КПК

Показати повну версію : МIСС ВСЕСВIТ!

Koza-Dereza
14.07.2008, 05:59
Оце сиджу дивлюсь мiсс всесвiт. Як завжди, латинська америка переважає у фiналi. Аж майже не вiриться чотири з п'ятьох топ фiналiсток з лат. амер. Добре що хоч п'ята росiянка, яка направду гарна.
Венесуелка, як завжди красавiца розкрасавiца (не без момочi пластичної операцiї, та все ж).
А хто наша була? (Українка) це та що з скандалом виграла Мiсс Україна недавно?
Ой а як Американка на дупу звалилась. Таке ж було i на Мiсс Америка, тiльки не пам'ятаю чи iменно вона впала чи хтось iнший.
Ой, ну як би це менi навчитись такий макiяж робити.
В МIсс Мексика просто осинна талiя, певно теж ребра вибирала з грудей. А Росiянка таки гарна.
Багато брюнеток останнiм часом, модно чи що? А коли рижi будуть моднi?
Ех, русска трете мiсце заняла.
Домiнiканська республiка номер два
Ок, момент правди....
Мiсс всесвiту ..............

ВЕНЕСУЕЛА!!!!

Вона дiйсно гарна. :)

http://www.missuniverse.com/delegates/2008/files/VE.html

Мих
14.07.2008, 08:36
ВЕНЕСУЕЛА!!!!

Вона дiйсно гарна.
та нууууууу.... шкіра і кости....

Оля
14.07.2008, 09:44
А хто наша була? (Українка) це та що з скандалом виграла Мiсс Україна недавно?

Ліка Роман? А чо зі скандалом? Гарна дівчина. Справжня красуня!

Мiсс всесвiту ..............

ВЕНЕСУЕЛА!!!!

Вона дiйсно гарна.

Свят, свят, свят! Якщо це вже рахується "гарна", то люди подуріли чисто!:scare: Руціньки коло ключиць як в нашого Феді (скелета) колись в кабінеті анатомії. Груди 100% силіконові. Куди світ котиться з поняттям краси? А найгірше те, що так промивають мізки молодим дівчатам, що так вони повинні виглядати. І ті морять себе голодом, робляться анурексиками або буліміками. Деякі підлітки, на жаль, помирають.

Мих
14.07.2008, 10:36
Взагалі, "Міс ....." - то несерйозно... Хтось просто бабло гребе, а хтось з шкіри вилазе... Рабині вони, а не "міс".

Яська Березнева
14.07.2008, 11:16
Куди світ котиться з поняттям краси? А найгірше те, що так промивають мізки молодим дівчатам, що так вони повинні виглядати. І ті морять себе голодом, робляться анурексиками або буліміками. Деякі підлітки, на жаль, помирають.
Розповів мені чоловік таке. Був він у супермаркеті. Заходить зграйка дівчат десь років по 20. Худюсінькі! Зиркнули голодними очима по полицях, взяли по йогурту. Хотіли взяти ще щось. Тут одна говорить: "Блін, дєвкі, розтовстієм!" "Дєвкі" зітхнули, підійшли до каси, розплатилися і вийшли. А одна знайома викладачка мені розказувала, що юних гімнасток, щоб вагу зайву не набрали, вчать їсти йогурт... СІРНИКОМ! Причому їсти його потрібно 20 хвилин, ретельно пережовуючи. Ех, яблучко, куди ти котишся...

Koza-Dereza
14.07.2008, 16:54
Ліка Роман? А чо зі скандалом? Гарна дівчина. Справжня красуня!
Ок, якщо мiсс Україна 2008 оця панянка, то чому на Мiсс Всесвiт послали когось iншого? Лiка шо, мiсс Україна 2007? Нiчого не розумiю.
А ось i "шкандаль"
http://gpu.ua/index.php?&id=223867
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=302970&postcount=50

Додано через 1 хвилину
ПОчали за здравiє, закiнчили за упокiй... Ну що хiба не гарнi мiсс з рiзних країн? Де ж вони худi як скелети? I груди i попа i все при них. Красунi! :clapping: Якби менi сила волi нормально харчуватись можа б i я такою була, а так є шо є. :beee:

Додано через 5 хвилин
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/Dayana_Mendoza.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3187/2622773465_425a451932.jpg?v=0

Додано через 10 хвилин
А найгірше те, що так промивають мізки молодим дівчатам, що так вони повинні виглядати. І ті морять себе голодом, робляться анурексиками або буліміками. Деякі підлітки, на жаль, помирають.
На це хворiють не тому що хтось худiший чи гарнiший а тому що не все гаразд у власному життi. Коли життя втiкає в правильне русло все мiняється, худiсть i все решта вiдходять на iнший план, особливо коли з'являється достойний кавалер.

Додано через 14 хвилин
I ще тому що може коли дiвчина хоче просто слiдкувати за вагою, чи може не жерти бульби з мнєсом i єйчями i може не їсти пiсля шостої чи хоча б сьомої, а родинонька як заладьтиь "кости та кости" то шо робти? Ховатись, не їсти, вератти їжу, а можна простiше.

Chortenia
14.07.2008, 17:10
Так, здається, міс світу і міс всесвіт - то 2 великі різниці :)

Catherine85
14.07.2008, 17:11
Мисс Украина вроде должна ехать на Мисс Мира. А Мисс Вселенная - это ведь частный конкурс Дональда Трампа. Для него уже второй год проводится отдельный выбор мисс Украина-Вселенная, которую выбрали Трамп и Николаенко, которая стала представителем конкурса в Украине (окрутив престарелого друга Трампа ;)) Поэтому и поехала эта Масалаб, а в прошлом году так же выбрали Цимбалюк - лучшую подругу Николаенко, короче рука руку моет :)

Мих
14.07.2008, 17:13
А я би зробив як в боксі.
Міс світу по версії WBC, WBO.......

bora
14.07.2008, 17:20
а родинонька як заладьтиь "кости та кости"
Ой, Кізонько, ти права:) Отак вічно мене вся родина мучила. Я не думаю, що повненьких так дістають як худих - всі відкормити намагаються та ще й познущатись - чи бува не хора:)

О, в мене недавно сестра від свекрухи плакала. Бо та наклала для неї кілька тарілок - наготувалась і хтіла, щоб невістка все то з"їла, бо дуже худа. Сестра відчуває що скоро зле стане та й візьми і подякуй, що більше не може їсти. так свекруха в істерику - тобі видко не смачно, ти диви яка худа, а чому тоді не їж? Вобчем пересварилася вся родина:)

Chortenia
14.07.2008, 17:27
Я не думаю, що повненьких так дістають як худих - всі відкормити намагаються та ще й познущатись - чи бува не хора
Ага, ще й про глистів згадають

bora
14.07.2008, 17:29
Ага, ще й про глистів згадають
Якби то тіко:padonak:..раніше казали, що за хлопців вся згризлася:shutup:
Невдобно булоооо.. Шо Вам сказати:)

Chortenia
14.07.2008, 17:37
Якби то тіко:padonak:..раніше казали, що за хлопців вся згризлася:shutup:
Невдобно булоооо.. Шо Вам сказати:)

:), для мене використовувалди інші епітети "в'язень концтабору", "через тебе світиться", або, як каже мій чоловік, який бачить дівчину з ножками, худішими, ніж в мене "а ножки тоненькие, а жить так хочется" :)

Так що нам не звикати, егеж?

Мих
14.07.2008, 17:43
Коли я ще був холостяком, з своїм колегою (теж не жонатий і худющий, як тріска) прийшли до однієї жінки (не пригадую за чим) і вона питає свого чоловіка: Міську, кого беремо за зєтя?
Чоловік так уважно глянув нас і сказав: я б взяв отого і показав на мене, бо того іншого тре ше кормити і кормити....

Маруся-мама
14.07.2008, 17:44
Я телевізора не дивлюсь то таке чудо не бачила... але мені сподобався національний костюм аргентинки.

http://content.missuniverse.com/delegates/2008/images/costume/AR.jpg

А я точно знаю чому не вибрали Албанку, бо в неї костюм був вампірши. Он вона їх всіх і вистрашила. :D:D:D

Он дивлюсь ті знимки, дивлюсь і вони мені всі на одно ліцо.

Оля
15.07.2008, 01:29
Ой, Кізонько, ти права Отак вічно мене вся родина мучила. Я не думаю, що повненьких так дістають як худих - всі відкормити намагаються та ще й познущатись - чи бува не хора

, для мене використовувалди інші епітети "в'язень концтабору", "через тебе світиться",

Дівчата, ви щось тойво.... плутаєте! ;) Якщо дівчина від природи худенька, то я би ніколи не переживала. Все ще наросте. І ніколи би доньку не заставляла їсти. Але якщо дівчата себе таки голодом морять через бажання працювати в модельному бізнесі, чи стати якоюсь "міссссс....", то ви мені вибачте, не здорово то. Кимось така таки стане, як буде настирлива. Але якою ціною?! То так само, як бути художником, співаком справжнім. Не кожному дано! Але багато чогось пхаються бути тими моделями, "місками" і до того, створюють неправильний образ жіночої краси в суспільстві. Я помітила, що ті всі зірки ще й до того, мають бути високими на зріст. І що тепер простим дівчаткам, доточувати себе, щоби доскочити до "стандарту"?:radist:

Catherine85
15.07.2008, 01:40
І що тепер простим дівчаткам, доточувати себе, щоби доскочити до "стандарту"?

Хорошо, что у меня из головы вовремя "выбили" мысли о стандартах :) И теперь я совсем не заморачиваюсь по этому поводу, не всем же быть худыми ;) Я себе нравлюсь, это главное :radist:, когда что-то перестает устраивать в себе, приходится делать зарядку :ninja:

Chortenia
15.07.2008, 08:28
що тепер простим дівчаткам, доточувати себе, щоби доскочити до "стандарту"?
Ви знаєте, бачила передачу, деякі ноги видовжують хірургічним шляхом :scare::scare::scare:

Дівчата, ви щось тойво.... плутаєте! Якщо дівчина від природи худенька, то я би ніколи не переживала. Все ще наросте. І ніколи би доньку не заставляла їсти.

Ні, то власний гіркий досвід :D:D:D:D:D:D:D:D
Не знаю як Бора, а я ще й мацьопа, так що не вписуюсь взагалі ні в які стандарти, але якщо не зважати на намагання усіх тебе нагодуватиі при кожному годуванні саме вказати "Боже, ти таке мале, худе, як ти живеш:mad:" алєс гут, і ніколи бажання бути іншою не виникало :)

Але от якщо дівки дійсно чинять над собою наругу (не плутати з підтримкою форми), щоб стати кимось-чимось, то вже клініка, як на мене, ну і виправдання - чого ж вона такою не стала - нівінаватая я, то усьо природа ......... (нехороша), от як тільки виріжу-вставлю - буду звізда.

Масінька
15.07.2008, 09:08
А я за кожних пів-року сімейного життя набираю по 2 кг (цифра приблизна, ваги вдома немає, але штани замаленькі, не налізають) :shutup: Але, хочу вам сказати, що ніц за це не переживаю, чоловікові подобаюсь все більше, каже що я тепер справжня апетитна жінка (підлещується мабуть :)), бо як заміж виходила така як тріска була. Таке враження, що людям хотілось мене обійняти, дати хліба поїсти і поплакати :)

Chortenia
15.07.2008, 09:23
А я за кожних пів-року сімейного життя набираю по 2 кг (цифра приблизна, ваги вдома немає, але штани замаленькі, не налізають) :shutup: Але, хочу вам сказати, що ніц за це не переживаю, чоловікові подобаюсь все більше, каже що я тепер справжня апетитна жінка (підлещується мабуть :)), бо як заміж виходила така як тріска була. Таке враження, що людям хотілось мене обійняти, дати хліба поїсти і поплакати :)

Ги, я б сама не проти. Але у мене усьо стабільно. Дкмала, переїдемо до свекрів на час ремонту, регулярне харчування, дела-дрова, ага стчаааааззз
Наспівуючи:
Каким ты быыыыыыл
Таким ты и остааааался......

Щось тема пішла в уікаве русло :)

Лулі
16.07.2008, 09:22
на мій погльяд, треба Організаторів тих шоу/show "Miss+Mister World, Univers, ітд....жорстоко карати, за таке приниження людини!
Хто вони, і яким правом хтось має світу представляти НАЙ-красивішу Людину, на яких підсатвах, за яких кретеріях???

Ні, це каталогізування людей, це аморально і гріх!

Між іншим, до нас дівчат, з форуму напевно ніхто не звертавсь,і не оглянув, тож звідки беретсья певність у них що Венезуельянка НАЙ-красивіша???

Гарного Дня вам!
Лулі

bora
16.07.2008, 09:41
Венезуельянка НАЙ-красивіша
http://i072.radikal.ru/0807/30/0bbf9a2ad8af.jpg

Не переймайтесь так, все умовності, всі ми найкращі:) Он гляньте яка в неї шия страшна. От Вам і докази, що ідеальних людей не буває.. Висновок залежить від кожного сприйняття:)

Мих
16.07.2008, 11:36
Висновок залежить від кожного сприйняття
та вона звичайнісінька... я б ... не сказав, що супер-пупер....

olya_d
16.07.2008, 11:40
Не знаю як Бора, а я ще й мацьопа, так що не вписуюсь взагалі ні в які стандарти,
А що ж тоді мені казати зі своїми 41 кг і 1,56 м? Часто свекор нервує: їж, їж, їж, ти така худа і т.п.
Я їм скільки смакує, але поправитися дуже тяжко.

Додано через 1 хвилину
та вона звичайнісінька... я б ... не сказав, що супер-пупер....
А ще зніміть макіяж, укладку, одягніть у звичайний одяг...

Висновок залежить від кожного сприйняття
Як то кажуть, все у світі відносне ;)

bora
16.07.2008, 11:46
та вона звичайнісінька
То навіть добре) Колись дівчата з конкурсів зізнавались, що це не конкурси краси, а конкурси пластичних хірургів:)
А я люблю ці конкурси дивитись змалечку. ІМХО, на дітей ці всі нав"язані стандарти не діють, якщо в їхніх батьків вистарчає на їх виховання часу. Інша річ діти якими батьки не займаються - так вони покинуті на себе ще не такі стереотипи можуть приміряти...

Chortenia
16.07.2008, 12:15
А що ж тоді мені казати зі своїми 41 кг і 1,56 м? Часто свекор нервує: їж, їж, їж, ти така худа і т.п.
Я їм скільки смакує, але поправитися дуже тяжко.
Приєднуйтесь до нашої компанії...

bora
16.07.2008, 12:23
Приєднуйтесь до нашої компанії...
Я туйво..:shy:замужем поправилась) 56 кг... на 170 це певно багато вже.. Просто я питання достатності чи залишкловості ваги ніколи не вивчала - ні наю..

Chortenia
16.07.2008, 12:45
Я туйво..:shy:замужем поправилась) 56 кг... на 170 це певно багато вже.. Просто я питання достатності чи залишкловості ваги ніколи не вивчала - ні наю..

Ги, по цифрах, Борочко, у стрункості вам не відмовляти.
У мене 44 кг при 158см (співвідношення з вами - 12 кг, 12 см :)

bora
16.07.2008, 13:00
12 кг, 12 см
Так це ж багато - 1 см на 1 кг)) Прикиньте ще раз)))

Нічо так вийшов офф..про себе коханих у гілці Міс сесвіт;):cowboy:

маюнка
16.07.2008, 14:11
щодо міс Венесуели - мені чесне слово, не сподобалась вона - хоч я конкурс і не дивилась, але з фото,які дівчата виставили тут на форумі - склалось враження, що вуста їй приліпили від іншої людини.
брови красиві.

а тепер пару слів до форумлянок: як ви всі можете нарікати на свою зовнішність?
по пам"яті кажу, можу помилятись: bora, це ж Ваші фото були у "покажи личко" - такі за порами року зроблені і ще пригадую таке чорно-біле одне точно було - Ви ж така розкішна білявка з виразними очима?:)

Chortenia, Вас я точно не плутаю ні з ким. Вас і Вашого коханого пам"ятаю гарно з фото - Ви ж просто красунечка! чудово виглядаєте. серце радіє, як дивлюсь на Вас. :) я щиро, від серця кажу. не треба Вам мінятись ніде і ні в чому - хіба Бог коли змінить зі Своєї волі - то змінить точно на краще:)хоча куди вже краще;)

ну і ще до Koza-Dereza

Якби менi сила волi нормально харчуватись можа б i я такою була, а так є шо є.

от вже було б кому нарікати!!! не соромно?;) Красуня Красунівня Красуненко:) куди там тим міс-кам...

Chortenia
16.07.2008, 14:12
Так це ж багато - 1 см на 1 кг)) Прикиньте ще раз)))

Нічо так вийшов офф..про себе коханих у гілці Міс сесвіт;):cowboy:

Та ну...
Та який офтоп? Ми ж і є для себе і коханих і міс і місіс всесвіт!!!!!!!
Про кг і см, нумо фотку в студію!!!!

Додано через 2 хвилини

Chortenia, Вас я точно не плутаю ні з ким. Вас і Вашого коханого пам"ятаю гарно з фото - Ви ж просто красунечка! чудово виглядаєте. серце радіє, як дивлюсь на Вас. :) я щиро, від серця кажу. не треба Вам мінятись ніде і ні в чому - хіба Бог коли змінить зі Своєї волі - то змінить точно на краще:)хоча куди вже краще;)

Маюнко, та то ж ми так, для самопіару :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);)

маюнка
16.07.2008, 14:17
Маюнко, та то ж ми так, для самопіару
ага-ага. я так і подумала;) ну бачите, тепер і піарщики у Вас з"явились - без замовлення - волонтери;)

Chortenia
16.07.2008, 14:20
ага-ага. я так і подумала;) ну бачите, тепер і піарщики у Вас з"явились - без замовлення - волонтери;)

Маюнко, ви і не уявляєте, як то тішить самолюбство, чесслово!

маюнка
16.07.2008, 14:23
Маюнко, ви і не уявляєте, як то тішить самолюбство, чесслово!
самолюбство в здорових межах має бути присутнім, бо як не любиш себе, то і в інших самі вади шукаєш.
ОФФ.п.с. можна на "ти" звертатись?:)

bora
16.07.2008, 14:27
такі за порами року зроблені
:( Не мої.. Але хоч ч/б було:)
Дякую за теплі слова. То ми не бідкаємося..Раніше про те і говорили - що для нас та вага не має значення, швидше вона у навколишніх викликає певні емоції, ментальні чи що, з яких ми тут на форумі і кепкуємо;)

Додано через 3 хвилини
Про кг і см, нумо фотку в студію!!!!
Нема нових поки що:) якось Вам покажу;)

Chortenia
16.07.2008, 14:31
:( Не мої.. Але хоч ч/б було:)
Памятаю, Боро, я вашу фотку, правда там тіко личко було.

швидше вона у навколишніх викликає певні емоції, ментальні чи що, з яких ми тут на форумі і кепкуємо;)
То точно!!!!!

Додано через 1 хвилину
Нема нових поки що якось Вам покажу
Ждю!!!!!

Додано через 2 хвилини
ОФФ.п.с. можна на "ти" звертатись?
Оффппс ОК

olya_d
16.07.2008, 19:34
У мене 44 кг
Я теж хочу 44!!! Так мені було колись дуже комфортно. Я після народження дитини похудала і ніяк не можу набрати оті 3кг.

Liliyah Romanova
16.07.2008, 19:56
Може, гілку перейменувати? ;)
Далеко "міскам" до форумлянок!
Он, їм навіть пластична хірургія не помагає. ;)

Chortenia
16.07.2008, 20:50
Я теж хочу 44!!! Так мені було колись дуже комфортно. Я після народження дитини похудала і ніяк не можу набрати оті 3кг.

Ого! Я думала я тут най-най.
Ех, втратила пальму першості :):):):):)
Ех, бажаю вам їх набрати, бо комфортна вага - то комфортна вага

Додано через 1 хвилину
Може, гілку перейменувати? ;)
Далеко "міскам" до форумлянок!
Он, їм навіть пластична хірургія не помагає. ;)

Підтримую!!!!!

Liliyah Romanova
16.07.2008, 21:05
Підтримую!!!!!
Треба ще авторки гілки згоду отримати.
Нінусь, що скажеш? ;)

SatYr
20.07.2008, 20:20
А мені сподобались наші слов'янки :
Словенія
http://content.missuniverse.com/delegates/2008/images/swim/SI.jpg
http://www.missuniverse.com/delegates/2008/files/SI-photo-swim.html