Показати повну версію : Як сі маєш, доляр?
Чуйка така, шо баксу приходить кінець... в арифметичній прогресії... нє, ну конвульсії ше будуть... А ви як думаєте? Неможна ж так багато паперу друкувати... а гамериканські економісти того не знали....
Чуйка така, шо баксу приходить кінець...
Чуйки не маю. Зі знайомих банкірів - не беруться прогнозувати. Наразі принаймні кажуть, що більше не мав би знижуватись курс.
Курс потроху повертається, пару днів тому був 4.70, зараз вже 4.90
Пинзеник по ящику казав шо курс повернеться на місце і зараз якби він мав гроші, то скуповував би бакси , поки дешеві :)
Пинзеник по ящику казав шо курс повернеться на місце і зараз якби він мав гроші, то скуповував би бакси , поки дешеві
Власне що то всьо замутили просто щоб дехто гроші заробив на різниці, на скільки пам"ятаю не вперше такий фокус прокручують. А так нічого долару не буде, повернеться на свій стабільний курс.
повернеться на свій стабільний курс.
штучно привязаний - забули сказати...
Додано через 1 хвилину
Пинзеник наскупляв дорогих баксів... у світі він падає і коли його штучно підтянуть до 5.05, євро буде 8.50, а то 9.00 грн.
Додано через 59 хвилин
Пинзеник по ящику казав шо курс повернеться на місце і зараз якби він мав гроші, то скуповував би бакси , поки дешеві
світові тенденції..... падіння у світі буде лавиноподібним і ми будемо свідками...
І шо робити зі своїми схованими під подушку долярами? Витрачати чи ше потримати?
І шо робити зі своїми схованими під подушку долярами? Витрачати чи ше потримати?
Читав дві суперечливі статті в неті.В одній говорили,що долар впаде і вже не підніметься,а в другій казали,що міжнародний магнат Дж.Сорос спеціально робить паніку,скупляє долари,а потім він(долар)вертається на місце.А Сорос кладе в карман круглу суму.Ось так великі махінатори заробляють гроші.А я не боюся,бо свої триста доларів поміняв на гривні ще місяць назад і їх вже нема-діти проїли.
Дж.Сорос спеціально робить паніку,скупляє долари,а потім він(долар)вертається на місце.
Гм... поміняв би Сорос шортики на сподні.... малий в штанах....
в мене просто немає слів... одні нехороші. знайшовся Кравчук №2.
люди не зливайте долари але й не купуйте нових.
вони роблять інтервенцію валютну. розтринькують запас НБУ (він в нас великий і доларовий) - а вони раді того зеленого позбутися.
Додано через 2 хвилини
а в другій казали,що міжнародний магнат Дж.Сорос спеціально робить паніку,скупляє долари
повірте одна людина (навіть найбагатша) це маленький камінчик проти великої ріки.
я не економіст, але навіть я розумію, що долар це піраміда, яка не має забезпечення....
я не економіст, але навіть я розумію, що долар це піраміда, яка не має забезпечення....
ок. абстрагуємося :) що ти маєш на увазі ?
ок. абстрагуємося що ти маєш на увазі ?
з моїх економічних знань, крихти: монетарна і кейнсіанська економіка...
забезпечення "благородним" металом усіх грошей...
і так далі....
забезпечення "благородним" металом усіх грошей...
благородного металу в них огого як багато. там ж був 3\4 світового запасу після війни. ну зараз менше але всодно дуже багато.
Redhotchilly
27.03.2008, 09:56
Америці вигідний дешевий долар в даний час
Boris_Kiev
27.03.2008, 09:58
А у львівських обмінниках євро бувають ?
Бо в Києві вже дефіцит. Кажуть, в деяких місцях з"явилися вуличні "міняли".
Redhotchilly
27.03.2008, 12:20
А у львівських обмінниках євро бувають ?
Бо в Києві вже дефіцит. Кажуть, в деяких місцях з"явилися вуличні "міняли".
Ві Львові є всьо(c) :cowboy:
Ві Львові є всьо
Вже з"явився. Тиждень тому євро не було.
demetris
27.03.2008, 17:01
файно, шо в мене дулярів тіко 200...
А на загал то хтось казав, жи гроші тре берегти в тій валюті, шо дают зарплату... хоча якщо інфляція 17% - тоце вже форс мажор.
А доляр в Україні триматимуть до останнього. Здогадайтеся за чиї гроші.
Stepan_Bandera
27.03.2008, 17:52
Пинзеник наскупляв дорогих баксів... у світі він падає і коли його штучно підтянуть до 5.05, євро буде 8.50, а то 9.00 грн
Зараз на скільки знаю долар до євро в такому співвідношенні 1.5 баксів = 1 Євро.
Проста арифметика і маємо 5,05*1,5 = 7,57
Це приблизно такий мав би бути Євро, а зараз він у нас трохи більший.
Отже або Євро завишений або долар занижений.
Так що явно долар ніхто не підтримує.
Це навіть уявити собі важко, щоб в Україні інфляція була меншою ніж в Штатах при сьогонішніх умовах. (великий ріст цін на імпортні енергоносії, та соціальні виплати в середині України)
Додано через 3 хвилини
Америці вигідний дешевий долар в даний час
Із тих же причин Україні не вигідно зміцнювати курс гривні.
Я вважаю що ситуація з доларом на внутрішньому ринку лише за рахунок ажіотажу.
От,скажіть мені,темному,з яких таких радостей долар повинен падати,стосовно гривні?
В США раптом зруйнувалась економіка?
Підтримувати і забезпечувати долар стало нічим?
Україна стала одною з передових країн світу?
а 1 дол.=5.05 - то як сі називає?
Додано через 4 хвилини
От,скажіть мені,темному,з яких таких радостей долар повинен падати,стосовно гривні?
справа не у гривні, а в тому, що бакс з певною швидкістю перетворюється на папір, а оскільки наші мудрегелі-економісти штучно привязали 1бакс=5,05, то і наша гривня успішно падає з доларом, тобто мало того, що гривня сама по собі падає(має свою інфляцію), її ще привязали на шию інфляцію долара і процес пішов - все дорожає.
Додано через 8 хвилин
В США раптом зруйнувалась економіка?
шо таке економіка США? Надрукували паперу і купили золото, нафту, інші ресурси? Економіка США - то є друкування баксів. якщо б бакс був лише в США, то там би давно був кінець тій грошовій валюті. Чому є думка, що за всі бакси США всі сполучені штати можна купити 10 разів? Але всьому прходить кінець і ше будемо свідками обезцінення долара.
Додано через 9 хвилин
Україна стала одною з передових країн світу?
ні, але утворилась критична грошова маса баксів.
шо таке економіка США? Надрукували паперу і купили золото, нафту, інші ресурси? Економіка США - то є друкування баксів. якщо б бакс був лише в США, то там би давно був кінець тій грошовій валюті. Чому є думка, що за всі бакси США всі сполучені штати можна купити 10 разів? Але всьому прходить кінець і ше будемо свідками обезцінення долара.
Миху,Штати все-таки залишаються найпотужнішою країною світу.
Добре це,чи погано - не нам судити,але факт є фактом.
Отже,хоронити долар ще зарано...
ІМХО, це в більшій мірі інерція. хоча країна ще має потужності. їм Грінспена бракує :)
Добре це,чи погано - не нам судити,але факт є фактом.
Отже,хоронити долар ще зарано...
За рахунок того, що через бакс всі економіки світу працюють на США.
Я тільки за те,жиби всі економіки світу працювали на Україну.
Цілком щиро гадаю...
http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-usd.en.html
Деякі наші банки ставлять курс долар/євро відповідно до курсу центрального євро-банку.
В мене є підозра що долар має деяку залежність від світових цін на нафту. Наша валюта зав"язана на доларі, тому не впевнений що наша внутрішня ситуація може спричинити ажіотаж.
Зараз на скільки знаю долар до євро в такому співвідношенні 1.5 баксів = 1 Євро.
Проста арифметика і маємо 5,05*1,5 = 7,57
Це приблизно такий мав би бути Євро, а зараз він у нас трохи більший.
Отже або Євро завишений або долар занижений.
Це навіть уявити собі важко, щоб в Україні інфляція була меншою ніж в Штатах при сьогонішніх умовах. (великий ріст цін на імпортні енергоносії, та соціальні виплати в середині України)
Я вважаю що ситуація з доларом на внутрішньому ринку лише за рахунок ажіотажу.
В мене є підозра що долар має деяку залежність від світових цін на нафту. Наша валюта зав"язана на доларі, тому не впевнений що наша внутрішня ситуація може спричинити ажіотаж.
Нині в рясне ціна долара була 4.75.
В центрі 4.99.
Певно в центрі нафта подорожчала...
Нині на свої очі бачив , як турист (або німець , або голандець , ..ну з твердим акцентом в англійській мові)в магазині "Gap" забрав з полиці 5, або 6 пар джинсів і продавщиця ще з підсопки винесла таку саму високу стопку.
привіт
Ось ви тут пишете про золото, яке має країна Америка, про потужності, про Грінспена та друкування грошей. Все правильно. :cowboy:
Але думаю, вам цікаво буде дізнатись, що насправді передбачити розвиток подій та ріст-падіння долара нам, маленьким людинкам, буде важко без розуміння, як насправді працює Федеральний Резервний Банк Америки , назва якого стоїть на купюрах. Далеко-предалеко не всі американці цікавляться цією темою.
Система була створена в 1913 році, коли Конгрес втягнув Штати в неймовірний, мабуть найбільший в світі борг, коли дозволив приватній інституції, якою є Федеральний Резервний Банк, контролювати економіку країни. Ось найголовніші фамілії, що з кожного мною потраченого долара отримують процент (в кожному штаті різні текси, але на кожну покупку є 5-7%):
1. Rothchild Banks of London and Berlin
2. Lazard Brothers Bank of Paris
3. Israel Moses Sieff Banks of Italy
4. Warburg Bank of Hamburg, Germany and Amsterdam
5. Kuhn Loeb Bank of New York
6. Lehman Brothers Bank of New York
7. Goldman Sachs Bank of New York
8. Chase Manhattan Bank of New York (Controlled By Rockefellers)
жодного українського прізвища, - хай його качка копне...
Paul Warburg, агент Ротшильда, був автором ідеї, яку невелике коло світових багатіїв обговорювало в листопаді 1910 року на приватному острові. Є досить цікавої інфо на ту тему, я, лишень, обмежена часом, місцем та бажанням.
In reality money is not created from thin air. The backing or value of the dollar does NOT exist at its creation, but by its redemption. It is not gold or silver that backs our currency but the willingness by the American people to exchange that currency for raw materials, goods, services, manpower and brainpower! In other words, the REAL collateral behind the dollar is the American Peoples productivity.
:cowboy:
Долар ще буде сильно падати як мінімум пів року. Це не до курсу гривні а взагалі. Опісля деінфляції також не передбачається.
levandivka
28.03.2008, 08:07
В центрі 4.99.
Не здивуюся, якщо в Новояворівську, у обміннику біля "Галичини", їх за половину ціни роздають. Там всьо дешевше!
Правда, Оля_Д? :)
жодного українського прізвища, - хай його качка копне...
ото правда.
Maryasik
28.03.2008, 09:57
а в Рясне долар завжди дешевший був..особливо в Сільпо.
Stepan_Bandera
28.03.2008, 10:40
Це купівля чи продаж?
На В.Великого сьогодні продаж по 5,05.
Вчора купив 300$ по 5,00
Додано через 8 хвилин
а 1 дол.=5.05 - то як сі називає?
Ти маєш на увазі що це завишений курс !?!
Тоді вирахуй мені курс Євро в такому випадку.
Щось мені підказує що в тебе він получиться явно менший ніж той що зараз є.
Redhotchilly
28.03.2008, 11:44
Нині на свої очі бачив , як турист (або німець , або голандець , ..ну з твердим акцентом в англійській мові)в магазині "Gap" забрав з полиці 5, або 6 пар джинсів і продавщиця ще з підсопки винесла таку саму високу стопку.
ой, та європейці давно вже їздять на шоппінг в USA, особливо за одягом і вякими гаджетами.
Не здивуюся, якщо в Новояворівську, у обміннику біля "Галичини", їх за половину ціни роздають. Там всьо дешевше!
Правда, Оля_Д?
Тиждень тому в Яворові був по 5,05, за Новояворівськ не знаю. А як мати картку постійного клієнта, то і по 4 можна купити:)
В нас на базарі в "приватних обмінниках" по 5.:)
Зараз не знаю, бо сидимо вдома з вітрянкою...
деінфляції
дефляції :)
Ось ви тут пишете про золото, яке має країна Америка, про потужності, про Грінспена та друкування грошей. Все правильно.
Але думаю, вам цікаво буде дізнатись, що
дуже цікаво і то все: в.т.ч.
як на мене валюту майже завжди вигідніше купувати\продавати в обмінниках. є дуже особливі обставини коли вигідно брати валюту наприклад в ощадбанку (держ. банк).
А ви пробували питатись на рахунок наявності валюти по такій ціні? А то написати можна все що завгодно.
Мені якраз в нещодавно треба було взяти майже 500 паперів, але вдалось їх взяти тільки тоді коли курс знову став 5.00
В центрі 4.99.
Певно в центрі нафта подорожчала...
Хто занає яка валюта в Китаї і де її можна виміняти?
"Казали" що американці купили три заводи для друкування "паперів"
думаю скоро на долярі будуть писати made in china
:D
Хто занає яка валюта в Китаї і де її можна виміняти?
Юань. В Китаї можна виміняти.
"Казали" що американці купили три заводи для друкування "паперів"
думаю скоро на долярі будуть писати made in china
а що ви хочете, як в Америці виготовити купюру "1 долар" коштує більше ніж 1 долар?
а що ви хочете, як в Америці виготовити купюру "1 долар" коштує більше ніж 1 долар?
китай наклепає... дешевих.... по-моєму їх багато хто клепає......
китай наклепає... дешевих.... по-моєму їх багато хто клепає......
Совєти свого часу точно клепали
Совєти свого часу точно клепали
цікаво то правдиві історії про автентичну матрицю 100 доларів (між іншим найпопулярніша купюра в світі для фальшивомонетчиків) - що десь ніто в арбських країнах чи ще де (Радянському Союзі) була? чи то авіяло з фільмів?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008