КПК

Показати повну версію : Додатковий заробіток. НЕ лохотрон! (ФАКТ)

SHEFF_NRGi
18.04.2008, 00:08
Доброго дня, шановні!

Побачив тут тему про додатковий заробіток в мережі Інтеренет в тому числі.
Тому вирішив трішки відокремити це все і створив нову.(мета теми - частично рекламна. Так як схема працює - надіюсь на солідарність зі сторони Адміністрації)

Отже, на чому я хочу акцентувати Вашу увагу.
Хочу зразу зауважити, що навідміну від дуже багатьох проектів заробітку в інеті, ЦЕЙ проект дійсно ВИПЛАЧУЄ кошти кліентам згідно ЗАРОБЛЕНИХ внутрішніх коштів. Виплачуе ВСЕ і ВЧАСНО.

І так, детальніше про це :

Методика заробітку.
Полягає у банальному від простоти вводу тексту на англ. мові, точніше її передрук власноруч. Знаючи посередницько англ. розкладку клавіатури, виконувати цю роботу буде саме задоволення. +хто помалу друкуе по англ. - за короткий час навчиться робити це набагато швидше ))

Виплати.
Дуже важливо, що серед великої к-сті проектів по заробітку в мережі інтеренет, тут вони Є.
- Мініммальна сума для виводу - 0.5$
-За кожен правильний ввід тексту платять в середньому до 1 цента. Знову ж таки по власному досвіду - середній заробіток за 1год часу = 3$. А це майже 15 грн.
- Виплати здійснюються на Wemboney-рахунок.
Також слід зауважити, що тут існує специфічна система нарощування заробітку згідно швидкості вводу тексту. Також діє система так званої кваліфікації - чим вона більша, тим більше коштів Ви отримуете за таку саму роботу. Особливо вигідна і можлива при тривалій праці у цій системі.

Для тих, хто зацікавлений - послання на реєстрацію у проекті
Реєстрація ("")
---
Вдячний за увагу!
Нехай Ваш час працює на Вас! ")

Гелена
18.04.2008, 00:36
а для чого використовується та перепечатка картинок вручну?

Corbie
18.04.2008, 00:36
Ручна допомога спам-ботам))

Гелена
18.04.2008, 00:38
Ручна допомога спам-ботам))

так я і подумала, тільки не знала, що вони називаються "спам-боти" ... дєрьовня :)

пупер
18.04.2008, 00:46
http://Clubstyle.at.Ua Актуально.Зручно.Модно
неактуальний спам.