Показати повну версію : Кличко - Ібрагімов
В якого які прогнози, народ?
Сьогодні вночі у 4-му раунді Кличко накаутує Ібрагімова, або в 7-му....
Samojlovu4
23.02.2008, 21:13
А я не подивлюся...:(
Завтра з самого срання їхати маю... нині рано лягати, завтра рано вставати...
ніхто не знає де проходить поєдинок?
Samojlovu4
23.02.2008, 21:33
Думаю, на рингу...:cowboy:
Новий Йорк вроді, Медісон сквер ґарден...
Думаю буде 3 раунда i Кличко виграє нокаутом ;P
Скорее всего Кличко постарается растянуть бой больше чем на 3 раунда. Соперник конечно маловероятнопобедный, но нокдаун в 5-м и нокаут в 7-8 раунде был бы очень красив :) С подачи Кличка, есс-но.
samvexler
23.02.2008, 22:45
А я думаю, що в 5 раунді Кличко ост. добє Ібрагімова.
кличко: +1.....
спробую дочекатися.....
Дочекатись не можу. Суперник достойний, я трошки переживаю. На 4.00 вже накручений годинник.
хм...шо тут гадати...ждьомс..наші всьоравно виграють!!!:naci:
Paparacy
24.02.2008, 01:56
Кличко 6 раунд.
Кличко за очками.
lotr_an, ;)
хм...шо тут гадати...ждьомс..наші всьоравно виграють!
Кличко 6 раунд.
Кличко за очками.
кличко: +1.....
Скорее всего Кличко постарается растянуть бой больше чем на 3 раунда
А,як дістане?
Як тоді від Сандерса?
А,як дістане?
:( :( :(
Навіть не хочу про це думати:beee:
Додано через 2 хвилини
О людоньки,а то в 4 рівно почнеться, чи спочатку буде якесь кіно про них?
Paparacy
24.02.2008, 02:45
А,як дістане?
Як тоді від Сандерса?
То почне з початку. Але в це не хочеться вірити.
А,як дістане?
Як тоді від Сандерса?
Не виключаю! Це спорт =)
Марципанка
24.02.2008, 05:36
а я, нажаль, немаю змоги дивитися поєдинок:(
але бачу що ви Радість і Bear ще online. Ну що там з рахунком?:clapping:
а я, нажаль, немаю змоги дивитися поєдинок
але бачу що ви Радість і Bear ще online. Ну що там з рахунком?
Поки не дуже.... активність є, але результату нема.. придивляються тільки один до одного
Додано через 9 хвилин
Вже 4-й раунд йде.. а все без змін: Ібрагімов обережнічає, але іноді потужно атакує... Кличко виглядає більш впевненим... сильних ударів ніхто ще не наніс.. Думаю, Кличко за впевненість отримає перевіс на 1 бал в перших раундах...
Додано через 13 хвилин
6-й раунд. Ібрагімов починає теж намагатися заробити на впевненості.. але якось дивно це в нього виходить.. у вигяді якоїсь бровади.. Але Кличко поки ще задає темп і переслідує суперника по рингу..
Марципанка
24.02.2008, 06:01
Поки не дуже.... активність є, але результату нема.. придивляються тільки один до одного
дякую, що відписали:)
як тільки щось змінеться, то напишіть :naci:
7-й раунд. Кличко використовує довгі руки та зріст. Попадає в суперника частіше. Але той теж ну дуже задніх пасе, попав теж пару раз. Активність трохи поменшала.. Швидкість теж.. у обох. Вже були клінчі. Ініціатора не розгледів. Можливо, технічні... випадкові. Або за обоюдною згодою )) Вже втомилися...
Додано через 2 хвилини
Забув сказати, Ібрагімов достатньо сильно отримав удар в голову, але в cкулу.. якби в шелепу.. але він досить хитрий.. там важко було точно попасти...
Додано через 6 хвилин
8-й. Ібрагімов на підлозі. Скоріше за все підслизнувся. Ще пару клінчів. Але те ще не систематичне явище. Бій ще цікавий. Ібрагімов знову сильно в голову отримав з правої. Але десь у область лоба-носа. То не страшний удар у боксі.
Додано через 11 хвилин
Вже обнімання та забіги за спину не рідке явище. Ібрагімов був притиснений до канатів, але за допомогою клінчу перервав атаку. Далі - не дуже вічливо б'ється Кличко... хотів звалити надавлюванням в шию... мабуть під впливом попередньоъ вдачі.
поки писав - бачу - обоє на полу ))))
клінчі вже майже системні )) ініціатори в різних випадках обоє
Помітно актевізувався Ібрагімов в порівнянні з Кличко..
Додано через 14 хвилин
дивився повтор. Коли обоє впали - то Ібрагімов борцовським прийомом завалив Кличка. Але не мав отримати попередження, бо Кличко був ініціатором саме того клінчу.
Додано через 16 хвилин
11 раунд. Ібрагімов вже не такий обережний. Можливо, тому отримує ударів більше ніж на початку бою. Але вже виглядає краще. В кінці раунду Кичку нехватило часу на продовження атаки, а приклався добряче...
Додано через 17 хвилин
Останній раунд.
Додано через 19 хвилин
Відчайдушні атаки Ібрагімова. Вже Кличко шукає клінчів. Але не на довго. Вже втомилися сильно. Це видно.
Додано через 20 хвилин
Кличко теж поспішає. В обох не виходить красивої атаки. Нервують.
ВСЕ!
Бій завершено!
Боксери розходяться по кутах.
Додано через 22 хвилини
У куті Кличка - брат.
Всі чекають рішення суддів.
Додано через 22 хвилини
Обидва серьозні. Ніхто не веде себе впевненим у перемозі.
наші виграли!!!!:radist: я ж казала!!!
Марципанка
24.02.2008, 06:32
я не дуже розуміюся в боксі:shy:, але ви все так в подробицях описуєте:clapping:
а скільки всього раундів повинно бути в боксі?
КЛИЧКО!
Переміг Кличко!
Нажаль, не чув оцінок суддів - в мене відключено звук ))
наші виграли!!!! :radist: я ж казала!!!
Марципанка
24.02.2008, 06:33
що вже кінець???
Додано через 30 секунд
:radist: :radist: :naci: що вже кінець???
а скільки всього раундів повинно бути в боксі?
Бувають різні бої.
У любительскому боксі - 5. (було коли я був молодий.. зараз по-моєму 3)
У професійному - 10-12 (в залежності від категорії бою). Помоєму ще є 8.
Раніше чемпіонсьий бій тривав 15 раундів. А ще до того (але дуже давно) - 25!!!
А до 25.. було й таке.. билися поки хтось не впаде.. і було стільки раундів, скільки стоять на ногах боксери...
Ура!!!http://s9.rimg.info/bb808579ed6c6d351e862fcbf23de950.gif (http://smiles.33b.ru/smile.94962.html)http://s12.rimg.info/c91324c0da0393f0dc6d18c3a659db67.gif (http://smiles.33b.ru/smile.109822.html)
Марципанка
24.02.2008, 06:40
Бувають різні бої.
У любительскому боксі - 5.
У професійному - 10-12 (в залежності від категорії бою). Помоєму ще є 8.
Раніше чемпіонсьий бій тривав 15 раундів. А ще до того (але дуже давно) - 25!!!
А до 25.. було й таке.. билися поки хтось не впаде.. і було стільки раундів, скільки стоять на ногах боксери...
Дякую вам, Bear, що тримали в курсі подій;)
честь і слава кличку!..
зачод, респект, +1!.. http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/dance.gif
Марципанка
24.02.2008, 06:45
прочитала на сайті 5-каналу, що на бій Кличка очікували величезну кількість VIP-уболівальників. Хто такі цікаво:cool:
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://s11.rimg.info/dc54838f84914cf169c650638f7fee30.gif
Марципанка
24.02.2008, 07:12
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://s11.rimg.info/dc54838f84914cf169c650638f7fee30.gif
класний смайлик:y:
Степаныч
24.02.2008, 08:34
При такій різниці у фізичних даних Кличко повинен був забити Ібрагімова як мамонта! Мені бій не сподобався.:mad:
виграв би Ібрагімов - казали би: Руслан Ібрагімов - Рассєя, а так лишився він Султаном з Узбекистану.
Додано через 16 хвилин
чекаємо підняття ціни на газ....
Кличко, за очками.
а що тато казали! :)
Boris_Kiev
24.02.2008, 11:17
виграв би Ібрагімов - казали би: Руслан Ібрагімов - Рассєя, а так лишився він Султаном з Узбекистану.Звичайно, я пыд час трансляції спав. Вранці дружина послухала новини. Українські канали розповіли детально про матч. Російські - про тюльпани в Голандії, про урагани в Америці і - мовчанка!
Забули "формулу" - "Ейзезхауер прибіг до фінішу передостаннім, Хроущов прибіг другим". :)
При такій різниці у фізичних даних Кличко повинен був забити Ібрагімова як мамонта! Мені бій не сподобався.:mad:
Фізичні дані в боксі не завжди грають вирішальну роль. А ось Ваші симпатії до певної країни і її представників явно просвічуються. На жаль не на користь країни де Ви проживаєте.
Степаныч
24.02.2008, 12:48
Фізичні дані в боксі не завжди грають вирішальну роль. А ось Ваші симпатії до певної країни і її представників явно просвічуються. На жаль не на користь країни де Ви проживаєте.От блін! До чого тут симпатії до країни? Мені й Руслана не подобається з її "Дикими танцями". І Данидко в образі "Вєрки Сердючки"...
От блін! До чого тут симпатії до країни? Мені й Руслана не подобається з її "Дикими танцями". І Данидко в образі "Вєрки Сердючки"...
Мені і бокс як спорт не подобається. Знаю про що говорю бо сам в молодості десь 3-4 роки цим займався. Але те що зробив Кличко - це феноменально!
Багато хто в світі цю перемогу називають історичною і здобута вона була переконливо
Кличко мав перевагу протягом усіх 12 раундів.
Усі три судді віддали перемогу українцю: 119:110, 118:110. 117:110.
Так що мені лишається висловити Вам співчуття в звязку з поразкою Вашого фаворитиа.
Степаныч
24.02.2008, 13:22
Так що мені лишається висловити Вам співчуття в звязку з поразкою Вашого фаворитиа.
"Тоска зеленая": Кличко извинялся после боя!MIGnews.com.ua
Владимир Кличко после боя с россиянином Султаном Ибрагимовым извинился перед болельщиками за скучный бой. Но, по его словам, поединок был очень сложным, и счет говорит сам за себя. ...
http://mignews.com.ua/articles/292356.html
Deus igrok
24.02.2008, 13:30
Бой получался не слишком зрелищным, и зрители уже после второго раунда начали гудеть: "Бу-у-у!".
После боя болельщики не перестали свистеть. Кличко даже извинился перед ними, сказав: "Да, бой получился не слишком зрелищный. Но против меня действовал серьезный соперник. Главное, я сумел объединить два пояса! Я обещаю, что буду больше тренироваться и продолжу свой путь".
О скучности боя также заявили и специалисты. По их мнению, Ибрагимов и Кличко при помощи своих пиарщиков устроили спектакль, в котором каждому была отведена своя роль. В результате вместе зажигательного поединка у них получилось нечто, напоминающее "мужской танец с перчатками".
В то же время, после боя тренеры обоих боксеров уверяли журналистов, что их подопечные сделали на ринге все, что могли.
http://podrobnosti.ua/sports/boxing/2008/02/24/499352.html
От блін! До чого тут симпатії до країни? Мені й Руслана не подобається з її "Дикими танцями". І Данидко в образі "Вєрки Сердючки"...
А я не терпіти не переварюю Кіркорова з Валуєвим.
Степаныч
24.02.2008, 16:29
А я не терпіти не переварюю Кіркорова з Валуєвим.Аналогічно. А ще Боря Моісєєв, Пєсков, "Русские бабки" і т.п.
При такій різниці у фізичних даних Кличко повинен був забити Ібрагімова як мамонта! Мені бій не сподобався
А ви бій Валуєва і Чагаєва бачили? Яка там різниця у фізичних даних?!!
Тоді Валуєв мав би забити Чагаєва, а що вийшло?
Люди-и-и-и!!!! Не робіть з спорту політику. ОБРИДЛО. Мені...А, Вам???
ZOOM, якщо ваш допис стосується моїх слів про Валуєва-Чагаєва, то, чесно кажучи, не розумію, де ви там політику побачили. Я мала на увазі, що перевага у фізичних даних далеко не все вирішує. І якраз цей бій досить яскраво це показав. Це політика?:no:
Boris_Kiev
24.02.2008, 21:48
Люди-и-и-и!!!! Не робіть з спорту політику. ОБРИДЛО. Мені...А, Вам???... Сдить Брежнєв у своєму кабінеті, а у приймальні референти з охоронцями дивляться хокей. Скандують - "Шай-бу! Шай-бу!"
брежнєву це набридло, знімає він слухавку телефону з гербом і коротко наказує "Шайбу!"
З приймальні - "ГОООООЛ!"
Степаныч
24.02.2008, 22:03
Тоді Валуєв мав би забити Чагаєва, а що вийшло?
А хто сказав, що Валуєв геній бокса? Техніка шкутильгає на обидві ноги.
natkanetka
24.02.2008, 23:51
ой, дивилась я той бокс)))Цілу ніч не спала(за компом до 5ої сиділа, потім бокс дивилась, а потім розмови поляків про той бокс). Ібрагімов 2 рази від нокауту врятувався.
Вночі не дивився,мабуть треба бути фанатом щоб в 4 ранку встати.Хоча Формулу-1 з Японії в 6-7 ранку часто дивлюся.;)
Переглянув в запису.Результат відомий,добавити нічого.Ібрагімов не мав жодного шансу.:8: Весь бій пройшов під контролем Кличка,так що все справедливо.:clapping:Кличко!!
Кличко добре був йому заїхав...:)
Степаничу, а Ґринджоли вам подобаютьсі?
От мені не подобаються...
Факт.А на рингу вони б дістали.То точно....
Городецький
25.02.2008, 13:40
БЕМЦЬ!!!!!!!!
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20080224/capt.43198db117f843a989992f556274ec0d.ibragimov_kl itschko_boxing_nyff103.jpg
Отакий-от мій дурний коментар ....
Додано через 31 хвилину
Хто не дивився, але хочеться, може зирнути сюди (http://rynok.biz/Default2.aspx?ArticleID=5e169021-d10b-4cf2-8cd7-a239af58896e). На сторінці є невеличке відео.
БЕМЦЬ!!!!!!!!
Нормальний хлоп би впав.
Півтонни в голову - то не абишо!
http://casa-latina.ru/s/s/icon_megafaust.gif
Степаныч
25.02.2008, 14:59
Нє-а!:no: І "Воплі Відоплясова" до речі теж. Але з "ВВ" - просто не мій жанр, вірніше не на мій смак. Із сучасної української естради подобається Повалій, Могилевська, Лорак, Пономарьов, Бобул, пару чоловічих гуртів (от не пам"ятаю як називаються), Білозір, брати Гнатюки... Це так, навскидку.
Пробачте за оффтоп!
Вночі я не дивився в 4 ранку,але переглянув в записі вночі...
Клічко переграв суперника за швидкістю,вагою,силою удару ...Той Ібрагімов
не міг точно ударити нашого земляка ,бо Клічко по всьому майдачнику біг по рингу, і в різкі моменти бив правою рукою ...
та хороший бій був чого ви так? хто сказав, що бій повинен нокаутом закінчуватись?
а на рахунок відомого результату... згадайте бій Рахмана з Льюїсом... один удар в такій вазі може вирішити результат двобою...
і ще одна заувага: чемпіонами просто так у професійному боксі не стають, тому не терба недооцінювати суперника
згадалася пісня: "Мустафа - Ібрагім".
demetris
27.02.2008, 14:39
То був бій, а не "драка".
Розумний, тактичний, про такі в книжках пишуть. А нокаутувати на 1-3 раунді - то шоу, а не спорт.
Хто прийшов позбирати між стільцями зубів Ібрагімова -той кричав "у-у-у..." а хто прийшов спорт дивитися - той отримав задоволення.
Додано через 41 секунду
Клички феномен - про них ще довго писатимуть
парабеллум
14.03.2008, 14:42
Дивився я бушідо (бої без правил):ninja: так там справжня бійка на виживання. Щось я думаю що наш Кличко там і пяти хвилин би непротримався.
Щось я думаю що наш Кличко там і пяти хвилин би непротримався.
а Шевченко?
парабеллум
14.03.2008, 15:01
а Шевченко?
Там найбільш ефективні борцівські прийоми . Шевченко по ідеї може добре лупнути ногою проте що буде якщо цю ногу захоплять в замок ?
Я думаю,жи Іванчук би там всьо розніс...Сила..
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008