Показати повну версію : Хто знає як можна заблокувати ЖПС
Хто знає як в домашніх умовах можна заблокувати ЖПС і як можна його знімати з машини шоб їздити по своїх справах а шеф думав шо машина стоїть настоянці. Буду вдячний за будь-яку інформацію....
В технике настолько не разбираюсь... ИМХО, проще снять шефа.
шо то таке то ЖПС?
Якщо я правильно зрозумів - GPS датчик.
Deus igrok
12.03.2008, 22:49
Ніяк,
але там воно всерівно зберігає дані спідометра.
Такшо і його тре буде відкруувати назад.
Датчиків від 2-7 по ідеї.
Нє, то дурна справа ..або ювелірна ...
Ніяк,
але там воно всерівно зберігає дані спідометра.
Такшо і його тре буде відкруувати назад.
Датчиків від 2-7 по ідеї.
Нє, то дурна справа ..або ювелірна ...
Якась нова модель? Я думав Джі-пі-ес датчик тільки дає сигнал про власне місцезнаходження у просторі... Це ж не тахограф, щоб кілометраж і т.д. контролювати?
Deus igrok
12.03.2008, 22:56
Якась нова модель?
Хм, я думав автор про логістичні установки ГПС на авто
МТС навіть таку послугу надає ...
Центральний комп отримує: кординати знаходження, швидкість, кілометраж, висоту щодо рівня моря ... і таке подібне.
А якщо простий ГПС ... то мона його просто в гаражі лишати , хіба ні ? =)
Хм, я думав автор про логістичні установки ГПС на авто
МТС навіть таку послугу надає ...
Центральний комп отримує: кординати знаходження, швидкість, кілометраж, висоту щодо рівня моря ... і таке подібне.
А якщо простий ГПС ... то мона його просто в гаражі лишати , хіба ні ? =)
пес його знає... Хай прийде автор і розрулить.
Boris_Kiev
12.03.2008, 23:02
механік
зробіть експеримент:
обмотайте GPS (приймальний блок) фольгою, з"єднайте з масою коротким дротиком і з"їздіть кудись (куди накаже шеф). Повернувшись на місце, де Ви зробили фольговий екран, зніміть його.
ЩО буде записано у пам"яті навігатора ?
"Тіпа стоянка" / "тіпа нєпонятка" / поїздка без навігатора ?
Ось тоді й поговоримо.
Ось тоді й поговоримо.
Знаєте, що видав навігатор? "Борис, я Вас впізнав".....
молоток, ватний тампон і йод (молоток для ГеПееС, йод і тампон для воділи)
Хто знає як в домашніх умовах можна заблокувати ЖПС і як можна його знімати з машини шоб їздити по своїх справах а шеф думав шо машина стоїть настоянці. Буду вдячний за будь-яку інформацію....
а) машина
б) програма жпс
в) суть проблеми
Забігаючи наперід, скажу, що жпс в машині це проосто інформування водія про його місцезнаходження на даний момент. Відтак висновки шефа про те, що знайде і покарає це просто залякування.
P.S. Якщо ви працюєте інкасатором чи просто возите мішки з грошима - так і напишіть - матиму уточнення...
ні я простий механік вожу фільтра і мастила
Додано через 3 хвилини
я просто ше незнаю яка сами марка GPS мають постави чи просто всьго навсяго буде маячок
Boris_Kiev
13.03.2008, 20:33
Механіку, це не маячок.
Зазвичай ЖПС-навігатори використовуються для визначення місця перебування, а також (більш продвинуті) мають мапи міст і можуть підказати оптимальий маршрут.
І лише деякі моделі мають "пам"ять" пройдених маршрутів. Лише в цьому випадку Вам треба думати, як обманути ЖПС.
буду шось думати може договорюся з тим чуваком шо має його ставити бо спеціалиіст має приїхати з Києва.
Додано через 5 хвилин
але я думаю шо мої шефи непоскупилися нарахунок памяті
пересуваня авто за місяць.
Boris_Kiev
13.03.2008, 20:52
Все одно - почніть з експерименту - екранування фольгою. Причому спочатку - на "чесний" рейс за дорученням шефа. Раз зробіть, два, три. Якщо шеф не кликатиме сервісмена, то можна вважати, що його не цікавить вміст пам"яті (якщо така є).
Думаю, що память, яка логує переміщення в автомобільному приймачі це щось фантастичне - для цього треба окремий зберігач, із незовсім зрозумілим розміром, адже за 10 років експлуатації авто потрібно би було цілий вінчестер. З іншого боку, якщо координати логуються тільки оди раз у день - навіщо тоді воно здалося?
В усіх портативних приймачах, з якими доводилося мати справу була функція "записувати маршрут", яку можна тимчасово активізовувати, але на автокомплектах з таким не стикався.
І ще. Думаю, не варто паритися з фольгою, бо через неї сигнал нормально проходить. Падає, але ловить. А ще антена з фольгою кидається в очі, і у випадку таки успішного замотування, шеф може поцікавитися, в який гараж заїжджала машина :)
Моя рекомендація така: не паритися і їздити куди потрібно. Шеф не контролює вас і навіть, якщо таке говорить, це для залякування.
І ще. Думаю, не варто паритися з фольгою, бо через неї сигнал нормально проходить.
фольгу - заземлити!
Boris_Kiev
17.03.2008, 14:00
Екран із фольги (краще мідної) має охоплювати приймач з усіх боків; края завернути (типу "замкненого об"єму").
Екран з"єднати з корпусом авта (хоча би через саморіз кріплення); довжина з"єднувального дроту - не довше 20 сантиметрів! Короткий дріт (5-10 см) - ще краще.
Екран із фольги (краще мідної) має охоплювати приймач з усіх боків
як правило, автокомплекти мають зовнішню антену, тому приймач огортати не обов'язково :)
P.S. В мене гпс працює і під фольгою.
demetris
27.03.2008, 16:46
Ну у вас і проблеми... :)
п.с. шефа жалко...
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008