КПК

Показати повну версію : Купівля авто

Сторінки : [1] 2

demetris
31.10.2007, 11:45
Друзі, підкажіть будь ласка якого сталевого коня придбати?
Досвіду водіння не багато, власного авто ще немав. Ну і обмеження фінансів присутнє.
Що варто взяти для "львівських" доріг. нову чи вживану, марку чи рік.
З салону дорожче - але буцімто з гарантією, а вживану за тіж гроші можна купити надійнішу? Чи ні?
Одним словом "дешево і сердито" хочу. Фінансовий ресурс мабуть, що кредит - тому може коливатися.
Заодно може вже хто купив то банк мені підкаже із низькими відсотками.
наперед вдячний.

bora
31.10.2007, 12:02
http://www.testauto.ru/index.php?menu=42&page=&id1=&id2=&id3=&id4=&id5=&id6=
Тут доволі велика підбірка тест-драйвів авто по маркам

Deus igrok
31.10.2007, 12:30
Шевролет в кредит на 5 років. Сервіси є, якість нормальна.
Або Ладу нову ...
ВАЗ 21112i
http://vaz.infocar.com.ua/img/catalog/87/4824/1.jpg

ВАЗ 21124
http://autozaz.kiev.ua/images/models/bigmodel_28.jpg
Основные технические характеристики автомобиля
Двигатель ВАЗ 21124
Грузоподъёмность 475
Мощность двигателя 88,4
Объем двигателя 1597
Тип двигателя 21124
Коробка передач 5 мех.
Количество мест 5
Минимальный дорожный просвет, мм 165
Масса снаряженного автомобиля, кг 1040
Максимальная мощность на валу, (л.с./об/мин) 88,4@5000
Максимальный крутящий момент, (Нм/об/мин) 131@3700
Макс. скорость км/ч 180
Время разгона от 0 до 100 км/ч 12
* Потребление топлива при смешанном цикле, л/100 км 7,7
Число цилиндров 4 в ряд

Цена, грн. 2007 г.в. 47100

47100 / 5 / 12 *1,3 ~= 1.05к грн в місяць напевно буде ...

demetris
01.11.2007, 12:59
дякую, щоправда я хотів би більше почитати як яка машина себе поводить в житті: перевагиі недоліки...

Deus igrok
01.11.2007, 13:03
киньте в пошук гугля Шевролет - там буде київський форум водіїв шевроле. Вони там навіть щоденники ведуть: коли купили, як машина себе поводить, де і що до неї купували.

lanka
01.11.2007, 13:05
І я хочу машину, але боюсь їздити. Довіряю собі на дорозі, а ось іншим:scare:

Ольга
01.11.2007, 13:25
для "львівських" доріг
сьогодні в полі по болоті наша машина чудово пливла :)
на ямах вже 30000 км без проблем виїздила, тому можете сміливо купувати Dacia Logan... (http://www.logan.in.ua/forum/)

Мих
01.11.2007, 14:12
наперед вдячний.

Банк Електрон.

Ольга
01.11.2007, 14:34
Ощадбанк!
хто купив то банк мені підкаже із низькими відсотками.
наперед вдячний.

KabMiner
01.11.2007, 14:37
ВАЗ 2112, або 2114.
Якщо є гроші - то нову. Якщо нема - то вживану.

Мих
01.11.2007, 14:47
Краще іномарку... ту ж Логан...

volk
01.11.2007, 15:10
Якби фінанси дозволяли зараз, то я придбав би Daewoo Nexia. Тачка проста, практично "неубиваєма", і "неуганяєма".

Deus igrok
01.11.2007, 15:20
А чим Лада не іномарка. Бажано, щоб збірка російська. У нашої 99 вже 250к пробіг. І їздить. =)
P.S. На автобазарі її оцінили в 5к ... досить не поганий результат.

Zoryanazirka
04.11.2007, 22:09
А в мене машина вже 8 місяців немита :) І вже не видно яка марка, але їздить добре:)

Полковник
04.11.2007, 22:17
Або Ладу нову ...

:D

Мих
04.11.2007, 22:47
:D:padonak:

mota_boy
05.11.2007, 10:35
Звичайно що краще НОВУ, вибирайте між ланосом, нексією, логаном, ВАЗ на базі 10-ї моделі не раджу, гниють і антикор не допомагає, а запчастини (не мотор та ходова, а по кузову крила двері, капоти і т.д.) не дешеві та досить складно їх знайти (звучить смішно, але сам зтикався з тим що ліві передні двері для 12-ї моделі везли з Москви, у Львові, де є повно дилерів, їх не було). Якщо задумуєтесь над кредитом - то непогані умови на сьогодні пропонують укрсиббанк, електронбанк, та банк Львів

Franko
09.11.2007, 19:31
В мене така сама дилема, але коли бачу машини Російсько-Українського виробництва мурашки по спині... а недавно глянув кінко як їх збирають....
хочу взяти якогось б/у німця до 14 000, Наприклад WV Bora, Golf...

Капітан
09.11.2007, 20:59
Колись мав аналогічну дилему. Обрав Ланос 1.5 польської збірки. За 3 роки активного користування і львівських доріг міняв тільки масло і фільтри. Наразі машина працює на мене, далі - побачимо, але через 2-3 роки полюбому буду продавати :)

Franko
09.11.2007, 21:13
я ще просто думаю про безпеку, авто для всієї сімї, а позитивних краш тестів нашомарок не найшов....

Сонце
12.11.2007, 13:58
А що скажете панове про китайця Chery? Які позитиви, які негативи знаєте?

MARTINI
12.11.2007, 14:03
Краш-тест Чері Амулет

f7rrk3ZjN-I

Трохи відгуків є тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1511

syavych
12.11.2007, 14:54
А що скажете панове про китайця Chery? Які позитиви, які негативи знаєте?
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26895

Краш-тест Чері Амулет
Чого це у всіх Чері обов'язково асоціюється з Амулетом? В них й інші машини є (навіть з непоганим краш-тестом) :)

MARTINI
12.11.2007, 17:10
Позитив Амулета в тому,що це фактично копія Seat Toledo , який є копією VW Vento , а отже Амулет - це майже Volkswagen 90-х років. Запчастини наприклад від старого Гольфа туди нормально підходять, а вони тепер дешеві як борщ.

mota_boy
13.11.2007, 09:07
Позитив Амулета в тому,що це фактично копія Seat Toledo , який є копією VW Vento , а отже Амулет - це майже Volkswagen 90-х років. Запчастини наприклад від старого Гольфа туди нормально підходять, а вони тепер дешеві як борщ.

А негатив амулета і всього модельного ряду в тому появились вони тут зовсім недавно, на форумі ЧЕРРІводів (адресу не згадаю але якось натрапляв) повно скарг на дитячі хвороби які вилазять після на 2-3 тис пробігу. Добре що на сьогодні ці дефекти усувають по гарантії, але коли відношення до гарантії у продавця буде таким як відношення до гарантії ланосів то буде біда.

Маруся-мама
13.11.2007, 18:08
Я буду завжди і всіх агітувати лишe за вальцика. Це моя кохана улюблена машинка. Volkswagen Passat V6 - http://www.vw.com/passat/en/us/

MARTINI
14.11.2007, 01:34
Марусю-мамусю, вам сюди www.volkswagen.lviv.ua (http://www.volkswagen.lviv.ua) , нас там таких багато :)

mota_boy
14.11.2007, 08:44
Я буду завжди і всіх агітувати лишe за вальцика. Це моя кохана улюблена машинка. Volkswagen Passat V6 - http://www.vw.com/passat/en/us/

Може В6? Мамуню не кожен має можливість відвалити 40кілобаксів за авто

MARTINI
14.11.2007, 12:45
Може В6? V6 це тип мотора. Має 6 циліндрів по 4 клапана на кожен. Насправді він називається VR6 , можна сказати легендарний фольцвагенівський двигун. 265 коней, розганяє кашалота пасата до сотні за трохи більше як 6 секунд. Звірюка :) Марусю, як ви з тим чудовиськом даєте собі раду? :)

Маруся-мама
14.11.2007, 17:37
V6 це тип мотора. Має 6 циліндрів по 4 клапана на кожен. Насправді він називається VR6 , можна сказати легендарний фольцвагенівський двигун. 265 коней, розганяє кашалота пасата до сотні за трохи більше як 6 секунд. Звірюка :) Марусю, як ви з тим чудовиськом даєте собі раду? :)

ООООООООО!!! Я його лю... лю...! Коли чоловік бере в мене машину я на нього сварюсь, хоч я свого чоловіка також лю. Але мій вальцик - то моя душа:D
А я як йому на ґаз притисну, а воно як полетить... Ми менше як 120 км/год не їздимо. Машина сама проситься. Хоча вона в мене старенька з 2001 року.

Марта2
14.11.2007, 19:02
А ми маємо Hyundai Tucson! Машина просто супер! Саме головне що високої посадки, можна нормально їхати через трамвайні колії!

demetris
16.11.2007, 12:11
Щось ви ото всі такі кошовиті тут зібралися...

Подумав про Хюндай Ґойтц 1.6 (15кілобаксів).

dArt
16.11.2007, 13:30
Лучше 3хлетнего японца или немца(кроме Опеля), чем нового корейца ИМХО.
Дешевое хорошим небывает.

Маруся-мама
16.11.2007, 15:28
Лучше 3хлетнего японца или немца(кроме Опеля), чем нового корейца ИМХО.
Дешевое хорошим небывает.
Скупий два рази тратить!:cowboy:
Не лакомся Грицю на дешеву паляницю!!!

Koza-Dereza
16.11.2007, 19:14
I я хотiла машину Honda CRV - новенької моделi з круглою "попкою"... але чоловiк пiшов i знов взяв Акорд :( А я так хотiла... так хотiла :(

Маруся-мама
16.11.2007, 20:17
I я хотiла машину Honda CRV - новенької моделi з круглою "попкою"... але чоловiк пiшов i знов взяв Акорд :( А я так хотiла... так хотiла :(
Я також на неї задивлялась. Найпопулярніша машина минулого року.

Kaff
17.11.2007, 16:18
;) ... з круглою "попкою"... але :(
Заплаканими очами
;)

Ось як авто вибираємо
;)

Perchenya
17.11.2007, 16:28
А чим Лада не іномарка. Бажано, щоб збірка російська. У нашої 99 вже 250к пробіг. І їздить. =)
P.S. На автобазарі її оцінили в 5к ... досить не поганий результат.

Тазік є тазік:n:

Додано через 3 хвилини
Для людини, яка не вміє їздити, краще брати таврію.
В ремонті дешева, як борщ. вдарити не шкода, розмір для міста ідеальний, якість пласмаси в салоні краща, ніж в нових тазіків (ВАЗ).

Марта2
17.11.2007, 21:12
Щось ви ото всі такі кошовиті тут зібралися...
Мій чоловік замахався ремонтувати вживані машини, вирішив взяти нову з страхівками і гарантіями різного роду! Відїздив пару років і нічого тебе не болить за ту машину! Зараз можна легко взяти машину в кредит, як нема можливості відвалити всі гроші(що ми і зробили)

Kaff
17.11.2007, 23:50
Для людини, яка не вміє їздити, краще брати таврію.
..., розмір для міста ідеальний,

Мене пару раз у Таврії провезли містом.
Ще й женщіна за кермом.
Страшно, скажу вам.
Мене ще заспокоїли, що на трасі страшніше…

Маруся-мама
18.11.2007, 00:06
Ще й женщіна за кермом.
А кого ви найбільше не любите на дорогах?
П*яних і мотоциклістів?
А жінок?
ЖІНОК!!!!!! Жінка це всеодно, що п*яний мотоцикліст:D

Kaff
18.11.2007, 00:25
А кого ви найбільше не любите на дорогах?
П*яних і мотоциклістів?
А жінок?
ЖІНОК!!!!!! Жінка це всеодно, що п*яний мотоцикліст:D

Якщо на жарта, то розкажу анекдот-асоціацію

- Іване! Ти вмієш грати на роялі?
- Вмію!
- А на баяні?
- Вмію!
- А на скрипці?
- На скрипці все якось не вдається – карти зісковзують….

Отож асоціація – як ЇЇ – жінку – на дорозі, а тим більше за кермом любити?! :o

Якщо ж серйозно…
Мені видається, що жінки і чоловіки середньостатично, мають дещо відмінний спосіб водіння – складно сказати який кращий.
Можливо, чоловіки краще поведуть себе у нестандартній ситуації. Жінки ж, переважно, спокійніші за кермом, намагаються буквальніше дотримуватися правил.
Хоча мав нагоду спостерігати за тим, як жінки просто блискуче керували авто. Достатньо жорстко, впевнено, переконливо, а ще – оптимально для ситуації, що складалася на дорозі.

Стосовно страху.
Коли їду як водій – почуваюся безпечніше :o :o :o

Маруся-мама
18.11.2007, 00:35
Коли їду як водій – почуваюся безпечніше :o :o :o
+1
Ніяк не могла привикнути їхати збоку коло чоловіка на передньому сиджені. Завджи сідаю назад, так спокійніше :D

Kaff
18.11.2007, 00:58
Я упродовж двох років що два тижні нову машину купую. І щоразу – іншу.
Спочатку вирішую що подобається.
Тоді дивлюся характеристики,
ціни,
поради,
тести…
Тоді розраховую кредити.

А назбираю грошенят – куплю ту, що «купиться».

:)

Zoryanazirka
18.11.2007, 14:19
Ще й женщіна за кермом.
Страшно, скажу вам.

Ага, бачила я одну таку що серед дороги без будь-яких знаків моментально зупинилася. Висаджувала когось. Я загальмувала за міліметр від її заду, мене ледве не вдарили.

Додано через 2 хвилини
+1
Ніяк не могла привикнути їхати збоку коло чоловіка на передньому сиджені. Завджи сідаю назад, так спокійніше :D

А я ніяк ззаду не звикну, як малий народився їжджу з ним ззаду. А собі в авто коло себе наперед кладу ( в нас можна, і взагалі автокрісло не обов"язкове - нема такої норми).

Мих
19.11.2007, 14:36
Я б не радив зараз купляти машину. Україна на порозі вступу в СОТ. А за правилам СОТ податки на розмитнення авто не повинні перевищувати 20%. А зараз одне ПДВ-20%.

syavych
19.11.2007, 14:53
Я б не радив зараз купляти машину. Україна на порозі вступу в СОТ. А за правилам СОТ податки на розмитнення авто не повинні перевищувати 20%. А зараз одне ПДВ-20%.
І со? Вже обговорювали це питання - в нас держава така, що знявши податок придумає щось інше, але явно не в сторону зменшення ціни...

Мих
19.11.2007, 19:15
І со? Вже обговорювали це питання - в нас держава така, що знявши податок придумає щось інше, але явно не в сторону зменшення ціни...

joke
19.11.2007, 22:48
не берите Таврию- вы же ездить хотите научиться, а не ремонтировать.

demetris
20.11.2007, 15:42
не берите Таврию- вы же ездить хотите научиться, а не ремонтировать.
Взагалі-то все треба вміти. Якщо нема ні досвіду ні грошей - то скільки можна вкладати в машину?
Ну чи варто купляти старесенький кадет 80х років за 3 кілобакси, чи краще ше пішки походити?

joke
20.11.2007, 16:08
каждыи должен заниматься своим делом, а если брать машину те не ради того чтобы все время в неи ковырятся. Уж лучше взять в кредит или накопить, чем шо попало. Пешком тоже выход, но на любителя

demetris
20.11.2007, 17:23
Уж лучше взять в кредит или накопить, чем шо попало.
А конкретніше? Бо я теж великий автоЛЮБИТЕЛЬ.

зА ЯКУ НАЙМЕНШУ СУМУ МОЖНА КУПИТИ МАШИНУ?
Так щоб на ній їздити, а не вона на мені...

joke
20.11.2007, 17:46
На мои взгляд оптимальная цена у нового КУ-КУ (беря под внимание чего там китаицы понатыкали). Тут вы должны сами решиться. Подход по "наименьшеи цене" не совсем правильныи. надо исходить из др. критериев. за ск. денег вам будет приятно на этои машине ездить. Т.е. мысль о потраченных деньгах не должна вызывать дискомфорт

New Shrek
20.11.2007, 19:01
До першого нового допису Хочу машину! (Тема з декількох сторінок 1 2 3)
demetris

До першого нового допису Тут виконуються бажання ... (Тема з декількох сторінок 1 2 3 ...Liliya

консультант
20.11.2007, 20:13
зА ЯКУ НАЙМЕНШУ СУМУ МОЖНА КУПИТИ МАШИНУ?
Так щоб на ній їздити, а не вона на мені...

Від 500 грн., залежно від моделі і довжини шнурка, Весь модельний ряд представлено в магазині "Антошка", площа Галицька, м. Львів.:bazar:

Redhotchilly
21.11.2007, 11:46
Ну чи варто купляти старесенький кадет 80х років за 3 кілобакси, чи краще ше пішки походити?

коли вже в нас будуть нормальні ціни на машини...
я би на вашому місці пішки ходила, якшо чесно... ніж такі гроші тратити

MARTINI
21.11.2007, 13:46
Ми народ багатий, тому їздимо здебільшого на раритетних колекційних автомобілях, навідміну від задрипаної попсової Європи. Наші дороги - то можна сказати музей!

demetris
21.11.2007, 14:04
Від 500 грн., залежно від моделі і довжини шнурка, Весь модельний ряд представлено в магазині "Антошка", площа Галицька, м. Львів.
Ду-у-уже смішно.

Я справді про те, скільки має коштувати машина. НУ гіпотетично. Про реалії я знаю. Тому й не хочу відвалювати стільки грошей за неї. На роботу мені близько, дружина в декреті...

Мені дешевше коли треба таксі взяти, ніж щоб мої 10 кілобаксів "гнили під мостом" на Кн. Ольги... та ше й зо 250 грн./міс.

Розумієте???

Я на таксі 3-4 рази на місяць трачу менше, ніж би витрачав на стоянку.

Не кажу вже про те, що женуть то до нас машини з Європи за якими цінами? і я про це...

Додано через 4 хвилини
До першого нового допису Хочу машину! (Тема з декількох сторінок 1 2 3)
demetris

До першого нового допису Тут виконуються бажання ... (Тема з декількох сторінок 1 2 3 ...Liliya

це ви кумедно, а я вам душу відкрив...:radist:

MARTINI
21.11.2007, 14:15
До речі, днями рахував це питання.

Зимова резина в районі 300 доларів.
Бензин по 5 грн/літр при витраті по місту 12-15 літрів на сотню.
Підготовка авта до зими (ходова, заміна пічки) - до 100 доларів
Заміна масла - 50 доларів
Декілька візитів протягом зими на СТО (тьху тьху) - ? доларів

Висновок - коли протягом періоду листопад-березень щодня їздити на роботу і додому на таксі, то приблизно на одне виходить :)

demetris
21.11.2007, 14:54
Висновок - коли протягом періоду листопад-березень щодня їздити на роботу і додому на таксі, то приблизно на одне виходить
А я вам про що???

joke
21.11.2007, 15:08
Кроме дома и работы есть еще и закупы. Вы никогда не пробовали, то что вы везете в багажнике ( напр. после Метро) довести в маршрутке и от маршт. еще к дому донести.

MARTINI
21.11.2007, 16:01
Ну, власне, якшо рахувати ще закупи, поїздки по справах, коли требе пів міста об"їздити, до родичів в село чи інше місто, тоді звичайно на таксі не наїздишся :) Але в принципі авто , особливо не нове, витягує з власника дуже багато грошей, тим більше взимку.

Perchenya
21.11.2007, 18:06
Ще й женщіна за кермом.
Страшно, скажу вам.

Мабудь нге та женщіна, може хочете зі мною прокататись?:download:

Mariya
21.11.2007, 19:05
Люди, не купуйте Шевi. Я тут орендувала Шевi HHR i Iмпалу. Суцiльний жах, пробiг 20,000 миль i вже проблеми з двигуном. Мiй Форд i тoй кращий.

MARTINI
22.11.2007, 02:58
Маріє, тут у нас Імпали і HHR хіба що в телевізорі можна побачити, в американськім кіні :) З шевролє маємо тут Лачетті і Авео, перше кажуть авто непогане, а на друге нарікають сильно

пупер
22.11.2007, 03:25
Маріє, тут у нас Імпали і HHR хіба що в телевізорі можна побачити, в американськім кіні :) З шевролє маємо тут Лачетті і Авео, перше кажуть авто непогане, а на друге нарікають сильно
додам, що у львові є "шевроле капріс".....
коли я одружувався -- брали на прокат її...

Patrick
22.11.2007, 07:44
Люди, не купуйте Шевi. Я тут орендувала Шевi HHR i Iмпалу. Суцiльний жах, пробiг 20,000 миль i вже проблеми з двигуном. Мiй Форд i тoй кращий.

Це проблема не тільки цих двох моделей.А цілого ряду GM- економ і середнього класу машин.Тут і Понтіак , Олдсмобіль , Сатурн, а також і траки.Виключенням хіба що є дорогі Кеділлак і Шеві Корвет.
Шевролет - символ добротності і якості 50-60х з точністю до навпаки помінявся місцями з Тойотою.Яка була в цих роках обєктом жартів в гумористичних передачах.
В такій самій ситуації до недавна був і Крайслер.Навіть гіршій- на грані банкротства. Поки не випустив, а точіше зробив рімейк "300" і обєднався з Мерседесом.Компанія тепер називається Даймлер-Крайслер.Їхнім "коньком" є Крайслер 300 - чудове авто для тих ,хто любить задній привід , траки.І ряд легендарних Джіпів( Ліберті ,Коммандер ,Ті-джей , Патріот ,Черрокі) укомплектовані мерседесовським дізелем.

Якщо брати машину в ліз то можна будь яку , яка ціна підходить.(на період лізу машина на гарантії). А купляти то тільки японську, або VW.
Хоча на рахунок останнього в мене своя думка.В цій компанії брилліантові(!!!) інженери і конструктори.Їхні нові розробки йдуть на 2-3 роки до переду від інших компаній.І дуже хреновий менеджмент (був, здається поміняли), який в погоні за довгим $ випускав машини і запчастини до них- в країнах, де ще не дозріла технічна культура.І за це дуже терпіла якість машини.В мене така була Jetta V6 1999р.Випущена ...не важно , там вже її не випускають. Після багаточисленних реколів і мультиміліардних збитків VW-AG звернув там виробництво І вернув його назад до Пів.Америки(часково)Зараз нарікань не має.Але і люди з насторогою підходять до купівлі цих машини.Зіпсувати репутацію собі дуже легко , але направити її забирає багато років.

Nadijka
22.11.2007, 15:22
З шевролє маємо тут Лачетті і Авео, перше кажуть авто непогане, а на друге нарікають сильно
От зараза, а я так мрію про авео в кредит! Думаєте шо не встигну ше кредит виплатити(8років), а вона вже гавкне?

bora
22.11.2007, 15:29
Фірма купує Шевроле Лацетті в якості службових. Водії страшенно незадоволені при тому, що авто звісно нові. Не вникала чому, можу розпитати. Але кажуть є велика різниця між тим, що випускали пару років тому і теперішньою шарою.

demetris
22.11.2007, 15:33
От зараза, а я так мрію про авео в кредит! Думаєте шо не встигну ше кредит виплатити(8років), а вона вже гавкне?
вот-вот. і моя жена теж собі сподабала авео... я й сам думав, що вона нічого машина, а тут таке розказують...

Nadijka
22.11.2007, 15:36
думав, що вона нічого машина, а тут таке розказують...
Я кожного дня хожу біля авео в Сільпо, ЛЮБУЮСЬ,МРІЮ шо колись вона буде моя! А тут такий облом! Прийдеться собі нову "мрію" шукати...

demetris
22.11.2007, 16:15
Прийдеться собі нову "мрію" шукати...
Я тепер мрію про Міцубіші кольт (с3), Цітртоєн С 1 (або 2) або Хюндай Ґьотц...
дорогі халепа... але такі ляльки що аж за душу бере.

Ніби для міста, а на трасі - аж задивляюся.

MARTINI
22.11.2007, 17:13
хожу біля авео в Сільпо, ЛЮБУЮСЬ Якщо чесно, то і любуватися там нема чим, дизайн дуже посередній, візуально колесики здаються манюніми, машина вузька і центр ваги дуже високо, кажуть, що через це багато випадків, коли в поворотах Авео тупо переверталася...

А тут аудіоролики для тих, хто мріє про Форд (http://forum.lancer-club.ru/data/2007/777.wav) і про Тойоту (http://forum.lancer-club.ru/data/2007/555.wav) :) Обережно, нецензурна лексика

Nadijka
22.11.2007, 17:17
то і любуватися там нема чим
А мені подобається,вона така простенька і миленька - "жіноча"!
коли в поворотах Авео тупо переверталася...
Тепер милуватись не буду! Краще знайду шось інше!

Bazooka
23.11.2007, 17:09
Якщо чесно, то і любуватися там нема чим, дизайн дуже посередній, візуально колесики здаються манюніми, машина вузька і центр ваги дуже високо, кажуть, що через це багато випадків, коли в поворотах Авео тупо переверталася...
Недавно в толковій передачі "Екіпаж" був тест-драйв Авео. Переглянути його можна тут http://www.ekipazh.ua/tests/id_9/Chevrolet_aveo.html . Відразу "прозріваєш"... :)
До речі, маленькі колеса себе виправдовують, бо на наших дорогах меньше страждає ходова. ABS нема і це великий жирний "-"...

Zoryanazirka
23.11.2007, 19:34
Думаєте шо не встигну ше кредит виплатити(8років),
Ого, бувають люди такі далекоглядні, я якщо щось планую то максимум беру рік-два

Nadijka
24.11.2007, 14:35
Ого, бувають люди такі далекоглядні, я якщо щось планую то максимум беру рік-два
Наші фінанси не дозволяють за рік-два виплатити нову машину, тому приходиться розбивати на більшу кількість років. Але я думаю шо то ше не багато, люди квартиру і на 20 років беруть, ну і нічого живуть якось...

Альона
24.11.2007, 16:15
Я в питаннях авто- маленький ас! Можу сказати однозначно- Шевроле, Деу- це фуфло (вибачте, але іншого слова підібрати не можу). Мені здається- якби не масовий ажіотаж на "авто в кредит" ці марки ми б рідко бачили на дорогах. Я вважаю що німець- це німець : краще Ауді, Мерседес, Фольксваген б/у ніж ці авто нові.
Подруга не послухала поради- взяла в кредит Шевроле Такума ( 26000 грн- здуріти можна), пройшло 7 місяців- ходовій капут. А запчастини- найдрібніші- то це як магазин "все по 300". :suicide:
А могла за ці гроші Міцубісі Ланцера взяти- чудова машина! І в ціні з роками швидко не падає. Японців я теж поважаю.:y:

Nadijka
24.11.2007, 16:18
Я в питаннях авто- маленький ас!
А у вас самої яка бібіка?

Альона
24.11.2007, 16:59
А у вас самої яка бібіка?

Надійка, зараз маю VW Passat B5, перед нею, приблизно в такому порядку :
Audi A4, BMW( Будеш Мати Видатки)3, Оpel Vectra B, Мерс С, Мерс Е... Passat B4.... перша була ВАЗ 2108
якісь повторювались, бо точно знаю що зараз 14 по черзі (а перша була 6 років тому). Уявляєш, як ми з чоловіком міняємо і міняємось машинами?
А тепер уяви, що наші знайомі теж це діло полюбляють. І як думаєш, про що ми найчастіше говоримо? :8:
От я і получилась маленьким асиком в свої 25! Так я тобі можу і про ходову розказати, і про коробки передач,і про.......

Kaff
24.11.2007, 17:38
Мабудь нге та женщіна, може хочете зі мною прокататись?:download:

2007 – 1992 = 15
Мабуть утримаюсь…

Мих
24.11.2007, 22:23
Що до бензини і росту ціни. Можна придбати бензин у АНР(ТНК раніше) наперед і таким чином забезпечити себе бензином сьогоднішньої ціни. Купляєте карточку і... вперед. Мій колега на 1000 баксів купив по ціні 4,88 грн.

Nadijka
24.11.2007, 23:44
Так я тобі можу і про ходову розказати, і про коробки передач,і про.......
Та нє мені ше до того далеко! Спочатку треба на права здати... А потім вже про машинку буду думати...

a.ilchenko
25.11.2007, 18:40
А як в Ураїні з праворукими авто?

"Правильный руль левым не назовут" (С) :)

Zoryanazirka
26.11.2007, 11:31
німець- це німець : краще Ауді, Мерседес
погоджуюся на 100%

demetris
26.11.2007, 13:19
Такума ( 26000 грн- здуріти можна),
чи не задешево, може баксиків???

MARTINI
26.11.2007, 13:53
26000 грн.... Такума це що? Модифікація Таврії?

До речі, анекдот в тему:
- навіщо Таврії обігрів заднього скла?
- щоб руки не мерзли, коли штовхаєш...

Альона
26.11.2007, 14:08
126000 грн
Це не модифікація Таврії, це пародія на мінівен :)

demetris
27.11.2007, 13:15
126000 грн
то це майже 26кбаксів :)
І що не задоволені? За такі гроші бути незадоволеним справді прикро.

a.ilchenko
27.11.2007, 13:26
Гумор, але в тему
Навеяно чтением автомобильных форумов. Дабы начинающим было проще выбрать себе машину.

Теперь, чтобы отговорить кого-либо от покупки любого автомобиля или просто обложить конкретную модель, достаточно взять из списка нужные пункты:

1. Год выпуска.

а) б/у г. - будут сыпаться
б) новые г. - тоже будут сыпаться, да еще и дорого

2. Страна-производитель

а) немецкие г - нет настоящего японского качества
б) японские г - нет настоящего немецкого качества
в) корейские г - нет вообще никакого качества
г) французские г - потому что г и все
д) американские г - потому что нет ни японского, ни немецкого качества
е) китайские г - тут вообще все ясно, даже говорить не о чем.
ж) наши г - ну не могут нормальные машины делать в стране, где медведи ходят по улицам

3. Двигатель

а) Бензиновый г - жрет много
б) Дизельный г - ремонтировать дорого
в) Гибрид г - батареи бешеных денег стоят
г) Газ г - непременно взорвется и воняет

4. Коробка передач

а) Ручка г - ее надо все время дергать, да еще и сцепление менять иногда
б) Роботизированная ручка г - дергает на переключениях и вообще ни фига не автомат
в) Автомат г - переключает не то и не туда, и ремонтировать дорого
г) Вариатор г - непременно сдохнет

5. Привод

а) Передний г - непонятно, как из заноса выходить
б) Задний г - непонятно, как в занос не попасть
в) Полный г - вообще ничего непонятно, обязательно убьешься

6. Кузов

а) Седан г - холодильник не влезет
б) Хетчбек г - багажник маленький
в) Универсал г - на фига этот сарай
г) Купе г - назад лезть неудобно
д) Кабриолет г - дует
е) Автобус г - большой слишком

7. Класс авто

а) А г - мопед с крышей
б) B г - едет как мопед, жрет как машина
в) C г - типа большой, а на самом деле маленький
г) D г - думали, это почти Е, а оказалось, это большой C
д) E г - ну и как парковать эту корову?
е) F г - вы видели, сколько оно стоит?

8. Руль

а) Правый г - обгонять не получится
б) Левый г - дорого и нет настоящего японского качества

9. Прочее

а) Тонировка г - ничего не видно
б) Отсутствие тонировки г - все видно с улицы и жарко

взято (с) GolosOFF.ru

demetris
28.11.2007, 16:32
одним словом машину все ще хочу, але вже не так..

Альона
28.11.2007, 17:44
то це майже 26кбаксів
І що не задоволені? За такі гроші бути незадоволеним справді прикро.

Йдеться про Шевроле. Задоволений Шевроле може бути лиш той, хто іншої машини крім Шевроле не мав :) :) :) :) :)

fog
02.12.2007, 13:11
На мой взгляд, выбирать автомобиль надо самостоятельно. Сколько людей - столько и мнений! Для начала определите максимальную ценовую категорию, класс и назначение покупаемого авто. Определитесь какие модели и каких производителей попадают в заданный вами класс/ценовой диапазон. Из полученного списка выбирайте ту модель которая будет нравиться ВАМ(не другу, куму, брату, свату, а именно ВАМ)! Если это новый автомобиль - походите по автосалонам, если бу - авторынок к вашим услугам. Посидите, проедьтесь, поймите что вам удобно и что вас не будет через 2 месяца безумно напрягать целеная пордсветка панели приборов или выступ на торпеде в кторую постоянно упирается коленка... Вобщем ищите компромисс между стоимостью и вашим восприятием автомобиля и себя в нем. Когда вы определитесь с моделью (или будет определенно 2-3 из которых надо сделать выбор) - почитайте тематические форумы посвяшенные данным моделям, (если форум российский - учитывайте возможные отличия в комплектациях автомобилей).
Определитесь с тем, какие болезни есть у выбранных вами автомобилей, а они есть практически у всех. (нет здоровых людей - есть плохо обследованные. Точно также всегда можно найти двух владельцев одной модели автомобиля, один из кторых из сервиса не вылазит, а второй только бензин и масло льет)
Оцените свои возможности по ежемесячным тратам на автомобиль - месячный пробег, средний расход топлива, стоимость стоянки, стоимость мойки, стоимость обязательного технического обслуживания, комплекта зимней резины и т.д., потому как недостаточно насобирать денег для того чтобы купить автомобиль, его еще очень желательно содержать в надлежащем техническом состоянии.
Относительно выбора бу и нового автомобиля из одного класса - стоимость содержания новой машины и стоимость содержания бу автомобиля не будут отличаться в разы и на порядки (я думаю, что максимум в 2 раза может отличаться), поэтому советы бери бу - она дешевле в обслуживании, врядли стоит воспринимать всерьез. В бу автомобиль придеться вложить некоторую сумму изначально, чтобы привести его к состоянию в котором на нем можно будет ездить без боязни заглохнуть гденибуть в поле, а потом необходимо понимать, что монгие запчасти бу автомобиля уже вырабатывают свой ресурс и что в ближайшем будущем может потребоваться их замена (а это повлечет за собой опять таки, какие-то дополнительніе затраты средств и времени)
Плюс ко всему - на наших дорогах ходовая часть автомобиля, это расходный материал вне зависимости от того, новый он или бу.

Вот, мой, может быть несколько сумбурный взгляд на вопрос о выборе и покупке автомобиля...

шахрай
04.12.2007, 21:31
Авто моєї мрії

Текіла
04.12.2007, 21:42
Хочу Тойоту ландкрузер, або щось такого типу.
З автоматичною коробкою

Zoryanazirka
05.12.2007, 14:06
Хочу Тойоту ландкрузер, або щось такого типу.
З автоматичною коробкою

Львовом їздити не дуже практично, а от для траси може бути

Текіла
05.12.2007, 16:07
практичність не основне.

joke
05.12.2007, 16:24
практичність не основне.
эх , молодежь. Вам бы все понты....:)

Bear
05.12.2007, 17:30
Придивляюсь до Mitsubishi Lancer IX... У варіантах також Mazda3, Opel Asrtra (але не Classic) i Nissan Tiida...
Якщо їздите на таких машинках, буду вдячний за відгуки тут...

PS. Для автора теми: На жаль рекомендувати щось не можу, так як сам пішохід з великим стажем. Прошу пробачення за використання теми.:o

bora
05.12.2007, 17:50
Mitsubishi Lancer

Зажорстка підвіска - неприємна на бруківці. ІМХО

шахрай
05.12.2007, 18:51
Придивляюсь до Mitsubishi Lancer IX
Знайомий недавно купив,дуже хвалив:багато різноманітних опцій як для такого класу авто на відміну від аналогів:
клімат-контроль,ABS,по трасі не трухає 170км/год-їзда супер тільки б траса була нічо,жре не дуже багато як для спортивної.
Не буду вдаватися в деталі-дуже хвалив.
Зажорстка підвіска - неприємна на бруківці
Щодо бруківки-так в Києві її набагато менше ніж у Львові,якщо взагалі є.

Текіла
05.12.2007, 20:33
эх , молодежь. Вам бы все понты....
=))
ну для мене машина це не просто засіб пересування, щоб зважати лише на її практичну сторону.
Це вияв соціального статусу, смаку, стилю,бренду, моди, уопдобань....

fog
06.12.2007, 11:23
=))
ну для мене машина це не просто засіб пересування, щоб зважати лише на її практичну сторону.

Тогда рискну предлодить Бугатти вейрон... социальный статус покажет точно и однозначно.

natty
06.12.2007, 11:35
Mazda3

В нас Мазда 3 седан 1,6 автомат. Все влаштовує. Якість відповідає ціні, хороша базова комплектація. В їзді надійна, добре тримає дорогу, м"яка (2 останніх якості рідко поєднуються, імхо), швидкий розгін (незважаючи на те. що автомат, хоча я б радила 1,8 механіку), десь на 90 км/год є момент, коли тупить, потім зі збільшенням обертів все знову ок. Що ще? Хм...те, що не подобається особисто мені: троха низький кліренс (хоча стандарт для легкових машин), споживання могло б бути менше (кажуть, що після 3000 зміниться в кращий бік), обслуговування не з дешевих. Все решта влаштовує. Молодіжний дизайн, трошки агресивний, я б сказала, з натяком на спортивність. Якщо потрібна детальніша інфа, свисніть!

Bear
06.12.2007, 11:41
:y:
bora, шахрай, natty, дуже дякую (не знаю, як карму добавляти, або нема такої можливості)! Детальніше не треба, будут питання - звернусь в ПП, якщо можна...

Текіла
06.12.2007, 12:47
Тогда рискну предлодить Бугатти вейрон... социальный статус покажет точно и однозначно
А звідки ви знаєте мій соціальний статус?

пупер
06.12.2007, 12:55
я би хотів хамер, але не вистарчить ні грошей, ні бажання його утримувати....
ще й за рулем засну...... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/sad.gif

Мих
06.12.2007, 15:16
Зажорстка підвіска - неприємна на бруківці. ІМХО

А львівська бруківка як?

zet
06.12.2007, 21:49
Ну, а у меня машины нет и не предвидится.. Так что подвезете, если судьба встретиться.. ;)

Капітан
06.12.2007, 22:52
Берите Икарус, господа :)

Сравнительный тест-драйв: «IKARUS-Гармошка» и «MASERATI Quattroporte»

Что касается внешнего вида, то в сравнении с «Икарусом» «Maserati» машина не такая броская и не привлекает к себе такого количества зевак, которые буквально облепляют «Икарус» на автобусных остановках.

Хотя следует признать, что у этих машин и много общего. Например, и Икарус, и Maserati — трёхдверные. Но! Дверцы в Икарусе» открываются автоматически, а вот в Maserati приходится дёргать за ручку и толкать дверцу! Впрочем, мы уже забегаем вперёд, давайте обо всё по порядку.

Самые первые ощущения, когда садишься в «Икарус» — тесно! Особенно в час пик. А в крохотной с виду «Maserati» — просторно, потолок не давит, так как его нет!..

Зато дальнейшие ощущения от езды в «Maserati» не совсем приятные. Такое впечатление, что едешь попой по асфальту. В «Икарусе» такого чувства не было. Кроме того, из «Икаруса» гораздо приятнее выходить. В смысле — приятно, что вышел.

По динамике разгона особых различий не замечено — в пробках, в пределах 3 км/ч, она практически одинакова.

Обзорность: «Икарус» — 50-100 м, «Maserati» в густом выхлопе «Икаруса» — 2-3 см.

Кочки и выбоины «Икарус» как будто «проглатывает». При этом вы не только не переживаете за подвеску, вы даже не представляете, где она и какая она вообще может быть.

Наглядный пример: на первом же люке скорость «Maserati» упала со 120 км/ч до 5 км/ч, после чего хвалёный болид и вовсе встал. «Икарус» спокойно переехал 18 люков (15 открытых) и к назначенному сроку успел на обед!

А знаменитую систему «Занос 1,5 м» до сих пор не может повторить вообще никто из автопроизводителей!

Идём дальше. По сравнению с «Maserati» «Икарус» топливо не жрёт вовсе. Лично я, пока ездил на «Икарусе», на заправке не был ни разу. И это за 30 лет!

Чтобы сравнить гидроусилители руля, мы тупо поменяли их местами.
«Икарус» поехал и ездил целый день. Водитель-испытатель заявил, что «немного тяжеловато было сегодня, но я подумал, что это с похмелья, и не обратил внимания…»
А вот «Maserati» даже с места не смог сдвинуться под весом икарусовского «гидрача».

Опять же — наворотов в «Икарусе» больше. Три люка, объявления, дополнительная покрышка под одним из сидений, молоточки на окнах… Кстати, как и магнитолу в «Maserati», молоточки с окон «Икаруса» приходится снимать, а то их сопрёт кто-то другой.

Пол в «Икарусе» усыпан мягкой шелухой от семечек, которая гораздо долговечней и дешевле каучуковых суперковриков.

Подголовники в «Икарусе» выполнены в виде чьих-то предплечий и животов. Кроме того, в «Икарусе» у каждого пассажира есть сумка или кошёлка безопасности, а стоячие пассажиры обеспечены мягкими соседями безопасности.

В «Maserati» можно получить информацию о состоянии автомобиля.
В «Икарусе» можно получить информацию о себе. Причём, в «итальянце» информация выводится на приборную панель, а в «Икарусе» можно получить её прямо в табло, на лицевую панель.

Делаем вывод:
«Икарус» — это автобус для солидных, умудрённых жизненным опытом людей, для которых дизайн и комфорт не главное. Для них важна суть: доехать.
А для кого создана «Maserati» — загадка.

P1MPusy
06.12.2007, 23:42
А мені подоаються маленькі машини. Типу Фольцваген Golf, або пежо 206. Але нівякому разі не джипи: на них ніде не пролізеш особливо на наших "широких" вуличках!!!

Мих
07.12.2007, 00:40
А мені подоаються маленькі машини. Типу Фольцваген Golf, або пежо 206. Але нівякому разі не джипи: на них ніде не пролізеш особливо на наших "широких" вуличках!!!
як-як... з розгону.

маленьку машину, яку ви поставите на вузькій вулиці забере евакуатор, а джип - побоїться, нє?

coolzak
07.12.2007, 02:08
моя перша машина в канаді була олдсмобіль 88-ото була машина-після мазди 323 яка була дома то автобус справжній.після цього аппарата можу їздити тільки в великих авто.в гольфоподібних клаустрофобія починається http://i190.photobucket.com/albums/z105/coolzak/800px-92-95_Oldsmobile_88.jpg

Patrick
07.12.2007, 09:01
моя перша машина в канаді була олдсмобіль 88-...

А моя перша машина була Ford Grand Victoria '79.Мені її один дядько задурно дав.Машина звір - 8cyl.;3.1L мотор.На гайвею гнала, як дурна.Все в неї працювало, тільки мотор тік сильно
Поїхав до одного механіка тоді - щоб зробив.То він мені дав добру пораду- "щоб зробити машину - тобі буде кощтувати найменше $600.А ціна вже зробленої машини від сили $300.так , що купи собі ящик масла ; доливай і їзди".Що я і зробив.
Дуже памятаю на мене моя цьоця була зла , за це , що я авто поставив на заїзді до гаражу(драйвей), а масло витекло.А воно має властивість розїдати покриття.То ми з цьоткою зразу заїзд милом мили.Потім я маленький спеціальний тазік підкладав.
А попрощався я з нею на гайвеї (401), була спека і в корку з машини пішла пара- там полетів heater cores.Ремонт , би його коштував десь коло 500 баксів...Зїхав я на бік , думаю , що дальше робити.Через хв.20 десь , підїхав поліцай , я скористувався його телефоном- рацією(в 92р.- мобільник була розкіш)і викликав евакуатор- сказав де стоїть і марка машини.Залишив ключі в авті.Поліцай мене звіз з гайвею(по них пішки не можна ходити).А евакуатор повіз авто на скрап.Ще мені по пошті, через 2 тижні за нього $30 прийшло.
Потім в мене був "Цивік".А перше нове авто - VW jetta V6.

От таке в мене було , тільке бордове

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Ford_LTD_Crown_Victoria.jpg/250px-

MARTINI
07.12.2007, 09:11
VW jetta V6 Це та що Бора? Напевно машина бомба, у нас джетти з таким мотором здається і не продають...

Patrick
07.12.2007, 09:27
Це та що Бора? Напевно машина бомба, у нас джетти з таким мотором здається і не продають...

В Європі вона - Бора.Дороги трималася прекрасно , на поворотах майже не треба було швидкість скидати(на гайвею).Інженерна думка - на 5+ , а от якість(я вже писав про випуск VW в країнах 3го світу) бажала бути кращою.За період гарантії 4 рази псувався - 3 рази по дрібницях - сенсори., а на 4 - серьозно - пішов timing belt.Авто , ще не мало і 120тис. пробігу.
Правда сервіс в VW - бездоганний.Вони певно знали про існуючі проблеми - ані пів слова не заїкалися.Зразу ремонтували безплатно, і ще машину в замін на період ремонту( переважно 1 день) давали.

http://www.thecarconnection.com/images/gallery/tmb/706_image.jpg

P1MPusy
07.12.2007, 16:26
маленьку машину, яку ви поставите на вузькій вулиці забере евакуатор, а джип - побоїться, нє?

А для того, щоб цього не сталось, машину потрібно ставити на тротуар і руль вивертати

шахрай
07.12.2007, 18:08
Нічо крім бемів кращого нема

Альона
07.12.2007, 19:36
А для того, щоб цього не сталось, машину потрібно ставити на тротуар і руль вивертати
Але машину не ставити на тротуар (це не спрацює), а виїхати на тротуар (хоча б одним колесом).

Не побоїться. Біля університету Франка евакуатор відмітає УСЕ!!!

Erica
12.12.2007, 01:52
Вибачте! Скажіть будь-ласка, чи правда Що піднялась вартість оформлення нового автомобіля (номери, То, пенсійний фонд) якщо так, то на скільки?. дякую

Markell
12.12.2007, 10:58
Да уж, Тойота ЛендКрузер це ше той вияв смаку і стилю, в нас всі, хто хоче виявити смак і стиль і має гроші, купують кукурузери (як колись піджаками малиновими стиль виявляли).
ІМХО, людина, яка тямить в машинах і не керуєця стереотипами, купить собі авто, яке дійсно підкреслить стиль життя і буде актуальним саме для такого стилю, і не зупиниться на просто стоковій моделі, а вдосконалить як ззовні так і всередині під свій власний смак і індивідуальність, шоб другого такого не було.
А кукурузер добрий для любителів полювання/рибалки/оффроаду, за бугром на джипах давно перестало бути модним в містах їздити, це удєл фермерів. ІМХО.
пи.си. хаммер не хочете?

viltis
12.12.2007, 11:31
Мені подобаються маленькі машинки. Всі знайомі дівчата полюбляють агресивні джипи ... Спочатку в мене з років 15-16 була мрія WV NEW BEATLE , потім Міні КУпер...Зараз хотілося б Сітроен С3, або тойоту Ауріс.

Але, реально оцінюючи речі, напевно куплю собі старенький ФІат- Пунто (щоб вчитись їздити нормально)))).

А взагалі в нас Октавія нова ....Ми задоволені....

natty
12.12.2007, 11:46
А кукурузер добрий для любителів полювання/рибалки/оффроаду, за бугром на джипах давно перестало бути модним в містах їздити, це удєл фермерів. ІМХО.

Сама проти таких понтів. Але нам нема чого рівнятися на закордон, бо з нашими дорогами будь-яка делікатна машина, на яикх іздить пів-Заходу, вбивається за рік-два. Треба бути реалістом - позашляховики і кроссроади зручні. Хоча скоро ми відчуєм всі "прєлєсті" їхнього споживання бензину...Вже почали відчувати...95-й, здається, по 5,15.

MARTINI
12.12.2007, 12:46
за бугром на джипах давно перестало бути модним в містах їздити, це удєл фермерів Думаю, ти помиляєшся. За бугром, особливо в США, джипи дуже навіть в моді. Зараз там з цією проблемою намагаються активно боротися і пропагувати "здоровий спосіб їзди". Десь чув статистику , що 98% власників позашляховиків у США взагалі НІКОЛИ не з"їжджають з асфальтових доріг. Американці вважають велике авто зручним, безпечним і ще мабуть крутим. Хоча з їхніми дорогами напевно логічніше було б всім їздити на спорткарах.

А про Ландрузери-кукурузери цілком з тобою згідний. Дивувався завжди, як людина, маючи стільки бабла, може купувати настільки потворний автомобіль.

coolzak
12.12.2007, 12:46
А кукурузер добрий для любителів полювання/рибалки/оффроаду, за бугром на джипах давно перестало бути модним в містах їздити, це удєл фермерів. ІМХО
В Америках джипи популярні весь час

Markell
12.12.2007, 12:48
Але нам нема чого рівнятися на закордон, бо з нашими дорогами будь-яка делікатна машина, на яикх іздить пів-Заходу, вбивається за рік-два.
Повірте, будь-яка делікатна машина (не враховуючи ексклюзиввно-спортивних), навіть на наших дорогах, не буде в обслуговуванні дорожчою за кукурузер. Що стосується позашляховиків чи ін. пристосованих до наших доріг машин, то зараз на ринку є багато дійсно цікавих і креативних варіантів, але в нас кукурузер-це модно. Я особисто немаю нічого проти Крузера, навпаки вважаю його надійним і толковим позашляховиком, але в нашій країні контрастів він чомусь є ше й символом престижу і впливовості (мабуть, причиною є закомплексованість і намагання компенсувати власну малозначність в очах оточуючих великою будою і високою посадкою).

Додано через 11 хвилин
За бугром, особливо в США, джипи дуже навіть в моді.
Питань нема, це особливості америкосів (яких я не вважаю для себе еталоном стилю чи смаку). Але знову-ж таки, в них це засіб пересування, а не виявлення "стилю" чи соціального становища, там це не найдорожчі машини. В штатах престижно їздити на дорогих бумерах чи мерсах-кабріолетах, круто мати європейця преміум-класу.

natty
12.12.2007, 13:05
Повірте, будь-яка делікатна машина (не враховуючи ексклюзиввно-спортивних), навіть на наших дорогах, не буде в обслуговуванні дорожчою за кукурузер.

не думаю. З досвіду близьких людей: тойота (не кажу про кукурузер) практично не ламається. Чого не можу сказати про інші марки (сітроен, Рено нових моделей, форд, міцубіші).

Що стосується позашляховиків чи ін. пристосованих до наших доріг машин, то зараз на ринку є багато дійсно цікавих і креативних варіантів, але в нас кукурузер-це модно.

Згідна з тим, що моделей зараз безліч. Єдиний стримуючий фактор - гроші:) Але мені здається, що люди вже не такі затуркані, як раніше. Останнім часом клієнт з грошима надає перевагу більш вишуканим авто - mazda cx7, volvo s80, subaru tribeca, lexus, vw touareg. Та багато різних. Народ стає перебірливим. Зараз більший атрибут понтів - лексус, я б сказала, а не крузер. Ним вже нікого не здивуєш:) імхо

A_Stella
13.12.2007, 00:12
і я хочу машину..але мабуть ой ой як не скоро.

Альона
13.12.2007, 09:21
Да уж, Тойота ЛендКрузер це ше той вияв смаку і стилю, в нас всі, хто хоче виявити смак і стиль і має гроші, купують кукурузери (як колись піджаками малиновими стиль виявляли).
А мені подобається Prado! :cowboy:

Patrick
13.12.2007, 09:21
Питань нема, це особливості америкосів (яких я не вважаю для себе еталоном стилю чи смаку). Але знову-ж таки, в них це засіб пересування, а не виявлення "стилю" чи соціального становища, там це не найдорожчі машини. В штатах престижно їздити на дорогих бумерах чи мерсах-кабріолетах, круто мати європейця преміум-класу.

Крім бумерів і мерсів не менш популярними є Екюри, Інфиніті , Ауді ,Джеґуари , Рендж Ровери.
А крім пеплої і сонячної Каліфорнії де добре їздити на конвертебелс , є ще холодна Аляска і дощовий Сієтл - де такі авта не дуже купляють.
До чого я веду?- до того , що не має тут еталону престижу цих 2х машин. для всіх.Кожна вікова група, населення регіону мають свій престиж.
Молодий хлопець ніколи не купить "сімейне" Вольво ,чи Мерса(навіть ,якщо він добре заробляє).Серед молоді модно мати Екюру , або VW GTi i , хоча вони дешевші.Але з тюнігом перекривають ціну попередніх.
Сімя купить Вольво, яке не так рве з місця , як VW , але надійне і міцне.
Престарілий дядько , якому під 70 , але який ще заглядає за 30 -40 річними жінками, обовязково буде мати вуса , шкіряну куртку і Jaguar.
Лікар , навіть якщо він і поганий лікар, який зовсім не має пацієнтів купить собі Мерса.
Хокеїсти в клубах NHL дуже багато з них мають спортивні Інфиніті.
Люди з західних штатів (провінцiй в Канаді) на відміну від східних більше купляють пікап траки.

Vlodek
13.12.2007, 10:30
як-як... з розгону.
Хоч поперек постав, хоч з розгону, хоч з підскоком... Все одно забере (: Мене недавно от погрузили було, хоча стояв поперек, передніми колесами на ходніку. І машина 5,25 м розміром , і важить 2,5 тонни. Все одно погрузили. Ледве дігнав, "на місці" зторгувалися.
А на рахунок Toyota LC 100, всі хто тут відписувався іронічно-негативно на тему "понтів" і т.д. - або не їздили ніколи на LC 100 VX, або ніколи не зможуть собі дозволити LC 100 VX. В своїй категорії ціни ( до $80.000 - в Росії ) альтернативи "сотці" немає. Можна б було щось говорити про МВ G/GL або LR-RR, але вони - вже у іншій ціновій категорії (суттєво за 100,000 ).
Я от чекаю-не дочекаюсь, коли буде змога покататись на LC 200. Є враження, що вона не то що ще краща за 100-ку, а взагалі близька до ідеалу авто. Ну, якщо навіть не ідеал, то Lexus LX 560 - точно буде ідеалом :)

natty
13.12.2007, 15:35
або не їздили ніколи на LC 100 VX, або ніколи не зможуть собі дозволити LC 100 VX. В своїй категорії ціни ( до $80.000 - в Росії ) альтернативи "сотці" немає.

Я от чекаю-не дочекаюсь, коли буде змога покататись на LC 200. Є враження, що вона не то що ще краща за 100-ку, а взагалі близька до ідеалу авто.

От бачите, і ви туди ж, ділите людей на тих, які не їздили на сотці і тих, які не можуть її собі дозволити. В мене маса знайомих, які можуть собі дозволити 10 крузерів, але їздять на кемрі, наприклад, на вольво, та навіть на чомусь скромнішому. Може, це ідеал для вас, а для когось - верх потворності. Ідеал - він жиш поняття ой яке суб'єктивне.
Писи- Знаєте. є така думка, що чоловіки компенсовують великими авто якісь свої комплекси. Хочуть за допомогою нього самоствердитися зайвий раз...

Vlodek
13.12.2007, 16:40
От бачите, і ви туди ж, ділите людей на тих, які не їздили на сотці і тих, які не можуть її собі дозволити. В мене маса знайомих, які можуть собі дозволити 10 крузерів, але їздять на кемрі, наприклад, на вольво, та навіть на чомусь скромнішому. Може, це ідеал для вас, а для когось - верх потворності. Ідеал - він жиш поняття ой яке суб'єктивне.
Писи- Знаєте. є така думка, що чоловіки компенсовують великими авто якісь свої комплекси. Хочуть за допомогою нього самоствердитися зайвий раз...
:):):) natty , не повірите, сред моїх приятелів половина їздить на великих машинах. А половина думає про покупку великих машин. Невже ми всі закомплексовані люди чи хочемо самоствердитися ? Просто велика машина це :
а) комфорт. ( я себе ні в нинішній кемрі, ні в попередній зручно не почуваю. Не вистачає діапазону регулювання сидіння і керма, щоб моє пузо :( протиснути )
б) практичність. ( коли жінка на закупах каже : "а давай-но купимо цю шафку" і їй можна сказати - "давай". Бо за спиною ще два метри простору)
в) безпека. ( якщо "лоб в лоб", не приведи, зіткнуться 3-х тонний джип чи трак і втричі легший гольфик, то закони фізики ще ніхто не відміняв )
г) пасажировмістимість ( хрестини племінника, треба всю родину до церкви везти : п'ятеро дорослих + троє дітисок на третьому ряді сидінь. З комфортом. Як в пристойному мінівені )
д) філософське ставлення до снігу, льду, болота, ям, бордюрів і т.п. ( 4WD є 4WD . Рама є рама. )
....
Ну і звісна річ, серед моїх приятелів майже всі захоплюються рибалкою чи ( або і ) полюванням. Тут - все зрозуміло.
...
Доречі, жінка моя , з одної сторони ниє "не хочу я за твої трактори сідати, вони завеликі" . А з другої сторони, як сяде, то тішиться "як добре все видно, і дорогу уступають" .
....
Мій особистий ( відповідно, суб'єктивний) рейтинг а/м в ціновій категорії 50-80 к (тільки власні враження, на чому сам поїздив ) :
1-3) Toyota Land Cruiser 100 4.2 TD
4) Mitsubishi Pajero 3.2 TD 5 dr
5) Land Rover Discovery 2,5TD
6) Toyota Land Cruiser Prado 3,0 TD 5dr
7) Nissan Pathfinder 2.5 TD

coolzak
26.12.2007, 20:27
велика машина може мати таке
http://i190.photobucket.com/albums/z105/coolzak/motor.jpg
а мала ніколи

Мих
26.12.2007, 23:11
а мала ніколи
то Таврія?

coolzak
27.12.2007, 00:38
то дочка здала на права і купили їй першу машину.хотіла щось кульне .маленьке але була оказія і взяв бюік регал 2001 року .це мотор 3800 суперчаржед--додатковий надмух повітря має -240кс.спочатку дулась що з неї сміятись будуть товариші але зараз вже привикла і тішиться.машина з місьця просто рве
http://i190.photobucket.com/albums/z105/coolzak/buick.jpg

Мих
27.12.2007, 00:42
машина з місьця просто рве
файне авто....

coolzak
27.12.2007, 00:43
чесно кажучи купував дочці але вибирав як для себе)))))і дешево як по українським міркам-5000
http://i190.photobucket.com/albums/z105/coolzak/salon.jpg

Мих
27.12.2007, 00:45
дешево як по українським міркам-5000
нічого собі ... по суті за жовті копійки...

coolzak
27.12.2007, 00:50
такі тут ціни.при тому що заробітки не порівняти.правда страхівка 120 дол місяць і то при тому що дочка вписана як 2 водій. якби було машина на неї до через те що молода доларів 300 було би

Мих
27.12.2007, 00:54
такі тут ціни.
хочу до Гамерики....

coolzak
27.12.2007, 00:58
в USA ціни ще нижчі.по канадських можна дивитись тут http://trader.ca/

Мих
27.12.2007, 01:00
в USA ціни ще нижчі.по канадських можна дивитись тут
можна бізнес склеїти: там купляти, а тут - продавати, нє?

coolzak
27.12.2007, 01:02
нє. мито все пожре.один варіант то пікапи-вони ідуть як вантажні

Мих
27.12.2007, 01:04
нє. мито все пожре.один варіант то пікапи-вони ідуть як вантажні
не спішіть... скоро Україна буде в СОТ, а там загальні податки не можуть перевищити 20 відсотків....

coolzak
27.12.2007, 01:08
наші щось придумають-квоти.сертифікація а може екологічне щось

Мих
27.12.2007, 01:10
не думаю, бо сукупні податки не повинні перевищувати.... 20 відсотків. З цим строго....

coolzak
27.12.2007, 01:14
ок.подивимось як в СОТ вступлять .але напевно буде якийсь перехідний період бо забагато людей попаде на гроші і банки які вже прокредитували по високих цінах.падіння цін ж буде велике

Мих
27.12.2007, 01:16
ок.подивимось як в СОТ вступлять .але напевно буде якийсь перехідний період бо забагато людей попаде на гроші і банки які вже прокредитували по високих цінах.падіння цін ж буде велике
я теж потерплю, бо лише рік, як придбав машину... побачимо як то буде...

Patrick
27.12.2007, 06:05
то дочка здала на права і купили їй першу машину.хотіла щось кульне .маленьке але була оказія і взяв бюік регал 2001 року .це мотор 3800 суперчаржед--додатковий надмух повітря має -240кс.спочатку дулась що з неї сміятись будуть товариші але зараз вже привикла і тішиться.машина з місьця просто рве

:D :D :D
...така подібна історія була з моєю племінницею.Здача прав , перша машина , 2й шофер , дорогий іншуранс(страхівка , вона в Нью Йорку ще дорожча) То їй сестра купила 1997 Chrysler Concorde. Bона встидалася тої машини і ставила її за дві вулиці до школи.Потім частину наскладала ,частину доложила мама то купила собі нову Honda Civic coupe і була дуже горда з неї.

http://static.howstuffworks.com/gif/autoreview/400x266/1993-97-Chrysler-Concorde-New-Yorker-LHS-93101261990711.jpg

viltis
27.12.2007, 09:58
:D :D :D
...така подібна історія була з моєю племінницею.Здача прав , перша машина , 2й шофер , дорогий іншуранс(страхівка , вона в Нью Йорку ще дорожча) То їй сестра купила 1997 Chrysler Concorde. Bона встидалася тої машини і ставила її за дві вулиці до школи.Потім частину наскладала ,частину доложила мама то купила собі нову Honda Civic coupe і була дуже горда з неї.

Не в образу ...але то напевно при віці 18-22 роки ( чи коли там права дають в Америці). В нас 21 дівчина на такій машині з радістю би їздила ...От Вам й різниця в менталітеті

demetris
27.12.2007, 12:14
так так. В нас за 4-5 тис. хібашо опель кадет купиш, року так 85-го :)

Мих
27.12.2007, 12:24
у нас обдиралівка страшна....

demetris
27.12.2007, 12:31
у нас обдиралівка страшна....
я показував хлопцам з гамерики тоті ціни і фото - то просто зпплювали все. нові машини - і то дорожчі. а на юзані - то взагалі. Та що в гамериці - в европі і то...
ну нічого, ще б рік-два і машини подешевшають. Лиш би нафта доти не скінчилася.

Samojlovu4
27.12.2007, 12:52
так так. В нас за 4-5 тис. хібашо опель кадет купиш, року так 85-го :)

Так, Америка-Європа, дешеві б/у машини... То все файно, хлопці, але не забувайте до того доплюсовувати ще обов"язкові СТРАХОВКУ і ПОДАТКИ, великими жирними буквами... 200-300 доларів чи євро в місяць на одну страховку - це цілком реально. Я вже кілька років тут безпроблемно, дякувати Богу, катаюсь, і маю відносно "халявну" страховку за 360€ в рік... а бороньБоже поцарапаєш когось на паркпляці - зразу драконівські проценти піднімають... Молодий початківець після автошколи, страховка на нього, на старше авто - всі гроші. :suicide:

А як дизеляка, ще й без каталізатора - додай майже 600€ в рік податку... Тому такі ціни на авта...

Додано через 5 хвилин
сестра купила 1997 Chrysler Concorde.

До-речі, не знаю чи правда, але кажуть американські машини після 5-6 років експлуатації сипатись починають... і буцім на заводах в Детройті спеціальні відділення зі штатом в кілька чоловік працюють над тим, щоб чоловік взяв авто, поїздив пару років і взяв нове авто тої самої фірми...
Цікаво почути думку діаспорців...

coolzak
27.12.2007, 13:35
В мене було два шевролета-люміна і імпала.перша вмерла на 320000 пробігу-сенсор полетів і вже не було чого ремонтувати бо і так своє відїздила .друга вмерла на 340000-пробило прокладку і теж віддав на металолом.Машини мали по 12-14 років.Летіло-помпа водяна в обох,тормозні циліндри,перебирав підвіску-все робив сам.Коробка і мотор були без проблем.Тут масло в моторах міняють що 5000 км.З Старінням машини GM мають часто проблеми з навісними речами але мотори і коробки в основному ходять.Тут просто механік дорогий-година роботи 40-80 дол і навіть малі поломки відчутно б"ють пр кишені

Romko
27.12.2007, 13:41
А мені подобається Prado!
Якась цікава закономірність прослідковується.Чим потужніший і більший джип,тим мініатюрніша кубіта за рульом...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

demetris
27.12.2007, 17:48
Якась цікава закономірність прослідковується.Чим потужніший і більший джип,тим мініатюрніша кубіта за рульом...
таких просто люблять кошовиті дяді... :) що можуть собі дозволити прадо і все таке.

А як дизеляка, ще й без каталізатора - додай майже 600€ в рік податку... Тому такі ціни на авта...
та насер матер!!!
Але в німаках такого нема, га?
Бо я вже щос ьменше хочу в сот. Тре буде якось спитати скіко в канаді страхівка... бо не питав точно. (коли говорив гамерика - то про континент, а не про янкі. ;))

Samojlovu4
27.12.2007, 17:51
Але в німаках такого нема, га?

та я якраз про німаків і говорив...

coolzak
27.12.2007, 19:38
страхівка 80 на місяць за пікап і 120 за доччин бюік.жінка за вена 110.крім того 70 дол за рік податок.

Мих
27.12.2007, 20:16
і навпаки - з Таврії вилазить вуйко під 2 метри з норковою шапкою...

Текіла
27.12.2007, 22:48

те саме стосується і чоловіків
у низеньких, маленьких чоловіків часто виробляються комплекси щодо їх маленького зросту, тому вони намагаються їх компенсувати великою машиною

Капітан
27.12.2007, 22:55
Я долго не заморачивался и купил себе Ланос, польской сборки. Вскоре обнаружился один дефект - что это не БМВ конечно, и я его в ближайшее время надеюсь устранить.
А, еще один дефект нашел - постоянно требует заправки топливом. Сию неисправность пока не устранил :(

Mattilainen
28.12.2007, 10:43
те саме стосується і чоловіків
у низеньких, маленьких чоловіків часто виробляються комплекси щодо їх маленького зросту, тому вони намагаються їх компенсувати великою машиною
Хех! Тоже слышал про такое. В каком-то кино об этом говорили - только там речь шла отнюдь не про рост, а про кой-чего другое. :)

Текіла
28.12.2007, 11:30
[quote=Mattilainen;204872] только там речь шла отнюдь не про рост, а про кой-чего другое. [quote=Mattilainen;204872]

ну, кого що болить......=))

coolzak
28.12.2007, 15:01
В Канаді була стаття так там кореляцію виводили між вихлопною трубою(розмір) і тим -ну як його))))
P.S.Тут люблять на маленькі машини ставити великі нікельовані вихлопні з резонатором

demetris
28.12.2007, 17:28
страхівка 80 на місяць за пікап і 120 за доччин бюік.жінка за вена 110.крім того 70 дол за рік податок.
холєра, га? то майже як кредит на машину...
От би їхні ціни і наші податко-страхіки...
ніхто б з пробок не виліз :)

Мих
28.12.2007, 21:47
згадався анекдот

околиця міста.... хуртовина... дорога... ні душі, лише стоять гаїшники...
Враз появляється Ленд Крузер. Сам зупиняється піля гаїшника, відкриваються двері і звідти вискакує маленький японець і звертається до здивованого гаїшника:
- сунь гань кум сан кока кола?
Гаїшник:
Вибачте, я не зовсім зрозумів що Ви сказали, Ви запитуєте, де тут найближче можна купити пляшку... чого?

JaroSlavko
28.12.2007, 22:05
Візьми Subaru Impreza
дешево і сердито
за 18 000$ можна взяти

Мих
28.12.2007, 22:31
Візьми Subaru Impreza
дешево і сердито
за 18 000$ можна взяти
скількох річну?

JaroSlavko
28.12.2007, 22:45
скількох річну?

за 18 000 б/у
нова порядка 22 000 і вище

Мих
29.12.2007, 00:35
нова порядка 22 000 і вище
На Україні?

sselev
31.12.2007, 01:00
Тема з СОТ дуже цікава, але переглянувши що пишуть в новинах і обговорюють на форумах зробив наступні висновки:

1. Ввізне мито знизять до "світових" стандартів, але можуть ввести величезну комісію за первинну реєстрацію в ДАІ.
2. Перехідний період (здається це 3 роки) ніби має початись з моменту розгляду заявки на вступ в СОТ, і ніби його відлік можуть почати безпосередньо з моменту вступу в СОТ.
3. Під час перехідного періоду розмтинення має поступово дешевшати, але ясна річ що в нас будуть тягнути до останнього.

demetris
08.01.2008, 14:10
Все. машину ще хочу, але не купуватиму.
На таксі їздитиму: дешевше вийде ;)
а там може в ВОТ вступимо - то будем думати.

pol
09.01.2008, 18:14
а там може в ВОТ вступимо - то будем думати.
ага розкатали губу. наша країна хіба в Г.но встунить.

lotr_an
09.01.2008, 20:34
наша країна хіба в Г.но встунить.

не меліть дурниць!

Читав, читав гілочку і така еволюція думок: ага - радять японців чи німців - німці дорогі, що з японців, ага - Тойота ніби хороше співвідношення ціни до якості, Тойота яка? ага Корола так ніби тільки трохи за 20 як їх тут називають кілобаксів. Далі читаю, ага алеж Мазда (з-ка) і машина ніби ліпша і комплектація і майже та ціна. Думаю всьо мета Мазда-3. Далі думаю, так то ж до Авенсіса вже майже добралися (по ціні).....
Нєєє, люди з вами ні машини ні резини не купиш. тільки ту резину потягнеш :)

Капітан
09.01.2008, 22:14
http://sasisa.ru/uploads/posts/1194212836_03.jpg
Вот это действительно можно хотеть...

Мих
09.01.2008, 22:53
пан сам склєпав?

Капітан
09.01.2008, 22:56
пан сам склєпав?
не знаю Мих, хто то склєпав... Але мені сі дуже сподобало :)

pol
09.01.2008, 23:37
ЗАНАДТО НАПІЧКАЛИ а де фіолетові пісялки? а де бризговики червоні? а де наклейка типу: "подарок тещі".
то на неї начіпили хіба щоб постояла в салоні, а для їзди вона не пригодна надто велика парусність у тих пантів.

P1MPusy
10.01.2008, 00:41
А як Вам старий добрий "горбатий" Запорожець

http://photofile.com.ua/expressphoto/utatraresendisteangadrsas/large/1038272.jpg

Маленький, компактний, мало палива споживає і до того поміщаєть там, де ніякий джип не пройде))

MARTINI
10.01.2008, 10:10
Вот это действительно можно хотеть...Якщо зняти з тої машини ті всі понти, то виявиться, що під ними Ford Mustang GT500.

http://www.madness-us-cars.com/actualite-vehicules-americains/shelby-gt500-kr-6.jpg

Це є прямий спадкоємець легендарного Ford Eleanor 1968 року.

http://www2.udec.cl/%7Emiortiz/autos/images/Ford%20Shelby%20Mustang%20gt%20500_jpg.jpg

Саме його Ніколас Кейдж викрадав останнім у фільмі "Викрасти за 60 секунд".

Авто потужне і красиве. Після закінчення ери мускул-карів 500 конями під капотом може похвалитися мало який серійний автомобіль, а тим більше у європі і тим більше за ціною всього 45 тисяч доларів. Правда, стільки він коштує в США, а європейцям доведеться викласти за нього значно більше.

Недавно в "5 передачі" на Діскавері про цю машину розказували. Так, круто, потужно, от тільки керованість традиційно для американських авто на низькому рівні. А коли в тебе під капотом 500 коней, то керованість далеко не останній показник, на який варто звертати увагу.

patrol
10.01.2008, 10:43
Досвіду водіння не багато, власного авто ще немав. Ну і обмеження фінансів присутнє.
Що варто взяти для "львівських" доріг. нову чи вживану, марку чи рік.
З салону дорожче - але буцімто з гарантією, а вживану за тіж гроші можна купити надійнішу? Чи ні?
Одним словом "дешево і сердито" хочу. Фінансовий ресурс мабуть, що кредит - тому може коливатися.
наперед вдячний.

Друже! Боронь Боже тебе купити Ладу! Моєю першою машиною була ВАЗ 21074 - "Будь проклят тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса" (Кавказская пленница). Мені довелося вивчити все про роботу електричної, механічної, ходової частини авто. Якщо грошей зовсім небагато - подивись на стареньких "німців" - VW Bora, Passat, Golf. Якщо розраховуєш на 13-17 тис. у.о. - зверни увагу на Шкоду Фабия. В свій час я наїздив на Октавії 170 тис.км. - дуже приємні враження, щоправда вона була чеської зборки.

a.ilchenko
10.01.2008, 10:47
Маленький, компактний, мало палива споживає і до того поміщаєть там, де ніякий джип не пройде))

А ще є ЛуАЗ. Проходить там, де уазик, гелендваген і крузак не пройдуть ,)
Поки не купив Форестера, мріяв про нього - в гараж їздити :)

patrol
10.01.2008, 10:55
Друже! Боронь Боже тебе купити Ладу! Моєю першою машиною була ВАЗ 21074 - "Будь проклят тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса" (Кавказская пленница). Мені довелося вивчити все про роботу електричної, механічної, ходової частини авто. Якщо грошей зовсім небагато - подивись на стареньких "німців" - VW Bora, Passat, Golf. Якщо розраховуєш на 13-17 тис. у.о. - зверни увагу на Шкоду Фабия. В свій час я наїздив на Октавії 170 тис.км. - дуже приємні враження, щоправда вона була чеської зборки.

Звичайно, найкращий автомобіль - новий. Гарантія - це хороша річ, але є нюанси. Наприклад, у мене було декілька різних випадків з автомобілями на гарантії. Мазда6: на 40тис.км необхідно було замінити подушку двигуна - приїхав на Гелікон, година часу, все готово, жодних проблем. Міцубісі ланцер 9 серії - гівно, яке розсипається на ходу, 6 років гарантії від фірми Ніко - лоховський розвод. Під ту гарантію нічого не підпадає - тільки мотор і коробка. Шкода Октавія - наїздив купу кілометрів, нічого не ламалося. Деу Ланос - враження, що на фірмові СТО Львівавто набирають працювати випускників 102-ї школи. Але сама машинка непогана.

Гелена
10.01.2008, 11:48
А як Вам старий добрий "горбатий" Запорожець

http://photofile.com.ua/expressphoto/utatraresendisteangadrsas/large/1038272.jpg

погано... отак заїде між двома джипами і зроблять вони з нього гармошку :)
що не кажіть, а танк - найкраща машина :clapping:

Anastasia
10.01.2008, 21:00
А хто що може про КІА сказати. Варто чи ні купувати?

Капітан
10.01.2008, 22:45
Якщо зняти з тої машини ті всі понти, то виявиться, що під ними Ford Mustang GT500.
Я у Львові одного такого звіра бачив... Пєстня! :)
ЗІ: До речі на Сихові (Пупер привіт :) )

MARTINI
10.01.2008, 22:52
Цікаво.... На львівських номерах чи зальотний?

Капітан
10.01.2008, 22:54
Номера не роздивився - каюсь... Бачив навіть два рази, і обидва рази був за кермом, тому мусів слідкувати ще й за дорогою. Але обіцяю що наступного розу коли побачу то дожену ( :D ) і роздивлюсь номери :)

Додано через 14 хвилин
Копейко...
http://batmann.net/uploads/posts/thumbs/1186698106_20070809vaz_2101.jpg

Львiва
10.01.2008, 23:36
Главное чтобы она была не российского производства)))
Во Львове их кстати предостаточно...

P1MPusy
11.01.2008, 00:03
що не кажіть, а танк - найкраща машина
Але соляру п'є як дич

a.ilchenko
11.01.2008, 10:13
Але соляру п'є як дич

А ще був в нас в частині Урал 375 на 92 бензині. От той жре - кілометр - літр :)

Iriwa
11.01.2008, 15:45
Як на мене то найкраща машина це Шкода!!!

Patrick
12.01.2008, 07:47
А ще був в нас в частині Урал 375 на 92 бензині. От той жре - кілометр - літр :)

Машина звір .375Д - це ГАЗ66 + ЗІЛ131.6X6. А Урал4320 - вже йшов з V8 дізелем. На них базувалися система "Град".

Додано через 26 хвилин
Якщо зняти з тої машини ті всі понти, то виявиться, що під ними Ford Mustang GT500.

......

На Капітановім фото - Мустанг GT , на фото Мартіні- Ford Cobra Shelby GT500 Кобра - це це топ Мустангів з V8 і 500 к.с.

http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/www.edmunds.com//media/il/features/general/carroll.shelby/07.ford.shelby.cobra.gt.compare.500.jpg http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/www.edmunds.com//media/il/features/general/carroll.shelby/07.ford.shelby.cobra.gt.tag.500.jpg

Білі полоси , знак кобри і надпис "шелби" - зовнішня різниця між цими машинами.
В ціні це 5-6тис.( 45-51тис.)

Kaff
12.01.2008, 16:04
Такі обвіси мені нагадують метастази і бородавки...
Звиняйте...

Радість
20.01.2008, 22:55
Я також задумалась над купівлею машини. Можу собі дозволити біля 10000$. От думаю про · GEELY MK http://www.geely.ua/models/. Порадьте щось стосовно цієї машини. Мене більше всього непокоїть, що їх збирають в Кременчузі.

Kaff
20.01.2008, 23:30
За опціями - дуже спокусливо.
Сумніваюся, що хтось із форумчан фахово порадить, оскільки треба мати досвід її експлуатації.
На інших форумах не радили купуватися на багату комплектацію, якої досягають шляхом нижчої якості.
Машина загалом не тестована. Як поведе себе у наших бойових умовах - не відомо. Що із обслуговуванням та запасними деталями - аналогічно.

Якщо купите - розкажете.

Додано через 1 годину 17 хвилин
Автомобили украинской сборки подорожают на 10%!
С 1 января 2008 года закончились налоговые льготы закона о стимулировании автопроизводства. До этого времени ЗАЗ и концерн "Богдан" не платили 20% НДС.

Отныне заводы в Запорожье, Луцке и Черкассах будут платить налоги полностью. Однако, это не означает, что на столько же повысятся и цены, уверяют во Всеукраинской ассоциации автомобильных импортеров и дилеров.

Олег Назаренко, генеральный директор Всеукраинской ассоциации автомобильных импортеров и дилеров: "Нет такого, чтобы автомобиль автоматически повысился: вот 20%, теперь НДС они начали платить, и на 20% автомобиль возрастет. Нет, такого нет".

Цены на машины увеличатся максимум на 10%. Теперь желающим приобрести, например, "Деу" придется заплатить на две тысячи гривен больше. А вот желающим сесть за руль автомобиля, изготовленный в ЕС, США или Японии, волноваться не следует. Много импортеров на популярные модели перевели цены в гривны и утвердили их до конца 2008 года.

И вопреки всем изменениям, украинский автомобильный рынок останется одним из лидеров в Европе и возрастет на четверть. Всего производители и импортеры планируют продать в этом году на 150 тысяч машин больше, чем в прошлом году - почти 700 тысяч.

samvexler
28.01.2008, 20:05
Капітан
MARTINI

Я сам бачив цього Мустанга. 2 рази :) Машина-лялька. Оце дійсно прояв смаку і індивідуальності, а не якийсь колхозний Prado. Я коли вперше побачив Прадо - настільки не сподобалась, що капець. Я розумію Ford Expedition (у Львові такий є) купити або ще якогось америк. монстра, але щоб таке - то точно колхоз. Нікого не хотів образити :)

На рахунок купівлі машини: Славута, Класика, Пріора, Калина...... - параша повна. Не тратьте люди гроші на ці т/з. Шевроле, Ланос - на любителя, але їх настільки вже багато, що аж, мяко кажучи, надоїло :)

MARTINI
29.01.2008, 13:32
Таки так, кажуть люди, що таке чудо по Сихові їздить :) Хазяїну ріспект

demetris
29.01.2008, 14:07
До нині не чу про те Ґеелі. Треба буде покопатися, принаймні воно мені краще виглядає за Чері, нє? (тягається певно з амулетом в одній категорії). Треба дочекатися краш-тесту і якщо там більше 9/12 можне брати. а за 1,5 роки продавати :) поки гарантія не вийшла

Зорянівонька
31.01.2008, 11:41
Люди, розкажіть мені, темній, які плюси і мінуси автоматичної і ручної коробки передач. Їздити прийдеться і в центрі, з корками, і по трасі, і по бездоріжжю. Що краще? Дякую!

Bear
31.01.2008, 14:14
Люди, розкажіть мені, темній, які плюси і мінуси автоматичної і ручної коробки передач. Їздити прийдеться і в центрі, з корками, і по трасі, і по бездоріжжю. Що краще? Дякую!
Плюси автомата перед механікою:
1. Не треба вижимати зцеплення. Ліва нога вільна. Жми собі правою на "газ" коли треба їхати, або на "тормоз" коли становитися. Тому в пробках дуже класна штука.
2. Не турбуєтесь про "правильну" передачу. Автомат сам вибирає потрібну. На хвилястій, складній, "бездорожній" дорозі "простіше" їхати, але не "ефективніше".

Мінуси:
1. Хоча їхати "простіше", але все ж таки не "ефективно". Тобто без автомата ви ефективніше використаєте можливості авто. Бо ваш мозок та руки швидші за комп'ютер, до того ж в вас є очі.
2. Досить великий час на переключення. Іноді (при обгоні, наприклад) ваш автомат почне "невчасно" переключатися.
3. Збільшена витрата палива.

Nadijka
31.01.2008, 14:20
То що краще? Ви б для себе що обрали? А для жінки? Бо я чоловіка тільки на автомат вмовляю!

Bear
31.01.2008, 14:25
То що краще? Ви б для себе що обрали?

Я може й брав би механіку. Але ж то не показник "кращості". Для Вас це може бути як раз кращим - автомат. Все залежить від уподобань. Якщо вас не лякає постійне шпотрання "кочергою" в пробці - то механіка. Якщо це просто бісить вас, то - автомат. Це до прикладу. Бо чинників може бути декілька: водійський стаж, імовірність пробок, гроші, в кінці кінців...

Nadijka
31.01.2008, 14:28
водійський стаж, імовірність пробок, гроші, в кінці кінців...
Водійський стаж-0
Імовірність пробок-100%
гроші-та думаю шо як знайдем на машину,то вже і на автомат можна підскладати

Samojlovu4
31.01.2008, 14:30
Ну це традиційно... жінка на автомат тягне, чоловік на механіку.

Bear добре сказав... а ще особисто мені, якось на автоматі машина втрачає частину своєї... механізмості, чи що?! Просто занадто, якось не по-хлопчачому...
Ще з дитинства якось повелося... взяв прутик, бі-бііііі... вижав, врубив першу, вижав, врубив другу...

Bear
31.01.2008, 14:32
Водійський стаж-0
Імовірність пробок-100%
гроші-та думаю шо як знайдем на машину,то вже і на автомат можна підскладати

Мабуть, автомат кращій... Але якщо хочете й з механікою вправлятися, то ніж як на ній не навчетеся.

pol
31.01.2008, 20:08
Для жінки вважають автомат краще, хоча і багато знаю чоловіків на автоматі, є і на ручних чоловіки яким шось мішає і є жінки на ручних протів яких чоловіки сховаються.
Одним словом на свій смак одне точно шо якщо новий автомат то проблем нема но якщо старий то можна мати багато проблем.
Автомат поважно їде не скоро розганяється, і більше гамає пального, ручна коробка краще і в ремонті.

Samojlovu4
05.02.2008, 14:45
Ну це традиційно... жінка на автомат тягне, чоловік на механіку.

Bear добре сказав... а ще особисто мені, якось на автоматі машина втрачає частину своєї... механізмості, чи що?! Просто занадто, якось не по-хлопчачому...
Ще з дитинства якось повелося... взяв прутик, бі-бііііі... вижав, врубив першу, вижав, врубив другу...

А взагалі згадав мінус механіки... я, наприклад, звик однією рукою за руль триматися... їду ліва на кермі, а права постійно на ричагу коробки...

Недобре це, треба поволі відвикати...

Zoryanazirka
05.02.2008, 21:08
І в мене автомат. Я тепер переважно по місту тільки їжджу, думаю це ідеальний варіант. Але у мене є можливість переключати передачі вручну.

Джин
10.02.2008, 23:00
Добрый день. Хороший вопрос поставили и вечно мучающий начинающих водителей. Что купить? Мой совет будет таковой. Для первый машины сойдет и ВАЗ девятого семейства. Реально за 5000 $ купить у пенсионера с гаража в прекрасном состоянии туже 9-ку или 99-ою . Можно конечно же взять Б\У 2110 или же зарубежные аналоги. За 7000-8000$ ВАЗ 2110 с пробегом в 50-80тыс. реально найти, просто нужно поискать. Это ничто для машины, уже все агрегаты втерлись да и глюки, в виде заводского брака, давно уже повылазили и устранились. Можно и купить зарубежный аналог десятки, но с таким пробегом за такую цену найти ой как не просто. Да и я всегда для себя говорил, иномарка за 15 лет которой, это ящик Пандоры. Естественно и отечественный автомобиль не лучше иномарки будет, но они дешевле в ремонте. Есть вариант еще Ланос, уродский, но сцука надежный. Можно и гольф 2 купить допотопный, да и Волгу и много чего. Лично я бы купил для начала Ваз 21099.или Ланос.

Капітан
10.02.2008, 23:09
Лично я бы купил для начала Ваз 21099.или Ланос.
Ланос лучше, ВАЗ 21099 хуже но дешевле.

Джин
10.02.2008, 23:16

Зависит для чего машина. Для женщины в пробках да и в центре города, естественно АКПП.
Для мужчины мне кажется, АКПП как то не серьезно, лично для меня, страшный сон когда машина сама выбирает передачу. Лично я, только за механику. Может потому что еще слишком юный.

Самый классный вариант это полу автомат.

Автомат, всегда сам переключает передачи, не нужно выжимать сцепление да и ручку кпп дергать. Просто газ в пол и пошел. Но он тупой на разгонах ( Конечно не акпп на мазерати и феррари), машина почти никогда не покажет всю свою мощь на автомате.

Механика же, сам выбираешь на каких оборотах переключать передачу, мотор хоть до отсечки можно загнать и тогда переключится и на минимальных оборотах.

Акпп просто для катания своей попы и спокойной езды. А для любителей скорости, механика.

samvexler
24.02.2008, 22:47
Просвітили мене!!! До чєго тєхніка дошла :)

Tony
24.02.2008, 23:08
Цілком підтримую Джина!

Як на мене то для звичайної людини для якої автомобіль це засіб пересування з точки А в точку Б, засіб комфорту (є такий тип людей) то звичайно шо саме ліпше це автомат. Сам їздив до того на 8-ці - дуже харить постійно дьоргати ручку в пробках і на світлофорах, повірте.
Єдиний мінус тут це додаткові 1500-2000 долларів які прийдеться дати за машину з АКПП. Ну і розхід палива збільшиться десь на літр-два-три (залежно від загального обєму).
Чиста механіка, десь я читав, вже почала помаленько відходити в минуле. Як на мене це для любителів поганяти,вижати з машини все по максимому. Ну і для дріфтерів само собою.

Зараз на нових машинах ставлять взагалі варіатор - безступеневу коробку передач (ніби одна велика передача). Він взагалі дає фору любому гонщику і любій АКПП при розгоні. Там замість 5 вузлів шестернь є 2 вали зєднані спеціальним ланцюгом які взалежно від обертів міняють свої розміри (поримітивно пояснив).

В самого Мітсубіші Ланцер 10тий - дуже задоволений, машина супер по ціні і якості. Щодо мінусів то єдине піднапрягає це засильна простота салону (чесно признаюсь) - але салн це для мене несуттєво ;)

MARTINI
25.02.2008, 00:12
А мені казали, шо ті Лансери наші дуже сипляться , народ страшно плюється на них

Mattilainen
25.02.2008, 07:50
А мені казали, шо ті Лансери наші дуже сипляться , народ страшно плюється на них

Правильно говорят. :)

Tony
25.02.2008, 21:57
MARTINI
Поперше вони не "наші" а Японські.
І шо значить "дуже сипляться" ? Перед покупкою розмовляв з багатьма Ланцеро-власниками - ніхто не жалівся шо шось "сипеться". В хорошого знайомого вона (якшо не помиляюсь) біля року вже - брав один з самих перших в Києві. Ставиться бережно і ше нічого в ній не робив абсолютно! Тому незнаю звідки така інфа.
В неті скіик перечитав форумів - теж ніби нічого.
Це більше схоже на сплєтні чи видумки людей яким так чи інакше не дісталась або не може дістатись ця машина, або які принципово обгаджують японські машини а возвеличують німецькі (чи американські для прикладу). Я таких часто зустрічав

MARTINI
25.02.2008, 22:19
Тоні, я не наполягаю, значить злі язики чешуть :) Ніколи на Міцубісях не їздив і не планую поки що... Хоча своїм 20-річним гольфиком (уже проданим) свого часу на драгу порвав одну нову Карізму 16-клапанну :)

Поперше вони не "наші" а Японські. Невже їх з Японії везуть до нас? Щось сумніваюся

yulichka
25.02.2008, 22:29
А я особисто для себе хочу Матіз (автомат). Мене більше чоловік підбив на свою голову, тепер всюди той Матіз як побачу, то придивляюся-видивляюся.
:agree:

Tony
27.02.2008, 00:10
Невже їх з Японії везуть до нас? Щось сумніваюся
Ні, з Гондурасу везуть! Та везуть з Японії в прибалтику... потім до нас... Тому то і чекав її більше місяця.

А я особисто для себе хочу Матіз (автомат)
Машина-смєрті.... Взагалі незнаю як люди можуть брати українські чи китайські машини.... ну невже нема куди грші викидати?
Хіба купити, той матіз, погробити і за рік викинути і купити машину

lotr_an
27.02.2008, 00:24
Матіз (автомат)

може Узі? :)

Kaff
27.02.2008, 01:02
може Узі?
не жартуйте так, бо ще купить
:) :)

Джин
27.02.2008, 05:57
араз на нових машинах ставлять взагалі варіатор - безступеневу коробку передач (ніби одна велика передача). Він взагалі дає фору любому гонщику і любій АКПП при розгоні. Там замість 5 вузлів шестернь є 2 вали зєднані спеціальним ланцюгом які взалежно від обертів міняють свої розміри (поримітивно пояснив).

О таком что-то не слышал, может вы имели ввиду КПП от RallySport Пыжа 206 и 306. Там КПП очень хитрая. Секвентальная коробка передач Ралли мастер спорт. Так как вы сказали, там два вала, только ручку кпп нужно дергать все равно. Я забыл, как правильно описать принцип этой кпп))) Читал я уже давно о ней, старая коробка, но чертовски классная. Механический автомат, машина идет на приделе своих возможностей и никаких электронных мозгов а лишь, старая и добрая механика.

Стоит такое счастье сейчас приблизительно 15000-20000$ Еще в далёкие 70-е года. По специальному заказу ЦК КПСС, были созданы Волги, ГАЗ 2424 с мотором V8 и секвентальной 3-ох ступенчестой кпп. Придумали её в СССР, но почти нигде не использовали . Потом Пыж купил её чертежи и сделал из нее произведение искусства.

Doc.
27.02.2008, 08:18
Не хочу машину!

Гелена
27.02.2008, 11:07
Не хочу машину!

я навіть знаю чому :D

yulichka
27.02.2008, 11:19
Машина-смєрті.... Взагалі незнаю як люди можуть брати українські чи китайські машини.... ну невже нема куди грші викидати?
Хіба купити, той матіз, погробити і за рік викинути і купити машину

А чого то ви так категорично?? Я читала тут про 99-ту, що люди пишуть, що хороша. Та жах на колесах, наші знайомі мають (як іграшкова, ті двері пластмасові жахливі).... То навіть вона гірша за той самий Матіз.
А для мене одної Матіз по вуха вистарчить, а гробити я її чого маю, на полювання їхати не збираюсь.

Tony
27.02.2008, 13:05
О таком что-то не слышал, может вы имели ввиду КПП от RallySport Пыжа 206 и 306. Там КПП очень хитрая. Секвентальная коробка передач Ралли мастер спорт. Так как вы сказали, там два вала, только ручку кпп нужно дергать все равно. Я забыл, как правильно описать принцип этой кпп))) Читал я уже давно о ней, старая коробка, но чертовски классная. Механический автомат, машина идет на приделе своих возможностей и никаких электронных мозгов а лишь, старая и добрая механика.
Нет-нет, єто не то. Єто новая технология.. скоро будет стоять на большенстве авто

А чого то ви так категорично?? Я читала тут про 99-ту, що люди пишуть, що хороша. Та жах на колесах, наші знайомі мають (як іграшкова, ті двері пластмасові жахливі).... То навіть вона гірша за той самий Матіз.
А для мене одної Матіз по вуха вистарчить, а гробити я її чого маю, на полювання їхати не збираюсь.
Я і не казав шо 99-та чи якийсь інщшй ВАЗ то хороша - практично то саме.... Ніяких систем активної чи пасивної безпеки... А про якість взагалі мовчу. Вот шо-шо а принцип скупий платить двічі то спрацьовує 100%

yulichka
27.02.2008, 13:09
Вот шо-шо а принцип скупий платить двічі то спрацьовує 100%

А хто вам сказав, що я так економити хочу??
Вона мені підходить, бо маленька і коробка автомат. Чула відгуки тих хто вже має. (Ніхто з них би мені не брехав точно.....)
А про те, що це не є машина з машин я також знаю!

Джин
27.02.2008, 13:28
Вона мені підходить, бо маленька і коробка автомат.

О мадам, тут без мини купера никак. Маленький, кпп автомат, очень стильный и надежный автомобиль. А матиз это Узбеки делают. Британия vs Узбекистан))) Как по мне, купер лучше, даже конца 80х.

Не знаю как кому, но мне 99-ая нормальная. Всё зависит в каких руках авто. Если пробовать ехать на 99-ой 160км\ч и хотеть классной управляемости, значит не ту машину человек купил. Каждый под себя машину выбирает.

yulichka
27.02.2008, 13:42
Машина-смєрті....

Краш-тест Daewoo Matiz (Дэу Матиз)
Из голливудских боевиков мы знаем, что по-английски "крепкий орешек" - это die-hard, "тот, кто стоит насмерть". Но могли ли мы предположить, глядя на купленный для краш-теста Daewoo Matiz, что этот глазастый малыш и есть тот самый die-hard, крепкий орешек? И что при аварии он скорее умрет, но попытается спасти жизнь своих седоков?

Теперь-то мы в этом не сомневаемся. Ведь мы пытались убить его трижды.......

http://www.matiz-club.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=36

bora
27.02.2008, 14:06
Краш-тест Daewoo Matiz (Дэу Матиз)

http://www.matiz-club.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=36

Єдине, вірно підмічено, що він не випробуваний авто важкої артилерії. Зверніть увагу скільки джипів на вулицях. А яка культура водіння їх водіїв?

syavych
27.02.2008, 14:28
Британия vs Узбекистан)))
Ви ще ціни порівняйте :)

Doc.
28.02.2008, 07:39
Цитата:
Допис від Doc.
Не хочу машину!

я навіть знаю чому

Перш ніж запитати чому, мені цікаво як ви дивитесь на проблему, з позиції метелика, чи оси?.. :)

Paparacy
28.02.2008, 12:42
Оце машинка!

Завантажив усю родину з усіма манелями і їдеш хоч на край світу :) :cowboy:
http://www.ljplus.ru/img4/c/h/chortenia/mashina.jpg

http://novosti.ua/avto/30063

viltis
28.02.2008, 12:54
ой ..ми тут недавно цілий список виписали ---машинка для дитинки:))). 23 позиції.

Део Матіз --мотор 0,8 ...а бензини жре 8,4 на 100 км ( то в середньому).Ну так, ціна в нього приваблива ....але мій коханий каже, що краще буде мене возити, аніж я на тому "уродці" їздити .І то думка 99 відсотків чоловіків про део....Хоча, мені він теж подобається, але лише в деяких кеольорах.

Міні купер ---приблизна ціна 32 000 у.о. ( долярів)....і то в найменшій комплектації. мотор 1,6 ...гамає -- 6,5 на 100..... гарнюня ..але ціна ....

Ми наразі зупинились на 107 пижику ..він і гарненькій, і пю 4,1 на 100....але от його панель управління ...трохи дивна ...

Samojlovu4
28.02.2008, 12:58
Хоча, мені він теж подобається, але лише в деяких кольорах.

+10... Класика!:clapping:

demetris
28.02.2008, 14:45
Краще казахського матіза - Chevrolet Spark
Навіть собі подумую... як першу в целофані (точно краще за Амулєт).

sviatko
28.02.2008, 15:01
а може хтось підказати семимісну автівку для сімейки?

Bear
28.02.2008, 15:05
Подивіться на Міцубіші Грандіс... (Mitsubishi Grandis)

Сам не так давно підбирав сімейне авто.. Грандіс був на першому місці в моєму рейтингу. Поганих відгуків про нього не чув.

viltis
28.02.2008, 19:45
Краще казахського матіза - Chevrolet Spark
Навіть собі подумую... як першу в целофані (точно краще за Амулєт).

Та я от теж подивилась ..але в львівських салонах його нема ....правда, ми сьогодні заїхали в салон Шевроле ( Галичина авто), то вже в 18-20 там зачинено було ...хоча писало, що до 19-00...:((((

Капітан
28.02.2008, 21:17
правда, ми сьогодні заїхали в салон Шевроле ( Галичина авто), то вже в 18-20 там зачинено було ...хоча писало, що до 19-00...
Машины там не хуже и не лучше чем в остальных салонах, но если купите там то будете иметь большущий менингит с ихним сервисом. Проверено.

viltis
28.02.2008, 21:24
та я не про сервис, то я знаю ..що в них кака ---мені б подивитись ,як та машинка вживу виглядає....не буду я ж в Київ ради того їхати :(

Tony
28.02.2008, 23:57
Вона мені підходить, бо маленька і коробка автомат
Зверніть тоді увагу на Тойоту Яріс чи Мітсуубіші Кольт С23.. та і взагалі є повно маленьких хороших машинок... Чому саме український Матіз????

Краш-тест Daewoo Matiz (Дэу Матиз
Шось я там того краш теста ненайшов. Краш тест як на мене це тільки приклад 1ого - мінімального варінту аварії. При 64 км/год - це значить шо ви і зустрічна машина повинні рухатись по 32 км/год одночасно... Впевнений шо навіть по місту Ви будете досить часто їздити більше ніж 30 км/год.. а ше якшо джип з здоровенним кенгурятником... Та той маленький мотор Матіза буде дальше ніж його багажник.
Все, більше переконувати небуду - це ваша справа і якшо вже так сподобався ну то купуйте і не вагайтесь ;)

Princess
29.02.2008, 18:44
Chevrolet Spark в Україну не завозиться.

Матіз не український, а узбецький. хоч це навряд-чи принципово :) єдине, що не назвала б його "уродцем" - бо дизайн розробляли для Фіату, але щось там не склалось

Краш тест як на мене це тільки приклад 1ого - мінімального варінту аварії. При 64 км/год - це значить шо ви і зустрічна машина повинні рухатись по 32 км/год одночасно... Впевнений шо навіть по місту Ви будете досить часто їздити більше ніж 30 км/год..
мені здається, що по місту такі аварії як у краш-тестах взагалі рідко трапляються (тьфу-тьфу). адже 64 км/год - швидкість при зіткненні, а перед ним зазвичай водії гальмують, тобто реальна швидкість при зіткненні по ідеї менша. та й особливо розганятись не випадає з корками і ямами

Джин
29.02.2008, 20:55
и наразі зупинились на 107 пижику ..він і гарненькій, і пю 4,1 на 100....але от його панель управління ...трохи дивна ...

Это что дизель? 107-ое было отличной машиной лет 20 назат. Пежо дорогое в ремонте. А машине которой больше 20-ки, врядли будет служить уж такой верой и правдой. Конечно, если его выйдет найти у пенсионера, с пробегом до 100000км, гаражного хранения.

Додано через 4 хвилини
Хьюндай Траджет, Мицык Грандис.

samvexler
29.02.2008, 21:27
Допис від sviatko

Dacia Logan MCV семимісна, але ціна трохи кусається, як на "бюджетне авто".

Samojlovu4
29.02.2008, 21:33
А машине которой больше 20-ки, врядли будет служить уж такой верой и правдой. Конечно, если его выйдет найти у пенсионера, с пробегом до 100000км, гаражного хранения.

Ех мені один раз підфартило, писав в