КПК

Показати повну версію : Хто знає як можна заблокувати ЖПС

механік
12.03.2008, 21:06
Хто знає як в домашніх умовах можна заблокувати ЖПС і як можна його знімати з машини шоб їздити по своїх справах а шеф думав шо машина стоїть настоянці. Буду вдячний за будь-яку інформацію....

Капітан
12.03.2008, 22:36
В технике настолько не разбираюсь... ИМХО, проще снять шефа.

Мих
12.03.2008, 22:41
шо то таке то ЖПС?

Капітан
12.03.2008, 22:43
шо то таке то ЖПС?

Якщо я правильно зрозумів - GPS датчик.

Deus igrok
12.03.2008, 22:49
Ніяк,
але там воно всерівно зберігає дані спідометра.
Такшо і його тре буде відкруувати назад.
Датчиків від 2-7 по ідеї.
Нє, то дурна справа ..або ювелірна ...

Капітан
12.03.2008, 22:53
Ніяк,
але там воно всерівно зберігає дані спідометра.
Такшо і його тре буде відкруувати назад.
Датчиків від 2-7 по ідеї.
Нє, то дурна справа ..або ювелірна ...
Якась нова модель? Я думав Джі-пі-ес датчик тільки дає сигнал про власне місцезнаходження у просторі... Це ж не тахограф, щоб кілометраж і т.д. контролювати?

Deus igrok
12.03.2008, 22:56
Якась нова модель?
Хм, я думав автор про логістичні установки ГПС на авто
МТС навіть таку послугу надає ...
Центральний комп отримує: кординати знаходження, швидкість, кілометраж, висоту щодо рівня моря ... і таке подібне.
А якщо простий ГПС ... то мона його просто в гаражі лишати , хіба ні ? =)

Капітан
12.03.2008, 23:00
Хм, я думав автор про логістичні установки ГПС на авто
МТС навіть таку послугу надає ...
Центральний комп отримує: кординати знаходження, швидкість, кілометраж, висоту щодо рівня моря ... і таке подібне.
А якщо простий ГПС ... то мона його просто в гаражі лишати , хіба ні ? =)
пес його знає... Хай прийде автор і розрулить.

Boris_Kiev
12.03.2008, 23:02
механік
зробіть експеримент:
обмотайте GPS (приймальний блок) фольгою, з"єднайте з масою коротким дротиком і з"їздіть кудись (куди накаже шеф). Повернувшись на місце, де Ви зробили фольговий екран, зніміть його.
ЩО буде записано у пам"яті навігатора ?
"Тіпа стоянка" / "тіпа нєпонятка" / поїздка без навігатора ?

Ось тоді й поговоримо.

Мих
12.03.2008, 23:38
Ось тоді й поговоримо.
Знаєте, що видав навігатор? "Борис, я Вас впізнав".....

lotr_an
12.03.2008, 23:53
молоток, ватний тампон і йод (молоток для ГеПееС, йод і тампон для воділи)

Forest
13.03.2008, 00:59
Хто знає як в домашніх умовах можна заблокувати ЖПС і як можна його знімати з машини шоб їздити по своїх справах а шеф думав шо машина стоїть настоянці. Буду вдячний за будь-яку інформацію....

а) машина
б) програма жпс
в) суть проблеми

Забігаючи наперід, скажу, що жпс в машині це проосто інформування водія про його місцезнаходження на даний момент. Відтак висновки шефа про те, що знайде і покарає це просто залякування.

P.S. Якщо ви працюєте інкасатором чи просто возите мішки з грошима - так і напишіть - матиму уточнення...

механік
13.03.2008, 20:21
ні я простий механік вожу фільтра і мастила

Додано через 3 хвилини
я просто ше незнаю яка сами марка GPS мають постави чи просто всьго навсяго буде маячок

Boris_Kiev
13.03.2008, 20:33
Механіку, це не маячок.
Зазвичай ЖПС-навігатори використовуються для визначення місця перебування, а також (більш продвинуті) мають мапи міст і можуть підказати оптимальий маршрут.

І лише деякі моделі мають "пам"ять" пройдених маршрутів. Лише в цьому випадку Вам треба думати, як обманути ЖПС.

механік
13.03.2008, 20:42
буду шось думати може договорюся з тим чуваком шо має його ставити бо спеціалиіст має приїхати з Києва.

Додано через 5 хвилин
але я думаю шо мої шефи непоскупилися нарахунок памяті
пересуваня авто за місяць.

Boris_Kiev
13.03.2008, 20:52
Все одно - почніть з експерименту - екранування фольгою. Причому спочатку - на "чесний" рейс за дорученням шефа. Раз зробіть, два, три. Якщо шеф не кликатиме сервісмена, то можна вважати, що його не цікавить вміст пам"яті (якщо така є).

Forest
17.03.2008, 13:35
Думаю, що память, яка логує переміщення в автомобільному приймачі це щось фантастичне - для цього треба окремий зберігач, із незовсім зрозумілим розміром, адже за 10 років експлуатації авто потрібно би було цілий вінчестер. З іншого боку, якщо координати логуються тільки оди раз у день - навіщо тоді воно здалося?

В усіх портативних приймачах, з якими доводилося мати справу була функція "записувати маршрут", яку можна тимчасово активізовувати, але на автокомплектах з таким не стикався.

І ще. Думаю, не варто паритися з фольгою, бо через неї сигнал нормально проходить. Падає, але ловить. А ще антена з фольгою кидається в очі, і у випадку таки успішного замотування, шеф може поцікавитися, в який гараж заїжджала машина :)

Моя рекомендація така: не паритися і їздити куди потрібно. Шеф не контролює вас і навіть, якщо таке говорить, це для залякування.

Мих
17.03.2008, 13:38
І ще. Думаю, не варто паритися з фольгою, бо через неї сигнал нормально проходить.
фольгу - заземлити!

Boris_Kiev
17.03.2008, 14:00
Екран із фольги (краще мідної) має охоплювати приймач з усіх боків; края завернути (типу "замкненого об"єму").
Екран з"єднати з корпусом авта (хоча би через саморіз кріплення); довжина з"єднувального дроту - не довше 20 сантиметрів! Короткий дріт (5-10 см) - ще краще.

Forest
18.03.2008, 18:56
Екран із фольги (краще мідної) має охоплювати приймач з усіх боків
як правило, автокомплекти мають зовнішню антену, тому приймач огортати не обов'язково :)

P.S. В мене гпс працює і під фольгою.

demetris
27.03.2008, 16:46
Ну у вас і проблеми... :)
п.с. шефа жалко...