КПК

Показати повну версію : Комп"ютер від Форуму - 2

MARTINI
03.04.2008, 12:15
Після попередньої акції (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=34458), яка вже цього тижня отримає своє завершення, у нас залишилася на рахунку певна сума грошей (більше 100 доларів), цілий 19-дюймовий монітор і відеокарта. У звязку із цим, у мене є ідея, куди перераховане добро подіти, якщо ви не заперечуєте.

Є у Львові багатодітна родина, 12 дітей (найбільша в місті). Є там два пацани 12 і 13 років, Павло і Василько. Діти марять компом, але батьки, звичайно ж купити зараз не можуть. Їх старша сестра Маруся має ДЦП, практично весь час сидить вдома. Поки пацани в школі, комп був би її. Словом, це дійсно місце, де наша допомога буде не зайвою.

Так от, знайомий одного нашого форумлянина продає непоганий системний блок. Семпрон 2200, 80гіг вінчестер, 512 пам’яті, Комбо привід ДВД. Грошей, які в нас залишаються на рахунку, вистачить, щоб цей блок купити. Вставимо в нього відеокарту, додамо мишку і клавіатуру.

Якщо шановне панство не проти, то вже найближчими днями зможемо зробити від форуму ще один подарунок. Нехай він трохи скромніший за попередній, але я впевнений, що принесе не менше радості адресатам :)

Ірена
03.04.2008, 12:17
дуже добра ідея

levandivka
03.04.2008, 12:19
+1.
Від можновладців наших і бізнесменів помочі не дочекаєшся. Треба робити, що можемо, давати, що маємо.

Мих
03.04.2008, 12:22
дуже добра ідея
Добра й тим, що є адресна і конкретна.

Натагідра
03.04.2008, 12:41
Є у Львові багатодітна родина, 12 дітей (найбільша в місті). Є там два пацани 12 і 13 років, Павло і Василько. Діти марять компом, але батьки, звичайно ж купити зараз не можуть. Їх старша сестра Маруся має ДЦП, практично весь час сидить вдома. Поки пацани в школі, комп був би її. Словом, це дійсно місце, де наша допомога буде не зайвою.

а чи є ще якась інформація про потреби цієї родини

MARTINI
03.04.2008, 13:13
Основна потреба - житло. Живуть всі у 4-кімнатній квартирі. Діти дорослішають, треба одружуватися, виходити заміж. Мерія уже роками обіцяє виділити квартири, але все на рівні обіцянок. Ось і зараз чекають, що ось-ось отримають. Але за Куйбіди була ситуація така, що їм навіть уже влаштували екскурсію в новобудову, показали їхні дві квартири. Що потім сталося, я не знаю, але той будинок давним давно заселили, а вони чекають і досі.

Про свої дрібніші потреби вони заявляти на весь світ не хочуть. І нема в родині когось "пробивного", щоб вмів добиватися і "вирвати" у влади те, що належиться. Скромні чесні трудяги, непристосовані до жорстоких сучасних реалій життя. Чесно ходять на роботу, як можуть піднімають дітей, старші уже допомагають.

MARTINI
03.04.2008, 13:45
Люди, попередню тему гортати довго. В кого є хороша миш і клавіатура - зголосіться ще в цій гілці.

Ну, а в кого є зайві гроші, то нагадую, як ними поділитися (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=271027&postcount=80) :) Форумному фонду вони ще теж згодяться.

Ірена
03.04.2008, 15:24
в мене є миш і клавіатура
завтра в мене в Тернополі буде Кирчів Андрій зі Львова. він також в якійсь громадській організації (щось на зразок досліджувачів Львова). я ним можу передати

MARTINI
03.04.2008, 15:46
Андрія добре знаю. Можете пепедавати ним.

Ірена
03.04.2008, 15:48
що казати? для кого? напишіть свої координати в приваті. або самі його вичисліть десь післязавтра

Додано через 41 секунду
обов"язково передам

Додано через 7 хвилин
можу дати ще маленькі колонки (якщо треба)

Городецький
03.04.2008, 22:32
Панове, вдруге шкодую що між нами 1000км. Я працюю із залізяччям вже 14 років, не збираюся ідеалізувати свої знання, тим більше що останні 2 роки я не працював у цій сфері безпосередньо, але якщо я зможу бути корисним бодай консультативно, я буду вдячний...

Ірена
05.04.2008, 20:53
де ви всі попропадали?
передала Андрієм комплектуючі.

Romko
05.04.2008, 21:50
Так,шановні,системник вже в мене.Беруся за встановлення вінди.
Якісь є побажання?

Ірена
05.04.2008, 22:01
та вони десь пропали... всі до того ж:(

syavych
05.04.2008, 22:08
Беруся за встановлення вінди.
Якісь є побажання?
Які побажання?... Лиш би не вісту... :)

та вони шось... десь заглохли
на піт-стоп заїхали, колеса треба поміняти ;)

Romko
06.04.2008, 00:52
Які побажання?... Лиш би не вісту...
Яка віста?Я ж не ворог дитині...
Вже поставив ХР з другим сервіспаком.

Romko
06.04.2008, 23:02
Коротше зробив.
Понакидував мультів,повно музики.

Alexey Titievsk
06.04.2008, 23:09
Коротше зробив.
Понакидував мультів,повно музики.

Ромку, я везу наступні 2000 гривень у цю п'ятницю. Що те ще треба для цього компа? :)

Romko
06.04.2008, 23:20
Ромку, я везу наступні 2000 гривень у цю п'ятницю. Що те ще треба для цього компа?
Треба з Мартіні узгоджувати...Що в нього є...
А,взагалі б пам’ять не помішала...колонки нормальні.

MARTINI
06.04.2008, 23:31
Для цього у нас все є. А це буде початок для якоїсь третьої акції :)

Alexey Titievsk
06.04.2008, 23:41
Треба з Мартіні узгоджувати...Що в нього є...
А,взагалі б пам’ять не помішала...колонки нормальні.

Колонки можу привезти. А яка третя акція? :)

MARTINI
07.04.2008, 00:07
третя акція поки що вакантна... може придумаєм щось не обов"язково комп"ютерне? :)

levandivka
07.04.2008, 08:09
це буде початок для якоїсь третьої акції
Ну не кавоварку ж від ЛФ дарувати..? :)
Підсісти на це діло діти ще встигнуть.
Тема дарування працюючих компів (повторюю) - невичерпна. Докуповувати до повної комплектації завжди є що...

Alexey Titievsk
07.04.2008, 08:33
Ну не кавоварку ж від ЛФ дарувати..? :)
Підсісти на це діло діти ще встигнуть.
Тема дарування працюючих компів (повторюю) - невичерпна. Докуповувати до повної комплектації завжди є що...

Ну, от привезу я в цю п'ятницю наступні 2000 гривень (і колонки для Ромку). Що, знову на черговий комп? Може в психіатрію почнемо вкладати або в дитячу онкологію? :)

levandivka
07.04.2008, 08:48
Може в психіатрію почнемо вкладати
Підозрюю, що нашу психіатрію і 2 000 000 не змінять. При всій повазі до форумних психіатрів... :)
Тобто, я не маю ніц проти любого спонсорства, хоча...
Пам'ятаєте простоквашинське "У нєго етого гуталіну - завалісь, вот і шльот..."
Ми, Львівський Форум, співтовариство користувачів комп'ютерів. У нас того заліза - "завалісь..."
Можна, звичайно, спробувати себе у нано-технологіях, але... http://www.kolobok.us/smiles/standart/mda.gif

ЗІ: якщо в медицину гроші - то в мам-форумівську, на дитячий майданчик, або, наприклад, басейнові заняття діточкам вкинути.
Нє?

маюнка
07.04.2008, 10:21
маю ще клавіатуру вільну. коли що - звертайтесь. або вже як буду у Львові на травневі - віддам(правда, доведеться трохи повозити із собою її по Тернополю та області - але заради діла...). якщо акція безстрокова - буду рада ще допомогти.

Ірена
07.04.2008, 13:36
Мартіні, чи отримали ви клавіатуру, мишу і колонки від Андрія?
до речі, про наступну акцію. Розповів мені Андрій Кирчів, що він опікується громадською організацією яка допомагає дітям з аутизмом. так от, вони мріють хоча б один комп на організацію. щоб діти туди приходили-поклацали...

консультант
07.04.2008, 15:14
Коли зможу, обов"язково зроблю свій внесок в благодійність форуму. Можливо потрібно дати якесь оголошення в газети про доброчинну акцію Львівського форуму, яка проводитиметься один раз на рік і вручення призів буде проводитись на конкурсно-тендерній основі із засіданням основних організаторів та спонсорів цієї акції. За рік назбирався б чималий список бажаючих, а вибрали б того, хто найбільш на це заслуговує. Все рівно всіх ніхто нічим не забезпечить, зате можливо є дійсно люди, які першочергово потребують такої допомоги.

MARTINI
07.04.2008, 15:25
Мартіні, чи отримали ви клавіатуру, мишу і колонки від Андрія? з Андрієм щойно списалися в асі, нині заберу у нього Ваш мішок

New Shrek
07.04.2008, 16:48
Ірена громадською організацією вони недавно отримали з управління соціального захисту Львівської міської ради – 18 тисяч гривень

Ірена
07.04.2008, 18:09
нічого такого незнаю. МАРТІНІ може спитаити Андрія. може я чого не зрозуміла.

levandivka
08.04.2008, 06:14
отримали з управління соціального захисту Львівської міської ради – 18 тисяч гривень
І шо? Наша влада якщо дає, то ні на що путнє їх не витратиш, хіба на оплату видатків тій самій владі. Ще й КРУ оштрафує на половину тої суми "за порушення фінансової дисципліни".

То, як в анекдоті:
-правда, що ти виграв у лотереї 1 млн?
-правда, але ... не млн, а тисячу, не в лотереї, а в карти, не виграв, а програв.

Ірена
08.04.2008, 07:55
то як ? може дізнаємося детальніше про ту організацію?

MARTINI
09.04.2008, 00:57
Навпроти місії "Комп-2" можна теж ставити галочку "виконано" :)

Вчора Василько і Павло отримали комп"ютер від форумлян. Велике спасибі всім, хто взяв участь в акції :)

http://lh3.google.com/novyny/R_vnmUFe_vI/AAAAAAAAADA/IvDoEAoLqmI/s800/komp.jpg

Зума... Гра всіх часів і народів :)
http://lh5.google.com/novyny/R_vno0Fe_wI/AAAAAAAAADI/15Zaw6_ESfw/s800/komp2.jpg

Днями доведеться туди заскочити ще раз , оскільки виявилося, що нема "дров" для монітора. Зараз пошукаю в інтернеті і налаштую по-людськи, бо навіть на фото видно, як мигає монітор.

lotr_an
09.04.2008, 01:07
Вчора Василько і Павло отримали комп"ютер від форумлян.

Гарні хлопці (сумні очі мають :( - погано коли в дітей сумні очі)! нехай юзають комп на щастя!

levandivka
09.04.2008, 05:25
виявилося, що нема "дров" для монітора.
Не знаю, я цей монік ставив на древню ХР (з класичним комплектом дров, як стандартний монітор, 1024\768, 85 Гц) - проблем не було. Може то відео-карта дуркує?

Alexey Titievsk
09.04.2008, 08:38
Навпроти місії "Комп-2" можна теж ставити галочку "виконано" :)

Вчора Василько і Павло отримали комп"ютер від форумлян. Велике спасибі всім, хто взяв участь в акції :)

Зума... Гра всіх часів і народів :)

Днями доведеться туди заскочити ще раз , оскільки виявилося, що нема "дров" для монітора. Зараз пошукаю в інтернеті і налаштую по-людськи, бо навіть на фото видно, як мигає монітор.

Молодці! Дуже оперативно. :)

Bear
13.04.2008, 13:07
Дайош 3-й комп! ...й 4-й...
Маю 2 блоки живлення, нові. По 350 Вт. Як передати?