Показати повну версію : Як вийти з такої ситуації
Постараюсь кооротко розказати історіюв якій не можу розібратись
Рік назад познайомилась з хлопцем. Все було нормально,не рахуючи що ми з різних міст і не часто бачились.Хоча ініціатива зустрічатись була,і зустрічі були,але кожного разу звчайно виникали суперечки.Стосунки складна штука і не так легко стримати якій почуття. Ну от наступила весна також ніби все добре,але ми встигнули посваритись так, що дійшло до розтавання.Причину по якій розійшлись,ні я і по- моєму, ні він назвати не можемо .
Як говорриться всі заспокоїлось,все пішло своїм ходом (я ожила після депресії,почала житти нормальним життям). Як тут на Львів напав буревій......Мій любий на наступний день обзвонює всі можливі і не можливі номери телефонів ПЕС : мій номер тел. він не знає так як поміняла його, і потрапляє до мене. Ми поговорили і все супер....Але мене це зачипило.....І знов ввечері пише,що почуття не погасли і він дуже переживав. Якщо чесно з моєї сторони також почуття ще є,( я також декілька раз хотіла позвонити йому і помиритись,але чекала це від нього)але образа бере верх! Ще декількома смс по перекидалися,виявилося він мене дуже сильно любить,але чому він мені це пише сам не знає. Хлопцеві 27 років.
Я тепер не ззнаю що робити,мої друзі говорять,що ви маєте вирішити це самі.І якщо ми любим один одного ,то треба миритись .
Не судіть строго про написане.а краще підскажіть,поможіть розібратись що тепер робити
Додано через 1 хвилину
Мені цікаво дізнатись,як бути?(особливо думка хлопців) як на мене такі слова нее просто так говорять,так що він тим хоче добитися,щоб зійтись чи що ? І якщо зходитись, то чи варто з колишнім?!
Так,зараз я сама,але я перевернула сторінку чи варто знову туди попертатись навіть якщо любиш??????
Треба іноді переступити через образу і гордість і зробити перший крок. Інакше все життя потім можна жаліти, що не використала шанс, ІМХО.
.Причину по якій розійшлись,ні я і по- моєму, ні він назвати не можемо .
Я так розумію що аж надто сильної образи у вас на нього нема, то чому б не попробувати бути щасливою? Як на мене найкраще під якимось добрим приводом зустрітися на нейтральній стороні, або ще краще поїхати на вихідні кудись в сторону гір(щоб мобільні вас не турбували) і вирішити для себе є почуття? вони залишилися? чи ви себе тільки обманюєте? А там далі життя покаже правильно ви зроби чи ні. Ну в най-найгіршому випадку ви будете точно знати "що туда ходить не надо"
Якщо чесно з моєї сторони також почуття ще є
але образа бере верх
Простіть його, тим більше, що самі не знаєте, чому так сталося, а з образою в серці жити набагато важче.
Я б простила,бо люблю,але не знаю як навіть почати розмову.В мене враження що він не піде на контакт
nastinka
25.06.2008, 17:16
ми з коханим 2 роки, у нас постійні суперечки.....але мені це подобається, кажуть психологи: "Ті люди які багато сперичаються, але миряться, івдеальні підходять адне одному :)"
подивіться фільм "Пригоди у Вегасі" думаю він вам трохи допоможе, бо суперечки це не є краї стосунків - це їх продовження, мені здається це зближує людей :) бо вони не мають бути однаковими!
не мені судити ваші стосунки, якщо ви його любите, якщо ви впевнені в своїх почуттях, якщо ви впевнені в тому що він любить вас, і точно знаєте, що щось може вийти!
Не чекайте чогось! Робіть перший крок, бо він вже його зробив.....
Як на мене найкраще під якимось добрим приводом зустрітися на нейтральній стороні, або ще краще поїхати на вихідні кудись в сторону гір(щоб мобільні вас не турбували) і вирішити для себе є почуття? вони залишилися? чи ви себе тільки обманюєте? А там далі життя покаже правильно ви зроби чи ні. Ну в най-найгіршому випадку ви будете точно знати "що туда ходить не надо"
Дуже дякую за пораду,дуже цікава і треба би було дійсно скористатись. Але знову, він в мене такий сидячий,що ніколи дальше свого міста носа не висовує:(
Я б простила,бо люблю,але не знаю як навіть почати розмову.В мене враження що він не піде на контакт
не треба боятися, а треба діяти
зробіть перший крок, а якщо він не піде на контакт, значить він не вартує Ваших переживань. тоді починайте жити новим життям, знайомтеся, зустрічайтеся і закохуйтеся, А якщо піде, то ви молодчинка, і тоді будьте щасливі, але не згадуєте (не дорікайте) йому що ви зробили перший крок, живіть і насолоджуйтеся життям. :)
в мене була подібна ситуація, я зробила перший крок на примирення і мій коханий досі нагадує яка я в нього молодчинка і розумниця :) і до речі в нас буде у вересні весілля:radist:
Chortenia
25.06.2008, 17:23
Гм, мабуть, усе залежить від образи і від тго, як ви на неї зреагували. Я так розумію, що ніхто вже не знає причини, лишилися просто відчуття образи. Якщо так - то вперед і з піснями (ну або поцілунками), принаймні, понамагайтеся. А хто перший зробить крок назустріч - не так уже й важливо. Корона не впаде нікому з голови.
А ваші друзі мають повну рацію
П.С. Тезка....
Мені цікаво дізнатись,як бути?(особливо думка хлопців) як на мене такі слова нее просто так говорять,так що він тим хоче добитися,щоб зійтись чи що ? І якщо зходитись, то чи варто з колишнім?!
Не ведитесь лучше. Не варто. Но решать всё равно Вам. Никто лучше не посоветует чем сердце и худше чем лучшая подруга :)
Мій любий
Здається, цим Ви все сказали. І відповіли сама собі...
ми з коханим 2 роки, у нас постійні суперечки.....але мені це подобається, кажуть психологи: "Ті люди які багато сперичаються, але миряться, івдеальні підходять адне одному :)"
подивіться фільм "Пригоди у Вегасі" думаю він вам трохи допоможе, бо суперечки це не є краї стосунків - це їх продовження, мені здається це зближує людей :) бо вони не мають бути однаковими!
не мені судити ваші стосунки, якщо ви його любите, якщо ви впевнені в своїх почуттях, якщо ви впевнені в тому що він любить вас, і точно знаєте, що щось може вийти!
Не чекайте чогось! Робіть перший крок, бо він вже його зробив.....
Дуже дякую,постараюсь поговорити з ним сьогодні:dance: І так я дійсно впевнена в наших стосунках,але не впевнена,що ми ідеальна пара;)
Додано через 3 хвилини
не треба боятися, а треба діяти
зробіть перший крок, а якщо він не піде на контакт, значить він не вартує Ваших переживань. тоді починайте жити новим життям, знайомтеся, зустрічайтеся і закохуйтеся, А якщо піде, то ви молодчинка, і тоді будьте щасливі, але не згадуєте (не дорікайте) йому що ви зробили перший крок, живіть і насолоджуйтеся життям. :)
в мене була подібна ситуація, я зробила перший крок на примирення і мій коханий досі нагадує яка я в нього молодчинка і розумниця :) і до речі в нас буде у вересні весілля:radist:
Я вас вітаю,щастячка Вам!!!!!
Дуже дякую,постараюсь поговорити з ним сьогодні:dance: І так я дійсно впевнена в наших стосунках,але не впевнена,що ми ідеальна пара;)
Додано через 3 хвилини
а ідеального нічого немає, і то питаннячко чи то на краще чи на гірше :)
Додано через 12 хвилин
[QUOTE=Бісеня;335795]Дуже дякую,постараюсь поговорити з ним сьогодні:dance: І так я дійсно впевнена в наших стосунках,але не впевнена,що ми ідеальна пара;)
Додано через 3 хвилини
Я вас вітаю,щастячка Вам!!!!!
дякую :o:radist:
Не роби собі проблему:)Вона сама вирішиться коли зустрінетесь, тоді й слова потрібні знайдуться..А ні... ну що ж..краще розставити всі крапки , ніж жити в невідомості і тішити себе мріями
Не переживай, все буде ок.Я бажаю тобі щастя і відновленого кохання:)
Nastyusha
25.06.2008, 19:24
А я думаю трохи інакше - чоловік як хоче бути з жінкою то він з нею буде, буде добиватися зустрічі і продовження стосунків.
Тому дивіться по його поведінці, ічи він дійсно щиро хоче бути з вами.
А я думаю трохи інакше - чоловік як хоче бути з жінкою то він з нею буде, буде добиватися зустрічі і продовження стосунків.
А то вже не зовсім так. Таке враження, що жінка то трофей. Навіщо щось робити і ламатись, якщо згодом і так все зникне, тобто не можна бути впевненим у такій жінці. Може бути варіант що "трофей" перейде до іншого, чи переможця він вже не буде цікавити. Власне, це лишень для того аби потішити своє его.
Adriana Я скористалась порадою,поговорила і помирилась з ним. Попитка не питка!!!!!!!!;)
Дякую ще раз і всім хто відповів і підтримав.Вибачте за офф-топ.:)
Додано через 2 хвилини
Я згідна з тим,він мене і сам і найшов. Якшоб не забув,тоб не переживав за мене.
Знаєте це буде як відновити радянський союз. горщик тріс то куди його збирати?
я порадів не даю - то тільки думки вголос.
Додано через 54 секунди
ууууууппппсссс. я остатнього допису не читав. соррі! нехай у вас буде ліпше все як у Горбачова з Єльциним!
поговорила і помирилась з ним
Ну і класно! вітаю:) бережіть кохання:)
бажаю Бісеняті щастя, але сама притримуюсь думки, що з колишніми краще не сходитись. десь я вже на ЛФ-і про це писала.
рано чи пізно недоліки, з якими не змогли змиритись раніше, вилізуть знову...
Сто процентів вилізуть, але може змінитись вже ваше сприйняття їх.;) Особливо у випадках коли люди ще не зовсім дорослі )
І взагалі розглядати варіанти - ідеальна чи ні пара, дещо легковажно. Якщо ти не знаєш чи миритися - значить не роби того, буде ще сотня таких хлопчиків:).. і тільки якщо дуже хочеш - тоді ні чиї поради потрібні тобі не будуть, зробиш як підсказує серце , а це - найправильніше.
Бісеня
я за Вас дуже рада, будьте щасливими :)
і на мою думку в справжнього і щирого кохання немає когось одного, хто має робити перші кроки, а інший вирішувати приймати чи не приймати ті кроки, це має бути зроблено з двох сторін. А тим більше коли посварилися і не знають через що, тоді тре йти на зустріч однозначно, і тому йти хто перший порозумнішав ;) А от коли б це була зрада, то вже інша пісня .....
В мене був випадок з хлопцем, що ми посварились, розійшлись, і потім сильно мучилась десь місяць часу, на протязі якого зрозуміла, що я його певно сильно кохаю і жити без нього не можу.
І я пішла назустріч: подзвонила йому і попросила зустрітись. Зустріч вийшла сухою, він звинувачував мене в тому, що я жодного разу за весь час про нього не згадала, не подзвонила (це при тому, що він теж цього не зробив і не заїхав, знаючи де живу і працюю!) Але я все терпляче вислухала. В мою адресу посипались звинувачення. що я дуже важка людина, "себе на уме", і зі мною взагалі важко співіснувати. Я це теж стерпіла, бо вирішила, що мушу, бо я його люблю і жити без нього не можу.
Ну зійшлися ми, побули разом 3 дні, і всі ці дні він мене "пиляв", оскільки відчував мою слабкість, бо я ПЕРША до нього повернулася!
Ну я, звичайно, не витримала, ми серйозно поговорили, і вирішили, що розходимся. І розійшлися. Після того жодного разу не бачилися.
Цією історією я не хочу спонукати до жодних висновків, але просто наводжу приклад того, що при відсутності щирості почуттів крок назустріч може дати негативні наслідки, тому що партнер відчує твю "слабинку".
Але наголошу ще раз : при відсутності щирих почуттів!!
Тому -дерзайте!
В мене був випадок з хлопцем, що ми посварились, розійшлись, і потім сильно мучилась десь місяць часу, на протязі якого зрозуміла, що я його певно сильно кохаю і жити без нього не можу.
І я пішла назустріч: подзвонила йому і попросила зустрітись. Зустріч вийшла сухою, він звинувачував мене в тому, що я жодного разу за весь час про нього не згадала, не подзвонила (це при тому, що він теж цього не зробив і не заїхав, знаючи де живу і працюю!) Але я все терпляче вислухала. В мою адресу посипались звинувачення. що я дуже важка людина, "себе на уме", і зі мною взагалі важко співіснувати. Я це теж стерпіла, бо вирішила, що мушу, бо я його люблю і жити без нього не можу.
Ну зійшлися ми, побули разом 3 дні, і всі ці дні він мене "пиляв", оскільки відчував мою слабкість, бо я ПЕРША до нього повернулася!
Ну я, звичайно, не витримала, ми серйозно поговорили, і вирішили, що розходимся. І розійшлися. Після того жодного разу не бачилися.
Цією історією я не хочу спонукати до жодних висновків, але просто наводжу приклад того, що при відсутності щирості почуттів крок назустріч може дати негативні наслідки, тому що партнер відчує твю "слабинку".
Але наголошу ще раз : при відсутності щирих почуттів!!
Тому -дерзайте!
Ваш перший крок дав позитивний результат, оскільки ви зрозуміли самі, що то не ваше, і що жити без нього ви зможете навіть дуже добре. А якщо б ви не пішли на перший крок, то можливо б собі задавали питання "а може він моя друга половинка, а я для примирення нічого не зробила..."
levandivka
26.06.2008, 17:36
зійшлися ми, побули разом 3 дні, і всі ці дні він мене "пиляв",
То, якщо я вірно зрозумів, ще в дитячому садку було?
Нє? Вже в школі?..
Діти люблять розборки влаштовувати.
Наспівуючи:
Расплетал он нежно ленточку в косе
А потом исчез он неизвестно где
И она не знает и он сам не рад
Что перевели его в новый детский сад
Кап-кап-кап со щёк на платье
Кап-кап-кап ну хватит плакать
Разве есть на свете горе такое
Ну из-за чего тебе плакать стоит
Разве есть на свете горе такое
Ну из-за чего тебе плакать стоит
Нє? Вже в школі?..
та чого ж ви так, і таке буває;)
Чоловіки, як малі діти
Чоловіки, як малі діти
Перефразовуючи..
Чоловікам більше 12 років не буває;)
levandivka
26.06.2008, 18:04
Перефразовуючи..
Чоловікам більше 12 років не буває
Ну ТАК...
Жінкам більше 18 невільно давати...
Несправедливо. Як на пенсію - то вперед поспішають...
Samojlovu4
26.06.2008, 18:25
Ну ТАК...
Жінкам більше 18 невільно давати...
Я б сказав деколи навіть небезпечно...
Маюнка, Ви тут абсолютно права. Мені понад 30 і я вже можу це стверджувати. Тому Бісеня та Nastinka повинні бути готовими. Це може не дуже солодко, але правдиво. І якщо є хоч краплина неготовності - варто зачекати, подумати. Любов для того, щоб літати, - шлюб для того, щоб жити.
Нє? Вже в школі?..
Діти люблять розборки влаштовувати.
Я була далеко не дитина, як можна зробити висновок з розповіді. А він напевно, дитям назавжди і залишився...
Маюнка, Ви тут абсолютно права. Мені понад 30 і я вже можу це стверджувати. Тому Бісеня та Nastinka повинні бути готовими. Це може не дуже солодко, але правдиво. І якщо є хоч краплина неготовності - варто зачекати, подумати. Любов для того, щоб літати, - шлюб для того, щоб жити.
Я пішла на примириння і рада тому. ;) Може не буде солодко,але ми будемо разом.І я буду старатися,щоб великих сварок між нами не було!!!!:dance:
Я пішла на примириння і рада тому. Може не буде солодко,але ми будемо разом.І я буду старатися,щоб великих сварок між нами не було!!!!
Бажаю успіхів і спокійного та приємного майбутнього!
Я пішла на примириння і рада тому. Може не буде солодко,але ми будемо разом.І я буду старатися,щоб великих сварок між нами не було!!!!
+10!!!!!
Я пішла на примириння і рада тому. ;) Може не буде солодко,але ми будемо разом.І я буду старатися,щоб великих сварок між нами не було!!!!:dance:
Вибачте, що влажу зараз, коли у вас все добре, але хочу сказати - подумайте про майбутнє. Тобто ви з різних міст, і ваш коханий не любить десь з міста виїздити, отже, коли зайде мова про сімю, скоріш за все вам доведеться переселятись у те місто. Добре, якщо ви того хочете. :) І багато у чому, принаймні, на початку ви залежатимете від нього. (особливо моральна підтримка) Ви впевнені, що коханий вас не засмутить у цьому плані?
За серцем іти добре, але трохи треба й до голови прислуховуватись. :)
Ах бісеня, мале бісеня... :)
Ах бісеня, мале бісеня... :)
я,я!!
Додано через 1 хвилину
Бажаю успіхів і спокійного та приємного майбутнього!
Дякую!!!
а ви переконайтесь, якщо не піде - будете знати, що не хоче, а захоче - то добре.... клінчова ситуація... прям...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008