КПК

Показати повну версію : електронні книги

nameless
15.07.2008, 16:45
хочу спитати, шо за диво електронні книги (http://deshevshe.net.ua/ua/books-lbook/). тобто, я розумію, шо воно таке, але хотілося б взнати у реальних користувачів, чи людей, які колись із ними стикалися: варто взагалі таке диво техніки купувати? чи то лише грошам горе?

Кася
15.07.2008, 16:47
хочу спитати, шо за диво електронні книги. тобто, я розумію, шо воно таке, але хотілося б взнати у реальних користувачів, чи людей, які колись із ними стикалися: варто взагалі таке диво техніки купувати? чи то лише грошам горе?
а Ви подумайте чи Ви тим користуватимеся?

Catherine85
15.07.2008, 16:56
Пробовала,вроде удобно, знакомая купила, очень довольна - все-таки не с экрана мобильного читать, не такая нагрузка на глаза. Но, по-моему, цена завышена :mad:, поэтому пока покупать не буду

Кася
15.07.2008, 17:48
Пробовала,вроде удобно, знакомая купила, очень довольна - все-таки не с экрана мобильного читать, не такая нагрузка на глаза. Но, по-моему, цена завышена , поэтому пока покупать не буду
скільки книжок ви за тиждень зазвичай прочитуєте?

Chortenia
15.07.2008, 18:53
хочу спитати, шо за диво електронні книги (http://deshevshe.net.ua/ua/books-lbook/). тобто, я розумію, шо воно таке, але хотілося б взнати у реальних користувачів, чи людей, які колись із ними стикалися: варто взагалі таке диво техніки купувати? чи то лише грошам горе?

А чи не забагато реклами ви вже сьогодні зробили на форумі?:mad:

Catherine85
15.07.2008, 19:00
скільки книжок ви за тиждень зазвичай прочитуєте?
На мобильном - 0, зрение не позволяет, а обычных - от 2-3 до ..., зависит от настроения, наличия книг под рукой, свободного времени и т.д.

serhiym
20.07.2008, 16:47
в мене є і-под, який дозволяє переглядати текстові файли, але на жаль кирилицю не бачить.

Канцлєр
02.08.2008, 22:28
Ну я юзаю LBook eReader V8. Типу така собі електронна книженція, плюсів багато - мало їсть заряду батереї, можна вмістити до тисячі книжок, є мп3 плеєр з яким можна слухати музику під час читання і т.д.
З поганого трохи малий дисплей і досить велика ціна.
Короч шуіка справді класна. :y: