КПК

Показати повну версію : Автоправа

shprot
28.03.2008, 20:18
В мене питання: якщо я здам на права в Україні то вони будуть дійсні за кордоном(в Іспанії) ?

Samojlovu4
28.03.2008, 21:34
Скажу за Німецію...
Які би золоті гори не обіцяли наші даїшники з їхніми "європейськими" правами - то все фількіна грамота. Наші права дійсні лише на 6 місяців. Можна і довше кататись, але до першої перевірки, на свій страх і ризик. Після півроку мусиш переписувати на місцеві, причому обов"язково перездаючи теорію і практику... Видають німецькі, наші забирають, як пройде 4 роки - забрати їх вже не можна, лишаються лише німецькі...
Думаю в Іспанії шось подібне....

Patrick
29.03.2008, 19:55
Скажу за Німецію...
Які би золоті гори не обіцяли наші даїшники з їхніми "європейськими" правами - то все фількіна грамота. Наші права дійсні лише на 6 місяців. Можна і довше кататись, але до першої перевірки, на свій страх і ризик. Після півроку мусиш переписувати на місцеві, причому обов"язково перездаючи теорію і практику... Видають німецькі, наші забирають, як пройде 4 роки - забрати їх вже не можна, лишаються лише німецькі...
Думаю в Іспанії шось подібне....

Це саме і в Канаді.Єдина різниця , що українські права віддають назад.(віддавали колись , може тепер змінили закони.Я здавав давно)

shprot
01.04.2008, 16:16
Дякую за увагу!:)

demetris
02.04.2008, 11:40
А якщо просто покататися європою - то цілком. Наші ДАІшники говорять проте, що з "новими" пластиковими правами можна їхати за кордон а колись (чи вже) з паперовими туди перестануть пускати. Якщо на постійне місці проживання - то звісно, що треба "місцеві".