Показати повну версію : Де ви займалися сексом
Де ви любите займатися сексом: вдома ввечері і під ковдрою чи в таких місцях де разом з оргазмом ви відчуваєте екстрім і адреналін б"є в голову зі страшної сили :) і кожен секс в таких місцях приносить незабутні враження і відчуття ніби це вперше
В трамваї, в черзі за хлібом, на екзамені - але то все секс змушений... :)
Де ви любите займатися сексом: вдома ввечері і під ковдрою чи в таких місцях де разом з оргазмом ви відчуваєте екстрім і адреналін б"є в голову зі страшної сили і кожен секс в таких місцях приносить незабутні враження і відчуття ніби це вперше
Ггг...
Згадався єден ПОСТСКРИПТУМ...
P.S.Вибачте за нерівний почерк...
demetris
09.06.2008, 15:42
Для мене в сексі головне не екстрим. Можливо тому завжди то було в "затишному місці", де не було жодної нагоди бути кимось заскоченим. А якби хто і зайшов до моєї спальні - то чого було б дивуватися заставши мене з дружиною при пестощах...
Ну такщо навіть нема чого сказати :) для мене словосполучення "екстримальний секс" попахує збоченням, може то старість? Нє - певно виховання г-г-г.
йой які в нас мужчини всі правильні :shy:
в "затишному місці", де не було жодної нагоди бути кимось заскоченим.
на мою думку в затишному місці, при свічках, романтичній музиці займаються не сексом, а коханням. В мене з чоловіком таких романтичних ранків/обідів/вечорів/ночей є багато, навіть більше, ніж сексу, але хочеться різноманіття, така вже мабуть людська сутність
для мене словосполучення "екстримальний секс" попахує збоченням, може то старість?
та яке це збочення, коли сексом займаються двоє людей протилежної статі (чоловік і жінка, та ще й в моїй ситуації чоловік та дружина) ?
сексом займаються двоє людей протилежної статі (чоловік і жінка, та ще й в моїй ситуації чоловік та дружина)
та який дійсно в цій ситуації може бути екстрім?
от коли сексом займаються двоє людей протилежної статі, а чоловік (дружина) ось-ось має прийти з роботи..... Оце екстрім!:scare:
:D :D :D
Samojlovu4
09.06.2008, 16:37
В мене з чоловіком таких романтичних ранків/обідів/вечорів/ночей є багато, навіть більше, ніж сексу,
Ха. Анекдотик підкину до темки...
- Что вам больше ндравится: секс или Новый Год?!
- Новый Год.
- Почему?!
- Чаще бывает...
Додано через 2 хвилини
от коли сексом займаються двоє людей протилежної статі, а чоловік (дружина) ось-ось має прийти з роботи..... Оце екстрім!:scare:
:D :D :D
Або за небіжчика союзу...
Кувиркаєшся собі в одній кімнатці комуналки, і щосекунди небезпека, що діти, мама, сусіди чи любима тьоща двері відкриє...
Та тут анігдотів неміряно...
Пам’ятаєте,як прийшли совєти до старенької графині описувати майно за борги?
Рояль - нє...Романтичні спогади.
Стіл - нє.Комод - нє.Сервант - нє.Романтичні спогади...
Люстру?
- О! Ви знаєте,поручик Ржевський був такий видумщик...:o
Або за небіжчика союзу...
Кувиркаєшся собі в одній кімнатці комуналки, і щосекунди небезпека, що діти, мама, сусіди чи любима тьоща двері відкриє...
теж анекдотик згадався, бабця колись розказала:
Село, ніч, на ліжку чоловік з жінкою, а діти в ногах полягали. Ну і починають батьки той-во, вовтузитися. А дитячий голос:
- Тату, ви поки ше їдного зробите, то двох затовчете!
:)
Цитата:
Допис від Adriana Переглянути допис
сексом займаються двоє людей протилежної статі (чоловік і жінка, та ще й в моїй ситуації чоловік та дружина)
от коли сексом займаються двоє людей протилежної статі, а чоловік (дружина) ось-ось має прийти з роботи..... Оце екстрім!
це не про екстрім йшлося, а про збочення!!
от коли сексом займаються двоє людей протилежної статі, а чоловік (дружина) ось-ось має прийти з роботи..... Оце екстрім!
то це не екстрім , а зрада
Додано через 5 хвилин
- Что вам больше ндравится: секс или Новый Год?!
- Новый Год.
- Почему?!
- Чаще бывает...
ну а цей анегдотик гол у власні ворота, він аж ніяк не прикрашає чоловіків :)
Додано через 9 хвилин
Люстру?
а то ідейка :)
demetris
09.06.2008, 17:02
на мою думку в затишному місці, при свічках, романтичній музиці займаються не сексом, а коханням.
Коханням не займаються, коханням живуть.
Додано через 5 хвилин
Цитата:
Допис від demetris
для мене словосполучення "екстримальний секс" попахує збоченням, може то старість?
та яке це збочення, коли сексом займаються двоє людей протилежної статі (чоловік і жінка, та ще й в моїй ситуації чоловік та дружина) ?
Переконаний, що й чоловік і жінка (в т. ч. двоє в подружжі) можуть займатися збоченнями. Ну, принаймні в моєму розумінні (до збочень відношу присутність сторонніх осіб (учасників чи спостерігачів), мастурбацію, інцест і багато іншого).
Чомусь приблизно такі асоціації виникають при "екстримальному сексі". Ну то так, моє.
Де ви любите займатися сексом: вдома ввечері і під ковдрою чи в таких місцях де разом з оргазмом ви відчуваєте екстрім і адреналін б"є в голову зі страшної сили :) і кожен секс в таких місцях приносить незабутні враження і відчуття ніби це вперше
Оце ж у вас життя що в 12:40 такі думки мучать...
По доброму заздрю... :ninja:
Додано через 47 секунд
Супер позиція!Підтримую!
та це лагідна форма висловлювання займатися сексом
demetris
09.06.2008, 17:31
та це лагідна форма висловлювання займатися сексом
а-а-а. Хоча це таки різні речі, але "лагідно" - це важливий прикметний у тому ділі ;)
Переконаний, що й чоловік і жінка (в т. ч. двоє в подружжі) можуть займатися збоченнями. Ну, принаймні в моєму розумінні (до збочень відношу присутність сторонніх осіб (учасників чи спостерігачів), мастурбацію, інцест і багато іншого).
Чомусь приблизно такі асоціації виникають при "екстримальному сексі". Ну то так, моє.
немає третіх осіб, мабуть екстремальний секс у вас відноситься до "багато іншого"
demetris
09.06.2008, 17:34
немає третіх осіб
а адреналін хіба не викликаний "можливістю бути застуканим"? Типу в лфіті там чиде ? Як ні - то вибачайте. Чогось певно не втямив - я просто про те все тіко в теорії :)
о йой!
то всьо почалося про збочення дивіться на "Нині, 15:02".
а для мене екстремальний секс, це і є що хтось може застукати (що і не один раз було :) )
Boris_Kiev
09.06.2008, 17:38
Найкраще (кажуть) - коли дама дупою на мурашнику. :)
KabMiner
09.06.2008, 17:54
Та хотілось би цим зайнятися на башті Ратуші, але завжди якісь проблеми- то часу нема, то нема з ким...:(
Та хотілось би цим зайнятися на башті Ратуші, але завжди якісь проблеми- то часу нема, то нема з ким...
А на Говерлі - слабО?
Boris_Kiev
09.06.2008, 18:09
Прилаштовувалися якось у будці мента (міст між Гідропарком та Лівобережною; лютий мороз, а в будці - тепло). Але тут прийшов мент і довелося тікати.
Додано через 1 хвилину
О, Маруся-Мама поставила плюс за допис №19. Дякую.
А я думав - тільки мужики оцінять! :)
Маруся-мама
09.06.2008, 18:12
Найкраще (кажуть) - коли дама дупою на мурашнику. :)
Як в тому кавалку, як кохались одні на природі... ну і після всього він їй каже
- Мила! Ти сьогодні була така гаряча...
- Подивилась би я на тебе, якби ти сидів дупою на мурашнику:cowboy:
Також собі такий он екстрім...
А у нас з чоловіком був неодноразовий екстрім як ми жили у Львові і спали на старих ліжках моєї бабці. Ті ліжка певні сі лишилu від Франца Йосипа... в горячім пориві ми не їдноразово впали з матрацом і основою на підлогу.
Не витримало ліжко лихої долі :D:D:D:D
Додано через 1 хвилину
О, Маруся-Мама поставила плюс за допис №19. Дякую.
А я думав - тільки мужики оцінять! :)
Це не стать... це вік. :radist:
консультант
09.06.2008, 18:16
Де ви займалися сексом
Не можу перерахувати точно всі місця, але скажу, що це могло бути будь-де, де не могли помішати сторонні особи і коли було на це двохстороннє бажання. Точно знаю, що нас таких багато, правда не конче про це писати...
Ну я ще розумію був екстрім коли неодружені і немає де, але ж опосля одруження навіщо пригоди шукати :)
Пи.Си. а з мурашником взагалі не гуманний варіант :)
консультант
09.06.2008, 18:45
Ну я ще розумію був екстрім коли неодружені і немає де, але ж опосля одруження навіщо пригоди шукати
При чому тут одружений - неодружений. Свіже повітря, природа і все решта. В хаті ще можливість потрібно шукати, лишній шум нікому не потрібен, а займатись сексом і думати, чи хтось не чує, так можна й імпотентом стати...
Маруся-мама
09.06.2008, 18:47
Пи.Си. а з мурашником взагалі не гуманний варіант :)
і не грінпісовський... скільки шкоди лісу принеслось :D
Boris_Kiev
09.06.2008, 18:49
і не грінпісовський...
Так. Green тут ніяк не буде. Або Red-piss, або Violet-piss. :)
а для мене екстремальний секс, це і є що хтось може застукати (що і не один раз було )
ой, чесно признаюсь, і в мене було,
але це були найнеприємніші випадки в моєму житті, тому такого роду екстрім - точно не моє
Де ви любите займатися сексом: вдома ввечері і під ковдрою чи в таких місцях де разом з оргазмом ви відчуваєте екстрім і адреналін б"є в голову зі страшної сили і кожен секс в таких місцях приносить незабутні враження і відчуття ніби це вперше
То вам певно студентські роки згадуються, зараз якраз час сесії. Вам ,певне , треба знову вчитись піти, там такий екстрім і хоч не хоч, а як мінімум кожні півроку такий кайф.
консультант
09.06.2008, 23:46
Найкраще (кажуть) - коли дама дупою на мурашнику.
Неприємна справа. На свої очі бачив, і на власні вуха чув, як батько під час рибалки сварив з протилежного берега свого сина, який засунув руки у штани і безперестанку чіхався. Всі рибаки думали, що він онанизмом займається, а його всого-навсього мурахи покусали за переднє місце.
Не можу перерахувати точно всі місця, але скажу, що це могло бути будь-де,
речення написане як крик душі : " я хочу, але не можу втілити свої фантазії "
P.S. але я можу помилятися
Додано через 2 хвилини
ой, чесно признаюсь, і в мене було,
але це були найнеприємніші випадки в моєму житті, тому такого роду екстрім - точно не моє
головне в таких випадках зробити так, щоб було соромно тій людині, яка вас застукала, а не вам, що вас застукали :)
То вам певно студентські роки згадуються, зараз якраз час сесії. Вам ,певне , треба знову вчитись піти, там такий екстрім і хоч не хоч, а як мінімум кожні півроку такий кайф.
та чому студентські роки згадалися, на кожні роки життя є свої шалості. тоді можна подумати що наше життя поділене на 4 частини
1.садочок (де ми про секс нічого не чули)
2. школа (де чули, але не пробували (то ще таке було за моїх шкільних років, а тепер то мабуть і вже в школі сексом займаються)
3. універ (де вже цим займаються)
4. пенсія (то вже можна забути ?????
Вибачайте, але я і в 30, 40 і в 50 буду любити секс, але в 50 ми з чоловіком перейдемо до спальні :))
3. універ (де вже цим займаються)
4. пенсія (то вже можна забути ?????
хм... після універу пенсія? йду оформляти.
Ну якщо "Головний М'яз" (ц) працював як треба, то звiсно пенсiя -- як ото у СБУ є: год за три, i у 40 рокiв -- воєнний пенсионер. :))
Нє :) ви мене не зрозуміли це , була відповідь на меседж для boy SatYr
то мабуть boy SatYr так думає, а я написала як зрозуміла Я його висловлювання
дядько один в центрі на костилях підійшов до нас (я з друзями був) і каже диввіться хлопці що зі мнов життя поробило не робіть ТОГО з дівками настояче :D:D:D:D:D
(п.с. я думаю ноги йому відняло через венеричну хворобу)
консультант
10.06.2008, 14:02
речення написане як крик душі : " я хочу, але не можу втілити свої фантазії "
Не офтопте, краще кажіть де Ви займалися сексом, мені це дуже цікаво...
На люстрі ще нє...
На люстрі ще нє...
О правильно,легше сказати де ще того не робили...Але не скажу...
консультант
10.06.2008, 14:31
О правильно,легше сказати де ще того не робили...Але не скажу...
І не кажіть, хай кожен собі пофантазує...
:y:
KabMiner
10.06.2008, 15:23
А на Говерлі - слабО?
Антураж не той.
О, так-так, але до сексу то не має прямого відношення. Хіба, мо хтось мазохіст.:)
на башті ратуші завжди можна найти когось такого - http://img170.imageshack.us/my.php?image=29004cz9.jpg
Якесь знайоме обличчя, десь то я його бачив, чи но не на вашому аватарі? :)
кожен фантазує в міру своєї розпущеності
A.D.I.D.A.S - All days i dream about sex!!!
консультант
10.06.2008, 15:47
кожен фантазує в міру своєї розпущеності
А дехто, поки що, тільки в міру своєї розбещенності, поки не прийшла розпущенність...
Samojlovu4
10.06.2008, 15:56
Додано через 3 хвилини
Хе-хе...
Ніколи б раніше не повірив, що так може вийти, але що було те було. То життя...
Мав я невеличку аферку... в Франції, в верхній Бургундії... теплі серпневі ночі, травичка, шикарний ландшафт... неподалік Клюні, відомого в середніх віках знаменитим клюнійським абатством, яке дало серед іншого кілька пап і відіграло велику роль в організації хрестових походів... а тепер це всього лише невеличке містечко... винце звичайно, бургундське, хоч я і не любитель...
Приємно згадати, але вже навіть не знаю через що більше - через саму аферку, дякувати Богу недовготривалу, чи через обстановку...
Пи.Си.: на випадок неможливості, якщо цей допис колись неймовірним чином попаде на очі моїй дружині...
- ясочка, то було ще до тебе, давно і неправда. І взагалі, вона, забув як звати, була страшна як кобила.
Boris_Kiev
10.06.2008, 16:05
Найвеселіше було на узбережжі Чорного моря (студентські роки). О 3-й годині ночі пляжем проходили прикордонники і в буквальному значенні слова "брали за дупу".
Я тоді не палив, але завжди мав при собі сигарети, щоби пригостити прикордонників і вони пішли без зайвих запитань.
в поїзді (але не в купе), в кафе (руки йшли мити :) ), на кухні, а батьки в той час чайок посьорбували , а ми чемно пішли за тортиком, на пляжі, коли захід сонця, в автобусі Київ-Луцьк (і таке було), на роботі в чоловіка і в себе на роботі теж є такий грішок (але на другий день приходиш, працювати не хочеться, а дивишся на стіл і згадуєш...)
На люстрі ще нє...
то вже краще на мурашнику, не так травматично :)
Пи.Си.: на випадок неможливості, якщо цей допис колись неймовірним чином попаде на очі моїй дружині... - ясочка, то було ще до тебе, давно і неправда. І взагалі, вона, забув як звати, була страшна як кобила.
__________________ "Немцы сожалеют, русские оправдываются"
Пiдпис до писи абалдєнно пасує :crazy:
AOT: на робочому мiстi дiвчини -- прийшли у неробочу суботу до контори, щоб я налаштував комп, панимаєш :o Ну, щоправда, налаштував як чесна людина :)
Нє ви мене не зрозуміли це , була відповідь на меседж для boy SatYr
то мабуть boy SatYr так думає, а я написала як зрозуміла Я його висловлювання
Тобто мені вже на пенсію потрібно? Добре ще хоч boy, а не grandpa.
Не хочу з вами воювати, але написання таких речей привселюдно не зовсім коректним. Наприклад для мене дещо втрачає тоді зміст, або здається, що ви то робите навмисне. Всьо покочував на іншу гілку bye.
неподалік Клюні, відомого в середніх віках знаменитим клюнійським абатством, яке дало кілька пап і відіграло велику роль в організації хрестових походів...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif
Samojlovu4
10.06.2008, 23:18
http://casa-latina.ru/s/s/icon_strinklatsch.gif
Нє, ну чого Ромко... я завше на подібне увагу звертаю, люблю європейську середньовічну історію.
Нє, ну чого Ромко... я завше на подібне увагу звертаю, люблю європейську середньовічну історію.
Особливо в місцях
Де ви займалися сексом
Samojlovu4
10.06.2008, 23:24
.. неподалік Клюні...
Та нє, Роман, то неподалік... А не в самому містечку чи тим більше монастирі...
Та нє, Роман, то неподалік... А не в самому містечку чи тим більше монастирі...
Як можна...
Samojlovu4
10.06.2008, 23:29
Ну як, як...
Місіонерська поза...
Місіонерська поза...
А подушки?
Samojlovu4
10.06.2008, 23:57
Які в трі часа ночі подушки, Ромко?! Жарти жартами, а ви мене перед Михом позорите... :mad:
Так як тут переважно чужі дописи поверхнево читають - то ше зараз вся чесна компанія дійсно подумає, що самуілович з дівками по монастирях бурикався...
Похєрив Роман всю мою романтичну історію...
Всьо, не було нічого, ніяких бургундій, дівок і хрестових походів. Все я понавидумував, просто щоб здатися іншим дописунам дотепним. Ліля, з приїздом до Канади вас! Добре шо ви знову на службі. Прохання повитирати пару моїх останніх брєдових постів.
Отак. :beee:
Були хрестові походи.
Нінада...
І Бургундія була.
А звідки б бургундське вино взялося?
Я,правда не пив,але,кажуть,файне...
На природі, коли друзі смажили шашлики, а ми з дівчиною були за сусідніми кущами. В гуртожитку (там взагалі суцільний екстрім). В моєї дівчини дома, коли її батьки у сусідній кімнаті щось довго не могли заснути, а її мати часто виходила "на кухню". Так, водички попити.
Пам’ятаєте,як прийшли совєти до старенької графині описувати майно за борги?
Рояль - нє...Романтичні спогади.
Стіл - нє.Комод - нє.Сервант - нє.Романтичні спогади...
Люстру?
- О! Ви знаєте,поручик Ржевський був такий видумщик...
А я така доярка, така доярка..... :o Думала що найкраще то , щоби на широкому файному ліжку і щоби з м"ягкими матрасами. Та ще щоби постіль свіжевипрана була, аж щоб пахла! І ще бажано, щоби все в кружевах навколо було.... :o Шо то значить, шо виросла в сИлі!
Додано через 9 хвилин
Де ви любите займатися сексом: вдома ввечері і під ковдрою
А чо відразу вдома, і ввечері, і під ковдрою? :) Можна і десь в готелі на відпочинку, або на дачі. І не тільки ввечері, а і зраненька. Щоби чоловікові настрій на цілий день був і щоби він тебе за то мало не на руках носив. :) Можна і так собі вдень десь уєдинитися, як захотілося. :) А щоби під ковдрою то я взагалі не розумію. Хіба в кімнаті мінусова температура.:D
Маруся-мама
11.06.2008, 02:33
А я така доярка, така доярка..... :o Думала що найкраще то , щоби на широкому файному ліжку і щоби з м"ягкими матрасами. Та ще щоби постіль свіжевипрана була, аж щоб пахла! І ще бажано, щоби все в кружевах навколо було.... :o Шо то значить, шо виросла в сИлі!
Олю, а сіно? :D:D:D
Ой.. та замолоду люди не знают що ще собі придумати але потім як понароджуют діточок то вже і думають як би лишень добратись до теплого ліжечка.
А чиста постіль така мягенька, пахнюча що ввібрала в себе подих вітру... се річ.:clapping:
Олю, а сіно?
Чисто забула! :) О! Сіно - то вєсчь! Так десь влітку на запашному сіні, від якого аж голова крутиться. На гірці десь ( так в нас на Бродівщині називали возвишення в стодолі, де сіно складали). І місяць в шпарки заглядає.... Але! Нема ніякого екстріму! Бо який з місяця свідок? :rolleyes:
Чисто забула! О! Сіно - то вєсчь!
Угу..Особливо з нього вибабруватись...
Раз я в колєґи був дружбою,то ми з дружкою пішли на копицю...
А потім пішли до гостей...
Ото був екстрім!
Читатель_Обкома
11.06.2008, 18:17
Кхе...кхе...:cowboy:
"Были когда то и мы рысаками...":cowboy:
СВ-вагон...как будь то ето было совсем не давно....:(
Ни какого экстрима,но вспомнить приятно!:radist:
Кхе...кхе...:cowboy:
"Были когда то и мы рысаками...":cowboy:
СВ-вагон...как будь то ето было совсем не давно....:(
Ни какого экстрима,но вспомнить приятно!:radist:
Вау, вау, вау! :) Навіть Читатель, тряхнул старіной! От що то людям є що згадати! :p :p :p :p :p
Угу..Особливо з нього вибабруватись...
Раз я в колєґи був дружбою,то ми з дружкою пішли на копицю...
А потім пішли до гостей...
Ото був екстрім!
Уявляю як всі гості чистили вас обох від сіна.:cowboy:
Уявляю як всі гості чистили вас обох від сіна.:cowboy:
Шо було,то було...
я то ніц,а в дружки "прічєсон"...:cowboy:
Шо було,то було...
я то ніц,а в дружки "прічєсон".Romko
Де?
Додано через 7 хвилин
Два стільці, спинками нарізно в столярній майстерні.
Шо було,то було...
я то ніц,а в дружки "прічєсон".Romko
Де?
На голові...
За купу рублів...
Додано через 7 хвилин
Два стільці, спинками нарізно в столярній майстерні.
Ліпше на підлозі...
тісно...
Boris_Kiev
14.06.2008, 01:04
О! Сіно - то вєсчь!
Але! Нема ніякого екстріму!
Ну не знаю - у Вас без екстріму, а мене двічі шухерили в копиці сіна.
Та й дівчата мишей бояться. :)
На природі краще в наметі.
На голові...
За купу рублів...
Ліпше на підлозі...
тісно...
Кращого місця не було,а підлога в майстерні не дуже чиста.
Boris_Kiev
14.06.2008, 01:09
На роялі - не довелося, не буду брехати.
А під роялем - було. На Новий рік в приятеля.
Ми "водили козу", прийшли "в адресу" (як кажуть менти) - а там усі в пополамі. Ледве господар двері відкрив - і вирубився. Що нам залишалося робити, коли усі ліжка зайняті ?
... Через кілька років, у тій же квартирі, на Новий рік я познайомився зі своєю дружиною. І грав їй на тому же роялі. :)
Ну не знаю - у Вас без екстріму, а мене двічі шухерили в копиці сіна.
Та й дівчата мишей бояться. :)
Борисе, не в чужій копиці, а про свою стодолу йде мова. :)
Також я мала на увазі, що то ся робе зі своїм чоловіком.:p А він то точно буде знати, чи я боюся мишей, чи ні! :radist:
В сусідній кімнаті, коли батько дівчини. дивиться Евро2008 і в голову думка така одна лізе щоб часом хтось Гола не забив, тому що тоді БАТЬКО від такої радості прибіжить .... поінформувати нас що там рахунок змінився..... =))))
Deus igrok
17.06.2008, 16:11
дивиться Евро2008 і в голову думка така одна лізе щоб часом хтось Гола не забив, тому що тоді БАТЬКО від такої радості прибіжить .... поінформувати нас що там рахунок змінився..... =))))
=) Учора, мабуть, останніх 15 хв другого тайма були напружні ))
=) Учора, мабуть, останніх 15 хв другого тайма були напружні ))
Ото жалко турецькi пари -- отак позавчора можна було i iмпотенцiю заробити :no:
головне фінал пережити........ =)))))))))))))))
а ще класно в ліфті.... кнопочку стоп затискається ключами і вперед........ головне щоб ліфт міцний був.....
а з компом пів ночі ніхто не "ізвращался"?
а з компом пів ночі ніхто не "ізвращался"?
Було діло....:)коли Наталка Трояна запустила...
Було діло....
так? ну тоді по темі: на столі для компутера
гггг, у Аліас секса нет!і не було...поки що..:)))
Було діло....коли Наталка Трояна запустила...
а то хто писав ;)?
а в мене більше хвантазії аніж реалізації....
ну парки...кущі...мами-тати в сусідній кімнаті і на роботі в неробочий час не щітаєцця:)
правда колись за молодості був один освітлювач...:o ще щось пояснювати?:cowboy:
але повірте глядачі були задоволені освітленням сцени того вечора......:):radist:
правда колись за молодості був один освітлювач... ще щось пояснювати?
але повірте глядачі були задоволені освітленням сцени того вечора....
На вимикачу?:eek:
На вимикачу?:eek:
ТЮ!
та беріть...широкоплановіше.......;)
ТЮ!
та беріть...широкоплановіше.......
Шо...не було освітлення?:scare:
Шо...не було освітлення?
ше ширше.
Шо...не було освітлення?все було...:cowboy:
БУЛО...БУЛОБУЛОБУЛО....було-було...бууууууло.....о....бббб....уло....о-о-о-о....
:D:D:D:D:D:D
та шо я вам тут пояснюю...:cool:
та шо я вам тут пояснюю...
Темні ми...
Темні ми...
повірте глядачі були задоволені освітленням ... того вечора......
.................:);):)
................
Аж тепер зрозумів!
правда колись за молодості був один освітлювач... ще щось пояснювати? але повірте глядачі були задоволені освітленням сцени того вечора......
Oops, секс на сценi при глядачах -- це таки стильно :crazy:
Oops, секс на сценi при глядачах -- це таки стильно :crazy:
на сцені при глядачах це банально і застаріло!!!!!!!!!!!!!!!
даруйте;)
варіанти мають бути несподіваніші у всіх значеннях того слова!:)
Ех, Дана, Дана.... дівчина з майдана.....
Ех, Дана, Дана.... дівчина з майдана.....
ех миху-миху...тільки тої втіхи....
В кабинете у шефа, на диване. Шефа естественно не было, на обед уехал. Экстрим был в том, что кабинет не был закрыт, ключи шеф забрал с собой
Полковник
18.06.2008, 21:42
на сцені при глядачах це банально і застаріло!!!!!!!!!!!!!!!
даруйте;)
варіанти мають бути несподіваніші у всіх значеннях того слова!:)
О, напомнили!
Как-то в начале этого века во Львове была премьера балета "Сотворение мира".
Пошли мы в Оперный.
Билеты взяли в ложу.
Ложа на 4-х, а мы только вдвоем были.....
Блин, после антракта появились в ложе соседи....
Второго АКТА не получилось.
А жаль.
Такая музыка была!!!!!
шалунішка. такі ідеї віддаєте задармо. :) що в Оперному, що в Заньковецької в ложах ще є важкі оксамитові фіранки - при потребі затінитися. й двері на ключик замикаються. й квитки у більш, ніж вільному продажі :):)
хороші в нас вдома театри, я от розумію тепер.
у вівторок була в одному з Клівлендських - усе настіж. :cowboy: не ложі, а просто балкончики, ніякої камерної інтимної території усамітнено сприймати високе та вічне.
у вівторок була в одному з Клівлендських - усе настіж. не ложі, а просто балкончики, ніякої камерної інтимної території усамітнено сприймати високе та вічне.
Зламали Вам усi плани? :no:;)
Полковник, спасибо за идею, буду во Львове попробую
Відпочивали в горах - на поляні вночі біля хатки, в якій зупинились.
На Новий рік в тій же хатині в бані (не розпареній).
На іншій поляні вдень в горах.
Взимку за хатиною (теж в лісі).
В туристичному притулку в кімнаті де спали декілька людей.
Найекстремальніше - в Празі в кущах парку.
В парку на лавочці
Вдома на незаскленному балконі на 4 поверсі в білий день
В лісі на мурашнику
Я не екстремал, але моя дівчина якось минулого літа сказала мені, що секс на ліжку їй вже осточортів. Є у нас у Харкові, у центрі тихе містечко, галерея. Поруч висока стіна Успенського чоловічого монастиря. Там є лавки. Було вже темно, люди там майже не ходять, освітлення практично немає. Корочє, я на лавці, розтібнув брюки, моя дівка зверху. Прикольно. Одна тітка побачила: - "бєссовєсниє !" Ну і грець і з нею. А ще якось у парку знайшли чудове місце, там дерево лежало. Кльово було, тільки я свої джинси в болото вимазав, бо напередодні був дощ. Тепер є пропозиція на канатній дорозі це зробити, але я висоти боюсь. Страшнувато трохи.
секс на ліжку .....осточортів
ой.....:o
Найкраще займатися сексом у горах і коли падає теплий дощ.
Найкраще займатися сексом у горах і коли падає теплий дощ.
І смереки гне вітер..і кричить сова...і виє вовк...а на 50 кеме ні душі...
Екстрім...
Бррр,як уявив!
Маруся-мама
22.07.2008, 03:24
Всетаки найкраще займатись з файним сильним хлопом а де то вже допоміжна дурница.
Не знала, де помістити і вирішила, що ця тема в розділі "Про ЦЕ" найсмішніша, тому не рахуйте за флуд. :)
Приходить сьогодні наш один клієнт і здає диски, прострочені на три дні. Кажу, щоб платив штраф. Проситься, що простіть, бо жінка з України приїхала після місячного там перебування , "ну і самі знаєте..." Кажу, що розумію. Але ж прострочка аж три дні. А він мені:"Та ми три дні ж хати не виходили!" Ясно, що то вже неможливе, бо ж діти малі вдома, але як вже тут штрафувати після такого признання?!:crazy::D
Було разок на задніх сидіннях "остатньої" маршрутки!
Хоча і остатня але було досить людно! АДРЕНАЛІН!!!!!! :y:
А ще було в моїх добрих знайомих вдома! А основний драйв в тому, що в хазяїна квартири було день народження і тому в квартирі було купа людей! Ми відлучились на трошки і ненароком потрапили в їх спальню....
А одного разу я з подружкою сиділи в маленькому кафе от я вийшов на секунду в туалет а коли виходив то моя дівчина перестріла мене біля дверей і затягнула мене назад в чоловічий туалет от там ми й відірвались незважаючи на 2 чоловіків які зайшли , але швиденько вийшли!
Читатель_Обкома
28.07.2008, 10:21
В лісі на мурашнику
http://anekdotov.net/pic/caricatura/lebedev_eugene831.jpg
В лісі на мурашнику
Читатель, то на 55 році життя на такі картінкі тягне?:p:p:p
Читатель_Обкома
28.07.2008, 10:26
Читатель, то на 55 році життя на такі картінкі тягне?:p:p:p
Вы бы лучше карму добавили.....:p:D:D:D
Вы бы лучше карму добавили.....:p:D:D:D
За що? :eek:Ви шо, думаєте, шо мені то сподобалося? :crazy::D:D:D
йой які в нас мужчини всі правильні :shy:
То перше враження... таке....:padonak:
згадалося
http://s57.radikal.ru/i155/0807/c0/75d6585c5cb0.jpg
Згадала ще поїзд Ужгород -Київ. Посеред літа в купе тільки ми двоє...
S_Fighter
28.07.2008, 20:30
Колись, в роки "басаногава дєтства" займався сексом у "баєвой падругі" вдома... Нам по 16 тоді було:cowboy: ... І тут нєжданна-нєгаданна... в процесі - глип у вікно :eek: а там татко її в під"їзд заходить :suicide: . Ох як я дер на поверх вище!!!:crazy: В одних майтечках, штани і решта шмоток вже на прольоті сходовому вдягалися:shy: Отакий екстримальний секс :)
в автобусі... на останніх місцях......еххххххх -))) класно було......
Free Lion
07.08.2008, 11:26
Почнемо з перших спроб. Спочатку це було вдома в моєї дівчини; її батьки сиділи у вітальні а ми в спальні відривалися. Коли настало літо перебралися в парк Знесіння, ціле літо практично через день там гуляли. Одного разу нам дуже захотілося в Стрийському парку в неділю серед білого дня, ми не довго шукали кущики і не довго там затрималися але вражень було багато. Потім в Карпатах нас поселили в чотиримісну кімнату, ми зсунули всі ліжка і два тижні вибивали пилюку з матрасів по декілька разів на день (я б багато віддав щоб повернути ті часи). Тоді ж одного разу полізли на гору (більше години лізли, а коли спускалися знайшли дорогу на 10 хв) і там розклали вогонь, пили вино і під безкраїм зоряним небом бігали голяка і заставляли червоніти місяць. Одного разу після дня Міста, були обоє в гарному настрої, повитирали стіни в підїзді на Коперніка. На острові серед оз.Світязь ввечері теж було класно і по дорозі назад в човні теж було супер. В Криму пробували у воді, але щось не дуже, напевно треба на мілині ще попробувати. В поїзд Львів-Чернівці в купе зайшла дуже гарна дівчина, роздягнулася (звичайно ж під простинею) до трусиків (вибачайте, я не міг не піглядати) і лягла спати на бочок. Я заплатив провідниці 50 грн, щоб вона нікого більше не впускала в купе і повернувся з уже твердими намірами. Ніч була незабутня, під стукіт коліс ми облазили всі полки підлогу і стелю. Це єдиний раз я був злий що поїзд так швидко їде (12 годин). Ще було в ... . На сьогодні досить, може ще колись допишу.
Deus igrok
07.08.2008, 11:37
2ласт , Артур ? )))))
nirvanka
07.08.2008, 13:49
2ласт , Артур ? )))))
До Free Lion, Вова???
Згадала ще поїзд Ужгород -Київ. Посеред літа в купе тільки ми двоє...
а якщо не двоє....
а якщо ті інші двоє навіть не сплять...!!!!
:crazy:;):D:o:radist:
Ще було в ... . На сьогодні досить, може ще колись допишу.
кахи-кахи....
ви мене зацікавили.....!!!!!:shy::o:shy::o
п.с.:D
Малесенька
09.08.2008, 20:38
знаєте скверек навпроти музею "Арсенал".... картина, літо, приблизно год. 9-10 вечора, люди гуляють, один з приємних, свіжих, літніх вечорів і тут нам з чоловіком приспічило, сховались ми за кущі на поляні, тай зробили своє грішне діло))))). відчуття того вечора можна порівняти зі стрибком з парашуту)
Охххх!!!!!!
Як згадаю нашу з чоловіком бурхливу молодість, так і :shy:
Все було: і в купе, і в плацкарте, і в парку, і в гуротжитку ....., і в Карпатах, і навіть в під*їзді, ввечері...
але найбільше запам*яталось на полі, вночі... :cowboy::cowboy::cowboy: И тобі классно, і навколо така КРАСА!!! Зорі, місяць... Комарі, вовки десь далеко:rolleyes:
pruzhynka
15.08.2008, 14:05
Вдень: в селі за хатою в городі в кукурудзі:)
Вночі: на лавці під будинком, на даху, просто на вулиці навіть не в кущах, а просто стоячи, підперті до огорожі; на перилах біля якоїсь школи і т.д.
А мінєт я йому де тільки не робила... :shy:
Але, що не кажи, вдома під ковдрою теж обожнюю це діло!!
Liliyah Romanova
15.08.2008, 22:59
Вдень: в селі за хатою в городі в кукурудзі
Добре, що вдень.
Пам"ятаю нас з братом бабця часто в кукурудзу посилала, як ми в туалет просилися. Думаю, там не тільки дітки за таким призначенням її використовують. Так що пора дня однозначно вдала.
Але от місцина... Щось як пригадаю кукурудзяне поле, а ще як потому цвіт із волосся вичісували... Ми із кузинкою тільки скраєчку собі кукурудзу рвали і ляльки з неї робили. Так там якось в тому кукурудзинні всьому незатишно...
До речі, у коноплях ще гірше бродити. Не рекомендую. :D
levandivka
15.08.2008, 23:10
Фсьо!
Перейменовувати тре гілку на "Секс у нашому селі".
Liliyah Romanova
15.08.2008, 23:12
Перейменовувати тре гілку на "Секс у нашому селі".
Із коротким оглядом, де найкраще і на що зважати. Ну, типу в картоплі вважати на колорадських жуків, у помідорах на запах, мабуть, у капусті особливо, бо відомо, кого там можна знайти... :D:D:D
levandivka
15.08.2008, 23:14
у капусті особливо, бо відомо, кого там можна знайти...
Шо, дійсно в капусті?
а не в Арсені тепер купують?
Liliyah Romanova
15.08.2008, 23:16
Шо, дійсно в капусті?
а не в Арсені тепер купують?
Та ви що? Який у селі Арсен?? :D:D:D
levandivka
15.08.2008, 23:22
Сільпо є!
Але маршрутки ж ходять.
А там теж мона сексом побавитися.
Liliyah Romanova
15.08.2008, 23:27
Сільпо є!
Ну, то як в якому селі. У моєї бабці в селі тільки один "склеп" був. І хліб туди раз на тиждень завозили тільки. А "маршрутки" такі переповнені були завжди, що хто знає, куди втрафиш... :D:D:D
levandivka
15.08.2008, 23:29
хто знає, куди втрафиш...
Стрийську трасу, кажуть, зробили файно. не сильно промахнешся... :)
Liliyah Romanova
15.08.2008, 23:32
Стрийську трасу, кажуть, зробили файно. не сильно промахнешся...
:D:D:D
А ви відки знаєте? :ninja:
Додано через 2 хвилини
Йой, і так в маршрутках їздити боялася, то тепер, після таких балачок, тим більше не буду. Краще вже пішки. Благо, Львів - не Оттава. :D:D:D
Samojlovu4
15.08.2008, 23:49
Альо!
"Двоє із ларца"...
Для оффтопів в нас є інша гілка.
Ця - про секс. За злісний оффтоп - буду банити.
Наспівуючи:
в саду гуляла
квіти збирала...
Liliyah Romanova
15.08.2008, 23:54
Для оффтопів в нас є інша гілка.
Ця - про секс. За злісний оффтоп - буду банити.
Та ви що. Ми тойво. Про село і кукурудзу. Який оффтоп. ;)
О, так і думала, що вам дописи "которі вище" більше сподобаються... :D:D:D
Вибачте, жи перебили. :p
Samojlovu4
16.08.2008, 00:06
Та ви що. Ми тойво. Про село і кукурудзу. Який оффтоп. ;)
О, так і думала, що вам дописи "которі вище" більше сподобаються... :D:D:D
Вибачте, жи перебили. :p
Ви тут флудите-оффтопите, а модерам потім за вами чистити.:mad:
Читайте правила поведінки. (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69)
Ладно, прощаю на перший раз. Наступного - жовта, червона, і бан.
Наспівуючи:
Модератором так файно бути,
це ТАКИЙ прікол!
Подаруйте мені якусь гілку,
Ну хоча б "Футбол"!
Liliyah Romanova
16.08.2008, 00:17
Ви тут флудите-оффтопите, а модерам потім за вами чистити.
Тойво, ви ще про тиск на адміністрацію забули згадати. То той, я вам нагадую. ;)
І за него вам футбол видіти хіба в телєвізії. :p
Samojlovu4
16.08.2008, 00:21
Ой Ліля, Ліля, як то файно жити! :radist::clapping::dance:
Ладно, попинзлював я на гілочку "бо комусь сьогодні краще всіх", чи як там оригінал в левандівки...
Тойво, ви ще про тиск на адміністрацію забули згадати.
в кукурудзі? в селі? тиск у маршрутці...
додано добу пізніше
Альо!
"Двоє із ларца"...
5 балів!:y::y::y::y::y::y::y::y::y:
Liliyah Romanova
16.08.2008, 17:44
5 балів!
Я так бачу, кайф не лише Самойловичеві перебили. Он мих уже другий день на цю гілку вертається... :p
І лиш аби додати 5 балів... Ню-ню... ;)
levandivka
16.08.2008, 18:17
аби додати 5 балів... Ню-ню...
ТАК, може... і йому "5 балів" додати? ;)
Я так бачу, кайф не лише Самойловичеві перебили. Он мих уже другий день на цю гілку вертається...
І лиш аби додати 5 балів... Ню-ню...
ТАК, може... і йому "5 балів" додати?
Самойловичу, пора шось з ними робити... ображають дєдушок ЛФ!
Liliyah Romanova
16.08.2008, 21:19
Самойловичу, пора шось з ними робити... ображають дєдушок ЛФ!
Ви знову тут??? :eek: :eek: :eek:
Ану живенько на фільософію!!! Он Самойлович вже давно на футболі. :p
от би було класно якби
Де ви займалися сексом
і відповідь...
НА ЛФ!!!!!!!! :D:D:D:D:D
то майже в керунку тих що
"Двоє із ларца"...
:):):)
Liliyah Romanova
17.08.2008, 01:09
А нас в тому ларці не двоє... :ninja:
А нас в тому ларці не двоє... :ninja:
ОРГЄТКА!!!!!!! :radist::radist::radist::radist::radist:
Liliyah Romanova
17.08.2008, 01:19
ОРГЄТКА!!!!!!!
Все, тепер мені треба на фільософію відси чухати... :shutup:
Подивилася би футбол, але телєвізії нема. Піду краще легку атлетику дивитися...
levandivka
17.08.2008, 01:24
нас в тому ларці не двоє...
Як!? :aggressive:
Liliyah Romanova
17.08.2008, 01:26
Як!?
Та ж самі фото робили. На форумівці. Нас там четверо було. А якщо ще краще порахувати...
Йой... Ушьо, я жчежаю... :ninja:
levandivka
17.08.2008, 01:27
Нє...
луччє вже не рахувати. :)
ТАК спати краще, міцніше.
levandivka
17.08.2008, 01:34
як це?
Як-як!
-ВІРТУАЛЬНО! :padonak:
Як-як!
-ВІРТУАЛЬНО!
справді?
тре спробувати....
afterstep
17.08.2008, 02:00
справді?
тре спробувати....
ви вже пробували - і успішно...
Liliyah Romanova
17.08.2008, 02:01
Афтере, ви оце що написали??? Ви про що??? :eek: :eek: :eek:
afterstep
17.08.2008, 02:07
Афтере, ви оце що написали??? Ви про що???
Відповідь: Де ви займалися сексом
навіть не здогадуюся... так - навіяло...
перебралися в парк Знесіння, ціле літо практично через день там гуляли.
О, в мене там також спогади. Також через день там "гуляли", ще коли перші місяці зустрічались.
А одного разу через сітку перелізли в Шевченківський гай. Охорона мало на гарячому нас не зловила. Тепер є що згадати!
S_Fighter
19.08.2008, 14:09
Охорона мало на гарячому нас не зловила. Тепер є що згадати!
Думаю охорона свідомо "не зловила"... Персоналу охорони теж, напевне, є що згадати ;)
А одного разу через сітку перелізли в Шевченківський гай. Охорона мало на гарячому нас не зловила. Тепер є що згадати!
а нас зловила, згадувати чомусь не хочеться...
Ser tabu
19.08.2008, 15:38
хихи. в цьому випадку по сабжу теми краще запитася в себе сам де не займався. виявилось, що місць таких не багато, ну типу літак там або ще на проспекті Свободи)))))) жартую.
багато де. і навіть в екстремальних місцях коли чекаєш появи невідомо кого і невідомо звідки)))))))))))))))))))))
а я в екстремальних місцях "це" не робив....
якось не приваблює акробатичні вправи та біг зі спущеними штанами...
найліпше, що б там не казали -- м'які меблі, наприклад, софа, вони дозволяють позбавитися "здригання від кожного звуку"... http://levus.info/smile/pardon.gif
було також в полі, було на сіні...http://levus.info/smile/girl_angel.gif
в транспорті один раз... http://levus.info/smile/blush.gif http://levus.info/smile/blush.gif http://levus.info/smile/blush.gif
блін, як соромно, але я був п'яний і це мене виправдовує......
S_Fighter
19.08.2008, 17:45
я був п'яний і це мене виправдовує....
Сподіваюсь, не за кермом? ;)
а я в екстремальних місцях "це" не робив....
якось не приваблює акробатичні вправи та біг зі спущеними штанами...
В сексе должно быть разнообразие, как и в пище. Перспектива бега со спущенными штанами - неплохая бесплатная доза адреналина, офигенно приятный бонус к итак приятным упражнениям ;) А если выбрать партнёршу, у которой отсутствует муж-качок с правом ношения огнестрельного оружия, то бег вполне можно заменить на полноценный гордый шаг с чувством хорошо выполненного долга ;)
В теплий вечір на самому чубку Високого Замку...красота:shy:
на самому чубку Високого Замку...красота
справді?.... Треба буде спробувати....
В сексе должно быть разнообразие, как и в пище. Перспектива бега со спущенными штанами - неплохая бесплатная доза адреналина, офигенно приятный бонус к итак приятным упражнениям А если выбрать партнёршу, у которой отсутствует муж-качок с правом ношения огнестрельного оружия, то бег вполне можно заменить на полноценный гордый шаг с чувством хорошо выполненного долга
5 баллов!!! (точніше 12!!!)
В сексе должно быть разнообразие, как и в пище.
я би інакше порівняв: тут мова не про їжу, ту мова про методи прийоми їжі...
для цього є, наприклад, стіл....
звичайно, можна їсти, коли біжиш, можна в кущах з колючками (в канапку може якийсь хробак заповзти або кліщ, або павук)... http://levus.info/smile/mocking.gif
то бег вполне можно заменить на полноценный гордый шаг с чувством хорошо выполненного долга
ви описали типове нещастя замість чоловіка...
чомусь я думаю, що в такого чоловіка і жінка відповідна...
5 баллов!!! (точніше 12!!!)
у вас чоловік не качок? http://levus.info/smile/wink.gif
demetris
21.08.2008, 13:06
Так почитав і подумав, що головне таки з ким, а не де...
хоча кілька днів тому пройшлись з дружиною парком після 23.00 і не можу сказати, що не було думок про екстрім.... г-г-г. Ми ж познайомились там...
але ні, то таки не для мене ))))
В сексе должно быть разнообразие, как и в пище. Перспектива бега со спущенными штанами - неплохая бесплатная доза адреналина, офигенно приятный бонус к итак приятным упражнениям ;) А если выбрать партнёршу, у которой отсутствует муж-качок с правом ношения огнестрельного оружия, то бег вполне можно заменить на полноценный гордый шаг с чувством хорошо выполненного долга ;)
А з своєю дружиною екстрім, що слабо?:D
ви описали типове нещастя замість чоловіка...
чомусь я думаю, що в такого чоловіка і жінка відповідна...
Я навёл пример, утрируя и никого конкретно не описывал :) Просто лично меня рабоче-крестьянская под периной никогда полностью не устраивала и не устроит.
Насчёт пищи и методов согласен. Но тогда следуя вашей логике, картошка сваренная дома в кастрюле ничем не лучше запеченной на углях, на закате солнца да в красивом лесу? ;)
А з своєю дружиною екстрім, що слабо?
Почему слабо? :) Просто не хочу отвечать на главный вопрос этой темы, ибо меня наверняка сочтут мегаизвращенцем и предадут форумной анафеме :)
demetris
21.08.2008, 17:48
ибо меня наверняка сочтут мегаизвращенцем и предадут форумной анафеме
Йой та якби було таке бажання - то вже й так би понаривали всякого г-г-г.
Йой та якби було таке бажання - то вже й так би понаривали всякого г-г-г.
А кто сказал что это "г-г-г"? :) Как на меня - весьма увлекательное, приятное и полезное занятие ;) В общем, рекомендую.
Насчёт пищи и методов согласен. Но тогда следуя вашей логике, картошка сваренная дома в кастрюле ничем не лучше запеченной на углях, на закате солнца да в красивом лесу?
своя чи поцуплена?.. http://levus.info/smile/wink.gif
бо мені здалося, що ви маєте на увазі саме поцуплену... http://levus.info/smile/unknown.gif
demetris
22.08.2008, 11:09
А кто сказал что это "г-г-г"?
то не малось на увазі г**но, а такий приглушений засоромлений регіт.
За рекомендацію дякую, може якось і спробуєм ;)
Де ви займалися сексом
Ех...
своя чи поцуплена?..
Ех...
Как на меня - весьма увлекательное, приятное и полезное занятие В общем, рекомендую.
О!
побачила останній допис від романа і ламанулась читати секретики-де і як...
і що?
Ех...Ех...О!
одні лиш вигуки...
слів нема-одні думки......:shutup::cowboy::)
нє щоб поділитись-то сьо......ай..........;)
Ох!!!а ви би вже ліпше мовчали...:)
поховалися по кущах і охкают...!!!
йой!:)
нє щоб поділитись-то сьо......ай..........
Е-е-е...
своя чи поцуплена?..
бо мені здалося, що ви маєте на увазі саме поцуплену...
завоеванную :)
demetris
22.08.2008, 17:31
завоеванную
то треба вважати, щоб не призвело до міжнародного конфлікту і зміни розподілу сил на світовій арені.
а все починається з екстримального сексу...
п.с. або в нього переходить, г-г-г.
В море... Всё бы ничего, но есть один нехороший нюанс. Во время процесса, дамам солёная вода "туда" попадает. Жжжот) Пришлось выйти на берег и продолжить там. Но на берегу может песок "туда" попасть... в общем надо аккуратно :rolleyes:)))
S_Fighter
30.08.2008, 01:47
солёная вода "туда" попадает.
на берегу может песок "туда" попасть...
Хоч бери і "герметиком" обробляй ;)
Mavpysuk
30.09.2008, 19:48
Коли поверталися з Будапешту, заїжджали в місто Мішкольц-Тапольце в термальні купальні...купа людей насолоджуються водичкою чудовою, а ми - сексом!!!....але думаю що ми там не такі одні були...розумні...(але там була досить романтична обстановка - темно, ну відносно темно, стеля у вигляді нічного неба з купою зірочок....)...Ото часи були чудові)))
Boris_Kiev
30.09.2008, 20:05
Щойно передали в новинах: у Луганську мати купила дитині морозиво (ескімо), перш ніж дати дитині, "зняла пробу", а під шоколадом - презерватив! Зараз експерти з"ясовують - юзаний чи нулевий.
І де це робітниця холодокомбінату займалася сексом ???
В море... Всё бы ничего, но есть один нехороший нюанс....
...
Но на берегу может песок "туда" попасть... Дивлячись яке море і який пісок.
Колись кохався і в морі і на піску зі студенткою сан-гіг факультету медінституту, вона була не проти. :)
Ось тільки прикордонники могли причепитися.
а ви би вже ліпше мовчали...
поховалися по кущах і охкают...!!!
йой!
Не іспітиваце мойо цєрпєніє!
В сексе должно быть разнообразие, как и в пище.
Згодна на 100% :good:
Boris_Kiev
30.09.2008, 23:20
Спеціально для Капітана:
якось (у студентські роки) запросив мене до себе дільничний - капітан Хведя Приходько (чергова скарга сусідів - "грали не тільки на піаніно, але й на барабанах - до глибокої ночі").
Заходжу, а Хведя говорить по телефону:
"Двоє з вашого обШежитія совєршалі на клумбі половой акт. Я їх оштрахвовав на 20 рублєй кожного за нарушеніє обШественноГо порядку!"
Городецький
06.10.2008, 04:00
купа людей насолоджуються водичкою чудовою, а ми - сексом!!!....але думаю що ми там не такі одні були...розумні...
Та-а-а-а .. я навіть колись пам'ятав те угорське слово, яким вони ласкаво називають свої радонові джерела ... боюся перекладати, але .. щось на кшталт "загін для запліднення" ... Там таких розумних 80%, повірте :)
А от пам'ятаю, Сиваш, Арабатська стрілка, якісь, певне, руїни, певне, рибокоптильні .... М-да, навруги на 10 км нікого, якась пост-апокаліптична споруда, ми в ній, навколо пустельна рослиність, на горизонті - море ... і ... звірячі інстинкти ... Нє, ну розумієте, як у перший день відродження людства після всесвітньої катастрофи!!!!!! А шо ? ...
Як студент, де попадеться :).
Samojlovu4
06.10.2008, 14:56
Як студент, де попадеться :).
А сам процес не зі слів "Ага, от і попалась!" розпочинався?!
:))))
А сам проце не зі слів "Ага, от і попалась!" розпочинався?!
:))))
Ні, просто студент, то є студент :))
З найяскравіших спогадів - було на швидкості 140 кмг. За кермом...
Коротше не раджу нікому :)
Samojlovu4
06.10.2008, 22:55
Ого. То хіба певно моральний секс...
Коротше не раджу нікому
з раптовим побаченням з гібедедешніком?
Коротше не раджу нікому
Як казав мій коллега,п..з..ть нє мєшкі таскать,на швидкості та в 140 км/год, можна було б і пригальмувати на обочині,і насолодитися,а потім вже притопити всі ті 140,нє?:)
Deus igrok
07.10.2008, 00:03
Экстрим как он есть (17 фото)
Великая вещь - эксгибиционизм.)
А кто-то, может, действительно спалился случайно))
В любом случае - смотрим... Каких только мест люди не найдут))
На ФішкіНет опублікували в тЄму фото ) Хоча , от секес на даху кіоску на пляжі - оригінально )
ех, студентські роки...
гадюкіни співали "О як важко любити, коли не має де піти"
але неправі були гадюкіни... було би з ким, а де - то останнє питаня :)
Де ви любите займатися сексом ?
Де застане ніч.
Де застане ніч.
А що в день страшнувастенько дивитись?
Де застане ніч.
о_О а якщо це транспорт, якщо парк, якщо це "чисте поле" і нікого навколо?...
якщо це "чисте поле" і нікого навколо?...
ого...во ситуація...
"бяда, бяда....огорчение"(с)
P.S.От і нема чого по ночам самому по полю лазити.
А що в день страшнувастенько дивитись?
Залежно хто поруч. Можна і вдень, але хочеш того, чи не хочеш, починаєш думати, що ще не встиг зробити, а це негативно відбивається на потенції. Коли приходить вечір, всі проблеми відходять на задній план, одна голова починає відключатись, починає працювати інша.
а якщо це транспорт, якщо парк, якщо це "чисте поле" і нікого навколо?...
Залежно який траспорт. Потрібний простір для фантазій, по-друге, чути все на вулицю, можуть появитись конкуренти. В парку небезпечно, там можуть і тебе згвалтувати або менти пов"яжуть. Чисте поле нормальний варіант, але далео і не знати, чи вистачить сил після сексу повернутись додому.
P.S.От і нема чого по ночам самому по полю лазити.
Що не роблю, то не роблю.
Залежно хто поруч. Можна і вдень, але хочеш того, чи не хочеш, починаєш думати, що ще не встиг зробити, а це негативно відбивається на потенції. Коли приходить вечір, всі проблеми відходять на задній план, одна голова починає відключатись, починає працювати інша.
Да уж...Якщо думати про щось там незавершене...Ліпче вже скосити на то, що "болить голова"
а я люблю їздити нічним автолюксом...
Полковник
10.10.2008, 23:03
Флудите, Панове и Панночки....
Если КОНКРЕТНО рассказать НЕЧЕГО, то на фига ТУТ эротические фантазии размещать?
Тему веточки прочитайте внимательно.
А?
Boris_Kiev
10.10.2008, 23:13
Полковнику, скажіть чесно - в ленінській кімнаті займалися сексом ?
а що то за кімната така чарівна? /сорі, просто цікаво :-) /
Samojlovu4
10.10.2008, 23:29
На тумбочці, біля палкавого знамєні! :))))
Boris_Kiev
10.10.2008, 23:31
а що то за кімната така чарівна? /сорі, просто цікаво :-) /Ну там обов"язково стоїть гіпсовий "бовван" (бюст), під який зручно ховати пляшки.
Ще знамена, книжки різні, телевізор. І майже завжди нікого нема. Здається так.
Samojlovu4
10.10.2008, 23:33
а що то за кімната така чарівна? /сорі, просто цікаво :-) /
А шо не кажіть, Борис, а таки щось просувається, коли народ вже про ТАКІ речі не знає і питає...
скажіть де така кімната є - треба перевірить :-)
Boris_Kiev
10.10.2008, 23:36
А шо не кажіть, Борис, а таки щось просувається, коли народ вже про ТАКІ речі не знає і питає...І точно - не знає анекдотів на кшалт - Триспальне ліжко "ленін з нами" !
інагда мнє кажитса что міня ні замічают :-)
Boris_Kiev
10.10.2008, 23:45
скажіть де така кімната є - треба перевірить :-)У військових частинах совєтської армії. Може в зонах залишилися.
І у Північній Кореї мабуть.
Полковник
11.10.2008, 00:24
Честно говоря, просто БАЛДЮ.
Опять ЗАФЛУДИЛИ с любимыми ФЛУДЁРАМИ,
Но, раз вопрос задан, то НАДО на него отвечать.
Борис, однозначно отвечаю, что в Ленинской комнате сексом НИКОГДА не занимался.
НО!!!!!
Неоднократно занимался сексом в методическом кабинете одного очень известного Московского ВУЗа.
Обстановка примерно такая же.
Только вместо бюста тов. Ленина - бюст господина Менделеева.
А в остальном - всё так же - столы, кафедра, диванчики и ... распаренная.... хотящая аспиранточка...
Борис, стоять!!!!
Liliyah Romanova
11.10.2008, 01:11
А шо не кажіть, Борис, а таки щось просувається, коли народ вже про ТАКІ речі не знає і питає...
Я подумала що то про мавзолей... Некрофілія якась. А все так просто насправді... :unknown:
Полковник
11.10.2008, 02:09
інагда мнє кажитса что міня ні замічают :-)
Типаааа, в плане секса?:(
Чернобылец
11.10.2008, 02:23
попробую и я ответить.
Там, где обстоятельства складывались удачно. :)
Полковник
11.10.2008, 08:30
На тумбочці, біля палкавого знамєні! :))))
Таксс, а за осквернение Знамени Полка ответите отдельно.
Обстановка примерно такая же.
Только вместо бюста тов. Ленина - бюст господина Менделеева.
А в остальном - всё так же - столы, кафедра, диванчики и ... распаренная.... хотящая аспиранточка...
Борис, стоять!!!!
День Перемоги - це свято!!!!!
Хм... цікаво, аспірантка з бюстом Мендєлєєва (добре що хоч не з бородою)... ну що кому подобається, що кому подобається ....
Boris_Kiev
11.10.2008, 09:14
бюст господина Менделеева.
А якби трапилася страшненька аспіранточка, то довелося би дивитися на портрет Ломоносова і наспівувати "Ах, какая женщина..." ?
Полковник
11.10.2008, 09:19
А якби трапилася страшненька аспіранточка, то довелося би дивитися на портрет Ломоносова і наспівувати "Ах, какая женщина..." ?
Ну, не знаю.
Лично у меня ТАКОГО никогда не траплялось.
А Вам искренне сочуствую.
Boris_Kiev
11.10.2008, 09:32
Полковнику, це ж армійська тема. :)
А в цивільних людей, як правило, є вибір !
Полковник
11.10.2008, 09:35
Полковнику, це ж армійська тема. :)
А в цивільних людей, як правило, є вибір !
В смысле, трахать или нет?
Так, в ЭТОМ вопросе и у армейцев выбор есть.
Или Вы считаете, что и ЭТИМ я исключительно по приказу занимаюсь?
Boris_Kiev
11.10.2008, 09:55
Вы считаете, что и ЭТИМ я исключительно по приказу занимаюсь?
Если Партия прикажет - комсомол ответит "Есть!"
Полковник
11.10.2008, 10:03
Хм... цікаво, аспірантка з бюстом Мендєлєєва (добре що хоч не з бородою)... ну що кому подобається, що кому подобається ....
Хм, у чувака странные ассоциации с моим постом возникли...
Пойду полистаю старину Фрейда.
интересно, а знает ли о нем данный пипл?
Хм, у чувака странные ассоциации с моим постом возникли...
Пойду полистаю старину Фрейда.
интересно, а знает ли о нем данный пипл?
День Перемоги - це свято!!!!!?
Лєнін-Мєндєлєєв-Фрейд ...
Ну вас там і зібралося :))
шкода тої аспірантки ...
Полковник
11.10.2008, 10:15
шкода тої аспірантки ...
Да, задолбали уже.
Я несколько раз тут писал, что купил новую Шкоду....
Цитата:
Допис від 1h0r
шкода тої аспірантки ...
Да, задолбали уже.
Що вже? О садюги
Марусино
11.10.2008, 13:05
так-так....одні хлопці спілкуються:)
Октавію ілі Супербе?
Октавію ілі Супербе?
Напевне супер-бе-бе-беееее!
Boris_Kiev
11.10.2008, 20:17
шкода тої аспірантки ... Прийшла аспіранткою, вийшла лейтенанткою. Невже не ясно ?
Прийшла аспіранткою, вийшла лейтенанткою. Невже не ясно ?
ой то вона добре "походила" і не тільки по полковниках ...
Boris_Kiev
11.10.2008, 21:08
Ігоре, хіба Ви не знали, що більшість повій в "Інтуристах" вербувалися КГБ ?
І "криша" була, і потім до ВУЗів прилаштовували.
А ця, бачите, і до аспірантури "дослужилася".
Полковнику, а що - Вам за рангом конспіративна квартира не надавалася ?
А я то подумав що він це для задоволення .... а виявляється з "професійного обов"язку" ....
як там було "наша служба ....щось там щось там"
Коли я служив в армії, взагалі про секс думок не було, що мене сильно дивувало, згадуючи допризовний вік. Потім " діди " сказали. що у всьому винен кисіль, до якого спеціально додавали бром, чи якусь іншу фігню, від чого потенція була нульовою. Так що в армії солдатам строкової служби не до сексу, на це мали право лище прапорщики та офіцери.
-------------------------
Та й взагалі десь чув, мо брешуть, що "сєкса в сср нє бьіло"
отже цілком імовірно що аспірантка+бюст Мєндєлєєва+полковник "саабражалі на троіх"
ну тепер це можливо, з погляду років і званій, виглядає як сєкс (як ми були молоді то й трава зеленіша була - є таке в старших людей)... але ...
ну знаєте той анегдот про чоловіка
Успіх у 5 років - прокинутися в сухому ліжку.
Успіх у 17 років - зуміти переспати із жінкою.
Успіх у 25 років - знайти хорошу дружину.
Успіх у 35 років - кар'єра і сім'я.
Успіх у 45 років - сім'я і кар'єра.
Успіх у 55 років - знайти хорошу дружину.
Успіх у 65 років - зуміти переспати із жінкою.
Успіх у 85 років - прокинутися в сухому ліжку.
на це мали право лище прапорщики та офіцери.
Офицерам порой тоже перепадало. Потом жены ихние ротных поварих штормили за разгильдяйство...
Нічого собі, уявляю повію зі словами: "Служу Совецкому Союзу" - це взагалі :).
Boris_Kiev
12.10.2008, 00:36
Нічого собі, уявляю повію зі словами: "Служу Совецкому Союзу" - це взагалі :). Не так.
Повії займалися своєю справою.
Тільки періодично доповідали куратору про цікаві контакти (клієнтів), стукали на своїх товаришок, музикантів, покоївок, офіціантів, фарцовщиків, ментів, інших кгбістів. Іноді отримували замовлення (чи то накази) - взяти участь в ДОР (дело оперативной разработки) тієї чи іншої людини (наприклад, затягти когось у ліжко, зробити фото, звукозапис) і тому подібне.
Бо коли "кришувати" будуть не кагебісти, а менти - тоді ділитися грошима доведеться і суботники будуть частіше і носитимуть груповий характер.
Вони НЕ числилися у штаті "контори", вербувалися "на компроматі", а заробляли своїм ремеслом.
На відміну від гідів, шоферів, офіціантів, які отримували за місцем роботи основну запрплату
плюс в конверті - різницю між офіційною співробітника кгб такого-то звання та своєю зарплатою гіда (шофера, офіціанта). А повія ... заробляла більше. :)
І само собою, іноді доводилося попрацювати на "суботнику" - обслужити куратора або "потрібних людей" на халяву. Ось тоді треба було по-солдатському сказати "Єсть!" і просто фахово обслужити, без стуку.
Да, задолбали уже.
Так , я , Вам також писав , що це машина випущена в країні НАТО.
І не гоже Вам - Росіянєну , Патріоту , Полковнику (в відставці ) , члєну КПСС з 198.... їздити на ворожих машинах.
Тим Ви підриваєте Росавтопром . І за гроші які Ви заплатили за авто випустять ще одну ракєту , яка буде націлена на Росію.
Полковник , Ви є потенційний ворог Росії .:rus:
Liliyah Romanova
12.10.2008, 04:40
Коли я служив в армії, взагалі про секс думок не було, що мене сильно дивувало
Значить, про бром таки не брешуть... :)))
Та й взагалі десь чув, мо брешуть, що "сєкса в сср нє бьіло"
Вирвана із контексту та рознесена горобцями цитата. Як на мене, то не було сексуальності. :pardon:
Нічого собі, уявляю повію зі словами: "Служу Совецкому Союзу" - це взагалі
Тю... "Інтердєвочку" не дивилися... :)))
Так , я , Вам також писав , що це машина випущена в країні НАТО. І не гоже Вам - Росіянєну , Патріоту , Полковнику (в відставці ) , члєну КПСС з 198.... їздити на ворожих машинах. Тим Ви підриваєте Росавтопром . І за гроші які Ви заплатили за авто випустять ще одну ракєту , яка буде націлена на Росію. Полковник , Ви є потенційний ворог Росії .
Мдя, далеко тема відійшла від "Де ви займалися сексом?".:))))
Було би краще "кожен росіянин який займається сексом з не росіянкою є "предателем родиньі и лично тов.Путина-Медведева". :)))
2 Liliyah Romanova
"саабражалі на троіх" це розпивали відповідний напій, а ви що подумали?
коли ФЕ ставили?
Значить, про бром таки не брешуть... :)))
Це неправда.Я сам чув ті байки. коли служив в армії. Без мого підпису полк не міг приймати їжу.Я добре слідкував за процесом приготовлення їжі.Періодично "сіяв" поварів на наявність бактерій кишечної палички. Ніякого брому ніколи повари не давали.Хіба може був в киселі в концентраті, або щоб окремо то такого не було.
Тай по собі я не відчував (тобто по свому організму).Не було ніякої різниці, що в військовому житті, що поза військовою частиною.:blush::)))
Я навпаки один раз відправив в війська одного повара-збоченця-прапора котрий на кухні бавився з молодими хлопчиками, яких тільки забрали в армію, особливо любив молдаван, бо вони не вміли говорити, отож не могли нічого розказати. Начальство частини хотіли зам"яти скандал, а я спеціально зробив так щоб про нього взнало чим побільше людей, і того збоченця вигнали з кухні.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008