КПК

Показати повну версію : Додатковий заробіток .... чи лохотрон??

ГаЛоЧкА
14.04.2008, 14:48
Всім привіт))
Попросила мене коліжанка, помогти їй знайти додатковий підробіток, але не маркетинг і не в неті, .......... ну от набрала я в пошуку і видало мені кільканадцять ваірантів, але з них багацько в неті, і один був такий, як нижче подаю)))) Чи стикались Ви з таким, і чи не лохотрон якийсь? і як помогти подрузі, дайте пораду))
Образование: Не имеет значения
Зарплата от: 1000 $
Дополнительная информация
по вакансии «Производителю бижутерии сотрудники на дому.»:
Изготовление крестиков из сербрянной проволоки. Материал и неповторимый дизайн требуют исключительно ручной работы. Оплата 60 $ за 10 штук, реально изготовить при полном рабочем дне за 1 день. Материалы высылаются за счёт компании срочной почтой, либо после окончательного формировния курьерской сети они будут доставляться уполномоченными курьерами. Оплата производится банковскими чеками, которые легко обналичиваются в Аваль-банке либо в Приват-банке.Примечание: оплата труда также возможна(это даже приветствуется), через системы Инетернет платежей E-gold, Pay Pal.Тел.+380505333010; +З870З7650650.

Nadijka
14.04.2008, 14:52
100% лохотрон!!!

Додано через 1 хвилину
Тел.+380505333010; +З870З7650650.
Вичитала колись в неті, шо коли телефонуєш на ці номери, то просто хаває скажені гроші...тебе розпитують шо і по чому....а в результаті нічого!!!

Гелена
14.04.2008, 14:57
виглядає як лохотрон, але можна перевірити
подзвоніть за вказаними телефонними номерами для початку, розпитайте
перед тим як доручити комусь таку роботу мають укласти хоча б якийсь договір якщо перш, ніж оформити роботу на дому документально попросять заплатити їм якісь гроші (немає значення за що) - 100% лохотрон

Додано через 1 хвилину

Вичитала колись в неті, шо коли телефонуєш на ці номери, то просто хаває скажені гроші...тебе розпитують шо і по чому....а в результаті нічого!!!

точно, я й забула що так може бути
тоді можна дзвонити якщо на рахунку приміром гривня-дві, щоб не втратити багато :)

Олька
14.04.2008, 15:14
+З870З7650650

На подібний номер дзвонив мій брат, поговорив десь 2хв., потім рахунок на 100 гривень прийшов!

Nadijka
14.04.2008, 15:18
поговорив десь 2хв., потім рахунок на 100 гривень прийшов!
Ну я ж казала...
Просто тих оголошень море...і в неті і в газетах...

Deus igrok
14.04.2008, 15:20
На подібний номер дзвонив мій брат, поговорив десь 2хв., потім рахунок на 100 гривень прийшов!
На початку розмови його попередили про вартість ?
Можна звертатися в суд ...

Lavazza
14.04.2008, 15:21
Образование: Не имеет значения
Зарплата от: 1000 $
мене б це зразу насторожило

Олька
14.04.2008, 15:22
На початку розмови його попередили про вартість ?

Ясно, що не попередили, і там робот говорив, то він послухав і поклав трубку, бо не відомо скільки би прийшло якби до кінця послухав!

Гелена
14.04.2008, 15:23
мдя...
я от згадала тільки що історію
такий спосіб розвести на гроші відомий давно
колись сусідка оголошення в газеті прочитала: робота на дому, збірка ручок, до 1000 грн/міс
вона подзвонила, їй сказали на оформлення док надіслати переказом 20 грн, потім другий раз 50 грн.
а тоді 70 грн то були великі гроші
я ще в школі була - теж бачила оголошення і хотіла спробувати так заробити
добре, що не спробувала :D :D
тепер і в газетах таке може ще є, а в неті то просто навалом
а ще в центрі часто рекламу роздають про роботу за шалені гроші і де робити нічого не треба
цікаво що то за розвод?

Nadijka
14.04.2008, 15:28
а ще в центрі часто рекламу роздають про роботу за шалені гроші і де робити нічого не треба цікаво що то за розвод?
Це ви кажете про ту роботу - в інтернеті заробіток 500$ в тиждень?

ГаЛоЧкА
14.04.2008, 15:50
мене б це зразу насторожило

Мене це теж насторожило, тому і раджусь з Вами)

Полковник
14.04.2008, 15:54
Мене це теж насторожило, тому і раджусь з Вами)

А Вы попробуйте....
А потом расскажете.
Не?

ГаЛоЧкА
14.04.2008, 16:01
А якшо реально,..... як помогти коліжанці знайти підробіток......... хто зна якісь способи?

Квіточка
14.04.2008, 17:00
От і мене цікавить робота в Інтернеті, але реальна.... хтось знає де таку шукати????

Гелена
14.04.2008, 17:18

ага, може
вічно якісь папірчики тикають в руки, я не дуже пам'ятаю що там пише
не тільки про інтернет, ще щось було
не так було цікаво дізнатися що там щоб я дзвонила сама, але все-таки цікаво :)
може хтось знає?
я собі думаю що якби то була хороша робота то від бажаючих відбою би не було, нащо їх так довго і нудно шукати?
там щось інше мається на меті

Мих
14.04.2008, 22:40
подзвоніть за вказаними телефонними номерами для початку
але дзвоніть з автомату на монети!!!!!

Додано через 2 хвилини

Ви шо? хочете, щоб наші емігранти поверталисі додому? Чи шоб Італія до нас з Португалією приїхали?

Додано через 3 хвилини
в інтернеті заробіток 500$ в тиждень
я казав, що бакс впаде.

Додано через 4 хвилини
От і мене цікавить робота в Інтернеті, але реальна.... хтось знає де таку шукати????
Заходите на ЛФ і працюєте.... чи ви хочете, щоб вам ше платили?

Nadijka
15.04.2008, 12:42
ага, може вічно якісь папірчики тикають в руки, я не дуже пам'ятаю що там пише не тільки про інтернет, ще щось було не так було цікаво дізнатися що там щоб я дзвонила сама, але все-таки цікаво може хтось знає?
Я одного разу поросила подзвонити туди чоловіка...спочатку записали на співбесіду...потім пройшов якись тест,а після того зібрали усіх бажаючих і провели лекцію...шо вони роблять і як...
Ну вся суть в тому шо ти маєш купити в них бізнес пакет, а потім сидіти в них офісі(вільний графік) чи вдома і продавати ті пакети...Ну я вам в двох словах розказала, а трохи більше інфо на їхньому сайті http://www.intway.com/products.aspx

Квіточка
15.04.2008, 14:24
Заходите на ЛФ і працюєте.... чи ви хочете, щоб вам ше платили?
Кажете наївна:shy: ..... отак завжди:shy: .

Nadijka
15.04.2008, 14:30
А якшо реально,..... як помогти коліжанці знайти підробіток......... хто зна якісь способи?
Можна на вихідних роздавати листівки або працювати промоутером(проводити рекламні акції)...Протягом 4 років студенства це був мій не те що додатковий, а основний заробіток...Тоді платили 5-10 грн/год., а зараз 10 грн/год дають за роздачу листівок, а за акцію напевно гривень 12-15... Працювати треба декілька годин, переважно від 2 до 6...

Гелена
15.04.2008, 18:13
Я одного разу поросила подзвонити туди чоловіка...спочатку записали на співбесіду...потім пройшов якись тест,а після того зібрали усіх бажаючих і провели лекцію...шо вони роблять і як...
Ну вся суть в тому шо ти маєш купити в них бізнес пакет, а потім сидіти в них офісі(вільний графік) чи вдома і продавати ті пакети...Ну я вам в двох словах розказала, а трохи більше інфо на їхньому сайті http://www.intway.com/products.aspx

ясно... мережа
терпіти не можу :suicide:

Галинка
16.04.2008, 15:35
А я як ще була студенткою теж шукала заробіток на дому по оголошеннях. Знайшла типу "Збирання ручок". Потрібно було вислати конверт зі зворотньою адресою. Я так і зробила. В тому конверті прийшло мені повідомлення з номером рахунку на який я повинна була перерахувати 5 грн.Ці гроші мали йти на брошури з інформацією про роботу. Квитанцію потрібно було знову їм вислати з конвертом із зворотною адресою. Я все чемно зробила. В наступному листі прийшов маленький папірець на якому було написано :"Робіть як я. Подайте оголошення в газету, що пропонуєте роботу по склеюванні конвертів або збиранні ручок (були навіть зразки тих оголошень), відкрийте рахунок, а далі вже за відомою вам схемою харобляйте гроші!".
Ось такий лохотрон!!! Тепер на оголошення в яких просять чистий конверт із зворотньою адресою вже не звертаю уваги. Хоча, газетним оголошенням довіряю. Постійно по газеті шукала собі роботу. Знаходила досить хороші фірми.

Барбос
16.04.2008, 22:26
Кажете наївна:shy: ..... отак завжди:shy: .

Вище носа і хвіст трубою! Так як в мене :) Шукайте і знайдете.

Галинка
18.04.2008, 12:30
Я знаходжуся в декретній відпустці і умудряюся підробляти. Як? Вмію гачкувати. Під замовлення в"яжу дитячі і жіночі речі. Хоча нагальної потреби в зароблянні грошей в нас немає - чоловік непогано сам справляється. Для мене мати власний заробіток дуже важливо. Інакше я б почувалася неповноцінною.
Вважаю, якщо є бажання, то завжди можна знайти собі заробіток, особливо на сьогоднішній день у Львові стільки всяких варіантів, що ого-го!!!

Nadijka
18.04.2008, 12:54
особливо на сьогоднішній день у Львові стільки всяких варіантів, що ого-го!!!
Наприклад....:shutup:

Галинка
20.04.2008, 23:22
Наприклад....
Мерчендайзери, торгові агенти, супервайзери, промоутери, менеджери, секретарі, продавці, список продовжувати? Вмієте в"язати, вишивати, робити макраме, плести з бісеру? Завжди будете мати свіжий хліб! А різноманітні курси для кого? Вмієте стригти, робити манікюр? Теж без хліба не залишетеся!!! Для мене знайти роботу ніколи не було проблемою! За 3 роки поміняла 6 робіт! І зараз, будучи в декреті, знайшла продавців своїх робіт.

sselev
22.04.2008, 23:37
Насправді мережа є майже всюди, навіть тоді коли ми купуємо авто чи булочку в гастрономі. :)
Різниця лиш посередниках та у тому як розподіляються між ними % винагороди.

ясно... мережа
терпіти не можу :suicide:

spm1950
23.04.2008, 01:57
Я знаю на 100% де і як можна заробити в інтернеті, а скільки це все залежить від кожного особисто , і від того насуільки ви вмієте проводити аналіз.Все останне що вам пропонують у цілому світі це лохотрон.

Додано через 19 хвилин
Я знаю яка робота реальна в інтернеті, все інше це цілковитий лохотрон.

Квіточка
23.04.2008, 11:04
Може скинете посилання на ту 100% реальну роботу(можна і в ПП).....

Nadijka
23.04.2008, 13:11
Мерчендайзери, торгові агенти, супервайзери, промоутери, менеджери, секретарі, продавці, список продовжувати
Та ви його можете довго продовжувати, але скажіть як я можу працювати за такою професією, якшо 7 днів на тиждень, 24 години на добу зі мною маленька дитина?! Та ніяк!!! Можна хіба що підробляти промоутером на вихідні, але це час який я проводжу з сім'ю, і тих пару гривень не спасуть...
Вмієте в"язати, вишивати, робити макраме, плести з бісеру?
нажаль маю дві ліві руки... навіть в школі замість мене мама рукоділлям займалась...
Вмієте стригти, робити манікюр?
незнаю, можливо я одна така, але також не уявляю собі як можна стригти когось чи малювати нігті, коли збоку бігає дитина, все стягує, хоче бавитись і т.д.
Вибачайте, Галинко, але я з вами абсолютно не погоджуюсь...
Хоч і не один рік пропрацювала промоутером, пробувала себе в ролі марчендайзера і секретарки, стригла свою сестру, роблю укладки своїй мамі,спокійно можу зробити манікюр, але ці професії явно не годяться для мами з маленьким дитятком...от коли ляля піде в садок, то немає питань, але то вже не додатковий заробіток, а головний!!!

1h0r
23.04.2008, 23:13
лохотрон на всі 100%

Галинка
24.04.2008, 11:31
Та ви його можете довго продовжувати, але скажіть як я можу працювати за такою професією, якшо 7 днів на тиждень, 24 години на добу зі мною маленька дитина?!
Так само як і я!!!!!!!!! Навчіться вишивати, плести бісером, в"язати...., робити манікюр, художній розпис нігтів....і заробите!!!! Якщо хотіти заробити, завжди заробите. Водійські права, авто - все це плюс до заробляння грошей! А якщо не хотіти, то завжди знайдуться якісь "відмазки" в свій адрес.

Додано через 43 секунди
Якщо знайдете клієнтів на мої роботи, то і я вам дам заробити!:)

Додано через 4 хвилини
незнаю, можливо я одна така, але також не уявляю собі як можна стригти когось чи малювати нігті, коли збоку бігає дитина, все стягує, хоче бавитись і т.д.
А як можна в"язати, готувати, прасувати, прати, приділяти дитині увагу, висаджувати 4місячну дитину на ванну, ходити гуляти і домовлятися з продавцями, щоб взяли мої роботи на продаж...????? Головне бажання!!!!!!!
,

Додано через 6 хвилин
лохотрон на всі 100%
це ви про що?

1h0r
24.04.2008, 11:39
це ви про що?
Це я про сам початок :)

ok2008
19.08.2008, 14:34
Мерчендайзери, торгові агенти, супервайзери, промоутери, менеджери, секретарі, продавці, список продовжувати? Вмієте в"язати, вишивати, робити макраме, плести з бісеру? Завжди будете мати свіжий хліб! А різноманітні курси для кого? Вмієте стригти, робити манікюр? Теж без хліба не залишетеся!!! Для мене знайти роботу ніколи не було проблемою! За 3 роки поміняла 6 робіт! І зараз, будучи в декреті, знайшла продавців своїх робіт.

Вмі. в"язати, вишивати, плести з бісеру, набирати швидко і багато чого іншого. І вільного часу досить!
А роботу знайти не можу. Вироби зроблені вручну, на жаль, не ціняться зовсім....

Коли ще була студенткою, вишила 3 чоловічі сорочки. Продала їх на вернісажі По 5 грн кожна... :(

Oksanka
20.08.2008, 13:04
Я знаю на 100% де і як можна заробити в інтернеті, а скільки це все залежить від кожного особисто , і від того насуільки ви вмієте проводити аналіз.Все останне що вам пропонують у цілому світі це лохотрон.

Додано через 19 хвилин

О звичайно,якщо вам не важко поділіться своїм досвідом-які ви знаєте на 100 %,як можна заробляти по інтернету, хочеть буди хоча б трішки незалежною,під час декретної відпустки,плізз:(

levandivka
20.08.2008, 13:48
якщо вам не важко поділіться своїм досвідом
SPM "консультує" у Бані.

Oksanka
20.08.2008, 22:57
SPM "консультує" у Бані.

консультує у Бані,- не розумію.:(:scare:

levandivka
20.08.2008, 23:13
не розумію
Баня (http://forum.lvivport.com/ban.php)- місце для видалених з форуму користувачів.

Liliyah Romanova
20.08.2008, 23:19
О звичайно,якщо вам не важко поділіться своїм досвідом-які ви знаєте на 100 %,як можна заробляти по інтернету, хочеть буди хоча б трішки незалежною,під час декретної відпустки,плізз
Якби ви не були в Україні, порадила би сайти, де платять гроші (мало, але все 5 дольців а 5 вже 10) за заповнення різних опитувань. Пошукайте те саме на російських нет-просторах. Може, якраз таке мають.
Будете шукати, кидайте в пошук - Платные Опросы, paid sirveys.
Тільки будьте обережною і підходьте до всього вирозуміло й зважено.

Oksanka
21.08.2008, 10:53
Можна на вихідних роздавати листівки або працювати промоутером(проводити рекламні акції)...Протягом 4 років студенства це був мій не те що додатковий, а основний заробіток.

Я також працювала промоутером у 3 рек.агенствах..Але мені здається,що вже статус не дозволяє,ну не знаю, може вік вже не той.Чудова робота,але вже не моє

Додано через 2 хвилини
Будете шукати, кидайте в пошук - Платные Опросы, paid sirveys.
Тільки будьте обережною і підходьте до всього вирозуміло й зважено.

Дякую, Вас за пораду,спробую;)

Nadijka
21.08.2008, 12:07
Я також працювала промоутером у 3 рек.агенствах..Але мені здається,що вже статус не дозволяє,ну не знаю, може вік вже не той.Чудова робота,але вже не моє
ох, Оксанко, як я вас розумію:(....якось коли вже заміжня і маєш дитину....ну якось воно не то...;)

demetris
21.08.2008, 13:12

Додано через 19 хвилин
Я знаю... я можу... я! Я! я! тільки я...

г-г-г.

НЛПёри, блін. г-г-г.