Показати повну версію : Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.
Samojlovu4
20.03.2008, 21:54
Новий на форумі і хочеш якнайбільше карми?! За допомогою наступних методів легко здобудеш її...
1. Стань постійним відвідувачем таких гілок як "Покажи своє личко...", "Сімейний фотоальбом", "Знайомтеся – маленькі чуда!", "Наші весільні фото" та інших, де вітається виклад фотографій. Пости якнайбільше фоток, не обов'язково власних.
2. Використовуй маленьку хитрість – не виставляй кілька світлин одним дописом. Притримуйся правила «один допис – одне фото». Так отримаєш за кожну знимку більше карми.
3. Не забувай про «Смішні картинки» та «Анекдоти» - в Неті цього океани... достатньо скопіювати на форум – і маєш собі священні плюси. Тут теж доцільно пам'ятати п.2
4. Обов'язково відвідуй гілку "Кармічні ювілеї(вітання)", хоч яким би маразмом це тобі не здавалося. Вітай інших з "визначним" досягненням, вставляй банальні малюночки – за це тобі щедро віддячать кармою
5. Приєднайся в політичних темах до однієї з груп: проросійських, чи антиросійських. Від своїх однодумців стабільно отримуватимеш плюси. Увага! В дописах не переборщи – можуть зняти карму опоненти…
6. Можеш взяти собі дівчачий нік, відвідувати безкінечні рожеві гілки в "Дівочих посиденьках" - відкриєш кармічний Клондайк! Вистав своє найкраще фото, але з підписом типу "От яка бека виходить, коли фотограф все зіпсує… :(" Не соромся відверто лестити, прикрашати, говорити на "чорне" "біле", на "худе" – "грубе" і навпаки, на "посереднє" – "просто фантастичне!"… Тут це вітається і щедро винагороджується кармою. Можеш злегка поносити «насітєлєй пєнісафф» - тільки плюс.
7. Підшукай собі форумних симпатиків, щоразу додавай їм карму – отримаєш сторицею.
8. Не відвідуй гілки типу "Крик хворої дитини", "Збираємо компютер..." та інші, в яких переважно дописує добра фея Натагідра і творяться добрі діла – вони бідні на карму.
9. Намагайся писати дотепно та з гумором. Не обов'язково довгими дописами – пам'ятай, тут їх ітак мало хто по-справжньому читає, ніхто тебе і не намагатиметься зрозуміти.
10. Став смайлики – це розряджає обстановку, навіть якщо твій допис дещо дошкульний.
11. Донедавна дуже помічне було стібатися і поносити дописувача New Shrek... За це можна отримати повні кишені карми від жіночої частини форуму. На жаль, зелений чоловічок пропав...
12. Пам'ятай, лого цього форуму – "Не в кармі щастя, а в її кількості!"
Користайся цими методами – і буде тобі КАРМА! :radist:
Чому Ви такі злі :beee: ?
Samojlovu4
20.03.2008, 21:59
Чому Ви такі злі :beee: ?
Ой, перепрошую, а то хіба не "Кімната сміху"?! ;)
Вибачте,я не помітила :shy: . Але ,напевне ви в дечому і праві :cowboy: .
Ой, перепрошую, а то хіба не "Кімната сміху"?!
Ги-ги-ги...
Присвячено afterstep
Жбурляйте щедро в інтернетрі
свої шедеври - діаманти!
Ви є в усьому метром...
із префіксом маленьким : санти-...
Вплинуло...
Samojlovu4
20.03.2008, 22:13
Вплинуло...
Не в"їхав...
Не в"їхав...
Правда,Афтер наїжджав на всіх галичан.
А Ви,поки що тільки на ЛФ..
БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!
На біс п. Самойловичу!
Дякую! розсмішили. супер!!!
Інструкція просто супер. чесно кажучи деколи помічаю за собою, що не гребую певними методами :) але робю то щиро. нє?
Полковник
20.03.2008, 22:21
Неплохо, неплохо.
Улыбнуло.
Вот, по п.5.
Надо уточнить для молодежи, что в первой (по Вашему перечислению) группе на карму не особо расточительны, потому что..... правильно, они самые!!!
пане самойловичу, знімаю капелюха!....
http://levus.info/smile/biggrin.gifhttp://levus.info/smile/rofl.gifhttp://levus.info/smile/lol.gif
в кожному жарті тільки маленька частинка жарту ,а все решта -- правда.....
Samojlovu4
20.03.2008, 22:27
Правда,Афтер наїжджав на всіх галичан.
А Ви,поки що тільки на ЛФ..
Та ладно, Ромко! Ви що, настільки серйозно сприймаєте таку забавку, як форум?! ;)
"Перець" мені просто щось згадався... ще совєцький...
"Нотатки про їхні порядки", "Страшне перо не в гусака"... От лише не згадаю, як сатирична сторінка називалася...
Ой, соррі...
Пам"ятаючи 12 заповідь, всім, хто відгукнувся - по кармі від мене! :dance:
Та ладно, Ромко! Ви що, настільки серйозно сприймаєте таку забавку, як форум?!
До того,як я реально не зустрівся з форумчанами,я сприймав форум як віртуальну реальність.
Але тепер ЛФ - частина мого життя.
Сталося так,що форум для мене став чи не єдиним вікном в світ...
Тому й боляче сприймаю критику на нього...
Але Ви багато в чому маєте рацію.
Так що соррі...
абсолютна правда... але чи зле чи ні вирішує кожен для себе...
От лише не згадаю, як сатирична сторінка називалася...
ну в принципі Перець ще до тепер виходить і ми його виписуємо з татом є там сторінка 13 "Чорний гумор". розгорт той що посередині, як правило називається "Вінігрет з Перцем".
Додано через 31 хвилину
п. Самойловичу не заради карми, а заради задоволення, вам треба було кожен з дванадцяти пунктів окремим постом робити!
підписуюся під всім
тільки ще один пункт забув:
- створити гілку Як набути КАРМУ
ПС: Лого цього форуму - горнятко і напис "Львівський форум", про карму нічого там нема
До того,як я реально не зустрівся з форумчанами,я сприймав форум як віртуальну реальність.
Але тепер ЛФ - частина мого життя.
+ 1. треба створити групу патріотів ЛФ:)
а я ще як навіть не зусрілась ні з ким, то вже ЛФ став частиною життя. і чим далі, тим більше впливає на подальше моє життя.
Liliyah Romanova
21.03.2008, 00:55
Лого цього форуму
Та то Самойлович мав на увазі гасло, але видно, слово забув. ;)
Samojlovu4, браво! :clapping:
ви ніби прочитали мої думки
п.с. підозрюю, що багато хто так само думає :)
п.п.с. але і Romko теж правий
(в мене знов роздвоєння особистості :D )
Додано через 8 хвилин
ага. мало не забула сказати щодо п.11 - я з New Shrekоm жила дружно
бо він же насправді добрий людоїд :)
Liliyah Romanova
21.03.2008, 01:29
На жаль, зелений чоловічок пропав...
Самозабанився і самопоховався...
levandivka
21.03.2008, 09:36
треба створити групу патріотів ЛФ
От молодь...
Все давно створене! :)
Самойловичу, а інструкцію флудерам напишете?
Городецький
21.03.2008, 10:05
Samojlovu4, ай маладєс! Всьо точно! Хоча ...
5. Приєднайся в політичних темах до однієї з груп: проросійських, чи антиросійських. Від своїх однодумців стабільно отримуватимеш плюси. Увага! В дописах не переборщи – можуть зняти карму опоненти…
В політичних темах кармою не напасешся, там, в основному, сидять люди переконані і суворі :) Та й двох означених Вами груп там нема, на мій погляд. Радше там є діапазон думок від Данила до Полковника, а всіх хто виходить за межі діапазону, давно вже перебанив Левандівка - суворий дядько з віником.
Додам-но я трохи до Вашого п.6.
Дописами у фототемах типу "Ах яка у Вас гарна сукенця (зачіска, фігура, мордочка, макіяж, килим, вікно, вид за вікном, і т.інш) можна гарно закармитися. Ну, якщо вам власне ліньки свої фото кидати :)
Samojlovu4
21.03.2008, 10:13
ПС: Лого цього форуму - горнятко і напис "Львівський форум", про карму нічого там нема
Та то Самойлович мав на увазі гасло, але видно, слово забув.
Логічно і абсолютно вірно!
Приємно працювати з розумними жінками...
Додано через 8 хвилин
Самойловичу, а інструкцію флудерам напишете?
Хіба як хтось пояснить різницю між флудом і оффтопом... а то чи я туплю, чи то дійсно збагнути не можу...
Boris_Kiev
21.03.2008, 10:27
діапазон думок від Данила до Полковника
Як сказано !!!
В політичних темах кармою не напасешся, там, в основному, сидять люди переконані і суворі
Так, точно. Можуть і шашкою рубанути, і веслом загамселити.:D
А карма злітає іноді, як листя з дерев у листопаді. Але згодом вона якимсь чином відновлюється, наче у віртуальних іграх "життя".:)
Інструкція чудова, і як завжди з гумором, потішило. А карму Вам не додав, адже не за цим ми тут, нє?
Samojlovu4
21.03.2008, 11:01
А карму Вам не додав, адже не за цим ми тут, нє?
Золото! А я взагалі вже давненько карму недолюблюю(ух ти, який каламбурчик вийшов!)... Скоро напишу заяву, най пупер до себе в гурток приймає...
Тепер додав:), лише щоб засвідчити що я читав Ваш допис, і ми порозумілися.:y:
Дописами у фототемах типу "Ах яка у Вас гарна сукенця (зачіска, фігура, мордочка, макіяж, килим, вікно, вид за вікном, і т.інш) можна гарно закармитися.
але ні в якому разі не переборщувати: ой яка файна підлога, які файні плями на підлозі, яка пилюка на підлозі, яка підлога БРУДНЮЩА :)
Margarin4ik
30.03.2008, 22:26
Клас!Прикол!
Користайся цими методами – і буде тобі КАРМА!
я валяюсь! :D :D :D
жорстко, але точно підмічено...
Дотепно, влучно і так щиро....прям крик душі!!!! Молодець!
Цьому учаснику сподобався допис Margarin4ik: mamatu*(Нині)
+1 Самопоміч? кооперація? Родинні звязки (клановість на ЛФ)?
:D
+1 Самопоміч? кооперація? Родинні звязки (клановість на ЛФ)?
:D
мені то байдуже, а от дитині в 10 років ще не соромно страждати кармоманією.:) :)
як то кажуть, "чим би дитя не тішилось...":) :) :) :)
мені то байдуже, а от дитині в 10 років ще не соромно страждати кармоманією.
не ображайтеся то жарти.
особисто я, в аналогічні ситуації, все одно б не зарахував собі :)
не ображайтеся то жарти.
та я не ображалася.
просто бачили б ви ту беспосередню дитячу радість, коли додана карма! (доньки я мала на увазі)
Новий на форумі і хочеш якнайбільше карми?! За допомогою наступних методів легко здобудеш її...
1. Стань постійним відвідувачем таких гілок як "Покажи своє личко...", "Сімейний фотоальбом", "Знайомтеся – маленькі чуда!", "Наші весільні фото" та інших, де вітається виклад фотографій. Пости якнайбільше фоток, не обов'язково власних.
...
от дивуюся як це шановний пан Левандівка міг добре оцінити цей допис!!! такий відвертий стьоб над тим до чого він так серйозно відноситься і чим так зловживає... :D
зато стьоб - просто супер!!! :radist:
levandivka
01.04.2008, 06:34
Прошу долучити до інструкції:
Вживання дотепних анекдотів позитивно відбивається на кармі.
Наприклад ТАКий, совєцьких часів:
почему воробей ТАК мало живёт?
-слишком много прыгает...:cowboy:
ЗІ: erste, от тепер розумію, чому в фото-розділі Ви запостили магдебурського тхура.
Ой, Самойлови4у, а напишіть ще будь ласка інструкцію як "віддячити" несправедливому модератору! :) Я скористаюсь :):)
З.І. правильно, levandivkо, - тому що Магдебург знаходиться від Берліна на достатній відстані - маю гарантію. :D
levandivka
01.04.2008, 13:11
інструкцію як "віддячити" несправедливому модератору! Я скористаюсь
Достатньо само-забанитися. Я з горя помру... :)
Достатньо само-забанитися. Я з горя помру... :)
як говорить п.Городецький - мінус бо брехня. А ще тому що це ОФФтоп, п.Левандівка... що є порушенням правил форуму.
:) Це допис не сподобався:
Liliyah Romanova
01.04.2008, 18:18
ще тому що це ОФФтоп, п.Левандівка...
Приказку про колоду й скалку знаєте, чи вам її нагадати?
Приказку про колоду й скалку знаєте, чи вам її нагадати?
поступово пригадала.
а знаєте таку закономірність: помилитися може кожен, а вибачитися тільки мудріший. ?
(соррі за ОФФтоп - змусили)
я виявив ще один спосіб :) треба давати посилання на більш ранній, вдалий але з якихось причин не помічений форумлянами допис :)
з часом люди змінюють думку, зявляються нові форумляни (які все перечитати просто не в змозі), або допис деколи виходить в кінці сторінки і його інколи можуть пропустити
:)
Городецький
17.04.2008, 14:53
Най пробачить мене автор теми, але кортить узагальнити:
Ви прийшли сюди за кармою? Дотримуйтесь подальших рекомендацій, 101% результату гарантовано:
1. Забудьте Вашу стать - ви жінка.
2. Забудьте Ваш вік - Вам вже більше за 18, але скільки - неважливо, бо Ви молода жінка.
3. Оберіть собі нік, що пестливіший - то краще. Приклади: "усі-пусічка", "цяцічка", "крихітка-сонечко", "закохана квіточка" ...
4. Оберіть собі аватар - що наївніший - то ліпше. Годяться зайчики, котики, квіточки, сердечка в рожевих стрічечках ...
5. Оберіть собі 2-3 безконфліктні теми, пишіть тільки там.
6. У Вас є діти або одне дитинча. Більше двох - занадто.
Тепер Ви готові до бою за карму. Найважливіші правила дописів:
1. Дописи мають бути суто позитивними: "я така щаслива сьогодні!", "якби ви знали яка то радість!", "увесь світ люблю" ...
2. Не завадить трохи суму, але позитивного: "як шкода, що щось минулося, було так гарно", "не можу бути з вами, але радію за вас!" ...
3. Даємо компліменти і відповідаємо на них: "Вам так личить ...", "Це просто супер, Ви молодець!", "Ох, Ви мені лестите", "Дякую, так приємно чути від ..." ...
4. Щаслива мама - гарні емоції: "як волошкові очиці моєї доці", "моя дитинка мене бавить ..", "мій сина - моя гордість", "я дуже старалася щоб моя доця ..." ...
5. Хвалимо ЛФ: "тільки тут я можу бути відвертою", "ЛФ - гарна частка мого життя", "чому мені серед вас так добре?" ...
6. Зізнаємося: "нікому не казала, але зараз хочу ...", "не можу не бути щирою ...", "хочу поділитися радістю:" ...
7. Розважаємо: постимо анекдоти, кумедні малюнки і фото навіть з найпоширеніших ресурсів і з бородою, Ви не мусите бути знавцем Інтернету.
8. Якщо Ви справді жінка, або маєте можливість робити (дістати) фото жінки (однієї і тієї ж, бажано) - викладайте їх! Навіть типу "Оце ми з подругою по Шпитальній на ринок йдемо". Плюс по-любому.
Найголовніше: 9. Додавайте карму усім, крім відверто поганих дописів. Можна ще й коментар до карми "Поставила Вам плюс, бо просто у захваті ...". Пам'ятайте - кожен кармічний плюс має 75% ймовірності повернення.
Успіхів.
ПиСи: як і автор теми наполягаю що це гумор і жарти :)
ПиПиСи: звісно що нічого особистого!!!
ПиПиПиСи: насправді таку характеристику я склав сам для себе, коли хотів таким чином погратися в кармоїдство на ЛФ (під іншим ніком, звісно, і через зовнішній проксі), раніше ніж утворена ця тема. Але, це не вітається Правилами ЛФ, та й мені ліньки ... :)
afterstep
17.04.2008, 16:09
кожен кармічний плюс має 75% ймовірності повернення.
ви досліджували ймовірність - чи це ваша гіпотеза?
якщо досліджували - цікаво б подивитися на викладки. Якщо ні - ну що ж.... як гіпотеза - цілком прийнятна, враховуючи карколомний ріст карми за три місяці :) по швидкості росту побила попередні річні досягнення за кожен з місяців :)
Городецький
17.04.2008, 16:25
кожен кармічний плюс має 75% ймовірності повернення.
ви досліджували ймовірність - чи це ваша гіпотеза?
якщо досліджували - цікаво б подивитися на викладки.
Розумієте, я так ретельно увійшов в образ форумлянки-кармоїдки, що дріб складніший за 3/4 не зміг вигадати ... :)
Якщо ні - ну що ж.... як гіпотеза - цілком прийнятна, враховуючи карколомний ріст карми за три місяці по швидкості росту побила попередні річні досягнення за кожен з місяців
Це Ви про мене? Дісно ... во я даю. Чи не варто задуматися про зміну хоча б аватара, на котика, скажімо ... :)
ЛФ вгамувався і попустішав від часу введення інвайтної системи, Ви не помітили? В політичних темах іде кволе ремигання давно-проковтнутих гілок, на чат Піонертабір я не маю наснаги, а на дівочі посиденьки - нервів :) Де, я Вас питаю, зайди з ОФ, де атаки клонів з Луцька ... ех. Мушу ж якось розважатися, от пишу усяку фіґню, ну, Ви зрозуміли.
afterstep
17.04.2008, 16:48
а на дівочі посиденьки - нервів
ех... старий такий віршик -
"раньше бьіли времена - а теперь мгновения....
раньше подьімался (пульс) - а теперь давление..."
ну, Ви зрозуміли.
угу - я цілком і повністю, беззаперечно та безсумнівно погоджуюся з вами :)
Як ви там писати? "I completely agree with you!" ?
Я б додав ще декілька рекомендацій:
1. Не знижуй нікому карму всує (тут може спрацювати не "зуб за зуб" а "десять зубів за зуб"
2. Якмога частіше зустрічайся з форумлянами в реалі, пий з ними пиво, шампанське, коньяк, каву, чай, кефір (потрібне підкреслити), тобто те, що їм смакує і не суперечить політичним переконанням чи віросповіданню.
Тоді в них рука не підніметься (хоча 100% гарантії немає) знизити тобі карму, а от підвищити - залюбки ((хоча теж 100% гарантії немає).
3. Возлюби модератора як самого себе (а то модератор возлюбить тебе і возрадується), захоплюйся його дописами, а про зниження його карми - нехай тобі таке не присниться навіть у страшному сні.
4. Домовся в приваті (чи в реалі) з іншими форумлянами про взаємне "кармування".
Якщо виконаєш попередні рекомендації плюс мої - то буде тобі щастя (карма). Але чи в ній щастя? :-)
Було б добре ввести на форумі коефіцієнт карма/кількість дописів і тоді би було зрозуміло - хто пише влучно, а хто займається флудом.
afterstep
17.04.2008, 17:34
Було б добре ввести на форумі коефіцієнт карма/кількість дописів і тоді би було зрозуміло - хто пише влучно, а хто займається флудом.
проходили - не показово.
Городецький
17.04.2008, 18:01
2. Якмога частіше зустрічайся з форумлянами в реалі, пий з ними пиво, шампанське, коньяк, каву, чай, кефір (потрібне підкреслити), тобто те, що їм смакує і не суперечить політичним переконанням чи віросповіданню.
Легко Вам казати - пів-години і 2 гривні на маршрутку, а мені 11 годин і 200грн потягом.
3. Возлюби модератора як самого себе (а то модератор возлюбить тебе і возрадується), захоплюйся його дописами, а про зниження його карми - нехай тобі таке не присниться навіть у страшному сні.
Допис пупер не сподобався: Городецький (07.03.2008)
Відмінити своє ФЕ!
І я ще живий. І Пупер живий, я Вам присягаюся!
От погано Ви увійшли в образ форумлянки-кармоїдки! :)
afterstep
17.04.2008, 18:05
Легко Вам казати - пів-години і 2 гривні на маршрутку, а мені 11 годин і 200грн потягом.
тоді ми їдемо до вас! за 2 гривни в інший кінець України - я готовий!
Liliyah Romanova
17.04.2008, 23:16
Тоді в них рука не підніметься (хоча 100% гарантії немає) знизити тобі карму, а от підвищити - залюбки ((хоча теж 100% гарантії немає).
Хі-хі, ми з пупером час від часу один одному мінуси ліпимо. І багато хто ліпить. Можу сказати, що у більшості випадків, коли ставлю комусь мінус, то мені потім віддячуються. Але я це люблю. http://s10.rimg.info/245d8ff57cd221b5e24376cf1481bdbf.gif http://s8.rimg.info/a1a9d84cfacc1a8e7e853ab92bee95e4.gif http://s8.rimg.info/3f63c5852d71d3e5d7847526c251384c.gif
О, це і так відома усім річ, але я краще не тицятиму пальцями... http://s9.rimg.info/079c860d5960fe8190f83f63c7b754e2.gif
Можу сказати, що у більшості випадків, коли ставлю комусь мінус, то мені потім віддячуються.
ти ще скажи, що це я такий-сякий супер-пупер......
Liliyah Romanova
17.04.2008, 23:39
ти ще скажи, що це я такий-сякий супер-пупер......
Ні, ну в нас із тобою дружба (хоч вона й не існує)... http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif
Яке може бути від тебе мені "на зло" чи навпаки?
Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.
А де інструкція як набрати від"ємну карму?
Чи це "само собой разумеется"?
Додано через 1 хвилину
А для чого, це ж не технічний форум...:radist: І не форум саперів-підривників...:shutup:
За не-флуд карма не додається.
Boris_Kiev
19.04.2008, 11:24
Пробували. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=183911&postcount=215
Але це не є показником. Уявіть собі - зареєструвалася красуня, перший допис - своє фото.
1 допис, карма +30.
А далі - мовчання або 1-2 ординарних дописи.
І що ? Чемпіонка ?
Ні, ну в нас із тобою дружба (хоч вона й не існує)...
Яке може бути від тебе мені "на зло" чи навпаки?
у мене чергова абсурдна ідея.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
давай карму ставити навпаки?...
якщо пост подобається -- мінус, якщо навпаки -- навпаки.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
якщо пост подобається -- мінус, якщо навпаки -- навпаки....
а якщо навпаки до навпаки до навпаки до навпаки навпаки до навпаки? яку тоді карму ставити? навпакову?
консультант
19.04.2008, 15:43
Карма позитивна, чи негативна - це свідчення про те, що між дописувачем та читачем відбувся обмін інформацією. Кому скільки потрібно додати або відняти карм в межах розумного, пишіть мені в ПП. Послуга безкоштовна !:)
Карма позитивна, чи негативна - це свідчення про те, що між дописувачем та читачем відбувся обмін інформацією.
дійсно. якщо ви отримали карму - леда яку, значить вас хтось прочитав. тому + карма си - карма - все позитив :)
Городецький
21.04.2008, 12:43
Карма позитивна, чи негативна - це свідчення про те, що між дописувачем та читачем відбувся обмін інформацією
Найчастіше я ставлю "-" коли, не зважаючи на все моє бажання, обміну так і не відбулося. При цьому я чесно стараюся: прочитав раз - не дійшло, два - не дійшло, три - дійшло що не дійде :)
консультант
21.04.2008, 14:43
Найчастіше я ставлю "-" коли, не зважаючи на все моє бажання, обміну так і не відбулося. При цьому я чесно стараюся: прочитав раз - не дійшло, два - не дійшло, три - дійшло що не дійде
Значить у Вас різні рівні і можливо Ви даремно образили людину, знявши карму. Навіщо тоді накладати резолюцію, не зрозумівши суті допису..?
Додано через 14 хвилин
дійсно. якщо ви отримали карму - леда яку, значить вас хтось прочитав. тому + карма си - карма - все позитив
Все вірно "+", чи "-" все позитив. Позитив, тому що це урок для дописувача. Хай дивиться на реакцію читачів і робить висновки. Якщо
навіть допис не по суті, а чоловік на форумі свіжий і карма на нулю, раджу додавати карму, щоб не втратити можливо хорошу людину. Хай відчує інтерес до своєї персони і нам веселіше буде. Може щось нове почуємо, а то одні і ті ж люди ще й гілку про Свідків закрили...:)
Городецький
21.04.2008, 15:05
Значить у Вас різні рівні і можливо Ви даремно образили людину
:) Та ні, зміст-то я розумію, а от доцільності допису, або логіки в темі - не бачу, швидше бачу повне їх заперечення. Отже - обміну інформації не вудбувається.
Це от як Ви - зміст мого попереднього допису зрозуміли, але суть його - ні. Можете мені мінус вліпити :)
Liliyah Romanova
21.04.2008, 16:33
Значить у Вас різні рівні і можливо Ви даремно образили людину, знявши карму.
ЧОМУ мінус сприймають за образу??? Що за дивні комплекси у людей?
Якщо я щось пишу, то й відповідаю за свої слова. Якщо помилилася, то визнаю. Але ОБРАЖАТИСЯ на мінус????
Додано через 34 секунди
а то одні і ті ж люди ще й гілку про Свідків закрили...
Вже давно відкрили. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif
afterstep
21.04.2008, 17:03
Якщо помилилася, то визнаю. Але ОБРАЖАТИСЯ на мінус????
не завше мінус подібний на мінус :) ніби й рисочка одна, ніби й в програм реакція та сама...
але знаєте як воно буває - слово за слово... "я думаю що він думає що я думаю"....
А ще - громадська думка... Адже нормальні - це ті, що мислять як більшість :)
А ізолюють лише тех, хто мислить не так як більшість - щоб захистити цих "ненормальних" від "християнської любові натовпу".
В церкві (на ЗУ-теренах) це дуже часто зустрічається теж :)
Liliyah Romanova
21.04.2008, 17:29
В церкві (на ЗУ-теренах) це дуже часто зустрічається теж
Наприклад.
консультант
21.04.2008, 17:48
ЧОМУ мінус сприймають за образу??? Що за дивні комплекси у людей?
Я пишу, тому що сам цим перехворів і думаю, що не один я... Зато тепер на мене нічого не діє, пишу те, що вважаю за потрібне ! І те, що хтось ставить мінус, він має право на свій висновок.:)
Це от як Ви - зміст мого попереднього допису зрозуміли, але суть його - ні. Можете мені мінус вліпити
Може суть і не зрозумів але інформацію прочитав. І якщо я не зрозумів суті, то мінус мені. а не Вам !:)
Вже давно відкрили.
Дякую за втішну інформацію !:)
afterstep
21.04.2008, 18:09
Наприклад.
http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35694
Відсутністю здорового глузду можна прокоментувати цей сюжет, в якому, нехтуючи елементарними правилами етики та моралі, не кажучи вже про загальноприйняті канони, юрба фанатичних парафіян на чолі з самопроголошеними "єпископами" не пустила правлячого архиєрея до храму та не дала змогу проголосити офіційну позицію церкви, мотивуючи це небажанням визнавати іншої церковної влади окрім своєї щойноствореної.
У цьому випадку - якщо вважати що більшість нормальна.... і якщо вважати, що "громадська думка", виражена у такий спосіб - є нормою (думка, а не спосіб)....
==
і подібні механізми - у інших суспільних проявах. Наприклад:
1) лаємо медицину
2) лаємо освіту - зазначаючи, що й в науці справи не дуже ладні
3) лаємо владу на "всю губу" - зокрема, Садового....
==
щось пороблено суспільству? чому себе ніби й нормальні люди - дві руки, дві ноги, ніби й голова на плечах - так поводять?
І як розцінювати "мінуси" в таких ситуаціях - коли громада (представники громади) поставили "мінус" посадовій особі? наприклад, архиєрею?
Liliyah Romanova
21.04.2008, 18:19
У цьому випадку - якщо вважати що більшість нормальна.... і якщо вважати, що "громадська думка", виражена у такий спосіб - є нормою (думка, а не спосіб)....
Як на мене, розуміння не надто правильне, але це не тема даної гілки.
бачу всі визначилися зі ставленням до карми, крім мене
я навіть часу не маю подумати про це як слід
отака біда :D
Все вірно "+", чи "-" все позитив. Позитив, тому що це урок для дописувача. Хай дивиться на реакцію читачів і робить висновки.
Це мені нагадує сентенцію про те, що колективна думка ста дурнів є істиною в більшій мірі, ніж думка одного розумного. :)
Спільнота може сприймати твої погляди чи не сприймати. З різних причин. Просто завжди простіше прийняти бік "громади" і не морочитися. Виголошуючи банальності, завжди знайдеш собі друзів. І карму.
Принаймні тут.
Файна iнструкцiяhttp://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/yes.gif (http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/yes.gif)
Оскiльки, на жаль, маю перед очима приклад того, як зловживання п.7 рiзними малолiтками на одному з наших локальних форумiв призвело до вiдключення самої фiшки "карма" (точнiш, її аналога), то щиро бажаю форуму, щоб жодна з цих жартiвливих порад не сприймалася новими дописувачами аж надто буквально. http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/cheers.gif (http://gallery.ipcom.com.ua/files/1/3/5/3/cheers.gif)
Додано через 13 хвилин
Виголошуючи банальності, завжди знайдеш собі друзів. І карму.
Але ж чи Ви не в змозi самостiйно визначити цiннiсть особисто для Вас "кармiчного" вiдгуку того чи iншого колеги-дописувача? :) Та й деякi "мiнуси" можуть бути цiннiш за деякi "плюси". Це як в однiй iспанськiй байцi:
МЕДВЕДЬ, МАРТЫШКА И СВИНЬЯ
Однажды с просьбою медведь пристал к мартышке:
"Любезная кума! Не откажи ты мишке!
По сущей истине нельзя ли мне сказать:
Горазд ли я плясать?"
"Изволь, посмотрим мы!" - Та отвечала, села
И с важностью очки надела.
Медведь же - казачкА! "Ну что, кума, каков
Я в пляске? Ась?" -"Скажу без лишних слов,
Я не люблю терять слова-то!
Ты пляшешь очень плоховато."
"Неужто, - заворчал плясун на то, - иль нет!
Наверно,шутишь ты, мой свет!
Я в пляске, кажется, довольно ловок, плавен...
Неужто я
И впрямь тебе не нравен?"
Случись вблизи от них свинья.
"Ну, господин медведь, прекрасно! -
Захрюкала она, -
Я беспристрастно
Сказать должна,
Что лучше плясуна
Я сроду не видала.
И не видать мне никогда!"
Нахмурясь, проворчал медведь на то: "Когда
Меня мартышка осуждала,
Я сомневаться было стал.
Теперь уверился, что плохо я плясал!
Кума мне правду говорила,
Какой уж я плясун: свинья меня хвалила!"
Звiсно, найлiпше, щоб цi розумнi мартишки з байки додавали вам радше плюсiв, анiж мiнусiв -- ну то вдосконалюйте грацiю танцю ;) ;)
Але ж чи Ви не в змозi самостiйно визначити цiннiсть особисто для Вас "кармiчного" вiдгуку того чи iншого колеги-дописувача? :) Та й деякi "мiнуси" можуть бути цiннiш за деякi "плюси".
Звiсно, найлiпше, щоб цi розумнi мартишки з байки додавали вам радше плюсiв, анiж мiнусiв -- ну то вдосконалюйте грацiю танцю
Звісно, так. Тут питання в тому, що цей "кармiчний вiдгук" мав би означати саме для тебе. Це може бути все що завгодно - від подолання якихось комплексів у собі і аж до прихованого соціального опитування. :) Сам факт наявності карми (+ чи - ) особисто для мене не означає чогось "екстра". Просто коли людина погоджується чи ні вона може це якось пояснити. Це - цікаво, бо мета форуму спілкування, а це є обмін думками. Якщо мені ставлять "-" нічого не пояснюючи, то формально це звучить так: "ти несеш бздури", або "твоя думка тут нікого не цікавить". Але кожний дописувач, помиляючись, має на цю помилки якись підстави. І, на мій погляд, цікавіше розглянути ці підстави, а не просто фігурально дати по пиці. Якщо, звісно, це думка, а не "поток слов":)
А якщо ще врахувати "контінгєнт" того чи іншого форуму (це я не про львівський форум, їх багато, - наприклад, кореспондент.нет) то взагалі сама можливість надавання чи ненадавання "карми" відпадає, як яблуко від ялинки.
Просто коли людина погоджується чи ні вона може це якось пояснити. Це - цікаво, бо мета форуму спілкування, а це є обмін думками. Якщо мені ставлять "-" нічого не пояснюючи, то формально це звучить так: "ти несеш бздури", або "твоя думка тут нікого не цікавить".
Це слушне бажання, але, як я розумiю, неможливiсть додати коментар до "кармiчної" оцiнки є технiчним обмеженням форума, i тут нiчого не поробиш. Проте, з подальших або попереднiх дописiв "кармодавача" (:)) можна ж часто-густо зрозумiти, наскiльки конструктивним був тей "-".
А якщо ще врахувати "контінгєнт" того чи іншого форуму (це я не про львівський форум, їх багато, - наприклад, кореспондент.нет) то взагалі сама можливість надавання чи ненадавання "карми" відпадає, як яблуко від ялинки.
Тому карма (репутацiя, тощо) є не на кожному форумi :)
Samojlovu4
22.05.2008, 22:01
у мене чергова абсурдна ідея.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
давай карму ставити навпаки?...
якщо пост подобається -- мінус, якщо навпаки -- навпаки.... http://levus.info/smile/biggrin.gif
Я колись думав створити якусь тему, і в кінці попросити, у вигляді підпису наприклад, щоб народ ставив карму отак навпаки. Та все якось руки не доходять, теми відповідної нема, чи то просто не наважуюсь...
Але вже пора би було, а то за "Рімейк" плюсів нахапав, аж страшно...
Додано через 21 хвилину
О, молоток Капітан!!!
Шарить чоловік...
Samojlovu4
09.08.2008, 21:55
А ще помітив - позитивна чи негативна за конкретний допис часто залежить від першої карми. Хтось перший поставив "плюс" - народ починає теж додавати.
Хтось насмілився першим "мінус" поставити - і вже цак цак цак, публіка також починає сміливіше карму знімати. :)
nirvanka
12.08.2008, 00:35
А ще помітив - позитивна чи негативна за конкретний допис часто залежить від першої карми. Хтось перший поставив "плюс" - народ починає теж додавати.
Хтось насмілився першим "мінус" поставити - і вже цак цак цак, публіка також починає сміливіше карму знімати.
Ага (про мінусування), легше ж викинути обгортку від морозива на купку сміття, ніж на чисту вулицю. Совість менше мучить.
Samojlovu4
11.11.2008, 17:46
2. Використовуй маленьку хитрість – не виставляй кілька світлин одним дописом. Притримуйся правила «один допис – одне фото». Так отримаєш за кожну знимку більше карми.
3. Не забувай про «Смішні картинки» та «Анекдоти» - в Неті цього океани... достатньо скопіювати на форум – і маєш собі священні плюси. Тут теж доцільно пам'ятати п.2
4. Обов'язково відвідуй гілку "Кармічні ювілеї(вітання)", хоч яким би маразмом це тобі не здавалося. Вітай інших з "визначним" досягненням, вставляй банальні малюночки – за це тобі щедро віддячать кармою
6. Можеш взяти собі дівчачий нік, відвідувати безкінечні рожеві гілки в "Дівочих посиденьках" - відкриєш кармічний Клондайк! Вистав своє найкраще фото, але з підписом типу "От яка бека виходить, коли фотограф все зіпсує… :(" Не соромся відверто лестити, прикрашати, говорити на "чорне" "біле", на "худе" – "грубе" і навпаки, на "посереднє" – "просто фантастичне!"… Тут це вітається і щедро винагороджується кармою. Можеш злегка поносити «насітєлєй пєнісафф» - тільки плюс.
7. Підшукай собі форумних симпатиків, щоразу додавай їм карму – отримаєш сторицею.
8. Не відвідуй гілки типу "Крик хворої дитини", "Збираємо компютер..." та інші, в яких переважно дописує добра фея Натагідра і творяться добрі діла – вони бідні на карму.
9. Намагайся писати дотепно та з гумором. Не обов'язково довгими дописами – пам'ятай, тут їх ітак мало хто по-справжньому читає, ніхто тебе і не намагатиметься зрозуміти.
10. Став смайлики – це розряджає обстановку, навіть якщо твій допис дещо дошкульний.
11. Донедавна дуже помічне було стібатися і поносити дописувача New Shrek... За це можна отримати повні кишені карми від жіночої частини форуму. На жаль, зелений чоловічок пропав...
12. Пам'ятай, лого цього форуму – "Не в кармі щастя, а в її кількості!"
13. хочеш більше карми - старайся дописувати тоді, коли Іспанка теж онлайн. :pardon:
Переглянув всю тему - ніхто нікому "по кармі" не натиснув:)
(За одним винятоком;)).
(За одним винятоком
за двома:))
Samojlovu4
11.11.2008, 18:24
за трьома.
Яська Березнева
11.11.2008, 19:57
Анекдоти» - в Неті цього океани... достатньо скопіювати на форум – і маєш собі священні плюси.
Ага, а тобі зразу - боян, боян, боян:crazyman:
Samojlovu4
11.11.2008, 20:00
Ага, а тобі зразу - боян, боян, боян:crazyman:
Це пупер. І по ділу.
Зато решта дописунів - карму, карму, карму.
Яська Березнева
11.11.2008, 20:24
Це пупер. І по ділу.
Зато решта дописунів - карму, карму, карму.
А якщо анекдот сподобався і я особисто чую його перший раз, чому б карму не дати? А Пупер - молодець! Мені б таку пам"ять...
Городецький
11.11.2008, 22:14
Переглянув всю тему - ніхто нікому "по кармі" не натиснув
Во "новачки" дають ... Мало які пертурбації за рік стануться, то й не карми - ніки загубимо .... А Ви далеко в архів ЛФ ходили, закономірності не вгледіли?
Margarin4ik
11.11.2008, 22:49
Як прикольно читати!
Бойцовая Рыбка
12.11.2008, 18:39
Иногда снимают карму - ну не могу понять, за что! Не к чему там было придраться! Не понравился анекдот или то, что я не люблю кофе (это моё право!)
Во "новачки" дають ... Мало які пертурбації за рік стануться, то й не карми - ніки загубимо .... А Ви далеко в архів ЛФ ходили, закономірності не вгледіли?
Та я просто звернув увагу - тема про карму, а карми немає;).
А в архів зараз зайду.
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008