Показати повну версію : Потрібно знайти бізнесмена-наставника і співпрацювати з ним.
shtyrmovik
15.05.2008, 16:47
Хочу знайти бізнесмена (не з мережевого маркетингу), котрий має великий досвід у своїй сфері та співпрацювати з ним 0.5 - 2 роки.
Головна моя мета - навчитись вести бізнес - самому мало що виходить.
Можливо Ви підприємець і Вам потрібна людина, з якою хочете реалізувати якусь ідею.
Можливо Ви не підприємець, але знаєте де його знайти...
Дайте будь - ласка відповідь. Андрій. :)
Можливо Ви підприємець і Вам потрібна людина, з якою хочете реалізувати якусь ідею.
Йдіть на будь-яку маленьку фірму та придивляйтеся-прислухайтеся. Заробите довіру - може й станете там партнером. Інакше. мушу Вас засмутити - з словами "навчіть якщо Вам потрібна людина" можна все життя нікого не знайти. Ви ж ні слова про унікальний досвід чи купу грошей за спиною не сказали, який комусь зиск з Вашого навчання?
Сумніваюсь що ви такого знайдете :)
Найкращий варіант це відкривати фіз. особу підприємця і робити те що ви вмієте, тільки вже на самого себе. Або ж взагалі нічого не відкривати і працювати неофіційно.
Тут головне щось робити, а не сидіти і думати якусь хитру ідею чи чекати на чарівника який візьме вас за ручку і все покаже-розкаже. Найкраще починати з того що ви вмієте добре робити і любите.
А що ви вмієте?
shtyrmovik
15.05.2008, 22:29
Сумніваюсь що ви такого знайдете :)
Найкращий варіант це відкривати фіз. особу підприємця і робити те що ви вмієте, тільки вже на самого себе. Або ж взагалі нічого не відкривати і працювати неофіційно.
Тут головне щось робити, а не сидіти і думати якусь хитру ідею чи чекати на чарівника який візьме вас за ручку і все покаже-розкаже. Найкраще починати з того що ви вмієте добре робити і любите.
А що ви вмієте?
Справа в тому що не сиджу склавши руки, вже пробував і конторку по ремонту комп'ютерів відкривати (сам цим наразі займаюсь) - не дуже вигідно; "відкривав" агенство по нерухомості (для цього навіть ПП зробив), і це не вийшло - я такий маленький без досвіду на такому ринку просто загубився і зупинився.
Добре вмію лагодити комп'ютери, і трошки менше вмію робити сайти, але любов до цього трохи згасла, шукаю щось нове. Ось так.
А на рахунок пошуку наставника, то я багато читав що ніби то вони не мають нічого проти тощо щоб навчити когось бізнесу, чи я може не так щось зрозумів.
Ну все залежить від підходу. В принципі любий бізнес можна зробити прибутковим. Можливо ви щось не так робили?
Ремонт компів може бути дуже вигідним. Тре просто працювати на корпоративних клієнтів а не на звичайних людей. Більше сервісу і менше продаж. Я бачив як один чоловяга таким чином заробляє дуже класні гроші.
Якщо знайдете наставника, я теж непроти повчитись :)
Можливо є офіс для комп. фірми? Якщо є, то можем обговорити питання співпраці. Я займаюсь продажем техніки через інет-магазини, відповідно орієнтуюсь в ринку та маю напрацьований досвід роботи.
Окрім ремонту компів ще можна надавати послуги з настроювання програмного забезпечення.
Одним словом якщо цікавить, то звертайтесь.
Справа в тому що не сиджу склавши руки, вже пробував і конторку по ремонту комп'ютерів відкривати (сам цим наразі займаюсь) - не дуже вигідно;
Добре вмію лагодити комп'ютери, і трошки менше вмію робити сайти, але любов до цього трохи згасла, шукаю щось нове. Ось так.
shtyrmovik
16.05.2008, 09:19
Тре просто працювати на корпоративних клієнтів а не на звичайних людей.
Ви пропонуєте ходити по корпораціях, обдзвонювати їм і пропонувати свої послуги?
Додано через 1 годину 22 хвилини
Можливо в бізнесмена (котрого я шукаю) є нереалізовані ідеї , нехай нвіть дрібні на його погляд, і він був би не проти якби прийшла людина котра реалізувала ту ідейку. Я ж хочу під його керівництвом і за його гроші робити бізнес (ну звичайно щоб не влізти в купу проблем), і мені це потрібно не стільки із-за грошей, скільки за досвід.
Додано через 1 годину 27 хвилин
[QUOTE=sselev;308275]Можливо є офіс для комп. фірми?
Офіса не маю, та й вже не хочу компами займатись, трохи набридло...
Не по корпораціях :), а працювати тільки на інші компанії.
Якщо у бізнесмена є нереалізована ідея то він її реалізовує: бере собі найманих працівників. Їм платити тре набагато менше і мороки з ними теж менше.
Я ж хочу під його керівництвом і за його гроші робити бізнес І що вам в такому випадку заважає? Влаштовуйтесь на роботу на любу компанію і робіть бізнес. Там буде вам і досвід.
Додано через 2 хвилини
Можливо є офіс для комп. фірми? Якщо є, то можем обговорити питання співпраці. Я займаюсь продажем техніки через інет-магазини, відповідно орієнтуюсь в ринку та маю напрацьований досвід роботи.
Окрім ремонту компів ще можна надавати послуги з настроювання програмного забезпечення.
У мене є офіс в центрі міста на 50м.кв. Будемо співпрацювати? Хочу за нього 800 у.о. :)
Я займаюся на даний час підключенням до безпровідного Інтернету.
Такий собі альтернативний канал :)
Хоч в більшості це прямі продажі, але паралельно пропоную на продаж модеми/PC-карти/телефони для підключення під 3G.
Не проти співпрацювати з бажаючими, особливо хто вже має досвід роботи з комп'ютерами та засобами зв'язку.
Звертайтеся в приват!
Натагідра
16.05.2008, 20:45
Можливо в бізнесмена (котрого я шукаю) є нереалізовані ідеї , нехай нвіть дрібні на його погляд, і він був би не проти якби прийшла людина котра реалізувала ту ідейку. Я ж хочу під його керівництвом і за його гроші робити бізнес (ну звичайно щоб не влізти в купу проблем), і мені це потрібно не стільки із-за грошей, скільки за досвід.
може я щось трохи не зрозуміла, але ...
1. хочемо бізнес.
2. не хочемо обдзвонювати , ходити , моніторити, займатися пошуком коштів.
3. від того що знаємо змучилися , а іншого не навчилися
4. за чийсь кошт ! , використати чужу ідею! і чужі засоби! і опа ось він досвід - свій бізнес
5. напевно в процесі навчання ще й хочеться хорошу зарплатню?
а який ваш вклад ? що ви готові зробити своїм внеском?
Хочете потренуватися - приходьте, в нас скучно не буває і просто не буває, в нас немає рутини, завжди все в русі, нові ідеї - нові варіанти реалізації ідей, нестандартні проблеми - нестандартні рішення, зате досвід шалений, заодно і перевірите, чи можете ви працювати у складних непрогнозованих ситуаціях - тут вам і активні продажі, і фандрейзінг і бюджетування, і кошториси, і ЗЕД, і проектування бізнеспроцесів, і нестандартні ходи і співпраця з різними субєктами господарювання і малий юридичний лікбез
П.С завтра 17.05 у брюховицькому лісі (поворот на голосківський цвинтар) з 10.00 до 20.00 семінар "Створення команди" безкоштовний , я щей людей погодую шашликами ;)
Семінар «Створення команди».
Отримати всі необхідні знання та вміння для побудови якісно нових відносин у своїх колективах
Надання відчуття спокою і впевненості у вирішенні конфліктів
Відчуття і розуміння командного духу, його необмежених можливостей у вирішенні будь-яких процесів
Вивчення на практиці, як створити атмосферу відкритості і взаємної підтримки у групі
shtyrmovik
17.05.2008, 15:15
дуже смішно, давайте всі разом посміємося :clapping:
Натагідра, скажи будь-ласка, чим ти займаєшся?
Читатель_Обкома
17.05.2008, 16:45
Додано через 1 хвилину
і трошки менше вмію робити сайти, але любов до цього трохи згасла, шукаю щось нове. Ось так.
Я не против.....
Ето :
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=33788
подойдет?:cowboy:
трошки менше вмію робити сайти
можна мені в приват надіслати лінки на ваші роботи?..
пупер, давай ще я скину лінки :-)
пупер, давай ще я скину лінки :-)
http://levus.info/smile/biggrin.gifhttp://levus.info/smile/rofl.gifhttp://levus.info/smile/lol.gif
не підколюй......
Головна моя мета - навчитись вести бізнес
і посунути його....
Насправді найкраще вчитись на своєму бізнесі, а не в когось... Оскільки за своє боротимешся до останнього.
А люди такі є, які вкладають гроші. Правда їх цікавить бізнес "миттєвого заробітку" аля купив-продав, і в кого завгодно вкладати грошей не будуть
shtyrmovik
17.05.2008, 23:36
Добре, любі друзі, закриваю тему. Буду сам думати. Дякую за критику і за поради.
Всім нехай щастить у бізнесі а декому в роботі! :cowboy:
Буду сам думати
думайте.....
на жаль, ви не змогли відповісти на просте питання... http://levus.info/smile/wink.gif
shtyrmovik
18.05.2008, 00:05
думайте.....
на жаль, ви не змогли відповісти на просте питання... http://levus.info/smile/wink.gif
Можна нагадати запитання?
Можна нагадати запитання?
питання вже прозвучало....
відповідь також...
справді, можна гілку закривати.
Натагідра
23.05.2008, 16:35
Натагідра, скажи будь-ласка, чим ти займаєшся?
на роботі програміст , поза роботою директор благодійного фонду, дивись лінк у підписі ( власне кликала прийти і попрацювати у фонді ) і інструктор з аргентинського танго ;).
Хочу знайти бізнесмена (не з мережевого маркетингу), котрий має великий досвід у своїй сфері та співпрацювати з ним 0.5 - 2 роки.
Перша заповідь бізнесмена- "не сотвори собі конкурента"
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008