КПК

Показати повну версію : Життя після згвалтування

Сторінки : [1] 2

Ірена
15.06.2008, 19:45
... жінка фізично слабке створіння, а світ жорстокий. як жити далі, коли трапилося непоправне? як перебороти страх та біль? і головне, як до цього ставляться чоловіки- постійні партнери?

romhavr
15.06.2008, 19:59
Вважаю, що чоловік повинен допомогти перебороти страх та біль.

Ірена
15.06.2008, 20:21
а в багатьох випадках чоловіки готові до цього?

Мих
15.06.2008, 20:50
а в багатьох випадках чоловіки готові до цього?
Завжди готові.:cowboy:

New Shrek
15.06.2008, 21:18
Як би не Пан Мих то і не реагував би.По перше не швендяти там де не треба ,ну і в ідеалі ,як вже відбулася легким переляком ,то мовчати до смерті(тобто як хоче щоб в сім"ї все було тіп-топ)

Гелена
15.06.2008, 21:21
По перше не швендяти там де не треба
якщо маєте список місць де не треба швендяти - прошу в студію

Радість
15.06.2008, 21:22
Torro, мені щось стало шкода вашу дружину.

Coffe13
15.06.2008, 21:30
то мовчати до смерті(тобто як хоче щоб в сім"ї все було тіп-топ)
Сім"я і є сім"єю,щоб в такі моменти підтримати і зрозуміти....А вам Торро....навіть обурення бракує....

Ірена
15.06.2008, 21:46
мене наштовхнула на це запитання така історія: після фестивалю ночували в гуртожитку. чоловік пішов вечеряти, а я заснула в порожній кімнаті. прокинулась від чоловічих голосів. підозрілі типи стояли до мене спиною. з розмови зрозуміла, що когось (чи щось)шукають, в цій кімнаті того нема, а мене не чіпають тільки тому, що ліньки...
вони вийшли, а я зрозуміла, що наражалась на небезпеку під носом у всіх своїх... у порожньому гуртожитку мене б ніхто не почув...
свого чоловіка не посміла запитати про його можливу реакцію, бо він і так тривожний. думаю, запитаю форумлян...

Гелена
15.06.2008, 21:46
Torro, мені щось стало шкода вашу дружину.
я те саме подумала...

Tutuka
15.06.2008, 21:47
Ще у студентські часи була у мене неприємна ситуація.
Начальник-дебіл затримав до 8 вечора на роботі, надворі вже було темно, а єдина дорога додому - біля парку Франка. Так вийшло, що до мене став приставати п"яний виродок, який буквально хвилину до того поскандалив по телефону зі своєю дівчиною. Як він сказав "просто тому, що видно, що не б..дь, а буду рипатись - заріже" (мова оригіналу).
Довкола були люди (в основному чоловіки, які вигулювали собак), але ніхто навіть не подумав заступитись, хоча бачили всю сцену з самого початку. Бог тоді вберіг - якось вирвалась, кинулася через дорогу між машинами, той виродок далі бігти не наважився - недалеко був охоронець залізничного управління.
Якщо хтось хоче закинути, що я могла спровокувати його своїм виглядом, то помиляєтесь: була пізня осінь, я була закутана у довге пальто, без "бойової розкраски", і взагалі більше всього хотіла поскоріше добратись додому.
Це також називається "швендяти?"

Coffe13
15.06.2008, 21:53
свого чоловіка не посміла запитати про його можливу реакцію, бо він і так тривожний.
Гадаю,що при слушній нагоді все ж варто поговорити про це з чоловіком...Я вірю, що він у вас справжній мужчина.

Ірена
15.06.2008, 21:56
я в цьому впевнена. просто бережу його:)

Coffe13
15.06.2008, 22:02
я в цьому впевнена. просто бережу його:)
Це добре що ви бережете його,але повірте,краще він знатиме і берегтиме вас,бо краще такому запобігати,ніж потім...

Ірена
15.06.2008, 22:04
я ділюся з ним усім. просто страхів не хочеться вішати...
а в той вечір як тільки ті вийшли за двері, я за телефонувала і він прибіг...
зрештою, я сама захотіла залишитися. дуже втомлена була.

Мих
15.06.2008, 22:04
Як би не Пан Мих
Дякую, Шреку.

Радість
15.06.2008, 22:06
Довкола були люди (в основному чоловіки, які вигулювали собак), але ніхто навіть не подумав заступитись
В мене також була подібна ситуація. Було мені років 16, в білий день причепились хлопці. Крім просто чоловіків, була ще пара (хлопець з дівчиною). Так дівчина просила свого хлопця, щоб той заступився за нас (зі мною була ще подруга). Так він і після цього нічого не зробив. Мусили самі відбиватися. І, таки, відбились.

Coffe13
15.06.2008, 22:14
І, таки, відбились.
Так так.....в більшості випадків рятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих....нажаль....

zet
15.06.2008, 22:22
Моей сестре было 14 лет, а мне - 17 лет. Нас послали на другой конец Кривого Рога за грудным молоком для двоюродной сестрички, т.к. у тети молока не было, а дядя почему-то не поехал (уже и не помню причины).
Ехали в переполненном троллейбусе, когда зашли подвыпившие молодые люди большой компанией и стали буквально выволакивать на остановке около какой-то посадки. Вступился только один молодой мужчина, сказав, что мы его сестры. Причем он не кричал на обидчиков, а громко и демонстративно стал ругаться на нас, для пущей убедительности. Это сработало...Но люди в троллейбусе стояли, как в рот воды набрали...

Kaff
15.06.2008, 22:59
Я колись вліз у схожу ситуацію, хоча зовсім іншу, як з'ясувалось згодом.
Років так з 15 тому я вертався із дівчиною ввечір додому. Діло було десь біля 11 чи 12 ночі на зупинці трамваю на площі Франка.
На стадіоні Україна пізно закінчився якийсь концерт, і на зупинці було може людей зо 20. В якийсь момент одна дівчина почала кликати на допомогу, бо її тягнув кудись молодий хлопчисько. Я підбіг, штовхнув хлопця. Зав'язалась бійка - хлопець був із товариством - певно ще 3-4 колєги, і "за мене" стали зо 3-4 чужі старші чоловіки, що стояли на зупинці. Десь за кілька хвилин підбіг міліціянт, і все заспокоїлось. Моя дівчина по всьому сказала мені, що я даремно вліз, бо, виявляється, хвилю до інциденту ті хлопчиська і ще кілька дівчат мирно сиділи на лавочці (дівчата на колінах у хлопців) і любесенько собі цілувалися...

Тепер за темою...
...
...посидів, подумав, і вирішив, що не маю, що розумне сказати безпосередньо за темою. Як має бути в ідеалі - знаю. А як поступлю я чи більшість чоловіків у подібній ситуації - не знаю...
...вибачайте...

Зануда
15.06.2008, 23:22
Як має бути в ідеалі - знаю. А як поступлю я чи більшість чоловіків у подібній ситуації - не знаю...
...вибачайте...
Зате чесно.

Deus igrok
15.06.2008, 23:29
Впринципі - передбачувано.

А от, якщо це сталося з використанням безпорадного стану.
Тобто, вечірка/день народження/корпоратив , потенційна жертва перебрала з алкоголем , на ранок прокидається і розуміє, що вчора на ній виконували соло. Вона навіть здогадується хто був той - гастролер.
Яка буде реакція ? Ґвалт чи мовчання ?

Coffe13
15.06.2008, 23:36
Впринципі - передбачувано.

А от, якщо це сталося з використанням безпорадного стану.
Тобто, вечірка/день народження/корпоратив , потенційна жертва перебрала з алкоголем , на ранок прокидається і розуміє, що вчора на ній виконували соло. Вона навіть здогадується хто був той - гастролер.

Ну тут вже швидше з опери "сама винна",що поробиш як нема міри...

Kaff
15.06.2008, 23:48
На-жаль знаю реальну ситуацію, коли не обійшлося без якогось спец-засобу, можливо того ж таки Клофеліну. При тому - до кави.
Отож "сама винна" у тому випадку не проходить

Coffe13
15.06.2008, 23:53
На-жаль знаю реальну ситуацію, коли не обійшлося без якогось спец-засобу, можливо того ж таки Клофеліну. При тому - до кави.
Отож "сама винна" у тому випадку не проходить

Тут вже однозначно підсудна справа...
Думаю мовчати не варто.

Радість
15.06.2008, 23:54
В жодному разі мовчати не можна. Треба йти до міліції.

Kaff
16.06.2008, 00:00
Тут вже однозначно підсудна справа...
Думаю мовчати не варто.
Справа давно минулих літ. Зрештою "мовчання" чи "не мовчання" - це не моя справа, тим більше, що знаю про ситуацію лише із уст близької людини. Хоча ситуація - 100% правдива. А "гвалтівники" - добре знайомі "жертві".
Наскільки знаю - ситуація викликала громадський осуд "гвалтівників", хоча попсула репутацію і долю "жертви".

Deus igrok
16.06.2008, 00:04
)))
Пішла, а далі ? ))))
Я не писав, що ґвалтівник залишив сліди. А припустимо, прокинулася, а трусів нема )))
Прокинулася, ґвалта підняла : "ВСІХ ПОСАДЖУ". Пішла до міліція, написала заяву. Слідчий скерував до мед експерта, одяг вилучили. Слідів сперми, шкіри, іншого нема. Усе ... пшик ....
Зате всі знають, що жертву зґвалтували ...

Найгірше для слідчого , це оральне зґвалтування ... там нульові шанси, щось довести ...

Coffe13
16.06.2008, 00:05
Справа давно минулих літ. Зрештою "мовчання" чи "не мовчання" - це не моя справа, тим більше, що знаю про ситуацію лише із уст близької людини. Хоча ситуація - 100% правдива. А "гвалтівники" - добре знайомі "жертві".
Наскільки знаю - ситуація викликала громадський осуд "гвалтівників", хоча попсула репутацію і долю "жертви".
звичайно то справа особиста....а долю жертви попсовано більше самим випадком ніж розголосом...ну то моя думка...

nirvanka
16.06.2008, 01:44
Думаю варто розповісти найближчій людині (чоловікові, хлопцеві..). Але просто розповісти факти, а не "а мене могли б згвалтувати, покалічити тощо". Без перебільшень, щоб це не заставляло чоловіка в майбутньому хвилюватись при кожній нагоді.

Щодо того, що ви кажете, що люди байдужі. Частково я з вами згідна. Але.. Був випадок в знайомого. Крим. На вулиці чоловік б'є жінку, та кричить, плаче. Знайомий підходить заступитись, а той чоловік витягує пістолета, направляє в знайомого, посилає куди подалі.. Добре, що все обійшлось..

До речі, в Польщі проводили опитування "На який крик люди відгукуються". Щось таке. З великою різницею у відсотках на першій позиції є "Пожежа, горю!".. Шкода, що люди такі байдужі до горя, а цікавить лиш видовище..

Romko
16.06.2008, 07:14
Але просто розповісти факти, а не "а мене могли б згвалтувати, покалічити тощо". Без перебільшень, щоб це не заставляло чоловіка в майбутньому хвилюватись при кожній нагоді.
Хоч і тема досить трагічна,але після цих слів згадалося,як жінка влітає до хати і кричить до чоловіка
- Мене тільки що зґвалтували в ліфті!
- Піди і з’їдж лимон.
- А до чого тут лимон? Мене ЗҐВАЛТУВАЛИ!
- Шось в тебе писок дуже задоволений...

Patrick
16.06.2008, 08:49
Моя жінка була в ситуації , коли в 95р. вона з коліжанкою , будучи студентами університету в Сараєво (Боснія) , досиділи в місті до останнього (тобто до початку війни) , бо це все не виглядало так серьозно,як потім сталося, вибиралися з окруженого сербами міста.
За 1000(!) німецьких марок місцевий таксист відвіз їх до майже прикордонного з Хорватією міста( трохи більше 2 год. їзди)Там їх висадив.Сам поїхав назад.А їх 2є дівчат чуть не зустрілися з парамілітарним пяним сербським патрулем.Зустрітися з сербською армією було не бажано , але ще ОК.Але з парамілітарами де був повний безпрєдел для молодих дівчат це було рівноцінно груповому згвалтуванню.
То поки ці вояки розмістившися на дорозі чекали команди.Їх 2є дівчат просиділи в кущах з добрих півтори години, боячись кожного руху.Навіть пісяти ходили під себе - щоб не робити лишніх рухів.
Потім , коли цей підрозділ поїхав дальше , дівчата перейшли хорватську границю.А там вже було безпечно.

Ірена
16.06.2008, 09:06
бачите є ж ситуації, де й без провокацій дістається...
вірю, що є жінки, як іпровокують непристойну поведінку. але частіше получають ті, хто ні сном, ні духом...

Радість
16.06.2008, 10:19
До теми про байдужість людей.
Телеканал Інтер (передачі не пам"ятаю) проводив експеримент. На вулиці, де повно народу, стояв мужчина з хлопчиком років шести. Хлопчик виривався, кричав "Дядечка, відпустіть". Дуже багато людей просто проходило повз них, деякі зупинялися, питались, що сталося, але коли той мужчина казав, що він є батьком, йшли собі далі. І тільки одна дівчина дійсно втрутилась в цю ситуацію і забрала б хлопчика до міліції, якби вони не признались, що це зйомки. Мені аж моторошно стало. Невже в нашій країні дійсно стільки байдужих.

Ganna
16.06.2008, 12:13
Насилля виправдати не можна. Чим це жінка може спровокувати таке? Може тим що слабша і є можливість її згвалтувати?
Зазвичай страждають найбеззахисніші, часто дуже молоді дівчата і навіть діти. Може інколи дійсно слід бути обачнішими і вкрай обережними, але не можна жити постійно в жаху як на війні. І як показує практика це не завжди допомагає, часом трапляються жертви і серед білого дня і в доволі людних місцях (інколи навіть на роботі).
Коли сталося таке лихо, то найстрашніше що може ще трапитися із людиною - це осуд замість підтримки: сама винна, напросилася, менше треба було лазити там де не треба. Особливо від близьких людей.

Зануда
16.06.2008, 12:46
але не можна жити постійно в жаху як на війні.
Так, я згідна з вами, але
Зазвичай страждають найбеззахисніші, часто дуже молоді дівчата і навіть діти.
Тому коли я дивлюсь на те, як одягаються молоді дівчата, майже ще діти і одяг той купують їм їхні мами, і відповідно ті ж мами випускають їх отак на вулицю, то я вважаю, що самі батьки роблять своїх доньок потенційними жертвами. Є такі, звісно, що й на мішковину кинуться, але це вже клієнти "Кульпаркова", а у хлопців-підлітків гормональний фон нестабільний і постійна провокація може викликати реакцію і станеться трагедія.
Все це так неоднозначно. Але,попри все, жодна жінка не заслуговує на те, щоб бути жертвою насилля, ніхто не заслуговує.

vanilia
16.06.2008, 12:57
Так, я згідна з вами, але

Тому коли я дивлюсь на те, як одягаються молоді дівчата, майже ще діти і одяг той купують їм їхні мами, і відповідно ті ж мами випускають їх отак на вулицю, то я вважаю, що самі батьки роблять своїх доньок потенційними жертвами. Є такі, звісно, що й на мішковину кинуться, але це вже клієнти "Кульпаркова", а у хлопців-підлітків гормональний фон нестабільний і постійна провокація може викликати реакцію і станеться трагедія.
Все це так неоднозначно. Але,попри все, жодна жінка не заслуговує на те, щоб бути жертвою насилля, ніхто не заслуговує.

А ще як придивитись як більшість з них себе ведуть... :(
І не скажеш, що "сама винна", бо то ще дитина, і сумно, бо така поведінка може спровокувати...

Так що то все дійсно дуже неоднозначно.

Зануда
16.06.2008, 13:07
І не скажеш, що "сама винна", бо то ще дитина, і сумно, бо така поведінка може спровокувати...
Сучасні діти виховуються на невдалих прикладах натхненно пропонованих ЗМІ і їм здається, що вони дорослі, бо високі і вже "при формах", але в голові вони діти і мислять, як діти - роблять щось не передбачаючи наслідків, так як властиво дітям. Але в них є ми - мама-тато, які повинні їм показувати, вчити і прививати правильну, відповідальну модель поведінки. А якщо мама сама, за роки подружнього життя так і не зрозуміла принцип роботи чоловічого організму, бо "сі встидала", то що вона донці пояснить? Треба рости разом з нашими дітьми, щоб вони нас потім не завстидали тим, що знають в деяких сферах більше за нас. І щоб ми не лікували їхні рани від невдалого сексуального досвіду, які будуть і нашими ранами.:no: Бо тіло оправиться, а душа? а психіка?:(

Ganna
17.06.2008, 12:20
Тому коли я дивлюсь на те, як одягаються молоді дівчата, майже ще діти... самі батьки роблять своїх доньок потенційними жертвами... у хлопців-підлітків гормональний фон нестабільний і постійна провокація може викликати реакцію і станеться трагедія.

Мені нічого додати до вже сказанного мною: НІЩО не може виправдати насилля. І якщо за дівчаток-підлітків відповідальні їхні матері, то за хлопців тоді мають відповідати їх батьки? Чи вони казали своїм дітям - йди і бери що бачиш? Може й так, але за свої дії людина відповіда сама, навіть така молода. Підлітки сьогодні чудово все усвідомлюють і розуміють, вони інформованіші і деколи досвідченіші за старше покоління, хоча все таки життєвого стажу бракує. Підлітки-хлопці більш загартовані жіночою вродою і увагою - дівчата не ховаються у покривала до п'ят і не стидаються показувати свої почуття.

Анекдот до теми:
Рибалять чоловік із дружиною. Чоловік задрімав, дружина читає книжку.
Підплива рибінспектор, дивиться на сіті у човні і каже:
- Пані я вимушений конфіскувати приладдя для рибальства і висунути обвинувачення у браконьєрстві.
- Так я ж не рибалю!
- Але у Вас є все неохідне для цього приладдя.
- Тоді я вимушена висунути обвинувачення у згвалтуванні!
- Як? Чому?? Я ж ніяк...??
- Але у Вас є все необхідне для цього приладдя.

Проблема не в одягу і не в гормонах, а в ставленні. Кожен раз коли луна "спровокувала, сама винна" потенційний гвалтівник це чує, і коли йому трапляється нагода він неї не пропустить, бо існує шанс, що йому це все зійде з рук.

Зануда
17.06.2008, 20:24
НІЩО не може виправдати насилля
Хіба з мого допису можна зробити висновки про протилежне?
Але,попри все, жодна жінка не заслуговує на те, щоб бути жертвою насилля, ніхто не заслуговує.

Koza-Dereza
17.06.2008, 23:36
а у хлопців-підлітків гормональний фон нестабільний і постійна провокація може викликати реакцію і станеться трагедія.
Тодi цим пiдлiткам пряма дорога на Кульпаркiв. Чомусь однi мужчини нормальнi а другим гормони в голову б'ють. Треба дещо вiдрубати щоб притiк гормонiв зменшився.
У мене особисто була ситуацiя одна, з якої я завдяки iнтуїцiї, Господовi -Богу i всiм Ангелам залишилась цiла, i впринципi навiть до самої ситуацiї не дiйшло, бо я все наперед побачила i змилась звiдти. Якби я не втекла - то я 100000000000000000000000000000% до н-ної степенi знаю що вiн мене б згвалтував i скорiше всього вбив! От знаю i все. Я звiти так "рвала когтi" що аж за мною курилось. Я вам кажу люди, мене до сих пiд (хоча вже пройшло 11-12 рокiв) трусить як я згадаю той день, ту годину. Там не було "дєвушка, а дєвишка" все було дуже тихо, i чотко, i дуже цiльово. Думаю що завдяки випадкам типу "дєвушка, а дєвушка" якi неодноразово ставались зi мною у мене був "глаз алмаз" на таких дружкiв, ну i звичайно Всевишня сила яка просто мене охоронила. Я свято в це вiрю.
А чоловiковi я все це розказала i "дєвушка" випадки, i той злощасний перед-випадок, жиби знав якi бувають на свiтi випадки, у нього виникає тiльки спiвчуття, нiякого осуду, нiяких негативних емоцiй. Навпаки якби я почула осуд чи щось таке з його сторони то це б мене заставило задуматись над нашими стосунками як чоловiка i жiнки. Але добре що все в нас добре!

zet
17.06.2008, 23:45
Вообще-то по реакции мужчин можно определить только степень дикости общества, а не гормональный фон..

Koza-Dereza
17.06.2008, 23:52
Менi свекруха колись казала:
У Бейрутi не було згвалтувань. По-перше були розважальнi доми де кому було мало мiг пiти собi туда i вдовольнити свою похоть. По-друге, там нiхто в мiлiцiю б не звертався, родина жертви якби впiймала гвалтiвника то забила б на мiсцi, самосуд вчинили б не думаючи. В 70х Бейрут був досить цивiлiзоване мiсце, не думаю що вона б видумувала щось. Ще казала що колись була пiдлiтком i їхала в автобусi зi школи то там якийсь дядько у натовпi типу притерся i цапнув її за ногу. То вона каже що вона його лiнiйкою трiснула i звичайно пiдняла галас. Того дядька одразу виштовхали з автобусу по серединi дороги, добре що не находу, каже.

Ganna
18.06.2008, 12:13
Хіба з мого допису можна зробити висновки про протилежне?
Я взяла лише ту частину Вашого допису що на мою думку є суперечливою і з якою я не погоджуюся. Жодного заперечення фраза
Але,попри все, жодна жінка не заслуговує на те, щоб бути жертвою насилля, ніхто не заслуговує. в мене не викликає, тут я погоджуюся на 100%

Уляна
27.06.2008, 00:21
Поясніть будь- ласка яка в жінки має бути поведінка і одяг щоб її не згвалтували?
Багато чоловіків носять літом теж досить відкритий одяг а ще більша частина чоловіків поводять себе ну дуже визиваючи, але чомусь ми (жінки) їх не гвалтуємо.

Гелена
27.06.2008, 01:40
на перший допис в темі так ніхто і не відповів...

Koza-Dereza
27.06.2008, 17:03
Може й добре, може на щастя нiхто не мав такого нещастя щоб говорити з досвiду. Що можна порадити коли з таким не стикався?
Я думаю що треба звернутись до психiатра, походити на терапiю (так так, як в нашiй чудовiй Гамерицi) але це може допомогти я думаю. Хоча б виговоритись чужiй людинi яка зберiгатиме конфiденцiальнiсть, i має достатньо знаннь щоб запитатись правильне запитання. Може записатись в якусь группу пiдтримки, спiлкуватись з людьми якi ЦЕ пережили i вийшли з кризи. Якщо не вживу, то пошукати щось таке на iнтернетi, прийняти участь в якихось веб конференцiях, читати людськi iсторiї. Коли проблема ставиться на ширший план нiж власний досвiд тодi можна усвiдомити глобальнiсть проблеми але i глобальнiсть її вирiшення. Не треба замикатись. I саме головне не треба думати що це МОЯ ВИНА бо якась бабка на лавцi щось говорить. Це не є вина жертви. На мою думку нiколи не є вина жертви! Якщо таке лихо спiткало то перше що треба зробити - це вiдгородити себе вiд людей якi смiють казати що це вина жертви.
Це така моя фiлософська думка з позицiї людини яка нiколи не була жертвою сексуального насилля, виходячи з побаченого на ТБ, прочитаного в газетах та iнтернетi.

Liliyah Romanova
27.06.2008, 20:18
як жити далі, коли трапилося непоправне? як перебороти страх та біль?
Ну, мене врятувала "випадковість", але травма таки була, бо довелося відбиватися, боротися... У якийсь момент здалося, що все, непоправне таки станеться. Бог послав людей на поміч.
Страх якось сам відійшов. Розмови з людьми допомогли, з духівником. Той день ніби витерся з пам"яті. Зрештою, мені було 16. Але є пісні, які досі слухати не можу, бо стає моторошно...

Перечитала Нінині слова про вину і жертву.
Там не була моя вина. Хіба що виною вважати перше рожеве кохання і довіру.

Koza-Dereza
28.06.2008, 04:49
Вини не може бути, це не твоя вина що хтось хворий на голову.
Дуже люди мудрi бувають говорячи що жiнка або сама напросилась або спровокувала.
А що коли гвалтують хлопцiв? ТАК ТАКЕ ТЕЖ БУВАЄ! Може на пост совiцькому просторi де "сексу не було" про таке не говорисi, але в розбещенiй Гамерицi такi речi не ховаються, особливо якщо це стосується неповнолiтнiх. То що хлопцi також провокують, мiнi спiдницi i макiяж носять? А дiти?
От вам i провокацiя.

Уляна
28.06.2008, 06:28
quote=Гелена;337122]на перший допис в темі так ніхто і не відповів...[/quote]
Чому ви вирішили, що хтось про таке говорити захоче. Не думаю, що приємно про це згадувати. Знову і знову повертатися в той день на те саме місце. Немає ніякого досвіду, є лише біль, страх і бажання зникнути кудись де немає людей а тим більше чоловіків.

Оля
28.06.2008, 07:03
Я завжди за те, що нема оправдання гвалтівникам. Недарма їх на зоні самі зеки-мужчини "опускають". В теперішньому світі, де повно охочих до "тої справи" жінок, навіть чоловіків, когось насилувати? То тільки звихнітістю можна і назвати. І я за те, щоби насильників каструвати, або клеймо їм на чолі ставити, щоби люди здалека бачили і жахалися, як від прокаженого.... Але! Завжди є "але".
Таки і батькам дітей (молоденьких дівчаток, особливо), і самим дівчатам, жіночкам часом не заважало би думати головою. Я в Україні бачила, як тепер і підлітки-дівчатка, і просто дівчата, і навіть зрілі жіночки ходять. Таке вже міні носять, що гидко самій, як жінці, дивитися! Трошки нагнулася - і "вся краса твоя чудова в мене на виду!" ;) Так любив в нас в Пустомитах гініколог Петро Петрович співати. :)
І що, хочете сказати, що то не провокація для мужчин? ;) То так нормально ходити на людях? А особливо по вечорах? Ніхто навіть і не здогадується, що може з того вийти? І куди батьки дивляться? Чим сама дівчина, жіночка думає? Часом навіть і в нормальних ніби хлопів, на п"яну голову спрацьовує тваринний інстинкт. То для чого давати для того повід таким одягом? Або для чого часом робити завідомо небезпечні поступки? Мою двоюрідну сестру згвалтували 20 років тому в кінці Чайковського ( хто знає, вже нагорі, де є гаражі). Вона вже тоді була замужем. Не пам"ятаю, чи мала дитину. Вони там жили в останньому будинку і їй ввечері восени заманулося через зарослі нести сміття викинути. Чоловік був на роботі. Вона сама вдома. Що, така глупа була, що не знала, що таке може статися? Тим більше, що розповідала, що зрозумівши небезпеку, старалася йому допомогти, бо боялася, що він її покалічить. Але травму психологічну мала страшенну! Потім боялася навіть вдень надвір виходити. Всі її шкодували, чоловік теж. І ніколи навіть і не випоминав їй того. Але скажіть, чи не було її вини в тому? Невже така наївна була, що не знала, ЩО може статися?
І таких прикладів можна би було повно наводити.... Дуже часто ми самі себе наражаємо на небезпеку, завідомо знаючи, що ТАКЕ може трапитися. Що думаємо? Що ТОГО не станеться зі мною, з моїми дітьми? А як станеться? Тоді що, лікті кусати? А поможе?

п.с. Ще раз. Я за те, що НІЯКОМУ насиллю нема оправдання! Але деяке таки можна попередити.

Додано через 10 хвилин
п.п.с. А по темі гілки скажу, що після того, що вже сталося, треба ніколи не залишатися зі своєю проблемою наодинці. Треба шукати допомоги в тих, хто тобі допоможе: психолога, пастора, на зустрічах таких самих людей, що то пережили. Але в собі не замикатися. Бо то може зруйнувати життя ще гірше, ніж те, що сталося. Принаймі так нас вчили в коледжі на класах про abuse (насильство).

Ірена
28.06.2008, 07:23
Чому ви вирішили, що хтось про таке говорити захоче.
та то не пустопороній інтерес. я ж писала, що дивом(!) уникла неприємностей. також безголова. кімнату можна було й замкнути. а чоловік мій, який виходив і бачив, що я дрімаю, не міг закрити мене на ключ? міг! просто не подумав, а до біди недалеко. тому й пишеться, щоб попередити...

Гелена
28.06.2008, 09:20
Треба шукати допомоги в тих, хто тобі допоможе: психолога, пастора, на зустрічах таких самих людей, що то пережили.
от ніколи би не змогла ходити на такі зустрічі з якої б то не було причини
сама думка про такі зборища мене дратує :shutup:

Оля
28.06.2008, 09:40
от ніколи би не змогла ходити на такі зустрічі з якої б то не було причини
сама думка про такі зборища мене дратує :shutup:

А хто Вас зрозуміє краще ніж той, що пережив таке саме? А виговорювати проблему ж треба. Чому, наприклад, є спілки солдатських матерів, ветеранів, інвалідів? Бо там люди, які мають те саме горе, проблему, стан. Недарма ж є приказка, що "здоровий слабого не розуміє". От в мене недавно був приступ ниркової коліки. Хто то мав, той знає, що то таке. А дехто розуміє, що то болить, а як , судить тільки зі свого якогось досвіду. Як зуб болить, наприклад.
Тому люди зі спільними проблемами якось один одному допомагають. І є часто хтось на чолі, хто теж пережив то, переміг, а тепер старається й іншим допомогти, бо не всі сильні самі то зробити. Часто думають, що життю кінець і навіть подумують звести рахунки з життям через це.

Гелена
28.06.2008, 09:47
А хто Вас зрозуміє краще ніж той, що пережив таке саме?
ви праві
просто цей спосіб не всім підходить, то від людини залежить

Оля
28.06.2008, 10:19
ви праві
просто цей спосіб не всім підходить, то від людини залежить

Нє, то не то, що від людини. То просто в Україні ще такі практики не поширені. А в Америці то давно практикується. І часто такі спілки очолюють ті, хто самі були жертвами, як я говорила вже. Таким потерпілі більше довіряють, як психогогам, що тільки вчать, як то по теорії має вирішуватися. І вірять, що якщо тому допомогло, хто був такою самою жертвою, а нині є вчителем, то і мені допоможе. Люди шукають як звільнитися від того психологічного тягару. Бо тяжко з тим жити. А дехто глушить то алкоголем, наркотиками. Думає, що він і так вже пропав... А це неправильно.

Уляна
28.06.2008, 23:27
та то не пустопороній інтерес
Я зовсім не проти цієї теми, тільки за. Варто знати як хтось вийшов із даної ситуації цілим і неушкодженим. А то ще не дай Боже це комусь пригодиться. Просто мала на увазі те що люди які насправді пережили згвалтування не захочуть про це розповідати, бо їм важко про таке згадувати.
Мою подругу згвалтував хлопець, якого вона нібито знала і який нібито її кохав. В перше вона про це сказала коли минуло 4 роки( без жодних подробиць, пояснила коротко і ясно чому вона його так боїься, і попросила більше про це не говорити). Зараз вона вийшла заміж, в неї добрий чоловік і маленька донечка. Ніби здавалося усе впорядку, але вона живе із страхом, що не дай боже нічого подібного не сталося із її сонечком.

пупер
28.06.2008, 23:57
кум цілком правий у визначенні, може хіба в словах не надто ґречний....

за статистикою (за чутками, офіційними\неофіційними даними) кого ґвалтують?...
хіба домогосподарок?...
ні, дівчат у коротких спідницях, в "ласінах", в "джинсах в обліпочку" і тд (сподіваюся, що натяк зрозумілий), які ходять на дискотеки\нічні клуби\вечорами гуляти з першими-ліпшими знайомими...

ну, не вірю я в те, що можна зґвалтувати жінку.

Гелена
29.06.2008, 02:31
кум цілком правий у визначенні, може хіба в словах не надто ґречний....
боятися сказати про це рідному чоловікові? в тому кум правий?
якщо чоловік не зрозуміє, то на фіга комусь такий чоловік?
за статистикою (за чутками, офіційними\неофіційними даними) кого ґвалтують?...
часто-густо тих, хто опинився не в той час, не в тому місці
хіба домогосподарок?...
і їх теж
вони теж з дому виходять, уявляєте?
ні, дівчат у коротких спідницях, в "ласінах", в "джинсах в обліпочку" і тд (сподіваюся, що натяк зрозумілий), які ходять на дискотеки\нічні клуби\вечорами гуляти з першими-ліпшими знайомими...
не ходити нікуди по вечорах ще й в джинсах?
ну, не вірю я в те, що можна зґвалтувати жінку.
нема слів...

пупер
29.06.2008, 04:25
боятися сказати про це рідному чоловікові? в тому кум правий?
якщо чоловік не зрозуміє, то на фіга комусь такий чоловік?
я про не швендяти там де не треба
часто-густо тих, хто опинився не в той час, не в тому місці
а це в якому місці?..
і їх теж
вони теж з дому виходять, уявляєте?
ні, не уявляю....
вони виходять з дому, щоб покататися на машині з невідомими чоловіками, чи може, щоб на дискотеку втікти без дозволу батьків?....
не ходити нікуди по вечорах ще й в джинсах?
1. не ходили самі...
2. неходили "не в тому місці"...
3. не вдягалися провокаційно (насправді джинси стягнути надзвичайно тяжко, на відміну від лосін\мініспідниць тощо)....

і куди можна піти ввечері, просвітіть мене темного; що це за таке цікаве місце, куди вдень сходити не можна?.. http://levus.info/smile/shok.gif
нема слів...
а ви спробуйте побавитися з чоловіком у псевдозґвалтування....
хвилин за п’ять вашому чоловікові це набридне....

підсумовуючи (не до вас персонально):
не треба робити з себе жертву чоловіків, ні одну жінку чоловік не "зґвалтує" доти, доки вона сама цього не дозволить....
є другий випадок: коли жінка в безпам’ятстві....

Оля
29.06.2008, 09:04
ні одну жінку чоловік не "зґвалтує" доти, доки вона сама цього не дозволить....

В мене теж нема слів. Пупере, Ви нинішні? Те, що я написала вище, що треба завжди жінкам якнайобдуманіше приймати попереджувальні міри, не означає, що всі жертви насилля винні у тому, що сталося. А про таке, що прислідкувти і проникнути можуть гвалтівники навіть у хату жертви і там це втворити, не чули? А я багато таких випадків знаю.

Гелена
29.06.2008, 10:01
і куди можна піти ввечері, просвітіть мене темного; що це за таке цікаве місце, куди вдень сходити не можна?.. http://levus.info/smile/shok.gif
я коли була студенткою, їздила на Схів в спортзал
на 19.00, верталася в 23.00 додому, зімой і лєтом
на маршрутці, тільки там можна було займатися тим чим я хотіла за доступні мені гроші
коли йшла з зупинки додому було вже 23.30
не раз хтось хотів познайомитися і т.д.

а ви спробуйте побавитися з чоловіком у псевдозґвалтування....
хвилин за п’ять вашому чоловікові це набридне....
підсумовуючи (не до вас персонально):
не треба робити з себе жертву чоловіків, ні одну жінку чоловік не "зґвалтує" доти, доки вона сама цього не дозволить....
є другий випадок: коли жінка в безпам’ятстві....
пупере, чоловік мене може і зглвалтує, бо в нашій грі я ж не зроблю чогось такого, щоб його покалічити, а він мені відповідно, він просто сильніший і все
та він часом мене лоскоче і я йому ради дати не можу :)
та й то інша ситуація, я його не злякаюся і не розгублюся, умови далекі від реальних

думаю, що один, чужий чоловік не міг би зі мною справитися, я сама завжди дивуюся чого жінки не дають здачі і поводяться як вівці на забої
але якби перед тим він врізав мені добре, то поки я очухаюся не знаю як би воно було, було би зле
а якщо двоє-троє веселих, п'яних і настирливих, то я точно не дам собі ради
чи ви думаєте, що так не буває? що не чули про згвалтуванння і вбивства?
та психів повно, спиті, обкурені, обколоті а може і тверезі

все не так просто але по всякому буває
ну що ви як мала дитина? уявіть ситуацію нападу, жінка або молода дівчина лякається, губиться, не кожен же день хтось нападає, не всі вміють дати відпір, відреагувати вчасно
в той момент є переляк, тут вже інша ситуація
то психолог краще пояснить, я так не зможу пояснити, щоб до вас дійшло

а щодо домогосподарки - та навіть вдома можуть згвалтувати
п'яний сусід до прикладу або типу того

пупер
30.06.2008, 14:13
всі жертви насилля винні у тому, що сталося
я такого не казав....

сюди би пана стєпанича і пана капітана....
пан стєпанич, як фаховий психіатр, зміг би більш чітко та професійно описати те, що я просто спостерігаю вже багато років: жертвою стає людина, яка має до цього психологічну схильність...

пан капітан, думаю: зміг би розповісти, де найбільше стаються зґвалтування, за яких обставин...

на 19.00, верталася в 23.00 додому
(алегорично)
таке питання: є ліс, в якому живуть людоїди, але в цьому лісі дуже смачні яблука.... ви туди пішли цих яблук нарвати, вас злапали людоїди але ви вирвалися від них і за пів року написали на форумі:
"людоїди такі-сякі, я просто яблук пішла поїсти, а вони хотіли зробити мені каку"...
це я до того, що ви знали, що на "с" вечором може бути небезпечно, але ви все-одно туди ходили?...
правильно?..
сходити до залу, заодно полоскотати нерви?... http://levus.info/smile/wink.gif
чи щоб сказати: "всі мужики казли"?

Samojlovu4
30.06.2008, 15:22
В принципі, сказати немаю що... ще наразі нікого не гвалтував, в темі загублюся...
Але пупер має рацію, на мою скромну думку, принаймі процентів на 95.

Масік
30.06.2008, 15:33
таке питання: є ліс, в якому живуть людоїди, але в цьому лісі дуже смачні яблука.... ви туди пішли цих яблук нарвати, вас злапали людоїди
а як же ситуація серед білого дня ви йдете додому , за вами в ліфт заскакує збоченець і кричи не кричи нікого не почуєш, у мене така ситуація склалася з сусідкою ...так в чому ж тоді її вина?

пупер
30.06.2008, 17:23
а як же ситуація серед білого дня ви йдете додому , за вами в ліфт заскакує збоченець і кричи не кричи нікого не почуєш, у мене така ситуація склалася з сусідкою ...так в чому ж тоді її вина?
може в тому, що вона "почувалася жертвою"?..
якого дідька?...
ліфт?...
якби я був жінкою і сталася така ситуація, то горлав так, що нападник би оглух....
це, по-перше....
по-друге, зґвалтування в ліфті?!... 1,5*1,5?!!..
по-моєму, чергове підтвердження моїх слів: ніхто не зґвалтує, якщо цього не дозволять....

Гелена
30.06.2008, 19:53
це я до того, що ви знали, що на "с" вечором може бути небезпечно, але ви все-одно туди ходили?...
правильно?..
сходити до залу, заодно полоскотати нерви?... http://levus.info/smile/wink.gif
чи щоб сказати: "всі мужики казли"?

та ввечері всюди небезпечно, але я не з боязких :)

Додано через 2 хвилини
може в тому, що вона "почувалася жертвою"?..
якого дідька?...

рогатого!
а коли вас би ввчері грабанули, то що би ви сказали?
бо ви почувалися жертвою?

та ясне діло, що насильство є фізичне, а є психологічне
гвалтівник застосовує більше психологічне

Додано через 16 хвилин

якби я був жінкою і сталася така ситуація, то горлав так, що нападник би оглух....

...і мали би ви зламану щелепу :p

Deus igrok
30.06.2008, 20:21
) Опера, коли читали лекції, і судмедексперти ... казали шо не просто горланити ...а кричати "Ура" .... 85% гвалтівників тікає ))))

Гелена
30.06.2008, 20:27
) Опера, коли читали лекції, і судмедексперти ... казали шо не просто горланити ...а кричати "Ура" .... 85% гвалтівників тікає ))))
якщо добре подумати, то так воно і є
але не всі жінки стикалися з насильством і тому не знають як реагувати
в них шок і страх, а страх паралізує
тому можна зрозуміти тих жінок, а не зуби скалити як деякі, не будемо показувати пальцями...

а переважно нападники самі перелякані, а ж хто то знає з шокованих жертв?

я бачила відео з реального пограбування, там чоловіка душили за шию, то він навіть не захищався
бо то шок! насильство завжди несподіване, тому так і стається

пупер
30.06.2008, 22:44
не зважайте....
все-одно через провокаційну поведінку жінок -- винні чоловіки.... )))
але не всі жінки стикалися з насильством і тому не знають як реагувати
тобто, якщо жінка не знає, як реагувати (поводитися, думати за наслідки) -- винні чоловіки....
в них шок і страх, а страх паралізує
ага, а ще плазуни (комахи: павуки) паралізують своїм виглядом -- і вони також винні, бо "жертва" верещить, замість того, щоб думати...
тому можна зрозуміти тих жінок, а не зуби скалити як деякі, не будемо показувати пальцями...
а ви покажіть...

інший приклад (зворотній): проституція....
хто винен?...
шльондра, в якої мозку вистарчає, щоб торгувати "одним місцем", чи дядько, який за це "місце" платить гроші?....
правильна відповідь: і вона, і він....

тому не тре робити великі очі і казати, що чоловіки винні через те, що вони ґвалтують.....

до речі, ви ґвалтування жінками чоловіків ніколи не чули?

levandivka
01.07.2008, 00:06
85% гвалтівників тікає ))))
А 15% що роблять?..

пупер
01.07.2008, 00:14
А 15% що роблять?..
пісяються від страху та кам’яніють...

Samojlovu4
01.07.2008, 00:21
пісяються від страху та кам’яніють...

Ой блін, ну пупер, ну пацанюра! :D:D:D
Я вам за деякі дописи і свідоцтво простити готовий...
Лише не пропадайте надовго, бо форумлятись тут цілком охота пропаде. :)

Гелена
01.07.2008, 00:34
не зважайте....

тобто, якщо жінка не знає, як реагувати (поводитися, думати за наслідки) -- винні чоловіки....
ясно. згвалтували - винна, бо спровокувала
побили - сама винна, бо спровокувала
пограбували - те саме
і т.д. аналогічно всіляке насильство
так?

інший приклад (зворотній): проституція....
хто винен?...
це зовсім інше
так звані "злочини без потерпілих", колись і гомосексуалізм до них входив
типу ніхто не постраждав, а злочин. про це можна довго сперечатися, але не в цій темі
це відбувається на добровільній основі, не треба плутати

тому не тре робити великі очі і казати, що чоловіки винні через те, що вони ґвалтують.....
в мене очі завжди великі :o
чоловіки винні, що гвалтують
Пупере, ви хоч розумієте про що мова? не про "уламати на секс", а змусити до сексу застосовуючи фізичне насильство і погрози
для людини яка з насильством раніше не стикалася перша реакція - розгублення і шок
ви це можете зрозуміти?

в різних сутичках перемагає той, хто має психологічну перевагу, а не фізичну
але для того, щоб вміти "мати психологічну перевагу" треба не один пуд солі з'їсти

до речі, ви ґвалтування жінками чоловіків ніколи не чули?
чули, чули
а чому ви про це згадали?
за вашою логікою - хай би не провокували, то не були би згвалтовані
до речі, в теорії крим права були суперечки з цього приводу, бо не всі вважають, що фізіологія дозволяє згвалтувати чоловіка

Додано через 1 хвилину
А 15% що роблять?..

а 15% це тільки лютить ще більше

пупер
01.07.2008, 00:41
в мене очі завжди великі
гелено, ви чините неконструктивістськовиваженодискусійно..... http://levus.info/smile/cray.gif
після таких слів слова зникають і втрачається сенс дискусії..... http://levus.info/smile/give_rose.gifhttp://levus.info/smile/air_kiss.gif
....
.....
......
.......
так про що це я?... http://levus.info/smile/scratch_one-s_head.gif

Liona
01.07.2008, 00:47
http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0213.gif
пупер "красіва с"єхал" http://yoursmileys.ru/bsmile/fun/b0221.gif

пупер
01.07.2008, 00:47
Ой блін, ну пупер, ну пацанюра!
ви ще скажіть: "глиба, матьорий чєловєчіщє" (ві лєнєн про фєлікса дзєржинкаго).... )))

Додано через 1 хвилину
пупер "красіва с"єхал"
ну....
що я зроблю?!... http://levus.info/smile/cray.gif
вочі в пані гелени справді великі (та гарні).....

а давайте я завтра продовжу по темі гілки?....

Гелена
01.07.2008, 00:49
гелено, ви чините неконструктивістськовиваженодискусійно..... [IMG]http://levus.info/smile
Пупере, а ви не піддавайтеся на провокації :p

Deus igrok
01.07.2008, 00:52
У своїх поясненнях дівчина зазначила, що разом зі своєю подругою пішли посидіти в один з львівських барів. Там коліжанка побачила візуально знайомого чоловіка, який сидів з приятелем. Дівчат закликали до себе за столик хлопці, і ті не відмовили.

Після того, як компанія «перехилила» кілька чарок горілки, подруга потерпілої зібралася зі своїм новим другом та поїхали до нього на квартиру. Сама ж потерпіла залишилася далі випивати з «бой-френдом». Через годину чоловік запропонував дівчині приєднатися до їхніх друзів: вони удвох поїхали на невідому квартиру. У будинку пара зайшла у ліфт, хлопець натиснув на кнопку «9». На останньому поверсі будинку, за словами дівчини, чоловік пригрозив їй фізичною розправою та змусив роздягнутися. Дівчина слухняно виконала цю вимогу. Далі чоловік задовольнив свої фантазії, змусивши дівчину до анального, орального сексу. Задовольнившись, чоловік викликав таксі та підвіз дівчину до її будинку.

Заяву про зґвалтування дівчина подала у райвідділ міліції аж через кілька днів після випадку. Правоохоронці почали пошук. Вже за кілька годин вони встановили особу чоловіка, якого дівчина звинуватила у зґвалтуванні, але ось де саме він – правоохоронцям наразі невідомо.

) От ті чоловіки .... скоти ... тільки і думають, як жінок до себе на квартІру запрошувати і ґвалутвати ))))

пупер
01.07.2008, 01:21
Пупере, а ви не піддавайтеся на провокації
оце вже не просіть..... http://levus.info/smile/pardon.gif
піддаюся....
нічого з собою не можу зробити... http://levus.info/smile/cray.gif

Гелена
01.07.2008, 14:56
не зважайте....

для мене очевидно, що ви звинувачуєте жінок в двох речах:
перше: провокують чоловіків на насильство
питання: хіба завжди акти насильства є прямо спровокованими?
бо це таке ж насильство як інші, як побиття чоловіком дружини, наприклад
теж завжди спровоковане?
а як тоді згвалтування підлітків? або будь-які інші акти насильства?
вони теж наполовину винні?

друге: не вміють/не можуть протистояти насильству
ну та не вміють, не було такого предмету в школі
ви от знаєте правила поведінки з гвалтівниками?
судячи з усього так, то може розкажете всім?
бо наразі більшість жінок не протистоять насильству, бо налякані, бо не мають досвіду в такаго роду ситуаціях, це ж очевидно

ви засуджуєте жертв за те, що вони відчувають страх і тому не можуть протистояти нападнику?
якщо так, то це дуже серйозне звинувачення
для того, щоб зрозуміти іншу людину, треба поставити себе на її місце
нам всім здається що от ми такого не допустили, але напевне ми того знати не можемо
хай буде 10 людей фізично чи психологічно слабших за мене, а нарватися можна на 11-ого, того хто виявиться сильнішим
тому що завжди є хтось сильніший

страх, до речі, часто допомагає вижити в складних ситуаціях, бо оберігає людей від зайвого геройства

два питання виникло:
1. звідки відомо, що 85% втекли би? чому саме 85? дослідним шляхом перевіряли чи як?
як правило опір тільки ще більше заохочує до насильства

2. а про потерпілих вони що розказували?

Deus igrok
01.07.2008, 15:07
1. звідки відомо, що 85% втекли би?

ну та Статистика. Статистика сама точна наука після теології, та історії.
Мабуть, вели записи поведінки жертви і зловмисника ..і вивели.

Там багато особливостей, вік злочинця зокрема.

2. а про потерпілих вони що розказували?

Загальні фрази, що "спасения утопающего - дело рук самого утопающего"

Гелена
01.07.2008, 15:20
Статистика сама точна наука після теології, та історії.
:D:D:D
як я люблю статистику :clapping::clapping::clapping:

пупер
01.07.2008, 15:34
для мене очевидно, що ви звинувачуєте жінок в двох речах:
http://levus.info/smile/shok.gifhttp://levus.info/smile/shok.gifhttp://levus.info/smile/shok.gif
де і кого я звинувачував?....

для мене є очевидним лише те, що я написав (частково повторив після кума):
- нема чого ризикувати;
- нема чого не думати, а потім когось звинувачувати;

переважно всі випадки зґвалтування стаються через ці дві причини....

а також:
- провокативна поведінка;
- не вміння захищатися...

на базарі, коли вас намагається обманути чоловік-кавказець, ви платите гроші, а потім на кухні довго лаєтеся на чоловіків, бо вас обманули (хоча ви бачили і розуміли, що вас обманюють)?..

на роботі, коли якийсь конкурент (припустімо: чоловічої статі) вас "підсиджує", ви чемно поступаєтеся місцем, абсолютно нічого не говорите керівництву (наприклад, про те, що конкурент вкрав вашу роботу), після чого "на кухні довго лаєтеся на чоловіків, бо...."

ще один "базарний" приклад:
якщо ви знаєте, що на базарі вас обманять з 15%-ю вірогідністю, а в магазині на розі -- ні, то чому ви йдете на базар?.... http://levus.info/smile/wink.gif
щоб потім звинуватити продавців на базарі?.. http://levus.info/smile/wink.gif

Гелена
01.07.2008, 15:38
"базарний" приклад:

ну чому всі приклади базарні? :)

пупер
01.07.2008, 15:43
ну чому всі приклади базарні?
http://levus.info/smile/pardon.gifhttp://levus.info/smile/pardon.gifhttp://levus.info/smile/pardon.gif пишу абстрактно -- не розуміють, пробую писати образно.....
торгівля\купівля -- хіба це не є найбільш улюбленою справою жінок?... http://levus.info/smile/blush.gif

Гелена
01.07.2008, 15:48
http://levus.info/smile/pardon.gifhttp://levus.info/smile/pardon.gifhttp://levus.info/smile/pardon.gif пишу абстрактно -- не розуміють, пробую писати образно.....
я розумію про що ви пишете
навіть згідна
але ви чомусь не розумієте про що я пишу, певно не хочете
ви про наслідки, я про причини

пупер
01.07.2008, 16:09
я розумію про що ви пишете
навіть згідна
але ви чомусь не розумієте про що я пишу, певно не хочете
ви про наслідки, я про причини
мммммм....
по-моєму, навпаки, ви про наслідки, а я про причини....

зґвалтування -- як і будь-яке насилля над людиною -- є протиприроднім.

Гелена
01.07.2008, 16:47
мммммм....
по-моєму, навпаки, ви про наслідки, а я про причини....
залежно що розуміти під "причинами" і "наслідками" :)
зґвалтування -- як і будь-яке насилля над людиною -- є протиприроднім.
насильство є протиприроднім? чому?
а як же тоді діти, які звірі без виховання?

пупер
01.07.2008, 17:05
насильство є протиприроднім? чому?
а як же тоді діти, які звірі без виховання?
http://levus.info/smile/smile.gif тому що людина створена за образом та подобою Бога....

Гелена
01.07.2008, 17:21
http://levus.info/smile/smile.gif тому що людина створена за образом та подобою Бога....
:) це кожен по-своєму розуміє
але пропоную не починати суперечку з цього приводу в цій темі

bora
01.07.2008, 17:54
- нема чого ризикувати;
ню-ню. Все життя жила по принципу - береженого Бог береже. То на мене напали біля власного під"їзду в 9 вечора. А на подругу - у 6. У двох випадках люди навколо ходили. Правда мова не про дане насильство, але все ж. Говорити добре тим хто не бував у такій ситуації. Я і подруга - бились з нападником і кричали. Що б Ви ще порадили?))
Подруга до речі з-за побитого обличчя два тижні з дому не виходила. І ніхто золота-шиншил на себе не чіпляв і подавну вже коротких спідниць. Знайома на Чорновола - дістала балончик. її зарізали. Ви мали про той випадок чути. В неї у сумочці і було що 15 грн...
Трохи перегибаєте Ви Пупере палку. Тим хто був у схожих ситуаціях Ваші слова здаються чисто знущанням. Сподіваюсь тільки, що люди, які пережили те, що в заголовку не читатимуть цю гілку і не будуть шоковані ще й Вашим черговим "сама винна".

До речі, ще така штука. Є знайома, яка щиро дивується моїм - "після 20 я ніде без чоловіка не ходжу". Каже все життя про це не задумується, тай у першій-другій ночі нерідко доводиться пробігати. Тримаю за неї хіба кулаки - бо вона впевнена що ніколи нічого і не станеться. І знаєте, вже вірю, що таки так - того не передбачиш і не вгадаєш.

Гелена
01.07.2008, 18:29
і головне, як до цього ставляться чоловіки- постійні партнери?

от ми і з'ясували як до цього ставляться більшість чоловіків:
"тебе згвалтували? та ти сама винна к-во! ліпше би ти мені того не казала!"

пупер
01.07.2008, 20:03
Подруга до речі з-за побитого обличчя два тижні з дому не виходила.
її зґвалтували?...
І ніхто золота-шиншил на себе не чіпляв і подавну вже коротких спідниць. Знайома на Чорновола - дістала балончик. її зарізали. Ви мали про той випадок чути. В неї у сумочці і було що 15 грн...
тобто метою нападників були гроші, ви ж на цьому увагу закцентували...

До речі, ще така штука. Є знайома, яка щиро дивується моїм - "після 20 я ніде без чоловіка не ходжу". Каже все життя про це не задумується, тай у першій-другій ночі нерідко доводиться пробігати.
ну?!
де висновки?!
якщо, не дай Бог щось станеться, що ваша знайома буде казати?
буде казати: пупер перегинає палку, я не винна в тому, що тинялася вулицями в той час, коли всі нормальні люди сплять.

Тим хто був у схожих ситуаціях Ваші слова здаються чисто знущанням.
у мене була дівчина, яку двічі зґвалтували (це ще було до того, як у нас почалися стосунки), та ще дві дівчини, з якими також сталася така біда...
причини того, що сталося я знаю....

тому я знаю, про що говорю...

бора, прочитайте цей пост: #84 (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=339429&postcount=84)
і скажіть, де я написав "сама винна", чи ви бачите тільки те, що хочете бачити?

Радість
01.07.2008, 21:05
Пупер, в мене просто нема слів. Лишається одне. Одягти на себе паранжу і сидіти дома. Двері нікому не відкривати, в вікно не виглядати, по телефону не розмовляти. Чоловіки заполонили світ а ми можемо їх спровокувати на погані речі.

пупер
01.07.2008, 21:20
Пупер, в мене просто нема слів. Лишається одне. Одягти на себе паранжу і сидіти дома. Двері нікому не відкривати, в вікно не виглядати, по телефону не розмовляти. Чоловіки заполонили світ а ми можемо їх спровокувати на погані речі.
у вас нема слів?... http://levus.info/smile/wink.gif
тим не менше їх вистарчило, щоб зробити таке гарне перебільшення...
дуже цікаво....
кілька разів (від жінок) прозвучали свова, нібито я сказав, що "жінки самі винні", тепер ви приписуєте мені слова про паранджу та сидіння вдома..... http://levus.info/smile/biggrin.gif

панночки, а чи не шукаєте ви приводу, щоб звинуватити прямо чоловіків у всіх гріхах, у тому числі і в цьому?..

чи це не той самий сексизм, про який вже згадувалося на форумі, сексизм жіночий, так само, як є і разизм чорний?...

http://levus.info/smile/wink.gif

Радість
01.07.2008, 22:11
Ні, ми чоловіків не звинувачуємо. Ми звинувачуємо гвалтівників. А ви звинувачуєте жінок, що вони не так одягнені, не там ходять і тому їх гвалтують.

пупер
01.07.2008, 22:20
А ви звинувачуєте жінок, що вони не так одягнені, не там ходять і тому їх гвалтують.
майже правильно....
невже ви таки прочитали те, що я написав?...
а написав я те, що жертви насилля знаючи, що ризикують, таки роблять те, що призводить до насилля....

от скажіть: ви (саме ви) носите таку спідницю, таку, що дупу видно, "а ля спайс гьорлс"?...

так чи ні?..

Радість
01.07.2008, 22:53
Ні, я не ношу. І навіть в тій ситуації, яку я описувала вище, я не була так вдягнена. Зате була дуже юна. І було це в день, в людному місці. Так, мене тоді не згвалтували, але могли. І ніхто б не допоміг. Напевно всі думали, що то я спровокувала їх;), тому і не допомогли, так?

Koza-Dereza
01.07.2008, 23:35
Ну добре, ми тут балакаємо про жiнок i чоловiкiв так? Допустим, жiнка пiзно швендяє по закоулкам в короткiй спiдницi - сама напросилас. Допустим так.
Допустим псiх згвалтував дитину? Хто винний? Дитина не швендяє по закоулкам вночi в мiнi спiдницi? Нi хлопчики нi дiвчатка, а псiх залишився псiхом чи не так? Може з рiзними вподобаннями, але псiх?
Хто винний хворому на голову що вiн хворий??? Жiнка, чоловiк, дитина, Господь Бог, нервовi розлади? А голова то хвора всеодно. Пупер, ви то нормальний мужчина, не псiх, i не хворий, ви ж то жiнку (будь яку) гвалтувати не будете бо вона перед вами провиляла дупої нi? Напевно ж нi. Про що це свiдчить - пто те що ви нормальна НЕ хвора на голову людина. I я надiюсь що всi мужчини - форумляни нормальнi. Я впевнена що якщо б поговорити саме з насильником який тащисi вiд крикiв, вiд застосування сили, то у нього навiть не стане в думцi питання про провокацiю, вiн бере бо йому це треба, так вiн себе задовольняє.

пупер
01.07.2008, 23:38
Ні, я не ношу. І навіть в тій ситуації, яку я описувала вище, я не була так вдягнена. Зате була дуже юна. І було це в день, в людному місці. Так, мене тоді не згвалтували, але могли. І ніхто б не допоміг. Напевно всі думали, що то я спровокувала їх, тому і не допомогли, так?
але могли?...
звідки така впевненість?...
ви цього очікували?..
і що це за такі цікаві "люди", які бачать, що когось ґвалтують у людному місці, не допомагають?...http://levus.info/smile/shok.gif

підсумую; винні: жінка, яка ... (вже все описано), ґвалтівник.
Хто винний хворому на голову що вiн хворий???
якщо когось жінка переїде, навмисне?...
зробить зло...
жінка вас обкраде?....
жінка вас згвалтує?...

чому акцент на чоловікові?...

Koza-Dereza
01.07.2008, 23:47
I ще тiльки що подумала, чому б було не запросити ту дiвчину до себе додому, як кавалєр, раз вона вже була в дорозi на квартиру, знач вона певно думала зайти i ДО квартири? Нащо було отак по собачому в лiфтi? Чи не можна було запросити додому, пригостити шмпаном чи коньячком, розказати яка вона красива, сказати що на вулицi вже темно i холодно... думаю довго б не прийшлось вмовляти. А то нi, запхав в лiфт i абработал. ПСIХ! Значить йому не подобається по-нормальному, як нормальнi люди ЦИМ займаються. Йому власне потрiбно вiдчути що вiн має силу i що вiн є при владi над нею i що вiн її володар i зробить з нею все що захоче, а вона пiдкориться, бо якщо нi, то вiн їй покаже на що вiн здатний i покарає.

Радість
01.07.2008, 23:49
але могли?...
звідки така впевненість?...
ви цього очікували?..
і що це за такі цікаві "люди", які бачать, що когось ґвалтують у людному місці, не допомагають?
Невже так думають більшість чоловіків?
Звичайно, в людному місці вони б не гвалтували. Вони тягли нас при людях, а ми плакали і кричали. Так, я впевнена, що нас хотіли згвалтувати! Ні, я цього не очікувала! Які вам докази треба привести, щоб ви, в решті решт зрозуміли, що більшість жінок аж ніяк не винні.

Koza-Dereza
01.07.2008, 23:52
якщо когось жінка переїде, навмисне?...
зробить зло...
жінка вас обкраде?....
жінка вас згвалтує?...

чому акцент на чоловікові?...
Не знаю чому, питання було задане жiнкою.
Жiнка яка згвалтує i вб'є псiх вона чи нi? ТА ЩЕ Й ЯКИЙ! Особливо тi що вбивають немовлят з депресiї! Чого б не пiти до психiатра, поговорити з кимось???? Нащо викидати дитину з вiкна, чи топити??? Шо, то нормальна людина???? Чи та що там за якусь фiгню застрелила чи зарiзала свого чоловiка???? Чи та вчителька що розбестила малолiтнього учня, чи та с...ка мама що учинила iнцест з сином. То самi натуральнi псiхопати!!!!! Але мова зайшла про чоловiче сексуальне насилля над жiнкою, з того i розмова.

пупер
02.07.2008, 00:00
ПСIХ! Значить йому не подобається по-нормальному, як нормальнi люди ЦИМ займаються. Йому власне потрiбно вiдчути що вiн має силу i що вiн є при владi над нею i що вiн її володар i зробить з нею все що захоче, а вона пiдкориться, бо якщо нi, то вiн їй покаже на що вiн здатний i покарає.
виходимо на новий рівень дискусії.... http://levus.info/smile/smile.gif
поговоримо про гостроту в інтимі?....
тобто ґвалтівники -- це мужлани, які просто шукають гострих відчуттів?...
Невже так думають більшість чоловіків?
ні, це самець пупер так думає...
Вони тягли нас при людях, а ми плакали і кричали.
де ви були?
Але мова зайшла про чоловiче сексуальне насилля над жiнкою, з того i розмова.
правильно...
чоловіче. сексуальне. насилля.
акцент на слові "чоловіче".....
тема про що?...
про те, які чоловіки негідники?....

Гелена
02.07.2008, 00:11
правильно...
тема про що?...

тема про згвалтування взагалі
зайшла мова про згвалтування жінок, тому і говоримо

вас турбує питання згвалтування чоловіків?
хочете про це поговорити?

пупер
02.07.2008, 00:16
тема про згвалтування взагалі
зайшла мова про згвалтування жінок, тому і говоримо

вас турбує питання згвалтування чоловіків?
хочете про це поговорити?
щойно було сказано, що саме чоловіче насильство над жінками.....
чи може панни спочатку самі визначаться, про що мова?....
про яке насильство йде мова?....
про кримінальне, побутове, випадкове, ігрове?..
чоловіків над жінками чи взагалі?..

Гелена
02.07.2008, 00:28
щойно було сказано, що саме чоловіче насильство над жінками.....
ну бо про нього зайшла мова
ніхто не каже що нема іншого насильства
ніхто не каже що насильство чоловіків над жінками гірше ніж якесь інше
насильство засуджують взагалі
чи може панни спочатку самі визначаться, про що мова?....
про яке насильство йде мова?....
про кримінальне, побутове, випадкове, ігрове?..
чоловіків над жінками чи взагалі?..
та панни визначилися
якщо ви хочете ще щось додати, то додайте
про ігрове насильство мова не йде
побутове потребує визначення: що ви розумієте під побутовим?

не розумію для чого ця детальна класифікація, що вона дасть в цій темі
тема про сексуальне насильство

пупер
02.07.2008, 00:41
правильно....
бо як мова починається про секс -- одразу винні чоловіки...
серед лесбійок є насильство?
серед гомосексуалістів?..
жінки чинять насильство над чоловіками?..
чинять...
це я до того, що досить звинувачувати чоловіків...

я своє ставлення висловив: винна жінка, яка провокує, винен ґвалтівник.
я все сказав.

що таке побутове?...
приховане, про яке жінки не люблять говорити...
а давайте ми поговоримо....
насилля в сім’ї...
чоловік ґвалтує дружину -- пропорційно більше випадків, аніж жінка -- чоловіка, хоча про це ще менше чути, мабуть, тому, що чоловікові у цьому зізнатися ще страшніше...

продовжуємо, чи не варто?

Гелена
02.07.2008, 00:52
про що? про всі види насильства?
нє, дякую
насильство в сім'ї має купу проявів, то треба 10 нових тем

а говорили ми про чужих гвалтівників-чоловіків
прочитайте перший допис, там говориться про конкретний вид насильства

пупер
02.07.2008, 01:12
а говорили ми про чужих гвалтівників-чоловіків
прочитайте перший допис, там говориться про конкретний вид насильства

тобто про насилля чоловіка над жінкою, чи ні?

... жінка фізично слабке створіння, а світ жорстокий. як жити далі, коли трапилося непоправне? як перебороти страх та біль? і головне, як до цього ставляться чоловіки- постійні партнери?

Koza-Dereza
02.07.2008, 05:49
тобто ґвалтівники -- це мужлани, які просто шукають гострих відчуттів?...
Ну, так в тому вся i справа, комусь "просто" екстрiм почуття, а комусь потiм латати душу i тiло все життя...

Додано через 2 хвилини
правильно...
тема про що?...
Так чому це проблема? Саме таку тему Iрена вiдкрила, вона жiнка, про яке ще насилля жiнка може говорити?
Давайте вiдкриємо тему про iнше насилля та й пiдем там балакати.
У нас же є теми про стервiв, про фемiнiсток про свекрух - тем на форумi де жiнки сволочi i курви теж є навалом, тре тiльки пошукати.

bora
02.07.2008, 09:03
тобто метою нападників були гроші, ви ж на цьому увагу закцентували...

Що сталось на тому і закцентувала. Ви з базаром взагалі дивний приклад чогось навели. Інших прикладів не мала на щастя. І по правді я в ту мить не мала уявлення для чого на мене напали - реакція була несвідомою. В такі хвилі починається паніка, а не роздумування - хто і що САМЕ планують зі мною зробити і який метод самооборони показаний джекі чаном застосувати.

якщо, не дай Бог щось станеться, що ваша знайома буде казати?
А з нею не станеться. В день навіть від таких речей люди не застраховані. ось про що йшлося. Ніхто не знає, що їх чекає за кутом.
причини того, що сталося я знаю....

тому я знаю, про що говорю...

Ви говорите на прикладі людей які ризикували. І "сама винна" Ваш висновок - перечитайте самі свій допис і побачите, що в ньому не слова - дівчата - бережіть себе, бо така біда стається коли дуже безпечно ходиться вночі.
Замість того читаємо брєдові приклади (так ніби не знаємо яке товариство на форумі в нас)
хто винен?...
шльондра, в якої мозку вистарчає, щоб торгувати "одним місцем",

А цей закид як то кажуть в селі - вообше -
- не вміння захищатися...
Жінки винні і в тому, що не опановують бойових мистецтв))) Чи мистецтва сумо) В мене далека знайома (ну багато важить) так нападника вирубила в під"їзді (як бачите знову - рідний під"їзд о 7 вечора), що прийшов до себе тільки в лікарні. Так після лікарні його батьки до неї додому ходили щоб вона лікування їм оплатила))) Всі разом давайте дівчаточка набирати 100 кг))

пупер
02.07.2008, 14:47
Що сталось на тому і закцентувала. Ви з базаром взагалі дивний приклад чогось навели.
а ви нічого не плутаєте?..
тема ніби про зґвалтування, а ви наводите приклад пограбування...
"під шумок", чи як?..
щоб ще раз показати, які чоловіки негідники?..
базар -- це алегорія...
вам тяжко таку алегорію зрозуміти?...
ви самі навели приклад вашої подруги, яка знає про небезпеку, але ризикує, після чого ви пишете:
А з нею не станеться.
скільки вам років?..
16? 14? менше?...
перечитайте самі свій допис і побачите
раджу вам перечитати, і перечитати уважно...
особливо слова:
винна жінка, яка провокує, винен ґвалтівник.
чи для вас не важливо, що я написав?...
головне звинуватити, щоб хтось почав виправдовуватися....

ще раз повторюю:
не буде ніякого насилля, якщо жінка не дозволить, якщо жінка почне думати головою, якщо жінка буде обережною....
Жінки винні і в тому, що не опановують бойових мистецтв))) Чи мистецтва сумо) В мене далека знайома (ну багато важить)
хоч я цього і не казав, ви мені знову такі слова приписали, як і в попередніх ваших дописах, думка справді непогана: вміння постояти за себе -- це те, що ґвалтівник не очікує від жінки....

Радість
02.07.2008, 15:08
Пупер, просто складається таке відчуття, що ви виправдовуєте гвалтівників.
Ну от чому жінка не може одягатися так, як вона того хоче? Хай то буде міні, бікіні, що завгодно. В кожного є свої смаки. І в гвалтівників також. Може один з них полюбляє товстушок, а інший монашок (чи ви вважаєте, що їх не гвалтують?).

bora
02.07.2008, 15:11
чи для вас не важливо, що я написав?...
Важливо, от тому змушена відповідати, а то ще постраждала жінка якась може подумати, що всі так як Ви вважаєте.

А з нею не станеться.
А далі???)) читали? Це не прогнозується. Я не змогла її переконати в протилежному - дам номер - спробуйте Ви.

Пограбування - ситуація зза якої в людини також стається паніка чи то шок. В цьому вони схожі. А ще схожі тим, що статися можуть будь-коли. Тільки недавно писали про чоловіка який грабував і гвалтував після того - вдень у припаркових зонах накидувався на жінок і тягнув їх до парку. А Вам не 14 років - газет не читаєте?:)

Nata
02.07.2008, 15:14
Пупере, та чого Ви?
не буде ніякого насилля, якщо жінка не дозволить
Різне в житті трапляється. Хто винен? Винне суспільство, винне виховання, винні гени в кінці-кінців (бо писала Коза-Дереза, що людина без відхилень насильства не чинить).
Але хіба то так важливо? Коли вже сталося непоправиме, то треба думати як жити далі, можна звинувачувати увесь світ у своїх бідах, але легше від того не стане.

Якось в студентські роки я поверталася додому пізніше ніж завжди (зима, 10 вечора, їхала з роботи). Втомлена, без макіяжу і в пальті по п"яти вже майже дійшла до під"їзду як помітила за собою кілька молодиків (вони ішли за мною). На щастя я встигла забігти додому (під"їзд у нас закривається і це мене врятувало, хлопці таки відкрили під"їзд і бігли по сходах, але мене не наздогнали). Що вони хотіли? Я не знаю, але явно не запитати котра година. Після того випадку я просила нашого водія, щоб підвозив мене додому і заводив у під"їзд.
Добре, я мала змогу попросити про допомогу. Але ж є купа молодих дівчат, котрі повертаються з роботи опівночі, що ж їм залишати роботу чи навчання чи ночувати на роботі, щоб не провокувати гвалтівників?

bora
02.07.2008, 15:19
Але ж є купа молодих дівчат, котрі повертаються з роботи опівночі
У нас в 6 вечора з роботи йти - жах, навколо пустир..
А під"їзди... Я й без того тяжко шукаю квартиру - щоб максимум безпечно, а почни ще щоразу дзвонити чоловікові щоб завів мене в під"їзд..

Пупере, а Ви дружину щодня особисто заводите до під"їзду для безпечності чи видали їй рушницю?

Жити після того треба без оглядки на те, що сталось. Можливо з допомогою психотерапевта виходити з ситуації. А як чоловік відреагує знає тільки його жінка - один мститися захоче тому психу, шукатиме(що тяжко), другий кине, третій - звинувачуватиме, що не те вдягла. Бачте, які всі різні.

пупер
02.07.2008, 15:27
Пупер, просто складається таке відчуття, що ви виправдовуєте гвалтівників.
Ну от чому жінка не може одягатися так, як вона того хоче? Хай то буде міні, бікіні, що завгодно. В кожного є свої смаки. І в гвалтівників також. Може один з них полюбляє товстушок, а інший монашок (чи ви вважаєте, що їх не гвалтують?).
приклади зґвалтування монашок, пліз....
вбиратися, як хочуть, це -- "напівгола дупа", щоб труси було видно?...
бюстгалтер, "мокра майка"?..
а для чого так роблять?..
Важливо, от тому змушена відповідати, а то ще постраждала жінка якась може подумати, що всі так як Ви вважаєте.
ні, ні....
давайте будемо все-таки говорити про першопричини....
причина насилля?...
назвіть її.
не можете?...
правильно, найпростіше звинуватити пупера і всіх чоловіків у цьому....
людина без відхилень насильства не чинить
не зовсім....
психічні розлади -- один з чинників, але тут вже не вгадаєш: чи псих захоче зґвалтувати, чи з’їсти.....
наприклад, причина зґвалтування може бути в тому, що "дружина вдома не дає", тато з мамом не пояснили, що "це" має бути "так і так", "вчора на дискотеці перша ліпша була згодна, то і ота баба також буде згодна"...
безліч причин...

чому акцентується на вині чоловіків?..

Додано через 1 хвилину
просто складається таке відчуття, що ви виправдовуєте гвалтівників
пс. ви бачете тільки те, що хочете бачити... http://levus.info/smile/wink.gif

bora
02.07.2008, 15:34
правильно, найпростіше звинуватити пупера і всіх чоловіків у цьому....
Можу)
Чому чоловіка? ні. Просто хору на голову людину, який то ще ЧОЛОВІК???
Ті випадки, про гвалтівників, що писали - комусь просто треба було скинути ту енергію - байдуже з ким, хтось хтів 13-річну, комусь жінка нагадувала колишню, комусь - волосся кинулось у вічі. Здається Ви мало що про те чули.

А щодо спідниці - це хіба коли всі напилися в кумпанії та й переспали, бо й без того голі. Як відомо - алкоголь далеко не знімає відповідальності, в тому числі з дівчат. Голі жінки також певно ризикують бути бандюками затягнуті до авто. Їх матері мали б то їм пояснювати.

А найстрашніший випадок здається у Львові був коли дівчатка вдома однокласнику відкрили - а він привів з собою зека....

Додано через 5 хвилин
найпростіше звинуватити пупера
А було таке???????? Йой..не помню...:)

пупер
02.07.2008, 15:52
А було таке???????? Йой..не помню...
двічі....
слова "не всі так думають, як пупер".. http://levus.info/smile/wink.gif
Просто хору на голову людину, який то ще ЧОЛОВІК???
бора, ви намагаєтеся показати, що сексуальне насильство притаманне тільки хворим?....
а хіба це так?.....
це перше.....
по-друге, чому знову акцент на чоловікові?... http://levus.info/smile/wink.gif

бо чоловіки у всьому цьому винні?...

bora
02.07.2008, 15:53
Додано через 3 хвилини
"дружина вдома не дає", тато з мамом не пояснили, що "це" має бути "так і так",
Перше - це його проблеми а не дівчаток. Нехай проститутку знайде, до чого тут насильство? Насильство - це власне ознака проблем з психікою.
А як тато не пояснив- то пояснять зеки в буцигарні, на практиці. Як бачте навіть такі суворі люди не виправдовують нікого за згвалтування.

Додано через 8 хвилин
насильство притаманне тільки хворим
Так.

пупер
02.07.2008, 16:02
Yt dbghfdlfyyz/ yjhvfkmyjve lf'/ F,j yt[f
не виправдання?.... о_О
ви про що?...
Перше - це його проблеми а не дівчаток. Нехай проститутку знайде, до чого тут насильство? Насильство - це власне ознака проблем з психікою.
але ви погоджуэтеся з тим, що не мусово бути психом, щоб вчинити насилля?...
А як тато не пояснив- то пояснять зеки в буцигарні.
не факт.
тре довести, що ти просто ґвалтівник......

bora
02.07.2008, 16:02
акцент на чоловікові
Особі чоловічої статі. Бо сильніший фізично. Глупо якби жінка 45 кг накидувалась і тягла в кущі 90 кг мужчину)

Додано через 3 хвилини
не мусово бути психом, щоб вчинити насилля?...

Ну в принципі погоджуюсь, заради того, щоб не відлежувались такі в психлікарнях. Нехай йдуть як вмєняємі на зону і там пояснюють чому така стаття. Для мене це втрачені люди- байдуже як їх назвати.

Якщо жінка проти - це насильство. Виправдовувати таке? не розумію для чого.

пупер
02.07.2008, 16:13
Особі чоловічої статі. Бо сильніший фізично. Глупо якби жінка 45 кг накидувалась і тягла в кущі 90 кг мужчину)
тобто причина у тому, що самЄц просто сильніший і він цим користається?...
самка -- слабша фізично, тому вона потенційна жертва самця-насильника?....
Ну в принципі погоджуюсь, заради того, щоб не відлежувались такі в психлікарнях. Нехай йдуть як вмєняємі на зону і там пояснюють чому така стаття. Для мене це втрачені люди- байдуже як їх назвати.
у відсотках можна?....
скільки чоловіків за все життя скоїли насильство (над жінкою, інше насильство тут чомусь не обговорюється; ви плавно чи прямо знову переводите мову щодо насильства над жінкою), і скільки не скоїло?...

пс. ну, п’ять відсотків, як мінімум, можна одразу виділити -- це геї, жінки їх не приваблюють....

Coffe13
02.07.2008, 16:19
Можна вклинитись?....
Вискажіть будь ласка свої думки стосовно причини згвалтувань?....Є такі ?..

bora
02.07.2008, 16:20
ТАк.Як собачки там, забуваючись, що він людина.
у відсотках можна?....
скільки чоловіків за все життя скоїли насильство
Не зрозуміла запитання. До чого Ви ведете? Є певно така статистика в неті або в відповідних установах. Попитайте, якщо Вам цікаво там.

Coffe13
02.07.2008, 16:22
Цитата:
Допис від пупер

ТАк.
Перша думка вже є....

пупер
02.07.2008, 16:26
Не зрозуміла запитання. До чого Ви ведете? Є певно така статистика в неті або в відповідних установах. Попитайте, якщо Вам цікаво там.
ви звинувачуєте чоловіків...
щойно сказали:
ТАк.Як собачки там
мені цікаво, якщо ви закликаєте всіх "саджати", то дайте відповідь: скільки лишиться....
моя думка, що посадять усіх.....

Ljolik
02.07.2008, 16:27
у відсотках можна?.... скільки чоловіків за все життя скоїли насильство (над жінкою, інше насильство тут чомусь не обговорюється; ви плавно чи прямо знову переводите мову щодо насильства над жінкою), і скільки не скоїло?...
Почали за здравіє, закінчили за упокой....
Почали з того як жінці жити далі з цією травмою, а закінчили бідними чоловіками яких мало того що провокують на кожному кроці, та ще й виявляється всіх у насильстві звинувачують.
У випадку будь якого насильства винна активна сторона, в даному випадку - гвалтівник. Якщо виходити з твердження що жінка сама провокує, то по аналогії - ті кого хулігани на вулиці побили - самі винні, що хуліганам не сподобалась, ті кому квартиру обікрали - саммі винні бо своїм майном спровокували когось на крадіжку, скромніше жити треба було.... До речі, чоловіки яких жінки згвалтували - теж самі винні?

А взагалі в мене таке враження що пупер в даній темі сперечається просто заради спортивного інтересу.

bora
02.07.2008, 16:30
Звісно я не маю на увазі кожного чоловіка) Інакше б не було з нашого боку стільки сторінок описів кохання - на щастя переважна кількість чоловіків - нормальні)

пупер
02.07.2008, 16:32
"сучка не схоче, кобель не скоче"....
вибачте, що грубо...
Якщо виходити з твердження що жінка сама провокує, то по аналогії - ті кого хулігани на вулиці побили - самі винні, що хуліганам не сподобалась, ті кому квартиру обікрали - саммі винні бо своїм майном спровокували когось на крадіжку, скромніше жити треба було....
саме так!..
це одна з причин, що самі винні....

bora
02.07.2008, 16:32
А взагалі в мене таке враження що пупер в даній темі сперечається просто заради спортивного інтересу.

Тоді на тому і закінчимо) Інтерес втрачено, бо зміст вже взагалі загублено)

Льоліку, ми винні, що родились жінками)) Тре було хлопами))

пупер
02.07.2008, 16:34
Звісно я не маю на увазі кожного чоловіка) Інакше б не було з нашого боку стільки сторінок описів кохання - на щастя переважна кількість чоловіків - нормальні)
неправда, всі чоловіки -- тільки чоловіки.

Додано через 1 хвилину
Тоді на тому і закінчимо) Інтерес втрачено, бо зміст вже взагалі загублено)
зміст не загублено....
просто ви вважаєте винними чоловіків, і виставляєте жінок білими та пухнастими, яких ображають негідники-мужлани...

а я вважаю, що це зовсім не так....

Ljolik
02.07.2008, 16:35
саме так!.. це одна з причин, що самі винні....

ясно, "пупер так сказав", і крапка.

ще уточніть будь-ласка в чому полягає вина згвалтованого чоловіка.

bora
02.07.2008, 16:40
вина згвалтованого чоловіка
Знаєте, виправдати можна будь-що при бажанні. Головне вірити після того, що лишився людиною. Помічне - фільм - Адвокат диявола.

пупер
02.07.2008, 16:41
ясно, "пупер так сказав", і крапка.
він дозволив...

Додано через 51 секунду
Знаєте, виправдати можна будь-що при бажанні. Головне вірити після того, що лишився людиною. Помічне - фільм - Адвокат диявола.
якщо ви почали про фільми...
подивіться фільм з демі мур, про її сексуальні домагання до підлеглого...

Ljolik
02.07.2008, 16:44
він дозволив...

ясно, значить хто сильніший той і правий........ а навіщо взагалі карний кодекс придумали, якщо винна потерпіла сторона?

bora
02.07.2008, 16:44
її сексуальні домагання до підлеглого
Сам винен))) знаю-знаю. Проте мене тема сексуальних домагань не цікавить:) Про дискримінацію - то є інші гілки)

Koza-Dereza
02.07.2008, 16:47
"Чого в тебе мiй миленький губки солоденькi
Мамка медом намастила як я був маленький"

А нєфiг було прикидатись красавчiком i носити моднi джинси, то б на його задницю нiхто не заглядав, а так, тут пройшовся, там нагнувся... та й всьо. Було носити засмальцьованi калiсони, то все б було нормально ;)

Додано через 33 хвилини
Ну ви тiльки почитайте якi бабки прастiтутки водяться... це просто жах. Що бiдному пацановi робити. Сидить бабка, глазками стрiляє, ноги розставила - ВЛЮБИЛАСЬ!
http://zik.com.ua/ua/news/2008/06/19/140520

пупер
02.07.2008, 17:30
ясно, значить хто сильніший той і правий........
а навіщо взагалі карний кодекс придумали, якщо винна потерпіла сторона?
ги....
без коментарів..... )))

bora
02.07.2008, 17:31
Ну ви тiльки почитайте якi бабки прастiтутки водяться... це просто жах

:y:
Шкода що більше плюсів нізя додати:D:D:D Така провокація - бабки в міні-спідничках:)

Радість
02.07.2008, 17:51
Ну ви тiльки почитайте якi бабки прастiтутки водяться... це просто жах. Що бiдному пацановi робити. Сидить бабка, глазками стрiляє, ноги розставила - ВЛЮБИЛАСЬ
:D Жах! Ото бабульки пішли!

Deus igrok
02.07.2008, 17:55
А Софії Ротару 60 років ;)

пупер
02.07.2008, 17:56
Шкода що більше плюсів нізя додати Така провокація - бабки в міні-спідничках
десять раз підряд напишіть в якому ви захваті, що два бидла двох бабок зґвалтували....

це ж так весело!....

це мета ваших дописів на цій гілці?.. http://levus.info/smile/wink.gif

bora
02.07.2008, 17:58
це мета ваших дописів на цій гілці?.
Перепрошую. Не знала, що це театр одного актора і ми мусимо тільки Ваші змістовні дописи читати. )
Ми продовжили Вашу думку - ризикували та спровокували. Вийшло таки смішно, бо нереально.

Радість
02.07.2008, 17:58
А яка Ваша мета, Пупер?

пупер
02.07.2008, 18:00
А яка Ваша мета, Пупер?
моя мета: почути від вас -- жінок, які звинувачують у насиллі чоловіків, причину насилля.
поки що відповіді від вас я не почув...
зможете пояснити?...
іншими словами: усвідомити причину?

Додано через 1 хвилину
Перепрошую. Не знала, що це театр одного актора і ми мусимо тільки Ваші змістовні дописи читати. )
ні, це схоже театр одного хору: самозакоханих чоловікофобок, бо звинувачувати інших -- це найпростіше, це ознака слабкості...

bora
02.07.2008, 18:02
усвідомити причину?
Спитайте у бабок чи усвідомили.:) Розкажете нам. То ж вони бідашки потерпіли.

чоловікофобок, бо звинувачувати інших -- це найпростіше, це ознака слабкості...
А ми таки слабкіші) Ніхто не сперечається)))
Тіко ви, Пупере, тоді виходить - жінкофоб)

Радість
02.07.2008, 18:04
Про причину краще питати гвалтівників. Я не знаю що сидить в їх голові. Але однозначно можу сказати, одяг жінки (в більшості випадків) не має тут ні якого значення.

Гелена
02.07.2008, 18:08
моя мета: почути від вас -- жінок, які звинувачують у насиллі чоловіків, причину насилля.
поки що відповіді від вас я не почув...
зможете пояснити?...
іншими словами: усвідомити причину?

"Самоутверждение - распространенный ведущий мотив при совершении изнасилований. Изнасилование - не только удовлетворение сексуальной потребности, не только проявление частнособственнической психологии и примитивного отношения к женщине, не только неуважение к ней, к ее чести и достоинству, но прежде всего утверждение своей личности таким уродливым и общественно опасным способом.

Субъективные причины изнасилований связаны в первую очередь с особенностями самовосприятия преступника, с его ощущением, часто на подсознательном уровне, собственной неполноценности, ущербности как мужчины. Часто такое ощущение, переживание принимает жестко фиксированный характер, человек как бы приковывается к объекту фрустрации, от которого он зависим (женщина вообще). Стремление избавиться от этой зависимости и в то же время самоутвердиться в мужской роли может толкнуть такое лицо на совершение изнасилования.

Особый интерес в связи с этим представляет опасная категория насильников, внезапно нападающих на незнакомых женщин и старающихся силой преодолеть их сопротивление. Поведение таких преступников схоже с действиями охотника, поджидающего или выслеживающего добычу. В большинстве своем такие "охотники" положительно характеризуются в быту и на работе, они заботливы в семье, но по отношению к другим женщинам испытывают резко отрицательные эмоции. "

пупер
02.07.2008, 18:10
напишу цинічно і без еківоків.....

1. причина у сексуальності.....
у всіх ссавців вона є, самці всюди борються за самок...
у людей суспільство та релігія цю сексуальність вкладає у певні рамки, багатьом вони зовсім не по душі....
у деяких самців виникає бажання заволодіти самкою не зважаючи на суспільні\релігійні норми, у багатьох випадках -- відсутність грошей, щоб заплатити за самку......

2. не зважаючи на суспільство та релігію, самкам підсвідомо хочеться самцям подобатися....
2.1. але це бажання подобатися має певні викривлені уявлення: з одного боку і хочеться, щоб чоловіки лишалися чоловіками, а з іншого хочеться чоловіками керувати: типу -- я принцеса, а ви раби, які цілуєте мої ноги, носите на руках, коли я пальцями клацну.....

2.2. поведінка: самка бавиться, провокує -- відкрито, або приховано....
всі ці "зовнішні вигляди": макіяжі, прикраси -- для того, щоб бути найліпшою самкою, за якою буде впадати найліпший самець.....

2.3. жінка у такому суспільстві винна у тому, що вона своєю поведінкою змушує на себе дивитися, як на об’єкт, а не як на жінку; як на самку (квочку, коханку)....
де повага до жінки, як до людини?..
а нема, бо сама жінка так себе позиціонує...

3. підлітковий вік, де в кров потрапляє величезна кількість гормонів.....
чому підлітки нарвані?..
бо купа гормонів, а вихлюпнути їх нема куди, от і б’ють писок один одному, самовиражаються, чіпляються до жінок.....
дівчата-підлітки розмальовуються, вдягають коротесенькі плання, роблять на голові чорт-зна-шо, ходять на дискотеки самі....

4. почуття стада....
насильник -- представник стада, найбільший "героїзм" -- коли їх кілька......
навіть поодинокі насильники -- вони хочуть підняться над цим стадом, принизивши жінку: йому ніхто "не дає", то піду сам візьму....

останнє: є жінки, які лишаються жінками -- їх не ґвалтують, є чоловіки, які не ґвалтують, не чинять насильства -- але і їх одиниці, за такими чоловіками жінки не бігають, жінкам такі чоловіки нецікаві, тому їх малопомітно....

причина насилля: таке суспільство + природа людини.
винні і жінки, які так себе поводять, і насильники...

дві ягідки з одного поля....

bora
02.07.2008, 18:16
є жінки, які лишаються жінками -- їх не ґвалтують,
От ви все знаєте... Чого бабки себе так бестидно вели та фліртували, не поясните?))

причина насилля: таке суспільство + природа людини.
Пупере Ви мене лякаєте:)
Я хоч і звичайнісінька жінка, але теперка боятимусь вийти з хати..Бо підлітки, інстинкти самців, "героїзм" ...

Радість
02.07.2008, 18:19
Пупер, я перепрошую, але більшість з того що Ви написали повна бредятіна.

bora
02.07.2008, 18:24
всі ці "зовнішні вигляди": макіяжі, прикраси -- для того, щоб бути найліпшою самкою, за якою буде впадати найліпший самець.....
Наївно. Жінки в більшості одягаються і все решта роблять - одна для іншої - чоловіки все рівно ні біса на тому не розуміються)))) От Ви знаєте скіко коштує дизайнерський пасок Версаче?:) А кобіти знають. То Ви ще вірите, що то для Вас?????)) Не тіште себе цим))

пупер
02.07.2008, 18:27
додам: є вийнятки, які підкреслюють правило....

для пп "радість", бора", "льолік": можете дурака й далі включати, придумувати причини, щоб звинуватити чоловіків, я свою думку висловив.

Додано через 2 хвилини
Пупер, я перепрошую, але більшість з того що Ви написали повна бредятіна.
ви хоч прочитали?..
"гламурний аватарчик" у вас теж "брєдятіна"?... http://levus.info/smile/biggrin.gif
чи може ви його розмістили, щоб привернути увагу до себе....
От Ви знаєте скіко коштує дизайнерський пасок Версаче?
дрібно плаваєте..... http://levus.info/smile/biggrin.gif
ви про "пасок", а думати тре про одяг взагалі...

панночки: ви. можете. написати. причину?
чи й далі будете дурака включати і обсмоктувати "гарячі новини про зґвалтування бабок на селі"?... http://levus.info/smile/wink.gif

Радість
02.07.2008, 18:32
Для пп "пупер": можете і далі придумувати різні виправдання гвалтівникам. Але все одно, ніяких виправдань немеє. І ви цим ображаєте тих жінок, які перенесли все на собі.

пупер
02.07.2008, 18:36
Для пп "пупер": можете і далі придумувати різні виправдання гвалтівникам. Але все одно, ніяких виправдань немеє. І ви цим ображаєте тих жінок, які перенесли все на собі.
чим я ображаю конкретну жінку?...
це перше.

наступне:
я вам задав питання...
я його не чітко сформулював?...
написати його інакше?...

хто винен, чому так сталося, як цьому запобігти?..

Гелена
02.07.2008, 18:40
ви. можете. написати. причину?

всі ситуації різні, тому і причин багато
хтось дійсно піддався на провокацію, хтось так самостверджується, хтось так мститься, хтось так кайф ловить, хтось інакше сексу отримати не може і т.д.

хіба це виправдовує насильство?
якщо так, то тоді можна всяке насильство виправдати
ви всяке виправдати можете?

якщо була явна провокація, то жертва теж винна, а у всіх інших випадках винен лише гвалтівник, імхо

Додано через 1 хвилину
як цьому запобігти?..
нормально виховувати дітей!!!!
в нормальних сім'ях

пупер
02.07.2008, 18:45
хіба це виправдовує насильство?
якщо так, то тоді можна всяке насильство виправдати
ви всяке виправдати можете?

якщо була явна провокація, то жертва теж винна, а у всіх інших випадках винен лише гвалтівник, імхо
стоп, стоп...
пані гелено, ми говоримо не про виправдання....
ми нібито зараз намагаємося зрозуміти першопричину....

для мене вона є ясною...
для пань: радість та бора -- ні, у них одна причина....

щось схоже з юдофобією....
десь хтось заікнеться про якусь свою думку про конкретного юдея, як може початися крик: юдофоб, юдофоб, бийте його!
так і тут....

пані гелено, звертаюся до вас, бо бачу у ваших дописах логіку, а не емоції та комплекси, яка ваша думка:

в чому причина?

Гелена
02.07.2008, 19:57
стоп, стоп...
пані гелено, ми говоримо не про виправдання....
ми нібито зараз намагаємося зрозуміти першопричину....

давайте, ще раз за порядком
по-перше, бачу трохи суперечність в ваших дописах: якщо насильство протиприроднє, то як тоді оцінити поведінку самців?

а по-друге, якщо хочете поговорити про самців і самок, то я скажу свою думку:
в природі: самці воюють між собою за право мати краще самку
самки це дозволяють, бо від сильнішого краще потомство
самці, які нічого собою не являють можуть застосувати тільки насильство
ви що не дивилися ніколи передач про тварин?

знаєте приказку: "молодець проти овець, а проти молодця сам вівця?"
так от якщо того гвалтівника застукає чоловік, то той обпісяється зі страху
бо він нападає тільки на слабшого, усьоооо

пані гелено, звертаюся до вас, бо бачу у ваших дописах логіку, а не емоції та комплекси, яка ваша думка:

в чому причина?
дякую за компліменти, але дивіться, щоб не довелося забирати назад :)
я відпишу пізніше :)

пупер
02.07.2008, 20:58
давайте, ще раз за порядком
по-перше, бачу трохи суперечність в ваших дописах: якщо насильство протиприроднє, то як тоді оцінити поведінку самців?
нема ніякої суперечності в моїх словах, якщо дивитися на всю картину одразу...
хтось тут намагався звинуватити мене в тому, що я нібито виправдовую насильників, і це тільки через те, що я говорив, що насильство не є виною суто ґвалтівника...
1. люди -- створені за подобою Бога...
2. те, що чоловіки перетворюються і поводяться як самці не означає, що для людей це нормально, це нормально для тварин, і для нашого суспільства....
панна радість написала, що моє аргументи маячня, але абсолютно нормально відреагувала на повідомлення про зґвалтування бабки п’яним недоумком....
більше того, пані бора, вкупі з панною радість потім потішалися: о, пупер, що ти тут тепер скажеш?..

якщо людина поводиться за нормами моралі, які дав Бог, вона лишається людиною, якщо це чоловік, то він не буде бити писок іншому чоловікові чи ґвалтувати жінку, яка йому подобається....

але в нашому суспільстві, яке живе за своїми законами це нормально, самка звинуватить самця і зробить великі очі: "чому це сталося, адже я тільки поїхала до нього в гості на його запрошення, він за мене в барі заплатив, в якому я сиділа дві години і він був такий джентельмен"....

розповім анекдот:

звернулася жінка до поліції зі зверненням про групове зґвалтування, принесла "колективне фото".....
поліцай: ми їх усіх знайдемо...
вона: всіх не тре, тільки третього і сьомого...

а анекдоти -- перекази з життя....
а по-друге, якщо хочете поговорити про самців і самок
<...>
усьоооо
і як це заперечує мої слова про стадне відчуття і самоствердження самця за допомогою приниження іншої особи?...

Додано через 1 хвилину
дякую за компліменти, але дивіться, щоб не довелося забирати назад
я відпишу пізніше
заберу назад тільки в одному випадку: якщо і ви почнете говорити, що винні тільки чоловіки-насильники.... http://levus.info/smile/wink.gif

Радість
02.07.2008, 21:30
"чому це сталося, адже я тільки поїхала до нього в гості на його запрошення, він за мене в барі заплатив, в якому я сиділа дві години і він був такий джентельмен"....
Знаєте, багато дівчат саме так і думають. Вона хотіла просто приємно провести час. Про статеві відносини вона навіть і не задумувалася. Чи Ви хочете сказати, що якщо дівчина в барі познайомилась з кимось, вони гарно провели час, він пригостив її кавою, чи ще чимось, то він має право на статеві стосунки з нею? Ні, ніякого права він не має. І дівчина не провокувала його. Вона просто проводила з ним свій вільний час. Це, загалом, я описала думку більшості дівчат. Про жінок не йдеться, вони з часом стають розумніші і знають, чим це все може закінчитись. А молоді дівчата ще наівні.

пупер
02.07.2008, 21:37
Знаєте, багато дівчат саме так і думають. Вона хотіла просто приємно провести час. Про статеві відносини вона навіть і не задумувалася. Чи Ви хочете сказати, що якщо дівчина в барі познайомилась з кимось, вони гарно провели час, він пригостив її кавою, чи ще чимось, то він має право на статеві стосунки з нею? Ні, ніякого права він не має. І дівчина не провокувала його. Вона просто проводила з ним свій вільний час.
всьо, я випав з туфєль..........
Це, загалом, я описала думку більшості дівчат.
я знову вдягнув туфлі і знову з них випав................................
А молоді дівчата ще наівні.
і який висновок?...
хто винен в тому, що дівчина не розуміє, що за все на світі тре платити, а за дурість -- два рази?

Nata
02.07.2008, 21:49
Пупере, а як бути із жінками-мусульманками? Як вони провокують чоловіків? А рівень насильства у мусульманських країнах теж великий...

Гелена
02.07.2008, 22:47
панна радість написала, що моє аргументи маячня, але абсолютно нормально відреагувала на повідомлення про зґвалтування бабки п’яним недоумком....
більше того, пані бора, вкупі з панною радість потім потішалися: о, пупер, що ти тут тепер скажеш?..

вони не з того сміялися що бабці постраждали
а з того що за вашою логікою бабці теж винні, 50/50
ви ж розумієте про що йдеться
всьо, я випав з туфєль..........

чого? я якраз про це хотіла написати
про те, що провокативну поведінку ми розуміємо по-різному, тобто жінки і чоловіки по-різному розуміють
скільки би ви не випадали з туфель - то є факт

одна з причин згвалтувань, це те, що чоловіки очікують сексу як винагороду за те, що купили квіти/каву, запрошували весь вечір танцювати, зводили в кіно, провели додому і т.п.
тобто, за приділений час, увагу, компліменти вони очікують віддяки сексом
а якщо розуміють, що не отримають, то сильно обурюються
але проблема не в тому, а в тому що дехто вважає, що можна застосувати насильство, якщо жінка не збирається" віддячувати"
логіка така: я приділив їй час, увагу, і то і сьо а вона не дає, така "невдячна сука"

це дійсно одна з причин згвалтувань - чоловіки вважають, що заслужили на секс, жінки такого не планували

і який висновок?...
хто винен в тому, що дівчина не розуміє, що за все на світі тре платити, а за дурість -- два рази?
висновок: не ходити на побачення, не фліртувати, завжди платити самій за каву, вдягатися в закритий, скромний одяг і т.д.
я правильно розумію?
бо так виходить, що інакша поведінка, то провокативна поведінка?

пупер
02.07.2008, 23:16
вони не з того сміялися що бабці постраждали
а з того що за вашою логікою бабці теж винні, 50/50
ви ж розумієте про що йдеться
мене не дивує, що реакція є цілком прогнозованою.....
тут в сусідній гілці ллють сльози за кошеням, якого в очі ніхто не бачив (демонструють жалість типу), але історію про двох бабок розцінюють як привід пореготати (на смайлики подивіться)....
чого? я якраз про це хотіла написати
про те, що провокативну поведінку ми розуміємо по-різному, тобто жінки і чоловіки по-різному розуміють
скільки би ви не випадали з туфель - то є факт
гелено, тут ви цікаві речі почали писати.....
стандартна ситуація, коли панна радість спитала "а шо тут такого": жінка вечором прийшла в бар.....
питається: навіщо?...
якийсь чувак запропонував їй випити....
вона погодилася...
чувак ще раз запропонував, і ще, і ще, і ще....
вона не проти....
потім він пропонує поїхати до нього додому подивитися рибок....
вона погоджується...
пані гелено, дайте, будь-ласка, відповідь: на що ця жінка сподівається?...
одна з причин згвалтувань, це те, що чоловіки очікують сексу як винагороду за те, що купили квіти/каву, запрошували весь вечір танцювати, зводили в кіно, провели додому і т.п.
тобто, за приділений час, увагу, компліменти вони очікують віддяки сексом
от не тре тільки починати мову, що для жінок секс -- це щось піпєц тяжке та неприємне, типу винагорода чоловікам за щось!!!.....
мені трохи багато років, щоб повірити у такі слова....
по-перше, коли жінка бачить, що за нею упадає якийсь чувак, вона про що думає: що він лох?...
чи думає, що це принц на білому мерседесі, прихований мільйонер, який по барам тиняється абсолютно випадково?...
по-друге, якщо жінка їде до цього "принца" на квартиру, яку він позичив у знайомого на цей вечір, вона майже знає, що її очікує...
це дійсно одна з причин згвалтувань - чоловіки вважають, що заслужили на секс, жінки такого не планували
http://levus.info/smile/wink.gif починаєте говорити фразами, які вже тут звучали?...
висновок: не ходити на побачення, не фліртувати, завжди платити самій за каву, вдягатися в закритий, скромний одяг і т.д.
я правильно розумію?
без коментарів....
бо так виходить, що інакша поведінка, то провокативна поведінка?
то виходить, що ви гелено, починаєте заморочувати мене.... http://levus.info/smile/smile.gif
ви щойно писали про винагороду за витрачені гроші, але висновок робите про одяг?.. http://levus.info/smile/wink.gif

Koza-Dereza
02.07.2008, 23:33
вона погоджується...
пані гелено, дайте, будь-ласка, відповідь: на що ця жінка сподівається?...

по-друге, якщо жінка їде до цього "принца" на квартиру, яку він позичив у знайомого на цей вечір, вона майже знає, що її очікує...
Ну добре, добре, нехай вона пiшла до нього на хату, нехай вона знає що ПРОСТО ТАК вiн не запрошує, сподiвається на повну програму чи хоча б якiсь ласки. Питання таке "НАВIЩО ЗАСТОСОВУВАТИ СИЛУ?????" Нашо дерти одяг, робити це в лiфтi чи на даху???? Нащо бити морду, нащо крутити руки i погрожувати ножем????? НАЩО? Як на мене то це поведiнка придурка. Нормальний кавалєр якщо був джентельменом в барi то залишиться i джентельменом в лiжку, можна цiлу нiч кохатись тодi, а не тупо вiдриватись дивлячись на її сльози чи пiддушувати її i кайфувати з того як вона синiє - ЦЕ НЕ Є НОРМАЛЬНО. Це нормально очiкувати секс пiсля побачень, це всiм вiдомо, нiхто не дура. Але нiхто не очiкує отримати вибитi зуби i розриви в одному мiсцi.
I навiть нехай на другий день вiн їй скаже бай бай, i нiколи не подзвонить бiльше - ЦЕЙ вчинок не робить його покидьком чи насильником, цей випадок його робить самцем на що нiхто не дивується. А якщо вiн її просто знасилує то це свiдчить що вiн не просто сексу хоче, а з елементом насилля, а це, друзi, зовсiн iнша пiсня.

пупер
02.07.2008, 23:59
Питання таке "НАВIЩО ЗАСТОСОВУВАТИ СИЛУ?????
о_О нууууу....
ніно, почитайте допис 163 (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=340237&postcount=163)
ви розумієте чому вони поїхали, я розумію, умовний чоловік розуміє....
дайте ліпше ви відповідь.... )))

I навiть нехай на другий день вiн їй скаже бай бай, i нiколи не подзвонить бiльше - ЦЕЙ вчинок не робить його покидьком чи насильником, цей випадок його робить самцем на що нiхто не дивується. А якщо вiн її просто знасилує то це свiдчить що вiн не просто сексу хоче, а з елементом насилля, а це, друзi, зовсiн iнша пiсня.
пані гелена тварин згадувала і радила мені поцікавитися....
(пані гелено: привіт! ))))
ніно, не знаю як там у вас в гамериці, а у нас весною бігають собаки вулицями, страшно злі, якщо суку не знайдуть....
гавкають несамовито...

якщо враховувати те, що наші видумані чувак і жінка з бару ще й алкоголю на душу прийняли -- результат цілком передбачений...

sselev
03.07.2008, 00:28
Це і є причина насильства. Якби з дівчатами було просто, ніхто б навіть не думав застосовувати силу! Але ж ні... дівчатам цікаво повимахуватись, набити собі ціну, просто провести час в ресторані і ще й за чужий рахунок.

З тими дівчатами хто розводить на "просто провести час", треба поступати наступним чином. Знайти нагоду відійти (в туалет, друг біля бару чекає, ...), офіціанту сказати що дівчина заплатить і забиратись геть чимпошвидше.
Наступного разу дівчина буде знати, щоб "просто провести час" треба платити свої гроші і більше такою дурнею займатись не буде.

Знаєте, багато дівчат саме так і думають. Вона хотіла просто приємно провести час. Про статеві відносини вона навіть і не задумувалася. Чи Ви хочете сказати, що якщо дівчина в барі познайомилась з кимось, вони гарно провели час, він пригостив її кавою, чи ще чимось, то він має право на статеві стосунки з нею? Ні, ніякого права він не має. І дівчина не провокувала його. Вона просто проводила з ним свій вільний час. Це, загалом, я описала думку більшості дівчат. Про жінок не йдеться, вони з часом стають розумніші і знають, чим це все може закінчитись. А молоді дівчата ще наівні.

Koza-Dereza
03.07.2008, 01:00
Це і є причина насильства. Якби з дівчатами було просто, ніхто б навіть не думав застосовувати силу!
Наступний раз менi буде з кимось "не просто" то ломакою зацiджу йому межи очi. Бо як iнакше??? (з вашої залiзної логiки)

Гелена
03.07.2008, 01:07
мене не дивує, що реакція є цілком прогнозованою.....
тут в сусідній гілці ллють сльози за кошеням, якого в очі ніхто не бачив (демонструють жалість типу), але історію про двох бабок розцінюють як привід пореготати (на смайлики подивіться)....
тут ви праві
я знаю, що вони мали на увазі, але спосіб це висловити і мене здивував
гелено, тут ви цікаві речі почали писати.....
стандартна ситуація, коли панна радість спитала "а шо тут такого": жінка вечором прийшла в бар.....
питається: навіщо?...
якийсь чувак запропонував їй випити....
вона погодилася...
чувак ще раз запропонував, і ще, і ще, і ще....
вона не проти....
вона погоджується...
пані гелено, дайте, будь-ласка, відповідь: на що ця жінка сподіва