КПК

Показати повну версію : Аналіз на батьківство.

Уляна
22.05.2008, 23:14
Така ситуація: мій знайомий зробив аналіз на батьківство. Він виявився негативним(тобто він не батько дитини). Дружина про це незнає. Сам аналіз як такої юридичної сили немає. Хто знає чи може він на основі цього аналізу(використати в суді як доказ) просити щоб суд призначив ще один аналіз (який би мав юридичну силу).

галичанка
22.05.2008, 23:48
Сам аналіз як такої юридичної сили немає. Хто знає чи може він на основі цього аналізу(використати в суді як доказ) просити щоб суд призначив ще один аналіз (який би мав юридичну силу).

А чому цей аналіз не має юридичної сили?

levandivka
23.05.2008, 00:49
просити щоб суд призначив ще один аналіз
А що далі?..
Я свого, Данила, коли всиновлював (ТАК сталося :) ) - то ж застрілитися можна.
А відмовлятися від батьківства - гаплик...

Alias
23.05.2008, 09:59
Розлучитися можна було б і без цього.А так і дитині травма , та й йому, що легше від того,якщо встиг дитину полюбити.А тепер?

New Shrek
23.05.2008, 10:07
а що накажете хлопу байстрюка все життя годувати....

Alias
23.05.2008, 10:12
байстрюка все життя годувати..
В першу чергу - це дитина!

New Shrek
23.05.2008, 10:22
В першу чергу - це колінця до купки тримати треба....А що нам скаже пан zenyk

Alias
23.05.2008, 10:33
В першу чергу - це колінця до купки тримати треба..
Треба то треба, але дитина вже є...

Оля
23.05.2008, 10:49
Хто знає чи може він на основі цього аналізу(використати в суді як доказ) просити щоб суд призначив ще один аналіз (який би мав юридичну силу).

Хоче розлучитися і не платити аліментів?
Тоді, думаю, не треба йому ні про який "свій" аналіз десь говорити. Просто сказати, що має великий сумнів, чи то його дитина і хоче юридичного проведення аналізу на батьківство. А якщо не хоче розлучатися, то нащо то все робити? Хіба той батько, що зробив? ;)

В першу чергу - це колінця до купки тримати треба....

Пана Ш... щоби не хтів впізнати, то впізнаєш!:radist: :radist: :radist:

Alias
23.05.2008, 10:56
Пана Ш... щоби не хтів впізнати, то впізнаєш!
невже Щрек?:eek: :eek: :shutup:

Уляна
23.05.2008, 22:56
Він би годував, якби дружина до нього нормально відносилася. А вона повірте ще та стерва. Через її відношення до їхнього шлюбу і хоче розлучитися.
Йому сказали що на суді без доказів чому саме він хоче робити цей аналіз ніхто не дасть на це добро.
А дитину спочатку хотів забрати від неї, а тепер навіть не знає і що робити.

Coffe13
23.05.2008, 23:15

а чим дитина завинила?

хай би спочатку розібрався в собі (бо ж дитя не повинно відповідати за дурість батьків) - якщо мама така як ви кажете,то хай би забирав дитинку,щоб хоч батько був хороший...тоді і тестів не буде треба...і все таки це тре вирішити самотужки.

Liliyah Romanova
23.05.2008, 23:49
невже Щрек?:eek: :eek: :shutup:
А чого так рожевенько? http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Boris_Kiev
23.05.2008, 23:56
У моїх знайомих 4 + 4 група
Старший син 4. Молодша дочка - 1 !
Діти медики. Вони "довели" батькам, що таке може бути.
В сім"ї - мир і злагода.

А мої дві родички (далеко від Києва) перегризлися і одна звинуватила свою сестру, що та - позашлюбна.
"Генетичним зразком" вирішили обрати мене - мовляв, прилети, здай аналізи - саме в їхньому місті.
Я відповів, що їхні розбірки мене обходять і можу хіба що накакати в поштовий конверт! :)

Kaff
24.05.2008, 00:27
Він би годував, якби дружина до нього нормально відносилася. А вона повірте ще та стерва. Через її відношення до їхнього шлюбу і хоче розлучитися.
Йому сказали що на суді без доказів чому саме він хоче робити цей аналіз ніхто не дасть на це добро.
А дитину спочатку хотів забрати від неї, а тепер навіть не знає і що робити
У будь-якому впадку слід подумати - ким є та жінка біля тебе, і ким є та дитина. Якщо зможе дати собі на це відповідь, то результати аналізу можна було би і не брати до уваги.
Хоча розумію, що все це - дуже складно. Особливо, якщо кров вдаряє в голову...
Хоча, видається на то, що кров від голови вже відхлинула, і чоловік здатний спокійно думати.

"Рєшайтє самі, думайтє самі імєть ілі нє імєть..."

Уляна
24.05.2008, 07:57
хай би спочатку розібрався в собі (бо ж дитя не повинно відповідати за дурість батьків) - якщо мама така як ви кажете,то хай би забирав дитинку,щоб хоч батько був хороший...тоді і тестів не буде треба...і все таки це тре вирішити самотужки.
Думаю, що коли стоятиме питання про розвід і з ким буде дитина то вона йому її не віддасть, навіть якщо дитина була б його. Бо вона дуже добре знає як сильно він любить ту дитину. А ще і з нашим правосуддям теж далеко не заїдеш.
невже Щрек?
Ні.

Оля
24.05.2008, 10:18
А дитину спочатку хотів забрати від неї, а тепер навіть не знає і що робити

То нехай її поставить перед фактом, що знає, що дитина не його. Може вона присяде. А чужу дитину, думаю, забирати не варто. Воно ж не сиротою залишається. Потім підросте, почне коники викидати у перехідному віці, то він сам і пожаліє, і дитина може пострадати, як коли не витримає і витикне, що чужого вигодував-виховав. Тут своїх рідненьких виховуєш і нераз зі злості їм випоминаєш, хто їхній тато і що вони від нього успадкували.
Непотрібна тут благодійність. Хіба, якби дитина круглою сиротою залишалася, чи мама кінчена була.

У моїх знайомих 4 + 4 група
Старший син 4. Молодша дочка - 1 !
Діти медики. Вони "довели" батькам, що таке може бути.
В сім"ї - мир і злагода.

В мене 1 група крові. В чоловіка колишнього - 4. А в тих старших колись перевіряли, то в одного - 2, а в другого - 3. :) Але тут і доводити нічо не треба. Ми і так знаємо, що діти обоє наші. Просто група точно від батьків не передається. Тим більше, що кожна група має похідні групи від себе. Так колись мені лікарка пояснила, як я питала. :)
А в тих молодших навіть не знаю, яка. Вже ніхто і не перевіряв. Тут за таке не дбають.

Alias
24.05.2008, 10:25
питання про розвід і з ким буде дитина то вона йому її не віддасть, навіть якщо дитина була б його
А я теж не віддала б дитину , з якого б то дива віддавати? Навіть якби була стервою по відношенню до чоловіка...так то ж до чоловіка, а не до дитини

Просто група точно від батьків не передається.
Точно? Бо у нас з сестрою 3-я група, а у батьків 2-а.

Lavazza
24.05.2008, 12:25
Точно? Бо у нас з сестрою 3-я група, а у батьків 2-а.
є система ABO (http://www.mama-papa.com.ua/gruppa_krovi/)
у мене 2-га група, в чоловіка 3-тя, при такому розкладі в дитини може бути будь-яка, в нашому випадку вийшла 4-та

парабеллум
26.05.2008, 15:24
Аналіз ДНК дає 99,99% точність в визначенні батьківства . Коштує приблизно 1360 гривень.Щоб зробити таку експертизу, треба здати кров дитини, батька й матерi.
Пiсля такого тесту вам видадуть вiдповiднi офiцiйнi документи, якi можуть стати доказом в судi. Цiкаво, що близько тридцяти вiдсоткiв чоловiкiв у результатi виявляли, що не вони є батьками, i на них чекало розчарування. Або й радiсть -- у випадку iз сплатою алiментiв та визнанням обов'язкiв перед жiнкою й дитиною. Тож якщо хочете дiзнатися, від кого ваша дитина робіть тест і вже ніколи не сумнівайтесь.

Boris_Kiev
26.05.2008, 15:32
треба здати кров дитини, батька й матерi.Здається, не тільки кров, але тканини - волосся, шар шкіри та слизової оболонки.
Результат формулюється "абсолютно не може бути" або "може бути з високою вірогідністю".

Додано через 3 хвилини
В мене 1 група крові. В чоловіка колишнього - 4. А в тих старших колись перевіряли, то в одного - 2, а в другого - 3. Але тут і доводити нічо не треба. Ми і так знаємо, що діти обоє наші

Грубо кажучи (як мені пояснив батько):
У крови можуть бути два білки - А і В

1 (0) - нема цих білків
2 - білок А
3 - білок В
4 - обидва - А і В.
Так що коли в одного з батьків 1(0), а в другого 2 (А), то в дитини не може бути ані 3 ані 4.
Це як бінарна математика.

Додано через 19 хвилин
є система ABOЦе вже цікавіше...
Наскільки веселіше у кішок: якщо протягом 24 годин кішка контактувала з кількома партнерами - діти виходять ну зовсім різні... :)

Уляна
26.05.2008, 22:58
А я теж не віддала б дитину , з якого б то дива віддавати? Навіть якби була стервою по відношенню до чоловіка...так то ж до чоловіка, а не до дитини
Вся проблема, що не лише до чоловіка а й до дитини. Тому йому і так важко. Поясніть, яка мама зможе залишити дитину у віці 4 місяців на бабцю 80 років і піти на роботу бо їй надоїло в дома.

У Львові є клініка що робить аналіз на основі слизової оболонки без наявності мами і дають 99%

Мата Харі
27.05.2008, 20:04
Вся проблема, що не лише до чоловіка а й до дитини. Тому йому і так важко. Поясніть, яка мама зможе залишити дитину у віці 4 місяців на бабцю 80 років і піти на роботу бо їй надоїло в дома.
В мене таке враження, що проблема плавно переходить з аналізу на батьківство, на "аналіз" наявності в тої панянки материнських почуттів за відсутності почуттів кохання і поваги до власного чоловіка. І аналіз наявності в нього почуття власної гідності.

консультант
27.05.2008, 20:20
Аналіз на батьківство - це лише один із пунктів, на які зважає або не зважає суд. Я брав участь в якості свідка в одному із таких судових процесів. У висновку експертизи було лише сказано, що батьківство такого-то не заперечується, тому що показники крові батька співпадали з показниками крові дитини але в зв"язку з тим, що в них не було спільного ведення господарства, він не давав ніякої розписки, що зобов"язується одружитись у випадку вагітності, спільно не проживали і свідків про їх інтимні стосунки не було, не відвозив і не забирав з роддому, тому батьківство присуджено не було, хоч дитина копія-двійник батька. На моє свідчення, що я бачив, як вони залишались на самоті, як він обнімав і цілував постійно дівчину. обіцяв її мамі, що у випадку вагітності одружиться, суддя пошив мене в дурні, мовляв від поцілунків ще ніхто не завагітнів... Правда після суду ми з братом цієї дівчини зробили відповідний масаж кавалєру і так протягом кількох років при першій нагоді він проходив цю процедуру, поки не вибачився перед всіма і не визнав себе батьком. Думаю, що аналіз без попереднього масажу не матиме нормального кінцевого результату...

Boris_Kiev
27.05.2008, 20:50
Консультанте,
"насильно мил не будешь".

Мій друг був свідком іншої історії (70-ті рр).
Одна "мажорка" подала заяву, що її ніби згвалтував "мажор" (тоді й слова такого не було. Хіба жо в музиці).
Мажор приносить медичну довідку, що він, мовляв, "на таке нездатний". Свідки стверджували, що він кілька місяців на це скаржився.

Тоді до нього засилається "бета-тестер" - якась дівчина-шестірка з міліцейської системи, приваблива, з метою експерименту (здається, батько "потерпілої" - хто тільки її не тр****! - мав впливові зв"язки в МВС).
Закінчилося весело - мажор з друзями організували колективне нюхання ефіру і "бета-тестерка" завагітніла невідомо від кого. Але не від підозрюваного. :)
Справу закрили, оскільки серед "нюхальників" був син прокурора. :)
Він же викрив ту "бета-тестерку".
Він же й розповів нам цю історію.

Уляна
28.05.2008, 22:36
Аналіз він би не робив, якби його дружина при кожній сварці не кричала що диина не твоя і якщо забереш, я приїду і заберу із міліцією бо ти йому ніхто. Свідком такого я була. Та не лише вона а і її мама говорила до нього те саме. Якщо сварилися і не жили то дитини не бачив, бо вони не давали. Він робив той аналіз щоб закрити їй писок що син його і він таке саме має право на нього як і вона. А тут такий облом.

lex
22.09.2008, 17:11
Батьківство встановлюється за допомогою аналізу ДНК. Групи крові не мають важливого значення (це з юр.практики, може медики мене поправлять).

Олька
24.09.2008, 23:30
А підкажіть мені де у Львові роблять аналізи ДНК? І при тому, що є дитина і батько (великі сумніви, що батько), а мати померла, чи в такому випадку можна визначити батьківство? І що для цього потрібно?

Натагідра
29.09.2008, 13:13
А підкажіть мені де у Львові роблять аналізи ДНК? І при тому, що є дитина і батько (великі сумніви, що батько), а мати померла, чи в такому випадку можна визначити батьківство? І що для цього потрібно?

з якою метою ??7
-щоб відібрати дитину у батька - так тут не має значення крівне родство . має значення хто вписаний у свідотстві і факт піклування , якщо людина піклується про дитину після смерті матері, і крім того був чоловіком матері, іхоче і далі піклуватися дитиною, то облом. дитину вам не відібрати.
- якщо людина не опікується дитиною. то будь який родич може подати заяву про опіку

Олька
29.09.2008, 13:26
з якою метою ??7
-щоб відібрати дитину у батька - так тут не має значення крівне родство . має значення хто вписаний у свідотстві і факт піклування , якщо людина піклується про дитину після смерті матері, і крім того був чоловіком матері, іхоче і далі піклуватися дитиною, то облом. дитину вам не відібрати.
- якщо людина не опікується дитиною. то будь який родич може подати заяву про опіку

Ні, тут мета зовсім інша, довести батькові, що він не є батьком (він сам хоче це взнати на 100%), щоб він повірив, що його обманули і признав свою помилку. А чоловіком померлої матері він ніколи не був, там був застосований варіант "кто последний, тот и папа". Дитину ніхто не збирається забирати, хай собі росте, з своїми родичами.

Натагідра
29.09.2008, 14:59
Ні, тут мета зовсім інша, довести батькові, що він не є батьком (він сам хоче це взнати на 100%), щоб він повірив, що його обманули і признав свою помилку. А чоловіком померлої матері він ніколи не був, там був застосований варіант "кто последний, тот и папа". Дитину ніхто не збирається забирати, хай собі росте, з своїми родичами.

У вашому випадку найпростіше зібрати два три свідчення про те шо мама "гуляла наліво і направо" і облити багном маму , щоб суд призначив експертизу.

В такій ситуації дуже шкода дитину - мама померла а "таткові" дитина в тягар ось і треба відмазатися . Цікаво, як він це в очі дитині казатиме , "раніш я тебе любив бо думав що ти моя дитина , а тепер не люблю", хоча можна нічого не казати, можна просто зникнути.....
Хоча думаю для дитини це найкращий варіант, сподіваюсь що родичі не здадуть її в дитбудинок, бо вона їм теж зайва
П.С
Велике до вас особисте прохання, якщо дитина виявиться зайвою для усіх "близьких та рідних" напишіть мені одразу в куди здали дитину, повідомлення чи на пошту natagidra@yandex.ru, я знаю хороший дит будинок сімейного типу там дитину приймуть з радісттю.
Гарантую нерозголошувати інформацію.

Олька
29.09.2008, 15:08
Батько це не та людина, чий сперматозоїд виявився спритнішим, а той хто був поряд з дитиною, коли в неї болів зубчик, коли святкували день народження , коли дитина робила перші кроки. У вашому випадку найпростіше зібрати два три свідчення про те шо мама "гуляла наліво і направо" і облити багном маму , щоб суд призначив експертизу.

В такій ситуації дуже шкода дитину - мама померла а останньому "таткові" дитина в тягар ось і треба відмазатися . Цікаво, як він це в очі дитині казатиме , "раніш я тебе любив бо думав що ти моя дитина , а тепер не люблю", хоча можна нічого не казати, можна просто зникнути.....

Думаю для дитини це найкращий варіант, сподіваюсь що родичі не здадуть її в дитбудинок, бо вона їм теж зайва, хоча я таких ситуацій знаю чимало на жаль.

П.С
Велике до вас особисте прохання, якщо дитина виявиться зайвою для усіх "близьких та рідних" напишіть мені одразу в куди здали дитину, повідомлення чи на пошту natagidra@yandex.ru, я знаю хороший дит будинок сімейного типу там дитину приймуть з радісттю.
Гарантую нерозголошувати інформацію.

Ви мене не правильно розумієте!!! Дитина живе в сім'ї (з рідною бабусею, батько з дитиною НІКОЛИ не жив), ніхто не збирається кудись дитину віддавати!!!! Батько спілкується з ним по телефону (дитина живе в іншому місті), допомагає матеріально!!! І навіть якщо виявиться, що дитина не його він не перестане цього робити!!!!! Просто він хоче зробити аналіз для себе і все!!!! А дитині як помагав, так і буде помагати, від того нічого не зміниться!!!!!!

Уляна
04.10.2008, 10:29
У Львові є клініка "Біокурс", яка знаходиться на вулиці Новаківського 8/1(це біля гот. Дністер). Вони роблять аналіз на батьківство, без наявності мами. Результати які вони вам дадуть не можливо використовувати в суді. Цей аналіз справді робиш для себе.

Масік
04.10.2008, 12:29
Результати усіх приватних клінік не можуть бути доказом на суді, здається для доказу аналіз має бути зроблений у київській державній лабораторії, яка власне і видає офіційні документи. Щодо того які матеріали для дослідження , тепер будь-що від крові до волоска може бути матеріалом для встановлення батьківства, при цьому кров матері не обов"язкова. У Львові здається ще в інтерсоно роблять такі аналізи, але як зазначала , юридичної сили вони не мають.

Олька
06.10.2008, 18:32
Дівчатка, я вам дуже дякую за інформацію!!!!! Але мені не потрібен аналіз як доказ в суді, бо ніхто не збирається судитись, це буде робитись ВИКЛЮЧНО для себе і відношення до дитини ніяк не зміниться!!!!!

Багіра
18.11.2008, 18:23
щобре що жінкам не приходиться сумніватись чи їх дитина)))

вільний_слухач
18.11.2008, 20:27
щобре що жінкам не приходиться сумніватись чи їх дитина)))
ой не кажіть.. кіко випадків було коли в пологовому чи то навмисно чи ні міняли дитину....

Багіра
18.11.2008, 21:35
ой не кажіть.. кіко випадків було коли в пологовому чи то навмисно чи ні міняли дитину....

я родилася в маленькому містечку) не було ні причин ні на кого міняти)))

Малесенька
18.11.2008, 21:57
а от у моїх батьків ніколи не виникало підозри чи я їхня кровна чи ні, адже коли на мене подивитись і на мого батька, то просто язик не повернеться... а от голос маю мамин, нас частор по голосу путають. так шо я спокійна і щаслива з моїми рідними батьками, хоч вони і далеко

Багіра
19.11.2008, 00:02
аналогічно...я настільки схожа на батьків... а характер... якщо їх хтось не розуміє їхню поведінку, вчинки, то я пояснюю, бо відчуваю теж і поводжуся аналогічно)