КПК

Показати повну версію : Оффтопи Салуну

Сторінки : [1] 2 3 4

Читатель_Обкома
18.03.2008, 16:15
А вот іще одне з облич "демократичної Росії":
http://www.maidan.org.ua/static/news...196592181.html
Весьма вероятно,что это даже не фальшивка,при современной то технике.
Обычное дело..:cowboy: местные партийцы решили "на халяву рубануть капусты" с местных "богатеньких Буратин"
Документ, який підштовхує на роздуми, нє?
Ага..на осень 2004 года...:clapping:
Пан bonapart?А к Вам не приходили осенью 2004года с требованием,дать денег на "общественное" мероприятие на главной площади Киева?Нє?:)

аксакал
18.03.2008, 21:21
А к Вам не приходили осенью 2004года с требованием,дать денег на "общественное" мероприятие на главной площади Киева?Нє?:)

Чув таку лабуду від активистів ПР, більш ніде.

Тим22
19.03.2008, 12:56

В 2005 году отдыхал в Трусковце, снимал квартиру у медсестры местного санатория. Получала она низкую зарплату, что-то 250 грн и во время выборов 2004 года у них высчитывали по 20 грн, как говорили для Ющенко. Главрач их один из руководителей местной ячейки НУ.

Ах да я не активист ПР и никогда за нее не голосовал

Danilo
19.03.2008, 13:07
Чув таку лабуду від активистів ПР
На кшталт таких?:)
http://www.day.kiev.ua/img/198191/50-1-1.jpg

Читатель_Обкома
19.03.2008, 19:04
Вот и чудненько!Оказывается все этим пользовались!:cowboy:
Так что сие явление,не есть Справжнє обличчя Росії.
:radist:

Romko
20.03.2008, 08:26
Гамериканець нам камрад,
Не зна цього хіба шо гад! (моє, тіко шо придумав).
Мені вони ся подобают більше,як китайці.
http://i.smiles2k.net/nations_smiles/3dflagsdotcom_chcom_2faws.gif-http://casa-latina.ru/s/s/icon_mad7.gif
http://i.smiles2k.net/nations_smiles/3dflagsdotcom_liber_2faws.gif-:clapping:

Степаныч
20.03.2008, 08:29
Мені вони ся подобают більше,як китайці.
Кілька років назад приймали китайську делегацію. Водка в них - дєрьмо! А люди в принципі нормальні. Що вразило - танцювати не вміють! Восток...:)

Степаныч
20.03.2008, 08:35
Есть задача - вступить Украину в НАТО.
:) +12!!!:)

Alexey Titievsk
20.03.2008, 08:36
Кілька років назад приймали китайську делегацію. Водка в них - дєрьмо! А люди в принципі нормальні. Що вразило - танцювати не вміють! Восток...:)

Восток, Степаныч, дело тонкое. Надо знать место и время. Хонг Конг, например, оччч рекомендую! В особливости с противоположным полом, и в особливости в караоке - барах.. :) А после коньяка их рисовая водка тоже оч даже шла, как я помню до того момента, как помню. :no:

Степаныч
20.03.2008, 08:41
А после коньяка их рисовая водка тоже оч даже шла,
Дык после коньяка и денатурат пойдетЬ!:) Я в свое время (1974-76) служил на китайской границе. Своеобразный народ, должен сказать. Трудолюбивые, как муравьи. Тогда конфеты ихние пробовал. Тоже дерьмо.

Romko
20.03.2008, 08:43
Дык после коньяка и денатурат пойдетЬ! Я в свое время (1974-76) служил на китайской границе. Своеобразный народ, должен сказать. Трудолюбивые, как муравьи. Тогда конфеты ихние пробовал. Тоже дерьмо.
І ширпотреб їхній такий самий.

Alexey Titievsk
20.03.2008, 08:43
Дык после коньяка и денатурат пойдетЬ!:) Я в свое время (1974-76) служил на китайской границе. Своеобразный народ, должен сказать. Трудолюбивые, как муравьи. Тогда конфеты ихние пробовал. Тоже дерьмо.

Если не прёт, то оно до конца не прёт! :no:

Степаныч
20.03.2008, 08:46
І ширпотреб їхній такий самий.
О, кстати. Товарищ купил джип китайской сборки. Пол-года назад. Машина - зверь. Но уже все дребезжит, ломается. Тож дерьмо (как водка и конфеты:)).

Romko
20.03.2008, 08:59
О, кстати. Товарищ купил джип китайской сборки. Пол-года назад. Машина - зверь. Но уже все дребезжит, ломается. Тож дерьмо (как водка и конфеты
Ліпше китайський джип,української сборки....

Pedro
20.03.2008, 09:42
Что происходит сейчас? Есть задача - вступить Украину в НАТО. Кем поставлена задача? Нет, даже не так. :) Кому требуется, чтобы Украина вступила в НАТО? Администрации Буша.

Я думаю що НАТО трєбуєтся насамперед самій Україні і українцям. Нє трєбується вашому кремлівському пахану який зі шкури лізе щоб Україну туди не допустити вербуючи по світу вам подібних...
А для Буша? Його термін закінчується, питання України в НАТО нічого йому не дає, це питання йому репутацію не покращить і не погіршить.

bonapart
20.03.2008, 10:19
Пан bonapart?А к Вам не приходили осенью 2004года с требованием,дать денег на "общественное" мероприятие на главной площади Киева?Нє?
Не приходили. І між іншим, щоб ви знали, жоден з моїх знайомих(зі мною включно), що були тоді в Києві за це не отримали жодної копійки(то щоб ви знали), зате в Києві багато людей запрошували жити в них, і ще й самі купляли продукти для приїжджих. Це вам для загальної інфомації.

Додано через 1 хвилину
Чертовски рад, что хоть ЭТО подтолкнуло Вас наконец-то ДУМАТЬ!

Пане Полковнику, і що ж ви мали на увазі цікаво?

Тим22
20.03.2008, 10:22
І між іншим, щоб ви знали, жоден з моїх знайомих(зі мною включно), що були тоді в Києві за це не отримали жодної копійки(то щоб ви знали),

Ну значит вам не повезло, а мне на в Галичине рассказывали хлопцы, что они неплохо подзаработали

Додано через 1 хвилину
Российский боевой самолет взорвался во время полета (http://bayki.com/info/70811)
Мдя...
І врагов не треба...

Какое счастье... У нас не взрываются тому шо не летают

Romko
20.03.2008, 10:25
Ну значит вам не повезло, а мне на в Галичине рассказывали хлопцы, что они неплохо подзаработали
Дивіться!
Я тут живу,а такого’м не чув...
Але там розказуют,що в нас бандерівці москалів на кожному дереві вішают...

bonapart
20.03.2008, 10:31
Пан Ромко правий, я ще ні від кого нечув, що тоді йому вдалоя заробити за поїздку в Київ. І річ не в тому що повезло, тому що звідси люди в Київ їхали навіть власним коштом. А поверталися - тим більше. І про гроші за те щоб туда з"їздити ніхто не думав.

Danilo
20.03.2008, 10:57
Ви самі з Донецька, і напевно ті хлопці теж зі Сходу. Просто опинилися разом у Галичині, ось і повідали Вам про свій "успіх".:)

Тим22
20.03.2008, 11:06
Панове, я каждый год , приезжаю на ЗападнуюУкраина и по делам и отдыхать и посетить новые места. Мы с другом на авто забираемся в самые глухие места. Кроме этого есть знакомые в этих краях. И в 2005 году, в кафе, мотеле, на заправке не раз слышал истории, как сын, сват, брат, в основном безработные, ездили в Киев, получая за день 100-150 грн. Было, что хозяин фирмы, за свой счет отправлял сотрудников, я знаю вузы, где ректора обещали студентам прощение всех грехов и успешную сдачу сессии. Да были люди, которые сами ехали в Киев, с этим я согласен

Тим22
20.03.2008, 11:29
Облиште. Невже у Вас такий здоровецький бак, що встигаєте побалакати з кимсь, ще й на політичні теми?

Представьте себе да. Я еще обычно каву чи пиво пью и общаюсь с людьми. В ы еще скажите, что не знаете о так называемых бригадирах, которые набирали людей и которым неплохо платили

Danilo
20.03.2008, 12:03
В ы еще скажите, что не знаете о так называемых бригадирах, которые набирали людей и которым неплохо платили
Годі вже оффтопити! НЕ знаю, бо ж я не вживаю пиво за кермом.

Boris_Kiev
20.03.2008, 12:03
в кафе, мотеле, на заправке не раз слышал истории, как сын, сват, брат, в основном безработные, ездили в Киев, получая за день 100-150 грн.
ТИМ22,
давайте почекаємо - чи накинеться на Вас Чит._Обк. після вашого допису ?
Ось я в листопаді 2004 писав, що конкретно на автомийці-шиномонтажі (Київ, вул. Струтинського, назва сервісу - "Маестро"), почув від двох старших менеджерів НАК Нафтогаз (дві Шкоди-Октавії, номери не сфотографував :) ), що їх примусово направляють робити "карусель" з відкріпними талонами чи то в Кременчуг, чи то в Кіровоград.

З тих пір Читатель ніяк не може заспокоїтись.

Досі шкодую, що Черномирдін у 2003 р. захопив територію колишньої автостоянки, де моїм сусідом був співробітник апарату ЦВК (Міцуба-купе синього кольору, номер не сфотографував, телефон сусіда не зберіг) :).

І з приводу почутого мною раніш від того пана, Читатель теж не може заспокоїтися.

Читатель_Обкома
20.03.2008, 18:29
що їх примусово направляють робити "карусель" з відкріпними талонами чи то в Кременчуг, чи то в Кіровоград.

В Полтаву Борисе!В Полтаву!!!:radist: :radist: :radist:

kertis
20.03.2008, 18:31
Полезная тема) Только название отстойное. Предлагаю наз-вать "кулуары".

юстас
09.04.2008, 12:06
Цікаво, чи всі львівські журналісти не знають, що в Одесі пам'ятник існував ще до революції ? Він навіть зберігався у місцевому музеї...
Треба краще було вчитися, пані Галю...
Наразї, щоб відтворити справедливість, треба ще повернути центральному парку міста історичну назву - Олександровський замість сьогоднішної назви - Шевченко, який не має ніяких відносин до Одеси.
...а что скажете про Львов, где именем Шевченко названы улица, проспект, огромный памятник в самом сердце города? Любой иностранец логично подумает, что Шевченко тут родился, прожил всю жизнь и здесь же похоронен. Однако это оффтоп....пардон.

levandivka
09.04.2008, 12:09
Любой иностранец логично подумает, что Шевченко тут родился
Ми процитуємо Задорнова: "Ну, тупые...."

юстас
09.04.2008, 12:13
Ми процитуємо Задорнова: "Ну, тупые...."

неплохой ответ, но и звучит очень двузначно...не находите?

levandivka
09.04.2008, 12:30
звучит очень двузначно...не находите?
То в Жиріновського все "Адназначна!" :)

Danilo
09.04.2008, 12:49
не находите?
Воргів ми знаходимо, та й вбиваємо.;):suicide:

юстас
09.04.2008, 14:34
Воргів ми знаходимо
Вот мы себя и выдали!Данило, вы же этой фразой всех ваших "попалили"!

Danilo
09.04.2008, 14:37
"попалили"
Особливі прикмети: 1. розмовляє фєнєю.:)
2. Улюблена кінострічка- "17 міттєвостей весни"

юстас
09.04.2008, 14:52
1.Простите,а что такое феня?
2.На вкус и цвет,как говорится...
Кстати фильм "Нескорений" я тоже считаю неплохим боевичком.Честно :-)

ув. модераторы, мы снова немного оффтопим, но не я начал шукаты ворогив...

пупер
09.04.2008, 23:57
Я конечно извиняюсь. Вспылил. Но Кертиса и его творчество на различных сайтах вижу. Он может быть и живет в Одессе но Одесситом так и не стал. Ему чужда атмосфера Одессы. Он в своих высказываниях частенько оскорбляет Одесситов. Поэтому поймите меня правильно.
банальне узагальнення... http://levus.info/smile/wink.gif
я також можу сварити певних львів’ян, бо деякі львів’яни для мене зовсім не львів’яни, або є такі львів’яни, які тільки частково львів’яни, бо тут мешкають.....
і що?...
поставите на мені також тавро?...
пупер -- не львів’янин, бо деяких львів’ян сварить?.. http://levus.info/smile/wink.gif

Romko
10.04.2008, 00:07
пупер -- не львів’янин, бо деяких львів’ян сварить?.
Не львів’янин.Бо живе не у Львові.
А тьоща,взагалі в Рясне.
Логіка? Логіка.

пупер
10.04.2008, 00:15
Не львів’янин.Бо живе не у Львові.
А тьоща,взагалі в Рясне.
Логіка? Логіка.
хто не у львові?!.... http://levus.info/smile/shok.gif
я -- у львові, на відміну від декого..... http://levus.info/smile/wink.gif

Romko
10.04.2008, 00:17
хто не у львові?!....
я -- у львові, на відміну від декого.....
А тьоща?

пупер
10.04.2008, 01:37
А тьоща?
а хто така тещо? <...> не знаю ніяку тещо!... http://levus.info/smile/biggrin.gif

Romko
10.04.2008, 02:04
а хто така тещо? <...> не знаю ніяку тещо!...
А чиї то ... сохнуть?

пупер
10.04.2008, 07:07
А чиї то ... сохнуть?
– За что же Козлевичу? – завизжал Паниковский. – Это грабеж! Кто такой Козлевич, чтобы с ним делиться! Я не знаю никакого Козлевича!
Илья Ильф, Евгений Петров. Золотой Теленок. гл. 14

http://levus.info/smile/wink.gif

1h0r
13.04.2008, 21:39
Якщо тут не місце то я вибачаюсь наперед. Чесне слово, хотів вислати цього листав ПП але в мене якісь глюки з інтернетом і довгих листів висилати не можу, хіба що частинами, а ділити одне ПП на 3 ПП, думаю читати не стануть. Тому запощу тут.

---
Шановний пане модератор Levandivka!

Хочу звернути Вашу увагу на те, що я жодним чином не обговорював модерації, а у вас склалося хибне враження.

Додано через 3 хвилини
Допис витерли, і дослівно його зацитувати не можу, але там йшлося приблизно про таке: Ви, шановний, навели віршиком думку, що "москалі люди погані краще нехай живуть в Пакистані". Я, нажаль не творча людина, тому свою думку висловлюю в основному "без рими" і моя думка, якщо ви пам"ятаєте звучала так "москалів у Львові і так багато і ніхто з них їхати звідси не збирається".

Додано через 5 хвилин
Зверніть увагу, я навіть, на відміну від Вас, не називав їх поганими. Але це пусте, я ж розумію що прав той хто має більше прав, така в нас держава, така в нас свідомість, така ментальність... просто маю звичку прямо висловлювати свою думку.

З повагою, Ігор.

levandivka
13.04.2008, 22:07
хотів вислати цього листав ПП але в мене якісь глюки з інтернетом
То нічо', поспішати нікуди.
Шліть конкретне питання в ПП - я туди ж дам відповідь.
Передбанник ліквідований, відкритих обговорень покарань тут не треба влаштовувати.
З повагою,
Levandivka.

1h0r
13.04.2008, 22:17
То нічо', поспішати нікуди.

Я вибачаюсь, бачу мені не вдасться вам прояснити що я мав на увазі, вище наведений допис це є власне моє звернення до вас, як бачите питань в ньому нема, а також там нема "обговорень покарань."

levandivka
13.04.2008, 22:22
Пояснюю ще раз: гвлки Форуму призначені для дописів широкому колу користувачів.
Наші з Вами переговори повинні поститися у ПП.
Це принципово.

Читатель_Обкома
14.04.2008, 07:40
"...Вы полагаете, что вы информированы больше автора этого поста? Позвольте усомниться... .."
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=289602&postcount=1477
Для начало,следовало бы веточку открыть-с...

zet
14.04.2008, 08:32
"...Вы полагаете, что вы информированы больше автора этого поста? Позвольте усомниться... .."
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=289602&postcount=1477
Для начало,следовало бы веточку открыть-с...
Вы о чем? Какую веточку?

levandivka
14.04.2008, 08:34
следовало бы веточку открыть-с...
А для чого? Щоб Ви могли "написати" в Голодомор "Ха-ха, все - придуркі, потому і плохо ім"?

Гілка закрита через постійний лайнотоп і брудні сварки.
Сказати щось нове поки нікому.

zet
14.04.2008, 08:40
Я первоначально поместила в ветку о Сахарове и его статье. Левандовка перенес в Голодомор, что тоже, в принципе, верно.. Подходит и туда, и туда... Что же вас, Читатель, так достало? Что мои мысли с вашими в этом вопросе не сходятся, так это не новость. Что я не из пугливых и мне плевать на карму, то тоже давно уже пора понять (иначе б я просто не "дразнила гусей" в теме про аборт, но молчать и там не буду...:) )..

Оля
14.04.2008, 18:09
Я первоначально поместила в ветку о Сахарове и его статье. Левандовка перенес в Голодомор, что тоже, в принципе, верно.. Подходит и туда, и туда... Что же вас, Читатель, так достало?

Зет, а я вже і не дивуюся, що Читателя і інших дістає всяка інформація про голодомор. Таким людям, якби навіть і російська преса "вовсю" почала друкувати факти і знімати фільми на підтримку достовірності факту голодомору в Україні, нічого б не допомогло. Маю такого одного покупця. Десь йому під 60. Приходить суто брати касети, диски в прокат. І тільки ще радянського виробництва. Про війну, про розвідку. Вчора аж дві години вибирав. Вже аж я змучилася, що він стільки стирчав в магазині. Добре, що так собі тихенько стояв виписував з каталогів. А в нас дуже великий прокат. Вісім тисяч касет і 2 тис дисків. Одного разу я йому хотіла допомогти. Почала йому сучасні про війну підказувати. Типу "Штрафбату". А виявилося, що він такі і дивитися не хоче! Не сприймає людина правди! Живе в світі тої солодкої фальшивої совєтскої брехні і більше нічому вірити не хоче! От і таких людей ще є море!

Додано через 3 хвилини
Что же вас, Читатель, так достало?

Зет, то певно ще Читателя дістало і те, що Ви, як модератор, в закриту гілку написали, а йому зась! :););)

Полковник
14.04.2008, 18:55
Зет, а я вже і не дивуюся, що Читателя і інших дістає всяка інформація про голодомор. Таким людям, якби навіть і російська преса "вовсю" почала друкувати факти і знімати фільми на підтримку достовірності факту голодомору в Україні, нічого б не допомогло. Маю такого одного покупця. Десь йому під 60. Приходить суто брати касети, диски в прокат. І тільки ще радянського виробництва. Про війну, про розвідку. Вчора аж дві години вибирав. Вже аж я змучилася, що він стільки стирчав в магазині. Добре, що так собі тихенько стояв виписував з каталогів. А в нас дуже великий прокат. Вісім тисяч касет і 2 тис дисків. Одного разу я йому хотіла допомогти. Почала йому сучасні про війну підказувати. Типу "Штрафбату". А виявилося, що він такі і дивитися не хоче! Не сприймає людина правди! Живе в світі тої солодкої фальшивої совєтскої брехні і більше нічому вірити не хоче! От і таких людей ще є море!

Додано через 3 хвилини

Зет, то певно ще Читателя дістало і те, що Ви, як модератор, в закриту гілку написали, а йому зась! :););)
Угу.
"Штрафбат" - это ПРАВДА!
Да, Оля?

MARTINI
14.04.2008, 19:29
Я думаю, ближче до правди, ніж "Служили два товарища"

Полковник
14.04.2008, 19:31
Я думаю, ближче до правди, ніж "Служили два товарища"

Ответил бы, конечно....
Но, Пан Модератор....
Научен уже.
Молчу.
Молчать можно?

Boris_Kiev
14.04.2008, 21:33
А виявилося, що він такі і дивитися не хоче! Не сприймає людина правди! Живе в світі тої солодкої фальшивої совєтскої брехні і більше нічому вірити не хоче! От і таких людей ще є море!
Олю, моя дружина іноді відвідує звичайнісіньку бібліотеку, розташовану в кварталі, де живуть відставники, в т.ч. кгб, + обслуга кабміну та ВР.
Там не тільки подібних "чітатєлєй" море, там є подібний бібліотекар (хіба що без сталінського френча), що чергує по суботах. Ото фрукт !
Але там передплачуються деякі журнали, які дружині по блату дають додому. Тож мусить терпіти присутність "спецконтингенту".
Розумієте, якщо такій людині довести, ЩО є правдою, а все її життя - міф - буде інфаркт або попадання в дурку. (психіатри таке фіксували у 1990-1993 роках).
Нехай релікт живе as is.

zet
14.04.2008, 22:24
Левандовка, я не обратила внимание сразу. А зачем вы и правда мой пост перенесли в закрытую ветку? Пусть бы тогда в теме о Сахарове было, или ветку открыть нужно.. А то, конечно, народ немотой давится.. Ни тебе поругаться, ни тебе высказаться... Оби-и-и-идно, понимаешь ли.. :)

Boris_Kiev
14.04.2008, 23:00
А хто візьметься приписати такий скриптик:
Пан N (або Ч_О) може дописувати в усі відкриті гілки, крім (гілок 1,2,3) ?

пупер
14.04.2008, 23:45
А хто візьметься приписати такий скриптик:
нічого складного, але тільки чи варто?... http://levus.info/smile/wink.gif
пане борисе, у нас демократія, не варто поводитися як комуняки в ссср....

levandivka
15.04.2008, 06:56
не обратила внимание сразу. А зачем вы и правда мой пост перенесли в закрытую ветку? Пусть бы тогда в теме о Сахарове было, или ветку открыть нужно.. А то, конечно, народ немотой давится..
Бо то не "зразу" ТАК було.
Ваш допис був у відкритій гілці. Данило не втерпів (треба ж кудись, крім НАТО, ЖЖ-цитатник втицьнути), і відкрив "Голодомор-2".
Потім і цей "Г-2" закрився, пости перенесені.
Тему "Голодомор" не відкриваю, бо вважаю, що для плювання і демагогії (а інакше спілкуватися зараз у форумлян-салунщиків не виходить) є купа гілок з нейтральними темами.
Перейменувати в "Глум над Голодомором"?

Читатель_Обкома
15.04.2008, 07:49
Гілка закрита через постійний лайнотоп і брудні сварки.
Сказати щось нове поки нікому.
Можно подумать,что Зета что то новенькое сказала,процитировав краснобайство рафинированной чистоплюкий,без всяких доказательств.:cowboy:

пане борисе, у нас демократія, не варто поводитися як комуняки в ссср...:8:
Не смешите мои тапочки Пупер и не говорите такого слова Левандивке...умоляю Вас...:suicide:
(А то он и Вас отправит мыться на море...;) )

Boris_Kiev
15.04.2008, 08:09
рафинированной чистоплюкийОоо ! Які "уралізми" в російській мові! Точно угрофінська граматика, нє ?

Не смешите мои тапочки Пупер и не говорите такого слова Левандивке
Взагалі Пупер до мене звертався.

Пупере, якщо базар зайшов про комуняк, я Вас повеселю: в комуняк була така міра покарання - члена кпсс переводили на півроку-рік назад у "кандидати" і потім знову приймали. Або не приймали. :)

levandivka
15.04.2008, 08:21
...
Не смешите мои тапочки Пупер и не говорите такого слова Левандивке...умоляю Вас...:suicide:
І я Вас марно умовляю, зарядіть, нарешті, той пістолет...
Не мучте форумлян невдалими спробами суіциду.
Виникає бажання допомогти...:)

zet
15.04.2008, 08:48
Читатель, она как раз не чистоплюйка, а человек, в силу своей профессии более информированный, чем вы.
А вот почему вас это так бесит, то это вопрос любопытный. Неужто, в своем роду обнаружили родство с "великим и ужастным" Сталиным? Откуда эта позиция страуса? Голова в песок, а все остальное все равно наружу? Вас что, в должности повысили и теперь "положение обязывает"?

afterstep
15.04.2008, 08:59
Молчу.
Молчать можно?
і навіть ваше мовчання може бути використано проти вас....
провокуєте, мовляв :)

Оля
15.04.2008, 16:57
Угу.
"Штрафбат" - это ПРАВДА!
Да, Оля?

Полковнику, НІ! То тільки половина правди! Всю правду ваші москалі про себе і так ні не напишуть, ні не покажуть. Всю правду про вас і про вашу армію, особливо в роки війни пережили наші предки на собі. Я дуже любила малою слухати ті розповіді моїх дідуся, бабусі, прабабусі. Вони всі були людьми аполітичними. Простими селянами. Не належали ні до УПА, ні до іншої якої організації, щоби захищати свою ідеологію. Розповідали просто про те, що вони пережили. От їхні розповіді - то була чиста, гола правда! Не прикрашена ніякими режисерськими задумами. І була ця правда дуже страшна, Полковнику! Дуже страшна!Таке ніяке кіно не передасть, що пережив наш народ від вашої "визвольної" армії. Але що Вам розказувати? Я ж говорила вище, що такі люди, як Ви скоріше вмруть, ніж признають скільки горя їхні предки принесли на інші території! Вони будуть до кінця свого життя думати, що вони ощасливили поневолених, АСВАБАДІЛІ! Тільки від чого, питається? Від нормального життя, від вибору жити так, як ця країна жила собі і нікого не зачіпала? Тоді ТАК! Асвабаділі! І то на довгі роки. Ви ще маєте щастя, що українці - народ не кровожадний. Не мстливий, як мусульмани. Дальше самі уявіть, що би могло бути, якби українська нація такою була....

1h0r
15.04.2008, 17:22
Вони будуть до кінця свого життя думати, що вони ощасливили поневолених

Жодний загарбник не признає що він загарбник, ні один нащадок загарбника не признає що він нащадок загарбника (зараз мене звинуватять у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі)
А не признає того ніхто бо
1) їх багато
2) їм це не вигідно
3) ми ........ які є такі вже є

українці - народ не кровожадний. Не мстливий

тай забудькуватий народ...

Boris_Kiev
15.04.2008, 17:31
Але що Вам розказувати? Я ж говорила вище, що такі люди, як Ви скоріше вмруть, ніж признають скільки горя їхні предки принесли на інші території! Вони скажуть, що це їхня робота.
В їхніх військових установах хіба що над сортирами не висять гасла - золотим по червоному:
"Есть такая профессия - защищать РРРодину" !

Оля
15.04.2008, 17:33
тай забудькуватий народ...

А часто таки треба пам"ятати. Не для того, щоби мстити, а щоби знову не піддатися на нове поневолення. Зараз вже ж нема тих страхіть, що були 60 років назад. Нема тої ситуації, щоби не можливо було вирватися з тих "братніх" обіймів! А багато українців на всіх рівнях так і не можуть позбутися менталітету російського раба.

1h0r
15.04.2008, 17:34
"Есть такая профессия - защищать РРРодину" !

Професія то єсть а чіткого розуміння що таке і де та родіна нажаль нема

Boris_Kiev
15.04.2008, 17:36
Професія то єсть а чіткого розуміння що таке і де та родіна нажаль нема
Як це нема ? Родіна всюди, де асвабадітєлі прали портянки.
Полковнику, НЄ ?

1h0r
15.04.2008, 17:36
А багато українців на всіх рівнях
Власне багато з тих так званих українців ними не є і ставати не збираються
для них Україна, щось не визначене, щось аморфне, щось тимчасове

Додано через 1 хвилину
Родіна всюди, де асвабадітєлі прали портянки

Ну та "ісконно ріская зємля".......

Boris_Kiev
15.04.2008, 17:43
Ну та "ісконно ріская зємля".......
Ігоре, про Києво-Могилянську Академію чули ?
На тій території з 1943 і по 90 роки було військово-морське (!!!) політичне училище. В Києві ! Коли ще Київського "моря" (яке моряки називали "водоём") в проекті не було !
Якось під час фільмування я запитав у тамтешнього історика - а як ви тут взагалі виникли ?
- Ну - відповів - ситуативно у 43-му тут розташувався штаб Дніпровської флотилії... І взагалі, каже, в армії є така традиція - де певний рід військ заякорився, то їм та територія належатиме довічно! Ані зв"язківців, ані танкістів на НАШІЙ, МОРСЬКІЙ (в Києві! :) ) території ніколи не буде !

Альо, морські комісари!
"Ботінкі" !
Де ви ?
Буль-буль ?

1h0r
15.04.2008, 19:13
Зараз вже ж нема тих страхіть, що були 60 років назад.

Так звичайно нема, ми їх (наше покоління не бачило) ще живе покоління яке бачило але з того покоління простіше посміятися ніж подумати, спробувати зрозумінити. Коли я пропонував тут декому, трохи вище, попитати в того покоління, то з мене дружньо погигикали, наші українці і також наші "каторим всьоравно на каком язікє"

Додано через 3 хвилини
А часто таки треба пам"ятати. Не для того, щоби мстити, а щоби знову не піддатися на нове поневолення.
Ну власне - ПАМ"ЯТАТИ
Але ж як пам"ятати коли нагадувати то виглядає некоректним?
Коли нагадування того що саме "московський чобіт" вибивав двері в наших хатах, що саме на "рускам язікє" нашим людям приказували покидати свої домівки вважається розпалюванням міжнаціональної ворожнечі?

пупер
15.04.2008, 20:08
ПАМ"ЯТАТИ
так-то воно так.....
але є велике "але"....

Україна надто довгий час була частиною російської імперії і від цього вже нікуди не подінешся....
справа в тому, що надто багато зав’язано на росії та російському....

тут є тема "хто звідки", погляньте....
майже ніхто не написав, що не має коріння чи родичів в росії....
висновки робіть самі...

Полковник
15.04.2008, 21:28
Я ж говорила вище, що такі люди, як Ви скоріше вмруть, ніж признають скільки горя їхні предки принесли на інші території! Вони будуть до кінця свого життя думати, що вони ощасливили поневолених, АСВАБАДІЛІ!

Как порядочный офицер после таких Ваших слов я должен застрелиться?

Liliyah Romanova
15.04.2008, 21:40
Полковнику, після усіх червоних та багаторазових бань, ви вже можете не "бадеруватися", думаю... http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif http://s9.rimg.info/4b435ec34fd661a2adf282dbbc23872f.gif http://s9.rimg.info/4b435ec34fd661a2adf282dbbc23872f.gif http://s9.rimg.info/4b435ec34fd661a2adf282dbbc23872f.gif

syavych
15.04.2008, 21:56
"бадеруватися"
А можна розкодувати оте таємне слово? В моєму словнику такого ще немає :)

Liliyah Romanova
15.04.2008, 22:06
А можна розкодувати оте таємне слово?
Ну, оскільки Полковник відповідав на допис Олі, то я дозволила собі вжити місцеве слівце, діяспорне тобто. То з англійської - to bother. Не перейматися коротше. http://s9.rimg.info/eb94083f318aa52d69cb509c3ec28fc0.gif

Boris_Kiev
15.04.2008, 22:36
досить публічно покаятися. Хоча би з факту перебування в кпсс.
Не забули, що таке КПСС ?
нагадую: "ряд глухих согласных".

Liliyah Romanova
15.04.2008, 22:41
Це кому? Росіянам каятися? Борисе, не смішіть. Для них скоро буде "все нове - це добре забуте старе". За що вибачатися?
Ви мені краще скажіть, куди цей оффтоп знести, бо я в салуні не орієнтуюся, Левандівки нема, а пупер спить...

Boris_Kiev
15.04.2008, 22:45
Лілю, у вівторок не можна "зносити". Нехай лишається. :)

Городецький
15.04.2008, 22:52
То з англійської - to bother. Не перейматися коротше.
Збочитися, оминути ...

1h0r
15.04.2008, 22:52
За що вибачатися?

Хм... цікаве питання......

Недавно чув що австралійський парламент вибачився перед аборигенами за те що відбирав в них дітей і виховував в кращих умовах....

Але ті австралійці, нє?
Це напевно тому що в них літо коли у всіх нормальних зима

пупер
16.04.2008, 00:27
Недавно чув що австралійський парламент вибачився перед аборигенами за те що відбирав в них дітей і виховував в кращих умовах....
я думаю, вибачився не за це.....
це тільки формулювання...

парламент вибачився скорше за те, що нищив таким чином культуру аборигенів....

1h0r
16.04.2008, 09:51
парламент вибачився скорше за те, що нищив таким чином культуру аборигенів....

Росіянам каятися?

Ну а росіяни як тільки прийшли так зразу почали нашу культуру плекати ...

пупер
19.04.2008, 12:33
а може не варто зачісувати всіх під один гребінець?..

консультант
19.04.2008, 12:52
Поважаю росіян, ненавиджу впертих і тупих москалів-шовіністів...:mad:

1h0r
19.04.2008, 14:02
а може не варто зачісувати всіх під один гребінець?..

Може й не варто, а хто зачісує?
Мова йшла про культуру, отже який відсоток 50 - 60 - 90 % тих хто прийшов сприйняли і почали розвивати нашу культуру, вивчили нашу мову........ а всього 10% валили церкви, вивозили людей і таке подібне.
Я нумаю, що якраз навпаки, отже нема чого тим гребінцем начісувати тих 10 на всі 100, це як начісувати волосся з шиї на лисину, щоб не блистіла.

пупер
19.04.2008, 14:27
Може й не варто, а хто зачісує?
Мова йшла про культуру, отже який відсоток 50 - 60 - 90 % тих хто прийшов сприйняли і почали розвивати нашу культуру, вивчили нашу мову........ а всього 10% валили церкви, вивозили людей і таке подібне.
Я нумаю, що якраз навпаки, отже нема чого тим гребінцем начісувати тих 10 на всі 100, це як начісувати волосся з шиї на лисину, щоб не блистіла.
ви щось ніби й сказали, але суті вашого повідомлення я не зрозумів....

1h0r
19.04.2008, 14:47
Пупере, я сказав, що як не чеши а лисина всеодно виглядає коли та лисина займає 90% голови. Тепер зрозуміло. Це до вашого твердження що нема чого всіх зачісувати під один гребінець.

пупер
19.04.2008, 15:06
Пупере, я сказав, що як не чеши а лисина всеодно виглядає коли та лисина займає 90% голови. Тепер зрозуміло. Це до вашого твердження що нема чого всіх зачісувати під один гребінець.
або я тупію, або мій словниковий запас невеликий, або тре менше читати російською......

як не чеши а лисина всеодно виглядає коли та лисина займає 90% голови -- тобто моЦкаля як у вишиваночку не вбирай, він все одно лишиться моЦкалем?....

1h0r
19.04.2008, 16:32
Пупере, давайте так, ви уточніть свою фразу про те що "не треба всіх чесати одним гребінцем", а та виходить що ми про різні речі говоримо

Додано через 7 хвилин
А взагалі давайте сформулюйте просте пряме питання а я постараюсь прямо відповісти і не будемо читати між рядками, про зачісування, про гребінці і т.д.

пупер
19.04.2008, 17:04
Пупере, давайте так, ви уточніть свою фразу про те що "не треба всіх чесати одним гребінцем", а та виходить що ми про різні речі говоримо.
А взагалі давайте сформулюйте просте пряме питання а я постараюсь прямо відповісти і не будемо читати між рядками, про зачісування, про гребінці і т.д.
я кажу, що не тре робити узагальнень...

моЦкалі -- це зло для України?...
у мене склалося таке враження, що ви маєте на увазі саме це...

1h0r
19.04.2008, 17:23
2 Пупер
Так.

-
Тобто
Більшовизм це зло? - Зло
Комунізм це добро? - Зовсім ні.

До нас це все зло принесли росіяни, крути не крути а таки росіяни (не поляки, не німці, не євреї, не чорні, не жовті...)
Є росіяни добрі є погані - без сумніву, але тут суть питання в іншому, скоріше всього ті добрі залишилися в Росії (на своїй батьківщині) а ті котрим всього мало, ті хто асфабадітєлі, для яких "ісконно руская зємля",як писав вище Борис, всюди там де вони прали "портянки" приїхали сюди.

Додано через 5 хвилин
Пупере, анегдот в тему.

Їдуть прерією два ковбої на конях і тут один другому каже:
- Ну єті індєйци наглиє, представляєш сєбє, ані занялі ісконно наше зємлі ісчо перед намі!

Читатель_Обкома
19.04.2008, 21:23
Не забули, що таке КПСС ?
нагадую: "ряд глухих согласных".
Ай-яй-яй...Борисе...Борисе....:( :( :(
Вы же лично,столько лет "верой и правдой" служили одному из органов КПУ (напоминаю ... две гласных и одна согласная..:radist: )...
И не жалко "за без цельно прожитые годы"? :cowboy:

Boris_Kiev
19.04.2008, 21:55
Читатель,
"чтобы знать врага, нужно знать его оружие"
(дедушка ленин)

НЄ ?

А взагалі це нічим не гірше, ніж виробляти замінник гарбузового листя для рабочіх і крєстьян.

Полковник
20.04.2008, 00:05

Не могли бы Вы дать ТУТ ссылочку на статистические материалы об уровне ГРАМОТНОСТИ населения Западной Украины до 1938 года, а также в 1941 году, в 1950 и в 1960 году?

Boris_Kiev
20.04.2008, 00:33
уровне ГРАМОТНОСТИ населения Западной Украины до 1938 года

Наведіть, Ігоре, наведіть.

Якими іноземними мовами володіли мешканці ЗУ (по областях та районах) ?
Які філософсько-духовні цінності панували серед населення ?
Чи ходили західноукраїнські "тётки" до театру в нічних сорочках з чужого плеча ?
Чи вважалося нормою застосування "багатоповерхових мовних конструкцій" у повсякденному житті?........

Полковник
20.04.2008, 01:13
Наведіть, Ігоре, наведіть.

Якими іноземними мовами володіли мешканці ЗУ (по областях та районах) ?
Які філософсько-духовні цінності панували серед населення ?
Чи ходили західноукраїнські "тётки" до театру в нічних сорочках з чужого плеча ?
Чи вважалося нормою застосування "багатоповерхових мовних конструкцій" у повсякденному житті?........

Жду данных статистики.
Ваш бред во внимание не беру.

Капітан
20.04.2008, 11:27
Жду данных статистики.
Ваш бред во внимание не беру.

Статистика в данном случае ничего не доказывает, Полковник. Естественно, что при Советах количество школ в ЗУ увеличилось, но в основном русских.
Но поверьте, что без россиян и советской власти украинцы не остались бы безграмотными дикарями, так что спор смысла не имеет.

консультант
20.04.2008, 14:33
Не могли бы Вы дать ТУТ ссылочку на статистические материалы об уровне ГРАМОТНОСТИ населения Западной Украины до 1938 года, а также в 1941 году, в 1950 и в 1960 году?

Давайте тоді повернемось ще дальше назад... Колись не було радянської влади, як і не було Росії, були лише дикі кочівні племена, які навчались культури в Київської Русі. Не бажаючи і надалі залишатись під владою Київської Русі, об2єднавшись, створили собі так звану Росію, яка переросла в СССР. Тепер все йде зворотнім шляхом: розпався СРСР, поступово розпадається Федерація, все стає на круги своя. Колись Київська Русь вчила культури північних сусідів, з часом почали намагатись вчити вони. Можливо навіть не вчити, а нав"язувати свою
дикарсько-атеїстичну культуру, руйнуючи все святе, що було здобуте до них.

1h0r
20.04.2008, 15:22

Вас би в ссилочку на кілька років, свіжим повітрям подихати, попрацювати "на благо родіни" а не теревенити не знаючи про що.

А щодо якоїсь інформації то мені не треба читати сайти, наберіть наприклад слово Просвіта і почитайте на ту тему.

Один показовий випадок, мені бабця розказувала то в них в селі коли прийшли "москалі" прийшлось закопувати сільську бібліотеку, щоб "визволителі" не знайшли, бо "визволителі" дикунами були...

afterstep
20.04.2008, 17:45
полковнику - австрійці брехати не вміли, поляки - не дуже любили.
Вся статистика, що ви її просите - станом на зараз "одного розливу", і кілька разів мінялася після "кардинальних поворотів" на "ключових з'їздах".
Грайте вар'ята, та знайте міру, полковнику. Є троха інша статистика - до "визволення 1939" львів'яни не були знайомі з вошами та елементарними методами боротьби з цією заразою....

Мих
20.04.2008, 17:50
Дайте посилання про рівень грамотності асфабадітєлєй в тих же роках.

1h0r
20.04.2008, 17:57
2 Мих
Думаю що дасть, вони своїх версій нашої історії понапридумували ...

Додано через 1 хвилину
там десь в сусідній вітці вже один пише що москва була столицею Русі і таке подібне, і Новгород був ....

Полковник
20.04.2008, 20:40
2 Мих
,там десь в сусідній вітці вже один пише що москва була столицею Русі і таке подібне, і Новгород був ....

Нет?
НЕ БЫЛИ?

пупер
20.04.2008, 21:01
Є росіяни добрі є погані - без сумніву, але тут суть питання в іншому, скоріше всього ті добрі залишилися в Росії (на своїй батьківщині) а ті котрим всього мало, ті хто асфабадітєлі, для яких "ісконно руская зємля",як писав вище Борис, всюди там де вони прали "портянки" приїхали сюди.
мені також в росію "повертатися"?.. http://levus.info/smile/wink.gif
борис з києва також писав, що має російське коріння, та й гілку "хто звідки" в цілому раджу почитати....

1h0r
21.04.2008, 15:13
Пупере ви, що тоді пропонуєте? Раз у нас багато живе росіян то говорити, що росіяни нікого не вивозили в Сибір свого часу? Давайте будемо говорити що це робили татари?
Але це ж буде неправдою. Чи правда не головне?

Тай УПА не воювало проти турків чи арабів, але давайте скажемо що воювало і настане благодать?

Нацисти почали 2-гу світову, "напали" на СРСР, так всі ж говорять що німецькі фашисти (хоч фашисти були італійські) а не просто фашисти.
І так далі.

Додано через 12 хвилин
--
Ось тут, як мені видається, люди висловлюють подібну думку
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=294343&postcount=4337

пупер
21.04.2008, 16:01
Пупере ви, що тоді пропонуєте? Раз у нас багато живе росіян то говорити, що росіяни нікого не вивозили в Сибір свого часу? Давайте будемо говорити що це робили татари?
Але це ж буде неправдою. Чи правда не головне?

Тай УПА не воювало проти турків чи арабів, але давайте скажемо що воювало і настане благодать?

Нацисти почали 2-гу світову, "напали" на СРСР, так всі ж говорять що німецькі фашисти (хоч фашисти були італійські) а не просто фашисти.
І так далі.

Ось тут, як мені видається, люди висловлюють подібну думку

коли починається формулювання подібне до вашого, тоді і виникають чвари між українцями...

мої тези:
1. упа воювало проти комуністів і росії, а не проти росіян.
2. серед комуністів було достатньо українців.
3. зараз в Україні живе кілька мільйонів росін, які є де факто громадянами нашої країни.

питання:
1. що ви пропонуєте робити росіянам?
2. що ви пропонуєте робити змішаним сім’ям?
3. що ви пропонуєте робити українцям, які живуть не в Україні?

1h0r
21.04.2008, 17:51
Відповіді:
1. Зробити висновки, подібні до тих які зробили свого часу німці.
2. Живіть "в мирі" і не забувайте що живете в Україні.
3. Повертатися в Україну

мої тези:
1. упа воювало проти комуністів і росії, а не проти росіян.
2. серед комуністів було достатньо українців.
3. зараз в Україні живе кілька мільйонів росін, які є де факто громадянами нашої країни.
1. Скоріше всього проти СССР, але не треба забувати звідки прийшов той СРСР і коли.
2. Нажаль
3 Ну і добре. Я тільки радий якщо людина усвідомлює себе громадянином України а не Гражданіном СССР, а таких, погодьтеся, також немало залишилось.

Romko
07.05.2008, 21:58
Оця,котра Она ж на прощання хоч похвалила...
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=302067&postcount=131

lotr_an
07.05.2008, 22:03
а в чому власне проблема? давайте допоможу!

Капітан
07.05.2008, 22:03
Оця,котра Она ж на прощання хоч похвалила...
Ну да. Ещё пару лет "схидняки" уверенно писали бЕндеровцы вместо бАндеровцы.
Так что прогресс налицо, историю и грамоту подучили. Прогиб засчитан, комплимент принят. Голосую за "разбанить" :)

Samojlovu4
09.05.2008, 14:23
хто якої віри на... 07.05.2008 18:49 afterstep Поганий допис!

Юркіна заграти :) 07.05.2008 18:47 afterstep Поганий допис!

Кармічні ювілеї (вітання) 07.05.2008 18:47 afterstep Поганий допис!

хто якої віри на... 07.05.2008 18:47 afterstep Поганий допис!

НАТО хоче Україну! Чому? 07.05.2008 18:46 afterstep Поганий допис!

Любов без надії 07.05.2008 18:45 afterstep Поганий допис!

Ше м невидів стільки жовчі... а Ви?

Так же ж і попередження спеціально поставлене, справа від ніку - повний глечик жовчі: afterstephttp://forum.lvivport.com/images/arcade/trophy.gif... ;)

Boris_Kiev
09.05.2008, 14:32
Голосую за "разбанить"
Так, раптом вона таки купить в мене газетки зі свіжими некрологами Дєдушкє Леніну. 1924 р, укр. мова.
Така прикольна райкомівська товаришка !

levandivka
09.05.2008, 14:34
раптом вона таки купить в мене газетки
ТАК зв'яжіться на їх сайті!
Ще й аукціон серед комуняк можна закалатати...

Boris_Kiev
09.05.2008, 14:49
ТАК зв'яжіться на їх сайті!
Ще й аукціон серед комуняк можна закалатати...
Та на її сайті менше 20 юзерів. "Нема в них грошей".
А на Симоненківський сайт заходити неохота.
Наперід знаю, що дістануть проханнями подарувати-пожертвувати. Як колись канючив музей леніна. :)

levandivka
09.05.2008, 14:55
на її сайті менше 20 юзерів
Легальних. А "Подпольний обком дєйствуєт"...

sem41
10.05.2008, 11:52
Відповідь: Ціни на житло можуть упасти

/ icon and title

Середа, 19 жовтня, 2005 року, № 189 (755)
Щось я не розумію політики власників не то Форуму,не то Львівської газети.Якщо робот автоматично постить сюди,то навіщо новини одно-дворічної давності. І ще було б непогано якби прибрали оту дату публікації 01.01.1970. Невже туди так важко вставляти справню годину публікації.

Саме для ТАКих постів існує гілка "Панове модератори...", а не для розборок.
1.Не знаю де ви бачили розборки,то побажання.
2.Хотів перенести то в гілку "Панове модератори.." Виявилось що вона закрита

levandivka
10.05.2008, 12:03
Виявилось що вона закрита
Через розборки. :)
Думаю, зараз відкриється.

Mariya
10.05.2008, 17:17
Це не нагорода, царської росії вже давно нема, а георгіївська стрічка - це символ. Не нагорода, а символ. Символ військової звитяги, мужності, символ пам"яті про подвиг тих, хто пройшов через жахи війни і тих, хто не повернувся з неї, символ поваги до цих людей і того, що вони зробили. Ми з вами такого не бачили і дасть Бог не доведеться ніколи нам і нашим дітям. Мій дід був не енкаведистом, а простим галицьким селянином, який закінчив війну в артилерії під Ельбою і повернувся додому переможцем. Він щороку шанував цей день, одягав бойові нагороди, разом з ровесниками згадував ті роки і тих, хто не повернувся з війни. Якщо когось із вас пересмикує від цього символа чи в когось очі кров"ю наливаються, чи інші проявляються симптоми, то це не мої проблеми, а біда тих, хто в тумані псевдопатріотизму не бачить далі власного синьо-жовтого носа. Горе цій країні від таких патріотів.

Ну, Мартіні, не очікувала, що ви взагалі відповісте на моє запитання, а ви таки молодець, оперативно через 24 години на нього відповіли. Так, я за своїм синьо-жовтим носом не бачу доцільності підтримувати трирічну істерію Росії під назвою "Георгиєвская лєнточка", і я тут не є одна така.

Пестрая лента (http://www.mk.ru/blogs/idmk/2008/05/05/Mobil/351565/)

...
Когда в 2005 году РИА «Новости» затеяло интернет-проект «Наша Победа», то из него совершенно случайно получилась акция «Георгиевская ленточка», которая тут же стала всероссийской. Уже через несколько дней, к огромному удивлению авторов идеи, телеведущие главных каналов страны сидели в эфире с георгиевскими ленточками на пиджаках. Ну а раздача этих самых ленточек всем, захотевшим показать сопричастность, прошла с огромным успехом. Хотя, как и полагается, идейную сторону поняли не все и для многих это стало просто халявой. Зато на свои автомобили народ прикреплял ленточки с видимым пониманием. В несколько дней такие знаки понимания украсили автомобили настолько разные по классу, статусу и цене, что на какое-то время появился шанс опять почувствовать себя единым народом. Как раз таким, который и побеждает в войнах.

......... Дед из толпы проскрипел: «Эту ленту раньше за пролитую кровь давали, а теперь на сувениры порезали».

...

Из статуса Ордена Святого Георгия: «Ни высокий род, ни прежние заслуги, ни полученные в сражении раны не приемлются в уважение при удостоении к ордену Святого Георгия за воинские подвиги; удостаивается же оного единственно тот, кто не только обязанность свою исполнял во всем по присяге, чести и долгу, но сверх сего ознаменовал себя на пользу и славу российского оружия особым отличием».

Степаныч
10.05.2008, 18:12
...я за своїм синьо-жовтим носом не бачу доцільності підтримувати трирічну істерію Росії під назвою "Георгиєвская лєнточка", і я тут не є одна така. Дуже й дуже погано! Мабуть, від недорозуміння. Іноді варто бачити далі свого носа. Навіть "синьо-жовтого". Поцікавтеся, скільки ЕТНІЧНИХ УКРАЇНЦІВ отримали нагороди ЗА ОСОБИСТУ МУЖНІСТЬ з "Георгієвською стрічною". А МУЖНІСТЬ, вона і є МУЖНІСТЬ. І завжди достойна поваги. Ще й поцікавтесь, чому "Гергієвська".

пупер
10.05.2008, 18:47
ЕТНІЧНИХ УКРАЇНЦІВ
а до чого тут "етнічні українці"?....
війна була не за Україну, а за "велику німеччину" або ж "велику росію" (ссср)...

Степаныч
10.05.2008, 20:54
а до чого тут "етнічні українці"?....
війна була не за Україну, а за "велику німеччину" або ж "велику росію" (ссср)...
Війна як раз була в тому числі і за Україну. Як зараз виявляється - не за Галичину. Ну шо ж поробиш. Знову галичанам не поталанило. Все за них без них вирішили. Як завжди. Така вже доля.

пупер
10.05.2008, 21:05
Війна як раз була в тому числі і за Україну.
в цьому я з вами погоджуюся....
за Україну....
німецькі нацисти хотіли її собі заграбастати, російські комуністи -- собі....

Степаныч
10.05.2008, 21:31
в цьому я з вами погоджуюся....
за Україну....
німецькі нацисти хотіли її собі заграбастати, російські комуністи -- собі....А українські (білоруські, грузинські, молдованські, прибалтійські етс) комуністи - кому?

Romko
10.05.2008, 21:36
А українські (білоруські, грузинські, молдованські, прибалтійські етс) комуністи - кому?
Совєцькі комуністи.
Інтернаціоналісти(тоті,"чей адрєс нє дом і нє уліца").
Тобто безродні...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Boris_Kiev
10.05.2008, 21:41
А українські (білоруські, грузинські, молдованські, прибалтійські етс) комуністи - кому?Тут на 99% вже забуто про національність.
"Єдіная новая общность - савєтцкій народ".
Який простір для дисертацій психологам та психіатрам.

Степаныч
10.05.2008, 21:51
Совєцькі комуністи.
Ну да. Який відсоток серед них був українцями? До речі, а що поганого, якщо людина була комуністом? Ви проти комуністичної ідеї? Чому???

Інтернаціоналісти(тоті,"чей адрєс нє дом і нє уліца").
Тобто безродні...Негоже не знати текстів пісень. Там далі: "Чей адрес Советский Союз".

Тут на 99% вже забуто про національність.Якщо навіть так (хоча й не так, кожен себе відносив до якоїсь національності, просто то не вважалося чимось суттєвим, і це правильно), то що???

Який простір для дисертацій психологам та психіатрам.Взагалі хотілося б почути конкретики. Тільки не лобуди на кшталт "ми найкращі, тому що ми українці (казахи, грузини, чукчі...)".

Boris_Kiev
10.05.2008, 22:06
Взагалі хотілося б почути конкретики. Тільки не лобуди на кшталт "ми найкращі, тому що ми українці (казахи, грузини, чукчі...)".
а я зовсім не про КОНКРЕТНУ націю. Не буває поганих націй. Бувають (іноді) погані ідеї, які публіці нав"язують як "єдину й неповторну національну ідею".

А протягом 70 років певна маса схавала й переварила ідею Гомо совєтікус. От що страшно.

Для довідки: мій найближчий друг (який зараз далеко) - латиш+росіянин.
(він пише класні пісні, з них 25-30% - правильною українською мовою).
Другий (який близько) - українець+єврей. Тож ксенофобією не страждаю.

Salata
10.05.2008, 22:10
Степаныч, ну как можно увязать тот факт, что в СССР каждый человек имел национальность в документах с пламенным убеждением про "безродных", и такой же пламенной поддержкой переплавки нас всех в "украинскую нацию" (переплавив для этого своих предков в "участников войны")

Это невозможно. Вобще невозможно говорить о каком-то чувстве рода и одновременно плевать на чужой патриотизм, мол для геополитики это неважно...

Вот что касается позиции "не надорваться бы", требующей серьезной базы в виде "они надрывались и делали, потому что не понимали" - это понятно, это последовательно, хотя и недорого стоит.

Romko
10.05.2008, 22:28
Тільки не лобуди на кшталт "ми найкращі, тому що ми українці (казахи, грузини, чукчі...)".
Та.не зовсім...лабуда...І чукчі мають національну гордість(маю надію).
А спробуйте сказати поляку щось погане про Польщу.

Степаныч
10.05.2008, 22:56
І чукчі мають національну гордість(маю надію).Абстрактно-незрозуміла штука та "національна гордість". Яка Ваша (моя, будь-кого) заслуга, що Ви народилися українцем, щоб цим можна було гордитися? Ще зрозуміло, коли люди гордяться своїми дідами, батьками. Якщо вони їх достойні, звісно. Зрозуміло, коли гордяться дітьми - їх виховали. Але ж усі погоджуються (ну, адекватні люди погоджуються), що немає кращих/гірших націй. Є кращі/гірші люди. От чим українці краще інших? Наприклад, чим українці кращі росіян?

А спробуйте сказати поляку щось погане про Польщу.Мені то і в голову не прийде. І не тільки стосовно Польщі. "Погане" про Польщу може сказати громадянин Польщі, про Україну - громадянин України, про Росію - Росії... При цьому незалежно від національності. Це, знаєте, як "сукиным сыном" Пушкіна може обізвати лише Пушкін.

пупер
10.05.2008, 23:51
Абстрактно-незрозуміла штука та "національна гордість". Яка Ваша (моя, будь-кого) заслуга, що Ви народилися українцем, щоб цим можна було гордитися? Ще зрозуміло, коли люди гордяться своїми дідами, батьками. Якщо вони їх достойні, звісно.
а, по-моєму, цілком зрозуміла без різних абстракцій...
те, що ви говорите -- називається космополітизм...
це те, що десятиріччями приховано втовкмачували нам комуністи: ви не українці (не росіяни, білоруси, молдавани ...), ви -- совєтські люди!...

яка моя заслуга, що я народився?..
безпосередня!...
я можу погнатися "за довгим рубльом", "доларом", "тургиком", "юанем", а можу просто БУТИ УКРАЇНЦЕМ....

Romko
10.05.2008, 23:52
Абстрактно-незрозуміла штука та "національна гордість". Яка Ваша (моя, будь-кого) заслуга, що Ви народилися українцем, щоб цим можна було гордитися? Ще зрозуміло, коли люди гордяться своїми дідами, батьками. Якщо вони їх достойні, звісно. Зрозуміло, коли гордяться дітьми - їх виховали. Але ж усі погоджуються (ну, адекватні люди погоджуються), що немає кращих/гірших націй. Є кращі/гірші люди. От чим українці краще інших? Наприклад, чим українці кращі росіян?
А нічим не кращі.
Я горджуся тим,що я українець.
Мені боляче,що я українець.
Я повністю усвідомлюю нашу національну трагедію...оту деградацію...втрату усвідомлення того,що ми є сини великого народу.
Я горджуся своєю родиною.
Тим,що в ній були такі люди,як Соломія Крушельницька,Йосиф Сліпий,Ярослава Стецько.
І мені боляче,що,багато в чому я недостойний їх.

Boris_Kiev
10.05.2008, 23:59
Те, що моєму народові Є КИМ пишатися.
А не тільки "знатними свинарками", котрими пишався совєтський народ.

Порівняйте хоча би два списка персоналій в курсі "советської укр. літ." (інакше як скороченням не назвеш) - ну те що нам втовкмачували -
- і список персоналій Української Літератури 20 ст.

Те ж - в курсі "історії" та Історії. Тільки 20 ст.

Читатель_Обкома
11.05.2008, 00:11
Те, що моєму народові Є КИМ пишатися.
А народ то спросили?:cowboy:

Romko
11.05.2008, 00:20
А народ то спросили?
А народ знає...

Liona
11.05.2008, 00:53
А не тільки "знатними свинарками", котрими пишався совєтський народ.
Даруйте, Борисе... але ось це мене покоробило... Знаєте, трохи снобізмом потягнуло :( Принаймні поваги до селян було більше, ніж зараз... нажаль :( Фермером тепер бути немодно і непрестижно... як хочуть, так і ображають провінціалів. Але, по великому рахунку, нічим вони не гірші від вас, мене, інших... Хіба може в деяких освіти не вистачає, ну але то вже таке...
Я б вас дуже попросила бути трохи коректнішим у висловлюваннях, добре? :) Ніколи не сую носа в політичні гілки, невдячна то справа :) Але від вас чомусь не очікувала нетактовності :( Сподіваюся, це лише непорозуміння. Та й свинарок/доярок/кухарок не варто чіпати лише тому, що мали щастя чи нещастя привернути до себе увагу срсрівців.

Мир - дружба - жвачка :) ;)

Boris_Kiev
11.05.2008, 10:33
А народ то спросили?а народ по ТВ спрашивают. Шлите СМС.

Даруйте, Борисе... але ось це мене покоробило... Знаєте, трохи снобізмом потягнуло Принаймні поваги до селян було більше, ніж зараз... нажаль Фермером тепер бути немодно і непрестижно... як хочуть, так і ображають провінціалів. Але, по великому рахунку, нічим вони не гірші від вас, мене, інших... Хіба може в деяких освіти не вистачає, ну але то вже таке...
Я б вас дуже попросила бути трохи коректнішим у висловлюваннях, добре? Ніколи не сую носа в політичні гілки, невдячна то справа Але від вас чомусь не очікувала нетактовності Сподіваюся, це лише непорозуміння.
Ліоно,
Справжнього Селянина-годувальника я поважаю.
І справжнього робітника – майстра своєї справи – теж.
І вважаю, що провінціали нічим не гірші від мешканців великих міст.
Може я невдало висловився у попередньому пості.
Я мав на увазі той совєтський піар (чисто дутий) – починаючи від Стаханова (на «рекорди» якого пахала ціла бригада – задля «символу»).
Або естонської «знатної» доярки Лінди Пейпс, яка нібито листувалася із товаріщем Брежнєвим.

Ви читали С.Довлатова ? Він про неї написав правду: нещасна Лінда сама змушена була тягти кількох дітей і чоловіка-алкоголіка. Навіть через перекладача не зрозуміла, чого від неї хоче російськомовний талліннський журналіст.

Якби наших селян не загнали в «колективізацію», Україна годувала би всю Європу.

Ось цитата з Довлатова (перед тим був опис, як журналісти пере****ли «комсомолок» на «спец-дачі»):
Мы оказались в тесной комнатке. Пахло кислым молоком и навозом. Стол
был покрыт голубой клеенкой. На перекрученном шнуре свисала лампа. Вдоль
стен желтели фанерные ящики для одежды. В углу поблескивал доильный агрегат.
Навстречу поднялась средних лет женщина в зеленой кофте. На пологой
груди ее мерцали ордена и значки.
- Линда Пейпс! - воскликнул Савкин. Мы поздоровались.
- Я ухожу, - сказал главный агроном, - если что, звоните по местному -
два, два, шесть...
Мы с трудом разместились. Жбанков достал из кармана фотоаппарат.
Линда Пейпс казалась мне немного растерянной.
- Она говорит только по-эстонски, - сказала Белла.
- Это не важно.
- Я переведу.
- Спроси ее чего-нибудь для понта, - шепнул мне Жбанков.
- Вот ты и спроси, - говорю. Жбанков наклонился к Линде Пейпс и мрачно
спросил: - Который час?
- Переведите, - оттеснил я его, - как Линда добилась таких высоких
результатов?
Белла перевела.
Доярка что-то испуганно прошептала.
- Записывайте, - сказала Белла. - Коммунистическая партия и ее
ленинский Центральный Комитет...
- Все ясно, - говорю, - узнайте, состоит ли она в партии?
- Состоит, - ответила Белла.
- Давно?
- Со вчерашнего дня.
- Момент, - сказал Жбанков, наводя фотоаппарат. Линда замерла, устремив
глаза в пространство.
- Порядок, - сказал Жбанков, - шестерик в кармане.
- А корова? - удивилась Белла.
- Что - корова?
- По-моему, их нужно сфотографировать рядом.
- Корова здесь не поместится, - разъяснил Жбанков, - а там освещение
хреновое.
- Как же быть?
Жбанков засунул аппарат в карман.
- Коров в редакции навалом, - сказал он.
- То есть? - удивилась Белла.
- Я говорю, в архиве коров сколько угодно. Вырежу твою Линду и подклею.
Я тронул Беллу за рукав:
- Узнайте, семья большая?
Она заговорила по-эстонски. Через минуту перевела:
- Семья большая, трое детей. Старшая дочь кончает школу. Младшему сыну
- четыре годика.
- А муж? - спрашиваю. Белла понизила голос:
- Не записывайте... Муж их бросил.
- Наш человек! - почему-то обрадовался Жбанков.
- Ладно, - говорю, - пошли...
Мы попрощались. Линда проводила нас чуточку разочарованным взглядом. Ее
старательно уложенные волосы поблескивали от лака.
Мы вышли на улицу. Шофер успел развернуться. Эви в замшевой куртке
стояла у радиатора. Жбанков вдруг слегка помешался.
- Кыйк, - заорал он по-эстонски, - все! Вперед, товарищи! К новым
рубежам! К новым свершениям!

Liona
11.05.2008, 10:45
вашу позицію щодо колективізації я знаю :) На здоров"я, то ваша справа :) Але я чомусь думаю, що для селян то був не "дутий піар", а сенсом їхнього життя.... і щонайменше заслуговують поваги.

Все, мовчу-мовчу, більше сюди носа не пхатиму :) :o

Boris_Kiev
11.05.2008, 11:06
Ліоно,
людина працює щоби жити. А не живе, щоби працювати.
Просто в певні часи матеріальне стимулювання підмінялося "моральним".
Скажіть без роздумів- що Вас сьогодні більше "простимулює" - плюс 200$ до зарплати чи портрет на "дошці пошани" ?
Отож.

Звичайно, не зайвою буде репутація фахівця, що входить до "першої трійки" або "першої п'ятірки". Кінець кінцем це дасть і матеріальний стимул - не сьогодні, так завтра.

Але ... коли "знатна доярка" отримає від держави "Москвича", а 999 доярок будуть отримувати "палички" в журналі за "трудодні" - це маразм. Ось це я й мав на увазі.

Все, мовчу-мовчу, більше сюди носа не пхатиму
А ось мовчати не треба. Я на Вас зовсім не тисну, мені цікаво дізнатися про Ваше світосприйняття, про трактування тих чи інших подій та явищ.

Степаныч
11.05.2008, 11:12
те, що ви говорите -- називається космополітизм...
Не знаю, що Ви маєте на увазі під терміном "космополітизм". До речі, пам"ятаєте, хто ввів поняття "безродні космополіти"?

Додано через 4 хвилини
це те, що десятиріччями приховано втовкмачували нам комуністи: ви не українці (не росіяни, білоруси, молдавани ...), ви -- совєтські люди!...Можливо, Вам і втокмачували. Та й мова йшла про "новую общность людей - советский народ". А не про "совєцьких людей". Відчуйте різницю!

..можу просто БУТИ УКРАЇНЦЕМ....Як це?

пупер
11.05.2008, 11:20
Не знаю, що Ви маєте на увазі під терміном "космополітизм". До речі, пам"ятаєте, хто ввів поняття "безродні космополіти"?
пане, термін не знаєте, але знаєте хто ввів поняття.... http://levus.info/smile/smile.gif
Можливо, Вам і втокмачували. Та й мова йшла про "новую общность людей - советский народ". А не про "совєцьких людей". Відчуйте різницю!
я розумію: люди і народ -- це різні поняття... http://levus.info/smile/smile.gif
Як це?
ось так як є.....
не розумієте?... http://levus.info/smile/wink.gif

Степаныч
11.05.2008, 11:22
Я горджуся тим,що я українець.
Я повністю усвідомлюю нашу національну трагедію...оту деградацію...втрату усвідомлення того,що ми є сини великого народу.
Я горджуся своєю родиною.
Тим,що в ній були такі люди,як Соломія Крушельницька,Йосиф Сліпий,Ярослава Стецько.
Пафосно! А якщо слово "українець" та приведені прізвища замінити іншими? Невже Ви вважаєте, що у інших народів цього немає? Хіба що крім "Я повністю усвідомлюю нашу національну трагедію...оту деградацію...втрату усвідомлення того,що ми є сини великого народу" та"І мені боляче,що,багато в чому я недостойний їх". Це питання ОСОБИСТОГО світогляду.

Romko
11.05.2008, 11:26
Пафосно! А якщо слово "українець" та приведені прізвища замінити іншими? Невже Ви вважаєте, що у інших народів цього немає? Хіба що крім "Я повністю усвідомлюю нашу національну трагедію...оту деградацію...втрату усвідомлення того,що ми є сини великого народу" та"І мені боляче,що,багато в чому я недостойний їх". Це питання ОСОБИСТОГО світогляду.
Так я і говорю від свого імені.
Я ТАК це відчуваю.

Степаныч
11.05.2008, 11:28
пане, термін не знаєте, але знаєте хто ввів поняття.... Я сказав, що не знаю??? Я сказав:Не знаю, що Ви маєте на увазі під терміном "космополітизм".

ось так як є.....
не розумієте?... Нє-а. Не розумію. Якщо людина "погналася "за довгим рубльом", "доларом", "тургиком", "юанем", то вона вже не може бути українцем?Зустрічав статистику, що біля 30% жителів ЗУ на заробітках "за бугром". Вони "не українці" автоматично? Я вже не кажу про діаспору.

Додано через 2 хвилини
Так я і говорю від свого імені.
Я ТАК це відчуваю.Переконаний, що це погано. Ну, що Ви "ТАК відчуваєте".

levandivka
11.05.2008, 11:34
А якщо слово "українець" та приведені прізвища замінити іншими? Невже Ви вважаєте, що у інших народів цього немає?
Згадайте Райкіна: "ты меня уважаешь, я тебя уважаю. Слушай, мы - уважаемые люди!" (с)
Ми гордимося, що є українцями, поляки - що поляками. Що в цьому злого? (якщо не роздмухувати, не виколупувати з носа конфлікти)

Степаныч
11.05.2008, 11:41
Ми гордимося, що є українцями, поляки - що поляками. Що в цьому злого? (якщо не роздмухувати, не виколупувати з носа конфлікти)
Погоджуюсь, але із одним уточненням. На мою думку, мова повинна йти не про "гордість", а про "відчуття національної гідності". Як на мене, це різні речі.

levandivka
11.05.2008, 11:44
це різні речі.
Казніть ... нєльзя ...поміловать.
Я б ТАК окреслив проблематику. :)

Romko
11.05.2008, 11:45
Переконаний, що це погано. Ну, що Ви "ТАК відчуваєте".
А я переконаний,що це ДОБРЕ.
Я знаю якого я роду.
І я гордий з того,що належу до нього.
І бажаю кожному мати це відчуття.

Степаныч
11.05.2008, 11:58
Я мав на увазі тільки перелічені у дописі твердження:...
...

пупер
11.05.2008, 13:03
Нє-а. Не розумію. Якщо людина "погналася "за довгим рубльом", "доларом", "тургиком", "юанем", то вона вже не може бути українцем?Зустрічав статистику, що біля 30% жителів ЗУ на заробітках "за бугром". Вони "не українці" автоматично? Я вже не кажу про діаспору.
частково правильно....
бо ці люди з вашої статистики хочуть повернутися і більшість повернеться....
а є такі "українці", які переїжджають свідомо закордон (чомусь переважно це росія), вони ніколи не повернуться....
це не українці...
Я сказав, що не знаю??? Я сказав:
якщо знаєте -- дайте визначення...
своє, те значення, яке вкладаєте...

Степаныч
11.05.2008, 14:19
а є такі "українці", які переїжджають свідомо закордон (чомусь переважно це росія), вони ніколи не повернуться....
це не українці... Я іншої думки.

якщо знаєте -- дайте визначення...
своє, те значення, яке вкладаєте...Класичне. Хоча б Вікіпедія:
"Космополити́зм (от др.-греч. κοσμοπολίτης — космополит, гражданин мира) — идеология так называемого «мирового гражданства», которая общечеловеческие интересы и ценности ставит выше интересов отдельной нации".

Pedro
11.05.2008, 15:25
частково правильно....
бо ці люди з вашої статистики хочуть повернутися і більшість повернеться....
це не українці...

Згідний. В нас вже друге-третє покоління українців є майже на 90% австралійцями. Правда дехто ще може звязати кілька речень по-українськи і все таки памятають своє коріння. Врахуйте, що тут розвинена сітка українських шкіл, товариств, церков і т.д.
А що говорити про Росію, де все що звязане з Україною жорстоко придушується. Там вже через кілька років імігранти з України "забувають" українську мову. Це вже справді люди, які з українцями не мають нічого спільного.

пупер
11.05.2008, 15:37
все правильно.....
оце:
Класичне. Хоча б Вікіпедія:
"Космополити́зм (от др.-греч. κοσμοπολίτης — космополит, гражданин мира) — идеология так называемого «мирового гражданства», которая общечеловеческие интересы и ценности ставит выше интересов отдельной нации".
є противагою нелобого вами націоналізму...
ваші слова:
Абстрактно-незрозуміла штука та "національна гордість". Яка Ваша (моя, будь-кого) заслуга, що Ви народилися українцем, щоб цим можна було гордитися? Ще зрозуміло, коли люди гордяться своїми дідами, батьками. Якщо вони їх достойні, звісно. Зрозуміло, коли гордяться дітьми - їх виховали. Але ж усі погоджуються (ну, адекватні люди погоджуються), що немає кращих/гірших націй. Є кращі/гірші люди. От чим українці краще інших? Наприклад, чим українці кращі росіян?
ліпше бути "громадянином світу"?...
до речі, а що означає "інтереси світового громадянства"?...
часом не інтереси таких от "перекотиполе"?...

Liona
11.05.2008, 16:11
Скажіть без роздумів- що Вас сьогодні більше "простимулює" - плюс 200$ до зарплати чи портрет на "дошці пошани" ?
знаєте, дивлячись що то за робота. Якщо це улюблена справа, то я й задурно можу пахати (от чесно, ні разу не брешу! Я буваю ой якою ентузіасткою, коли йдеться про важливу для мене справу :) ) Моя тітка (сестра моєї мами) працювала за копійки вчителем. І не тому, що не було за що жити (чоловік в той час займав керівну посаду на одному з місцевих виробництв), а тому що це було її покликанням. Працювала аж доти, поки не злягла з серцем :( І я їй безмежно вдячна, що вона не кинула своєї праці, а була віддана їй до останнього. Знаєте, скільки людей в неї вдома буває кожного дня? не менше 10-15. Половина з них - її учні, решта - люди яким вона допомогла своїми знаннями. Саме вона навчила мене бути такою, як я є зараз - терпимою до людей, комунікабельною, саме вона прищепила мені любов до мистецтва та літератури. І я впевнена - якби зараз мала здоров"я, то й по сьогоднішній день працювала за фахом, сіючи добре, чисте та світле :)

То був ліричний відступ :) Хотіла просто сказати, що в кожного своя мотивація до праці. В СРСР вміли мотивувати (того в них не відняти :) ), тому не виключаю, що були люди, яким було достатньо і доброго слова за свою роботу :)
Але ... коли "знатна доярка" отримає від держави "Москвича", а 999 доярок будуть отримувати "палички" в журналі за "трудодні" - це маразм
от чесно, краще віддати машину доярці, ніж 158-му машину урядовцю, якому й так незле живеться (доречі, за рахунок тих самих доярок :) )

New Shrek
11.05.2008, 16:26
Liona В СРСР вміли мотивувати (того в них не віднятивідсутністю паспортів у селян,на 15 день на хімію за "тунеядство",на зону по 206-ій,в стройбат на три роки,на БАМ комсомольців.... Ви прямо апологет совіцького устрою

Boris_Kiev
11.05.2008, 16:28
Ліоно,
це добре, що Ви - романтик-ідеаліст...

Але з чого почалася дискусія ?
З того, КИМ може й повинна пишатися Україна ?

Напевно, в першу чергу, не машиністом Кривоносом, депутатом В. совєта усср ?
Чув я "з перших уст", від машиністки апарату ВР тих часів (дворянки, яка приховувала своє походження й освіту) про "моральний облік" того Кривоноса...

Та й сам - не раз і навіть не 100 разів бачив таких "прикладів для пишання" на відеомоніторі (до монтажу, звичайно).

P.S. А щодо Вашої розповіді про вчительку ... так, були такі люди. Як правило, вони таким чином - фаховим вдосконаленням або написанням творів "у стіл" тікали від тодішньої дійсності.
Створювали всій Мікрокосм або гуртки однодумців.
Не "завдяки" а НАПЕРЕКІР системі.

Це можна сказати і про "публічних" людей - акторів, музикантів.
І такими людьми ми дійсно можемо пишатися.

Читатель_Обкома
11.05.2008, 17:01
А що говорити про Росію, де все що звязане з Україною жорстоко придушується. Там вже через кілька років імігранти з України "забувають" українську мову. Це вже справді люди, які з українцями не мають нічого спільного.
С чьих слов спиваете пан Педро?:cowboy:
Не уж то опять СиэНэН наслушались?Вы же уже как лет двадцать не были на Еврзийском континенте.А может Вы не знаете о без визовом режиме с РФ?И сьездить в РФ украинцам и россиянам в Украину,как два пальца обо асфальт!!:radist:
Вечером сел в потяг в Киеве и утром уже и в Москве!!!:moskali:
Ето Вам не из Австралии пилить....

Додано через 1 хвилину
Напевно, в першу чергу, не машиністом Кривоносом, депутатом В. совєта усср ?
Патон... Амосов...Глушков...Королев...Анатолий Соловьяненько...Дмитрий Гнатюк....артист Быков ....
подойдут?

Boris_Kiev
11.05.2008, 17:09
Патон... Амосов...Глушков...Королев... подойдут?
Подойдут, Читателю !

Академік - це самоцінна людина, а не "пропіарена" ідеологами, як машиніст Кривонос або буряковод Хобта.

А про те, що Корольов, Туполєв і (************************) були репресовані, Ви чули ?
І соціальне походження їхнє таке, що їм нема за що вклюнятися системі. Вони за будь-яких обставин проявили би себе.
А ще всі вони могли бути розстіляними...

Сікорський - знайоме прізвище ?
Кому вільніше дихалося - Корольову з Антоновим чи Сикорському ?

Читатель_Обкома
11.05.2008, 17:15
А про те, що Корольов, Туполєв і (************************) були репресовані
.... и реабилитированы!!!:moskali:
И умерли кстати не в забвении и не в нищете!!!:moskali:

Додано через 4 хвилини
Або естонської «знатної» доярки Лінди Пейпс, яка нібито листувалася із товаріщем Брежнєвим.
Хороший Вы человек Борисе :cowboy: ...и Довлатов хороший писатель...:moskali:

Теперь обратимся к фактам.

1. Доярка по фамилии Пейпс действительно существовала и работала на ферме колхоза “Вильянди”, и обмен телеграммами с Брежневым имел место. Уже с 1972 года ее имя упоминалось в прессе в связи с констaтацией роста трудовых показателей4. Так, 12 февраля 1975 года в “СЭ” появилось интервью Л. Пейпс В.Репецкому5, а через два месяца — открытое письмо доярки колхоза “Коммунизм” Мухтарамы Гаффаровой доярке колхоза “Вильянди” Л. Пейпс и ответ Л. Пейпс “Вызов принимаю!”. На довольно продолжительное время доярка Из Пайде стала символом прогресса народного хозяйства Эстонской ССР.

2. Дата в сборнике не верна: июнь 76-го вместо февраля 75-го.

3. Телеграммы поменяны местами и текст их изменен.

4. Настоящее имя доярки не Линда, а Лейда.

5. Пейпс была, как видно из газеты, кандидатом в члены, а не членом партии: “Хочу поделиться с вами большой радостью. Сегодня осуществилась моя заветная мечта: я стала кандидатом многомиллионной партии Ленина <...>”6.

В тексте “Компромисса” телеграммы идут в хронологической последовательности (телеграмма Л.Пейпс, а затем — ответ Брежнева). В газете порядок обратный, и это понятно, неслучайно текст генерального секретаря еще и выделен жирным шрифтом.

Что же касается имени, то тут вопрос “помнил — не помнил” отпадает автоматически. Важно то, что Довлатову не нужно было помнить подробности; имя Линда скоре всего попало в текст из-за своей яркой маркированности как западное, “чисто эстонское” (не исключена аналогия с эстонским эпосом и одноименной таллиннской фабрикой кожгалантереи).
http://noskoff.lib.ru/friends/falex010.html
:radist:

Liona
11.05.2008, 19:52
Ви прямо апологет совіцького устрою
:D :D :D
Шановний, а ви мене ні з ким не переплутали? ;)
Де це я вихваляла "совіцький устрій"? :)))))) Якщо ви не помітили - мова взагалі йшла про доярок :D
ПС. "Зачот" за апологета :) Я думала, цей термін вже ніхто й не згадує :) Приємно, що такі слова ще хтось знає :)

Борисе, гадаю на цьому нашу з вами дискусію можна вважати завершеною :) Ми порозумілися ;) :)

Boris_Kiev
11.05.2008, 20:01
.... и реабилитированы!!!
И умерли кстати не в забвении и не в нищете!!
Одиниці. А СОТНІ ТИСЯЧ видатних людей померли в таборах.
Причому (!!!) в енциклопедичних та інших довідниках совєтських часів, роки смерті багатьох "таємно" репресованих навмисно змінювали з 1937-1940 на 1941-1944.
Ті, хто залишився в живих і був реабілітований - в основному через те, що вусатий подох і Хрущов ростріляв Берію.

Щодо дрібних розбіжностей у Довлатова - спогади писалися вже в еміграції.
А Михаила Веллера Ви читали ? Він, можна сказати, йшов по слідах Довлатова (в Естонії) і коментував багато епізодів, в які публіка не могла повірити.
Взагалі, Читателю, "писателей можна классифицировать и по размеру обуви" (не пам"ятаю, чиї слова. Критики знають цей вислів).

А ЯК робилися пачками такі "герої праці" - бачив сам і чув від старших колег.

Борисе, гадаю на цьому нашу з вами дискусію можна вважати завершеною. Ми порозумілися Звичайно, порозумілися.
Гадаю, естонці навіть старшого покоління не пригадають, хто така товаришка Пейпс. Скоріш за все подумають на Саманту Сміт. :)

юстас
12.05.2008, 12:07
А на Симоненківський сайт заходити неохота.
Наперід знаю, що дістануть проханнями подарувати-пожертвувати. Як колись канючив музей леніна. :)

А действительно, что же сами до сих пор не расстались с ТАКОЙ газеткой? Ни в музей Ленина, ни коммунистам... А больше она никому и не нужна....

Степаныч
12.05.2008, 12:16
Одиниці. А СОТНІ ТИСЯЧ видатних людей померли в таборах.
Хтось заперечує злочини Сталінського режиму??? Шо було, те було. Воно засуджене. Тим же Хрущовим.

Romko
12.05.2008, 13:58
Хтось заперечує злочини Сталінського режиму??? Шо було, те було. Воно засуджене. Тим же Хрущовим.
Воно ще не засуджене.
Ще повинен бути другий Нюргберг.
Над комунізмом.
Ті злочини настільки жахливі,що не мають строку давності.

Степаныч
12.05.2008, 14:04
Воно ще не засуджене.
Ще повинен бути другий Нюргберг.
...
Ті злочини настільки жахливі,що не мають строку давності.Можливо. Хоча не певен. Кого судити? Кого вішати? Їх уже немає. А про їхні злочини і так усі знають.

Над комунізмом.За що? За те, що його апологети його опаскудили? Тоді і християнство потрібно судити. За Хрестові походи, за інквізицію...

levandivka
12.05.2008, 14:59
Їх уже немає. А про їхні злочини і так усі знають.
Хто сказав?

Pedro
12.05.2008, 16:11
Можливо. Хоча не певен. Кого судити?

Ідеологію. І заодно імперію зла котра випробувала на людях цю ідеологію.

юстас
12.05.2008, 16:21
Ідеологію. І заодно імперію зла котра випробувала на людях цю ідеологію.

Идеологию осудили, империи (СССР) тоже давно нет. Живите,как говорится, и СОЗИДАЙТЕ! Кто ТЕПЕРЬ мешает?

Степаныч
12.05.2008, 16:27
Хто сказав?Почитайте матеріали 22-го з"їзду КПРС. http://www.lib.ru/MEMUARY/HRUSHEW/kult.txt

Ідеологію. І заодно імперію зла котра випробувала на людях цю ідеологію.От я й питаю, що поганого в комуністичній ІДЕОЛОГІЇ? Потрібно засуджувати МЕТОДИ. Які були злочинними.

юстас
12.05.2008, 16:32
Почитайте матеріали 22-го з"їзду КПРС. http://www.lib.ru/MEMUARY/HRUSHEW/kult.txt

От я й питаю, що поганого в комуністичній ІДЕОЛОГІЇ? Потрібно засуджувати МЕТОДИ. Які були злочинними.

Степаныч, мне думается, не преступными методами людей к коммунизму не обратить.
Он (коммунизм) на мой взгляд слишком противоестесвенен и утопичен, нет?

1h0r
12.05.2008, 20:22
От я й питаю, що поганого в комуністичній ІДЕОЛОГІЇ?

Як мінімум це:
"С каждого по вожмозности каждому по потребности"
чи то не звідтам...
------------------------------------
Щодо комунізму
Мені дуже подобається зараз читати що діється на Кубі.
Ніколи б не подумав що в 21 ст. таке можливо
- цього року там дозволили громадянам користуватися мобільними
телефонами
- цього року дозволили купляти ДВД і компутери (по 800 дол, і то в одному магазині столиці)
- середньомісячна зарплата 10 доларів
і таке всяки

Руйнують комуністичний рай, от гади
що значить відійшов від справ Кастро...

levandivka
12.05.2008, 21:12
що поганого в комуністичній ІДЕОЛОГІЇ?
Є бородатий анекдот:
що буде при комунізмі в Сахарі?
-Перші 20 років - нічого, а потім почнуться перебої з піском.

kertis
12.05.2008, 22:15
Дык...а нахрена оффтопы в политику?)

Boris_Kiev
12.05.2008, 22:21
От я й питаю, що поганого в комуністичній ІДЕОЛОГІЇ? І це питає пан психіатр ???
А що поганого у паранойї ?
Але ж Ви "залізною рукою заганяли параноїків до щастя" ?

Степаныч
13.05.2008, 07:15
Он (коммунизм) на мой взгляд слишком противоестесвенен и утопичен, нет?
Не знаю, если честно и без трепа. Мне кажется, общество к этому идет. Название может быть другое, а смысл тот же.

І це питає пан психіатр ???
А що поганого у паранойї ?
Але ж Ви "залізною рукою заганяли параноїків до щастя" ?Якби я заганяв!!! Ви б там уже давно були б! Руки не дійшли.:)

Читатель_Обкома
13.05.2008, 07:16
А какая разница где? Важен сам факт...
Да разница то большая...одно дело сфоткать...случайно,как бы не нарочно.:cowboy:
А другое дело,когда некий "кетрис",для некого "бориса" устраивает фотосесию.
"За монетку...
За таблеточку.
"Сняли" нашу малолеточку"(с).

Romko
13.05.2008, 08:07
Не знаю, если честно и без трепа. Мне кажется, общество к этому идет. Название может быть другое, а смысл тот же.
То сі називає соціалізм.Наприклад у Швеції...

Якби я заганяв!!! Ви б там уже давно були б! Руки не дійшли.
Немає здорових людей.
Є недіагностовані.Нє?

аксакал
13.05.2008, 08:26
Да разница то большая...одно дело сфоткать...случайно,как бы не нарочно.:cowboy:
"За монетку...
За таблеточку.

Не думаю, щоби Кертис мав метлу Гарі Потера, і встиг завітати з камерою до Питера та Москви в один день.:) Як кажуть під час Божої служби у візантійському обряді: "Будьмо уважні!!!":radist:

Додано через 9 хвилин
А в каком списке? ;) Если имеется в виду список "модно, круто...", то я ж про Россию. За Украину судить не могу, к сожалению, это виднее вам, гражданам Украины.
P.S. А сон мне испортить крайне трудно, Кертис...:D Сплю как убитая...

Люба дівчина, баранів всюди вистачає. Дай Бог, щоби не знайшлося козлів, які здатні повести їх на стриж... (тьху!) барикади.

P.S.Добрий сон - ознака миру на душі, радий за Вас!

Степаныч
13.05.2008, 08:56
То сі називає соціалізм.Наприклад у Швеції...Приблизно. Але ж час ще є. Ми ж не знаємо, що там буде років через 500-1000.

Немає здорових людей.
Є недіагностовані.Нє?:) Борис "діагностований"!:)

Boris_Kiev
13.05.2008, 09:17
Не встиг "продіагностуватися" ! :)

Ледве втік з "Павлівки", коли забирав для Зоряни ліки від п. Тітієвського.
Спочатку "контингент" бляшанками кидався, потім ручку водійських дверцят обі**** :) http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=291484&postcount=1981

юстас
13.05.2008, 10:16
То сі називає соціалізм.Наприклад у Швеції...
В Швеции,конечно, живут богато, но О-о-очень скучно! Не для нашего менталитета такой уклад. Точно говорю!:moskali: :naci:

Додано через 4 хвилини
Але ж час ще є. Ми ж не знаємо, що там буде років через 500-1000.
Всё мы знаем,Степаныч. Через столько лет будет глобальное потепление и Швеция как ближняя к ледникам страна первая удёт под воду!:radist:
Так что они ещё может все и на Украину прибегут:)

kertis
13.05.2008, 19:25
"За монетку...
За таблеточку.
В Общем вы меня обидели своим недоверием. Мщу.

Попа у вас совсем не волосатая. Так и просится на ленточку :)
http://www.vdome.ru/images/kabinet/29711/1178180499.jpg

pantera83
13.05.2008, 19:33
Вы считаете, что месье Кертис смотался из Одессы в Питер для того, чтобы нафоткать этих придурков? :D Там же есть ссылки, фоты из сети. И Кертис не указывал, что он автор снимков, с чего вы взяли? Такого добра в инете пруд пруди. И главное-это правда жизни, вы станете отрицать? Недавно видела двух малолеток-у них георгиевская лента в кроссовках была вместо шнурков...:( Вот надо их было на мобилку-и в эту тему...:) Если вы не видели подобное-это ж не означает, что этого явления не существует? Зачем сразу-"показуха", "фотосессия"?
баранів всюди вистачає.
100%! Барани і перетворюють будь-яку хорошу ідею на фарс...
Добрий сон - ознака миру на душі, радий за Вас!
Дякую! Мир в душі, плюс як білка в колесі важ день=формула здорового сну...:)

Читатель_Обкома
13.05.2008, 20:10
Чітатєлю,але ж воно є?
Хвакт...

Не думаю, щоби Кертис мав метлу Гарі Потера, і встиг завітати з камерою до Питера та Москви в один день.

Вы считаете, что месье Кертис смотался из Одессы в Питер для того, чтобы нафоткать этих придурков?
Для особо одаренных...:cowboy:
вы понимаете разницу между Кетрисом и некий "кетрис" ????
А теперь о фотке...по моему ежу понятно,что ето фотосессия...а не "кадр из жизни"!!!!:cowboy:
Как вы думаете...далеко ли смогли пройти ети малолетки по Невскому или Литейному?
Другое дело это горящий БТР,ето действительно "кадр из жизни "...жалко ,только что ето произошло не на Красной площади....
Злорадствовали бы не только "кетрисы" но и куча других "сочувствующих"...:moskali:

kertis
13.05.2008, 20:33
Кажись, Читатель обкома не имея аргументов, просто начал тупо хамить.
Если я ошибаюсь, то поправьте.

Samojlovu4
13.05.2008, 20:41
Кажись, Читатель обкома не имея аргументов, просто начал тупо хамить.
Если я ошибаюсь, то поправьте.

Ошибаетесь.
"Обкома" з великої букви...

kertis
13.05.2008, 20:45
Ошибаетесь.
Виноват, вероятно это отчество. Хотя, сиё ещё более усугубляет суть читателя.

Romko
13.05.2008, 22:42
Мілко...обласний...
Якби центральний,то я б пронікся...

Boris_Kiev
13.05.2008, 22:52
Мілко...обласний...
Якби центральний,то я б пронікся...
Обком спочатку був там, де зараз МЗС (біля фунікулеру).
"Мала Лиса гора". Пік негативної енергетики в усьому Києві.
Потім обком був там, де зараз ЦВК.
Щось не щастить "обкому"... :)

Romko
13.05.2008, 23:06
Пік негативної енергетики в усьому Києві.
А їм,чітатєлям,як тараканам...
Не бере...

levandivka
14.05.2008, 06:35
Не бере...
Ніфіга собі, "не бере"...
Ще й роздається потім, сторицею... Ггг...

Чернобылец
14.05.2008, 07:35
Обком спочатку був там, де зараз МЗС (біля фунікулеру).
"Мала Лиса гора". Пік негативної енергетики в усьому Києві.
Потім обком був там, де зараз ЦВК.
Щось не щастить "обкому"... :)

Там тепер Міністерство Закордонних Справ. Пік негативної активності мабуть посилився.

Куди там обкому !

levandivka
14.05.2008, 07:38
тепер Міністерство Закордонних Справ. Пік негативної активності мабуть посилився.
З ТАКим закордонням - вупше, зашкалює...

Степаныч
14.05.2008, 08:31
Ну не можу! Ну хоч тут викладу!

я завжди знав Степанич, що у вас вавка на всю голову,тільки ви вміло ,можна сказати професійно, то дезавульовуєте, браво коллего
Ви хіба не бачите, що він мав найщасливіше життя при Союзі? І то в той час, що всі давно осудили те, що робилося в ті часи.Не можу сказати "шановні". Тому просто:
Дописувачі Психіатр та Гість (хоча, можливо, це й один)!
Відповім словами Жванецького: "Раньше идиоты говорили, что все хорошо. Сейчас ОНИ говорят, что раньше все было плохо". Тож привіт ідіотам!:)

До речі, Гостю, а хто це "всі давно осудили те, що робилося в ті часи" і які такі часи Ви маєте на увазі? Якщо відповісте, буду вдячний.

Romko
14.05.2008, 08:36
До речі, Гостю, а хто це "всі давно осудили те, що робилося в ті часи" і які такі часи Ви маєте на увазі? Якщо відповісте, буду вдячний.
Степаничу,як ж сприймати Ваше твердження про те,що "всьо було харашо"?ГУЛАГ - харашо.Спецпсіхушки- харашо.Смерть мільйонів,внаслідок репресій - харашо...
Я,хоч не психіатр..але чув про таку хворобу,як мазохізм...

Степаныч
14.05.2008, 08:50
Степаничу,як ж сприймати Ваше твердження про те,що "всьо було харашо"?ГУЛАГ - харашо.Спецпсіхушки- харашо.Смерть мільйонів,внаслідок репресій - харашо...
Я,хоч не психіатр..але чув про таку хворобу,як мазохізм...
Ромку,
не розчаровуйте. Ну де я писав, що "всьо було харашо"??? Ви ж розумна людина. Не те що "Психіатр" з "Гостем".

1h0r
14.05.2008, 09:21
Власне цікаво, що било харашо?
Ну крім того що ті котрим било харашо молодшими були...

afterstep
14.05.2008, 09:44
не розчаровуйте. Ну де я писав, що "всьо було харашо"???
якийсь ви "нелюдяний", Степаничу :) раз Ромко каже - значить, ви писали :) ну - або так думали :)
така думка форуму - що ви так думаєте :) спробуйте думку форуму змінити :)

Степаныч
14.05.2008, 10:46
спробуйте думку форуму змінити
А на фіг???:)

Romko
14.05.2008, 11:33
А на фіг???
Во-во...

Boris_Kiev
14.05.2008, 11:42
А про те, що Корольов, Туполєв і (*****************) були репресовані, Ви чули ?

... и реабилитированы!!!
И умерли кстати не в забвении и не в нищете!!!
З точки зору Читателя, хрін із тим, що генії були репресовані. Головне, що ссср поімєло з цього літкаи-ракети.
А що таке "реабілітація" в ссср ? Людям повернули конфісковане майно ? Виплатили з коефіцієнтом втрачені вигоди (хоча би зарплату "рік-за-три") ?
Відшкодували моральну шкоду ? Здається, в совковій юриспруденції взагалі не існувало такого поняття (за винятком наклепів у пресі).

А якщо батьки й діти репресованих лишилися без годувальників (а дехто просто помер з голоду) - то по фігу ?
"Реабілітовані..." Можна подумати. що в усіх газетах друкували вибачення Центрального комітету та НКВД ?
Надіслали поштою тонкий папірець, що справу закрито - навіть не завжди "за відсутністю складу злочину", а іноді просто "з технічним формулюванням".
Типу - "відчепися, працюй".
Ну його нафіг, ту державу "чі-чі-чі-пі", яка "дала" Вам вищу освіту, Читателю !

"Славны партии дела,
Многим партия дала,
Но ведь партия не б***ь,
Чтобы каждому давать !"

levandivka
14.05.2008, 13:53
Ну не можу! Ну хоч тут викладу!
Степаничу! Раз хамські пости видалені (давно) - не мусите викладати. Покладіть, луччє...

lotr_an
14.05.2008, 15:31
Раз оффтопи то пишу що хочу. нє?

Всім видко підпис? ;)

Samojlovu4
14.05.2008, 19:15
як негарно Лілю.

І взагалі, люди, він наш Президент чи ви хотіли щоб Кучма з Януковичем там зараз сиділи? Чесно я вас не розумію.

Після закінчення наради Ющенко вийшов до преси, тримаючи аркуш, весь списаний чорним і синім фломастерами. Цей виступ могла бачити вся країна, бо пряма трансляція здійснювалася на чотири телеканали та окремо в кулуари парламенту.

– Я мав чітке відчуття, що сьогодні у мене буде можливість виконати свій конституційний обов'язок і виступити перед нацією з щорічним посланням. Але цього не відбулося, - почав Ющенко.
У мовчазному натовпі дипломатів, які зібралися під монітором та могли бачити Ющенка лише в трансляції, почувся грубий регіт регіонала Ярослава Сухого:

– Так що ти хочеш! Хотів послання – тебе і послали, навіщо тепер жалітися?...

Дипломати розгублено переглянулися...

Оцей президент, Андрію?!

Читав колись, в якомусь племені індіанців, вибраного вождя, який по якихось їхніх критеріях не виправдав найвищих сподівань, вважали за найбільшого, проклятого ворога, гіршого за пучок зрадників наприклад. І щось там з ним робили, очевидно не дуже приємне...
А що вже говорити про цього месійло, який в рекордно короткі строки запоров раз на сто років видану Богом можливість...

Пи.Си.: чекаю від Лілі приватне повідомлення "Допис переміщено"... ;)

lotr_an
14.05.2008, 19:28
Оцей президент, Андрію?!

п. Самойлович ну ви ж мудра людина! ну до чого тут наведена вами цитата з бздурними репліками регіоналів (вони ж провокатори!)?

І взагалі ми збираємося на аполітичну форумівку і звернення: Любі друзі в моємі підписі абсолютно не стосується політики, Президента, Уряду і т.ін.

а В. Ющенко це та людна, яка зробила для України багато доброго. і якщо він не зробив такого щоб кожному догодити то не його вина - всім і кожному не догодиш.

будуть вибори і будемо голосувати за кращу кандидатуру. я все сказав. а час розставить крапки над і.

Samojlovu4
14.05.2008, 19:53
ну до чого тут наведена вами цитата з бздурними репліками регіоналів (вони ж провокатори!)?
..........................
я все сказав. а час розставить крапки над і.

+1
Гарно відповів, хоча тут справа не в регіоналах і не в колишніх заслугах.

Romko
14.05.2008, 20:17
а В. Ющенко це та людна, яка зробила для України багато доброго.
Андрію!При всій повазі до тебе,мушу сказати,що оцей...котрий Ющенко - виняткове ...
Корені його ведуть з ...Керіофа...
І регіонали тут ні до чого...

1h0r
14.05.2008, 20:21
а В. Ющенко це та людна, яка зробила для України багато доброго. і якщо він не зробив такого щоб кожному догодити то не його вина - всім і кожному не догодиш.
повністю згідний

Бо як, наприклад, догодити нашим людям котрі хочуть:
а) щоб не було корупції
і
б) всюди мати свою людину, заплативши котрій можна легше, швидше вирішити свої справи

Samojlovu4
14.05.2008, 20:27
Якщо чесно, хлопці, я деколи взагалі сумніваюся, чи то старий, дореволюційний Ющенко...
І не смійтеся, в наші дні все можливо....

Мих
14.05.2008, 20:32
та як? ну ми не впізнали, а Катерина?

Samojlovu4
14.05.2008, 20:35

Та то ясно... :) А я не настоюю, що це так дійсно є. Лише припущення...
А взагалі, Мих, то всьо ся робе. Катерину ніхто й не питає...

1h0r
14.05.2008, 20:42
Якщо чесно, хлопці, я деколи взагалі сумніваюся, чи то старий, дореволюційний Ющенко...
Та питання не в Ющенку

Питання в суспільстві яке виявилось нездатним приняти "революційні зміни" ради яких робило революцію

levandivka
14.05.2008, 21:26
Питання в суспільстві яке виявилось нездатним приняти "революційні зміни"
Прийняти, чи провести? Чи хтось сподівався на доброго і чесного царя: прийде і всьо зробить, а ми його будем любити...

lotr_an
14.05.2008, 21:29

ну точно як мій тато :) хм, а то може він з роботи... :D:D:D:D:D:D:D:D

Romko
14.05.2008, 21:31
Прийняти, чи провести? Чи хтось сподівався на доброго і чесного царя: прийде і всьо зробить, а ми його будем любити...
А до чого тут добрий цар?
"Бандитам - тюрми!"
Файний лозунг,правда?

levandivka
14.05.2008, 21:38
Файний лозунг,правда?
Файний-файний. а хто ловити/охороняти буде? Ті самі бандити? Чи Преезидент має стукнути по столі, і всьо внормується?
Самі засоромляться бандити і прийдуть сідати...
Щаз.

Romko
14.05.2008, 21:59
..."ті руки нічого не крали"
То просто очі не бачили...як ті руки...

Samojlovu4
14.05.2008, 23:00
Файний-файний. а хто ловити/охороняти буде? Ті самі бандити? Чи Преезидент має стукнути по столі, і всьо внормується?
Самі засоромляться бандити і прийдуть сідати...
Щаз.

Ой, та прям таки...
А він що, вуйцьо Бедрицкий з Чурилівки, чи президент?! Чи не знав, куда йде?! Чи знав, але без власної команди йшов?!
Про шо мова... ПРЕЗИДЕНТ... в нього всі тузи на руках...
Кажете мєнтам не виходе чи може заартачились?! - прокуратуру підключив. Ще нє - СБУ давай. Далі результатів нема - надзвичайний стан і внутрішні війська, патруль на дорогах.
Прокрався конкретно - санкція, обшук при камерах, наручники і забрав. І все напротязі 24 годин. І кілька днів по всіх каналах головна новина. І ніяка європа-америка нічого б кривого не сказала - самі так ро