Показати повну версію : Пипки
Чому чоловіки:borat: можуть ходити з оголеною груддю,а у жінок:feminist: відкриті пипки-ознака непристойної поведінки?
levandivka
04.07.2008, 14:11
Чому чоловіки можуть ходити з оголеною груддю
Та де!?
Ви спробуйте на просп. Свободи ТАК пройтися...
а на пляжі - кіко хочте!
Читатель_Обкома
04.07.2008, 14:24
у жінок відкриті пипки-
:8::8::8:
Блинн...как велик и богат украинский язык....;)
Первый раз слышу такое слово....и без контекста... не догадался бы о чем идет речь....:suicide:
Чому чоловіки:borat: можуть ходити з оголеною груддю,а у жінок:feminist: відкриті пипки-ознака непристойної поведінки?
Оце пласт культури Ви підняли! Сторінок 20 - гарантую!
Респект!-с
Питання в тому, куди ходити...
І давно Вас це мучить?
люблю тітьки......
але, пан шахрай, якщо хтось інший може ходити з голим задом, це ще не факт, що можна всюди так ходити....
суспільна мораль... http://levus.info/smile/pardon.gif
Та де!?
Ви спробуйте на просп. Свободи ТАК пройтися...
а на пляжі - кіко хочте!
Ха, та я пам"ятаю, як в Євпаторії і в Ялті штрафували, якщо ти ходив в плавках по місту ( в транспорті, в столових, еtc.)! Літом!
Додано через 10 хвилин
суспільна мораль...
Пупере, я не зрозумів, - ви проти суспільної моралі чи за?
Ха, та я пам"ятаю, як в Євпаторії і в Ялті штрафували, якщо ти ходив в плавках по місту ( в транспорті, в столових, еtc.)! Літом!
Ми кілька років підряд відпочивали в Евпаторії.Та щось не чули щоб там штрафували.
Цікаво а в купальнику(труси лівчик) і пляжна хустинка велика-так можна там ходити.Бо я так вже 2 роки підряд там ходила.І в столовці і в барі так була.Ніхто криво не дивився принаймі з місцевих.Та й не перша я цю моду започаткувала-там більшість так ходить.Класно і дуже зручно.А мужчин бачила в плавках по тереторії Фрунзенського парку.Деякі навідь до дому так йшли.
Правильно робили. А чого це в плавках по місту розгулювати? :ninja:
Мата Харі
04.07.2008, 15:34
у жінок відкриті пипки-ознака непристойної поведінки?
Оголені жіночі груди не ознака непристойної поведінки їх власниці, а ознака чоловічої спроби законодавчо випрадати свою пристойну реакцію на оголену кобіту ;)...
Нагадала тема мені один випадок. Кілька років тому, в котромусь американському штаті, студентки юридичного коледжу вирішили посперечатись з законом і з оголеним задом пробіглись парком міста. Певна річ, іх одразу ж затримали і передали справу до суду з обвинуваченням на зразок "порушення громадського порядку, образа честі і гідності громадян публічною демонстрацією статевих органів". Проте, в суді на пряме запитання обвинувачених до поліцейського, що їх затримав, чи він дійсно бачив їх статеві органи, останній змушений був відповісти, що не бачив, в силу зрозумілих і об"єктивних причин фізичної будови тіла жінки :). Таким чином, за даним прецедентом, прогулянка оголеної нижче пояса кобіти в громадському місті тепер не вважається непристойною поведінкою, але прекрасна стать чомусь не спішить дефілювати вулицями голяка. Шкода, забула, де то таке :).
Правильно робили. А чого це в плавках по місту розгулювати?
Так.У львові для мене це б було справжнім шоком.Але на морі якось не так це дивиться дико
Оголені жіночі груди не ознака непристойної поведінки їх власниці, а ознака чоловічої спроби законодавчо випрадати свою пристойну реакцію на оголену кобіту ...
якщо мова пішла про сексуальні інстинкти, я можу помилятися, але напівоголене жіноче тіло створює "більший ефект", ніж просто голе.... http://levus.info/smile/smile.gif
Ми кілька років підряд відпочивали в Евпаторії.Та щось не чули щоб там штрафували.
Цікаво а в купальнику(труси лівчик) і пляжна хустинка велика-так можна там ходити.Бо я так вже 2 роки підряд там ходила.І в столовці і в барі так була.Ніхто криво не дивився принаймі з місцевих.Та й не перша я цю моду започаткувала-там більшість так ходить.
Так коли це було? П"ять років тому? А життя п"ять років тому не почалося! Так само, як початок Вашого життя не є початком життя взагалі.
Тепер можна й стати помочитися посеред пляжу - всі сприймуть.
Накинути пляжну хустину чи парео - не означає бути голим.
Якщо Вам приємно, коли хтось в транспорті своєю пітною спиною об Вас треться (добре, якщо тільки пітною, без грибків) - то прапор в руки! Ви не допиваєте з чужої пляшки, нє? А чому?
А мужчин бачила в плавках по тереторії Фрунзенського парку.Деякі навідь до дому так йшли.
А чого без плавок не ходили? ...Хоча я писав про транспорт, столові, магазини, тощо.
Додано через 5 хвилин
якщо мова пішла про сексуальні інстинкти, я можу помилятися, але напівоголене жіноче тіло створює "більший ефект", ніж просто голе.... http://levus.info/smile/smile.gif
Думаю, необхідність в цьому просто на вулиці існує у психопатів і імпотентів
Допис від Мата Харі "Оголені жіночі груди не ознака непристойної поведінки їх..............
Цьому учаснику сподобався допис Мата Харі:
пупер (Нині)
Пупере, ви можете скласти компанію... адекватно...:crazy:
Так коли це було? П"ять років тому? А життя п"ять років тому не почалося! Так само, як початок Вашого життя не є початком життя взагалі.
А чому власне такий тон і хто сказав про 5 років?І взагалі до чого тут "Вашого життя"?
А чого без плавок не ходили? ...Хоча я писав про транспорт, столові, магазини, тощо.
Це ви мене питаете?
Тепер можна й стати помочитися посеред пляжу - всі сприймуть.
Не розписуйтесь за всіх
nastinka
04.07.2008, 16:14
чоловікам подобаються жіночі груди :)
тому жінки не показують їх усім а тримають таке багатсво під майками ліфчиками та светриками :)
до того ж чоловіки мають волохаті груди і у них немає таких округлостей :), по друге незручно жінкам ходити голими бо груди у нас не резинові і мають тримати красиву форму :)
до того ж жінки красивіші ніж чоловіки - - і в більшост їм подобаються загадкові,скромні та карсиві дівчата, жінки, а не розпусні що ходять без лівчиків та трусять цицьками та дупою :)
думаю ви говодитесь, що вас приваблює загадковість :)
то прапор в руки!
І взагалі Вам не здаеться що ви надто агресивно спілкуетесь?
Мата Харі
04.07.2008, 16:16
напівоголене жіноче тіло створює "більший ефект", ніж просто голе....
Тим більше ;), раз ми про оголені груди... Але це напевно краще у відповідь на запитання пана Шахрая :)...
я можу помилятися
Що ви! Я в даній темі можу помилятися ще більше - зі сторони ж , як то кажуть, видніше ;)...
Nastyusha
04.07.2008, 16:17
Volk, в вас якась неадекватна реакція пішла по-моєму :D
Цитата:
Допис від volk Переглянути допис
Це ви мене питаете?
Ну, але ж Ви ставите їх мені за приклад.
Додано через 4 хвилини
Volk, в вас якась неадекватна реакція пішла по-моєму :D
Я просто подумав про те, яка буде "норма" через п"ять років.
В мене немає потреби бачити жінку повністю оголеною для того, щоб отримувати задоволення від життя.
А ще я подумав про те, як я мав би з дітьми відпочивати в тій самій Євпаторії, чи будь-де, коли там не те що на пляжі, а й в транспорті будуть дефілювати дами "топлес". І що з тих дітей виросте, якщо для них така поведінка стане нормою.
Ну, існують дурники, які крім себе нікого і нічого не бачать...
іх одразу ж затримали і передали справу до суду з обвинуваченням на зразок "порушення громадського порядку, образа честі і гідності громадян публічною демонстрацією статевих органів". Проте, в суді на пряме запитання обвинувачених до поліцейського, що їх затримав, чи він дійсно бачив їх статеві органи, останній змушений був відповісти, що не бачив, в силу зрозумілих і об"єктивних причин фізичної будови тіла жінки .
От шкода полiцейського :( :(
;)
Ну, але ж Ви ставите їх мені за приклад
Шановний!Хто вам щось ставить?!
Я написала як особисто одягалась на пляж і з пляжу.
Розповіла про те що бачила (мужчини в плавках).Якщо ви так добре знаете Евпаторію-то знаете парк Фрунзе.По ньому "розгулюють"напівоголені" мужчини і жінки.І як на мене ТАМ це е норма.А от поза межами парку-в кожного свої дивацтва і хто в чому йде до міста-Я за це не відповідаю.
Мене зацікавила ваша думка про вигляд жіночий (так як була одягнута я).А ви роздули мої слова з піною на губах.Хіба ж так можна?Ми ж здаеться тут не доказуем щось один одному.Ми просто спілкуемось
А ще я подумав про те, як я мав би з дітьми відпочивати в тій самій Євпаторії, чи будь-де, коли там не те що на пляжі, а й в транспорті будуть дефілювати дами "топлес". І що з тих дітей виросте, якщо для них така поведінка стане нормою.
Та ну... Якраз дитина, iмхо, не задурює собi голову оцими соцiальними табу, для неї нагота є цiлком природньою, iмхо. I дай боже, щоб оце було найбiльшим фактором, що псує нинiшнiх дiтей...
OK! Тобто, я збрехав!
Красно перепрошую!
А в 96-97 роках Ви теж відпочивали?
Врешті, ходіть куди хочете і як хочете.
nastinka
04.07.2008, 16:29
Дурна тема :)
Люди не сваріться :)
хто шо просто не сваріться :) не нервуйтесь :)
А в 96-97 роках Ви теж відпочивали?
Відпочивала.За Евпаторіею.
Врешті, ходіть куди хочете і як хочете.
А ви якщо не маете настрою-не портіть його іншим.
Допис від Pand@
OK! Тобто, я збрехав!
Красно перепрошую!
По інтонації мого допису видно що я писала без притензій до вас.Я просто сказала що такого не чула.
Та ну... Якраз дитина, iмхо, не задурює собi голову оцими соцiальними табу, для неї нагота є цiлком природньою, iмхо. I дай боже, щоб оце було найбiльшим фактором, що псує нинiшнiх дiтей...
Еге-ж, от мене мій малий недавно вийшов зі школи і помочився на двері, бо йому, бач, ліньки було підніматися в туалет на третій поверх. От якби це були Ваші двері...
Звісно, дурниця... Але що там в них в голові...
Так і з тим "топлес". Є т.з. дитячі курорти, є пляжі для натуралістів...
Якщо комусь подобається - хай ходить як хоче, бо це його право. Але якщо мені це не подобається, то й я маю якесь право... Нє?
Мата Харі
04.07.2008, 16:37
Дурна тема
Нормальна :).
Відпочивала.За Евпаторіею.
"За Євпаторією" і центр - то різні речі.
Еге-ж, от мене мій малий недавно вийшов зі школи і помочився на двері, бо йому, бач, ліньки було підніматися в туалет на третій поверх.
А до чого тут це в тій темі.Це приклади з життя дядів алкоголіків,наркоманів-і взагалі виховання.Навідь натуралісти я думаю собі такого не дозволяють
Оце пласт культури Ви підняли! Сторінок 20 - гарантую! Респект!-с
З 28 дописів - 7 Volka. Не дивно що ви так з цієї теми втішились ;)
чоловікам подобаються жіночі груди
Не апріорі... То ще треба такі груди мати, шановна...
Додано через 1 хвилину
З 28 дописів - 7 Volka. Не дивно що ви так з цієї теми втішились ;)
Обожнюю подискутувати на тупі теми
що за слово пипки?
ми ніби не живемо в екваторіальних джунглях щоб голими ходити
але якщо комусь сильно того хочеться... (якщо мозгів бракує то можна і "пипки" показувати)
Всьому своє місце і те що можна показувати "десь" необов"язково показувати "всюди"
Слід відрізняти "десь" від "всюди" але в наших людей чим далі тим більше ці поняття (як і більшість інших) змазуються...
nastinka
04.07.2008, 16:49
Не апріорі... То ще треба такі груди мати, шановна...
ще скажуть обов*язково мати 3 розмір і щоб були пишні!
це не обов*язково!
козання полягає не в грудях, а в стосунках!
вважаю ті що так цим цікавляться є психологічно слабкі та помішані на такій темі!
фі!
А до чого тут це в тій темі.Це приклади з життя дядів алкоголіків,наркоманів-і взагалі виховання.Навідь натуралісти я думаю собі такого не дозволяють
Я не Вам відповідав, і не видьоргуйте з контексту.
Мова йшла про те, що розуміння світу дитиною природніше за розуміння світу дорослим. Певним чином так. Але якби дитина розуміла світ правильно, то їй не потрібно було би ні батьків, ні вихователів ні виховання.
Додано через 2 хвилини
ще скажуть обов*язково мати 3 розмір і щоб були пишні!
це не обов*язково!
козання полягає не в грудях, а в стосунках!
вважаю ті що так цим цікавляться є психологічно слабкі та помішані на такій темі!
фі!
Повний абзац! А я писав що "обов"язково"?
Самовпевненість - риса сучасної молоді. Вони в 25 років вже прожили життя і все знають.
Не хочу боротися зі стереотипами.
Я не Вам відповідав, і не видьоргуйте з контексту.
Для конкретних відповідей існуе ПП.Чи ви перший день на форумі?
І взагалі більше не маю про що з вами спілкуватись
nastinka
04.07.2008, 16:57
Повний абзац! А я писав що "обов"язково"?
ви на це натякнули......
Допис від Мата Харі "Оголені жіночі груди не ознака непристойної поведінки їх..............
Цьому учаснику сподобався допис Мата Харі:
пупер (Нині)
Пупере, ви можете скласти компанію... адекватно...
та нема проблем......
тільки моє тєлєса нікого не приваблять......... http://levus.info/smile/biggrin.gif
я старий та страшний........ http://levus.info/smile/biggrin.gif
та й цицьок у мене нема..... http://levus.info/smile/biggrin.gif
Я відповів.
Додано через 7 хвилин
та нема проблем......
тільки моє тєлєса нікого не приваблять......... http://levus.info/smile/biggrin.gif
я старий та страшний........ http://levus.info/smile/biggrin.gif
та й цицьок у мене нема..... http://levus.info/smile/biggrin.gif
:D З приводу останнього можна далеко зайти....
Краще не будемо...
Але чому ви впевнені, що чиїсь інші "тєлєса" мають приваблювати всіх? Оп"ять-же, суб"єктивно, одним подобаються 3-й номер, як Настінькє, а комусь і "поболєє"... Як будемо оцінювати, що естетично, а що - ні?
Додано через 9 хвилин
ви на це натякнули......
Це Ви так подумали. Кажу-ж стереотипи.
Художник картини не зважує...
Шановні форумчани!А в мене питання не про груди("пипки"-чесно кажуче не подобаеться і пратівно).
Скажіть як ви на пляж ходите вдягнуті?Бо ж думаю голим ніхто не ходе(хіба роздягаються прямо на пляжі)
тема почалася з провокаційного питання "чому немона", плавно переходить у "який ліпший розмір"..... ))))
Так.У львові для мене це б було справжнім шоком.Але на морі якось не так це дивиться дико
Так вище мова йшла про місто, а не про море. НА морі ніхто в костюмах чи джинсах не купається ;) Всьому своє місце і всьому свій час.
nastinka
04.07.2008, 17:28
тому я сказала, що тема якась непральна :)
Так вище мова йшла про місто, а не про море. НА морі ніхто в костюмах чи джинсах не купається Всьому своє місце і всьому свій час.
Взагалі-то вище розмова велась про Пипки;)
Міста-курорти де і знаходиться море-пляж.....
А питання я поставила інакше
Скажіть як ви на пляж ходите вдягнуті?Бо ж думаю голим ніхто не ходе(хіба роздягаються прямо на пляжі)
в дитинстві я лише в трусах одних бігав і босий (не ві львові)....
"в дитинстві" -- це десь до 18-и.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
і ще був чепчик....
прикольно, хоч пальцями на мене і тикали.....
А гілка зроби фото порушника, щоб завадити збільшенню ДТП - немає дописів...Це так, роздуми вголос. Певно Ланка неправильно гілку назвала.. Тре було - Пипки і інші принади, які тре рятувати від аварій на дорогах...
Жінка як схоче то вдягнеть так, що і формальній пристойності відповідатиме і все одно що наче гола :ninja: Тут деякі "моралісти" придертися не можуть і все одно казяться ;)
Питання не в тому припустимо чи ні - це кожен вирішує за себе, коли люди починають вішати свої погляди на інших людей, то нічого доброго з того не виходить ніколи. Питання - як на це реагувати? Можна кидати каміння вслід, плювати, верещати про кінець світу та падіння нравів, можна кликати поліцію нравів або просто рідну міліцію, а ще можна посміятися (якщо смішно) - іноді то найтонша та найдієвіша зброя. Ще можна зробити комплімент як доречно (якщо ціллю було шокувати то результатом стане "згортання табору").
Особисто я дуже здивуюся зустрівши на вулиці жінку з оголеними грудьми, але тицяти в неї пальцями та стояти під її вікном з плакатом "Геть" або "Схаменися" не буду. Інколи суспільству потрібні певні стреси, це приводить до тями і виявляє хвороби самого суспільства.
Недавно я була свідком отакої події: повертали ми в свято з полів де збирали лікарські трави, самі лише жінки та діти, на околиці селища стояла машина і двоє бугаїв висипали будівельне сміття прямо при межі чиєїсь садиби, таке собі імпровізоване звалище. На зауваження про неприпустимість подібного у відповідь отримали брутальну лайку і такий "пакет" словесного бруду, що надовго зіпсували нам усім самопочуття. От такі люди викликають у мене відразу, а не ексгібіціоністи.
Як в анекдоті:
Йде бабця з повними торбами, попереду вискакує чолов'яга у плащі і прям перед бабкою розкрива плаща.
Та подивилася так пильно на нього, потім трісь себе по лобі та й каже: "А про яйця то забула!" :)
Letot_Nsk
04.07.2008, 19:49
чоловікам подобаються жіночі груди
тому жінки не показують їх усім а тримають таке багатсво під майками ліфчиками та светриками
до того ж чоловіки мають волохаті груди і у них немає таких округлостей , по друге незручно жінкам ходити голими бо груди у нас не резинові і мають тримати красиву форму
до того ж жінки красивіші ніж чоловіки - - і в більшост їм подобаються загадкові,скромні та карсиві дівчата, жінки, а не розпусні що ходять без лівчиків та трусять цицьками та дупою
думаю ви говодитесь, що вас приваблює загадковість
Настінька, під кожним Вашим словом підпишуся:rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Мені подобаються жіночі груди:y: (навіть дві:y::y:). І жінки-загадки. А Ви жінка загадка?:)
Ви знаєте, прочитала на головній сторінці ЛФ тему "Пипки" (ну типу, що останній допис в темі "Про це" залишили саме в цій гілці), але не подивилась, що це в темі "Про це" і...подумала, що то гілка про пипки до дитячих пляшечок:D Хоча щось спільне тут є:shy: Ой, як то кажуть, кожному своє...
Додано через 2 хвилини
Йде бабця з повними торбами, попереду вискакує чолов'яга у плащі і прям перед бабкою розкрива плаща.
Та подивилася так пильно на нього, потім трісь себе по лобі та й каже: "А про яйця то забула!"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Питання не в тому припустимо чи ні - це кожен вирішує за себе, коли люди починають вішати свої погляди на інших людей, то нічого доброго з того не виходить ніколи. Питання - як на це реагувати?
Я з вами не згідна. В суспільстві завжди існує суспільна мораль, без неї суспільство просто не виживе і зжере само себе. Погляди більшості примушують або виконувати засади діючої моралі, або йти на конфлікт. З роками, мені більше до вподоби стають моралісти. Не лицемірні, а щирі, які вірять в цілющу силу моралі та бояться (насправді), що світ стає гіршим. Хоча, люди такі істоти, що здатні любе правило, моральну засаду викрутити до абсурду.
Ось слово "пипки" мене ображає, а більшість нє, я мушу зміритися. Або піти на конфлікт і сказати : "А у вас, шановні чоловіки, закомплексовані та повністю залежні від нас, жінок, стручки."
"топікстартер" вкинув тупу тему а сам більше не появляється якось "не природньо", ги-ги цікаво в кого два ніки?
Ось слово "пипки" мене ображає, а більшість нє, я мушу зміритися. Або піти на конфлікт і сказати : "А у вас, шановні чоловіки, закомплексовані та повністю залежні від нас, жінок, стручки."
а яке не ображає?....
"сіські"?...
"цицьки"?..
(продовчувати не буду)
чи просто "груди"?..
nastinka
04.07.2008, 22:20
Настінька, під кожним Вашим словом підпишуся. Мені подобаються жіночі груди (навіть дві). І жінки-загадки. А Ви жінка загадка?
а вас це цікавить? :)
а яке не ображає?....
"сіські"?...
"цицьки"?..
(продовчувати не буду)
чи просто "груди"?..
Ви питаєтесь заради цікавості, чи для подальшого сплікування на цю чудову тему?
Ви питаєтесь заради цікавості, чи для подальшого сплікування на цю чудову тему?
вам тема не до вподоби чи тільки її назва?
Еге-ж, от мене мій малий недавно вийшов зі школи і помочився на двері, бо йому, бач, ліньки було підніматися в туалет на третій поверх. От якби це були Ваші двері... Звісно, дурниця...
Стоп-стоп. Мої слова стосувалися оголеності на пляжах (та і взагалі), а не практики мочитися на чиїсь двері. Дещо різні речі ;)
Але що там в них в голові... Так і з тим "топлес". Є т.з. дитячі курорти, є пляжі для натуралістів... Якщо комусь подобається - хай ходить як хоче, бо це його право. Але якщо мені це не подобається, то й я маю якесь право... Нє?
Якщо чесно, не вбачаю тут жодної проблеми. Ну не вірю я, що оточення нагих привабливих жінок може аж отак дратувати :crazy: http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/ae.gif
PS: і взагалі нудизм -- це кльово, дуже допомагає вичищати шлаки з моску http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/yes.gif
Додано через 4 хвилини
(якщо мозгів бракує то можна і "пипки" показувати)
Святенська логіка, даруйте. До речі, Ви самі-то бували на нудистських пляжах, нудили, спілкувалися там? Звідки така ворожнеча?
Додано через 8 хвилин
Повний абзац! А я писав що "обов"язково"? ви на це натякнули......
:D
Настинка, Ви не ображайтеся, але оця репліка Ваша була ну просто як з старого анекдоту про "Мама, он меня с@$#й обозвал!" :)
Додано через 14 хвилин
Ви знаєте, прочитала на головній сторінці ЛФ тему "Пипки" (ну типу, що останній допис в темі "Про це" залишили саме в цій гілці), але не подивилась, що це в темі "Про це" і...подумала, що то гілка про пипки до дитячих пляшечок Хоча щось спільне тут є Ой, як то кажуть, кожному своє...
Ну, якщо вже отак г'рунтовно підходити до теми, то вважаю доцільним немовлятам чоловічої статі давати пляшочки із пипками різних розмірів: най накопичують досвід :o :crazy:
Оголена жінкна пляжі - це нормально. Але жінка, котра ходить напівголою вулицями міста - це неприпустимо. Є пояття моральних принципів, є якісь культурні цінності, є усталені норми суспільства. В Африці жінки ходять тільки з набедреною пов"язкою і у їхньому суспільстві це норма. А у нас - ні.
Особисто для мене оголений мужчина в місті - це така ж дикість як і оголена жінка. Різниці не бачу. Хочеться показати своє тіло - прошу дуже, у спеціально відведених місцях.
А я думаю,що такі неписані правила щодо правил показу пипок встановили жінки нетрадиційної орієнтації:feminist:.
А бачили,який був скандал,коли у сестри М.Джексона вивалилася грудь в прямому ефірі.Жаль,що це було задумано,а вийшло так природньо
А бачили,який був скандал,коли у сестри М.Джексона вивалилася грудь в прямому ефірі.Жаль,що це було задумано,а вийшло так природньо
ні, не бачив!!!!
де можна подивитися?!!!
ні, не бачив!!!!
де можна подивитися?!!!
Ну по-моєму це коли вона(сестра) разом з Д.Тімберлейком була співведучою на якомусь чи то врученні якихось музичних премій чи що.
Точно не пам"ятаю,але було на протязі останніх кілька років,по-моєму навіть на МTV.
Я з вами не згідна. В суспільстві завжди існує суспільна мораль... Хоча, люди такі істоти, що здатні любе правило, моральну засаду викрутити до абсурду.
Нема такого явища як суспільна мораль, бо нема такої істоти як суспільство. Суспільство - це люди разом, так само суспільна мораль це перш за все можна сказати сума моральностей від кожної людини. А люди часто помиляються. Не можна (і на щастя і на біду) нагло прищепити людині свої погдяли, можна лише своїм прикладом змусити її замилитись або навіть переглянути деякі свої погляди. На усі інші випадки є кримінальний та адміністративний кодекс.
Якщо Вам не подобається таке слово це не значить що Ви маєте або стерпіти, або відреагувати такою ж маячнею. Ви можете відверто висловити своє невдоволення у тій формі, яку Вам підказують обставини та Ваше виховання. Або просто поставитиподумки цій людині "Погане висловлювання!" ;)
Мата Харі
05.07.2008, 11:46
А гілка зроби фото порушника, щоб завадити збільшенню ДТП - немає дописів...Це так, роздуми вголос. Певно Ланка неправильно гілку назвала.. Тре було - Пипки і інші принади, які тре рятувати від аварій на дорогах...
Невже не бачили сюжет по TV, про те, що в якійсь європейській країні (не то Данія, не то Голандія) з перевищенням швидкості вирішили боротись нетрадиційним способом? Знаки з обмеженням швидкості роздали в руки дівчатам топлес. В результаті аварійність впала до нуля, правда з причини, що водії пригальмовували аби зацінити оголених дівчат :)...
Ось слово "пипки" мене ображає
а яке не ображає?....
"сіські"?...
"цицьки"?..
Мене слово "пипки" не ображає. Але від нього відгонить якоюсь дитячо-підлтковою інфантильністтю, коли соромляться називати речі власними іменами. Бачили "Нашу Рашу" про Славіка і Тімона які встидались купити презервативи :) ? Оце щось типу цього.
Колись в одній аптеці в центрі, перед розкладкою презервативів бачила класну назву "Нацюцюрники" :)... По логіці речей, предмет застосування тих нацюцюрників мав би називатись "цюцюркою" :)... Думаю, сильній статі така назва не дуже до вподоби, як впринципі і прекрасній :).
Як на мене, предмет розмови - "груди", "перса", "бюст", ще в молодіжному сленгу є таке слово як "буфера" - просто слабо влазить в означення типу "пипки" :). ІМХО.
Створив я цю тему на ЛФ,щоб побачити,познайомитись з прихованими збоченцячми та збоченками.
Багатенько зібралось тута...
І як ви могли повестися:crazy:
Створив я цю тему на ЛФ,щоб побачити,познайомитись з прихованими збоченцячми та збоченками.
Красно дякуємо :beee:
Як і будь яка тема ця також варта обговорення :dance:
Тим більше що Ви правильно зазначили - виявляє багато дражливих питань та пролива світло на ество учасників ;)
Красно дякуємо
Як і будь яка тема ця також варта обговорення
Тим більше що Ви правильно зазначили - виявляє багато дражливих питань та пролива світло на ество учасників
Та нема за шо дякувати.
Правда в цьому лише в тому,що я найголовніший збоченець серед тих,хто відповів на цю тему...
так!.. я такий.... http://levus.info/smile/wacko1.gif
nastinka
05.07.2008, 14:08
І як ви могли повестися
я також повелась? :)
так!.. я такий.... http://levus.info/smile/wacko1.gif
Чесне зізнання полегшує кару :D
я також повелась?
Багатенько вас таких зібралось,навіть не знаю,шо з вами робити...
Може політичну партію заснувати-ППЗУ(партія прихованих збоченців України).
Членськи внески-мені
Чесне зізнання полегшує кару
а якщо зізнатися у такому, то на багато що очі закривають люди....
типу: блаженний, що з нього взяти...... ))
якщо зізнатися у такому, то на багато що очі закривають люди....
типу: блаженний, що з нього взяти...... ))
Модери де ви,це ж не по темі.
Як я пишу щось не то-зразу відправляють.
Дискримінація по територіальній ознаці...
P.S.А мені все подобаються пипки з пірсингом-просто прикольно...
Мата Харі
05.07.2008, 15:07
Правда в цьому лише в тому,що я найголовніший збоченець серед тих,хто відповів на цю тему...
Ви собі лестите:D:D:D:D:D:D
Додано через 3 хвилини
Чесне зізнання полегшує кару
Вважайте - в деяких темах про збоченців ще й карму :).
Модери де ви,це ж не по темі.
Як я пишу щось не то-зразу відправляють.
Дискримінація по територіальній ознаці...
P.S.А мені все подобаються пипки з пірсингом-просто прикольно...
1. я трошки модер, всьо під контролем....
2. і що вам заважає зробити собі пірсінг?...
А мені все подобаються пипки з пірсингом-просто прикольно...
Ви що?! :eek: Хочете щоб Вас тут камінням закидали? :D
Як би Ви поставилися якби якась пані отак відверто демонструвала той пірсинг просто на вулиці? Або б на громадському пляжі?
Мата Харі
05.07.2008, 15:22
Як би Ви поставилися якби якась пані отак відверто демонструвала той пірсинг просто на вулиці? Або б на громадському пляжі?
Думаю, що власне б поставилися ;)... А вже після того можна і каміння. Хоча... про такий вид сексуального збочення я ще не чула :D:D:D:D:D:D
Liliyah Romanova
05.07.2008, 18:43
А я думаю,що такі неписані правила щодо правил показу пипок встановили жінки нетрадиційної орієнтації:feminist:.
Найдіть собі в неті фотозвіти із ґей-парадів. Там показують усе, що заманеться. Обидві статі при тому.
Правила щодо непоказу чогось встановлюють зовсім інші...
Створив я цю тему на ЛФ,щоб побачити,познайомитись з прихованими збоченцячми та збоченками. Багатенько зібралось тута...
Ля...
/me образився на "прихований" :beee:
:p
Chortenia
07.07.2008, 09:30
Збоченці - не збоченці, не знаю, по-моєму, усьо природно.
Чесно кажучи, мене такі питання теж цікавили, але більше з аспекту того, що до жінок набагато більші вимоги і прискіпки, тобто дійсно, купа чоловіків у Львову у спеку ходить з оголеним торсом (так сказать :beee:), і дивитися на то зазвичай не надто приємно. Але якби таке вчудила хоч одна жінка - як мінімум був би шкандаль.
А про норми пристойності - в деяких країнах оголені руки - уже непристойність. ТАк що усе відносно.
Ну і слово "пипки" - ну бє якось, чим вам слово "груди не подобаються".
Жінка як схоче то вдягнеть так, що і формальній пристойності відповідатиме і все одно що наче гола :ninja: Тут деякі "моралісти" придертися не можуть і все одно казяться ;)
Питання не в тому припустимо чи ні - це кожен вирішує за себе, коли люди починають вішати свої погляди на інших людей, то нічого доброго з того не виходить ніколи. Питання - як на це реагувати? Можна кидати каміння вслід, плювати, верещати про кінець світу та падіння нравів, можна кликати поліцію нравів або просто рідну міліцію, а ще можна посміятися (якщо смішно) - іноді то найтонша та найдієвіша зброя. Ще можна зробити комплімент як доречно (якщо ціллю було шокувати то результатом стане "згортання табору").
Особисто я дуже здивуюся зустрівши на вулиці жінку з оголеними грудьми, але тицяти в неї пальцями та стояти під її вікном з плакатом "Геть" або "Схаменися" не буду. Інколи суспільству потрібні певні стреси, це приводить до тями і виявляє хвороби самого суспільства.
Недавно я була свідком отакої події: повертали ми в свято з полів де збирали лікарські трави, самі лише жінки та діти, на околиці селища стояла машина і двоє бугаїв висипали будівельне сміття прямо при межі чиєїсь садиби, таке собі імпровізоване звалище. На зауваження про неприпустимість подібного у відповідь отримали брутальну лайку і такий "пакет" словесного бруду, що надовго зіпсували нам усім самопочуття. От такі люди викликають у мене відразу, а не ексгібіціоністи.
Добре пам"ятаю випадок, коли, десь так у 2002-2003 (?) році, відпочиваючи у Судаку, скраєчку Новосвітьського пляжу з дитиною, - а там люди були всі "пристойні", - нормальні пляжні (;)), і от десь збоку приходять хлопець з дівчиною, дуже молоді, натуралісти, абсолютно оголені. Прийшли, - і пішли собі вздовж пляжа, мимо всіх нас... Дотепер пам"ятаю, як в дівчини бовтався мокрий шнурок від "тампакса"...
Зрєліще! Думаю, батьки мали про що розповідати своїм дітям аж до вечора...
От це правильно Ви пишите, але я , власне, це й мав на увазі. Комусь пофіг, що він викидає сміття на чужу ділянку, - бо йому так сі хоче, а комусь пофіг, що про нього думають оточуючі, бо йому ся хоче неадекватної реакції.
Додано через 22 хвилини
І як ви могли повестися
Не виправдовуйтеся, - пізно! :borat:
Ніхто не заперечив. Натомість, обговорили. Сила!
Добре пам"ятаю випадок, коли, десь так у 2002-2003 (?) році, відпочиваючи у Судаку, скраєчку Новосвітьського пляжу з дитиною, - а там люди були всі "пристойні", - нормальні пляжні (), і от десь збоку приходять хлопець з дівчиною, дуже молоді, натуралісти, абсолютно оголені. Прийшли, - і пішли собі вздовж пляжа, мимо всіх нас... Дотепер пам"ятаю, як в дівчини бовтався мокрий шнурок від "тампакса"...
Зрєліще! Думаю, батьки мали про що розповідати своїм дітям аж до вечора...
От це правильно Ви пишите, але я , власне, це й мав на увазі. Комусь пофіг, що він викидає сміття на чужу ділянку, - бо йому так сі хоче, а комусь пофіг, що про нього думають оточуючі, бо йому ся хоче неадекватної реакції.
Це жахливо!Макаки якісь!
Ви що?! Хочете щоб Вас тут камінням закидали?
Не закидають,кашкетом прикриюсь.
До того як Адам і Єва з"їли яблуко,були ж вони оголеними і нічо.А тута всього лиш пипки...
Ля...
Доречі,це слово я часто чув,коли жив на Донбасі.Там всі лякають.Мабуть літеру б спецом не кажуть
До того як Адам і Єва з"їли яблуко,були ж вони оголеними і нічо.А тута всього лиш пипки...
адам і єва жили в зоопарку...... ))
не було нікого крім Бога та янголів, хто їх бачив...
адам і єва жили в зоопарку...... ))
не було нікого крім Бога та янголів, хто їх бачив...
А зараз ми не в гігантському зоопарку живем?...
Тіка трохи перші люди поплодились(правда до 7 млрд) тай усе,майже з того часу нічо не змінилось-у всесвітньому масштабі.
Так як ви,шановний пупер,-не лікар,вам цього не зрозуміти
А зараз ми не в гігантському зоопарку живем?...
Тіка трохи перші люди поплодились(правда до 7 млрд) тай усе,майже з того часу нічо не змінилось-у всесвітньому масштабі.
Так як ви,шановний пупер,-не лікар,вам цього не зрозуміти
"гду уж нам уж" (© республіка шкід)..... ))))
мені цього точно не зрозуміти..... )))
"гду уж нам уж" (© республіка шкід)..... ))))
мені цього точно не зрозуміти..... )))
І оголіруйте соскі...
фігасе......
а ви будете за це в труси гроші засовувати?.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
Нема такого явища як суспільна мораль, бо нема такої істоти як суспільство. Суспільство - це люди разом, так само суспільна мораль це перш за все можна сказати сума моральностей від кожної людини. А люди часто помиляються. Не можна (і на щастя і на біду) нагло прищепити людині свої погдяли, можна лише своїм прикладом змусити її замилитись або навіть переглянути деякі свої погляди. На усі інші випадки є кримінальний та адміністративний кодекс.
Ви не у Львові живете. Однозначно. Особливо в нашому місті поважають адміністративний кодекс. Повірте досвіду, прищіпляти свої погляди дуже важко навіть власним дітям.Чужі дорослі люди Ваші старання тим більше не оцінять.
Якщо Вам не подобається таке слово це не значить що Ви маєте або стерпіти, або відреагувати такою ж маячнею. Ви можете відверто висловити своє невдоволення у тій формі, яку Вам підказують обставини та Ваше виховання. Або просто поставитиподумки цій людині "Погане висловлювання!"
Дякую, за роз"яснення . Я свідомо висловила своє невдоволення саме у такій формі. Не сумнівайтеся! Обставини підказали. А подумки цій людині я сказала ще багато чого, на жаль виховання не дозволяє висловитись публічно.
Додано через 4 хвилини
вам тема не до вподоби чи тільки її назва?
Як показали подальші відповіді тема "Супер!" Назву можна було придумати гострішу. Мата Харі права - якось інфантільно.
Як показали подальші відповіді тема "Супер!" Назву можна було придумати гострішу. Мата Харі права - якось інфантільно.
я знаю, як зробити її "гострою" -- цицьки показати.....
у нас тут була одна пані енд пан з одним ніком....
в бані тепер, за "гостроту"... )))))
у нас тут була одна пані енд пан з одним ніком....
в бані тепер, за "гостроту"... )))))
Вас дійсно один нік з панею не об"єднує. Суто чоловіча поведінка. Коли не взмозі дати дотепну чи цікаву відповідь - залякати. Але ази психології тре вивчати. Тоді будете в курсах хто чого злякається, а з чого посміється.
Цицьки йому показати, ще і після бані, ха!
Вас дійсно один нік з панею не об"єднує. Суто чоловіча поведінка. Коли не взмозі дати дотепну чи цікаву відповідь - залякати. Але ази психології тре вивчати. Тоді будете в курсах хто чого злякається, а з чого посміється.
нічого не зрозумів....
але це неважливо, головне, що ви розумієте (вивчення психології, мабуть, допомогло).... )))
ви хоч в курсі про кого я?.. http://levus.info/smile/wink.gif
Поспішайте, бо після бані буде не актуально!:shutup:
нічого не зрозумів....
але це неважливо, головне, що ви розумієте (вивчення психології, мабуть, допомогло).... )))
ви хоч в курсі про кого я?..
Я розумію про кого ви, але не розумію для чого пишете саме мені? Хіба висловити своє судження про тему, назву (без образ конкретних відвідувачів) є порушенням? до чого ваші безпідставні натяки? Я останнім часом рідко захожу на форум, дана тема мене зацікавила саме зухвалою подачею. Цікаво було як спрацює суспільна (як вияснилось неіснуюча) мораль. Охоту дописувати ще в якісь теми ви в мене старанно відбиваєте своїми придирками. Буду старатися вас обминати і, як слідство, ще рідше заходити на форум. Задоволені?
... і закінчиться тема "гостро" - "жаба цицьку дасть". Пірсинговану...
Додано через 5 хвилин
Буду старатися вас обминати і, як слідство, ще рідше заходити на форум. Задоволені?
Ну, це ж не форум інтелектуалів, ( я колись теж так думав:D:D), серьйозні теми тут не обговорюють. А в кав"ярні якраз поговорити про цицьки (ой, перепрошую, пипки), про майтечки, і про забобони. Дитячий садок з дитячою кавою.
Додано через 7 хвилин
Нема такого явища як суспільна мораль, бо нема такої істоти як суспільство. Суспільство - це люди разом, так само суспільна мораль це перш за все можна сказати сума моральностей від кожної людини.
Унікальне судження! 2000 років - "і всьо напрасно!"
Liliyah Romanova
11.07.2008, 16:12
як слідство
А що? Вже знову на нас щось СБУ нарило? :ninja:
О! Як замовляли! ( Там, здається, навіть Пупер десь засвітився :) ) Типу, глямур (http://tabloid.pravda.com.ua/photos/4875c70c6cfb9/)
Ой пиво дало своє я думав жи то про серця соррі, покидаю дану гілку.
Найдіть собі в неті фотозвіти із ґей-парадів. Там показують усе, що заманеться. Обидві статі при тому.
Правила щодо непоказу чогось встановлюють зовсім інші...
:) Ліль, я особисто хтів у те' спитати чому ж, все ж таки, жінки не показують пипок?
серьйозні теми тут не обговорюють.
А я вважаю що тут е дуже багато серйозних тем.В принципі для кого як...
Liliyah Romanova
12.07.2008, 17:30
Ліль, я особисто хтів у те' спитати чому ж, все ж таки, жінки не показують пипок?
Отакі патріярхальні устої.
Порівняй мусульманські країни, де жінка взагалі майже не людина, а племена Африки, де в основному матріярхат. http://s8.rimg.info/a1a9d84cfacc1a8e7e853ab92bee95e4.gif
Мені цікаво інше.
Шахраю, ви де наголос у слові "пипки" ставите? І звідки ви його відкопали? Слово "пиптики" знаю, а от "пипки" у стосунку до жіночих грудей чую вперше.
.
Ну, це ж не форум інтелектуалів, ( я колись теж так думав:D:D), серьйозні теми тут не обговорюють. А в кав"ярні якраз поговорити про цицьки (ой, перепрошую, пипки), про майтечки, і про забобони. Дитячий садок з дитячою кавою.
100%
а ви будете за це в труси гроші засовувати?....
Звичайно,а якже....
Шахраю, ви де наголос у слові "пипки" ставите? І звідки ви його відкопали? Слово "пиптики" знаю, а от "пипки" у стосунку до жіночих грудей чую вперше.
Щодо наголосу-у першому складі.Щодо самих "пипок"-я ж все ж таки вчився в медінституті,звідтіля...
P.S."Пипки"-це соскі російською,для тих,хто не знає
Liliyah Romanova
12.07.2008, 19:13
Щодо самих "пипок"-я ж все ж таки вчився в медінституті,звідтіля...
Дякую.
Мені оте "пипка" асоціюється виключно з дитячою пляшечкою. Але правильної нефалічної форми. http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif
Дякую.
Всєгда пожалуйста.
Спрашівайтє йещо...
Liliyah Romanova
12.07.2008, 19:53
Всєгда пожалуйста.
Спрашівайтє йещо...
Та то хіба щось щодо лексики, а то у вас такі теми, хтозна, що почую у відповідь... :ninja:
Городецький
18.07.2008, 21:32
Оголені жіночі груди не ознака непристойної поведінки їх власниці, а ознака чоловічої спроби законодавчо випрадати свою пристойну реакцію на оголену кобіту ...
Во як! Жінка оголює свої груди і це є чоловічою спробою щось там робити, та ще й законодавчо!!!!
Можна я Вас цитуватиму? Може це когось налякає?
Зачем законодательно регулировать? Если бы женщины (все поголовно) стали ходить по улицам города топлесс, светя своими, хмм... "пипками" (дурацкое слово :) ), то на рынке резко повысился бы спрос со стороны мужского населения на затемненные очки и надёжные, уверенные джинсы.
А какой поток туристов, представляете? Ффтопку Евро 2012, даешь "пипки"!!! :D
Зачем законодательно регулировать? Если бы женщины (все поголовно) стали ходить по улицам города топлесс, светя своими, хмм... "пипками" (дурацкое слово ), то на рынке резко повысился бы спрос со стороны мужского населения на затемненные очки и надёжные, уверенные джинсы.
я думаю, що якщо ВСІ жінки покажуть "пипки", то там точно тре буде окуляри купляти....http://levus.info/smile/pardon.gif
розказував товариш, який працює на флюорографії, що перші місяці погано спав...
особливо після того, коли студентки робили флюорографію, або пенсіонерки...
В Ню-Йорку якийсь час назад феміністки добились права ходити з оголеними грудьми. Десь місяць походити. Потім про це всі забули. Нудно стало.
А в нічних клубах де я колись працював як дизайнер особливо кінець 80-тих початок 90-х таке можна було побачити після чого мене вже ніщо давно не дивує. :)
Городецький
20.07.2008, 02:53
Если бы женщины (все поголовно) стали ходить по улицам города топлесс, светя своими, хмм... "пипками" (дурацкое слово ), то на рынке резко повысился бы спрос со стороны мужского населения на затемненные очки и надёжные, уверенные джинсы.
Справа звички. Джинси на сезон. Весь секрет у тому, що вони їх ховають завжди, а являють час від часу - отут спокуса!!! От уредні ...
розказував товариш, який працює на флюорографії, що перші місяці погано спав...
особливо після того, коли студентки робили флюорографію, або пенсіонерки...
Пупере, та припиняйте Ви наніч ... :)
"пипками" (дурацкое слово ),
Пипка-слово,яке такі існує в українській мові...
Пипка-слово,яке такі існує в українській мові...
Яка ганьба... :D
Мата Харі
21.07.2008, 13:30
Можна я Вас цитуватиму? Може це когось налякає?
Можна. За умови, що оприлюдните результати ваших "польових досліджень", бо моєї збоченої фантазії явно не вистачає, щоб уявити кого і яким чином ви лякатимете цитуючи мене :).
Яка ганьба...
Позор носителям военных званий,что плохо знают украинский язык...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008