КПК

Показати повну версію : Ремонт відеокарти

Tony
30.06.2008, 16:23
Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ
Хто може порадити де це можна відремонтувати.
Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть

Gamal
01.07.2008, 08:00
вул.Панча 5 Сервіс ТДБ.

Leopolis
02.07.2008, 14:29
Полетіла відеокарта, а точніше її память.
Звідкіля ви переконані, що це проблема памяті відеокарти (доречі, називайте вірно її повну назву)? Причин може бути маса: проблеми сумісності материнки та її чіпсету, стара версія біоса, проблеми подачі живлення, перегрів чіпу та компонентів відеокарти, невірні налаштування тайменгів відяхи у біосі, застаріла або глючна DirectX, глюки самих ігор з підтримкою 3D, поганий контакт у роз’ємах тощо... Отож, потрібно все діагностувати, але проблеми вирішуються полюбе. Успіхів.

Tony
02.07.2008, 15:05
Я читав в неті про аналогічні проьлеми - писали шо то один з чіпів памяті вмер... А память РАМ

nastinka
02.07.2008, 17:05
Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ
Хто може порадити де це можна відремонтувати.
Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть

загалом так як я займаюсь компутерним залізом, можу сказати, що ремонту це не підлягає, по такій причині, що відеокарту продають вам повністю зібраною, та спаяною, і окремі деталі до відеокарти не продаються, так зо у вас по суті є тільки два виходи з цієї ситуації:
1) здати відеокарту по гарантії, там де ви її купляли(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять)
2) купити собі нову :)
не ображайтесь :) але іших способі нема до того ж таке не ремонтується :)

Leopolis
02.07.2008, 21:50
(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять)
Рекомендації рекомендаціями, але безпідставною антирекламою не слід займатись. Раз справа по "залізу", то прохання по темі.

Tony
03.07.2008, 00:06
Сьогодні замовив, завтра купую таку ж! Гарантійний лист на весь комп десь загубив :( як не парадоксально і не дибільно але і таке буває :(((((

А про ельдорадо це не реклама це ПРАВДА. Я там на щастя некупую нічого

Leopolis
03.07.2008, 01:24
Сьогодні замовив, завтра купую таку ж!
Це для того, щоб двічі вступити на г... ? Дивна річ, невже немає інших відео-карт з подібними характеристиками. А гарантійку можна поновити у покупця, як правило факт купівлі обладнання зберігається в базі даних, головне памятати дату. "А про ельдорадо... це ПРАВДА" - наголошую, не засмічуйте гілки ЛФ непотрібом, що не стосується теми обговорення.

Tony
03.07.2008, 01:53
Ні не то саме. То була Гігабайт. А тепер хочу АСУС... надіюсь не наступлю на одне і те ж г.

nastinka
03.07.2008, 08:53
Я також віддаю перевагу Азусу :)
мені тут до речі зауваження поставили за антирекламу :)
правда в очі коле чи шо? :)
просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо :)
за 700доларів збирається просто суперовий системний блок :) який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!

afterstep
03.07.2008, 09:03
просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо
за 700доларів збирається просто суперовий системний блок який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!
на кожен товар - свій покупець.
і якщо навіть ціни на картоплю можуть відрізнятися в два рази - то ціни на троха складніший товар - тим паче :)
==
хоча відгук про ельдорадо - я б не розцінював як антирекламу.
Так само, як реклама від ельдорадо, що за всіма ознаками є агресивним спамом, - не розцінюється як лохотрон :)
==
Шкода, що ні в поштовій скринці, ні в телевізорі не передбачені налаштувати антиспамівські засоби :)

nastinka
03.07.2008, 15:27
Шкода, що ні в поштовій скринці, ні в телевізорі не передбачені налаштувати антиспамівські засоби

мене це також вбиває, вічно в пошті завали реклами :)
але мені всеріво поставили червноу карточку за антирекламу :(

Мих
03.07.2008, 15:31
мене це також вбиває, вічно в пошті завали реклами
але мені всеріво поставили червноу карточку за антирекламу
Настінко, то все спам... не звертайте уваги. А пошту заведіть на Ґуґл - там спаму не буває.

nastinka
03.07.2008, 15:45
Настінко, то все спам... не звертайте уваги. А пошту заведіть на Ґуґл - там спаму не буває.

у мене ім*я не Настінко :) а Настінька)))
а то шо не спам о я знаю))
дякую пане Миху

Мих
03.07.2008, 16:06
у мене ім*я не Настінко а Настінька)))
перепрошую

nastinka
03.07.2008, 16:38
нічого :) переживу :) не вперше :)
всі так кажуть, а я виправляю :) але за два роки звикла до такого :)

afterstep
04.07.2008, 16:28
Настінко, то все спам...
якщо мих - адназначна!

Мих
04.07.2008, 16:39
якщо мих - адназначна!
от москалі....

nastinka
04.07.2008, 16:56
якщо мих - адназначна!

а мені пан Мих подобається :)
пише завжди правильно і чітко :)
молодець!

Мих
04.07.2008, 16:58
а мені пан Мих подобається
пише завжди правильно і чітко
молодець!:shy::shy::shy:

Tony
04.07.2008, 20:16
Всім дякую за хелп. Вже все вирішив - все поміняли по гарантії (яку я доречі був загубив). Я навіть сам здивувався шо все було спокійно і швидко - помінняли відяху, зробили нову гарантію. Виявляється ше є порядні люди.

фірма ТхСтудіо

Kustik
05.07.2008, 08:30
Ха, всё так просто и типа логики не надо... А без видео-карты этой к телеку просто напрямую подключить реально? Тем более есть такая тема: если это простая видео-карта для типа энд юсера для пк домашнего типа пользования могло произойти следущее – между прослойками оборвался луч типа полупроводимости тока, ну и прочее...
:ninja:

nastinka
05.07.2008, 11:06
фірма ТхСтудіо
прикольно :)

afterstep
05.07.2008, 14:35
а мені пан Мих подобається
пише завжди правильно і чітко
молодець!
мені - теж :) завжди правильно - і завжди чіто :)

Romko
05.07.2008, 16:50
у мене ім*я не Настінко :) а Настінька)))
а то шо не спам о я знаю))
дякую пане Миху
А клична форма?
Чи Настінька не відмінюється?:8: