Показати повну версію : ЛФ і його блудні сини :)
Читатель_Обкома
29.11.2006, 10:59
Раз уж Данило...приводит цитатки с других форумов.. дозвольте и мне про-
цитировать:
Абсолютна більшість українців вважає голодомор геноцидом. Абсолютна більшість українців вважає осіб, які заперечують факт геноциду, покидьками (це ще м’яко сказано). Але ці покидькі чомусь дуже вільно себе почувають на Львівському форумі....
http://central.in.ua/cs/forums/3/18/ShowThread.aspx#18
Интересно...кого имел ввиду...бывший форумчанин ЛФ?
П.С.Данило?Вы собираетесь извинятся перед Степанычем?
Или приведите доказы Вашего наклепа!!!!:mad: :mad:
Ну не можуть ніяк ті "дочірні" форуми позбутися своєї пуповини :) І у Правника, і на ЖЖ, і на ВЗ - всюди мусять похаяти Львівський форум. Їх фішка - у протиставленні себе до Львівського форуму. І в той же час усі хочуть поживитися за рахунок Львівського форуму, перетягнути публіку до себе :) Дітки, коли ж ви виростете і станете самостійними ? :)
Степаныч
29.11.2006, 11:14
Раз уж Данило...приводит цитатки с других форумов.. дозвольте и мне про-
цитировать:
http://central.in.ua/cs/forums/3/18/ShowThread.aspx#18
Интересно...кого имел ввиду...бывший форумчанин ЛФ?
П.С.Данило?Вы собираетесь извинятся перед Степанычем?
Или приведите доказы Вашего наклепа!!!!:mad: :mad:
:) Читатель, я думаю Правнык просто не врубается в то, кто о чем говорит. К тому же самонадеян до безобразия. А Данило, наверное. занят. Зайчишек топит.;)
Ну не можуть ніяк ті "дочірні" форуми позбутися своєї пуповини :) І у Правника, і на ЖЖ, і на ВЗ - всюди мусять похаяти Львівський форум. Їх фішка - у протиставленні себе до Львівського форуму. І в той же час усі хочуть поживитися за рахунок Львівського форуму, перетягнути публіку до себе :) Дітки, коли ж ви виростете і станете самостійними ? :)
Мартини, где на В-З хаят ЛФ? Может, я просмотрел… :)
Да и не переманиваем мы никого. В отличие от УЖ, кстати :)
Читатель_Обкома
29.11.2006, 11:30
і на ВЗ - всюди мусять похаяти Львівський форум.
Солидарен с Кэпом!Доказы в студию!!!!!
:) :) :)
Boris_Kiev
29.11.2006, 11:38
(OFF)
MARTINI,
список учасників "Українського життя" відкритий для перегляду.
Чи Ви можете дорікнути мені, Ліді, Софії, Вікторії та іншим в якомусь недружньому ставленні до ЛФ ?
І я не збираюся полишати ЛФ (звичайно, якщо Ви мене звідти не "попросите").
Люди відвідують "УЖ" саме тому, що, на наш погляд, ЛФ дуже рідко "провітрюється" й аромат кави в певній "забито" іншими "амбре".
А в нас кондішен. І білі краватки. :)
Ну такі особи як Правник і НоТоЦо періодично миють кісточки і ЛФ і мені особисто. Нераз читав і тут час від часу лінки з"являються на той бруд.
На ВЗ також скидали лінки, але зараз уже не знайду, бо самому не цікаво. Зрештою, чого тільки варта тема про забаненого Пересвета :)
А щодо перетягування учасників - я точно знаю, що обидва названі форуми паразитують на ЛФ. Імен тих хто це робить і тих, хто на це ведеться, називати не буду, нехай лишається на їх совісті.
Втім, якщо чесно, нам приємно, що ЛФ дав життя декільком іншим форумам, адже це свідчить про те, що Львівський форум - це все таки явище в історії українських інтернет-спільнот :) От тільки "батьків" треба поважати, не вчили Вас такого? :)
Boris_Kiev
29.11.2006, 12:15
MARTINI, ще раз хочу наголосити, що "УЖ" - не конкурент ЛФ, а просто зал зі входом за членськими квитками.
Ви згадали тему "забаненого Пересвета" - чому ж він виник тут із другою головою ?
Коли Ви торкнулися того "ДЄЛА" - вся та "велика праця" на ВЗ - компіляція з даних мого пошуку + брехня на 87,5% їхнього "адміна" (навіть тема айпішників подавалася в недолугому дилетантському викладенні) + повна відсутність реакції на дописи "підсудного" на ПОРІ.
Мені то по барабану, просто зробив висновки щодо певного таварісча - такого ж львів"янина, як і L.T.
Я спостерігав, хто й кому "кучно" розсилав через Приват лінки на то "ДЄЛО" :)
А L.T. було забанено рік тому саме за глузування з теми Голодомору, пам"ятаєте ?
MARTINI, ще раз хочу наголосити, що "УЖ" - не конкурент ЛФ, а просто зал зі входом за членськими квитками.
В клубе монашек не принято говорить о членстве...
Вся та "велика праця" на ВЗ - компіляція з даних мого пошуку + брехня на 87,5% їхнього "адміна" (навіть тема айпішників подавалася в недолугому дилетантському форматі) + повна відсутність реакції на дописи "підсудного" на ПОРІ.
Я и не скрывал, что просил у Вас линки на те высказывания Пересвета, которые Вы считали противоправными. Вы мне их дали (линки), за что и спасибо. Когда я спросил про ай-пи на завалинка.орг, Вы заюлили. Гранд как админ проверил сам. Хотите проверить? Так свяжитесь сами с админом завалинки. Зачем так нагло врать на Гранда?
Я спостерігав, хто й кому "кучно" розсилав через Приват лінки на то "ДЄЛО" :)
Правая рука не устала, "спостеригать" ? :D
На форум люди приходят для общения, а Вы тотальную слежку и преследования устраиваете.
Boris_Kiev
29.11.2006, 13:11
Умочко, а Ви хоча би за першим лінком прочитали ?
Про бандерівців та поліцаїв від Дата: 05.12.2004 01:03:25 ?
Втім, не наполягаю, я не маю права провокувати Вас на негативні емоції.
З повагою та симпатією.
Б.
А пусть будут параллельные форумы. Только, чур, пар там и выпускайте все :)
А тут уже, чтобы было "всё чинно и благородно..."
Борис, только когда эта каша начинала закипать, я Вам честно предложил решить этот вопрос между нами, задавить спор в зародыше. Однако Вы с презрением отбросили мою протянутую руку.
Теперь Вы пытаетесь каждый раз очернить В-З и его участников, несмотря на то, что никто из них ничего плохого не говорит о УЖ, и тем более не перекручивает в обидном смысле его название.
И если Вам начхать на процедуру, и Вы врете, не удосужившись елементарно проверить... то про что с Вами можно говорить?
Борисе, я не про це! НІХТО навіть сумніву немав, що усю шпіонську роботу, щодо Пересвета провели ВИ!!! Ну не хотіли Ви писати на ВЗ, написав Капітан - але для чого вкотре підкреслювати, що це саме ВИ зробили, а вся слава Кепу. Вам та слава потрібна була?
І НІХТО сумнівів не має, що саме ВИ слідкуєте за тим, хто, кому і коли пише ПП.
Борисе, зізнайтеся, Ви мріяли потрапити у розвідку? Шкодуєте, що по конкурсу не пройшли в СБУ? Звідки оті манери приватного детектива? Для чого без дозволу лізти в чуже приватне життя?
Ума, слава мне не нужна, у меня есть света :)
Вы все правильно поняли.
Boris_Kiev
29.11.2006, 13:25
Умо, розвідку по фігуранту я провів для нашого з Вами Адміна. Адмін зажадав доказів (ідентифікації) - я зробив. Точніше, мій черговий технік.
Слава мені не потрібна, мені потрібне чисте повітря. Недовго музика іграла. :)
Хто кому писав ... адресати самі перекидали мені ті "листи".
Розвідку, армію та інші силові структури обходив десятою дорогою. Тільки з операми УГРО кілька місяців поїздив, коли з моєї хати винесли апаратуру, чомусь навчився та попутно навчив їх деяким технічним заморочкам - телефонія, моб. оператори, діалап.
І Боже збав лізти у приватне життя людей.
"Саро, хто вмирає, ти чи я ?"
Ой, Умо, хто модератор, Ви чи я ? :)
розвідку провели для нашого Адміна, а інфа виявилася у Кепа... цікаво... а потім властиво заявляти про МОЇ (тобто Ваші) дослідження. Ну, коли зливали інфу Кепу, то потрібно було сказати, щоб обов"язкове вказання на джерело було...
а то, Борисе, якось отак і одразу ярлики навішали на Капітана, який він міліціонер і т.п. Саме тут варто б було застосувати принцип, який Ви рекомендуєте іншим - перш, ніж комусь вказувати на його вади, принаймні побачити свої!
Boris_Kiev
29.11.2006, 13:47
Умо, з Вашого дозволу, остання репліка.
Перш як віддати Капітану 1/4 інформації, я спитав дозволу "в кого треба".
А вказання на джерело ... технік Л., він же адмін комп"ютерного класу в одному ВУЗі, гроза київських хакерів.
Можна надягати фетрового капелюха та галоші ?
Мадам, мені приємно з Вами спілкуватися, але не будемо піарити певних українофобів.
Вибачте, що я не галичанин, хоча мій прадід певний час жив у Кам"янці Подільському. :)
А без досліджень ми хіба й самі не бачимо "хто є хто"?
А якщо вже й приспічило досліджувать, то навіщо хизуватися тим (було б чим)?
Ну, Борисе, Ви як завжди - з"їхали з теми...
Капітане, Ви зрозуміли у чому була Ваша помилка? ;) Негайно на ВЗ написати подяку техніку Л. із Києва... :) А то приписуєте собі чужі достоїнства :D :D :D :D
А без досліджень ми хіба й самі не бачимо "хто є хто"?
Тобто Ви саме цім керувалися коли мені за "образу " Пересвета завдали "дубіною".:) Доречі після того були інші образи на форумі, і що? Вимогаю скасування! Особливо після наведених посилань на форум Пори.
Тобто Ви саме цім керувалися коли мені за "образу " Пересвета завдали "дубіною".:) Доречі після того були інші образи на форумі, і що? Вимогаю скасування! Особливо після наведених посилань на форум Пори.
Я "імпортні" форуми не відслідковую. Ви ж тоді вдалися до особистих образ. Я за думки не наказую нікого, згідна я з ними чи ні. Я просто відстоюю своє.
а я чогось думав , що вийде цікава тема... :)
Boris_Kiev
29.11.2006, 14:06
Дозвольте попити кави в оф-лайні ?
Ой, каламбур вийшов. Off-лайнІ ?
Тобто "поза розбірками" . :)
Ума, а где я сказал, что все это результат моих разведдействий? Я себе ничего не присваивал. Просто скопировал посты из ЛФ в ВЗ с просьбой разобраться. Борис дал мне всемужеизвестный файл, с информацией которую я просил у него для публичного рассмотрения, о чем предупредил. Есс-но, даный файл я дал так же Гранду, сначала даже не обратив внимания на его название ;)
Если бы я хотел что-либо узнать о участнике форума, то поверьте мне, узнал бы без особых проблем и осведомления этого участника. Тем более, не оглашал бы сам факт установления личности. Не дурак.
Но я пришел сюда исключительно для общения, и ай-пи участников, место их работы и жительства не представляют для меня интереса. Так что меня просто бесят дилетантские расследования Бориса и Правныка, "пробивающих" поднаготную форумчан, а так же угрозы с умным видом, основанным на результатах "пробивона". Детский сад.
Детский садточне визначення
Boris_Kiev
29.11.2006, 14:45
Детский сад
точне визначення
Але - об'єкт особливої уваги дільничного мента :)
Мабуть, "косячки" у пісочку закопують :)
Але - об'єкт особливої уваги дільничного мента :)
Мабуть, "косячки" у пісочку закопують :)
И опять мимо... Вам рассказать кем я работаю или работал?
а я чогось думав , що вийде цікава тема... :)
А по-моему интересно. Попытки из Киева оценить "львовскость" жителей г. Львова - разве не замечательно? :) Попытки создать "истинно" львовское сообщество киевлянами - разве не мило. :)
Мне вот наоборот тема не казалась перспективной, а вот как повернуло. :)
Boris_Kiev
29.11.2006, 15:43
Salata,
есть один форум (по интересам), там ну чисто случайно 2/3 - евреи.
И в ветке, аналогичной нашей "Про це і про те" ... ну знаете ли, интересуются и прислушиваются к моему мнению в частности "по еврейскому вопросу". :)
Salata,
И в ветке, аналогичной нашей "Про це і про те" ... ну знаете ли, интересуются и прислушиваются к моему мнению в частности "по еврейскому вопросу". :)
Я хоть и не Салата, но оч-чень рад за Вас :) Наверняка скоро на этом форуме будет 100% евреев, если та 1/3 которая прислушивается к Вашим словам, последует Вашим инструкциям...
Читатель_Обкома
29.11.2006, 17:26
А еще...был один форум (может и щас есть)...где на 100% были одни модераторы с ЛФ...
А некто "Б"...профукал шпиона,который разослал по приватам всю подноготную....хотя етот "Б"...пыжился и корчил из себя специалиста!!!!!!
Ха-ха-ха!!!!:D :D :D
" ЛФ і його блудні сини".
Що це?
Можемо що завгодно говорити про УЖ та про "синів", але така вітка, з такою назвою вперше виникла саме на ЛФ і це факт.
Такі розборки мені особисто не подобаються найбільше, коли кожен кожному хоче заглянути за шиворот.
А може через те і є такий популярний цей форум.:D
А еще...был один форум
Ха-ха-ха!!!!:D :D :D
Не дивіться на нього суворо. Він коли тверезий, дуже добра людина, смачно готовить, а ось як "вмочить носа" одразу ж такий бешкетник!:)
Полковник
29.11.2006, 22:21
Не дивіться на нього суворо. Він коли тверезий, дуже добра людина, смачно готовить, а ось як "вмочить носа" одразу ж такий бешкетник!:)
Не хорошо, Читатель, получается. С Данилой уже "вмочили носа", а народу про знаменательную встречу ничего не рассказали. Нет, не гоже!:cool:
Читатель_Обкома
02.12.2006, 10:29
Люди!Помогите!Вчера только зарегистрировался...на "дочернем" форуме...
а сегодня уже туда не пускают!!!
Чо тут хоть написано???
We are currently unable to serve your request
We apologize, but an error occurred and your request could not be completed.
This error has been logged. If you have additional information that you believe may have caused this error please report the problem here.
:confused: :confused: :confused:
Ничего не пойму..не ужели Борис меня там уже забанил????
За два несчастных поста?Я же вроде по украински старался там писать...:mad:
не хвилюйтеся :) раз вони вибачаються , що "не можуть", то почекайте і ще раз пізніше відішліть повідомлення. може у них ще моторчик не розігрівся ;) вони цю помилку зафіксували. але якщо у Вас є інтуітивне відчуття, що якісь Ваші дії її спричинили, повідомте тут. Що Ви й зробили, правда ? ;)
Читатель_Обкома
02.12.2006, 11:06
не хвилюйтеся :) раз вони вибачаються , що "не можуть", то почекайте і ще раз пізніше відішліть повідомлення. може у них ще моторчик не розігрівся ;) вони цю помилку зафіксували. але якщо у Вас є інтуітивне відчуття, що якісь Ваші дії її спричинили, повідомте тут. Що Ви й зробили, правда ? ;)
Дякую mavka!!!
А то я уж испугался....:confused: за два поста из четырех слов..и уже бан (хотя от Бориса всего можно ожидать...:) )
Читачу, а де це Ви перепустку отримали на "форум по запрошенням"? ;)
Читатель_Обкома
02.12.2006, 11:26
Читачу, а де це Ви перепустку отримали на "форум по запрошенням"? ;)
:confused: :confused: :confused:
Так там вроде без пропусков.... даже привитали меня,когда зарегистрировался..... :) :)
Очевидно, я не зрозуміла, про який форум мова йде ...
Читатель_Обкома
02.12.2006, 12:04
Очевидно, я не зрозуміла, про який форум мова йде ...
про УЖ.....
http://central.in.ua/cs/error.htm?aspxerrorpath=/cs/forums/default.aspx
Про тот,где еще обижаются,что я его уУЖасным называю...
хотят что бы дрУЖелюбным называл...;)
про УЖ.....
таки про цей форум мова :)
наскільки мені відомо, то вхід там абсолютно не вільний. хоча я й не пробувала заходити... просто чула від декого
Читатель_Обкома
02.12.2006, 12:27
таки про цей форум мова :)
наскільки мені відомо, то вхід там абсолютно не вільний. хоча я й не пробувала заходити... просто чула від декого
В том то и дело...что вход дюже простой...даже теста на "роботство" нету...
"але"...сегодня войти не смог...хотелось почитать...что там НОТОЦОМУС написал новенького...может даже по спилкуватся с ним...:)
Так там фейс-контрол по білому галстуку!!! Ви сьогодні якого кольору краватку одягли? мо" тому й не пускає? ;)
Boris_Kiev
02.12.2006, 13:55
Вітаю !
Читателю, то глюк сервера. Може помилилися в паролі або ще шось. Сервер "приніс свої вибачення за те, що не міг обробити Ваш запит і записав цю помилку в лог-файл". Адміністрація розбереться.
Полковник
03.12.2006, 12:17
Это так, к слову:
Жил-был один очень темпераментный мальчик. И вот однажды его
отец дал ему мешочек с гвоздями и наказал каждый раз, когда мальчик не
сдержит своего гнева, вбить один гвоздь в забор. В первый день в
заборе было 37 гвоздей. На другой неделе мальчик научился сдерживать свой
гнев, и с каждым днем число забиваемых в забор гвоздей стало уменьшаться.
Мальчик понял, что легче контролировать свой темперамент,
чем вбивать гвозди. Наконец пришел день, когда мальчик ни разу не потерял
самообладания. Он рассказал об этом своему отцу и тот сказал, что на сей раз
каждый день, когда сыну удастся сдержаться, он может вытащить из забора по
одному гвоздю. Шло время, и пришел день, когда мальчик мог сообщить отцу о
том, что в заборе не осталось ни одного гвоздя.
Тогда отец взял сына за руку и подвел к забору: "Ты неплохо
справился, но ты видишь, сколько в заборе дыр? Он уже никогда не будет
таким как прежде. Когда говоришь человеку что-нибудь злое, у него остается
такой же "шрам", как и эти дыры. И не важно, сколько раз после этого ты
извинишься - "шрам" останется. "Словесный "шрам" такой же болезненный, как
и физический.
Вітаю !
Читателю, то глюк сервера. Може помилилися в паролі або ще шось. Сервер "приніс свої вибачення за те, що не міг обробити Ваш запит і записав цю помилку в лог-файл". Адміністрація розбереться.
На жаль Читатель зареєструвався там, подаючи нік на одній з іноземних мов. Чинний нік для Читача на УЖ є Читач Обкому.
Boris_Kiev
04.12.2006, 13:17
Так, я вже проінструктував Читача.
Мабуть старі cookies йому заважають увійти.
Я не скаржуся на співрозмовників на ЛФ - досить цікава публіка, як на мене. Є з ким поговорити. Ідеального середовище однаково ніде не буде. Але от таке питання, побіжне: серед моїх співрозмовників практично немає нинішніх львів"ян. І загалом на "Львівському форумі" їх якось аж надто мало - часом здається, що в межах статистичної похибки. Це чому так, цікаво? :rolleyes:
Гроші за доступ до Інтернет, та якість зв`язку у Львові - це я вважаю головне. Другорядна, але теж вагома причина ИМХО, образи та зневага всього українського, від історії до мови деякими якщо хочете маргінальними відвідувачами, не львів`янами, Львівського форуму.
Але треба пам`ятати що святе місце порожнім не буває, та швидко заповнюється саме такими відвідувачами, якщо не буде патріотів львів`ян.
Тут всі львівяни. Тільки деякі географічно ;) :)
Насправді їх тут не мало, хоча однозначно менше, ніж могло б бути. Мабуть так історично склалося, що на цьому форумі ми обговорювали в основному не локальні питання, а загальноукраїнські, може лише через "львівську призму". Такий підхід виявився цікавим для багатьох за межами Львова. Зрештою, ще один приклад - "Львівська газета". При відвідуваності 5-10 тисяч людей на добу, лише 8-12% львів"яни. Я думаю, що з тієї самої причини, що і на форумі.
Цю пропорцію ми намагаємося зараз виправити, дещо змінивши структуру форуму. Бо все-таки хотілося б, щоб його більше наповнювали саме львів"яни. Вийде чи ні - покаже час.
Але чи дійсно це погано? Скажімо, Вам, киянину, було б цікаво читати про наші комунальні проблєми, про розклади в міській і обласній раді тощо? :)
Іване, а я?
Миху, ти однозначно поза конкуренцією! :) Тебе я не забув, але ти лише одна (хоч і перша) позиція списку... ;)
Насправді їх тут не мало, хоча однозначно менше, ніж могло б бути. Мабуть так історично склалося, що на цьому форумі ми обговорювали в основному не локальні питання, а загальноукраїнські, може лише через "львівську призму". Такий підхід виявився цікавим для багатьох за межами Львова. Зрештою, ще один приклад - "Львівська газета". При відвідуваності 5-10 тисяч людей на добу, лише 8-12% львів"яни. Я думаю, що з тієї самої причини, що і на форумі.
Як на мене, змістовно це сильна сторона. І моє здивування низьким представництвом мєстних лиш посилюється... Стосовно цифр, то йдеться ж, мабуть, не про людей, а про хости - тобто, відвідування. Людей може бути й менше ;) Хоча, мабуть, не набагато.
Цю пропорцію ми намагаємося зараз виправити, дещо змінивши структуру форуму. Бо все-таки хотілося б, щоб його більше наповнювали саме львів"яни. Вийде чи ні - покаже час.
Мені б теж хотілося більше поспілкуватися з львівською публікою - в житті вона досить цікава і по-хорошому специфічна. При цьому нікого не хотілося б втрачати - навіть "шовіністів". Тільки приріст!!! :D
Скажімо, Вам, киянину, було б цікаво читати про наші комунальні проблєми, про розклади в міській і обласній раді тощо? :) Особисто я трішки особливий кадр і мені це дійсно цікаво. Принаймні, для аналогій. Водночас, не певен, що всім львівянам це цікаво теж :D . Як на мене, треба спробувати просто "тупо" рекламнутися в місцях скоплєнія віртуальних граждан. Думаю, ця думка для команди ЛФ не нова... :D :D :D
Тут всі львівяни. Тільки деякі географічно ;) :)
Я не львівянин. Ані географічно, ані ментально. У Львові був уперше і поки востаннє 1989 року. Навіть, не знаю, чому так складається... :rolleyes:
New Shrek
03.01.2007, 19:03
[QUOTE=Ivan;22594]Я не львівянин. Ані географічно, ані ментально. У Львові був уперше і поки востаннє 1989 року. Навіть, не знаю, чому так складається... :rolleyes:[/QUOTE Я туть днів надцять пояснював чому вважаю себе львівянином .Мартіні порадив стерти мій допис ,саркастично спитавшись чому я хочу всіх гостей Львова відправити на Сихівське кладовище.Якщо Головний адміністратор не доганяє думок дописувачів,то навряд чи його проект буде успішно функціонувати в найближчий час
Виявляється я не один? ;) 1+1?:) :D
.Мартіні порадив стерти мій допис ,саркастично спитавшись чому я хочу всіх гостей Львова відправити на Сихівське кладовище.Якщо Головний адміністратор не доганяє думок дописувачів,то навряд чи його проект буде успішно функціонувати в найближчий час
особисто я кладовищ не боюся - я їх вивчаю.
Стосовно ж проекту, то він не здається мені безперспективним. Думаю, ставка лише на читачів "ЛГ", як на можливих відвідувачів форуму - невиправдана. Потрібна окрема реклама.
Окрема реклама була і є. Ставку на читачів ЛГ ми також не робили, хоча на початку саме вони дали добрий старт цьому проекту
Окрема реклама була і є. Особисто я не бачив. Принаймні, не зауважив. Але це не показник, звичайно...
New Shrek
04.01.2007, 22:20
... практично немає нинішніх львів"ян.Мих ,Ума, Мартіні і Зелений
Сихів уже не Львів? :) Сепаратисти на форумі :)
До того ж, ці вуса з люлькою на службі. Їх суто технічно не може не бути на форумі. Мінус один... Плюс один... Скіки-скіки у Львові народу живе? А скіки в нет ходить?;) :D :D :D
http://www.forum.lviv.ua/showthread.php?t=722
Добре, хоч Лісником не назвавсь, проте, стиль допису і так неповторно-знайомий. :)
Свиняче рило продовжувало його обнюхувати, потім лизнуло в ніс. "Курвіссімо!" – простогнав Дель П'єрро, затулив голову руками, але одним оком зиркнув на свою галюцинацію. Рило відразу перетворилося на собачу морду. Музикант підвів голову... і побачив навколо себе штук двадцять собак. Сумніву не було – це делірій. http://www.astra-lit.com/ua_1.htm
блін, УЖ не вистачає, вже на інші форуми полізли :)
Boris_Kiev
15.01.2007, 17:39
Ну скоро й форуму forum.lviv.ua гаплик прийде: у тій гілці вже улюблений другий заступник гранда - він же вірний захисничок пєрєсвєти вималювався.
Мовчу. Нехай львів"яни самі розбираються.
Завжди знайдеться якесь дрантя і буде тявкати як шакал з кущів. Чого ж заховався за "лісовиком"? Назвався б своїм ніком. Але ж знає, що не за ним правда, соромно. Нічого, собака бреше, а караван іде :)
Boris_Kiev
15.01.2007, 19:36
читаю, читаю, читаю...
Люди! Де я?!
Палата №6?
Абсолютно вірно. Хоча там вже декого били головою об ас-фАль - Т-т-т-т !
Пересвет
15.01.2007, 19:49
- Это он кому?
- Вам!
(с) Иван Васильевич меняет профессию
Игорь, вы это о ком сейчас?
Полковник
15.01.2007, 20:56
Хотел даже зарегится, НО, как всегда МОВНАЯ проблема :(
Да и фиг с ним, с тем форумом.
Зарегится хотел только с одной целью - выразить респект Мартини, Капитану и Гранду за отповедь на непорядочное поведение лисовика или, как его там?.
Вот подхожу я , например, к мужикам, которые пиво пьют, и начинаю дерьмом поносить тех мужиков, с которыми вчера пиво пил....
Красиво???
Честно????
Порядочно????
Нормальные мужики сразу бы в морду дали, а тут, иж
ты, ещё и вступаются за свою обоссанную браму, Рогульё. однозначно. ИМХО,
Фу - " обоссанній брамі".
Посперечались руський та американець, у кого в країні свободи більше. Американець мовить:
- Я от в туалет під Білим Домом сходив!
Руський:
- А я під стінами Кремля таке ж вчинив!
Американець:
- Wow! Ну, я у себе, правда, зробив це так, щоб ніхто не достеріг...
Руський:
- А я... а я навіть і штанів не розстібав...
:)
Boris_Kiev
15.01.2007, 21:54
Полковнику, ви скотилися до лексики ВАШОГО президента. "Мочить в сортирах".
Цим дописом Ви опустили себе до рівня Гранда.
Хоч перед дамами думайте, що пишете.
Невже и настільки не поважаєте себе - навіть не як Офіцер, а просто як Чоловік, що ... самі розумієте.
Полковник
15.01.2007, 21:56
Полковнику, ви скотилися до лексики ВАШОГО президента. "Мочить в сортирах".
Правду, исключительно правду, Борис.
И подлянок не делаю, в отличии от некоторых, а то что в центре Львова брамы обоссанные - это Вам и дамы - львовянки подтвердят.
НО - это не ко мне вопрос....
Boris_Kiev
15.01.2007, 22:04
Правду, исключительно правду, Борис.
И подлянок не делаю, в отличии от некоторых, а то что в центре Львова брамы обоссанные - это Вам и дамы - львовянки подтвердят.
НО - это не ко мне вопрос....
Напроти GRAND отелю зупинилася GRAND-Vitara.
Показався чийсь petite fallos і зробив калюжу:
Миколо, мо' час зачинити партсобраніє?
Невже и настільки не поважаєте себе - навіть не як Офіцер, а просто як Чоловік, що ... самі розумієте.
Boris_Kiev
16.01.2007, 00:02
Шановний MARTINI, ви трошки помилилися у хронології дописів:
а то что в центре Львова брамы обо____ные - это Вам и дамы - львовянки подтвердят.
А тим часом -
Алекс - Юстасу. Тобто Rocker- Гранду: http://www.forum.lviv.ua/showpost.php?p=6766&postcount=30
Хронологія не важлива. Якшо людина заявляє про якісь принципи, звертаючи увагу іншій, то сама мала би тих принципів дотримуватися... нє? Чи вважаєте, що статево-фалосні метафори про Гранда більш прийнятні для дамського ока, ніж констатація суворої реальності про львівські під"їзди ?
Boris_Kiev
16.01.2007, 00:50
Дійсно. Я був неправий - трохи забагато випив.
Приношу свої вибачення прекрасним дамам Львівського форуму.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008