КПК

Показати повну версію : ЧОМУ я не ходжу на форумівки?

Kaff
04.05.2008, 15:08
У "КАВ'ЯРНІ" відкрито кілька близьких тем
Чи є життя поза форумом
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31388
що дав вам форум, як змінилося ставлення...
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=30431
ну і зрозуміло, що
Чому ви зависаєте на форумі?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=29182

А тепер трохи інакше!
Чому я не ходжу на форумівки.
Зрозуміло, що частина форумлян далеко від Львова.
Є такі, що хочуть прийти, однак не можуть...
Частина, хоча й знаходиться на форумі щодня, однак не інформована про зустріч. (це називається "вибіркове читання) :)
частина ж не ходить на зустрічі з інших, вповні зрозумілих і оправданих причин.
Можливо, небажання спілкуватися "в реалі" з тими, з ким спілкуєшся віртуально?

syavych
04.05.2008, 15:13
То питання не до мене :)

Ljolik
04.05.2008, 15:15
Можливо, небажання спілкуватися "в реалі" з тими, з ким спілкуєшся віртуально?
Це стосується напевне тільки тих хто спілкується інкогніто і не викладає на форумі своїх фото. А якщо фото вже викладене, то спілкування не зовсім віртуальне...

Kaff
04.05.2008, 15:21
Це стосується напевне тільки тих хто спілкується інкогніто і не викладає на форумі своїх фото. А якщо фото вже викладене, то спілкування не зовсім віртуальне...

Із думкою згідний, бо це - і про мене. :cowboy:
...Ех, закурю... ...віртуально......

levandivka
04.05.2008, 15:22
і не викладає на форумі своїх фото
+1.
Пропоную читати назву гілки - "Чому я шифруюся"

Kaff
04.05.2008, 15:28
Пропоную читати назву гілки - "Чому я шифруюся"
В принципі - правильно.

Це, певно, як хлоп до одруження. Боїться втратити незалежність....
:) :) :) :) :)

Хоча якщо хтось скаже, "чому він шифрується", то змісту "шифруватися" більше не буде... :)

:) Я шифруюся, бо я гамериканський шпійон :) (наприклад)

levandivka
04.05.2008, 15:31
хлоп до одруження. Боїться втратити незалежність....
Ключове слово "боїться"? :)

Пане Мих! А я десь чув: "Не бійтеся..." :)

Kaff
04.05.2008, 15:34
боїться
конєшно

а також сТрАх за
несправжній львів, несправжнє пиво, несправжня щирість (по суті: фальш) і ти ди....

syavych
04.05.2008, 15:40
несправжній львів
Кому як...
несправжнє пиво
Ну якщо у Львові несправжнє, то де...
несправжня щирість (по суті: фальш)
То не про наших форумлян (принаймні тих хто не шифрується :))...

Kaff
04.05.2008, 15:46
То не про наших форумлян (принаймні тих хто не шифрується )...
так цитата то не з мого допису.... А того, хто не шифрується...

levandivka
04.05.2008, 15:47
а також сТрАх за
Цитата від пупер: несправжній львів, несправжнє пиво,
Тю...
Пупер не шифрується і на Форумівки ходить.
Я точно знаю. :)

Kaff
04.05.2008, 15:54
Відповідь: МАРТИНИ играет в КГБ?????

Моя радість від перебування на форумі, це те, що я можу залишити собі певну міру "інкогніто". Не те, що таємницю, але не афішувати надміру "свою персону".
Мене влаштовує те, що я переважно не знаю із ким спілкуюся. Тоді не зважаєш на чинник віку, статусу і т.п. і вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник.

levandivka
04.05.2008, 15:56
я переважно не знаю із ким спілкуюся.
Навіяло:
http://content.foto.mail.ru/list/biofak1981-1986/41/i-365.jpg

Kaff
04.05.2008, 15:57
Навіяло:
ну, думаю, що не аж так фатально...

levandivka
04.05.2008, 15:57
вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник.
Помилитися легко...

Kaff
04.05.2008, 16:16
Помилитися легко...
погоджуюся.
Саме тому слід намагатися судити про людину не лише за її якимось одним невдалим дописом, а подивитися на загальне її спрямування.
Хоча звісно, у неті люди можуть писати зовсім інакше, аніж думають...

Знаєте, я зараз несподівано розвернуся на швидкості..
Асоціація - нудистський пляж.
На пляжі люди оголюються не для того, щоби розглядати чиїсь геніталії, а для того, щоби на якийсь час позбутися "мундиру", "умовностей"

Ljolik
04.05.2008, 16:25
Мене влаштовує те, що я переважно не знаю із ким спілкуюся. Тоді не зважаєш на чинник віку, статусу і т.п. і вибираєш із повідомлень "чисту інформацію", емоцію - саме те, що хотів залишити на форумі його учасник.

А мені навпаки легше вибирати "чисту інформацію" коли приблизно уявляю хто її розповідає. Це як в реалі, скажімо якщо декілька людей були свідками однієї події і здавалось мали б бачити одне і теж, але коли починають розповідати про цю подію, розповіді можуть суттєво відрізнятись, в силу того що кожен сприймає інформацію через призму віку, професійних знань, життєвого досвіду і т.д. Знаючи ці нюанси мені легше виокремити саме зміст а не емоції.

Kaff
04.05.2008, 17:22
Зараз популярна соціальна реклама - "Не дивись на роботу за кордоном крізь рожеві окуляри"
Насправді, є ми на все дивимося через якісь окуляри.
Я не фільзоф, але, наскільки в курсі, у грецькій філософії був напрям, що твердив про суб'єктивність світу. Згрубша кажучи - все те, що людина не пережила - для неї не існує. Звичайно, що "пережила" - це алегорія, бо пережити можна по різному.
Я тут говорю про суб'єктивність сприйняття.
А також про міфотворчість. Ми всі живемо у міфі. Самі той міф створюємо і самі є частиною міфу.
Однак, залежно від того що ти хочеш - можеш або творити певний міф, або знаходитися хоч трохи побіч нього. Власне, нет тепер дає таку можливість.
Осьо на форумі є люди, що часто потрапляють в баню. Часто їх виклична поведінка є достатньо обдуманою, можливо, краще сказати, свідомою.
Це ж також частина їх образу, або можливість у неті вийти їз звичного у реалі образу...
Ні???

Додано через 5 хвилин
Ще - цілком віддалене від того, що писав досі, але близьке - до теми гілки.

Мене часто втомлюють "зустрічі", якщо зустрічається більше, аніж 4-5 людей.
Я прихильник інтимніших зустрічей. Тут на увазі маю зовсім не статеві стосунки, якщо хтось так прочитав це визначення.
Я просто люблю посидіти у спокої із хорошим товаришем або товаришкою. Напівморок, тиха музика. Кава, вино або пиво - будь-ласка.
І кав'ярні люблю тихіші...

Вадюшка
04.05.2008, 20:39
Мене часто втомлюють "зустрічі", якщо зустрічається більше, аніж 4-5 людей.
Я прихильник інтимніших зустрічей.
Приєднуюся до колеги-дописувача, бо добре його розумію :) "Загальні" форумовки -- то дещо інший формат, і декому він може бути не зовсім до вподоби.

Я просто люблю посидіти у спокої із хорошим товаришем або товаришкою. Напівморок, тиха музика. Кава, вино або пиво - будь-ласка.
І кав'ярні люблю тихіші...
Дык братушка :cowboy:
Хоча, з іншого боку, товаришів для такіх камерних зустрічей неодноразово вперше зустрічав саме на "загальних" досить людних івентах. Тож одне доповнює, а не заміняє инше ;)

Samojlovu4
04.05.2008, 22:58
Моя радість від перебування на форумі, це те, що я можу залишити собі певну міру "інкогніто". Не те, що таємницю, але не афішувати надміру "свою персону".

Згоден.
Я от, наприклад, і далі шифруватимусь по мірі можливості, на то він і віртуальний форум. А ще вже давненько знайшов 3-х людей, з якими колись стикався, з однією був навіть в колєжанських стосунках... І тепер дуже цікаво дописи писати, це як "Основи психології" читаєш..
Нє-є-є, в тіні краще... А відкрити карти я завжди встигну...

Kaff
05.05.2008, 00:34
Хоча, з іншого боку, товаришів для такіх камерних зустрічей неодноразово вперше зустрічав саме на "загальних" досить людних івентах
Через особливості роботи і власного характеру щодня спілкуюся із величезною масою людей. Людей чудових, цікавих, творчих. Там завжди слід бути "у формі", бути відкритим, чутливим до чужих особистих і колективних потреб. Треба тримати себе у руках і ніколи не демонструвати свого поганого гумору, якщо - так сталося, - він у той час наявний.
Слава Богу, що як-правило, гумор у мене чудовий, але - різне буває.
Велелюдні товариства за святковим столом тому мене не втішають. "Поворкувати" чи поспілкуватися не вдається, навіть із сусідом поруч.
Помітив за собою таку особливість - як правило за столом виконую роль тамади.
І всі до того так звикли...
А іноді хочеться мовчки попити винце, подивитися як танцює хтось, а не ти...
У тих рідкісних випадках, якщо є настрій до тихої вечірки, всі починають приставати - що сталося?..
Це ж прямий шлях до комплексу :) :) :) - не дають бути самим собою :) :) :)

romhavr
05.05.2008, 01:00
Інтраверт.

Вадюшка
05.05.2008, 01:15
Через особливості роботи і власного характеру щодня спілкуюся із величезною масою людей.
...і тому малолюдні вечірки тим більш сприймаються саме як відпочинок, контраст ;)

Patrick
05.05.2008, 07:34

І я теж згідний з цим.
А ще моя мама не остання людина в Львові , її знають багато людей -і це теж фактор.Мені якось не зручно , щоб їй говорили за мене.
...я колись давно на старому форумі виложив був свої фото ( хтось може і памятає ) - я тоді був поголений бритвою на лисо. І на другій знимці я був в військовій формі.Пропав старий форум , пропало фото.
А на форумівку , як би був в Львові ,з радістю би прийшов.Всі , хто на фото - милі , симпатичні мені люди.

Олюнечка
05.05.2008, 07:55
свої знимки показувати в інтернеті неладні. мама казали.
перше сі розведи, а потім сі презентуй.

Оля
05.05.2008, 08:04
...я колись давно на старому форумі виложив був свої фото ( хтось може і памятає ) - я тоді був поголений бритвою на лисо.

І в інтернаціональній компанії. :)

І на другій знимці я був в військовій формі.Пропав старий форум , пропало фото.

Виставте ще раз. Я того не бачила. :)

Patrick
05.05.2008, 08:16
І в інтернаціональній компанії. :) :)

Так.Ви памятаєте.Це було в Ризі в аеропорту , коли чекали на літак до Львова- я, сестра і якихось 2 індуса з якими розговорилися.

Виставте ще раз. Я того не бачила. :)

Може і виставлю, коли перекачаю файли з старого компа на новий , яким користуюся зараз.А старий забере жінки племінниця , що приїде до нас на літо на канікули з Хорватії.

Бурулька
05.05.2008, 17:05
Навіяно тезою про шифрування

Познайомились ми в чаті
Ти назвалась мені Катя
А насправді ти Іван
Ось який ти хуліган
(То не я так співаю, то ВВ)

Мабуть, насправді не все так погано, але у віртуальному світі кожен може відкрити такі свої сторони, які закриті на роботі чи вдома. На форумі більше людей почує думку іншого, ніж у великій гучній компанії в кафешці. Мабуть тому не всі і ходять на форумівки. Хоча випити пива і просто побачитися то цікаво

bora
05.05.2008, 17:38
В житті люди нерідко "в образі".) На форумі можна говорити все, що думаєш бо немає ризику, що цим хтось скористається проти тебе. Відповідно заводити знайомство далі - вже тяжко. А ну потім хтось давитиме на твій дійсно болючий мозоль.)) В житті про мої слабкі місця не знають оточуючі, а на форумі сама помічаю, що місцями надто відверта.:)
Хоча це не означає, що на форумівку ніколи не прийду, швидше просто - часу бракує.

Koza-Dereza
05.05.2008, 18:46
Ех, якби була форумiвка в Чiкаго я б прийшла :)
Я на ЛФ не шифруюсь.
У мене немає якоїсь мети з якою я приходжу сюди, я не встряю в полiтичнi, релiгiйнi та iсторичнi розмови а здебiльшого сиджу ба "БФ", читаю поради i кажу все так як є. Я нi з ким не змагаюсь щодо розуму чи вигляду, що є то є, нiц не змiниш (хiба може троха похудаю :D ) А так, чого менi щось з себе вдавати чого насправдi немає. Та й з рештою, як же не показувати моє чарiвне котеня? :)
А на форумiвку Львiвську прийду, якщо буде в тi днi коли я буду у Львовi. :) Буде вам жива Коза :D

Boris_Kiev
05.05.2008, 21:13
Модератору Levandivka

форумлянина Boris_Kiev

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА.

Прокинувшись вранці 3.05, я помітив, що моя фізіономія, та, що в дзеркалі,
не сходиться з тією, що на перепустці (аватарі).
Тому я вирішив не йти на роботу (форумівку).

mamatu
05.05.2008, 22:27
В житті люди нерідко "в образі".) На форумі можна говорити все, що думаєш бо немає ризику, що цим хтось скористається проти тебе. Відповідно заводити знайомство далі - вже тяжко. А ну потім хтось давитиме на твій дійсно болючий мозоль.)) В житті про мої слабкі місця не знають оточуючі, а на форумі сама помічаю, що місцями надто відверта.:)
Хоча це не означає, що на форумівку ніколи не прийду, швидше просто - часу бракує.

дуже гарно написано.
мені теж приблизно такі думки приходили.
а ще я вважаю, що не пристало заміжній жінці ходити на забави без чоловіка. а мій чоловік тим зовсім не цікавиться.
от на дівочі посиденьки (з дітками, можливо) я б швидше прийшла. якби мала вільного часу.

fuxx
05.05.2008, 23:12
Напевне перш за все що я тут не такий частий гість як б хотілося і відповідно завжди з запізненням дізнаюся профорумівки (а їх було багато? :) )

Boris_Kiev
05.05.2008, 23:22
я тут не такий частий гість як б хотілося і відповідно завжди з запізненням дізнаюся про форумівки

А слабо адміністрації припарити таку примочку:
люди (хто хоче) підписуються на розсилки в ОДНІЙ темі - "анонс форумівки". Туди дозволено писати лише-
- перший пост "пропозиція зібратися" (або "я їду до Львова. Хотів би...")
- заключний пост ("о третій біля хвоста коня"). А все інше - у звичайній гілці.

Усі "підписані" отримають сповіщення милом.

І Fuxx або, скажімо, Ліона не будуть бідкатися, що пропустили.

Якщо досвід буде позитивний - створити окремі гілки для міст-філій.

Kaff
05.05.2008, 23:31
А слабо адміністрації припарити таку примочку?...

А то-о-о-о-оді-і-і-і-і хто--о-о-о-о-ось ска-а-а-а-а-а-аже-е-е-е, шо ві-і-і-і-і-н не ба-а-а-а-а-а-а-ачи-и-и-и-ив ано-о-о-о-о-онсу-у-у-у-у-у, і шо ві-і-і-і-і-і-ін не за-а-а-а-а-а-а-ав, шо то треба-а-а-а-а-а-а-а-а-а спеціа-а-а-а-а-а-а-а-а-ально реєстув-а-а-а-а-а-а-а-а-а-атися-а-а-а-а-а-а-а....
:) :) :)

fuxx
05.05.2008, 23:57
А слабо адміністрації припарити таку примочку:......
Але то не гарантія, що прочитавши про форумівку, я прийду :)
Ні я не шифруюся, але я ще просто не зорієнтувався куди ж я потрапив.

demetris
06.05.2008, 09:17
А ті, хто ігнорував - най пишуть пояснювальні пости "чому вони не ход(т)ять на форумівки".

ПОЯСНЮВАЛЬНИЙ ПОСТ
Я, demetris (в миру - Дмитро), був відсутній на форумівці 3 травня ц.р. у зв'язку із складними матеріальними обставинами. Ці обставини змусили мене відвідувати таке зайве у житті форумлянина, та й просто львів'янина місце, як праця (робота). Усвідомлюючи всю важкість скоєного мною вчинку, запевняю, що надалі випадки такого необдуманого і не гідного поводження будуть дедалі рідшими. Справи покращуються, адже оцю записку пишу в робочий час, на робочому місці з робочого компутера. Виправляюсь в міру можливостей. Хочу водночас зазначити, що потерпів гідну кару - жаба дусила мене два дні, аж почав кашляти...

Сподіваюсь на прощення, готовий понести суворе справедливе покарання...

На самого Юрія сего року. Львіув. demetris.

п.с. щось мене нині сильно пре з самого ранку ;)

Boris_Kiev
06.05.2008, 09:19
Але то не гарантія, що прочитавши про форумівку, я прийду :)
Ні я не шифруюся, але я ще просто не зорієнтувався куди ж я потрапив.А попити кави / пива з малознайомими людьми - це суперечить Вашим принципам ?

Romko
06.05.2008, 09:22
Хочу водночас зазначити, що потерпів гідну кару - жаба дусила мене два дні, аж почав кашляти...
+ за жабу...

demetris
06.05.2008, 12:58
+ за жабу...
добре, що немає користувача з ніком жаба, нє? ;)

Ука
06.05.2008, 20:16
а ще я вважаю, що не пристало заміжній жінці ходити на забави без чоловіка. а мій чоловік тим зовсім не цікавиться.
Мій теж не цікавиться. Але на мамську форумівку мене відпустив, перебравши обов'язки забирання старших зі школи на себе. А цього разу несклалося - купа всіляких накладок вийшло :(

А про пристало-не пристало - то все забобони, насправді все залежить від стосунків.

fuxx
07.05.2008, 19:27
А попити кави / пива з малознайомими людьми - це суперечить Вашим принципам ?
Зовсім ні, просто напевне буду себе почувати дещо некомфортно у незнайомому оточеннні.

Boris_Kiev
07.05.2008, 19:52
Зовсім ні, просто напевне буду себе почувати дещо некомфортно у незнайомому оточеннні.Та ми всі тіпа незнайомі в реалі.
Ось спонтанно збіглися взимку - Маюнка, Ромко, Форест і я.
Знайшлося про що поговорити ? Безумовно, знайшлося.
Дискомфорту ніхто не відчував. Хто хотів (міг) - пив, хто не хотів - не пив. Конфліктів не виникало.
А ще з"ясувалося, що Р. і Ф. - далекі родичі.

В цілому - тільки позитив.

egoistka
07.05.2008, 20:02
...тому що я не маю кедів...:)

Liliyah Romanova
07.05.2008, 20:05
...тому що я не маю кедів...
З тим до Миха... http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Але перше до окуліста... http://s9.rimg.info/f50f9b697518ed69e60de4991fd0bd1c.gif

Мих
07.05.2008, 20:49
З тим до Миха...
я шо? спортбаза?

Іспанка
07.05.2008, 20:58
я шо? спортбаза?
Нє,Ви ліпчіший за спортбазу:shy: :shy: :shy:

Liliyah Romanova
07.05.2008, 20:59
я шо? спортбаза?
У вас теж кедів нема... http://s12.rimg.info/ef6c0b25655ac90d254f147673283d51.gif
Й останніми днями кеди - ваша улюблена тема... http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Іспанка
07.05.2008, 21:05
У вас теж кедів нема...
Й останніми днями кеди - ваша улюблена тема...

Boris_Kiev
07.05.2008, 21:08
Розкрию таємницю:
Мих зранку поїхав купувати кеди, втомився...

http://img373.imageshack.us/img373/9227/8bdf478ecb87tv9.jpg

Мих
07.05.2008, 21:57
У вас теж кедів нема...
Й останніми днями кеди - ваша улюблена тема...
ви мене з кимось переплутали.

Liliyah Romanova
07.05.2008, 22:09
ви мене з кимось переплутали.
Справді?
тре ту тему кедів і підборів закрити... шось наші дівчата-учасниці форумівки мовчать - жодних вражень.Заборонити вживати слово "підбори" і "кеди".Тю... знову про кеди....Знову про кеди....
знову про кеди...
я.... я... так во сі буду кремпувати піти на форумівку, бо кедів немаю...

Чує моє серце, скоро вислів "закидати капцями" у форумному варіянті також звучатиме інакше, ніж досі... http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Ольга
07.05.2008, 22:09
Мих зранку поїхав купувати кеди,
всім тим форумчанкам в кедах то Мих значить кеди подарував!???:eek: :eek:

Кася
07.05.2008, 22:18
скоро вислів "закидати капцями"
можливо навіть перетвориться у "закидати кедами"

Alias
07.05.2008, 22:20
у форумному варіянті також звучатиме інакше,
..знову про кеди :)))
схоже на те, що Мих не прийде на форумівку , поки ми йому кеди не подаруємо :))

Ольга
07.05.2008, 22:20
поки ми йому кеди не подаруємо )
вишиті бісером ;) ручної роботи

Liliyah Romanova
07.05.2008, 22:21
можливо навіть перетвориться у "закидати кедами"
А я про що? http://s8.rimg.info/f83566858dee5b317376ee8f6778ee64.gif

Додано через 1 хвилину
схоже на те, що Мих не прийде на форумівку , поки ми йому кеди не подаруємо )
І ще й на нього одягнемо, нє?

Мих
07.05.2008, 22:53
Справді?
ви підтвердили протилежне до того, що хотіли сказати.:no: :)

Додано через 2 хвилини
Смійтесі-смійтесі з Миха....:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Boris_Kiev
07.05.2008, 22:57
Якось Мег писала, скільки в неї пар кедів на різні дні тижня та до різних кольорів макіяжу.
Мег ! Ви на форумівки беріть запасні, раптом когось не пустять до кнайпи через порушення дрес-коду, а Ви виручите !

Liliyah Romanova
07.05.2008, 22:58
ви підтвердили протилежне до того, що хотіли сказати.
Миху, та я про вживання слово кеди, а не про любов до них.
То я так і не зрозуміла, вам кеди з Канади везти чи нє?

Мих
07.05.2008, 23:02
Миху, та я про вживання слово кеди, а не про любов до них.
То я так і не зрозуміла, вам кеди з Канади везти чи нє?

я зрозумів, шо кеди ви любите...
Ну а мені кеди.... хіба до ровера....бо на великих обцасах тєжко буде їхати, нє?

Liliyah Romanova
07.05.2008, 23:13
Смійтесі-смійтесі з Миха....
Та йой, Миху, то ж з любови, тілько з любови... http://s6.rimg.info/1df6147b3bec72cf138bd9fe6f45efe0.gif

Мих
07.05.2008, 23:15
Та йой, Миху, то ж з любови, тілько з любови...
та я знаю, тіко не все віру - во!

TVgirl
07.05.2008, 23:16
Після тої важкої кедової справи я зрозуміла чому не прийшла на форумівку.
Не було що на ноги вдіти, бо кеди мого малого мені вже великі, свої старі викінула, ровер без одного колеса, обцаси загубили набойку. Пане Мих, тримайтеся за свої мешти, тим "кедовим" піддаватися не можна.

Мих
07.05.2008, 23:22
Після тої важкої кедової справи я зрозуміла чому не прийшла на форумівку.
Не було що на ноги вдіти, бо кеди мого малого мені вже великі, свої старі викінула, ровер без одного колеса, обцаси загубили набойку. Пане Мих, тримайтеся за свої мешти, тим "кедовим" піддаватися не можна.
та я так і роб"ю, в мештах воно якось все по-кавалєрски дивитьсі, а єдну штанку в споднях прищепков затисну жиби ланцуг шо на равері не помнєцкав.

Додано через 16 хвилин
Доречі, можу приїхати на форумівку ровером... дєвочок покатаю....

Іспанка
08.05.2008, 00:04
Доречі, можу приїхати на форумівку ровером... дєвочок покатаю....
Урааааааааааааа!!!!:radist: :radist: :radist:
:shy: :shy: :shy: :shy: :shy: а мене,тойво,покатаєте,бо я туга-досі на ровері їздити не вмію:shy: :shy: :shy: :shy: :shy:

Мих
08.05.2008, 00:05
Урааааааааааааа!!!!
а мене,тойво,покатаєте,бо я туга-досі на ровері їздити не вмію
з радістю....