КПК

Показати повну версію : СНИ

Сторінки : [1] 2 3

Pushystik
24.04.2007, 10:49
чи памятаєте ви свої сни??? що вам сниться??? чи збуваються ваші сни??? чи вірите ви в пророчі сни???

New Shrek
24.04.2007, 11:12
чи памятаєте ви свої сни??? що вам сниться??? чи збуваються ваші сни??? чи вірите ви в пророчі сни???
так,багато чого,ні,ні.

Мих
24.04.2007, 11:22
Віщі сни бувають - безперечно.

New Shrek
24.04.2007, 12:01
Віщі сни

числите себе пророком?

Мих
24.04.2007, 12:19
числите себе пророком?

Нє-а. Просто було декілька снів, які збулися один-до-одного.

Ольга
24.04.2007, 14:10
ніби сни то дурне і пусте... як каже мій дідо "дурне спить - дурне снить" :)

але чомусь, якщо мені хтось сниться - то я цю людину або зустріну на наступний день, або почую якісь новини від нього. Іноді аж дратує це!!!

Мих
24.04.2007, 14:18
Віщі сни є. Нема сумніву. Є сни порожні, а є, через які нам щось кажеться, через сни на нас можуть впливати різні сили.

New Shrek
24.04.2007, 14:50
через сни на нас можуть впливати різні сили.
ні не можуть.... Ви ж позіціонуєте себе як поклонник Христа

New Shrek
24.04.2007, 14:52
Іноді аж дратує це!!!
Ви просто дуже тонка натура

пупер
24.04.2007, 16:11
не вірю у віщі сни, вийшов з того віку...
казка є така про царя, який велів всім підданим розповідати про свої сни, а один не захотів, казав "нє скажу і нє скажу".... :) :) :)
сон — це підсвідоме переживання подій, що минули і що будуть, інформація про які вже є....
віщих снів не буває...
інша річ, що підсвідомість інколи коники викидає...
я, наприклад, оповідання люблю писати по своїм снам...

Степаныч
24.04.2007, 17:01
сон — це підсвідоме переживання подій, що минули і що будуть, інформація про які вже є....
Что случилось за день - расчихал во-сне! (Китайская пословица!).

пупер
24.04.2007, 17:29
Что случилось за день - расчихал во-сне! (Китайская пословица!).
жахи мучають коли?...
тоді, коли вдень багато клопоту....

Степаныч
24.04.2007, 17:44
жахи мучають коли?...
Або навпаки... від "безделья"...

Невстранец
24.04.2007, 18:06
Або навпаки... від "безделья"...

Или просто подушку поудобнее подобрать...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 18:08
Впливати не можуть. А до нас промовляти можуть?

Я стараюся на снах не зосереджуватися. Але деякі мої сни є пророчими. ЗАВЖДИ, коли мені сниться, що в мене проблеми з зубами, то я довідуюся або про хворобу когось із близьких, або про смерть. Я стараюся ці сни забувати, але коли приходить чергова погана звістка, то завжди знаю, що я про це була попереджена.

Liliyah Romanova
24.04.2007, 18:09
жахи мучають коли?...
Вибачайте за відвертість. Мені завжди сниться, що мене ґвалтують, коли в мене починаються "критичні дні". :eek: :eek: :eek:

New Shrek
24.04.2007, 18:11
Або навпаки...мац, мац... її нема оть жах

New Shrek
24.04.2007, 18:13
Или просто подушку
хочу попробувати китайську подушку порадьте де придбати

Степаныч
24.04.2007, 18:15
мац, мац... її нема оть жах
Як коли... може, навпаки - полегшення...

Тетянка
24.04.2007, 18:15
Я стараюся на снах не зосереджуватися. Але деякі мої сни є пророчими. ЗАВЖДИ, коли мені сниться, що в мене проблеми з зубами, то я довідуюся або про хворобу когось із близьких, або про смерть. Я стараюся ці сни забувати, але коли приходить чергова погана звістка, то завжди знаю, що я про це була попереджена
Лілю, в мене те саме!!!!! Перед раптовою смертю тата мені снилось, що в мене зуби випадають!....А ще погана звістка, коли я гриби збираю......

Степаныч
24.04.2007, 18:17
Перед раптовою смертю тата мені снилось, що в мене зуби випадають!....А ще погана звістка, коли я гриби збираю......
Кажуть, що усе це підсвідомість... якісь уже були ознаки, людина їх аналізує на підсвідомому рівні вночі...

Тетянка
24.04.2007, 18:22
якісь уже були ознаки, людина їх аналізує на підсвідомому рівні вночі...
Не було ніяких ознак! Інфаркт! Це був шок справжній......

New Shrek
24.04.2007, 18:24
що в мене зуби випадають
в мене пів челюсті випало ,вже стіко родичів нема...

Степаныч
24.04.2007, 18:28
Не було ніяких ознак! Інфаркт! Це був шок справжній......
По-перше, могли бути. Незначні: десь за серце взявся без причини, пожалівся на щось, колір обличчя змінився, задишка... Багато чого. А по-друге, можливо, таких снів (коли зуби випадають) були сотні, і нічого не траплялося (он як у Шрека). А коли трагедія сталася - цей сон і пригадався.

Ольга
24.04.2007, 18:43
про зуби я чула від багатьох людей, але у мене нічого такого не справджується...
Перед смертю когось з родичів, інші родичі бачать сни з покійними. Розмовляють з ними. Одній цьоці приснився її покійний тато, який казав, що скоро приєднається до нього ще один родич... справдилося. Випадків таких дуже багато у родині!

пупер
24.04.2007, 18:47
про зуби я чула від багатьох людей, але у мене нічого такого не справджується...
Перед смертю когось з родичів, інші родичі бачать сни з покійними. Розмовляють з ними. Одній цьоці приснився її покійний тато, який казав, що скоро приєднається до нього ще один родич... справдилося. Випадків таких дуже багато у родині!
раніше часто бачив сон щодо зубів, всі казали, що це до нещастя...
нічого не справджувалося...
я думаю, що це просто підсвідомий страх щодо втрати зубів...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 18:58
Кажуть, що усе це підсвідомість... якісь уже були ознаки, людина їх аналізує на підсвідомому рівні вночі...
Я була в Польщі цілий місяць. Десь за 2-3 тижні до того, як би мала вертатися, довідалася, що помер брат моєї бабусі. Мені саме в ніч перед тим, як він помер снилося, що кутні зуби випали і дуже багато крові було. Я потім весь день сама не своя ходила. А потім батьки до мене задзвонили і повідомили, що він помер.
Я з ним контакту не підтримувала. Живе він під Заліщиками (я у Львові). Бачилася з ним переважно влітку, коли до бабусі на літо їздила. Так що не було що моїй свідомості переварювати.
Я з того часу стараюся просто ці сни не пригадувати. Але вони є. Інші сни - просто підсвідомість. Або пережите за день. А от ті мені з моєю раціональністю, ніде не влазяться, ні в яку шухлядку. От пишу це тут і думаю, що дурна, що пишу.

А з іншого боку, якби Йосиф у свій сон не повірив, то би Ісуса вбили ще в утробі Марії...

пупер
24.04.2007, 19:00
у мене єдиний раз було передчуття, але це було не у ві сні...
сни — це підсвідоме, а воно не вивчене...

Ольга
24.04.2007, 19:09
Я з того часу стараюся просто ці сни не пригадувати.
мені сниться дуже часто дідусь покійний. всі родичі охають-ахають, що це буде і тд.. я що може бути? я дуже любила свого дідуся, і не можу усвідомити, що його вже немає... хотілося б ще поговорити з ним... завжди хотілося передивитися всі фото за його життя... він знав багатьох відомих людей, та і сам був досить відомим... а я не встигла :(

Liliyah Romanova
24.04.2007, 19:15
Ольго, я вважаю, що це інше, ніж те, що мені сниться.
Я взагалі мало в різні дурниці вірю. Але і Біблії Господь та Ангели промовляють та з'являються часто саме у снах, хіба ні?

Степаныч
24.04.2007, 19:23
Але і Біблії Господь та Ангели промовляють та з'являються часто саме у снах, хіба ні?
Та тут одна проблема. Як і у багатьох інших випадках... А хто ці сни БАЧИВ крім тих, хто про них розповідав?

New Shrek
24.04.2007, 19:24
я дуже любила свого дідуся
я теж... і до сих пір

New Shrek
24.04.2007, 19:25
хіба ні?
Так і ні

Liliyah Romanova
24.04.2007, 19:28
Та тут одна проблема. Як і у багатьох інших випадках... А хто ці сни БАЧИВ крім тих, хто про них розповідав?
І в чому проблема?

Степаныч
24.04.2007, 19:32
І в чому проблема?
Підтвердити ніхто не може! Тому люди вимушені вірити на слово. А так воно було чи ні...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 19:54
А в житті багато у що доводиться вірити на слово. Хіба ні?

Ольга
24.04.2007, 20:38
Ольго, я вважаю, що це інше, ніж те, що мені сниться.
угу,
погані сни здійснюються більше у моєї мами.

Думаю, що проблема у снах є ще через сонники, які можна купити на кожному кроці. Люди ведуться на це, починають вірити і сни керують життям...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 20:47
Я сонники не читаю.
Я взагалі ніколи в сни не вірила. Просто із цими дивна закономірність. Цього року те саме. Тричі справдилося. Померли в чоловіка спершу бабуся, потім дідусь. А потім виявилося, що моя хресна має дуже серйозну хворобу та перенесла важкий курс лікування. :( І мені снилися то зуби, що випадають, то такі, що хитаються. Або що я собі сама зуби витягаю і навіть кров не тече. Дурня коротше.
Я перша, хто завжди казав, що сни то фіґня, що то виключно підсвідомість. Особливо тому, що моя бабуся та свекруха вірять у все можливе та неможливе. Я в результаті ні в що не вірю, навіть у надзвичайні чуда (хоча стараюся не бути в цьому скрайньою).

Ольга
24.04.2007, 20:56
І мені снилися то зуби, що випадають, то такі, що хитаються. Або що я собі сама зуби витягаю і навіть кров не тече. Дурня коротше.
це певне найгидкіші сни... пів ночі тримаю руками, аби не вилетіли зуби :D

Давайте про веселіші сни поговоримо :)
кілька років тому мені снилися ФІЛЬМИ, завершувалися титрами навіть:) досить цікаві сюжети!! :)

New Shrek
24.04.2007, 21:03
ФІЛЬМИ, завершувалися титрами навітьЯ навіть продав

пупер
24.04.2007, 21:13
мені пісні сняться...

Liliyah Romanova
24.04.2007, 21:15
Я свої сни не запам'ятовую. Принципово.
Жахи самі запам'ятовуються. Сняться, коли в мене гарячка.
Колись снилися усілякі трилери. Але я того не записувала.

Mariya
25.04.2007, 07:32
Мені пару разів снились незнайомі місця і лабіринт. Потім той лабіринт виявився підвалом лікарні, а незнайомі місця - кампусом університету, в якому я зараз працюю, французьким містечком Люміні і однією вулицею Валенсії. :) А так на снах ніколи не зациклююсь і ніколи їх не запам'ятовую, а пощо? Одного разу уві сні розв'язала задачу, яку до того довгенько ніяк не могла розв'язати :)

Тетянка
25.04.2007, 10:30
А я часто уві сні прекрасно розмовляю німецькою та англійською, хоча так інколи важко згадати те чи інше слово, а уві сні все пам"ятається:)
Взагалі я рідко пам"ятаю свої сни - міцно сплю. Деколи виникає відчуття дежавю - я вже це колись робила чи бачила, потім пригадую, що та подія мені снилась....

Оля
25.04.2007, 10:42
Як гарно попоїсти наніч, то цілу ніч будуть бойовики снитися!:D
Часом таке сниться, що, як називають, "від світу, від потопу"! ;)

Мих
25.04.2007, 11:27

Можуть! Злі сили діють на кожного, ба, навіть на Христа, коли він був у пустелі, але питання в тому як ми відносимося до цього.

zet
25.04.2007, 12:02
Я стараюсь гнать от ебя сны, потому что они у меня слишком часто вещие. В детстве было еще хуже. Я не видела намек на событие (выпадение зубов или что-то еще..), я в снах видела всегда реальное действие, которое приходило через время в мою жизнь, во всех подробностях.. Честно говоря, о в этот момент волосы становятся дыбом. Поэтому я стараюсь гнать от себя сны и стараться о них не думать, мне так проще и легче...

Тетянка
25.04.2007, 12:31
В детстве было еще хуже. Я не видела намек на событие (выпадение зубов или что-то еще..), я в снах видела всегда реальное действие
Мда.....Аж не по собі...У вас дар передбачення.

Невстранец
25.04.2007, 12:39
Я стараюсь гнать от ебя сны, потому что они у меня слишком часто вещие. В детстве было еще хуже. Я не видела намек на событие (выпадение зубов или что-то еще..), я в снах видела всегда реальное действие, которое приходило через время в мою жизнь, во всех подробностях.. Честно говоря, о в этот момент волосы становятся дыбом.

Дежа вю. У меня тоже такое бывало, и тоже в основном в детстве :) Это вообще-то сбой какой-то в мозгах, но не критично, если он не прогрессирующий (а для растущего организма - обычное дело).

zet
25.04.2007, 12:59
Невстранец, тогда у нас семейный сбой. Мама видела папу в гробу с кроподтеком на правом виске за неделю до его смерти. Хотя приступа еще не было и в помине. Испугалась, побежала посмотреть на него (он смотрел долго телевизор и заснул в зале), а он спит спокойно. Позвонила мне и пожаловалась на кошмар...Через неделю у папы произошел гипертонический криз с кровоизлиянием именно с правой стороны.

Невстранец
25.04.2007, 13:04
Невстранец, тогда у нас семейный сбой. Мама видела папу в гробу с кроподтеком на правом виске за неделю до его смерти. Хотя приступа еще не было и в помине. Испугалась, побежала посмотреть на него (он смотрел долго телевизор и заснул в зале), а он спит спокойно. Позвонила мне и пожаловалась на кошмар...Через неделю у папы произошел гипертонический криз с кровоизлиянием именно с правой стороны.

Этот конкретный случай - не "дежа вю". Вполне очевидно (чем бы это ни было на самом деле).

Невстранец
25.04.2007, 13:40
"Дежа вю" никакого (прямого) отношения ко снам, вообще-то, не имеет. Это уже Вы, испытав чувство "повтора" и пытаясь найти хоть какое-то объяснение (автоматически) относите его на счёт сна. Мол, Вы "это" уже "видели" во всех, самых мельчайших подробностях... где ж ещё, как не во сне? :) Это чувство - поражающее чувство полного совпадения, в деталях и нюансах, в повороте головы и позе, в освещённости и "вот так же точно шумел чайник..." - и есть характерные признаки "дежа вю".

Что до снов, то Степаныч как специалист уже обьяснил - анализ и даже прогноз на его основе мозг вполне способен дать и во сне, а вот совпадение деталей как правило преувеличивается "сновидцами" уже потом. Для снов ведь мелкие детали нехарактерны в принципе, потому их легко домыслить.

Зет: У Вас было когда-нибудь, что Вам снится человек с незнакомым лицом, однако Вы (там, во сне, а на самом деле многие "связи" формируются уже в процессе пробуждения) точно знаете, что это - именно тот-то (как правило, знакомый Вам) человек? И у меня, и у большинства моих знакомых такое бывало неоднократно. Так чему больше верить, пытаясь толковать такой сон? :) :)

То, что сны не запоминаете - правильно. Я думаю, мусор это в основном... разве что, для психоаналитика интересен :) Запоминать сны - то же, что в доме не прибираться (другие аналогии уместнее, но эта - мягче ;)) ИМХО.

пупер
25.04.2007, 13:49
а взагалі — зізнаюся — бачив на власні очі, як люди самі собі накликали біду чи щось інше...
тобто людина має те, у що вірить...

Мих
25.04.2007, 14:05
тобто людина має те, у що вірить...
або що їй нашіптують і вона думає, що то її думки.

Невстранец
25.04.2007, 14:15

Или ей "нарастолковывали" снов...

пупер
25.04.2007, 14:30
+1
саме так!....

zet
25.04.2007, 16:19
Или ей "нарастолковывали" снов...
Ага... Еще экстрасэнсы с экстрасэнсихами неплохо зомбируют...

Ельвіра
26.04.2007, 01:00
А мені багато чого сниться...загалом це можуть бути уривки з моїх віршів,чи ще щось подібне,тому дуже часто я прокидуюсь вночі і записую те,що ще запам"ятала,а то до ранку все забудеться...А ще мені дуже часто сняться одні і ті ж самі сни...

пупер
26.04.2007, 03:23
А мені багато чого сниться...загалом це можуть бути уривки з моїх віршів,чи ще щось подібне,тому дуже часто я прокидуюсь вночі і записую те,що ще запам"ятала,а то до ранку все забудеться...А ще мені дуже часто сняться одні і ті ж самі сни...
те саме, що й у мене....
тільки у мне не уривки, у ві сні повністю вся картина....
і якщо це пізній сон (під ранок), то я його контролюю..
тобто впливаю на події у ві сні...

Liliyah Romanova
26.04.2007, 18:11
тобто впливаю на події у ві сні...
Мені коли сняться жахи, то я потім довго не можу заснути. Тому я зазвичай закриваю очі і напівсонно домалбовую щасливий кінець до тих жахів. :) Сни, котрі приходять уже над ранком, теж можу контролювати.

Але сьогодні мені снилися аж два маразми підряд. Прокинулася втомленою. Мені цілу ніч снилося, що я утікала від кіллерів. І то все ще нічого, якби то я сама, а так найбільше втомилася з того, що переживала за синочка та чоловіка. :D Коротше, "дурне спить, дурному дурне сниться". :)

Мих
26.04.2007, 20:14
Мені цілу ніч снилося, що я утікала від кіллерів І що головне, коли від них втікаєш, то таке відчуття, ніби по шию в воді - тяжко, а коли йдеш до них, то відчуття, ніби хтось попихає, нє?

Liliyah Romanova
26.04.2007, 20:29
І що головне, коли від них втікаєш, то таке відчуття, ніби по шию в воді - тяжко, а коли йдеш до них, то відчуття, ніби хтось попихає, нє?
:D:D:D
Миху, не повірите. Я машиною втікала. А вони сиділи на заднім бампері, навіть не знаю, за що вони трималися. Я ото вже подумую, чи то був трилер, чи кумедія. :D

Ельвіра
26.04.2007, 20:37
Щодо моєї віри в сни то тут конкретно не можу сказати вірю в них чи ні...З одного боку,справді сняться віщі сни...та це не так вже й часто...з іншого,коли ми спимо,то наш мозок активно переробляє інформацію,отриману під час неспання...і саме через це нам щось сниться...

Мих
26.04.2007, 20:39
Вам ще повезло, що на машині, а мені все приходиться пішки здійснювавти, просто жах.

Liliyah Romanova
26.04.2007, 20:42
Вам ще повезло, що на машині, а мені все приходиться пішки здійснювавти, просто жах.
Але слухайте, два сни підряд і цілковито різні. Навіть кілери різні. Тільки принцип той самий. :D

пупер
26.04.2007, 21:42
мені раз наснилося, що я помер...
блін, так реалістично....
газ вибухнув на кухні, у кімнаті дружина — я їй гукаю: на підлгу і не можу...
все вибухнуло, а я прокинувся від того, що силувався гукнути "лягай"...

Мих
26.04.2007, 22:01
Але слухайте, два сни підряд і цілковито різні. Навіть кілери різні. Тільки принцип той самий.

А авто, те саме було?

Liliyah Romanova
26.04.2007, 22:09
А авто, те саме було?
Ніби. Перше точно було Запорожцем. В другому пропонували краще, але знову був той самий Запорожець. :D:D:D

Мих
26.04.2007, 23:29
Ніби. Перше точно було Запорожцем. В другому пропонували краще, але знову був той самий Запорожець.
запорожець - він і в африці запрожець, нє?

zet
27.04.2007, 08:29
Сни дійсно бувають віщі, тільки від того ніколи не легше.
Мій тато збирав відомості про такі сни. Найбільше вразила помираюча дівчинка, усим родичам приснився один і той же сон збіг до деталей...
По собі ж знаю, що мама завжди відчувала що у нас з сестрою негаразд. Так же й бабуся відчувала. Це схоже на камертон. Кругом повно різних звукових хвиль. але він реагує тільки на конкретний звук, входячи у резонанс.
Тому думаю, що ми ще не всі способи передання енергії просто вивчили.
Жінки більш чутливі, легше входять у резонанс зі своїми рідними.
Але жінки й часто користуються своїми здібностями, але не дуже бажають їх описувати. Це як психологія. Всі жінки з успіхом нею користаються інтуїтивно. Якщо ж, часом, чоловік щось второпає з психології, то одразу пише книгу. ;)

Невстранец
27.04.2007, 11:56
Це як психологія. Всі жінки з успіхом нею користаються інтуїтивно. Якщо ж, часом, чоловік щось второпає з психології, то одразу пише книгу. ;)

А все жинкы всё бросают и бегут её покупать в магазин :) Это их интуиция зовёт? :D

Если реально - в воспитание девочки входит обучение "процессу воспитания" - по довольно понятным причинам. Потому основные приёмы манипулирования девочки осваивают с раннего детства, а что не схватили - "подтягиваются" по предмету когда "заневестятся" - все ж соки из хлопцев пьют, да верёвки вьют, а мамы им не то, что помогают - предписывают! - это Вы и считаете "интуицией" :) А кто увлечётся - потом всю жизнь пытаются мужей воспитывать...

zet
27.04.2007, 12:05
А все жинкы всё бросают и бегут её покупать в магазин Это их интуиция зовёт?
ШОБ БУЛО!!! :) А головне, для того щоб чоловікам не дісталося почитать, бо то дуже шкідливо для жіноцтва, щоб вони забагато розумілися у психогії.. Так що треба купити та спалити, від гріха.. :)

Невстранец
27.04.2007, 12:09
ШОБ БУЛО!!! :) А головне, для того щоб чоловікам не дісталося почитать, бо то дуже шкідливо для жіноцтва, щоб вони забагато розумілися у психогії.. Так що треба купити та спалити, від гріха.. :)

К сожалению, манипулирование - это не "высший пилотаж" психологии, и любой человек с более-менее живым умом (даже просто хитрецы достаточно) может освоить его и без книг.

К тому же, мужчинам уже привили в детстве отвращение к самому процессу манипулирования, и даже занание всех секретов теоретических не заставляет их пользоваться этим в жизни. (Исключения бывают, конечно, в т.ч. профессиональные - руководителю большого коллектива без этого никак)

zet
27.04.2007, 12:16
и даже занание всех секретов теоретических не заставляет их пользоваться этим в жизни.
Невстранец, теоретические знания мужчинам просто не помогают никак, если природой не заложено. (хотя иногда и таланты встречаются) Я таких "начитанных" и сейчас знаю. :) Впечатление такое, что цитирует абзацы из Корнеги, например... Очень натянуто это у него получается, а не естественно.... :)

Невстранец
27.04.2007, 12:24
Невстранец, теоретические знания мужчинам просто не помогают никак, если природой не заложено. (хотя иногда и таланты встречаются) Я таких "начитанных" и сейчас знаю. :) Впечатление такое, что цитирует абзацы из Конеги, например... Очень натянуто это у него получается, а не естественно.... :)

Вы всё время путаете "природу", "интуицию" и т.д. с воспитанием и опытом соответственно. Вроде, всё равно, как назвать, но если "природа" - это что-то иррациональное, некорректируемое и т.д., то воспитание - вполне корректируемо (ибо рационально), было бы желание. Например, воспитать из мальчика такого манипулятора, что трём девкам фору даст - запросто. Только ему очень трудно будет. И не только потому, что при манипуляциях на стороне женщины ещё и химические сигналы (и соответственно безусловные рефлексы мужчины). Это просто социально нетипично. 10%, что станет лидером, 90% - что изгоем. Или совместит ("Тгоцкий - политическая пгоститутка" (с) сами знаете кто :))

Не любят в мужском характере стремление к манипуляции, притворство и т.д. (а женщинам привычно прощается). Вот и вся "природа".

zet
27.04.2007, 13:06
Не любят в мужском характере стремление к манипуляции, притворство и т.д. (а женщинам привычно прощается). Вот и вся "природа".
Женщины на этом поприще преуспели поневоле, т.к. мир принадлежал мужчинам, то одна возможность получить своё - это порулить уже мужчиной, раз миром рулить не дают. Сейчас же проникновение мужчин в сферу психологии воспринимается, как поползновение на нашу территорию... :)

Невстранец
27.04.2007, 13:32
Женщины на этом поприще преуспели поневоле, т.к. мир принадлежал мужчинам, то одна возможность получить своё - это порулить уже мужчиной, раз миром рулить не дают. Сейчас же проникновение мужчин в сферу психологии воспринимается, как поползновение на нашу территорию... :)

Пока вы воспринимаете, в вашу психологию уже многие годы лезет кто попало. Рекламщики, ПиаРщики, политики, сектанты, всякого рода просители, целители, гадалки и екстрасенсы, "обещал-не-женился", "поматросил-и-бросил", другие интересные люди... Просто проходной двор какой-то эта ваша "территория"... :D :D

zet
27.04.2007, 14:02
Невстранец, без лишней скромности, на меня реклама "неправильно" действует. Чем сильнее рекламируют, тем я еще больше обхожу их товар стороной... Какая-то встречно-поперечная психология.. :)
Значит, не получается у них пока.. ;)

afterstep
27.04.2007, 14:05
Чем сильнее рекламируют, тем я еще больше обхожу их товар стороной...

то якраз правильна реакція на рекламу.... ;) бо традиційно "нормальний товар і так куплять, і рекламувати не будуть" - для постсовкових територій. А раз рекламують - значить або непотріб, або відверте лайно ;)

Невстранец
27.04.2007, 14:09
Невстранец, без лишней скромности, на меня реклама "неправильно" действует. Чем сильнее рекламируют, тем я еще больше обхожу их товар стороной... Какая-то встречно-поперечная психология.. :)
Значит, не получается у них пока.. ;)

А между тем, то, что товар усиленно рекламируют говорит лишь о том, что его... усиленно рекламируют. Т.е. что у производителя есть амбициозные планы и деньги на рекламу. Больше ничего само по себе это не значит. Где же "рацио"? :)

zet
27.04.2007, 14:13
Официальная версия, рекламируют, что б больше продать...
Я же предпочитаю искать не рекламируемый товар. Вот и всё.. Значит их цель не достигнута...

Невстранец
27.04.2007, 14:36
Официальная версия, рекламируют, что б больше продать...
Я же предпочитаю искать не рекламируемый товар. Вот и всё.. Значит их цель не достигнута...

Тем хуже им! Аминь!

Meg
27.04.2007, 18:11
От я точно знаю-якщо мені сняться свічки які гаснуть-точно хтось помре з родичів чи друзів.Було таке пару раз.А там всяке типу брудної води,то ніколи не справджується

Мих
27.04.2007, 19:46
Жінки більш чутливі,

Нє-а, саме чоловіки більш чутливі, не за столом буде сказано....;) :)

Liliyah Romanova
27.04.2007, 19:55
А який сенс сперечатися, хто кращий - чоловіки чи жінки?

Мих
27.04.2007, 20:03
Справді, тим більше, є чоловіки різні і жінки різні.

Liliyah Romanova
27.04.2007, 20:34
Миху, ви би то "є" змінили на "всі" і вашому реченню би ціни не було. ;)

пупер
27.04.2007, 20:40
люди ж різні... :)
цікаво бачити ці відмінності, і це не ільки відмінності між чоловіком та жінкою...
хоча є суттєві відмінності... :) :) :)
наприклад... ...а може це краще в іншу гілку?... ;)

Liliyah Romanova
27.04.2007, 20:48
люди ж різні... :)
цікаво бачити ці відмінності, і це не ільки відмінності між чоловіком та жінкою...
хоча є суттєві відмінності... :) :) :)
наприклад... ...а може це краще в іншу гілку?... ;)
Ага, про фемінізм, нє? ;)

пупер
27.04.2007, 20:55
Ага, про фемінізм, нє? ;)
відмінності між чоловіками і жінками....
тільки не анегдоти, мовляв: у чоловіків ноги волохаті, а в жінок милий пупок... :)
хоча й це є, але будемо не про фізіологію... ок?.. ;)

Мих
27.04.2007, 21:36
Миху, ви би то "є" змінили на "всі" і вашому реченню би ціни не було.
Але чоловіки чутливіші.

zet
28.04.2007, 16:01
Але чоловіки чутливіші.
до інформаційних снів? Щось я у цьому дуже сильно сумніваюся... :)
Скоріш мати побачить у сні. що її дитині зле, ніж батько...

Liliyah Romanova
28.04.2007, 18:05
Але чоловіки чутливіші.
Та невже? У нас є кілька знайомих сімей. Чоловіки такі чутливі, особливо до жіночих слів та вигляду. Лиш щось - зразу в писок. Ото чутливість! :(
А всі нелюдські закони хто придумав? Хто придумав кастрування жінок наприклад? А те, що в Ірані зараз арештують жінок, якщо у них не така хустка на голові???

Zoryanazirka
29.04.2007, 00:03

Перші тижні після народження дитини в голові були сни що я бачила за все життя. Я неможу це поснити, бо якби хотіла то б навіть зараз їх не згадала б. А тоді просто закриваєш очі і один за одним перед очима ті сни.

пупер
29.04.2007, 00:23
К тому же, мужчинам уже привили в детстве отвращение к самому процессу манипулирования...
не зовсім розумію...
чому з дитинства "прививають" і як "приивають" відразу до маніпуляції?....

Liliyah Romanova
29.04.2007, 01:30
чому з дитинства "прививають" і як "приивають" відразу до маніпуляції?
По-моєму якийсь шаблон, до того ж комплексом попахує. Так виглядає.

пупер
29.04.2007, 01:51
По-моєму якийсь шаблон, до того ж комплексом попахує. Так виглядає.
я не зрозумів: яким чином "прививають" і що саме?...
може ти мені появниш?... ;)

Liliyah Romanova
29.04.2007, 02:15
я не зрозумів: яким чином "прививають" і що саме?...
Прививають кобітам змалечку вміння маніпулювати фацетами. Можна подумати, що останні мають щось проти? ;)
А якщо серйозно, то маніпулювати можна як одними, так і другими. Це від особи залежить, від її слабкостей, а не від статі, ІМХО.

Мих
29.04.2007, 02:23
Та невже? У нас є кілька знайомих сімей. Чоловіки такі чутливі, особливо до жіночих слів та вигляду. Лиш щось - зразу в писок. Ото чутливість!
А всі нелюдські закони хто придумав? Хто придумав кастрування жінок наприклад? А те, що в Ірані зараз арештують жінок, якщо у них не така хустка на голові???

Ех, Ви мої дорогенькі феміністочки!!!
А скільки глечиків розбито? А скільки макогонів поламано? А чи не тачалка для тіста ввійшла в класику національної літератури ???

Мих
29.04.2007, 02:25
Прививають кобітам змалечку вміння маніпулювати фацетами
Та прививають якраз старші кобіти....

Liliyah Romanova
29.04.2007, 02:28
А скільки глечиків розбито? А скільки макогонів поламано? А чи не тачалка для тіста ввійшла в класику національної літератури ???
Тобто все правильно і так і має бути?
А ви знаєте, що мусульмани досі обрізають 5-річних дівчаток? А нічо, так їм і треба. За тачалку, нє?

Мих
29.04.2007, 02:36
А ви знаєте, що мусульмани досі обрізають 5-річних дівчаток?
Як це?

Мих
29.04.2007, 02:40
Тобто все правильно і так і має бути?
Це крайнощі і ясно так не має бути.

Liliyah Romanova
29.04.2007, 02:50
Як це?
Миху, невже ви ніколи не чули про цю варварську традицію?

пупер
29.04.2007, 02:57
та ну, це гра...
постійна гра...
панночки "крутять" панами, а пани "обирають" тих панночок, які ними потім будуть крутити...

Мих
29.04.2007, 03:04
Миху, невже ви ніколи не чули про цю варварську традицію?
Та ні, не чув... і це в межах релігії ісламу?

Мих
29.04.2007, 03:06
та ну, це гра...
Та не завжди гра. Ми о тут жартуємо, а в житті не таке ще буває...
Далеко ходити не треба...

Liliyah Romanova
29.04.2007, 03:18
Миху, моя думка така, як чоловік - сильна особистість, то ним і не поманіпулюєш так просто, та й потреби, швидше за все, не виникне. От вами жінка маніпулює? Я своїм чоловіком точно не маніпулюю. Як є що сказати, то кажу прямо. Чого крутити?
А як чоловік шмата, то там маніпулювати - раз плюнути? Чого би тим не скористатися? І такого навіть не шкода. Як шмата, то шмата. А шмата - не чоловік, так тільки, рештки чи спогад.

пупер
29.04.2007, 05:14
ми й не підемо...
розказуйте, пан мих...

пс. я таки думаю, що гра...
чи може просто я такий?.... :confused:

пупер
29.04.2007, 05:18
Миху, моя думка така, як чоловік - сильна особистість, то ним і не поманіпулюєш так просто, та й потреби, швидше за все, не виникне. От вами жінка маніпулює? Я своїм чоловіком точно не маніпулюю. Як є що сказати, то кажу прямо. Чого крутити?
А як чоловік шмата, то там маніпулювати - раз плюнути? Чого би тим не скористатися? І такого навіть не шкода. Як шмата, то шмата. А шмата - не чоловік, так тільки, рештки чи спогад.
та й не про маніпуляцію у буквальному сенсі йдеться...
наприклад, на дискотеці молодий чоловік баче кількох дівчат, які зиркають з-попід брови соболині...
багато зиркає, а одна зиркає трохи інакше...
молодому чоловікові стає цікаво, він починає за дівчиною ходити з квітами й "домагатися" її...
довго може ходити, може й не "домогтися", але якщо все вийде добре: вони побралися, діти, будинок і бровко на подвір’ї...
хто ким зманіпулював?... ;)

Liliyah Romanova
29.04.2007, 08:33
хто ким зманіпулював?
А хто квіти та чоколядки насив? ;)

пупер
29.04.2007, 15:11
А хто квіти та чоколядки насив? ;)
а хто оченятами "стріляв"?...

zet
29.04.2007, 16:24
хто ким зманіпулював?...

А хто квіти та чоколядки насив?

а хто оченятами "стріляв"?...

http://s6.rimg.info/2e12c72682740d9f270f087cd06bd6e9.gif (http://smiles.33b.ru/smile.74595.html) (пою) Мы ж не биороботы! Мы есть - ЧЕЛОВЕК! :) http://s6.rimg.info/7c7e13be17a60eea3749bcb519b0ac2b.gif (http://smiles.33b.ru/smile.73520.html)

zet
29.04.2007, 20:28
http://s6.rimg.info/bb2dd1a6508c0691ded60048ef47e7f8.gif (http://smiles.33b.ru/smile.74578.html)

Мих
29.04.2007, 21:54
А хто квіти та чоколядки насив?
а хто брівками шевелив?

Liliyah Romanova
30.04.2007, 03:47
а хто брівками шевелив?
а хто оченятами "стріляв"?
Слухайте, невже тільки кобіти то роблять. Ну, мало ж не кожен фацет то саме робить. А як надушиться, то так, аби кобіти ним від першого подиху задихнулися. Хтось може пояснити ЩО фацети глушать перфумами??

пупер
30.04.2007, 04:51
Слухайте, невже тільки кобіти то роблять. Ну, мало ж не кожен фацет то саме робить. А як надушиться, то так, аби кобіти ним від першого подиху задихнулися. Хтось може пояснити ЩО фацети глушать перфумами??
всі?...
чи тільки деякі?...
:)

Liliyah Romanova
30.04.2007, 16:51
всі?...
чи тільки деякі?
Ну, може в мене враження помилкове, але по-моєму, більшість. То чому і що?

Koza-Dereza
30.04.2007, 18:25

100% правда!

пупер
30.04.2007, 20:37
100% правда!
є ще таке поняття, як "характер"...
є жінки, яким (знаю: неприємно буде почути) бракує того, щоб їх чоловіки тримали під жорстким контролем...
якщо ж чоловік виявляється м’якотілим — виникають проблеми...
якщо ж — жорсткий, то такі жіночки просто пісяються від щастя...

пс. ;) бачив на власні очі неодноразово...

Мих
30.04.2007, 21:48
Хтось може пояснити ЩО фацети глушать перфумами??
Фацети не "що" глушать парфумами, а просто глушать парфуми.

пупер
30.04.2007, 21:59
Фацети не "що" глушать парфумами, а просто глушать парфуми.
деякі глушать парфумами..
це ж стосується й кобіт...

Мих
01.05.2007, 00:55
не зрозумів, фацети глушать парфумами кобіт? Ліля нас просто заплутала.

Liliyah Romanova
01.05.2007, 01:07
Миху, ви би ще сказали, що зманіпулювала. ;)

Мих
01.05.2007, 01:12
Миху, ви би ще сказали, що зманіпулювала.

Не хотів гострити...:D

пупер
01.05.2007, 04:14
не зрозумів, фацети глушать парфумами кобіт? Ліля нас просто заплутала.
всі всіх глушать... :)
деякі хорошими парфумами, деякі "хізом"...

Liliyah Romanova
01.05.2007, 05:13
всі всіх глушать...
деякі хорошими парфумами, деякі "хізом"...
На моїй останній (і тепер вже колишній) роботі було заборонено вживати будь-які парфумовані засоби, бо були випадки того, що кобіти мало не померли, бо мали алергію. :(

Добре, що на засоби гігієни не нарікають. Так що свіжовипрані речі та душ щоранку - то на такій роботі норма. Якщо на когось пожаліються щодо запаху, його відправлять додому в душ, тільки тоді може вернутися до праці. :D

пупер
01.05.2007, 05:33
в київському метро відчув що це таке, коли у замкненому приміщенні багато людей "перепарфумлюються"...
коли повернувся до львова — цього не зауважив...
мабуть львів’яни знають міру в цьому...

Ascorbinka
01.05.2007, 19:19
Гм, останні 3 сторінки, за винятком кількох повідомлень, дуже детально розкривають тему снів:D ;)
Невже сни форумчанам уже не сняться? ;)

пупер
02.05.2007, 15:49
"што тєбє сніцца крєйсєр аврора"...
я пропонував виділити в окрему гілку...
це питання до модератора... :)

Liliyah Romanova
02.05.2007, 18:06
Не до модератора, а до адміна. Тут модерує лише адмін. І Ума.

Zoryanazirka
03.05.2007, 00:09
Мені коли сняться жахи, то я потім довго не можу заснути. Тому я зазвичай закриваю очі і напівсонно домалбовую щасливий кінець до тих жахів. :) Сни, котрі приходять уже над ранком, теж можу контролювати.

Але сьогодні мені снилися аж два маразми підряд. Прокинулася втомленою. Мені цілу ніч снилося, що я утікала від кіллерів. І то все ще нічого, якби то я сама, а так найбільше втомилася з того, що переживала за синочка та чоловіка. :D Коротше, "дурне спить, дурному дурне сниться". :)

Так ніби я писала :) В мене точно так само. Кодли сниться жах можу прокинутися і додумати щасливий кінець.

Ворон
05.12.2007, 17:07
Пропоную сюди писати опис своїх снів і подібного, якщо є таке бажання.

Я недавно прокинувся і приснився мені такий сон:

В тому сні став я чомусь поліцейським правда без форми. :) Далі біжу я позаду двох своїх напарників але відстаю. Біжимо ми тунелем який нагадує ню-йоркське метро але по всіх вимірах десь в десять разів більшим. Відстаю я все більше а попереду нас чекає велика озброєна банда. І тут я хапаюсь за пістолет а його нема. Мене бере страх але біжу далі бо не хочу лишити своїх напарників одних і думаю тепер мені хана, не вийду на цей раз. Накінець перевіривши в енну кількість разів ліву кішеню своїх штанів я знаходжу пістолет. Але який то пістолет! Миршавий, дамський з ультракоротким стволом десь 4мм калібру і ще найгіршої якості.

Попереду вже почалась перепалка, я примітив що на щастя всі користуються такимиж пістолями як і у мене. Пістоль який я пробую витягнути з кішені там застряє. Я з жахом бачу як на мене їде злий пуерто-ріканець націливши дуло свого пістоля. Накінец я спромігся витягнути свій. Але вже пізно. Лунають два постріли і я бачу два поранення на свому торсі але пробігаю мотоцикліста і стріляю двом напасникам попереду в облича і ховаюсь за кутом на право в розгалуженні тунелю.

Мої напарники дострілюють когось з ліва. Пуерто-ріканець вертається на мотоциклі і завертає за кут. Бачу як мій напарник цілиться в нього. Вибігаю і стріляю мотоциклісту в обличчя. Його лице заливається кровю. В цей момент я прокидаюсь і бачу що моє тіло вигинається на ліжку угинаючись від куль а права рука танцює в повітрі ще намагаючись поцілити мотоцикліста. :D

Це все можливо було б не так комічно якби у всіх була армійська зброя. :D

New Shrek
05.12.2007, 17:13
Сєкс і баби ...адназначна. А про тунель вчорась було в "Нєвероятно ...но факт"

Ворон
05.12.2007, 17:26
Сєкс і баби ...адназначна. А про тунель вчорась було в "Нєвероятно ...но факт"

:D

Ну це само собою. Але коли я прокинувся то десь 5 хвилин сміявся. Тай сон чомусь більше форумні війни нагадує. :aggressive:

Гелена
05.12.2007, 17:59

а ви перед тим часом ніякий американський бойовик не дивилися? :)

Ворон
05.12.2007, 18:17
а ви перед тим часом ніякий американський бойовик не дивилися?

В тому то і справа що ні. Форум читав. :D А бойовик дивився десь три дні назад. Може і наклалось одне на друге, бо два актора справді з бойовика були. :bazar: А може і мені бойовик зняти? :aggressive:

шахрай
05.12.2007, 18:36
А може і мені бойовик зняти?
Так,будете продюсером,режисером і виконавцем гловної ролі.Жанр буде краще комедія,по типу маскі- шоу.
А масовку на львівському форумі наберете.

Boris_Kiev
05.12.2007, 18:57
У моїх снах часто дія відбувається в чітко промальованих кварталах НЕЗНАЙОМОГО міста, причому вулиці, будинки щоразу до деталей збігаються, тобто я орієнтуюся в тому місті. Частина - будинки, які схожі з нашими "сталінками", іноді трапляються більш сучасні (ніби з іншого серіалу) - але точно не Київ і не якесь інше місто, де я бував хоча би тиждень.
Ніяких ознак "національної" ідентифікації - обличчя, автомобілі - все якесь "другопланове".

Раніш, коли були напружено-конфліктні періоди життя, траплялися епізоди з таким елементом: мені треба поспішати (тікати або наздоганяти когось - звичайно, у тому ж місті), але повітря було настільки щільне - як рідина, гальмує рухи і час плине по-іншому.
Ну той (та інші тривожні елементи) я раз і назавжди вигнав зі своїх снів.

Romko
05.12.2007, 19:04

В тому сні став я чомусь поліцейським правда без форми. Далі біжу я позаду двох своїх напарників але відстаю.
Певно до грошей...
У моїх снах часто дія відбувається в чітко промальованих кварталах НЕЗНАЙОМОГО міста,
І то,певно до грошей...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megaraucher.gif

Meg
05.12.2007, 19:59
Мені часто сниться,шо я втікаю.Просто від когось чи від чогось.Точно не знаю.
А ще,обов"язково-перехрестя,шо горить,кров,що тече і дзеркала.
Чиста правда,шо коли мені сняться свічки-хтось помре.

kYula
05.12.2007, 20:16
Десь років з 5ти і дотепер у снах часто себе бачила як падаю під поїзд з перона метрополітена. Але крові не було.

Гелена
05.12.2007, 20:57
я щось читала про те, що можна навчитися "програмувати" свої сни
тобто, якщо довго і наполегливо тренуватися, то можна побачити сон який захочеш
ну а перед тим добре вивчити сонник і подивитися що віщує гроші, славу, удачу :)

до речі, сни в вас кольорові? в мене постійно. часто сниться трава зелена-зелена, або ліс, одяг червоний або ще щось таке яскраве, одним словом кольори зі снів пам’ятаю добре :)

Meg
05.12.2007, 21:00
угу!Кольорові!І добре запам"ятовуються.Наприклад,запахи сняться,переживання особливо.Коли прокидаюся,потім ше довго мучить якийсь неприємний осад.

nirvanka
05.12.2007, 21:30
І в мене сни кольорові :)
Кажуть, що можна контролювати свої дії, якщо побачити руки.. В мене таке було двічі, я в сні згадала, що треба на руки подивитись і подивилась :) Потім могла робити, що хочу - стрибати, літати і т.д. Якщо навчитись цьому, то можна втілювати чудернацькі бажання у снах ;)

Додано через 2 хвилини
Згадала.. Мені часто сниться сон, де я запізнююсь на літак.. І взагалі сняться поїздки в потягах, автобусах, нові міста..

Meg
05.12.2007, 21:32
О,вав!Я навіть не знала...Тре буде колись попробувати.До речі,у мене буває таке,шо я нагадую собі що це сон і що можна цим скористатися,типу:ну це ж сон...Правда,просинаєшся,а цього немає...обідно....

Маруся-мама
05.12.2007, 21:36
Певно до грошей...
Ромцю, та деж як відстає від народу то до гроший? То до втрати гроший, радше. :p

Boris_Kiev
05.12.2007, 21:57
І то,певно до грошей...
Дякую... :)

Щодо грошей: Насниться лайно - це точно до грошей.
Одному приятелеві наснилося - він не знав, до чого то і не пішов на роботу. А ввечері - лист від нотаріальної контори: його дружина отримала спадщину - 1/2 квартири в Росії.

Наш із ним спільний знайомий, бухгалтер кооперативу (часи перестройки) "влетів" на умовний термін та досить великий штраф.
Зателефонував я йому пізно ввечері - "Що робиш" ?
- Сиджу на табуреті перед дверима туалету і дивлюся .... може насниться, як Миколі...

Такі в нього жарти. :)
Смачного !

Гелена
05.12.2007, 22:01
До речі,у мене буває таке,шо я нагадую собі що це сон

в мене теж так буває :) класне відчуття - бачити сон і знати що тобі то просто сниться, люблю такі сни, їх хочеться подовше затримати, особливо колись в сні відбувається щось небезпечне, а ти знаєш, що тобі ніц не буде, бо то сон :)

Meg
05.12.2007, 22:08
Ну,я люблю,як мені шось приємне сниться.Тоді можна продовжити.А коли мені страшно,я собі зразу згадую,що це всього навсього сон)))

Alias
05.12.2007, 22:18
А мені коли сняться покійники, завжди на зміну погоди, в основному на дощ.
Колись давно приснився сон. якого не можу забути вже кілька років.
Квітучий сад і голі дерева, в той же час світить сонце а на другій половині місяць.
А ще буває, що сниться сон, а я вже його бачила і знаю продовження.

Meg
05.12.2007, 22:21
І шо,тепер ми знаємо,чому у вас безперестанку падає дощ!)))))

Alias
05.12.2007, 22:32
в основному на дощ.
в основному. але не завжди:)))

Romko
05.12.2007, 22:39
в основному. але не завжди
Ну,тоді до грошей...

маюнка
05.12.2007, 22:40
мені раніше часто снилося, що людям оголошують про те, що із наступного дня повітря буде платне. і на всіх його не вистачить. хто не заплатить - задихнеться)) тоді страшно було, а зараз взагалі сни нормальні сняться. а як погані - то я собі кажу:"нє, я так не хочу" і тоді або сон міняється, або я прокидаюсь...

Deus igrok
05.12.2007, 22:42
=) І нікому нічого соромітського не сниться ?
Не ВЕРЮ (с)

Romko
05.12.2007, 22:46
А мені часто сниться,що мене знов забирають в армію.Я кажу - та я вже відслужив,але то нікого не колише - і в учебку...
ЗІ.Якщо то не до грошей,то до чого?...

Alias
05.12.2007, 23:24
І нікому нічого соромітського не сниться ?
хм..от візьміть і розкажіть, може тоді ще хтось наважиться:)

Boris_Kiev
05.12.2007, 23:30
Приходить до мене (як правило, у квітні-травні) "віщий" сон:
Ось 31 серпня або 1 вересня. Я низько пролітаю над берегами річки Козинки (де любив і досі люблю потусуватися біля студентських таборів, з дівчатками познайомитися, влаштувати нічні шашлики, глинтвейн та пісні до повної відключки) - і бачу - зміна в таборах закінчилася, нікого нема !
Літо пройшло марно! Я впустив рік ! І такий сум бере... І ніби душа злітає в конкретному місці за конкретним азимутом - над деревом на тому березі, де в кінці серпня сходить сонце...

Хочав реалі приходить липень, приходить серпень і ми з друзями добряче "відриваємося" в тих місцях, але той сон щось означає !
Тому я щороку друзям та рідним нагадую: поховати мене за язичницьким обрядом - розвіяти попіл саме на ТОМУ місці, а якщо буде літо - то в момент сходу сонця над ТИМ деревом. Бухати, не сумувати, співати мої улюблені епатажні пісні.

nirvanka
06.12.2007, 00:07
Про віщі сни. Коли давно цікавилась ними. Пам'ятаю теорію про те, що в сни переходить все те з реального життя, чому ми не приділяємо увагу, або не помічаємо, а воно відкладається в підсвідомості, а потім показується в снах.

Пам'ятаю приклад про механіка літака, який перевірив літак, не знайшов поломок, а потім йому приснилось, що літак розбився. Як потім виявилось, з літаком в польоті виникли неполадки. Це і був т.зв. віщий сон. Механік насправді бачив поломку, але не усвідомив її, а вона йому записалась у підсвідомості і уві сні показалась..

Буває, що ми збираємось в поїздку, а конкретно за автобус не думаємо. Але все це є в підсвідомості. В снах змішуються явні і неявні факти, наші страхи і бажання.

Boris_Kiev
06.12.2007, 00:25
Колись, під час конфліктів або сильних суперечок із протистоянням сторін, я уві сні бив та душив супротивників. А вранці, як правило, проявляв душевну щедрість та/або вибачав.

а вона йому записалась у підсвідомості і уві сні показалась..
Так було, коли ми усією групою не могли зрозуміти один (спільний для всіх варіантів) момент у курсовому проекті, а викладач відмовився пояснити - каже "Думайте!". І уві сні я зрозумів, "чого в супі не вистачає" і потім розповів під оплески однокурсників.

Може бути й не сон - але "змінений стан свідомості". Колись разом з двома фахівцями робили "машинку для заробляння грошей" і все ніяк не могли "вплинути" на процесор, щоби працював "поза штатні можливості".
Ось о 3-й годині ночі (а напередодні, засинаючи за монтажним столом, впустив паяльник на руку; колеги полікували спиртом "Роял" - як зовнішнім та внутрішнім засобом). І якось в напівмаячному стані подумалося - процесор "тупий". У нього "своя" філософія взаємодії із часом - Хроносом.

А якщо його елегантно обманути - нехай вважає, що він відпрацював стільки-то циклів, а "для нас" буде стільки, скільки треба. Як ми обманювали начальство щодо кількості робочих змін. Вийшло !

Іноді несподівані асоціації приводять до нестандартного вирішення проблеми. Наприклад, прочитав кримінальну хроніку, як ювеліри крадуть (шляхом багаторазових замін) діаманти (це називається "метод нарощування сколів). І це допомогло розробити хитру методику, яку ми застосували в аудіотехніці. Легка "медитація з думкою про проблему" перед сном - і прокидаєшся з готовим рішенням.

nirvanka
06.12.2007, 00:49
А ще є цікаві сни, які не можу пояснити. Наприклад сниться мені жаба. Наступного дня вмикаю телевізор і відразу потрапляю на сюжет про жаб!
Або сниться, ніби я собі щось зламала. А через кілька днів хтось зі знайомих собі щось ламає!
В когось буває таке?

Boris_Kiev
06.12.2007, 01:03
В когось буває таке?
Влітку наснилося, що моя знайома попросила взяти її з донькою на пікнік. Усі "розчинилися" в лісі, погода зіпсувалася, донька знайомої страшенно перелякалася і почала кликати маму.
На ранок приходить смс від знайомої (із закордонного курорту): "Я в лікарні. Поповни рахунок, батькам не кажи". Благо, все закінчилося нормально, але вона не зателефонувала з Борисполя і я поставив на вуха оператора мобільного зв"язку, щоби попри всі правила, негайно сказали, ДЕ зараз її телефон - в роумінгу чи в Києві.

Ворон
06.12.2007, 03:13
Ага віщий сон. Сьогодні все почалось з перестрілки. Потім прусь в холод зі снігом з 9 вул. на 86 вул. Їду на виставку Рембранта і інших голандських малярів того часу. Сподіваюсь на найкраще. Але ні де там, найгірша виставка голандців яка коли небудь існувала. Всі перемішані без будь якого сенсу. Живопис прекрасний а подання шизофреніка. Мавпи на спілку з москалями би краще зробили. Це як би подали шоколадний торт потім устриці з бичими яйцями а опісля піцу приправлену соплями шеф-кухаря і вилупившимися опаришами. Ніколи ніде ні в якому музеї планети такого не бачив. Настрій після цього щонайнеприємніший. Справді що приснилось то і сталось. :mad:

Сподіваюсь що в цю ніч присниться щось краще. :(

Пост Скриптум: більше ніц сигодні не напишу, бо злий як путінська мама.

пупер
06.12.2007, 03:31
моя підсвідомість за допомогою сну показує різні цікаві речі.....
інколи підсвідомість мене дивує....

Ворон
06.12.2007, 05:20
Пост Скриптум: більше ніц сигодні не напишу, бо злий як путінська мама.

А не правду сказав таки допишу за цю виставку. Вхід на виставку: "спонзоровано Блуумберґом", путінску мать його. Заходжу, кожна етикетка, КОЖНА, 98 процентів напису який ГамПіндоОліґарх коли і де цю картину купив і на 2% між іншим "козЄл РЕммбрант єйо нАмалевал", амИ КуТИЯ РЕБЯТА Блуюммберґі, Джуліані, Кусти, Путіни, Жиріки ДА Ми тут ПрИчАм, МИ тУтА КруТИя, дА мИ вААбще, дАА пААшйел рЕмбрант к е-маттери кАзел галландских неблаґааародниий.

Додано через 2 години 37 хвилин
Вже ніколи цю виставку меру не вибачу! :mad:

пупер
06.12.2007, 10:28
скажу чесно: у ві сні я придумав сюжет всіх своїх оповідань....

Ворон
06.12.2007, 14:04
скажу чесно: у ві сні я придумав сюжет всіх своїх оповідань....

Це правда якщо літературно обробити деякі сни виходить дуже непогано ... :)

Chortenia
06.12.2007, 15:03
Мені сни сняться постійно, зазвичай брєдові, зараз найцікавіші почала постити у себе в жж, потім перечитую, сама дивуюсь.
http://chortenia.livejournal.com/tag/%D0%A1%D0%BE%D0%BD

Ну от, наприклад, такий:
Дивний такий сон наснився сьогодні. Спочатку усе було нормально, демь період середньовіччя, якась там відьма хоче нас вбити, годує усілякими зіллями, виноградом (чомусь половинчастим і позорим), хотіла закрити в гроті, але ми мали втекти на двох чарівних конях (я їх навіть бачила). Але вийшовши за ворота, ми їхали на !!!!!........ газових плитах.
До чого б це?????

Alias
06.12.2007, 16:33
А мені приснилась ялинка, половина якої була якась лиса, і прікріплений папірець, що її тато купив за 600 гр:)))

nirvanka
06.12.2007, 16:34
До Ворона.

По моєму, Ваші сни - це очевидний результат Вашої діяльності в реалі. Ви так детально описали зброю, яку бачили в першому сні, сьогодні картини з іменами художників.. Видно, що Ви в тому розбираєтесь і зрозуміло чому Вам це сниться :) Ви ж про це думаєте!!

Liliya
06.12.2007, 17:17
Щодо грошей: Насниться лайно - це точно до грошей.
Підтверджую. Мені перед авансом маленька кучка бува присниться, а перед зарплатою...
Взагалі маю також дуже цікаві та яскраві сни, часто бачу у сні дуже красиві місця, аж дух захватує. Бувають сни, які абстрактно відображають реальне життя. Наприклад, колись мала романтичні, але не реалізовані з моєї вини, стосунки з хлопцем. Пройшло багато часу, різні життя, у нього з'явилася сім'я, та він продовжував мені звонити... Зв'язок підтримували тільки телефонний. Тоді і приснився символічний сон, у якому я бачу його у великому скляному ящику, і тільки внизу є невеличка щілина, через яку ми тримаємося за руки. Такий сон з глибоким реальним змістом...

шахрай
06.12.2007, 17:52
А мені часто сниться моя матінка,якої нажаль вже нема.
Причому увісні я розумію,що її нема і питаю її про це,але відповідає,а відповідь нажаль не пам"ятаю.
До чого це?

Alias
06.12.2007, 18:00
Часто сниться, що я сплю:D а на нозі у мене сидить жаба.Я тоді як тріпну ногою!...і прокидаюсь

nirvanka
06.12.2007, 18:01
А мені часто сниться моя матінка,якої нажаль вже нема.
Причому увісні я розумію,що її нема і питаю її про це,але відповідає,а відповідь нажаль не пам"ятаю.
До чого це?
Може в неї залишились не закінчені справи? Або вона хоче Вам щось сказати.. Це з містичної точки зору. А може вона Вам сниться, бо Ви про неї часто думаєте..

Додано через 4 хвилини
Часто сниться, що я сплю а на нозі у мене сидить жаба.Я тоді як тріпну ногою!...і прокидаюсь
З сонника:
Увидеть во сне жабу - неблагоприятный знак. Возможно, Вам придется отправиться в нежелательную поездку. Для женщины такой сон означает, что вокруг нее будут распускаться всевозможные слухи. Если во сне Вы убиваете жабу, то Ваши поступки будут критиковать.Если Вам приснилось, что Вы накрыли жабу рукой или просто взяли ее в руки, то наяву Вы можете стать, сами того не желая, причиной проблем Вашего друга
По моєму, не правда, бо Ти збираєшся в бажану поїздку. А щодо заздрізників, то може і правда.. В Тебе багато досягнень, а тому і багато заздрізників..

ГаЛоЧкА
06.12.2007, 18:21
А мені сняться часто сни, які потім збуваються в реальному житті, маються на увазі не певні речі, які щось означають, а конкретні події.
І коли ця подія має місце в моєму житті, я усвідомлюю, що я вже це переживала( кажуть таке називається дежавю)

Зів'ялий мозок
06.12.2007, 19:42
Десь років з 5ти і дотепер у снах часто себе бачила як падаю під поїзд з перона метрополітена. Але крові не було.

Отже, Ви росли.

Alias
06.12.2007, 19:48
По моєму, не правда, бо Ти збираєшся в бажану поїздку. А щодо заздрізників, то може і правда.. В Тебе багато досягнень, а тому і багато заздрізників..
Що може бути гірше заздрості?Та я на те не зважаю:)

Meg
06.12.2007, 20:58
Хм,а я то думала,чому мені приснився мій покійний дідусь.Це ще одна погана вістка-завше,як він сниться,тижні два після того хтось помирає.
Вчора помер один мій родич....Мдааа...От так.

Romko
06.12.2007, 21:01
Хм,а я то думала,чому мені приснився мій покійний дідусь.Це ще одна погана вістка-завше,як він сниться,тижні два після того хтось помирає.
Та ні...Кажуть,що душа просить молитви.

Meg
06.12.2007, 21:11
Та я знаю...І бабця дає на службу..Але це завжди,коли він сниться,хтось помирає...Так померло більшість сусідів і родичів.

пупер
07.12.2007, 02:33
і мені інколи сниться, що бабця покійна жива....
приходить до мене у ві сні....
і ніхто не помирав....

Romko
07.12.2007, 06:17
Та я знаю...І бабця дає на службу..Але це завжди,коли він сниться,хтось помирає...Так померло більшість сусідів і родичів.

і мені інколи сниться, що бабця покійна жива....
приходить до мене у ві сні....
і ніхто не помирав....
"Страшний калейдоскоп:
в цю мить десь хтось загинув.
В цю мить. В цю саму мить. У кожну із хвилин."

ЗІ.Але до чого тут Меґ?

Meg
07.12.2007, 11:00
Ромку,я говорю,якщо мені сниться мій покійний дідусь,то хтось з мого оточення помре.Це перевірено просто.Хоча то і дико звучить.
Так померло три сусіда і кілька родичів.Я не кажу,що це від мене залежить,але це так як би віщий сон.

Romko
07.12.2007, 11:26
Ромку,я говорю,якщо мені сниться мій покійний дідусь,то хтось з мого оточення помре.Це перевірено просто.Хоча то і дико звучить.
Так померло три сусіда і кілька родичів.Я не кажу,що це від мене залежить,але це так як би віщий сон.
Меґ,то пийте більше кави,а то без сусідів залишитесь...http://casa-latina.ru/s/s/icon_angst.gif

Meg
07.12.2007, 11:34
Хм,але знаєте,як то страшно?Я ж змінити всеодно нічого не можу...

Zoryanazirka
08.12.2007, 14:16
А мені снилося що ми летимо з чоловіком і малим десь в Боїнгу. Як завжди малий в кріселку, ми побокам, говоримо щось і тут літаком тріпaнуло, літак починає перехилятися і різко йти вниз. І чоловік мені каже - Зоряна, це все. І прокинулася. Після того ми вже кілька разів літали, але тільки заходжу на борт відразу згадую сон

Romko
08.12.2007, 14:50
А мені снилося що ми летимо з чоловіком і малим десь в Боїнгу. Як завжди малий в кріселку, ми побокам, говоримо щось і тут літаком тріпaнуло, літак починає перехилятися і різко йти вниз. І чоловік мені каже - Зоряна, це все. І прокинулася. Після того ми вже кілька разів літали, але тільки заходжу на борт відразу згадую сон
Переконайте себе,що то до грошей і дайте си спокій...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_69.gif

Ворон
09.12.2007, 14:12
До Ворона.

По моєму, Ваші сни - це очевидний результат Вашої діяльності в реалі. Ви так детально описали зброю, яку бачили в першому сні, сьогодні картини з іменами художників.. Видно, що Ви в тому розбираєтесь і зрозуміло чому Вам це сниться Ви ж про це думаєте!!

Вогнепальну зброю останній раз я в руках тримав десь років 10 тому. :)
А картини, то був не сон. Я на виставку ходив і мер Ню-Йорку туди своїх лап доклав. В печінках мені цей мер сидить.

А сни мені недавно почали снитися конфліктні через те що моє життя вступає в чергову конфліктну фазу. От чого стільки крові сниться не розберу, не типово для мене. Сьогодні приснився жахливий сон, весь описувати не буду але остання сцена була: дівчина відрубувала чоловікові руки, хотіла і ноги ледь зупинив і опісля прокинувся. Сон був реалістичний, брр. я радий що хоч запахів у сні не було. Але звуки і візуально, не дай ...

Meg
09.12.2007, 14:19
А мені часто шось таке кроваве сниться-хтось вмираєж,хтось когось вбиває,катує.Якось звикла.Після таких снів нічого не буває.Навіть просинаюся нормально)))

Ворон
09.12.2007, 14:47
А мені часто шось таке кроваве сниться-хтось вмираєж,хтось когось вбиває,катує.Якось звикла.Після таких снів нічого не буває.Навіть просинаюся нормально)))

Ви щасливі. Я не звик. )))

На днях мені Данило з веслом снився, говорив російською і заставляв шахові задачі які не роблять сенсу вирішувати. Страшно було. )))

Romko
09.12.2007, 18:45
А моя бабуся колись казала,коли я намагався розказати якийсь сон:"Дурне лягло,дурне спить,дурному ся дурне снить.Дай мені чистий спокій!"
http://casa-latina.ru/s/s/icon_71.gif

coolzak
09.12.2007, 19:00
в мене тут(Канада) був товариш який не мав паперів то він розповідав що його мучив сон-йому снилось що іде Львовом додому ,тішиться,радість що зараз побачить всіх і тут усвідомлює що як назад вернутись до Канади не знає як бо документів нема і знов візу не дадуть і така паніка як назад і т д.потім пробуджувався .дивився доокола і зразу радість що то все тільки сон

Boris_Kiev
09.12.2007, 19:18
літак починає перехилятися і різко йти вниз

А мені раніш часто снилися варіації на тему "я з землі спостерігаю, як падає збитий літак".
Мабуть в попередній інкарнації мав відношення до авіаційних або зенітних служб - настільки реалістично, в деталях снилося. Причому то були не "кіношні камуфляжі", а справжні бойові та військово-транспортні літаки.

nirvanka
09.12.2007, 19:53
Мені колись приснилось, що літак протаранив будинок, де живе моя подружка. І якраз саме там, де її вікна.. Невдовзі в її тата була операція на очі..

Вчора. Залишилась сама вдома.. Ще не спала, але куняла.. Бачила привида дівчинки.. Брр.. Закрила очі і залізла під ковдру.. Страшно було, не то слово! (на днях дивилась фільм, в якому і була ця дівчинка-привид, яка вбивала людей.. більше не дивитимусь жахів..)

Маруся-мама
12.12.2007, 23:06
А он мені вчора приснилось що мене кавалір з дитинства стояв і чекав з букетом. А я свому чоловіку сказала, зажди мене тут а сама пішла до каваліра дитинства. Це до чого?
Це мені напевне в гілку про Межу Зради пора :D

ladybagira
12.12.2007, 23:23
до теми видіння після фільмів жахів: подивилась я на свою голову "Дзвінок" - давно, то було, ше з сестрою в кімнаті жила.... от вночі сплю, чую якись рух, відкриваю очі, а переді мною дівчинка в сорочці з патлами на лиці:scare: , скажу я вам спросоння і не в таке повіриш, але то просто сестра моя з гульок пізно прийшла і до сну готувалась.....:D

А щодо снів, то вірю, що деякі збуваються. Якось наснилось мені,що бабуся зі мною в сні говорить сумна така, я тоді далеко від дому була, але в той же ранок передзвонила і спиталась, що з бабусею сталось, - а вона тоді дуже захворіла виявилось, мама подумала, що я екстрасенс.

nirvanka
13.12.2007, 00:45
В першу ніч вдома у хлопця (теперішнього чоловіка) мені снилась його колишня, яку я ще на той час навіть не бачила. І от я прокидаюсь (вікна ще заслонені, темно), бачу на кріслі силует дівчини.. Крісло до мене спиною, бачу тільки голову тієї дівчини, волосся зав'язане у хвостик.. Думаю, то напевно вона прийшла, колишня.. І думаю чи то сниться мені, чи то дійсно хтось там сидить, чи то я сплю і думаю, що це насправді.. Розумію, що ніби то насправді, питаю хто там.. Воно щось муркнуло у відповідь і стрибнуло до мене в ліжко!! Ааа!! То була кішка :D Від мого крику кішка сама злякалась і сховалась до мене під ковдру :D

маюнка
13.12.2007, 17:14
ЗВИЧАЙНИЙ СОН: сниться мені, що я гуляю з другом в полі, поруч їздять поїзди. з нами його друзі. починається дощ. всі друзі зникають. а ми лишаємось вдвох. я торкаюсь його волосся - воно коротке, і прокидаюсь. в житті у цього друга волосся довге. і я це точно знаю. а тут він ввечері пише мені в асю: "ходив в перукарню, підстригся"))) у мене лиш усмішка обличчям пробігла...

маюнка
13.12.2007, 23:24
я щойно дізналась, що людина, про яку я писала в минулому дописі, ніколи не бачить і не бачила снів... хтось знає, чим це можна пояснити? він у дитинстві хворів менінгітом - це може бути причиною? як-то воно: жити без снів?..

Melody
14.12.2007, 01:34
я щойно дізналась, що людина, про яку я писала в минулому дописі, ніколи не бачить і не бачила снів... хтось знає, чим це можна пояснити? він у дитинстві хворів менінгітом - це може бути причиною? як-то воно: жити без снів?..

Недавно читала інтерв"ю з одним лікарем якраз на цю тему - про сни. Так от, він казав, що сни сняться всім, просто не всі люди пам"ятають свої сни до ранку.

Чи пам"ятатиме людина зранку те, що їй наснилося, залежить від того, в якій фазі сну вона прокинулася. Наприклад, у повільній фазі сну немає сновидінь, тому якщо людина прокидається в цій фазі, їй здається, що нічого не снилося.

Крім того, це залежить від нервової системи. Нервові, вразливі люди частіше пам"ятають свої сни, ніж ті, у кого міцні нерви.

пупер
14.12.2007, 03:00
є швидкий і повільний сон.....
швидкий -- зі сновидіннями, коли рухаються очі під повіками, людина може щось говорити тощо....
повільний -- спить мертво без сновидінь....
якщо розбудити тоді, коли швидкий сон -- пам’ятатимеш, коли повільний -- ні....

Зорянівонька
15.12.2007, 21:07
А мені сьогодні снилося, що народилася в мене доця, і я зовсім не знала, що з нею робити, як поводитися:) А чекаємо на хлопчика:)

nirvanka
19.12.2007, 21:56
Цієї ночі бачила жахливий сон. Я стояла на вулиці, бачила жінку, яка стояла на підвіконні, хотіла стрибнути. Я не знала, що їй сказати, не встигла, а вона мені посміхнулась і стрибнула. Загинула. Я це знала, знала, що її тіло понівечене, але я боялась на неї глянути. Тут же дізнаюсь, що померла жінка з того самого будинку, ще й жінка мого викладача..
Потім ще якісь події, але то вже не важливо.

Прокинулась. Відслоняю штори (живу на 1му поверсі), а там - карета швидкої!! Я була в шоці.. Через деякий час приїхала і друга швидка!! :eek:

На щастя, ніхто не помер, швидкі приїжджали до чоловіка, в якого був серцевий напад.

Та все ж таки ці 2 смерті уві сні і 2 карети швидкої наяву - це якась містика.. :8:

Зорянівонька
20.12.2007, 10:57
Я коли прокидаюсь, завжди пригадую, що снилося, а як тільки встану з ліжка - зразу забуваю. Але от останнім часом мені мій дідусь покійний сниться... Це до чого???

ГаЛоЧкА
20.12.2007, 11:37
Людоньки, а як пояснити те, що мої сни збуваються в реалі через кілька років,
наприклад мені снилась ситуація, коли мій брат прийшов додому і розказує, що він одружується, і його дружину звати Тетяна.
Він тривалий час зустрічався зовсім з іншою дівчинкою, в них були серйозні стосунки, а одного вечора приходить і розказує, що одружується, і що дружину звати Тетяна)))

Ще багацько таких снів моїх збулось, мене це деколи лякає

пупер
20.12.2007, 11:38
Я коли прокидаюсь, завжди пригадую, що снилося, а як тільки встану з ліжка - зразу забуваю. Але от останнім часом мені мій дідусь покійний сниться... Це до чого???
це ні до чого....
мені бабця покійна часто сниться.....

Alias
20.12.2007, 11:47
Мені сьогодні щось таке цікаве снилось. а прокинулась і нічого не пам"ятаю...тільки відчуття недосказанності залишилось

Зорянівонька
20.12.2007, 20:30
А як на рахунок дежавю? В когось буває? В мене кілька разів було. От таке враження, що це з тобою вже відбувалося, до дрібниць...

Alias
20.12.2007, 21:32
А як на рахунок дежавю? В когось буває? В мене кілька разів було. От таке враження, що це з тобою вже відбувалося, до дрібниць...
_
Буває.Буває, що ..ну якась ситуація, і я згадую, що це я вже бачила ві сні, знаю, що буде до найменьших дрібниць

Boris_Kiev
20.12.2007, 21:48
А як на рахунок дежавю? В когось буває? В мене кілька разів було. От таке враження, що це з тобою вже відбувалося, до дрібниць... Я про це писав. Буває ! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=187427&postcount=7

Мих
20.12.2007, 21:54
Буває і є.

Альона
21.12.2007, 14:05
подивилась я на свою голову "Дзвінок"
І я подивилась. Це кіно так взяла до голови (дурепа!), що три дні до телефону не підходила. Про сни після фільму мовчу- по колодязі лазила як має бути :) :) :)

Alias
21.12.2007, 15:11
А мені сни по фільмам не сняться.мені всі наші президенти сняться, навіть покійний Брежнєв приснився колись.І чого б то?:)))

Маруся-мама
21.12.2007, 16:46
А мені сни по фільмам не сняться.мені всі наші президенти сняться, навіть покійний Брежнєв приснився колись.І чого б то?:)))

Пора в політику!:p

Alias
21.12.2007, 16:50
Пора в політику!
та я ж нікому нічого поганого не зробила:)

Romko
21.12.2007, 16:53
та я ж нікому нічого поганого не зробила
Як колись відповіла Ліна Костенко,коли їй запропонували балотуватися:"Чи ви хочете,щоб мене люди проклинали?"

nirvanka
21.12.2007, 17:03
В мене знову віщий сон був сьогодні нічкою.. Бачила балкон батьків, розбитий, ведеться ремонт.. Добудовується ще до другого вікна, сусіди відповідно теж балкон перемуровують.. Приснився та й забула.

Вранці їдемо з мамою в маршрутці по В. Великого, мама показує на будинок без балконів, де хтось собі приробив балкон на поверсі десь шостому в багатоповерхівці. Смішно виглядав той одинокий балкон :) І тут мама розказує за свої плани розширити балкон вдома ще на одне вікно, але наразі сусіди знизу не погоджуються.. :eek: Я в шоці.. Може в мене якісь здібності екстрасенсорні чи як там воно? :D

Alias
21.12.2007, 17:27
Може в мене якісь здібності екстрасенсорні чи як там воно?
Нірванко, "давай в битву екстасенсів":D

nirvanka
21.12.2007, 17:58
Нірванко, "давай в битву екстасенсів"
До речі, в 3х випадках з 4х я вгадала що приховане на СТБ в рекламі (там цифри ховають, фігури..) :)

A_Stella
25.12.2007, 23:20
лежу в ямі, а якась жінка стоїть зверху наді мною, хоче проколоти мене кілком і пустити на корм тваринам, а я тримаю його руками і кажу що ще жива, що відчуватиму біль. Прокинулась.. Брррр.

yulichka
13.03.2008, 10:08
Вибачайте, якщо така тема десь вже існує..
От сьогодні прокинулась із квадратною головою, бо "наплелось" мені стільки всього, що жах! Інколи люблю шукати у соннику значення сна, хоча я в це не вірю, а так - для цікавості.
А буває, що сон не запам"ятався, а протягом дня на щось гляну і пригадую, що мені снилось.
Моя мама говорить: "Спиться, та й сниться".....
От хотілось би дізнатись, хто як бачить і сприймає свої сни, і чи вірите ви у них??

Romko
13.03.2008, 10:27
Моя бабуся на то казала
- Дурне лягло,дурне спить,дурному сі дурне снить!
ЗІ.Соррі,не хочу нікого образити...

Anyuta
13.03.2008, 10:32
Цікава тема!:)
Я вірю в сни!!! Бо не раз збувались! Одного разу "врятував" мене сон.
Ми були на морі з мамою, мені було 13 років і там був чоловік з сімьєю, йому тоді було 32. І він проявляв до мене нездорову симпатію... А я мала, що там розумію... Коли ми разом з ним грали з його дітьми він, нібито ненароком, торкався мене(фу)... І тут одного дня моя мама прихворила, його дружина з дітьми пішли в місто... Він домовився з моєю мамою, що ми вдвох підем на море...сказав ніби вже говорив зі мною... А я то нічого не знала... Він підійшов до мене, нібито щоб сказати... Пі!!!!:mad:
Короче, я вдарила його по "..."(так, мала була, але...:)проворна). Після того він навіть не говорив до мене... Так от, в той день мені приснився сон, вже не згадаю, що саме снилось, але подивившись в соннику(я тоді "хворіла"цим)прочитала, що на вас чекає "позор" і "зазіхання"... ну щось там таке... Тільки тоді я все зрозуміла... Я навіть подумати не могла. Я була старша за його дітей років на 4... Жах....:shutup:

Якщо сон не навіяний чимось, подіями, там фільмами тощо, то тре звертати увагу на кожну дрібницю... Мені, якщо сон(один в один) сниться двічі, то потім збувається... Було таке, що у сні бачила наступний день: снилось саме те, саме так, як відбувалось.

Так, вже наговорила...:)
Але тема, для мене, безумовно, цікава!!!

yulichka
13.03.2008, 10:36
Я вірю в сни!!! Бо не раз збувались!

Моя сестра зі своєю мамою також дуже вірять!!! Кажуть, що збувались не раз.
На жаль, я пригадати не можу, чи було щось таке, що збувалось... :(

Мих
13.03.2008, 10:44
справа не в тому віримо в сни, чи ні. Недобре питання поставлено. Просто є сни віщі, а є порожні... от з того тре виходити....

Ірена
13.03.2008, 10:48
залежно проти якого дня вони сняться. сни - то знаки. і даються вони людям із більш розвинутою інтуїцією, якби другим Я.
це дуже давня тєма...
до неї уважно треба ставитися

Мих
13.03.2008, 10:53
ну і сни, як і життя може нести оманливу інформацію. Не знаю, що до дня, але у мене було дЕкілька віщих снів і що цікаво, я не сумнівався, що вони віщі - все так і сталося, але ще крім одного.

yulichka
13.03.2008, 10:55
у мене було дЕкілька віщих снів і що цікаво, я не сумнівався, що вони віщі - все так і сталося, але ще крім одного.
Так цікаво стало..... Може, поділитесь чи......то дуже особисте??

Мих
13.03.2008, 10:57
Мені присналася моя перша робота, коли я закінчував навчання і не знав куди потраплю. Приснилася установа, шеф, приміщення... все до дрібниць... так все і було.

Додано через 1 хвилину
Другий сон, то за років 5 до знайомства приснилася майбутня дружина... зачіска - каре... все, як і потім побачив....

Додано через 1 хвилину
Третій сон - знову майбутня робота....

Додано через 5 хвилин
Четвертий сон був цікавим. Я працюю в банку і мене звинувачують у махінаціях. Але вкінці оправдовують, з того сну я ще хотів дізнатися коли помру, що свідомо і запитав, на що отримав відповідь, що та інформація закрита, але моє життя не буде дуже довгим, але хорошим, проте помру не своєю смерттю. Дійсно, я працював у банку, були звинувачення, але був оправданий - все, як уві сні... поки ще живий.

Chortenia
13.03.2008, 11:21
Мені завжди купа снів сниться, і я дуже з того тішуся, таке собі маленька кінореальність. От чи вірити в них - не знаю, занадто вони вже зазвичай брєдові...

От сьогодні мені наснилося, що я народила синочка, маленького такого, в світлій сонячній кімнаті і дуууже-дуже легко. Ну от годую я його, а він виявляється уже з зубками, і як вгризне мене за груди. НУ я так на нього подивилася, він на мене, і ми з ним домовилися, що маму він кусати не буде :)

А наступний сон був якийсь жахливий,і я прокинулася від тихого крику-жаху. Але потім зметикувала, що то, мабуть, від того, що в мене живіт болів.

lotr_an
13.03.2008, 11:30
а я не вірю в сни.

сон це просто підсвідома реакція організму на зовнішні подразники. і навіть якщо сниться щось, а потім таке ніби стається - то насправді ми підстосовуємо сон під ті події (гірше як навпаки).

також не вірю в забобони і НЛО.

П.С. хоча я не категоричний :)

Ірена
13.03.2008, 11:33
мені ще в далекій юності снилося, що я стою боса біля вікна і бачу яскравий повний місяць... дуже чіткий сон був
то означає, що чоловік буде заможний і набагато старший (літній)
тоді я звісно в те не повірила і через пару років вийшла заміж за юнака, який нічого собою не являв, потім ми розлучилися. і все б забулося. якби через років 10 не зустріла свого Сашка... і тут почалася справжня історія:)
коротше, в сни я вірю

Мих
13.03.2008, 11:33
сон це просто підсвідома реакція організму на зовнішні подразники. і навіть якщо сниться щось, а потім таке ніби стається - то насправді ми підстосовуємо сон під ті події.
та про що ви? сни - то як знаки інколи є. А з мого досвіду - ніякі не співпадіння.
В забобони і не вірте, а НЛО є.

Alias
13.03.2008, 11:34
Буває сниться один і той же сон , або щось сниться , а я вже знаю , що буде далі .А ще буває так, що якась ситуація, чи місце де я знаходжусь, якась деталь...виявляється, щ я це вже бачила у ві сні.
А сьогоднв приснилось дві криси, кролик і голуб.До чого б це?
буває, що сни збуваються, особливо . якщо сниться з четверга на п"ятницю

Ірена
13.03.2008, 11:37
А сьогоднв приснилось дві криси, кролик і голуб.До чого б це?
це означає, що навас вапливає три чинники: минуле (криси) треперішнє - кролик і мабутнє - птахи. відпоідальний та важливий період. треба бути уважною, остерігатится підстави

Alias
13.03.2008, 11:51
це означає, що навас вапливає три чинники: минуле (криси) треперішнє - кролик і мабутнє - птахи. відпоідальний та важливий період. треба бути уважною, остерігатится підстави
Дякую :)

Chortenia
13.03.2008, 11:55
Згадала, весь час переслідують мене сни про те, що я вожу машину, не вміючи її водити, не маючи прав і т.д.,але щоразу якісь обставини змушують мене сідати за кермо, і я їду. Їдучи, вчуся перемикати передачі, шукаю педалі гальм і т.д.
Ну і до чого то все?

останній сон на ту тему взагалі дуже смішний був. Сниться, що ми їдемо кудись 2 машинами, нашою і машиною чоловікового швагра. Ну от науш чомусь маю вести я. Я ж кажу: і прав я не маю, і водити я не вмію, а ще й пасажири зі мною... Швагро каже мені: нащо тобі права, тобі їх не треба, але тільки раджу перед тим, як виїхати, випий 50 г горілки, і все буде гуд, і ніякі менти тебе не зупинять....:) Я потім як розповіла той сон швагрові, він довго сміявся.

Ірена
13.03.2008, 11:55
Дякую :)
та нема за що:)
а ще цей сон може означати, що ви любите тваринок:)

Anyuta
13.03.2008, 11:57
Ірено, тепер до вас звертатимемось... замісь сонника:)

Ірена
13.03.2008, 11:58
Ірено, тепер до вас звертатимемось... замісь сонника:)

:clapping: :)
звертайтеся:)

Мих
13.03.2008, 12:00
вогонь - то вода, а вода - то вогонь, нє?

Anyuta
13.03.2008, 12:02
Що ж, починаємо прийом у "лікаря":)
Я перша...
Мені два дні підряд сняться мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли, якщо точно Indian.
І ще, що я тварина..або кінь або ведмідь...:D:D:D
Що то значить?

Ірена
13.03.2008, 12:05
І ще, що я тварина..або кінь або ведмідь...

найлегше тлумачити сни про живі об"єкти (вони носять багато інформації) кінь - то сила, ведмідь - теж. розсудіть самі чи вам сили бракує, чи маєте надлишок. в тому і розбирайтеся .

Додано через 47 секунд
вогонь - то злодій, вода - залежно яка: чиста чи каламутна, джерельна чи стояча...

Alias
13.03.2008, 13:57
Сон , який снився мені дуже дуже давно, але я його завди пам!ятаю і не виходить з голови.
Сад.Пів саду голі дерева, решта - цвіте.пів неба ніч, пів - день На одній половині місяць, на другій -сонце....і тихо тихо..
Що може означати такий сон?

yulichka
13.03.2008, 15:10
От десь дві годинки тому бачила предачу по СТБ, де Віктюк розповідав, що його сни збувались протягом життя й до тепер збуваються.
А ще давно також бачила передачу, в якій Барбара Брильська розповідала історію смерті своєї доньки.... Їй приснилось, що в неї випало два передніх зуба, а в соннику було написано, що це означає смерть.....
Але краще, щоб такі сни не збувались....

Anyuta
13.03.2008, 15:11
От десь дві годинки тому бачила предачу по СТБ, де Віктюк розповідав, що його сни збувались протягом життя й до тепер збуваються.
І я дивилась... цікаво:)

sem41
13.03.2008, 16:58
Я перша...
Мені два дні підряд сняться мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,
Це свідчить про те, що 8 березня Ви ходили на Парад наречених (або хотіли піти), а зустріли там байкерів....:)

Anyuta
13.03.2008, 17:04
Це свідчить про те, що 8 березня Ви ходили на Парад наречених (або хотіли піти), а зустріли там байкерів....:)
А от і ні ! На 8 березня я була в Хотині!:)
А сняться, мабуть, тому, що сезон скоро почнеться, а ми поки наш мотик тіко починаємо збирати:(

Chortenia
13.03.2008, 17:05
Ну так хто поставить мені діагноз з моїми автомобілями????