КПК

Показати повну версію : Не хочу машину! Пересідаю на ровер!

levandivka
27.02.2008, 13:59
2 місяці не виганяв з гаража машину. ТАК файно без неї:
1. Не дістають ДАІ.
2. Не парить авто-цивілка
3. Не тре на заправку льотати.
4. Не тре проклинати йолопів- водіїв, котрі поперек дороги.

Купив си ровер. :cowboy: (може, як почтальон Пєчкін добріти почну...)
Бо в нормальну погоду луччє в ті маршрутки не сідати. І для здоров'я, кажуть, краще...

Рік тому, був сильно здивований, коли приятель приїхав не на новій своїй машині, а на ровері. Думав, дивак...:padonak:
А нині і сам плюнув, і пішов до магазину. Додому вернувся на колесах. :radist:
Як думаєте, то хворобливе? :download:

Lavazza
27.02.2008, 14:04
Я Вас вітаю!
Тільки думаю, п.4 все одно залишиться.

demetris
27.02.2008, 14:08
нє ну ровер це добре, якщо:

1. вже достатньо нальотався на машині
2. мати де тримати (на роботі і вдома) бо ліфтом на 8 поверх... або сходами...
3. не тре далеко їздити на роботу

зовсім не підходить для:
- дощу/снігу/тощо
- далеких виїздів
- романтичної подорожі
- привести бульбу
- тощо

Але краще як пішки... хоча дещо треба внести корективи у одязі.

Малявка
27.02.2008, 14:08
Ви відважна людина! І здоровіше, і економніше. І паркуватися зручніше:)

Lavazza
27.02.2008, 14:14
а як збираєтесь забезпечити, щоб не вкрали?
я планую весною теж купити ровер, але переживаю, як його біля роботи тримати

syavych
27.02.2008, 14:26
а як збираєтесь забезпечити, щоб не вкрали?
я планую весною теж купити ровер, але переживаю, як його біля роботи тримати
Залежить від роботи :) В мене інша проблєма - як на ту роботу доїхати. По тротуарах сумками по голові надають, та й скакати вічно з одного тротуара на інший не добре. По дорозі у Львові надто небезпечно - підозра що наші водії спеціально не дають спокійно жити велосипедистам, мабуть з заздрості.

Chortenia
27.02.2008, 14:26
Їздила я якось пару разів на ровері на роботу. Більше не хочу :mad:
По-перше, кожна скотина норовить тебе збити. 2. НАвіть коли їдеш по усім правилам дорожнього руху, ніхто тебе не пропустить (навіть клои ти на головній, а хтось виїжджає з другорядної). 3. Вихлопних газів надихуєшся по саме не хочу.
4. - то вже жіноче (не одягнеш ні спідничку, ні каблучки):)

Samojlovu4
27.02.2008, 14:37
найліпше такий ровер, як ото дядько їде:

http://www.huecking.net/sm_gt1.jpg

А як серйозно, то в нас ціла сімейка на роверах... автом лише на закупи, на далекі поїздки... ну, і на роботу зрідка. В кожного свій вилосипед, і малий з 3-х років такий має...

http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/produktgrafiken/laufrad-ratz-fratz-mit-luftbereifung.jpg

levandivka
27.02.2008, 14:41

1. З 90-го року нальотався. колись і в булочну на машині їздив
2.Поверх не високий, + підвал
3. посада "вільного художника" можу вибирати транспорт.

Тому й кажу, що "добре" (мало б бути).

demetris
27.02.2008, 14:57
Цитата:
Допис від demetris

1. З 90-го року нальотався. колись і в булочну на машині їздив
2.Поверх не високий, + підвал
3. посада "вільного художника" можу вибирати транспорт.

Тому й кажу, що "добре" (мало б бути).

То Вам таки точно добре, бо в мене:

1. стаж 1 рік
2. 11 поверх
3. робота прикута до офісів і часті виїзди. того й кажу, шо хочу машину якусь "харошу"
То так кажуть: кожному своє

sem41
27.02.2008, 16:01
Похвально,Левандівко,похвально. Тільки вважайте,бо з парковкою у Львові туго.Ось гляньте.
http://img100.imageshack.us/img100/1441/weik264ri6.jpg

:) А якщо серйозно,то це фото зроблено в Нідерландах.Це не магазин,а велосипедний паркінг на привокзальній площі.Там дійсно рай для велосипедистів.Ех-х!! В нас таке якщо і буде,то не скоро.

Samojlovu4
27.02.2008, 16:09
Не повірете може, але це фото з міста, в якому я живу... чесне слово...:cowboy:

http://www.bufata-goettingen.de/fotos/bahnhof1.jpg

Я там одного разу ровера лишив, навіть не пристібав... сам його ледве знайшов і вигріб, хто би його там крав...:D

І тепер уявіть, як мені по місті автом їздити приходиться...:(

Степаныч
27.02.2008, 16:17
Ровер, воно, звісно, прикольно... і приемно... екзотично (якщо дядько чи тітка їдуть)... Але якщо дощ, сніг?

levandivka
27.02.2008, 16:29
Але якщо дощ, сніг?
Якщо "дощ і сніг" - є Львівський Форум :)

Гелена
27.02.2008, 16:35
я би трохи повозилася, дитинство згадала :)
але не уявляю як то в Львові я могла би на роботу їздити на ровері ;)

юстас
27.02.2008, 16:52
сам його ледве знайшов і вигріб
...и это при том,что на табличке чёрным по белому написано: ставить только в специально промаркированых для этого местах! Вот вам и миф о немецком порядке :-)

demetris
27.02.2008, 17:49
Теж про ровера подумую, але більше як екзотику... в наших-то реаліях.

Samojlovu4
27.02.2008, 18:04
...и это при том,что на табличке чёрным по белому написано: ставить только в специально промаркированых для этого местах! Вот вам и миф о немецком порядке :-)

А як ви бачите, що там написано?! Маю непоганий зір, але ніяк розгледіти не можу...
Думаю, там скоріше написано шось типу "Залишені без нагляду ровери будуть евакуйовані"...

Заради цікавості сходжу почитати якось...

Оля
27.02.2008, 19:27
А якщо серйозно,то це фото зроблено в Нідерландах.

Я теж бачила такі паркінги в Амстердамі. ;) Брат на відео знімав влітку. Ну, вони до того звикли і там то не є чимось дивним. До того, що в місті дуже вузенькі вулиці. Там і машинки такі "малюшки" популярні.Як в нас дитячі. :) І велосипедисти мають свої відведені доріжки на міських вулицях.
Тут на роверах тільки їздять в парках. Хоча часом хтось і на загальній вулиці їде. Але я би не рискнула, бо кожен би на мене відразу дивився, як на дивачку. :) Та і закупи щоразу немаленькі, що на ровер не помістиш. ;)

Додано через 2 хвилини
4. - то вже жіноче (не одягнеш ні спідничку, ні каблучки)

але не уявляю як то в Львові я могла би на роботу їздити на ровері

Їздять там і в костюмчиках бізнес-леді, і на каблучках. :) А ровери - "дамки". :)

Маруся-мама
27.02.2008, 19:52
А я не вмію їздити на ровері :( хіба на три-колісному.
Боюсі рівновагу втратити і хляпнути писком до ґрунту.

levandivka
27.02.2008, 21:07
Зараз повернувся з пробного заїзду Левандівка - Ратуша!
І... не повірив своїм очам: на маршрутці 20 хв. + 10 пішохідних, і я за 25 хв. добрався від хати до пункту призначення. :radist: :radist: :radist:

І ТАКий масаж отримав у дорозі!

mavka
27.02.2008, 21:16
а як Ви по Городецькій від Привокзальної вниз з"їжджали - з якою швидкістю ? :D :D :D мали б ще швидше заїхати вниз... там практично від Окружної вже вниз йде... скільки чоловік збили дорогою ?

от назад додому вам би забрало часу й сил... :) :)

levandivka
27.02.2008, 22:30
по Городецькій від Привокзальної
Не люблю я тої дороги, їжджу по Шевченка. ;)

Boris_Kiev
27.02.2008, 22:46
Мій друг, який близько 10 років мешкає в Англії, теж полюбляє ровер: наприклад, може на ходу пити з горла портвейн. Поліціянти чіпляються, але крім усного зауваження, нічого не можуть зробити.
Іноді заностальгує й поїде правою стороною вулиці...

levandivka
27.02.2008, 23:21
на ходу пити з горла портвейн. Поліціянти чіпляються, але крім усного зауваження
А що, в Англії можна алкоголь на вулиці?..

Deus igrok
27.02.2008, 23:24
Профилактика геморроя заключается в исключении или, по крайней мере, снижении количества провоцирующих факторов.
Факторы, которые провоцируют геморрой, можно классифицировать следующим образом:

* Местное воздействие (клизмы, злоупотребление слабительным, чрезмерная гигиена заднего прохода)
* Менструация, беременность, роды, чрезмерное натуживание
* Нетрадиционный секс
* Оральные контрацептивы
* Неправильное питание (недостаток клетчатки в пище, острая пища, продукты стимуляторы толстой кишки)
* Спортивные занятия, такие как верховая езда, езда на мотоцикте и велосипеде
* Профессиональная предрасположенность (летчик, шофер, сидячая работа)
http://www.sexclinic.ru/gemoroy/

Мих
27.02.2008, 23:30
а я собі уявив... приїхали Левандівка на ровері на роботу... поставили ровер... і пішли... а тут... хто появляється? Правильно, евакуатор.. і тю-тю.

levandivka
27.02.2008, 23:30
Факторы, которые провоцируют геморрой, можно классифицировать
Забули включити найперші фактори: дурнів і дороги.

Додано через 1 хвилину
приїхали Левандівка на ровері на роботу
Фантаст... Левандівка..? На роботу? :)

Мих
27.02.2008, 23:37
Фантаст... Левандівка..? На роботу?
до маґазину!!! хтів повісти!

Kaff
28.02.2008, 00:58
мав кількарічний досвід їзди містом на ровері.
1. Добирався швидше, аніж на авті - ОДНОЗНАЧНО! Перевірено також коли їздив автом. Одиночний роверист пропихається на пробках і світлофорах значно швидше.
Вверх по княгині Ольги, Личаківській, Зеленій їздив легко і швидко. Класно на ноги. Один раз їхав у краватці і прасованих штанах, сорочці - всі люди оглядалися.
2. Їздити дуже небезпечно. а) бруківка б) трамвайні колії в) ями на дорогах г) невиховані водії (їздять без дотримання безпечної дистанції справа-зліва від велосипеда, а роверисту не завжди є куди вступитися)

Є й дрібні квіточки. Наприклад, собаки.

nirvanka
28.02.2008, 01:49
Я б у Львові не ризикнула проїхатись ровером по місту.. Хіба що по парку.. А от в Польщі, коли там житиму, куплю обов'язково ровера!! :radist: Там є спеціальні доріжки для велосипедистів :)

mavka
28.02.2008, 07:36
добре тим європейцям... забагнуть собі ровера, то й користають... екстрамасажі в дорозі отримують, з целлюлітом воюють, довжину ніг відрощують... ее-еех..

а тут коли тільки в одну сторону на роботу 35-40 миль...:crazy:

Boris_Kiev
28.02.2008, 07:44
А що, в Англії можна алкоголь на вулиці?..Важко сказати, що там можна, а що -не можна. Дікая страна. Про стосунки мого друга з тамтешніми ментами я дописував: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=206931&postcount=969

levandivka
28.02.2008, 07:59
А от в Польщі, коли там житиму, куплю обов'язково ровера!!
Мені дуже сподобалося відношення до роверистів у Польщі, як і до пішоходів.
Вчора припаркував (пристібнув замком до труби) ровера біля Фото-Нови (вул. Шевська). Здав на друк фото, чекаю, курю. Люди, що проходили, мимоволі повертали голову на мій транспорт: не звично, дивно ще бачити.
Але, думаю, зовсім скоро ситуація зміниться. Згадайте троха років тому, чи ТАКе відношення до пішохода на переході було?
А зараз я впевнено виходжу на перехід, "пішли всі в дупу, я на переході", і автомобілі чемненько гальмують.
ТАК і з роверами: бачив вчора, як з бічної збирався виїхати автомобіль... - він передумав, бо моя поведінка на дорозі була прогнозована, я рухався просто, згідно ПДР...
До чого я це..?
До того, що на наших дорогах бракує прогнозованої, правильної поведінки.
Давайте рухатись прогнозовано, правильно. І буде нам щастя.

samvexler
05.03.2008, 22:53
Ціле дитинство проїздив на ровері. Скільки себе памятаю малим, вічно на велосипеді їздив :) Тільки класна погода настане - зразу за велосипед, з друзями, весна.......ех, оце часи були...незабутні.....

Тому я однозначно ЗА. Тобто мати автомобіль Вашої мрії + велосипед. :)

Додано через 9 хвилин
На першій сторінці були цікаві фотки, де безліч велосипедів і мені згадався старий анекдот: "шановні викладачі, просимо вас не царапати своїми велосипедами автомобілі студентів" :)

Samojlovu4
10.03.2008, 16:12
Не повірете може, але це фото з міста, в якому я живу... чесне слово...:cowboy:

http://www.bufata-goettingen.de/fotos/bahnhof1.jpg

Я там одного разу ровера лишив, навіть не пристібав... сам його ледве знайшов і вигріб, хто би його там крав...:D

І тепер уявіть, як мені по місті автом їздити приходиться...:(

А як ви бачите, що там написано?! Маю непоганий зір, але ніяк розгледіти не можу...
Думаю, там скоріше написано шось типу "Залишені без нагляду ровери будуть евакуйовані"...

Заради цікавості сходжу почитати якось...

От нині нарешті туда попав, як і обіцявся:

http://photofile.ru/photo/kyky1/3384013/large/75872156.jpg

Написано "Ровери лише в межах паркувальної зони залишати. Велосипеди, залишені біля дерев і поза паркзоною будуть евакуювані за оплату".
Ну, в принципі, більшість припаркована нормально, хоча є з десяток, які можна забирати... ;)

Zoryanazirka
14.03.2008, 15:13
І паркуватися зручніше
Запаркувати у нас ровер значить попрощатися з ним. В нас немає обладнаних парковок.

В добру погоду ровер то непогано, так щоб покататися, а от в непогоду??? А в супермаркет, а дитину кудись відвезти?

lotr_an
14.03.2008, 15:26
ровер по нашому місту це ціла торба екстріму. в середньому за одну поїздку Зелена-Чорновола - 2-3 аварійні ситуації (тобто коли автомобілі різко гальмують, сигналять і водії щось кричать). Але з часом привикаєш і легше стає в "вовчих" колективах жити :)

Zoryanazirka
14.03.2008, 21:42
А я за те щоб купити багажник на авто під ровер і в добру погоду виїздити з ним десь за місто переїхатися по чистому повітрі.

Strekoza
14.03.2008, 22:04
А я за те щоб купити багажник на авто під ровер і в добру погоду виїздити з ним десь за місто переїхатися по чистому повітрі.

Запаркувати у нас ровер значить попрощатися з ним. В нас немає обладнаних парковок.

В добру погоду ровер то непогано, так щоб покататися, а от в непогоду??? А в супермаркет, а дитину кудись відвезти?

Згідна - їзда на ровері має свої недоліки (як і на авто). А по Львові на ровері їздити я б просто не ризикнула. Інколи спостерігаю за роверистами на кільці (р-н Метро) - просто страшно

levandivka
14.03.2008, 22:37
Інколи спостерігаю за роверистами
А Ви спробуйте з ровера спостерігати, може й не ТАК страшно виглядатиме? :)

Додано через 1 хвилину
ровер по нашому місту це ціла торба екстріму
Ключове слово не "ровер", а "в нашому місті".
Нє? :)

Stanley
15.03.2008, 10:36
зовсім не підходить для:
-- далеких виїздів
- романтичної подорожі
Категорично незгоден!
Для далеких виїздів, ще й як підходить! Все залежить лише від рівня Вашої підготовки!
Ось напиклад, хлопчина з Курська просто покататися поїхав, до вечора опинився в Харкові :)
http://www.tourist.kharkov.ua/review_velo/index.php?viewtopic=35
А що до романтичних виїздів, дивлячись що ви називаєте романтикою!:)
Почитайте звіти наших велотуристів http://www.tourist.kharkov.ua/review_velo/
Хіба не це справжня романтика!

Strekoza
15.03.2008, 10:56
А Ви спробуйте з ровера спостерігати, може й не ТАК страшно виглядатиме?

Насправді я на ровері їздити люблю, але не по місту :)
А за культурою на дорогах спостерігаю за кермом авто - страшно і за роверистів, і за пішоходів, і за водіїв.

Zoryanazirka
18.03.2008, 21:58
Шофер на моїй попередній роботі в свої 72 на ровері їздив Львів-Київ-Сімферополь, то змагання були якісь. Він в молодості займався велоспортом і завжди возив в авто книжечку з його фото де він тренер олімпійської збірної :)

Chortenia
19.03.2008, 16:08
До речі, мені казали, що жінкам забороняють часто їздити на ровері, якщо в них недостатньо міцний прес, бо можуть бути якісь проблеми з маткою.

Войцек
19.03.2008, 19:48
4. Не тре проклинати йолопів- водіїв, котрі поперек дороги.

Тепер на Вас, пробачте, кажуть - йолоп-самогубець...

levandivka
10.07.2008, 12:42
казали, що жінкам забороняють часто їздити на ровері, якщо в них недостатньо міцний прес
Прес тут не важливий.
просто, у ровера нема бамперу...

http://kyk.su/uploads/posts/2008-02/1204230236_rad_baum.jpg

D.M.
21.08.2008, 00:03
Поділяю думки, висловлені на початку цієї теми, щодо непотрібності авто. Можна додати ще кілька пунктів, адже, якщо я не помиляюсь, авто вимагає постійного догляду, повинно бути "на ходу", так що навіть якщо в якийсь період їздити не потрібно, все одно з ним морока. Крім того, мені лінь учитися водити. А громадський транспорт усе одно довезе куди треба, та ще й, як правило, дешевше. Коротше кажучи, як на мій смак, недоліки в ситуації володіння автомобілем більші, ніж переваги. Тому я ніколи не хотів мати авто і навряд чи захочу.

Та й навіть з точки зору аварійності подивитись. Адже часто буває, як у джунглях: при зіткненні виживає той, у кого розміри більші. Так що великим автобусом безпечніше (маршрутки, до речі, теж не люблю). А найбільше мені подобається транспорт, який по рейках їздить: поїзд, трамвай, метро; детермінованість дороги висока, аварійність низька, та й екологічно привабливіше...

А щодо велосипедів (роверів)... Теж якось потреби не відчуваю. Тільки в дитинстві трохи по двору ганяв.

А взагалі, найкраще ходити пішки. Хоча, на жаль, це не завжди реально.

кентербера
16.09.2008, 00:13
Нам давно обіцяли, що у Львові робитимуть велосипедні доріжки, але няких зрушень не видно:(:(:(:no::babruysk:
Давайте піднімати це питання:clapping:
Давайте домагатися! Небудемо:scare:!!! Хто що думає?

Друзі! Ось що я знайшов на одному з львівських сайтів. Інформація ще з минулого року:
Будувати велодоріжки у Львові розпочнуть з вул. Стуса

Вже є проект, який передбачає створення велосипедної доріжки у Львові на вул.Стуса, під час реконструкції цієї вулиці. Але спочатку потрібно, щоб кошти на це заклали у бюджеті міста на наступний рік. Адже одна велодоріжка приблизно коштуватиме 5 млн грн. Про це сьогодні, 13 грудня, під час прес-конференції «Чи потрібні львів`янам велодоріжки: результати соціологічного опитування» розповів начальник відділу маркетингу та культурних індустрій Львівської міської ради Богдан Шумилович.
Як розповіла в.о. начальника відділу туризму ЛМР Божена Пеленська, до кінця цього року має бути готовий проект та план схем велосипедної інфраструктури Львова. Водночас Богдан Шумилович зазначив, що така цільова програма передбачає створення у Львові не лише вело доріжок, але й велопарковок та пунктів, д6е можна буде брати велосипеди на прокат.
На превеликий жаль дуже сумніваюся, що це стане реальністю, а шкода. Дуже би хотілося, щоб у Львові почали робити велосипедні доріжки!!! Вулицю Стуса ремонтувати почали, але чи передбачено тим ремонтом створення велосипедної доріжки?

Tony
19.09.2008, 00:52
А чому саме велосипеди... а не мотоцикли наприклад - вигідно для нашого міста і пробок, їсть бензи мало, коштує недорого, обслуговування мінімальне і недороге і нормально швидко доїдиш в любе місце чи то центр міста чи то траса, з паркуванням нема проблем. Як варіант для жінок - мопед. Тим більше зими як такої в нас вже майже нема (максимум місяць сніг) а маючи хороший екіп і шлем можна і в недуже сильний дощ їздити.

levandivka
19.09.2008, 06:12
маючи хороший екіп і шлем можна і в недуже сильний дощ їздити
Тоні!
В нашому місті їздити, вупше, не можна. Дуже мало доріг для їзди.
Горбата бруківка і трамвайні колії - любий шолом ухайдахають.
А з ровером - десь по тротуару, десь асфальтом.

Patrick
19.09.2008, 07:34
А чи припинають ланцом до слупа , чи паркану ровери в Львові , коли господар десь відійшов? І чи крадуть їх?

fuxx
19.09.2008, 11:38
І чи крадуть їх?
То напевне залежить на який велосипед. Як буде "Україна" пенсійного віку то не наї ніхто не клюне.

Зануда
19.09.2008, 12:30
Ровер хороша штука - але...для прогулянок на свіжому повітрі. Але їздити на роботу, вулицями міста...ой ні - дякую! Уявила себе на ровері при такій погоді, як ото останніх кілька днів - брррррррррррр. Краще вже маршрутка. :)

Tony
19.09.2008, 16:03
levandivka, Шось я не розумыю шо Ви маэенте наувазы "уже мало доріг для їзди.Горбата бруківка і трамвайні колії - любий шолом ухайдахають.." Я не маю наувазі гнати по місту 120.
А ровером по тратуару по перше не можна по друге на центральних вулицях не проїдеш

levandivka
19.09.2008, 16:08
на центральних вулицях не проїдеш
Там, де "не проїдеш" - пройдеш пішки. http://www.kolobok.us/smiles/standart/i-m_so_happy.gif

Tony
19.09.2008, 19:35
А велосипед куди? на плечі? та можна взагалі ходити всюди пішки але це не вирішення проблеми.
Доречі якби у вас був не Запорожець а якесь Ауді то чи агітували б Ви так пересідати всім на ровер... сумніваюся ;)

levandivka
19.09.2008, 20:42
якби у вас був не Запорожець
Нема в мене Запорожця. Є Жигуляка, не найгірша "шістка". Сам збирав-вицяцьковував... :)
А зручність ровера в тому, що можна непроїзні місця поруч з ним іти. Ви спробуйте, при нагоді, покататися. То легко. Навіть ведмеді в цирку вміють.

Капітан
19.09.2008, 21:20
Ну хорошо. А куда девать велосипед, если мне нужно например зайти в какое-нибудь здание?
Машину то я припаркую и на автосигнализацию поставлю.
А велик самый дешевый покупать чтоб его не увели - тоже не хочется.

levandivka
19.09.2008, 21:28
Я підбираю місце навидноті, замочком пристібнув, і фсьо.
Знову ж... в більшість зданій ровер можна поставити.
На Лисій горі коли пиво пили, то взагалі, в машину до Леополіса засунули.

Tony
19.09.2008, 22:34
levandivka, Ну у Вас в гаражі пише шо машина ЗАЗ то я й подумав...
На ровері я колись їздив дуже багато і дуже далеко такшо знаю шо то таке і як надоїдає, і як змучуєшся і як потім все болить і як погано їхати по калюжам і в дощ. Тому і кажу що кращий варіант мотоцикл

levandivka
19.09.2008, 22:56
На ровері я колись їздив дуже багато і дуже далеко такшо знаю шо то таке і як надоїдає, і як змучуєшся і як потім все болить і як погано їхати по калюжам і в дощ. Тому і кажу що кращий варіант мотоцикл
А на мотоциклі "багато їздили"? http://www.kolobok.us/smiles/standart/popcorm1.gif

Є бородатий анекдот:
Увечері дзвінок по телефону
-Альо! Морг? Мото-магазин турбує. Скільки мотоциклістів нині привезли? 2-х? значить 1 ще не доїхав...

Зануда
20.09.2008, 13:15
На Лисій горі коли пиво пили, то взагалі, в машину до Леополіса засунули.

Машина Леополіса була в захваті ! гг

Tony
20.09.2008, 14:03
levandivka Власного не маю але їздив на різних і не раз + Маю купу знайомих які вже багато років їздять і наразі живі і здорові. Деякі навіть з Брюхович і Дублян кожен день доїжжають. А на автомобілі не таак вже й меніші шанси попасти в морг... більшість залежить від людини.

S_Fighter
21.09.2008, 22:22
А на мотоциклі "багато їздили"? http://www.kolobok.us/smiles/standart/popcorm1.gif

Є бородатий анекдот:
-Альо! Морг? Мото-магазин турбує. Скільки мотоциклістів нині привезли? 2-х? значить 1 ще не доїхав...

Нє... Мотоцик - то вєщь! А ризик скрутити собі голову є навіть у пішохода. Та й кіко там того житє, нє?

Cherubina
23.09.2008, 11:12
Є бородатий анекдот:

Та ото вже 10 років їжджу, а до моргу поки не доїхала. Може тому, що не дуже поспішаю, як ви гадаєте? ;)

levandivka
23.09.2008, 15:34
10 років їжджу
Скільки км/день проїжджаєте?

Cherubina
23.09.2008, 17:08
Скільки км/день проїжджаєте?

Так, де мій калькулятор... :))
Важко середнє арифметичне обрахувати, бо це "сезонний" транспорт. Влітку, на довгих заїздах - до 700 км за добу може бути (ну це максимум). Взимку взагалі не їжджу.
Але якщо по місту у звичайний день - то десь від 10 до 20 км., не більше.
Але звісно, як постійний вид транспорту (а не лише "для душі") то в нашому місті найкраще - власні ноги :( Бо бруківка в центрі так "у тонусі тримає" - ніякого вібромасажеру не треба.

levandivka
23.09.2008, 19:40
10 років їжджу, а до моргу поки не доїхала
у звичайний день - то десь від 10 до 20 км., не більше.
ТАК - можна й 20 років "їздити" :)

Tony
23.09.2008, 20:09
Левандівка, пора руйнувати савєтскі стереотипи. Поїдьте в Європу і побачите шо там майже всі або на мотоциклах або на мопедах. А якшо бути необрежним то і на ногах можна вбитися при переходженні дороги... то що дома сидіти?
Хоча цей спір це таке... нікому від того не буде ні краще ні ліпше якшо Ви чи я буду ходити на ногах чи їздити на ровері/мопеді/машині...

levandivka
23.09.2008, 20:23
Поїдьте в Європу і побачите
ТАКе скажете...
Та шо я там не бачив..?

Cherubina
23.09.2008, 20:23
ТАК - можна й 20 років "їздити" :)

Та я і 40 років згодна :)
Я б і більше їздила - але нема куди. Робота поруч - 5 хв. пішки. Так що не склалось.
А от літом у відпустці - хороші довгі рейси.

Капітан
24.09.2008, 21:29
на такое бы пересесть...
http://ochevidec.net/content/story33/84/1.jpg

Капітан
24.09.2008, 21:50
В принципе рассматриваю еще такой вариант - мини-байк работающий на дрели...
http://blogga.ru/image/days/2008/07/0002_drillbike_00.jpg
Дриллбайк блин :)

Cherubina
24.09.2008, 21:53
Отой "дріллбайк" - то до біса незручно. Типу садіння на палю :)
Але ідея звичайно, оригінальна.

levandivka
24.09.2008, 22:02
байк работающий на дрели...
Ггг...
Аби на працювати..?:wink:

Капітан
24.09.2008, 22:13
Зимний вариант...
http://ochevidec.net/content/story/48/16.jpg

Samojlovu4
24.09.2008, 23:47
Зимний вариант..
Ніфіґа собі зимовий... Навіть якби крісло мало термоядерний підігрів, всеодно не врятує.

An-77
25.09.2008, 01:10
Необычно выглядит название байка-ровер во всяком случае, в Харькове так не называют :) я сразу непоняла что речь идет о велосипеде, думала мопед.
Велоспорт поддерживаю обеими лапками, так как сама с удовольствием катаюсь. С подругой поехали в Киев на поезде, там покатали на велах, совсем другой формат. Люблю Львов, но не представляю как там можно ездить по брусчатке у нас есть небольшой участок ул. Сумской... и очень неудобно, приходится все на ногах проезжать.
Обязательно купите каску :) падение, даже на маленькой скорости может стать последним.
У нас есть форум http://tourist.kharkov.ua/phpbb/ много интересной информации и по байкам (роверам) и по оборудованию и по покатушкам. :) почитайте посмотрите. Я там часто сижу :download:

levandivka
25.09.2008, 05:56
Навіть якби крісло мало термоядерний підігрів, всеодно не врятує.
Та скіко тої зими..? (с)

BOBOSHREK
09.11.2008, 03:45
Всього Вам доброго. В перше появився на сайті. На ровері мріяв почати їздити давно, і нарешті відважився....., пересів........! Це СУПЕР!!!! МОРЕ вражень :)))))

illia
09.11.2008, 13:58
я за ровер. завжди треба чимось жертвувати.

BOBOSHREK
09.11.2008, 19:57
Завтра їду на роботу на ровері.:crazyman

андрей-25
09.11.2008, 21:26
А чё такое ровер? Велосипед, что ли? Или мотороллер? Мне когда то говорили, что поляки так машину называют.

Мих
09.11.2008, 23:51
ага... погода якраз настає.... роверна....бр-р-р....

А чё такое ровер?

єхал пйос на равьйорє
нє мог стрімацца
і порвал новиє шкарпьйоткі

gryvul
10.11.2008, 08:17
нічо-нічо. от з 17 листапада і машин стане менше. і водіїв. а роверів - побільшає! (я не пророк, я тільки вчуся...)

nirvanka
10.11.2008, 15:12
Чому? Що станеться сімнадцятого?

bora
10.11.2008, 15:15
Чому? Що станеться сімнадцятого?

Станеться оце http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=41282 :)

Alias
10.11.2008, 15:15
нічо-нічо. от з 17 листапада і машин стане менше. і водіїв.
не стане! до того ж і пальне вже подешевшало.

Бойцовая Рыбка
10.11.2008, 15:18
Скажите, а для вождения ровера нужны права?

Alias
10.11.2008, 15:19
Скажите, а для вождения ровера нужны права?

Ні, права не треба, треба ровер:)

андрей-25
10.11.2008, 15:21
єхал пйос на равьйорє
нє мог стрімацца
і порвал новиє шкарпьйоткі
Sorry, I'm don't understand you. Translate please.:smile:

Бойцовая Рыбка
10.11.2008, 15:22
Да я б тоже себе купила, но, наверное, стоит дорого...

BOBOSHREK
10.11.2008, 19:56
Погода СУПЕР, можливо ще трохи нас потішить.

Ворон
11.11.2008, 00:09
Sorry, I'm don't understand you. Translate please.

Pyos was riding rover
and couldn't stop itself
so it tore it's new rattle.

або

Бйог пйос через овйос.

Pleaze!!!

андрей-25
11.11.2008, 13:43
Pleaze!!!
:lol:
Спасибо. Но все-таки может обьясните что это за ровер такой. Кстати у нас по городу на роверах (Range Rover) ездят только богатые дяди и тёти (и некоторые кстати без прав, Бойцовская Рыбка:smile:) и их становится все больше и больше:smile:.

Alias
11.11.2008, 15:33
Range Rover) ездят только богатые дяди и тёти
То не ті ровери.То ті, що джипами звуться.А на ЗУ ровером називають Велосипед.

Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 15:35
Велосипед? Тюююю...
А я думала, мотороллер...

illia
11.11.2008, 16:07
пам"ятаю сильно здивувався в дитинстві, коли дізнався про існування автомобілів з такою "смішною" назвою

Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 16:10
Серьёзно, не знала, что ровер - это велик.

андрей-25
11.11.2008, 17:20
То не ті ровери.То ті, що джипами звуться.А на ЗУ ровером називають Велосипед.
Да я про ренджроверы пошутил:smile:.
Спасибо хоть вы просвятили насчет этого чудо-транспорта. А то я тоже больше склонялся к мотороллеру.

Samojlovu4
11.11.2008, 17:22
У Львові "ровер" - велосипед.
А хто знає, як "велосипед" на сонячному Закарпутті?!

Бойцовая Рыбка
11.11.2008, 17:33
Что-то типа цеделя, нет?

рівнянин
11.11.2008, 22:26
Серьёзно, не знала, что ровер - это велик.

Ровер-підприємство яке виготовляло велосиведи. І у нас, на Західній Україні їх, за звичай, називають роверами.

Boris_Kiev
11.11.2008, 22:33
А я тащився, коли почув, як велосипед звучить вірменською.
Щось типу "хейцанІф"

illia
11.11.2008, 22:53
нам сказали: "не вигадуйте велосипед"... і ми вигадали ровер

TARIKAFR
11.11.2008, 23:55
А хто знає, як "велосипед" на сонячному Закарпутті?!

"Біциклі". Як і в Обєднаному Королівстві.

enron
20.11.2008, 14:21
м. Львів, 29 листопада (субота), 10.00-18.00

проєкт БРИТАНСЬКОЇ РАДИ „ЄВРОПА ЗА БЕЗПЕЧНИЙ КЛІМАТ” та

ГО "ТРАНСПОРТНІ АЛЬТЕРНАТИВИ"

запрошують на одноденний тренінг

"Bicycle advocacy" / "Велоактивізм"

Тобі варто прийти, якщо ти

- користуєшся велосипедом для щоденних поїздок
- і хочеш долучитися чи очолити Львівський вело-рух,
- тому що мрієш перетворити Львів на місто, де їздити велосипедом приємно і безпечно,
- і готовий ділитися ентузіазмом, конструктивними ідеями та робочим запалом

У програмі: закордонний та вітчизняний досвід ефективного велоактивізму, абетка велогромадської діяльності, практичні заняття.

Участь безкоштовна.

Адреса:

вул. акад. Богомольця, 6
Центр міської історії Центрально-Східної Європи

Задати всі запитання, отримати програму і анкету учасника можна
за телефоном 8 050 430 20 91 (Тарас)
або електронною поштою cyclingua@gmail.com
Кінцева дата прийому анкет – 26 листопада