Показати повну версію : Андрій Садовий
demetris
27.02.2008, 14:52
Він не такий... :shutup:
води нема, євро продали одесі (є чутки), питання вирішити не можливо жодні...
щось робити будем?
щось робити будем?
так. давайте поговоримо.
так. давайте поговоримо.
Скажімо,він трохи ліпший від Буняка...
а я взагалі не причетний (моя хата не скраю, але...) голосував за Куйбіду.
а я взагалі не причетний (моя хата не скраю, але...) голосував за Куйбіду.
А Куйбіда ней би вірші писав...
що ж... батько мій каже, що з Садовим і його адміністрацією неможливо мати справу. оточив себе дивним колом непрофесіоналів, сам в практичних питаннях мало розбирається. гроші за виконані роботи треба вибивати через суд... й не тому, що їх не було, а тому, що вони не виконують умови угоди, хитрять та вивертаються. словом, - найголовніша проблема усіх рівнів в усіх видах діяльності - хороші менеджери. адже мер міста, як і президент країни, як і президент компанії має бути найкращий з можливих менеджерів, який підбере собі такий же штат працівників.
Samojlovu4
27.02.2008, 21:09
Ну, хлопці, на рахунок Буняка...
Неохота багато виписувати, я вже писав десь, ліньки шукати... Знав я його, хоч і не персонально, ще задовго до мерства, з "Дружбою" дещо мав...
З"їли його, сама ж депутатня... пропіарили, а народ і схавав...
Якщо в цьому наскрізь брехливому світі, а тим більше в Україні, когось зі всіх боків, зі всіх газет з гіменцем мішають - для мене особисто це практично протилежний знак... значить людина стає комусь на мозолі, заважає, не дає слугам народу спокійно робити свою справу. А яка головна справа у наших слуг народу?
Колись по роду своєї діяльності, та й родина ві Львові не остання, знав багато чого з "подноготної" сильних львівщини... та й зараз деякі дрібнички перепадають... тому і цинік такий стосовно укр. майбутнього...
Буняка аж ніяк не захищаю, мав він свої мухи з помилками... але я б не судив його так категорично...
голосував за Куйбіду.
і я теж...
Садовому вдалося дещо покращити імідж Львова і зробити деякі зміни естетичні у місті. Але це лише обгортка до ... цукерки
"Дружбою" дещо мав...
З"їли його, сама ж депутатня... пропіарили, а народ і схавав...
Буняка до мерства дійсно знали як доброго менеджера.
А проблема його була в тому, що цілком не володів піаром і не надав тому достатньої ваги. Не вмів спілкуватися з журналістами, і не робив собі з того нічого... От і схавали його тепленьким.
Садовому вдалося дещо покращити імідж Львова і зробити деякі зміни естетичні у місті. Але це лише обгортка до ... цукерки
Вибачте за оффтоп!
Шановна п. Ольго додаючи вам карму потрапив на сайт "Школа народжувати" - що мені покищо ні до чого :) (так і в опитуванні на тому сайті й відповів "випадково потрапив")
(так і в опитуванні на тому сайті й відповів "випадково потрапив")
:D
дякую! сподіваюся, що колись зайдете як буде потреба! ;)
olja_zaj
28.02.2008, 09:50
А як важко стало при його владі підприємцям ! Як важко дається ця боротьба між Садовим і підприємцями малих архітектурних форм! До нього все було набагато простіше!
Maryasik
28.02.2008, 10:20
Це точно. Але обіцянки Садового, так і лишаються обіцянками.:(
чим?
demetris
28.02.2008, 10:42
голосував за Куйбіду.
і я!!!
Це точно. Але обіцянки Садового, так і лишаються обіцянками.
так і залишаться
Це точно. Але обіцянки Садового
будемо об’єктивними:
питання щодо водопостачання?...
з водою значно стало ліпше, і не тільки в районі "с" (радше там навпаки)...
та насправді більше ніж за Садового не робилося за жодного мера...
просто хотілося б ще більше:-)
просто хотілося б ще більше:-)
от мені наводили два аргументи в користь Садового (напевно найважливіші): стали вулиці більш освітлені і міліції стало більше патрулювати.
Стосовно першого то маю інформацію що освітлювати вулиці то ще з перед Буняка Куйбіда розробив проект, потім його не вибрали, а за Буняка поволі дуже йшов той процес.
А стосовно міліції то також ніби не заслуга Садового. тим питанням займається сама міліція.
от мені наводили два аргументи
+1...
це не заслуга садового...
та й вода -- не заслуга насправді....
пс. я також голосував за куйбіду...
Maryasik
28.02.2008, 14:43
цікаво, що саме Ви мали під словом більше?
та й я за Куйбіду голосував...
ІМХО: За Буняка не робилося з видимого для пересічного городянина ніц...
Більше того той шановний пан обіцяв вирішити питання води не беручи кредиту, прийшовши ж на посаду першим ділом взяв кредит, а зробити толком нічого не зробив... точніше на Сихові води стало більше, зате в центрі менше:-)))
в менеджерських його заслугах на маю права сумніватись, але можу припустити, що менеджер за планової економіки та за ринкової то є дві великі різниці:-)
За Куйбіди... я вже й не пам'ятаю... ну маршрутки тоді він нібито започаткував... можливо ще щось...
За Садового дійсно освітлення, вода, смітники в центрі...
Я 29 років живу в одному районі - в нас вперше є все світло на вулиці і вода майже цілодобово...
забрава він ще ігрові автомати з вулиці... пробує якісь пурєдки навести з маршрутівками... ну трохи щось робить коротше кажучи:-)
шкода правда, що ЄВРО здається профукаєм:-(
з водою значно стало ліпше, і не тільки в районі "с"
шо?де?га?
а з іншого боку - чим більше вони роблять - тим більше крадуть:-)))
в Донецьку он вже років 30 метро будують - так ніц і не збудували:-)))
шо?де?га?
у мене вода холодна майже цілодобово (інколи вимикають після 00.00)....
а в батьків в районі "с" інколи спостерігаються глюки з водопостачанням....
KabMiner
28.02.2008, 19:04
Садовому вдалося дещо покращити імідж Львова і зробити деякі зміни естетичні у місті.
А як вам євроремонт площі Ринок??? Чи це теж естетика?
Тут не потрібно ще забувати одного великого але: коли керував Куйбіда бюджет Львова був 200-300 млн., при Бунякові 300-400, у порівнянні з ними Садовому дісталося море бабла.
Стосовно води, то розбудова такої галузі є справою довготривалою і інерційною: те що робив Буняк пожав Садовий.
А як вам євроремонт площі Ринок???
то який саме? бруківка?
я дуже рідко буваю в центрі то може і пропустила реставрацію будинків...
смітники в центрі...
та то лихо, а не смітники. вже всі до одного поламані.
те що робив Буняк пожав Садовий.
я би сказав: те, що почав куйбіда....
Zoryanazirka
28.02.2008, 22:29
Садовий так хотів в мери що аж пищав, була Садопоміч яка вмерла, був дурнал Місто, який вийшов один раз і вмер. Це людина яка нічого не доводить до кінця, мені колись давненько казала коліжанка що з ним працювала про це
мене вода холодна майже цілодобово (інколи вимикають після 00.00)....
а в батьків в районі "с" інколи спостерігаються глюки з водопостачанням....
у мене вода була все... була, поки не прийшов Баняк до влади....
у мене вода була все... була, поки не прийшов Баняк до влади....
я пам’ятаю, що ви таке казали... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
ви на "с" живете дуже довго...
а мої батьки живуть з початку 90-их і я пригадую часи, коли вода була (нерегулярно) з 18 до 21 і з 6 до 9; в мене на личаківській тоді була -- цілодобова і чиста мов з криниці....
пам’ятаю, що ви таке казали...
ви на "с" живете дуже довго...
а мої батьки живуть з початку 90-их і я пригадую часи, коли вода була (нерегулярно) з 18 до 21 і з 6 до 9; в мене на личаківській тоді була -- цілодобова і чиста мов з криниці....
от тільки сказав - вода цілий день була... диво якесь.
demetris
29.02.2008, 17:49
шкода правда, що ЄВРО здається профукаєм:-(
Не профукаєм, а продаєм...
він настільки тугий, що навіть не вміє на тому євро заробити як слід...
Одесити теж не з самого патріотизму купують право правда? то інвестиція (для міста і гаманця ;))
от тільки сказав - вода цілий день була... диво якесь.
на "с" вода й далі з осадом?...
на "с" вода й далі з осадом?...
а де би той осад подівся? солі - то ж корисно, нє?
а де би той осад подівся? солі - то ж корисно, нє?
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/shocked.gif це від коли солі корисні?!.
це від коли солі корисні?!.
пупере, балдію ві д кобіти, що у підписі.....
пупере, балдію ві д кобіти, що у підписі.....
для вас: http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gifhttp://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif
це не кобіта....
це фрік-блондінко...
так що щодо солей?... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
demetris
04.03.2008, 16:22
}{то за перевибори міськогоголови? :)
KabMiner
07.03.2008, 18:55
то який саме? бруківка?
я дуже рідко буваю в центрі то може і пропустила реставрацію будинків...
І бруківка, і штукатура з дитячою розмальовкою будинків..
так що щодо солей?...
ви праві....
ви праві....
на жаль.
до речі, про воду.....
якщо я правильно розумію, то воду до львова провели з кількох місць....
мені цікаво: звідки, окрім дністра......
Зорянівонька
12.03.2008, 21:33
Мені подобається, як він презентує Львів на різних всеукраїнських програмах. Дуже виграє на фоні інших мерів, зокрема.
мені цікаво: звідки, окрім дністра......
полтви ше.
}{то за перевибори міськогоголови? :)
Повіште зверху голосовалку от і побачим :clapping:
demetris
18.03.2008, 12:14
Повіште зверху голосовалку от і побачим
вже зробив! ;)
Перевибори добре коли є ще кандидатури. Насправді в мене схоже жоден знайомий за нього не голосував, але й протиставити толком нема кого.
demetris
18.03.2008, 12:52
протиставити толком нема кого
та нема, але ж Куйщастя був кращий, нє? З ним хоч можна було щось вирішувати.
та нема, але ж Куйщастя був кращий, нє? З ним хоч можна було щось вирішувати.
Я не знаю, чи можна було з ним щось вирішувати, але для мене показовим був той факт, що коли в 2000 ройі народився мій синочок, то чого тільки він не обіцяв новонародженим "дітям століття". Натомість прийшла лише відкритка поштою, де на лівій половині був сам мер з ланцюгом на шиї і в професорській мантії на фоні ратуші, а на правій половині було написане щось на кшталт "Пам'ятай, дитино, що ти народилася у Львові, де мером є Я!". Коротше, нарцис натураліс.
demetris
19.03.2008, 16:07
Ні, ну треба ж відрізняти передвиборний піар-популізм від вирішення справ (земельних, дозвільних тощо). Звісно, що все потребує грошей (в т.ч. неофіційних), але ж вирішується. А при АСі - то тре всьо те саме, а результату ніц.
Ні, ну треба ж відрізняти передвиборний піар-популізм від вирішення справ (земельних, дозвільних тощо).
Саме так! Тому через три хвилини ця відкритка опинилася там, де й мала знаходитися, - у відрі для сміття. А піар-популізм живе і буде жити, просто нинішній мер нічим не кращий, і нічим не гірший.
Цікаво, а що для мера важливіше, - вирішення справ чи піар-популізм? То ми його вибирали для першого чи для другого?
Звісно, що все потребує грошей (в т.ч. неофіційних), але ж вирішується. А при АСі - то тре всьо те саме, а результату ніц.
Так це і є результатом, - "маса" все, що говорить мер сприймає як піар-хід, але оскільки "маса" вже підготовлена всі справи вирішувати неофіційно, то для чого втручатися мерові, - з ним і так поділяться. А все інше - то не його клопіт, його справа вчасно заяви робити.
Що робити із Садовим???
А хто це?
А хто це?
то як у Києві, тільки у Львові.
Додано через 58 хвилин
Доречі, вчора вул. Зелена не освітлювалась взагалі... село згадалосі... літні канікули, дєтство....
В опитуванні, мабуть, правильніше було-б вибрати "Відправити слідом за Буняком", але штука полягає в тому, що час грає проти нас, громади Львова. Зауважу, правда, що за Садового вода стала йти краще, зимою не замерзає, видно ефективніше трохи дрючити водоканал і ЖЕКи, а не плакатися про недостатність коштів.
Всі кажуть, що Садовий продав ЄВРО Одесі, а може нє, може полякам?
Додано через 58 хвилин
Доречі, вчора вул. Зелена не освітлювалась взагалі... село згадалосі... літні канікули, дєтство....
Село, кажете, згадалося..?
Все життя прожив у Львові, але таке відчуття, що скоро ні бруківки, ні асфальту не стане видно, все покриється шаром піску, сміття і старої штукатурки. А парки? Для чого існують парки? Там песиків вигулюють, більше ні для чого вони не потрібні! Ось вчора прочитав, що оголошено прибирання парків студентами і "Зеленою хвилею", чи що? В 12.30 проходив парком Ів. Франка, - трактор з причепом, вантажівка і чоловік 7-8 явно не студентського вигляду. Все.
Добре, що додумалися не дозволяти картоплю по подвір"ях садити, мабуть польські туристи ображалися...
А Ви кажете - село згадалося.
Додано через 3 хвилини
А що каже Садовий?
А що каже Садовий?
на сесії, де розглядалося питання Євро, Садовий був відсутній.....
оце вже не дай йому Бог!....
оце вже не дай йому Бог!....
не дай нам Боже! а йому то тільки додатковий прибуток.
Особисто мене добиває кількість заступників Садового... Минулого року через війну за подвір"я довелося стільки порогів у міськраді пооббивати, через такі "футболи" перейти, що згадувати страшно.
У нас ситуація була подібна, як на Ярославенка 22 - частину подвір"я (з дитячим майданчиком) віддали в оренду під встановлення павільйону (кафе). Поки не пішли з плакатами під міськраду, до мера було не достукатись. Та й то невідомо, чи звернув би він на нас увагу, якби не одне ГО. А так пообіцяв все владнати, і скинув все на заступників... Довго описувати нашу війну, але в результаті буда вже на місці, у дворі армагеддон... Щоправда, не знаю, які небесні сили повпливали на нашу міськраду, що нарешті (не пройшло і пів року!!!!) прийняла рішення про скасування договору оренди, причому майже одночасно із Ярославенка 22 :)
Побачимо, що з того всього вийде...
Якщо продав, його в асфальт закатають. Люди шалені гроші вклали вже. І чекають прибутку. І то такі люди, що кидків не пробачають. Думаю, він сам це усвідомлює.
Люди шалені гроші вклали вже.
серйозно?
Полковник
22.03.2008, 10:13
Вот, интересно мне, действия Юлии Владимировны авторитарное правление не напоминает?
Или это можно ТОЛЬКО про Путина говорить?
Юлии Владимировны
Садового - Андрієм Івановичем звуть.
Да все будет хорошо!! И ЕВРО будет у нас и город сад.И Андрей Иванович классный чудак!
demetris
24.03.2008, 14:41
Да все будет хорошо!! И ЕВРО будет у нас и город сад.И Андрей Иванович классный чудак!
ню-ню.
KabMiner
25.03.2008, 15:26
Допис від Полковник
Юлии Владимировны
Садового - Андрієм Івановичем звуть.
Ви в цьому впевнені? Чи може все ж ...
Додано через 51 секунду
Люди шалені гроші вклали вже. І чекають прибутку.
А в що вклали? Що у Львові вже щось робилося ???
Андрій Садовий, мер Львова, вимагає від МЗС Польщі пояснень щодо висловлювань генконсула Польщі у Львові та інших образливих закидів на адресу українців, що містяться у статті "Мільйон українців хоче виїхати в Польщу" польської газети Dzіennіk. Про це йдеться у відкритому листі Андрія Садового до МЗС Польщі. Мер Львова вказує, що у статті Мільйон українців хоче виїхати в Польщу у польській газеті Dzіennіk, опублікованій 17 березня, міститься велика кількість образливих висловлювань на адресу українців.
У статті йдеться про документ "Карта поляка (http://www.day.kiev.ua/193866/)", що набере чинності 1 квітня і дозволить українцям, які доведуть польське походження, працювати в Польщі й отримати соцдопомогу.
Автор статті Єнджей Бєлеєцкі, цитує висловлювання генконсула Польщі Вєслава Осуховського „якщо навіть кілька процентів українців, предки яких жили в Польщі, скористаються своїм правом, то їх буде сотні тисяч”.
Крім того, автор статті заяляє, що „консул матиме, ще одне не легке завдання: встановлення, чи родичі або діди кандидатів не діяли на шкоду Польщі, наприклад через діяльність в Українській повстанській армії". Бєлєцкі заявляє, що УПА відповідальна "за різанину в 40-их роках понад 150 тисяч поляків Волині і Східної Малопольщі”.
Мер Львова у листі до МЗС Польщі висловлює занепокоєння цією піблікацією. "Відтак значне обурення львівської громадськості викликала публікація "Мільйон українців хоче приїхати до Польщі" (Єнджей Бєлєцкі, газета "Dziennik", 17.03.2008), в якій автор допустився цілого ряду образливих для українців і львів’ян, зокрема, висловів», - наголошує Андрій Садовий.
З-поміж іншого мера Львова обурили також висловлювання генконсула Польщі у Львові, у яких той ставить під сумнів доцільність співробітництва Польщі з Україною, говорячи, що після 2 років перебування у Львові у нього з'явилися серйозні сумніви із приводу необхідності такого співробітництва.
"Від імені Львівської міської ради, громади Львова й від себе особисто висловлюю глибоке занепокоєння цим фактом і прошу Вас пояснити дане висловлювання керівника дипломатичного представництва РП у Львові", - наголошує міський голова Львова у листі. До МЗС Польщі.
"Для України відносини з нашим західним сусідом - Республікою Польщею - є стратегічно вкрай важливими", - йдеться у листі.
Лист надіслано також надзвичайному і повноважному послу Польщі в Україні Яцеку Ключковському.http://novynar.com.ua/
Synoptyk
01.04.2008, 04:02
Як намене повинен би бути дієвий закон про місцевий референдум.
Ініціативна група зібрала певний відсоток підписів за проведення референдуму на предмет довіри до мера. Провели, порахували...
якщо ні тоді позачергові вибори.
І тих козлів з ВР "розвантажили". В них би було більше часу дудіти в
дудки та бігати з кульками. Але своїм правом рішати все самим за громадян вони ніколи не поступляться. Тут наша різнокольорова влада
єдина.
Deus igrok
19.04.2008, 09:08
http://zik.com.ua/gallery/full/2008-04-18-p1730027.jpg
Сьогодні, 18 квітня, ввечері, приблизно о 20.00, коли міський голова Львова Андрій Садовий вийшов із Ратуші, пікетувальники зустріли його криками «Ганьба!», «Садового - у відставку!». Відійшовши від громади на безпечну віддаль, Андрій Садовий несподівано обернувся і мало не у голлівудському виконанні показав людям середній палець. Обурені й заскочені такою неадекватною поведінкою львів’яни провели стихійний мітинг і ухвалили заяву, у якій своїми підписами засвідчили факт непристойної поведінки мера, констатувавши, що міський голова Садовий - це страшний сором для європейського Львова.
http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/18/134061
Мер Львова Садовий показав громаді середній палець - люди в шоці. Відео
Детальніше можна прочитати тут:
Там же лежить відеофайл
Детальніше можна прочитати тут:
Там же лежить відеофайл
послухайте "пан" Бамбук,ви брешете!!! Я ТАМ БУЛА!!!!
А це погане відео можна тлумачити як завгодно і так що Андрій не тільки палець показав, а навіть і те що цей палець означає. А то по вашому культурні львів'яни, на задньому плані гидоти викрикували???? Більше схоже що тих людей не дуже дорого купили,да вас також:mad: І плювати ви хотіли на Львів!!! :n:
А це погане відео можна тлумачити як завгодно і так що Андрій не тільки палець показав, а навіть і те що цей палець означає. А то по вашому культурні львів'яни, на задньому плані гидоти викрикували???? Більше схоже що тих людей не дуже дорого купили,да вас також:mad: І плювати ви хотіли на Львів!!! :n:
Не знаю, де були ви, а я стояв метрів за двадцять від Садового і бачив все чітко. Так само бачили ще купа людей. Під позовною заявою про образу вже людей з 50 підписалося...
Додано через 2 хвилини
Я так бачу, ТОТО, ви щось загалом Садового дуже часто захищаєте... Неспроста?
Садовий показав львів’янам «фак»
На тому відео видно,як Садовий махнув рукою.
Зацєнті комуноїди можуть звинуватити його в тому,що він недбало зобразив нацистське вітання.
Це,щодо відео.
Мабуть її підкупив Садовий?
Неспроста!
добре, з відео не видно чи він показував палця чи ні. але чому люди так агресивно зреагували на його помах руки?
п. Садовий мені завжди неподобався. неподобається і тепер. але у відставку відправляти його не слід.
п. Садовий мені завжди неподобався. неподобається і тепер. але у відставку відправляти його не слід.
Логично...
Логично...
це сарказм? якщо так, то нелогічно... необгрунтований.
суть в чому: я проти насильницьких нововведень - я консерват. от вигнали Буняка і що з того? влади в місті не було тільки й того.
хай собі той Садови досидить до свого та й все. виберемо іншого.
Ну а чого Ви дивуєтеся - це так собі мовити тепер звичайний жест для чиновників в Україні. Один іншому таким жестом звільняє дорогу.. мовляв "проїжджай..." а пан Садовий цим жестом втікаючи від народу пояснив "я ж один (по кількості піднятих пальців) - а вас багато"
А взагалі хотів би я бачити наприклад Жака Ширака в Парижі показуючим всім відомий жест :)
Суть - хто шо хотів, той то і побачив, хтось палець а хтось в тому жесті побачить повітряний поцілунок :) Цікаво шо скаже сам Садовий...
Зовсім забув під Львовом є таке селище - Янів. Так там сільський голова (їхній мер) цілком нормально в стані алкогольного сп'яніння перепрошую ееее.. пісяв з балкончика промовлячи вот де я вас всіх бачив. А парадокс в тому є такий шо його переобрали на наступний термін...
Я не підбурюю але в нас в Ратуші теж балкончик є :)
я консерват. от вигнали Буняка і що з того? влади в місті не було тільки й того.
хай собі той Садови досидить до свого та й все. виберемо іншого.
Это не консерватизм :) Скорее фирменный львовский "авось...".
ЗЫ: ..вот придёт новый мэр. Консерватории построим, консервы будем делать... ;)
afterstep
19.04.2008, 21:35
авжеж - кількість консерваторій збільшимо - однозначно!
ну, а обсерваторія таки зайва... Ми ж на своїй землі - куди хочемо, туди й ходимо... Хіба додамо пару резервацій для "М" і "Ж" - московських та одеських туристів...
Мабуть її підкупив Садовий?
Я тільки можу здогадуватися що тут відбувається, і хто може стирати мої повідомлення! Я знаю Катерину Садову,по її добрим справам.І поки їй приписують покупку заводів і пароходив. Вона працює валантером в центрі "Джерело" для неповносправных людей.І піклується про дітей хворих на ДЦП та синдром дауна.Який знаходиться на сихові,та кінцевій трамвая №3.
Ця моя відповідь яку я писала для Romko була стерта,та ще була змінена цитата від бамбука.
Это не консерватизм Скорее фирменный львовский "авось...".
ЗЫ: ..вот придёт новый мэр. Консерватории построим, консервы будем делать...
та будь-ласка. мені він ф.... не показував.
та будь-ласка. мені він ф.... не показував.
Знаете, я бы тоже на его месте постеснялся. Такому хорошему форумчанину, и тут вдруг ф....
:)
Ця моя відповідь яку я писала для Romko була стерта,та ще була змінена цитата від бамбука.
Це був жарт.
Забув смайла поставити..:no:
А,стосовно Садового,то я згідний з Андрієм.
На фоні Буняка,який не міг жити з людьми,на фоні Куйбіди,він...скажімо не найгірший...
А чому б,скажімо п.Бамбуку не піти в мери?
Тоді подивимось.яким пальцем він буде розмахувати...:cowboy:
Відео таке "якісне", що там взагалі нічого не видно. :cowboy:
Але добре все чути :cowboy:
А в чому конкретно людей, які зібрались на мітинг не влаштовує А.Садовий?
А Вас, п. Бамбук?
Полковник
20.04.2008, 01:17
Извините, ребята, я не в теме.
Просто интересно - вот этот Садовый, он из москалей?
Его Москва во Львов заслала?
Иначе мне не понятно - почему ЕГО так чехвостят?
То всьо "мєстниє разборки".
Стаття 15.
Кождий порядний українец має право пащекувати на владу від щирого серці і на повну губу, бо в нас цензура суворо заказана. Жадна ідевологія не годна визнаватисі державов як за більшовиків, бо то є встид і ганьба.
Конституція України по галицьки (http://www.ji.lviv.ua/n43texts/galkonst.htm)
Полковник
20.04.2008, 01:32
То всьо "мєстниє разборки".
Стаття 15.
Кождий порядний українец має право пащекувати на владу від щирого серці і на повну губу, бо в нас цензура суворо заказана. Жадна ідевологія не годна визнаватисі державов як за більшовиків, бо то є встид і ганьба
Эх, интересная Страна!
И Конституция ПРЕКРАСНА!!!!
Эх, интересная Страна!
И Конституция ПРЕКРАСНА!!!!
Видите?
А ви проміняли на той тоталітаризм....
Проти чого протести? А ви вважаєте, що в місті все нормально? Взагалі дивує позиція: Садовий - поганий мер, але хай вже буде, бо ми ото консерватори.
Пані чи то панянка ТОТО - ніхто не має нічого проти Катерини Садової. Ніхто не вимагає від неї піти з центру Джерело чи розлучитися з чоловіком. Але її діяння не роблять Садового добрим мером. Не змушують його виконати обіцянку про те, що він не підніматиме цін на компослуги наприклад...
Щоб довго не розсусолювати, викладу тут відкритого листа до Ющенка і Тимошенко - це до того, проти чого протести...
Президентові України Ющенку В.А.
Прем’єр-міністру України Тимошенко Ю.В.
Відкритий лист
Вельмишановний пане Президенте! Вельмишановна пані Прем’єр-міністр!
Ми, учасники Громадянського руху «Самозахист», підприємці і студенти, журналісти і робітники, загалом львів’яни, яким небайдужа доля нашого міста, насамперед хочемо запевнити, що метою акції «Досить!» є донесення правди про реальну ситуацію у Львові, а не спроба зірвати Ваш приїзд, як це намагається подати міська влада. Нас, мешканців славного міста Львова, дивує несправедливість, із якою змушені жити кожного дня. Ми не розуміємо, чому депутати Верховної Ради спромоглися відреагувати на беззаконня, яке чинилося у Києві і відправити у відставку мера столиці Черновецького, однак при цьому центральна влада не реагує на засилля корупціонерів, розруху і занепад у Львові. Можливо, Андрієві Садовому вдається замилювати Вам очі під час поїздок до Києва на наради чи виступів на київських телеканалах. Можливо, Вас одурили підконтрольні мерові (язик не повертається назвати його міським ГОЛОВОЮ) Львова ЗМІ, які щоденно співають своєму хазяїну осанну. Але ми, львів’яни, живемо у цьому місті постійно і бачимо усе на власні очі. І ситуація в місті не викликає у нас такого ж неймовірного захоплення. Вона спричиняє обурення і ставить перед нами – і перед Вами, нашими обранцями, теж – болючі запитання.
Чи нормальним є постійне зростання цін на транспорт (зокрема й на соціальний – трамваї та тролейбуси), у той час, як якість перевезень лише погіршується? Чи нормально, що у місті, де комунальні служби працюють абияк, опалювальний сезон завжди починається із запізненням, труби діряві, а цілодобового водопостачання просто немає і невідомо коли буде, ціни на комунальні послуги зростають від сезону до сезону? Чи нормально, що людина, яка перед виборами клялася, що «ціни на комунальні послуги не збільшаться навіть на копійку», лише за два роки підняла ціну на кубометр води на гривню, а тариф на опалення майже у 6 разів? Юліє Володимирівно, чи нормально, що на ваші особисті прохання не підвищувати тариф на тепло не відгукнулися лише мери Києва і Львова? Столичного мера уже покарано за зневагу і до Вас, і до власної громади. Скільки можна чекати, доки відповість за це Андрій Садовий?
Чи нормально, що людина, яка прикривається демократичними політичними силами, ставиться до підприємців у найкращих традиціях епохи «медведчукізму»? Чи правильно, що їх – не олігархів із мільйонними статками, а малих підприємців, які забезпечують нас харчами і життєво необхідними послугами – давлять незаконними поборами, виганяють із звичних місць, аби передати територію дружнім до влади структурам? Чи нормально, що під виглядом демократизації із гарною вивіскою «Єдине вікно» процес реєстрації приватних підприємців замість спрощення зробили довшим удвічі, а деколи й утричі? Чи справедливо буде, якщо бездіяльність кількох людей призведе до провалу у підготовці до Євро-2012 у місті Лева й позбавить цього свята десятки тисяч уболівальників Західної України і тисячі підприємців, які могли б очікувати інвестицій чи заробітку на туристах?
Чи це нормально, що ціни на квадратний метр житла у Львові вже перевищили 2000 доларів США, великою мірою через дії міського голови, котрий накладає не передбачені законом побори на забудовників, а при цьому близькі до мера та дружніх йому депутатів фірми отримують значно дорожчу комерційну нерухомість по 400 доларів за метр квадратний? Чи нормально, що пересічний львів’янин не може купити квартиру, відкладаючи все життя, а міська влада не допомагає вирішувати проблему, а навпаки, загострює її? Чи нормально, що Львів скоро перетвориться на місто бездомних? Вікторе Андрійовичу! Ставши президентом, Ви почали будувати соціально орієнтовану державу. Юліє Володимирівно! Соціальна політика – пріоритет Вашого уряду. То чи Львів – не частина України? Чи тут не потрібна соціальна орієнтована держава?
Чи нормальним є повальний розпродаж міської землі за безцінь? Вікторе Андрійовичу, Юліє Володимирівно, Ваші політичні сили долучилися до того, аби відправити у відставку київського мера. Чому ж Ви терпите беззаконня в місті, яке вже роками надає вам найбільшу підтримку? Так, адміністрація Андрія Садового не роздає по 400 ділянок за сесію під шумок виборів. Але вони роблять це хитріше – десятками роздаючи ділянки від сесії до сесії. Скоро у Львові просто не залишиться вільної землі. В народі кажуть, що ще трохи – і тротуари у місті належатимуть друзям Садового. Чи нормально, коли правоохоронці не реагують на кричущі факти зловживань? Чи правильно, що прокурор міста, який, зокрема, контролює дії міської влади, є однокласником мера і всіляко прикриває зухвалу політику Садового?
Шановні наші обранці! Львівська громада вважає, що це ненормально. Громадяни гордого міста Лева не хочуть терпіти постійне подорожчання при тому, що послуги комунальників і транспортників не стають кращими. Мешканці центру Галичини не хочуть платити хабарі і бити поклони перед нахабними чиновниками. Львів’яни кажуть «ДОСИТЬ!» свавіллю і беззаконню, які панують у Львові від приходу до влади команди Андрія Садового. Ми готові боротися за справедливість до кінця і закликаємо Вас стати у цій боротьбі на бік народу, а не на бік знахабнілих чиновників!
Просимо Вас:
- Зініціювати у Верховній Раді України питання про відставку Андрія Садового у зв’язку з нехтуванням інтересів громади Львова, зловживанням посадовим становищем, покриванням корупційних дій чиновників міськради, незаконним розпродажем міської землі. Підтримати цю ініціативу голосами політичних сил, керівниками яких Ви є.
- Взяти на особистий контроль кримінальні справи, відкриті проти чиновників виконкому Львівської міської ради та Дирекції зі святкування 750-річчя Львова у зв’язку з нецільовим використанням коштів. Дати вказівку Генеральній прокуратурі перевірити інформацію про гальмування цих справ, а також справ, відкритих ще у 1990-их роках проти Андрія Садового як організатора махінацій із фондом «Галицькі інвестиції» прокуратурою міста Львова та Львівською обласною прокуратурою.
- Зініціювати перевірки законності продажу та передачі в оренду Львівської землі, фактів зловживань при ремонті доріг (зокрема, на вул. Словацького у Львові), неодноразово оприлюднених ЗМІ, а також при визначенні переможця конкурсу на проектування стадіону до Євро-2012, численних фактів хабарництва в органах міської влади.
- Задовольнивши всі ці прохання, посприяти наведенню ладу у місті Львові, повернути львів’янам віру у закон і справедливість та довіру до влади.
З повагою,
Від імені учасників Громадянського руху «Самозахист»,
голова ініціативної групи ГР «Самозахист» Роман Любицький
afterstep
20.04.2008, 17:39
Конституція України по галицьки
Додано через 1 хвилину
Проти чого протести? А ви вважаєте, що в місті все нормально?
а можно коротко перелік ваших претензій - що в місті не є нормально, і яким боком до того Садовий дотичний?
Ну, за винятком того ненормального факту, що типові львівські шахраюватої зовнішності патрійоти не при владі зара опинилися - туту я цілком погоджуюся: неподобство!
на відео нічого не видно, але:
не залежно від того який мер Садовий, я його не осуджую за те що він показав комусь середній палець через те що його обізвали мудаком
а від чого люди в шоці? треба було культурно протестувати!
треба або вести себе нормально або не ображатися на хамство у відповідь
Boris_Kiev
20.04.2008, 19:36
Хто там був: чи викрикували пікетанти слово на літеру "М" (яке так полюбляє один формулянин з міста "М") чи то студійна озвучка ? На такому поганому відеофайлі неможливо визначити в домашніх умовах.
а-я-яй, Ромку! що за встид - Волошина цитувати!
Так недовго й до остракізму докотитися - і не подивляться на вашу карму!
:( :shy:
Камінський
20.04.2008, 23:22
Я дуже вибачаюсь, а де зара перебува Любомир Буняк?
Довелося з ним листуватися по роботі за часів його перебування у керівництві нафтопроводом Дружба...
Гелені:
Народ кричав:
"Ганьба", пізніше - "У відставку"
Слово "мудак" прозвучало вперше вже ПІСЛЯ того, як Садовий відреагував середнім пальцем на слова "У відставку"...
Ви досі вважаєте, що це нормально?
Хто ще скаже, що нормально - коли мер показує факи мешканцям міста?
Я Садовим не розчарований, бо знав ще до виборів як то буде. Єдине, що мене дивує, чому у нас кожний наступний мер гірший від попереднього?
vasilauskas
21.04.2008, 12:24
Неспроста!
а козачок то засланий!!!!
Додано через 8 хвилин
Проти чого протести? А ви вважаєте, що в місті все нормально? Взагалі дивує позиція: Садовий - поганий мер, але хай вже буде, бо ми ото консерватори.
Пані чи то панянка ТОТО - ніхто не має нічого проти Катерини Садової. Ніхто не вимагає від неї піти з центру Джерело чи розлучитися з чоловіком. Але її діяння не роблять Садового добрим мером. Не змушують його виконати обіцянку про те, що він не підніматиме цін на компослуги наприклад...
Щоб довго не розсусолювати, викладу тут відкритого листа до Ющенка і Тимошенко - це до того, проти чого протести...
блін ну цеж маразм з запіненими зубами, я працюю в міськраді і я бачу що робиться, приїжають ченовники з києва і самі дивуются як владу засеає преса, стадіони готові для прийняття є ВЖЕ!!! їх ще просто київ не затвердив, бракує терміналу і шльондр бо готелей також вистачає, в чому проблема воду в більшості районів графік збільшили, якість комунальних послуг підняли ну звісно і підняли ціни, а ви шо хотіли, хоч на саночках кататся..., а як не то чого кричати.
ФАКТ ОДИН ЗАРАЗ В КИЄВІ ГОЛУБІ ПІДНІМАЮТЬ ХВИЛЮ ПРОТИ ЮЛЬКИ, А МІЗЦЕВІ ГОЛУБІ ПРОТИ САДОВОГО, НЕ МИ ВИНУВАТІ ЩО В КРАЇНІ РОЗВЕЛОСЯ ГОЛУБИХ!
afterstep
21.04.2008, 13:53
дуже емоційно - варто слідкувати за правописом і припнути емоції.
Садовому - респект - мав сміливість піти до влади, не звертаючи уваги на Михів (Мих - псевдонім найактивнішого еталону львівського мешканця на форумі)
а козачок то засланий!!!!
Додано через 8 хвилин
блін ну цеж маразм з запіненими зубами, я працюю в міськраді і я бачу що робиться, приїжають ченовники з києва і самі дивуются як владу засеає преса, стадіони готові для прийняття є ВЖЕ!!! їх ще просто київ не затвердив, бракує терміналу і шльондр бо готелей також вистачає, в чому проблема воду в більшості районів графік збільшили, якість комунальних послуг підняли ну звісно і підняли ціни, а ви шо хотіли, хоч на саночках кататся..., а як не то чого кричати.
ФАКТ ОДИН ЗАРАЗ В КИЄВІ ГОЛУБІ ПІДНІМАЮТЬ ХВИЛЮ ПРОТИ ЮЛЬКИ, А МІЗЦЕВІ ГОЛУБІ ПРОТИ САДОВОГО, НЕ МИ ВИНУВАТІ ЩО В КРАЇНІ РОЗВЕЛОСЯ ГОЛУБИХ!
Дякую. Ви своїм постом тільки піфдтвердили, що у міськраді працюють не зовсім адекватні люди.
Бачу, дочекаємося до того, що підлеглі Садового візьмуть приклад з мера і почнуть не просто людей посилати обтічними фразами й ганяти по кабінетах, а прямим текстом...
консультант
21.04.2008, 14:17
Бачу, дочекаємося до того, що підлеглі Садового візьмуть приклад з мера і почнуть не просто людей посилати обтічними фразами й ганяти по кабінетах, а прямим текстом...
Будь простішим і до тебе люди потягнуться...!
Додано через 4 хвилини
Ні, це просто його так Радянська влада виховала...:)
vasilauskas
21.04.2008, 15:05
Він не такий... :shutup:
води нема, євро продали одесі (є чутки), питання вирішити не можливо жодні...
щось робити будем?
а чутки з авторитетних джерел? і про воду? доречі тут така штукає ще є про питання що це навіть не чутки! бо я наприклад знаю що є така штука як вікно у міськрадій раді і на всі листи місячний срок мають отримати відповідь якщо ні то сам садовий на сесії роздає догани з зтягненнями відповідно, такщо хто як вирішує питання
Додано через 5 хвилин
Особисто мене добиває кількість заступників Садового... Минулого року через війну за подвір"я довелося стільки порогів у міськраді пооббивати, через такі "футболи" перейти, що згадувати страшно.
У нас ситуація була подібна, як на Ярославенка 22 - частину подвір"я (з дитячим майданчиком) віддали в оренду під встановлення павільйону (кафе). Поки не пішли з плакатами під міськраду, до мера було не достукатись. Та й то невідомо, чи звернув би він на нас увагу, якби не одне ГО. А так пообіцяв все владнати, і скинув все на заступників... Довго описувати нашу війну, але в результаті буда вже на місці, у дворі армагеддон... Щоправда, не знаю, які небесні сили повпливали на нашу міськраду, що нарешті (не пройшло і пів року!!!!) прийняла рішення про скасування договору оренди, причому майже одночасно із Ярославенка 22 :)
Побачимо, що з того всього вийде...
в нього просто є легіонери в нього фішка стягувати умних фудболістів їм забити тре попаритись!
afterstep
21.04.2008, 15:15
так було - ви просто підзабули.
Так буде - вас більше, і я вірю, що переможете ви, а не здоровий глузд :)
vasilauskas
21.04.2008, 16:05
Дякую. Ви своїм постом тільки піфдтвердили, що у міськраді працюють не зовсім адекватні люди.
чувак не гони який нах приклад?, я хожу в гадах з болотом, фудболці на якій написано проспись, і мені на всю політику з великої гори я ще за помаранчів настоявся і тепер з задоволенням дивлюсь як голубі намагаются нас преплюнути, а стосовно людей і корупції, я адмін і якщо я когось і посилаю то якраз чиновників, такщо тут ти нетощоб пальцем в небо в упу собі попав :), і що найбільший прикол мене вже шеф взув за те що тут пишу :))))))
Maryasik
21.04.2008, 16:46
бо я наприклад знаю що є така штука як вікно у міськрадій раді і на всі листи місячний срок мають отримати відповідь якщо ні то сам садовий на сесії роздає догани з зтягненнями відповідно, такщо хто як вирішує питання
то згідно законодавства мали би вам надати остаточну відповідь на Ваше звернення за місяць. Але я знаю як розглядаються заяви в міській раді, і як саме працює то "єдине вікно".І поки Ваше зверненя, буде ходити від одного департаменту до іншого не один місяць може пройти, і контрольний термін буде кожного разу продовжуватись:( , це ще добре якщо Вам будуть відсилати проміжні відповіді по стану вирішення Вашого питання.:)
приїжають ченовники з києва і самі дивуются як владу засеає преса
А чого дивуватись, Садовий сам навчив пресу, коли Буняка з болотом в пресі вимішував, не настільки ж він поганий був, як просто преса закОпала.
в чому проблема воду в більшості районів графік збільшили, якість комунальних послуг підняли ну звісно і підняли ціни
Та ну? може десь графік розширений і якість послуг краща , але не в Шевченківському районі, за останні пів-року взагалі не відомо що з водою твориться, так що плачу за воду більше явно не за якість послуг.
vasilauskas
21.04.2008, 17:25
то згідно законодавства мали би вам надати остаточну відповідь на Ваше звернення за місяць. Але я знаю як розглядаються заяви в міській раді, і як саме працює то "єдине вікно".І поки Ваше зверненя, буде ходити від одного департаменту до іншого не один місяць може пройти, і контрольний термін буде кожного разу продовжуватись:( , це ще добре якщо Вам будуть відсилати проміжні відповіді по стану вирішення Вашого питання.:)
незнаю що ви знаєте але я знаю як база працює прийшла записка занесли і часіки тікають! а пізніше червоний флажок рідко до такого доходить але є,
Додано через 3 хвилини
А чого дивуватись, Садовий сам навчив пресу, коли Буняка з болотом в пресі вимішував, не настільки ж він поганий був, як просто преса закОпала.
Та ну? може десь графік розширений і якість послуг краща , але не в Шевченківському районі, за останні пів-року взагалі не відомо що з водою твориться, так що плачу за воду більше явно не за якість послуг.
я на сихові живу вроді ок! оно конечно бува але! для приколу напиши в вікно
Шановні! А ви не замислювались над тим, що усі львівські проблеми, які вказувалися у "відкритому листі" п. Садовому вирішити самотужки доволі складно.
Стосовно тарифів: так, неприємно. Так, грошей одначе не вистачає, а тут ще "вони" підросли. Але такі реалії. Енергоносії дорожчають і ніде від цього не подінешся.
Стосовно води: вічна проблема, яку навряд чи хтось вирішить.
Стосовно "Євро-2012": погоджуюсь - варто ворушитися швидше.
Але, погляньте, помалу почали лагодити дороги. Звичайно, загальної картини з автошляхами це не змінює, але хоч видно потуги влади. Покращилось освітлення вулиць.
Так,проблем є багато. Але ніхто й не чекав, що прийде одна людина і всі їх водночас вирішить. Чи хтось чекав?
Шановні! А ви не замислювались над тим, що усі львівські проблеми, які вказувалися у "відкритому листі" п. Садовому вирішити самотужки доволі складно.
Стосовно тарифів: так, неприємно. Так, грошей одначе не вистачає, а тут ще "вони" підросли. Але такі реалії. Енергоносії дорожчають і ніде від цього не подінешся.
Стосовно води: вічна проблема, яку навряд чи хтось вирішить.
Стосовно "Євро-2012": погоджуюсь - варто ворушитися швидше.
Але, погляньте, помалу почали лагодити дороги. Звичайно, загальної картини з автошляхами це не змінює, але хоч видно потуги влади. Покращилось освітлення вулиць.
Так,проблем є багато. Але ніхто й не чекав, що прийде одна людина і всі їх водночас вирішить. Чи хтось чекав?
Дуже просто - не треба було обіцяти.
Чомусь у всьому світі політиків і чиновників оцінююить порівнянням того, що обіцяв і що зробив. А в нас починається: ой, ти наївний, та хто буде наперелд обіцяти підвищення тарифів? То ми хочемо жити в Європі чи будемо далі мислити як совки?
Bambook, в перелік провин Садового ви не включили глобальне потепління.
P.S. ІМХО, сподіватись, що хтось швидко вирішить всі проблеми може лише совок.
Bambook, в перелік провин Садового ви не включили глобальне потепління.
P.S. ІМХО, сподіватись, що хтось швидко вирішить всі проблеми може лише совок.
Верно, быстро только кошки ... Но люди ведь жалуются не только на то, чего он не сделал, но и на то, что делает: ущемление прав частных предпринимателей, разбазаривание земли, финансовые злоупотребления и т.д. Не все еще забыли грешки Андрея связанные с "Галицкими инвестициями" (сколько сотен тысяч людей ему отдали свои ваучеры, за которые вышеупомянутый создал свою маленькую но все же медиа империю?), разглагольствовать можно об этом до бесконечности, вот только думать нужно было двумя годами раньше, когда выбирали мы мера, не сомневаюсь, что и из митингующих найдется не один, который отдал позапрошлогодней весной свой голос за Андрюшу. Не думаю, что удастся его так просто в отставку отправить как Черновецкого, Черновецкий за свое кресло и несильно то боролся, для него этот период в жизни был как маленькое развлечение, а Андрюша к этому долго шел и думаю немало глоток пришлось перегрызть и свое ухо подставить ни раз приходилось, что б добиться своего. Лично у меня этот протест вызывает легкую улыбку и воспоминания о палаточном городке, который ровно два года тому назад располагался напротив выборочного штаба Садового на проспекте Шевченка, мне просто интересно, хотябы один протестующий сегодня мерзнул в палатках тогда?
Maryasik
24.04.2008, 09:39
незнаю що ви знаєте але я знаю як база працює прийшла записка занесли і часіки тікають! а пізніше червоний флажок рідко до такого доходить але є,
Повірте знаю я достатньо, як працює система "Єдиного вікна", і як ви кажете "червоний флажок"-є поняття контролю. Але зараз мова не про це. Одне діло дати вам відповідь і закрити "контроль", а інше питання вирішити Вашу проблему.Переважно вирішення залишається тільки на папері.
Мені видається, що слід бути зваженішими та розумнішими.
Якщо подивитися, і побачити що діється сьогодні у владі, при тому - не лише у міській чи навіть у державній - на рівні України, але й будь-де у світі, то хочеться стати анархістом.
З іншого погляду - є влучне українське прислів'я - бачили очі що купували, тепер їжте, хоч повилазьте.
На наступний раз вибираймо іншого - кращого та пухнастішого.
Хоча давайте подивимося - ЧИ Є НИНІ ХТОСЬ, ХТО МІГ БИ ПРЕТЕНДУВАТИ НА КРІСЛО МЕРА? Отакий чистий, чесний, порядний, мудрий, зважений, а ще й "розкручений"... Якщо він такий осьо чесний і мудрий, то в політику і уряд не рветься. А якщо рветься, то значить, не такий вже і мудрий, бо з г-ном його скоро змішають. "РОЗКРУТЯТЬ" т-скзть :)
Також спокійне і зважене міркування:
Знаєте, як важко будучи "там" "наверху" догодити "тим, що внизу". Хіба Соломону вдавалося так правити.
Можна мати якнайкращі пориви, але не могти їх втілити. І не будьте наївними, що хтось інший легко прийде і втілить. Типу "не може сам, то хай іншим дасть зробити". Не будьте наївними!!!!
Як я голосував, якщо пішла тут така пісня?! На позаминулих виборах голосував за Садового, бо думалося, що він молодий і щось робитиме добре. Переміг Буняк. Мені особисто не подобався цей чоловік. На минулих виборах голосував за Куйбіду, бо Садовий мені вже не подобався, оскільки він розкручував "Самопоміч", яку я не сприймав за критику влади.
Ось так і зараз не сприймаю нападок на владу.
Думаю, що "влада" і порядок у місті починається з самих мешканців.
Наприклад про сміття йшлося.
А я щойно кілька днів тому читав у І-неті як популярно нині сміття жбурляти з вищих поверхів через вікно.
Або вчора увечері вертаюся додому а в центрі йде товариство 3-4 особи. Порядно так одягнені, говорять між собою "по вченому". А панянка мах - і викидає мішок із сміттям просто на вулицю - ну так може метрів 20-30 від церкви. На Великдень, певно, можна....:mad:
Ну або ось нині - обливаний понеділок. Мені до міста виходити не хочеться, бо не можу дивитися, як молодь хуліганить. Коли був молодший, то на обливаний понеділок песика вигулювати водив і "озброювався" кийком і страшною гримасою на писку, щоби кожен розумів - хай тільки псикне.
Тепер дітям своїм наказую щоб не сміли незнайомих обливати. Знайомих, які вийшли побавитися із такими самими псикалками - прошу. А незнайомих, хай таких же молодих із псикалками - зась.
Отож звиняйте за такий довгий допис, але давайте не будемо шукати причину всіх бід у владі, а починаймо працювати над собою.
Веселих Великодніх свят!
дуже емоційно - варто слідкувати за правописом і припнути емоції.
Садовому - респект - мав сміливість піти до влади, не звертаючи уваги на Михів (Мих - псевдонім найактивнішого еталону львівського мешканця на форумі):moskali: :feminist: :babruysk:
:D :D :D
тут дехто захищає п. Садового мотивуючи це тим, що: от він, що, мав терпіти, як йому грубе слово кидали? так от можновладець повинен бути таким, що йому юрба в очі плюне, а він витреться, вибачиться і тихо піде далі, а не цирк влаштовувати. це ж стосується в більшій чи меншій мірі і політиків і викладачів і в цілому категорії людей, що мають справу з масами - які завжди складаються із прихильників і противників.
Тут не потрібно ще забувати одного великого але: коли керував Куйбіда бюджет Львова був 200-300 млн., при Бунякові 300-400, у порівнянні з ними Садовому дісталося море бабла.
а про інфляцію ви забули????
Додано через 1 хвилину
та то лихо, а не смітники. вже всі до одного поламані.
а то хіба біда мера, то наша біда,самі все ломимо
Додано через 35 хвилин
чому у нас кожний наступний мер гірший від попереднього?
а можливо:
1) просто ми балувані, кого нам не подавай все рівно він буде поганим,
2) бо він сидить на вищій соціальній гілці, ніж ми
3) просто він політик, а політиків хороших не буває
Додано через 45 хвилин
а на тракті Глинянському дорогу зробили, нарешті
Я живу в Шевченківському р-н графік подачі води у нас розширений, з 6 ранку до 13(14)дня і з 16 до 24 год.
Я живу в Шевченківському р-н графік подачі води у нас розширений, з 6 ранку до 13(14)дня і з 16 до 24 год.:eek:А це де?
Донедавна теж тішились родичі з Чорновола)) Але недовго - бо гарячу вирубили взагалі, типу за борги району. І попередили, що літом не чекати.:aggressive:
Я напевно була занадто молода і дурна щоб перейматися роботої мера Куйбіди, але в мою память Куйбіда ввійшов тільки в одном образі - на день міста Лева Куйбіда в мантії зі знаками влади у місті марширує по вулицях Львова, і все - ніяких дій по Львову я за його мерства не памятаю, за Садового я бачу поки що- вулиці в мому районі вночі і у вечері освітлені, вода у нас по розширеному графіку, і місто мені зараз гарніше(можливо це не тільки заслуга мера міста, як сам прогрес), і дороги ремонтують, напевно цього замало для доброго мера, але це більше ніж було разом взятих Куйбіди і прости господи Буняка.
Додано через 2 хвилини
А це де?
Донедавна теж тішились родичі з Чорновола)) Але недовго - бо гарячу вирубили взагалі, типу за борги району. І попередили, що літом не чекати.
Рясне 1, а гарячу нам також вимкнули, але то за борги наших сусідів,:ninja: будинок у нас кооперативний і як тільки борг перевалює за певну суму вимикають теплу воду.:beee:
а гарячу нам також вимкнули
Отожбо і воно. А чого за борги інших мусять сумлінні платники страждати - ніхто не задавався питанням?
Отожбо і воно. А чого за борги інших мусять сумлінні платники страждати - ніхто не задавався питанням?
Ви за це неподобство хочете звалити вину на мера Садового? Голова нашого кооперативу подав до суду на несумлінних платників, суд тягнеться вже 6 місяців, але він сам говорить що з тої затії нічого не вийде, бо варто боржникам заплатити якигось 10 грн, як все потрібно збирати наново( документи, довідки про заборгованість, нове слухання, нова справа).
Я живу в Шевченківському р-н графік подачі води у нас розширений, з 6 ранку до 13(14)дня і з 16 до 24 год.
Я щось в той графік розширений ніяк в"їхати не можу, то вода є майже цілий день, то в 9 ранку і ввечері вже немає, пару раз на тиждень з крану тече баюра, гарячої вже немає 2 тижні. Бардак.
А Садовий -мер - одна показуха, вміє тільки статейки поплачувати в газетах.
Наперд хочу сказати я не є дуже великою шанувальницею Садового, але кращого на даний час не бачу, я так розуміє що на наступниз виборах будуть воювати за крісло мера Куйбіда, Садовий, Писарчук, так от скоріш за все я проголосую за Садового, хіба би був якийсь новенький але сумніваюся що появиться чесний і принциповий.
afterstep
02.07.2008, 14:55
А Садовий -мер - одна показуха, вміє тільки статейки поплачувати в газетах.
треба Буняка перепросити... на колінах, з хлібом-сіллю....
або вернути Куйбіду - то гарантія, що ніц лихого не робитиме - за поетичними справами у нього на це ні часу, ні кебети не залишиться...
==
чомусь думаю, що Садовий поступить як в свій час Шпіцер - відбуде термін і раз і назавше зав'яже з гаслом "Львів - європейське місто" :)
Тре видно висуватись. Принаймні очевидних питань би не виникало при мому головуванні))))ІМХО)
Дійсно, старий український принцип "моя хата скраю".
А хто буде державі платити по рахункам?
Інше питання, що не налагоджено стягення боргів з окремих осіб, знову ж таки, через нашу нерозторопність.
А цікаво, якби хтось у Європі стабільно не платив би за комунальні послугт, що б на нього чекало? Чи б так само хтось з ним "возився" би?
Додано через 2 хвилини
треба Буняка перепросити... на колінах, з хлібом-сіллю....
або вернути Куйбіду - то гарантія, що ніц лихого не робитиме - за поетичними справами у нього на це ні часу, ні кебети не залишиться...
==
чомусь думаю, що Садовий поступить як в свій час Шпіцер - відбуде термін і раз і назавше зав'яже з гаслом "Львів - європейське місто" :)
Буняка, Куйбіду? Цих нездар? Ви то серйозно написали, дійсно так вважаєте?
Так за кого будемо голосувати :Секретарюка ,Шпицера ,Куйбіду ,чи Садового, і що Ви конкретно знаєте про цих людей.
треба Буняка перепросити...
не піде... навіть якщо його самі висунуть і самі оберуть без його участі - подасть в суд і самоліквідується.
Дійсно, старий український принцип "моя хата скраю".
А хто буде державі платити по рахункам?
Інше питання, що не налагоджено стягення боргів з окремих осіб, знову ж таки, через нашу нерозторопність.
А цікаво, якби хтось у Європі стабільно не платив би за комунальні послугт, що б на нього чекало? Чи б так само хтось з ним "возився" би?
Та ну при чім тут хата скраю. Ну мають люди по кілька квартир і не платять за них. Виходить тим хто живе в їх будинку вимикають гарячу воду, а неплатники там навіть не ЖИВУТЬ, Розумієте? Я про своїх ось таких сусідів - їм байдуже, що іншим вимкнули воду, вони за містом проживають взагалі. А от пенсіонери в нас платять. І їм важче інших купувати бойлер і сплачувати його. ТО як правильно по-Вашому?
Chortenia
03.07.2008, 12:03
Донедавна теж тішились родичі з Чорновола)) Але недовго - бо гарячу вирубили взагалі, типу за борги району. І попередили, що літом не чекати.
Так у нас щоліта відключають гарячу воду (до наступного опалювального сезону)
Так у нас щоліта відключають гарячу воду (до наступного опалювального сезону)
Та так- знаю, як при кожному мерові. але галасу про чудовий розширений графік гарячої води наробили, а забули сказати, що тепер навіть вузький графік вимкнули)
afterstep
03.07.2008, 12:35
от гади... за несплату - й вимкнули :(
от раніше, за попередніх мерів - було добре - не вимикали, але був вузький....
от гади... за несплату - й вимкнули :(
от раніше, за попередніх мерів - було добре - не вимикали, але був вузький....
Афтестепе, сарказм тут ні до чого. Мені навідміну від Вас в жодному з них не росходиться. Я не з тих хто за місяць води буде все життя потім на когось молитись.
Вода має бути завжди. В усіх хто платить. Люди, це ж нормальна вимога навіть в Африці:) Та не мона схиляти голову й казати - краще все їдно не буде. Для чого тоді нам міська влада взагалі?
afterstep
03.07.2008, 13:54
от і я кажу - все вірно! розігнати!
на крайняк - залишити Куйбіду, щоб було кому в мантії бігати.
Раз мер сам не в стані і котли палити, і труби міняти, і оті траншеї по всьому Львову, що їх комунальники забувають засипати - позасипати - то нафік нам такий мер?
==
То ж 5-тихвилинна справа - перекомутувати систему подачі води, і відключати тільки неплатників :)
от не заплатив весь район - то таки примусити мера всю бойлерну ганяти, але щоб у двох-трьох платників була вода. Цілодобово.
Най хоч відрами носить :)
==
Невже це називається "сарказм"?
То ж 5-тихвилинна справа - перекомутувати систему подачі води, і відключати тільки неплатників
Вже ж винайшли систему перекриття каналізації - індивідуально - пригадуєте?) І всі кажуть - ой як дієво. Ну то чому знову воду вимкнули?
Раз мер сам не в стані і котли палити
Знаєте, моє керівництво і мітлу до рук може взяти, і на дах на ремонт піднятись перевірити. За потреби. І показати - що нема такого чого "не робиться" чи такого, що має "Тося зробити".
Chortenia
03.07.2008, 14:42
Ваш сарказм, Афтрестепе, дійсно не до теми. Узяти ту ж саму воду - так завжди було зле, і зараз краще не стало, зате балачок з боку мера і т.д. нємєряно, хай менше говорить і виступає, а більше робить.
Між яншим, що не подивишся новини на люксі, так мер - молодець, усі інші - .... На вулицях брудно - а ви не смітіть, в підїздах брудно - а ви самі поприбирайте..., мер усьо робить, а усі йому заважають.
Так і згадується номер з КВН, Сережа - молодец, Сережа - мой сынок.
Мені часом здається що у Львові мером трек чужинця якого поставити...
Nastyusha
03.07.2008, 14:56
Не обманюйте, з водою ліпше стало однозначно :p За Буняка нам її вимкнули і ввели шестигодинний режим подачі (з 6 до 9), а віднедавна перевели знов на цілодобово. І то не тільки в нас так, в багатьох знайомих теж.
Не обманюйте
Тут принаймні вулиці називали. Певно, що на Пекарській, де тепер проживаю, подають воду цілодобово, але тут так і за буняка було) Зрештою ну не можуть гроші надходити з бюджету постійно, а місту ставати все гірше, правда? Тому кожному меру мало б бути з якоюсь проблемою вже легше.
Слухайте, а що там Кміть? Хто з ним працював вже?
Додано через 2 хвилини
Сережа - молодец, Сережа - мой сынок.
ггг:)..
Вибачте мені за різкість але це мені нагадує мою сусідку-пенсіонерку –нам треба німця з нагайкою, я їй один раз сказала, половину повбивали, молодь повивозили до себе на роботи, ото був порядок, і чисто і усі задоволені(а попробуй повозмущайся – пристрелять). Нам треба такого мера?
Нам дійсно хочеться мати доброго, чесного, принципового, не хабарника і роботящого мера, але такого ви не найдете. У нас крадуть на усіх ланках двірник вкраде піску з будови, будівельник притягне мішок гіпсу, завгосп - додому пару банок фарби, з базару продавець – що зможе вкрасти, секретар з офісу – ручку, бухгалтер - калькулятор, хто в як може те і тягне додому, це менталітет людей, має пройти час і декілька поколінь щоб люди стали іншими, тоді і мери будуть інші. ( попереджуючи негативні відгуки - звичайно не усі люди такі, і є винятки.)
Садовий не панацея – але він не найгірший мер у Львові.
afterstep
03.07.2008, 15:25
Між яншим, що не подивишся новини на люксі, так мер - молодець, усі інші - .... На вулицях брудно - а ви не смітіть, в підїздах брудно - а ви самі поприбирайте..., мер усьо робить, а усі йому заважають.
Чортеня - абсолютно з вами згоден :)
виходить мер на озеленення чи суботник - піарщик, гад :) два рази лопатою махнув - і пішов бухати :)
В мене, до речі, теж в під'їзді колись купу наклали на сходовій клітці - два поверхи нижче :) то з тиждень лежало, доки двірничка не завітала :)
так думаю, що це дійсно негаразд - напевно, ті, що там проживають - в міськраду скаржилися, і відповіді не отримали :) Але ще що цікаво - що вхідні двері на кодовому замку :D
чому хтось під своїми дверима прибирає, і під чужими не смітить? і навпаки?
==
і нарешті - яким боком мер до того?
ну і заодно - наскільки у нього дієві важелі впливу на ВАТ Водоканал? зауважте - "відкрите акціонерне товариство". Яке вже не раз показувало, що в задниці мало як мера, так і міськраду, так і арбітражні суди :)
Але ж таки у деяких районах з водою краще - стало?
не найгірший мер
А хто казав, що найгірший?:) Кожному - по справам його:)
ВАТ Водоканал
а з якого часу Водоканал став ВАТ ????????:crazy: може я щось пропустила, але до приходу Садового це було ЛКП і директор призначався мером.
А з водою - в когось може і ліпше, а в мене як було погано, так і залишилось, тільки триндіння багато за той розширений графік. Який до речі теж не є заслугою Садового, кредит Світового банку і основні роботи по ремонту водогонів і насосних станція ще за Буняка було зроблено.
А тішитись тим що Садовий не найгірший.... толку з того, він і не кращий за інших, хіба піарник не поганий.
afterstep
03.07.2008, 15:38
Кожному - по справам його
що ми у Львові на кожному кроці, починаючи від під'їздів - і спостерігаємо?
Додано через 1 хвилину
а з якого часу Водоканал став ВАТ ????????
оп - пардон - переплутав :)
Chortenia
03.07.2008, 15:42
Не обманюйте, з водою ліпше стало однозначно :p За Буняка нам її вимкнули і ввели шестигодинний режим подачі (з 6 до 9), а віднедавна перевели знов на цілодобово. І то не тільки в нас так, в багатьох знайомих теж.
Ок. У мене ОСОБИСТО!!!! ситуація з водою не змінилася!
Підходить?
Nastyusha
03.07.2008, 16:10
Підходить?
Шо за "підходить"? Мені ОСОБИСТО все рівно є в вас вода чи нема.
Chortenia, а я не писала особисто вам.
Але дивно, адже ми живем майже на одній вулиці.
Тут принаймні вулиці називали.
Прошу. Район Краківського ринку, район Сан-Ремо.
район Сан-Ремо.
А що - раніше біля Сан-Ремо інакша ситуація хіба була?
Район Краківського...Знаю точно на Куліша - там графік ширший ніж на Чорновола був, однокласниця жила, але там всюди старі будинки - інд. опалення повстановлювали - то гарячої і не треба було.
Якось би не плутати ріст власного добробуту з розвитком міста, комфортом проживання у ньому для більшості, його комунальними проблемами.
Nastyusha
03.07.2008, 16:46
bora, уважніше читайте. Я написала, що воду подавали по годинам, з шостої до дев"ятої, зранку і ввечері. А тепер подають цілодобово. І то не гарячу, а звичайну холодну. Про індивідуальне опалення і не йдеться.
Район Краківського - Джерельна.
А що - раніше біля Сан-Ремо інакша ситуація хіба була?
Так, у моєї бабусі все життя як себе пам"ятаю вода теж була погодинно з 6 до 9. А тепер цілий день (вул. Дороша).
Chortenia
03.07.2008, 16:46
Шо за "підходить"? Мені ОСОБИСТО все рівно є в вас вода чи нема.
Chortenia, а я не писала особисто вам.
Але дивно, адже ми живем майже на одній вулиці.
Прошу. Район Краківського ринку, район Сан-Ремо.
Ну оскільки писали після мого посту, то подумала, що до мене.
Тоді сорі.
У нас військовий будинок. А у вас?
Мене задовбало щоліта лишатися без гарячої води то початку листопада. поставили бак і бойлер.
Nastyusha
03.07.2008, 16:55
У нас військовий будинок. А у вас?
Ні, у нас звичайний старий, трьохповерховий.
Я так розумію то відключають бо опалення на літо відключають?
afterstep
03.07.2008, 17:12
там же написано - військовий будинок :) у них "кеч" - у них своя господарка :)
"генералів в окрузі не обирають, а прапорщики генералів в носі мають" :)
Chortenia
03.07.2008, 17:13
Ні, у нас звичайний старий, трьохповерховий.
Ага. Раніше писали - на ремонт, на 2 тижні - ну і з кінцями. Тепер вже нічо не пишуть :ninja:, просто відрубують.
А тепер подають цілодобово. І то не гарячу, а звичайну холодну. .... . В Район Краківського - Джерельна.
Все правильно, У Шевченківському р-ні вода цілодобово є, але далеко не всюди. Якщо говорити про Рясне-1,2 - то там вже давніше, ще весною це "порєшали" (а то ж також Шевченківський р-н :) ),
а от на Чорновола в районі Панча, Липи, Варшавська вода була (!!) найчастіше 18 годин до того, як труби нові підключили - тижня два-три тому.
А коли закінчили підключати, очевидно стали качати воду в ближній центр - це для них зручніше, бо невисокі будинки і жителів набагато менше.
Це також і своєрідна політика: спочатку дали воду, "показали" свої можливості, а тепер будуть лапшити, що от мовляв платіть по новому тарифу, і зробимо!
якщо чесно, то найбільше добиває не сам графік, а безпрєдєл в питанні включання-виключання. Може бути вода і до 12 дня, а можуть і в 9-40 вимкнути... :aggressive:
На рахунок води - та жижа, яка іноді капає з крана годиться тількі унітази зливати, іто наліт з'являється. А на наступних виборах бачу двох кандидатів: Тягнибок і Димінський.
afterstep
03.07.2008, 18:43
зачот! тільки одне запитання - Димінський?
зачот! тільки одне запитання - Димінський?
Ви не знаєте хто це, чи питаєтесь чому саме він?
afterstep
03.07.2008, 19:28
саме так - саме чому він :)
адже з попередніх виборів, кажуть, кандидатура Димінського самознялася з технічних причин :)
то хто тепер новий господарник, хто той Федоришин?
На рахунок води - та жижа, яка іноді капає з крана годиться тількі унітази зливати, іто наліт з'являється. А на наступних виборах бачу двох кандидатів: Тягнибок і Димінський.
давай ліпше за бората проголосуємо.... )))
пс. мені також цікаво, чому один або другий?....
так. давайте поговоримо.
То що і робили ,будемо чекати коли Божа манна з неба буде падати.
Ви не знаєте хто це, чи питаєтесь чому саме він?
та як чому? він вивів в люди Карпати, виведе і Львів, нє?
Додано через 1 хвилину
А тим часом А. Садовий виписав собі матеріальну допомогу у розмірі 28 000 грн. Та хіба шкода, коли людина файна, нє?
afterstep
05.07.2008, 18:35
А тим часом А. Садовий виписав собі матеріальну допомогу у розмірі 28 000 грн.
ото як файно й точно пишете! ну пямо не в брову - а ну в саме-саме яблучко!
А подати першоджерела новини - чого повстидалися? якийсь дивний запах вас спинив? чи ви на такі дрібниці уваги не звертаєте?
==
Як ви думаєте - стаття в "Ратуші" за авторством Савєльєва, без будь-яких подальших передруків чи резонансу - може, то просто була спроба "гавкнути" і видати бажане за дійсне?
Чи ви переконані, що Садовий підкупив заодно КРУ, і тому КРУ на цей кричущий факт річної давності закрило очі?
==
першоджерело, де надрукована та плітка, яку в своєму пості "озвучив" Мих - http://portal.lviv.ua/ratusha/2008/05/15/133827.html
першоджерело, де надрукована та плітка
ага, і 20 000 баксів, де садовий з власної кишені виділив на ремонт власного робочого кабінету - теж плітка.
Ну матеріальна допомога у 28 000 грн - дійсно фігня, це вам, афтарстепе, якби премію 50 гривень, то для нього 28 000 грн. Не вартує уваги.....
Додано через 1 хвилину
А тим часом А. Садовий виписав собі матеріальну допомогу у розмірі 28 000 грн. Та хіба шкода, коли людина файна, нє?
То капец панове! дивуюся тільки звідки стільки грязі черпаєте.А я чула,что навіть в закардонніе відрядження, Андрій Івановіч їздить за свій рахунок!!
afterstep
06.07.2008, 11:35
Миху, що саме вас дусить? яка саме жаба?
чим зумовлена ваша ненависть - де вам Садовий мешти потоптав?
я можу зрозуміти журналістів Поступу - там дійсно була прикра пригода. Я можу зрозуміти лоточників, яких Садовий "позакривав". Я на який саме мозоль вам наступила нова влада? може, вам при Бунякові майже виділили ділянку - а при Садовому всі витрачені для цього хабарі - пішли коту під хвіст?
==
Чи ви, як пурєдний галичанин, виконуючи заповіді Божі, ллєте багно на владу "на всю губу, нестримно і безкорисно"?
А що до води.Якщо пошукати на сайті міської ради, купа цікавих речей можна відкрити для себе.
http://www8.city-adm.lviv.ua/pool/info/doclmr_1.nsf/(RozporiadWeb)?SearchView&Query=_j51dksobqepei0gqf9pa42iaeacg0bog5to2u81fe0n ngbrg5u42v41f00nrgbo05tk2uq1fv54g42ji440k5mh3fcdei 0gqf9pa42iaeacg0bog5to2u81fe0nngbrg5u42v41f00nrgbo 05tk2uq1fv54_&Start=1&Count=20&SearchOrder=4&SearchMax=10000
це розділ " документи Львівської міської ради"(розпорядження що до водопостачання).Так от майже всі розпорядження що до води були створені при Буняку,в кожному документі вказана сума грошей яка виділяється на ті або інші дії для поліпшення водопостачання(куди те ці гроші йшли...?).А при Садовому один маленький документ, який дивом діє...
Я знімаю квартиру на вулиці Ливитського(колишня Маяковського).У січні вода подавалася з 6-9,18-21, а вже з лютого, подається цілий день, тільки вночі вимикають,і ще іноді вдень на пару годин.
Ну і взагалі давайте мислити як дорослі люди, ви адже не думаєте що є таємний рубильник,який за наказом можна включити.Воду у Львові і не обіцяли включити відразу, а поступово до... вже не пам'ятаю якого року( може 2010,може 2012).
afterstep
06.07.2008, 12:37
Я знімаю квартиру на вулиці Ливитського(колишня Маяковського).У січні вода подавалася з 6-9,18-21, а вже з лютого, подається цілий день, тільки вночі вимикають,і ще іноді вдень на пару годин.
я вам відкрию страшну таємницю - на Левицького (тобто поруч, в бокових вуличках) жиє чи то кумпіль6 чи то кум Садового....
То вернулися старі часи - коли в "обкомівських районах" вода цілодобово...
==
правда, Миху?
я вам відкрию страшну таємницю - на Левицького (тобто поруч, в бокових вуличках)
А на бічних вулицях до Левицького води до речі і нема. А скажу вам по секрету на вулиці Франка на перехресті Князя Романа живе кума Садового і у неї теж немає води так ищо...
afterstep
06.07.2008, 13:01
ну пощо мене палите!
та тут би вже пів-форуму пльотку підхопили - що Садовий іно своїм родичам воду цілодобово подає!
Я тут стараюся, підтримую добру репутацію мера - що він такий самий львів'янин, як і ті, що цого лають - а ви мені наніц піар-акцію попалили!
та як чому? він вивів в люди Карпати, виведе і Львів, нє?
Ви у цьому впевнені??? Бо я ні....
afterstep
06.07.2008, 13:05
Ви у цьому впевнені??? Бо я ні....
та певно жи так! то й Писарчук так рекламується теж - раз зумів базар збудувати та "підняти" - то Львів і поготів!
а чим вам не подобається теза "карпати в люди"? хіба ми як не люди? хіба у нас спавжні чорношкірі галицькі хлопці за пару мільйонів долярів не сиділи на лаві запасних?
Гадаю, шановні форумляни погодяться, що проблема водопостачання у Львові одна з найболючіших, проте є й інші.
Дороги (мабуть, найгірші в усій країні), освітлення вулиць, їх прибирання, вивезення сміття, ситихійна торгівля, громадський транспорт..... тощо
Якщо дивитися на усі ці проблеми, то за Садового потрохи, помало, щось почало рухатись у напрямку їх вирішення.
Додано через 1 хвилину
та певно жи так! то й Писарчук так рекламується теж - раз зумів базар збудувати та "підняти" - то Львів і поготів!
а чим вам не подобається теза "карпати в люди"? хіба ми як не люди? хіба у нас спавжні чорношкірі галицькі хлопці за пару мільйонів долярів не сиділи на лаві запасних?
Керувати футбольним клубом і бути добрим господарником у Львові - занадто різні речі. До того ж, як на мене, то й "Карпатами" він керує, м"яко кажучи, незадовільно. Але то особиста думка уболівальника
ну пощо мене палите!
ну, так пардонте,я пані дуже серйозна все за чисту манету приймаю...:p
То капец панове! дивуюся тільки звідки стільки грязі черпаєте.А я чула,что навіть в закардонніе відрядження, Андрій Івановіч їздить за свій рахунок!!
За свої гроші? поза 100 000 грн. за півроку? цікаво....
Додано через 2 хвилини
Миху, що саме вас дусить? яка саме жаба?
мене жаба не дусить, мені цікаво знати куди пішли мої податки....
Додано через 5 хвилин
можу зрозуміти журналістів Поступу - там дійсно була прикра пригода. Я можу зрозуміти лоточників, яких Садовий "позакривав". Я на який саме мозоль вам наступила нова влада? може, вам при Бунякові майже виділили ділянку - а при Садовому всі витрачені для цього хабарі - пішли коту під хвіст?
==
Чи ви, як пурєдний галичанин, виконуючи заповіді Божі, ллєте багно на владу "на всю губу, нестримно і безкорисно"
Ого! У вас буйна фантазія, а ше шо придумаєте?
Додано через 8 хвилин
я вам відкрию страшну таємницю - на Левицького (тобто поруч, в бокових вуличках) жиє чи то кумпіль6 чи то кум Садового....
То вернулися старі часи - коли в "обкомівських районах" вода цілодобово...
==
правда, Миху?
Ну та, ну та.... а вони в Самопоміч зверталися, не чулисте?
Дивно чути від людей похвалу такої влади. Якось то в новинах прочитав як Садовий сів в тролейбус в оточенні камер свого каналу і питався про те, чи подобається людям новий Львівський тролейбус. Такі псевдореклами показують великий цинізм влади. По-перше, він пальцем об палець не вдарив, щоб запитати людей який тролейбус вибрати ДО його купівлі за їхні ж гроші, відповідно він його вже не продасть, якщо люди скажуть, наприклад, "надто тісний" чи "надто жорсткий". По-друге Львову не личить мер, який їздить в тролейбусі у супроводженні телекамер, зрозуміло, що якби не домовлений похвальний сюжет по каналу "24", ним би і не пахло в тому тролейбусі.
Бачу тут рахують розміри бюджету - я впевнений, що він звідти не вкрав ні копійки - тепер кожен непорядний чиновник найвищого рангу може заробляти цифри в кілька разів більші ніж бюджет мерії. Достатньо "домовитися" про одну-дві ділянки і ти вже мільйонер! Я чув як гуляють чиновники з мерії і бачив як гуляють найбагатші люди Галичини - це один і той же рівень!
А ще бачу, тут кажуть, вулицю відремонтували. Для порівняння скажу, що київський мер Омельченко перед виборами за місяць відремонтував ВСІ дороги міста вп'ятеро більшого! Він сказав, що звільнить кожного начальника ЖЕКу, якщо на його території буде хоч одна яма в асфальті! І вони це зробили! Я сам у цьому пересвідчився - ремонтували навіть в дворах будинків.
А ще я з кожним приїздом бачу нові великі будинки по старому Львові - останній "сюрприз" збудували на вул. Бічній Лісній - прямо на території природнього парку "Знесіння", де не те що будувати, але і деревця недозволено зламати! Як таке стається? Запитайте у людей, які живуть поруч - вони розкажуть про те, хто це все покриває.
Як можна утримувати таких найманців? Як можна їх захищати? Як можна пропонувати не критикувати таку владу? Та її в шию треба гнати а не критикувати! Або краще на Ринку до стовпа привязувати, як це робили наші пращури.
Як можна утримувати таких найманців? Як можна їх захищати? Як можна пропонувати не критикувати таку владу? Та її в шию треба гнати а не критикувати! Або краще на Ринку до стовпа привязувати, як це робили наші пращури.
+10!!!!
Справа в тому, що знаєте в чому цинізм того всього? От пустять слух, що мер виписав собі матеріальну допомогу і люди тут жеруться, аж смішно, а наспрвді крадуться зовсім інші масштаби, неспівмірні з 28 000 грн. Продаються ділянки за мільйони, беруться хабарі, які оф. зарплату перевищують у сотні разів, а люди.... люди судять по мірі тих статків, які здаються для них казкові, а насправді вони смішні....
afterstep
06.07.2008, 18:08
Справа в тому, що знаєте в чому цинізм того всього?
в псевдонабожності, і поливанні брудом (така собі християнська любов до "ближнього"), причому бездоказово (десь кореспондує з "не бреши")
Власне - в оцьому цинізм. Вам що особисто Садовий зробив, що все, що Садовий не зробить - ви на бруд перетворюєте, додаєте пару видуманих штрихів, троха свого аромату - і в такому викладі воно дійсно смердить?
Цитата:
Допис від Мих Переглянути допис
Справа в тому, що знаєте в чому цинізм того всього?
в псевдонабожності, і поливанні брудом (така собі християнська любов до "ближнього"), причому бездоказово (десь кореспондує з "не бреши")
У псевдо набожності? О, Афтерстепчику, я не вірю в те, що хто не ходить до церкви щиро вірить - ото і є псевдонабожність, з іншої сторони не всі, що ходять до церкви - є правдиво набожні, але якщо б ви правдиво і щиро вірили, то напевно мали б знати, що мовчання на гріх - це також гріх. І зовсім не означає, що хто би шо не витворяв, християнин повинен мовчати і кліпати очима.
Що до даної ситуації, то я, як платник податків, маю право цікавитися на які цілі влада використовує кошти, а не закривати очі. Так що ніякого цинізму і смороду - все цивілізовано. Інша проблема ваша жовч, яка не дає вам жити у мирі і спокої, бо таке як я, написав і Форест, але мінуса не отримав.
Що до Садового, то єдиний позитивний момент - це вода. Так, води стало більше, а більше нічого не видно....
Садовий не зробить - ви на бруд перетворюєте, додаєте пару видуманих штрихів, троха свого аромату - і в такому викладі воно дійсно смердить?
мій аромат тут ні до чого, адже смердить лише коло Вас, отже робіть висновки.
afterstep
06.07.2008, 23:20
мій аромат тут ні до чого, адже смердить лише коло Вас,
тіко коли до вас наближаюся, Миху :)
почитайте дописи в своїй гілці - так за що ви Садового не любите?
Тільки не треба лозунгами "хочу знати куди йдуть мої податки" відповідати :)
Так цікаво прочитати вашу пряму мову - спробуйте ще?
==
Інша проблема ваша жовч, яка не дає вам жити у мирі і спокої, бо таке як я, написав і Форест, але мінуса не отримав
у вас - старі заслуги :) ви це чудово знаєте :)
і не настільки я й жовчний, як ви ото розписуєте - ну хіба троха Волошина занадто цитую - але ж вам той опус так пасує! ото й чіпили ви по традиційному, описаному у Волошина методу - ярлик "жовчний" :)
Тільки бережися та зважай добре, щоб ти не забув усього того, що бачив на власні очі
ви завжи вірите тому, що бачите на власні очі?
Якщо дивитися на усі ці проблеми, то за Садового потрохи, помало, щось почало рухатись у напрямку їх вирішення.
так, почало. дійсно, і дороги помало роблять, і освітлення з'явилося, і транспорт оновлюють. Зокрема, техніку купують, комунальні лікарні навіть ремонтують потроху.
Однак знаючи кухню ремонтів/будівництв і т.п. практично зсередини,
волосся дибки стає, коли тільки подумаю, які відкати і яке "бабло" крутиться зовні офіційної озвученої ціни.
На багатьох-багатьох прикладах можна стверджувати, що ремонти реально стільки НЕ коштують! І це тільки якщо порівняти офіційну озвучену ціну (наприклад на сайті міськради) і аналогічні роботи, з якими маю страву...
Правда, справа тут не лише в Андрієві Івановичу, а у ВСІЙ міській системі управління, в системі контролю за виконанням робіт (т.зв. технагляд), та контролю за технаглядом :8:
а ще суттєва проблема - відсутність реальних важелів впливу на ці всі речі, тобто контролю від мешканців міста!
от тут і пряма дотичність до коштів платників податків, бо бюджет міста дійсно росте з роками, а це також дозволяє з одного боку більше витрачати на місто, і одночасно більше "заробити".
так що проблема не в "жабі"... За "дєржаву", тобто Львів, обідно!
Запитайте у людей, які живуть поруч - вони розкажуть про те, хто це все покриває.
Мав конкретні особисті розмови з шановним кандидатом (на той час) у мери Садовим А.І. щодо незаконного будівництва по вул. Варшавській (явні порушення там були щодо виділення земельної ділянки, а також щодо будівельних нормативів). Ну звичайно, передвиборчі обіцянки - то таке, житєйське, однак навіть створена після виборів комісія так і не спромоглася ані призупинити будівництво до вияснення спірних питань, ані надати до сьогоднішнього дня хоча-би якийсь звіт.
Напрошується висновок: бєзпрєдел, започаткований ще Буняком, був успішно проштовхнутий (мовчазною згодою як мінімум) теперішнім мером...
а ще суттєва проблема - відсутність реальних важелів впливу на ці всі речі,
+10!
afterstep
07.07.2008, 14:07
+10!
не зрозумів всієї глибини вашого посту....
чи не могли б ви то троха детальніше розписати? можна з цитатами та посиланнями на першоджерела :)
не зрозумів всієї глибини вашого посту....
та яка там глибина? держава навчилася збирати податки, а громадскість не навчилася контролювати витрачання бюджетних коштів от і вся проблема.
Скажете КРУ? Не смішіть... просто дільожка....
та яка там глибина? держава навчилася збирати податки, а громадскість не навчилася контролювати витрачання бюджетних коштів от і вся проблема.
Скажете КРУ? Не смішіть... просто дільожка....
ви думаєте, що це всюди так чи тільки в Україні?..
ви думаєте, що це всюди так чи тільки в Україні?..
я думаю, що відповісти 100% - так, чи ні буде неправильно. Але в Україні то сильно виражено.
Скажімо, моя племінниця живе у Швеції. Міністра "зняли" з посади знаєте за що? Купила в маркеті шоколодку (8 грн. на наші гроші) і розрахувалась карточкою, яка поповнюється з бюджету на так звані поточні службові витрати. Маразм? Маразм! Але поки не буде аналогічного контролю у нас - чиновник буде жирувати на наших податках на всі 100%. А ми.... а ми біймося його образити бідолаху.... щоб не образився... Ще й придумали таку гарну казочку: чиновнику тре платити стільки, щоб йому в голову не прийшло красти! Нормально? Вдумайтеся! Якщо вкраде простий смертний - тюрма, а чиновнику тре платити ТАК, щоб він не крав! І головне! Це сприймається народом як норма!
afterstep
07.07.2008, 14:54
цю казку ви вже постили - це було:) до неї повернемося пізніше :)
в чому саме виражається жирування? в платні? чи в тому, що частина платні (до речі, передбаченої законодавством) згідно законодавства називається "матеріальна допомога"?
==
І ще - розкажіть, як міський голова впливає на збір податків? може, він щомісяця заставляє вас подавати декларацію і її перевіряє?
я думаю, що відповісти 100% - так, чи ні буде неправильно. Але в Україні то сильно виражено.
<...>
сприймається народом як норма!
що ви конкретно пропонуєте?...
що ви конкретно пропонуєте?...
потрібні зміни і це однозначно і я б почав з того, що треба внести зміни до закону про обрання депутатів любого рівня. Дві каденсії і допобачення.
Гляньте на ВР. З 91 року там ще тритина сидить та сама. І коли нам потрібні зміни, то їм навпаки. Той стан, який є, для них - то рай.
Далі. Я б створив єдиний реєстр чиновників. Провинився - в реєстр з записом. Визначив би законодавчо, щоб із-за певних корупційних, інших дій чиновник міг би позбавлятися права займати держ посади на 3,5,8,10 років.
Ввів би громадський незалежний контроль за діяльністю чиновника, розпоряджаннями коштів.
повністю поміняв би систему засвоєння коштів за принципом, коли коштами розпоряджається найнижча державна господарча дільниця, тобто скажімо гроші для освіти падали б не на рахунок міністерства освіти, а на школу, у сільраду, а не в обласну чи районну.
результат роботи гаїшників визначав не за кількістю виявлених порушень, а за кількістю заторів на дорозі, кількістю наданих допомог на дорогах.
Та багато чого....
Додано через 2 хвилини
цю казку ви вже постили - це було до неї повернемося пізніше
розумію.... Швеція - то казка, особливо коли дивитися на неї очима совка.
Додано через 9 хвилин
в чому саме виражається жирування? в платні? чи в тому, що частина платні (до речі, передбаченої законодавством) згідно законодавства називається "матеріальна допомога"?
жирування? нє! держплатня - то не жирування. матеріальна допомога - то для "бидла" - хай собі обговорює. Справжні гроші не там. Земля, відкати... доречі, знаєте скільки коштує підняти руку на сесії міської ради? Щоб бути прохідним 70 000 баксів тре відстібнути, а потім то тре відбити, в обласні прохідні гроші - 100 000 баксів. У ВР - 4 000 000. А Ви там про якусь матеріальну допомогу.... згідно чинного законодавства... Афтерстепе, де ви таких слів набралися?
Додано через 10 хвилин
І ще - розкажіть, як міський голова впливає на збір податків? може, він щомісяця заставляє вас подавати декларацію і її перевіряє?
А нашо меру займатися впливом на збір податків? У нього шо? роботи нема?
У нього місія значно приємніша - тратити наші податки!
потрібні зміни і це однозначно і я б почав з того, що треба внести зміни до закону про обрання депутатів любого рівня. Дві каденсії і допобачення.
<...>
Та багато чого....
пропоную все це описати у відповідній гілці, яка для цього і була створена: "якби я був при владі"....
"садіка" -- це все не стосується....
afterstep
07.07.2008, 22:58
Швеція - то казка, особливо коли дивитися на неї очима совка.
миху, голослівна плітка - вона й у Африці так називається :)
згідно чинного законодавства... Афтерстепе, де ви таких слів набралися?
та я от бачу, що треба від вас подалі триматися :) бо у вас термінологія десь майже "професійна" :) ще, на біду, вашої термінології нахапаюся - ото буде сором на мою стару голову :)
знаєте скільки коштує підняти руку на сесії міської ради?
ні :) то з яких бокових ручаїв Полтви? чи то є офіційні розцінки? І саме туди йдуть ваші податки? (ну, чи те, що ви вважаєте податками)?
У нього місія значно приємніша - тратити наші податки!
і тут, пане бухгалтеру - можна в цьому місці з деталями та фактами?
1) фактів зловживань посадою з боку Садового - у вас, я так розумію, немає. Є лише плітки про Буняка та часів Буняка, але вам все одно, чиє лайно - лиш би ціль була придатна :)
2) чи ви маєте якесь уявлення про розподіл зібраних податків? Тільки без "узагальнених понять" - бажано в цифрах :)
2а) власне, яка частина тих податків повертається до міського бюджету - в цифрах :)
3) як ви думаєте, отой во закон про тендери - ніхто не скасовував?
3а) назвіть ще ціни на послуги "закривання очей" від КРУ :)
==
Зав'язуйте з Біблією, Миху - ви надтожовчний чоловік. Оскільки ви стверджуєте, що черпаєте все з Біблії - я взагалі не можу уявити, де ви такого там нахапалися :)
миху, голослівна плітка - вона й у Африці так називається
Що саме? Що в Швеції краще життя?
Ну.... крім опусів читайте ше казети... мо поможе?
Додано через 1 хвилину
та я от бачу, що треба від вас подалі триматися бо у вас термінологія десь майже "професійна" ще, на біду, вашої термінології нахапаюся - ото буде сором на мою стару голову
ця термінологія вам не поможе і не зашкодить, ваша справа 8 год на день відкалатати і все. Шо від вас залежить?
Додано через 3 хвилини
2) чи ви маєте якесь уявлення про розподіл зібраних податків? Тільки без "узагальнених понять" - бажано в цифрах
а чи знаєте ви, що крім загальних податків є ще місцеві? знаєте у цифрах?
Додано через 6 хвилин
2а) власне, яка частина тих податків повертається до міського бюджету - в цифрах
а вам то нашо? від того шось залежить? дороги у будь-якому місті України кращі, ніж у Львові... чому?
afterstep
07.07.2008, 23:17
Що саме? Що в Швеції краще життя?
Ну.... крім опусів читайте ше казети... мо поможе?
думаю, такий "тєжкий трафунок" - Скажімо, моя племінниця живе у Швеції. Міністра "зняли" з посади знаєте за що? Купила в маркеті шоколодку (8 грн. на наші гроші) - з чиновником і зловживанням коштами - мав би бути описаний в газеті? причому - в інтернет-виданні також? напевно, ще й ББС переклало? Мене влаштує будь-який переклад - англійський, російський... Якщо є - український теж непогано :)
Дайте лінк на новину? = чи таки то була побрехенька?
ця термінологія вам не поможе і не зашкодить, ваша справа 8 год на день відкалатати і все. Шо від вас залежить?
тут я вас просто не зрозумів :)
брудом Садового я не поливаю, ще й по 8 год. - ви про що?
Яка зара вас муза відвідала?
Може, ви щось не так з прочитаного вами потрактували?
==
Ви завше вірите своїм очам, Миху?
3) як ви думаєте, отой во закон про тендери - ніхто не скасовував?
скасовував.... читайте казети....
Додано через 1 хвилину
3а) назвіть ще ціни на послуги "закривання очей" від КРУ
залежить від краденого, ну а якщо по замовленню перевірка - ніц не поможе.
Додано через 2 хвилини
думаю, такий "тєжкий трафунок" з чиновником і зловживанням коштами - мав би бути описаний в газеті?
у шведській?
afterstep
07.07.2008, 23:22
скасовував.... читайте казети....
Ну - давайте лінк :)
заодно й дати порівняємо :) ви ж говорите про "відкати" - як фахівець по тому ви б не могли розтлумачити й термін на додачу? - так от, ви про "відкати" минулорічні певно говорите, коли зауважуєте, що та мат.допомога - то копійки у порівнянні з "відкатами"?
Ну - давайте лінк
останній закон про тендери скасовано і встановлено правила, які діяли до 2004 року.
Шукайте самі, я вам шо? Гугл?
як ви думаєте, отой во закон про тендери - ніхто не скасовував?
Тендери??? Хтось у нас ще вірить у прозорі тендери?) Браво. Чогось таки влада досягла - віри у те, що завжди кишіло зловживаннями) Я не закидую це конкретним людям, але в цій системі вони бувають честними тільки тоді, коли є нікому невигідними.
afterstep
08.07.2008, 10:25
Я не закидую це конкретним людям, але в цій системі вони бувають честними тільки тоді, коли є нікому невигідними.
гм... а ця хвиля безпідставного бруду в бік Садового, що в тій же Швеції розцінювалась би як наклеп - це ознака того, що саме тут "рило в пушку"? У Садового - чи у поливальників?
==
Миху, як "чоловік, що не може пройти мимо гріха, бо це гріх" - маєте якісь докази - оприлюднюйте. Не маєте - тут ви мене не здивуєте, це типова симптоматика.
Така надмірна показна набожність - вона потребує викиду негативу в якомусь керунку. То чому б і не на Садового?
==
Наведете докази - я вибачуся за всі мої закиди і більше нігди жодного разу, жодного слова в ваш бік не скажу :)
Якщо ж вашим доказом буде типовий форумний "відхід від теми" (не розписуватиму в деталях).... Ну, тоді ви на форумі збудували собі "імідж" файної квітки нарцис, якій (не квітці, а вам) потрібно для комфортного життя побільше гною та смороду навколо. В тому смороді аромат вашої квітки - безперечно найкращий!
Така надмірна показна набожність
О! Афтерстеп, Ви вже яку роль на себе взяли? Самі вирішуєте, де надмірна, а де поміркована?
Додано через 5 хвилин
гм... а ця хвиля безпідставного бруду в бік Садового, що в тій же Швеції розцінювалась би як наклеп - це ознака того, що саме тут "рило в пушку"? У Садового - чи у поливальників?
пригадується у передвиборний час мера Львова у кожному ЖЕКУ була Самопоміч... і де вона поділась? Не чули? Чи то у нас все тепер гаразд стало? А забули як обгороджувались ями на дорогах трьома штахєтами зі стрічкою, де був надпис "Самопоміч".... тепер того нема... чи то ям не стало, чи то штахєти закінчились....дерево, воно нині дороге, нє?
Наведете докази
Всі ЗМІ пишуть, що відбувається з тендерами, чи не всі депутати в очі один одному з фактами тим тикають - того не досить??:) Чому наші скромні особи ще мають в то бавитися - включіть будь-яку Свободу слова - там стільки фактів, що на роки розбиратися СБУ..
http://209.85.135.104/search?q=cache:PUFTDPMOmlYJ:www.gazeta.lviv.ua/articles/2006/09/13/18311/+%D0%A1%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9+%D1%80 %D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BA%D0%B0%D0%B1% D1%96%D0%BD%D0%B5%D1%82%D1%83&hl=uk&ct=clnk&cd=1&gl=ua
Як ви думаєте, дійсно за свої гроші Садовий ремонтував службовий кабінет?
Додано через 54 секунди
Всі ЗМІ пишуть, що відбувається з тендерами, чи не всі депутати в очі один одному з фактами тим тикають - того не досить??
людина читає лише опуси і більше ніц.
afterstep
08.07.2008, 13:05
пригадується у передвиборний час мера Львова у кожному ЖЕКУ була Самопоміч... і де вона поділась?
тут ви трошка перебільшили, напевно?
Чи то у нас все тепер гаразд стало?
ні - автор Самопомочі в Ратуші. Він не приховував, що йому не подобався попередній мер, і попереднє керівництво. І він показав, що громада може впливати на керівництво, і домагатися виконання своїх вимог. Але це - застосовне лише до громади :) = ви правильно підмітили
дерево, воно нині дороге, нє?
ні, дерево сильно здешевіло... маса липи на посадах (що ви й лаєте), маса дубів.... Дерево якраз знецінилося :)
Садовий перед виборами показував, що йому місто не байдуже - і зараз щось старається зробити :)
==
а "базарні баби" - в них самоціль когось облаяти, і похизуватися нарцисизмом одне поперед одним :)
==
Візьміть, повторіть ті самі дії, що в свій час Садовий :) глядиш - і ви мером станете, і тоді вас не душитиме жаба - у вас теж з'явиться можливість тринькати бюджетні кошти :)
Судячи по ваших балачках (опусах на форумі, тих, що я замість анекдотів в газеті читаю) - у вас є грандіозні плани на той випадок :)
==
То ж вперед? до реалізації?
тут ви трошка перебільшили, напевно?
ну але несильно, правда ж?
afterstep
08.07.2008, 14:43
ну але несильно, правда ж?
не знаю, Миху :) ви спираєтеся на якісь плітки, яких я або не чув, або просто по тих помийках не шастав :)
не знаю, наскільки ваші опуси про Садового відрізняються від тих пліток - тому не можу оцінити ваш творчий доробок :)
ні - автор Самопомочі в Ратуші. Він не приховував, що йому не подобався попередній мер, і попереднє керівництво. І він показав, що громада може впливати на керівництво, і домагатися виконання своїх вимог. Але це - застосовне лише до громади = ви правильно підмітили
мені попередній теж не подобався... тенденція така кожний наступний гірший від попереднього... хоча Буняк гірше Садового - моя думка.
Додано через 2 хвилини
ні, дерево сильно здешевіло... маса липи на посадах (що ви й лаєте), маса дубів.... Дерево якраз