КПК

Показати повну версію : У кого з водою зле...

bora
09.07.2008, 13:20
Чомусь це питання обговорюється в гілці - Садовий. ІМХО, не зовсім коректно - бо деталі - то окрема тема. Отже з останнього:

З “водними” угодами – своя історія (http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=66181). Запровадивши нове положення “виробник-виконавець-споживач послуг”, міська рада скинула на жеки ще одне навантаження - ремонт внутрішньобудинкових водних труб. “Львівводоканал”, мовляв, тільки постачає воду до будинку, а от все, що в середині будинку, – це жеківська справа. За який кошт це будуть робити – чиновників у мерії “не гребе”. А тим часом навіть підвищений тариф на послуги водопостачання і водовідведення, запроваджений із 1 липня, ремонту старих латаних-перелатаних труб ніколи не покриє. Натомість львів’ян “заспокоюють” байками про розширений графік водопостачання, міфічну можливість відмовитися від оплати ненаданих послуг, контролювати їхню якість та іншими “бонусами”. Львів’янам, які добре розуміють, що розібратися у цьому паперовому морі ніколи не зможуть, просто відмовляються підписувати угоди – наперекір законодавству і здоровому глузду.

Схоже, такою паперовою тяганиною нас хочуть відволікти від нагальної проблеми – хронічної відсутності гарячої води у місті. Нагадаємо, її немає у Сихівському та частині Франківського, Галицького, Личаківського районів, які обслуговує ТЕЦ-1, вже з 12 травня. Тепловики спочатку відбувалися байками про щорічні обов’язкові гідравлічні випробування, потім завели стару пісню про низьку проплату за тепло (мовляв, не платите, тому “поганий дядя “Львівгаз” не дає лімітів, а тому ми воду не гріємо!). На останній прес-конференції керівник ЛМКП “Львівтеплоенерго” Богдан Кіт розчулив журналістів, в тому числі і авторку цих рядків, своєю увагою – більше години понад офіційний час роз’яснював, що його відомство з дня на день вводить до ладу котельню на вулиці Надійній, яка обслуговує підприємство “Іскра”, куди подають газ під високим тиском. Тоді, мовляв, буде можливість “під цей шумок” пустити гарячу воду у Сихові. Вода, казав тоді пан Богдан, має з’явитися з дня на день. Та минуло вже півмісяця, а води на Сихові як не було, так і досі немає.

Треба до переліку ще пр. Чорновола додати.

syavych
09.07.2008, 13:30
І у мене зле :(

mayscream
09.07.2008, 13:36
І в нас,і в нас:padonak:

Радість
09.07.2008, 13:55
Так, і в нас також зле.
Є хоч хтось, в кого добре?

Масінька
09.07.2008, 13:56
Так, і в нас також зле.

Чесно, в мене з водою дійсно добре. А от з електрикою - буває :shutup:

bonapart
09.07.2008, 14:01
Хмммм.. А в нас отака справа: мало того, що воду гарячу відключили взагалі, так коли вона є, то в мене по стояку(з першого до останнього поверху, а це 15 квартир!!!!) і ще по одному стояку в будинку все одно гарячої води немає. З гарячого крана йде холодно вода. І куди вже тільки не звертались - толку ніякого, така історія вже багато років. Довелося ставити бойлер.

ckorpionsha
09.07.2008, 14:04
Ну в нас холодна цілодобово, а гаряча до 1-2 ночі. Іколи виключають вдень на годинку-дві взагалі, але то рідко буває.

пупер
09.07.2008, 14:24
у мене взагалі води в крані нема, тече якийсь компот....

карапуз
09.07.2008, 14:40
А ми теж чекали -чекали на гарячу воду з дня на день,зрозуміли,що так і не дочекаємось :beee: і поставили бойлер :).Ви знаєте,так класно, коли відкриваєш кран ,а там гаряча вода.:p. Правда, лічильник крутиться ...:eek:

Масік
09.07.2008, 14:46
bora зле то коли вона є але не в повному обсязі , аколи її нема (тобто гарячої) то і питання про зле не постає :) У нас в Шевченківському районі по черзі то води , то світла, а сьогодні вже й газу нема, зате вчимося виживати в екстремальних умовах, от ви спробуйте вимкнути все в Києві то кіпішу буде, вони ж не виживуть , а ми львів"яни вже до усього адаптовані :)

bora
09.07.2008, 14:55
У нас в Шевченківському районі по черзі то води , то світла, а сьогодні вже й газу нема
??? А чого світла та газу? Весь район чи то один будинок так?
Я собі колись брову розвалила об двері при раптовому відключенні - благо давно їх не було.

Масік
09.07.2008, 15:08
А чого світла та газу?
ну світло час від часу пропадає, а газ сьогодні вимкнули

levandivka
09.07.2008, 15:37
Кому тре злого модератора? http://www.kolobok.us/smiles/user/KidRock_07.gif

А в мене і з водою, і з газом, і з гарячою водою, і навіть світло http://www.kolobok.us/smiles/standart/superstition.gif - усьо є.

Мих
09.07.2008, 15:38
А в мене і з водою, і з газом, і з гарячою водою, і навіть світло , усьо є.
Ну так то Левандівка(про район), нє?

Мата Харі
09.07.2008, 15:40
поставили бойлер .Ви знаєте,так класно, коли відкриваєш кран ,а там гаряча вода.. Правда, лічильник крутиться ...
Дозвольте поцікавитись: а що вартує таке задоволення? Тобто, сам бойлер, вартість встановлення, ну і на скільки в місяць "накручує", і яка кількість осіб то накручує? І чи потрібні для встановлення якісь дозволи? Бо в нас теж, хіба електробойлер ставити - висотка, газу нема, електирики - інколи нема, нормального опалення -впринципі ніколи нема. Гарячої води, як ви здогадались, теж. Сусіди вже перейшли на електроконвектори - кажуть вигідно. Ще маю ідею купити посудомийку, бо миття посуду за відсутності теплої води мене найбільше добиває. Купатися їздимо до бабусі на Стрийську - в неї колонка є, а лічилиники на воду не є :). На завтра планую "банний день" :).

Бурулька
09.07.2008, 16:35
А в нас останнім часом було дуже весело - холодну воду зазвичай вимикали приблизно о 10,00, а гаряча могла бути цілодобово. І от скажіть, для чого мені кипяток в крані?
Просто народу хочеться підвищити показники надання гарячої води в районі чи шо?

Масік
09.07.2008, 19:06
хоч чимось мусить вас матінка природа наділити :)

MITALb
09.07.2008, 19:10
чесно кажучи, думаю, що найвеселішне почнеться з "опалювальним" сезоном... можливо і варто тоді чекати гарячу воду :)

nastinka
09.07.2008, 19:32
а в мене добре :)
в мене вода зранку і ввечері..але є бак на 500 літрів...
щодо чистоти..то на вхід до квартири стоїть фільтр, а на рахунок питтєвої - є фільт від цептера :)
дуже дуже добрий!
не зважаючи на те, що дорогий......

"опалювальним" сезоном...
в мене автономне опалення+ привілегія того, що я живу в центрі в будинку в три поверхи :)

Додано через 58 секунд
нахвалилась..нахвалилась :)

карапуз
09.07.2008, 19:37
Дозвольте поцікавитись: а що вартує таке задоволення? Тобто, сам бойлер, вартість встановлення, ну і на скільки в місяць "накручує", і яка кількість осіб то накручує? І чи потрібні для встановлення якісь дозволи?
Вартість бойлерів різна в залежності від виробника,об"єму ,а також того ,тисковий він чи безтисковий. Якщо я не помиляюсь,безтисковий можна використовувати,як бак,коли немає води у крані.
Встановлення -безкоштовно,лише смачна вечеря :),так,як встановлював чоловік (він не спеціаліст,просто майстер на всі руки ).
Скільки будемо платити за світло, я ще не знаю,бо він у нас лише два тижні.Щоб нагріти його повністю(у нас на 80 літрів),потрібно години чотири і весь цей час лічильник круууууутиться ...
Дозволу ніякого непотрібно,або ми не знаємо і знати не хочемо:)
І ще добре,що у нас холодна вода цілий день:вранці бойлер включили,нагріли до максимуму і цілий день маєш гарячу воду. Але його вистачає лише на одну повноцінну ванну.Тобто,якщо сім"я велика,потрібно складати графік :).
Ніби на всі ваші запитання відповіла.
P.S.Нас четверо :).
Все.:)

levandivka
09.07.2008, 20:20
так то Левандівка(про район), нє?
І район, і люди... :)
Я теж котел газовий поставив пару років тому - чистий спокій.
Сусідові води бракувало - поставив електро-помпу, теж має чистий спокій.

Leopolis
09.07.2008, 21:08
Сихів... гарячої води немає давно, про що йшлось вище (( Так само користуємось 80л бойлером, тисковим. У цьому випадку розхід води обліковується лише одним лічильником, нагріваємо здебільшого до 60, при можливих 75 - цього вистарчає повністю прийняти нормальний душ 2-3 членам родини, зручно. Але все-одно у платіжці від "Львівгазу" буде вказана стаття та сума за "Додатковий підігріів води" - вони це полюбляють, особливо у період централізованих відключень гарячої води. Плануємо встановити ще й газовий лічильник.

пупер
09.07.2008, 21:18
за "Додатковий підігріів води" - вони це полюбляють, особливо у період централізованих відключень гарячої води. Плануємо встановити ще й газовий лічильник.
у нас також був бойлер на сихові....
також надсилали "за підігрів води"....
особливо "сподобалося", як кілька років тому вони зробили "перерахунок" -- прислали квитанцію за кілька років, ніби-то ми "підігрівали відрами воду"...
за кого вони нас мають?....
за селюків, які не знають, що таке бойлер?..

пс. принаймні не вважають за тих, хто каже "скільки того літа"...

Іспанка
09.07.2008, 22:24
еххх..а на Новому Львові теж гарячої воли нема від початку травня:(:(:( мусимо воду виварками гріти,щоб помитися нормально:(:(

Мата Харі
10.07.2008, 11:12
безтисковий можна використовувати,як бак,коли немає води у крані.
Так... Не в те гроші я вкладала... Бачите, бак на 300 літрів в мене вже є... Хто ж 8 років тому знав, що вода буде цілодобово, але холодна :)?!
Щоб нагріти його повністю(у нас на 80 літрів),потрібно години чотири і весь цей час лічильник круууууутиться ...
Крууууууууууто :). По часу - десь те саме. що каструлями, хіба зручніше :).
встановлював чоловік (він не спеціаліст,просто майстер на всі руки )
Ех, треба мабуть брати свого спеціліста на всі руки - в мене це правда батько :), бо чоловік спеціаліст по іншим питанням ;) - і іти до магазину прицінятися. За першим заходом я хіба зорієнтувалась, що то дешевше ніж посудомийка, тобто ще на електроенергію вистачить :). А там дивись і комунальники змилостяться та централізовано гарячу воду дадуть :).
Так як нас троє, мабуть нам експлуатація бойлера буде трохи дешевше ніж вам.
Дякую за інформацію :).

Додано через 4 хвилини
у платіжці від "Львівгазу" буде вказана стаття та сума за "Додатковий підігріів води"
Єдине чим радує електрика - мені така платіжка не прийде :). Ну і сама електрика в нас трохи дешевша :).

Chortenia
10.07.2008, 15:34
що то дешевше ніж посудомийка
Не набагато..
А от посудомийка - дійсно потрібна річ

Liliyah Romanova
10.07.2008, 16:05
Маленький напівоффтоп.
Почитала цю гілку і смішно стало, бо таких проблем у Львові в нас не було, все життя жила в хатах, де були колонки, тому не розуміла, як це, коли нема гарячої води. Треба було мені аж до Канади їхати, аби нарешті довідатися, як це коли кілька днів сидиш без гарячої води. :8:

Додано через 1 годину 42 хвилини
Маленький додаток.
То я тут сиджу іноді по кілька днів без гарячої води. Щоправда, плюс такий, що нам заздалегідь повідомляють про дати, коли тої води не буде. Ну, але Канада країна соціялістична, тому, хоч дата відключення теплої води завжди точна, дата включення зазвичай зсувається ще на день-два. Я тоді принципово посуд не мию. Благо є одноразовий посуд: поїв і викинув. Чоловік раніше тим був незадоволений, але коли гарячу воду отак відключали кільки разів і йому потім доводилося тарелі дряпачкою відмивати, то пристав на одноразовий дуже охоче. І так просто іноді бере одноразовий, якщо ліньки буде посуд потому мити. http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Мих
10.07.2008, 22:43
Маленький додаток.
а ґаз і банєк в Канаді є?

Liliyah Romanova
10.07.2008, 22:55
Газу нема, тільки електрика.
Миху, я посуд в принципі майже не мию. На кухні виключно в рукавичках працюю. І гріти воду на прання би ніколи не гріла. Ну, така я лінива...
Мене чоловік часом навмисне до миття заганяє, аби не забула, як то робиться, то я так раз-два на місяць вправляюся. http://s6.rimg.info/90536adc7c37631a39920d48e3d6e515.gif
У Маруськи он теж цілком така нічого посудомийка. А мені не можна? http://s6.rimg.info/90536adc7c37631a39920d48e3d6e515.gif

Маруся-мама
10.07.2008, 23:09
гАмерика більш продвинута в тім питаню. В мене не тіко ґаз є в мене навіт виварка знайдесі. :radist:

Додано через 1 хвилину

У Маруськи он теж цілком така нічого посудомийка. А мені не можна?
Начинє-мийку свою нє отдам нікому!
Такая скотіна нужна самому!!! :agree:

Liliyah Romanova
11.07.2008, 01:21
Начинє-мийку свою нє отдам нікому!
Такая скотіна нужна самому!!!
Та я хіба просю? У мене своя є. http://s8.rimg.info/a1a9d84cfacc1a8e7e853ab92bee95e4.gif Тіко там специфіка: правила користування до кождої єнчі... http://s9.rimg.info/593aed2dd102124708c1308fbd46e369.gif

volk
11.07.2008, 13:41
А в нас з водою стало ліпше... з холодною... після того, як сусід знизу зробив ремонт. Вона до нас через них протікала... Ех... який ідіот з ЖЕКу придумав варити на воду чорні неоцинковані труби?.. А гарячу мож було провести, але - як стало ліпше з зимною, то гріємо колонкою :), вона моїми стараннями ще (тьху-тьху...) дихає на повні груди. :)

Мих
11.07.2008, 13:51
який ідіот з ЖЕКу придумав варити на воду чорні неоцинковані труби?..
певно він знав, що цинк - то страшна отрута.....

MITALb
11.07.2008, 14:24
Гарячу воду на Сихові з першого серпня цього року подаватимуть лише три години на добу. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдан Кіт.

Рішення про новий графік постачання гарячої води прийняло «Львівтеплоенерго» після підрахунків заборгованості населення. За словами Б. Кота, лише за 2007-2008 опалювальний рік населення заборгувало 4,5 млн. грн., а загальний борг за попередні роки - 29 млн. грн. Такі міри, на думку ЛМКП, сприятимуть поверненню боргу й допоможуть розв’язати проблеми постачання гарячої води й надалі.

От нові обіцянки... навіть не знаю чи варто вірити.. Це вже номер 3 :)
звідси (http://portal.lviv.ua/)

bora
11.07.2008, 15:11
звідси
Щось посилання не працює.

А що стосується посудомийки, то в нас порошочки до неї недешеві. На компанію - добра річ, а отна двох людей - дві тарілки пхати не випадає туди митися, на потім - не терплю коли посуд брудний десь лежить. Тому без варіантів - все одно - руками. Однак. я коли мию посуд - маю час для себе - про щось подумати, відключитись від турбот)) От така муха в мене:)

Liliyah Romanova
11.07.2008, 15:21
я коли мию посуд - маю час для себе - про щось подумати, відключитись від турбот))
Якщо я мию посуд і сама до того взялася, значить нервова і то дуже. http://s8.rimg.info/1db22c00a388ceb0b79eb1d76e1cf29b.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

bora
11.07.2008, 15:22
значить нервова і то дуже.
Ага, в мене це також і спосіб остинути:))

Олька
11.07.2008, 15:28
Якщо я мию посуд і сама до того взялася, значить нервова і то дуже.

Я посуд мию виключно, коли ДУЖЕ зла, в решта випадках миє чоловік:))))

Liliyah Romanova
11.07.2008, 15:34
Отак читаю і тішуся незмірно з того, що форумлянки таких файних чоловіків мають... http://s9.rimg.info/8a9f8147d0899a4e247ab0ef7971c728.gif Правильно, не можна жінці часто посуд мити, лиш тоді, коли злосна, бо то на красу може пошкодити. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif

Ірена
11.07.2008, 17:52
а я шо зроблю? все сама, тай сама...
правда чоловік казав, що першій джінці мив миски... а мені вже, бачте не хоче...
вот...

Liliyah Romanova
11.07.2008, 18:04
правда чоловік казав, що першій джінці мив миски...
Та йому просто на вас подивитися приємно, коли посуд миєте... http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif

Ірена
11.07.2008, 18:06
Та йому просто на вас подивитися приємно, коли посуд миєте...
і я так думаю. тим паче - на контрастах вигідно репутацію заробляти.
нє?

volk
11.07.2008, 18:16
певно він знав, що цинк - то страшна отрута.....
Поза всяким сумнівом! Ще й дорогуща!

Ірена
11.07.2008, 18:18
в Тернополі мають моду відключати теплу воду по місяцях. намагалась селитись там, де є колонка.

Мих
11.07.2008, 18:20
У нас на Сихові, дєкуючи Садовому, жінки мают можливість мити начинє круглодубово...

Гелена
11.07.2008, 18:30
в нас колонка, тому холодна і гаряча вода цілодобово

а посуд мию я майже завджи, якщо не рахувати чоловікову тарілку, ложку/вилку
він миє тільки за собою і гордо про це каже: "я ж сам мию посуд"
бідний, думає, що його тарілка то весь посуд :mad::mad::mad:

я сьогодні дуже зла і недобра, тому посуд мив він
мене бісять питання типу: "а це теж мити???"
або "а скажи/покажи що" і я всеодно витрачаю свій час :mad:

от помив посуд і ліг спати, а на місце нічого не поклав
от це мене ще більше злить, тому мені краще як я сама роблю, бо як чоловік щось зробить - треба кожен раз доробляти

Мих
11.07.2008, 18:54
чоловік має бути віпочившим, чому? ... а якщо завтра війна?

Liliyah Romanova
11.07.2008, 18:54
я сьогодні дуже зла і недобра, тому посуд мив він
мене бісять питання типу: "а це теж мити???"
або "а скажи/покажи що" і я всеодно витрачаю свій час
А я навмисне тоді ще щось на кухні роблю. То підсуваю обережно те, що пропускає, аби все помите було. І складаю все, поки він миє. Заодно й можливість про щось поговорити... Так що час витрачений, але приємно.

Гелена
11.07.2008, 18:58
А я навмисне тоді ще щось на кухні роблю. То підсуваю обережно те, що пропускає, аби все помите було. І складаю все, поки він миє. Заодно й можливість про щось поговорити... Так що час витрачений, але приємно.

я нині люта-прелюта, так що хай сам собі робить приємне :mad:
треба мені табуретку! нє, дві :cowboy:

Читатель_Обкома
12.07.2008, 13:12
Я теж котел газовий поставив пару років тому - чистий спокій.
Такой :
http://anekdotov.net/pic/caricatura/trofimovdm8144.jpg

Маруся-мама
13.07.2008, 05:13
чоловік має бути віпочившим, чому? ... а якщо завтра війна?
Прафільно... он мій сидів туткі нив, нив.. то я йму згодувала жменю таблєток і в ліжечко вложила. Ней спит спокійно. :D:D:D

Яська Березнева
14.07.2008, 14:28
Ситуація. Квартира на 3-му поверсі. Старий австрійський будинок. На 1-й і 2-й поверхи вода доходить так-сяк, а на 3-й поверх не доходить ВЗАГАЛІ. Якийсь сусід щось колись собі робив з водою, і перерубав трубу, по якій вода мусить доходити на 3-й поверх. В ЖЕКу кажуть, що треба подвір"я перерити, знайти ту трубу, поміняти, а заразом поміняти стояки у тих квартирах на всіх поверхах, що знаходяться під тою багатостраждальною квартирою на 3-му поверсі. Але ті майстри вічно п"яні, а така робота з перериванням подвір"я коштує недешево. Може, є якийсь інший шлях подачі води у квартиру? Може, хтось щось знає, стикався з таким, може щось порадити? Будь ласка, дуже потрібно! Вибачте за сумбур.

Nata
14.07.2008, 15:40
А у нас вже рік немає жодних проблем з водою :). Інколи сусіди питають чому води немає, а я тільки з того дивуюся. Ми поставили собі бак запасу води (200 л) і бойлер (100л), тепер вода цілодобово. Можу і посуд помити спокійно і дітей викупати, не носячи воду баняками. Якщо звадити на те, що газу у нас немає. бойлер - дуже зручна штука.

Мих
14.07.2008, 22:10
А у нас вже рік немає жодних проблем з водою
Дєкуємо Садовому... тьфу, самопомочі!

Барабашка
19.07.2008, 00:49
Дєкуємо Садовому... тьфу, самопомочі!
За що ж йому дякувати, якщо холодна вода є, а про гарячу на Сихові вже й забули як виглядає!

nastinka
28.07.2008, 09:59
от це мене ще більше злить, тому мені краще як я сама роблю, бо як чоловік щось зробить - треба кожен раз доробляти
вони всі такі :)
не зліться :) як я кажу мамі "забєй" нерви не допоможуть, а нервові клітини на відновлюються :(

Zirnycja
28.07.2008, 10:44

Нам є добре, дуже! Вода в крані завжди-і то є річ природня. Не уявляю себе-господиню у великій сімї без тих "пестощів"!-- одна машина щодня пере, друга-посуд миє. Але, інколи, люблю під настрій (гарний, співучий) і руцями тарелі "пополокати"--це мій мрійливий, зірковий час!
Пригадую дитинство у Львові. На Личаківській мало коли була вода-трохи зранку, трохи навечір. То мама щодня посилала з відрами в будинок навпроти до підвалу- там був кран з вічною водою. Добре зміцніла на тих відрах, і рух авто по бувшій лєніна тоді ще не був таким божевільним, можна було дорогу і перед трамваєм перебігти. Тоді родина плюс песик купалися "по-людськи" у ванні раз у неділю, а так, щодня, поливалися з горнятка над тазіком, і все було люкс. У сімейному студентському гуртожитку на Суворова, де ми два роки жили після одруження, теж не було води, якось, пригадую, викручувались-носили воду з колонки, що на вулиці. З тих часів загартовані на безводдя-горнятко завжди знайдеться... Але коли водичка є- то файно.
Вчора повернулися з гір і на вхідних дверях читаєм оголошення, що води не буде зовсім від 4 серпня 00.00 до 6 серпня 24.00- закриють на щорічний сервіз. Кожного року перекривають воду у той самий час, то до цього можна підготуватися... Діти завжди у таборах, і ми тікаємо з хати на день-два. То не відчутно.
Хоч в оголошенні попереджено про два дні, але досвід попередніх років показує, що пускають воду швидше, вже після першого дня, бо працюють здебільшого в нічний час-стараються, аби мешканці мали воду якнайшвидше. Щоправда, після ремонту кілька годин спускаєм воду зі всіх кранів, щоб відійшов бруд із труб, але згодом вода знову добра, чиста, і її можна вільно пити з крану.
Ще згадала, перед опалювальним сезоном відключають на кілька годин гарячу воду. Якщо тепла вода дуже потрібна- нагріваю її в пральній машині і спускаю у ванну.
Від душі бажаю всім львівянам не мати жодних проблем із водою!:)

Капітан
24.08.2008, 13:32
У меня вчера вечером дома появилась горячая вода :) Я офигел :) Н-да, зря на озеро ездил, шашлык по дождём жарил... :)

pukhnastyk
24.08.2008, 13:37
У меня вчера вечером дома появилась горячая вода
Ляпота...:)Вітаю!

Капітан
24.08.2008, 13:39
Ляпота...Вітаю!
Дякую :)

Zirnycja
24.08.2008, 13:51
У меня вчера вечером дома появилась горячая вода :)

Вітаю! Виглядає, що вода у вас зявилась саме після мого побажання...:)
Тож наступне: Чірібу-чіріба! аби водичка з вашого крану ніколи і не зникала!..:clapping:

Капітан
24.08.2008, 14:03
Тож наступне: Чірібу-чіріба! аби водичка з вашого крану ніколи і не зникала!..
Аминь :)
...Посреди ада есть ледяное озеро. Вода там настолько холодна, что кусок раскаленного металла, брошенного в озеро, мгновенно превращается в лед.
Увидеть это озеро невозможно - у всякого, кто подойдет к нему слишком близко, замерзают глаза до того, как он сумеет разглядеть это озеро.
В озере сидят грешники - работники коммунального хозяйства, отключавшие летом горячую воду...

Мих
24.08.2008, 14:45
У меня вчера вечером дома появилась горячая вода
Капітане, цю справу тре підмочити, нє?

Капітан
25.08.2008, 22:13
Капітане, цю справу тре підмочити, нє?
Согласен :) Не вижу повода не выпить. Не ради пьянства окоянного, а согреву ради. Причём в буквальном смысле.

bora
17.10.2008, 11:42
Новина. Після того як жителі будинку в більшості повстановлювали бойлери нова оказія з водою. Просто вимикають холодну - вмикають її тільки пару годин ввечері. Натомість не забули з гарячого крану пустити - правда холодну. бо за неї вже скільки платити 18 грн/куб.м?

Хто там писав як чудово стало з водою?:) А яка стала якість - іноді тече хіба мутна та жовта вода!! Це Шевченківський район. Ще десь таке відбувається? Цікаво хто до такого геніального винаходу дійшов.

Мих
17.10.2008, 12:10
А яка стала якість - іноді тече хіба мутна та жовта вода!!
з сиропом? Та то всюди так, після включення води....

Wertyn
17.10.2008, 14:05
У нас на Сихові, дєкуючи Садовому, жінки мают можливість мити начинє круглодубово...
про гарячу на Сихові вже й забули як виглядає

Мих, я сі тєжко вібачєю, то в Вас горєча вода тече чи жінки холоднов миют круглодубово?
Якщо серйозно, то я так і не зрозумів головного: чекати мені гарячу воду на Сихові, чи нє?
P.S. На Сихів переселився два тижні тому, того й питаю.

Радість
17.10.2008, 14:21
В нас, на Сихові, нарешті вже дали гарячу воду. Сподіваємось, це на довго.

Alias
17.10.2008, 14:27
От не розумію, чого на Зеленій вода тільки за графіком і тільки холодна?

Wertyn
17.10.2008, 14:29
А коли дали? Бо в мене нема:ireful:

Alias
17.10.2008, 14:31
шановний Wertyn, цитуйте допис того, до кого звертаєтесь, простіше буде спілкуватися...всім:)

bora
17.10.2008, 14:34

Та то не тільки на Зеленій) То тенденція у Львові - і графік, і те, що гарячу рідко бачать. Ось тому троха дивуюсь тим гаслам - як нам стало добре з водою.

Alias
17.10.2008, 14:43
Та то не тільки на Зеленій) То тенденція у Львові - і графік, і те, що гарячу рідко бачать. Ось тому троха дивуюсь тим гаслам - як нам стало добре з водою.

А в чому причина, води не вистачає?

bora
17.10.2008, 14:50
Alias, я теж не можу цитувати - тільки іноді:) В мене браузер несумісний з житт..ой форумом:)
Хтозна чого. Основне напевно - віддаленість Львова від джерел питної води. А решта - як почнуть чиновники пояснювати ще...

Мих
19.10.2008, 22:08
Не зрозумів!!!! На Зеленій????? Ви звідки????

Mavpysuk
19.10.2008, 22:13
В мене гаряча вода це свято...Один раз на день і то на годинку часу...а ось до недавна гарячої води взагалі 4 місяці не було ((((((

Мих
19.10.2008, 22:13
А коли дали? Бо в мене нема
Та йой, маєте клопіт... та во беріт банєк наливайте холодну і ставите на вогень і юш маєте горечу воду.....

Alias
19.10.2008, 22:19
Не зрозумів!!!! На Зеленій????? Ви звідки????
Звідки, звідки..з Южноукраїнська!:)))):))))А на Зеленій мій Максим живе, то я в курсі :)

Мих
19.10.2008, 22:22
Звідки, звідки..з Южноукраїнська!А на Зеленій мій Максим живе, то я в курсі

На Зеленій я живу.... але я ж не Максим, нє?

Alias
19.10.2008, 22:25
На Зеленій я живу.... але я ж не Максим, нє?
Та хто ж Вас знає? Так маскіруєтесь:)Може ще й у тому самому будинку живете?:)

Мих
19.10.2008, 22:31
Та хто ж Вас знає? Так маскіруєтесьМоже ще й у тому самому будинку живете?

Не я... Ви виставляли фото Максима, я добре дививсі.... то не я. Я б себе пізнав, нє?

Mariya
19.10.2008, 22:52
Я б себе пізнав, нє?

Who knows, who knows...

Мих
19.10.2008, 23:03
I know, нє?

Wertyn
20.10.2008, 09:08
Та йой, маєте клопіт... та во беріт банєк наливайте холодну і ставите на вогень і юш маєте горечу воду.....
Та йой, пане Мих жи бись ти знали же я вже клопоту немаю. :yahoo: В пєтницю дали ми горєчу воду, то я вже сі так тішив же аж три разим сі скупав, во. Тіко той лічилник, холєра так крутит жи певно ті купання злоті вийдут.

RybaKotyk
18.11.2008, 15:09
Хто знає, як встановити лічильники на воду? Які фірми надають такі послуги? Дуже дякую за відповідь!

fuxx
18.11.2008, 15:22
В пєтницю дали ми горєчу воду, то я вже сі так тішив же аж три разим сі скупав, во.
А я вже сего року два ризи сі купав то можут вже й виключати.

Мих
18.11.2008, 16:24
Та кіко тої зими.... нє?

Малесенька
18.11.2008, 16:59
направду коли воду відключають це справжнісінька халепа, в мене вода чітко по годинам і як добре шо у мене колонка:) але зле і обідно коли приходищ до дому о 10 вечора а в крані пустота... сухо як в сахарі....

Alias
18.11.2008, 17:15
та й тепліше буде:))

направду коли воду відключають це справжнісінька халепа
а у нас халепа коли світло ...все зразу завмирає....один ліфт працює.Добре , що це буває дуже рідко.Та й з водою теж саме.Ми не звикли її набирати про запас.як у моїх на Зеленій:)

gryvul
20.11.2008, 08:10
Прийдеться швидко вчитися набирати воду і купувати великого баняка-виварку, щоб була вода. така потрібна наука, на жаль, швидко приходить. все одно ситуація з водою не зміниться найближчих 5 років.

Varvar
20.11.2008, 16:00
Прийдеться швидко вчитися набирати воду і купувати великого баняка-виварку, щоб була вода
Є більш сучасні способи забезпечити себе водою. Треба трошки потратитись, але комфорт того вартує

Масік
20.11.2008, 20:47
ви маєте на увазі покинути Львів? :) думаю проблема з водою це візитна карточка нашого міста, як нас звідси не витруюють все одно ми патріоти!:)