КПК

Показати повну версію : Запрошення на форум

MARTINI
25.02.2008, 23:02
Публічну реєстрацію на Львівському форумі закрито, принаймні тимчасово.

1. Як можна стати учасником форуму?

Зареєструватися на Львівському Форумі можна тільки за запрошенням. Запрошення ж можна отримати від уже зареєстрованих користувачів. Їх у нас зараз декілька тисяч, а Львів, як відомо, це велике село. Тож серед Ваших знайомих або їх знайомих цілком можуть знайтися люди, які уже зареєстровані і спілкуються у нас. Хто шукає, той знайде :) Успіхів!

2. Я отримав запрошення, що далі?

У листі із запрошенням, який Ви отримали, є унікальний лінк, за яким Ви мусите перейти на форум. Таким чином Ви активізуєте запрошення і тоді вже можете приступати до самої реєстрації.

3. Як запросити друга на форум?

Дуже просто. Зайдіть у "Мої налаштування", а там у "Запрошення" (http://forum.lvivport.com/invites.php?) . Введіть ім"я друга, а також адресу його електронної пошти. Ви також можете тут же написати примітку до запрошення, яка також буде долучена до листа, і тоді відправити все це своєму другові.

Пам"ятайте, Ви опосередковано несете моральну відповідальність за поведінку тих, кому даєте свою рекомендацію, запрошуючи на форум. Окрім того, кількість запрошень є обмеженою, відтак, варто запрошувати тих, кому це дійсно потрібно і цікаво, і хто цим запрошенням скористається щоб зареєструватися на сайті і брати участь у спілкуванні. Тож будьте розважливими.

карапуз
25.02.2008, 23:15
А чому так? ?Я повідомила про ваш форум багатьом знайомим:( ...

viltis
25.02.2008, 23:16
Зареєструватися на Львівському Форумі можна тільки за запрошенням. Запрошення ж можна отримати від уже зареєстрованих користувачів. Їх у нас зараз декілька тисяч, а Львів, як відомо, це велике село.

Львівський форум: Учасники
Всього знайдено 836, показано з 1 по 50.
На пошук витрачено 0,17 сек. ???????????????????

карапуз
25.02.2008, 23:20
Учасників: 3 108

MARTINI
25.02.2008, 23:23
А чому так? Форум став перетворюватися на балаган. Коштує його утримання дорого, а користі і задоволення від цього мало. Краще обмежити коло спілкування, натомість підвищити його якість
Я повідомила про ваш форум багатьом знайомим От і маєте нагоду запросити їх :)
Львівський форум: Учасники Всього знайдено 836, показано з 1 по 50. У списку учасників відображено лише активних учасників. Ті, хто написав менше 5 дописів, у списку нема. А взагалі на форумі зареєстровано на цей момент 3 108 користувачів.

viltis
25.02.2008, 23:23
А де ви то дивитесь, я натискаю на Учасники вгорі ..Між правилами і Щоденниками

MARTINI
25.02.2008, 23:24
Внизу головної сторінки є купа всякої пізнавальної інформації про форум :)

Boris_Kiev
25.02.2008, 23:38
А я з метою тестування відправив сам собі (на "ліве" мило) запрошення.

Результати:
Ще ДО того отримав 2 однакових листи

Шановний Boris_Kiev,
Ми виділили 5 запрошень на ваш акуант.
Ви можете відправити запрошення своїм друзям звідси:

Потім лист-запрошення "від користувача"
Користувач Boris_Kiev, запросив Вас зареєструватися на Львівський форум. ... лінки активації та відмови.
"Відмовився".
Потрапив на повідомлення форуму
Була вибрана відправка повідомлень на ****@ukr.net. Якщо це було зроблено помилково, то напишіть нам.

Клікнув.

Повідомлення форуму
Вибачте, але відправку повідомлень відключив адміністратор. Мусить же він створювати видимість хоч якоїсь роботи

Витратив запрошення-не витратив - значення не має.
Але перевірив.

Додано через 10 хвилин
P.S. У підглядалці
23:46 Тестер Управление приглашениями

MARTINI
25.02.2008, 23:52
Для чистоти експерименту Вам треба було перед тим, як клікати на Відмову, розлогінитися з форуму. У мене щойно та ж сама процедура пройшла успішно,
Повідомлення форуму
Запрошення відхилено.

Boris_Kiev
25.02.2008, 23:59
Ясно, дякую.
Про всяк випадок обнуліть, будь ласка, мій лічильник запрошень.

MARTINI
26.02.2008, 00:45
Якщо запрошення не активізовано протягом 10 діб, воно анулюєтья і повертається на ваш рахунок

Степаныч
26.02.2008, 08:33
Пам"ятайте, Ви опосередковано несете моральну відповідальність за поведінку тих, кому даєте свою рекомендацію, запрошуючи на форум. :) Колись так у КПРС вступали... Ностальгіяяяяя!:(

nirvanka
28.02.2008, 02:07
А десь можна дізнатись хто запросив на форум ту чи іншу людину? Може в особисту інфу додати такі відомості?

пупер
28.02.2008, 02:27
А десь можна дізнатись хто запросив на форум ту чи іншу людину? Може в особисту інфу додати такі відомості?
чудова пропозиція....
загальна інформація є....
а тепер, якщо хтось дає інвайт, то несе певну відповідальність за нового форумлянина...

Boris_Kiev
28.02.2008, 07:34
а тепер, якщо хтось дає інвайт, то несе певну відповідальність за нового форумлянина... І мабуть до бані разом ходитимуть... :)

syavych
28.02.2008, 09:05
І мабуть до бані разом ходитимуть...
Той хто запросив буде віником махати :)

MARTINI
28.02.2008, 10:46
Нажаль, поки що виводити таку інформацію нема технічної можливості, вона доступна тільки адміністратору. Як тільки така можливість з"явиться, вона буде реалізована

Зануда
28.02.2008, 19:19
Краще обмежити коло спілкування, натомість підвищити його якість
Не можу не погодитись. http://files.myopera.com/Creat0R/Opera_AC/Icons/brao_cool.gif

Городецький
29.02.2008, 14:17
:rolleyes: MARTINI, сподіваюся я ніякої причетності до інвайтної ситеми не маю ...

пупер
29.02.2008, 14:51
сподіваюся я ніякої причетності до інвайтної ситеми не маю ...
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif ніхто не має, ідея з’явилася давно....

Євген М.
29.02.2008, 21:52
Виходить я застрибнув на підніжку трамавая, що від'їжджав, зареєструвавшись 21 лютого? )) Просто серед моїх друзів нема відвідувачів цього форуму... Тобто не було ))

пупер
29.02.2008, 22:13
Виходить я застрибнув на підніжку трамавая
це точно... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

MARTINI
01.03.2008, 01:42
MARTINI, сподіваюся я ніякої причетності до інвайтної ситеми не маю ... Авжеж, пупер правий. Просто саме днями з"явилася технічна реалізація ідеї, яка виношувалася доволі давно

MARTINI
01.03.2008, 01:45
Виходить я застрибнув на підніжку трамавая, що від'їжджав, зареєструвавшись 21 лютого? )) Просто серед моїх друзів нема відвідувачів цього форуму... Тобто не було )) дійсно, можна привітати Вас з таким щастям :)

А взагалі, хто захоче зареєструватися, той завжди знайде можливість таку. Можна звернутися на публічні контакти адміністрації або інших форумлян. Нещодавно один чоловік постукав в аську, пояснив навіщо йому форум і я охоче надіслав запрошення.

Галюсік
04.03.2008, 18:59
дійсно, можна привітати Вас з таким щастям :)

А взагалі, хто захоче зареєструватися, той завжди знайде можливість таку. Можна звернутися на публічні контакти адміністрації або інших форумлян. Нещодавно один чоловік постукав в аську, пояснив навіщо йому форум і я охоче надіслав запрошення.

Я не дуже розуміюсь на всяких термінах і не спеціаліст в форумах, але іноді заходила на форум, щоб поспілкуватись із дівчатами на улюблені теми, коли на роботі була вільна хвилинка. а сьогодні не можу зайти на форум. ЧОМУ? тільки хотіла написати дівчатам корисну інфо, а тут- привіт! не можу зайти. що тепер робити. я не розуміюсь ні в яких запрошеннях, а зареєструватись мені допомогли хлопці з роботи. Дуже шкода, що не зможу поспілкуватись із хорошими людьми по незрозумілих для мене причинах. :no: що порадите? і ще- наприклад я не можу кожен день заходити на форум у зв'язку з роботою, не завжди є час, як я зрозуміла - треба багато писати, щоб не вилетіти з форуму. поясніть мені,бо я - чайник у тому всьому.:)

пупер
04.03.2008, 20:07
треба багато писати, щоб не вилетіти з форуму. поясніть мені,бо я - чайник у тому всьому
не тре... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif
це форум, а не каторга.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/smiley.gif

навігація \ статистика запрошень -- тут можна подивитися хто скількох людей запросив....
окрім цього, коли ви запрошуєте когось, він автоматично стає вашим другом...

levandivka
04.03.2008, 20:46
як я зрозуміла - треба багато писати, щоб не вилетіти з форуму
Навіть навпаки: треба читати і не поспішати... :)

Boris_Kiev
04.03.2008, 20:53
тут можна подивитися хто скількох людей запросив....

Подивився:

Boris_Kiev - Альфик
(1 - 0.84% від усіх запрошених)

Полковник
миється в бані - Карина

Ivan
миється в бані - Духмяна

1) Хто такий Альфік - поняття не маю. Ласкаво просимо, але я не запрошував
2) А як із бані запрошують ? Зовсім цікаво... :)

пупер
04.03.2008, 21:13
1) Хто такий Альфік - поняття не маю. Ласкаво просимо, але я не запрошував
2) А як із бані запрошують ? Зовсім цікаво...
доти, доки не було зроблено запрошень -- нові учасники могли вказувати хто їх запросив....
мабуть, що цей альфік просто вписав ваш нік...
тепер це фіксується автоматично...

MARTINI
04.03.2008, 22:10
Я не дуже розуміюсь на всяких термінах і не спеціаліст в форумах, але іноді заходила на форум, щоб поспілкуватись із дівчатами на улюблені теми, коли на роботі була вільна хвилинка. а сьогодні не можу зайти на форум. ЧОМУ? тільки хотіла написати дівчатам корисну інфо, а тут- привіт! не можу зайти. що тепер робити. я не розуміюсь ні в яких запрошеннях, а зареєструватись мені допомогли хлопці з роботи. Дуже шкода, що не зможу поспілкуватись із хорошими людьми по незрозумілих для мене причинах. що порадите? і ще- наприклад я не можу кожен день заходити на форум у зв'язку з роботою, не завжди є час, як я зрозуміла - треба багато писати, щоб не вилетіти з форуму. поясніть мені,бо я - чайник у тому всьому.

1. Що означає "не можу зайти на форум"?
- сайт не відкривається?
- не приймає ваш пароль? може ви його просто забули?
- вас забанено?

2. До чого тут система запрошень взагалі?

MARTINI
04.03.2008, 22:14
Хто такий Альфік - поняття не маю. Ласкаво просимо, але я не запрошував Користувач Альфік під час реєстрації ввів у поле "хто вас запросив" нік Boris_Kiev. Чому він це зробив , розбирайтеся із ним :) Правда він в бані уже півтора місяці. Товариш пупер вирішив, що Альфик чийсь клон :)

Boris_Kiev
04.03.2008, 23:30
Правда він в бані уже півтора місяці. Товариш пупер вирішив, що Альфик чийсь клон Ну - клон чи просто клоун - вирішувати товаришу Пуперу.
А якщо я опинюся в бані - теж покличу дівчат (як Полковник та Іван). :)

пупер
04.03.2008, 23:54
Товариш пупер вирішив, що Альфик чийсь клон
вирішувати товаришу Пуперу.
це кого тут товаришем обзивають?!!!!
http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/angry.gif

MARTINI
05.03.2008, 00:06
Перепрошую, партайгеноссе Пупер :)

Romko
05.03.2008, 00:27
це кого тут товаришем обзивають?!!!!
Згадалося...
-Єсть среді нас такіє таваріщі, каториє нам савсєм нє таваріщі...
http://casa-latina.ru/s/s/icon_73.gif

Boris_Kiev
05.03.2008, 01:28
А мені згадалося інше - анекдот (перепрошую !)
Тук-тук! Тврищи! Тук-тук-тук-тук! Тврщииии!!!...
... Ех, то-ва-ри-щи....

Гелена
05.03.2008, 01:32
А мені згадалося інше - анекдот (перепрошую !)
Тук-тук! Тврищи! Тук-тук-тук-тук! Тврщииии!!!...
... Ех, то-ва-ри-щи....

:D :D :D

Ворон
05.03.2008, 01:54
А колись було гарне козацьке звертання пане-товаришу. Ех комуністи, комуністи і еколоґія... :)

Ука
07.03.2008, 16:39
А я не можу вислати запрошення. Пише

При розміщенні допису виникли такі помилки::

1. Ви маєте визначити хоча б одного отримувача запрошення.

Кася
07.03.2008, 17:08
поки-що нікого не запрошувала,але думаю що система запрошень файна річ.Люди нові з'являтимуться,а всілякі клони і спамери ні.І кількість і якість в хорошому балансі.

пупер
07.03.2008, 17:52
А я не можу вислати запрошення. Пише
перевірте:
- як ви написали імейл....
обов’язково:
- введіть ім’я....
- (тему): запрошення на форум....

якщо не вийде:
напишіть мені в приват ім’я адресата, ім’я адресанта та імейл.

Ука
07.03.2008, 17:59
якщо не вийде:
тю, глюк якийсь. то не працювало, то раптом запрацювало. При чому нічого не міняла, всі поля автопідстановкою заповнила...

Romko
01.04.2008, 01:11
А,поясніть мені,за рахунок чого кількість потенційних запрошених збільшується?
Недавно було 10.
Кількість нових запрошень (14 можливих)

MARTINI
01.04.2008, 01:20
за рахунок часу... періодично додається по одному запрошенню. Це щоб Ви, коли використаєте всі, не кусали собі лікті :) Знайте - з часом з"явиться ще

Женічка
04.04.2008, 23:20
я щойно зайшла в статистику запрошень. напроти мого імені, тобто Женічка пише у колонці запрошених beep123.
оце мені цікаво, а звідки воно взялося???
я його не запрошувала, чи може на форумі є якесь всевидяче око, яке зрозуміло, що це мій чоловік???
ой, мені вже страшно, а що ви ще про мене знаєте???:D :D :D :D :D :D

nirvanka
04.04.2008, 23:23
я його не запрошувала, чи може на форумі є якесь всевидяче око, яке зрозуміло, що це мій чоловік???
ой, мені вже страшно, а що ви ще про мене знаєте???
А може це Ви чогось не знаєте? ;) Може чоловік себе запросив на форум від Вашого імені? :D

Женічка
04.04.2008, 23:24
Може чоловік себе запросив на форум від Вашого імені?
та ні.
ми коли сюди прийшли, то запрошень ще не існувало.

пупер
04.04.2008, 23:36
та ні.
ми коли сюди прийшли, то запрошень ще не існувало.
це означає, що при реєстрації, коли "запрошень ще не було" цей пан просто вказав ваш нік, як нік людини, яка порадила цьому пану зареєструватися.....

Boris_Kiev
04.04.2008, 23:39
А,поясніть мені,за рахунок чого кількість потенційних запрошених збільшується?
Недавно було 10.Ромку,
якщо Ви...
ні, не Ви!
Якщо якась дівчина захоче запросити на форум своїх кавалерів (футбольну команду або духовий оркестр) - можна звернутися до мене, я поділюся вакансіями. :)

Кася
05.04.2008, 09:37
а що робити якщо людина по дурості в жарт заповнила той перевіряльний тест і в результаті їй заборонено реєструватися?

пупер
05.04.2008, 11:18
а що робити якщо людина по дурості в жарт заповнила той перевіряльний тест і в результаті їй заборонено реєструватися?
при реєстрації, до ти, доки не буде правильних відповідей -- людина не зможе зареєструватися.....
всього-на-всього.... http://levus.info/smile/smile.gif

kertis
05.04.2008, 11:52
А точно низя это поотменять?) Просто может я неправ... не застал я набегов
восточных варваров... не при мне это было.

Romko
05.04.2008, 11:54
А точно низя это поотменять?) Просто может я неправ... не застал я набегов
восточных варваров... не при мне это было.
Якщо відверто,то я не проти...

kertis
05.04.2008, 11:59
Якщо відверто,то я не проти...

Если меня нормально попросят. Я дам направление любому. Кроме самых отмороженных. Аська у меня в профиле. Вперёд. 258710793

пупер
05.04.2008, 13:24
Если меня нормально попросят. Я дам направление любому.
кертісе, не захочуть..... http://levus.info/smile/biggrin.gif
"шапозадатєльством" на нашому форумі ніц не досягнеш, репліками "шо ти врьош" так само... http://levus.info/smile/biggrin.gif
і хамство тут дуже швидко припиняється..... http://levus.info/smile/smile.gif

fuxx
06.04.2008, 01:08
Зачекати декілька хвилин і щераз заповнювати.

MARTINI
08.04.2008, 12:34
А точно низя это поотменять?) Просто может я неправ... не застал я набегов восточных варваров... не при мне это было. Це захист від спамерів і флудерів. На форум повинні потрапляти ті, хто хоче спілкуватися. Кому це потрібно, той пройде всі перешкоди і зареєструється

New Shrek
08.04.2008, 12:50
якщо би відвідувачам потрібно було спілкування то не було би такого співвідношення між зареєстрованими і не зареестрованими Активні відвідувачі: 258 (33 учасників, 225 гостей)

syavych
08.04.2008, 12:59
якщо би відвідувачам потрібно було спілкування то не було би такого співвідношення між зареєстрованими і не зареестрованими Активні відвідувачі: 258 (33 учасників, 225 гостей)
Торро, ви не забувайте за роботів-пошуковиків. З тих 225 мабуть сотня роботів (а може і більше).

kertis
09.04.2008, 00:07
Це захист від спамерів і флудерів. На форум повинні потрапляти ті, хто хоче спілкуватися. Кому це потрібно, той пройде всі перешкоди і зареєструється
Это я прекрасно понимаю. И даже несколько одобряю. Просто печалит моя личная ситуация с приглашениями. Готов обсудить это в личке.

MARTINI
09.04.2008, 00:24
Я гадаю з часом ваша ситуація зміниться. Терпіння. А якщо терміново треба когось запросити, скиньте емейл в приват, зробимо

kertis
09.04.2008, 10:07
Я гадаю з часом ваша ситуація зміниться. Терпіння. А якщо терміново треба когось запросити, скиньте емейл в приват, зробимо
Понятно, спасибо.

Оля
21.05.2008, 08:05
А просвітіть-но мене темну, як то визначається, хто кого на форум запросив? ;) Бо я щойно клацнула на фішку "статистика запрошень" http://forum.lvivport.com/referrers.php? і виявила, що я якусь "Крижану зірку" запросила. А я не знаю, хто то такий навіть.:no: І ніколи під таким ніком навіть і не реєструвалася . Взагалі, Оля - то мій єдиний нік...

Liliyah Romanova
21.05.2008, 08:09
і виявила, що я якусь "Крижану зірку" запросила
Ця особа була зареєстрована ще до того, як запрошення з"явилися. Тому ви її не запрошували. Хтось просто вказав, що вас знає.

Оля
21.05.2008, 08:25
Хтось просто вказав, що вас знає.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

А за що її забанили?

пупер
21.05.2008, 13:13
А за що її забанили?
може за те, що вас знає?... http://levus.info/smile/shok.gif

Галюсік
21.07.2008, 18:12
чому сьогодні не можу знайти в "моїх налаштуваннях" слово "Запрошення", хочу запросити людину,шукаю те запрошення, а його немає.Раніше ж запрошувала.Чи не там шукаю?

nirvanka
21.07.2008, 18:28
Здається, реєстрація зараз вільна..

Галюсік
21.07.2008, 19:11
Відколи? Це правда? А я не знала....Дуже дякую!