Показати повну версію : А що це ся діє?
Може я давно вже не був у кав'ярні, але що це за червоні та жовті картки? :borat:
Liliyah Romanova
19.03.2008, 18:32
Думаю, ви радше були неуважні.
Жовті - попередження.
Червоні - покарання.
Набираєте 13 балів - і в баню.
Ну добре, а чому не у всіх є ті жовто-червоні картки?
Liliyah Romanova
19.03.2008, 18:53
Ну добре, а чому не у всіх є ті жовто-червоні картки?
Що значить "не у всіх"?
Хто чемний, тому не дають. Бо чемний.
А хто нечемний - тому різочка. :)
Boris_Kiev
19.03.2008, 18:55
Ліліє, ну подаруйте Войцеку, якщо він комусь заздрить ! :)
Ліліє, ну подаруйте Войцеку, якщо він комусь заздрить ! :)
Файно дякую, пане Борисе, червоний - мій улюблений :)
ага.. цікаво, на якій гілці будемо розважатися....
Leopolis
20.03.2008, 09:20
ага.. цікаво, на якій гілці будемо розважатися....На кінцевій трамваю "Четвірка" ;) :)
На кінцевій трамваю "Четвірка"
В котрім кінці?
А що ся діє? Дівочі посиденьки винесли в окремий форум? А на загальному що тоді лишається? Сама політика? Фііііііііііііі.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:cowboy:
А що ся діє? Дівочі посиденьки винесли в окремий форум? А на загальному що тоді лишається? Сама політика? Фііііііііііііі.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Це схоже на "Дєвочкам -налево, мальчикам - направо"
Роздвоєння форуму мені зовсім не подобається:(
levandivka
06.09.2008, 10:57
А на загальному що тоді лишається?
Залишилося все, крім посиденьокі дитячих тем.
"Дєвочкам -налево, мальчикам - направо"
Не сперечаюся, але в Посиденьках надто багато "форумлянок", що не підозрюють про існування інших розділів. :)
А чим "посиденьки" форум "образили"?Прям якась дискримінація
Це схоже на "Дєвочкам -налево, мальчикам - направо"
Роздвоєння форуму мені зовсім не подобається:(
Мені теж. Заходив на форум, як до хати. І все було на місці: і коридор,і вітальня, і кухня, і спальня. :) Куди хто хтів - туди направлявся. А тепер, думаю, такий перерозподіл прикінчить форум. Буду рада помилитися. :ninja:
levandivka
06.09.2008, 11:02
якась дискримінація
Чому?
Вони самі автономізувалися: і вітають, і їдять, і...
Логування спільне, ніби.
Не сперечаюся, але в Посиденьках надто багато "форумлянок", що не підозрюють про існування інших розділів
Д4умаю, що в політичних релігійних і інших серйозних розділах теж вистачає таких форумлян про які інші навіть не підозрюють , і кому від того зле?
Нехай собі тусуються кожен там де кому цікаво.Що тут поганого?
Хоч вбийте, але я не розумію для чого це зроблено.
"Жіночий" напрямок на форумі виявився ДУЖЕ популярним і "востребуваним". Дійсно на форумі чимало форумлянок, які живуть у двох розділах, і у тих двох розділах вже сотні тем, суцільна каша. Бо в рамках загальнотематичного форуму організувати повноцінну структуру і навігацію для такого напрямку важче. Тому вирішили піти назустріч інтересам публіки і протягом двох недоспаних ночей організовано повноцінний структурований жіночий форум із детальною рубрикацією (до речі, за рубрикацію окреме дякую Лілі_Романовій). Хіба це не краще, ніж дві захаращених гілки на ЛФ? Усе найкраще - для Вас :)
Ггг, ще один Глянець утворився :)
Роздвоєння форуму мені зовсім не подобається
і мені...
"Жіночий" напрямок на форумі виявився ДУЖЕ популярним і "востребуваним". Дійсно на форумі чимало форумлянок, які живуть у двох розділах, і у тих двох розділах вже сотні тем, суцільна каша. Бо в рамках загальнотематичного форуму організувати повноцінну структуру і навігацію для такого напрямку важче. Тому вирішили піти назустріч інтересам публіки і протягом двох недоспаних ночей організовано повноцінний структурований жіночий форум із детальною рубрикацією (до речі, за рубрикацію окреме дякую Лілі_Романовій). Хіба це не краще, ніж дві захаращених гілки на ЛФ? Усе найкраще - для Вас
Може воно й так, але....бігати по двох форумах не дуже зручно .
і мені...
За все маємо подякувати деяким особам з АБФ (тепер вже офіційно Автономний), які страшно хотіли незалежності.
nirvanka
06.09.2008, 14:13
"Дотепні" - лишалися на місці. Безконечні реверанси - поїхали у відповідну гілку, для (і після!!!) прочитання любителями реверансів.
А теми навіщо закривати? :( Ось закрито тему "Наші весільні фото", може і інші позакривали, я ще не бачила. Створено для жінок окремий форум, а фото тут до чого? Потім буде створено для фотографів окремий форум? Щось мені це все не подобається, чесне слово.. :(
Перебіглась форумом, позакривали теми, які, можна сказати, були "дівочими", але ж там і хлопці писали, і ті дівчата, які не сидять в дівочих посиденьках, то ми тепер маємо ще й крім Львівського форуму ходити на той окремий? І тут не можна тепер спілкуватись на такі теми, як "що таке любов?", бо вони будуть закриватись чи переноситись на жіночий? Поясніть, будь ласка, Мартіні.
За все маємо подякувати деяким особам з АБФ (тепер вже офіційно Автономний), які страшно хотіли незалежності.
Прошу всіх назвати поїменно.
А у нас хтось запитав, нікому не цікаво було , ЩО ми думаємо з цього приводу?
Прошу всіх назвати поїменно.
Тю. Заходите на гілку "Для майбутніх...", шукаєте мої (або Левандівки) дописи з негативною кармою і читаєте :)
Я оце дума..якщо БФ став автономним, то тепер може і пупер повернеться?
Поясніть, будь ласка, Мартіні.
Просимо, просимо!
Якось так недобре на душі з тим розділенням, неначе в душу плюнули.
Щось я дуже до серця то сприйняла.
Тю. Заходите на гілку "Для майбутніх...", шукаєте мої (або Левандівки) дописи з негативною кармою і читаєте :)
Гм.... я буваю часто незгідна з вами та Левандівкою... але ж то не означає, що хотіла відокремлення... Та й не розумію - в чому сенс того відокремлення? Просто, аби не на ЛФ???
Миху. Якшо строго ліпити картки за оффтоп - Вам мила не вистарчить.
Справді? Почитайте перший допис автора теми. йдеться про картки та й і я про те ж.
Миху. Якшо строго ліпити картки за оффтоп - Вам мила не вистарчить.
І не дивно. Хто найбільше пише - той найбільше й фолить.
levandivka
06.09.2008, 15:14
Хто найбільше пише - той найбільше й фолить.
Флудить?.. :)
Якщо мова дійсно про картки (Ваші, Миху), то:
Вакцинація дітей: за і... Причина: флуд 31.08.2008 20:59 від levandivka
Врач - светя другим... Причина: Злісний оффтоп 29.08.2008 12:45 від levandivka
Не раджу Вам лікаря з ПБ. Причина: оффтоп 19.08.2008 15:00 від levandivka
"Офф" у фото-гілці не зазаначено.
Вопроси?..
я написала, потім видалила, тепер знову пишу.
а що, маленькі чуда тут комусь заважали? чи око не радували???
я щось не розумію............
А теми навіщо закривати?
Та то, Нірванко, всьо бджоли, тут є таке, що навіть під вашим (до прикладу) іменем можуть нову тему започаткувати, яка вам ніколи в голову не приходила...
Дитячий садок, чесне слово....
levandivka
06.09.2008, 15:23
ще один Глянець утворився
Ггг... :)
Вплив Текілли на Мартіні..?:shutup:
буваю часто незгідна з вами та Левандівкою... але ж то не означає
+1. Не означає.
Прошу не перебільшувати роль скромного і злючого модератора.
Ше би хлопчачий хворум змайструвати отдєльно. Дєвочкі отдєльно, пацани - отдєльно і жодного сексу до шлюбу!!!!
Зате, навідміну від перевантаженого ЛФ, посиденьки працюють легко, швидко і коректно. Таких проблем із завантаженням сторінок як на ЛФ, там не помічено
це ще раз підкреслює, що діти потрібні лише мамам...
Таких проблем із завантаженням сторінок як на ЛФ, там не помічено
чекайте-чекайте, не знаєте наших жіночок... вони будь-шо завантажать по самі гланди.
Zirnycja
06.09.2008, 15:51
Бракує вільного перебігу (для зареєстрованих) з одного форуму на іншій і зворотньо. Можливо, не добачаю, але як перейти з ДП назад до ЛФ? Щоразу авторизуватися? Чи суть відокремлення в повній сепарації?...щоб і духу бабського...
Потім буде створено для фотографів окремий форумдуже хороша ідея
Перебіглась форумом, позакривали теми, які, можна сказати, були "дівочими", але ж там і хлопці писали, і ті дівчата, які не сидять в дівочих посиденьках, то ми тепер маємо ще й крім Львівського форуму ходити на той окремий? І тут не можна тепер спілкуватись на такі теми, як "що таке любов?", бо вони будуть закриватись чи переноситись на жіночий? Поясніть, будь ласка, Мартіні. Наші хлопці автоматично зареєстровані на Посиденьках так само як і дівчата, а отже зможуть при бажанні так само там дописувати
Гілки більше переноситися не будуть.
а "духовні справи" окрему гілку, як?
чекайте-чекайте, не знаєте наших жіночок... вони будь-шо завантажать по самі гланди.
не знаю, не знаю...
в мене наприклад ще не виникло бажання писати на жіночий форум
він мені взагалі не сподобався ні виглядом, ні змістом
поділ явно непопулярний ;)
Бракує вільного перебігу (для зареєстрованих) з одного форуму на іншій і зворотньо. Можливо, не добачаю, але як перейти з ДП назад до ЛФ? Щоразу авторизуватися? Чи суть відокремлення в повній сепарації?...щоб і духу бабського...щоразу авторизуватися не треба, якщо при входженні поставити галочку "запам"ятати мене".
Лінк для переходу на ЛФ на Посиденьках поставимо, не проблема
Справа звички... Звикнемо :)
не знаю, не знаю...
в мене наприклад ще не виникло бажання писати на жіночий форум
він мені взагалі не сподобався ні виглядом, ні змістом
поділ явно непопулярний
Нам всім тре визначитися: ідемо або туди, або сюди, щоб бути разом, нє? тоді один форум відімре, а другий лишисі.
Liliyah Romanova
06.09.2008, 21:01
Так дивно читати ці всі претензії.
Мені видається, що ідея зробити Дівочі Посиденьки окремим форумом є дуже вдалою. Тим більше, що посиденьки і так вже розрослися до розміру окремого форуму і доросли до того, аби могти існувати поруч з ЛФ. Тепер не буде претензій, образливих дописів...
У мене наприклад той форум взагалі без проблем працює. А до цього мусіла гімнастикуватися, аби відкрити.
Щодо перенесення тем, можете кидати камінням у мене, бо то я підказувала Мартіні, які гілки залишити, а які перенести. І якось дитячі фото логічніше мати на посиденьках. А всі решта альбоми там собі дороблять. :)
Більшість перенесених гілок таки були цілковито дівочими. А хлопці писали туди (наскільки пригадую слова Самойловича), аби трохи розбавити загущені фарби...
Ну, і плюс дівочих посиденьок. Я там можу дописувати без перешкод.
Так що, якщо комусь мене треба, мене наразі можна знайти там. Поки Мартіні не полагодить ЛФ і я зможу на нього заходити без проблем так само, як на ДП.
Так дивно читати ці всі претензії.
Чому дивно? Люди не мали права висловитися? Мали нанімо прийняти все, як належне? А чи не попахує то авторитарністю? ;) Мали би, хоча би референдум провести, як людям це сподобається....
Щось здається мені, що догоджуючи декільком форумлянам, кому надоїв БФ, адміністрація забула, що саме БФ, в основному, наповнював ЛФ. Дівчата, жіночки, приходячи на БФ, потім переходили і на інші гілки, писали в інших розділах. І - навпаки. Мужчини, котрим вже часто надоїдало гризтися про політику, дописували часто і в теми приземлені до життєвих проблем. І ми їх бачили тоді, що вони нормальні сім"янини, мають хороші життєві цінності, а не просто гризуться за політику. Ці БФ, а точніше справжні життєві теми, часто зближували людей, що стоять по різні сторони барикад. Давали і одним, і другим зрозуміти, що і Схід, і Захід - нормальні люди, яким треба об"єднуватися заради щасливого майбутнього їхніх дітей, родин. А це так зараз важно для України.
А так розділили форум на дві половини. Як хату розірвали. Зайшла нині, а замість звичайних, як завжди 300-400 дописів тільки 94. І то половина в цій гілці. От вам і результат! Натиснула на нові повідомлення, а там нічого нема з ДП, як ви їх назвали. Сама гризня на політиці, від якої вже блювати хочеться. :8: З того всього нікуди більше і не хочеться йти...
Так само, певно, не тільки й мені.
Те що дiвочi посиденьки окремо то якось по-барабану. А от роздiл дiти-квiти чого перекинули. Тепер всi жiнки кричатимуть що батьки дiтьми не цiкавляться й ïх треба позбавити батькiвського права...
Liliyah Romanova
06.09.2008, 22:19
Чому дивно? Люди не мали права висловитися? Мали нанімо прийняти все, як належне? А чи не попахує то авторитарністю? Мали би, хоча би референдум провести, як людям це сподобається....
Ну, я розумію, що дописи надбання форумлян. Але як на мене, Мартіні має право переробляти форум, якщо хоче.
А референдум - хіба, якби форум взагалі вирішили закрити.
Щось здається мені, що догоджуючи декільком форумлянам, кому надоїв БФ, адміністрація забула, що саме БФ, в основному, наповнював ЛФ.
Не бачу більшого зв"язку. :)
Мені подобається ДП. Форум ми колись тричі від нуля заповнювали.
Люди завжди до нового критичні. А мені така зміна сподобалася. І не лише мені.
Мужчини, котрим вже часто надоїдало гризтися про політику, дописували часто і в теми приземлені до життєвих проблем.
Про це вже писала. Не надто приємно було. Не завжди.
А багато гілок і так тут лишилося.
Ці БФ, а точніше справжні життєві теми, часто зближували людей, що стоять по різні сторони барикад.
Справді?
З того всього нікуди більше і не хочеться йти...
Так само, певно, не тільки й мені.
Так якраз і є де піти, якщо втомилися від політики.
Там всі користувачі існуючі мають доступ такий самий, як на ЛФ. Той самій логін, той самий пароль...
Але багато нового, свіжого...
Ласкаво просимо. :)
Liliyah Romanova
06.09.2008, 22:20
Те що дiвочi посиденьки окремо то якось по-барабану. А от роздiл дiти-квiти чого перекинули. Тепер всi жiнки кричатимуть що батьки дiтьми не цiкавляться й ïх треба позбавити батькiвського права...
Трошки не подумали. :shy: Треба буде переглянути. :)
Зрештою, повторюю ще раз. Всі мають такі самі логіни та паролі і там. Заходити можна без перешкод. :)
Заходити можна без перешкод.
Але от нижня частина лого http://posydenky.lvivport.com/images/styles/softexpressions/misc/link_01.jpg трохи відлякує :). Та й дизайн шось страшнуватий (казав тато не мішати спиртні напої, а тут ще й які, мартіні з текілою).
Ггг, ще один Глянець утворився
Ггг, і що ви без нас будете робити
кухню можна було лишити - останнім часом крім політики Читатєль Обкома тільки туди й писав... :o
Нє...
Ні нравіцця...
Якщо мені не подобаєцця тема,я туди не заходжу...
І не пишу...
А цей поділ...
то просто від нічого робити...
Гламурненько и не очень удобно.
Ггг, і що ви без нас будете робити
Ггг, на форумівки ходити, пиво пити :)
Liliyah Romanova
06.09.2008, 23:35
Сявичу, а хіба раніше не ходили?
Гламурненько и не очень удобно.
Намагаюся пригадати, коли ти писав на БФ і не можу ніяк. Не нагадаєш? ;)
(хіба допис на вії й повії, але він однозначно назвою притягує, тому це не рахується;))
Автофорум ніби на місці. :p
дизайн жіночого форуму дійсно страшненький
до того ж кухня і діти теми загальнолюдські я би сказала, а не суто жіночі
а суто жіночі, точніше дівчачі "а він, а я, а він, а я..."
В принципі, я рідко дописував в Дівочі Посиденьки, хіба, як мова йшла про "Як відлучити від грудей", а тепер навіть і рідко навряд чи зайду....:no:
Liliyah Romanova
06.09.2008, 23:52
Миху, та поофтопити місця вистачає... ;)
Щодо Посиденьок, то я би не поспішала. Засудити найлегше. Вони існують лише один день. Ще багато чого не налаштовано, не змінено. Дайте їм часу, а там подивимося. :)
Добре би було залишити можливість переходу на посиденьки із ЛФ.
Сявичу, а хіба раніше не ходили?
Ходив :)
Просто відповів на питання "що будем робити?" - ходити, як і раніше ходили.
гаразд, ДП - форум як форум, і на ЛФ треба якийсь порядок навести було... тільки хіба не було простіше зробити такий ж дизайн як ЛФ, а створювати абсолютно новий (який і очі ріже і ...)?
а поофтопити місця вистачає...
воно то вистарчає, та Левандівка заздрить моїм офтопам...
та... є, як є...
мені старому багато й не треба... був борщик та горщик....
Бач... дівкам дизайн не нравиться....
шуруйте-шуруйте у дівочі посиденьки!:feminist::babruysk::D:D:D
Liliyah Romanova
07.09.2008, 00:01
Миху, ну ви ж туди не ходили. От не розумію вас...
шуруйте-шуруйте у дівочі посиденьки
та ні, краще спати піду...
Миху, ну ви ж туди не ходили. От не розумію вас...
Шо Ви можете знати? Невже Ви думаєте, шо я на дівочі посиденьки не ходив? Шо я патик?
Liliyah Romanova
07.09.2008, 00:14
У плані, що не писали туди. Те, що їх багато осіб читали, відомо. :)
Піду пошукаю ваш допис на гілці про сімейні пологи, там якраз думку чоловіків питають. ;)
Ось натрапила на два цікаві дописи. :)
та без проблем.
прощавайте!
набридла мені показуха, штучне награне святенництво, перетворення мого улюблено форуму у суцільний "бабський форум" та "піонертабір".
пс. "бабський форум" -- це добре, але не тоді, коли весь форум ним стає.
Молитвами Пупера піонертабір канув в архівний режим...
На черзі БФ?
Сила молитви чи як? ;)
nirvanka
07.09.2008, 12:40
То тепер на ЛФ не можна буде про кухню поговорити і про інші жіночі теми, а в ДП відповідно про інші теми? А от будуть приходити нові люди, будуть тут чи там створювати невідповідні теми, то їх будуть модератори переносити на інший форум?
І що тепер ходити на 2 форуми, перестрибувати між двома різними інтерфейсами, налаштуваннями? Незручно.
Мені подобається ДП. Форум ми колись тричі від нуля заповнювали.
Люди завжди до нового критичні. А мені така зміна сподобалася. І не лише мені.
Цитати з ДП:
Ольга: а взагалі за що нас так викинули з лф??
Liona: дівчата, це жах Почуваю себе, ніби в чиюсь чужу хату потрапила І чомусь думаю, що нікому з нас, жіночої половини ЛФ, не подобаються ці зміни Цікаво, кого мав на увазі Сявич? Я чомусь не помітила, що хтось висловлював бажання відокремитись
Nadijka: може й на краще... але мені здається, що про такі зміни могли зазделегідь попередити. я вже мовчу про те, що могли б спитати нашої думки - чи хочеться нам таких змін...
Так от, думаю, варто було спитати людей спочатку. Загалом нам нічого не залишається робити, тільки змиритись, як завжди. Просто поставили людей перед фактом.. Негарно.
зате на двох форумах можна розмістити більше реклами : )))
щось на обох форумах мало нових дописів, хоча багато користувачів заходило...
щось на обох форумах мало нових дописів, хоча багато користувачів заходило...
Та то кобіти на Жіночий форум... поплили...
Liliyah Romanova
09.09.2008, 02:12
Та ні, відвідуваність і справді збільшилася.
А точно дописів поменшало? Чи оффтопу, флуду, спаму? ;)
Маруся-мама
09.09.2008, 02:45
Та то кобіти на Жіночий форум... поплили...
Не знаю хто там куди поплив а я всюди ходю... мене всюди багато :p
nirvanka
10.09.2008, 19:48
http://forum.lvivport.com/images/misc/def.jpg
Кумедний прикол, але, як на мене, некоректно. Може хтось не хоче ставити аватар, навіщо людей змушувати? Або ще встиг підібрати, а тут таке вліплено, мене б образило..
Якась несвобода вибору.. Чи всі повинні мати аватари? Це нове правило на форумі?
І вже хтось згадував, що різні люди сприймаються як один з такими спільними аватарками..
:n:
Чи всі повинні мати аватари? Це нове правило на форумі?
Это типа комильфо :) Присутствие аватара у участника отчасти свидетельствует о его позитивном отношению к самому форуму и форумчанам в частности. Согласитесь, что легче идентифицировать и воспринимать посты, краем глаза замечая аватар их автора.
мені не подобається таке розділення як зробили зараз. анікраплинки не подобається.
по-перше, дійсно, незручно скакати по 2 форумах(особливо якщо ти спілкуєшся мінімум на 5 різних форумах, серед яких і обидва ЛФ-и).
по-друге, я , наприклад, ніколи не була вельми активною у ДП, і тепер туди не заходжу. але дівчата, з якими приємно було спілкуватись, до яких усі звикли, тепер, напевно, там сидять. бо заходиш на ЛФ і нових дописів так мало стало, немає гостроти, все якось мляво.
по-третє: взагалі, може, ми скоро зробимо градацію: жінки, чоловіки,діти - і усіх розділимо на окремі форуми - це ж абсурд!
невже не можна вжитись на одному форумі? просто окремий розділ аби був - ДП і все. туди б і переносили обговорення, які "не такі".
коротше, нуднуватенько стало, пусто і сумно...
це тільки моя суб"єктивна думка.
что легче идентифицировать и воспринимать посты, краем глаза замечая аватар их автора
Ага, дуже легко ідентифікувати коли на сторінці всі "я не вмію ставити аватар" :)
afterstep
10.09.2008, 22:36
Кумедний прикол, але,
угу - я теж спершу хотів ту аватарку поправити - написати на листочку - "адміни у яких форум як прапор - періодично висить - могли б вже й не вимахуватися..."
- але потім пошкодував часу...
Liliyah Romanova
10.09.2008, 22:52
по-перше, дійсно, незручно скакати по 2 форумах(особливо якщо ти спілкуєшся мінімум на 5 різних форумах, серед яких і обидва ЛФ-и).
:)
Симпатично. ;)
по-друге, я , наприклад, ніколи не була вельми активною у ДП, і тепер туди не заходжу.
Тим більше не розумію тоді...
ле дівчата, з якими приємно було спілкуватись, до яких усі звикли, тепер, напевно, там сидять
Напевно не є точно. :)
Дівчата, які спілкувалися на інших темах, і так заходитимуть. Для багатьох проблемою лишився вхід на ЛФ. Я досі лише в хромі можу читати. Але на роботі це дуже помітно тоді, на жаль. :)
Так що проблема не у виокремленні ДП.
бо заходиш на ЛФ і нових дописів так мало стало, немає гостроти, все якось мляво.
Ну, тільки не треба казати, що жвавість і гострота ішла з посиденьок.
Як на мене, то це радше накручування.
Я на ЛФ далі читаю ті гілки, які мене цікавили. От лиш не так це просто. :)
по-третє: взагалі, може, ми скоро зробимо градацію: жінки, чоловіки,діти - і усіх розділимо на окремі форуми - це ж абсурд!
А отакі гасла кидати взагалі не варто. Поділ таким не є. Усі користувачі ЛФ мають доступ до ДП. Яка проблема? Я вже стільки про це писала...
Зрештою. Як на мене, Мартіні має право сам вирішувати, що він робить. Так воно було і далі є. Тут вже трудно. :)
А розділ ДП просто розрісся до окремого форуму. До речі, тому ці форуми один одного не дублюють.
:)
угу - я теж спершу хотів ту аватарку поправити - написати на листочку - "адміни у яких форум як прапор - періодично висить - могли б вже й не вимахуватися..."
- але потім пошкодував часу...
Ой, коли я востаннє так сміялася, вже й не пригадаю. Дякую, афтере!!!
мені не подобається таке розділення як зробили зараз. анікраплинки не подобається.
подобається тим, хто левову частку часу проводив в ДП.
Теж вважаю, що такий розподіл не є правильним. Не знаю за ДП, а ЛФ явно втратив.
Liliyah Romanova
10.09.2008, 23:36
ЛФ більше втрачає від ниття, як на мене, а не від розподілу. :)
ЛФ більше втрачає від ниття, як на мене, а не від розподілу.
Як би ниття не перейшло у гниття.:cowboy:
Liliyah Romanova
11.09.2008, 05:30
Як би ниття не перейшло у гниття.
То вже від тих, хто ниє і залежить... ;)
То вже від тих, хто ниє і залежить...
Та то добре, коли хтось все неправий, а я все правий, тільки от від тих, хто може перейти в гниття залежить й гниття самого ЛФ, нє?
Liliyah Romanova
11.09.2008, 17:10
Та то добре, коли хтось все неправий, а я все правий, тільки от від тих, хто може перейти в гниття залежить й гниття самого ЛФ, нє?
Та ясно, Миху. Визнати свою вину завжди важче, аніж зіпхати щось на інших. Так само бути добрим важче, аніж просто поплювати на ближнього. ;) Бути добрим не дає відчуття сатисфакції, а от поплювати - ще й як!
Та ясно, Миху. Визнати свою вину завжди важче, аніж зіпхати щось на інших.
згоден.
Так само бути добрим важче, аніж просто поплювати на ближнього.
згоден
Бути добрим не дає відчуття сатисфакції, а от поплювати - ще й як!
не знаю яку сатисфакцію дає плювання, а яке?
Liliyah Romanova
11.09.2008, 20:45
не знаю яку сатисфакцію дає плювання, а яке?
Не знаю. Але раз людям поплювати подобається, то дає, вочевидь...
Вуйко Стефко
11.09.2008, 21:34
Заходив на форум, як до хати. І все було на місці: і коридор,і вітальня, і кухня, і спальня. :) Куди хто хтів - туди направлявся.
Свободу (?!) жіночому апартаменту на форумі.!В волю тої ...тої Волі для галицької кобіти!:shutup::shutup:Шо нє xлопи?Гура-а-а!
Не знаю.
Не знаєте, а знаєте чому?
Тому що ви переплутали плювання з критикою чи іншою думкою... але то таке....
не вартує уваги....
Liliyah Romanova
11.09.2008, 22:03
Тому що ви переплутали плювання з критикою чи іншою думкою... але то таке....
не вартує уваги....
Та ні. Критика не така, Миху. Критикувати ще треба вміти. ;)
Тут була критика, але в основному крики. :)
А ще ніхто так і не розібрався у принципі "розподілу".
Була кав"ярня з однією залою, а тепер розширилася на дві. :)
Найцікавіше, що чомусь найбільше протестів від тих, хто туди й не ходив.
levandivka
11.09.2008, 22:09
найбільше протестів
То треба на аналіз відправити, в полУклініку: раптом не мокроти.
Тут була критика, але в основному крики.
Та? Шось не зауважив.... Цікаво де?
Liliyah Romanova
11.09.2008, 22:21
Та? Шось не заважив.... Цікаво де?
Вище по тексту. ;) І на посиденьках також.
І що цікаво, постійно те саме народ писав. Враження, що відповідей взагалі не читають, просто заходять пообурюватися. Ну, то й реакція відповідна. :)
А ви мені так і не сказали, чого вам так на тім залежить? Ви ж там практично не бували...
levandivka
11.09.2008, 22:24
просто заходять пообурюватися.
Як до плювальниці підходять?
А ви мені так і не сказали, чого вам так на тім залежить? Ви ж там практично не бували...
Кажу: звідти народ ходив по всьому ЛФ, а зараз сидить у ДП.
А ще ніхто так і не розібрався у принципі "розподілу".
Була кав"ярня з однією залою, а тепер розширилася на дві.
перехід з одніє зали - до іншої такий самий за легкістю/важкістю, як перейти на зовсім інший форум.
Liliyah Romanova
11.09.2008, 23:34
Кажу: звідти народ ходив по всьому ЛФ, а зараз сидить у ДП.
Повірте, хто може, той на ЛФ заходить. Причина того, що хтось не заходить на ЛФ, не в розподілі, а в хронічному зависанні самого ЛФ. Поки не було апдейту, проблем із входженням на ЛФ також не було. Так що причина зовсім не там. :)
levandivka
11.09.2008, 23:34
звідти народ ходив по всьому ЛФ, а зараз
Угу...
І дерева торік зеленіші були...
до іншої такий самий за легкістю/важкістю, як перейти на зовсім інший
Зате не переплутаєте, куди постити.
Хоча..?
Все одно, переплутаєте...
Угу...
І дерева торік зеленіші були...
я б сказав навпаки... цього зеленіші....
Так що причина зовсім не там.
я зрозумів... в апдейті вся причина.:D
Liliyah Romanova
12.09.2008, 17:06
я зрозумів... в апдейті вся причина.
Добре, що вам смішно...
Boris_Kiev
12.09.2008, 23:32
Хіба це не краще, ніж дві захаращених гілки на ЛФ?
Д Я К У Ю ! ! !
Може до купи якось розполовинити Здоров"я та ще одну гілочку :) за гендерними ознаками ?
Миху, як це Ви за один допис мені 2 карми поставили ?
Я у чомусь відстав ? :)
Миху, як це Ви за один допис мені 2 карми поставили ?просто сподобалось... а шо ніззя?
Свободу (?!) жіночому апартаменту на форумі.!В волю тої ...тої Волі для галицької кобіти!:shutup::shutup:Шо нє xлопи?Гура-а-а!
Стефку, а Ви впевнені, що ми тут залишимось, як їм дадуть повну сободу?
Щось я побоююсь тих галицьких кобіт!:scare:
Щодо розділення, то в мене єдине побажання - прямі взаємні лінки між форумами. Бажано, щоб їх було видно з усіх сторінок - скажімо в рядку меню. Все решту - справа звички. Я вже майже звикла :)
levandivka
13.09.2008, 21:57
побажання - прямі взаємні лінки....
Все решту - справа звички.
А я і лінками відвик користуватися: закладки в бравзері тицяю...
Кому що і як зручно. Я на форумі в паузах між роботою, ЛФ має закладку на панелі, але там і так багато всього, аби ще й ДП ставити.
Я теж так:)
Важко тепер щось знайти.2 окремих форуми.Я наприклад досі не звикла і навряд чи звикну.
Хоч вбийте, але я не розумію для чого це зроблено.
Як на мене по-старому було і легше і краще.
levandivka
16.09.2008, 08:11
було і легше і краще.
Як би то пояснити..?
От був у нас активний розділ "Про спорт". Нові повідомлення клацнеш - а там....
Те саме й з Посиденьками.
Чудово, що Посиденьки об'єднали стільки дівчат, але...
Збудували їм персональне помешкання - чудово! Хлопці не страждають від алергії на пух. Дівчата не мусять нюхати "тютюновий дим", та й "кава" у них своя, "з молочком"... ;)
Левандівко, не зовсім так.
ЛФ не став суто чоловічим форумом. Це Посиденьки стали суто жіночим. А тут не змінилося нічого, повернуто статус кво до виникнення на ЛФ жіночого розділу. Чоловічого розділу ж ніколи тут не було - несправедливо :)
levandivka
16.09.2008, 10:09
ЛФ не став суто чоловічим форумом.
А я і не стверджував, що "суто". Баланс...
Левандівко, не зовсім так.
ЛФ не став суто чоловічим форумом. Це Посиденьки стали суто жіночим. А тут не змінилося нічого, повернуто статус кво до виникнення на ЛФ жіночого розділу. Чоловічого розділу ж ніколи тут не було - несправедливо
На жіночому - всі жінки+левандівка, а на ЛФ - всі реальні пацани, ну + кобіти, вони без хлопів ніяк, нє?
Зайдеш на ДП - годування, пологи і т.д
Зайдеш на ЛФ - політика, філософія....скучно.
ніхто з ювілейною кармою не вітає:)))))
На жіночому - всі жінки+левандівка
Нікого не забули? :beee:
Зайдеш на ЛФ - політика, філософія...
ше релігію забула (вона останнім часом весь ЛФ заполонила) :)
ше релігію забула (вона останнім часом весь ЛФ заполонила)
я навмисне не написала:)
а релігії дійсно тут забагато у всьому
Зайдеш на ДП - годування, пологи і т.д
Зайдеш на ЛФ - політика, філософія....скучно.
ніхто з ювілейною кармою не вітає:)))))
Вітаю з першою 12617-ю кармою...
Вітаю з першою 12617-ю кармою...:)):))
І я Вас вітаю
я навмисне не написала
а релігії дійсно тут забагато у всьому форум творять люди....
якщо релігії забагато, то придумайте нерелігійну тему... :wink:
форум творять люди....
якщо релігії забагато, то придумайте нерелігійну тему..
Майже всі нерелігійні теми переїхали на ДП, то що ж тепер їх дублювати знову на ЛФ?
Liliyah Romanova
23.09.2008, 22:27
Майже всі нерелігійні теми переїхали на ДП, то що ж тепер їх дублювати знову на ЛФ?
А які то теми? І чим зле ходити на посиденьки?
А які то теми? І чим зле ходити на посиденьки?
Жінкам туди ходити не зле, а от чоловіки...пробігають інколи :)
От кухню , наприклад забрали з ЛФ:)
а релігії дійсно тут забагато у всьому Шо, кажете пора робити "Релігійні посиденьки"?
Liliyah Romanova
23.09.2008, 23:03
Шо, кажете пора робити "Релігійні посиденьки"?
Ти думки читаєш? :biggrin:
А я думаю, чого так тихо було... А то затишшя... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
levandivka
23.09.2008, 23:18
пора робити "Релігійні посиденьки"?
І політичні "посиденьки" (без конфіскації і поразки в правах):russian_ru:
Liliyah Romanova
23.09.2008, 23:23
І політичні "посиденьки" (без конфіскації і поразки в правах)
А forum.lvivport закрити геть! Яка з нього користь? Павутиння міні-форумів - ось де майбутнє ЛФ! :crazy:
levandivka
23.09.2008, 23:26
Яка з нього користь?
Як?!
Через Львівпорт на Посиденьки заходять...
Liliyah Romanova
23.09.2008, 23:30
Як?!
Через Львівпорт на Посиденьки заходять...
FORUM.lvivport :wink:
levandivka
23.09.2008, 23:31
Wild gucul (http://forum.lvivport.com/member.php?u=455) Відвідує посилання в темі Дівочі посиденьки (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=32)
/forum.lvivport.com/online.php/
Liliyah Romanova
23.09.2008, 23:33
Wild gucul Відвідує посилання в темі Дівочі посиденьки
Може, дівчатам часника вінок кинути? :biggrin:
І політичні "посиденьки" (без конфіскації і поразки в правах):)):)):)):))
levandivka
23.09.2008, 23:39
дівчатам часника вінок кинути?
Думаю...Пізно... :cowboy:
Не сперечаюся, але в Посиденьках надто багато "форумлянок", що не підозрюють про існування інших розділів
Це свобода вибору.Та не роздвоювати з-за цього форум.І те що пишуть у одній темі ще не значить що не заглядають у інші
Скільки часу вже пройшло а я не звикну напевно до ціеї зміни ніколи.Та й форум для мене якимсь чужим трохи став.Все зовсім не так як колись.
levandivka
07.10.2008, 17:16
форум для мене якимсь чужим трохи став.Все зовсім не так як колись.
Не скажіть!
Тепер, коли ДП окремо оселилися, я білявок навіть любити став. :crazyman:
Boris_Kiev
07.10.2008, 17:20
Давно пора!
Із розмежуванням певних повноважень ! :)
Wild gucul (http://forum.lvivport.com/member.php?u=455) Відвідує посилання в темі Дівочі посиденьки (http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=32)
/forum.lvivport.com/online.php/
А може він ... дохтур-"бабич", тільки не зізнається ?
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008