Показати повну версію : Салунна штовханина
Чернобылец
18.03.2008, 05:32
Вы совок. Я Совок. Мы дети-внуки советской системы, так или иначе. Всё дело в процентном отношении совкового сознания.
Совковость сидит практически в каждом гражданине Украины. Просто есть те кто выдавливает из себя эту дрянь, а есть те кто культивирует. Этих я и называю совчарами. Дело не в возрасте, а в сознании.
По-моему, большевикам удалось, как это не прискорбно, вывести новую породу людей – «человек советский», впитавшую в себя как черты присущие жителям Российской империи, так и рекультивированные.
Мне нравится, как вы хлещете себя, как участник секты "Хлыстов". Но я себя в совки не записываю, мне нечего из себя выдавливать. Я свободно перетек из одного общества в другое. Чего мне надо было, так чуть понапрягаться. И все.
У государства были плохие менеджеры, сейчас они не лучше, но это фон, на котором все зависит от меня. Есть и везение определенное. Совок - этот тот, кто думает, что кто-то ему все сделает. СЕйчас ИМХО, совка больше, но в моем определении, вот и голосуют за тех, кто больше обещает, а собственный понятийный аппарат нарушен. Раньше хоть можно было обосновать, что все равно от меня не зависит, а сейчас исключительно собственная глупость и отсутстсвие соответствующего образования. Реагируют - "свой- чужой"
Кстати, ветка тут есть, я открывал несколько месяцев тому, где я давал определение "совку". Нажмите на мой Ник, и найдите ветку, мной открытую. Можно там продолжить.
По поводу колбасы. "Не хлебом единым жив человек, но и словом исходящим из уст божьих". Деньги в жизни все таки второе- главное, хоть и много можно колбасы купить. :) Есть такой Задорнов, как он начинал про колбасу говорить..........
Чернобылец, судя по вашей активности в этой теме, то именно вас лично пригласили с российской стороны писать свой вариант истории. Колитесь уже, не скромничайте! ;) :) :)
"Колитесь уж, не скромничайте!" :) :) :)
Чернобыльцу понятно российское: "колись ... до самой ж**ы!" :) :) :)
Пардон. :) :) :)
Мне нравится, как вы хлещете себя, как участник секты "Хлыстов". Но я себя в совки не записываю, мне нечего из себя выдавливать. Я свободно перетек из одного общества в другое. Чего мне надо было, так чуть понапрягаться. И все.
У государства были плохие менеджеры, сейчас они не лучше, но это фон, на котором все зависит от меня. Есть и везение определенное. Совок - этот тот, кто думает, что кто-то ему все сделает. СЕйчас ИМХО, совка больше, но в моем определении, вот и голосуют за тех, кто больше обещает, а собственный понятийный аппарат нарушен. Раньше хоть можно было обосновать, что все равно от меня не зависит, а сейчас исключительно собственная глупость и отсутстсвие соответствующего образования. Реагируют - "свой- чужой"
Нет, а мне нравится как вы желаете меня заставить стесняться собственного мнения) То стариков я обижаю, то в секте состою. Как давно вы выдавили из себя отсутствие уважение к коммунальной собственности, как давно вы научились не обросать окурки, мусор на улицах? Отстаивать свои права, не испытывать раболепие перед чиновниками и благоверный трепет перед офигенно крутой иномаркой?)
И тд, и тд. Неужели вы такой один, не обливали углы домов мочой после пива с друзьями?:) Подумайте и вспомните. Не надо строить из себя чудо природы которое плавно "перетекло" из одного состояния в другое.
Да, наш народ сейчас постсовковый. Легко ведётся на подачки и сладкие обещания. Ведётся, голосует и терпеливо ждёт. Вместо того что бы ТРЕБОВАТЬ.
Кстати, ветка тут есть, я открывал несколько месяцев тому, где я давал определение "совку". Нажмите на мой Ник, и найдите ветку, мной открытую. Можно там продолжить.
Почитал. Первый пост. Набросилось ощущение что вы скорее хотели наклеять ярлык на оппонентов, чем обсудить психологические аспекты бывших жителей СССР и их изуродованного менталитета.
Как давно вы выдавили из себя отсутствие уважение к коммунальной собственности, как давно вы научились не обросать окурки...
Вот такого я еще не слышала, точнее не читала. Жжете - дальше некуда :radist:
Намек: с чего Вы взяли, что Чернобылец этим всем вобще когда-то занимался?
Нет, понятно, что наверняка никто не знает и справок подходящих не бывает, но ведь каждый судит по себе, не так ли?
Чернобылец
18.03.2008, 21:27
Нет, а мне нравится как вы желаете меня заставить стесняться собственного мнения) То стариков я обижаю, то в секте состою. Как давно вы выдавили из себя отсутствие уважение к коммунальной собственности, как давно вы научились не обросать окурки, мусор на улицах? Отстаивать свои права, не испытывать раболепие перед чиновниками и благоверный трепет перед офигенно крутой иномаркой?)
И тд, и тд. Неужели вы такой один, не обливали углы домов мочой после пива с друзьями?:) Подумайте и вспомните. Не надо строить из себя чудо природы которое плавно "перетекло" из одного состояния в другое.
Да, наш народ сейчас постсовковый. Легко ведётся на подачки и сладкие обещания. Ведётся, голосует и терпеливо ждёт. Вместо того что бы ТРЕБОВАТЬ.
Ух, какой вы агрессивный батенька. Спорить не буду по поводу вас, продолжайте выдавливать. О выполнении доложите. Любопытно, ознакомится с впечатлениями.:)
Как бы вам ответить ? Сложно, сложно в том плане, что вам все время пошуметь хочется. К сожалению - это признак нашей общей психологии, незнакомому человеку нахамить, сначала. Это вписываеся в ваше определение - изначального недоверия к друг другу. Оно есть. Вообще, если вы отправитесь чуть дальше в историю и почитаете, например критические заметки Салтыкова-Щедрина, то сможете вполне убедиться, что связь времен, она есть, мало, что меняется. Ни система управления, ни психология. Это это мы в эмпирическое уйдем, выхода не будет.
Кстати, одна из особенностей homo sapiens, это способность утилитарно мыслить. Это я к тому, что хочется отречься, а там ведь тожев прошлом, что то имеющее смысл есть, то утилитарное, а может и духовное, что может и полезно.
А то как то у вас и вспоминается только.....(ну что вы описали выше, там подъезды......) Ничего лучшего в воспоминаниях не было ?
Почитал. Первый пост. Набросилось ощущение что вы скорее хотели наклеять ярлык на оппонентов, чем обсудить психологические аспекты бывших жителей СССР и их изуродованного менталитета.
Ощущение уже отбросилось ? :) (Хотя правильно будет нахлынуло.)
Одна из проблем этого изуродованного менталитета, что многие могут мыслить простыми категориями, вешать ярлык, всех надо загнать в понятные им рамки. Есть статья " О советском человеке и совке", там другие определения. Собственно есть где развернуться. Дайте там свои определения, народ может и согласится. А может нет.
Вторая - вера в обещания, вам не додали, сейчас уже точно получите. Начиная с "Золота Полуботка".
Если вы от этого, хотя бы избавились в себе, то уже плюс.
Полковник
18.03.2008, 21:37
К сожалению - это признак нашей общей психологии, незнакомому человеку нахамить, сначала.
Нет!
КАТЕГОРИЧЕСКИ не согласен.
Вот, помню, был тут один пи..., ой человек нетрадиционной ориентации половой.
Кажется с рынка. То-ли Бисарабского, то-ли Бесарабского, так ТОТ давал жару.
Спасибо доброй администрации.
Забанили его НАВЕЧНО 19 января 2008 года.
Аминь! :cowboy:
Boris_Kiev
18.03.2008, 21:44
Палковнік ! А може пофлудите між собою на В-З ?
Там набагато більше "ідейно орієнтованих" "куди треба".
Ощущение уже отбросилось ? :) (Хотя правильно будет нахлынуло.)
Это Одесские словечки. Не слыхали наверное. Есть даже противоречиво-юморное выражение - вот шоб да, так нет!
Нет от вас аргументации, сплошная демагогия и поток пустых слов. Такое ощущение что вы банально понтуетесь.
Вы не выросли часом в селе дожившись до белого фрака?:)
Есть статья " О советском человеке и совке", там другие определения. Собственно есть где развернуться. Дайте там свои определения, народ может и согласится. А может нет.
Ну вот... щас начнём хвалиться своими темами, статьями и прочими достижениями. Лично я, создавал подобные темы и обговаривал сиё уже сотни раз. При общении с вами, частенько просто копипастил свои старые посты.:)
Вторая - вера в обещания, вам не додали, сейчас уже точно получите. Начиная с "Золота Полуботка".
Если вы от этого, хотя бы избавились в себе, то уже плюс.
Я расчитываю только на себя. И Желаю от государство одного. Чтобы не мешало мне работать и зарабатывать деньги. Столько сколько я могу и хочу.
Додано через 3 хвилини
Вот такого я еще не слышала, точнее не читала. Жжете - дальше некуда :radist:
Мадам, а вы в очереди за одинаковыми лифчиками стояли?
http://i002.radikal.ru/0710/db/ed4aee73e2c4.jpg
Нет, не стояла. Странный вопрос, чувствуется, наболело у человека на душе ... неужели ВЫ :shutup:
Очереди были, не секрет... но как-то не наблюдала среди своих ровесниц такого волнующего Вас однообразия.
Полковник
18.03.2008, 22:35
Дасссс.
Были времена.
А еще, помнится, был дифицит презервативов...
Вот ЭТО беда настоящая.
Ведь сколько бы идиотов не топтало бы сейчас землю.
Правда?
Думаю, что этот пост не оффтоп.
Ведь мы про историю.
А такой факт (отсутствие презервативов) был.
Или как?
Нет, не стояла. Странный вопрос, чувствуется, наболело у человека на душе ... неужели ВЫ :shutup:
Очереди были, не секрет... но как-то не наблюдала среди своих ровесниц такого волнующего Вас однообразия.
Что я? Нука попросим)
Если вы не стояли, так значит слишком юны, и не помните советскую серость.
Boris_Kiev
18.03.2008, 22:43
Вот ЭТО беда настоящая.
Неправда, Полковнику !
Знамениті "Іздєлія №2" Баковського заводу випускалися саме для армії - щоби солдати не хворіли. А скажіть чесно - мабуть були ще "елітні" - для старших офіцерів ?
http://zhurnal.lib.ru/img/u/alloetokto/mikpreservative/condom_1976.jpg
Дасссс.
Были времена.
Вот ЭТО беда настоящая.
Ведь сколько бы идиотов не топтало бы сейчас землю.
Правда?
Правда. Чистая правда. Не топтал бы землю, напиваясь не матерился бы на женщин, не хлопал бы дверью громко уходя и возвращаясь. И всё потому что не было банальной резинки в уродливой совковой упаковке.
http://copypast.ru/foto/01684/kondom_005.jpg
Борис. Ваш образец кондома охфицерский. Самого маленького первого размера.
Мой гражданский. За ним были очереди.
Полковник
18.03.2008, 22:53
[quote=kertis;270922]Правда. Чистая правда. Не топтал бы землю, напиваясь не матерился бы на женщин, не хлопал бы дверью громко уходя и возвращаясь. И всё потому что не было банальной резинки в уродливой совковой упаковке.[quote]
О!
Хоть в чем-то мы с Вами УЖЕ сошлись во мнениях!
Можно, можно с Вами работать.
Приручаемость хорошая.
Надо только знать КАК приручать!!!:cowboy:
Ничего, ничего, и не таким рога обламывали.
Правда?:moskali:
Что я? Нука попросим)
... там стояли в очереди?
Если вы не стояли, так значит слишком юны, и не помните советскую серость.
Я недавно пересматривала семейные фото родственников (которых не знала в детстве :)), там очень много, конечно же, фотографий с отдыха. В советской "серости" было так просто 20 дней отзагорать на море, наши дети уже не знают этого. Это тоже культура, неправда ли?
И куда вас понесло? :) О чем историю-то собираетесь писать? Я что-то уже запамятовала... То ли о лифчиках, то ли (хм.. ;) ) о других изделиях? ...
Собрались экперты, Господи прости...
P. S. Хотя детишкам должно понравиться. Живенько так..
... там стояли в очереди?
Там нет. Но в очереди стоял. Кстати... гомофобия признак совковости, глупости и ограниченности. Это так. К сведению.
Я недавно пересматривала семейные фото родственников (которых не знала в детстве :)), там очень много, конечно же, фотографий с отдыха. В советской "серости" было так просто 20 дней отзагорать на море, наши дети уже не знают этого. Это тоже культура, неправда ли?
Это не культура а путёвка. Я частенько езжу. А Моря мне в Одессе более чем хватает. За всех может не стоит утверждать? Многие стали думать что в СССР всё было тоже самое что и сейчас, только лучше и бесплатно.:)
Додано через 4 хвилини
И куда вас понесло? :) О чем историю-то собираетесь писать? Я что-то уже запамятовала... То ли о лифчиках, то ли (хм.. ;) ) о других изделиях? ...
Собрались экперты, Господи прости...
P. S. Хотя детишкам должно понравиться. Живенько так..
Думаю с приходом полковника тут испортился воздух. Мы начинаем просто ругаться. Что очень печально, на самом деле.
kertis, а не вы ли Полковника провоцируете? Мы ведь его тоже не первый год знаем. Далеко не во всем сходимся, но человек он достойный и интересный. Да и скучно быть всем под копирку.
Полковник
18.03.2008, 23:16
Думаю с приходом полковника тут испортился воздух.
Ой, да бросьте.
Не стоит ТАК пугаться Человека с ружьм.
Успокойтесь.:cowboy:
Ой, да бросьте.
Не стоит ТАК пугаться Человека с ружьм.
Успокойтесь.:cowboy:
Это вы рогатку имеете ввиду?:ninja:
Boris_Kiev
18.03.2008, 23:22
kertis, а не вы ли Полковника провоцируете?
Сьогодні Полковник уже на 2 червоні картки наговорив.
Да и скучно быть всем под копирку.
ВАМ скучно ? А у 2004 - 2005-му було веселіше ?
Мабуть Ви (нажаль) нечасто заходите, а коли заходите, то вже бачите чисто виметену хатинку. :)
kertis, а не вы ли Полковника провоцируете? Мы ведь его тоже не первый год знаем. Далеко не во всем сходимся, но человек он достойный и интересный. Да и скучно быть всем под копирку.
Нужен он мне. Если заметите он тут первый начал как бы это сказать...
ну вы поняли) Последний раз когда мы общались, он обматерил женщину. С тех пор отношение к нему, у меня как... ну вы поняли.
Думаю стоит перестать флудить.
Полковник
18.03.2008, 23:27
, он обматерил женщину
Обманывать НЕ КРАСИВО!:cowboy:
Полковник. Ваше беспамятство называется алкогольная амнезия.
Boris_Kiev
18.03.2008, 23:33
мабуть простіше було би ставити штампи:
http://img296.imageshack.us/img296/4184/polkbi4.gif
Тетенька, тетенька! А во-о-от тот, вас мымрой обозвал!
(я к тому, что вы б еще маты процитировали...)
Полковник
18.03.2008, 23:50
Полковник. Ваше беспамятство называется алкогольная амнезия.
Ну, что ответить?
Ответишь по-русски - забанят.
Прибегну к литературному языку.
Подлец Вы, батенька, бООООльшой подлец.
ИМХО.
Borys, Kertis, в вас ігнор не працює?
Полковник
18.03.2008, 23:53
мабуть простіше було би ставити штампи:
З доровье,
З дравствуй,
З десь....
Boris_Kiev
18.03.2008, 23:55
Borys, Kertis, в вас ігнор не працює?У мене працює. І деякі клієнти занесені. Але гілку "Анекдоти про армію" я в ігнор не ставлю. :)
Ось зараз ще Олюнечка напише. :)
Чернобылец
19.03.2008, 04:38
Вы не выросли часом в селе дожившись до белого фрака?:)
:D Давно так не смеялся. Уши то торчат, самостоятельно мыслящий наш !
Просьба к модераторам почистить, если можно. Да, некоторые простоваты до безобразия. Ничего их не меняет. А говорят с возрастом мудреют :D
Степаныч
19.03.2008, 04:38
Знамениті "Іздєлія №2" Баковського заводу випускалися саме для армії - щоби солдати не хворіли.
Шютка?
Boris_Kiev
19.03.2008, 10:50
З доровье, З дравствуй, З десь....
Це - на гражданці.
А в армії - Люміній, чугуній...
Показував курсант свій комсомольський квиток, там стояли штампики "УплОчено ВЛКСМ".
Шютка?
Та ні. Читав, в тому числі в "Огоньку". Солдати по вихідних днях ходили на "танці" й масово хворіли.
Тоді доручили Баковському заводу гумових виробів (де випускалося "іздєліє №1" - протигаз) освоїти випуск "іздєлій №2".
Гума є, чого ще потрібно ? навіть розміри були - 1,2 і 3 (найбільш дефіцитний).
А скільки разів командири находили в солдат та курсантів "іздєлія" в комсомольському квитку ...
:D Давно так не смеялся. Уши то торчат, самостоятельно мыслящий наш ! А говорят с возрастом...
Мне трудно понять что у вас там торчит. Можете конечно смеяться, ликовать, раз это такое чудо... замечательно... жаль что давно. Главное во всём этом, то что вы потеряли всякие аргументы. Осталась демагогия, смех... А..! И торчит ещё шота:moskali:
levandivka
19.03.2008, 12:56
Мушу нагадати, що обговорення аватару, ніку і персони користувача ЛФ (недружнє) - дуже зле пахне. При загостреннях - карається.
Пропоную припинити...
Это очень правильно. Полностью согласен :)
Чернобылец
21.03.2008, 05:39
Мне трудно понять что у вас там торчит. Можете конечно смеяться, ликовать, раз это такое чудо... замечательно... жаль что давно. Главное во всём этом, то что вы потеряли всякие аргументы. Осталась демагогия, смех... А..! И торчит ещё шота:moskali:
(Равнодушно). Собственно мне без разницы, что вы так, чуть агрессивнее, чем нормальный человек. Видимо, есть еще чего выдавливать. :)
Давно не верю в случайные совпадения фраз.
Очень напоминает тут одного, он теперь исключительно по украински, но его предыдущего второго "я" с русским языком очень не хватает. :) Украинский - он помягче, там так жестко не получается, чем на русскрм. Хотя клоны тут совершенно запрещены, но Screen, наверное не клон, мне почудилось.:) Либо письма подметные, тоже бывало....
Шел по дороге, потерял аргументы, нашел смех и демагогию. Такова селя ви. :) От попутчика зависит, или встречного.
Полковник
22.03.2008, 10:18
- так написано в анотації на сайті, де лежить фільм.
На заборе тоже много, чего написано, а не ...:moskali:
Додано через 1 хвилину
И почему...? Ведь Ельцин вроде от лица Российского государства признал убийство поляков силами госбезопасности СССР. Или я ошибаюсь?
Не ошибаетесь.
Но это "не счинается".
Кого же еще обсирать, если признать?
На заборе тоже много, чего написано, а не ...:moskali:
Додано через 1 хвилину
Не ошибаетесь.
Но это "не счинается".
Кого же еще обсирать, если признать?
Полковник, невже теперішня Ваша функція - псувати повітря? Памятаю, Ви колись були дуже приємним співбесідником. Що сталося? Якщо Вам щось не подобається постарайтесь "вбити" візаві аргументами а не "істінна рускім нарєчієм".
А если Вам "щось не подобаєть" то идите - сами знаете КУДА.
Вы кто такой, чтобы оценку моим действиям давать?
Спилкуйтесь с утконосами, которые намного приятнее москалей.
Русіш культуріш...
Good bye my love, good bye...
(Demis Roussos)
Полковник
22.03.2008, 10:39
Русіш культуріш...
(Demis Roussos)
О!
Дошло!
Молодца!
Русіш культуріш...
(Demis Roussos)
Чего вы удивляетесь? Он и женщин посылает...
Кстати. Я нашёл где можна фильм "Катынь" скачать. Всем желающим.
http://infostore.org/info/4729735
Полковник
22.03.2008, 10:51
Он и женщин посылает...
Вас послушать - ЖЕНЩИНЫ вообще не люди.
Нет.
Так не очень хорошо рассуждать.
Хотя, Вам там на Привозе виднее....
Boris_Kiev
22.03.2008, 11:30
Знову в бані ?
Може налаштувати параметри бані так, щоби товаріщ міг звідти дописувати, скажімо, "раз на 10 днів. По середах" :)
Знову в бані ?
Може налаштувати параметри бані так, щоби товаріщ міг звідти дописувати, скажімо, "раз на 10 днів. По середах"
А передачі до кілограма?
ніяка не брехня - ви послухайте он як Гурчено говорить... це ж хіба російська? :D
(я ж теж можу мінус поставити, пане Городецький :cowboy: займатимемось самодурством - будемо один одному за висловлену думку мінуси ставити...? ) :babruysk: :D
Городецький
30.03.2008, 16:20
я ж теж можу мінус поставити, пане Городецький займатимемось самодурством - будемо один одному за висловлену думку мінуси ставити...?
Мені дуже шкода, що Ви прийшли сюди займатися самодурством.
І надалі прошу Вас не постити сумнівних і неправдивих дописів. Ви не можете знати всіх харків'ян і не можете на прикладі однієї особи висловлювати своє "світобачення" щодо решти людей.
Мені дуже шкода, що Ви прийшли сюди займатися самодурством.
І надалі прошу Вас не постити сумнівних і неправдивих дописів. Ви не можете знати всіх харків'ян і не можете на прикладі однієї особи висловлювати своє "світобачення" щодо решти людей.
ну, якщо ви не сприймаєте ІМХІВ у легкій жартівливій формі, прийдеться вам відповісти у важкій та серйозній:
мені дуже шкода що у моєму пості ви побачили слово ВСІ (харків"яни) . А якщо так, то тоді цю гілку взагалі треба закрити, оскільки некорректно тоді питати "Чи вміють харків'яни розмовляти українською мовою?" тому що це передбачає узагальнення.
От і все. Яке питання така й відповідь. Ваш погляд дещо завузький.
А для мене дуже болючим питанням є та російська мова якою користуються люди від Луцька через Хмельницький - Житомир і нажаль до Харкова. Хоч можу відмітити що у Харкові вона звісно не така погана як у Хмельницькому який є просто взірцево жахливим. А Харків славиться своєю неповторною виомовою російської мови. що ж поробиш... Он згадувана уже Гурченко вчилась-вчилась (спеціально!) говорити нормально , та так і не навчилась. А оце
"я хачу ШоП руский изык был ГасударстУеным", (де Г - еквівалентне до українського) - нікому не потрібно і дуже сумно. Ви поїдьте в Пітер - і побачите - з вас там не тільки реготати будуть, вас там взагалі не зрозуміють.
Та , зрештою, вибачте за оффтоп - вирвалось - тема ж то стосується української мови у Харкові... а це питання мене мало хвилює оскільки воно й без обговорення зрозуміле.
Мінусів можете ставити скільки вам заманеться якщо це покращує Ваше самопочуття. :)
А от сумнівними й неправдивими дописами прошу мені не дорікати, оскільки форум існує для того щоб висловлювати власну точку зору. а вона, помітьте, у кожного своя і з Вашою може не збігатись, до чого Ви мали б бути готові.
І я не порушую жодного правила форуму (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=70&postcount=1).
Городецький
30.03.2008, 17:32
мені дуже шкода що у моєму пості ви побачили слово ВСІ (харків"яни)
Не марнуйтеся семантикою, шановна. Ваше "ствердження" припинило би бути брехнею, якщо б там були слова "не всі". Ви своїм ІМХОм образили мешкнців великого міста взагалі, а бабцю моєї дружини особисто. Не Вам братися судити її рівень знання російської, вона 30 років викладала російську літературу і не лише у Харкові.
А от сумнівними й неправдивими дописами прошу мені не дорікати, оскільки форум існує для того щоб висловлювати власну точку зору. а вона, помітьте, у кожного своя і з Вашою може не збігатись, до чого Ви мали б бути готові.
І я не порушую жодного правила форуму.
Крім правил форуму існують також правила поведінки. І висловам типу "східняки - тупі", "галичани - бандерівці", "харків'яни - невігласи" і т.інш. не місце у пристойній кав'ярні ЛФ.
Ви поїдьте в Пітер - і побачите - з вас там не тільки реготати будуть, вас там взагалі не зрозуміють.
Їздив, якось зрозуміли. Не приписуйте власні приклади з життя до решти людей.
Та , зрештою, вибачте за оффтоп - вирвалось - тема ж то стосується української мови у Харкові... а це питання мене мало хвилює оскільки воно й без обговорення зрозуміле.
Чому ж Ви сюди пишете?
:D :D :D :D :D
levandivka
30.03.2008, 21:18
я не порушую жодного правила форуму.
Тільки атмосферу у Кав'ярні...
Хоч можу відмітити що у Харкові вона звісно не така погана як у Хмельницькому який є просто взірцево жахливим.
так і є: російська мова на заході України відрізняється від східноукраїнської....
а в росії вона взагалі не така....
От дивне створіння... я йому минуса вліпила, посміялася з нього, а він карми додав... Де логіка у людини?
От дивне створіння... я йому минуса вліпила, посміялася з нього, а він карми додав... Де логіка у людини?
а це не всім зрозуміло... :) тільки найкращим... :)
(а кружочок з хрестиком означає ВОНА а не ВІН :) )
а Ви то чого? теж розрізняєте де ІМХО а де сварка чи як?
Ооо... вибачте... не подивилась...
Ооо... вибачте... не подивилась...
дрібниці :):)
Додано через 5 хвилин
Крім правил форуму існують також правила поведінки. І висловам типу "східняки - тупі", "галичани - бандерівці", "харків'яни - невігласи" і т.інш. не місце у пристойній кав'ярні ЛФ.
оце між іншим не мої слова а Ваші. А мені такі пласкі погляди не притаманні. І хто тут кому що приписує - це вже треба хіба починати конкретні цитати розбирати, чим я займатись не прагну.
Boris_Kiev
30.03.2008, 22:27
Цим 5 учасникам сподобався допис Boris_Kiev: erste (Нині)
Erste,
Невже Ви настільки познайомилися з "персоналіями", що змогли оцінити шютку юмору ?
Цим 5 учасникам сподобався допис Boris_Kiev: erste (Нині)
Erste,
Невже Ви настільки познайомилися з "персоналіями", що змогли оцінити шютку юмору ?
ха! :)
а хіба для того щоб зрозуміти шютку юмора треба знайомитись з персоналіями? :))
я ж неупереджено - за допис а не за... національність :):)
(і, я, доречі, не знаю про який пост ідеться :)) )
ааа! вже знаю. Ні - мені сподобався такий "конструктивний" підхід! класно! :y: :D
ги.. :) причому відчуваю що завдяки одному з модераторів (не будемо показувати пальцем) скоро мене чекає така ж участь як і пана Полковника. http://smiles.kino-kiev.com/qip/11.gif
http://smiles.kino-kiev.com/qip/2.gif
М-да... дивна дівчинка...
Boris_Kiev
30.03.2008, 22:38
і, я, доречі, не знаю про який пост ідеться про цей http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=273940&postcount=45, у цій гілці :)
А 12 квітня познайомитеся з товаришем салонним штовханинщиком :) Тільки не запрошуйте його до роялю. Небезпечно ! :)
М-да... дивна дівчинка...
дякую.
це трактувати як комплімент чи як образу?
не знаю для чого писати такі коменти... :)
добродії та добродійки, давайте не будемо переходити на персоналії....
Поразмыслил.... Чьих будешь на Одесском форуме?)
09.04.2008, 22:41
-------------------------------------------------------------------------
Одесситом был и буду всегда, в отличии от тебя. Слава богу что таких как ты в Одессе мало.
Вот если донецкому будет позволенно сказать, так Кертис как раз-то и одессит, а вот Вы, любезный, слишком серьёзны и негостеприимны для одессита..
Вот если донецкому будет позволенно сказать, так Кертис как раз-то и одессит, а вот Вы, любезный, слишком серьёзны и негостеприимны для одессита..
Я конечно извиняюсь. Вспылил. Но Кертиса и его творчество на различных сайтах вижу. Он может быть и живет в Одессе но Одесситом так и не стал. Ему чужда атмосфера Одессы. Он в своих высказываниях частенько оскорбляет Одесситов. Поэтому поймите меня правильно.
Alexey Titievsk
09.04.2008, 22:52
Я конечно извиняюсь. Вспылил. Но Кертиса и его творчество на различных сайтах вижу. Он может быть и живет в Одессе но Одесситом так и не стал. Ему чужда атмосфера Одессы. Он в своих высказываниях частенько оскорбляет Одесситов. Поэтому поймите меня правильно.
Вот тут ничего сказать не могу, дальше Фонтана не заезжал, но ругаться украинцам - нехорошо.. :)
Одесситом был и буду всегда, в отличии от тебя. Слава богу что таких как ты в Одессе мало.
Одесса становится городом Кертисов. (с) Много таких как я, много. А совкового быдла всё меньше. И слава богу. Алилуйя! Вам осталось 10 лет.) И вперёд к динозаврам;)
Додано через 56 секунд
Вот тут ничего сказать не могу, дальше Фонтана не заезжал, но ругаться украинцам - нехорошо.. :)
Он не Украинец. Он сепаратист) Причём анонимный;)
Не одеситів.
А ТРОЛЛІВ.
Без роду і племені.
Причём мы с вами, часто несогласны по некоторым вопросом. Но низкой злобы в наших отношениях точно нет.
Alexey Titievsk
09.04.2008, 22:59
Причём мы с вами, часто несогласны по некоторым вопросом. Но низкой злобы в наших отношениях точно нет.
Разве ж это вопросы? :)
Разве ж это вопросы? :)
Это хорошее общение :) И я рад каждому умному, интересному оппоненту :)
Додано через 6 хвилин
Я конечно извиняюсь. Вспылил. Но Кертиса и его творчество на различных сайтах вижу.
Я Кертис. Я такой один. У Меня одна личность. Я не прячусь за никами.
А Вы кто? МАСКА.
Boris_Kiev
10.04.2008, 17:03
Он может быть и живет в Одессе но Одесситом так и не стал. Ему чужда атмосфера Одессы.Ось саме Кертіс асоціюється в мене зі справжнім одеситом.
А ви, товаріщ з ніком Одессит (хто там ще - "Монархист" ?) - нагадуєте агітатора "за рознарядкою".
Хоча в паспорті можете мати одеську реєстрацію.
Злоюи багато, а гумору - нуль.
До речі, чому спаринг-партнер Кертіса не в бані ?
Несправедливо !
Тим більш 12.04 вийде чистенький Полковник, а Кертіс ще цілу добу не зможе взяти в руки мітлу (або нунчаки). :)
levandivka
10.04.2008, 17:23
цілу добу не зможе взяти в руки мітлу (або нунчаки).
От і чудово! Каву тут пити треба, а не бої влаштовувати.
Тим більш 12.04 вийде чистенький Полковник...
Такое ощущение иногда, что Полковник валерьянкой помазанный, чесслово :)
Boris_Kiev
10.04.2008, 23:20
Такое ощущение иногда, что Полковник валерьянкой помазанный, чесслово :)
Гуталіном.
На київській форумівці народ прогнозував - скільки годин дехто протримається до чергового бану - 12 чи 24 ? :)
Здається мені, згаданий товаріщ чудово почувається в іншому місці. Навіть до молодшого диригента дослужився.
Але ... тєсна, відать, широкай душе !
Взагалі Львів - це не тільки ЛВВПУ.
У Львові ще є симфонічні й камерні оркестри. І я сумую з приводу бану іншої людини, з якою можна було поговорити на більш цікаві теми, ніж путіну браво та день чекіста.
Ему чужда атмосфера Одессы.Тої Одеси де встановлюють пам'ятник повії? Гадаю так.;)
От і не треба "россуждать"...А тим більше кепкувати.
Данило, наверное даже на Западной Украине таких "ядовитых" как вы нет...
Там прежде чем окончательно нахамить, пробуют решить вопрос юмором...:)
Читатель_Обкома
11.04.2008, 21:33
Данило, наверное даже на Западной Украине таких "ядовитых" как вы нет...
Там прежде чем окончательно нахамить, пробуют решить вопрос юмором...:)
Вот ето точно!!!!:y: :y:
Наконец то ,кто то сказал :"А король то голый!!!"
:D :D :D
Boris_Kiev
11.04.2008, 21:39
Наконец то ,кто то сказал :"А король то голый!!!"
Ну и КТО сказал ?
юстас
Місце: Munchen
Дописів: 105
Покарання: 0/1 (10)
Городецький
11.04.2008, 21:50
Ну и КТО сказал ?
Неважливо хто саме, але дурню, то вже точно. :)
Ну и КТО сказал ?
юстас
Місце: Munchen
Дописів: 105
Покарання: 0/1 (10)
Я сказал. А вам, поклоннику еврейского шрифта, так уж и быть, объясню:
в Мюнхене я работаю по контракту,а не на ПМЖ.
Городецький
11.04.2008, 22:22
ам, поклоннику еврейского шрифта, так уж и быть, объясню:
По-перше, то не шрифт, а абетка.
По-друге, обговорювати Данила (особисто) - то важкий хрест, та ще й за особисте миють, воно Вам треба?
По-третє:О перевесе РФ в боеспособности войск и количестве вооружений рассуждать не приходится... Или опять по лесам со "шмайсерами" :-)?
Це ж цитата з РТВ, ні?
По-перше, то не шрифт, а абетка
вам виднее
По-друге, обговорювати Данила (особисто) - то важкий хрест, та ще й за особисте миють, воно Вам треба?
я с Данило общаюсь без посредников - адвокатов тут не надо.А что касается "помыють", то советую прочитать своё же предыдущее сообщение...И не учить тут никого.
Це ж цитата з РТВ, ні?
не знаю,я не смотрю РТВ
levandivka
12.04.2008, 00:01
я с Данило общаюсь без посредников - адвокатов тут не надо.А что касается "помыють"
Будьте ласкаві, в ПП всі особисті тексти.
І прошу в гілці "НАТО" не обговорювати форумлян.
Boris_Kiev
12.04.2008, 00:14
Я сказал. А вам, поклоннику еврейского шрифта, так уж и быть, объясню:
в Мюнхене я работаю по контракту,а не на ПМЖ.
Ой вей, в самом деле ?
И шо ж - это отягчающее или смягчающее обстоятельство ?
А вот у моего друга - аида - работала на контракте эфиопка (дачу убирала).
А когда кончался Шабат - танцы с копьем.
Такое ПМЖ без неглиже. (С)
Полковнику, приїжджайте до Львова
Миху, що у Львові москалів мало?
Додано через 4 хвилини
Ще одного бракує?
Дивіться, вони всі що свого часу приїхали, ще ні один не виїхав
Дивіться, вони всі що свого часу приїхали, ще ні один не виїхав
виїхав.....
українців також багато виїхало (в тому числі в росію на "пмж")...
1h0r, ответьте пожалуйста на несколько вопросов, будьте так любезны:
1. чем отличается москаль от обычного россиянина/русского?
2. кто лучше, москаль во Львове или хохол гастарбайтер в Москве?
3. представьте пожалуйста статистику количества москалей во Львове, упорно не желающих выезжать на свою историческую родину, и перечень конкретных действий с Вашей лично стороны, напрвленных на ускорение таких выездов? :)
С ув. Капитан.
1h0r, ответьте
Шановний п. Капітан, Ви напевно задали досить важливі питання на які б вартувало глибоко і змістовно відповісти, але нажаль мої скромні знання братнього язика не дозволяють мені повністю вникнути в їх глибокий зміст, проаналізувати і грунтовно відповісти.
Шановний п. Капітан, Ви напевно задали досить важливі питання на які б вартувало глибоко і змістовно відповісти, але нажаль мої скромні знання братнього язика не дозволяють мені повністю вникнути в їх глибокий зміст, проаналізувати і грунтовно відповісти.
Будь-ласка, я перекладу :) Але взамін очікую надзвичайно грунтовну, вмотивовану і зрозумілу відповідь ;)
Отже, дайте відповіді ( якщо буде звісно Ваша ласка, пане 1h0r) на такі питання:
1. у чому полягають основні відмінності "москаля" від типового росіянина?
2. хто є кращим - москаль у Львові чи хохол гастарбайтер у Москві?
3. наведіть будьте ласкаві статистику кількості москалів у Львові, які вперто не бажають повертатись на свою історичну батьківщину, а також надайте товариству перелік конкретних дій із Вашого принципово-патріотичного боку, спрямованих на пришвидшення таких виїздів/повернень?
Жду ответа, как соловей лета ;)
надзвичайно грунтовну,
Надзвичайну не обіцяю але грунтовну постараюсь
Додано через 3 хвилини
Отже посчну з першого, вибачайте що буду частинами, щось не тте з інтернетом (великого допису відправити не можу)
1) В чому полягають основні відмінності москаля від типового росіянина я нажаль не знаю. Знаю кількох росіян (правда не зі Львова) але не скажу що вони типові. Вони нормальні люди, індивідуальності. Я також не вважаю себе "типовим"
Додано через 5 хвилин
Щодо москалів, то вам би краще про це розповіли, мій прадід, прабаба, баба, її сестра ...і так дальше, тобто їхнє покоління. Покоління тих людей які завдяки "непроханим гостям" зі північного сходу, свого часу відвідали делекі холодні краї. Я не буду вам доводити що праця на лісоповалах десь там в Сибірі це зовсім не курорт, це зовсім не те що переселитися з "глубінкі расійськой" в гарне європейське місто Львів.
Додано через 8 хвилин
По питанню 2)
Хохол це ВЗАГАЛІ ПОГАНО. Чи в Москві, чи в Кракові, чи навіть у Львові. Хохол погано як явище, бо дуже багато людей після спілкування з хохлами починають утотожнювати їх з українцями, тобто українців з хохлами.
Додано через 13 хвилин
3) Про конкретні дії спрямованих саме на те щоб виїжджали, як ви собі такі дії уявляєте?
Ви помиляєтесь якщо думаєте що я бігаю по лісах з автоматом, чи по трамваях у Львові і шукаю москалів.
Конкретні дії .... ну ви ж Капітан заговорили зі мною українською мовою, правда?
Судя по всему, кто такие москали и чем они отличаются от россиян Вы не знаете. Естественно, чтоб выяснить это я к Вашим прадедушкам, прабабушкам и ихним сёстрам ехать не собираюсь :).
Различие между украинцами и хохлами в Вашем представлении судя по комменту - вообще лес тёмный.
Конкретні дії .... ну ви ж Капітан заговорили зі мною українською мовою, правда?
Да, это была бы Ваша заслуга, если бы я заговорил на украинском из уважения к Вам :) А так - просто из любопытства. И для меня не принципиально на каком языке общаться, главное чтоб мы понимали друг друга, правда? :)
levandivka
13.04.2008, 23:01
Ну що ж Ви, Капітане, наробили!?
1h0r Забанив сам себе 13.04.2008
Щоб ворогові не здатися?
Щоб ворогові не здатися?
Я собственно не враг, даже не смотря на то что общаюсь в основном на русском :) Просто не люблю пустомель, - есть у меня такая негативная черта характера.
levandivka
14.04.2008, 20:32
Я собственно не враг
Ок. "Противник". :)
Ок. "Противник". :)
Очень противник :)
Я бы предпочёл вообще изъять из лексикона уничижительные нацнаименования типа "хохол", "москаль", "жид".
Boris_Kiev
29.04.2008, 22:43
Полковник - 22:30 - Відповідає на тему - - Вулицю Тургенєва перейменували!
MATRIX RELOAD
Полковник - 22:39 - Відповідає на тему - - Замовляй таксі через інтернет
Полковник
29.04.2008, 22:46
Полковник - 22:30 - Відповідає на тему - - Вулицю Тургенєва перейменували!
MATRIX RELOAD
Полковник - 22:39 - Відповідає на тему - - Замовляй таксі через інтернет
"Наша служба и опасна и трудна...."
Борис, хоть вечерами отдыхайте.
На износ ведь трудитесь, ох, на износ.
Boris_Kiev
29.04.2008, 22:48
Навіть не знав, що в російських танків є задній хід.
Цікаво, з якого року ?
а разве у танков нет задней передачи?
Boris_Kiev
30.04.2008, 17:34
а разве у танков нет задней передачи?Конструктивно є. Але замполіти (чи особісти) чіпляли на "жабку" ламп заднього ходу детонатор і попереджали про це танкістів.
Полковнику, НЄ ?
Лично я не понимаю разницы между москалями и россиянами, когда слышу эти слова от Вас.
це природньо
москаль не може відчути різниці по простій причині - ТОМУ ЩО москаль
:D
Хм, а почему этому кретину никто предупреждения не дает?
Сильно сказано. :D
Але я не ображатимусь, чого іншого від вас чекати
Анегдот в тему
Дзвінок у відділ культури у Львові:
- Вибачте це пральня?
- Ні це не пральня, це відділ культури
Дзвінок у міністерство культури в Києві:
- Вибачте це пральні?
- Нєт, ето нє пральня ето міністєрство культури
Дзвінок у міністерство культури в Москві:
- Ето прачєчная?
- Нєт, твою мать, ето нє прачечная ето міністєрство культури!
Дзвінок у відділ культури у Львові:
- Вибачте це пральня?
- Ні це не пральня, це відділ культури
Дзвінок у міністерство культури в Києві:
- Вибачте це пральні?
- Нєт, ето нє пральня ето міністєрство культури
Дзвінок у міністерство культури в Москві:
- Ето прачєчная?
- Нєт, твою мать, ето нє прачечная ето міністєрство культури!
боян.
взагалі анекдот часів правління фурцевої і звучить так:
- ало, ето прачєчная?..
- ***чєчная, ето міністєрство культури....
але ні ваш, ні мій анекдот стосунку до моЦкалів не має.
Boris_Kiev
06.05.2008, 22:01
Ось Байдал-Швейк припинив постити сюди свої "глубокомысленные монологи". Хоча може йому колеги Степанича порадили :)
А в декого язик скипидаром намазаний - ну не сидиться "моноложцю" (слово яке щойно придумав) на вітрах "востока-запада". Ну просто не сидиться ! Не та аудиторія, мабуть !
Хоч протигази закуповуй для бідних форумлян ЛФ.
Чернобылец
06.05.2008, 22:08
Ось Байдал-Швейк припинив постити сюди свої "глубокомысленные монологи". Хоча може йому колеги Степанича порадили :)
А в декого язик скипидаром намазаний - ну не сидиться "моноложцю" (слово яке щойно придумав) на вітрах "востока-запада". Ну просто не сидиться ! Не та аудиторія, мабуть !
Хоч протигази закуповуй для бідних форумлян ЛФ.
:clapping: :D
Boris_Kiev
06.05.2008, 22:12
Чоробильцю, може мені дадуть жовту картку за "образу відвідувачів", але скажу відверто і відкрито:
скільки не підстрибуйте, але певна група фіорумлян (і я перший) ніколи не вИзнають Вас за "рівного" собі.
Ось власники салонів гральних автоматів або бригадири рекету можуть собі дозволити щороку міняти Бімери.
Але для декого вони - самі розумієте, бі-о-ма-са.
Навіть якщо збудують картинну галерею.
Не подобається мені, але доводиться іноді бути таким ось "поросятком Нах-Нахом" (який декого "посилає"), проте інакше просто не можна.
Реализма не хватает в данном описании. Чисто эмоциональное и эгоцентическое описание. Типа, ну точно мне опять по башке дадут. А что есть за что ?
Возникает ряд вопросов.
А для кого он "грайливо підкидует гарно запаковану (в подарункову обгортку) цеглину.... ? Чего ему от вас надо ?
Может и не для вас, а для тех, кто за углом тоже підкидует гарно запаковану (в подарункову обгортку) цеглину.... ?
Лукавите, ведь, знаете, кто там
......тааааа......словоблудство в п. Чорнобильця на висоті....можна сказати, шо п. Чорнобилець - професор словоблудства.....
дублювання РОСІЙСЬКИХ фільмів УКРАЇНСЬКОЮ мовою
Чесне слово це вже параноя. А в цілому світі всі фільми дублюють то що вони також не праві, "нє імєют права"
Вам скільки років, дядьку?
Ваше покоління вже збирається на "заслужений відпочинок", і знаєте де той відпочинок буде...
Ну так всі ми там будемо, але ...
Але вже є покоління "котороє рускаво язика ніпанімаєт так харашо как єво панімают жившиє прі совке"
ВИВЧЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ МОВИ НЕ Є ОБОВ"ЯЗКОВИМ В УКРАЇНІ.
Це зрозуміло?. То як людина яка не вчила російської мови має дивитися російські фільми, пізнавати російську культуру в ім"я "добросусідських відносин", хоча б?
Чи ви пропонуєте українцям не ходити в кінотеатри бо там мають йти не дубльовані фільми?
Чи може ви пропонуєте робити окремі кінотеатри для руских і окремі для українців?
Колись таке у Львові було за німців, окремі вагони в трамваях для німців окремі для всіх інших...
Ви нацист? А я чомусь думав що ви комуніст (принаймі "співчуваючий"
Степаныч
23.05.2008, 11:16
Чесне слово це вже параноя. А в цілому світі всі фільми дублюють то що вони також не праві, "нє імєют права"
Це вже, Ігоре, перебор. Якщо Ви чогось не розумієте, то перше подумайте про свої розумові здібності, а не про паранойю у співрозмовника. Та попросіть, щоб Вам пояснили відповідно до Вашого розумового рівня.
до Вашого розумового рівня.
Переконаний, що мій розумовий рівень не нижчий від вашого
Полковник
23.05.2008, 11:33
Переконаний, що мій розумовий рівень не нижчий від вашого
:D УКАТАЙКА!!!!
це природньо
ZZZ не може відчути різниці по простій причині - ТОМУ ЩО ZZZ
Якщо викинути нацполiтичний компонент, то твердження таксономiчно має сенс.:cowboy:
Степаныч
23.05.2008, 14:32
...твердження таксономiчно має сенс.
Користуючись таксономією сенс можна знайти будь-де. Головне правильно завдання поставити.;)
Користуючись таксономією сенс можна знайти будь-де.
"И ты тоже прав" (ц) анек про раввiна :)
Головне правильно завдання поставити.;)
Згадалося, як ото у Дугласа Адамса в "Путеводителе по Галактике": збудували планету-комп'ютер, щоб знайти Головну Вiдповiдь, а коли знайшли -- "42", -- стали будувати ще бiльший комп'ютер, щоб знайти питання до цiєї вiдповiдi :clapping: :padonak:
Але вже є покоління "котороє рускаво язика ніпанімаєт так харашо как єво панімают жившиє прі совке"
Ви нацист? А я чомусь думав що ви комуніст (принаймі "співчуваючий"
Ігоре, до Вашого відома росіяни на Заході цілком відрізняються від своїх побратимів які живуть в Україні.
Сьогодні мав пацієнта - недавнього російського іммігранта в Австралії. Досить приємний співбесідник, на протязі всього прийому розмовляв непоганою англійською. Значить можуть вивчити іншу мову і, взагалі, бути людьми. Чому ж вони в Україні такі як є?
Думаю, що вони ще почувають там себе окупантами-колонізаторами, а українців аборигенами. На жаль українці в основному їм потурають в цьому замість того щоб показати хто є в домі господар.
levandivka
23.05.2008, 19:21
мав пацієнта - недавнього російського іммігранта в Австралії. Досить приємний співбесідник, на протязі всього прийому розмовляв непоганою англійською. Значить можуть
Резидент?.. :)
Samojlovu4
23.05.2008, 20:43
Ігоре, до Вашого відома росіяни на Заході цілком відрізняються від своїх побратимів які живуть в Україні.
Сьогодні мав пацієнта - недавнього російського іммігранта в Австралії. Досить приємний співбесідник, на протязі всього прийому розмовляв непоганою англійською. Значить можуть вивчити іншу мову і, взагалі, бути людьми. Чому ж вони в Україні такі як є?
Педро, не завжди. Як на кого попадеш.
То він просто такий, поки з вами англійською говорив і, можливо, ще не розпізнав в вас саатєчєствєнніка... Коли він серед своїх - тоді все стає на свої місця... ;)
Boris_Kiev
27.05.2008, 22:44
Швейку, Ви знаєте, за що Ваш со-форумник по "Отстой-Запаху" Полковник часто ходить до бані ?
Ось мені дуже хочеться процитувати його улюблене слово - на "М" починається, на "К" закінчується.
Сійте лайно в іншому місці, Байдал.
Або за висловом Бухгалтера (до рівня якого Вам рости й рости) - Далбай!
Бай-бай, Далбай!
Туалет через вулицю, а тут Кав"ярня.
Для кав'ярні дуже брудно. Треба прибиратися частіше. Якщо у Вас бухгалтери ходять в інтелектуалах, то не дивно.
Бай-бай - це по-нашому, по-українському. В усякому разі я пишу з україни, а не з Америки.
Отстой-Запах - непогана знахідка ваших західних креативщиків.
Не розумію тільки, за що на мене накинулися? Якщо за правду, то сором вам, якщо за неправду, то яку? А якщо просто так, то це вже не кав'ярня, а шинок. До того ж наші з вами відносини добре знайомі форумчанам, то навіщо "кармити" одне одного? І так все зрозуміло.
До речі напис внизу "Адміністрація не несе відповідальності за зміст інформації". Якщо це так, то просто приєднайтеся до цього напису та не заважайте балакати з людьми.
Додано через 2 хвилини
пупер
Те, що питання, поставлені в темі застаріли, як мінімум на сто років. І обговорення націоналізму в африканській інтерпретації просто є образливим для людини з сучасним типом мислення.
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:02
а сказати що хтіли?... http://levus.info/smile/biggrin.gif
"Отец Федор начал проповедовать птицам. Причем склонял их к лютеранству"
Boris_Kiev
Серед вашого брату така проповідь мала б успіх. В усякому разі проповідь Ющенка про націю недалеко від цього пішла.
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:10
Був у мене друг - психіатр-нарколог. Іноді просив мене відремонтувати хроматограф.
Він дисциплінованих алканів і нарків відпускав на вихідні додому, а в понеділок робив аналізи на хроматографі - "вживав чи не вживав".
Вам такий хроматограф потрібен ?
А хто буде брати зразки слини та сечі для аналізу ? Ви ?
Чи Ви самі хочете пройти тест на хроматографі ?
Не думаю, що той екземпляр зберігся.
О, у вас видно з аналізами все в порядку. Радий за вас. То може проконсультуєте? Бо в мене друзів-психіатрів-наркологів не було ніколи. А тут такий досвід ... То за кого ж нам тепер голосувати? Янукович вже набрид. Що далі?
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:25
А Вам було би краще взяти псевдо не Швейк, а Єном (був таки персонаж у Гашека).
У Празі навпроти кармелітського монастиря мав свого часу крамницю пан Єном. Торгував він кроликами та іншим птаством. Познайомився цей пан з донькою палітурника Білека. Панові Білеку це знайомство не сподобалось, і він прилюдно заявив у шинку, що коли пан Єном наважиться прийти просити руки його доньки, то він його так спустить зі сходів, що аж увесь світ здригнеться.
Пан Єном з цього приводу напився, але все ж таки пішов до пана Білека, і той зустрів його в передпокої з великим ножем, яким обрізують книжки, схожим на той, що ним розтинають жаб, і загорлав на нього - якого дідька, мовляв, він тут забув. А милий пан Єном як пукне, аж маятник у стінному годиннику зупинився.
Пан Білек розреготався, подав йому руку і сказав: "Будь ласка, пане Єноме, заходьте, сідайте, будь ласка. Сподіваюся, ви не накакали в штани? Таж я не така вже зла людина. Правда, я вас хотів викинути, але тепер бачу, що ви дуже приємний пан і великий ориґінал. Я палітурник, прочитав багато романів і оповідань, але в жодній книжці я не зустрічав, щоб жених таким чином знайомився".
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:28
То може проконсультуєте? Бо в мене друзів-психіатрів-наркологів не було ніколи.
Проконсультую. Ваш діагноз - логорея.
Подружіться зі Степаничем (він, за фаховим інтересом, теж іноді "отстойник" відвідує).
Якщо зможе - допоможе.
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:38
Сте-па-ни-чу !
Ви ближче, ніж А.Тітієвський. Допоможіть людині, поки міліція не "допомогла" !
Boris_Kiev
Я "отстойник" не відвідую. Якщо це якесь приміщення в вашій кав'ярні, то я не знаю яке. За консультацію дякую. Маю надію, що ваша думка обмежиться медичними темами. Бо я не зустрічав ще медиків. які б щось розуміли в політиці.
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:40
Мабуть на "Гемопласті" були шкідливі умови праці ?
Інтоксикація ?
Boris_Kiev
А ви мабуть візьмете собі псевдо пан Білек? Добре, що не Наполеон. Проте Вам більше підійде образ підпоручника Дуба. Той теж, всіх лякав, що його погано знають з тієї чи іншої сторони.
Нервуєте, Борис?
Boris_Kiev
27.05.2008, 23:50
Ні, не нервую.
Шкодую, що свого часу не начистив Вам фейса за глум з Валентини.
Що вдієш, афганський синдром...
Додано через 3 хвилини
P.S. на ПП у мене фільтр.
Boris_Kiev
Ви чіпляєтесь до всіляких нісенітниць. Тим більше, що я вибачився перед Валентиною. То навіщо корчити з себе джентльмена? Навіщо ви теми закриваєте? Якби не ваші чіпляння, я б спокійно викладав свої думки, котрі нічим не гірші за те, що офіційно мовлять по телебаченню.
Boris_Kiev
28.05.2008, 00:04
Швейку, веселіться далі самі. А я на коті блощиць половлю - більш корисна справа. І не пишіть мені ПП, вони автоматично стираються.
Дуже дивно. Я тут буваю дуже-дуже рідко і якщо зникаю, то виключно через ваше хамство. Ви порушуєте ті принципи, котрі декларуєте на цьому форумі. Є чіткі речі, за які учасника форуму можна забанити. Чому до мене таке ставлення?
Додано через 1 хвилину
Вибачте, я не знав, що форум ваш особистий. Я писав до можливих читачів, а не до вас. А для блощиць є добрі хімічні засоби, та якщо вам більше нічим зайнятися ...
Додано через 2 хвилини
То в якій темі мені веселитися, ваша мосць, аби її не закрили?
Читатель_Обкома
28.05.2008, 01:03
Або за висловом Бухгалтера (до рівня якого Вам рости й рости) -
Ги-ги-ги Борисе....:radist: :radist: :radist:
Олегу Петровечу до Баядала,как до луны пешком.....:radist: завтра открою архив и вывалю на все общее обозрение,как Вы хотели провоцировать Бухгалтера против Баядала.
Я же помню те дискусии..и Вашу Валентину,которая мне писала в приват скаберезные вещи...ги-ги-ги....:radist:
Додано через 2 хвилини
Швейк!!!А тому и ссыт Вас Борисе,что ему сказать то конкретно и нечего...знаниЕв то не хватает!!!
И даже Ромко видно рот раскрыл..аж спросить что то боится...
Читатель_Обкома
Вы так смело высазываете свои мысли. Здесь же могут забанить только за появление на форуме. Это же прообраз будущей европейской Украины с кучей уголовных статей за сомнения в официальной национальной доктрине. Вся нынешняя власть прошла надежную советскую школу в этом смысле.
Здесь же могут забанить только за появление на форуме.
о_О
це ви про що?...
це кого забанили за появу на форумі?...
пупер
Я трохи перебільшив. Але, згодьтеся, що з моєю появою, Борис веде себе не адекватно. Але йому за статусом прощається більше. Там, де мені потрібно вишукувати ввічливі звороти, він дозволяє собі хамити, переходячи на особистості. Якщо взяти до уваги, що він нічого не може мені пред'явити, окрім давньої-давньої суперечки з сумнівним кінцем, то це є упередженність, що виникає просто з моєю появою на форумі.
пупер
Я трохи перебільшив. Але, згодьтеся, що з моєю появою, Борис веде себе не адекватно.
Борис веде себе дуже адекватно. Навіть не так як гласить гасло в Вашій мові - какой прівєт, такой атвєт.
А ось уявіть собі, що я заходжу на ваш атстой-запах, починаю видумувати різні нісенітниці про вашого Путіна і обливати брудом вашу кохану Росію. Яка була б там реакція на мої "витівки"?
Читатель_Обкома
28.05.2008, 05:58
Борис веде себе дуже адекватно.
Хамит...хамит...видно не вооруженным глазом!!!:clapping:
А ось уявіть собі, що я заходжу на ваш атстой-запах, починаю видумувати різні нісенітниці про вашого Путіна і обливати брудом вашу кохану Росію.
Вы ето и на ЛФ не плохо делаете.... а уж на В-З-...я думаю Вам тоже никто не помешает,там даже вроде и и етого..как его...блинн забыл....ну Вы знаете кого не банят...:moskali:
.
Це тип росіян , які виходили в 68р. на Красну площу з плакатами проти совєтської окупації Чехословаччини.
це тип - Каспарова , Явлінського і подібних до них людей.В Росії вони "білі ворони".Багато з них виїзжає , боячись за сімю.Тут теж такі є.
Читатель_Обкома
28.05.2008, 06:42
це тип - Каспарова , Явлінського і подібних до них людей.В Росії вони "білі ворони".Багато з них виїзжає , боячись за сімю.Тут теж такі є.
Патрик...ну с Гришкой Явлинским понятно..он"свой"...львовский...
:cowboy:
А Каспаров то тут с какого боку??????:ninja:
Вы какие его "труды" читали?Что именно поддерживаете в его программе?
(или просто ..раз против Путина...значит "хороший" человек?:moskali: )
Патрик...ну с Гришкой Явлинским понятно..он"свой"...львовский...
:cowboy:
А Каспаров то тут с какого боку??????:ninja:
Вы какие его "труды" читали?Что именно поддерживаете в его программе?
(или просто ..раз против Путина...значит "хороший" человек?:moskali: )
Кілька разів бачив з ним інтервю по ТБ. Його "Гражданский фронт" і "Другая Россия" мають цінності демократичної , нормальної держави.
А Ви , які труди свого куміра читали? А тєтрадь-конспект теж маєте?
Степаныч
28.05.2008, 08:46
ВСЕХ ПОГРАНИЧНИКОВ С ПРАЗДНИКОМ!!!
ВСЕХ ПОГРАНИЧНИКОВ С ПРАЗДНИКОМ!!!
Яких саме паґранічнікав, Степанич? Чи просто - паґранічнікі всєх стран саєдіняйтєсь!?
Степаныч
28.05.2008, 13:08
Яких саме паґранічнікав, Степанич? Чи просто - паґранічнікі всєх стран саєдіняйтєсь!?
Всех! Нормальных!
levandivka
28.05.2008, 13:52
Всех! Нормальных!
ТАК-ТАК, чув, що служба на кордоні згубно на психіку діє. Трудно...:cowboy:
Всех! Нормальных!
А який Вам толк з нормальних? А по-друге що ті паґранічнікі роблять в "Салунній штовханині"?
А почему забанили только Швейка? :) Если уж быть справделивым, то до конца, не? (с). Зачем снова возобновлять культы и неприкосновенности определенных участников, делая для них скидку за стаж и патриотизм? А я наивный думал что с этим уже покончено. Печально :)
levandivka
28.05.2008, 18:03
А почему забанили только Швейка? Зачем снова возобновлять культы
Нікоких культів і патрійотизму. Дивіться причину, якщо цікавить.
Останнім штрафом був "Тиск на модератора".
Передостанній - "Дублювання зачинених тем"
Вопроси?... (с)
Передбанник ліквідований не просто ТАК.
Папрашу нінарушать! :agree:
Степаныч
28.05.2008, 18:17
ТАК-ТАК, чув, що служба на кордоні згубно на психіку діє. Трудно... Від Вас не очікував.
Boris_Kiev
28.05.2008, 22:47
А почему забанили только Швейка?Ви маєте на увазі Чорнобильця ?
Його навряд чи забанять: пройшов добрий комсомольський вишкіл - відчуває "червону риску", за якою починаються різки.
А якщо насправді - то пригадався віршик:
"По извилистой дорожке
Уж прополз, не топнув ножкой.
От бы топнул, да не смог -
Потому что нету ног!"
Капітане,
ну Ви - адекватна людина.
І С-ч - теж. І М-н, і С-а.
Ви скоріш виняток на В-З.
Але нафіга щоразу заступатися за контингент, БЕЗ якого на ЛФ якось повітря чистіше ?
Самі закони осмосу (курс фізики) відфільтрували усіх за їхніми властивостями. :)
Невже Вам охота качати насос вручну - проти природної течії ?
наскільки я бачу, Борис до цього бану не має стосунку. Швейк за щось сперечається із Борисом, і посилаючись на нього вирішив пообс%рати форум. За що і поплатився. Борис до модерування і адміністрування форуму не має жодного стосунку. Якщо якийсь дописувач вам чимось не подобається , то не треба хаяти форум, ще й вигадуючи байки про те, що "банять за появу". Де спілкуються, там не гадять
levandivka
29.05.2008, 02:30
Від Вас не очікував.
Вибачте, якщо образив.
То всьо через АБФ, злючі нинька жіночки наші, от і вислизнув невдалий жарт.
Boris_Kiev
29.05.2008, 08:58
Люди, а може ... Чорнобильця - в Прем"єри ?
Хоч на три дні.
Тоді може вгамується ?
Бо таке враження, що Ч. образився на когось і всеь час доводить "а без МЕНЕ ви там усі розсиплетесь".
Пише, пише - котрий рік, люди ржуть, на форумівках в тому числі - а Ч. пише, пише...
Чорнобильцю, та хто захоче почитати - зайдуть на Восток-Запад.
А я читаю більш цікаву книжку -
Михайи Жванецкий. Мой портфель.
Степаныч
29.05.2008, 09:14
...таке враження, що Ч. образився на когось і всеь час доводить "а без МЕНЕ ви там усі розсиплетесь".Та нормально пише...
Boris_Kiev
29.05.2008, 09:20
Та нормально пише...
Одна тональність зі Швейком. Тільки більше цифр.
А для чого все це ?
Шукайте корінь ! Застосуйте психоаналіз - Ви же класний фахівець!
Читатель_Обкома
29.05.2008, 10:55
Пише, пише - котрий рік, люди ржуть, на форумівках в тому числі - а Ч. пише, пише...
Борисе?:cowboy: А Вы чо за всех то "подписываетесь"?
А ?:clapping:
Я смотрю уж очень Вы болезненно реагируете на посты Швейка-Баядала и Чернобыльца!!!:mad:
Никто в Ваших коментариях постов Чернобыльца и Баядала...именно Ваших..несуразных,бестолковых
и сумбурных не нуждается!
Захотят прочитаю,а не понравится не будут!
Не нравится пост?Ставьте минусовую карму и идите на....вот сюда:
А я читаю більш цікаву книжку
И почитывайте в свое удовольствие.
А если есть что по существу возразить..пишите...а то взяли моду товарища Ле,чуть что,сразу "море там".:cowboy:
радянському роддомі зі стафілококом". З викрученими руками чи ногами завдяки вмілості акушерів.
Сочувствую..мне и моим детям повезло больше....
И не стафилококи и не негры....
Boris_Kiev
29.05.2008, 14:05
"в нормальному радянському роддомі зі стафілококом". З викрученими руками чи ногами завдяки вмілості акушерів.
Абсолютно. Я народився вдома (батько і дід - лікарі).
Бо в середньоазійському пологовому будинку в ті часи можна було по-перше, підхопити трахому та пендінську виразку (типу жуків, що живуть під шкірою ніг), а по-друге, якщо народиться хлопчик, весь персонал тут же біг до родичів, щоби отримати "святкову винагороду".
"Восток-дело тонкое".
Никто в Ваших коментариях постов Чернобыльца и Баядала...именно Ваших..несуразных,бестолковых и сумбурных не нуждается!Читателю, мабуть більшість форумлян сказали би це про Ваші + Ч + Б пости.
Не подобаються мої - поставте в ігнор. Тільки не вчіть мене, як мені мислити й говорити.
Ваш "Москвич" у 27 років та туалетно-паперовий бізнес - це не Нобелевська (Ленінська, Шевченківська) премія і не привід вивішувати цитати з Ваших постів на стінку, в рамці під склом. :)
Знайомі офіціанти в 27 років всі мали "Волги".
Ви-то самі можете сформулювати своїми словами ідею дописів Ч-ця і Б-ла, окрім охаювання сучасної України? Сумніваюся, що можете.
Стежте за моєю кармою, якщо жаба заважає жити і робіть висновки.
Читатель_Обкома
29.05.2008, 14:56
Читателю, мабуть більшість форумлян сказали би це про Ваші + Ч + Б пости.
Опять за всех подписываетесь????:mad:
Тільки не вчіть мене, як мені мислити й говорити.
Я Вам то же самое хотел бы сказать..да ладно уж не буду...:radist:
це не Нобелевська (Ленінська, Шевченківська) премія і не привід вивішувати цитати з Ваших постів на стінку, в рамці під склом.
Хи-хи-хи....:D :D :D опять "прыжок в сторону" (как обычно :) )
пЫшЫте исЧо!!!!:clapping:
Boris_Kiev
29.05.2008, 14:59
Сьогодні я Вас не чіпатиму,Читателю.
Переживіть написане мною. Я розумію, важко.
Може Оля трохи втішить ?
Читатель_Обкома
29.05.2008, 15:12
Сьогодні я Вас не чіпатиму,Читателю.
Чипайте...чипайте..я разрешаю...:)
Переживіть написане мною. Я розумію, важко.
:8: :suicide: :D Вы слишком высого мнения о себе Борисе!!!!:cowboy:
Може Оля трохи втішить ?
Ай-яй-яй..а вот ето уже не по мужски....
Тем более,что пани Оля и до Вас не плохо относится..
Читатель_Обкома
29.05.2008, 17:52
:8: :8:
Как хорошо было на ЛФ...аж целых две недели.....:radist:
Boris_Kiev
29.05.2008, 18:22
Даниле, вітаю!
Були у відпустці ? Як риба ?
Полковник
29.05.2008, 18:55
Даниле, вітаю!
Були у відпустці ? Як риба ?
В каком отпуске?
Я ему в ПП приказал 2 недели сюда носа не показывать!:cowboy:
Вот он и сидел, обтекал......:moskali:
Читатель_Обкома
29.05.2008, 19:00
Вот он и сидел, обтекал......
:eek: :suicide: вот здесЯ:
http://anekdot.ru/i/caricatures/normal/8/5/28/3.jpg
Читатель_Обкома
29.05.2008, 19:10
По данным Роскомстата, смертность от случайных отравлений алкоголем в прошлом году сократилась в России на 12 491 случай, с
Вы думаете..."рыбачок-эрудированный" поверит?:cowboy:
Полковник
29.05.2008, 19:14
Вы думаете..."рыбачок-эрудированный" поверит?:cowboy:
Вообще-то верно....
Ладно, Данило, для Вас пусть будет 12 419 :moskali:
Читатель, Ви що, маєте низький тиск, як Бориса хоч день не зачіпите? :cowboy:
Борисе, а Ви хоч раз можете промовчати? Чи то з роду фантастики? :cowboy:
Може Оля трохи втішить ?
Ай-яй-яй..а вот ето уже не по мужски....
А тут Читатель правий, Борисе!:no:
Boris_Kiev
29.05.2008, 20:35
Олю, я помітив, що Читатель прислуховується до Ваших слів. І не шепоче за клавіатурою певні словосполучення :)
Що же образливого в тому, що я порадив Читателю звернутися до фахового вихователя з вищою освітою ? :)
Може Оля трохи втішить ?
А мені здається, що ця фраза не про вихователя з вищою освітою свідчить. Чи це я може помилилася, Борисе? ;) Ви десь бачили, що я Читателя втішаю? Чи може тільки критикую?
п.с. Дійсно, що негоже чиїсь стосунки афішувати, як ніхто їх сам не афішує.
Boris_Kiev
29.05.2008, 21:04
Гаразд,
Читателю, якщо Ви вважаєте, що я Вас образив - публічно приношу вибачення.
А тепер - "вопрос на засыпку": Обухівске підприємство зв"язку вимагає протокол електричних вимірів оптичного кабеля.
У вас там що - локальне свято якесь ?
Додано через 52 хвилини
===========================
Ромку, дякую за 7000-ну !
Я не знаю кто такой Швейк. Честно. Байдала знаю, Швейка - нет. Увы :)
Байдала уважаю, хоть и не разделяю в некоторой мере его политических взглядов.
А уважаю за то, что он аргументированно излагает и обстаивает свою точку зрения, избегая переходов на личности.
Неуважать человека за то что он ходит на ВЗ или не ходит, или за то что он коммунист... Бред? :)
Boris_Kiev
29.05.2008, 23:00
аргументированно излагает и обстаивает свою точку зренияВін хоч одну конструктивну думку виклав? Невже ВИ, Капітане, не бачите, що там голий хайож і більш нічого ?
При чому розрахований той хайож не на форумлян, а не випадкових гостей. Раптом схавають.
Ви, мабуть, коли служили, читали зведення про "голих бігунів" на доріжці стадіону у перерві матчу.
1:1.
Читатель_Обкома
29.05.2008, 23:41
Він хоч одну конструктивну думку виклав?
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=317281&postcount=991
Если уж Самойлович поставил +10...:8: :8: :8:
Забыл еще и Пупера:
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=316824&postcount=989
Читателю, якщо Ви вважаєте, що я Вас образив - публічно приношу вибачення.
Борисе...:cowboy: я бы с удовольствием принял Ваше извинения,если бы не вторая часть Вашего поста:
А тепер - "вопрос на засыпку": Обухівске підприємство зв"язку вимагає протокол електричних вимірів оптичного кабеля.
Вы же прекрасно знаете,чтоя ни какого отношения ни к "Укртелекому" ни "Полинкому" не имею...
Вы просто СВИНЬЯ Борисе!!!!!
Вы просто СВИНЬЯ Борисе!!!!!
Борис,то тепер так ображають постсовків?:eek:
Треба буде запам’ятати...:cowboy:
Читатель_Обкома
29.05.2008, 23:51
Борис,то тепер так ображають постсовків?
Вы хотели бы ,что бы я послал...?:cowboy:
НЕ ДОЖДЕТЕСЬ!!!!!!:radist:
Треба буде запам’ятати..
Запоминайте...запоминайте...может на ОФ и пригодится...:cowboy: под боянчик..по плясать...:radist:
Boris_Kiev
29.05.2008, 23:56
Дивно... Я думав, що Читатель, як інженер-електрик, підкаже щось...
А те, що майже весь середній та молодший персонал санаторію "Жовтень" (обухівчани) масово зірвався з роботи о 1-й годині (сестра навіть забула в кімнаті моєї дружини німецький апарат "магнітолазер") - і навело мене на думку про локальне свято.
Мер гречку дає ? Або чорний пастор приїхав ?
Самі ви хозер, Читателю! Спитайте у старого єврея, що то таке.
І не кажіть, що в Обухові нема євреїв, я особисто знаю аж двох!
Вы хотели бы ,что бы я послал...?
НЕ ДОЖДЕТЕСЬ!!!!!!
Чітатєлю,ви ж на Львівському форумі не перший день.Трохи обтесались...
Запоминайте...запоминайте...может на ОФ и пригодится... под боянчик..по плясать...
Чітатєль,на Новоросі можете свої заїжджені пластинки крутити.
RJK в нас витримав один день...Зі своїми баянами.
натякаєте,що ви такий же безимянний ТРОЛЛЬ?
Samojlovu4
30.05.2008, 00:01
Если уж Самойлович поставил +10...
А шо самойлович, шо самойлович?!... Самойлович за три останні пункти поставив.
Тому що галицький сепаратист, від року Божого 1990-го... на форумі в ґордом адіночєствє, як виглядає... :)
Бо вважаю: не в смислі незалежності, але в політичному і економічному смислі ті 17 років - це суцільна на@обка народу, звиняйте на слові... Безсовісна, жорстока і всеохоплююча.
А шо самойлович, шо самойлович?!... Самойлович за три останні пункти поставив.
Тому що галицький сепаратист, від року Божого 1990-го... на форумі в ґордом адіночєствє, як виглядає...
Самойловичу,по моєму,Ви маєте прихильника.В моїй особі.Останнім часом.
Я про галицький сепаратизм.
Щоправда,я і в Києві почуваюсь в Україні.Чого не скажеш про Одесу,Харків....
Boris_Kiev
30.05.2008, 00:07
Треба буде запам’ятати...
І ще: я їм підсунув російський (замість українського) сертифікат на тайваньський апарат - ніхто навіть не помітив !
Точно святкують !
Тому що галицький сепаратист, від року Божого 1990-го... на форумі в ґордом адіночєствє, як виглядає... :)
Бо вважаю: не в смислі незалежності, але в політичному і економічному смислі ті 17 років - це суцільна на@обка народу, звиняйте на слові... Безсовісна, жорстока і всеохоплююча.
Ой не одинокий Ви, пане Самойлович! Ось тільки люди бояться бути забаненими через сепаратизм.
До речі, Львівщина то є Східна Галичина, Західна то є Краків...
Чернобылец
30.05.2008, 06:10
Люди, а може ... Чорнобильця - в Прем"єри ?
Хоч на три дні.
Тоді може вгамується ?
Бо таке враження, що Ч. образився на когось і всеь час доводить "а без МЕНЕ ви там усі розсиплетесь".
Чорнобильцю, та хто захоче почитати - зайдуть на Восток-Запад.
А я читаю більш цікаву книжку -
Михайи Жванецкий. Мой портфель.
Бормсу,
Спасибо за рекламу. Особенно мне понравилось "черный птах с белом фраке" :)
Samojlovu4
30.05.2008, 14:00
Ой не одинокий Ви, пане Самойлович! Ось тільки люди бояться бути забаненими через сепаратизм.
За що забаненим?!
Все просто і ясно, як білий день. Україна не зреалізувалася ні політично, ні економічно, ні соборно, ні інформаційно... вийшло якесь псевдодержавне утворення, типу ТзОВ "украИна", і то доволі недолуге, з провалами на всіх фронтах. Хіба прапор один для блюзіру лишили...
Український націоналізм має своє логічне продовження в галицькому сепаратизмі. І Україна може відбутися хіба що в незалежній Галичині.
Ото настрочив, але сам розумію що це утопія. Якщо то і відбудеться, то ще зовсім не скоро, враховуючи воловість народу.
Хоча цікаві геополітичні зміни ми ще застанемо, можливо не в такій формі і не так швидко, але вони будуть. Бо цей театр довго тривати не може.
А я б не був таким категоричним.Галичина - Галичиною,але,не сумніваюсь.що в Києві живе не менше націоналістів....
А Центр України?
Samojlovu4
30.05.2008, 14:16
Нє, ну ясно що це все образно...
Куда ж нам без Волині, Тернополя і Франківська, як мінімум?! Це ті області, де себе вдома почуваєш...
Але як буде шось ворушитись взагалі, то там дастся чути хто з нами... Центр, Київ... :D
Жаль лише, що це буде не так скоро і швидше за все не в такій формі... :)
Нє, ну ясно що це все образно...
Куда ж нам без Волині, Тернополя і Франківська, як мінімум?! Це ті області, де себе вдома почуваєш...
Але як буде шось ворушитись взагалі, то там дастся чути хто з нами... Центр, Київ... :D
Жаль лише, що це буде не так скоро і швидше за все не в такій формі... :)
Та й дуже сумніваюсь,що Ахметов і і же с нім так легко підуть під Росію...:cowboy:
Samojlovu4
30.05.2008, 14:42
Та й дуже сумніваюсь,що Ахметов і і же с нім так легко підуть під Росію...:cowboy:
Правильно. Ахмєтавци, скоріше всього, так думають: "я краще в себе князьом побуду, ніж графом, але під імператором..."
Але хто їх питатиме, в разі такого розвитку подій?! Русскій ведмідь навіть на такого "маладца" як ахмєтафф, вразі чогось кривого з його боку, розмінюватись не буде... Тим більше, маючи на своєму боці зомбований міліонний електорат, який спить і баче себе "пад матушкай", і по першому ж свистку міняє синьожовтий прапор на триколор. Так само легко, навіть з незрівнянно більшою радістю, як вони поміняли в 91-му савєцкій на український...
А я б не був таким категоричним.Галичина - Галичиною,але,не сумніваюсь.що в Києві живе не менше націоналістів....
А Центр України?
Вы это... и в Одессе есть!
Ви, мабуть, коли служили, читали зведення про "голих бігунів" на доріжці стадіону у перерві матчу.
Не-а, не читал :) Мне неинтересно про голых мужиков :)
Вы это... и в Одессе есть!
Мало...
Полковник
30.05.2008, 23:02
Мало...
И СЛАВА ГОСПОДУ НАШЕМУ - БОГУ!!!!!
Всує...
Полковник
30.05.2008, 23:33
Всує...
Что Вы?
ИМЕННО ПО ДЕЛУ!!!!
Мало...
маємо те, що маємо....:)
Додано через 1 хвилину
Неужели партократы-кагэбешники в бога веруют? Кто ваш бог, Полковник?
Неужели партократы-кагэбешники в бога веруют? Кто ваш бог, Полковник?
Кертіс,на вушко скажу...
Ульянов-Бланк (Ленін) Володимир Ілліч (1870-1924) — син інспектора народних училищ Іллі Ульянова та єврейки Марії Бланк (тобто, за юдейськими законами, є "повноцінним" євреєм). Старший брат Леніна-Бланка страчений в 1887 р. за участь у замаху на російського царя Олександра III. Отримав юридичну освіту (1891 р.), був помічником присяжного повіреного. В 1895 р. брав участь у створенні "Союзу боротьби за визволення робочого класу", заарештований та висланий в Сибір. У 1900 р. виїхав за кордон, де разом з Г. Плехано-вим започаткував видання газети "Іскра". На II з'їзді РСДРП (1903 р.) очолив партію більшовиків. У 1905-1907 рр. — один з організаторів революційного заколоту в Росії разом з Троць-ким. У 1907-1917 рр. — в еміграції. В 1917р. очолив керівництво жовтневим повстанням в Петрограді, після чого обраний головою Ради народних комісарів (тодішній уряд — СНК) та водночас (з 1918 р.) — головою Ради робітничої і селянської оборони (з 1919р. — СТО), членом Всеросійського центрального виконавчого комітету (ВЦИК, потім ЦИК СРСР). У 1918 р. тяжко поранений єврейською "соціал-революціонеркою" Ф. Каплан. Один з організаторів кривавої ВЧК - - "надзвичайної комісії по боротьбі з контрреволюцією та саботажем", а також концентраційних таборів (разом з Троцьким та Дзер-жинським). Ленін-Бланк широко застосовував методи насилля та репресій проти духовенства, опозиційних партій, інтелігенції, козацтва, селянства та інших соціальних верств і груп. У 1922 р. тяжко захворів і вже не брав участі в політичній діяльності до своєї смерті в 1924 р. За деякими даними (наприклад, В. Володського [4]), хвороба Леніна-Бланка — наслідок давнього зараження сифілісом. Існує думка, що лідер більшовизму був гомосексуалістом [7; 9], а його одруження з Надією Костянтинівною Крупською (за деякими даними, справжнє прізвище Фішберг, партійні клички "Риба" або "Мінога" [20]) носило формальний характер.
Полковник
30.05.2008, 23:58
... в бога веруют? Кто ваш бог, Полковник?
Слова Бог и Ваш пошутся с прописной буквы.
Когда научишься слово Бог ПРАВИЛЬНО писать, тогда вопросы и задавай...
С ув.П.
Слова Бог и Ваш пошутся с прописной буквы.
Когда научишься слово Бог ПРАВИЛЬНО писать, тогда вопросы и задавай...
С ув.П.
Полковник, якщо вірити Вашому допису піврічної давності що Ви є комуністом-ленінцем, то Кертіс правий.
Ваш бог пишеться з маленької літери.
Полковник
31.05.2008, 08:50
Полковник, якщо вірити Вашому допису піврічної давності що Ви є комуністом-ленінцем, то Кертіс правий.
Ваш бог пишеться з маленької літери.
Я про твоего Бога рассуждаю?
Нет.
И ты не лезь, куда тебе не следует.
Куда идти знаешь?
.....
Ще одне справжнє обличчя Росії. Культурою аж пре...
Нині, 07:50 #204
Полковник
Місце: Москва
Дописів: 3 983
Покарання: 5/5 (15) Відповідь: Салунна штовханина
--------------------------------------------------------------------------------
Нет.
Куда идти знаешь?
.....
31.05.2008, 10:36
Кертіс,на вушко скажу...
Чтобы обос--ть много ума не надо, но для это самому надо приходится испачькаться. А вот понять и победить логикой, для этого надо быть просто умней.
Беда, беда с молодым поколением. Мы то думали, что они умнее будут, а они в откат назад. Знаний и логики на доли процента, а вони много.
Полковник
31.05.2008, 11:12
Ще одне справжнє обличчя Росії. Культурою аж пре...
Нині, 07:50 #204
Полковник
Місце: Москва
Дописів: 3 983
Покарання: 5/5 (15) Відповідь: Салунна штовханина
--------------------------------------------------------------------------------
Нет.
Куда идти знаешь?
.....
Есть свиньи, а есть свиньи-люди. Между ними большая разница.
Так что, срать надо в строго отведённом месте господа россияне. Не чувствуйте себя дома, чувствуйте себя в гостях. И ведите себя соотвественно.
http://i035.radikal.ru/0805/15/965696bd3539.jpg
Додано через 1 хвилину
Очень жаль, что Вы ...А.!
Хотя, наверное, если бы я в Одессу приехал, то город бы показали?
Или в морду сразу?
А? ...А.?
А?) Показал бы. В Морду зависит от вашего поведения. Хотя, всем известно что вы наглый хам. Можно и сразу.:)
Полковник
31.05.2008, 11:26
Есть свиньи, а есть свиньи-люди. Между ними большая разница.
Так что, срать надо в строго отведённом месте господа россияне. Не чувствуйте себя дома, чувствуйте себя в гостях. И ведите себя соотвественно.
Запятую пропустил ...А., ОБРАЩЕНИЕ называется!
Додано через 3 хвилини
всем известно что вы наглый хам. Можно и сразу.:)
И чё?
Думаете ЗАБАНЯТ "за образу"?
ХРЕН!!!!!:moskali:
слово "бог" пишеться з великої у тому випадку, коли маєш на увазі Творця (Сина), тому що багато хто і багато що може богом бути.....
Не думаю
Плохо. Надо думать когда говоришь такие вещи.
В Севастополе у меня служил знакомый на нашем подшефном корабле "Цезарь Куников" 6 лет назад, срочную.
Скористаюся запрошенням Лілі і дозволю собі уточнити інформацію, яка подана як констатація факту, але не інформативна.
Ліля написала на зачиненій гілці "Вікторія пішла за Папаєм (до речі, ви вибачтеся за спотворення її прізвища, перше). Як і Фрезія. Папай погризся із Умою. Ума пішла з форуму також.Через напади Папая та його "гарему" (вибачте, дівчата, на слові, можете навмисне задля цих слів повернутися на форум)."
Папая забанили за образу модератора Уми. Ума після цього була на форумі активною дописувачкою (і модератором?) і ніхто її не ображав - вона перестала писати за власним бажанням чи іншими обставинами, якщо я не помиляюся..
І ще процитую:
"Допис від Chortenia
ви хочете зробити форум ідеальним інтелігентним місцем спілкування?
levandivka
Саме ТАК! І не лише я цього хочу."
Так ось модератора Папая було і забанено навічно формально за образу модератора, а практично - за активні спроби (а не пасивні - як у мене, скажімо) втримати початково інтелігентний рівень форуму.. може і занадто інтелігентний та високоінформативний рівень, застаріло-старомодний і далекий від життя як каже Chortenia, за ті конфлікти які виникали в процесі його спротиву по-перше флуду, а по-друге, нерівності ставлення модераторів до дописувачів (в залежності від особистих симпатій і антипатій, "товаришування" тощо).
І справа не в гаремі. А в тому, що просто неприємно було продовжувати робити вигляд добропорядної сім'ї, як це хтось влучно написав.
Та і зараз, на жаль, нічого не змінилося.. намагатися писати щось цікаве і змістовне на "серйозних" гілках? - та воно ще до вечора засиплеться тоннами чатівських повідомлень..
Якщо певні люди (мужчини чи жінки) відчувають себе.. скажімо, незатишно - то не означає що у них гаремні стосунки. :) Після тих часів вже багато цікавих дописувачів потихеньку теж стали почувати себе так само.. а ні?
Тож не вішаймо ярличків. :) І згадуймо всіх колишніх активних учасників форуму - забанених чи зниклих безвісти - незлим тихим словом. Добрим тобто. :)
New Shrek
18.06.2008, 17:22
Та і зараз, на жаль, нічого не змінилося.. намагатися писати щось цікаве і змістовне на "серйозних" гілках?та стало набагато гірше ,ніж було.Після закриття вільної реєстрації ,Форум перетворився на "банку з павуками".Вже дійшли до того ,що Бориса з Києва забанили.На світ можна дивитись тільки очима levandivka.Тоді якщо така справа ,а в Львівському сегменті іньшого форуму не існує, то слово "Львівський"з лого потрібно вилучити.І ще... на головній сторінці" Львівської газети "є два прямі посилання на Форум ,а туть постійно відхрещуються від того,що Форум є підзвітним проектом
Liliyah Romanova
18.06.2008, 17:29
Фрезіє, дякую. Але щодо Уми вам пам"ять зраджує.
Та й щодо Пая також.
Ідеалістка ви, "однако"...
Видно, того й лишилося вам у пам"яті лише добре, а зле вивітрилося. Щиро за вас радію.
afterstep
18.06.2008, 17:40
На світ можна дивитись тільки очима levandivka.
не згоден - аж надто "радикальне" твердження.
та стало набагато гірше ,ніж було
з чим порівнювати? "Реєстрація: 24.09.2007" - так з чим?
а в Львівському сегменті іньшого форуму не існує
ви певні? чи не знаєте? чи - на тих форумах спілкування троха не теє... не до вподоби?
levandivka
18.06.2008, 17:49
з чим порівнювати? "Реєстрація: 24.09.2007"
Тепер видите, з чим... :)
От ТАК і живьом... Банка з павуками...
Вже дійшли до того ,що Бориса з Києва забанили
/me також був шокований.
Цiкаво, за що.
Liliyah Romanova
18.06.2008, 17:53
/me також був шокований.
Цiкаво, за що.
У профілі завжди все видно. Клікніть та подивіться.
Почитала всі ті гілки, які на сьогодні успішно закрили, посміялась. Ніби всі дорослі, кожен себе вважає інтелігентною і вихованою людиною, а поводитесь негарно. Стараюсь писати виважено(обдумую кожне слово), бо не хочу в баню. Мені форум подобався тим, що всі до всіх ставляться коректно. Навіть попри певні розбіжності у світогляді, розходження політичних думок чи релігійні дискусії, не виникало відчуття присутності неповаги чи хамства. Мене привабила саме культура спілкування, на «poziomie» як кажуть поляки. А те що спостерігається зараз…Для чого все це? Заради чого?
Не будьте смішними. Ви не забавки в пісочниці ділите. Закулісні інтриги, плітки, дріб’язкові скандальчики і нездорова конкуренція - це признаки закомплексованих, нереалізованих, незрілих недоособистостей. Хіба серед вас є такі? Я переконана, що нема.
Давайте повернемо Львівському Форуму взаємну зичливість, культуру спілкування і ту неперевершену атмосферу, яка приваблює сюди і змушує залишитись багатьох цікавих, розумних і дотепних людей, які знайшли тут однодумців, цікавих співрозмовників і навіть неперевершених опонентів для суперечок, з якими можна вести дискусію не переходячи «на лічності».
Дякую.
levandivka
18.06.2008, 18:58
Стараюсь писати виважено(обдумую кожне слово), бо не хочу в баню.
Ой-лі.... :)
змушує залишитись багатьох цікавих, розумних і дотепних людей, які знайшли тут однодумців, цікавих співрозмовників і навіть неперевершених опонентів
ггг...
Мамо, нас люди хвалят... (с)
Так ось модератора Папая було і забанено навічно формально за образу модератора, а практично - за активні спроби (а не пасивні - як у мене, скажімо) втримати початково інтелігентний рівень форуму.. може і занадто інтелігентний та високоінформативний рівень, застаріло-старомодний і далекий від життя як каже Chortenia, за ті конфлікти які виникали в процесі його спротиву по-перше флуду, а по-друге, нерівності ставлення модераторів до дописувачів (в залежності від особистих симпатій і антипатій, "товаришування" тощо).
І справа не в гаремі. А в тому, що просто неприємно було продовжувати робити вигляд добропорядної сім'ї, як це хтось влучно написав.
Та і зараз, на жаль, нічого не змінилося.. намагатися писати щось цікаве і змістовне на "серйозних" гілках? - та воно ще до вечора засиплеться тоннами чатівських повідомлень..
Якщо певні люди (мужчини чи жінки) відчувають себе.. скажімо, незатишно - то не означає що у них гаремні стосунки. Після тих часів вже багато цікавих дописувачів потихеньку теж стали почувати себе так само.. а ні?
Тож не вішаймо ярличків. І згадуймо всіх колишніх активних учасників форуму - забанених чи зниклих безвісти - незлим тихим словом. Добрим тобто.
Ой, не люблю я витягувати чужі скелети зі шафи, бо і своїх вистачає.:) Але часом таки доводиться, щоби деякі люди притримали своє хизування порядністю стосунків і намаганням переконати, що ми хороші, ми інтелігентні, ми стали жертвою репресій через свою порядність.... ;)
Ану, Фрезіє, і про яку таку порядність тих, хто звідси пішли Ви хочете розповісти тим, хто не вкурсі? ;)
Вас троє таких з інтелігентним рівнем відійшло собі до затишної хатинки. А всі склочники тут залишилися. І що, у вас там мир і спокій? ;) Думаєте, що раз до того тут на ЛФ ніхто того вголос не говорив, то ніхто нічо не знає? А чого це вже більше місяця той самий Пай не дописує, не скажете? ;) Може через це?
Vika
Перегляд профілю
Знайти повідомлення користувача 30.03.2008, 12:08 Повідомлення #10
Неформал
Група: Головні ЛІСНИЧІ
Учасник: 279
Може, би пану Ліснику нарешті вистачило прискіпуватися до мене і ображати повсякчас? Джентльмени, як правило, цього не роблять. Власне, я зізнаюся: через Bас я хотіла покинути цей форум назавжди, що ж як видно і зроблю найближчим часом.
PS: і попрошу, будь ласка, не стирати мої дописи, як Ви це робили раніше. ОК?
Щодо мене, то скажу - мені набридли ось ці Лісникові перекручyванняння і нападання на інших учасників форуму. Мені вже давно набридло достерігати постійну приховану злостивість з його сторони. Повторю - це вже не перший раз такий грішок за ним.
І ще таке відкрите звернення до пана Лісника.
Отже, напрошується висновок: а чого це Вам так не до вподоби, пане Лісниче, що я про це висловилася? Хочете постійно перевиховувати дівчат на свій лад? Та хай слухають Вас, якщо свого розуму не вистачає. Мабуть, єдине, що я зробила на Вашу думку погано, це те, що перестала писати Вам листи і дружити з Вами, бо відтоді і зауважую ось цю Вашу ворожість стосовно мене.
Отже, щасливо Вам залишатися разом з Царівною-Сміяною - морочте і надалі голову їй так, як Ви це вмієте.
Це тут, хто хоче ще більше почитати. З 10-го поста починаючи....;)
http://************.com.ua/forum/index.php?showtopic=13202
Хм, а проклятия на целый народ, это, типа, не образа?
Це була моя помилка я думав що це почали росіяни потім побачив що це був придурок Шахрай. Але вдруге вибачатись не буду. Питайтесь Калмиків або Якутів вони перед вами вибачаться як і "положено" рабам.
Додано через 2 хвилини
Ви ще скажіть, що Всесвіт - це Ви. До речі, при цьому Ви чекаєте від росіян поваги до себе?
Степанич не грайте ідіота.
Полковник
22.06.2008, 11:40
Нет рабов у НАС.
А вот Вы очень хотите стать рабовладельцем.
Не (с)?
Степаныч
22.06.2008, 11:50
Степанич не грайте ідіота.
Та шо це з Вами сьогодні???:eek: Не з тієї ноги встали чи проблеми? Ну як можна стверджувати: "Допис від Ворон
Але російські ідіоти ще гірші і всі це знають"????????? Ви що, знаєте думку ВСІХ? Погодьтеся, що Ваше оточення - це ще дааааалеко не ВСІ. І ще одне. Негарно "чесати під одну гребінку" весь народ. Непорядно і підло. ІМХО. Це ж вже було.
wassilissa
01.07.2008, 00:45
Чо та на днях пробило меня почитать Сашко Гарматного. Вскрылась некая пошлость, и даже великодержавный имперский шовинизм. Впрочем чувак этим славился и ранее. Просто хочу напомнить о великом русском поэте.
Говоря современным, простым русским языком по полковничьи, - "они хотели её трахнуть, причём все семеро")
А ты заговори на украинском ,перевертыш.
А ты заговори на украинском ,перевертыш.
я також "пєрєвьортиш", якщо розмовляю російською на одеському форумі?...
1. многа букафф...
2. віійну ви тут у нас НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЯ!
Если для вас в моём сообщении много букв,то я могу дать вам ссылку с картинками-может для вас это будет интереснее и понятней.А если вам нечего конкретно сказать,то лучше ничего не пишите.
Если для вас в моём сообщении много букв,то я могу дать вам ссылку с картинками-может для вас это будет интереснее и понятней.А если вам нечего конкретно сказать,то лучше ничего не пишите.
мені завжди є що сказати, просто хочеться почути ВЛАСНУ ДУМКУ, а не цитату на пів сторінки.
і я впевнений, що з двох рядків, які я минулого разу запостив, ви зрозуміли мою позицію.
Не на одном форуме на востоке Украины, нет таких разделов, да и на Русских форумах такого идиотизма незамечал:shutup:
levandivka
30.07.2008, 15:01
У кого викликає? Де? "Какие ноги, какие руки?
Там цитата пришпилена.
І лінк на повний текст цитати, для особливо неуважних.
Чи Вам тре вголос читати?
Там цитата пришпилена.
І лінк на повний текст цитати, для особливо неуважних.
Та бачив. Але робити з цього висновки про якусь конфронтацiю... ну не знаю тодi, чи то саме Iнгулу треба валер'янкою лiкуватися, чи таки ще декому :ninja:
Читатель_Обкома
03.08.2008, 19:03
Эти це хто.Русская партия,чи партія підтримки Путіна?
Вам то какое дело?:cowboy:
Вы долбите свое ФЕ на ЕЦ!!!:radist:
Вам то какое дело?
А что спросить нельзя?
Читатель_Обкома
03.08.2008, 23:52
А что спросить нельзя?
Вы долбите свое ФЕ на ЕЦ!!!
Що вже і сказати нічого мені,чи Ви розсердились і не говорите з