КПК

Показати повну версію : Де у Львові можна знайти курси фотографії?

Lucky
24.03.2008, 11:17
Мені не вдалось в неті знайти жодне оголошення, можливо хтось знає де у Львові є курси фотографії. В мене дорогий фотік вдома пилюкою припадає, треба його поюзати поки не устарів. :mad:

levandivka
24.03.2008, 11:21
треба його поюзати
А що, інструкція загубилася? :)

В неті пишуть не про "Курси", а "Клуби". Їх троха є у Львові.

Lucky
24.03.2008, 11:50
А що, інструкція загубилася? :)

В неті пишуть не про "Курси", а "Клуби". Їх троха є у Львові.

Фотік професійний, або напівпрофесійний в невмілих руках фотки виходять гірші ніж на мильниці. Якийсь конкретно клуб відомий? Бажано близько до центру.

nirvanka
24.03.2008, 16:50
Послухайте Левандівку. Перечитайте інструкцію, поради в неті щодо користування саме цим фотоапаратом. Навчіться ним користуватись спочатку.
Не знаю нічого про курси-клуби, але підозрюю, що там не будуть біля Вас сидіти і показувати де і що тиснути, щоб сфоткати той чи інший момент.
Може Вам і курси не знадобляться, коли освоїте техніку ;)

Nadijka
24.03.2008, 16:51
nirvankо, а ви вже своїм навчились?

nirvanka
24.03.2008, 17:06
Вчуся по трохи.. Спочатку навмання, потім перечитала інструкцію, але так як читала все за раз, то багато не вловила.. Треба буде ще раз перечитати, бо з часом виникає багато питань.. Ну і Левандівка допоміг розібратись трохи, бо в інструкції не знайшла відповідей на питання..
Наразі використовую може 10% можливостей камери, тому треба ще вчитись і вчитись.. Все розходиться в часі, поки працюю займатись фотографією серйозно не маю часу :(

levandivka
24.03.2008, 21:40
Учі матчасть! (с)
Тобто Нірванка права: треба вивчити термінологію і функціонал камери. А далі вже пробувати вдосконалювати\освоювати. :)

Євген М.
25.03.2008, 09:57
Підійдіть в "Фотовернісаж" на Банківській, там колись організовували фотокурси. Не знаю як зараз, але гадаю що щось Вам підкажуть.

Lucky
25.03.2008, 15:36
Підійдіть в "Фотовернісаж" на Банківській, там колись організовували фотокурси. Не знаю як зараз, але гадаю що щось Вам підкажуть.

ДЯКУЮ!!!

Ольга
25.03.2008, 16:00
там тепер ще й художники читають частину курсів. Кажуть цікаво і корисно!

Кася
25.03.2008, 21:15
"Вище неба" що біля Мотозаводу.Там дають мало теорії і багато практики.Плюс викладають курси дійсно професіонали.

Lucky
26.03.2008, 11:21
"Вище неба" що біля Мотозаводу.Там дають мало теорії і багато практики.Плюс викладають курси дійсно професіонали.

Дякую. Може знаєш туди номер телефону, щоб взнати, чи зараз там щось проводиться?

Євген М.
26.03.2008, 11:49
Може знаєш туди номер телефону, щоб взнати, чи зараз там щось проводиться?
http://yanushevski.livejournal.com/3525.html

dimalozz
08.04.2008, 12:56
Дякую. Може знаєш туди номер телефону, щоб взнати, чи зараз там щось проводиться?
http://up-sky.lviv.ua/

Alla
09.04.2008, 13:06
Мені не вдалось в неті знайти жодне оголошення, можливо хтось знає де у Львові є курси фотографії. В мене дорогий фотік вдома пилюкою припадає, треба його поюзати поки не устарів.
в мене та ж сама ситуація...