Показати повну версію : ИДИОТЫ?????
Читатель_Обкома
25.02.2008, 16:18
КИПРИОТЫ ИЗБРАЛИ ПРЕЗИДЕНТА-КОММУНИСТА
25.02.2008 13:19
Во втором туре президентских выборов на Кипре победу одержал кандидат от коммунистической Прогрессивной партии трудового народа Кипра Димитрис Христофиас. Он получил больше 50% голосов. Выступая после объвления результатов подсчета всех голосов, Христофиас пообещал приложить все усилия для воссоединения греческой и турецкой частей острова, которые разделены уже в течение 34 лет. В 1974 году турецкие войска оккупировали северный Кипр в ответ на попытку властей острова вступить в союз с Грецией.
Д. Христофиас стал первым коммунистом, возглавившим одно из государств Евросоюза. Он известен своим стремлением возобновить переговоры о воссоединении греческой и турецкой частей Кипра.
http://www.regions.ru/news/2126894/
Блинн... :8: :8: :8: щас Ромку "кондратий" хватит....:suicide:
Кінец світу, нє? Але не забувайте, кіпріотський комуніст, то не наш, він Росію не любить.....
Степаныч
25.02.2008, 16:35
...він Росію не любить.....:clapping: О-о-от він, головний критерій!:radist:
Boris_Kiev
25.02.2008, 16:44
Там на випадок чогось не того, поруч є гарячі хлопці. ЗарЭжут !
Степаныч
25.02.2008, 16:47
Там на випадок чогось не того, поруч є гарячі хлопці. ЗарЭжут !Як може людина, яка не любить Росію, вчудити чогось не того?;)
О-о-от він, головний критерій!
доречі, не лише мій... польський комуніст не рівня нашому також. польський комуніст наперед любить Польщу.
Степаныч
25.02.2008, 16:56
польський комуніст не рівня нашому також. польський комуніст наперед любить Польщу.А з чого Ви взяли, що наш (український) комуніст перш за все любить Росію?
А з чого Ви взяли, що наш (український) комуніст перш за все любить Росію?
З того, що не можу пригадати випадку, який би говорив, що любить Україну.
Степаныч
25.02.2008, 17:09
З того, що не можу пригадати випадку, який би говорив, що любить Україну.Ну-у-у... Теж аргумент. :)
З того, що не можу пригадати випадку, який би говорив, що любить Україну.
Цьому учаснику сподобався допис Мих:
Степаныч*(Нині)
А Мих правий. Навіть Ви Степаничу то визнали.Та нехай будуть комуністи,анархісти чи хм.. якісь інші ..-ністи,але щоб були проукраїнскими.І от тоді можна дискутувати яка ідея краща, але якщо то п*ята колона,яка не визнає незалежності країни в якій живе (реально не формально), то дискусії не буде,буде тільки непорозуміння і роздратування.
Городецький
25.02.2008, 17:33
коммунистической Прогрессивной партии трудового народа
Комуністична? Прогресистська? Трудова (Лейбористська)? Народна (Демократична)? Чи всьо в купі?
У нас теж он є ПСПУ, а насправді - Партія Симптомів Психіатрії ...
Степаныч
25.02.2008, 17:34
А Мих правий. Навіть Ви Степаничу то визнали.Та я не те щоб визнав. Я не знаю. Чомусь не доводиться спілкуватися з сучасними комуністами.
Та нехай будуть комуністи,анархісти чи хм.. якісь інші ..-ністи,але щоб були проукраїнскими.А от тут згоден!
...якщо то п*ята колона,яка не визнає незалежності країни в якій живе (реально не формально), У них так у програмі написано? Чи якісь реальні дії? Зараз прогуглю.
А Мороз сьогодні до офісу СДПУ(о) ходив, об'єднувтися?..
(О!):cowboy: Гадаю що социкам-лузерам, що з Медведчуками, що без них, ніц не світить.:D
Городецький
25.02.2008, 17:47
Та я не те щоб визнав. Я не знаю. Чомусь не доводиться спілкуватися з сучасними комуністами.
Радий за міць психіки сучасних комуністів!!! :)
Хоча, якщо людина сьогодні - комуніст, то решта психічних негараздів не варта навіть уваги :)
Степаныч
25.02.2008, 17:56
Радий за міць психіки сучасних комуністів!!! :D
Зараз прогуглю.От, знайшов. Вона (програма) маленька. http://files.korrespondent.net/politics/symonenko/310038
От єдине, що про Росію:
"10. Сусід ближчий від заокеанського «родича»
Не допустимо втягування України до агресивного блоку НАТО. Зміцнимо дружні зв’язки з Російською Федерацією, Республікою Білорусь та іншими країнами СНД, наповнимо реальним змістом Угоди про Єдиний Економічний Простір.
Забезпечимо надійний рівень обороноздатності країни, її безпеки, створимо захисникам Вітчизни належні умови для виконання конституційних обов’язків і гідного життя їхніх сімей. "
Все інше - про те, як гарно буде в Україні. Звичайна утопічна риторика.
Boris_Kiev
25.02.2008, 18:05
Ну, Кіпр приїхав.
1. Туристичний бізнес буде націоналізовано. Таргани, 3-4- місні номери на "турбазах" (часто родина житиме в різних номерах).
Харчування а-ля "заводська столовка", запах вологих ганчірок.
Приватних таксистів "колективізують". Кожний гід буде ввечері писати донесення куратору.
2. Що зроблять із церквами, монастирями - ясно.
3. Нарешті збудеться віковічна мрія Росії (яку не здійснили ані Суворов, ані Скобелев) - деякий контроль над Проливами. Рекет буде шмонати судна "недружніх країн".
Слава КПК - комуністичній партії Кіпра.
Читателю! Це ж клондайк для Вас - там буде дефіцит на Т.П. -
відпуск по 1 рулону на 1 **** через профспілкові списки.
А турки (з Туреччини) та румуни (з Румунії) розвернуть нові форми торгівельного бізнесу.
10. Сусід ближчий від заокеанського «родича»
Не допустимо втягування України до агресивного блоку НАТО.
Показова фраза."Агресивний" блок НАТО і заокеанський "родич" якось спокійно на то реагують.А от ближчий сусід- " Зміцнимо дружні зв’язки з Російською Федерацією, Республікою Білорусь та іншими країнами СНД.." ? А Польща,Словаччина,Румунія,Угорщина- то що далекі сусіди? Написали б вже краще країни колишнього СРСР-у. Нічого проти не маю дружби зі всіма сусідами,але тут якось все ж однобоко.
Читатель_Обкома
25.02.2008, 18:56
А Польща,
:8: :8: Ага...на фиг таких друзей!!!!
В тихушку увели у Украины подряд на транспортировку газа российского
:mad: Демпенгнули козлы!:mad:
Словаччина,Румунія,Угорщина-
А от этих то какой толк?Как "от козла молока"!...:D
Румыны то,сами нищие..как церковные крысы!!!!:suicide:
Чітатєлю,згадайте,що в Польщі попередній президент теж був комуністом.
Але Польща донині не в РФ.
Ніпорядок,однако...
А повні .... ось де
Рауль Кастро став новим лідером Куби (http://5.ua/newsline/189/0/48420/)
А Мороз сьогодні до офісу СДПУ(о) ходив, об'єднувтися?..
обєднання трупів не призведе до воскресіння...
Ага...на фиг таких друзей!!!!
А от этих то какой толк?Как "от козла молока"!.
Я так зрозумів з сусідами по будинку дружите тільки з тими, хто Вам пропонує час від часу цигарку (гроші,чарку,бутерброд,цукерку- можна обрати на свій розсуд)- бо з тих є толк матеріальний, або з тими хто має в кишені пістолет(кастет,гранату чи биту бейсбольну за спиною)- тих боїтеся тому і дружите. А от решти сусідів для Вас не існує- ібо толку з них...
Boris_Kiev
25.02.2008, 20:07
в Польщі попередній президент теж був комуністом
А Вітаутас Ладсбергіс (ото Політик з великої літери) був професором консерваторії. Гадаєте, меси на оргАні грав ?
Ні, він викладав М-Л філософію. Чи став би він професором не маючи "корочки" ?
До речі, навіть полум"яні патріоти Литви добрим словом згадували останнього 1-го секретаря Снєчкуса: він всюди, де тільки було можливо (а часом і за межею можливого) відстоював інтереси Литви (а не частинки Совка). Навіть не дозволив закласти "яблоко розбрату" - приєднати осовєчену Східну Прусію (столиця Кенігсберг, тимчасово - Калінінград) до Литовської сср.
Читатель_Обкома
25.02.2008, 20:30
хто Вам пропонує час від часу цигарку (гроші,чарку,бутерброд,цукерку- можна обрати на свій розсуд)- бо з тих є толк матеріальний, або з тими хто має в кишені пістолет(кастет,гранату чи биту бейсбольну за спиною)- тих боїтеся тому і дружите. А
Блинн....:mad: ну Вы и сравнили моих соседей ,с какими то жуликами и проходимцами!!!!!!:8: :8: :8:
А от решти сусідів для Вас не існує- ібо толку з них...
Да нормальные отношения у меня с соседями!:cowboy:
Я их не трогаю,да и они мне и нафиг не нужны!
Додано через 3 хвилини
Хороший Вы человек Romko!:)
Сами задаете вопрос:
Чітатєлю,згадайте,що в Польщі попередній президент теж був комуністом.
Сами на неого отвечаете:
Але Польща донині не в РФ.
сами делаете выводы:
Ніпорядок,однако..
П.С.цитируйе...цитируйте....Удачи Вам:cowboy:
Я их не трогаю,да и они мне и нафиг не нужны!
Собственно говоря и я об этом. Ви ж не вказуєте своїм сусідам:з тим не дружи,туди не ходи.
Хороший Вы человек Romko!
Знаю:D
Сами задаете вопрос:
Констатую факт:no:
сами делаете выводы:
Передбачаю Вашу реакцію:moskali:
П.С.цитируйе...цитируйте....Удачи Вам
Чому б і не процитувати?:cowboy:
Але я Вам не дивуюся,Чітатєлю.
Ще залишилися отакі,як Ви,ностальгуючі за совком...
ходить-бродить по Європі привид комунізму?
що ж... повтореніє - мать ученія, треба ще пару раз попробувати аби переконатися, що таким макаром загального блага не буде
головне аби не нас в комунізмі знов вправувалися
нє, я не проти колгоспу, але не в нашому селі :)
Степаныч
26.02.2008, 14:12
нє, я не проти колгоспу, але не в нашому селі
А як з приводу кібуца?;)
А як з приводу кібуца?;)
нє, я так близько до землі не хочу бути :)
але хто би іншим боронив? та борони Боже!
Городецький
27.02.2008, 17:31
Сами задаете вопрос:Чітатєлю,згадайте,що в Польщі попередній президент теж був комуністом.
Чітатєлю, коли ставлять питання, зазвичай ззаду речення отаткий от ? гачечок пишуть. ;)
рівнянин
11.08.2008, 15:47
Во втором туре президентских выборов на Кипре победу одержал кандидат от коммунистической
Офшорна зона однако....
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008