Показати повну версію : Із шедеврів Полковника. УВАГА: трапляється нецензурна лексика!
Полковник
24.11.2007, 14:19
Москалики теж...
Якби поменше гавкали на українську мову,історію то нічим.Най вигулюют...Видно тут "савсєм нєплохо жівьоцця"...
Не хрена там НЕ живется.
Иди на Х.. в очередной раз!"
Рагулина безмозглый!
ИМХО!
Полковник
11.01.2008, 22:29
Борис, а чем ИМЕННО Вас ТАК зацепила тема гомосексуалма?
Просто интересно.
Полковник
11.01.2008, 22:40
Не смішіть мене!!!! Це чистої води фарс, ця його цитата... От якби слова відповідали вчинкам... А так... Сам Путін итак чинить як говорить? Не чинить.. отож-бо й воно!!
Идите в Ж..У!
Желательно быстро.
Не умничай, рагулик!
Полковник
11.01.2008, 22:52
Шкода,шо ви у Львові виросли.То ся каже через прошу пана!http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif
Чи треба заглядати в правила?
Прошу Пана Ромко дружно следовать за Паном Бонапартом!
Полковник
13.01.2008, 17:30
Отличная. По крайней мере я не быдло, и не матерюсь.
Почему не БЫДЛО?
Справочка имеется?
И ПЕЧАТЬ стоит?
А, БЫДЛО?
Полковник
13.01.2008, 17:59
Мадам, вы забываетесь. Матерящиеся "полковники", как раз и есть истинное лицо современной России, массово погрязшей в лизоблюдстве перед кремлядью.
Попрошу вас мне не указывать :)
О!
Правильно!
Пошел на ...!
Полковник
13.01.2008, 18:25
Це ви про Полковника ? :cowboy:
Пардон, Мадам, Вы же женского пола!
Тогда - ПОШЛА НА ...!
Додано через 1 хвилину
Полковнику, а що ж ви тут робите, ви ж не в Україні живете. А, да, панімаю, работа такая
Ну, раз про работу знаете, то зачем ДУРНЫЕ вопросы задавать?
Полковник
17.01.2008, 19:32
Ви про червону, чи про жовту?..
Нуууу, в принципе, я другого и не ожидал....
Спасибо, Панове.
П.С. Перед Ромко и пидером из Одессы мне НУЖНО извиниться????????
Полковник
09.02.2008, 23:07
І тут навіть Полковник не допоможе, якого Ви прихватили зі свого форуму для додавання одобрямсу після кожного Вашого допису.
Говна-то не лей....!
Я делаю то, что считаю правильным для СЕБЯ!
Додано через 2 хвилини
В когось з нас щось не гаразд з логікою...
Значится, вы, там в АВСТРАЛИИ, считаете, что надо украинцам и русским смотреть друг на друга ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО через прицел.
ВЫ ТАМ, МУДАКИ, РЕШИЛИ!
Педро, только честно, однокровок, погибших во ЛЬВОВСКОМ ЕВРЕЙСКОМ ГЕТТО Вам не жалко?
Полковник
10.02.2008, 00:00
Samojlovu4 (http://forum.lvivport.com/member.php?u=74)
Та нє, неправильно... справжніми катами були і є переважно толька русскіє...
Цьому учаснику сподобався допис Samojlovu4: Romko (http://forum.lvivport.com/member.php?u=1433) (Нині)
Два КОНКРЕТНЫХ мудака!
Ну, о чем с ВАМИ говорить дальше?
Полковник
12.02.2008, 21:32
Нє, це полубаран...
Иди на хер, придурок!
Полковник
22.02.2008, 22:37
Эх!
Не понять, ВАМ МУДАКАМ! .....
Полковник
22.02.2008, 23:25
я їх люблю...
серед тупих америкосів є, наприклад, оля та марія....
Шо?
ОНИ ТОЖЕ Американосы?
Вроде, они себя позиционировали как истинные УКРАИНЦЫ?
Не?
Додано через 4 хвилини
Эх!
Не понять, ВАМ МУДАКАМ! .....
Нет, нет, не понять мне - москалику!!!!
Борис ставит +,
А новоиспеченный МОДЕРАТОР отправляет мне ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!
Как понимать, братья-хохлы????:moskali:
Полковник
15.03.2008, 20:54
Я чё-то вообще не пойму - не хрена на форуме нужен Чел, который ТОЛЬКО постит СЮДА дурацкие статейки????
Хотя, администрации, конечно, виднее.
Я про Вас, Ромко.
У всех находящихся тут Инет имеется.
Всякое говно найти там каждый способен.
И без Вашей помощи.
ИМХО.
Полковник
22.03.2008, 09:30
Андрійку, щось ви то дьогтем, то медочком. А посередині ? ;)
Андрейка, это тот придурок, который меня "прямо в лицо" (виртуально:))
обэывал всякими словами?
Кстати, а чего его никто не забанил?
Или от места жительства БАН зависит?
Полковник
22.03.2008, 10:29
Полковник, невже теперішня Ваша функція - псувати повітря? Памятаю, Ви колись були дуже приємним співбесідником. Що сталося? Якщо Вам щось не подобається постарайтесь "вбити" візаві аргументами а не "істінна рускім нарєчієм".
А если Вам "щось не подобаєть" то идите - сами знаете КУДА.
Вы кто такой, чтобы оценку моим действиям давать?
Спилкуйтесь с утконосами, которые намного приятнее москалей.
Полковник
16.04.2008, 23:20
Не бійтеся !
Я мав на увазі свій модераторський період.
Гы, гы....
Не справился?
Не овладел?
Не смог?
Обо....ся?:moskali:
Полковник
01.05.2008, 00:06
це природньо
москаль не може відчути різниці по простій причині - ТОМУ ЩО москаль
:D
Хм, а почему этому кретину никто предупреждения не дает?
Полковник
07.05.2008, 23:04
Олег Скрипка
..
Інтересно як от так би взяти всіх :moskali: зі Львова відправити на роботу в Москву а потім...
Послушай, рагуль, статистику посмотри, сколько во Львове работающих русских осталось.
Дебил натуральный, честное слово!
ИМХО!
Полковник
08.05.2008, 23:09
скажу чесно (бачу, пан 1h0r стежить за моєю "кар’єрою”http://levus.info/smile/biggrin.gif): я так і думаю....
інакше й бути не може....
модер -- на відповідальній "посаді", якщо в нього виникають сумніви щодо своїх дій -- це поганий модер....
Может и обижу, звиняйте, слали бы Вы ЭТОГО придурка на ХЕР!
Полковник
09.05.2008, 00:31
Человек что-то пытается нам всем тут доказать, по-моему он не заслуживает таких обвинений...
"человек" пытался нам всем ВСУЧИТЬ!
СУКА ТАКАЯ!
ИМХО!
П.С. Из-за Вас, таинственная незнакомка, я получу сейчас очередное предупреждение.
П.С.2 - Панове модераторы, очень прошу не банить до 17 мая - дня возвращения в Москву.
А вдруг мне с ВАМИ связаться потребуется во Львове?
А после 17 мая - баньте, пора помыться, пора!.
Полковник
09.05.2008, 21:13
http://img115.imageshack.us/img115/6447/00085zypxs1.gif
Над чем Ты, блядь, прикалываешься????
Полковник
09.05.2008, 21:37
Господи, дай УМА этим СКОТАМ!
Полковник
18.05.2008, 13:49
І, як казав Левандівка, у моєму випадку це моя лінь, себто я сама винна. Треба було думати головою. Ну але це я зара така розумна, а тоді...
А если не трахаться, то и проблем не будет.
это так, на заметку.:cowboy:
Полковник
25.05.2008, 12:28
Будь Ваша воля ,то Ви напевне послали в сибірські санаторії більшу половину України,а на їхнє місце,в їхні будинки привезли і заселили б росіян,щоб потом казати що ми хочемо у "себя на родине говорить своим родным языком".
О, Боже, наверное Вы всё-таки просто МУДАК!
Полковник
31.05.2008, 13:55
России все пьют так или иначе. Земля такая. Вот, посмотрите на "полковника" :)
На себя, мразь, посмотри...
Полковник
14.06.2008, 19:14
А як Ви це зробили?
Послушайте, придурок, а Вы не думали о том, что если бы не было 12 июня, то не БЫЛО БЫ УКРАИНЫ в тех границах, в которых ОНА есть????
Полковник
14.06.2008, 23:05
Слухай полковник,по перше я не Тебе питав, а по друге хто давав Тобі моральне право мене обзивати? Я запитав Левандівку, як він вставив картинку в стакан,він мені відповів, а Ти начав обзиватися."Во истину унтер Пришибеев."Коли Вас в військових училищах начнуть вчити культури.
Не ссы!
Меня забанят, а тебе приятно будет!
Полковник
11.07.2008, 00:48
Беріть приклад з Полковника. Во ізбєжаніє нєпріятнастєй продав квартиру під шумок ( надіюся не прадєшєвєл) , переїхав на безпечну відстань і чуствуєт сєбя харашо.
Послушай, ПРИДУРОК, ты за базар научишься отвечать когда-нибудь?
Полковник
11.07.2008, 23:49
В мене, принаймні, сил вже нема.
Наспівуючи:
Ой, ті дівчата...
Неужели ТРАХНУЛИ софорумницу?
Как не стыдно, Модератор?:cowboy:
Полковник
12.07.2008, 01:37
Невже так тяжко стримуватися від матів, від того, чим тільки може і живете, Полковнику? :mad:Вас все гидкіше, і гидкіше читати....:no: Де той ZAHARAW, чи як Ваш нік колись був на старих форумах? То як небо і земля з Вами теперішнім!
п.с. Ви ж не в прямому ефірі. Можна ще раз перечитати перед тим, як запостити таке.
Так и знал, что придет наша ЦЕЛОМУДРЕННАЯ,
Вот и жена моя обижается на ЭТО слово, а потом ведь всё-таки ТРАХАЕТСЯ.
А как у Вас?
П.С. А маты где Вы углядели? Просто интересно.
Полковник
12.07.2008, 01:45
що, правда?
я якраз з Сихова поверталася маршруткою, знала б, забігла ще...
друзі, коли модератори гілку почистять від гидоти, маякніть хтось в приват. Бо наразі навіть повторно заходити не хочеться.
Вы про Олю?
Даремно!!!!!
Степаныч
21.07.2008, 13:44
Для душевного комфорту людині потрібно приблизно 75% індіфірентної інформації, 20% - позитивної, 5% - негативної. Інакше депрессія. Навіщо ж банити Полковника???
afterstep
21.07.2008, 13:59
Для душевного комфорту людині потрібно приблизно 75% індіфірентної інформації, 20% - позитивної,
власне факт бану - для когось і склав ті 20%.....
Степаныч
21.07.2008, 14:05
власне факт бану - для когось і склав ті 20%.....:) Я забув уточнити. ЩОДЕННО!
Deus igrok
21.07.2008, 14:10
*позіхає* ...а шо шось сталося *потягує руки* ... у то тут кожен день тіко дискусій, цікавих тем ... шой не помітив ...
Степаныч
21.07.2008, 14:16
*позіхає* ...а шо шось сталося *потягує руки* ... у то тут кожен день тіко дискусій, цікавих тем ... шой не помітив ..." Полковник хронічна непристойна поведінка на форумі 13.07.2008 Нема Liliyah Romanova ".
Я забув уточнити. ЩОДЕННО!
Опа, то тепер його щоденно банитимуть назавжди?! :shutup:
СВОБОДУ ПОЛКОВНИКУ!!!
Есть личности, которые ведут себя значительно непристойнее Полковника, ан ничего, они ведь по "правильную" сторону от баррикад.
Без Полковника форум стал значительно скучнее и блеклее.
Свободу!
Deus igrok
21.07.2008, 15:16
Есть личности,
Не згідний , немає особистостей ...
Ти або влізаєш в обєктив , або в бані )))))))))))))
Boris_Kiev
21.07.2008, 15:26
Ну то я вже нічому не дивуюся (щодо політики банів).
Деякі дівчатка навіть парі укладали - "скільки днів протримається Полковник після чергового бану" ?
Ось виїхали зі Львова - Полковник "на волі".
У київській кнайпі перше питання - "ще не забанили?"
Це ж динамічне життя !
Приєднуюся до акції Степанича.
Але відчуваю, що марно.
Так а за що хоч забанили? Можна лiнкiв? Чи знов будуть лише сурьёзные лица а ля Iпполiт Матвiйович на засiданнi "Союза Меча и Орала"?
Liliyah Romanova
21.07.2008, 16:16
Я проти того, що Полковника забанили назавжди!
Полковник не забанений назавжди.
Його було забанено на кілька місяців, оскільки людина явно втратила відчуття "нормальної віртуальності". Я розумію, що форумлянам не видно, бо все позамітано, але бруду було багато, матюків, хамства, непристойності та образ також.
Полковник отримав повідомлення, що його забанено на три місяці, до 12.10.2008. Потім він матиме іще один шанс, проте, якщо він його не використає, йому буде зачинено доступ на ЛФ, вочевидь, довічно.
Додано через 6 хвилин
Можна лiнкiв?
Матюків не знаєте? Конче лінки?
Матюків не знаєте?
Не знаю, бо для цього тут є мiнуси у карму http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/ae.gif
Конче лінки?
Конче.
afterstep
21.07.2008, 16:41
Конче.
мушу вас застерегти - тут ви не зовсім праві.
Тут вам краще повірити Лілі "на слово" :)
І повірити, що це аж ніяк не було "з'ясуванням особистих стосунків" :)
Борисе - то й Вас стосується :) - спробуйте подивитися на ситуацію під іншим кутом :)
Liliyah Romanova
21.07.2008, 16:41
Конче.
Ви й так не побачите, бо то все потерте. Та й не хочу я ту гидоту знову читати.
Обійдетеся на цей раз.
Хіба можете очевидців розпитати, яких Полковник старанно старався або й посилав... Ромко вам розкаже, Оля, Марія...
Додано через 3 хвилини
Тут вам краще повірити Лілі "на слово"
І повірити, що це аж ніяк не було "з'ясуванням особистих стосунків"
Ой, Афтере, ну чи не вам знати, який незнищенний вплив мають
мiнуси у карму
Думаю, ви знаєте, про що я...http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_yes.gif
Борисе - то й Вас стосується - спробуйте подивитися на ситуацію під іншим кутом
Нереально. Переконана.
http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif
(от побачите)
Boris_Kiev
21.07.2008, 16:58
Так а за що хоч забанили? Можна лiнкiв? Чи знов будуть лише сурьёзные лица а ля Iпполiт Матвiйович на засiданнi "Союза Меча и Орала"?
Наприклад (що й обговорювалося у київській кнайпі) -
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=273924&postcount=120
його комент до http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=267983&postcount=106
Нереально. Переконана.
Вах-вах-вах ! А вэлосыпэд-до дамскый!
Вам бракує позитивної інформації ?
Дохтур тут не я.
Свої 5% "за викладом Степанича" я вже отримав, пішов до позитивістів.
Liliyah Romanova
21.07.2008, 17:08
Вам бракує позитивної інформації ?
Дохтур тут не я.
Я це вже давно помітила... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_haha.gif
Додано через 1 хвилину
Наприклад (що й обговорювалося у київській кнайпі)
Бздюра, Борисе. За таке його не банили.
Ви не читали останніх Полковникових шедеврів.
Ну, не було на форумі джентельменів на той момент, довелося мені заступатися за форумлянок, на яких Полковникові заманулося лайна полити.
Від вас об"єктивності не чекаю. Як і здорового погляду на ситуацію.
Boris_Kiev
21.07.2008, 17:12
Чекайте, коли з аутсайду долунає спів мобу -
Hosanna, Superstar !
Тоді й дохтур відпочине.
мушу вас застерегти - тут ви не зовсім праві.
А я ж не знаю. Може й неправий. Тому i хотiлося побачити лiнки. Тим паче, якщо модератори однозначно правi, чого б їм їх приховувати? ;)
Тут вам краще повірити Лілі "на слово"
Менi, може, i краще (типа цiлiшим буду ;) ), але не краще iмiджу модерування, яке тут дещо, хм, непрозоре. :)
Liliyah Romanova
21.07.2008, 17:24
Рішення щодо Полковника прийнято.
Маємо надію, що йому перейде і він трохи втихомириться. І над словниковим запасом теж попрацює.
На прохання бажаючих подала сюди дописи Полковника.
Бо й справді виглядає, що Полковника забанили просто так.
Це не всі шедеври, але значна їх частина.
Кому неприємно читати - не читайте. Коментарі щодо "неприємно" писати не треба.
afterstep
21.07.2008, 19:18
одне застереження - тут відображено "піковий стан". Тобто полковник - не зовсім бультерєр, хоча в принципі - погоджуюся, що "аж надто довга прелюдія" для досягнення стану "гакі" - йому не потрібна....
==
Ну, і задля об'єктивності - не завжди "кипіння" полковника співпадає з плином бесіди, але таки доволі часто форумляни, знаючи нахили та вподобання полковника, "жартують" :)
levandivka
21.07.2008, 19:20
відображено "піковий стан"
А "непікові" пости на місці лежать. У вільному доступі.
Liliyah Romanova
21.07.2008, 19:23
одне застереження - тут відображено "піковий стан"
Цим постам довелося зробити undelete, аби їх побачили ті, кому дуже кортіло.
afterstep
21.07.2008, 19:25
А "непікові" пости на місці лежать. У вільному доступі.
а я вже колись пробував тобі пояснити - такий "вибірковий" перенос, з відривом від контенту, особливо якщо відповідь побудована на тексті попереднього посту (який невідомо де шукати і як виявити, що то саме цей пост передував) - можуть викликати некоректне розуміння. Альбо, простіше кажучи - таким відривом від контексту, при "вдалому підборі" - можна "навісити" навіть протилежний зміст.
==
А коли при переносі групи постів ці пости міняються місцями, і в результаті той, що відгавкується - раптом стає в ролі злющого пса, що ні з того ні з сього кинувся нападати на зовсім стороннього, безневинного форумлянина,- ну то в якийсь момент було аж надто часте явище :)
Визнаю що незумисне - але таки показове :)
levandivka
21.07.2008, 19:28
На прохання бажаючих подала сюди
А в ПП "бажаючим" не можна було? Щоб самостійно внюхалися...
Додано через 1 хвилину
якщо відповідь побудована на тексті попереднього посту
ТАК то "відповідь".
А матюки і сварка - не відповідь.
при "вдалому підборі" - можна "навісити"
Можна.
Коли собаці нічого робити - вона лапу лиже. (с)
Хто б тим парився. "Підбір..." http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_yo-yo.gif
Liliyah Romanova
21.07.2008, 19:34
а я вже колись пробував тобі пояснити - такий "вибірковий" перенос, з відривом від контенту, особливо якщо відповідь побудована на тексті попереднього посту (який невідомо де шукати і як виявити, що то саме цей пост передував)
Натискаєте на значок переходу до цитованого повідомлення й потрапляєте в контекст. Не завжди, але в основному. Назви гілок теж збереглися.
Зрештою, ця гілка не є вияснюванням контексту, а просто повідомленням для тих, кому цікаво, які саме пости Полковника були штрафними.
а я вже колись пробував тобі пояснити - такий "вибірковий" перенос, з відривом від контенту, особливо якщо відповідь побудована на тексті попереднього посту (який невідомо де шукати і як виявити, що то саме цей пост передував) - можуть викликати некоректне розуміння. Альбо, простіше кажучи - таким відривом від контексту, при "вдалому підборі" - можна "навісити" навіть протилежний зміст.
Дякую, Афтерстепе, я хотів це написати, але боюсь, що знов наразився б на неадекватну реакцію. ;) До речі, навіть з цієї підбірки помітно, що деякі відповіді П. були на месаги, що самі були "на грані фолу".
Попри це, П. все ж таки неправий: вдаватися до прямої обсценності, а надто на адресу дам, -- це неприпустимо. Тож на бан (там вже вічний, не вічний -- інша річ) таки напрацював, імхо ;)
levandivka
21.07.2008, 19:52
на бан (там вже вічний, не вічний -- інша річ) таки напрацював
ТАК і запишемо: "Скалка помічена. Черга за колодою".
Наспівуючи:
Я и Greenpeace,
в борьбе мы родились
за экологию борись
Liliyah Romanova
21.07.2008, 20:11
Тож на бан (там вже вічний, не вічний -- інша річ) таки напрацював, імхо
Нема вічного бану. Просто форум чомусь не відреагував на проставлену дату, а дав вічний. Час мине - розблокую.
Приєднуюся до акції Степанича.
Але відчуваю, що марно.
Щось я Вас, Борисе, не розумію зовсім. Здається, що Ви саме найбільше і гризлися з Полковником і провокували часто його до нецензурщини. А тепер так скоренько прибігли агітувати за його випуск. Як це зрозуміти?
Я зрозуміла, що цим Ви просто Лілі мстите (за особисте), бо вона Полковника забанила. Забань його Мартіні, Ви би інакше реагували. Сказали би що так і треба. ;)
Чекайте, коли з аутсайду долунає спів мобу -
Hosanna, Superstar !
Здається, що Ліля -греко-католичка. І для чого тут цей вислів харизматиків? Так ненавидите християн? Починається на форумі травля за релігійними ознаками?:scare:
Liliyah Romanova
21.07.2008, 20:29
Починається на форумі травля за релігійними ознаками?
З точки зору Бориса, за релігійними ознаками травлю я. Консультанта, наприклад, який належить до тієї ж церкви, що і я, наскільки я знаю. Ну, але то справа Бориса.
ТАК і запишемо: "Скалка помічена. Черга за колодою".
А це що таке? Ідіома якась?
Liliyah Romanova
21.07.2008, 20:36
А це що таке? Ідіома якась?
Це згубний вплив тоталітарної моралі...
Левандівко, ай-яй-яй, і ви туди ж?
Нема вічного бану. Просто форум чомусь не відреагував на проставлену дату, а дав вічний. Час мине - розблокую.
Зрозуміло.
Ото чого було відразу отак -- нормально, без надмірного драматизму -- не відповісти на питання щодо бану? ;) Пояснили по суті -- і, наприклад, у мене питань більш нема, все "по делу", як то кажуть ;)
А я ж не знаю. Може й неправий. Тому i хотiлося побачити лiнки. Тим паче, якщо модератори однозначно правi, чого б їм їх приховувати?
Вадюшка, ці "перли" Полковника приховуються, бо форум цей пристойний і матюки та обзивання форумлян тут недопустимі. Нічого особисто не мала проти Полковника, поважала його, як давнішнього форумлянина, але на кожний його "перл" ставила мінус не з якоїсь антипатії, а просто для того, щоби він бачив, що його мова форумлянам не подобається і щоби "фільтрував базар", його ж словами буде сказано.
Але Полковник на то аж ніяк не зважав. Продовжував матюкатися, нагороджувати форумлян "епітетами". Короткі бани на нього, виходить, не діяли. Не встигав виходити - і знову в баню. Надіюся, що за цей, довгострочний він краще обдумає свою непристойну поведінку на Львівському форумі. ;)
Liliyah Romanova
21.07.2008, 20:46
Ото чого було відразу отак -- нормально, без надмірного драматизму -- не відповісти на питання щодо бану?
Я й відповіла у першому ж своєму повідомленні в цій темі. Спокійно й докладно досить, як на мене.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=351204#post351204
Вас же зацікавили матюки та лінки... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
А мне полковник нравится (непоймите неправильно), без него на форуме станет аж слишком сладко - масло маслянное.
Liliyah Romanova
21.07.2008, 20:50
А мне полковник нравится
Не тільки вам. http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
levandivka
21.07.2008, 20:56
чого було відразу отак -- нормально, без надмірного драматизму -- не відповісти на питання щодо бану?
А трудно було без надмірного драматизму запитати в ПП?
Без горлодерства (рукі прочь, сатрапи!) -ніяк?
А мне полковник нравится (непоймите неправильно), без него на форуме станет аж слишком сладко - масло маслянное.
Багато хто кому нравіцца! Хто ж їм заважає вести себе пристойно на форумі? Я тому і "сиджу" на цьому форумі, що тут присікають мат, образи учасників і сварки. Деколи заходиш по лінках на інші форуми, а там така анархія, що мама мія! Мат в ходу, ніби так і має бути! Вискакуєш звідти поскоріше! Хочете, щоби і ЛФ на таке перетворився? ;)
Додано через 4 хвилини
Допис Оля не сподобався: Catherine85 (Нині)
Пані Catherine85 і чим Вам не сподобався мій допис? :)
Вадюшка, ці "перли" Полковника приховуються, бо форум цей пристойний і матюки та обзивання форумлян тут недопустимі. Нічого особисто не мала проти Полковника, поважала його, як давнішнього форумлянина, але на кожний його "перл" ставила мінус не з якоїсь антипатії, а просто для того, щоби він бачив, що його мова форумлянам не подобається і щоби "фільтрував базар", його ж словами буде сказано.
Але Полковник на то аж ніяк не зважав. Продовжував матюкатися, нагороджувати форумлян "епітетами". Короткі бани на нього, виходить, не діяли. Не встигав виходити - і знову в баню. Надіюся, що за цей, довгострочний він краще обдумає свою непристойну поведінку на Львівському форумі.
Вам матюки Полковника були до душі? :)
Boris_Kiev
21.07.2008, 21:11
Олю,
по-перше, я нікого не "ненавиджу" за релігійними ознаками. Я тільки ненавиджу тезу "тільки ми пізнали істину". І поведінку, яка витікає з цього (навіть на підсвідомому рівні).
Щодо Консультанта ... перепрошую, я бачу ситуацію так:
крутому системному програмісту пропонують почитати "Windows для чайників" і ганьблять за "іншу" термінологію.
А щодо Полковника - так, ми гризлися і карму один одному знімали.
Але "відпочивши" від ЛФ я глянув "свіжим оком" і побачив банальну війну мишей із жабами.
Цитата англійською - з опери Вебера-Райса. Здається, вони не євреї.
Вадюшка, ці "перли" Полковника приховуються, бо форум цей пристойний і матюки та обзивання форумлян тут недопустимі.
Олю, загалом згоден. Вдаватися до матюків однозначно не варто було. :)
Я тільки ненавиджу тезу "тільки ми пізнали істину". І поведінку, яка витікає з цього (навіть на підсвідомому рівні).
Киньте, як тут кажуть, лінком на те, про що Ви зараз кажете. :) Бо я аж нігде не бачила, щоби саме таке тут появлялося. Тут що не релігійний представник, то і переконаний, що він пізнав істину. Навіть Ви, що теж якусь свою істину пізнали. :)
До речі, Борисе, а Ви не пам"ятаєте, як Ви харизматів закликали травити? ;) Хоча на форумі нема їх представників...
Щодо Консультанта ... перепрошую, я бачу ситуацію так:
Ми Консультанта зараз не розбираємо. Хоча я багато в чому з ним згідна, а багато в чому - ні!
Але "відпочивши" від ЛФ я глянув "свіжим оком" і побачив банальну війну мишей із жабами.
І хто ж тут "миші", а хто - "жаби"? :)
Liliyah Romanova
21.07.2008, 21:21
Олю, загалом згоден. Вдаватися до матюків однозначно не варто було.
Це єдина причина вічних банів. Матюки на адресу інших форумлян.
Я й відповіла у першому ж своєму повідомленні в цій темі. Спокійно й докладно досить, як на мене. http://forum.lvivport.com/showthread...204#post351204 Вас же зацікавили матюки та лінки...
Бачив. Ну так і я ж не казав, що апріорі бан неправильний, лише поцікавився підставами. І зацікавили мене не матюки, а конкретна провина. До речі, можна було не викопувати аж стільки прикладів (хоча я, звісно, ціную цю ласку модераторського складу ;) ), досить було одного-двух з матами і сумнівними натяками на адресу жінок, щоб переконати у правильності санкцій.
Отже, ура прозорому модеруванню http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/cheers.gif. Цей раз абсолютно без іронії ;)
Boris_Kiev
21.07.2008, 21:26
Олю, я забув дописати, що матюги на адресу жінок я засуджую.
А хто такі харизмати - я взагалі не розумію цього слова і навіть не хочу забивати голову "факультетом непотрібних речей" (С).
З 0 до 6 років жив поруч із мусульманами, з 7 до 14 - з євреями. Ніякої ксенофобії.
Без горлодерства (рукі прочь, сатрапи!) -ніяк?
Ніяк. Take it easy, і головне -- не бійтеся трохи більшої прозорості модерування :cowboy:
Liliyah Romanova
21.07.2008, 21:29
досить було одного-двух з матами і сумнівними натяками на адресу жінок, щоб переконати у правильності санкцій.
Я вам надіслала пп.
Додано через 2 хвилини
лише поцікавився підставами
Ви десь бачили матюки на форумі? То чому про лінки питали? Невже не очевидно, що ті дописи невидимі?
От у пп мені часто пишуть гірше за Полковника. У людей різні проблеми і по-різному проявляються. Але якщо постійно хтось дістає, то на когось та й гавкнеш... Не ідеальні...
Багато хто кому нравіцца! Хто ж їм заважає вести себе пристойно на форумі? Я тому і "сиджу" на цьому форумі, що тут присікають мат, образи учасників і сварки. Деколи заходиш по лінках на інші форуми, а там така анархія, що мама мія! Мат в ходу, ніби так і має бути! Вискакуєш звідти поскоріше! Хочете, щоби і ЛФ на таке перетворився? ;)
Вам матюки Полковника були до душі? :)
Невсегда, меня больше бесят приколы плана "вітаю Івана Петровича з тисячною кармою!"...
Я вам надіслала пп.
Ви десь бачили матюки на форумі? То чому про лінки питали? Невже не очевидно, що ті дописи невидимі?
Матюків не бачив, але я ж і читаю не весь форум до останньої месаги. ;)
Щодо невидимості -- слушно, але тоді можна було б кинути не лінк а просто цитату. Це також зняло б питання. З мого досвіду модерування, принаймні -- таки знімає ;). Бо є факт (лінк, цитата) -- і є модераторіал; все відразу зрозуміло. :)
Але якщо постійно хтось дістає, то на когось та й гавкнеш... Не ідеальні...
Дадада! http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/ae.gif
Додано через 1 хвилину
и-и, у мене з цими дискусіями аж філіжанки розмножилися, жах! :crazy:
Liliyah Romanova
21.07.2008, 21:45
Дадада!
Так не діставайте, то й не віддасться вам... http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
Невсегда, меня больше бесят приколы плана "вітаю Івана Петровича з тисячною кармою!"...
Гм... А нащо ви туди ходите то читати? Це ж треба прочитати, аби бісити почало... І відомо ДЕ прочитати. http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_wink.gif
А от Полковника можна було в різних гілках почитати. У його профілі видно, що навіть покарання на мамській гілці дістав.
Пересвет
06.08.2008, 22:14
А мне вспомнился один анекдот.
Москва, МГИМО, студенты вот-вот получат дипломы и станут будущими дипломатами. На кафедру международного права приходит Министр Иностранных дел России.
И задает следующий вопрос:
"Господа студенты, скоро настанет тот день когда вы выйдите из стен этого высшего учебного заведения, кто то из вас будет работать в МИД, кто то будет послом России в странах ЕС и др. странах. В течение 5 лет мы давали Вам все, что знаем сами, что было наработано годами нашими выдающимися деятелями, дипломатами и представителями.
И для проверки ваших знаний, Я предлагаю Вам одну задачу. Представте, что вы являетесь послом в заштатной африканской стране, у побережья государства всплыает российская подводная лодка и выпускает две ядерные ракеты по базам террористов и заодно городам данного африканского королевства. Жертвы и разрушения, много бездомных, раненых, нанесен огромный урон стране и перед вами, как дипломатом Российской Федерации стоит задача уладить данный скандал, необходимо решить вопрос и объяснить королю данного государства ситуацию. У вас есть несколько часов для написания объяснения..."
Студенты выполнили работу и сдали ее Министру, спустя 3 дня Министр снова приходит к студентам и объявляет результаты:
"Господа, Я горд и счастлив, что вы граждане моей страны, в которой Я живу! Я горд и счастлив, что после меня будут тысячи молдых и талантливых дипломатов, Каждый из вас справился с этим заданием, Каждый из вас смог в такое короткое время написать ответ. Единственное, что Я бы хотел уточнить, дабы вы в последствие не делали ошибок, заключается в следующем:
Слово НА ХЕР пишется раздельно
а Черножопая Обезьяна - все пишется с большой буква, все таки он король".
істіну глаголіш!..
заодно вітаю зі 500 кармою:
http://levus.info/smile/biggrin.gif
afterstep
07.08.2008, 09:46
А мне вспомнился один анекдот.
Слово НА ХЕР пишется раздельно
а Черножопая Обезьяна - все пишется с большой буква, все таки он король".
а мені щось при цьому анекдотові - згадується ваша (та й інших росіян) - риторика у гілці про УПА чи інших національних питаннях :)
все починається з
мы давали Вам все, что знаем сами, что было наработано годами нашими выдающимися деятелями, дипломатами и представителями.
а далі..... чомусь повна асоціація з анекдотом :)
Пересвет
07.08.2008, 18:51
Я понимаю, что Вам в этом тяжело признаться, но на чьем горбу после войны страну восстанавливали???
Пока одни за Родину воевали, да "поезда под откос пускали", народ восстанавливливал страну от последствий войны.
Но это как вы понимаете тема другой веточки...
levandivka
07.08.2008, 18:55
на чьем горбу после войны страну восстанавливали???
Добродію!
Облиште Політику на ЛФ в спокою!
Пересвет
07.08.2008, 20:10
Леандивка!
Правду не скроешь и в землю не спрячешь...
Как бы не давили!!!
царизм давил, комуняки, теперь вот "патриоты" все пытаются рот закрыть...
А Я молчать не буду...
ЗЫ. Товарищи!!! В зоопарке тигру не докладывают мяса!!!
ЗЫЫ. Вот забанили Полковника, ну оставили бы его в покое, так нет же. Повыдергивали из цитат его слова, поковырялись так сказать в анналах...истории его сообщений.
Некрасиво поступаете, Левандивка.
Степаныч
07.08.2008, 20:19
А Я молчать не буду...:D:D:D
Вот забанили Полковника, ну оставили бы его в покое, так нет же. Повыдергивали из цитат его слова, поковырялись так сказать в анналах...истории его сообщений.
міша, ти вважаєш, що матюкати людей на форумі -- не підстава для отримання картки?..
Liliyah Romanova
07.08.2008, 20:33
ЗЫЫ. Вот забанили Полковника, ну оставили бы его в покое, так нет же. Повыдергивали из цитат его слова, поковырялись так сказать в анналах...истории его сообщений.
То не цитати, а цілі дописи. Штрафні дописи. Бо тут хотіли дуже знати, за що був банений.
Інші теж картки отримували. Не він один.
А кричати не треба. Розбаню я його. На 1 вересня. :)
Тема закрита.
Кому треба покричати - знайдіть інше місце будь ласка.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008