Показати повну версію : Лохотрон МТС
Якби це була мала, гнила компанія то дивуватись було б нічому. Але те чим займається МТС дивує, з огляду на армію клієнтів.
Нещодавно від сервісного центру прийшло смс - реєструйтесь в програмі мій МТС та отримуйте бонуси.
Заходжу на сайт, вношу координати і отримую повідомлення на мій телефон, що незабаром я отримаю бонуси, які можна буде обміняти. Пройшло 2 тижні. Перевіряю наявність бонусів - 0. Телефоную в сервісний центр і питаю чому так.
Відповідь - а ваш тарифний план не передбачає отримання бонусів! Ну знаєте.. :mad: Нехай це буде мій втрачений час..але не такий цирк! Мене закидали смсками, на офіційному сайті спрямували на реєстраційну картку без жодних АЛЕ. А потім сказали - ну і дурепа? ))
До речі, шановні клієнти смс - роздруківку ваших дзвінків за певну плату може взяти будь-який охочий - от Вам і шанований оператор. :mad: Якщо виманю цей папір в знайомих, що його зачитали мені то подам до суду щонайменше. Де моє право на приватність за конституцією?? До чого борза компанія..
Негатив від спілкування просто страшенний. ГАНЬБА:babruysk:
Негатив від спілкування просто страшенний. ГАНЬБА
та всюди так....
з корпораціями сперечатися -- собі дорожче....
надприбутки -- дуже пікантна річ, плюс монополія, плюс політична підтримка тощо...
Chortenia
20.05.2008, 17:39
Стосовно бонусів, у нас з чоловіком контракт уже 4 роки, бонуси отримуємо справно, навіть деколи використовуємо (беремо квитки в кіно).
Але, чесно кажучи, не люблю, коли мені надсилають усілякі смски з пропозиціями ігор, мелодій, нових пакетів. А пясля того, як УМЦ стало МТС, вони надсилаються дууже часто:mad:
На кожну корпорацію знайдеться своя корпорація) чи то кооперація))
На кожну корпорацію знайдеться своя корпорація) чи то кооперація))
http://levus.info/smile/wink.gif уявіть пропорцію: ваш річний дохід і кількамільярдний річний дохід такої корпорації....
уявіть пропорцію
Ціную те, що Ви переймаєтеся) напролом ніхто не полізе. Але й мовчати на то негоже.
Щось подібне було свого часу на Лайфі
"поповніть рахунок на 50 грн і отримайте ще 50 грн."
Поповнив а нічого не отримав
Дзвоню питаюся "що таке?"
Відповідь "Ви контрактний абонент а акція тільки для пріпейд""
Питаю "То якого бена мені ці акційні смс висилаєте? І взагалі відключіть мені сповіщення про ваші акції"
.... добре що вже той контракт кінчився і номер я викинув...
Samojlovu4
20.05.2008, 18:36
та всюди так....
надприбутки -- дуже пікантна річ, плюс монополія, плюс політична підтримка тощо...
+1
Але бувають і шаровики.
Один мудрий львівський адвокат пару літ тому мав суд з ЮМЗ, на 50.000$. Хтів підробити. Мій клієнт, то я на суді як свідок був. Всеодно він програв.
Ціную те, що Ви переймаєтеся) напролом ніхто не полізе. Але й мовчати на то негоже.
мовчати не гоже....
але їх статки -- не дозволять говорити дуже голосно....
сподіваюся, що ви придумали щось цікаве, як їх покарати за таке нехлюйство (і я цілком на вашому боці)...
але прибумайте щось, будь-ласка, адекватне....
пан самойлович, навів приклад програшу, а я наведу приклад схожої історії....
це не було нехлюйство компанії, де я працював, це було якесь свято, коли мережа досить сильно "лагала"...
подзвонила обурена жінка і на одну октаву вище норми почала мені (!) погрожувати, що вона така-то і зробить мені те-то...
і врешті-решт додумалася до абсурду: сказала, що вона і двадцять її подруг, які розкажуть ще двадцяти подругам (а ті ще комусь), вимкнуть телефони на пів години... http://levus.info/smile/smile.gif
типу: куплю квиток і піду пішки на зло кондуктору...
поясню: мобільні власники найбільше заробляють на контрактних і корпоративних клієнтах, і якщо абоненти передоплаченого зв’язку вимкнуть на певний час телефони, то це тільки поліпшить якість зв’язку для контракту на той час....
а до мене прийшла якась кобіта і каже (в мене юмс) якщо ви підпишете угоду, що ви не спригнете з юмс 2 роки, то я вам дам 1000 грн. Підписав... дала 1000 грн. А далі: якщо підпишете угоду, що я забираю ваші бонуси, то дам вам 1000 грн. Підписав, отримав 1000 грн.... Кажу, мо ше шо вам підписати?
от такі діла... лохотрон якийсь чи шо?
Відповідь "Ви контрактний абонент а акція тільки для пріпейд""
я був на пріпейді і нічого не отримав. навіть не дзвонив. взагалі з оператором моб звязку говорив 2 рази в житті.
я доки в супорті не почав працювати, так само жодного разу не дзвонив і навіть не міг зрозуміти, навіщо це....
вже праюючи, кілька разів подзвонив....
хоча й це було тільки на початку....
demetris
21.05.2008, 15:06
от такі діла... лохотрон якийсь чи шо?
вона певно бонуси збирала на автомобіль чи шо )))
KabMiner
30.05.2008, 12:20
А пробував хтось користуватися мобільним інтернетом від МТС через PCMCIA-карту?
як тільки UMC стала МТС, ми повимикали свої телефони.
з патріотичних міркуваннь.
вони так лихо купили народ своєю безкоштовністю, що наш крок виглядає трохи безглуздо. але ми все одно принципові.
тепер ті, хто мають МТС заради нас обзавелись і Кієвстарами.:p
Але, чесно кажучи, не люблю, коли мені надсилають усілякі смски з пропозиціями ігор, мелодій, нових пакетів. А пясля того, як УМЦ стало МТС, вони надсилаються дууже часто:mad:
It's annoying, really.
На другому телефонi стоїть пакет МТС, що не втримався i купив його через дуже красивий номер :o Ним не користуюся, i все ж в смсницi за пару мiсяцiв вже штук зо 25 смс-ок -- геть усi рекламнi. Закумарили. :beee:
Всiм хто вимкнув й змiнив телефони. Достаньо було лише змiнити sim'ку. Свого часу, мiй знайомий закликав всiх протестувати проти ребрендизайцiï UMC->MTS. Потiм виявилось що його взяли на робрту в КучмаСтар. Чому ж не зiзнатись що продав всю свою юмс-команду/клуб за залявнi хвилини в Старi?!?!
Згоден що з ребрендизацiйею й послуги й ставлення до клiйента стали гiршi. Я ВIП клiйент - все працював спокiйно й в мiнус а на днчх фокус. Виïзжаю з одеси - все працюйе, у львовi - нема EDGE, потiм виявилось що й тел не звонить. Думав що сталось? Виявилось мене вискнули за ьорг в чкмхось 90грн. Жах.
вони так лихо купили народ своєю безкоштовністю, що наш крок виглядає трохи безглуздо. але ми все одно принципові.
тепер ті, хто мають МТС заради нас обзавелись і Кієвстарами.
київстар: 25 % -- вимпелком (росія), 75 % -- теленор (норвегія)...
якщо вже когось і вважати українським, то це ахметівський "лайф" (я маю, користуюся поки що менше ніж "київстаром")... http://levus.info/smile/blum1.gif
Але, чесно кажучи, не люблю, коли мені надсилають усілякі смски з пропозиціями ігор, мелодій, нових пакетів. А пясля того, як УМЦ стало МТС, вони надсилаються дууже часто
It's annoying, really.
На другому телефонi стоїть пакет МТС, що не втримався i купив його через дуже красивий номер Ним не користуюся, i все ж в смсницi за пару мiсяцiв вже штук зо 25 смс-ок -- геть усi рекламнi. Закумарили.
В мене подруга працює на МТС оператором,я питалася за ті смс ,каже що можна подзвонити оператору і попросити вимкнути на ваш номер акційні смс і ще всякий спам.Мене то теж нервує...:(
thinkers
19.08.2008, 16:41
Щоб не отримувати рекламу від оператора, достатньо правильно налаштувати свій телефон, тобто заборонити отримання інформайних повідомлень та реклами.
В мене подруга працює на МТС оператором,я питалася за ті смс ,каже що можна подзвонити оператору і попросити вимкнути на ваш номер акційні смс і ще всякий спам.Мене то теж нервує...
http://levus.info/smile/wink.gif а ви впевнені, що такі смс вже більше приходити не будуть?..
http://levus.info/smile/wink.gif а ви впевнені, що такі смс вже більше приходити не будуть?..
:):):) Я не впевнена ні в чому ,що стосується мобільних операторів.:shutup::):):)
Був сьогоднi в ЮМЗ. Виявляйеться мене вiдключили 17 числа бо на 15 число в мене була заборгованiсть. Тобто всi клiйенти повиннi сплатити рахунки до 5-го числа а Я-як ВIПклiйент- до 15 числа. :-))) змiнив нагадування з 28числа на 13-е. Так що я надалi щадоволенмй ЮМЗ.
До речi, нововведення-електронна черга - приивходi рейеструйесся й потiм майеш приорiтет при розмовi з консультантом. Трохи цирк але подивимось.
Chortenia
20.08.2008, 18:50
Був сьогоднi в ЮМЗ. Виявляйеться мене вiдключили 17 числа бо на 15 число в мене була заборгованiсть. Тобто всi клiйенти повиннi сплатити рахунки до 5-го числа а Я-як ВIПклiйент- до 15 числа. :-))) змiнив нагадування з 28числа на 13-е. Так що я надалi щадоволенмй ЮМЗ.
До речi, нововведення-електронна черга - приивходi рейеструйесся й потiм майеш приорiтет при розмовi з консультантом. Трохи цирк але подивимось.
Ну не знаю, аж стільки ми в принципі з оплатою не затягували, але, якщо ми до певного числа не сплатимо, надають типу кредит на 50 грн. і кожного дня приходить смс про нагадування стосовно поповнення рахунку. Максимум за тиждень поповнювали. Ні разу не відключали.
А з іншого боку, а чому вам мають надавати послуги, за які ви не сплачуєте відповідно до умов договору.
Абсолютно згоден з Вами. Тому й написав що не мав претензій а висяняв в чому проблема. Й в кінці додав що далі задоволений ЮМЗ-МТС. А надокучливі СМС мені не приходять тому що я ВІП клієнт.
Ну не знаю, аж стільки ми в принципі з оплатою не затягували, але, якщо ми до певного числа не сплатимо, надають типу кредит на 50 грн. і кожного дня приходить смс про нагадування стосовно поповнення рахунку. Максимум за тиждень поповнювали. Ні разу не відключали.
А з іншого боку, а чому вам мають надавати послуги, за які ви не сплачуєте відповідно до умов договору.
Chortenia
22.08.2008, 11:00
Абсолютно згоден з Вами. Тому й написав що не мав претензій а висяняв в чому проблема. Й в кінці додав що далі задоволений ЮМЗ-МТС. А надокучливі СМС мені не приходять тому що я ВІП клієнт.
ВІП - то типу корпоративний?
pukhnastyk
22.08.2008, 15:20
А зі мною МТС іноді застосовує "специфічний" лохотрон:)Вже не раз так було - я телєфоную комусь, побалакала та й всьо - кладу трубку, а вона ся не кладе:scare:, тобто МТС замість мене вирішує побалакати собі з мого номера так ще з 20-30 секунд!:mad: Просто не роз'єднують дзвінок! Хамсько!:mad:А в кінцевому результаті, що виходить - гроші з рахунку спускаються швидше і платити приходиться більше:( Часом подзвоню до тих операторів - кажу так і так, зробіть шось, нє? Зроблять, на пару днів, а потім знов іноді "забудуть" роз'єднати розмову. Тре навести порядок:aggressive:
Найкумедніше було один раз, коли якась операторша сказала жи в мене мобільний такий поганий, йди собі його перевір, каже. Ну і шо ви думаєте? Перевірила мобік - всьо файно:radist:працює:)
Так шо то МТС собі таке "мутить", певно, знайшли новий спосіб :ninja: здерти гроші в "бідних користувачів мобільного зв'язку". :)
Чи хтось мав схожі проблємки з МТС? Або шось про таке чув?
Вiп - Very Importent Person, тобто Я.
пару мiсяцiв пiдряд мiй рахунок перевищував n-сумму (300 чи 400 грн) так й стаы Вiпом. Дружина отримуйе спам а я, як поважний чоловiк, нi. Ображайеться:-(((
ВІП - то типу корпоративний?
Додано через 8 хвилин
Вперше чую подiбне. В нас свого часу було навпаки. У дружини сiм'я зi мною - платить за з'йеднання й пару годин щебече-щебече-гоаорить-балакайе-...достайе. А певний час дзвiнок за хвилин 10 обривався й треба знову дзвонити - знову плата за з'йеднання. Але то якось само пропало. Здайеться я перебував в зонi слабкого сигналу - от й зривалась "лiнiя"?.
А у вас якась аномалiя. Може, дiйсно, гудзiк "покласти трубку" барахлить. Поставте iншу картку й перевiрте чи оператор чи телефон.
А зі мною МТС іноді застосовує "специфічний" лохотрон:)Вже не раз так було - я телєфоную комусь, побалакала та й всьо - кладу трубку, а вона ся не кладе:scare:, тобто МТС замість мене вирішує побалакати собі з мого номера так ще з 20-30 секунд!:mad: Просто не роз'єднують дзвінок! Хамсько!:mad:А в кінцевому результаті, що виходить - гроші з рахунку спускаються швидше і платити приходиться більше:( Часом подзвоню до тих операторів - кажу так і так, зробіть шось, нє? Зроблять, на пару днів, а потім знов іноді "забудуть" роз'єднати розмову. Тре навести порядок:aggressive:
Найкумедніше було один раз, коли якась операторша сказала жи в мене мобільний такий поганий, йди собі його перевір, каже. Ну і шо ви думаєте? Перевірила мобік - всьо файно:radist:працює:)
Так шо то МТС собі таке "мутить", певно, знайшли новий спосіб :ninja: здерти гроші в "бідних користувачів мобільного зв'язку". :)
Chortenia
22.08.2008, 16:02
В мене в принципі зі звязком проблем немає, ні з відключанням, ні з невіключанням. мала сімю - тріпалася з мамою досхочу, тепер перейшла на інший пакет 1500 безкоштовних хвилин в мережі, далі говорю, скільки хочу, і ні разу не переривало.
pukhnastyk
22.08.2008, 16:55
А певний час дзвiнок за хвилин 10 обривався й треба знову дзвонити - знову плата за з'йеднання.
То так і тепер є - поговорили 10 хв. з тим, що "в сім'ї", і всьо - треба знову дзвонити.
Але вище описана ситуація стається не тільки тоді коли говорю "зі сім'єю", але й з іншими номерами.
Поставте iншу картку й перевiрте чи оператор чи телефон.
Вставляла іншу картку у свій телефон - нормальок, працює і закінчую розмову тоді коли я хочу, а не МТС.
Але дякую за пораду! Піду роберусь з тим тел. номером.
Може краще змінити номер?
(Але ж не знаю чи то зроблю - страшенно звикла до такої, здавалось би, банальної речі як "нумер телєфону")
Можливо у Вас погане покриття. Тобто й рисок хватає (близько базова) але пропускна здатність - забагато абонентів в вашому районі. МТС мало б роширити канал. просто не все встигають й ... хочуть. Тому з іншим оператором все гаразд. В мене обриви були десь раз й то коли я був в якочь Броварах й раз тиждень в Харкові. Просто перегруз по місцю. А зависання розмов є й зараз але в межах 1-3 секунд. Спробуйте натиснути кінець ще разок-два. В мене помагає. Але в мене тачСкріновий інтерфейс й може не все реагувати на пальці, особливо в спеку.
То так і тепер є - поговорили 10 хв. з тим, що "в сім'ї", і всьо - треба знову дзвонити.
Але вище описана ситуація стається не тільки тоді коли говорю "зі сім'єю", але й з іншими номерами.
Вставляла іншу картку у свій телефон - нормальок, працює і закінчую розмову тоді коли я хочу, а не МТС.
Але дякую за пораду! Піду роберусь з тим тел. номером.
Може краще змінити номер?
(Але ж не знаю чи то зроблю - страшенно звикла до такої, здавалось би, банальної речі як "нумер телєфону")
pukhnastyk
23.08.2008, 12:38
Візьму до уваги Ваші поради, Маестро. Дякую!:)
Именно с МТС у меня проблем нет, правда у меня безлимит так что пофигу - есть разрывы или нет.
Похожая штука рулит в Лайфе - там каждые 10 минут идет обрыв связи. Опять таки у меня безлимит по лайфу, так что единственный минус - это то что вызывает раздражение такое усердство оператора.
И вообще - нефик дольше 10 минут трындеть по телефону,даёшЪ оффлайн, живые глаза и уши собеседника! :)
pukhnastyk
23.08.2008, 13:51
И вообще - нефик дольше 10 минут трындеть по телефону,даёшЪ оффлайн, живые глаза и уши собеседника!
Ви праві на всі 100%!
Додано через 2 хвилини
:):):):):)
Истину глаголите :)
Додано через 2 хвилини
И вообще - нефик дольше 10 минут трындеть по телефону,даёшЪ оффлайн, живые глаза и уши собеседника!
Не обязательно трындеть, можно просто помолчать, посопеть... :D
pukhnastyk
23.08.2008, 14:34
можно просто помолчать, посопеть...
...по телєфону? Та Ви шо?
Додано через 1 хвилину
То як маньяк :ninja: ся вести по телєфону?:D:D:D
В мене в принципі зі звязком проблем немає, ні з відключанням, ні з невіключанням. мала сімю - тріпалася з мамою досхочу, тепер перейшла на інший пакет 1500 безкоштовних хвилин в мережі, далі говорю, скільки хочу, і ні разу не переривало.
аналогічно
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008