати - НЕРЕАЛЬНО! Можна розводити на добрі гроші бідних бабульок:( Але хочете пробуйте:) (Можливо я помиляюсь)
Можливо я помиляюсь
Гадаю, в цей час, коли Ви писали ці слова, тисячі спеціалістів займалися вдосконаленням вище згаданого методу і йому подібним. Наголошую - спеціалістів (насамперед людей з вищою медичною освітою). Особисто я знаю двох лікарів, які являються позаштатними співробітниками науково-дослідного інституту медицинських систем, м. Москва.
Додано через 4 хвилини
Покищо жоден з "Фоллівських" спеціалістів не зміг мені переконливо пояснити суть методу, принципи діагностики.
Інша справа "спеціалісти"??? Ну є в Україні зацікавлені особи, які якомога максимально впливають на "розвиток" галузі.
Londoner
22.07.2008, 22:42
Будучи трохи знайомим з медициною...
Привіт!,
Скажіть, а Ви лікар за освітою?
Я без задніх думок питаю, просто можна товариство медиків на форумі заорганізувати, ..... може.... як АДМІНІСТРАЦІЯ дозволить... :(
Хтось знає про діагностування методом Фолля? .... Може знайомі лікувалися.
проходив курс: обстеження+лікування вже майже 5 років тому.
обстежував лікар (за освітою), дивно дуже виглядало :), незвично тобто,
але сам курс (за ліки, тобто ті всілякі добавки, капсули) заплатив також великі гроші на той час, проте результат був однозначно позитивний!
що головне - допомогло уникнути лікування сильними препаратами (йшлося про звуження судин головного мозку, та ще деякі проблеми).
а так обійшлося пігулками на природній основі
родичці також допомогло дуже лікування, коли мала запалення суглобів,
і звичайні лікарі не могли реально допомогти.
проте ходив на обстеження ще раз два роки тому, але на цей раз оглядала жіночка після курсів (тіпа :bazar: з сертифікатами усілякими і свідоцтвами, та не лікар за професією, наскільки знаю), так от після її огляду взяв до уваги все сказане, але лікувальний курс у неї не купував - ДУЖЕ вже "пахло" банальним заробітком.
підлікував холецистит та живіт народними методами, і все ок!
наскільки я знаю, на даний час метод обстеження є практично той самий, а от "лікування" призначають дуже різноманітними препаратами:
і Ньювейс, і наші українські рослинні олії, і інші варіанти.
"лікування" призначають дуже різноманітними препаратами
Маленьке уточнення: метод - апарат, наскільки мені відомо, передбачає не тільки діагностику, а й лікування. А "різноманітні препарати" - це вже бонус.
Заряжають глюкозу. Потім треба приймати місяць. Заряжають якимось випромінюванням. Не можна тримати біля мобілок. Приймати теж не можна біля включених мобілок.
Що скажуть присутні на форумі лікарі?
Привіт!,
Скажіть, а Ви лікар за освітою?
Я без задніх думок питаю, просто можна товариство медиків на форумі заорганізувати, ..... може.... як АДМІНІСТРАЦІЯ дозволить... :(
Так, я лікар. Вашу ідею про створення такого товариства на форумі - повністю підтримую. Думаю це буде корисно як для лікарів - учасників форуму, так і для "не-медиків". повинно бути досить цікаво.:clapping::clapping::clapping::clapping::cl apping::clapping::clapping::clapping::clapping::cl apping::clapping::clapping::clapping::clapping:
Londoner
24.07.2008, 01:12
Так, я лікар. Вашу ідею про створення такого товариства на форумі - повністю підтримую. Думаю це буде корисно як для лікарів - учасників форуму, так і для "не-медиків". повинно бути досить цікаво.:clapping::clapping::clapping::clapping::cl apping::clapping::clapping::clapping::clapping::cl apping::clapping::clapping::clapping::clapping:
Дякую. Хотів застережити, що пропонуючи відкриття лікарського товариства на форумі, не мав на меті створення ще одної теми "Здоров'я", а, скоріше, професійної співдружності, де можна було-б обговорити проблеми роботи лікарем, дати поради один одному в плані сучасних тенденцій в професії та просто розслабитися від повсякденної напруги.
Заряжають якимось випромінюванням.
Що скажуть присутні на форумі лікарі?
Насправді не випромінюванням, а коливаннями. Тому цей і схожі методи ще називають БРТ (біорезонансна терапія). Організм "умовно" налаштовується на коливання препарату, входячи з ним в резонанс, а діагностика проводиться з метою опреділити потрібні параметри цих коливань...
Я не є фахівцем у цій галузі - так, мав нагоду послухати кілька лекцій.
А академічній медицині важко прийняти - так звану "нетрадиційну медицину" (в ці 2 слова впхали і знахарство, і традиційні методи Східної медицини, і найсучасніші високотехнологічні методи, і остеопатію (мануальну терапію), яка, доречі, базується виключно на анатомії та фізіології - що ж в ній нетрадиційне?, і фітотерапію - основу фармакології, і аюрведичну медицину, і гірудо- та апітерапію,... можна дуже довгий список скласти. Та всі ці методи об'єднує одне: цілісне бачення людини - душа, дух і тіло). Нажаль в ВУЗах формують лікарів з матеріалістичним мисленням та навчають лікувати по принципу "что вижу - то пою", а як бути з ти "что не вижу"??? ...о такі то пироги:suicide:
Ще питання про ці коливання. Заряджену глюкозу не можна тримати біля мобілок. А якщо живеш біля антени якогось оператора? А блютуз в ноуті? Чи вайфай? В чому глюкозу краще зберігати?
Зберігати в фользі, а решта питань до фахівців. До речі, це не обов'язково є глюкоза, вода також є універсальним інформоносієм.
а, скоріше, професійної співдружності, де можна було-б обговорити проблеми роботи лікарем, дати поради один одному в плані сучасних тенденцій в професії та просто розслабитися від повсякденної напруги.
100 відсотків, згідний. Я на форумі вже "вирахував" декілька явних:) медиків треба буде і їм запропонувати.
Додано через 6 хвилин
Нажаль в ВУЗах формують лікарів з матеріалістичним мисленням та навчають лікувати по принципу "что вижу - то пою", а як бути з ти "что не вижу"???
Дозвольте додати: при цьому всьому ряд "нетрадиційних" методик при аналогічнії (або навіть більшій) ефективності є значно доступнішими як для пацієнтів так і лікарів. Стосовно вивчення цього у ВУЗах - однозначно потрібно але не на такому рівні і не в такій інтерпритації як воно є зараз. на даний момент кафедри нетрадиційної медицини створюють уяву у студентів про ці методики як про щось стародавнє, суто емпіричне, науково не зовсім обгрунтоване.
кафедри нетрадиційної медицини створюють уяву у студентів про ці методики як про щось стародавнє, суто емпіричне, науково не зовсім обгрунтоване.
Ну так всім відомо, звідки гниє риба.
Повірте, є професура, яка останній раз підвищувала кваліфікацію 15-17 років тому. Відвідують виключно конференції де виступають самі і слухають собі подібних за що мають хороші бонуси до зарплати.
І чому можуть вони навчити???
Londoner
25.07.2008, 02:36
100 відсотків, згідний. Я на форумі вже "вирахував" декілька явних медиків треба буде і їм запропонувати.
Ну, щоб злісно не офтопити, скажу: метод Фолля, на мою думку, це засіб тимчасового збагачення.
А по-суті - я тільки ЗА явних. Прихованих не будемо приймати! :)
метод Фолля, на мою думку
Можна питання?
1. Чим обгрунтована думка?
2. Наскільки Ви знайомі з методом?
3. Така думка тільки про метод Фолля чи ще якісь?
Londoner
25.07.2008, 04:02
Можна питання?...
1. Думка обґрунтована багатьма факторами, основним з яких, мабуть, є особистий досвід, що змусив мене спостерігати, будучи інтерном на Топольній, декілька онкологічних хворих (10-15), які з ускладненнями зверталися за невідкладною допомогою після "такого лікування".
2. З методом я знайомий, але поверхнево, бо тоді прийшлося спілкуватися з фоллякоїдами, в силу необхідності віднайти причини ускладнень, але зараз я від нетрадиційної медицини втік.
3. Така думка про усе. Переважаю практикувати виключно evidence based medicine (http://en.wikipedia.org/wiki/Evidence-based_medicine).
levandivka
25.07.2008, 10:52
особистий досвід, що змусив мене спостерігати, будучи інтерном на Топольній, декілька онкологічних хворих (10-15), які з ускладненнями з
Прикольніше було б почути про досвід травматологічних відділень про ускладнення від МФ.
Нє? :)
Додано через 3 години 21 хвилину
Майже не оффтоп:
недавно звучало по ТБ, що нардепи протестують проти сенсорних ідентифікаторів: бо їх током поб'є... :)
Хтось знає про діагностування методом Фолля? Хороших лікарів, які використовують метод Фолля? Може знайомі лікувалися.
Я проходив курс, мому діду дуже сильно допомогло, бо йому традиційна медицина сильно попсувала імунку.
TARIKAFR
02.08.2008, 00:06
Щиро вірю в метод Фоля, як суперефективний медот психотерапії і ефективний метод збагачення тому, хто ним займається.
У світі такої бздури нема, бо люди за таке шарлатанство не готові платити.
Закликаю наших пацієнтів, що мають серйозні проблеми зі здоровям, не тратитися на це, не віддавати останні гроші, навіть коли "комусь там помогло"!
Але метод буде реально ефективним для людей з соматоформною симптоматикою, тобто, що йде від нервів, по простому.
Але метод буде реально ефективним для людей з соматоформною симптоматикою, тобто, що йде від нервів, по простому.
а якщо дітям допомагає (бронхіти, астми) - то як це можна пояснити ?
Калиниченко
02.08.2008, 22:59
Процитую сам себе з іншої гілки: Маю сумний досвід лікування моїх батьків у таких лікарів-нетрадиційників (по Фолю – вони щось міряють по точках на руках і ногах, потім „заряджають” якісь гранули і дають то вживати – це швидше з області магії) – хвороба (в мами був лейкоз) не діагностована і задавнена, ефект нульовий, гроші витрачені впусту. Це просто як застереження...Мабуть, лікар, який займається подібним методом, і якому довіряють своє здоров”я пацієнти (мої батьки йому довіряли більше ніж офіційній медицині - до часу), повинен, мабуть, вимагати від пацієнта хоча б якихось традиційних обстежень, а не діагностику точок, для чого було здобувати вищу медичну освіту, а потім дурити себе і пацієнтів?
TARIKAFR
02.08.2008, 23:18
Як допомагає і маєте на це гроші, то не варта відмовлятися.
Я просто інформую, що ефективнісь методу не доказана і в світі не використовується.
А хіба я казав, що він повністю нефективний?
Ефективність у світі визначається на сотнях і тисячах пацієнтів у однакових умовах і та ефективність доказана статистично.
Але то не означає, що все, що не доведене, не є ефективним в одиничних оремих випадках.
Як кому пан Фоль чи Кашпіровський допомагає - ну то і слава Богу, і відмовлятися не варта. Лишь бы клиент был доволен, а остальное - чепуха !
А якби то дітям асматикам помогало, то наставили б тих апаратів по світу, ну і нема проблеми. Чи не так?
Я просто інформую людей про те, що в світі робиться, а вирішувати - вже їм самим.
Поитайте, ми тут про одне цікаве явище говорили
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39232
Додано через 4 хвилини
Як кому пан Фоль чи Кашпіровський допомагає - ну то і слава Богу, і відмовлятися не варта. Лишь бы клиент был доволен, а остальное - чепуха !
А якщо плацебо не спрацює? А якщо астма справжня? Потім приведуть ту дитину з запущеною хворобою до "офіційного" лікаря... I хто лишиться винний в рештi решт? Здогадуєтесь?
TARIKAFR
03.08.2008, 12:31
Поитайте, ми тут про одне цікаве явище говорили
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39232
Додано через 4 хвилини
А якщо плацебо не спрацює? А якщо астма справжня? Потім приведуть ту дитину з запущеною хворобою до "офіційного" лікаря... I хто лишиться винний в рештi решт? Здогадуєтесь?
У нас в Україні в хворобі завжди винуватим буде лікар, навіть, коли батьки знали, що метод є липовим і роками тягали дитину по Фолях.
От тому і інформую тих, хто хоче чути і тих хто думає. А вже людині вирішувати, що вона бужує робити. То її здоровя і примусити її лікуватись ти, чи іншим методом - ріхто не вправі, навіть, як той метод найофіційніший на планеті, бо і він може покалічити!
До речі слово "фоль" переводиться, як "божевільна".
У нас в Україні в хворобі завжди винуватим буде лікар, навіть, коли батьки знали, що метод є липовим і роками тягали дитину по Фолях.
Ото ж бо й воно ;). Лише одне уточнення. Навряд вони визнають, що то "тягання по Фолях" було липове. Бо то буде значити визнати свою помилку.
Примушувати ніхто не має права! Абсолютно!
Але відмінність "офіційних" методів у тому, що ідучи на них можна наперед знати ризики, а також фактори які впливають на ті ризики. В цьому значна перевага! Чи не так? ;)
TARIKAFR
03.08.2008, 14:13
Але відмінність "офіційних" методів у тому, що ідучи на них можна наперед знати ризики, а також фактори які впливають на ті ризики. В цьому значна перевага! Чи не так?
А якщо людина не хоче офіційних методів з їх ризиками, і надає перевагу "безобідному" Фолю? То що, її насилу на операційний стіл, бо так треба?
Ні ! Людина вільна сама собі вибирати метод лікування, попередньо порадившись, проінформувавшись.
То її життя - і вона вправі ним розпоряджатися. Роль лікаря - пояснити недоліки і переваги свого і других методів лікування, та ніколи вирішити замість пацієнта. Я не говорю про ургентні стани.
А якщо людина не хоче офіційних методів з їх ризиками, і надає перевагу "безобідному" Фолю? То що, її насилу на операційний стіл, бо так треба?
Ні ! Людина вільна сама собі вибирати метод лікування, попередньо порадившись, проінформувавшись.
То її життя - і вона вправі ним розпоряджатися. Роль лікаря - пояснити недоліки і переваги свого і других методів лікування, та ніколи вирішити замість пацієнта. Я не говорю про ургентні стани.
Я хіба не те саме говорю ;)?
TARIKAFR
03.08.2008, 14:27
Абсолютно ! Просто я хотів сказати, що не вважаю доказаву медицину єдиноправильною, хоча і працюю в ній. Вона є найефективнішою на даний момент істини.
Повірте з практики, що є такі пацієнти, що і сам б їх послав на Фоля, впевнившись, що у них ніц серйозного нема і можуть досхочу перейти на цей тип речей.
І повірте, що воно їм поможе, бо вірять в це. І ці мої пацієнти також будуть задоволені. І я буду тільки радий за них. Я люблю своїх пацієнтів і тому задоволений, коли вони є задоволені, навіть тим самим Фолем.:)
Потім приведуть ту дитину з запущеною хворобою до "офіційного" лікаря
Один нюанс. Зазвичай до тих же фолістів, гомеопатів, травників etc втікають від офіційних лікарів, котрі своїм "нормальним перебігом патології" доводять дітей до ручки (до пожиттєвої гормонотерапії, наприклад)
Бо то буде значити визнати свою помилку.
є такий нюанс. Часто спостерігаю в дискусіях про вакцинацію - найбільш агресивними і неадекватними нападниками на антипрививочників є мами, діти котрих дуже важко переносили щеплення і отримали важкі патології (без офіційного визнання, звісно). Та і в пологових гілках теж. Ніхто так не виступає проти домашніх пологів, як ті, кого найбільше стимулювали-різали-рвали і дитина хоч з проблемами, але жива (а що би було дома? ойойой!)
Ну і тут та ж картина - асма, важкі приступи, крапельниці - куди ж без лікарів. Визнати, що ту асму забезпечили щепленнями, діазоліінами і краплями в ніс в немовлячому віці - ой як важко, по собі знаю...
afterstep
03.08.2008, 16:44
можливо, все питання - у підбірці фактів, Уко?
Можливо, у вас не достатньо велике коло спостережень, або ви розглядаєте завжди тільки одну сторону медалі?
Ніхто так не виступає проти домашніх пологів, як ті, кого найбільше стимулювали-різали-рвали і дитина хоч з проблемами, але жива (а що би було дома? ойойой!)
річної давності подія:
http://www.mr-spb.ru/news/2007/09/06/news_1870.html
http://news45.ru/news/read-138.html
==
стосовно щеплень - Уко, ви праві до того часу, доки кількість нещеплених не досягне "критичної маси". Тобто - доки к-сть нещеплених мала - то і медвідводи, і інші причини - при спалаху захворювання -- низбкі шанси у захворювання перерости в повноцінну епідемію.
==
І власне, спираючись на це, а також на "кількість захворівших, хоч і були щеплені" - ви даєте дещо своєрідні тлумачення.
Про інші "загальні фактори" (ви тут писали вже про якість їжі та води) - взагалі розмова окрема. Якраз зараз екологія - катастрофічно гірша, і порівняно з 10-тирічними даними - к-сть здорових дітей при народженні різко зменшилася.
І от ви виступаєте за те, щоб ті діти здобували імунітет "природнім шляхом"?
==
Не видається вам то явно ризикованим?
Додано через 1 хвилину
Визнати, що ту асму забезпечили щепленнями, діазоліінами і краплями в ніс в немовлячому віці - ой як важко, по собі знаю...
а визнати, що екологія спричиняє зростання к-сті астматиків - як?
А відмовитися від автомобіля?
А як ви відноситеся до магнітних полів у вашій квартирі, що їх створює ваша "побутова техніка"?
Додано через 3 хвилини
А якщо плацебо не спрацює? А якщо астма справжня? Потім приведуть ту дитину з запущеною хворобою до "офіційного" лікаря...
стосовно астми - це некоректне твердження. Якраз тут - гомеопати найкращі результати показують - тут офіційна медицина суттєво відстала. Але то таке...
річної давності подія:
http://www.mr-spb.ru/news/2007/09/06/news_1870.html
http://news45.ru/news/read-138.html
Скандал з колыбелькою добре відомий. Коли комерція поставлена на перше місце. Однак, зауважте, в пологових такої халатності незмірно більше - Ви хоч про один скандал чули? Чи про судову справу? А тут одних бізнесменів від ДП спроектували на всі ДП і роздули, щоб затаврувати ДП як такі. Зрештою, то мабуть має свій позитив - відштовхне тих, хто вдається до ДП на хвилі моди. Справжні домашники знають цю історію зсередини (розбирали чи не на всіх профільних форумах) і просто роблять адекватні висновки.
а визнати, що екологія спричиняє зростання к-сті астматиків - як?
екологія - так. Але це фактор від нас незалежний. Його можна просто брати до уваги, старатися мінімізувати. Невиправдане ж медичне втручання - це з зовсім іншої площини.
А відмовитися від автомобіля?
у мене немає автомобіля
А як ви відноситеся до магнітних полів у вашій квартирі, що їх створює ваша "побутова техніка"?
аналогічно - не можу відмовитися повністю, тому зводжу шкоду до мінімуму. В дитячій єдиним побутовим пристроєм є програвач компакт-дисків, котрий включають вряди-годи. жодна техніка не межує зі стінами дитячої.
І от ви виступаєте за те, щоб ті діти здобували імунітет "природнім шляхом"?
Я вважаю це безпечнішим, аніж введення токсинів безпосередньо в кров мимо усіх захисних бар'єрів. Тим більше, з огляду на екологію
метод Фоля, як суперефективний медот психотерапії і ефективний метод збагачення тому, хто ним займається.
Правда стовідсоткова! Особливо для зболених жіночок бальзаківського віку
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008