КПК

Показати повну версію : Юридична консультація безкоштовно

zenyk
09.04.2008, 08:36
Шановні форумляни, якщо в когось є запитання чи, не доведи Боже, проблеми правового характеру - буду радий допомогти!
Пишіть мені на ICQ 393123415 - пораджу (в міру своїх можливостей)

MARTINI
09.04.2008, 09:28
Я гадаю, що значно цікавіше було б робити юридичні консультації на форумі, а не в аськах. У людей можуть бути схожі проблеми, одинакові питання, на форумі можна допомогти більшій кількості відвідувачів

Текіла
09.04.2008, 10:04
Навряд чи багато хто захоче виносити свої проблеми, тим більше юридичного характеру на форум...
Тут можна лише в загальних рисах...

zenyk
09.04.2008, 17:55
Навряд чи багато хто захоче виносити свої проблеми, тим більше юридичного характеру на форум...
Тут можна лише в загальних рисах...

Отож бо! Юридичні гризоти, подекуди тяжкіші за інтимні проблеми....
Але якщо хтось буде вважати за доречне опублікувати нашу з ним розмову про його юридичні проблеми - я заперечувати не буду :)

Chapik
29.10.2008, 11:01
Доброго дня!
Прохання допомогти з наступною проблемою:
1. «передісторія»: в вересні 2007-го рішенням ЦВЛК комісований з строкової військової служби. Ст12а розкладу хвороб. Цукровий діабет
2. «проблема»: вже протягом року подаю документи про встановлення групи, однак ніяк не вдається. Причинами (аргументами) були, відпустки, хвороби різних лікарів, введення нових інструкцій, ну і різного роду виправдання.
3. «епілог»: Під час останнього подання документів на встановлення групи інвалідності (встановлення відсотку працездатності) мені відмовили, (навіть без проведення комісії, а просто етапі передачі документів у ВТЕК), аргументуючи відмову наступним чином: «ми не можемо прийняти ваші документи оскільки ви здорові (хоча діабетики отримують групу). Якщо ви хочете щоб розглядали ваше питання – напишіть заяву в якій укажіть причину подання на ВТЕК + аргументуйте витягами з законодавства»
4. «прохання»: допоможіть будь ласка з вирішенням цього питання. Вкажіть будь ласка напрямок де шукати.. на http://rada.gov.ua вже все перерив… нічого не можу знайти. Можливо можете направити до юр.консульта – фахівця, котрий коли небуть розглядав схожі питання

Буду безмежно вдячний за допомогу

Zirnycja
31.10.2008, 11:31
Як у Львові приватизувати помешкання-необхідні кроки, їх порядок, можливі затруднення, передбачувані перешкоди?...Яку законодавчу документацію важливо і корисно прочитати? Поділіться, будь ласка, вашими знаннями, досвідом, ідеями- щоб залагодити цю справу в найкоротший термін!

romhavr
03.11.2008, 17:31
Як у Львові приватизувати помешкання
Паспортисти ЖЕУ надають список потрібних документів. БТІ – технічний паспорт. Райдержадміністрація відповідного району –підпис всіх причетних до власності – документ. Так схематично.