Показати повну версію : Ремонт відеокарти
Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ
Хто може порадити де це можна відремонтувати.
Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть
Leopolis
02.07.2008, 14:29
Полетіла відеокарта, а точніше її память.
Звідкіля ви переконані, що це проблема памяті відеокарти (доречі, називайте вірно її повну назву)? Причин може бути маса: проблеми сумісності материнки та її чіпсету, стара версія біоса, проблеми подачі живлення, перегрів чіпу та компонентів відеокарти, невірні налаштування тайменгів відяхи у біосі, застаріла або глючна DirectX, глюки самих ігор з підтримкою 3D, поганий контакт у роз’ємах тощо... Отож, потрібно все діагностувати, але проблеми вирішуються полюбе. Успіхів.
Я читав в неті про аналогічні проьлеми - писали шо то один з чіпів памяті вмер... А память РАМ
nastinka
02.07.2008, 17:05
Полетіла відеокарта, а точніше її память. Праграми, відео, інтернет - все нормально а вот якшо запускати 3Д приложения чи ігри весь екран в зелених кубиках в шахматному порядку. Відяха Гігабайт 8600 ГТ
Хто може порадити де це можна відремонтувати.
Був на Алексі і Стеку. Сказали шо вони такого зробити неможуть
загалом так як я займаюсь компутерним залізом, можу сказати, що ремонту це не підлягає, по такій причині, що відеокарту продають вам повністю зібраною, та спаяною, і окремі деталі до відеокарти не продаються, так зо у вас по суті є тільки два виходи з цієї ситуації:
1) здати відеокарту по гарантії, там де ви її купляли(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять)
2) купити собі нову :)
не ображайтесь :) але іших способі нема до того ж таке не ремонтується :)
Leopolis
02.07.2008, 21:50
(сподіваюсь ви не купляли цілий комп*ютер в ельдорадо чи ще десь, а там народ джуе сильно дурять)
Рекомендації рекомендаціями, але безпідставною антирекламою не слід займатись. Раз справа по "залізу", то прохання по темі.
Сьогодні замовив, завтра купую таку ж! Гарантійний лист на весь комп десь загубив :( як не парадоксально і не дибільно але і таке буває :(((((
А про ельдорадо це не реклама це ПРАВДА. Я там на щастя некупую нічого
Leopolis
03.07.2008, 01:24
Сьогодні замовив, завтра купую таку ж!
Це для того, щоб двічі вступити на г... ? Дивна річ, невже немає інших відео-карт з подібними характеристиками. А гарантійку можна поновити у покупця, як правило факт купівлі обладнання зберігається в базі даних, головне памятати дату. "А про ельдорадо... це ПРАВДА" - наголошую, не засмічуйте гілки ЛФ непотрібом, що не стосується теми обговорення.
Ні не то саме. То була Гігабайт. А тепер хочу АСУС... надіюсь не наступлю на одне і те ж г.
nastinka
03.07.2008, 08:53
Я також віддаю перевагу Азусу :)
мені тут до речі зауваження поставили за антирекламу :)
правда в очі коле чи шо? :)
просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо :)
за 700доларів збирається просто суперовий системний блок :) який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!
afterstep
03.07.2008, 09:03
просто я коли дивлюсь на прайс стеку по оптових цінах і на то шо продають - земля і небо
за 700доларів збирається просто суперовий системний блок який в наш час буде актуальний приблизно 2 роки!
на кожен товар - свій покупець.
і якщо навіть ціни на картоплю можуть відрізнятися в два рази - то ціни на троха складніший товар - тим паче :)
==
хоча відгук про ельдорадо - я б не розцінював як антирекламу.
Так само, як реклама від ельдорадо, що за всіма ознаками є агресивним спамом, - не розцінюється як лохотрон :)
==
Шкода, що ні в поштовій скринці, ні в телевізорі не передбачені налаштувати антиспамівські засоби :)
nastinka
03.07.2008, 15:27
Шкода, що ні в поштовій скринці, ні в телевізорі не передбачені налаштувати антиспамівські засоби
мене це також вбиває, вічно в пошті завали реклами :)
але мені всеріво поставили червноу карточку за антирекламу :(
мене це також вбиває, вічно в пошті завали реклами
але мені всеріво поставили червноу карточку за антирекламу
Настінко, то все спам... не звертайте уваги. А пошту заведіть на Ґуґл - там спаму не буває.
nastinka
03.07.2008, 15:45
Настінко, то все спам... не звертайте уваги. А пошту заведіть на Ґуґл - там спаму не буває.
у мене ім*я не Настінко :) а Настінька)))
а то шо не спам о я знаю))
дякую пане Миху
у мене ім*я не Настінко а Настінька)))
перепрошую
nastinka
03.07.2008, 16:38
нічого :) переживу :) не вперше :)
всі так кажуть, а я виправляю :) але за два роки звикла до такого :)
afterstep
04.07.2008, 16:28
Настінко, то все спам...
якщо мих - адназначна!
якщо мих - адназначна!
от москалі....
nastinka
04.07.2008, 16:56
якщо мих - адназначна!
а мені пан Мих подобається :)
пише завжди правильно і чітко :)
молодець!
а мені пан Мих подобається
пише завжди правильно і чітко
молодець!:shy::shy::shy:
Всім дякую за хелп. Вже все вирішив - все поміняли по гарантії (яку я доречі був загубив). Я навіть сам здивувався шо все було спокійно і швидко - помінняли відяху, зробили нову гарантію. Виявляється ше є порядні люди.
фірма ТхСтудіо
Ха, всё так просто и типа логики не надо... А без видео-карты этой к телеку просто напрямую подключить реально? Тем более есть такая тема: если это простая видео-карта для типа энд юсера для пк домашнего типа пользования могло произойти следущее – между прослойками оборвался луч типа полупроводимости тока, ну и прочее...
:ninja:
nastinka
05.07.2008, 11:06
фірма ТхСтудіо
прикольно :)
afterstep
05.07.2008, 14:35
а мені пан Мих подобається
пише завжди правильно і чітко
молодець!
мені - теж :) завжди правильно - і завжди чіто :)
у мене ім*я не Настінко :) а Настінька)))
а то шо не спам о я знаю))
дякую пане Миху
А клична форма?
Чи Настінька не відмінюється?:8:
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008