КПК

Показати повну версію : Хто відвідує матчі Карпат?

Руда Кішка
23.04.2008, 13:40
Панове, а яка останнім часом на стадіоні "обстанівка"? Бійки, таке-сяке.
а то приїдемо в ніч на суботу до Львова і чоловік збирається одразу ж у суботу на матч з Шахтарем :) Виникло тільки питання брати малого з собою чи ні? (7,5 роки). тоті бійки мені спокою не дають...

afterstep
23.04.2008, 15:47
малого не рушать :) навпаки - буде своєрідним "прикриттям"

Руда Кішка
23.04.2008, 16:07
малого не рушать :) навпаки - буде своєрідним "прикриттям"

мої хлопці завжди як у Львові бувають і Карпати грають, то ходили. Все ОК було, але останнім часом я як бачу ті бійки :( Трохи переживаю.
І це ми збираємося Євро-2012 проводити :(

Samojlovu4
23.04.2008, 17:50
Ну не знаю... Я б не брав нів'якому разі дитину на стадіон...

Культури вболівання в нас ніякої. То не для сімейних відвідувань.

Тим22
01.05.2008, 20:18
Малого не берите, фаны Карпат входят в черный список самых оголтелых

Deus igrok
01.05.2008, 20:29
:cowboy: Було б на що ходити ...
Ніколи нерозумів феномему високих з/п в бездраних командах...

пупер
01.05.2008, 21:15
Малого не берите, фаны Карпат входят в черный список самых оголтелых
та ще й російською спілкуються......
патріЙОти...

Тим22
01.05.2008, 23:17
та ще й російською спілкуються......
патріЙОти...

Пупер, навіщо ви так, фани Карпат дійсно розбищаки, згадайте як вони в Ужгороді відметелись

пупер
02.05.2008, 07:10
Пупер, навіщо ви так, фани Карпат дійсно розбищаки, згадайте як вони в Ужгороді відметелись
я не футбольний фанат, мені немає потреби кудись виливати свою підліткову агресію...
спілкувався з київськими ультрасами....
вони розповіли, що це був для них шок: приїхали до львова і зіштовхнулися зі львівськими фанатами, які чомусь російською вигукували до них....
може провокація?..

пс. мені розповів учасник минулорічної бійки коло пам’ятника франку, про яку у нас на форумі писалося....

Muchaco
02.05.2008, 13:28
а то приїдемо в ніч на суботу до Львова і чоловік збирається одразу ж у суботу на матч з Шахтарем :) Виникло тільки питання брати малого з собою чи ні? (7,5 роки). тоті бійки мені спокою не дають...

7,5 років думаю ще замалий.Почути нецензурні вигуки (суддя пі....,на.. з поля,свисни в ... ).Нарахунок бійок,якщо взяти квиток блище до центральних секторів де сидить "еліта",все буде нормально.З другої сторони росте майбутній мужик,і як то тато ще досі сина не зводив на футбол,щоб він то всьо побачив:)

Мих
02.05.2008, 15:28
А мені сі понравило як грают Карпати. Спочатку три рази виграли, а потім три рази програли....

alex
11.05.2008, 23:52
Матчі улюбленої команди справжні вболівальники відвідують незалежно від результатів,які вона показує....

Stepan_Bandera
14.05.2008, 17:54
Я відвідую кожен матч Карпат кілька років, незважаючи як вони грають і де (мається на увазі перша ліга чи вища).
Що до того щоб заради прикриття брати дитину то непогоджуюсь.
Сиджу я цьогго сезону через сектор від Львівських фанів.
Як після деяких заворушень омон не встиг заблокувати фанів в своєму секторі то погнав їх на інші сектори і на наш зокерма.
Знайомий був із сином, ми всі трохи почекавши все ж таки вирішили не випробовувати долю і пішли із сектора. А він залишився вважаючи що його з дитиною не чіпатимуть.
Ну тіпа майже не чіпали, але наука із метання крісел не не надто точна наука і прийшлось малого прикривати своїм тілом, а там і кийок ненароком по спині поскакав. Після цього звісно він також пішов із сектору.
Отже моє резюме таке:
Якщо хочете іти з дитиною а матч принциповий або як в цьому випадку було договорняк (Карпати здавали матч, власне через це і почались заворушення) то краще сідати в безпечніші сектори з 1-го по 12 або в центральні на сонячній трибуні.
В таких секторах на моїй памяті ще заворушеннь не було, хіба що в часи коли фани сиділи в 10-ому секторі.

STALKER
26.07.2008, 23:13
фаны Карпат входят в черный список самых оголтелых

УРААААААА!!! ВПЕРЕД, КАРПАТИ, МИ З ТОБОЮ!!!!
Матчі улюбленої команди справжні вболівальники відвідують незалежно від результатів,які вона показує....

+ 10

Ольга
27.07.2008, 23:45
нині в церкві бачили одного фаната Карпат, який привів своїх друзів вболівальників Шахтаря. Одразу видно, що у церкві себе почували незвично немісцеві, але свічки поставили... - от і маєш Сх і Зх разом на практиці, а не в гаслах!

Skiner
13.09.2008, 09:50
Мене батько перший раз повів на футбол у 10р. і від тоді я без вболіваня на стадіоні неможу.Хто найкращий в цілім світі?!ЛЬВІВ КАРПАТИ!!!!

Fran4eska
09.10.2008, 22:39
а то приїдемо в ніч на суботу до Львова і чоловік збирається одразу ж у суботу на матч з Шахтарем Виникло тільки питання брати малого з собою чи ні? (7,5 роки). тоті бійки мені спокою не дають...

Бійки бувають, але головне сісти подальше від фанівського сектору, там спокійніше;)

Персі
31.10.2008, 22:06
Я часто відвідую матчі Карпат. Власне, приходжу на стадіон майже на всі домашні матчі, хіба якась оказія стає на заваді. Бійки зазвичай "локалізуються" в фанатському секторі і ближніх. Але щодо дітей, то готуйтесь до того, що дитина буде чути нецензурні вислови, від яких вуха в'януть, незалежно від того, на якому секторі ви будете.