Показати повну версію : Потрібна допомога від людей котрі їздили відпочивати в Єгипет
Всім привіт)) :cowboy: ... мені потрібна допомога від панів і панянок які їздили віддихати в Єгипет... я планую поїздку з дружиною в середині Березня, хочеться зробити їй сюрприз... Минулого літа в Серпні їздили в Кемер - Туреччина, готель Цезар Темплс *****, нам сподобалось :y: .... тепер мені треба тишком-нишком дізнатись де ж можна в Єгипті найкраще відпочити ---> "Ціна - Якість, поради що робити і чого не робити, Розваги" ... Будь-Ласка поділіться корисною інфо... На перед всім дуже вдячний.
P.S. - Не подумайте що мені не хочется кудись інакше, просто давно хотів поїхати в Єгипт, а наступна країна по плану Домінікана :radist:
Дякую.
Євген М.
06.03.2008, 23:49
Всім привіт)) :cowboy: ... мені потрібна допомога від панів і панянок які їздили віддихати в Єгипет... я планую поїздку з дружиною в середині Березня, хочеться зробити їй сюрприз... Минулого літа в Серпні їздили в Кемер - Туреччина, готель Цезар Темплс *****, нам сподобалось :y: .... тепер мені треба тишком-нишком дізнатись де ж можна в Єгипті найкраще відпочити ---> "Ціна - Якість, поради що робити і чого не робити, Розваги" ... Будь-Ласка поділіться корисною інфо... На перед всім дуже вдячний.
P.S. - Не подумайте що мені не хочется кудись інакше, просто давно хотів поїхати в Єгипт, а наступна країна по плану Домінікана :radist:
Дякую.
Нажаль сам ще не був, але маю хороші рекомендації від своїх співробітників (віднедавна співпрацюю з туристичною фірмою).
В Шарм Іль Шейху готель See Life. Наші були там в рекламному турі.. 5 зірок при хороших цінах... якщо ще актуально - спробую пошукати лінк на фото та інфу.
і мені порадьте - чи їхати в травні в Єгипет чи дочекатися червня і їхати в Туреччину?
А також чи хтось їхав з дітьми за спец-пропозицією, тобто кажуть що у деяких готелях є спец харчування та умови для найменших діточок, відповідно трохи дорожче коштує.
В Шарм Іль Шейху готель See Life.
Sea Life має 4 зірочки, а Sea Club - 5. Це два готелі, об"єднані однією територією - так, що приїхавши в один з них, можна відпочивати на всій території. Нам дуже сподобалось!. Ми були в Sea Club. Але й Sea Life мало чим вдрізняється (не знаю як в номерах).
Це єдине місце, куди б я ще раз приїхала, хоча не люблю бувати в одинакових місцях.
Ми були в Хургаді зимою. Steingenberger al Dau Club - 4*. На пляж ходили сусідній Steingenberger al Dau Beach - 5*. Наш мені більше сподобався, бо він трішки старіший і відповідно територія там більш озеленена, а точніше все зелене в квітах, кущиках і пальмах :) Бо в 5* територію тільки обсадили цим всім і воно ще не виросло :) Їхали в Хургаду, бо хотіли на екскурсію в Луксор і Каїр. Взагалі-то ці готелі в самій Хургаді котуються як хороші, бо їх німці викупили і свої порядки там роблять. Нам сподобалось. Крім Луксора і Каїра були ще на мото-сафарі - рекомендую :)
Сервіс нам сподобався, всі привітні, якщо звичайно не йти на конфлікт і не хамити... Є когорта наших російськомовних (на щастя) співвітчизників (нажаль...), яким все не подобається; їх краще уникати і спілкуватись з населенням англійською, щоб і вас не віднесли до саме таких "рускіх" :) Хамства ж кругом не люблять, не тільки в Єгипті :))
Ми з Шарму теж в Каїр їздили, і в Луксор можна було, але ми хотіли побільше на морі побути. А в Шармі, кажуть, красивіший берег (кораловий) і рибок більше, порівняно з Хургадою. (Я була тільки в Шармі).
Тому й у Шармі дорожче.
Ми з Шарму теж в Каїр їздили, і в Луксор можна було, але ми хотіли побільше на морі побути.
Так, в Каїр справді можна їхати, а от в Луксор вже ні :) Хіба летіти :) На мене якраз Луксор більше враження справив. А от на рахунок моря - в нас приорітет був - екскурсії та місцевий колорит :), та й море на Новий Рік холодне...
Нам, здається, пропонували їхати в Луксор (летіти теж, але дорожче). А може я вже не пам"ятаю?
А ми їхали в липні! І нам дуже сподобалось - я люблю, коли море тепленьке! :radist:
Хіба постійно кремом захисним мастились!
Mavpysuk
18.08.2008, 16:28
Я була в Єгипті в кінці лютого - сподобалось дуже! І море було теплесеньке і сонечко таки добре пригрівало...приїхала як негр...Якщо Ви любитель дайвінгу, або хоча б просто цінуєте гарний підводний світ то краще їхатив Шарм-Ель-Шейх..готель Golden Resort (все включено)...Краще їхати в 4 і 5* готелі - майже всі вони на березі моря...
Додано через 2 хвилини
І ще одне...коли любувалась підвоним світом то назбирала (в презент) багато всяких камінців (я думала що це камінці)...поки при проходженні митного контролю я не дізналася що це корали...з цим у них строго...ніц не можна вивезти! А щодо розваг, то це в Наама Бей - безліч дискотек на будь-який смак
vBulletin версії 3.7.3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008