Показати повну версію : ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?
:) Дякую, що заглянули. Відкрила тему з двох причин: 1.давно не була на форумі, і 2.перечитала деякі теми про красу і жахнулася наскільки відстаємо в розвитку індустрії краси в нашому місті. Велетенська кількіть симпатичних жінок НЕ ЗНАЮТЬ де їм отримати ту чи іншу послугу, мріють про якісь виїзні варіанти манікюрниць, перукарів і косметологів, вважають,що засмага в солярії шкідливіша за природню й інші подібні бздури. Моя особиста думка : я НІЗАЩО не буду користуватися послугами приїзних працівників, тому що в хорошому салоні мені не просто послугу зроблять, а й зроблять це з усією відповідальністю, використанням повного спектру косметики (який за собою ніхто не возить) і сучасного обладнання,яке коштує стільки, що дозволити собі його може серйозний інвестор. Я буду засмагати тільки в солярії, бо там промені ультрафіолету ФІЛЬТРУЮТЬСЯ, на відміну від сонячних, а на пляжі буду користуватись сонцезахисними кремами яких використовую 6 штук, залежно від сонця і стану шкіри. Я завжди роблю СПА процедури, бо вони - не просто намазування крему на шкіру, а цілі ритуали які приносять результат як матеріальний так і духовний. Я не витрачаю грошей на калорійну, вуглеводневу їжу, алкоголь і сигарети я витрачаю їх на те щоб бути доглянутою привабливою жінкою, й на мій погляд я цього досягла, і повірте нічого поганого в цьому немає. А ті чоловіки які патякають, що їм не важливо як виглядає жінка, головне що в середині, брешуть, бо є підсвідомими боягузами. Вони просто бояться, що якщо ще хтось зверне увагу на їхню жінку, то в цих нікчем шансів буде менше. "То ж моє як я кому сь віддам", а над собою їм працювати ліньки. Як би їм було так байдуже то автосервіси не були б обклеєні календарями з фото доглянутих красунь, а на заставках моніторів і мобільних телефонів красувалися б фото доярок з вилами в руках і прибиральниць з вищою освітою в очах на фоні баків для сміття. Отака моя думка. Тож бажаю Вам стати шпалерами для робочого столу або дівчиною червня в календарі якогось виробника мастил. Хто не погоджується - тема відкрита, Ю а велкам. ;)
відстаємо в розвитку індустрії краси
І знову здравствуйте;)
Загалом згідна, але є інший бік цієї індустрії - по великому рахунку вона є в першу чергу індустрією виманювання грошей. І не те, щоб деяким жінкам було шкода тих грошей (хоча знаю деякі швидше дитині ще кілька пар взуття куплять ніж щось собі), але й витрачання купу часу в салоні яке теж не кожен витримує, бо втрачає час на щось інше.
Вам не здавалось, що весь Ваш монолог можна було замінити двома словами - любіть себе? ну і тоді і навколишні Вас полюблять. А от чи в салоні себе любити))..і постери. знаю багато чоловіків як скажуть - з цією я б переспав, але точно не одружився би. ТОму давайте без перегибів - доглянутість - жіноча сила, але якщо хтось хоче бути дояркою, ну то чому ми йому цим маємо очі колоти, най буде.
Зрештою однотипні кобіти якими нас намагається зробити модна індустрія це так нудно.
А ті чоловіки які патякають, що їм не важливо як виглядає жінка, головне що в середині, брешуть, бо є підсвідомими боягузами.
http://levus.info/smile/shok.gif цікава думка....
а що важливіше: блискуча обгортка чи наповнення?
у мене склалося враження, що або ви зустрічали переважно закомплексованих чоловіків, або це жарт а ля "я бландзінка", або ви не знаєте, що таке кохання..... http://levus.info/smile/pardon.gif
nirvanka
04.06.2008, 18:09
До LIA
По перше, ходити по косметичних салонах та соляріях - ще не означає бути привабливою для чоловіка. От мій чоловік не любить ляйок, зато мене любить - ненамальовану, з далеко не ідеальною шкірою, зростом і розміром талії.. І він мене любить за те, якою я є. А мені б не хотілось мати чоловіка, який любить мене за то, що я годинами валяюсь в солярії чи відвідую салони, замість того, щоб приготувати щось смачненьке. І на мобілці в нього і на комп'ютері на заставках є мої фото - простої дівчини, а не ляльки пофотошопленої..
А чи будуть мої фотки в автомайстернях мені по барабану. Я б ні за що не витрачала свій час на те, щоб привести себе до такого вигляду, щоб потім там на фотках висіти..
По друге. Вважаю що потрібно доглядати за собою, але не перебільшувати з тим. Ставити себе на рівні з сім'єю, домом, роботою, улюбленою справою, а не першою в списку необхідності..
По третє. Засмага не є критерієм краси, як на мене. А якщо переборщити з тим, то взагалі капці.. Не люблю обсмажених дівчат (чи то на пляжі, чи то в солярії - мені якось байдуже де вони смажились). Воно виглядає неприродньо, штучно..
Може самотнім жінкам хочеться намалюватись, засмагнути, напахнючитись, щоб привертати увагу чоловіків.. Але знову ж таки, на таких жінок є відповідний континет чоловіків..
П.С. Моя відповідь на питання теми - НІ. Мені це непотрібно.
Nastyusha
04.06.2008, 18:25
я НІЗАЩО не буду користуватися послугами приїзних працівників, тому що в хорошому салоні мені не просто послугу зроблять, а й зроблять це з усією відповідальністю, використанням повного спектру косметики (який за собою ніхто не возить) і сучасного обладнання,яке коштує стільки, що дозволити собі його може серйозний інвестор. Я буду засмагати тільки в солярії, бо там промені ультрафіолету ФІЛЬТРУЮТЬСЯ, на відміну від сонячних, а на пляжі буду користуватись сонцезахисними кремами яких використовую 6 штук, залежно від сонця і стану шкіри. Я завжди роблю СПА процедури, бо вони - не просто намазування крему на шкіру, а цілі ритуали які приносять результат як матеріальний так і духовний. Я не витрачаю грошей на калорійну, вуглеводневу їжу, алкоголь і сигарети я витрачаю їх на те щоб бути доглянутою привабливою жінкою, й на мій погляд я цього досягла, і повірте нічого поганого в цьому немає.
:eek: А ви вважаєте що без того всього неможливо виглядати гарно???
Скажу чесно - не ходжу в салони і не загаряю в солярії, не роблю СПА процедури, але це не заважає мені бути красивою, навіть "мрією того ж автослюсаря"! Як же ж природня краса? Чи то настільки себе треба запустити щоб потім тільки салон міг помогти? :D
Моя відповідь в цій темі - не обов"язково витрачати море грошей на салони-солярії щоб виглядати привабливо! Тим більше комусь краса дана, а комусь і салон не допоможе. Тим більше, правда, що чоловіку не головна зовнішність, потрібно мати якусь ізюминку в собі, і можна мати такий шалений попит у чоловіків якому позаздрить люба "лялька А-ля Барбі" :)
http://levus.info/smile/shok.gif цікава думка....
а що важливіше: блискуча обгортка чи наповнення?
у мене склалося враження, що або ви зустрічали переважно закомплексованих чоловіків, або це жарт а ля "я бландзінка", або ви не знаєте, що таке кохання..... http://levus.info/smile/pardon.gif
Безліч років певні особи намагаються переконати, що у приказці «зустрічають по одягу, а проводжають по розуму», вагомою є друга частина, але я знаю точно – важливі обидві. Дуже часто саме неохайний чи невідповідний «одяг» закривав двері не одній світлій голові з цікавими ідеями та благими намірами. Тому важливо памятати, що ЗУСТРІЧАЮТЬ ПО ОДЯГУ і вже тоді дають можливість продемонструвати розум та уміння.
Chortenia
04.06.2008, 18:40
Загалом згідна, але є інший бік цієї індустрії - по великому рахунку вона є в першу чергу індустрією виманювання грошей.
+ 100
Гм, а мені хотілося б монологу Lia заперечити усього навсього двома словами "будьте природніми".
П.С. Я щось спочатку подумала, що тема про автівки
Deus igrok
04.06.2008, 18:46
http://www.timezero.ru/i/smile/laugh.gif
Дівчєта менше водички ... "не доглядати себе, ізюмінка , шалений попит "
Конкретно : хто , з ким , скільки раз http://www.timezero.ru/i/smile/laugh.gif
nirvanka
04.06.2008, 18:48
Безліч років певні особи намагаються переконати, що у приказці «зустрічають по одягу, а проводжають по розуму», вагомою є друга частина, але я знаю точно – важливі обидві. Дуже часто саме неохайний чи невідповідний «одяг» закривав двері не одній світлій голові з цікавими ідеями та благими намірами. Тому важливо памятати, що ЗУСТРІЧАЮТЬ ПО ОДЯГУ і вже тоді дають можливість продемонструвати розум та уміння.
Так Ви про одяг чи про косметику? В мене одяг завжди чистий і впорядку, але от косметикою не користуюсь.. То з мене ще будуть люди? ;)
До LIA
По перше, ходити по косметичних салонах та соляріях - ще не означає бути привабливою для чоловіка. От мій чоловік не любить ляйок, зато мене любить - ненамальовану, з далеко не ідеальною шкірою, зростом і розміром талії.. І він мене любить за те, якою я є. А мені б не хотілось мати чоловіка, який любить мене за то, що я годинами валяюсь в солярії чи відвідую салони, замість того, щоб приготувати щось смачненьке. І на мобілці в нього і на комп'ютері на заставках є мої фото - простої дівчини, а не ляльки пофотошопленої..
А чи будуть мої фотки в автомайстернях мені по барабану. Я б ні за що не витрачала свій час на те, щоб привести себе до такого вигляду, щоб потім там на фотках висіти..
По друге. Вважаю що потрібно доглядати за собою, але не перебільшувати з тим. Ставити себе на рівні з сім'єю, домом, роботою, улюбленою справою, а не першою в списку необхідності..
По третє. Засмага не є критерієм краси, як на мене. А якщо переборщити з тим, то взагалі капці.. Не люблю обсмажених дівчат (чи то на пляжі, чи то в солярії - мені якось байдуже де вони смажились). Воно виглядає неприродньо, штучно..
Може самотнім жінкам хочеться намалюватись, засмагнути, напахнючитись, щоб привертати увагу чоловіків.. Але знову ж таки, на таких жінок є відповідний континет чоловіків..
П.С. Моя відповідь на питання теми - НІ. Мені це непотрібно.
ви напевне мали на увазi "контингент", бо континент то з географii а не з соцiологii, та бог з ним, ваш маленький свiт дуже нестiйкий, бо ви не впевненi де був ваш чолвiк 26 травня ввечерi, тому так i кричите тут про те як вiн вас любить. Й ще, доглянутi жiнки то не те що ви собi уявляете, те що ви мали на увазi називають на букву Б...
Додано через 6 хвилин
Зрештою однотипні кобіти якими нас намагається зробити модна індустрія це так нудно.
а яка iндустпiя, не вiдома менi, р бить вас iндивiдуалкою? )))
Я теж:D :D :D
А виявилось про те, як сподобатись автослюсару:)))
nirvanka
04.06.2008, 18:57
ви напевне мали на увазi "контингент", бо континент то з географii а не з соцiологii
Давайте не будемо придиратись до одруківок? Для цього є інший розділ про мову і всяке таке. Чи я маю Вам теж зробити зауваження, що
географii
пишеться через "ї"?
ваш маленький свiт дуже нестiйкий, бо ви не впевненi де був ваш чолвiк 26 травня ввечерi,
Хто Вам це сказав? Звідки така інформація? Я завжди знаю де мій чоловік, з ким і що він робить. Але яке він має відношення до цієї теми?
тому так i кричите тут про те як вiн вас любить.
По перше, я не кричу. Лише хочу показати приклад того, що на кожну рибку знайдеться свій риболовець.. І що мене любить чоловік і без косметики..
Й ще, доглянутi жiнки то не те що ви собi уявляете, те що ви мали на увазi називають на букву Б...
Я відчуваю різницю між цими типами жінок. Вважаю себе доглянутою жінкою. А також більшість (може навіть і всі) жінок, яких бачила на фотках нашого форуму. І вони доглянуті не через те, що годинами сидять по салонах.
Це я Вам намагаюсь і показати - якщо жінка без засмаги і косметики, то ще не значить, що вона не доглянута.
Nastyusha
04.06.2008, 18:58
Дівчєта менше водички ... "не доглядати себе, ізюмінка , шалений попит "
А ніхто і не казав, що треба не доглядати себе!
Можна виглядати на сто відсотків краще від тих хто просиджує цілими днями у салоні, я в цьому впевнена! Тим більше не у всіх жінок є можливість і час використовувати лише салонні процедури і солярії!
У дописі Лія пахне "Я така класна та крута, я ходжу тільки в супер -пупер салони, а ті хто того не робить - доярки і невдахи, у яких чоловіки заглядаються на інших!" Молодець, якщо має таку можливість і час на те все, але повторюсь - І БЕЗ ТОГО МОЖНА БУТИ СУПЕР КРАСИВОЮ!!!
Chortenia
04.06.2008, 18:59
ви напевне мали на увазi "контингент", бо континент то з географii а не з соцiологii, та бог з ним, ваш маленький свiт дуже нестiйкий, бо ви не впевненi де був ваш чолвiк 26 травня ввечерi, тому так i кричите тут про те як вiн вас любить. Й ще, доглянутi жiнки то не те що ви собi уявляете, те що ви мали на увазi називають на букву Б...
Додано через 6 хвилин
Кх, Кх, салони це добре, а вихованості, мабуть, усе ж таки бракує.
Висловлюйтесь тут без особистих образ форумчан.:mad:
Хоча "мрія автослюсара" говорить сама за себе
«зустрічають по одягу, а проводжають по розуму»
сучасна молодь, яка витрачає купу грошей на свою зовнішність виглядає інкубаторською....
це щось на кшталт "голівудської посмішки" -- всюди однакова...
якщо є певний безлад в одязі -- це говорить про посилену розумову діяльність, але, якщо я правильно розумію суть цієї гілки: ви акцентуєте ВСЮ увагу суто на зовнішньому вигляді....
не бачу я у вашому першому повідомленні жодного слова про
«зустрічають по одягу, а проводжають по розуму»
http://levus.info/smile/pardon.gif
+ 100
Гм, а мені хотілося б монологу Lia заперечити усього навсього двома словами "будьте природніми".
Ну дорогенька, про бути природнiм ви розкажiть хлопчику Володi, якого добра природа нагородила пальцями з перетинками як жаб чи гусей, i переконайте його бути природнiм. Виж першi вiдразливо скривитесь побачивши таке. Чи може комусь з зайвими кiлограмами. Та як би то так було добре бути природнiм то виробники побутових ваг i журналiв з дiэтами пiшли з торбами по свiту. чи ви думаете що ви розумнiша за мiльярд?
Chortenia
04.06.2008, 19:09
Ну дорогенька, про бути природнiм ви розкажiть хлопчику Володi, якого добра природа нагородила пальцями з перетинками як жаб чи гусей, i переконайте його бути природнiм. Виж першi вiдразливо скривитесь побачивши таке. Чи може комусь з зайвими кiлограмами. Та як би то так було добре бути природнiм то виробники побутових ваг i журналiв з дiэтами пiшли з торбами по свiту. чи ви думаете що ви розумнiша за мiльярд?
Ну, по-перше, я вам точно не дорогенька.
По-друге, тон вашого написання свідчить, перш за все, що аргументів, окрім наїздів, у вас немає. Зле.
Ну а по-третє, чого це вас так переймають чиїсь зайві кілограми? Свої спокою не дають?
А хлопчику "Володі", як ви кажете, можна тільки поспівчувати, і природа помиляється, комусь спотворює тіло, а комусь мізки.
А покрити себе енною кількість шарів хімії, піти до штучного сонця та напрацювати штучні манери - це,мабуть, верхівка досконалості.
Якщо хочете бути мрією автослюсаря, тобто кобітою на плакаті, яка висить на стіні, і на яку ті ж автослюсарі др...ть (прости Господи) - ваша справа.
Мені вистачає, що я є мрією свого чоловіка.:cowboy:
Nastyusha
04.06.2008, 19:11
розкажiть хлопчику Володi, якого добра природа нагородила пальцями з перетинками як жаб чи гусей, i переконайте його бути природнiм.
:eek: А до чого тут фізичні вади???
Ну, по-перше, я вам точно не дорогенька.
По-друге, тон вашого написання свідчить, перш за все, що аргументів, окрім наїздів, у вас немає. Зле.
Ну а по-третє, чого це вас так переймають чиїсь зайві кілограми? Свої спокою не дають?
А хлопчику "Володі", як ви кажете, можна тільки поспівчувати, і природа помиляється, комусь спотворює тіло, а комусь мізки.
А покрити себе енною кількість шарів хімії, піти до штучного сонця та напрацювати штучні манери - це,мабуть, верхівка досконалості.
Якщо хочете бути мрією автослюсаря, тобто кобітою на плакаті, яка висить на стіні, і на яку ті ж автослюсарі др...ть (прости Господи) - ваша справа.
Мені вистачає, що я є мрією свого чоловіка.:cowboy:
ви його дружина, це точно, але чи мрiя? хм... то треба в нього спитати.... так ми отримаємо точнішу відповідь... я мала на увазі : не говоріть за інших.
Nastyusha
04.06.2008, 19:15
Якщо хочете бути мрією автослюсаря, тобто кобітою на плакаті, яка висить на стіні, і на яку ті ж автослюсарі д...ть (прости Господи) - ваша справа.
:D Супер!:clapping:
А по-моєму в дівчини Лія багато комплексів і вона хоче таким чином тут самоствердитися, бо люди впевнені в собі про такі речі мовчать і навіть не заікаються:dance:
А ось це -
ви його дружина, це точно, але чи мрiя? хм... то треба в нього спитати....
підтверджує мою теорію на рахунок комплексів. Принижуючи інших - самоствердитись.
підтверджує мою теорію на рахунок комплексів. Принижуючи інших - самоствердитись.
ось це от підтверджує вашу теорію про: по-моєму в мене багато комплексів і я хочу таким чином тут самоствердитися, бо люди впевнені в собі про такі речі мовчать і навіть не огризаються, а тим паче демонструють знання таких складних слів... ;)
nirvanka
04.06.2008, 19:27
Зустріли по аваторі, а провели по дописах..
Nastyusha
04.06.2008, 19:28
ось це от підтверджує вашу теорію про: по-моєму мене багато комплексів і я хочу таким чином тут самоствердитися, бо люди впевнені в собі про такі речі мовчать і навіть не огризаються, а тим паче демонструють знання таких складних слів...
:D Складних слів я в своєму дописі не побачила, якщо якесь слово не зрозуміле - скажіть, я поясню.
А хто огризається?
Найлегша відповідь - а ти, а ти (і повторити те ж саме що і співрозмовник)...!!! Своє щось сформулювати слабо? ;)
Дякую, що заглянули. Відкрила тему з двох причин: 1.давно не була на форумі, і 2.перечитала деякі теми про красу і жахнулася наскільки відстаємо в розвитку індустрії краси в нашому місті. Велетенська кількіть симпатичних жінок НЕ ЗНАЮТЬ де їм отримати ту чи іншу послугу, мріють про якісь виїзні варіанти манікюрниць, перукарів і косметологів, вважають,що засмага в солярії шкідливіша за природню й інші подібні бздури. Моя особиста думка : я НІЗАЩО не буду користуватися послугами приїзних працівників, тому що в хорошому салоні мені не просто послугу зроблять, а й зроблять це з усією відповідальністю, використанням повного спектру косметики (який за собою ніхто не возить) і сучасного обладнання,яке коштує стільки, що дозволити собі його може серйозний інвестор. Я буду засмагати тільки в солярії, бо там промені ультрафіолету ФІЛЬТРУЮТЬСЯ, на відміну від сонячних, а на пляжі буду користуватись сонцезахисними кремами яких використовую 6 штук, залежно від сонця і стану шкіри. Я завжди роблю СПА процедури, бо вони - не просто намазування крему на шкіру, а цілі ритуали які приносять результат як матеріальний так і духовний. Я не витрачаю грошей на калорійну, вуглеводневу їжу, алкоголь і сигарети я витрачаю їх на те щоб бути доглянутою привабливою жінкою, й на мій погляд я цього досягла, і повірте нічого поганого в цьому немає.
З цим, що ви написали - погоджусь 100%, АЛЕ:
1) Ви ж теж колись не знали, що солярій більш безпечний ніж загар від сонячного проміння?!
2) Не всі мають змогу відвідувати дорогі салони (а дешеві і не варто)!!!
Погоджусь, що як би ми тут не розповідали про природню красу, але жінку, яка регулярно відвідує салон краси, дійсно відрізнить якщо не пересічна особа, то спеціаліст точно.
Але на все це, як тут вже писалось, потрібний час і гроші! А ще бажання!!!
Тому кожен повинен обирати для себе найбільш оптимальний варіант підтримування краси і молодості!
Для цього і існують певні гілки на форумі щоб ділитися знаннями і досвідом.
P.S. Мрією автослюсаря стати не хочу! Хочу щоб для свого чоловіка я була завжди бажаною і неповторною!
Chortenia
04.06.2008, 19:31
ви його дружина, це точно, але чи мрiя? хм... то треба в нього спитати.... так ми отримаємо точнішу відповідь... я мала на увазі : не говоріть за інших.
Гм, спитайте, він тут є на форумі :)
Додано через 38 секунд
Зустріли по аваторі, а провели по дописах..
амінь
Ліа, ви б тут хоч фотку вивісили свою, як доказ ваших слів.
А то все попусту здригаєте повітря і гнівите Бога і форумлян.
:D Складних слів я в своєму дописі не побачила, якщо якесь слово не зрозуміле - скажіть, я поясню.
А хто огризається?
Найлегша відповідь - а ти, а ти (і повторити те ж саме що і співрозмовник)...!!! Своє щось сформулювати слабо? ;)
Ну пардон, якщо вам не зрозуміло, для чого ця тема, то нема сенсу продовжувати. Я її почала щоб нагадати жінкам що вони мають і чим не користуються, але як бачу тут або жінок нема або в них з розумінням щось не те...... а ви дорогенька в парі з рештою якраз огризаням і займаєтесь з початку теми, я була кращої думки про жінок цього форуму, але як казав наш колишній президент : маємо те, що маємо.
Додано через 3 хвилини
З цим, що ви написали - погоджусь 100%, АЛЕ:
1) Ви ж теж колись не знали, що солярій більш безпечний ніж загар від сонячного проміння?!
2) Не всі мають змогу відвідувати дорогі салони (а дешеві і не варто)!!!
Погоджусь, що як би ми тут не розповідали про природню красу, але жінку, яка регулярно відвідує салон краси, дійсно відрізнить якщо не пересічна особа, то спеціаліст точно.
Але на все це, як тут вже писалось, потрібний час і гроші! А ще бажання!!!
Тому кожен повинен обирати для себе найбільш оптимальний варіант підтримування краси і молодості!
Для цього і існують певні гілки на форумі щоб ділитися знаннями і досвідом.
P.S. Мрією автослюсаря стати не хочу! Хочу щоб для свого чоловіка я була завжди бажаною і неповторною!
власне починаючи тему, часточкою знань поділилась, але як виявилось тут вони нікому не потрібні :) Бажаю вам не лінуватись, бо для того що ви хочете потрібно себе весь час вдосконалювати, як внутрішньо так і ззовні. Хай вам допоможе в цьому бог і хороша зарплатня ;)
мрією автослюсаря, тобто кобітою на плакаті, яка висить на стіні, і на яку ті ж автослюсарі др...ть (прости Господи)
Я чомусь саме так теж подумала?!
Nastyusha
04.06.2008, 19:38
Ну пардон, якщо вам не зрозуміло, для чого ця тема, то нема сенсу продовжувати.
А дійсно, для чого? Агітація "Ходіть тільки в дорогі салони, ато будете страшними"! Нєєє, я з таким не згідна, бо ще раз повторюсь - можу бути мрією того бідного автослюсаря і без салону.
але як бачу тут або жінок нема або в них з розумінням щось не те......
Образи - образи.......
а ви дорогенька в парі з рештою якраз огризаням і займаєтесь з початку теми,
Власна думка = огризання? Не знала. Я думала ми просто дискутуєм....
про автослюсаря який д.....ть, Дівчата тож ВАША уява а не моя )))))
Nastyusha
04.06.2008, 19:42
Ліа, ви б тут хоч фотку вивісили свою, як доказ ваших слів.
Підтримую на всі сто!!!!
Але бажано правдиву фотку, а не скачану з нету :)
про автослюсаря який д.....ть, Дівчата тож ВАША уява а не моя )))))
Це точно! Довго думала - писати чи ні.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
та я так подивлюсь тут всі з своїми фото, лише я одна якусь замальовку виставила, зовсім не подібну на моє справжнє фото....
Nastyusha
04.06.2008, 19:49
та я так подивлюсь тут всі з своїми фото, лише я одна якусь замальовку виставила, зовсім не подібну на моє справжнє фото....
А ніхто про аватар не говорить. Вставте просто в допис свою фотку.
Невже на аватарці ви???
Зробила такі висновки: мета у вас, LIA, була непогана, але висвітлили ви її в трохи критичному і однозначному сенсі - тому це і викликало таку "бурю відгуків". Я, чесно кажучи, прочитавши ваш перший допис у цій темі, не сприйняла його образливим.
Але, все ж таки, цікаво було б дійсно подискутувати "на тему" без крайнощів і образ.
Розкажіть як саме ви доглядаєте за собою - які процедури, який ефект?
Nastyusha
04.06.2008, 19:52
Зробила такі висновки: мета у вас, LIA, була непогана, але висвітлили ви її в трохи критичному і однозначному сенсі - тому це і викликало таку "бурю відгуків". Я, чесно кажучи, прочитавши ваш перший допис у цій темі, не сприйняла його образливим.
Але, все ж таки, цікаво було б дійсно подискутувати "на тему" без крайнощів і образ.
Розкажіть як саме ви доглядаєте за собою - які процедури, який ефект?
По-моєму тут багато таких тем є про те які процедури і де робити, а тема була створена саме для.... а я і сама не можу зрозуміти нашо :)
:) Дякую, що заглянули. Відкрила тему з двох причин: 1.давно не була на форумі, і . Тож бажаю Вам стати шпалерами для робочого столу або дівчиною червня в календарі якогось виробника мастил. Хто не погоджується - тема відкрита, Ю а велкам. ;)
Ліо ! скільки літ, скільки зим ! Хаудуюду !!!! :radist: :clapping:
Виглядає, що все в порядку, бо гарно виглядаєте й маєте для того час та можливості. Й справді, що ж тут поганого ! ? Єдина річ-зауваження, це те, що потрібно врахувати - на форумі молоді дівчата, вони й так після тонального крему та фотошопу потрапити в календар зможуть. чи в кліп, як я свого часу. :) :) :naci:
думаю, "велетенська кількіть симпатичних жінок НЕ..." зациклюються на своїй симпатичності й є такими, як є. Бо в добі тільки 24 години. й кожна сама вирішує, на що їй їх потратити. посидіти на форумі, чи в SPA, чи на балконі з книжкою. купити дорогий крем, чи зробити маску з вівсянки, чи з"їсти ту вівсянку. нарешті. бо вже коли говорити за людську зовнішню привабливість, :agree: то чому тільки за жіночу ? :cowboy:
не пропадайте !! плз. тільки в косметичних салонах. приходьте погойдатися на гілляці про трійцю свідків.
піс-лав-рок-ін-ролл
Ну все...Навіть незнаю, що робити - я ніколи ще не була в солярії...Ото думаю почекати аж помру від сорому чи просто:suicide:
То жахливо - яніколи не стану дівчиною з плакату в майстерні автомеханіка і вже тимбільше слюсаря :( :( :( Я буду плакати цілу ніч, моя голова розпухне від сліз і просто вибухне (таким чином вирішиться питання, як жити далі із свідомістю моєї недоглянутості :ninja: )
А тепер я подивлюсь на світ не вашими, а моїми очима: :) Ви знаєте, я ніколи не була в солярії, більше того, навряд чи колись піду :) , а ще я ніколи не буду "мрією з плакату жодного автослюсара" - :radist: :radist: :radist: і навіть більше того, я пишаюсь тим, що не буду, бо це означає, що в мене в житті є більш важливіші речі і цілі, досягнути які можна і треба не витрачаючи час сидячи і лежачи в салонах краси.
Не можна бути такою плиткою і порожньою - це ганебно для жінки. Доглянутість - це наш козир, але він нам буде не потрібен, якщо ми так зациклимось на його здобутті. що всі інші речі стануть на кінець списку справ на день, десь далеко за масажем вушних мочок і п"яток.:)
Дорогі дівчата і жінки, хто не зрозумів, тема в ВАШУ ПІДТРИМКУ, простий заклик дбати про себе. не слухайте підбурювачів, а діліться враженнями, або задавайте конкретні питання відповім на все що зможу, і хто його зна, може в кінці року з 12 форумчанок зліпим календар...... ))))) з рекламою форуму, для хлопців з вправними пальцями (жарт) ;)
Додано через 2 хвилини
А тепер я подивлюсь на світ не вашими, а моїми очима: :) Ви знаєте, я ніколи не була в солярії, більше того, навряд чи колись піду :) , а ще я ніколи не буду "мрією з плакату жодного автослюсара" - :radist: :radist: :radist: і навіть більше того, я пишаюсь тим, що не буду, бо це означає, що в мене в житті є більш важливіші речі і цілі, досягнути які можна і треба не витрачаючи час сидячи і лежачи в салонах краси.
Не можна бути такою плиткою і порожньою - це ганебно для жінки. Доглянутість - це наш козир, але він нам буде не потрібен, якщо ми так зациклимось на його здобутті. що всі інші речі стануть на кінець списку справ на день, десь далеко за масажем вушних мочок і п"яток.:)
я не просила в кінець ставити інші поняття, я просила з кінця витягнути догляд за собою, і приділити час всьому порівну
nirvanka
04.06.2008, 20:06
з рекламою форуму, для хлопців з вправними пальцями (жарт)
А кажете, що то тільки наші думки такі..
Nastyusha
04.06.2008, 20:06
простий заклик дбати про себе
Дуууууже простий заклик :D
Лія, виставіть своє фото, а потім я обіцяю що виставлю своє і покажу якою можна бути і без соляріїв-салонів ;)
Дуууууже простий заклик :D
Лія, виставіть своє фото, а потім я обіцяю що виставлю своє і покажу якою можна бути і без соляріїв-салонів ;)
Чого ви причепились, маєте моє фото, вашого ж я не бачу
Знаєте, за себе говорити не буду - я ще не так багато прожила, можливо, чогось у тому житті і не розумію, але у мене перед очима завжди були мої бабуся і дідусь. Бачили би ви, як він її любив, ставився до неї як до кришталевої вази! Думаєте, вона така супермодель була, чи весь час тратила на себе кохану? Ціле життя гарувала, завжди про когось турбувалась - і про тата, і про своїх племінників, і про дідових, зрештою, і мене виховала мало не з народження!
І для нас всіх не було кращої за неї, незважаючи на її зайві кілограми, відсутність косметики, натруджені руки і зморшки! І повірте мені, для мого діда не було привабливішої жінки - доводити не буду, тим більше, що відчуваю, що це буде дурного робота. Скажу тільки, що навіть зараз, коли моєї бабульки немає вже десять років, про неї часто згадують люди, яким колись вона допомогла, сказала добре слово чи щось порадила. Ех, життя таке коротке...
І ще. А що, солярій обов"язковий показник привабливості? ? З якої радості, наприклад, я би мала йти смажитись, якщо у мене свій дуже світлий колір шкіри? Чи, може, гнатись робити ринопластику на моїй барабольці (до речі, такій самій, як у моєї бабульки :) ), щоб стати ідеалом якого-небудь автослюсаря? Я не така, як всі, і це добре.
nirvanka
04.06.2008, 20:12
ЛІА, чи вважаєте Ви, що жінка, яка не користується косметикою, не ходить до салонів, не засмагає в солярії, є недоглянутою?
Nastyusha
04.06.2008, 20:14
Якщо ви про аватар то толком нічого не видно. Можна побільше та пореальніше (тобто домашнє)?
Samojlovu4
04.06.2008, 20:20
:radist:
Хлопці, ставлю 10 карм, що ЛІА довго не протягне...
Два варіанти:
1. забанять
2. сама вшиється, наштовхнувшись на повне нерозуміння, з твердим переконанням " Я - леді Гамільтон, всі решта - хлапушки"...
Deus igrok
04.06.2008, 20:24
:ninja: А де фото Ліа ?
Лія, сьогодні мала неприємний випадок. Якраз напевно до теми ... В одному супер дорогому і престижному салоні мені так нахамили, що просто капець. Тому, я б воліла дати ті самі гроші моїй знаймомій, яка зробить не менш якісний візаж, зачіску чи манікюр, але в мене вдома ....в розслабленій обстановці і т.д. То ИМХО.
Щодо мрії автослесаря ...то треба напевно бути не жінкою мрії, а просто дівчиною плейбой, з великими силіконовими цицьками і одягом в 2 см2.
А фото в студію....МОжливо, я подивлюсь на Ваше фото в ваші роки .....і захочеться мені піти в салон:)
Однієї зовнішності для кохання замало. Кохання це складна річ, яку пояснити зовнішністю, розумом, кулінарними здібностями, сексом - неможливо. І річ не в цьому. Дійсно комусь природа дає гарну зовнішність і гарне тіло, а декому навіть ті всі процедури не допомагають. І доглядати за собою треба: нормальне харчування, спорт (в межах розумного) і тіло буде доглянуто і шкіра пружна. Інколи можливо і косметичні процедури: манікюри, педикюри. І цього буде достатньо для того щоб виглядати доглянуто, а не лялькою схибленою на зовнішності.
Nastyusha, виставіть хоч ви своє фото, бо вже цікаво!
Nastyusha
04.06.2008, 20:32
Nastyusha, виставіть хоч ви своє фото, бо вже цікаво!
Е ні, я тільки після Лія:cowboy:
Але я чесно виставлю, гарантую.
На аватарі Ваше фото? :eek: А я думала, що то американської кінозірки. ;)
Дівчата, не наїжджайте на LIA. В неї просто от такі інтереси. :) Клікніть на її нік і ви побачите, що саме її цікавить. Ну, хочете, я вам допоможу. :)
Опитування: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ( 1 2 3)
LIA Нині 18:32
Я - СТЕРВА ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
LIA 29.01.2008 21:07
лесбійський досвід ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
LIA 15.11.2007 14:39
Як виглядає лобок сучасної жінки ? ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
LIA 03.10.2007 16:13
Полковник
04.06.2008, 21:06
Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.
Извините, великодушно....
Что ЗНАЧИТ сей вопрос?
Что чувиха с красотой своей сделала?
Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.
Извините, великодушно....
Что ЗНАЧИТ сей вопрос?
Что чувиха с красотой своей сделала?
Полковнику, нє отдала на попраніє масажистам-візажистам-пєдікюрщіцам-манікюрщіцам-"дезерт сан" салонам. :p А сама за собою доглядає. :)
Boris_Kiev
04.06.2008, 21:19
А яка жінка - мрія автослюсаря ?
Мабуть така, яка скаржиться на підвищені витрати пального і вважає, що кнопка "підсоса" - для вішання торбинки ?
Або така, якій разом із заміною гальмівних колодок можна поміняти кондиціонер - новий на старий ?
Маруся-мама
04.06.2008, 21:27
А яка жінка - мрія автослюсаря ?
Мабуть така, яка скаржиться на підвищені витрати пального і вважає, що кнопка "підсоса" - для вішання торбинки ?
Або така, якій разом із заміною гальмівних колодок можна поміняти кондиціонер - новий на старий ?
і бампер підмалювати за одно, аби задок блищав!:radist:
ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?
Я б радше одного докторика що вчора в лікарні нашого синочка оглядав. Від цього б у мене точно була б дитина з карими очима і кучерявим волоссям. Я чоловіку так зразу і заявила - хочу отого доктора зі собою додому.
А про красу... мдям, я навіть часами не маю часу на те щоб піти зробити манікюр, тому я б ззадоволенням тішилась коли б до мене домів могла прийти жіночка і зробити мені манікюр/педікюр і все решта. Заким вариться зупа, я роблюсь красива. Осе мені підходить... а жінки які просиджують гроші і час в соляріях вибачте бездєльніци. Все, можете знімати карму і кидати помідорами.
А чому саме "МРІЯ АВТОСЛЮСАРЯ", а не Бреда Пита наприклад?
На автослюсара простіше справити враження засмагою з турбосолярію ніж на Бреда Піта :) :) :) :) :ninja:
Перепрошую, що вліз у вашу дискусія, але мені то нагадало http://baginya.net .
А от опитування не коректне, тому і відповідь дати однозначно не можна.
ЗІ: А щодо іншого аспекту, то така радість(не дописувачка :) ) мені не потрібна, яка буде по салонам висіти і глянцеві журнали розглядати, коли вдома потрібно прибрати чи зварити їсти і посидіти із дітьми.
Йой, Зірко! Та де там йому ше про львівських дівчат мріяти?! :) Він во, бідний, не може си ради дати зі своїма двома жОнами. Анджеліна вже другий раз його дзєцком ощасливит скоро, а з Дженіфер він сі тайком здибає. :)
Цим 9 учасникам сподобався допис Полковник:
Видалити оцінку Маруся-мама (Нині), Оля (Нині), Liona (Нині), Nastyusha (Нині), Natalia (Нині), Tutuka (Нині), viltis (Нині), Іспанка (Нині)
Полковнику, і що сіє значіт? :) Вас женщіни любят!:radist:
Chortenia
04.06.2008, 21:39
Бо, мабуть, у нього до жінки трохи інші вимоги :)
А стосовно фоток, Ліа, фотки більшості форумлянок є на іншй гліці - подивіться, вони усі такі різні і усі такііі привабливі.
До речі, якщо ви позиціонуєте себе як леді, то і поводьте себе відповідно, а то візуально (принаймні по словах) вихолена панночка, а по словах 15-річна недокохана дитина.
Бажаю вам мати біля себе чоловіка, чиєю мрією будете незалежно від того, нанесли ви макіяж зранку чи ні. Який буде вас любити і не гидится, навіть коли обніматиметеся з унітазом від отруєння чи перепою.
П.С. Пішла вішатися та битися головою об стіну від недосоляреності, відсутності укладки і французького манікюру:ninja: :ninja:
Nastynya
04.06.2008, 21:46
Невже, для самоствердження потрібно стати мрією автослюсаря? Ну хіба що, автослюсаря, який дуже схожий на Бреда Піта:) ( А мій тато схожий на Бреда Піта і він був автослюсарем, ХТО ХОЧЕ СТАТИ МРІЄЮ МОГО ТАТА?:clapping: Дівчата не всі зразу, записуємся у чергу:) )
Koza-Dereza
04.06.2008, 21:47
Ой Лiя, Лiя, нiчого то ви про розкiш i не знаєте. Розкiш це не пiти в салон де ви плiч-о-плiч з iншими красунями такими ж як i ви робите собi своє "СПА"! Розкiш це коли до вас їде цiлий салон з тими ж технарями тими ж обладунками i всiм iншим, i не раз на мiсяць коли в салонi є вiльна година, а коли вам завгодно в будь який час дня, чи вечора чи ночi. Або ви маєте в свому розпорядженi свiй власний салон де вам все робиться. А то ви тут дуже гарно спiваєте про "дорогi" салони, i солярiї... Дорогi в вашому поняттi це що? Якi "СПА" послуги ви робите? Розказуйте, може ми позавидуємо? А то закликiв i транспарантiв купа а нiчого конкретного немає. Дим є а вогню не видно.
I засмагати доречi чи в салонi чи на сонцi не здорово. А те що не здорово то те точно не модно у людей з власними мозгами а не з тими що пiддаються пiд загальний вплив i течiї.
Навiщо було вiдкривати тему з пiдтекстом що тут на форумi якiсь бабки йожки зiбрались?
Та ще й такi що бздури пишуть.
перечитала деякі теми про красу і жахнулася наскільки відстаємо в розвитку індустрії краси в нашому місті. Велетенська кількіть симпатичних жінок НЕ ЗНАЮТЬ де їм отримати ту чи іншу послугу, мріють про якісь виїзні варіанти манікюрниць, перукарів і косметологів, вважають,що засмага в солярії шкідливіша за природню й інші подібні бздури.
Додано через 2 хвилини
I отак нападати i хамити Нiрванцi i Чортеня це повiрте не додає вам нiякого авторитету, нi як красунi, нi як жiнцi, нi як форумлянцi.
Samojlovu4
04.06.2008, 22:06
А от мені особисто дуже цікаво глянути на Наомі, Аґілєру, Паріс Хілтон і LIA років так через 40-50...
А якщо врахувати, скільки дівчєта наколок наробили у всіх можливих місцях на молодій поки що шкірі - то нас чекає прікольне і веселе майбутнє! :radist:
Маруся-мама
04.06.2008, 22:31
А от мені особисто дуже цікаво глянути на Наомі, Аґілєру, Паріс Хілтон років так через 40-50...
Ну ви мені вибачєйте але там і зараз нема на що глянути.:ninja:
Chortenia
04.06.2008, 22:43
Ну ви мені вибачєйте але там і зараз нема на що глянути.:ninja:
так отож, для того, щоб усі модельки-зірки та інші особи так виглядали на фотках і на шоу, якими ми їх бачимо, над ними працює купа стилістів-візажистів і т.д. А ще правильно виставити світло, вибрати правильний фокус і т.д.
Подивіться на зірок без макіяжу - в кращому разі - проста зовнішність.
Це у кращому.
Ніколи не претендувала на звання красуні, але я не боюся прокинутись зранку і подивитися на себе в дзеркало.:)
Nastynya
04.06.2008, 22:55
А чому, думаєте, наші чоловіки, прокидаються зранку і пильно дивляться на нас, чи коли ми хворі, чи коли не намальовані? Та тому що ми гарнюні!!!!!!!!!!!!! І їм не потрібно загарів, косметики чи ще чогось, все що їм потрібно вони знаходять у наших глибоких, люблячих очах!!!
ЛІА, ДОРОГЕНЬКА, відкривайте ще нові теми!!!!
бо після того як шановний Мартіні ускладнив реєстрацію нових учасників дискусія на форумі мяко кажучи не палає.
а тут і запал політгілки, і деталізація, як з гілок про авто і про НТП, і глибоковумні думки, як з фільсофії та ще й релігії, і ОБС тут присутній, якусь гілку російською відкрийте щоб і мовне питання було присутнє!!!!
дякую, насміявся!
ох....давно так не сміялася....ліа, піші іщо
Ой Лiя, Лiя, нiчого то ви про розкiш i не знаєте. Розкiш це не пiти в салон де ви плiч-о-плiч з iншими красунями такими ж як i ви робите собi своє "СПА"! Розкiш це коли до вас їде цiлий салон з тими ж технарями тими ж обладунками i всiм iншим, i не раз на мiсяць коли в салонi є вiльна година, а коли вам завгодно в будь який час дня, чи вечора чи ночi. Або ви маєте в свому розпорядженi свiй власний салон де вам все робиться. А то ви тут дуже гарно спiваєте про "дорогi" салони, i солярiї... Дорогi в вашому поняттi це що? Якi "СПА" послуги ви робите? Розказуйте, може ми позавидуємо? А то закликiв i транспарантiв купа а нiчого конкретного немає. Дим є а вогню не видно.
I засмагати доречi чи в салонi чи на сонцi не здорово. А те що не здорово то те точно не модно у людей з власними мозгами а не з тими що пiддаються пiд загальний вплив i течiї.
Навiщо було вiдкривати тему з пiдтекстом що тут на форумi якiсь бабки йожки зiбрались?
Та ще й такi що бздури пишуть.
Додано через 2 хвилини
I отак нападати i хамити Нiрванцi i Чортеня це повiрте не додає вам нiякого авторитету, нi як красунi, нi як жiнцi, нi як форумлянцi.
не приписуйте менi слiв якi я не говорила, жодного слова про цiни i цифри поки не звучало, шодо власного салону то це величезна iнвестицiя i якщо я добре попрацюю, то дозволю собi незабаром персональний салон, я сподiваюсь. Поки вистачае роботи з тими бiзнес проектами якi е на сьогоднi. я закликаю жiнок бути ПРИВАБЛИВИМИ,а вони щосили опираються i доводять що вони i так супер й нiчого iм не треба , а я - дурепа.....ееех
Boris_Kiev
04.06.2008, 23:13
Мій друг довго вибирав собі супутницю життя. В такий оригінальний спосіб: організовувалася п"янка-гулянка (в його хаті), кандидатка мала готувати, розважати гостей, прибирати, потім сексодром... І на ранок він дивився, як вона виглядає до душу та макіяжу.
І таки вибрав ! Не шкодує.
Ой, гілка про автослюсарів...
Деякі дівчата самі напрошувалися на знайомство з тим моїм другом. Найбанальніший привід - "я хочу піти до автошколи, ти можеш мені дати одне заняття - що до чого в автомобілі ?"
Друг відповідав - перше заняття - в мене вдома на тренажері.
- А де ж тренажер ?
- Тренажер у ліжку. Тренуйся переключати передачі !
а я - дурепа..
http://yoursmileys.ru/msmile/fun/m0144.gif
йой! так реготала я тільки від теми пана Samojlovu4-а "рімейк"...
свій допис розділю на три частини(як статті в законі -мабуть, це - діагноз:)).
отже, LIA, методах спілкування намагаюсь не опускаись до нижчого рівня, але все ж таки тон Ваших окремих дописів наштовхнув мене згадати таке прислів"я : "говори з людиною тією мовою, яку вона розуміє". так-от і кажу, на мою думку, Ви, LIA показали себе як хамка. і якщо мені вліплять за ці слова картку, я не пожалкую і тим паче не відмовлюсь від них.
тепер ще по темі: 1)чому автослюсаря - я так і не зрозуміла. може, тому що ці люди так важко фізично працюють, що їм влом після робочого дня дівчат розглядати, і за великим рахунком - байдуже, хто там на плакаті - якась фіфа чи Катя Пушкарьова. 2) погоджусь, що жінка має бути доглянутою. це приємно. і не тільки для чоловіків, в першу чергу для себе приємно бути доглянутою. але це не обмежується засмагою чи манікюром. до речі, Ви знаєте історію зведення засмаги у культ популярності?(раджу ввести в пошуковику слова "засмага", "Коко Шанель" - Гугля допоможе;) 3) дві підвалини доглянутості - охайність і чистота. надмірний макіяж, який може 100 разів бути модним, не обов"язково є актуальним у нашому суспільстві. 4) замість салонів краси у мене така програма: щодня зарядка(бажано на вулиці-скакалка,прес,рукохід,розтяжка - обмін речовин пришвидшується завдяки насиченню киснем - колір шкіри гарантовано приємний) + нескладні процедури з кремами та іншими косметичними засобами, які , хвала Богу, в незалежній Україні є доступними для придбання у будь-якій аптеці чи магазині.5) ненафарбована я гарна( і хай хтось скаже,що це - не так), нафарбована(зі смаком і в міру) - ще гарніша. я себе люблю. 6) здається, тут плутаються категорії "привабливість" та "сексуальність".один мій знайомий каже: "блін, ну це якийсь жах. як оце спокійно ходити? дівчата скрізь надто сексуальні" 7) .ай,забула. байдуже. думаю, і так вистачить писати:)
Маюночко,як кажуть КВНщики,респект,уважуха тобі і благодарочка за пост:).підписуюся під кожним словом Маюнки і просто не маю чого більше крім того,що автору вартувало би повчитися ввічливості та чемності.
шо за дурня, таке враження що винастiльки зацикленi на собi .... що намагаетесь видати своi слова за моi. покажi де, ДЕ я пропагувала надмiрний макiяж, неробство, i фанатичну зацикленiсть над зовнiшнiстю, i на останок, невже ви думаете що дiевi косметичнi засоби якi дають вражаючий ефект продаватимуться у вiльному доступi людьми якi особливо i не цiкавилися навiть iнгредiентами не те що принципом роботи. найменше неправильне використання i негативний iмiдж виробнику забезпечено? хто на таке пiде? тому i закликаю не купувати пустушки магазиннi а звертатися до професiоналiв за ПРОФЕСIЙНИМ доглядом, результативним та безпечним...
Тема -- стьоб чи я чогось не доганяю? http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/hmm.gif
Тема -- стьоб чи я чогось не доганяю?
Гггг..якби ж то:)
ЛІА може Ви би поділилися що в ходить в поняття "догляд", тобто що саме Ви робите для того щоб виглядати доглянуто. Може ми Вас не правильно зрозуміли і в Вашему ставленні до зовнішності немає нічого надмірного
Koza-Dereza
04.06.2008, 23:50
не приписуйте менi слiв якi я не говорила,
Так ви ще й нарвана... мдя...
Я ВАМ приписую цитати з ваших дописiв. Про цiни i тариви Я говорила, тобто попросила вас подiлитись цiнами i тарифами раз ви вже почали тему. Читайте уважнiше i постирайте пiну з рота бо вже вам в очi поналiзла, нiч не бачите -все буде пучьком.
шодо власного салону то це величезна iнвестицiя i якщо я добре попрацюю, то дозволю собi незабаром персональний салон,
проводжати по уму ми вас теж не будемо. При чому тут iнвестицiї? Ви ще раз почитайте мiй допис. Або поцiкавтесь як мега багатi люди "вiдвiдують" салон. I те про що ви пишете як розкiш чи супер дороге щось, що ми тут або не жiнки або нiчого не розумiємо
(ваша цитата)
Цитата:
Допис від LIA
то зовсiм не розкiш а звичайнi речi яким нiкого нi в Європi нi в Пiв. Амер. не здивуєш.
Поки вистачае роботи з тими бiзнес проектами якi е на сьогоднi
Ми за вас дуже радi, що ви така прєуспєваємає бiзнес вуман! Випишемо вам медаль!
я закликаю жiнок бути ПРИВАБЛИВИМИ,а вони щосили опираються i доводять що вони i так супер й нiчого iм не треба , а я - дурепа.....ееех
А хто власне вас просив когось до чогось закликати???? Та ще так по хамськи? Тобто прийшла тут красавiца южная понавтикала зачуханим форумлянкам якi посмiли щось попитатись про косметичнi послуги та й не дай боже щось заперечити.
Не треба нiкому вашi зауваження. Якщо хочете поради давати - дуже прошу є кiлька гiлок про догляд за собою, про дiєти, про салони, там всi будуть читати i брати поради. А то ви хотiли венi вiдi вiчi (чи як там його).
Chortenia
04.06.2008, 23:51
шо за дурня, таке враження що винастiльки зацикленi на собi .... що намагаетесь видати своi слова за моi. покажi де, ДЕ я пропагувала надмiрний макiяж, неробство, i фанатичну зацикленiсть над зовнiшнiстю, i на останок, невже ви думаете що дiевi косметичнi засоби якi дають вражаючий ефект продаватимуться у вiльному доступi людьми якi особливо i не цiкавилися навiть iнгредiентами не те що принципом роботи. найменше неправильне використання i негативний iмiдж виробнику забезпечено? хто на таке пiде? тому i закликаю не купувати пустушки магазиннi а звертатися до професiоналiв за ПРОФЕСIЙНИМ доглядом, результативним та безпечним...
От скажіть, ви то щиро говорите? В смислі стосовно вашого тону і значення ваших висловлювань? Або ви насправді того не помічаєте, або лицемірите.
Не знаю, що краще.
Маю нескромне питання, а скільки вам років? (тільки не тре розповідати, що жінкам такі питання не задають).
Додано через 1 хвилину
Випишемо вам медаль!
А краще 2!
а я - дурепа.....ееех
Оце наразі найрозумніші Ваші слова у темі. Отакий парадокс.
Шановні модератори, заслужену нагороду ставте сюди -> [ ] :)
Після цієї теми ЛІА вийде з нульовою кармою
6) здається, тут плутаються категорії "привабливість" та "сексуальність".один мій знайомий каже: "блін, ну це якийсь жах. як оце спокійно ходити? дівчата скрізь надто сексуальні" 7)
Є для цього точний термін "сексапільність" :)
Після цієї теми ЛІА вийде з нульовою кармою
якщо не від’ємною...
(прецеденти є)
Так ви ще й нарвана... мдя...
Я ВАМ приписую цитати з ваших дописiв. Про цiни i тариви Я говорила, тобто попросила вас подiлитись цiнами i тарифами раз ви вже почали тему. Читайте уважнiше i постирайте пiну з рота бо вже вам в очi поналiзла, нiч не бачите -все буде пучьком.
проводжати по уму ми вас теж не будемо. При чому тут iнвестицiї? Ви ще раз почитайте мiй допис. Або поцiкавтесь як мега багатi люди "вiдвiдують" салон. I те про що ви пишете як розкiш чи супер дороге щось, що ми тут або не жiнки або нiчого не розумiємо
(ваша цитата)
то зовсiм не розкiш а звичайнi речi яким нiкого нi в Європi нi в Пiв. Амер. не здивуєш.
Ми за вас дуже радi, що ви така прєуспєваємає бiзнес вуман! Випишемо вам медаль!
А хто власне вас просив когось до чогось закликати???? Та ще так по хамськи? Тобто прийшла тут красавiца южная понавтикала зачуханим форумлянкам якi посмiли щось попитатись про косметичнi послуги та й не дай боже щось заперечити.
Не треба нiкому вашi зауваження. Якщо хочете поради давати - дуже прошу є кiлька гiлок про догляд за собою, про дiєти, про салони, там всi будуть читати i брати поради. А то ви хотiли венi вiдi вiчi (чи як там його).
шановна Коза ))) нi слова про те що тi речi супер дорогi розкiшнi i вам не доступнi вiд мене не прозвучало, то ВАШI висновки. а як вам так нецiкава ця гiлка, то моя вам порада: не дописуйте i здоровiшi будете.
покажi де, ДЕ я пропагувала надмiрний макiяж, неробство, i фанатичну зацикленiсть над зовнiшнiстю,
не знайшла, де. але я цього і не казала, що Ви таке пропагуєте:) то Ваші слова.
невже ви думаете що дiевi косметичнi засоби якi дають вражаючий ефект продаватимуться у вiльному доступi людьми якi особливо i не цiкавилися навiть iнгредiентами не те що принципом роботи.
так, думаю, о я нерозумна!.. думаю. тут справа не у зацікавленості людей, а у товщині гаманця.
найменше неправильне використання i негативний iмiдж виробнику забезпечено? хто на таке пiде?
ну, гм, якби... всі йдуть. це прибутково.
тому i закликаю не купувати пустушки магазиннi а звертатися до професiоналiв за ПРОФЕСIЙНИМ доглядом, результативним та безпечним...
ок. погоджуюсь. свою справу мають робити саме професіонали.
Ви казали ставити питання Вам по темі догляду. от мене, наприклад, цікавить таке: скільки в місяць коштує догляд за собою, якщо довіритись професіоналам?
Додано через 6 хвилин
п.с. згадалась одна форумлянка, яка б вас підтримала у цій темі, але яку давненько вже не видно на форумі(така була в нас власниця глянцевого журналу).
я не вважаю, що догляд за собою - непотрібна справа. жінка повинна за собою слідкувати - однозначно. але на форумі більшість дівчат , жінок або діток мають, або працюють з ранку до ночі, навчаються, готуються до весілля, і думаю, що для них догляд(саме такий професійний, який вимагає немалих фінансових затрат та часу) не є пріритетом номер один. а така гостра реакція на Ваші дописи, LIA, пояснюється лише тим, що дописи побудовані так, ніби жінки, які не ходять до салонів(погоджуюсь, там напевно, надають кращу консультацію і проводять детальнішу роботу над людиною), ніби такі жінки - не привабливі. але ж це не так.
чи може я чогось не розумію, склалось враження, ніби салонна краса - це добре, а іншої - не існує...
не знайшла, де. але я цього і не казала, що Ви таке пропагуєте:) то Ваші слова.
так, думаю, о я нерозумна!.. думаю. тут справа не у зацікавленості людей, а у товщині гаманця.
ну, гм, якби... всі йдуть. це прибутково.
ок. погоджуюсь. свою справу мають робити саме професіонали.
Ви казали ставити питання Вам по темі догляду. от мене, наприклад, цікавить таке: скільки в місяць коштує догляд за собою, якщо довіритись професіоналам?
в мiсяць : стрижка+владання 150 грн. фарбування 350-500 грн. манiкюр 150-200грн., педикюр 150-250грн., косметолог - 500 -1000грн. фiтнес клуб 300-500грн., солярiй 200 грн.
а мені от щойно встрілила в голову думка,що тема даної гілки звучить як якийсь слоган, заклик типу "хочешь пахудеть-спрасі мєня как".може то шановна авторка вирішила навчити нас уму-разуму за допомогою своїх "успішних бізнес-проектів" (мережевий маркетинг,впарювання дорогої косметики,гггггг):)
зразу кажу для автора жеби не нападала - ІМХО
в мiсяць : стрижка+владання 150 грн. манiкюр 150-200грн., педикюр 150-250грн., косметолог - 500 -1000грн. фiтнес клуб 300-500грн., солярiй 200 грн.
ок, тобто - за самий мінімум виходить 1450 грн. = 300 доларівСША(округлимо).
а тепер таке питання: яка середня зарплата у Львові?
шодо власного салону то це величезна iнвестицiя i якщо я добре попрацюю, то дозволю собi незабаром персональний салон, я сподiваюсь
А ця тема - просто PR-акція для нового Ліїного салону...
в мiсяць : стрижка+владання 150 грн. манiкюр 150-200грн., педикюр 150-250грн., косметолог - 500 -1000грн. фiтнес клуб 300-500грн., солярiй 200 грн.
ржуууууууууууууууууууу...пишу з-під столу..аффтар пєши ісчьо:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..останній раз так ржала хіба на 1/8 Галицької ліги..за нескладними підрахунками виходить( за словами аффторки) на себе в місяць потрібно витрачати приблизно 2300грн..при моїй мізерній вчительській зарплаті на один місяць такого задоволення я маю працювати мінімум 3-4 міісяці,при тому не купуючи одягу, не платячи за комунальні послуги і не купуючи їжу...гггг,та я в носі мала таку красу...ті кошти можна використати набагато раціональніше.а красиво виглядати можна і за набагато меншу суму:)
Koza-Dereza
05.06.2008, 00:22
шановна Коза ))) нi слова про те що тi речi супер дорогi розкiшнi i вам не доступнi вiд мене не прозвучало, то ВАШI висновки. а як вам так нецiкава ця гiлка, то моя вам порада: не дописуйте i здоровiшi будете.
Ну що ще залишається додати, что к чему не пайму, павесьте пожалуйста трубку.
Таки по уму проводжати вас не будем. Пакажи лiчко, то може по адьожцi проводимо.
Додано через 1 хвилину
ржуууууууууууууууууууу...пишу з-під столу..аффтар пєши ісчьо:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..останній раз так ржала хіба на 1/8 Галицької ліги..за нескладними підрахунками виходить( за словами аффторки) на себе в місяць потрібно витрачати приблизно 2300..при моїй мізерній вчительській зарплаті на один місяць такого задоволення я маю працювати мінімум 3-4 міісяці,при тому не купуючи одягу, не платячи за комунальні послуги і не купуючи їжу...гггг,та я в носі мала таку красу...ті кошти можна використати набагато раціональніше.а красиво виглядати можна і за набагато меншу суму:)
Iспанко, знаєте що? Коли жiнка гарна, то їй не треба 2300 грн витрачати на красу... а деколи треба викладати $2500 щоб хоч якось зарадити своїй "красi".
До речі, а топікстартер у всіх автослюсарів узнавала, хто в них мрія? :shutup:
Iспанко, знаєте що? Коли жiнка гарна, то їй не треба 2300 грн витрачати на красу... а деколи треба викладати $2500 щоб хоч якось зарадити своїй "красi".
+100:) цілком погоджуюся з Вами,Кізонько:)
Nastynya
05.06.2008, 00:26
Запекла боротьба!!!!!:) Я набрала попкорну і чекаю на продовженя:clapping: :clapping: :clapping: Прям бокс, чесне слово:)
Koza-Dereza
05.06.2008, 00:28
в мiсяць : стрижка+владання 150 грн. фарбування 350-500 грн. манiкюр 150-200грн., педикюр 150-250грн., косметолог - 500 -1000грн. фiтнес клуб 300-500грн., солярiй 200 грн.
300 доларівСША(округлимо).
Йой! Це ж треба за ТАКI грошi ТАКА краса!
Boris_Kiev
05.06.2008, 00:31
Знав я одну понтову дівчину (об"єктивно - так собі, на любителя), яка любила часто і всюди "губити" аркушики з калькуляцією нібито придбаної білизни, косметики, аксесуарів... Це ж навіщо стільки трусів і зачісок ???? :)
Koza-Dereza
05.06.2008, 00:32
Настуня, от ви дуже гарна дiвчина, розкажiть нам зачуханим форумлянкам, чи ВИ особисто витрачаєте таку кiлькiсть грошей на свою iтак квiтучу красу?
:D :D :D насмішили Борисе
між іншми, пропустивши всього навсього дві літери у слові "красиво" виходить "криво"...
Koza-Dereza
05.06.2008, 00:38
між іншми, пропустивши всього навсього дві літери у слові "красиво" виходить "криво"...
:D:D:D:D:D:D вдале спостереження :y:
Nastynya
05.06.2008, 00:40
от ви дуже гарна дiвчина
:o :o :o :o :o Дякую, завстидали:o . Скажу по секрету:ninja: , що маю диплом візажиста - стиліста:ninja: , намалювати когоь - будь-ласка, але сама хіба чуть-чуть. Для краси не потрібно стільки часу і коштів, краса внутрішня проявиться зовнішньо!!! А загалом маю рецепт краси: Візьміть стакан кохання, стакан усмішок та стакан поцілунків, все ретельно змішайте та пийте щоранку натощак:D краса не забариться і пріпрьотса сама:)
Boris_Kiev
05.06.2008, 00:41
А чому в калькуляції Лії нема позиції "грумінг лобка" ?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=113774&postcount=1
на себе в місяць потрібно витрачати приблизно 2300грн..при моїй мізерній вчительській зарплаті на один місяць такого задоволення я маю працювати мінімум 3-4 міісяці,при тому не купуючи одягу, не платячи за комунальні послуги і не купуючи їжу...гггг,та я в носі мала таку красу...ті кошти можна використати набагато раціональніше
Nadijka, наприклад буде з чоловіком освіту здобувати - і молодці!
300 доларів(щонайменше) навіть для київських зарплат дорогувато...
Знав я одну понтову дівчину (об"єктивно - так собі, на любителя), яка любила часто і всюди "губити" аркушики з калькуляцією нібито придбаної білизни, косметики, аксесуарів... Це ж навіщо стільки трусів і зачісок ????
про "одну дівчину" згадала. була у мене колись одногрупниця (клієнтка дорогих салонів за гроші щораз нових чоловіків), з якою одногрупники вітались на відстані, бо при всій її доглянутості, якщо її поцьомати, то потім на щоці лишалось півтони її тоналки, а у неї відповідно - характерного кольору "дірка". прецеденти були.
Йой! Це ж треба за ТАКI грошi ТАКА краса!
УГУ!!! а то;)!
Тобто, 500 доларів... ;) І Ви хочете сказати, що такі гроші на місяць тратите? :no:
Стрижка+владання 150 грн - Так, раз в півроку я стрижуся в Америці і то за 20 баксів. В Трускавці мене дуже модельно постригли в березні за 30 гривень в "Чародійці".
Фарбування 350-500 грн.- Атпад!:cowboy: В нас тут міліровку роблять за 40 дол. в салоні. А в тому ж Трускавці мені робили за 50 гривень. І то фарбується волосся теж раз в пів року( самі перукарі рекомендують), бо інакше лисі будете до 30 років, або рак скоро підхопите. ;)
Манiкюр 150-200грн- теж не знаю звідки така ціна. У нас тут найдорожче накладні нігті зробити - 25 дол. І їх вистачає на пару місяців.
Педикюр 150-250грн - те саме, що і манікюр.
Косметолог - 500 -1000грн- А що там, соррі, писок, як халява, що такі гроші на нього треба? Та на 100 дол косметики мені вистачить на цілий рік самій за собою доглядати!
Фiтнес клуб 300-500грн- Я плачу 100 баксів за річне членство. І там ще є басейн, суха і мокра сауна. І до того 24 години на добу таке задоволення. ;)
Солярiй 200 грн. - Мотику в руки і грядки підсікати, квіти прополоти. Зранку і пополудню. Засмагнете і свіжим повітрям подихаєте. Буде потрійна користь. :):radist:
8 годин темі - 103 дописи, 889 переглядів. я журюся :) мої теми такого не переживали ніколи :)
ЛІА! ЛІА! ЛІА! на біс!
"Я хочу заробляти великі-превеликі гроші,
Бо хоч вони погано пахнуть, але такі хороші!
Кататися по місту в блискучому довгому лімузині,
Й купувати речі в дорогому магазині.
Я хочу, щоб мене любили високі фотомоделі,
Щоб з ними розважатися в п'ятизірковому готелі.
Повісити на шию три кілограми золота
І щоб в житті не брати в руки ні серпа, ні молота!
Але щоб усе це мати,
Треба зовсім небагато!"
nirvanka
05.06.2008, 00:53
Невже Ви без цього всього зовсім зле виглядаєте? Неповірю.. Хоча всяке можливе після всяких там соляріїв і інших тортур..
Koza-Dereza
05.06.2008, 00:53
що маю диплом візажиста - стиліста , намалювати когоь - будь-ласка, але сама хіба чуть-чуть.
Мабуть $500 в мiсяць не витрачаєте на себе. Вам i не треба ;)
Солярiй 200 грн. - Мотику в руки і грядки підсікати, квіти прополоти. Зранку і пополудню. Засмагнете і свіжим повітрям подихаєте. Буде потрійна користь.
Оля, БРАВО, БРАВIССIМО! Сама найкориснiша порада поки що на цiй гiлцi!!!! :D
Додано через 3 хвилини
"Я хочу заробляти великі-превеликі гроші,
Бо хоч вони погано пахнуть, але такі хороші!
Кататися по місту в блискучому довгому лімузині,
Й купувати речі в дорогому магазині.
Я хочу, щоб мене любили високі фотомоделі,
Щоб з ними розважатися в п'ятизірковому готелі.
Повісити на шию три кілограми золота
І щоб в житті не брати в руки ні серпа, ні молота!
Але щоб усе це мати,
Треба зовсім небагато!"
Так це як в анекдотi про те як конячка витягнув курочку з ями за допомогою свого ну.... однiєї речi яка у коней довша нiж напевно у решти (не хвiст) а вовчик на мерседесi не мiг витягнути курочку (ну це типу все по англiйски)
I мораль така You don't need a big mercedes to pick up chicks.
Тобто не треба великого мерседесу щоб пiдбирати дiвчат (чiкс (циплята) - chicks - це амер. сленг до слова дiвчина :) )
Nastynya
05.06.2008, 00:58
Йой, людоньки, я так живіт надірву, і прийдеться йти витрачати гроші на живіт)))))), а то як з надірваним ходити?!
Koza-Dereza
05.06.2008, 01:00
Невже Ви без цього всього зовсім зле виглядаєте? Неповірю..
Вiрте Нiрваночко вiрте!!!!! Певно так страшно що аж боязко показати свою фотографiю.
А мо' ми б тут всi завстидались? Але видать не буде нам такої честi. Будем виходити з чого маємо ;)
Додано через 52 секунди
Йой, людоньки, я так живіт надірву, і прийдеться йти витрачати гроші на живіт)))))), а то як з надірваним ходити?!
ЛІА може мала на увазі, що 5 хв. сміху - +20 хв. життя? і до того тему вела?
А мо' ми б тут всi завстидались?
ну ні, тут я би не завстидалась. дуже скромна я, щоб через свою зовнішність червоніти - не дочекаються:) хіба встидатись, що така безстижа...
Тобто, 500 доларів... ;) І Ви хочете сказати, що такі гроші на місяць тратите? :no:
Стрижка+владання 150 грн - Так, раз в півроку я стрижуся в Америці і то за 20 баксів. В Трускавці мене дуже модельно постригли в березні за 30 гривень в "Чародійці".
Фарбування 350-500 грн.- Атпад!:cowboy: В нас тут міліровку роблять за 40 дол. в салоні. А в тому ж Трускавці мені робили за 50 гривень. І то фарбується волосся теж раз в пів року( самі перукарі рекомендують), бо інакше лисі будете до 30 років, або рак скоро підхопите. ;)
Манiкюр 150-200грн- теж не знаю звідки така ціна. У нас тут найдорожче накладні нігті зробити - 25 дол. І їх вистачає на пару місяців.
Педикюр 150-250грн - те саме, що і манікюр.
Косметолог - 500 -1000грн- А що там, соррі, писок, як халява, що такі гроші на нього треба? Та на 100 дол косметики мені вистачить на цілий рік самій за собою доглядати!
Фiтнес клуб 300-500грн- Я плачу 100 баксів за річне членство. І там ще є басейн, суха і мокра сауна. І до того 24 години на добу таке задоволення. ;)
Солярiй 200 грн. - Мотику в руки і грядки підсікати, квіти прополоти. Зранку і пополудню. Засмагнете і свіжим повітрям подихаєте. Буде потрійна користь. :):radist:
П.Олю,цілком Вас підтримую.От я собі теж вирішила підрахувати скільки я витрачаю на свою красу.
Стрижка+фарбування - раз в півроку(я лисою бути не хочу:)) - 70-100 гривень.укладку я собі сама,слава Богу,ще зробити можу(руки не з одного місця ростуть:)).укладку в перукарні роблю лише перед виступом(~30-40 грн)
Манікюр - раз в місяць(просто чистка без всяких наворотів) - 15-20 грн
Педикюр - роблю сама вдома
Косметолог - сама собі косметолог:)
фітнес-клуб- останнім часом не було часу,щоб відвідувати:( планую ходити в Спартак(110 грн/місяць)
Солярій - упаси Боже...я і так дууууже світлошкіра,ше сі м спалю наніц:)надаю перевагу природній поступовій засмазі у тіньочку,а не стану а-ля "рак варений"(що зі мною найчастіше трапляєцця).
Koza-Dereza
05.06.2008, 01:05
ЛІА може мала на увазі, що 5 хв. сміху - +20 хв. життя? і до того тему вела?
Авжеж, це ж вiд смiху зморшки з'являються! Андрiю, дайте спокiй. Ви знаєте якi грошi тре буде викинути на ботокс що 6 мiсяцiв пiсля таких хiхоньок???? Там все чотко i строго, салон, бiзнез проекти, салон, тощо. А то ми тут, смiємось, фотками обмiнюємся, смертними справами займаємось.
Додано через 3 хвилини
ну ні, тут я би не завстидалась. дуже скромна я хіба встидатись, що така безстижа...
Я знаю ;)
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=316765&postcount=2859
Ви знаєте якi грошi тре буде викинути на ботокс що 6 мiсяцiв пiсля таких хiхоньок????
на що? на бортик? чи на бочку?
Nastynya
05.06.2008, 01:17
Ану, давайте всі підрахуємо скільки ми витрачаємо на себе:) : Стрижка - коханий перукар, тому 1 цьом:) , укладку - сама роблю ( но дійсно, руки з плечових суглобів виросли, можу й сама зробити:) ), манікюр - педикюр - сама роблю, не так то й складно, солярій - не була в ньому і поки не збираюсь, загоряю влітку і на цілий рік ( шкіра смулява, тому вистарчає надовго), косметичні процедури - вдома сама та щей бажано з натуральних компонентів, масажі - коханий. Ітого в мене вийшло = 1 цьом:radist: ! економно!!!:clapping:
на що? на бортик? чи на бочку?
:D :D :D тіки не кажи Андрійку,що ти не знаєш,що таке ботокс
Додано через 1 хвилину
Ану, давайте всі підрахуємо скільки ми витрачаємо на себе : Стрижка - коханий перукар, тому 1 цьом , укладку - сама роблю ( но дійсно, руки з плечових суглобів виросли, можу й сама зробити ), манікюр - педикюр - сама роблю, не так то й складно, солярій - не була в ньому і поки не збираюсь, загоряю влітку і на цілий рік ( шкіра смулява, тому вистарчає надовго), косметичні процедури - вдома сама та щей бажано з натуральних компонентів, масажі - коханий. Ітого в мене вийшло = 1 цьом ! економно!!!
Тю,аж самій так захотілося:)ото ви Настуню дійсно економна:)
Nastynya
05.06.2008, 01:21
Ну я стараюся...
тіки не кажи Андрійку,що ти не знаєш,що таке ботокс
перший раз чую це слово!
може бот - це в контрі....
кокс - це по металах чи що....
Liliyah Romanova
05.06.2008, 01:23
А по-моєму в дівчини Лія багато комплексів і вона хоче таким чином тут самоствердитися, бо люди впевнені в собі про такі речі мовчать і навіть не заікаються
Чудовий і дуже точний діягноз!
Ви, мабуть, психолог. Хоча в цьому випадку і психологом бути не треба.
...поставила крапку модератор....
nirvanka
05.06.2008, 01:28
..По моєму, дешевше полюбити себе таку, яка ти є, ніж витрачати гроші на то все. Тим більше, якщо є кохана людина, яка любить тебе такою, яка ти є. А якщо ніхто тебе не любить, то може причину треба шукати в іншому місці?..
Додано через 42 секунди
...поставила крапку модератор....
А мені здається, що все тільки починається.. :ninja:
Liliyah Romanova
05.06.2008, 01:31
Ну пардон, якщо вам не зрозуміло, для чого ця тема, то нема сенсу продовжувати.
Ну, чому. Файна забавка вийшла. Я її ще й у відповідну гілку перенесла. Файно си нарід побавив...
не пропадайте !!
Ха, з цим буде тєжко, боюся... Змушена вас розчарувати, на жаль.
може бот - це в контрі....
кокс - це по металах чи що....
:D :D :D всьо,не можу більше сміятися
спеціально для тебе,Андрійку:
Ботокс – косметический препарат, иногда называемый «реконструкцией в бутылке» - это процедура введения под кожу одноименного препарата, представляющего собой очищенный нейротоксин ботулина типа А. Это вещество блокирует передачу нервных импульсов к мимическим мышцам, за счет чего и происходит разглаживание морщин. В косметологии используются сильно разведенный раствор ботулотоксина, который способен действовать исключительно локально, не вызывая токсических реакций. Надежность методики подтверждается многочисленными успешными результатами.
Процедура обычно длится приблизительно 10-15 минут и держат мускулы, которые вызывают морщины, в течение 4-6 месяцев. В отличае от хирургического лифтинга, это быстрый, простой и минимально агрессивный метод подтяжки лица.
:):):)
Liliyah Romanova
05.06.2008, 01:34
забанять
Однозначно.
сама вшиється, наштовхнувшись на повне нерозуміння, з твердим переконанням " Я - леді Гамільтон, всі решта - хлапушки"...
Панянка у нас, як фенікс. Час від часу...
Хлопці, ставлю 10 карм, що ЛІА довго не протягне...
А до чого тут хлопці???
а я - дурепа.....ееех
Самокритично. Навіть.
Ботокс – косметический препарат
ніколи, ніколи не робіть того дівчата.
я би хіба варянувся на пів голови щоби таке робити!
Liliyah Romanova
05.06.2008, 01:41
А мені здається, що все тільки починається..
Поки що перерва.
Панянка якраз матиме трохи більше часу, аби себе доглядати... Безплатний квиток у баню...
Дякувати не треба.
Koza-Dereza
05.06.2008, 04:47
Безплатний квиток у баню...
Дякувати не треба.
05.06.2008, 04:53
..за нескладними підрахунками виходить( за словами аффторки) на себе в місяць потрібно витрачати приблизно 2300грн..при моїй мізерній вчительській зарплаті на один місяць такого задоволення я маю працювати мінімум 3-4 міісяці,при тому не купуючи одягу, не платячи за комунальні послуги і не купуючи їжу...
Ну що ви, падруга. Зате он після трьох місяців голодання і життя на вулиці, ви зможете собі позволити причепуритись якраз для автослюсара або сантехніка. Це вже на ваш вибір. :D:D:D:D
Додано через 6 хвилин
Олю пригадуєте фільм Забута мелодія для флейти, там Ширвінд стоїть з дітьми і милостині просить а дядько йому каже що їх в колгосп на поле... ну а Ширвінд відповів - Нас на поле не можна, в них ітак там вже все розвалено.
Ось і їх на поле не можна.:scare:
Мені от інтересно... В яких ... ммм... одиницях? вимірюється мрія автослюсаря і на скільки оцих самих одиниць мрія автослюсаря мізерніша від мрії ... банківського клєрка?
А що слюсар , чи сантехнік?...Ну , блін , совкова ментальність... Це одні з найкраще оплачуємих спеціальностей тут ( не знаю , як на Україні) .І вчитися на них треба з 3 роки і працюють молоді хлопці , які є тверезі на роботі , впевнені в своєму житті і мають гарних коліжанок/жінок....
P.S. автослюсар за 1 ГОДИНУ огляду/ремонту авта бере $100-140.
levandivka
05.06.2008, 07:51
у відповідну гілку перенесла.
А я чось думав, що то про "німецьке порно": дєвочка приїздить на тачці до слюсара, а там....
А я чось думав, що то про "німецьке порно": дєвочка приїздить на тачці до слюсара, а там...
Так то вже після солярію і салонів.:))
Boris_Kiev
05.06.2008, 09:17
А я чось думав, що то про "німецьке порно": дєвочка приїздить на тачці до слюсара, а там....Кажуть, кожна друга американка втрачає невинність саме в автомобілі.
Chortenia
05.06.2008, 09:42
Кажуть, кожна друга американка втрачає невинність саме в автомобілі.
О! Я ж казала, що тема про автомобілі!:cowboy:
Якщо вже про мене мова..
Я така як сто тисяч жінок, а от кохання в мене єдине. І салони в підтримці того почуття не кращий помічник.. Та й час.. поки чоловік голодний чекатиме на мене з них після роботи, хто його знає чим то скінчиться.) жарт.
А про супермоделей чоловік завжди говорить цитатою з к/ф - уяви собі а як ВОНА вже комусь обридла:) І ні Ви, ні жодна інша красавіцо його не звабить (правда він не слюсар, ну та хоч не менше заробляє;))), в тому і проявляється саме моя індивідуальність, мабуть.)
Ви щось такий перелік склали по догляду, що мені здалось ніби Ви мало знаєте про красу. Я не побачила масажиста, парних, басейну, дієтолога, переліку засобів cellcosmet (один засіб від 400 умовних) чи будь-яких інших косметичних засобів (як для очищення так і відживлення шкіри і волосся), як і переліку вітамін, а також витрат на особистого стоматолога і т.д. Хіба не здоров"я перший показник доглянутості??? А Зачіска..гг. Маю знайому яка щодня її робить. Але нікому про то не каже, доки її не перепитають як вдається так бесподобно виглядати щодня (встає для того о шостій ранку - а здоровий сон це також ознака гарного вигляду, отже, чимось жертвує). І Ваші скромні витрати на догляд - я знаю дівчаток, що витрачають і більше - але тому, що це їх професія.
Ну та вони такі самі дівчата, ні трохи не щасливіші за мене, ІМХО, та не мають вони часу на інші інтереси:) А я заробляю не супер-доглянутими місцями, а іншим, і мушу після чоловіка приділяти більше часу своєму фаху.:) Життя зрештою як дівчата казали одне, і шкода його третину просидіти в салоні.
І взагалі моя незацикленість - мій плюс, бо коли ми поспішаємо в дорогу, я не кричу, приміром - не поїду до лісу, бо я грумінґ не встигла ще зробити:)))
Оля, БРАВО, БРАВIССIМО! Сама найкориснiша порада поки що на цiй гiлцi!!!!
Дякую! :) Але я то серйозно сказала. :)
Нині, як я то зранку писала ( у мене ранок був ;)) то я якраз в квітнику бур"яни виполювала, а на форум зайшла на перерву. :) Так файно було. Надворі сонечко пригріває, а навколо свіже повітря. Я набосАка, в фуболці з короткими рукавами, пташки співають, тільки що без рукавиць працювала, бо не вмію в рукавицях полоти. Потім довелося руки щіточкою мити, щоби землю з-під нігтів вичистити. І трошки засмагла, і фіззарядку поробила, згинаючись-розгинаючись і подихала корисним сосновим повітрям, бо в мене цілий сосновий лісок власний на присадибній ділянці. ;) І от, коли Лію прочитала, то подумала, що які є люди обмежені. Салони, фітнес клуби, солярії... Аж шкода таких! :( Думають, що тільки в цьому весь зміст життя. Нє, я не проти розумного( час-від-часу) відвідування подібних закладів. Але щоби то було невід"ємною часткою мого життя, то ви мене вибачте! Нехай мене краще селянкою вважають, але я краще зранку встану, пройдуся босоніж по вранішній росі, нарву недозрілого зеленого гороху і похрумаю :), навіть не миючи, бо знаю, що він нічим не побризканий, хіба що чистою водою навечір підлитий і сполосканий вже. Піду в свій квітник, повириваю які бур"яни, що повилазили, подихаю по черзі всіми своїми квітами, що порозцвіталися, нарву собі жменю м"яти і запарю її на чай пізніше, піду в курник і позбираю свіженькі, ще тепленькі яйця без гормонів, щоби зісмажити собі на сніданок одне. :) Прийму собі душ при відкритому надвір вікні. А ще точніше, сполощуся накінець майже холодною водою. І буду свіжа-свіжа! Розрум"янена і пахуча! :) А тоді з хорошим настроєм поїду на роботу. І мені таке життя подобається. А всякі салони-солярії-фітнеси, то мені хіба кедись-нікедись! І мені байдуже, що хто про мене буде думати, чи ким мене рахувати. :) Та і не хочу я бути мрією ні слюсара, ні токара, ні навіть льотчика. :) Мені вистачає, що мене буде любити мій чоловік, якого я також до такого мого "селянського" життя "пріобщу".:p
Нехай мене краще селянкою вважають, але я краще зранку встану, пройдуся босоніж по вранішній росі, нарву недозрілого зеленого гороху і похрумаю , навіть не миючи, бо знаю, що він нічим не побризканий, хіба що чистою водою навечір підлитий і сполосканий вже. Піду в свій квітник, повириваю які бур"яни, що повилазили, подихаю по черзі всіми своїми квітами, що порозцвіталися, нарву собі жменю м"яти і запарю її на чай пізніше, піду в курник і позбираю свіженькі, ще тепленькі яйця без гормонів, щоби зісмажити собі на сніданок одне.
+ 100. Це ж треба було так смачно описати) Хочу до Вас)
З автослюсарем? :)
шкода, що я пропустила таку цікаву дискусію, але дякую всім - було весело :)
Олю, з вашого допису ви справляєте враження щасливої людини, і зразу подумалося: а що ж мені заважає почуватись так само? Немає в мене зранку можливості подихати сосновим повітрям, немає квітів на городі, багато чого немає. Але є квіти у вазах (коханий чоловік з доцькою недавно зустрічали мене з двома букетами :) ), трускавки достигають, хоч і їхати за ними треба за місто. Перших наїмося, а там і в косметичних цілях можна буде скористатися.
+ 100. Це ж треба було так смачно описати) Хочу до Вас)
Вora, можу вислати запрошення. :)
Додано через 2 хвилини
З автослюсарем? :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :clapping:
п. Оля нагадала :)
Двері відкриваються, всьо починається,
Столики ламаються і місця нема.
Лампи ледве блимають, дівчата кліпають,
Хлопці їх пощипують і просять вина.
Пафосні, напудрені, чуть-чуть обкурені,
Скучно роздивляються на світлі бокал.
Дами з депутатами, майже як з татами,
Плавно направляються у віповський зал.
Приспів:
Мур-мур-мур, ми любим гламур.
Напшикаєм духами і зробим педикюр.
Мур-мур-мур, ми любим гламур.
Всьо гниле сховаєм під майку від Кутьюр.
Блєском і помадами сидять намазані,
Тимчасові подруги серйозних мужчин.
Пальці з манікюрами, а дури - дурами,
Їх життя - машина, фітнес-клуб, магазин.
Руки з телефонами, тонкими новими,
Скучними розмовами - малишка мур-мур.
Мускули накачані, гроші потрачені,
Всьо навколо схвачено, ми любим гламур.
ЛІА вгадайте який рядок найважливіший із цієї пісеньки ;)
Boris_Kiev
05.06.2008, 10:24
Знав кількох автослюсарів, дружини яких були досить доглянуті й модерні.
А ось інший приклад: у 2004 на "козирній" автомийці в києві працювали дві дівчини - з Кіровоградщини чи Дніпропетрівщини. Акуратні, працьовиті, привітні.
Через півроку вже не працювали. Одній запропонували роботу референтом (вона за освітою викладач англійської), друга вийшла заміж за власника Лексуса. Ось так.
Ага, тож мрiя автослюсара за 1 годину може брати $80-$120. Чiста божеская такса, i на пiiiво хлопцю залишиться.
Додано через 1 хвилину
Дайте менi цей автомобiль! :crazy:
продовжуючи тему описок-самописок - змінивши одну літеру у слові "краса" - отримуємо "криса".
І взагалі моя незацикленість - мій плюс, бо коли ми поспішаємо в дорогу, я не кричу, приміром - не поїду до лісу, бо я грумінґ не встигла ще зробити))
+100
Я ридала!!!!
А ще у лісі манікюри-педікюри можуть зіпсуватись, зачіска за купу у.о. розпатлається... І добре, якщо у тіні будеш - бо ще часом можна невідфільтрованого ультрафіолету нахапатись...
Як же то складно бути мрією автослюсаря, хоча нам колгоспницям не дано того зрозуміти!
П.С. А коли Ліа з сауни повернеться? Шкода буде, якщо така цікава і пізнавальна тема без неї загнеться...
А коли Ліа з сауни повернеться?
А як красу змиє, тоді що? Сташно подумати:eek:
Ну не миється ЛІА в звичайних банях. А тільки в дорогих і за великі гроші, бо в звичайних можно всю красу змити.
Блін, яку ж то треба мати зовнішність, щоб стільки над нею чаклували для приведення в нормальний вигляд?
Lady_Opium
05.06.2008, 12:54
зустрічають по одягу, а проводжають по розум
встречяют па адьожкє, а праважают па утру
по-моєму це саме той випадок:(
Zoryanazirka
05.06.2008, 12:57
По перше, ходити по косметичних салонах та соляріях - ще не означає бути привабливою для чоловіка.
+100
В нас тут ходять по місту такі екземпляри які повилізлазили з салонів краси - розмальовані такі, помпезно пливуть загорнуті у вміло втулене продавцями Гучі з позаминулорічної колекції. Особисто в мене їх вигляд викликає посмішку. Тому нехай ходять - піднімають нам настрій !!!
ІМГО Жінка повинна бути натурально красива. Тобто косметика повинна бути підібрана так, ніби її немає. Вечірній макіяж трошки яскравіший.
Лише хочу показати приклад того, що на кожну рибку знайдеться свій риболовець.. І що мене любить чоловік і без косметики..
Був у мене такий випадок: мали ми їхати з чоловіком до подружки на весілля. А я до того рік часу нігде майже не бувала(якраз малому йшов перший рік і було дуже-дуже важко), уваги своїй зовнішності приділяла мало, бо не до того було. Ну, думаю, є привід - піду в салон, і хай там мені шось зроблять. Зробили мені укладку і макіяж, досить скромний. Та косметикою я зазвичай користуюся дуже мало. От приходжу додому, уявляю собі що я "дівчина з обкладинки", думаю про нове вечірнє плаття, а чоловік....."Що з тебе зробили??? Ти як штучна!" Половину макіяжу я змила...От вам і любов чоловіків до салонних дівчат. Зате я не боюся зранку прокинутися ненамакіяженою. І не переживаю, що мене люблять за якусь там "мальовану штучну красу".
Ти як штучна!
Як ті фрукти і овочі з супермаркету....Гарні на вигляд, а насправді користі з них...майже ніякої
levandivka
05.06.2008, 13:53
а чоловік....."Що з тебе зробили??? Ти як штучна!"
ТАК він не автослюсар...
Бурулька
05.06.2008, 15:44
От вам всім смішно, а знаєте, як то страшно тим лялькам, які величезні гроші тратять на всілякі салони і процедури, прокинутися вранці пізніше, ніж чоловік, що спить разом з нею? Він же може побачити не ту барбі, з якою познайомився вчора, а жінку без макіяжу, укладки... А якщо ніготь зламаєтсья, то ж взагалі катастрофа...
Побачила допис від levandivkи, подумала, що він і тут спосіб знає :)
Boris_Kiev
05.06.2008, 16:30
Дайте менi цей автомобiль! Та купіть на розбірці кузов, сидіння і магнітолу. Для цього діла вистачить. Тільки поставте у романтичному затишному місці! :)
Маруся-мама
05.06.2008, 16:33
А що слюсар , чи сантехнік?...Ну , блін , совкова ментальність... Це одні з найкраще оплачуємих спеціальностей тут ( не знаю , як на Україні) .І вчитися на них треба з 3 роки і працюють молоді хлопці , які є тверезі на роботі , впевнені в своєму житті і мають гарних коліжанок/жінок....
Я сьогодні зранку ідучи на роботу власне побачила одного такого файного молодого хлопця, він точно не був автомеханік, напевне був столяр. Зате файнючий! Подивилась я на нього і згадала що в мене вдома такий самий спить - працівник голубих комірців.
І онцей працівник голубих комірців пашімуто мене любить, такою як я є... без соляріїв, без манікюрів особливих, з екстра кілограмчиками і без укладки.:clapping:
Люди, оце я не доганяю, при чому тут автослюсар????
Всее правильно, за собою треба слідкувати, якщо Ліа більше не має чим зайнятись - то прапор їй в руки, най сидить по соляріях, спа, салонах краси, перукарнях, але автослюсарі тут причому?
Всее правильно, за собою треба слідкувати, якщо Ліа більше не має чим зайнятись - то прапор їй в руки, най сидить по соляріях, спа, салонах краси, перукарнях, але автослюсарі тут причому?
Маріє,жжотє :D :D :D
але автослюсарі тут причому?
Вона дуже хоче сподобатись автослюсару, через те й з салонів не вилазить:)))
Chortenia
05.06.2008, 16:50
Як то кажуть, коні не винні
Скоріше всього в автомайстернях зараз купа вакансій і для того щоб закрити ці вакансії всім наши чоловікам (які нас люблять) необхідно переходити на работу в автомайстерні і тоді ми будемо подобатися автослюсареві. Це тема рекрутінгової агенції.
Zoryanazirka
05.06.2008, 17:35
Взагалі ці салонні жіночки роблять то все не для чоловіків, бо вони мало що насправді помічають, а для таких же як вони - щоб повикабелюватися один перед одним.
повикабелюватися
хм... якщо жіночки то точно не "повикабелюватися" - то або повикобилюватися або повису.... кгм....
Жінка повинна любити і поважати себе. А якщо бракує впевненості у собі, то це вже неможливо компенсувати жодними салонами.
Про здоровий глузд вже мовчу :).
Boris_Kiev
06.06.2008, 00:42
Ох, ці Галичанки...
Усі хочуть Цісаря, а не "слісаря"...
А сестри-слов"янки (трохи на північний схід) якось простіше дивляться на життя.
І навіть частівку придумали:
(ні. Не хочу червоної картки... :) )
Своїми словами:
Дівчина покохала тракториста
І вступила з ним у дошлюбний контакт.
Потім довго довелося митися у бані (справжній)
Та відчувати запах солярки у місцях усамітнення...
Ох, ці Галичанки...
Усі хочуть Цісаря, а не "слісаря"...
Ми такі....
Додано через 4 години 32 хвилини
Купіть собі стару роздовбану машину, яку треба ремонтувати пару разів на день, тоді будете мрією кожного автослюсара.
(такі як я - справді мрії. он колесо приспущене, здається, а я не знаю, ні скільки одиниць тиску там має бути, ні як його напомпувати назад.. а може воно й не приспущене...)
що , забанили Лію... :cowboy: наїхали всім колгоспом , все відібрали, - й право голосу, - засудили й стратили.... :scare: :(
ні, щоб присісти на годинку, налити кави й запитати: "от чого тобі так хочеться, щоб ми такі гарнюні ходили ? от який тобі з того бубновий інтерес ?.. " :)
і "Дока Алекса" закатрупили й тут... :)
ну хіба так можна, хіба це галицька гостинність та християнська великодушність.. :no: :beee: :beee: :beee:
Lia, приходьте назад :) може ми Вам теж у пригоді станемо :) якісь ідейки підкинемо для Вашого майбутнього салуну.
ну хіба так можна, хіба це галицька гостинність та християнська великодушність..
І чим би Ви, Мавко, тоді б мали християн поколоти, як би не такі "Лії"? :)
Lia, приходьте назад може ми Вам теж у пригоді станемо якісь ідейки підкинемо для Вашого майбутнього салуну.
Я вже другий день чекаю, що хтось перший скаже те, що я хочу сказати. :) Ну невже такі нездогадливі? ;)
А я вважаю, що нема ніякої "Лії" ! :):):) Просто тоді, коли активність на форумі згасає з якихось причин, виринає хтось з провокативною темою і збурює адреналін в крові форумлян. І таке починається, таке починається......Ну, одним словом, форум знову бурлить. :)
Хоча тема непогана. Я і не шкодую, що в ній дописала пару разів.:radist:
я того й запрошую, щоб познайомитись поближче !
не дають, курка-фріц... :)
не дають, курка-фріц...
Йой! Та ми ж - львів"яни! Що поробиш, жи такі мондрі?!:p
(такі як я - справді мрії. он колесо приспущене, здається, а я не знаю, ні скільки одиниць тиску там має бути, ні як його напомпувати назад.. а може воно й не приспущене...)
В мене десь на авто є наліпка, там вказано який має бути тиск в шинах, на вашому авто така сама має бути. Пристрої для підкачування коліс є на автозаправках. Найкраще встати з розгубленим виразом обличчя біля тої помпи - тоді якийсь мужчина точно покаже розгубленій жінці як то робити треба. ;)
Додано через 28 хвилин
ma'am, витрачати всього навсього $300 на себе щомісяця, а потім хвалитись цим - смішно. Я то, наївна, думала, що леді витрачає на себе набагато більше.
.
В мене десь на авто є наліпка, там вказано який має бути тиск в шинах, на вашому авто така сама має бути. Пристрої для підкачування коліс є на автозаправках. Найкраще встати з розгубленим виразом обличчя біля тої помпи - тоді якийсь мужчина точно покаже розгубленій жінці як то робити треба. ;)
.
:D :D :D :D :D :D :D
Саме так я познайомився з своєю жінкою.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=244993&postcount=229
Мавко ,як відкриєте Ваші двері(шофера) , зразу внизу на рамі має бути стікерс і має писати приблизно таке-225/45R18103H 38PSI. Cold tire inflation pressure.R18 - це розмір коліс . В Вас якщо звичайний седан то розмір буде -від R15 до R17 i тиск буде між 28-32psi.Якщо цей стикерс затертий , або відірвався , то поставте 30psi. Але make sure одинаково на всі 4 колеса.Компрессор є на кожній газ стейшен безплатно .На деяких є , що Ви собі виставляєте тиск і коли колесо набрало , апарат починає дзвеніти/бамкати/говорити.А взагалі то купіть собі в авто магазині pressure gage і тримайте в бардачку. Або ковпачки на колеса , коли тиск в нормі - вони зелені , коли низький - червоніють.
Дівчина покохала тракториста І вступила з ним у дошлюбний контакт. Потім довго довелося митися у бані (справжній) Та відчувати запах солярки у місцях усамітнення...
Дещо в дусi японських танка :clapping:
Додано через 1 хвилину
ma'am, витрачати всього навсього $300 на себе щомісяця, а потім хвалитись цим - смішно. Я то, наївна, думала, що леді витрачає на себе набагато більше.
Тю... Дубль два, чи що?
А в мене ще виникло питання: коли є час ото стільки по салонах, саунах і соляріях відлежуватись? :)))) Гроші ж на то все потрібні, а коли ж їх заробляти? Хіба вночі в тих же саунах :))) А автослюсар стільки не заробить грошей, щоб на всі салони вистарчило.
Насправді, всьому своя міра. І бути доглянутою не означає мати на шкірі засмагу круглий рік і кілограм штукатурки на обличчі 8-).
Насправді, всьому своя міра. І бути доглянутою не означає мати на шкірі засмагу круглий рік і кілограм штукатурки на обличчі 8-).
Шкода, що панянка нам своєї фотки не показала.Мабуть злякалася, що на форумі наші пані виглядають краще ніж вона зі своїми салонами.
Я тут подумала, щоб бути мрією автослюсара, то $500 для Lia - то достатньо. Більше (на порядок) треба тратити на себе, якщо хочеш стати мрією якогось там власника автомайстерні.
А від дня в спа я б не відмовилась. Треба колись буде собі зробити такий приємний подаруночок.
А я вважаю, що нема ніякої "Лії" !
Я вже колись за її попередніх відвідувань висловлювала думку, що вона чоловічого роду в житті:) І говорить жінкам про наболіле. А тепер навіть здогадуюсь ким ЛІА працює)))
А тепер навіть здогадуюсь ким ЛІА працює)))
Невже тим, ким я думаю????
Невже тим, ким я думаю????
А чому ні?:)) Ну бо чо жінці в голову прийшла саме така професія?)
Ну по ТБ вчать бути дружинами олігархів, ну розповідають як модних хлопців зі столиці зацікавити..а тут такий піар професії - мають всі вишукуватись до автослюсаря в чергу)
Хоча це жарт щодо професії звісно..було б смішно якби вгадала випадково)
New Shrek
06.06.2008, 16:49
Оля А я вважаю, що нема ніякої "Лії" ! Просто тоді, коли активність на форумі згасаєто що вже до такого вдаються (віртуальний фантом)?ось так винахід .Що ж акушерсво домашнє вже не котується...
Boris_Kiev
06.06.2008, 17:07
он колесо приспущене, здається, а я не знаю, ні скільки одиниць тиску там має бути, ні як його напомпувати назад.. а може воно й не приспущене...)
Саме так я познайомився з своєю жінкою.
Маріє...
Ось стоїть гарненька жіночка зі спущеним колесом і сумними очима дивиться на дорогу ...
Зупиняється джентльмен ...
З кущів виходить компаньйон жіночки - барсеточник ... Або угонщик ...
Тепер усі зрозуміли, що було би, (точніше, чого НЕ було би)
якби так подумав Патрик ? :) :) :)
я припустила, що LIA - працівник салону краси, якому власник намилив шию за відсутність клієнтів, от він і прийшов на форум рекламу штовхати. :shy:
А що подумали ви, bora?
Ще прийшло на думку...
Щодо опитування.
"голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?
Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.
Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу."
Хехе. Якщо не ходити по салонах-саунах постійно, то значить, занедбувати красу?? ;))) Я вам скажу, що можна з салонів не вилазити, але як краси не було, то її не буде. А якщо жінка красива, то без салонів вона свою красу не занедбає. Вона може занедбати, якщо за собою не слідкуватиме.
Здається, тема себе вичерпала ;)
Boris_Kiev
06.06.2008, 19:43
Здається, тема себе вичерпала ;)Як і інші теми топікстартера - про лобок і лесбійський досвід. :)
Koza-Dereza
06.06.2008, 19:52
Я вам скажу, що можна з салонів не вилазити, але як краси не було, то її не буде.
То так мiй папа казав: Вот ты возьми страшного крокодила и понавешивай на него всяких цацок, а он всеравно крокодилом останется:scare:
Додано через 44 секунди
Як і інші теми топікстартера - про лобок і лесбійський досвід.
У кого что болит, тот о сем и говорит ;)
Здається, тема себе вичерпала
Щось не замітно щоб вичерпала!
Samojlovu4
06.06.2008, 21:32
Щось не замітно щоб вичерпала!
І всетаки без LIA тема дуже втратила в своїй напрузі... нема кому заводити людей і йти "с аткритай ґрудю" на амбразури...
СВОБОДУ LIA!!! :shutup:
тема - зе бест!!!! :D
сторінки до 7 не могла відірватись! :D
мовчу, що живіт надірвала. :D
як же раніше не додумалась сюди заглянути.
Lia - на волю! без неї вже не смішно! :D :D :D
А ті чоловіки які патякають, що їм не важливо як виглядає жінка, головне що в середині, брешуть, бо є підсвідомими боягузами. Вони просто бояться, що якщо ще хтось зверне увагу на їхню жінку, то в цих нікчем шансів буде менше.
Красивая внешность - это просто довольно приятный бонус :) Его наличие абсолютно не напрягает если имеет место быть настоящая любовь и взаимопонимание. Насчёт шансов... Я например люблю чтоб моя женщина выглядела шикарно. Да, я ревную когда замечаю раздевающие взгляды идущих мимо мужчин, но и горжусь ею одновременно :)
Lia - на волю! без неї вже не смішно!
Приєднуюсь.
nirvanka
07.06.2008, 00:59
Lia - на волю! без неї вже не смішно!
Вона вийде з бані через 2 дні, здається..
А тим часом може нас Самойлович порозважає коментарями до фоток з форумівки ;)
Вона вийде з бані через 2 дні, здається..
До 7 червня забанили. Добре, почекаємо.
До 7 червня забанили.
вже ніби 7-ме?
а ще, особисте прохання до LIA:
все ж такі покажіть ваші фото, бо стільки галасу навколо вашої краси, що я вже просто вмираю від нетерпіння її побачити. серьозно.
я взагалі дуже люблю гарних жінок, чисто з естетичного погляду (ніяких натяків на лесбійство!).
чекала цього дня як жид суботу ))) :radist: хотілося багато чого прокоментити в процесі вичитування ваших дописів, та зараз трохи остигла, тому наперед прошу вибачення якщо буду не така різка як комусь хотілося б. Кілька речей всетаки прокоментую :
Щодо цифр: мене спитали - я відповіла, я не уточнювала, що це мій особистий кошторис, але так я думаю має виглядати +/- повноцінний кошторис жінки на себе кохану. Ваші аргументи щодо зарплат тут не доречні, тому що кожен має рівно стільки на сrільки заслуговує і це стосується всього, не тільки грошей. Ті на чиюсь думку убогі, недалекі на думку більшості, злодюжки, які накорумпували - накрали силу силенну "народного достоянія" насправді його заслужили, бо якщо б вони так лінилися як більшість, тоб і переймалися зарплатою яка їх "не