Показати повну версію : Юридична консультація безкоштовно
Шановні форумляни, якщо в когось є запитання чи, не доведи Боже, проблеми правового характеру - буду радий допомогти!
Пишіть мені на ICQ 393123415 - пораджу (в міру своїх можливостей)
Я гадаю, що значно цікавіше було б робити юридичні консультації на форумі, а не в аськах. У людей можуть бути схожі проблеми, одинакові питання, на форумі можна допомогти більшій кількості відвідувачів
Навряд чи багато хто захоче виносити свої проблеми, тим більше юридичного характеру на форум...
Тут можна лише в загальних рисах...
Навряд чи багато хто захоче виносити свої проблеми, тим більше юридичного характеру на форум...
Тут можна лише в загальних рисах...
Отож бо! Юридичні гризоти, подекуди тяжкіші за інтимні проблеми....
Але якщо хтось буде вважати за доречне опублікувати нашу з ним розмову про його юридичні проблеми - я заперечувати не буду :)
Доброго дня!
Прохання допомогти з наступною проблемою:
1. «передісторія»: в вересні 2007-го рішенням ЦВЛК комісований з строкової військової служби. Ст12а розкладу хвороб. Цукровий діабет
2. «проблема»: вже протягом року подаю документи про встановлення групи, однак ніяк не вдається. Причинами (аргументами) були, відпустки, хвороби різних лікарів, введення нових інструкцій, ну і різного роду виправдання.
3. «епілог»: Під час останнього подання документів на встановлення групи інвалідності (встановлення відсотку працездатності) мені відмовили, (навіть без проведення комісії, а просто етапі передачі документів у ВТЕК), аргументуючи відмову наступним чином: «ми не можемо прийняти ваші документи оскільки ви здорові (хоча діабетики отримують групу). Якщо ви хочете щоб розглядали ваше питання – напишіть заяву в якій укажіть причину подання на ВТЕК + аргументуйте витягами з законодавства»
4. «прохання»: допоможіть будь ласка з вирішенням цього питання. Вкажіть будь ласка напрямок де шукати.. на http://rada.gov.ua вже все перерив… нічого не можу знайти. Можливо можете направити до юр.консульта – фахівця, котрий коли небуть розглядав схожі питання
Буду безмежно вдячний за допомогу
Zirnycja
31.10.2008, 11:31
Як у Львові приватизувати помешкання-необхідні кроки, їх порядок, можливі затруднення, передбачувані перешкоди?...Яку законодавчу документацію важливо і корисно прочитати? Поділіться, будь ласка, вашими знаннями, досвідом, ідеями- щоб залагодити цю справу в найкоротший термін!
Як у Львові приватизувати помешкання
Паспортисти ЖЕУ надають список потрібних документів. БТІ – технічний паспорт. Райдержадміністрація відповідного району –підпис всіх причетних до власності – документ. Так схематично.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008