КПК

Показати повну версію : чи варто боротися за одруженого?

Гелена
03.03.2008, 20:04
от щойно з цікавості клікнула на банер з написом "чи варто боротися за одруженого?"
а дійсно чи варто? і в яких випадках?
певно якщо боряться то за те аби нарешті визначився з ким хоче лишитися: чи з жінкою чи з коханкою
але мені здається, що більшість таких чоловіків хочуть і жінку і коханку і не збираються створювати нову сім’ю
і чи завжди бути розлучницею це погано?
і чому власне так жінок називають, якщо я наприклад, думаю, що чоловік сам винен коли піде до іншої, значить щось його не влаштовувало
не раз чула що жінки сварилися з коханками, щоб ті лишили їхніх чоловіків
я того ніколи не розуміла - та сварися з чоловіком
навіщо себе принижувати і просити щось в коханки?

Samojlovu4
03.03.2008, 20:24
О, яка файна тема!:radist:

Дуже цікаво буде почитати дописи форумлянок...:dance:

Liliyah Romanova
03.03.2008, 20:30
Колись мала коліжанку. Вона з одруженим зустрічалася.
Пам'ятаю я в розмові (як то я) висловилася дуже категорично, що якщо з одруженими - то повії. А вона так зразу: "а якщо він нещасливий у шлюбі, а якщо жінка в нього меґера..." Мене так зразу заштопорило в перший момент, а потім я подумала, що вона, мабуть, захищає, бо з таким зустрічається. Так і було.
Питалася в мене поради потім. А що тут порадиш у такій ситуації?
Я їй сказала, що най його попросить розлучитися і з нею одружитися. Було цікаво, наскільки вона через рожеві окуляри дивилася. Вона їх не мала. Сама відповіла, що якщо вона так йому скаже, то він її покине, бо вона із такими заявками стане тягарем.

Додано через 47 секунд
До речі, Гелено. А навпаки? За одружену? ;)
Дискримінація!
:D

Deus igrok
03.03.2008, 21:08
з цікавості клікнула на банер
:cowboy: Аха ... з цікавості ...знаємо ми оті "банери" .... зрілий, зі статусом , при грошах .... "банер"

Samojlovu4
03.03.2008, 21:25
До речі, Гелено. А навпаки? За одружену?
Дискримінація!

Нє, ну з хлопами все більш-менш ясно... якшо вони з одруженою шури-мури крутять, то в 99,999% просто для спільних занять гімнастикою...

А от з жінками набагато цікавіше - там же ж любов, почуття, сльози, емоції підключаються...

Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:37
А от з жінками набагато цікавіше - там же ж любов, почуття, сльози, емоції підключаються...
А ви звідки знаєте?

Samojlovu4
03.03.2008, 21:38
А ви звідки знаєте?

"Дівочі посиденьки" читаю...:shy:

Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:39
"Дівочі посиденьки" читаю...
Так я вам і повірила. ;)
От точно знаю, що якби були "чоловічі посиденьки" на форумі, то я би їх не читала. Мені офісних хлопців із їх пошлими жартами вистачає.

Koza-Dereza
03.03.2008, 21:39
Я теж такої думки.

Liliyah Romanova
03.03.2008, 21:44
А якщо по темі.
Мені видається, що одруженому чоловікові легше просто в гречку скочити, ніж міняти жінку. І тут не має значення чи полігамний той чоловік, чи ні. Просто вже сім'я склалася, він звик до того, як справи виглядають, до тих, хто зустрічає вдома.
Я вже десь писала нещодавно, що якщо в чоловіка раптом би зникла його сім'я, то він би втратив сенс життя. Відповідно, навряд чи би він жертвував своїм домашнім скарбом і тим, що вже йому добре знайоме, заради чогось нового та невідомого.
Ну, але то моя думка. Я не дуже ще в тому плані в житті розбираюся. Просто бачила кілька випадків, коли чоловік тинявся, розводився, одружувався з іншими, а потім до жінки знову вертався. От у мого брата хресний так. Все одно до жінки вернувся, хоч вона його на собі оженила, хоч і не надто він з нею щасливий, хоч і дістає його (і не тільки його:D).

Koza-Dereza
03.03.2008, 21:57
Я напевно мислю як чоловiк, але я б свого чоловiка ради коханця не кинула. Нащо менi знов приживатись з людиною новою, притиратись iтд. А раптом не вживемся? I що ламати вже що маю ради чогось нового необiзнаного?

Liliyah Romanova
03.03.2008, 22:06
Я напевно мислю як чоловiк, але я б свого чоловiка ради коханця не кинула. Нащо менi знов приживатись з людиною новою, притиратись iтд. А раптом не вживемся? I що ламати вже що маю ради чогось нового необiзнаного?
Цілком логічне мислення й твереза оцінка ситуації.
Притиратися наново дуже важко.
Хоча є люди, котрі вдруге одружуються і ніби живуть щасливо. Або просто на той час вони вже вміють мовчати про те, чого іншим знати не варто. :)

пупер
03.03.2008, 22:21
Хоча є люди, котрі вдруге одружуються і ніби живуть щасливо.
таких людей багато....

Liliyah Romanova
03.03.2008, 22:30
таких людей багато....
Ну, просто в моїй родині такого не було. В оточенні теж не знаю таких. Так що не беруся казати.
От татів приятель один і вженився другий раз, і дитину зробив там, але ніц не вийшло з того. Назад вернувся.

Степаныч
03.03.2008, 22:38
чи варто боротися за одруженого?Ніззя, але варто!... Чи "Варто, але ніззя!"?:borat:

Koza-Dereza
03.03.2008, 23:32
Для мене жонатий мужчина це табу. Якби я почала з кимось зустрiчатись незнаючи що вiн жонатий а потiм би взнала то кинула б його одразу. По перше бо вiн менi брехав, по друге - бо я така принципова тьотя.
А наприклад чоловiк подружки то взагалi що мертвий для мене ( в романтичному планi) Я б собi нiколи не дозволила вкрасти чоловiка вiд подруги, та й взагалi нi вiд якої iншої жiнки.

Гелена
04.03.2008, 00:13
:cowboy: Аха ... з цікавості ...знаємо ми оті "банери" .... зрілий, зі статусом , при грошах .... "банер"
в мене якраз такий чоловік :p :p :p

До речі, Гелено. А навпаки? За одружену? ;)
Дискримінація!
:D

і навпаки теж :)
але навпаки буває значно рідше, мені так здається

я на бігмірі скриньку перевіряла от випадково знайшла тему і
мені стало цікаво, бо ми тут говорили про тих хто зраджує, але є ще ті з ким зраджують
думаю коханкам теж не солодко, особливо якщо своєї сім’ї нема
всі ночі вдома сама, всі свята сама, всі вихідні певно теж - бо то час для сім’ї, а не для коханки
а які причини б не були початком таких стосунків жінці такі стосунки щастя точно не принесуть
хіба що вона має холодний розрахунок, а такі кгм... практичні жінки нечасто бувають
жінки натури емоційні і з часом можуть виникнути якісь почуття і що тоді робити? тоді каятися хіба що

правда серед чоловіків є сволоти (інакше не можу сказати), які прикидаються неодруженими і заводять стосунки
я так колись помилися і відтоді бачу одружених за кілометр
можу навіть розказати як можна розпізнати одруженого чоловіка, який вдає з себе затятого холостяка ;)

Додано через 2 хвилини
Ніззя, але варто!... Чи "Варто, але ніззя!"?:borat:
хай спочатку розлучиться як він має такий намір, а тоді можна думати чи варто чи ні :agree:

Мих
04.03.2008, 00:32
не раз чула що жінки сварилися з коханками, щоб ті лишили їхніх чоловіків
у мого брата на роботі один чол мав коханку... От Новий Рік... зустрічає весь колектив і той придурок привів коханку, і тут нежданно не гадано прийжла жінка і почала з нею сваритися... сварка перйшла у бійку, всі дивилися на той концерт, а той мужік каже: кто побєдіт - с тєм і буду жить... от падаль, нє?

Гелена
04.03.2008, 00:37
чули....
у мого брата на роботі один чол мав коханку... От Новий Рік... зустрічає весь колектив і той придурок привів коханку, і тут нежданно не гадано прийжла жінка і почала з нею сваритися... сварка перйшла у бійку, всі дивилися на той концерт, а той мужік каже: кто побєдіт - с тєм і буду жить... от падаль, нє?

я таке тільки по тв бачила, але не раз чула від очевидців - жалюгідне видовище
і немудра дружина - коханку обзиває, чоловіка вибачає
так сильно боїться втратити? ой, було би кого
і така ж немудра коханка, бо вона має стосунки з чоловіком який бреше як мінімум одній жінці - своїй дружині
як такому вірити? як його поважати? він не шанує почуттів ні одної ні другої

Romko
04.03.2008, 00:42
Є чудова пісня "Все минуло"
На чужому горі без розплати
Свого щастя нам не збудувати.

Мих
04.03.2008, 00:43
Все одно до жінки вернувся, хоч вона його на собі оженила, хоч і не надто він з нею щасливий, хоч і дістає його (і не тільки його).
підсипала....

Liliyah Romanova
04.03.2008, 00:44
от падаль, нє?
Шмата. Не здатен на самостійне рішення. А жінки якби були мудрі, то би не між собою билися, а його би набили і потім обидві лишили, раз такий бовдур.

Додано через 1 хвилину
підсипала...
Та навряд. Просто вона у помешканні з його батьками жила. І з його дітьми. А йому більше нікуди було йти. Подружжям вони більше так ніколи й не стали.

Мих
04.03.2008, 00:50
А йому більше нікуди було йти.
жертва обставин.....

Liliyah Romanova
04.03.2008, 00:52
Жертва власної дурості, а не обставин.

Мих
04.03.2008, 00:53
Жертва власної дурості, а не обставин.
зато світа побачив, нє?

Масік
04.03.2008, 00:54
На мою думку ні... Скажіть чи поважаюча себе жінка захоче знати що її коханий щоранку обіймає дружину і щовечора лягає з нею у ліжко, а коханка ж для нього, коли вільна хвилина зявиться, я завжди була такої думки, якщо одружений легко обманює свою дружину, то так же він і мене за носа водитиме, а для чого це мені? Невже немає номальних мужчин, які будуть любити лише мене? І що значить боротися? Це вдаватися до ворожінь, хитрощей чи чогось такого?...тоді то будується вже не лише на почуттях, а на злому, і добра з того не буде. Є щей та сторона що коли береш шлюб то присягаєш на Євангелії, чи варто звязуватися з людиною, яка переступає через обіцянку дану Богові?....

Liliyah Romanova
04.03.2008, 00:55
Одружився, бо прийшов час. Одружився з тою, яка сильно наполягала, бо в тої, що любив, встидався спитати. З тою, що одружився, ходив довго і дійшов до етапу "розходитися, або женитися". Взяв і вженився чомусь. Мучив і себе, і її, і дітей. Розійшовся, одружився з іншою, зробив дитину, злякався чергової відповідальності, знову розійшовся. Мало ще раз не вженився, але не вженився, на щастя. Вернувся жити до батьків і першої жінки.
Дитина з другого шлюбу каже на нього "вуйцьо тато", бо він до тої дитини взагалі не навідується.

Гелена
04.03.2008, 00:59
Шмата. Не здатен на самостійне рішення. А жінки якби були мудрі, то би не між собою билися, а його би набили і потім обидві лишили, раз такий бовдур.
та певно, що шмата. але щось багато жінок за таких шмат тримаються
не можу я того зрозуміти ніяк

Подружжям вони більше так ніколи й не стали.
я би теж не змогла пробачити
одноразову зраду може би пробачила, може, невпевнена що так
а довготривалі стосунки - ніколи, то навіть нема про що говорити

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:03
я би теж не змогла пробачити
Ви його жінку не знаєте. :D:D:D
Коротше, він подався у різні дивні зацікавлення, типу моржування, голодування, пізнавання себе... Йому просто не треба було одружуватися. Взагалі. Або саме тоді, коли дійшов до точки "розійтися або одружитися". Тим більше, що іншу любив. Дивак та й годі.

Мих
04.03.2008, 01:07
Коротше, він подався у різні дивні зацікавлення, типу моржування, голодування, пізнавання себе...
обливання холодною водою.... у мене сусід такий був в неділю зранку одягався у спортивний костюм, брав футбольний мяч і йшов грати футбол і все би було нічого... але повертався додому скажімо у середу....

zet
04.03.2008, 01:08
Ну, просто в моїй родині такого не було. В оточенні теж не знаю таких. Так що не беруся казати.
От татів приятель один і вженився другий раз, і дитину зробив там, але ніц не вийшло з того. Назад вернувся.
Я одних таких знаю, но странное это счастье. Оно строится на покареженной судьбе детей и даже неважно в каком возрасте были дети. Живут вместо своих детей... Сыну младшему (ЕЁ) было 14 лет, стал наркоманом, уже и в живых нет..Как раз попало на переломный подростковый возраст.
У НЕГО же старшая дочь получила прекрастное образование, а сын вообще не получил специальности. Возраст был приблизительно тот же...

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:12
Я одних таких знаю, но странное это счастье.
Ви знаєте, то такий чоловік, що і сам нещасливий, і інших такими робив. Хоча діти з першого шлюбу в нього надзвичайно красиві та розумні і я за них страшенно радію, бо поробили чудові кар'єри. Ну, що зробиш, що батько у них такий безхребетний. Мій тато завжди жартував, що з нього би був чудовий монах, але жодну жінку він не зуміє зробити щасливою.

Гелена
04.03.2008, 01:13
Ви його жінку не знаєте. :D:D:D
Коротше, він подався у різні дивні зацікавлення, типу моржування, голодування, пізнавання себе... Йому просто не треба було одружуватися. Взагалі. Або саме тоді, коли дійшов до точки "розійтися або одружитися". Тим більше, що іншу любив. Дивак та й годі.

а що за жінка?
то що йому не треба було женитися, то одне, а їй такий чоловік був потрібен?
коли не любить, то добре видно. дуже добре

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:17
їй такий чоловік був потрібен?
Ну, їй був потрібен.
Бо вона не львівська, бо помешкання, бо впливові батьки, бо гроші...
Продовжувати?

Гелена
04.03.2008, 01:23
Ви знаєте, то такий чоловік, що і сам нещасливий, і інших такими робив. Хоча діти з першого шлюбу в нього надзвичайно красиві та розумні і я за них страшенно радію, бо поробили чудові кар'єри. Ну, що зробиш, що батько у них такий безхребетний. Мій тато завжди жартував, що з нього би був чудовий монах, але жодну жінку він не зуміє зробити щасливою.

о, я щось тата свого згадала - він любив випити, вірші писати, фотографувати і ніц не був придатний до сімейного життя
мама його вигнала, але вони довго переписувались і допетер часом переписуються
тепер він став суботником і лист пише в учнівському зошиті - на 12 сторінок, клітинка в клітинку про те як знайшов Бога
але мама його пише, що пити він не перестав
спробуавав був створити нову сім’ю, жив з жінкою, яка мала дитину, а потім вони що удочерили дівчинку, бо вона більше не могла мати дітей
і всеодно він про них подбати не міг і вони розійшлися
він зовсім не до сімейного життя, такий собі вічно п’яний поет
добра людина. але як же покинуті діти? про них він ніколи не згадує
і ніяку жінку не зміг зробити щасливою

Маруся-мама
04.03.2008, 01:29
В мене була товаришка яка з вдячності зустрічалась з одруженим чоловіком. Хоча він пішов від жінки і жив ніби окремо, жінці і надалі давав значні суми грошей навіть машину віддав. Просто це вказувало на те що жінку таки любив.
Моя товаришка дуже покладала на нього надії але коли я його побачила, то зразу зрозуміла - там нічого не буде. Секс у них був і напевне був непоганий, так як вона оповідала, але он скільки б вона не старалась дальше сексу нічого не зрушилось.

Чи варто воювати з коханкою? Ні. Мого чоловіка сестра била коханку аби та лишила її чоловіка. Як на мене - дурість. Треба було смердючою стиркою того комуняку кілька раз по-писку врізати, а не коханку. Бо коханка відійшла а мужик кака била кака і осталась.

Чи я б воювала за свого чоловіка? Не знаю. Часами думаю що так, а часами думаю що просто б відпустила. Всетаки схиляюсь до думки щоб відпустила, хоча це неймовірно тяжко. Особливо якби він прийшов до мене спокійно і сказав:
Маруся, я без неї не можу. Я розумію що я маю відповідальність перед дітьми, і я буду їм допомагати але з тобою жити не можу.

Звичайно, що я б кидалась і тарілками і табуретками але просто як його не крути коли інша людина захоче то всеодно тебе залишить, хоч би ти ся кинула з моста.

Гелена
04.03.2008, 01:30
Ну, їй був потрібен.
Бо вона не львівська, бо помешкання, бо впливові батьки, бо гроші...
Продовжувати?
невірний розрахунок
що ж - мені не шкода, нєт в неї счастья в личной жізні
вона отримала, що хотіла, то хіба лишається порадіти за людину :)

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:34
А от що робити, якщо знаєш, хто коханка, знаєш, що то твоя коліжанка, а продовжуєш з нею на каву разом ходити, по магазинах, а вона так вміло вдає, що нічого не діється? Ото ситуаційка нецікава.

Гелена
04.03.2008, 01:37
але он скільки б вона не старалась дальше сексу нічого не зрушилось.
і то відразу видно, що так буде
Чи варто воювати з коханкою? Ні. Мого чоловіка сестра била коханку аби та лишила її чоловіка. Як на мене - дурість.
як на мене теж
коханка чужа людина, яке мені діло до неї?
вона остання з ким би я хотіла сваритися
мене би цікавив тільки мій чоловік і як таке з нами сталося
Всетаки схиляюсь до думки щоб відпустила, хоча це неймовірно тяжко. Особливо якби він прийшов до мене спокійно і сказав:
Маруся, я без неї не можу. Я розумію що я маю відповідальність перед дітьми, і я буду їм допомагати але з тобою жити не можу.
це я би теж зрозуміла
і теж би відпустила

а якби брехав то не відпустила б, а вигнала б
а боротися за чоловіка я би і не думала
за що боротися? це вже сталося, і того що сталося не зміниш, того що було не повернеш

Маруся-мама
04.03.2008, 01:39
А от що робити, якщо знаєш, хто коханка, знаєш, що то твоя коліжанка, а продовжуєш з нею на каву разом ходити, по магазинах, а вона так вміло вдає, що нічого не діється? Ото ситуаційка нецікава.
Ну бити її явно не варто. А те що вдає ніби ніґди ніц то це вже її майстерність бути нечесною, ось і питання постає навіщо нам такі друзі? Після такого випадку другий раз подумаєш чи вартує мати близьких коліжанок. :(

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:40
вона остання з ким я хотіла сваритися
мене би цікавив тільки мій чоловік і як таке з нами сталося
Цілковито підтримую.

Додано через 38 секунд
А те що вдає ніби ніґди ніц то це вже її майстерність бути нечесною, ось і питання постає навіщо нам такі друзі?
А чи варто такій коліжанці на ту "коліжанку" очі відкривати?

Гелена
04.03.2008, 01:41
??? нащо разом каву пити, по магазинах ходити?
я би з нею більше не мала про що говорити
яка коліжанка? де? а, колись була. ну було і загуло

Маруся-мама
04.03.2008, 01:42
а якби брехав то не відпустила б, а вигнала б
а боротися за чоловіка я би і не думала
за що боротися? це вже сталося, і того що сталося не зміниш, того що було не повернеш

Ось такі ми істоти, що для нас найгірше коли нас обманюють, нам брешуть, щось крутять хочуть нас використати - так аби і вашим і нашим: і жінчин борщик їстиму і молоду паняночку кохатиму.
Таке ми не хочемо, бо що егоїстичні?

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:42
Після такого випадку другий раз подумаєш чи вартує мати близьких коліжанок.
Я маю лише кілька близьких, але то такі перевірені, що точно відомо. Інші теж перевірені і відомо, що ніц доброго чекати від них не варто.

Додано через 48 секунд
нащо разом каву пити, по магазинах ходити?
А я знаю нащо? Ходить...

Маруся-мама
04.03.2008, 01:47
варто... навіть коштом хиткої дружби...

Річ у тім, що правди ніхто не любить чути, бо так солодко живеться в омані. Але рано чи пізно все тайне стає явним і тут чи то коліжанка чи друг хтось правду тай розповість.

Додано через 2 хвилини
Я маю лише кілька близьких, але то такі перевірені, що точно відомо. Інші теж перевірені і відомо, що ніц доброго чекати від них не варто...
З такою як я можна спокійно на каву ходити, з мене користі як з козла молока і ніякий хлоп не позариться, ну бо скажіть йому тре кобіти з 4-ма дітисками?

Liliyah Romanova
04.03.2008, 01:52
З такою як я можна спокійно на каву ходити, з мене користі як з козла молока і ніякий хлоп не позариться, ну бо скажіть йому тре кобіти з 4-ма дітисками?
Маруська, приїжджай до Оттави, будем на каву ходити, бо в мене тут - ні душі. :(

Додано через 5 хвилин
варто... навіть коштом хиткої дружби...
Та якось пхатися не хочеться. Чужа третя особа. Я от думаю, невже вона сама не бачить.

Гелена
04.03.2008, 02:13

здається я не зрозуміла перше запитання
я думала жінка знає, що коліжанка є коханкою чоловіка і всеодно ходить з нею на каву
а ви мали на увазі, що то їхня третя спільна коліжанка знає і думає чи сказати жінці?
думаю не варто
бо жінка якби хотіла то побачила що і до чого, зрештою таке довго не приховаєш
деякі знають але роблять що вигляд що не знають
і деколи скажеш і потім будеш винним, особливо якщо жінка чоловіка пробачить після сварки, то винна буде і то що була йому коханкою і та що сказала про коханку
є такі жінки що чоловік для них завжди добрий, а винні всі решта

якщо чесно я навіть не знаю, як би я поставилася до коліжанки, яка є коханкою чоловіка нашої третьої коліжанки
в мене нема стільки коліжанок :)

Liliyah Romanova
04.03.2008, 02:20
я думала жінка знає, що коліжанка є коханкою чоловіка і всеодно ходить з нею на каву
Та воно так виглядає, що знає. Але якщо знає, то чого досі коліжанки? Коротше, я сама не знаю. Заплуталася. Але що та типу коліжанка - коханка, то точно. :shy:

Додано через 16 секунд
а ви мали на увазі, що то їхня третя спільна коліжанка знає і думає чи сказати жінці?
думаю не варто
Теж так думаю.в мене нема стільки коліжанок
У мене більше знайомих.

Маруся-мама
04.03.2008, 02:22
Маруська, приїжджай до Оттави, будем на каву ходити, бо в мене тут - ні душі.
Але попереджаю: спользувати (використати, тобто) мене не вдасться, бо нема що і чим користати. Зі мном можна хіба поговорити про життя дівоче... а так я без користі :D:D:D

Liliyah Romanova
04.03.2008, 02:25
Але попереджаю: спользувати (використати, тобто) мене не вдасться, бо нема що і чим користати.
:beee: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee:
Я образилася, коротше, якби зі смайлів не було зрозуміло.

bora
04.03.2008, 10:09
Та воно так виглядає, що знає. Але якщо знає, то чого досі коліжанки? Коротше, я сама не знаю. Заплуталася. Але що та типу коліжанка - коханка, то точно.

Була у ситуації коли з одним чоловіком почала зустрічатись коліжанка,а потім той чоловік познайомив мене з своєю дівчиною. Коліжанка про неї знала. Певно їй виписала, але більше нічого нікому сказати не змогла.
Іншим разом побачила другої коліжанки чоловіка з бабами - мало морду йому не побила і сказала що ВЖЕ їду до неї розповідати що воно за свиня. Уявіть собі він спочатку хотів мене підкупити. потім мені погрожував!ну але я направду б не сказала. Так я його просто змусила прийти додому і зізнатись самому жінці, що не на роботі, а в клубі був з дівками. Ну але після того він мене почав поважати, бо зазвичай до жінок ставився зверхньо, вважав що може сам диктувати умови спілкування.)) Отакі дивні перетворення))
Сама ніколи не цікавилась одруженими, бо вважаю, що варта кращого, ніж крихти з чужої постелі.

Maryasik
04.03.2008, 10:42
я би також не погодилась ніколи на роль коханки, бо дотримуюсь одного принципу- якщо ти розбиваєш чужу сім"ю, то колись може обернутись так, що з"явиться людина (коханка), яка розіб"є і твою сім"ю.

Хоча маю знайомих, які довгий час ходять у коханках, при чому користуються тим мужчиною, і власну сім"ю навіть не планують. Кажуть звикли((

Lady
04.03.2008, 10:48
Одна з моїх подруг зустрічалась з одруженим чоловіком. Він був старший від неї на 10 років і мав дорослих дітей. Зустрічалась з ним довго десь біля шести років. Спочатку обіцяв що розведеться, але ця обіцянка тянулась дуже довго. А сам її дуже ревнував, не дозволяв спілкуватись з іншими хлопцями, визвонював їй якщо десь затримувалась на вечірці.
Його жінка взнала що він має коханку. Взнала телефон моєї подруги і почала дзвонити та погрожувати. Далі ця жінка з своєю свекрухою взнали де живе моя подруга і прийшли до неї до дому і сказали щоб лишила його в спокої.:mad:
А він пізніше почав говорити що розводитись не буде але хоче бути з нею. Казав що він розуміє що вона молода і хоче вийти заміж але йому добре з нею. Так і морочив їй голову 6 років. :(
Зараз вона вже з ним розійшлась, зустрічається з хлопцем і вони планують одружитись і народити дітей :)

Олена_ua
04.03.2008, 11:04
Сама ніколи не цікавилась одруженими, бо вважаю, що варта кращого, ніж крихти з чужої постелі.
+100!
Дуже правильні слова.
Якщо сама себе не поважаєш, то годі чекати того від інших.

Samojlovu4
04.03.2008, 11:12
Для мене жонатий мужчина це табу. Якби я почала з кимось зустрiчатись незнаючи що вiн жонатий а потiм би взнала то кинула б його одразу. По перше бо вiн менi брехав, по друге - бо я така принципова тьотя.
А наприклад чоловiк подружки то взагалi що мертвий для мене ( в романтичному планi) Я б собi нiколи не дозволила вкрасти чоловiка вiд подруги, та й взагалi нi вiд якої iншої жiнки.

Все вірно, але знаєте, Кізонько, від суми і тюрми не зарікаються...;)
Ану як ЛЮБОВ нагряне несподівано, як мішком з-за кута?! Всеперемагаюча, всеохоплююча, єдина в житті - ну прямо як з дівочих мрій...
Тоді і жонатий мужчина не таке вже й велике табу виявляється, як ближче придивитись, і чоловік подружки оживає, а сама коліжанка взагалі не вщот... :)

Народ, життя то така штука, такі історії бувають - хай ся "Даллас" і "Рабиня Ізаура" сховаються далеко і глибоко... :cowboy:

bora
04.03.2008, 11:30
Народ, життя то така штука, такі історії бувають - хай ся "Даллас" і "Рабиня Ізаура" сховаються далеко і глибоко
Охоче вірю. просто в житті люди керуватись мусять нормальними принципами, а не розглядати чужих чоловіків як своїх потенційних. Принаймні це спрощує життя собі самій.

Lavazza
04.03.2008, 11:35
Охоче вірю. просто в житті люди керуватись мусять нормальними принципами, а не розглядати чужих чоловіків як своїх потенційних. Принаймні це спрощує життя собі самій.
підписуюсь під кожним словом
при чому з власного досвіду

Lady
04.03.2008, 12:14
Ану як ЛЮБОВ нагряне несподівано, як мішком з-за кута?! Всеперемагаюча, всеохоплююча, єдина в житті - ну прямо як з дівочих мрій...
Тоді і жонатий мужчина не таке вже й велике табу виявляється, як ближче придивитись, і чоловік подружки оживає, а сама коліжанка взагалі не вщот...

Підтримую bora. Яке б не було сильне кохання до чужого і одруженого чоловіка, треба найти сили перебороти себе і побудувати своє щастя самостійно, а не за рахунок чужих страждань і сліз.

Бурулька
04.03.2008, 12:20
Боротися за одруженого з ким? З дружиною і дітьми? Точно не стала б. По перше, сама заміжня і мій чоловік найкращий. По друге, чи варто боротися за чоловіка, який здатен на обман і зраду? Адже зрадивши свою першу дружину, він може зрадити і вас. А вам то треба? Думаю, що ні.
Щойно подумала, що одружений чоловік, який має коханку, є боягузом, адже боїться розлучення, змін в житті, визнати свої почуття (якщо такі є) до іншої жінки, боїться зізнатися. То чи варто боротися за боягуза? Нєа :no:
Чи стала б боротися за свого чоловіка? Якщо б дізналася, що він мене зраджує, то думаю, що вже пізно боротися. Нехай він би після того боровся за мене. Точно не стала б влаштовувати істерик його коханці, бо вважаю перш за все винним чоловіка в такому випадку.

Єва
04.03.2008, 12:41
Про те, що мій коханий одружений, я взнала від його друзів... через кілька місяців зустрічання... Хоча було боляче, я навіть не вагалася - стосунки розірвала відразу, без жодних виправдань і пояснень. Десь підвсідомо мені уявлявся портрет приниженої і обманутої НИМ жінки, сумні оченята дітей, яким би тато мав приділити більше уваги, але чомусь вибрав товариство "чужої тьоті", себто мене...
Тепер, коли в мене є моя рідна кохана людина, я усвідомлюю, що ніколи б не відчула себе щасливою, знаючи, що ділю коханого з іншою жінкою (чи, правильніше, - краду у іншої жінки частинку щастя). Я не хочу, щоб колись мій коханий проміняв мене на годинку-дві товариства чужої жінки.
Тому в цій темі моя відповідь однозначна і банально проста: на чужих сльозах щастя не побудуєш!

Гелена
04.03.2008, 13:23
(чи, правильніше, - краду у іншої жінки частинку щастя)

ви крадете? та що ви
думаєте якби не ви в них все було б добре?
якби він не хотів зробити своїй жінці боляче він би з вами не зустрічався
в неї і без вас щастя не дуже то і було
коханка жінці не винна - жінці не пощастило з чоловіком

bora
04.03.2008, 13:31
ви крадете? та що ви
Ви праві в тому, що то НЕ щастя для сім"ї, якщо воно десь ще вештається))
А щодо того, що винна коханка жінці... Ні, винний чоловік. Але перша реакція деяких жінок здається буде таки прибити коханку, і при цьому хто посміє її засудити?)) Ображена жінка - матір його дітей, як на мене гірше ядерної війни, (хоч і не кожна така, але..))))) Тож не заздрю коханкам що попадуть під руку даної))..

Гелена
04.03.2008, 13:33
я би також не погодилась ніколи на роль коханки, бо дотримуюсь одного принципу- якщо ти розбиваєш чужу сім"ю, то колись може обернутись так, що з"явиться людина (коханка), яка розіб"є і твою сім"ю.
я інакше на все дивлюся
ніяка коханка чи коханець ніколи не розіб’є мою сім’ю
то можу зробити тільки я або мій чоловік

навіть по формулюваанях видно, що часто звинувачують в сімейних проблемах третіх людей, а я в таке не вірю
не розумію чому вина перекладається на когось

Додано через 3 хвилини
Ви праві в тому, що то НЕ щастя для сім"ї, якщо воно десь ще вештається))
А щодо того, що винна коханка жінці... Ні, винний чоловік. Але перша реакція деяких жінок здається буде таки прибити коханку, і при цьому хто посміє її засудити?)) Ображена жінка - матір його дітей, як на мене гірше ядерної війни, (хоч і не кожна така, але..))))) Тож не заздрю коханкам що попадуть під руку даної))..
точно не знаю, але мабуть перша реакція буде побити чоловіка :)
коханка просто як засіб зради, зла я би була на неї, але в голові би крутилося тільки те як чоловік міг так зробити
а як коханка могла мені до лампочки, яке мені до неї діло?

Квіточка
04.03.2008, 13:41
А якщо чоловік нещасливий з жінкою, але стримують певні обставини(діти, роки) а на стороні знайшов жінку, яку Кохає. Невже колишня коханка і колишній чоловік не можуть бути щасливими, причому і жінка певно не була дуже щасливою, якщо чоловік гуляє, то і їй розвязали руки. Може ше колись і дякую скаже.... шо забрали.

bora
04.03.2008, 13:55
а як коханка могла мені до лампочки, яке мені до неї діло?
Жодного) Але будучи дружиною ми звикаємо сто разів подумати перед тим як щось зробити по відношенню до чоловіка. шо то своє вже.. А коханка - стороння людина, від якої жодних залежностей (знаєте, часом жінці нема куди більше йти), тому на ній найприємніше певне душу відводити.)))

Додано через 1 хвилину
Може ше колись і дякую скаже.... шо забрали.
Така жінка сама підштовхує до того чоловіка. То справа їх трьох. Як самі собі так вирішили - хай собі живуть. Що всім до них??

Бурулька
04.03.2008, 14:05
А якщо чоловік нещасливий з жінкою, але стримують певні обставини(діти, роки) а на стороні знайшов жінку, яку Кохає. Невже колишня коханка і колишній чоловік не можуть бути щасливими, причому і жінка певно не була дуже щасливою, якщо чоловік гуляє, то і їй розвязали руки. Може ше колись і дякую скаже.... шо забрали.

Можуть бути щасливими. Але чи варто тоді жити обманюючи інших? Чому той, хто зраджує, не може набратися сміливості і піти? Заради дітей? А дітям краще жити з татом, який їх обманює чи краще жити окремо і не розчаровуватися в батькові?
Можуть люди розлучені вдруге, втретє одружитися і бути щасливими. Йдеться про те, що не треба зраджувати

natty
04.03.2008, 14:10
Невже колишня коханка і колишній чоловік не можуть бути щасливими
Можуть, але хай спочатку розлучаться...

Щодо мене, я не схильна заводити стосунки з будь-якими невільними чоловіками... Просто такий життєвий принцип. Не зарікаюся, бо зарікатися взагалі не можна, але дотепер мені вдавалося його притримуватися. Навіть якщо була симпатія, я не дозволяла їй перерости в будь-які серйозніші почуття, дусила в зародку, так би мовити.

З іншого боку, я не засуджую коханок. Колись була категоричною щодо них, зараз ні...Як би там не було, це нещасні жінки, якщо тільки ними не керує тверезий розрахунок або бажання будь-що-будь зруйнувати сім'ю. А якщо вони люблять? Мені чомусь в таких ситуаціях згадується одна фраза з одного польського фільму "Кохання - це коли будуєш будинок, руйнуючи все навколо...". Вони хочуть використати свій шанс на щастя...Вони не руйнують сім'ї, як вже писала Гелена вище, її руйнує невірний чоловік своєю брехнею. Тому то й корінь зла треба шукати в своїй родині, а не на стороні..

bora
04.03.2008, 14:44
А якщо вони люблять?
Тоді це їх добровільний вирок самій собі. Як сторонній людині мені їх шкода. Але зустрінься така на моєму шляху. навряд чи шукала б порозуміння з нею. Чого себе обманювати. Я нікому не заважала будувати своє щастя...тому чому хтось має своє будувати за рахунок мого??

Ljolik
04.03.2008, 14:46
Був в мене однокурсник....непоганий в принципі хлопака, але з стійким життєвим переконанням, виробленим батьком! і старшими друзями - чоловікові потрібно багато жінок, дуже багато, але це не означає що не потрібно одружуватись. Одружуватись потрібно для того (цитата) "щоб по хаті щось бігало (діти), щоб по вечорам вдома хтось чекав, ну щоб господарем бути врешті - решт....". Він одружився, має двійнят, власний будинок, але як було бл...во, так і залишилось. Питання - жінка в тому винна? хіба в тому що обрала такого. Звийчайно що він не шукає на стороні великого кохання, і кидати сім"ю не збирається, але якщо дружина колись про це дізнається, їй від того стане легше?

А ще мене завжди дивувало як коханки вірять!!!! в те що "а з жінкою вони вже давно не сплять...., вона його не розуміє, не любить і така-сяка бла-бла-бла " (мала можливість спілкуватись з декількома). Та всі так говорять, а що йому ще говорити - що потрібне сексуальне різноманіття? що ти тимчасове явище а сім"ю все рівно не залишу? Бо було б все так насправді поганно то давно б пішов.

До речі про питання боротись. До знайомої недавно коханка сама прийшла.Чоловік шифрувався, з сім"ї не дуже хотів йти, його все влаштовувало. Так його "подруга" вирішила що вона сама коваль свого щастя - прийшла до нього до дому, з словами "твій чоловік казав що ти така страшна, що при світлі страшно в ліжко з тобою лягати, от я і прийшла на тебе подивитись". Відповідно розказала все тій дружині, а вона відповідно вигнала чоловіка з дому. Куди він подався не знаю, але щось сильно сумніваюсь що до коханки.

p.s.Одружений чоловік це табу. Бо крім дружини, якій також багато чого обіцяв (і за свої слова потрібно відповідати) є ще діти, які навряд чи колись подякують що залишились без тата. Все рівно коханка при будь якій ситуації будує стосунки на чужих сльозах.

пупер
04.03.2008, 14:54
Як би там не було, це нещасні жінки, якщо тільки ними не керує тверезий розрахунок або бажання будь-що-будь зруйнувати сім'ю. А якщо вони люблять?
щось я не зрозумів.....
чому нещасні?...
є стара напівбайка-напіванекдот:
помер чоловік, на похороні дружина і коханка...
дружина:
- як і коли? він приносив УСЮ зарплату і ніколи не відлучався, робота або дім!
- мені вистарчало перерв і премій.

я веду до того: що кому потрібно...
можливо, коханка хоче просто шаленого ТАЄМНОГО кохання та інтиму?..
хіба у цьому немає плюсів?...
бачити улюблену людину завжди в костюмі, щасливого....
без сімейних проблем, готування борщів, спілкування з його батьками тощо...

bora
04.03.2008, 14:59
бачити улюблену людину завжди в костюмі, щасливого....
без сімейних проблем, готування борщів, спілкування з його батьками тощо...
Знаю таких)) Одна знайома міркує - а навіщо прати чиїсь шкарпетки? А чого спати з ним безкоштовно? І для чого терпіти його поганий настрій? Абсолютно тішиться своїм буттям, коштовними подарунками, тим, що ніхто ні до чого не змушує. Дитину каже що заведе сама для себе. Однозначно вона не страждає, її все влаштовує..неодружені їй просто не підходять

пупер
04.03.2008, 15:52
Однозначно вона не страждає, її все влаштовує..неодружені їй просто не підходять
так і я ж про це... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Степаныч
04.03.2008, 15:56
так і я ж про це...
От блін! Пупер і так і сяк натякає, що ВАРТО. А жінки морозяться!:)

Женічка
04.03.2008, 16:40
ніяка коханка чи коханець ніколи не розіб’є мою сім’ю
ніколи не кажіть ніколи і не зарікайтеся. в житті все буває.
а нарахунок того, що безглуздо звинувачувати третіх осіб в тому, що розпалась твоя сімя, я з Вами цілком згідна.

bora
04.03.2008, 16:49
а нарахунок того, що безглуздо звинувачувати третіх осіб в тому, що розпалась твоя сімя, я з Вами цілком згідна.
Всі згідні. З однією різницею. Це не обов"язково закінчиться розбиттям сім"ї. Був у мене друг з від якого тре було відтягувати кобіт. Бо вони на нього просто налазили:))) Він то тримався але коли це забава і чоловік випив то спокуса велика при тому, що по кілька навколо скачуть пискалок напівголих.)) Таких мусіла просто розганяти)) без емоцій, просто набридали і заважали.

Маруся-мама
04.03.2008, 16:49
Охоче вірю. просто в житті люди керуватись мусять нормальними принципами, а не розглядати чужих чоловіків як своїх потенційних.
Ну чому не розглядати інших чоловіків. Деякі є такі пристійні, кинеш оком а він так файно виглядає... Не те що я б кидалась на них і тягнула в ліжко, але ж маю вочи то ся дивлю :p

Гелена
04.03.2008, 16:53
Знаю таких)) Одна знайома міркує - а навіщо прати чиїсь шкарпетки? А чого спати з ним безкоштовно? І для чого терпіти його поганий настрій? Абсолютно тішиться своїм буттям, коштовними подарунками, тим, що ніхто ні до чого не змушує. Дитину каже що заведе сама для себе. Однозначно вона не страждає, її все влаштовує..неодружені їй просто не підходять

дурна жінка
думаю вона просто нікого насправді не любить, так аби хотіла бачити щодень
і уявлення про шлюб має невірне
я ще ніколи не прала чоловікових шкарпеток, бо він сам пере :p
щодо сексу: вона мабуть не отримує задоволення від сексу, якщо думає, що за нього їй мають платити як за якусь роботу :D
терплю поганий настрій? ну іноді не терплю а насолоджуюся ним :D
якщо серйозно то не терплю нічого, ми вміємо одне одного розважити і тим більше він свою злість на мені не зриває, як і я на ньому
дитину заведе сама собі? сама ж буде виховувати, подивиться як то легко
коштовні подарунки? а хіба чоловіки жінкам не дарують? чоловік ніколи не витратить стільки на коханку, скільки на сім’ю

те, що все її влаштовує то або неправда або правда до пори до часу
бути самій вдома, самій ходити в гості, самій свята святкувати їй рано чи пізно надоїсть
і боляче буде бачити що інші мами гуляють з дітьми і їх татами, а вона з дитиною сама

моя думка що така життєва позиція рано чи пізно дає збій, в молодості то ще є переконаність в тому що так добре, а чим далі тим більш обтяжливим це буде для неї
але такі жінки рідко скаржаться, то ж не дивно що всі вірять, що їм добре

bora
04.03.2008, 17:03
дурна жінка
Гелено, оцим "дурна жінка" можна було і закінчити:))))
Певно. що вона инакша від нас тому ні ми її ні вона нас не зрозуміє і ніхто нікого не переконає. Тому не перейматесь. Цим я просто хотіла сказати, що є і такі. І тих хто користає чужих чоловіків далеко не все тре жаліти і вважати обділеними.

Додано через 5 хвилин
але ж маю вочи то ся дивлю

Оце на здоров"я)) Я си б пишалася тим, що біля мене не страшко)))
От тільки руками не чіпати!! :)

Єва
04.03.2008, 17:31
в неї і без вас щастя не дуже то і було
коханка жінці не винна - жінці не пощастило з чоловіком
Коли люди усвідомлюють, що на їхніх стосунках можна поставити остаточну крапку - розлучаються. І, повірте, їх чомусь не стримують ні діти, ні якісь спільні справи.
Якщо чоловікові просто нудно, дружина "проїлася" - він шукає чогось свіженького. Він воліє провести вечір не вдома з дружиною, яка постійно його грузить ремонтами-кредитами, а з подружкою в готельному номері, бо вона не завдає зайвих проблем.
Але все одно в переважній більшості випадків чоловіки повертаються до своїх сімей. З часом вони все таки скучають за монотонною стабільністю, яка в них була.
Але після сімейних зрад, думаю, вже не буде тієї довіри і взаємної поваги. А ще не треба забувати про совість....

Женічка
04.03.2008, 17:35
на мою думку вона не дурна, і не просто не така як всі, насправді вона нещасна.
під цими словами ховається розпач і невпевненість в собі, в своїх силах і свому майбутньому.
жінок, які так говорять, мені особисто перш за все жаль.

bora
04.03.2008, 17:49
мені особисто перш за все жаль
Та ну перестаньте.)) В житті вона очі за таке "жаль" вибере, треба її бачити:). Це просто її вибір. Так само як гомосексуальної орієнтації люди зробили свій вибір так і вона і не тре їм нічийого жалю.))
Мені куди болячіше за жінку в якої чоловік знайшов собі таку..

пупер
04.03.2008, 17:52
під цими словами ховається розпач і невпевненість в собі, в своїх силах і свому майбутньому.
чому нещасна?! http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
багато чоловіків не хочуть одружуватися і створювати сім’ю....
причини?...
не хочуть і все!..
чому не може бути такою жінка?...
любить свободу....
"ультрафеміністка" в чомусь....

Маруся-мама
04.03.2008, 17:58
От тільки руками не чіпати!! :)
Та я му ніц не прироблю. Так один раз вщипну, а то що чоловікам можна дати жінкам кляпса дати а навпаки нізя??? http://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_pullpigtails.gifhttp://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_slingshot.gif

Додано через 3 хвилини
чому нещасна?! http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif
багато чоловіків не хочуть одружуватися і створювати сім’ю....
причини?...
не хочуть і все!..
любить свободу....

А патаму, що якщо виховувалась ця дівчина в галицькій родині де конче вийти заміж то її заклюють і загризуть якщо вибере свободу.http://kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_24.gif

Гелена
04.03.2008, 18:43
Гелено, оцим "дурна жінка" можна було і закінчити:))))
Певно. що вона инакша від нас тому ні ми її ні вона нас не зрозуміє і ніхто нікого не переконає. Тому не перейматесь. Цим я просто хотіла сказати, що є і такі. І тих хто користає чужих чоловіків далеко не все тре жаліти і вважати обділеними.

я не переймаюся, я кажу що думаю
а думаю що свою позицію вона якось непереконливо обгрунтовує
може саме в це не вірить, а зізнатися в тому що все не так добре не хоче

однаково не буває, якусь можна пожаліти, якусь нема за що
а те що з часом думки міняються то теж правда і не факт що кілька років вона скаже те саме що зараз

може почати нову тему про переваги і недоліки добровільної самотності?
і чи така вона добровільна та самотність?

Додано через 13 хвилин
ніколи не кажіть ніколи і не зарікайтеся. в житті все буває.
читайте уважніше
якщо згідні що не коханці розбивають сім’ю то від чого я маю не зарікатися?
я зарікаюся від того що коханка розіб’є сім’ю - розбити можемо тільки ми з чоловіком якщо хтось заведе роман на стороні

Додано через 17 хвилин
жінок, які так говорять, мені особисто перш за все жаль.

думаю просто має неправильні уявлення про шлюб
може надивилася на нещасливі сім’ї збоку, може просто не мала міцних стосунків, може є образа на когось кого любила
просто так не вибирають постійне життя в самотності

Женічка
04.03.2008, 19:54
любить свободу....
Ви гадаєте, що для жінки перш за все щастям може бути свобода????свобідною духом можна залишатись і вийшовши заміж.
і справа не втому, що виховувалась в галицькій сімї, де з народження товкли, що головне вийти заміж. чесно кажучи не знаю я таких сімей.
про таких жінок на старість говорять "стара діва", і не тому, що нема штампа в паспорті. "стара діва" - це як стан душі, таких жінок за кілометр видно.
все таки мені їх жалко.

пупер
04.03.2008, 20:25
"стара діва" - це як стан душі, таких жінок за кілометр видно.
все таки мені їх жалко.
ми говоримо про різних жінок....
"стара діва" -- жінка, яка хотіла але не змогла вийти заміж...
а я кажу про таких, які не хочуть....

Гелена
05.03.2008, 19:45
ми говоримо про різних жінок....
"стара діва" -- жінка, яка хотіла але не змогла вийти заміж...
а я кажу про таких, які не хочуть....

але вони і самі бути не хочуть
тому зав’язують стосунки і закохуються
чи ні? для чого їм чоловіки? виключно в корисних цілях і ніяких почуттів?
бо якщо є почуття до людини, то вона вже тобі потрібна

Додано через 2 хвилини

Це просто її вибір. Так само як гомосексуальної орієнтації люди зробили свій вибір так і вона і не тре їм нічийого жалю.))

думаю, що зовсім не так само
гомосексуаліти шукають собі пару для співжиття, секс орієнтація це одне, а вільні стосунки інше чи добровільна самотність інше

Додано через 29 хвилин
підсипала....

чого?
чар-зілля?
ви ж в таке не вірите, нащо пишете?

mavka
06.03.2008, 02:54
До речі, Гелено. А навпаки? За одружену?
Дискримінація!

:) :rolleyes:
Колись одна Гелена вже стала причиною боротьби - загинула хмара Троянського народу вкупі з Парисом. І чим закінчилось?! Тільки розлючений чоловік розшукав її, тільки намірився театрально простромити важкою шаблюкою (чи що там у них було в той час, може ніж якийсь з дамаської сталі.. але з камінчиками - так вишуканіше..) а вона шовкову сорочку трісь зверху до низу перед ним: " Убивай, гаспид!..! " То він, славнопереможений, зупинився, побачивши прекрасні перса та й.. узав її собі за жінку назад.
І жили вони на острові, поживали, аж поки в бальзаківському віці прекрасну втікачку придусили заздрісниці під час купання. але то вже було по тому багато років...

:)

пупер
06.03.2008, 03:22
але вони і самі бути не хочуть
тому зав’язують стосунки і закохуються
чи ні? для чого їм чоловіки? виключно в корисних цілях і ніяких почуттів?
бо якщо є почуття до людини, то вона вже тобі потрібна
гелено, а ви ніколи нікого не використовували?..

Гелена
06.03.2008, 08:53
гелено, а ви ніколи нікого не використовували?..

:) в якому плані?
використовувала коли не хотіла бути сама
і вони використовують, то для чого казати, що їм ніхто не потрібен?

ми вже зараз про що говоримо? бо вже перестаю розуміти :)

bora
06.03.2008, 09:07
Та я му ніц не прироблю. Так один раз вщипну, а то що чоловікам можна дати жінкам кляпса дати а навпаки нізя???
Та мона. Приїзджайте;))
А патаму, що якщо виховувалась ця дівчина в галицькій родині де конче вийти заміж то її заклюють і загризуть якщо вибере свободу.

А свій досвід не конче на інших переносити. Ніхто її не клює, бо то не така людина, яка дасться)
думаю, що зовсім не так само
гомосексуаліти шукають собі пару для співжиття, секс орієнтація це одне, а вільні стосунки інше чи добровільна самотність інше

Яка ж це самотність?)) У неї таких може бути кілька)) Порівняно одружені самотніми виглядають, бо чоловік то у відрядженні. то до ночі на роботі)) Коли світосприйняття инше, той реакції другі у людини, не такі як в одружених. Має вона щодо інституту шлюбу відразу якусь. І таких людей в історії було багато. Ті ж куртизанки при середньовічних королях вважали, що їм більше пощастило ніж самій королеві. Зрештою я того явища не захищатиму, але просто для чого заперечувати його? Є люди яким все життя добре і без шлюбу. Чоловіків більше та все ж.

В чомусь я їх розумію. Дійсно. може тому передувала особиста трагедія, а що якщо людина когось кохала з ким не змогла жити все життя? Для чого потім розмінюватись на будь-кого? Для чого обітниці давати?

Гелена
06.03.2008, 10:52
Яка ж це самотність?)) У неї таких може бути кілька)) Порівняно одружені самотніми виглядають, бо чоловік то у відрядженні. то до ночі на роботі)) Коли світосприйняття инше, той реакції другі у людини, не такі як в одружених. Має вона щодо інституту шлюбу відразу якусь. І таких людей в історії було багато. Ті ж куртизанки при середньовічних королях вважали, що їм більше пощастило ніж самій королеві. Зрештою я того явища не захищатиму, але просто для чого заперечувати його? Є люди яким все життя добре і без шлюбу. Чоловіків більше та все ж.

В чомусь я їх розумію. Дійсно. може тому передувала особиста трагедія, а що якщо людина когось кохала з ким не змогла жити все життя? Для чого потім розмінюватись на будь-кого? Для чого обітниці давати?
та я не про шлюб як такий
я про те, що хочеться мати того єдиного чоловіка, який є твоїм партнером у житті
з яким йдеш по житті разом, в парі
а в таких жінок нема пари
є купа чоловіків, але вони всеодно самі
не знаю як вам ще пояснити свою думку
ні для якого чоловіка така жінка не є на першому місці, особливо якщо він одружений, її використовують як так же як вона використовує, але сама і лишається сама
разом - це коли не "твоє" і "моє", а "наше"
а в них "наше" не буває
і "ми" не буває, тільки "ти" і "я"
вона сама, бо ні з ким не може обговорити спільні плани на майбутнє, її майбутнє її коханцям до лампочки
ну і т.д.
я десь читала, що дійсно любиш ту людину, з якою хочеш мати дітей, хочеш в свої дітях бачити риси тої людини, значить бачиш цю людину в своєму майбутньому
а хто хоче від коханки дітей, які поєднають на все життя як би там не було?
отака то "не самотність"
певний час це може влаштовувати, але я не вірю що все життя

Додано через 3 хвилини

в цьому я їх теж розумію, цілком

olja_zaj
06.03.2008, 11:27
чули....

Я не розумію таких жінок ні його жінку ні коханку його, а таких як він ненавижу, може то дуже емоційно , але я така є мене то дуже бісить, ну для чого так принижувати жінку? Хочеш мати коханку і жінка тебе влаштовує для чого робити той цирк?Роби всьо гарно і тихо якшо тебе вже так дуже припекло мати коханку то робити треба з головою все ,шоб жінка навіть в думках такого не мала шо ти маєш коханку( хоча не розумію для чого коханка та якшо тебе все в жінці влаштовує, але всяко бува). Я за одруженого би не боролася не моє то ,та й не розумію тих хто руйнує чужі сімї (таких багато є розлучниць) . але то всьо вертається життя бумеранг і дійсно говорять шо на чужому нещасті свого не збудуєш.

Romko
06.03.2008, 11:33
Я теж не розумію...
Нашо коханки...
В неї,за перепрошенням що не таке всьо тото?
http://casa-latina.ru/s/s/icon_superschnute.gif

bora
06.03.2008, 11:38
певний час це може влаштовувати, але я не вірю що все життя
Ну теж саме і про життя з одним можна сказати - часто щось починає не влаштовувати.)) А є жінки що все життя просто терплять чоловіків бо так треба, або немає виходу.)) Крайнощів навколо вистарчає..

Мих
06.03.2008, 12:24
чого?
чар-зілля?
ви ж в таке не вірите, нащо пишете?
хто вам сказав?

Гелена
06.03.2008, 13:38
хто вам сказав?

я так зрозуміла з ваших дописів :)

Туся
06.03.2008, 18:29
хто вам сказав?

Є в нас знайомий старший чоловік, неодружений, який одруженим не був і не хотів бути. Можливо мав проблеми зі здоров"ям, можливо не хотів. За ним бігала панночка одна довго. І ось несподівано він починає за нею пропадати. От не виходить вона йому з голови і все. Ні їсти, ні жити, нічого не хочеться, лиш її. На щастя він звернувся до священника, який виганяв злих духів, екзерцист, чи екзотерист.. І священник сказав що то поверниться до людини яка то зробила.
Він почав молитися той священник. І в туж мить знайомому полегшало.
На наступний день жінка ця потрапила в психлікарню..
От і не вір після такого в чари :ninja:

Додано через 8 хвилин
А по темі: не варто боротися за одруженого. "Игра не стоит свеч".
Подруга моя так 3 роки прозустрічалася і тепер найшла нормального хлопця, а цей женатик її шантажує, погрожує, не хоче відпускати.. Ясно, йому класно - і сімя, і діти, і коханка молода...
Інша ситуація коли коханка теж одружена і власний чоловік її не повністю влаштовує, а чужий - віддушина. Тоді і вона використовує його в своїх потребах і напевне такий союз співпраці не розпадається швидко...

Гелена
06.03.2008, 18:42
ачтеЄ в нас знайомий старший чоловік, неодружений, який одруженим не був і не хотів бути. Можливо мав проблеми зі здоров"ям, можливо не хотів. За ним бігала панночка одна довго. І ось несподівано він починає за нею пропадати. От не виходить вона йому з голови і все. Ні їсти, ні жити, нічого не хочеться, лиш її. На щастя він звернувся до священника, який виганяв злих духів, екзерцист, чи екзотерист.. І священник сказав що то поверниться до людини яка то зробила.
Він почав молитися той священник. І в туж мить знайомому полегшало.
На наступний день жінка ця потрапила в психлікарню..
От і не вір після такого в чари :ninja:

ну диму без вогню не буває, це точно
не розумію чому відмолювати можна в таких випадках, а зливання воску разом з молитвою вважається ворожінням - це просто обряд для очищення
в церкві теж є багато обрядів і свічки є і вода і т.д.
я не бачу в зливанні воску чогось поганого

п.с. вибачте за офтоп, то я Михові відписувала :)

Маруся-мама
06.03.2008, 19:18
Інша ситуація коли коханка теж одружена і власний чоловік її не повністю влаштовує, а чужий - віддушина. Тоді і вона використовує його в своїх потребах і напевне такий союз співпраці не розпадається швидко...
O... давайте з цього місця детальніше.
І скільки тоді ходити до іншого одруженого і коли це припиняти, і чи взагалі припиняти?

Гелена
06.03.2008, 19:46
O... давайте з цього місця детальніше.
І скільки тоді ходити до іншого одруженого і коли це припиняти, і чи взагалі припиняти?

а по-моєму, це ще гірше, коли обоє одружені

lotr_an
06.03.2008, 19:50
скажіть будь-ласка чи ("варто" слово не підходить) нормально (чи яке слово?) боротися за людину яка має стосунки з іншим (неодружені)? я завжди дотримувався правила не ставати між людьми. та й про кохання на цій стадії ще говорити не можна. ваші думки...

пупер
06.03.2008, 20:04
ваші думки...
гарне питання....
інколи так буває, що "сім’ю зберігають" тому, що просто бояться змін у житті..
і ненавидять таємно свою другу половину....

Гелена
06.03.2008, 20:05
скажіть будь-ласка чи ("варто" слово не підходить) нормально (чи яке слово?) боротися за людину яка має стосунки з іншим (неодружені)? я завжди дотримувався правила не ставати між людьми. та й про кохання на цій стадії ще говорити не можна. ваші думки...

варто. варто спробувати. а може не варто. я не знаю :)
а ставати між людьми то як?
ну я не дуже в це вірю
не вірю!
от до мене десь майже рік дзвонив колишній хлопець з яким ми недовго зустрічалися і розійшлися як друзі і набивався на зустріч
аж дістав мене, мало до сказу не довів тими запрошеннями
ну то що він ставав між мною і чоловіком?
та ні, він просто спробував свого щастя, то ж я навіть його розумію
але ніц в нього не вийшло, бо і не могло вийти
то ж не від нього залежать мої стосунки з чоловіком щоб він між нами став
просто до нього ледве дійшло, що досить дзвонити
так що міцну пару ніхто не розіб’є
а якщо розіб’є, то значить так мало бути

пупер
06.03.2008, 20:46
а ставати між людьми то як?
це між ким ставати?...
щось я не второпав....
от до мене десь майже рік дзвонив колишній хлопець
гелено, я перепрошую, скільки дзвонив?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
і щоразу ви брали слухавку і розмовляли?....

lotr_an
06.03.2008, 20:49
хм. приблизно зрозумів. дякую. тут треба просто відчувати чи людина хоче тебе чути-бачити чи ні.

Гелена
06.03.2008, 20:50
гелено, я перепрошую, скільки дзвонив?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
і щоразу ви брали слухавку і розмовляли?....

точно я не рахувала :)
спочатку брала трубку, бо ми давно знайомі, та й ображати його не хотіла
а потім перестала, бо скільки можна?
більше він ніяк не міг зі мною поговорити, то й перестав дзвонити

Liliyah Romanova
06.03.2008, 21:17
скажіть будь-ласка чи ("варто" слово не підходить) нормально (чи яке слово?) боротися за людину яка має стосунки з іншим (неодружені)?
Коли ми з моїм майбутнім чоловіком познайомилися, у нього була дівчина, в мене хлопець. Потім ті відносини самі порозвалювалювалися і ми лишилися разом. ;)

lotr_an
06.03.2008, 21:46
Коли ми з моїм майбутнім чоловіком познайомилися, у нього була дівчина, в мене хлопець. Потім ті відносини самі порозвалювалювалися і ми лишилися разом.

хм. ясненько. інформація для роздумів. по-перше треба бути більше в собі впевненим.... ок. дякую ви мене наштовхнули на правильні роздуми.

Маруся-мама
06.03.2008, 22:07
А мене мій чоловік до мого друга ще по-сьогодні ревнує. Хоч я з тим хлопцем ані не зустрічалась ані ніц не мала, просто були друзями якийсь час. То коли там-той подзвонив поздоровити нас з новонародженною - мій чоловік просто кинув трубку.
А десь через місяць як зустрів його в церкві (той друг був зі своєю дружиною) то каже йому, ну бачиш в мене своя є, то як я буду дзвонити до Марусі вже не будеш трубку кидати? :D:D:D:D
Спалили мою глупоту :D

Liliyah Romanova
06.03.2008, 22:25
дякую ви мене наштовхнули на правильні роздуми.
І ми лише спілкувалися. Просто разом на виставки ходили, до церкви. Інші відносини самі розлетілися. Там зрозуміли, що то не наше, а тут зрозуміли, що хочемо бути разом.

пупер
06.03.2008, 22:34
точно я не рахувала
спочатку брала трубку, бо ми давно знайомі, та й ображати його не хотіла
а потім перестала, бо скільки можна?
більше він ніяк не міг зі мною поговорити, то й перестав дзвонити
я зрозумів.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
мабуть, цей хлопчина був справді недалекий, або у вас надзвичайно приємний голос, вислуховувати від вас "відстань", "відчепися", "топай", "ну, ти дістав", і цілий рік все одно дзвонити..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

Гелена
07.03.2008, 00:31
я зрозумів.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
мабуть, цей хлопчина був справді недалекий, або у вас надзвичайно приємний голос, вислуховувати від вас "відстань", "відчепися", "топай", "ну, ти дістав", і цілий рік все одно дзвонити..... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

:D :D :D може

він казав, що просто хоче поговорити
думаю йому справді був потрібен друг
він дзвонив, бо крім мене не мав кому розказати про свої проблеми так аби його зрозуміли і зрозуміли правильно
але натура в нього така гуляща, що за півгодини всеодно почав би до мене чіплятися
тому я з ним і не зустрічалася, я ж його знаю як облупленого
він взагалі цікава людина, але то довга і заплутана історія, але явно не для форуму :)

пупер
07.03.2008, 01:37
він взагалі цікава людина, але то довга і заплутана історія, але явно не для форуму
ви вже так багато про свого друга написали, http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif що кілька речень (тільки лише) доповнять загальну картину... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

Гелена
07.03.2008, 01:43
ви вже так багато про свого друга написали, http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif що кілька речень (тільки лише) доповнять загальну картину... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif

угу... в мене деколи язик як помело :D

пупер
07.03.2008, 02:02
ну, чому ж "помело"?.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
наприклад, була схожа історія у мене....
є одна дівчина, якій регулярно пропонував "погуляти разом" протягом кількох років, коли її бачив.....
щоправда, бачилися не частіше одного разу на місяць.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

yulichka
07.03.2008, 09:22
от щойно з цікавості клікнула на банер з написом "чи варто боротися за одруженого?"
а дійсно чи варто? і в яких випадках?
певно якщо боряться то за те аби нарешті визначився з ким хоче лишитися: чи з жінкою чи з коханкою

Я вважаю, що за одруженого боротися не варто!!
А саме основне - з одруженим взагалі не варто зв"язуватися, щоб потім не приходилось за нього боротися!

Гелена
07.03.2008, 12:20
Я вважаю, що за одруженого боротися не варто!!
А саме основне - з одруженим взагалі не варто зв"язуватися, щоб потім не приходилось за нього боротися!

ви праві, але як в нас кажуть: хто не був молодий, той не був дурний

bora
07.03.2008, 12:24
хто не був молодий, той не був дурний
Я була молода, не дуже розумна, але ніколи не зустрічалась з одруженими)) Нафіга такий досвід? в ньому нема користі жодної

yulichka
07.03.2008, 12:33
ви праві, але як в нас кажуть: хто не був молодий, той не був дурний

Я зараз молода, а коли вийшла заміж мала 19 років.
Але до одружених мене ніколи не тягнуло і не тягне, хоча одружені пропонували "дружбу"!!!
Я себе уявляю на місці тої скривдженої жінки і більше нічого не треба...

Гелена
07.03.2008, 13:01
та я не тільки про зустрічання з одруженими кажу, я кажу взагалі
як не така помилка через брак досвіду, то інша
помилки роблять всі, але ті помилки різні

yulichka
07.03.2008, 13:20
та я не тільки про зустрічання з одруженими кажу, я кажу взагалі

я тоді шось не розумію.....
А про що?

Гелена
07.03.2008, 13:25
я тоді шось не розумію.....
А про що?
про то, що хто не був молодий, не був дурний
кожен по-своєму

Квіточка
07.03.2008, 13:49
Ніколи б не боролася за одруженого! Свого часу мені щастило не одружених, в них звичайно є переваги поряд з молоденькими хлопчиками, вони багато знають і багато тебе можуть навчити. Але боротися за них я навіть і не думала, і ілюзій щодо стосунків з ними не ставила.
Знаєте це зараз я розумію, що таке одружений чоловік, а тоді я не думала про їхніх жінок. Ше одна відмінність одружених(принаймі тих, з якими була знайома) вони не приставали(порівняно з молоденькими КАЗАНОВАМИ), казали для цього в них є певні особи, ну звичайно якби я захотіла то нічого б проти не мали. Зараз я маю чоловіка і розумію, як його чекають вдома. Тому зараз я б такого не робила.
Свого часу познайомилася з одруженим, памятаю його досі, як я тоді шкодувала що не зустріла його до весілля(одружився 6 міс тому.) Фантастичне відчуття.... кожен рух, погляд, слово.... все твоє. Ми не говорили коли бачилися(і вже точно не цілувалися і т.д.), мовчки гуляли, він вгадував куди я хочу піти, коли подзвонити. Як я тоді боролася з собою..... але коли він дзвонив.... відмовити не могла..... хоча клялася шо це востанє... Незнаю щоб було, якби не мій чоловік, він миттю порозганяв всіх кавалєрів. Але та людина залишилася в памяті назавжди.
Я кажу що не завжди коханка зла, підступна.... часом це жінка, яка переступає через свої принципи, бо не здатна побороти ВЕЛИЧЕЗНІ ПОЧУТТЯ.
Ви отут кажете не дозволяти собі, боротися з собою. А скажіть як можна змусити себе розлюбити.... я не вмію....

yulichka
07.03.2008, 14:01
Свого часу познайомилася з одруженим, памятаю його досі...
Ви отут кажете не дозволяти собі, боротися з собою. А скажіть як можна змусити себе розлюбити.... я не вмію....

Якщо ви познайомилися і взнали, що він одружений, то треба було вже тоді припинити все.
Коли відчували, що є потяг до нього, то треба було вчасно зупинитись...

Гелена
07.03.2008, 16:24
Якщо ви познайомилися і взнали, що він одружений, то треба було вже тоді припинити все.
Коли відчували, що є потяг до нього, то треба було вчасно зупинитись...

а чому він не зупинився?
вона вільна, він одружений
хіба не той хто одружний мав би перший зупинятися?

yulichka
07.03.2008, 22:45
а чому він не зупинився?
вона вільна, він одружений
хіба не той хто одружний мав би перший зупинятися?

Мова йде: "Чи варто боротися за одруженого", а не "Чи варто одруженому зустрічатися (боротися ) з......"
Одружений не те, що зупинитися мав би перший, а не мав би починати зустрічатися паралельно з кимось!!!!!
А якщо він (одружений) вже вирішив шукати когось, то не треба "клювати" на такого!! Ну, але це залежить від людини, когось влаштовує зустрічання з чужим чоловіком, а хтось намагається взагалі в такі ситуації не вплутуватись.

smeet
11.03.2008, 02:11
Мені видається, що одруженому чоловікові легше просто в гречку скочити, ніж міняти жінку.
Ви попали прямо в десятку.Тай взагалі мати коханку то дуже великі проблеми.Вона як і дружина потребує уваги.Інколи її несе і вона може просто позвонити дружині і все розказати.Великий риск що вас можуть застукати знайомі.А це все грозить розривом зі всім до чого ти привик,що ти боїшся втратити.А найбільше страшно втратити людину якій ти посвятив своє життя і яка його віддала тобі.Так що як подумаєш про все це і зразу ж перехочеш навіть пробувати.
Жінки кажуть що в самих стосунках з чужим чоловіком більше романтики.ВІн іде тільки кохатися,він не просить зварити йому вечерю,випрати брудний одяг і т.д.
Для чоловіка стосунки з чужою жінкою скоріше всього-спортивний інтерес,і небажання глибоких відношень,скоріше всього раз-два переспати і на тому все більше і не потрібно.Хіба що дуже візьме за душу.
Зате кляті капіталісти давно вигадали собі розваги без зайвих проблем.Раз в два-три місяці коли ум зайде за розум-тобто захочется різноманітності вони йдуть і купують собі любов на 2години.Після того заспокоюється і білий пушистий приходить додому.Щей дружину засипле подарками(напевне від почуття вини).

smeet
11.03.2008, 09:29
Фантастичне відчуття.... кожен рух, погляд, слово.... все твоє. Ми не говорили коли бачилися(і вже точно не цілувалися і т.д.), мовчки гуляли, він вгадував куди я хочу піти, коли подзвонити. Як я тоді боролася з собою..... але коли він дзвонив.... відмовити не могла..... хоча клялася шо це востанє...
якщо таке відбувається,я маю на увазі такі почуття,і коли вони з обох сторін,то важко найти аргументи проти.Таке буває 1-2 рази в житті і від цього практично неможливо відмовитись.

Леді_І
13.03.2008, 00:47
Не можна чіпати те, що тобі не належить!!!!!!
Як ми вчимо дітей? На заборонену річ кажемо "не можна",... дитина топає ногами, кричить, плаче..... А потім раптом переключається на щось інше... Набагато цікавіше, і головне, те, що "можна".....

Гелена
13.03.2008, 07:16
Мова йде: "Чи варто боротися за одруженого", а не "Чи варто одруженому зустрічатися (боротися ) з......"
я знаю про що мова
до того і веду

А якщо він (одружений) вже вирішив шукати когось, то не треба "клювати" на такого!!
чому?
хто має дбати про те аби чоловік не зрадив дружині?
з вашої логіки - потенційна коханка
а з моєї сам чоловік і дружина

приміром чоловік хоче мати коханку, шукає-шукає, а йому відмовляють
і що? все нормально?
він не зрадив бо не мав з ким
мав би - зрадив би
як на мене різниця невелика, якщо взагалі є
чим він кращий за того чоловіка який таки зраджує?

так, та жінка яка відмовила краща за ту, яка погодилася, але річ не в тому
річ в тому, що не коханка розбиває сім’ю, не через її стосунки з чоловіком дружина нещаслива в шлюбі
не на її біді коханка будує своє щастя, імхо
так що за одруженого боротися не варто, але з інших міркувань
а чому коханка має пильнувати щоб чоловік дружину не зрадив я не розумію

Ірена
13.03.2008, 07:23
в моїй "історії" бували одружені чоловіки, але чомусь іскра так і не пролетіла... до того ж ніколи...
мабуть, тому, що то були просто "кобелі" які шукали будь кого лиш би "в гречку" не було таких, що шукали мене:)
та й сумніваюся, що стала б когось у когось відбивати
але якщо вже в мене хтось хоче МОЄ забрати - начувайтеся:mad:
але то вже тема іншого розділу:shutup:

Гелена
13.03.2008, 08:06
в моїй "історії" бували одружені чоловіки, але чомусь іскра так і не пролетіла...

а в мене пролетіла
від чого я мало ноги не відкинула (в буквальному розумінні), коли дізналася, що він одружений
з того добре розумію, що не я комусь зле зробила, а мені зробили, бо збрехали
він брехав і мені і жінці, і то тільки від нього залежало як повестися
а я навіть не знала, що він зраджує комусь
а якби знала що б то змінило?
тільки те що мені було би легше, бо я би його відшила відразу
а жінці би легше не було, бо його натура би не змінилася
жінка мабуть знала чи підозрювала, що чоловік гуляє, бо жінка таке завжди відчуває
деякий час вони разом не жили, то йому легко було вдавати затятого холостяка
а я тоді мабуть ще дуже погано розбиралася в чоловіках, бо треба бути зовсім дурною, аби так довго не розуміти, що він має жінку і дитину

Ірена
13.03.2008, 08:19
та гади вони (в тому плані), ще як признається, що одружений, то півбіди,(ніби каже, бачте така моя позиція) а як не признається, то вже не зрада - то БРЕХНЯ , а то гірше

Додано через 53 секунди
бо треба бути зовсім дурною, аби так довго не розуміти, що він має жінку і дитину

не вини себе. жінка, яка захоплена, вона сліпа (на жаль)

Гелена
13.03.2008, 08:25
не вини себе. жінка, яка захоплена, вона сліпа (на жаль)
не те слово :no:

хоч осад лишився на все життя
але що було, те загуло :)

Ірена
13.03.2008, 08:32
не те слово :no:

хоч осад лишився на все життя
але що було, те загуло :)
точно! бо хто живе минулим, тому важко збудувати майбутнє:)

yulichka
13.03.2008, 10:30
хто має дбати про те аби чоловік не зрадив дружині?
з вашої логіки - потенційна коханка

Дбати має чоловік, я нікого конкретно не захищаю . Я не говорю, що якби мені такий попався, то я б йому казала: "Слухай, не зраджуй, то гріх, будь чесним і т.д."... Я б просто трималася подальше, нехай таке ГЕ пливе повз мене.

річ в тому, що не коханка розбиває сім’ю, не через її стосунки з чоловіком дружина нещаслива в шлюбі
Звичайно, що чоловік дав до того поштовх, але й коханку жінка проклинати не менше буде.

а я тоді мабуть ще дуже погано розбиралася в чоловіках, бо треба бути зовсім дурною, аби так довго не розуміти, що він має жінку і дитину

Шкода, що ви потрапили в таку ситуацію і вам довелося таку неприємну подію пережити, але добре, що все вже минулося :)

Квіточка
13.03.2008, 15:15
Звичайно, що чоловік дав до того поштовх, але й коханку жінка проклинати не менше буде.
Мудра жінка нікого проклинати не буде, а вже тим більше коханку, їй можна навіть подякувати за те що відкрила суть її чоловіка, якби не вона то хтось інший все одно знайшовся б. Як кажуть "хто шукає той завжди знайде(боюся в рускому варіанті помилитися)".
Однозначно що винен ЧОЛОВІК, або дружина. А коханка просто виявилася не в тому місці не в той час.

yulichka
13.03.2008, 16:09
Мудра жінка нікого проклинати не буде
Згідна, але й вдячною також думаю не буде.....

Однозначно що винен ЧОЛОВІК, або дружина. А коханка просто виявилася не в тому місці не в той час.
Звичайно, що чоловік в тій ситуації винний. Просто ті хто опинився на місці "коханки" відстоюють свою думку з тої сторони, яка їм видається кращою.

Маруся-мама
13.03.2008, 18:21
Мудра жінка нікого проклинати не буде...
Все правильно! Прокльони ще нікому нічого доброго не принесли. І аж ніяк не примножили любов.

lulu
15.03.2008, 11:49
не варто боротися...хай він бореться-за що хоче...тобто робить врешті-решт вибір і бореться...
чомусь впало в очі те що...багато хто тут пише вже мають діти у віці коли я лише починала здогадуватися ЯК ТО СЯ РОБЕ...хм аж самій смішно...ну от саме в такий час я мала стати коханкою:)
звичайно що того не сталось...в мене не було ні почуттів ні емоцій-мені подобався старший чоловік в силу своїх професійних здібностей а він щось там собі планував...
якщо чесно я настільки не розуміла ЧОГО ВІН ВІД МЕНЕ ХОЧЕ що доля мені послала випадкову зустріч з його дружиною...виявилося що вона теж зрозуміла мене і розбиралася потім тільки зі своїм чоловіком-за що я їй щиро вдячна...бо дехто в 19 вже ростить свої діти а інші дехто пізно після 20 дізнаються як вони ся роблят...
але!
але от я хочу звернутися до того що сказала ліля ще на самому початку
а за одружену варто боротися?
невже якщо в заміжньої жінки є коханець то справа тільки в гімнастиці (ну може дійсно так...хм)
тут стільки писалося про нещасних коханок і жінок які їх б"ють...
акцентую на коханцеві-хто в цій ситуації нещасний...хто винен...хто кому писок бити має А????????

Гелена
15.03.2008, 12:05
не варто боротися...хай він бореться-за що хоче...
100%

lotr_an
15.03.2008, 15:01
гловне не зроби так: за що боровся на то й напоровся.

SatYr
15.03.2008, 19:04
Цікаво а за що тут боротись. То не хлоп якийсь тоді, який не може зробити вибір. Забули про чоловіче "так" чи "ні", "біле" та "чорне"... Одну дурить, другу теж, а мо він і третю має. Подобається вам у тому болоті копирсатись, трощити чужу сім'ю і робити не тіко собі, а й оточуючим боляче, вперед, прошу дуже.

Гелена
17.03.2008, 00:57
Цікаво а за що тут боротись. То не хлоп якийсь тоді, який не може зробити вибір. Забули про чоловіче "так" чи "ні", "біле" та "чорне"... Одну дурить, другу теж, а мо він і третю має. Подобається вам у тому болоті копирсатись, трощити чужу сім'ю і робити не тіко собі, а й оточуючим боляче, вперед, прошу дуже.

та нема за що, точніше ні за що і ні за кого
а боряться, бо "любов зла..."
нічого з тим не вдієш
мало хто має силу перебороти свої почуття

Ірена
17.03.2008, 08:23
та нема за що, точніше ні за що і ні за кого
а боряться, бо "любов зла..."
нічого з тим не вдієш
мало хто має силу перебороти свої почуття

я знаю точно, шо легко плескати язиком, коли нікого не любиш. і я така мудра була (та пішло воно все... я такая-разтакая... хто мені указ...) а прийшла любов і сіла тихісько... (то не про одруженого, а все ж.)

smeet
17.03.2008, 16:11
я знаю точно, шо легко плескати язиком, коли нікого не любиш. і я така мудра була (та пішло воно все... я такая-разтакая... хто мені указ...) а прийшла любов і сіла тихісько... (то не про одруженого, а все ж.)
Ви праві.

Маруся-мама
17.03.2008, 20:16
але!
але от я хочу звернутися до того що сказала ліля ще на самому початку
а за одружену варто боротися?
невже якщо в заміжньої жінки є коханець то справа тільки в гімнастиці (ну може дійсно так...хм)
тут стільки писалося про нещасних коханок і жінок які їх б"ють...
акцентую на коханцеві-хто в цій ситуації нещасний...хто винен...хто кому писок бити має А????????
сесю сторону медалі всі чемно ігнорують...

Он цікаво пашіму? Може чоловіки погоджуються носити роги, так аби не втратити теплий борщ? Чи може бо всеодно потім жінка вирішує що зробить? Отже чи ж воно онтак що, як би коханець не боровся за жінку, всеодно вона вирішуватиме чи піде від чоловіка чи ні?

ПИСИ. Ми також пізно-спілки, якщо можна таке сказати. В наші часи сексо і не існувало.

lulu
18.03.2008, 00:55
сесю сторону медалі всі чемно ігнорують...

Он цікаво пашіму? Може чоловіки погоджуються носити роги, так аби не втратити теплий борщ? Чи може бо всеодно потім жінка вирішує що зробить? Отже чи ж воно онтак що, як би коханець не боровся за жінку, всеодно вона вирішуватиме чи піде від чоловіка чи ні?

ПИСИ. Ми також пізно-спілки, якщо можна таке сказати. В наші часи сексо і не існувало.

мати василева які золоті слова!
дорога марусю-мамо мені часом здається що у вас словах половина українського жіноцтва:)
ви мені нагадуєте мою одну з найулюбленіших актрис (вона з театру леся курбаса) з якою я мала честь працювати-таню каспрук...
п.с.матріархат йоханий бабай і ніякої фемінізації...гг

Liliyah Romanova
18.03.2008, 05:17
З усього виходить, що насправді за все боряться жінки. Чи то пак, вирішують, вибирають...

Отже, якщо коханка, то одна жінка вибрала раніше, інша - пізніше, а чоловік тоді хтозна чи й вибирає. Добре, якщо рішучий та знає, чого хоче. Зазвичай, піде за течією. Котра прожене, то прожене, котре прийме, то з тою й лишиться.

Коли жінка має коханця, то знову ж, вибір її. Бо то вона буде мити, прибирати, догоджати. І то їй, якщо йти до коханця, треба буде звикати до нових звичок, до нових пунктиків та прибамбасиків.

От тільки в кожному випадку треба мати розуміння, як чоловікові, так жінці, що почуття може бути й не надто тривке, а наслідки будуть на все життя. Про це треба пам'ятати кожному й майже в кожній ситуації. Дивитися в майбутнє і думати про те, чим відіб'ється мені мій нинішній вчинок. Куди кине мене: на світло чи в темряву? Пошкодую я про це чи ні?

Гелена
18.03.2008, 08:21
а мені здається, що про боротьбу за одружену краще би чоловіки написали
бо то вже має бути бачення чоловіче
то все-таки трохи різні ситуації, імхо
хоча б тому, що разом з одруженою коханець чи потенційний коханець "бореться" ще й за її дітей, якщо вони є
в нас же діти завжди з мамою лишаються
думаю деколи на бажання боротися за одружену це суттєво впливає

smeet
18.03.2008, 09:05
а мені здається, що про боротьбу за одружену краще би чоловіки написали
бо то вже має бути бачення чоловіче
то все-таки трохи різні ситуації
Це складна ситуація,в центрі всього повинне бути велике кохання.Якщо воно є,тоді мова може бути про боротьбу,якщо це просто симпатія,або бажання гімгастики тоді великої боротьби не получиться,правильно каже Ліля:
Котра прожене, то прожене, котре прийме, то з тою й лишиться.
тобто якщо не відкаже то чоловік може мати певний час якісь стосунки з нею,якщо прожене то особливо наполягати не буде"обидно,досадно но ладно".Але коли зриває дах тоді з "усіма наслідками" і тут не до умов,не до дітей і др.умовностей.Питання потрібно це чи ні-з точки зору здорового глузду не дуже,з точки зору щастя однозначно.Саме основне щоб почуття були обопільними,бо якщо почуттями чоловіка жінка покористується,тоді це буде не любов а трагедія.

lulu
19.03.2008, 14:56
якщо не відкаже то чоловік може мати певний час якісь стосунки з нею,якщо прожене то особливо наполягати не буде"обидно,досадно но ладно".Але коли зриває дах тоді з "усіма наслідками" і тут не до умов,не до дітей і др.умовностей.Питання потрібно це чи ні-з точки зору здорового глузду не дуже,з точки зору щастя однозначно.
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: +100!:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Ірена
19.03.2008, 16:25
думаю деколи на бажання боротися за одружену це суттєво впливає
чоловіки ні за кого й ніколи не будуть боротися (ті часи минулися безповоротно). їм і так добре (є одна, буде й друга)...

smeet
21.03.2008, 03:20
чоловіки ні за кого й ніколи не будуть боротися (ті часи минулися безповоротно). їм і так добре (є одна, буде й друга)...
Це залежить від багатьох факторів.І перш за все від сили почуттів.Я знав одного хлопця,який покохав жінку з трьома дітьми,а йому було всього 25 аїй 37 і він зробив все для того,щоб вони були разом.
По друге від характеру самого чоловіка-воїн або не воїн.
По третє від почуттів жінки-об"єкта кохання.
По четверте від розкладу зірок(назвімо це так).

Ірена
21.03.2008, 09:32
чоловіка-воїн або не воїн.
перевелися

Lady
21.03.2008, 12:08
Я знав одного хлопця,який покохав жінку з трьома дітьми,а йому було всього 25 аїй 37 і він зробив все для того,щоб вони були разом.

скажіть, а ця жінка з трьома дітьми за яку він боровся мала чоловіка?

від характеру самого чоловіка-воїн або не воїн.

цей хлопець тоді справжній воїн, якщо боровся за жінку з 3 дітьми і старшу за себе на 12 років.
щож всетаки може зробити велике кохання-зробити з чоловіка воїна, коли він і сам напевно того не сподівався.

перевелися

Чому такі неоптимістичні думки що перевелися, просто таких чоловік на наш час дуже мало нажаль, але сильні почуття як виявляєтся їх можуть зробити великими воїнами за свою кохану.

smeet
21.03.2008, 19:36
перевелися
Не попадалися,я маю на увазі,коли називаю чоловіка воїн це вміння добиватися свого і йти в цьому до самого кінця.Невже нема таких серед ваших знайомих?
скажіть, а ця жінка з трьома дітьми за яку він боровся мала чоловіка?

Мала.

Lady
21.03.2008, 21:11
Це залежить від багатьох факторів.І перш за все від сили почуттів.Я знав одного хлопця,який покохав жінку з трьома дітьми,а йому було всього 25 аїй 37 і він зробив все для того,щоб вони були разом.

Цікава історія, багато хто осуджує чоловіка коли він має коханку і йде з сім"ї заради неї, а тут жінка з 3 дітьми і ще старша від того хлопця на 12 років і зробила такий вчинок, просто кардинально все змінила.
І можна сказати що сім"я зруйнована, діти живуть з мамою але поряд нема рідного тата а чужа зовсім людина. Але можливо її перший чоловік був непутящий, пив чи бив її, всяке в житті буває.
І чи можна осуджувати цю жінку???

smeet
21.03.2008, 23:38
І чи можна осуджувати цю жінку???
Ви напевне не зрозуміли,я аж ніяк не осуджував жінку в даній ситуації,а говорив про силу кохання,яка може звернути гори, незалежно від складності ситуації.

Lady
22.03.2008, 17:27
Ви напевне не зрозуміли,я аж ніяк не осуджував жінку в даній ситуації,а говорив про силу кохання,яка може звернути гори, незалежно від складності ситуації.

Це ви мене неправильно зрозуміли, я не кажу що ви осуджуєте цю жінку,ви просто розказали цю історію, а моє питання було узагальнене для всіх.
Багато людей тут писали що осуджують саме чоловіка який має коханку, що він є причиною страждань і жінки і коханки. А в цій історії все навпаки жінка мала коханця який за неї відчайдушно боровся і вона заради нього зруйнувала сім"ю. І чи можна осуджувати цю жінку???
Моя думка якщо між людьми така сила кохання,яка може звернути гори, то від цієї сили можуть постраждати і інші люди в даному випадку діти. Тоді я цю жінку осуджую.
Але є і інша сторона, якщо чоловік цієї жінки, як я вже писала, був непутящий, пив і бив її, тоді я її розумію чому вона так зробила. (ІМХО)

Маруся-мама
25.03.2008, 16:53
А я кажу так, що жінці яка в 35 років з трьома дітьми зуміла закрутити голову молодому 25-ти літньому треба при житті памятник поставити.

Я таких жінок поважаю!

bora
25.03.2008, 17:30
Йой, так довго як існує гілка не можна боротися за одруженого)) Бо то буде вже тенденцією без результату:)

Додано через 1 хвилину
пив і бив її, тоді я її розумію чому вона так зробила. (ІМХО)
Ньюанс. Жінка завше знайде "причину":)

Koza-Dereza
26.03.2008, 17:20
А я кажу так, що жінці яка в 35 років з трьома дітьми зуміла закрутити голову молодому 25-ти літньому треба при житті памятник поставити.

Я таких жінок поважаю!
Я думаю що це не так вже й тяжко. Молодих мужчин часто приваблює шарм i досвiченiсть старшої жiнки. Вона знає чого хоче i як цього досягти. Ровесницi можуть бути дiвчиськами якi вважають його незрiлим i самi шукають когось постарше (хоч на кiлька рокiв) А старша жiнка це iзюмiнка в тiстi ;)
Я знаю одну жiночку, якiй вже 50 рокiв, правда вона виглядає на 5-7 рокiв молодша, так до неї не то що 30 лiтнi залицяються, так i 28 лiтнiй набивався в кавалєри. Оце жiнка з шармом.

smeet
27.03.2008, 22:36
Молодих мужчин часто приваблює шарм i досвiченiсть старшої жiнки. Вона знає чого хоче i як цього досягти.
А може простіше-її менше потрібно просити.

Liliyah Romanova
27.03.2008, 22:50
А може простіше-її менше потрібно просити.
Ой, де ж воно простіше. Там у тій жінці стільки всього, цілий клубок. Простіше з незаміжніми.

lotr_an
27.03.2008, 22:57
Простіше з незаміжніми.

простіше - без жінок.

Liliyah Romanova
27.03.2008, 23:00
простіше - без жінок.
Ну, так. Перше треба з пелюшок вирости. :p
А жінки в тому лиш заважають...

smeet
28.03.2008, 00:18
Ой, де ж воно простіше. Там у тій жінці стільки всього, цілий клубок. Простіше з незаміжніми.
Можливо зараз так,а трохи раніше...Хлопці ліниві,котрі хотіли просто сексу,без довгих ахів і охів,без тримань за ручку і вкрадливих поцілунків,йшли просто до старших(не обов"язково замужніх)і діставали все що хотіли.А хто хотів більш довгих стосунків,робили ще інакше.В одному з міст східої України,була мода на ранні шлюби.Зазвичай через тиждень після випускного вечора хлопці женились на однокласницях і розпочинали сімейне життя,ще не обтерши соплі.Десь через два тижні після весілля,юні мужі під дією невеликої дози алкоголю,попадалися на банальній крадіжці трьох бутилок горілки і палиці ковбаси і...йшли на першу ходку,років так на п"ять.І залишали молоду жінку інколи вагітну,а інколи і ні саму.Потужать вони(молоді жінки)пів-року,рік а нераз і два-три місяці.А тут знаходятся хитрі молоді студентики,які вчасно з"являються на небосхилі в такої ні жінки ні дівки.І потихеньку стають жити разом.Він,як у "Христа за пазухою",й їй не скучно,живе нормальним життям.Головне не пропустити часу коли вертається з зони чоловік.Тоді розумники тікали на тиждень-два в гуртожиток,а після того як чоловік після одного вечора з дружиною біжить знову в парк до друзів і так само попадає за фляжку горілки і палицю ковбаси(із обкраденого кіоску)в тюрягу і все йде по-колу.Хіба що мінялися студенти.Тобто в кінці навчання наш студентик приводив собі заміну-якого небудь першокурсника-бажано після армії.І таких випадків було дуже багато,це вже була система.Я лиш не розумію,як про це не взнавали ті cornuto- чоловічки.Адже це риск,а якщо узнає,та й прийде на розборки?

Яруська
20.08.2008, 13:28
Не для того я свого зайчика плекаю, щоб за нього якісь "дівки" боролись;)
Притовчу таку мисливицю і совість навіть мучити не буде:crazy:

bora
20.08.2008, 14:25
Притовчу таку мисливицю
А чо не чоловіка?:)
Таких пискалок сьодні хоч греблю гати -всіх як то говориться - не переб"єш. Так що зосереджуватися тре на чоловікові)

Cherubina
20.08.2008, 14:34
Та де! Незаміжній і квіти потрібні, і подарунки, і постійна увага. Та ще й у ЗАГС потягти може. А в заміжньої все простіше - дорогих подарунків не потрібно, бо чоловікові ж не поясниш, звідки то взялось. Квітів - теж навряд, бо ж не викидати букет на смітник перед домом, а на роботі можуть подарувати хіба на 8 березня якесь... Увага - по розпорядку, раз в тиждень, доки чоловік на рибалці (чи в гаражі). Та й ймовірність, що жінка раптом захоче розлучитись і женити на собі коханця - набагато менша.

Fotynka
20.08.2008, 14:35
Таких пискалок сьодні хоч греблю гати -всіх як то говориться - не переб"єш. Так що зосереджуватися тре на чоловікові)

Цілком згідна. І взагалі чому жінки звинувачують суперниць, ніби чоловіки такі вже нетямущі і беззахисні. Думаю, якщо регулярно годувати, скручувати шкарпетки в клубочок і ні при яких обставинах (є ж інші способи впливу) не пиляти, то нікуди він не дінеться. Да і не забувати про себе - жінка завжди має залишатися жінкою.

Ірена
20.08.2008, 15:02
Та й ймовірність, що жінка раптом захоче розлучитись і женити на собі коханця - набагато менша
гірше, коли та жінка надумає все кидати - сім"ю, чоловіка... а коханець виявиться до цього не готовий. ото триндець!

Яруська
20.08.2008, 15:16

Та бо шкода певно буде...а може то шкода тільки тепер, поки чемний і не ведеться на всяке, не зарікаюсь я:D

Додано через 2 хвилини
:eek:гірше, коли та жінка надумає все кидати - сім"ю, чоловіка... а коханець виявиться до цього не готовий. ото триндець!
:eek:Ото точно триндець:babruysk:

S_Fighter
20.08.2008, 15:20
А чо не чоловіка?
А ви уявіть свого сина в такій ситуації...

bora
20.08.2008, 16:03
А ви уявіть свого сина в такій ситуації...
Та Ви що! Якби його не прибила б за таке дружина, то прибила б я:) Оце виховувати дитину, душу вкладати і потім, щоб вона так оскотинилася?:) Перед людьми позорила? Дітей сиротами лишала. О в тому я діда свого нагадую - знав як спати і одружуватися знай і як сім"янинином бути. В свій час мій дідо сім"ю батьків таки спас коли батька "добрі" друзі з пантелику збили. І "друзі" отримали по банєку і тато. Після того вже 30 років живуть - без глупостєй. Обоє дідові дякують, що мудрий був.

Маруся-мама
20.08.2008, 17:13
Я точно не знаю має мій якусь симпатію чи не має, але он останньо говорив там про якусь заміжню мед сестру. Але мені всеодно. Я не буду за нього боротись. Я його відпустила. Він не думаючи ні про що стрім голов полетів, мотивуючи тим що хворий і потребує вилікуватись.
Я залишилась сама, без ніяких фінансових збережень чи додаткових засобів на існування, з чотирьма дітьми. Як думаєте, переможе засліплення-любов чи таки здоровий глузд, що з коханими людьми так не поступають.

S_Fighter
20.08.2008, 17:44
Та Ви що!
Вибачаюся, наплутав. Я мав на увазі ситуацію, коли 35-річна з трьома дітьми 25-літнього "відкроїла".

Додано через 1 хвилину
Думаю, якщо регулярно годувати, скручувати шкарпетки в клубочок і ні при яких обставинах (є ж інші способи впливу) не пиляти
Гггг... Якась домашня тваринка, а не чоловік :D

Маруся-мама
20.08.2008, 17:48
Вибачаюся, наплутав. Я мав на увазі ситуацію, коли 35-річна з трьома дітьми 25-літнього "відкроїла".

Мене б моя родина заклювала... ой аж страшно подумати.

S_Fighter
20.08.2008, 17:58
Мене б моя родина заклювала... ой аж страшно подумати.
Жінка, яка наважилася народити і виховувати чотирьох(!!!) дітей чогось ще в житті боїться? НЄ ВЄРЮ!

Маруся-мама
20.08.2008, 18:14
Жінка, яка наважилася народити і виховувати чотирьох(!!!) дітей чогось ще в житті боїться? НЄ ВЄРЮ!

Та не те що я того боюсь, просто кількість дзвінків і повчань щоб посипались на мою голову... це було б кіно і німці :D:D:D:suicide:

Liliyah Romanova
20.08.2008, 19:58
Та де! Незаміжній і квіти потрібні, і подарунки, і постійна увага. Та ще й у ЗАГС потягти може. А в заміжньої все простіше - дорогих подарунків не потрібно, бо чоловікові ж не поясниш, звідки то взялось. Квітів - теж навряд, бо ж не викидати букет на смітник перед домом, а на роботі можуть подарувати хіба на 8 березня якесь... Увага - по розпорядку, раз в тиждень, доки чоловік на рибалці (чи в гаражі). Та й ймовірність, що жінка раптом захоче розлучитись і женити на собі коханця - набагато менша.
Ой, якась та жінка у вас така затуркана. Всі мусить чоловікові пояснювати. І фантазія у неї бідна. І чоловік якийсь теж у неї, тільки раз в тиждень на рибалку чи в гараж... Якщо є місце для коханця, значить сім"я живе вже як двоє чужих під одним дахом.
А от щодо розлучення згідна. Простіше взагалі з кимось третім, а коханця й чоловіка лишити, най інші розбирають. :D:D:D

Додано через 2 хвилини
гірше, коли та жінка надумає все кидати - сім"ю, чоловіка... а коханець виявиться до цього не готовий. ото триндець!
О, власне. Тому все життя лише на себе треба надіятися. Є коханець чи чоловік, чи нема. Ніхто нас крім нас самих не захистить.

afterstep
21.08.2008, 04:00
Простіше взагалі з кимось третім,
просто супер :)
але то - вищий пілотаж - до того ще тра' дійти :)
колись був анекдот про сучасного інтелігента - жінці каже, що на роботі, на роботі каже, що в коханки, коханці - що мус бігти до жінки - а сам іде в бібліотеку :)

Додано через 1 хвилину
Тому все життя лише на себе треба надіятися.
не згоден. Іноді дійсно необхідно "мати міцний тил" - вірити, і знати, що є куди повернутися :)

Fotynka
21.08.2008, 10:15
Я точно не знаю має мій якусь симпатію чи не має, але он останньо говорив там про якусь заміжню мед сестру. Але мені всеодно. Я не буду за нього боротись. Я його відпустила. Він не думаючи ні про що стрім голов полетів, мотивуючи тим що хворий і потребує вилікуватись.
Я залишилась сама, без ніяких фінансових збережень чи додаткових засобів на існування, з чотирьма дітьми. Як думаєте, переможе засліплення-любов чи таки здоровий глузд, що з коханими людьми так не поступають.

На мою думку тут винною не "засліплення-любов", а безвідповідальність, не готовність брати відповідальність за свої дії - якби там не було але свого часу він зробив Вам пропозицію, він батько Ваших дітей.
Звісно важко Вам буде з чотирьма дітьми, але схоже Ваш чоловік просто велика дитина.

Додано через 10 хвилин

Додано через 1 хвилину

Гггг... Якась домашня тваринка, а не чоловік :D

А що дуже схожі на котів - нанямались і або гонурово ввалюються біля ТВ (ПК), або ж лащуться. Люблять погуляти, але завжди вертаються до рідної миски. А ще так само митись не люблять :D

Cherubina
21.08.2008, 11:37
Ой, якась та жінка у вас така затуркана. Всі мусить чоловікові пояснювати. І фантазія у неї бідна. І чоловік якийсь теж у неї, тільки раз в тиждень на рибалку чи в гараж... Якщо є місце для коханця, значить сім"я живе вже як двоє чужих під одним дахом.
А от щодо розлучення згідна. Простіше взагалі з кимось третім, а коханця й чоловіка лишити, най інші розбирають.
Якщо чесно, то це я теоретизую, тому, можливо, не надто достовірно вийшло :) Бо на практиці не пробувала :)

Маруся-мама
21.08.2008, 21:03
На мою думку тут винною не "засліплення-любов", а безвідповідальність, не готовність брати відповідальність за свої дії - якби там не було але свого часу він зробив Вам пропозицію, він батько Ваших дітей.
Звісно важко Вам буде з чотирьма дітьми, але схоже Ваш чоловік просто велика дитина.
Те що він велика дитина я не перечу. Безвідповідальний бо можна було все зробити інакше.
Але якщо чесно, то він мені не робив пропозиції одруження, це я запиталась чи він хоче бо якщо ні, то нас буде розділяти океан. А він подумав, що Америка це доллари на деревах тай погодився.

Fedoryshyn_Lviv
22.08.2008, 11:13
Хочу відповісти на запитання теми. Думаю жінці варто боротися, якщо вона відчуває, що цей чоловік її. А дальше це вже доля. Якщо чоловік піде з сімї то значить він був не часливий у шлюбі ( це і жінки стосується) Якщо сім'я, як кажуть в народі, від Бога. То Той (або ця) хто хоче взяти своє лишиться ніз чим.
А для того, щоб не було навіть натяків на захоплення ін чоловіками (жінками) в парі потрібно вести різноманітне життя. Кохання має підтримуватись двома, щодня - бо пригоди шукають тоді коли скучно.

bora
22.08.2008, 11:25
Думаю жінці варто боротися, якщо вона відчуває, що цей чоловік її. А дальше це вже доля. Якщо чоловік піде з сімї то значить він був не часливий у шлюбі

Таким класично одинокі сусідки користуються - посварився з жінкою. певно - нещасливий. Дай втішу.) Звідки людина мало знаючи іншого чоловіка може знати що то ЇЇ щастя?? Трохи погляд на ситуацію ..не те що не християнський..ну .. балуваний:)

Fedoryshyn_Lviv
22.08.2008, 11:36
Таким класично одинокі сусідки користуються - посварився з жінкою. певно - нещасливий. Дай втішу.) Звідки людина мало знаючи іншого чоловіка може знати що то ЇЇ щастя?? Трохи погляд на ситуацію ..не те що не християнський..ну .. балуваний

Е ні. Я вкладаю в розуміння "боротися за одруженого (ну)" не тих кому аби когось!!! а тих хто кохає людину яка в шлюбі.
Чоловік, як і жінка покидає родину чому? томущо знайшла (ов) те що їй нехватає. Так щоб того не було потрібен діалог пари що кому треба. І тоді небуде що робити сусідкам!!! яким аби з ким тільки не одна.

Ella
22.08.2008, 12:45
На мою думку не варто боротися за одруженого

Якщо чоловік піде з сімї то значить він був не часливий у шлюбі ( це і жінки стосується)

Якщо чоловік не щасливий у шлюбі, то це ще не причина завязувати з ним стосунки. Можливо все в них з жінкою ще налагодиться. А зі стороннім збудником у вигляді іншої жінки, процес налагодження "щастя" може затягнутись.
Чому він не щасливий- тому що брав шлюб без любові чи без віри в нього чи може з вигоди чи просто ,що довго зустрічались. Варто дівчині (жінці)задуматись над цим, над здатністю чоловіка брати на себе відповідальність, чи він може тверезо приймати рішення іт.д?
Якщо чоловік брав шлюб з жінкою свідомо і з любові, то він брав на себе і обовязок дотримуватись своєї обітниці перед Богом і людьми. А те що нема в них щастя то тільки їхня вина, "що посієш те й пожнеш". І туди влазити не слід.

Fedoryshyn_Lviv
22.08.2008, 12:51
Звісно кожну ситуацію потрібно розглядати з початку. Скільки людей стільки і думок. Я кажу, що варто боротись у тому випадку коли ти впевнена (ий) що це твоє (принявши до уваги всі плюси і мінуси). І не варто боротись - якщо це жальсть, або розрахунок -всеодно боком вилізе.

Lavazza
22.08.2008, 13:41
Я вкладаю в розуміння "боротися за одруженого (ну)" не тих кому аби когось!!! а тих хто кохає людину яка в шлюбі.
ну от я кохаю одруженого чоловіка, і дружина його кохає
я відчуваю, що він мій, вона знає, що він її
як "боротися"?

bora
22.08.2008, 13:46
ну от я кохаю одруженого чоловіка, і дружина його кохає
я відчуваю, що він мій, вона знає, що він її
як "боротися"?
Традиційно така коханка "бореться" з ним у ліжку роками доки до неї не дійде, що він свою сім"ю кидати не збирається. Те що я спостерігала - так боролася кубіта 6 років. Всі навколишні про той цирк знали. На що такі жінки сподіваються? фінал традиційно вже однаковий.
Все що можна від таких стосунків заробити - це собі зіпсуту нервову систему та прокльони чужої жінки. А це і на дітях потім відбитися може..чому такі мисливиці про це не думають? не знаю.

Насправді чоловіків-жінок навколо повно, тих які б змогли