КПК

Показати повну версію : АвтоОффтоп

Капітан
08.03.2008, 14:00
Вот, выбрал себе резину на лето... :cowboy:
http://www.euroshina.com.ua/tyres/Fulda/Carat_progresso
Правда пока ещё не купил, интересно ппросто :)

Додано через 8 хвилин
ЗЫ: на том же сайте оч.понравился отзыв о шинах Мишелин, цитирую:

супер!!! барсеточники пробили колесо в 3 местах после чего машина прошла 80 км и спустило только после полной остановки. быдло осталось с носом благодаря мишлену. да и на бровки наезжать одно удовольствие!

опасная видать у типочка профессия :)

levandivka
08.03.2008, 14:12
Ггг...
ВСТРЕЧАЙТЕ в ближайшее время самую яркую новинку летнего сезона 2006!!!

І скільки її ще чекати? :)

Капітан
08.03.2008, 14:16
в ТОП-10 лучших летних шин 2008, Фулда на 2-м месте :)
http://www.euroshina.com.ua/top.php
Вот и дождались...

Tony
09.03.2008, 01:35
В самого літня Данлоп... але вот якраз зацікавився також цим питаннячком! Шо хто поридать?

Капітан
09.03.2008, 12:17
В самого літня Данлоп... але вот якраз зацікавився також цим питаннячком! Шо хто поридать?
Так вот я и советую Фулда Карат Прогрессив. Говорят что лучшая летняя резина из ныне существующих на рынке.
Я обыскал львовские авторынки - такая отсутствует, по этому сделал заказ через интернет, вот по этому линку - http://www.euroshina.com.ua/tyres/Fulda/Carat_progresso/size/185/60/R14/

Deus igrok
09.03.2008, 12:39
Нокіа купували на зиму ...тре буде заїхати перезути ... коти вже під вікнами стонуть.

Капітан
09.03.2008, 12:43
Нокіа купували на зиму ...тре буде заїхати перезути ... коти вже під вікнами стонуть.

Зимняя у меня Пирелли, "ёлочка" - доволен как слон. Сейчас летняя - Дебица Пассио - хуже летней резины наверное просто не существует, разве что изношенная Дебица Пассио.
Я ее кстати буду продавать, она ещё в неплохом состоянии.

Tony
09.03.2008, 14:40
Так вот я и советую Фулда Карат Прогрессив. Говорят что лучшая летняя резина из ныне существующих на рынке.
Я обыскал львовские авторынки - такая отсутствует, по этому сделал заказ через интернет, вот по этому линку - http://www.euroshina.com.ua/tyres/Fu...ze/185/60/R14/

А шо це за виробник? Чия фірма? Невже краще за Піреллі, ГудЄар, Тойо і т.д.... шось слабо віриться.

Капітан
09.03.2008, 22:42
А шо це за виробник? Чия фірма? Невже краще за Піреллі, ГудЄар, Тойо і т.д.... шось слабо віриться.
Fulda - немецкий бренд и производство. Входит в состав корпорации The Goodyear Tire - Rubber Company.
Согласно независимых тестов и отзывов, Фулда Карат Прогрессо лучшие шины в своей ценовой категории.

Додано через 4 хвилини
ЗЫ: Если хотите, подождите пару месяцев, я в это время откатаю Фулду (пробег у меня большой) и скажу свое личное мнение основанное на собственном опыте.

Tony
10.03.2008, 02:37
ЗЫ: Если хотите, подождите пару месяцев, я в это время откатаю Фулду (пробег у меня большой) и скажу свое личное мнение основанное на собственном опыте.

То гуд. Та я зараз і не збираюся купувати літню... просто почув про виробника і зацікавило. Результати після обкату запостите сюди!

Капітан
10.03.2008, 22:15
Результати після обкату запостите сюди!
Йесс, сэр! :)

Капітан
12.03.2008, 22:56
Купил сегодня Фулду. Цена вопроса - 350 грн. колесо, 14". В субботу поставлю и будет мне счастье :)

Капітан
15.03.2008, 19:47
Обул сегодня Фулду. Правда, не обошлось и без приключений - сорвалась резьба болта на переднем левом колесе. И внутренняя на диске. Пока нашел плашку и метчик...
Первые ощущения - резина намного комфортнее Дебицы и даже дорогой Пирелли, бесшумная. Лужи машина проходит как по рельсам.
Из недостатков - ИМХО мягковатые боковины, - нужно будет аккуратнее ездить, дабы не порвать.

Полковник
15.03.2008, 19:50
Обул сегодня Фулду. Правда, не обошлось и без приключений - сорвалась резьба болта на переднем левом колесе. И внутренняя на диске. Пока нашел плашку и метчик...
Первые ощущения - резина намного комфортнее Дебицы и даже дорогой Пирелли, бесшумная. Лужи машина проходит как по рельсам.
Из недостатков - ИМХО мягковатые боковины, - нужно будет аккуратнее ездить, дабы не порвать.

Ё-моЁ!!!!
У вас там что, вообще уже заморозков НЕТ?
Или Вы экстремал такой?????

Капітан
15.03.2008, 19:53
Ё-моЁ!!!!
У вас там что, вообще уже заморозков НЕТ?
Или Вы экстремал такой?????
Температура уверенно плюсовая... Понимаете, я много езжу, 90% по трассе. На зимней резине шумно очень, и оттормаживаться тяжело. Да и большинство народа уже летнюю обули, что я - рыжый что ли? :)

Полковник
15.03.2008, 19:59
Не, я пока менять не буду.
Подожду до 10 апреля.

Капітан
15.03.2008, 20:03
Не, я пока менять не буду.
Подожду до 10 апреля.
Зимней не жалко? Или погода позволяет?

Полковник
15.03.2008, 20:07
Жалко, но РАНО!

Капітан
15.03.2008, 20:23
На очереди - колесные диски ;)
http://www.fox-wheels.com.ua/pimpstar.php

Tony
15.03.2008, 21:21
Аааа хочу такі!! Хотя Зараз диски з ОЛЕД підсвідкою вже не модні... щас струя на повністю прозорі диски. і то ненаю чи ше не придумали шось нове.
Кстаті маю джерела постачання фірмових дисків з америки і польщі, такшо якшо надумаєте, кажи!

Капітан
15.03.2008, 21:23
Кстаті маю джерела постачання фірмових дисків з америки і польщі, такшо якшо надумаєте, кажи!
Наразі бюджет обмежений, так як тре" міняти задні пружини і амікі (всі 4-ри)... Але литі диски дуже хочу :)

Капітан
20.03.2008, 22:05
В общем, откатал на Фулде уже 1000 км. Впечатляет :) Особенно радует поведение машины на извечно скользкой мокрой Львовской брусчатке - с начала по привычке аккуратно притормаживал, но потом расслабился - резина будто прилипает и машину не сносит по инерции.
По лужам вообще песТня как ездит. На сухом асфальте - средне. Шумит практически бесшумно :) При 140-160 км/ч не перекрывает гул мотора и свист ветра. Боковушки не подламываются при екстремальном вхождении в поворот.
Очень активно выталкивает из-под себя воду и прочую дребедень, которая прямиком летит на передние дверки ниже молдингов.
В общем, рекомендую :)

Полковник
20.03.2008, 22:10
При 140-160 км/ч не перекрывает гул мотора и свист ветра.

По Львову?????
Однако!:cowboy:

Капітан
20.03.2008, 22:25
По Львову?????
Однако!:cowboy:

Не, по Львову я мало езжу, вообще во Львове бываю только утром и поздно вечером. Моя дорога это трасса :)

Полковник
20.03.2008, 22:27
Но все-равно.
Не знаю, не знаю - 140-160.
Не, я так не газую.....

Капітан
20.03.2008, 22:28
Но все-равно.
Не знаю, не знаю - 140-160.
Не, я так не газую.....
Я тоже стараюсь больше 120-и не ездить. Но в глубине души... ;)

Капітан
23.03.2008, 15:37
МЕНЕ ЗАМАХАЛИ ЗАПРАВКИ ОККО! Ну хоть би раз налили бензину не на 100 грн а на 100,01 грн. Завжди заливають на 99,95 або 99,96. Тобто дурять Вас на кількості бензину в баці і на здачі яку звичайно не видають. А заправляється не одна машина на заправці в день - я так порахував - кругленька сума в день набігає.
На WOG-ах аналогичная ситуация. Хотя, я дальше продолжаю заправляться на них.
Вычислял качество топлива на собственной "шкуре" - при замене масла ставил новый топливный фильтр, и следующие 10 000 заправлялся только на одной заправке (одной сети заправок). Потом при дежурной замене масла проверял фильтр.
В моем личном конкурсе победил ВОГ, и теперь тарюсь только там, ну в крайнем случае на ОККО.

Капітан
29.03.2008, 20:07
Вопрос: никто не юзал Киа Серато? Вот такую:
http://kia.com.ua/img/cerato/ext/1.jpg
Интересуют личные впечатления, очень :)

Капітан
04.04.2008, 22:15
В общем, поменял себе амортизаторы по кругу, вместо мёртвых Делфов поставил газово-масляную оригинальную Каябу, пружины от Вектры, комплект проставок и удлиннителей... Машина изменилась почти до неузнаваемости! :)
Доволен как слон :)
На очереди - виброшумоизоляция. И очередной менингит - где найти хороший сервис...

samvexler
06.04.2008, 23:53
Скільки коштують іменні номери, хтось знає????

І які там умови: вартість зал. від к-ті букв чи як??? Цифри з буквами комбінувати можна???? і т.п.

Капітан
14.04.2008, 21:26
ЖИР!!!
http://autoglam.ru/uploads/posts/2008-04/thumbs/1207998832_00.jpg
концепт. Астон Мартин.

Капітан
25.04.2008, 22:25
Результати після обкату запостите сюди!
Итак, отъездил на Фулда Карат Прогрессо 14" 185/60 уже 10 000 км. Поначалу немного смущал звук колес во время прохождения мелких ребристых неровностей. Весьма похоже на звон волейбольного мяча сразу после удара :) Ещё одна специфика - во время чуть более резкого оттормаживания, такое ощущение будто колеса превращаются в гусеницы и вгрызаются в асфальт, звуковое сопровождение соответствующее. Зато тормозит - ух как надёжно :)
Поведение машины во время ливня - выше всяческих похвал. Недавно во избежание аварии пришлось совершать очень резкие манёвры на трассе при скорости 120 км/ч - я остался на трассе. Зато Лада Калина ехавшая мне навстречу вылетела в кювет.
По шуму - я не знаю. Я просто не слышу эту резину.
Вывод - сносится эта - куплю такую же. Адназначна (с)
http://www.euroshina.com.ua/catalogs/tyres/160/fulda_carat_progresso.jpg

Капітан
17.05.2008, 18:59
Выбрал себе диски: http://www.koleso2000.com/disk/RW/H-126?detail=2
Ну как, что скажете? :)

Samojlovu4
17.05.2008, 19:19
Выбрал себе диски: http://www.koleso2000.com/disk/RW/H-126?detail=2
Ну как, что скажете? :)

Жир!
І що, тепер машина краще їхати буде, менше жерти буде, стане керованішою і безпечнішою?! ;)

Капітан
17.05.2008, 21:47
І що, тепер машина краще їхати буде, менше жерти буде, стане керованішою і безпечнішою?!
В принципі десь так :) Легкосплавні диски важать суттєво менше металевих (в мене зараз стоять опельовські, привезені з Голландії). Хоча звичайно, основний аргумент для мене це їхня зовнішність. Люблю гарні речі :)

Samojlovu4
17.05.2008, 21:56
Може бути...
Казали мені майстри, новомодні диски мають два суттєві недоліки:
1. на розбитих дорогах металеві згинаються, гасячи частину енергії і рятуючи підвіску - блатні диски повністю передають удар на підвіску, або навіть тріскають при сильному ударі
2. металеві після деформації можна прокатати, а блатні ремонту не підлягають...

Ну але то таке, кожен сам собі господар... :)

Капітан
17.05.2008, 22:21
1. на розбитих дорогах металеві згинаються, гасячи частину енергії і рятуючи підвіску - блатні диски повністю передають удар на підвіску, або навіть тріскають при сильному ударі
2. металеві після деформації можна прокатати, а блатні ремонту не підлягають...
1. Все вірно. Як варіант - ковані диски. Вони не тріскають. Але ціна як мінімум удвічі більша за звичайні легкосплавні, крім того їх дизайн... як на село.
2. легкосплавні теж прокатують у Львові на Стрийській, ціна питання - від 70 грн. за диск. Але якщо він трісне то торба, по одному вони не продаються.
Знаю що палка о двох кінцях, але хочеться блін :)

Patrick
17.05.2008, 23:44
Файно.
Я вам на одну капельку десь трошки і завидую. Хоч і на своє життя наразі не нарікаю, але отак би драйвером поробив в Канаді... недовго, рік-два, вражень набратись, світу побачити, з хати відірватись... Шось в тому є...

Поробити тракером в Канаді не має нічого простішого.Лише треба сюди приїхати , оголошення про курси є в кожній газеті , та і на роботу , особливо зараз , беруть .Дуже вже ця професія тут потрібна.
Я тому і здав на права , щоб мати "запасний аеродром".Сьогодні геологія/геодезія на підйомі - робіт є багато.А завтра - хто його знає....а сімя їсти хоче кожний день.
Як і в кожній професії тут є свої -"мед" і "лайно".Щоб їсти мед , треба спочатку наїстися лайна.Лайна я наївся досхочу , а меду тільки трошки саму верхушку попробував - бо тракером працював недовго - трохи більше року.
Лайно - це коли Ви тільки зразу після курсів влаштувалися на роботу в маленьку не багату компанію.В Вас старий трак , який часто псується.В Вас зарплата від проїханих милів.І тому рейс, який розрахований ,наприклад , на 2 дні.Ви його робите за 4. 2 дні ремонтують трак + 2 дні рейсу.А зарплата в Вас тільки за цих 2 рейсові дні. Коли ремонтують трак Ви нічого не робите , але нічого і не дістаєте.Готель і частково їду Вам заплатять.
А мед - це коли Ви вже маєте сеньйоріті на роботі.В Вас новий трак.Бос вам дає вибирати собі маршрути.І ви вибираєте то , що вам вигідно і так щоб бути на вихідні/свята вдома з сімєю.

Коли я влаштувався на роботу , зразу після курсів, то мені дали старий Вольво , яки часто псувався.І ніби в дорозі був багато часу , а прийшлося діставати зарплату , то тих проїханих милів там був - "гулькін хер".Я так відмучив 7 місяців , коли мені дали абсолютно новий Фрейдлайнер ( в Європі це Меpседес).То тоді і гроші виросли і задоволення від їзди почав діставати.

Раніше в ефірі коротко-хвильвого тракового радіо , звучала тільки англійська мова.За останні десять років вона змінилася на польську , українську , російську.Тракери розказують анікдоти в ефірі , де добра їда , в якому кафе гарні дівчата офіціантки і т. д.

Samojlovu4
18.05.2008, 13:30
Ех, всеодно поробив би трошки часу!

Поробити тракером в Канаді не має нічого простішого.Лише треба сюди приїхати , оголошення про курси є в кожній газеті , та і на роботу , особливо зараз , беруть .Дуже вже ця професія тут потрібна.

Але "шлюс Параню по коханню"... :(
Жінка, діти... як ото женився, так і гаплик свободі настав...
Тепер щоб помогти, приміром, колєґові на Берлін переїхати - то вже мушу цілу "відпустку" виклянчувати... а на футбол спонтанно сходити то взагалі мови нема...
А ще моя якусь незрозумілу відразу до Америк має...
Нє, труба...

samvexler
20.05.2008, 22:27
Патрік - жити в США/Канаді, а особливо в США - це круто, як не крути. Час іде швидко і там реально можна насолоджуватися життям. Більшість населення там сер. достатку і вище, живи і радуйся.

Тільки в нас в Україні коли їздиш на іномарці 90-их при віці 18-20років -то типу "крутий пацан"...... В цивілізованому світі - це давним давно норма, нічим не здивуєш, наприклад, що в 20 років студент їздить на Крайслері Неоні чи щось того плану.

Мих
20.05.2008, 22:34
ЖИР!!!
а ту зад, а де перед?

Капітан
20.05.2008, 22:42
ммммммммм.... це і є перед.

Patrick
21.05.2008, 04:24
Патрік - жити в США/Канаді, а особливо в США - це круто, як не крути. Час іде швидко і там реально можна насолоджуватися життям. Більшість населення там сер. достатку і вище, живи і радуйся.

Тільки в нас в Україні коли їздиш на іномарці 90-их при віці 18-20років -то типу "крутий пацан"...... В цивілізованому світі - це давним давно норма, нічим не здивуєш, наприклад, що в 20 років студент їздить на Крайслері Неоні чи щось того плану.

Канада , зараз більш популярніша для еміграції.Економіка тут краща , людина більше соціально захищена і спокійніше тут.
За остнній 07р., тільки в одну Альберту з США переїхало 50 тис.+ чоловік.
Всі "наші бувші" з Ізрайлю стараються сюда переїхати.А євреї мають нюх на там де краще.
....але це так до слова прийшло.

І щоб не оффтопити найпопулярніші авта серед молоді:

- Honda Civic
- Subaru Impreza (WRX модель бажано)
- VW Jetta / GTI / New Rabbit ( тюнінгові моделі на чорних дисках , низька посадка , велика вихлопна з тяжким звуком і з китайськими ієрогліфами-надписами на дверях)
- Mitsubishi Lancer ( але тільки новий 08р. модель, він виглядає кул і зроблений так , щоб омолодити покупця.Попередні моделі - недуже)
- Сhevrolet cobalt SS

Нова Toyota Corolla / Matrix 09p.теж надіється омолодити покупця і зробили редезайн моделей.Як зовнішній. Так і внутрішній - збільшили мотор з 1,8 до 2,4 і це дає 160к.с..Для скорішого розгону з місця замінили timing chain(ланцух) на tim. belt(ремінь) - соррі , но я не знаю як ці речі в моторі наз.по українськи.
А раніше ці моделі Тойоти були наулюбленіші авта для бабуль - пенсіонерок.Які з місця не рвуть і хочуть мати надійні прості авта.

Молоді люди які вже закінчили університет/колледж і дістали непогану роботу i ще не жонаті , то це - Lexus IS 250 (дешева порівняно з іншими Лексусами спортивна модель.)
- Acura TSX
- BMW M3
- Audi A4

Є популярні також старі з 80х американські моделі - Олдсмобіля , Шеві Каппріз.Але це має бути абсолютно відновлено-перероблена модель.Низько опущена , круті диски etc ...і обовязково велике стерео-Subwoofer , який займає весь багажник.

Boris_Kiev
21.05.2008, 08:30
timing chain(ланцух) на tim. belt(ремінь) - соррі , но я не знаю як ці речі в моторі наз.по українськи.
Ланцюг або ремінь ГРМ - газорозподільчого механізму.

Lexus IS 250 (дешева порівняно з іншими Лексусами спортивна модель.)
Розповідала одна "відносно мажорна" дівчина з Чернігова. Приїздили до її батька голандці, кажуть - в усій Голандії не набереться стільки Лексусів, скільки ми побачили за один день в Києві.
О, і в Чернігові є Лексуси ? Вам що нема куди гроші подіти ?

Samojlovu4
21.05.2008, 12:23
Розповідала одна "відносно мажорна" дівчина з Чернігова. Приїздили до її батька голандці, кажуть - в усій Голандії не набереться стільки Лексусів, скільки ми побачили за один день в Києві.

Охоче вірю. Менталітет такий, і ніц з тим не зробиш. Ну не розуміють там більшість людей, якщо ти не дутий міліонер-футболіст, а зі статками навіть вище середнього - для чого переплачувати, як кум казав, за "понти казлячі"?! То не так як мій колєґа у Львові: дома на підлозі спить і ремонт зробити не годен - але мерсюк має бути, і обов"язково з "дісками".
Також є різниця між північним і південним характерами. В Італії мажорних машин більше, ніж на півночі, хоча країна конкретно бідніша.

Patrick
22.05.2008, 05:43
О, і в Чернігові є Лексуси ? Вам що нема куди гроші подіти ?

Борисе , але Лексуси є різні.
IS 250 Ви вкладаєтеся в $32 000 легко. А це абсолютно цілком доступна ціна для молодих спеціалістів - лікарів , інженерів , etc.Та і повар , електрик чи механік собі це теж можуть позволити нічим не жертвуючи. Цих авт на вулицях є дуже багато за рахунок доступної ціни і політики Тойоти ( Лексус є її філіал ), що зробила 0,9% фінансування авта при $0 першого внеску .
Дорогі моделі починаються з GS 350 i т.д. А найдорожчий це гібрид (електрика + бензин ) - LS600h L.

А що до відношення зарплати до споживання то я - за баланс.За баланс у всьому.
Тут бачив різних людей .
В нас на роботі є хлопчина ( ще вітер в голові ) Компютерне і телефонне забезпечення - його спеціальність.То одягається з дорогих склепів і їздить на Порш Каррера , а живе в маленькому апартменті на вулиці де багато бомжів...
...інший , теж я з ним працював. Зварщик , на трубах зтики робив.При великій зарплаті він в мене за 3 дні до зарплати $50 позичав. Все пропивав і програвав в казіно.Його майно - це Форд 150 (маленький трак) з розбитим передком ( не має грошей поремонтувати ) , плазма TV 52" , старий диван і порожні пляшки в кутку.

Doc.
22.05.2008, 06:36
Американское издание Forbes опубликовало список самых мужских автомобилей, которые продаются на рынке. Кроме того, в Forbes назвали и десятку самых популярных моделей у женщин.

Оказалось, что самым мужским автомобилем сейчас является Maybach. Эта модель является очень дорогой и мужчина в ней смотрится сексуально – по мнению экспертов Forbes, редко какая женщина откажется поужинать с обладателем такой крутой тачки. Кроме того, в Forbes отмечают, что 95% покупателей Maybach, который в США стоит от $335 000, были именно мужчинами.

На втором месте идет огромный Mercedes-Benz GL. В Forbes уверены, что это самый мужской внедорожник. Да и статистика продаж это подтверждает – сразу 90,47% покупателей этой модели является мужчинами. При этом можно отметить, что GL-класс оказался еще и самым доступным мужским автомобилем. Ведь в Штатах его можно купить «всего» за $54 275 (у нас он стоит около $136 000). Замыкает же тройку призеров Lamborghini Gallardo. Среди обладателей данной модели доля мужчин равняется 90,32%. В почетную пятерку вошли самый дорогой автомобиль в рейтинге Rolls-Royce Phantom (90% покупателей - мужчины) и Dodge Viper (89,87%).

Самые мужские автомобили по версии Forbes

Модель Процент покупателей-мужчин Цена в США, доллары США
Maybach %95 $335,500
Mercedes-Benz GL-Class %90.47 $54,275
Lamborghini Gallardo %90.32 $185,600
Rolls-Royce Phantom %90 $340,000
Dodge Viper %89.87 $87,040
Mercedes-Benz G-Class %88.84 $89,075
Ferrari F430 %85.82 $186,925-399,550
Cadillac Escalade ESV %85.13 $59,390
BMW 6 Series %81.71 $75,600-101,600
Aston Martin DBS %81.25 $111,300-262,000

Tеперь посмотрим, что же выбирают женщины. В списке самых женских машин, как и ожидалось, чаще всего присутствуют небольшие модели. На первом месте идет Honda Fit (у нас известна как Jazz). Сразу 80,46% покупателей этой модели – девушки. На втором месте со значительным отрывом следует Kia Spectra (66.48%). А замыкает тройку еще один «кореец» - 64,28% покупателей Hyundai Elantra в США являются женщинами.

Самые женские автомобили по версии Forbes

Модель Процент покупателей-женщин Цена в США, доллары США
Honda Fit %80.46 $13,950
Kia Spectra %66.48 $13,520
Hyundai Elantra %64.28 $13,625
Toyota Yaris %61.86 $11,350
Nissan Versa %60.58 $12,710
BMW Z4 %60.31 $36,400
Honda Pilot %60.28 $27,595
Mazda CX-7 %60.19 $24,400
Hyundai Tiburon %60.18 $17,025
Chrysler Pacifica %59.81 $25,365

auto.mail.ru

Koza-Dereza
12.06.2008, 22:53
Так правильно, жiнка $335, 000 на машину не потратить якщо має стiльки грошей, вже лiпше ювелiрний вирiб купити. А тi хто мусить купувати машину самi то напевно не дуже мають грошей от i купують невеличкi машини хороших виробникiв щоб не дорого ремонтувати ( i з теперiшнiми амер. цiнами на бензин) не дорого заправляти.

А у мене халепа сьогоднi... дзьобнула переднiй бампер чи що воно об стовб на паркiнгу. Обдерла фарбу :( Чоловiк як побачтить то напевно засварить до потєрi сознанiя. Ну i треба ж було! Але нiц казати не буду, як сам побачить то добре. Добре що то хоч наша "стара" машина, бо якби подерла нову то напевно б з хати вигнав.

Boris_Kiev
12.06.2008, 23:05
Koza-Dereza,
а Ви самі "здивуйтеся" у присутності чоловіка - мовляв, залишила авто там-то, і, видно, якийсь м***к, здаючи назад, дзьобнув Вас у бампер!

9 років тому була в мене ситуація, коли я звернувся до хороших ментів з проханням розрулити мені одну проблему.
Коли міг, возив їх сам, плюс купував для них бензин. А одного разу дав їм ключі від тачки (в тій ситуації було не шкода).
Назавтра вони виглядали винувато: по-перше, знесли об дерево бампер ("давно не сиділи за кермом"). По друге ... вискочили напереріз урядовому кортежу в Конча-Заспі (а номер-то мій!).
Тут же підказали, що робити: написати заяву від позавчорашього числа про угон авта, а "сьогоднішнім числом" вони "знайшли" авто на "їхній" території.
Отак і я не винен, і їм "зачот"!

Koza-Dereza
12.06.2008, 23:24
Koza-Dereza,
а Ви самі "здивуйтеся" у присутності чоловіка - мовляв, залишила авто там-то, і, видно, якийсь м***к, здаючи назад, дзьобнув Вас у бампер!

А я вже так раз зробила хе хе хе :D (але потiм призналась) вiн менi не повiрить. Та й подряпина в кутi, так би задом нiхто не дав, i вмятина була в iнша, не тоненька як вiд кута стовба :( Не повезло Козi, кароче.

Але буду морозитись до останнього :) Може якщо помiтить колись пiзнiше то я скажу "Тю, так то уже 100 рокiв назад було ти шо не бачив? Я ж тобi казала... Та казала казала, 100%, ти ще сварився" :D думаєте пройде?

Boris_Kiev
12.06.2008, 23:32
Ну а якщо трапився низенький стовпчик там, де Ви паркувалися пізно ввечері ?

Одного разу я приїхав до мами, запаркувався на тротуарі, просидів до темряви.
Спереду мене запаркувалася інша тачка, я здаю назад, а там хтось за чей час поставив бетонну вазу для квітів, причому не білу, а темну. Не було її раніш - я звідти заїжджав!

Люди! Терміново підкажіть Козі інші варіанти !!!

Koza-Dereza
12.06.2008, 23:35
Я скажу "Шол, упал, очнулся - царапiна на бамперi" :D:D:D:D:D

Додано через 4 хвилини
Я раз запхала коляску з дощу на переднє сидiння (розкладену) нiчого не замазалось, так вiн так обiдився i причитав що я нi за що не дбаю, що все що його ломаю i руйную, i кидаю мотлох i брудню машину, i мажу i все таке... А як кидати моїм запасним хард драйвом на якому всi мої фотографiї - то це нiчо!
Такс... помоєму менi в дiвчачi посиденьки
Просто вiн над своїми машинами дуже трясеться (от тут здався би смайлик де я завертаю очi, ну дуже б здався, а нИма)

Patrick
22.06.2008, 09:22
Сьогодні був гарний сонячний ,теплий день і я ходив на Авто антік шов - виставку старих(відреставрованих) авт.
Ось деякі з них.

http://hotimg18.fotki.com/a/68_148/80_245/024.jpg

http://hotimg18.fotki.com/a/68_148/80_245/031.jpg

http://hotimg6.fotki.com/a/68_148/80_245/032.jpg

Корвети

http://hotimg10.fotki.com/a/68_148/80_245/029.jpg

http://hotimg10.fotki.com/a/68_148/80_245/030.jpg

http://hotimg8.fotki.com/a/68_148/80_245/046.jpg

І ще

http://hotimg8.fotki.com/a/68_148/80_245/039.jpg

http://hotimg11.fotki.com/a/68_148/80_245/038.jpg

http://hotimg11.fotki.com/a/68_148/80_245/052.jpg

http://hotimg16.fotki.com/a/24_70/95_204/012522.jpg

http://hotimg20.fotki.com/a/24_70/95_206/013.jpg

mavka
30.06.2008, 03:42
там, буває, такі красунечки-машинки зустрічаються, як ота, перламутрово-голуба з відкидним верхом. :rolleyes: в нас , коли такі виставки проходять , господарі деякі прогазовують, - з мафлера вогонь йде.

Patrick
30.06.2008, 08:00
там, буває, такі красунечки-машинки зустрічаються, як ота, перламутрово-голуба з відкидним верхом. :rolleyes: в нас , коли такі виставки проходять , господарі деякі прогазовують, - з мафлера вогонь йде.

Там теж таке робили на родстерах.

...ше кілька знимок

http://hotimg8.fotki.com/a/24_70/95_204/040.jpg

http://hotimg12.fotki.com/a/24_70/95_204/045.jpg

http://hotimg22.fotki.com/a/24_70/95_204/019.jpg

пару байків

http://hotimg12.fotki.com/a/24_70/95_204/041.jpg

http://hotimg12.fotki.com/a/24_70/95_204/044.jpg

Капітан
10.07.2008, 22:34
http://ru.repka.tv/video/24346/
Лада Приора :D

Капітан
02.08.2008, 21:08
Еду по проспекту. Скорость - 100 км/ч. Смотрю - впереди пешеходы на обочине, (не на переходе) дедуля лет 70 и мужик лет 30. За ними дамочка с детенышем. Смотрю в зеркало заднего вида - сзади за мной нет ни одной машины. До перехода остается 50 метров, дедуля вдруг вспоминает как он воевал и кровь мешками проливал, и начинает переходить улицу. За ним мужик, потом вприпрыжку безбашенная мамаша.
Вопрос - где логика? :)

Малесенька
02.08.2008, 21:30
Еду по проспекту. Скорость - 100 км/ч. Смотрю - впереди пешеходы на обочине, (не на переходе) дедуля лет 70 и мужик лет 30. За ними дамочка с детенышем. Смотрю в зеркало заднего вида - сзади за мной нет ни одной машины. До перехода остается 50 метров, дедуля вдруг вспоминает как он воевал и кровь мешками проливал, и начинает переходить улицу. За ним мужик, потом вприпрыжку безбашенная мамаша.
Вопрос - где логика? :)

а чому ви по проспекту їдите зі швидкістю 100км/год?

Капітан
02.08.2008, 21:32
а чому ви по проспекту їдите зі швидкістю 100км/год?
Виноват, каюсь, осознаю и посыпаю голову пеплом... Но это не ответ на мой вопрос :)

Londoner
02.08.2008, 22:45
Виноват, каюсь, осознаю и посыпаю голову пеплом... Но это не ответ на мой вопрос :)
Дідусь - позаштатний співробітник МВС, він переслідував злочинця. Решта учасників історії (включаючи Капітана) - просто жили в цей момент своїм звичним життям і робили те, що завжди роблять.
Логічно? :)

S_Fighter
02.08.2008, 23:23
Еду по проспекту.
Анекдот згадав:
Москва, потік машин. Тут несподівано на проїжджу частину вискакує бабуля. В неї, роблячи екстенне гальмування, в"їжджає "ферарі маранелло", в "ферарі" в зад в"їжджає "бентлі континенталь", тому в зад влітає "астон мартін". І всю цю колєйку замикає "Хаммер". Водій "Хаммера" проводжаючи поглядом політ того, що лишилося від бабки: "Красиво ушла старушка!"

Капітан
03.08.2008, 10:39
Логічно?
Логично :)
А я вот подумал, что в одном месте в одно время собралась куча потенциальных самоубийц.
Я - потому что легкомысленно превышал скорость;
Дед - потому что пролетарская ненависть к быстроедущим иномаркам пересилила его здравый смысл;
Мужик - тот вообще ничего не думал, за компанию полез. Но деда предусмотрительно отпустил немного вперед :)
Мамаша с ребенком - тут моя логика дальше не работает... Ну я дурак, ну они не умные, а ты чего полезла под колёса... А?

Малесенька
03.08.2008, 13:48
А я вот подумал, что в одном месте в одно время собралась куча потенциальных самоубийц.
Я - потому что легкомысленно превышал скорость;
Дед - потому что пролетарская ненависть к быстроедущим иномаркам пересилила его здравый смысл;
Мужик - тот вообще ничего не думал, за компанию полез. Но деда предусмотрительно отпустил немного вперед :)
Мамаша с ребенком - тут моя логика дальше не работает... Ну я дурак, ну они не умные, а ты чего полезла под колёса... А?

А мамаша, так за компанію, вирішила по дорозі побігати, а про те шо дитина на руках забула зовсім. Таке рідко зустрічається, але жінка деколи робить не обдумані і не контрольовані речі, які зрозуміти дуже важко.

Londoner
03.08.2008, 18:30
А я вот подумал, что в одном месте в одно время собралась куча потенциальных самоубийц....

Сподіваюся все обійшлося і ніхто не постраждав!
:scare:

Капітан
03.08.2008, 19:10
Сподіваюся все обійшлося і ніхто не постраждав!
Никто и ничто, кроме моего настроения.

Londoner
03.08.2008, 19:26
Никто и ничто, кроме моего настроения.
Ну Ви на форумі його собі виправили?
:y:

Капітан
03.08.2008, 20:44
Ну Ви на форумі його собі виправили?
А что, здесь наливали? ;) :D

Капітан
26.08.2008, 21:42
Перекрыли ул.Стуса. Поставили бетонные блоки. Для лучшего эффекта выключили осветление на улице. С неожиданности можно влететь прямо в один из блоков и самолично провести краш-тест своей бибики.

Малесенька
26.08.2008, 22:19
Перекрыли ул.Стуса. Поставили бетонные блоки. Для лучшего эффекта выключили осветление на улице. С неожиданности можно влететь прямо в один из блоков и самолично провести краш-тест своей бибики.

дуууууже дякую за попередження, а то ж я сліпота куряча, дальше свого носа ніц не вижу

Deus igrok
06.09.2008, 17:32
Зайшов на Фішки ))))
Придивився ... щось таке знайоме

http://photofile.ru/photo/comed/95193978/101021349.jpg
http://photofile.ru/photo/comed/95193978/101021349.jpg

Капітан, пізнаєте рідні місця ))))) Ще й авто символічне ))))))))))))))

Капітан
06.09.2008, 19:45
Капітан, пізнаєте рідні місця ))))) Ще й авто символічне ))))))))))))))
Пізнаю-пізнаю :)
А чо, поліція Санта-Барбара-Beach тоже люди. Мабуть завдяки квасу. Є щось людське у цьому напої. Такому прохолодному, з бульбашками, терпкувато-міцному...

Капітан
12.09.2008, 21:18
Я не знаю який деб... розумний чоловік придумав проводити концерти на Стрийській, але додому я потрапив на годину пізніше ніж планував.

levandivka
12.09.2008, 21:35
потрапив на годину пізніше ніж планував
Ггг...
А я ровером нині майже встиг усюди.
Де можна зручно і недорого оцінити авто для переоформлення?

Капітан
12.09.2008, 21:46
Ггг...
А я ровером нині майже встиг усюди.
Де можна зручно і недорого оцінити авто для переоформлення?
Я на наступне літо всерйоз думаю над скутером. 2 л/100 км - ляпота, пробок нема :)
Нарахунок переоформлення - серйозне питання чи пропозиція? :D

levandivka
12.09.2008, 21:56
Нарахунок переоформлення - серйозне питання чи
Звичайно, сурйозне...

Капітан
12.09.2008, 22:03
Звичайно, сурйозне...
Думаю, на місці його переоформлення. Вам тим більше зручно що недалеко від ПМЖ :)

Samojlovu4
12.09.2008, 22:33
Я на наступне літо всерйоз думаю над скутером. 2 л/100 км - ляпота, пробок нема :)
Нарахунок переоформлення - серйозне питання чи пропозиція? :D

Капітан, кинтеся того ровера. Щиро раджу. Небезпечно - жах. Тим більше, ві Львові. Після зустрічі мого скутера з блондинкою(до-речі, а чому б в "Жінка за кермом" не запостити?! Хм...) перетворився з переконаного скутериста на ярого противника.

Koza-Dereza
13.09.2008, 00:23
Вчора мене мало не стукнув якийсь бандюга мексик. Виїхав падло прямо на мене, добре що я на своїй хондi була i ловко викрутилась. Так воно падло ще й реготало в себе в машинi i дружки його тоже вже ж мало не поздихали зi смiху. Ото перелякали бабу за рулем, от смiху то, от радощiв i веселощiв, буде що дружкам розказати - подiя дня! Я у нього на хвостi посидiла, записала його номер, а потiм вiдстала i вже подзвонила в полiцiю i здала його падла! Надiюсь що його десь зупинили. Я впевнена що його рекорд не є чистий, бандюга нещасний.

Patrick
13.09.2008, 07:57
Вчора мене мало не стукнув якийсь бандюга мексик. Виїхав падло прямо на мене, добре що я на своїй хондi була i ловко викрутилась. Так воно падло ще й реготало в себе в машинi i дружки його тоже вже ж мало не поздихали зi смiху. Ото перелякали бабу за рулем, от смiху то, от радощiв i веселощiв, буде що дружкам розказати - подiя дня! Я у нього на хвостi посидiла, записала його номер, а потiм вiдстала i вже подзвонила в полiцiю i здала його падла! Надiюсь що його десь зупинили. Я впевнена що його рекорд не є чистий, бандюга нещасний.

Не хочу Вас розчаровувати , але найбільше що йому поліція може зробити , то написати листа , щоб більше так не робив. Якби він був спійманий "на горячому" , то інша справа , а так "нє пойман - нє вор"....І взагалі він може відказатися , .... це не він , його машина була мирно припаркована збоку , а Ви на нього наговорюєте , бо Ви расистка і не любите латинос.....

Гена Букин
13.09.2008, 08:07
Як же вакжко в тій клятій гАмериці..... бідний хлопчина побачив файну панянку хтів сі познайомитись з нею... посміхався їй разом з друзями.... а вона його поліцаям сдала...ехх...:D

Londoner
13.09.2008, 10:21
Вчора мене мало не стукнув якийсь бандюга мексик. Виїхав падло прямо на мене, добре що я на своїй хондi була i ловко викрутилась. Так воно падло ще й реготало ...... бандюга нещасний.

А так? Може настрій покращиться.
http://img520.imageshack.us/img520/9166/112zhabscleansd5.jpg (http://imageshack.us)

Koza-Dereza
14.09.2008, 19:50
Не хочу Вас розчаровувати , але найбільше що йому поліція може зробити , то написати листа , щоб більше так не робив
Я не розчарована, бо навiть сумнiваюсь що його хтось зупинив. Коли полiцаїв треба, то їх нiколи нема, а коли не треба, то вони за кожним кущем.

Може настрій покращиться.
Ха ха :D
Дiйсно покращився! :)

Ворон
15.09.2008, 02:55
Не хочу Вас розчаровувати , але найбільше що йому поліція може зробити , то написати листа , щоб більше так не робив. Якби він був спійманий "на горячому" , то інша справа , а так "нє пойман - нє вор"....І взагалі він може відказатися , .... це не він , його машина була мирно припаркована збоку , а Ви на нього наговорюєте , бо Ви расистка і не любите латинос.....

Деремне. Американське правосуддя повільне але. Якщо таких заяв буде три-чотири йому дадуть прикурити. Існує принцип що н-на кількість дрібних порушень = одному більшому. Тобто для прикладу за певну кількість "misdemeanor" можна отримати одну "felonie charge" і залетіти в тюрму. Виключення хіба що адміністративні порушення. А звинувачення в расизмі в кримінальних справах не допоможе, не даремно в США за ґратами сидить коло 5-ти мільонів людей, більшість не білих.

Як же вакжко в тій клятій гАмериці..... бідний хлопчина побачив файну панянку хтів сі познайомитись з нею... посміхався їй разом з друзями.... а вона його поліцаям сдала...ехх...

Так, тут у Ню-Йорку недавно один неґр теж хотів з 95-ти літньою "старушкою" познайомитись, в під"їзді. Забрав в неї сумку, виписав п.-ди. А народ потім обурювався. Дурні піндоси. Нє щоб підримати героя. :) Так і не знайшли щоб вручити нагороди.

Patrick
15.09.2008, 03:25
Деремне. Американське правосуддя повільне але. Якщо таких заяв буде три-чотири йому дадуть прикурити. Існує принцип що н-на кількість дрібних порушень = одному більшому. Тобто для прикладу за певну кількість "misdemeanor" можна отримати одну "felonie charge" і залетіти в тюрму. Виключення хіба що адміністративні порушення. А звинувачення в расизмі в кримінальних справах не допоможе, не даремно в США за ґратами сидить коло 5-ти мільонів людей, більшість не білих.

Згідний. Але там з цією машиною може бути 1000 +1 варіант.
Це авто може бути взагалі не його , а його баді/ швагра/кузина/дядька etc...
Які на цей час могли бути в L.A. і мати 28 свідків.
Тут головне, якщо такий лист прийде , голосно кричати , що це НЕ я.Навіть йти до суду.Наймати навіть лоєра і йти кричати.(якщо не має грошей , можна скористатися legal aid)
А коли промовчиш , то ти згідний і десь там в поліс департменті є рекорд.

Ворон
15.09.2008, 03:51
В Канаді це "conviction offences" і "indictable offences". Не те саме але приблизно.

Взагалі це тягне на reckless endangerment С-class felonie за Н.Й. законодавством (в Шикаґо інакше:) ). Термін коло 6-ти місяців. На практиці якщо особа не має інших правопорушень обійдеться умовним або адмінпокаранням. Якщо в машині була дитина і машину (К.Д.) було би серьозно вдарено тоді легко reckless endangerment A-II або A-I-class (точно не скажу більш знайомий з property law) felonie коло, 5-ти років.

Крім того завжди можна подати в не кримінальний суд. Але тоді потрібно мати свідків, в більшості випадків. :)

Тут головне, якщо такий лист прийде , голосно кричати , що це НЕ я.Навіть йти до суду.Наймати навіть лоєра і йти кричати.(якщо не має грошей , можна скористатися legal aid)
А коли промовчиш , то ти згідний і десь там в поліс департменті є рекорд.

Більшість мексіканців на щастя цього не знають. Крім того рекорд таки лишиться. І якщо буде знову... Думаєте якийсь суддя повірить якщо жалі від трьох-чотирьох між собою незнайомих осіб, же то випадок. ;)

Маруся-мама
15.09.2008, 04:27
А мені таланить на "гонщиків". Кожної неділі як їду до церкви мусить якийсь хлоп причепитись аби позмагатись зі мною. Я стаю в лінію то і він примоститься збоку, я його обганяю, бо виставляю переважно на авто-пілот аби не тиснути на ґаз забагато ну і постачання бензину тоді стабільне. Так он щастить мені на таких - і сам не гам і другому не дам.
Правда, я он ніколи не задумувалась може то хтось хоче познайомитись з кобітою з чотирьма дітьми, бабцею і жінкою в машині? Може їх онце на гарем тягне?;)

Ворон
15.09.2008, 04:53
А мені таланить на "гонщиків". Кожної неділі як їду до церкви мусить якийсь хлоп причепитись аби позмагатись зі мною. Я стаю в лінію то і він примоститься збоку, я його обганяю, бо виставляю переважно на авто-пілот аби не тиснути на ґаз забагато ну і постачання бензину тоді стабільне. Так он щастить мені на таких - і сам не гам і другому не дам.
Правда, я он ніколи не задумувалась може то хтось хоче познайомитись з кобітою з чотирьма дітьми, бабцею і жінкою в машині? Може їх онце на гарем тягне?;)

Вам тре терміново шукати чоловіка-адвоката а то золоту жилу з рук випускаєте. :)

А у Вас там в Ню-Джерзі взагалі закони не правильні. Ви відмінили класс А,В,С, етцетра також відмінність між felonie і misdemeanor та перейшли на деґріі. Ганьба!!! :)

Mariya
15.09.2008, 05:12
А у Вас там в Ню-Джерзі взагалі закони не правильні. Ви відмінили класс А,В,С, етцетра також відмінність між felonie і misdemeanor та перейшли на деґріі. Ганьба!!!

Еееее, перепрошую, а можна перекласти це речення на human language.

Мене сьогодні якась бльондинка на Мерсі не хотіла на трасу впустити, а хто б її дозволу питав? Вдарила я по газах, а потім її, наглоту, ладно так підрізала.

Маруся-мама
15.09.2008, 05:27
Вам тре терміново шукати чоловіка-адвоката а то золоту жилу з рук випускаєте. :)
Адвоката який є чоловіком, ну тобто мужчиною, я вже знайшла. Правда дорогий, зараза, по $400 в годину.:cowboy:

А чи ви мені хотіли такого замість мужа? Як маєте на приміті то свисніть!

Ворон
15.09.2008, 05:48
Правда дорогий, зараза, по $400 в годину.

Та єй то не дорого, я в добрі часи брав більше. І не за адвокатську роботу.

А чи ви мені хотіли такого замість мужа? Як маєте на приміті то свисніть!

Та останній раз мав з справу з адвокатом то був такий ліберальний жид котрий втратив руку під час 2-гої світової і мав замість неї робота зі щупальцями. Сімя драпанула до речі із Києва під час сувітьської революції. (Не полюбились їм сувіти, чомусь). Але мому бувшому шваґру гіспанському жиду із Зараґоси він тоді пів міля виграв. Гарна була справа, єдна з моїх найкращих. Але то давно було тай він любив вісімнедцять-літніх, розпусник отакий. :)

Так що нє не знаю, на жаль.

Еееее, перепрошую, а можна перекласти це речення на human language.

Та нє нашу демонську на людську ну ні як не перекласти. :(

Patrick
06.10.2008, 07:55
Ну, так є.
До-речі, від друзів їхав. Українці, громадяни Канади, з Торонта. Тут по контракту вже пару літ.
Знова до-речі: за столом торкнулися також теми про отримання прав - в Тевтонії і на Канадійщині. Виглядає, в німців таки більше набагато строгіше. Але всі погодились, що так навіть краще, бо порядок. :)
А , доречі , як?
Бо в Канаді зараз є 3 екзамени :
- усний. З 30 питань можна допустити 5 помилок (найбільше) Хто здавав недавно , хай поправить , бо я здавав давно. -
-їзда.Спочатку по автодромі - екзаменатор подивиться як себе екзаменуючий почуває за кермом.Потім на дорозі.
При успішній здачі , людина дістає "неповні права" , які майже не відрізняються від "повних" .Але до 5 років їх треба перездати на "повні".А ні , то вони пропадають.
- їзда -2.На цей раз по гайвею.Виїхати, перестроятися з першої на останню лінію і назад(ліній переважно 3-4.В Торонто на одному відрізку 401 гайвею є 7 полос) , зїхати.

Мені здається , швидкість є фактор порядку на дорогах , але не основний (МОВА ВИКЛЮЧНО ПРО ГАЙВЕЇ - ДЕ НЕ МАЄ ПІШОХОДІВ І РОВЕРИСТІВ).Основний фактор - це культура їзди.Яка включає -показування поворотів , тримання дистанції, пропускання коли хтось хоче перестроятися з лінії на лінію і т.д.
З цим в Канаді є все ОК. Хоч їздять скоро , але культурно.

Капітан
09.10.2008, 17:00
Зима на носу. Выбираю резину на передние колёса. На задние поставлю старые Пирелли Винтер Карвинг - http://www.ityre.com/i/tyre/3572.jpg отлично откатала три сезона, износа практически не видно. На передние думаю взять вот такую - Нокиан Хакка Р http://www.ityre.com/i/tyre/20997.jpg Душа к ней лежит :)

Гена Букин
09.10.2008, 20:32
В пршлом году ставил себе хаккапелиту. Прикольная резина. Берите не пожалеете.

Полковник
09.10.2008, 21:32
Душа к ней лежит

ставил себе хаккапелиту. Прикольная резина. Берите не пожалеете.
Я правильно понял, что ОНИ без шипов?

Капітан
09.10.2008, 22:26
Я правильно понял, что ОНИ без шипов?
Так точно, без шипов. Не хочу шипами царапать львовскую брусчатку :) Да и зимы у нас не московские. Хакка Р по результатам тестов обставила большинство шипованных резин, даже на льду. Очень качественная "липучка" получилась.