Показати повну версію : EURO-2008
Samojlovu4
27.05.2008, 23:39
Ну що, пасувало би вже відповідну гілочку відкрити?!
Скоро починається...
Хто за кого, проти кого, думки, коментарі, враження...
Багато хто називає фаворитом збірну Німеччини... буцім "в футбол грають всі, а виграють завжди німці"...
Я думаю - нє, не візьмуть. Може до півфіналу, як не нижче, ну нехай до фіналу дійдуть, але чемпіонами не стануть...
-Erebus-
27.05.2008, 23:57
Ох, Ви мені попередили, пане, сам бажав відкрити цю гілочку! :)
Уболіватиму авжеж за збірну Росії, :moskali: нам у цьому року завжди щастить й тому, чого на світі не буває, можливо що і наша (тобто сб. Росії) нарешті матиму перемогу!
Фріці завжди серед фаворитів, але вже більш 12 років (з 1996) нічого нє вигравали.
Голандія - фаворит, або Італія
Samojlovu4
28.05.2008, 00:47
Ну не знаю...
Мені - головне не Турція і не Росія...
Я за німців, але вони не візьмуть.
То най вже виграють собі разок якісь там хорвати, ну чехи на крайняк... давно заслужили...
я думаю в фаворитах збірна Бразилії...
Голандія - фаворит, або Італія
Тільки не Італія, Мих. З їхнім катеначчіо! Це як в нас колись казали - антифутбол. Правда на чемпіонаті світу в Іспанії вони мені подобалися - показували справжній атакуючий футбол і стали чемпіонами.
Я все життя з часу Платіні вболівав за збірну Франції. Але там зараз ні одного француза крім Рібері не лишилося. То за кого вболівати?!
Додано через 4 хвилини
Це жарт? А в ньому є доля правди. Недавно читав, що це вже загроза для світового футболу. Адже не секрет, що багато команд в світі складаються наполовину з бразільців. І ось останні почали брати громадянство тих країн щоб грати за збірні. Так що є загроза, що національні команди деяких країн будуть майже повністю складатися з... бразільців.
nastinka
28.05.2008, 08:49
Головне не Росія.....бо вже Білан виграв..стогнав стогнав і поставили його першим щоб більше не приїжав і не стогнав))
Моя думка Україна...хочаб трішки пробитись , вже добре Франція та Італія завжди передують, так що якщо не Україна значить вони))
Paparacy
28.05.2008, 09:15
Хочу щоб виграли Італія або Португалія
Головне щоб не Росія.
Хочу щоб виграли Італія або Португалія
Головне щоб не Росія.
Аби не москаль:)
Я понимаю, что для многих украинцев Италия и Португалия стали второй родиной. Но я буду болеть за Россию и еще за чехов и хорватов
я за Францію. Завжди за Францію. редиска Матерацці...
nastinka
28.05.2008, 12:45
а я не люблю французів..вони підлі люди..але ми про футбол
Paparacy
28.05.2008, 14:50
Аби не москаль:)
Я понимаю, что для многих украинцев Италия и Португалия стали второй родиной. Но я буду болеть за Россию и еще за чехов и хорватов
Головне щоб не москалі!!! За будь кого тільки не за Росію.
а я не люблю французів..вони підлі люди..
а я не люблю збірну Італії по футболу - вона підла збірна ;)
П.С. але вболіваю за Мілан.
Samojlovu4
28.05.2008, 18:55
а я не люблю збірну Італії по футболу - вона підла збірна
+1
Я взагалі за італійський футбол і команди не вболіваю.
bonapart
28.05.2008, 22:13
А я вболіватиму за іспанців, чехів та хорватів)))) З а іспанців - бо я завжди на таких форумах за них вболіваю і за Англію... За хорватів - бо вони, молодці, вибили англійців та й ще й слов"яни, так само як і чехи.... ну а з фаворитами як завди все ясно - Італія, Франція, Німеччина... ну ще можливо, Голандія чи Іспанія можуть там позмагатись... Хоча сподіваюь, що вистрелять хорвати або чехи))))
а я не люблю французів..вони підлі люди..але ми про футбол
до того ж жабоїди.
А як Вам макаронники? Чи пивомани? Головне, щоб не водколЮби, нє?
-Erebus-
28.05.2008, 23:53
Мені - головне не Турція і не Росія...
Головне не Росія....
Головне щоб не москалі!!!
Головне, щоб не водколЮби, нє?
Ого!Яка ж у Львові любов до Росії, я навіть нє очікував! :)
На жаль гравці збірної Росії з футболу не мають змоги прочитати, а то можливо, що прокинулась в їх добра спортивна злість, й вони б ліпше зіграли! :)
проти кого
Звичайно, проти :moskali:
А за....Важко визначитися...Може, й за голландців...Потім будуть казати, що наші не від кого-небудь, а від чемпіонів Європи 3:0 здули...
Samojlovu4
29.05.2008, 00:17
Ого!Яка ж у Львові любов до Росії, я навіть нє очікував!
Хо-хо, дорогенький, ви ще не бачили справжньої любові!...
Вони, як всі матчі злиють і з групи вилетять - то най на масгву спочатку через Львів летять... Пишний прийом і грамота Гусю - гарантовані.
Полковник
29.05.2008, 20:12
На жаль гравці збірної Росії з футболу не мають змоги прочитати, а то можливо, що прокинулась в їх добра спортивна злість, й вони б ліпше зіграли! :)
Не беспокойтесь, Еребус, ОНИ читают:
Сборная России в товарищеском матче в Германии обыграла команду Сербии со счетом 2:1. Эта победа стала второй подряд для подопечных Гуса Хиддинка в контрольных матчах - несколькими днями ранее разгромили команду Казахстана со счетом 6:0.
Samojlovu4
29.05.2008, 20:19
А тим часом Погребняк вроді тю-тю...
Дай йому Боже здоров"я, звичайно, але Євро виглядає що пропустить...
Додано через 4 хвилини
Та нє, Франція тоже не катіт...
Педро правильно сказав - там ні одного хвранцуза в збірній, хіба Рібері... і той, колєра, магометун...
ще за Португесів, Хорватів і Чехів. просто більше нема за кого.
За Італію, Іспанію, Німеччину, Росію, Швейцарію - в наслідок історичних, футбольних, моральних, принципових причин не вболіватиму :D
Samojlovu4
29.05.2008, 20:33
За Італію, Іспанію, Німеччину, Росію, Швейцарію - в наслідок історичних, футбольних, моральних, принципових причин не вболіватиму
Андрію, а турки де???!!! :aggressive:
bonapart
29.05.2008, 22:08
Італію, Іспанію, Німеччину, Росію, Швейцарію - в наслідок історичних, футбольних, моральних, принципових причин не вболіватиму
Андрію, ну а швейцарці-то за що в немилості?????;)
Samojlovu4
29.05.2008, 22:41
Ну як...
Італія, Іспанія - наша діаспора. Росія і так ясно. Німеччина - фашисти.
А швейцарці - бо наших на заробітки не пускають...
Андрію, ну а швейцарці-то за що в немилості?????
Бузаку всі забули... нічо, а я злопамятний.
Турки - п. Самойловичу ви були в Туреччині? мене дуже потішило те, що там чітко прослідковується маленькі кругленькі - корінні (я так думаю) турки, високі, добірні, красавці так би мовити - колишній ясир, колишні яничари :D
Італію я не люблю. Ну в принципі 3:0, а я нагадую, злопамятний...
Іспанці йдуть разом з Бузакою - 4:0 (2006 ;))
Німці - німчури руді.
Росія - ясно.
Голандці - мігби вболівати, але ж там траву дозволяють продавати!!!!
Поляки - ну тут в принципі можна б було. але ж вони пройшли, а ми ні. не буду. жаба давтит.
Samojlovu4
30.05.2008, 00:11
Турки - п. Самойловичу ви були в Туреччині? мене дуже потішило те, що там чітко прослідковується маленькі кругленькі - корінні (я так думаю) турки, високі, добірні, красавці так би мовити - колишній ясир, колишні яничари
Ну я більше по тевтоній проти них... заполонили все зі своїм півмісяцем... Хоча їх не можна в деякій мірі не поважати - як їм на всіх наплювати, своє знають і купи тримаються.
Німці - німчури руді.
Чого руді? То скоріше англійці-ірландці... Німці біляві, скандинавського типу, та й то швидше стереотип...
Голандці - мігби вболівати, але ж там траву дозволяють продавати!!!!
Ну. Але парадокс - пиво на вулиці заборонено пити...
Ну. Але парадокс - пиво на вулиці заборонено пити...
шкідливо, нє?
жаба давтит.
Типичная национальная черта:)
+Тогда еще надо и против хорватов болеть, потому что именно благодаря Хорватии Россия вышла в Евро-2008.
Я же, если мы вылетем, буду болеть за Хорватию.
И против немцев
Samojlovu4
30.05.2008, 19:34
И против немцев
тіпічная нацианальная чєрта:)
Полковник
30.05.2008, 19:40
тіпічная нацианальная чєрта:)
Вообще-то болеть ПРОТИВ - это, по моему разумению, чистый Галицизм.
См. 1-й пост данной ветки.:cowboy:
Samojlovu4
30.05.2008, 20:00
Взагалі-то, чистий галицизм - це жити ВСУПЕРЕЧ...
Полковник
30.05.2008, 20:02
Взагалі-то, чистий галицизм - це жити ВСУПЕРЕЧ...
Их ТАМ много, Галицизмов.
Я ведь не о ВСЕХ!
Я о "БОЛЕТЬ ПРОТИВ".
Я за Нідерланди.Жив я там два роки.Хороша збірна,хороші люди.
А от якщо брати до уваги відбіркову групу збірної України до ЧС-2010,то Чемпіоном Європи-2008 має бути Хорватія. В нас є традиція в відбіркових групах грати з чемпіонами Світу або Європи.:)
А от якщо брати до уваги відбіркову групу збірної України до ЧС-2010
ой. а нагадайте будь-ласка хто там ще є! дякую
Samojlovu4
31.05.2008, 00:33
До-речі, мені взагалі-то вигідно, щоб німці якомога більше вигравали.
Маю акційну картку від залізниці, 25% знижки від вартості білету.
Так от, термін дії картки при кожній виграній німцями грі подовжується на місяць...
Полковник
31.05.2008, 00:37
До-речі, мені взагалі-то вигідно, щоб німці якомога більше вигравали.
Маю акційну картку від залізниці, 25% знижки від вартості білету.
Так от, термін дії картки при кожній виграній німцями грі подовжується на місяць...
Теперь ПОНЯТНО почему можно болеть ПРОТИВ!
Молодца!
Москалі хокей виграли за нафту, евробачення - за нафту... коли в них та нафта вже сі закінче?
Полковник
31.05.2008, 00:47
Москалі хокей виграли за нафту...
Я правильно Вас понял, что КАНАДЦЫ - ПРОДАЖНЫЕ ребята?
Нет, нет, без шуток.
Россия КУПИЛА Канаду?
Ні, орігінально це "шотландизм". Традиційно шотландці боліють за дві команди - за свою і за ту яка грає проти Англії. Ось і ми перейняли цей досвід...:cowboy:
Я правильно Вас понял, что КАНАДЦЫ - ПРОДАЖНЫЕ ребята?
Нет, нет, без шуток.
Россия КУПИЛА Канаду?
Основні сили на Кубку Стенлі , а на гру з Росією - це так ..., хай потішаться.
Полковник
31.05.2008, 11:24
Основні сили на Кубку Стенлі , а на гру з Росією - це так ..., хай потішаться.
Пусть ТАК,
А на хрена тогда вообще на лед выходили?
Сразу бы отдали кубок России, сказав, что хай потішаться.
Не?:cowboy:
А на хрена тогда вообще на лед выходили?
у канадців багато українців... хотіли москалям втиснути....
Полковник
31.05.2008, 11:45
у канадців багато українців... хотіли москалям втиснути....
Хотеть, ОНО конечно!
Надо еще МОЧЬ!
Додано через 19 хвилин
Головне не Росія.....
Лично ВАМ чем не угодили?:moskali:
Ага, аж целые списки составили некоторые товарищи против кого будут болеть. И смех, и грех)))
Ні, орігінально це "шотландизм". Традиційно шотландці боліють за дві команди - за свою і за ту яка грає проти Англії. Ось і ми перейняли цей досвід...
Сразу бы отдали кубок России, сказав, что хай потішаться.
Не?:cowboy:
Нє.
Так не получится.
Згідно з правилами змагань команду треба виставляти.Хоть дворову , але команду.
Плей-оф Кубка Стенлі кожного року закінчується переважно в кінці квітня .Потім є ще час , щоб зіграти на Чемпіонаті Світу на початку травня.Цього року плей-оф затягнувся (до сих пір грають) от і виставили молодих іграків.Так , що тіштися до слідуючого року.
Кубок Стенлі - це саме основне тут.Все решта - Чемпіонат світу , на приз "Ізвєстій" , etc -це другорядне.
Коли в 06р. Едмонтон Ойлерс попав в плей-оф , то нас з роботи відпускали , щоб подивится матчі.
Полковник
31.05.2008, 15:57
Нє.
Так не получится.
Згідно з правилами змагань команду треба виставляти.Хоть дворову , але команду.
Плей-оф Кубка Стенлі кожного року закінчується переважно в кінці квітня .Потім є ще час , щоб зіграти на Чемпіонаті Світу на початку травня.Цього року плей-оф затягнувся (до сих пір грають) от і виставили молодих іграків.Так , що тіштися до слідуючого року.
Кубок Стенлі - це саме основне тут.Все решта - Чемпіонат світу , на приз "Ізвєстій" , etc -це другорядне.
Коли в 06р. Едмонтон Ойлерс попав в плей-оф , то нас з роботи відпускали , щоб подивится матчі.
Понял.
Значится РУССКИЕ игру ПРОСРАЛИ!
Правильно понял?
Понял.
Значится РУССКИЕ игру ПРОСРАЛИ!
Правильно понял?
Просто Канаді ПОФІҐ ігра з рускими.Грали , так аби грати.Тут і по ТБ багато за це говорили. Якби не інтернет , то ця подія так би мимо і пройшла.
Полковник
31.05.2008, 16:06
Просто Канаді ПОФІҐ ігра з рускими.Грали , так аби грати.Тут і по ТБ багато за це говорили. Якби не інтернет , то ця подія так би мимо і пройшла.
Спасибо.
Теперь понятно.
Не понятно, почему канадцы (хоккеисты) плакали?
Скорее всего от радости за Россию.
Ну, и хрен с ними.:cowboy:
Пересвет
02.06.2008, 10:58
Полковник! Ну мы же с вами не подвержены этаким "шотландизмом". Мы с вами болеем и за нашу сборную и за украинскую. Комплексами так сказать не владеем...:)
Теперь, что касается хоккея. Точнее по поводу объяснений Патрика, почему победила Россия. Специально опускаю "объяснения" Миха. Ибо это патология, а Я в ней чкстно говоря не спец.
Патрик, как можно писать такие глупости о том, что "Основні сили на Кубку Стенлі , а на гру з Росією - це так ..., хай потішаться." Ладно если бы это писали об украинцах или русских, но такую чушь говорите о канадцах, для которых сборная является самой главной честью дя игрока. Независимо где он играет, в товарищеском матче, или чм с олимпиадой.
На домашнем ЧМ играли ВСЕ ЛУЧШИЕ хоккеисты сборной Канады, которые по первому зову приехали в сборную своей страны:
Нэш
Хитли
Стаал
Нолан
Гецлаф
Эти игроки являются мегазвездами НХЛ в своих клубах. Единственной звездой, которая не приехала на ЧМ был Сидни Кросби - игрок Питсбург Пингвинз. В настоящее время он играет в финале Кубка Стенли.
За Российскую сборную по той же причине не сыграли Гончар, Малкин и Дацук.
И говорить о том, что канадцам было пофиг на игру с русскими, может лишь совершенно не владеющий информацией человек.
-Erebus-
04.06.2008, 17:38
Вибачте панове, але я встряну у вашу розмову про хокей й відношення Росії й України, та трошки розповідаю про ЧЄ з футболу. :)
Зараз подивився у таблиці тоталізаторів: кого саме вони називають фаворитами цього чемпіонату. Першу трійку за прогнозом William Hill (http://www.willhill.com/iibs/EN/allsportsandcoupons.asp?sport=FB) тим часом складають, що не дивне, Німеччина(4/1), Іспанія(5/1) та Італія(13/2). Що тут можна додати? Від себе скажу - Іспанія знову серед фаворитів й знову, як я думаю, нічого не матиме!
Щодо всіма любимої збірної Росії, то її William Hill прирівняв до діючих чемпіонів Європи греків(22/1), а російська контора «Марафон» (http://www.marathonbet.com/odds.shtml?h=0&r=5_547496-2_547409&r=2_547390-5_547479&l=&asp=1)навіть вище їх, та ще вище Чехів(!!!), які зараз у рейтингу ФІФА (http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html) займають 6-е місце, а Росія тільки 24-е. Взагалі чехів щось букмекери оцінили дуже низьке на мій погляд, але усе одно тільки гра розставить усі крапки над ї.
От ще шанси виходу з гурту для усіх збірних, теж за версією William Hill. (http://www.willhill.com/iibs/EN/buildcoupon.asp?couponchoice=FB1153585)
Samojlovu4
08.06.2008, 00:01
Ну що, поїхали...
Чехи виграли, але шось не дуже переконали.
Турки потішили... :radist: В Тевтонії кожен перший - турок, то ще перед початком матчу невеличку какафонію влаштували. Тепер тихесенько... :)
Чехи виграли, але шось не дуже переконали.
головне -виграш... для початку - добре.
Додано через 13 хвилин
Спасибо.
Теперь понятно.
Не понятно, почему канадцы (хоккеисты) плакали?
Скорее всего от радости за Россию.
Ну, и хрен с ними.
Бо москалі їх кинули... з баблом.
А я вболіватиму за збірну Іспанії:) давненько іспанці нічого вагомого не вигравали.
Я завжди за Іспанію та Голандію. Подобається мені, як ті команди грають. Али їм весь-час нещастить. Розумію, що перемагають найсильніші, але ці дві збірні вже давно заслуговують на гучні перемоги.
:cowboy: :cowboy: :) Brasil in Europe?
Теперь, что касается хоккея. Точнее по поводу объяснений Патрика, почему победила Россия. Специально опускаю "объяснения" Миха. Ибо это патология, а Я в ней чкстно говоря не спец.
Патрик, как можно писать такие глупости о том, что "Основні сили на Кубку Стенлі , а на гру з Росією - це так ..., хай потішаться." Ладно если бы это писали об украинцах или русских, но такую чушь говорите о канадцах, для которых сборная является самой главной честью дя игрока. Независимо где он играет, в товарищеском матче, или чм с олимпиадой.
На домашнем ЧМ играли ВСЕ ЛУЧШИЕ хоккеисты сборной Канады, которые по первому зову приехали в сборную своей страны:
Нэш
Хитли
Стаал
Нолан
Гецлаф
Эти игроки являются мегазвездами НХЛ в своих клубах. Единственной звездой, которая не приехала на ЧМ был Сидни Кросби - игрок Питсбург Пингвинз. В настоящее время он играет в финале Кубка Стенли.
За Российскую сборную по той же причине не сыграли Гончар, Малкин и Дацук.
И говорить о том, что канадцам было пофиг на игру с русскими, может лишь совершенно не владеющий информацией человек.
Серед вище перечислених іграків мегазірками є тільки E.Staal і R.Nash. Неш в ігрі з Росією не грав(не впевнений).Всі решта іграки середнього рівня. В січні 08р. в 56th All-Star Game NHL між Сходом і Заходом вони не грали.
А найкращі за 2007р. рахуються: Jovanovski, J. Iginla, S. Horcoff, B. Campbell.,S. Crosby ,E.Staal ,R.Nash.Вони є best in class 2007.
Патрик, как можно писать такие глупости о том, что "Основні сили на Кубку Стенлі
Та дуже просто, хто грав у фіналі кубку Стенлі - не грали за збірну, а раз вони дійшли до фіналу, значить на сьогодні вони найкращі. Дійшло, Пєрєсвєт, спец по хокею?
Та дуже просто, хто грав у фіналі кубку Стенлі - не грали за збірну, а раз вони дійшли до фіналу, значить на сьогодні вони найкращі. Дійшло, Пєрєсвєт, спец по хокею?
Пєресвєт "вершків нахватався" з руского радіо (я це теж чув , бо деколи слухаю радiо "Маяк" , Авторадіо , ін.) і "блєстіт знаніями".
Пєресвєт "вершків нахватався"
чергова жертва інформаційного засилля.
Дійшло, Пєрєсвєт, спец по хокею?
Тут все, как я посмотрю, спецы собрались. Спец на спеце сидит и спеца погоняет.
Только вот Украина в пролете Евро-2008. И даже никакие спецы ей не помогли:)
Только вот Украина в пролете Евро-2008. И даже никакие спецы ей не помогли
і не треба завидувати ;)
Samojlovu4
08.06.2008, 18:14
Только вот Украина в пролете Евро-2008. И даже никакие спецы ей не помогли:)
Ви не розумієте, Львіва... :)
Краще скромно лишитись осторонь, щоб всі казали "блін, ну вони круто йшли, просто чуть непідфартило кваліфікацію пройти...", ніж халявно попасти на євро завдяки чужій хорватській збірній, щоб всі робили круглі очі і казали "Прікол, а ті що тут роблять?!". А приїхавши, інсцінувати травму кращого гравця і вислати його з табору, щоб пізніше в разі гучного провалу можна було на кого спихнути, зробити кислу міну і сказати "Ну канєшна, вот бил би у нас Паґрєбняк..."
і не треба завидувати ;)
Да не, я в отличие от Вас не злопамятная:radist:
Додано через 9 хвилин
Ви не розумієте, Львіва... :)
Краще скромно лишитись осторонь, щоб всі казали "блін, ну вони круто йшли, просто чуть непідфартило кваліфікацію пройти...", ніж халявно попасти на євро завдяки чужій хорватській збірній, щоб всі робили круглі очі і казали "Прікол, а ті що тут роблять?!". А приїхавши, інсцінувати травму кращого гравця і вислати його з табору, щоб пізніше в разі гучного провалу можна було на кого спихнути, зробити кислу міну і сказати "Ну канєшна, вот бил би у нас Паґрєбняк..."
Извините, но я не хочу мериться с Вами пиписьками. Я конечно понимаю, что Вам обЫдно что сборная Украина не попала на Евро-2008, поверьте, и мне тоже обидно.
Но скажу одну радостную для Вас вещь (шепотом) - сборная Германии вышла!!!
я в отличие от Вас не злопамятная:radist:
небіда :) в мене зато є почуття гумору ;)
Samojlovu4
08.06.2008, 21:35
я в отличие от Вас не злопамятная
Угу...
Я не злопамятная - зло сделаю, и забуду... ;)
Німеччина-Польща - 2:0. Шкода, звичайно, поляків, але німці вкотре показали дисциплінований, чіткий футбол. Дві помилки у захисті - два голи. А потім вже грали у своє задоволення. Хоча, не можу сказати, що дуже вже мені їх гра сподобалась.
Извините, но я не хочу мериться с Вами пиписьками. Я конечно понимаю, что Вам обЫдно что сборная Украина не попала на Евро-2008, поверьте, и мне тоже обидно.
Не думаю, що для тих хто розуміється на футболі АБІДНА що Україна не попала на Euro-08. З таким рівнем футболу там їм нема чого робити.
Навпаки, мені було АБІДНА що вона попала на World Cup. І стидно. І за гру і за виконавців цієї гри.
bonapart
09.06.2008, 03:10
Поляки мені чимось нагадали гру наших... якось вже надто вони розгублено виглядали, і деякою мірою безпорадно.... подівався від них більшого.... А німці - ну не той рівень вони показали, який дозволяв би про них сказати, що вони фаворити...
Samojlovu4
09.06.2008, 12:38
Малєнєчко очєпятка вийшла... :D
http://eggs.net.ua/photonews/72/_News_Photo_image_large_72984.jpg
які ми українці все таки є...
спеціально для панів що повиїзжали з України і розказують що в нас тут погано і для премудрих обивателів:
МИ УКРАЇНЦІ НАЙКРАЩЕ ГРАЛИ, МИ ЗРОБИЛИ ТЕ ЩО ЗМОГЛИ, МИ ДІЙШЛИ ЛО 1\4 ФІНАЛУ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ, МИ ПРОГРАЛИ ЧЕМПІОНАМ...
І ЯКЩО МИ ЧОГОСЬ НЕ ЗРОБИЛИ ЩОБ ПОПАСТИ НА ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ ТО БУЛИ ОБЄКТИВНІ ПРИЧИНИ.
панове давайте в сусідів вчитися: що поляки що росіяни - та вони своїм гноєм будуть хвалитися - бо то ЇХНІЙ, а українець стане збоку і буде ту Україну як кобилу нещасну ще ногою добивати.
та ОДУМАЙТЕСЯ ЩО ВИ ГОВОРИТЕ!
Deus igrok
09.06.2008, 15:29
МИ ДІЙШЛИ ЛО 1\4 ФІНАЛУ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ, МИ ПРОГРАЛИ ЧЕМПІОНАМ...
І ЯКЩО МИ ЧОГОСЬ НЕ ЗРОБИЛИ ЩОБ ПОПАСТИ НА ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ ТО БУЛИ ОБЄКТИВНІ ПРИЧИНИ.
Бездарна гра футболістів... аха
Дякую, Боже, що не страждаю склерозом і пам'ятаю , як ми до того дійшли )
Samojlovu4
09.06.2008, 18:30
які ми українці все таки є...
спеціально для панів що повиїзжали з України і розказують що в нас тут погано і для премудрих обивателів:
МИ УКРАЇНЦІ НАЙКРАЩЕ ГРАЛИ, МИ ЗРОБИЛИ ТЕ ЩО ЗМОГЛИ, МИ ДІЙШЛИ ЛО 1\4 ФІНАЛУ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ, МИ ПРОГРАЛИ ЧЕМПІОНАМ...
панове давайте в сусідів вчитися: що поляки що росіяни - та вони своїм гноєм будуть хвалитися - бо то ЇХНІЙ, а українець стане збоку і буде ту Україну як кобилу нещасну ще ногою добивати.
та ОДУМАЙТЕСЯ ЩО ВИ ГОВОРИТЕ!
Ну Андрій, якщо розкласти все по полицям...
Ви праві в основному, але...
Причому тут українці, народ?! Де ви бачили українців(в повному розумінні того слова) в збірній, в федерації, в Дінама?! Може один, два...
Особисто я давно вже забив, перепрошую, на дінама, шахтьор... Хіба там збірна і Карпати, і то чуть-чуть. Збірна - бо хоч прапор піднімають і гімн грає, карпатовці - бо хоч вівці, але з мого Львова...
Все. І вболівати за той бутафорний, затесаний суркісами-ахмєтами під себе, куплений-перекуплений, псевдоукраїнський чемпіонат з кишеньковим судівством я не маю наміру.
Навпаки, мені було АБІДНА що вона попала на World Cup. І стидно. І за гру і за виконавців цієї гри.
Зрештою, вихід в 1/4 Чемпіонату світу є найбільшим досягненням України. Так що нам є чим пишатися. Коли ще команди зі Східної Європи так піднімалися? В останні чемпіонати щось не пригадую
п. Самойлович, ото всьо спокійненько тримаємо при собі і сміття з хати не виносимо. а перед іноземцями і перед недалекими, не побоюся вжити слово, співвітчизниками - "махаємо і посміхаємося" і кажемо в нас все супер.
це моя позиція. так роблю я. так має робити нормальний свідомий громадянин.
Samojlovu4
09.06.2008, 23:52
Ну що, Франція ніяка, макаронніки - ніякі.
Наразі найпереконливіше виглядають Португалія, Німеція, Голандія. Причому найсильніше Нідерланди.
Нідерланди! :crazy: Нарешті душевний футбол!
Голандці розписали цяцьку :)
я задоволений то їм за 1\4 ЧС 2006 р.
ВАН ДЕР СААР один з найліпших в світі. думаю кращий в Європі.
Ну що, Голандія показала нарешті той футбол, який повинен бути на змаганнях такого рангу, як ЧЄ. За що їм і дякую. Гра мені дуже сподобалась. Щоправда, перший гол був з офсайду, а суддівство було не дуже кваліфікованим, але враження від гри залишилось дуже позитивним.
І не можна сказати, що італійці були настільки вже погані - просто Нідерланди були набагато краще!
Только вот Украина в пролете Евро-2008. И даже никакие спецы ей не помогли
не штука попасти на євро... тре ше шось показати, поки шо Україна на ЧС досягла 8-го місця... хай тепер Росія ввійде у 8-ку... тоді поговоримо, хоча це лише Європа, але все ж.
bonapart
10.06.2008, 01:02
Щоправда, перший гол був з офсайду
там не було офсайду, оскільки Пануччі без дозвола арбітра знаходився за лінією воріт італійців. Ось вам лінк: http://euro08.football.ua/newsi/33774/page3.html
Німці на мене враження не справили, проте вони завжди по ходу змагань додають, португальців я не дивився, французи - ще гірше від німців... А от Голандія сподобалась, наразі виглядала найсильнішою зі всіх, що вже зіграли... італійці зовсім якось ніяк грали, як для чемпіона світу і одного з фаворитів, при такій грі - максимум це чвертьфінал... приємно порадували румуни. Ну а завтра подивимося, що покажуть іспанці...
побачимо що завтра Газпром покаже з Іспанцями, нє?
Додано через 1 хвилину
Щоправда, перший гол був з офсайду, а
Не було, бо Пануччі валявся за лицевою лінією.... а то є важливо.
Україна на ЧС досягла 8-го місця... хай тепер Росія ввійде у 8-ку... тоді поговоримо, хоча це лише Європа, але все ж.
Справедливости ради: как правило, на ранних стадиях ЧЕ сложнее ЧМ, поскольку на ЧЕ нет полулевака с гарантированной квотой участия (та же Азия, например).
Тем не менее, заслуги Украины это никак не принижает, ну а Россия... вот сегодня начнём смотреть, чего она стоит. Лично мне Хиддинк очень симпатичен, а вот немножко слишком пальцатые игрочки (особенно иунуши типа Акинфеева) -- не особо. Но "вскрытие покажет" (а) :)
Додано через 3 хвилини
італійці зовсім якось ніяк грали, як для чемпіона світу і одного з фаворитів,
Iталiйцi зовсiм нетипово для себе марнували непоганi моменти -- дуже показово, до речi, що третiй отримали пiсля нереалiзованого Пiрло штрафного (хоча то не вина Пiрло, а майстернiсть в.д.Сара). Ну i дещо "не перло" їм. Але ж то все вiдмазки: Нiдерланди грали з вогником i душею i заслужили на таку перемогу :)
Ну а завтра подивимося, що покажуть іспанці...
Надіюся, що покажуть щось добре і подарують багато позитивних емоцій :)
Нiдерланди грали з вогником i душею i заслужили на таку перемогу
100%
Додано через 8 хвилин
Голандці розписали цяцьку
я задоволений то їм за 1\4 ЧС 2006 р.
я теж :) Правда, я хотіла 4:0...Але і так добре
І за Ван Дер Сара. А то набридло, коли постійно кричать, що Чех - найкращий.
П.С. А може найкращий - САШО? :) Його ж подвиг на ЧС-2006 ніхто перевершити не зможе
Лично мне Хиддинк очень симпатичен, а вот немножко слишком пальцатые игрочки (особенно иунуши типа Акинфеева) -- не особо. Но "вскрытие покажет" (а)
Вот-с свежачок от этого геополитика-в-воротах:
" Акинфеев: - Вокруг этой игры нагнетают страсти: мол, Испания то, Испания се, Испания сильна необыкновенно. Но Испания ничем не отличается от России, разве только представляет на чемпионате Европы гораздо меньшую страну. "
Пояснiть менi тупому, до чого тут взагалi розмiр країни?! "Росiя -- родина усього!"?
Samojlovu4
10.06.2008, 20:56
Іспанія - рассєя 4 : 1
Дякуємо расьсєянє!
:radist: :dance:
Дякуємо расьсєянє!
ІСПАНІЯ ВИГРАЛА!!!!:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: ЮХУУУУУУУУУ!!!!я пишаюся тим,що я Іспанка:) :) :)
красиво:) приємно.
а коментатор щось там казав, що росіяни краще виглядали на полі ніж українці, коли Іспанія нас "зробила" ... тоді, ну , знаєте коли.:(
Березуцький, афаір, запевняв напередодні, що 0:4, як в матчі Укр-Ісп на ЧМ06, не буде у жодному разі. Пацан сказал, пацан сдєлал. :crazy:
Але, попри іронию, треба визнати, що перші 20 мин росіяни, як це кажуть російською, "смотрелись". Нелогічний перший гол їх збив з пантелику, а другий -- шокував. Ну а іспанцям лише дай наймаліший гандикап...
Окремо відзначив би повний програш особисто Хіддінка особисто Арагонесу: зворотня заміна Бистрова -- це зовсім не в дусі Хіддінка і виглядало як жест відчаю, імхо. І навпаки, вихід Сеска -- це був гросмейстерський шаг: центр поля відразу перейшов до еспаньолов. Ну а вихід Санті Касорли -- це вже був ізяччний штрих на приємній аль охо еспаньол картині.
Але ж іспанці -- піжони: ну невже можна отак розслаблятися?! :padonak: Грай проти них більш класна команда, 3:0 могли б стати 3:3 вельми просто.
ЗІ: ну що, а на вечір збоченська радість -- ніякуща Греція в коментарі Сергія ДЕРЕПИ! :shutup:
Додано через 5 хвилин
а коментатор щось там казав, що росіяни краще виглядали на полі ніж українці, коли Іспанія нас "зробила" ... тоді, ну , знаєте коли.
Щодо перших 20-25 хвилин він цілком правий. Вже потім що вони, що ми складали "душераздирающее зрелище" (ц) Іа-Іа.
Полковник
10.06.2008, 21:46
Для первой игры очень даже неплохо.
Ребята размялись.
Они еще себя покажут!
Спасибо, панове, за братскую поддержку!
Samojlovu4
10.06.2008, 21:48
зворотня заміна Бистрова -- це зовсім не в дусі Хіддінка
Нім. коментатор, приміром, про ту заміну хвилин 5 триндів, так вона його здивувала...
Але ж іспанці -- піжони: ну невже можна отак розслаблятися?!
Ну то ж іспанці. Вони - тореадори... Втикнули три піки в загривок ведмедю, то ж треба тепер і перед сіньйорітами повизябруватись... :)
Іспанці показали якісний футбол. А росіяни, думаю, недовго розминатись будуть. Не думаю, що з такою грію вони в чверть фінал вийдуть.
Samojlovu4
10.06.2008, 21:59
Спасибо, панове, за братскую поддержку!
Та будь-ласка, звертайтесь ще. ТАК підтримувати завжди раді.
Як же ж старшого брата не підтримати, за його опіку і міцні, аж до удушення, обійми...
Deus igrok
10.06.2008, 22:04
Якщо порівнювати з Україною на Світовому ... то росіяни умію мяч тримати і робити паси. Але як і в нас,немає лідера, який би робив гру у штрафному майданчику.
Притому, моменти були ...деякі просто 99% гарантії, але дитячі паси ... це нікуди не годиться
Ну що ж, іспанці, як я і надіялася, подарували нам позитивні емоції. Аж чотири рази. :) Я надіялася ще на п"ятий, щоб було більше, ніж нам...Але і так добре.
Іспанко.... вітаю!!!!
Мих.
Додано через 1 хвилину
росіяни уміють мяч тримати і робити паси.
то правда:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Додано через 7 хвилин
Лично мне Хиддинк очень симпатичен,
Лічно мнє тоже.
:D :D :D :D :D :D
Додано через 9 хвилин
Шкода десь полковника нема... а ТАК хочеться привіт передати...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Samojlovu4
10.06.2008, 23:45
Ну що, підсумки першого кола?!
А взагалі я трошки в шоці - всі результати точно такі, які я собі бажав! Аж не сподівався. Тобто - симпатична мені команда виграла, нелюбима команда програла, і то з немалим рахунком... Єдина невеличка нестиковочка з моїми побажаннями до першого кола - русскі не мали би гола взагалі забивати...
І шось наразі не дуже видно команди-несподіванки, правда?! Відвертого аутсайдера, який би вистрілив...
русскі не мали би гола взагалі забивати...
а отримати не чотири, а п"ять
Ну що, підсумки першого кола?!
А взагалі я трошки в шоці - всі результати точно такі, які я собі бажав! Аж не сподівався. Тобто - симпатична мені команда виграла, нелюбима команда програла, і то з немалим рахунком... Єдина невеличка нестиковочка з моїми побажаннями до першого кола - русскі не мали би гола взагалі забивати...
І шось наразі не дуже видно команди-несподіванки, правда?! Відвертого аутсайдера, який би вистрілив...
Погоджуюсь. Загалом усе закінчилось більш-менш прогнозовано. Хіба що матч Голандія-Італія міг закінчитися як завгодно. Я думаю, що Румуни ще попьють крові у відомих лідерів. Та й про господарів чемпіонату не варто забувати, вони ще себе покажуть. І ще, сподіваюсь, що поляки зрештою зможуть виграти і поборотися за місце в 1/4.
А ще мені сподобались шведи, гол-красень Ібрагімовича...
А найбільше шведські уболівальниці на трибунах, яких так часто показували оператори протягом матчу
А ще мені сподобались шведи, гол-красень Ібрагімовича... то той, що Кличку програв, нє?
bonapart
11.06.2008, 05:32
А мені шведи сподобались!!!! А гол Ібрагімовича - то дійсно лялька.... Думаю з цього квартету має виходити Іспанія та Швеція, але іспанцям не можна так халатно грати, як тут вже казали, по-піжонськи, бо таки дійсно можна отримати від сильного суперника на горіхи за таку розхлябаність... та й екзаменувались іспанці не надто сильним суперником... хоча, треба визнати, росіяни щось намагалися зробити, та в них не виходило... що ж, за результати сьогоднішнього дня я радий, все влаштовує... А з несподіванок першого кола - думаю Румунія і слабкість та безпорадність Італії..
Deus igrok
11.06.2008, 09:42
ЧМ-2006: 14 июня
15. Группа Н. Испания – Украина 4:0
:cowboy: Ми тоді і одного гола не змогли забити, але пройшли )
Так, що все попереду.
Іспанці показали якісний футбол.
Я б так не сказав. Милий оку -- так, безсумнiвно. Але надто розхристаний, що не є показником якостi.
Додано через 5 хвилин
але іспанцям не можна так халатно грати, як тут вже казали, по-піжонськи,
Не можна, але так i будуть грати. I слава богу :) В принципi, їх за цю елегантну недоладнiсть i люблять "нейтральнi" вболiвальники. :) Нащо нам ще одна надпрагматична Iталiя, нудна Францiя або прямолiнiйна до нудоти Грецiя? Європейськi латинцi -- еспаньоли та португеши -- пiдтримують у теперiшньому футболi шарм, смак Гри :)
Додано через 1 годину 42 хвилини
До речi, щодо класу (?) росiйської зборної -- дотепний i влучний допис на одному росiйському гестбуку:
"Самое интересное испанцы дают играть, но мы не берём никак"
Оце "не берём" i є ознаком невисокого класу.
Объявление по громкой связи в одном из швейцарских банков после матча Евро_2008 Россия-Испания (1:4): "Господина, оплатившего чемпионат мира по хоккею и Евровидение, просим подать форму N повторно с исправленными реквизитами - Ваш платеж не прошел".
Объявление по громкой связи в одном из швейцарских банков после матча Евро_2008 Россия-Испания (1:4): "Господина, оплатившего чемпионат мира по хоккею и Евровидение, просим подать форму N повторно с исправленными реквизитами - Ваш платеж не прошел".
А оце вже зайве, як на мене. Iронiзуйте, але знайте мiру.
А оце вже зайве, як на мене. Iронiзуйте, але знайте мiру.
А так бездарно проигрывать, это не зайве. Показывать игру в защите на уровне дворовых команд, это не зайве.
Ладно хоккей вычеркиваем, это действительно большая победа, а победа на евровидение для меня это типа победы на райнном конкурсе самодеятельности.
А так бездарно проигрывать, это не зайве. Показывать игру в защите на уровне дворовых команд, это не зайве.
Це таке дiло... Навiть Iталия -- монстри захисту -- iз голандцями осоромилась. Навiть ми ;) нещодавно отримали вiд Iспанii чотири м'ячi.
I у будь-якому разi бездоказовi закиди щодо "проплаченостi", як на мене, недоречнi. Хто-хто, а росiяни вже вiд базiкiв на цю тему i без того постраждали -- згадайте-бо iзраїльске фiаско.
Ладно хоккей вычеркиваем, это действительно большая победа, а победа на евровидение для меня это типа победы на райнном конкурсе самодеятельности.
Згоден :)
Deus igrok
11.06.2008, 18:55
Форвард сборной Испании по футболу Давид Вилья, сделавший хет-трик в матче Евро-2008 с Россией (4:1), получил травму во время празднования первого из своих трех голов. Нападающий повредил палец правой руки, когда обнимал своего партнера по атаке Фернандо Торреса, который отдал Вилье голевой пас, сообщает Reuters.
По словам автора хет-трика, его палец запутался в складках футболки Торреса, и когда Вилья сделал движение рукой, то получил небольшую травму. В среду, 11 июня, Давид Вилья тренировался со специальной фиксирующей повязкой на правой руке.
0_o
Samojlovu4
11.06.2008, 19:26
http://eggs.net.ua/nw/1/_News_Photo_image_large_1175.jpg
ну що. я задоволений. Хорвати молодці. 2-1 проти Німців.
Всього матчу дивитися не було можливості. з того що я бачив то були чіткі але безрезультативні (крім одного випадку коли забили гол) атаки німців. якийсь хаотичний проте досить міцний захист хорватів.
шкода вкінці в хлопців нерви здали. але знову ж таки то нервові німці почали.
отже всіх нас, хто вболівав за збірну Хорватію - з перемогою!
Samojlovu4
12.06.2008, 20:57
Португальці фаворити, але з чехами не дуже переконливо. Шось мені їхній воротар цілком не подобається, той цілий Рікардо. То якраз певно і буде головна їхня проблема по дорозі до титулу...
Швейцарію шкода, з турками вони більше на перемогу заслуговували...
Німці ніякі, що хорвати і доказали. Мені то особливо цікаво спостерігати, бо тут така ейфорія кругом збірної, завал просто - вже за пару місяців кричали, що вони чемпіони...
Deus igrok
12.06.2008, 21:00
О, оце гарний футбол.... німаків порвали як грілку ...
Під кінець, емоції не витримали ... жаль, що зупинили вихід один на один ... красива б і жирна крапка вийшла )
Samojlovu4
12.06.2008, 21:05
Вчора турки - швейцарія був гарний футбол, а то так... хіба хорвати трошки показали...
А взагалі, на мою скромну думку, минають часи приказки "В футбол грають всі, а виграють німці"... Принаймі стосовно збірної.
Клубний нім. футбол, як на мене, навпаки набирає оборотів потрошки...
Вчора турки - швейцарія був гарний футбол, а то так... хіба хорвати трошки показали...
Т-Ш -- то був "іскрєнній вудбол" а ля Малофеєв ;) Трохи у дворовому дусі, хоча і емоційно і досить видовищно. А Н-Х -- то зовсім інший клас. Але при тому різниця в класі не спричинила різницю у видовищності: Клінсманн, за що йому велике данке, прищепів німцям свіжу та досить душевну манеру гри, а Льов її поки що нормально підтримує. Ну а хорвати і без того грають досить цікаво. Тож обидва матчі особисто мені сподобалися, хоч і за різне :)
А взагалі, на мою скромну думку, минають часи приказки "В футбол грають всі, а виграють німці"... Принаймі стосовно збірної.
А це також наслідок того, що вони трохи відійшли від жлобсько-прагматичного стилю.
Клубний нім. футбол, як на мене, навпаки набирає оборотів потрошки...
Атож; головне -- з росіянами не зтикатися. "Нюрнберг", "Баєр" та "Баварія" засвідчать :moskali:
А в ці хвилини австрійці "пресують" поляків. Вже три голи мали забивати, в поляків в обороні такі провали...Ніколи би не подумала, що австрійці таке вміють. Цікаво, чи надовго австрійців вистачить.
Ха, поки я писала, поляки гол забили. От так буває, як їм пару раз не забили, то забили вони. Шкода австрійців. Мали би вони на той час вигравати
одне питання Левандовскі - то таке виховання Шахтаря?
неповезло полякам. Польща вздихнула - КУРДИ...
Траур для усіх шанувальників збірної Польщі...
Згоден, спочатку їхня гра була донічого, нелогічний гол, який вони забили все змінив кардинально. Чому ж австріяки нічого за годину гри нічого не показали? А поляки потім мали доволі непогані моменти, чи то їх "понесло", чи то перестали боятися суперників після забитого голу...
Але призначати такі вимешлені та незрозумілі пенальті на останній хвилині матчу рівня ЧЄ - безглуздо!
Ну, і хто скаже тепер, що суддя не може одним своїм рішенням змінити ситуацію не лише в одному конкретному матчі, але й, можливо, в усьому турнірі?
фішка в чому, господарі турніру реально прикинули нема шансу, ото вони в навушник судді і волали давай щоб хоч одне очко було на двох - по 0,5 для Австрії і Швейцарії :)
але Левандовскі підфолював а ще проти господарів турніру, а ще з англійським суддею...
фішка в чому, господарі турніру реально прикинули нема шансу, ото вони в навушник судді і волали давай щоб хоч одне очко було на двох - по 0,5 для Австрії і Швейцарії :)
але Левандовскі підфолював а ще проти господарів турніру, а ще з англійським суддею...
Не погоджуюсь. При виконанні стандартних положень така боротьба за м"яч цілком природня і припустима. Зрештою, футбол - не балет, контактна гра. Якби на усі такі випадки звертати увагу, то практично після кожного "стандарту" можна призначати пенальті...
nirvanka
13.06.2008, 01:14
Йой, ото облом полякам.. Ну і як після того вірити в справедливість?..
Тут на всіх каналах репортажі про те, що то всьо підстава і т.д.. Фанати в шоці.. Та всі в шоці.. Вже і плакат приготували:
http://img48.imageshack.us/img48/4242/sedziakurwawp5.jpg
Якби на усі такі випадки звертати увагу, то практично після кожного "стандарту" можна призначати пенальті...
а ще проти господарів турніру, а ще з англійським суддею...
одне питання Левандовскі - то таке виховання Шахтаря?
неповезло полякам. Польща вздихнула - КУРДИ...
виховання Шахтаря - это супергол Дарио Срны, капитана Шахтера, а Левандовский сейчас редко в Шахтере играет. И какое значение имел матч Австрия-Польша, вы что думаете немцы австрийцев не обыграют?
Не погоджуюсь. При виконанні стандартних положень така боротьба за м"яч цілком природня і припустима. Зрештою, футбол - не балет, контактна гра. Якби на усі такі випадки звертати увагу, то практично після кожного "стандарту" можна призначати пенальті...
Можна, а що, хтось сперечається? Згадайте матч ДК-Н'юкасл двiтисячилохматого року, коли за аналогичнi тяганини Гусiним когось iз англiйцiв нам також поставили пенальтi. Абсолютно iдентична ситуацiя. Ну то й що? Перша реакцiя -- звiсно, шок i образа, а потiм, як емоцiї вгамовуються, думаєш до тих захисникiв: "ну якщо вже порушуєш -- роби ж це з умом, не демонстративно!". Нинi поляки виють на арбiтра -- а не постав вiн пенальтi, на нього б вили австрiяки. То йому яка рiзниця? А формально правила вiн дотримав. :)
Ergo, полякiв шкода, але такi ляпсуси -- то є ознака не надвисокого їх класу, от i усе. Iмхо.
Руда Кішка
13.06.2008, 13:52
Німців "опустили" гарно :)
В кого які прогнози на сьогоднішні матчі групи "смерті" ?
Думаю, голандці французів все-таки переграють. А от італійці з румунами... Дуже вже ніякі італійці були в попередньому матчі. Всяке може бути
Samojlovu4
13.06.2008, 14:07
Особисто я б хотів, щоб голандці і румуни виграли.
Байдуже з яким рахунком.
http://ua.fishki.net/picsw/062008/11/prislannoe/davelii.jpg
і я хочу щоб французи програли
набридло дивитися на "європейську" команду з темношкірими обличчями
я не расист, але це ЄВРО -2008, а не кубок Африки
Samojlovu4
13.06.2008, 14:32
Мало не один Рібері француз, і той магометун, нє?!
Хоча як з Італією бавитися будуть - то я за французів...
http://www.sports.ru/images/object_93.1213211741.jpg
nirvanka
13.06.2008, 15:24
Це пенальті вже стало національною трагедією Польщі..
Фотошоп проти Говарда Веба:
http://c50.grono.net/3/77/gallery-55945595-500x500.jpg
http://c0.grono.net/74/129/gallery-55945014-500x500.jpg
http://c88.grono.net/36/105/gallery-55941923-500x500.jpg
Особисто я б хотів, щоб голандці і румуни виграли.
Байдуже з яким рахунком.
Аналогiчно. Голандцi приваблюють душевнiстю i завзятiстю, ну а румуни -- за принципом "найменшого зла", бо вже за Iталiю точно вболiвати неохота. :shutup:
Вийдуть голандці і французи з другої позиції. і нема шансу у інших команд.
Французи вперед!
Samojlovu4
13.06.2008, 21:04
Ох, класний матч...
Шкода, румуни не дотисли італійців, була б маленька сенсація...
Deus igrok
13.06.2008, 21:57
=) Голандці ведуть, супер буде - як переможуть. І пройдуть разом з Румунією.
Samojlovu4
13.06.2008, 23:41
От вам і група смерті!
Прікол, класно закрутилось...
Deus igrok
13.06.2008, 23:41
Краса просто, якби не ДЕки, то пиво було б не поганим додатком до таких матчів...
Динаміка, техніка, моменти.....
Франція гоу хом )))
Давно я вже не спостерігав за таким цікавим,захопливим, а головне, видовищним матчем,як Голандія-Франція!
Навіть коментувати нічого, просто Нідерланди зараз знаходяться у чудовій формі та демонструють ту гру, яку від них давно чекали. Супер! Браво!
А третій гол не нагадує вам практично ідентичний двадцятирічної давності, який нинішній тренер Голандії Ван Бастен забив у ворота СРСР? Невже відпрацьовував такі ж удари зі своїми підлегими на тренуваннях?
Голандія - чемпіон!
Samojlovu4
14.06.2008, 00:13
Та нє, він тоді закатав Дасаєву набагато красивіший...
Сьогодні греки з газпромом грають... цікаво буде, нє?
Deus igrok
14.06.2008, 19:56
У нас вже 1-1 у матчі Шведи - Іспанія.
Хм, тут як не крути .... Іспанці пройдуть, навіть якщо зараз програють, то у греків своїх 3 очка візьмуть.
Найгірше , це якщо залишиться нічия. Тоді шанс на 2 місце буде у Греків та Росіян.
А є тут хтось, що сьогодні за греків вболіває? :D
Samojlovu4
14.06.2008, 22:13
Ну я нині за греків...
Хоча звичайно проти них, але сьогодні чомусь за греків... сам дивуюсь чому...
Samojlovu4, ну чисто так як і я...
Але шось запахло жареним для греків...вже й загорілося...надіюся, відіграються
аж хочеся поматюкатися...
Samojlovu4
15.06.2008, 00:02
росія - Греція 1:0
Однозначно, об"єктивно за грою: дві найгірші команди чемпіонату розіграли між собою найнайгіршого.
Смішно було, після матчу інтерв"ю... Саєнко - "ребята собрались как на финал и видали 100 процентов своих возможностей!" Сильно. З такою футбольною розмазнею проти мертвої Греції, закатавши халявний гол... :D
газпром ще має Нікополідісу виставити...
Смішно було, після матчу інтерв"ю...
та вони завтра ще про вихід з групи будуть говорити, а ще про можливе чемпіонство...як завжди говорять...
Deus igrok
15.06.2008, 00:40
Але шанс виходу є , якщо перемогти Шведів...якщо...
Как шведы под Полтавой(Соладты)
Полковник
15.06.2008, 00:54
Однозначно, об"єктивно за грою: дві найгірші команди чемпіонату розіграли між собою найнайгіршого.
Смішно було, після матчу інтерв"ю... Саєнко - "ребята собрались как на финал и видали 100 процентов своих возможностей!" Сильно. З такою футбольною розмазнею проти мертвої Греції, закатавши халявний гол... :D
газпром ще має Нікополідісу виставити...
Смешно.
Действительно, смешно.
А как там Украина?
Додано через 45 секунд
та вони завтра ще про вихід з групи будуть говорити, а ще про можливе чемпіонство...як завжди говорять...
КТО всегда ТАК говорит????
Samojlovu4
15.06.2008, 00:58
Смешно.
Действительно, смешно.
А как там Украина?
Та Бог його святий знає, как там тая украина...
Бухають напевно зараз, неділя завтра.
Полковник
15.06.2008, 01:14
Та Бог його святий знає, как там тая украина...
Бухають напевно зараз, неділя завтра.
Бедолаги!
Россия с четверга бухает.
Четыре выходных!
Але шанс виходу є , якщо перемогти Шведів...якщо...
Как шведы под Полтавой(Соладты)
Шведи за Полтаву віддадуть.... ой віддадуть..::naci:
КТО всегда ТАК говорит????
Та ще до початку Євро говорили. А хто? - Російські коментатори!
Полковник
15.06.2008, 02:50
Та ще до початку Євро говорили. А хто? - Російські коментатори!
Аааа?
Российские?
Тогда ПРАВИЛЬНО говорят.
Спасибо за ответ.
Шведи за Полтаву віддадуть.... ой віддадуть..:
будемо чекати :) Позитивних емоцій чекати, я мала на увазі :D від шведів :D
будемо чекати Позитивних емоцій чекати, я мала на увазі від шведів
не забудьте мій прогноз: шведи в жовто-синій формі вийдуть і дадуть прикурити Газпрому.
Samojlovu4
15.06.2008, 23:52
Ну чехів реально шкода...
Але це не матч, а феєрія, хоча пройшли і турчани...
Нема слів, це просто його величність футбол...
Deus igrok
15.06.2008, 23:55
=) Воротар турків ... нема слів ... ну от нащо на доданому часі, за перевеги , за 10 метрів від судді так робити ?
Samojlovu4
16.06.2008, 00:00
Блін, певно довго не засну...
Турки вже позбиралися в місті, на автах сигналять і карнавалять... з центру сюди чути...
Так, класний матч був. Чех (той що Петр) другий гол нахаляву пропустив. Любить він час від часу такі помилки робити. Шкода чехів. А Демірел підвів команду насамкінець.
bonapart
16.06.2008, 02:53
Мдя, реально шкода чехів... ну але самі винні, слов"янська натура, блін - не дограти, розслабитись, і зрештою програти.... ве залишилиь хорвати і іспанці, хоча і Голандія своєю грою зуміла привабити... та й Швеція, з іспанцями їм не пощастило, випустили Вілью на останній хвилині... ладно, подіваюсь шведи за Полтаву віддадуть;):)))))
шведи за Полтаву віддадуть
якщо згадати як шведи грали в товариській грі проти України...
шось я маю сумніви що вони росіян переможуть...
bonapart
16.06.2008, 09:25
якщо згадати як шведи грали в товариській грі проти України...
шось я маю сумніви що вони росіян переможуть...
а я от чомусь думаю що обов"язково переможуть. Товариська гра, вона і є товариська... а тут шведи два матчі на рівні відіграли, з іспанцями відверто їм не пощастило, а греків розкатали і не поперхнулися... так що...
Ну що ж, побачимо, що шведи покажуть. А от сьогодні, думаю, німці австрійців повинні перемогти. Цікаво, чи хорвати з поляками розслабляться і дадуть їм виграти
bonapart
16.06.2008, 10:40
Поляки мають шанс?
нєа, там вже без шансів... хоча, якшо переможуть австріяки і поляки, то там непонятно як воно буде... коротше, сподіваюсь на перемогу австрійців, хоть і мало віриться, та все ж...
Ну що, Хорватія і Німеччина вийшли з групи.
От сьогодні буде цікаво Франція - Італія. Буде смішно, якщо румуни виграють і вийдуть далі :)
Особисто я за те щоб результат матчу Франція -Італія був нічийний))))))
Samojlovu4
17.06.2008, 11:34
Я за те, щоб вийшли хорвати і цигани, і щоб французи взули італійців, але обидва вилетіли.
А німці, на жаль, ніякі. Хоч я за них вболіваю. Наразі єдина команда, яка на пузі незаслужено проповзла в чвертьфінал, просто за рахунок слабкої групи.
Руда Кішка
17.06.2008, 17:26
А як Вам заява збірної Франції, що Голандія навмисне вийде другим складом і програє румунам. Що це все спіціально договорено, щоб румуни пройшли (оскільки тоді результат матчу Італія-Франція не буде мати значення). Ой-ой-ой, бідні Франція та італія, весь світ проти них зговорився :) Португези з іспанцями най відпочивають і грають другим складом, навіть програючи, а голанцям зась
Ой-ой-ой, бідні Франція та італія, весь світ проти них зговорився Португези з іспанцями най відпочивають і грають другим складом, навіть програючи, а голанцям зась
понаїдалися жаб з макаронами, нє?
Додано через 1 хвилину
Особисто я за те щоб результат матчу Франція -Італія був нічийний))))))
тоді навіть румуни можуть здути 1-0, все одно ввійдуть....
Пересвет
17.06.2008, 21:13
Спасибо Мартини, за чудо форум. Раз 10 приходится грузится, чтобы зайти.
К сожалению только сейчас удалось прочитать аналитику хоккейного специалиста Патрика по поводу ЧМ по хоккею
В сборной Канаде из тех, кто играл в ALL STARS GAME 2008 были:
Ed Jovanovski
Jason Spezza
Eric Staal
Martin St. Louis
Ryan Getzlaf
Rick Nash
Может хватит говорить о продаже канадцами ЧМ. А посмотрим реально на вещи и будем говорить о величайшей победе сборной России по хоккею за последние 15 лет.
что касается Евро - 2000. Россия идет по стопам Украины крупное поражение в первом матче с последующим выходе из группы.
Таку слабку та безпорадну Францію я ще не бачив. Щоправда, якби не вилучення на початку гр їхнього гравця... Проте Італія вже показала щось більш-менш пристойне. Ніколи не поважав румунів, але цього разу був за них. Зрештою, усе сталося так, як повинно було бути: Голандія легко їх переграла, Італія святкує вихід до 1/4, французи витирають сльози...
Побачимо, що сьогодні покажуть наші північні сусіди. Шведи, то не греки, з ними на дурно забити гол та пройти далі не вийде.
якщо навіть шведи не переможуть росіян то в подальшій грі проти нідерландців їм точно вже нічого не світить)))
з ними на дурно забити гол та пройти далі не вийде.
Почему? У итальнцев же получилось
я в шоці.....від ніякущих шведів.....слів бракує...вже 2:0 газпром веде...
Читатель_Обкома
18.06.2008, 22:59
Шведи за Полтаву віддадуть.... ой віддадуть..:
Мне лично футбол абсолютно по фиг!!!!:cowboy:
Но было бы интересно что бы россияне выиграли!!!!:moskali::moskali::moskali:
чисто в пику Миху!!!Вот уж мне то весело бы было!!!!:radist::radist::radist:
Додано через 1 хвилину
я в шоці.....від ніякущих шведів.....слів бракує...вже 2:0 газпром веде...
Оля-ля-ля... :moskali::moskali:мабудь Мих ...валерянку уже ведрами глотает!!!!:radist::radist::radist:
ВСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Это ОРГАЗМ!!!
Читатель_Обкома
18.06.2008, 23:36
В сухую!!!!!!!!2:0!!!!!!:moskali::moskali::moskali:
Полтава полная!!!!!!!!:moskali::moskali::moskali:
Мих ?Чо Вам выслать????
1.Глицирин
2.Валидол.
3.Гематоген.
Выбирайте!Я сегодня добрый!:clapping::clapping:
Deus igrok
18.06.2008, 23:47
Там по 300к Євро обіцяли гравцям за перемогу. Непоганий такий стимул.
А далі хто Росії попадається? Чи не Голландія часом? :D Ну вийшли з групи, та невже в голландців виграють? Жовто-синіх перемогли, та чи здолають помаранчевих? :D
Deus igrok
18.06.2008, 23:49
)))))))))))) Я буду довго сміятися, як переможуть.
Там по 300к Євро обіцяли гравцям за перемогу. Непоганий такий стимул
А чи не Абрамович то обіцяв? Бо кажуть, що Росія виграє ЧЄ, якщо Абрамович того сильно захоче :)
в мене так язик чешеться на жовту, а то й червону картку нарватися. але нічо... ой нічо...
Буде вам панове з Голандією і гліцирин, і валідол, і вазелін...
Я думаю зі мною всі погодяться, що шведи сьогодні були як підмінені!
Читатель_Обкома
18.06.2008, 23:59
Я буду довго сміятися, як переможуть.
А шо пан....Deus igrok..может поспорим?:cowboy:
Фортуна она баба такая..всяко может быть...:radist:
Я буду довго сміятися, як переможуть
не каркайте! тьху тьху тьху...
шведи сьогодні були як підмінені
ага, я від них чекала зовсім не такої гри. То було позорисько, добре що тільки два дістали.
Там по 300к Євро обіцяли гравцям за перемогу. Непоганий такий стимул
а я то думала, чого :moskali: так гонили...було за шо...
Читатель_Обкома
19.06.2008, 00:00
Буде вам панове з Голандією і гліцирин, і валідол, і вазелін...
мона и этого "знатока" прицепить к спору...:cowboy:
А потом и вместе посмеемся...:radist:
Додано через 56 секунд
а я то думала, чого так гонили...було за шо...
ля-ля-тополя..остальные играли за "идею"...ха-ха-ха..не смешите!
настрій впав... шведи....газпром...
Фортуна она баба такая..всяко может быть...
ось сьогодні було...фаворитами вважали шведів, і що?
Додано через 1 хвилину
ля-ля-тополя..остальные играли за "идею"...ха-ха-ха..не смешите
а я не кажу, що всі решта за ідею, просто суми менш значущі були :D
Читатель_Обкома
19.06.2008, 00:04
ось сьогодні було...фаворитами вважали шведів, і що?
Да по мне...футбол сто лет и нафиг не нужем!!!:cowboy:
Миха просто жалко...:(:(:(
(:radist::radist::radist: )
Миха просто жалко...
нічого, після гри з голландцями буде навпаки :D
(я так думаю...:))
Читатель_Обкома
19.06.2008, 00:11
нічого, після гри з голландцями буде навпаки :D
(я так думаю...:))
Может быть..может быть..я чо зверь что ли?:cowboy:
А далі хто Росії попадається? Чи не Голландія часом? :D Ну вийшли з групи, та невже в голландців виграють? Жовто-синіх перемогли, та чи здолають помаранчевих? :D
Смотрел игру, временами даже за шведов болел - вроде как наших бьют.
А когда с голландцами играть будут тут меня ничто отвлекать не будет. Голландцы скорее всего в оранжевом будут, а россияне, похоже, в белом. :)
Читатель_Обкома
19.06.2008, 00:18
Смотрел игру, временами даже за шведов болел - вроде как наших бьют.
А когда с голландцами играть будут тут меня ничто отвлекать не будет. Голландцы скорее всего в оранжевом будут, а россияне, похоже, в белом. :)
:8::8::8:
А шведы щас в какой форме цвета играли???????
:8::8::8:
А шведы щас в какой форме цвета играли???????
В желтой с синим. Потому и казалось, что Украина проигрывает. :)
Читатель_Обкома
19.06.2008, 00:29
В желтой с синим. Потому и казалось, что Украина проигрывает. :)
Вот те раз....:shutup:видать я не за тех болел...:)
Справедливості заради варто зазначити, що росіяни виглядали набагато краще. Абрамович тут ні до чого, за те ми і любимо футбол, що він непередбачуваний. Поле рівне, кулька кругла - бери та грай.
У шведів було бажання, але ніц не виходило. Буває...
Так що давайте привітаємо сусідів, ніде від цього не подінемося...
Так що давайте привітаємо сусідів, ніде від цього не подінемося...
та чого? якщо закрити очі і вуха то можна вдати, що ми не помітили...
та чого? якщо закрити очі і вуха то можна вдати, що ми не помітили...
на таке очі і вуха не закриваються....цікава гра була
.цікава гра була
я заснув. дуже нудна гра! чесно.
Самое главное что на поле была команда, которая играла в хороший, скоростной и техничный футбол. И шведы не виноваты. Им просто не повезло, что попали под каток. И эта команда самая молодая на ЧЕ, есть куда рости. А Хиддинку надо памятник поставить
Ser tabu
19.06.2008, 12:15
гарно. швидко. результативно. 1/4 фіналу.
не факт, що Росія програє Голандії. Якщо піде гра в Аршавіна, то знову нефартова тюльпанова команда вилетить. Роія звісно не переможе на Євро, але може бути прецедент. Але то 10 до 90. Шанс треба їм залишати.
до теми короткий анекдот про вчорашний матч :
Путін пише в одній кімнаті роб.кабінету звіт, а в другій Мєдвєдєв кричить - давай гол, давай гол !!!!!! ВВ то достало, взяв телефон, позвонив в Інсбрук : "Забийте гол най сі заспокоє.")))
Якщо ж брати де факто, то найкращі ігри наразі демонструють якраз голандці та хорвати.
Дуже б хтів шоби перемогли хорвати. Це їх час.
Але як завжди буває - команди грають файно а перемагають альбо німці альбо італійці)))))
Дуже б хтів шоби перемогли хорвати.
і я найбільше вболіваю за хорватів:radist:
симпатична гра і команда
а ще цікавий нюанс: чемпіони Європи греки не набрали жодного очка
Вискочки:ninja:
Deus igrok
19.06.2008, 13:13
) Голандці цікаві ... не дарма у них повна легалізація "допінгу" )
Пересвет
19.06.2008, 15:04
Дамы и Господа! Большое спасибо за ваши поздравления. Нам с Читателем Обкома, Чернобыльцем и Полковником очень приятны ваши поздравления, жар ваших сердец видится на расстоянии...
Особая благодарность Миху...очень тронуло...емко и кратко...
Посмотрим чем закончится матч с тюльпанами. Явные фавориты они естественно. Но за такую игру наших ребят необходимо поблагодарить!
Но за такую игру наших ребят необходимо поблагодарить!
Мушу визнати, що мені сподобалися голи - результат, так сказати, комбінацій, а не просто "запхані" у ворота. Але дякувати не буду, бо збірна мені не подобається :no: та й вболівала я за шведів. Але того, що росіяни грали погано чи незаслужено виграли, поклавши руку на серце, сказати не можу. А шкода. Бо після гри з греками саме так і говорила.
Читатель_Обкома
19.06.2008, 15:54
с Читателем Обкома,
Меня не примазывайте!!Мне футбол пофиг!:)
Мне Миха жалко ....:( :( :(
Пересвет
19.06.2008, 16:13
А мне то как жалко...Чай живой человек то...
bonapart
19.06.2008, 16:23
Так, не сподівався, що шведи так слабо зіграють з Росією, помилився я прогнозах... на жаль не вдалоя подивитися матч, сесія, блін... Вболівав за шведів, ну але шведи самі прогавили своє щастя... Що ж, тепер подивимося, що Росія покаже із голандцями (прогнози не робитиму, а то наврочу, он вже на цю гру напрогнозував)))))
Цікаво, що нині протиставлять португальцям німці???? Вболіватиму за португальців, ну не заслоговують німці з такою вимученою та блідою грою на вихід у півфінал....
А взагалі хотілось би бачити в півфіналах португальців, голандців, хорватів та іспанців. Без росіян, німців та італійців... і без турків(через то шо з хорватами грають))))
не сподівався, що шведи так слабо зіграють з Росією
Еще один специалист. Даже футбол не смотрит, сессия у него. Я в 78-м смотрел финал Аргентина-Голландия и на следующий день диплом защищал
Пересвет
19.06.2008, 19:23
Оля разошлась...
Не уж то вы так соккер любите? В штатах же он не очень популярен.
А Россию так не любите, что даже кушать не можете :)
В игре с Голландией российская сборная явный аутсайдер, что уж тут скрывать. Но надеюсь ребята покажут свой характер.
Спокойнее народ, победителей не судят
Вот вам официальный сайтик Евро-2008
http://ru.euro2008.uefa.com/
Наслаждайтесь!!!
Полковник
19.06.2008, 21:19
Почитал-сссс....
Тяжелое ЭТО ЗАНЯТИЕ - болеть ПРОТИВ!
Я, честно, просто НЕ УМЕЮ!
Завидую вам, свидомые!
Пересвет
19.06.2008, 21:49
Темнота вы Полковник, видно что к европейским ценностям не приобщены. Деревенщина-с...
Вот Шотландия, что на Британских островах, болеет за Шотландию и за команду, которая играет против Англии.
Полковник
19.06.2008, 21:55
Темнота вы Полковник, видно что к европейским ценностям не приобщены...
Да, куда уж нам.....
Вы видели глаза Динияра Билялетдинова во время исполнения Российского гимна на стадионе «Тиволи Ной» в Инсбруке? Режиссер долго не переключал камеру с нашего полузащитника, в чьих глазах застыли слезы, а взгляд говорил еще больше. Я не люблю делать прогнозы, но в то мгновение у меня промелькнула мысль: мы не можем проиграть в этот день и не проиграем! Так оно и вышло. И те скептики, которые были уверены, что нашим на Евро-2008 ничего не светит, оказались не правы.
Конечно, до Ирины Родниной в Лейк-Плэсиде-80 Динияру еще далеко, но нашу сборную образца 2008 года нельзя упрекнуть в отсутствии патриотических чувств, что было излюбленной темой последних лет - дескать, не нужна нашим футбольным миллионерам национальная сборная, мотивации нет. Как бы ни странно это звучало, голландец (не россиянин!) Гус Хиддинк сломал этот стереотип. Ни Садырин, ни Романцев, ни Игнатьев, ни Бышовец, ни Газзаев, ни Ярцев - те, кто руководили нашими сборными в предыдущие годы, - а космополит Хиддинк, который, кроме своей родной Голландии, успел поработать в Южной Корее и Австралии. Гус, который уже давно говорит о России «наша страна», сумел вернуть российским футболистам понятие патриотизма. И они поняли, что главное - не спор, в какой экипировке выходить на поле, не дележка премиальных за виртуальную победу или выход из отборочной группы, не эйфория после натужного попадания на крупный турнир. Они осознали: футбол - это работа, которая приносит удовольствие не столько им самим, сколько другим - болельщикам и всем россиянам.
Эпизодически наши футболисты показывали игру экстра-класса - вспомним победу девятилетней давности на «Стад де Франс» над действующими на тот момент чемпионами мира французами. Но чтобы так выступать на крупных турнирах, а если еще в чистую проиграть первый матч в группе... На нынешнем Евро мы видим новую национальную команду, которой не было, пожалуй, 20 лет.
А вспомните, сколько пессимизма было после ноябрьской игры с Андоррой и победы Хорватии над Англией? «Нам нечего там делать!», «Зачем ехать на Евро с такой игрой? Зачем позориться?», «Мы будем чужими на празднике футбола!» - вот только самые благозвучные реплики, раздававшиеся тогда. После жеребьевки скепсиса стало еще больше - мол, с испанцами ничего не светит, да и со шведами тоже, может, только с постаревшими греками. А когда сломался Погребняк за две недели до первого матча в Инсбруке? Началось ставшее уже привычным посыпание головы пеплом: «Это катастрофа!», «Можно заказывать обратные билеты».
Но все вышло иначе, потому что тех, кто верил, оказалось больше. Мы в четвертьфинале, где сыграем с Голландией. Да, они фавориты, они превосходят нас в классе, и все же верится, что игра со Швецией была только началом. До завтра!
http://www.redstar.ru/2008/06/20_06/1_01.html
Руда Кішка
19.06.2008, 23:54
усе, португези пакують чемодани :cowboy:
Цікаво, хто буде пакувати їх завтра? Думаю, там більш прогнозований результат ніж в сьогоднішньому матчі.
Конечно, до Ирины Родниной в Лейк-Плэсиде-80 Динияру еще далеко,
...а в некоторых местах он и никогда с ней не сравняется :)
Додано через 1 хвилину
усе, португези пакують чемодани :cowboy:
Цікаво, хто буде пакувати їх завтра? Думаю, там більш прогнозований результат ніж в сьогоднішньому матчі.
На цьому чемпіонаті щодо прогнозованості годі щось говорити. І слава богу! :)
Класичий німецький дисциплінований футбол. І віртуозні португальці нічого не змогли зробити. А жаль, я був за них, ну не подобаються мені Ганси на цьому Чемпіонаті, так само, як і італійці.
Є багато команд, які заслуговують на кразі результати, але як завжди проходять усім відомі
Вболівала я за чехів - поїхали додому, вболівала за шведів - поїхали додому, з португальцями так само...вболівати тепер за росіян, чи що? :D
А хочеться сьогодні за хорватів повболівати..
Вболівала я за чехів - поїхали додому, вболівала за шведів - поїхали додому, з португальцями так само...вболівати тепер за росіян, чи що? :D
А повболiвайте! :clapping:
Нi-нi, сьогоднi також за росiян повболiвайте, щоб вже певно було :crazy:
Та ні, вже від завтра почну :)
А сьогодні напевно прийдеться за турків вболівати :)
А сьогодні напевно прийдеться за турків вболівати :)
I як слiд! :cowboy:
не треба! будь-ласка :)
Перед Евро болел за Россию, Хорватию и чехов. После первых матчей понял, что чехи никакие, без Недведа и Поборски ничего не светит, а башню Коллера надо на колесиках возить или вкопать в районе штрафной. Хорваты порадовали, особенно мой любимец капитан Шахтера.
Их и голландцев считаю лучшими. А вот Россия , со своей загадочной русской душой потрясла. Конечно в первом матче видны были проблески хорошего футбола, во втором появилась уверенная игра, а в третьем показали такой футбол, что вспомнил сборную СССР образца 1988 года.
Что интересно ван дер Сар, предсказал итог этого матча, мол Россия показывает современный футбол
За колективними замовленнями буду вболівати за турків!!! Не знаю, правда, чи вийде, але буду старатися! :)
Их и голландцев считаю лучшими.
Я теж :y:
Deus igrok
21.06.2008, 00:21
)))))))))))))))
Тренер Хорватів готовий вдусити суддю )
Полковник
21.06.2008, 00:23
Я теж :y:
Эхха!!!!
Видимо, с РУССКИМИ судьба ПОКА не сводила?:shutup:
Думаю, что Вы бы изменили своё мнение....:cowboy:
Не (с)? :moskali:
ну і рубка.ю... Я - за Хорватів.
ну що ж ви Оля_Д ?
У Оли Д самый ответственный день - завтра:D
Deus igrok
21.06.2008, 00:38
У Оли Д самый ответственный день - завтра
Так вона ж за тюльпанів :
Я теж
)))))
За колективними замовленнями буду вболівати за турків!!! Не знаю, правда, чи вийде, але буду старатися!
За червоненьких вболівати треба було... :no:
Samojlovu4
21.06.2008, 00:54
Блін...
Ше як завтра ґазпром на пузі проповзе далі, то я свій день народження взагалі зненавиджу... :)
Самойлович вернувся!:)
Блін...
Ше як завтра ґазпром на пузі проповзе далі, то я свій день народження взагалі зненавиджу...
просто перенесіть і все, але до того не дійде. Голандці віддадуть сповна, інакше Хідінгу не жити.
Deus igrok
21.06.2008, 10:46
:cowboy: В Криму , вчора , замовили пам'ятник наставнику Росіян - у повний зріст.
Сьогодні має бути леліз.
Полковник
21.06.2008, 10:51
Зубки не стешите, "бАлельщики"!
Читатель_Обкома
21.06.2008, 11:53
Ше як завтра ґазпром на пузі проповзе далі, то я свій день народження взагалі зненавиджу..
.то взагалі чорний день буде...я нап"юся їй-богу..
Вот вам всем:
http://photofile.ru/photo/euro08/95129176/large/98886322.jpg
Матч Хорватія-Туреччина, мабуть, сміливо можна віднести до найдраматичніших не лише на цьому Євро, а й за останній час.
Два голи за останні чотири хвилини, різниця в одну-дві хвилини від повного щастя та впевненості у перемозі для хорватів, до відчаю та неусвідомлення, як таке могло статися. Те ж саме, але навпаки для турків.
Особисто я досі не можу збагнути, як таке могло трапитися.
Гра була не видовищною, подекуди нудною, видно було, що команди не хочуть ризикувати. Зрештою, хорвати виглядали більш свіжими та технічнішими.
Але пропущений гол, мабуть, психологічно їх зламав, ось і результат серії післяматчевих пенальті...
Цікаво, скільки ще турки "надурняка" будуть вигравати? Може, ще й чемпіонами стануть?
ну що ж ви Оля_Д ?
якщо серйозно, то вчора у дитини дуже висока температура була, то футболу я не дивилася. Прийшла до телевізора за кілька хвилин до того, як хорвати гол забили, одразу вийшла, бо думала що вже все. Аж тут почула "Гол!", повернулася і побачила радість турків. Тоді вже і сказала, що турки виграють. І ще сказала що хорват, той що перший бив, промаже. Після його удару мене з кімнати вигнали...Але нічо то вже не дало...
Додано через 1 хвилину
Видимо, с РУССКИМИ судьба ПОКА не сводила?
нє-а, не зводила
Додано через 3 хвилини
Цікаво, скільки ще турки "надурняка" будуть вигравати? Може, ще й чемпіонами стануть?
а на минулому чемпіонаті хіба греки так чемпіонами не стали?
Samojlovu4
21.06.2008, 14:48
Саатєчєствєннікі, дорогенькі наші - чого ви так розкудахталися?! Вам більшості футбол до фєні - головне з народу познущатися, позлорадствувати і спровокувати. Спровокувати ще більшу "любов" і "повагу" до сборнай ґазпрома... :)
То я вас потішу речами більш приземленими і важливішими, ніж футбол. А саме загадку русскої діаспори в Тевтонії, так званих "русаків"...
Всім відомо, що Гермляндія в останні десятиліття - це коктейль народів. На вулиці - море прапорів, всі авта обвішані. Що твориться в центрі, коли виграє будь-яка збірна(португальці, хорвати, греки, голандці, італійці, турки...) важко описати... карнавал з машин і людей, какафонія.
Єдиний вийняток - русаки. І то незважаючи на нібито "успіх" їхньої збірної. І то незважаючи на те, що русска діаспора в Німеції друга за чисельністю після турків.
Особисто я в океані автомобільних прапорів не бачив жодного русскава... Спеціально приглядався. Перемоги газпрому абсолютно не святкувались іміґрантамі. Лише одного разу була святкова пародія на святкування в Берліні, квола і коротка. На що вже навіть преса звернула увагу, зустрічав статейку типу "Чому мовчать русскі?!"...
Всі сидять по норах, підтверджуючи істину - русаки друга за чисельністю діаспора в Тевтонії, але перша за неорганізованістю, розрізненістю і ворогуванню одне з одним. Русак русаку дуже часто - вовк і брат, як казав колєґа с Растофа "Слишь, ты тут луччэ с нашими дела не имей - наибут. Уж лучьше с турками..."
Першочергове завдання русака в Німеції - заникатись і всіма силами зробити так, щоб в тобі перехожі не розпізнали русского. В універі море молоді в своїх футболках, жодної русскої. Хоч русаків міліарди. Серед океану прапорів на вулицях русскіх нема. Всі косять під німців, русским презентуватися встидно. В той час як інші народи наголошують і підкреслюють: я поляк, хорват, турок і мене не гребе...
Мої сусіди знизу півроку(!) після переїзду досі шифруються що вони русаки. Хоча по рожі і страшному акценту моментально видно.
Отак "таваріщі сачуствуіщі"... скаска ґазпрома нині, швидше за все, благополучно закінчиться, а життєвий факт залишається фактом. :)
Deus igrok
21.06.2008, 14:53
Прийшла до телевізора за кілька хвилин до того, як хорвати гол забили, одразу вийшла, бо думала що вже все.
Все дуже просто... приходите ...йде доданий час - ГОЛ ... Ви починаєте радіти за Хорватів ... Хорвати програють. ))))
Для чистоти експерименту, пропоную після першого ж гола тюльпанів - вболівати за них.
Якщо все справдиться - можете сміло йти заробляти мільйони на тоталізаторах )
Додано через 1 годину 27 хвилин
http://ua.fishki.net/picsw/062008/20/other/hid.gif
http://ua.fishki.net/picsw/062008/20/anek_1.jpg
http://ua.fishki.net/picsw/062008/20/anek_2.jpg
http://ua.fishki.net/picsw/062008/20/anek_3.jpg
Додано через 3 години 36 хвилин
Жеглов (01:43:22 19/06/2008)
Гус, походу, одолжил у голландцев их мешочек травы ))))
Жеглов (01:43:48 19/06/2008)
теперь и нашей сборной казалось, что она играла против сборной России )))))
русска діаспора в Німеції друга за чисельністю після турків.
Какие же они русские? Они просто называются русскими.
Это в большинстве своем евреи, люди без Родины, променявшие ее на колбасу.
Русские бы в Германию на ПМЖ ни за какие коврижки бы не поехали.
А вот русские действительно отмечали нашу великую победу (впервые за 20 лет мы вышли в 1/4 финала ЧЕ).
н
http://ua.fishki.net/picsw/062008/20/anek_1.jpg
Sweeden и Insburk -- это таки да... И откуда такие недоумки берутся? :shutup:
Samojlovu4
21.06.2008, 20:47
Sweeden и Insburk -- это таки да... И откуда такие недоумки берутся? :shutup:
Очевидно з берегів Нєви, Вадюшка... :)
Sweeden и Insburk -- это таки да... И откуда такие недоумки берутся?
Откуда-откуда...
Вы почитайте ВНИМАТЕЛЬНО этот форум, тут многие тоже коверкают названия стран (особенно одной), и причем делают это специально, но мы же не говорим что они недоумки, а скорее наоборот, тут это считается хорошим тоном :)
Какие же они русские? Они просто называются русскими.
Розчарую Вас, Львіва. :) І тут таких повно руских. :) Всамдєлішніх. Євреїв біля нас нема. Одного разу тата руского в магазині запитала, чого його дитина російською не розмовляє. А він мені: "А зачем?" Я й не знала, що відповісти. То вони тільки в "ближнем зарубежье"( був. Сов. Союз) так свого не попускають. ;)
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008